VAKANTIEWONINGEN tussen particulieren

IHA.com 55328 Accommodatie
       
      Speciale aanbiedingen  
Eigenaar     Nederlands   EUR
Home > Vakantiegangers > het vakantiegangershandvest
 

het vakantiegangershandvest

 

Om contact op te kunnen nemen met een eigenaar dient u lid te zijn; d.w.z. uw naam, adres, email en land van herkomst hebben opgegeven. U kunt ook aanvullende informatie geven (facultatief) over uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) waardoor het gemakkelijker wordt contact op te nemen. Wanneer u per email contact opneemt met de eigenaar, kan deze uw profiel raadplegen.

Als lid van IHA.COM - Internet Holiday Ads, verplicht u zich de volgende punten te respecteren:

Geef exacte informatie

U verbindt zich aan het geheel van informatie dat u verstrekt op de vakantieverhuurportal van IHA.COM - Internet Holiday Ads. Het vervalsen of weglaten van uw persoonlijke gegevens, met name tijdens de registratie, is niet toegestaan.

Geef een objectieve en precieze beschrijving.

Indien u ervoor kiest om uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) bekend te maken om het contact met de eigenaar te vergemakkelijken, verplicht u zich tot het geven van waarheidsgetrouwe informatie aan IHA.COM - Internet Holiday Ads en zijn leden.

Neem de accommodatie die u heeft gehuurd in acht.

U verplicht zich ertoe goed zorg te dragen voor de gehuurde accommodatie en geen overlast te veroorzaken.

Formuleer een beoordeling "na de huur".

U dient een beoordeling over de woning te formuleren. Dit formulier is beschikbaar op uw ledenpagina. Deze is absoluut noodzakelijk om de kennisbank te verrijken die IHA.COM - Internet Holiday Ads u ter beschikking stelt. Het is eveneens een dienst die u aan uzelf verleent door alle vakantiegangerleden op de hoogte te brengen van hun toekomstige vakantiewoning.

Beveiligde transactie
Online betaling
Copyright © 2014 IHA.COM. Alle rechten zijn voorbehouden. De merken en commerciële merken die genoemd worden, zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van deze website impliceert de acceptatie van Gebruikersvoorwaarden en de Privacyregels.
Naar boven