Het vakantiegangershandvest

Om contact op te kunnen nemen met een eigenaar dient u lid te zijn; d.w.z. uw naam, adres, email en land van herkomst hebben opgegeven. U kunt ook aanvullende informatie geven (facultatief) over uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) waardoor het gemakkelijker wordt contact op te nemen. Wanneer u per email contact opneemt met de eigenaar, kan deze uw profiel raadplegen.

Als lid van IHA.COM - Internet Holiday Ads, verplicht u zich de volgende punten te respecteren:

Geef exacte informatie

U verbindt zich aan het geheel van informatie dat u verstrekt op de vakantieverhuurportal van IHA.COM - Internet Holiday Ads. Het vervalsen of weglaten van uw persoonlijke gegevens, met name tijdens de registratie, is niet toegestaan.

Geef een objectieve en precieze beschrijving.

Indien u ervoor kiest om uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) bekend te maken om het contact met de eigenaar te vergemakkelijken, verplicht u zich tot het geven van waarheidsgetrouwe informatie aan IHA.COM - Internet Holiday Ads en zijn leden.

Neem de accommodatie die u heeft gehuurd in acht.

U verplicht zich ertoe goed zorg te dragen voor de gehuurde accommodatie en geen overlast te veroorzaken.

Formuleer een beoordeling "na de huur".

U dient een beoordeling over de woning te formuleren. Dit formulier is beschikbaar op uw ledenpagina. Deze is absoluut noodzakelijk om de kennisbank te verrijken die IHA.COM - Internet Holiday Ads u ter beschikking stelt. Het is eveneens een dienst die u aan uzelf verleent door alle vakantiegangerleden op de hoogte te brengen van hun toekomstige vakantiewoning.

Zie ook :
Ontvang het beste van onze website per email
Schrijf in op onze newsletter