VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Super

Warm welkom van MONIQUE, prachtige, weelderige tuin.

Ik aanbevelen!

De instelling van een droomDe instelling van een droom © Grandsvoyages @CC
5/5 -  Sensationeel

Het is simpel, alles is er! Dit chalet is toepasselijk genaamde, voelt goed.

De eigenaar is opmerkelijk zowel door zijn opvang door zijn welwillendheid.

Bovendien, zal hij kent zijn gebied en zeer goed advies.

Ontdek boek te delen.

Ik heb deze plaats voor mijn dochter en vriend om te verblijven in, terwijl ze in Spanje voor de wereld Enduro waren geboekt. Ze bleven uit de 17e tot en met 22 April. Ze kwamen laat in de dag na de reizen uit de UK voor 2 dagen. Zij had reeds betaalde €100 borg dus besloten te blijven van de eerste nacht met de bedoeling het verlaten van de volgende dag te vinden ergens anders maar alle andere accommodatie in de stad van Puerto lumbreras was volgeboekt vanwege de wereld Enduro zodat zij had geen andere keuze, maar om te blijven. Na de eerste nacht de eigenaar geblokkeerd in hun busje totdat ze de verdere €200 euro betaald die ze ook geprobeerd om op te laden ze extra voor einde van schoonmaken die ze weigerde laat te betalen als zei het bevestigingsbericht dat het was opgenomen. De eigenaar liet vervolgens haar bezittingen die naast de deur was en niet terug voor de rest van hun verblijf.
De foto's op de advertentie zijn misleidend en niet nauwkeurig.
Bij aankomst was er geen gas, geen warm water en de douche was gebroken. Uiteindelijk de eigenaar bracht een gasfles ronde voor hen en verlicht de ketel. Het hele pand rook muf en leek het niet had voor een lange tijd is gebruikt.
De keuken rook dat het vuile was, net als de koelkast. De keuken apparatuur was oud en versleten en de oven keek niet veilig om te gebruiken.
De tuinset buiten waren oud en niet geschikt om op te zitten. Er was een meer dan gegroeid Tennisbaan, de tuinen waren begroeid de speeltoestellen kinderen oud was.
Het bed was ongemakkelijk, de garderobe deuren zou niet sluiten de gordijnen waren oud, versleten en opknoping uit de haken.
De tegels op de vloer werden gebroken. Ik bezocht de eigenschap op 23 April en kon niet geloven dat de toestand van het, het is absoluut verschrikkelijk en niet geschikt voor een verblijf in. Mijn dochter vroeg verliet en sliep in het busje op hun laatste avond zoals de keuken had worden besmet met mijten terug. het merendeel van de items op de gast-voorzieningen ontbreken of niet geschikt voor gebruik als de toestellen. Het zal alleen kunt u toevoegen 5 foto's wou dat ik zou kunnen toevoegen meer!!

Deze plaats allen prijze vermijden

Vuile stinkende koelkastVuile stinkende koelkast © KarenMitch @CC
Vuile kookplaat rustend op blokkenVuile kookplaat rustend op blokken © KarenMitch @CC
Gebroken doucheGebroken douche © KarenMitch @CC
Niet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeeldingNiet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeelding © KarenMitch @CC
Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen © KarenMitch @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

Zo'n geweldige locatie in de buurt van alles op het gebied van New Forest en een steenworp van mooie Lymington.

Een heerlijke, goed gepresenteerd, gezellig warm en schoon huis met alles wat u nodig heeft voor een weken vakantie.

Ten zeerste aanbevolen.
Luciano

Stella M.
Eigenaar
24/04/2017
Bedankt Luciano !!!

Het was genoegen dat je bleef en ik kijk uit naar je volgende bezoek.
5/5 -  Zonder weerga

Ik ging met mijn gezin in Villa Mas del Tas en ik kon mijn kinderen vrij te laten komen en gaan in het appartement, omdat de villa met tuin en ook buiten een tafel waar we woonden de hele dag in het groen

© PrincipeD @CC
Ornella F.
Eigenaar
24/04/2017
We lezen graag herzien en we zullen remercions..ce was een grote verrassing.

Ons huis was blij om u te verwelkomen en je zal altijd uitgenodigd en
welkom!

Gezinnen (10 personen) bleef op de MAS van CICADEN, district Laurencon bij Labeaume (Ardèche). De bepaling teleurstellend is gebleken en onverenigbaar is met het aanbod gepubliceerd op hun website en op de sites van de verwijzing als iha.com: de kamergenoot met de eigenaren wordt opgelegd;
De mas is niet toegestaan voor dieren, echter de eigenaren leggen hun honden (allergische, refrein);

Het huishouden niet geboekt voor onze aankomst: spinnenwebben, taken en schimmel op de muren van de toiletten en de kamers boven, uitwerpselen van muizen in de toiletten, stof op de meubels, bodem gezogen en ongewassen, vieze gerechten, hond haren op vloeren en gordijnen, algemeen en gebeitst en niet beddengoed gewassen De Mas, vertrokken we schoon dat wij hem gevonden.

