VAKANTIEWONINGEN tussen particulieren

IHA.com 50843 Accommodatie
       
      Speciale aanbiedingen  
Eigenaar   Nederlands   EUR
Getuigenissen
 
 
 

Waarschuwing

 

IHA.COM - Internet Holiday Ads publiceert op zijn website de huuraanbiedingen die direct door de eigenaren zijn ingebracht.Wij willen u dus de volgende toelichting geven:

IHA.COM - Internet Holiday Ads is geen makelaarskantoor:

De verhuur wordt direct afgehandeld tussen huurder en verhuurder die, overeenkomstig de wet, een contract dienen te tekenen met daarin alle huurvoorwaarden (periode, beschrijving, kosten, verzekering,...)

Wij ontvangen geen enkele commissie voor het in contact brengen van de huurder met de verhuurder, noch voor de transacties.

De nauwkeurigheid van de verstrekte inlichtingen:

De informatie die op de websites van IHA.COM - Internet Holiday Ads verstrekt wordt, is enkel en alleen de verantwoording van de adverteerder. Wij accepteren geen enkele wettelijke aansprakelijkheid voor wat betreft de nauwkeurigheid van de door de adverteerders verstrekte informatie op onze websites

Wij geven geen enkele bevestiging noch enige garantie voor wat betreft de beschrijving van de aangeboden bezittingen op onze website , noch voor wat betreft hun standing.

IHA.COM - Internet Holiday Ads en zijn adverteerders nemen geen enkele verantwoordelijkheid betreffende typografische fouten die eventueel voorkomen in de verstrekte informatie.

Tarieven en huurvoorwaarden:

De tarieven en huurvoorwaarden zijn enkel voor de verantwoordelijkheid van de adverteerders, zij kunnen deze wijzigen zonder ons van te voren in te lichten.

Zie ook :

Beveiligde transactie
Online betaling
Copyright © 2015 IHA.COM. Alle rechten zijn voorbehouden. De merken en commerciële merken die genoemd worden, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van deze website impliceert de acceptatie van Gebruikersvoorwaarden en de Privacyregels.
Naar boven