Er is geen Internet-toegang;

De foto's zijn niet in overeenstemming met de werkelijkheid; sommige ruimten nam een foto op de site zijn bezet door de eigenaars zelf zelfs in exclusiviteit;

"Al onze kamers hebben comfortabele bedden met tafeltje, bar en TV. Ze allemaal op een luxe badkamer": niet een éénpersoonskamer is uitgerust met een televisie, een bar of een kamer van water;

De L'Estaminet zijn onpraktisch, de ontvanger is tegenover de douche kop en beetje intieme;

De site is niet geschikt voor kinderen, ondanks het feit dat de eigenaar een hek rond de Mas teneinde al heeft geïnstalleerd.

Overall, we zijn teleurgesteld door de voorgestelde bepaling, het belangrijkste zwakke punt is het ontbreken of het gebrek aan netheid. De site heeft het potentieel is goed gelokaliseerd en eigenaren, bovendien zijn vriendelijk maar passief aan huishouden.

PS: Kijk uit voor schorpioenen!

Gekleurd voorbordGekleurd voorbord © SophieM @CC
SchimmelSchimmel © SophieM @CC
Spinnenwebben en stofSpinnenwebben en stof © SophieM @CC
5/5 -  Prima

Zeer mooie deel van huis (goed gescheiden van die van de eigenaars) dicht bij de natuur.

De keuken en de woonkamer zijn geweldig leuk om een weekend met vrienden doorbrengen! Met vaatwasser kan hierdoor om te proeven van alle bieren ter het land! en wasmachine... want als we gaan veel van ballades in Fagnes modder en we vergeten te nemen broek een reserve ;-)

Zeer mooie en comfortabele kamers.

Dichtbij natuur en Malmedy, we we waren er ten tijde van het carnaval! EEN MUST SEE! en Stavelot - Spa - Francorchamps.

De eigenaren zijn erg mooi en perfect weten het gebied!

We hebben waardering voor deze momenten van ontspanning en gezelligheid.

5/5 - Onvergetelijk

Dit is de eerste keer dat ik heb eerder in het appartement sinds de renovatie en wat een geweldige job de eigenaren hebben gedaan.
Het appartement is fris en schoon en goed uitgerust. De bedden zijn comfortabel, de lakens zijn schoon en de kussens zacht.
Het is heerlijk om koffie en een croissant hebben op de ochtend met uitzicht op de zee en een korte wandeling naar de oude stad. Er zijn vele restaurants en winkels op loopafstand.
 Deze keer namen we de trein en had een dagje uit in Nice.

We zullen zeker terugkomen en kijk uit naar zitten op het balkon met een glas wijn!

At the bottom of the road !At the bottom of the road ! © TillyW @CC
Favourite cafeFavourite cafe © TillyW @CC
Claire G.
Eigenaar
22/04/2017
Verheugd om te horen dat u genoten van uw verblijf.
Als nieuwe eigenaren van de woning willen we er zeker van dat alles perfect is!
Ik hoop dat je snel
weer terugkomt.
5/5 -  Sensationeel

We hadden een fantastisch verblijf in dit prachtige appartement, zeer schoon, had modern en goed uitgerust, precies zoals we aangekondigd de website IHA.com.

Een prachtig strand 70 meter van het pand, een supermarkt op 500 m, restaurants galore op de avenue.

De eigenschap is gunstig gelegen in de achterkant van een steegje waarmee niet te horen van de voertuigen van het verkeer.

Daar zullen we terug en dankzij Françoise en Eddy, de lokale vertegenwoordigers die ons goed leren om te genieten van het eiland.

Dank ook aan onze COP bestuurder Benoit in Flac.

Cheers voor onze volgende op het eiland!

5/5 - Klasse

Het zwembad is zeer goede temperatuur.
J sliep goed. Het ontbijt was erg leuk. Kinderen hebben zwom en pingpong op tafel gespeeld. Slimme systeem.

Bedankt voor een zeer aangenaam verblijf

5/5 - Excellent

We hadden een droomvakantie in "De oase"!
Hier u onmiddellijk thuis voelen, het is allemaal daar, wat u ook nodig hebt, zelfs speciale verzoeken onmiddellijk wordt voldaan, de eigenaar is erg vriendelijk en open.

Het uitzicht op de baai is adembenemend. Omdat het eiland niet groot is, het besteedt te veel tijd in de auto en heeft tijd om alleen te kijken naar alles wat genieten van Valletta, Mdina en Gozo etc. of gewoon aan bask in de zon, of om te springen in een zwembad of de zee.

Ons nieuws home geleid dat spontaan nog een vlucht geboekt en kregen we een week bezoek.
Een persoon was geen probleem en was ook geen toeslag.

Wij zullen terug!

5/5 - Opmerkelijk

Villa vind ik uitstekend, net terug van een week in Villa. De villa zijn precies zoals afgebeeld in foto's, vliegen We van Dublin en als we onze eigen Ryanair vluchten ruim van tevoren boeken dan zoekt u een villa met Villa werd gesuggereerd dat past bij de vluchten.
Slechts een paar minuten van het moderne strand resorts van Maleme en Platanias, stap terug in de tijd als je draaien in de meanderende rijstrook die naar het pittoreske gehucht Metochi, met een geschiedenis die teruggaat tot de 1700 leidt, nog onder de Turkse overheersing Crete toen. Het kleine gehucht is doorspekt met suggestieve steenmuren omliggende eeuwenoude gebouwen gebouwd in verweerde kalksteen, met wijnstokken gedekt pergola's en weelderige tuinen vol met jasmijn en rozen. Het duurt een beetje fantasie om op te roepen een sfeer van weleer, terwijl u geniet van alle comfort voor een ontspannen luxe vakantie.

ElafonisiElafonisi © KalogiannisR @CC
5/5 - Opmerkelijk

Wij zijn een familie die een reis in vakantie verhuur deze winter in dit appartement maakte.
De eigenaar is erg vriendelijk en het appartement comfortabel om te ontspannen met grote manieren om te spelen (voetbal, Biljart) voor kinderen.

Het appartement is een goed uitgangspunt vormt, ideaal voor skiën en wandelen.

Een plek om aan te bevelen in het Ertsgebergte!

5/5 - Schitterend

Een prachtig uitzicht op de baai van Propriano, een villa van staande voor een droomvakantie met het gezin en een welkom warm door de eigenaars, de superlatieven zijn niet talrijk genoeg om te beschrijven van ons verblijf

5/5 -  Sensationeel

Alles is op zijn plaats, zeer comfortabele woning goed uitgerust, met een grote groene tuin, vol met bloemen, bomen en het zwembad. De plaats heeft de perfecte combinatie, bent u in het midden van de bergen, maar dicht bij het strand en de stad. Maria en Judith zijn erg aardig en altijd zorg dat u zich comfortabel voelt. We zullen zeker herhalen!!

5/5 - Opmerkelijk

Hield dit hotel toen ik voor het eerst in Aprill 2017 bezocht. Het personeel is professioneel en behulpzaam. Het eten in het restaurant is prachtig. De kamer (Queen) was schoon en comfortabel. Ik vond het zo leuk ik weer terugging voor een nacht voor het nieuwe jaar en bracht een ontspannende nacht (terwijl de andere helft ging uit in de stad) naar films kijken.

5/5 -  Heerlijk

We hadden een fantastisch verblijf in Buzz Alpen. Het chalet is een warme, huiselijke plek met een frisse en moderne inrichting. Het gezoem is een fantastisch host en een grote chef-kok! De hellingen in de buurt van (minder dan 5 min rijden) zijn geweldig met mooie PISTEMAKERS kant eetgelegenheden en er zijn tal van andere ski plekken binnen 25 min rijden die Buzz zeer vriendelijk stations zijn gasten. Onze kinderen genoten van een bezoek aan de nabijgelegen koeien en ezels. We hadden allemaal een geweldige tijd en blik vooruit te bezoeken weer, dank u Buzz!

5/5 -  Prima

Alles was perfect:) goed ontbijt en erg schone kamers

5/5 -  Prima

Het huisje is goed onderhouden, mooi en goed uitgerust. Gelegen Zuid en tegenover de rivier, je kunt lunchen of dineren op het terras, terwijl genietend van de zon. Het dorp is rustig en omgeven door natuur. De eigenaar is zeer gastvrij en vriendelijk. Bedankt voor een heerlijk verblijf.

5/5 -  Zonder weerga

Zeer grote berghut, gemonteerd op de top, in een mooie en rustige omgeving. Sunny hele dag.

5/5 -  Formidabel

We hadden een geweldige gastheren, ze ons opgepikt van het vliegveld en zeer responsief en nuttig tijdens het verblijf. Woning ligt in een rustige en veilige wijk, dus er zijn geen zorgen in thuiskomen op de late uren. De fiets maakte de ervaring die nog leuker er is een kustlijn longe en u kan rijden voor uren, met de wind in je gezicht en een geur van een zee. Trogir is een zeer nabij en het is een prachtige oude stad. U zult echt genieten van uw verblijf.

5/5 -  Super

Uitzicht adembenemend voor heropleving en de hele dag. Zeer goede kwaliteit. De kern van het Corsicaanse natuur en de zomer. Privacy en rust. Een geweldige vakantie!

5/5 - Grandioos

We hadden een zeer aangenaam en comfortabel verblijf in dit prachtige appartement zeer schoon, ruim, smaakvol ingericht, zeer goed uitgerust met nieuwere apparaten: wasmachine, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat, plaat met inductie, oven, grote koelkast-vriezer, de 2 kamers. Het appartement is handig omdat het heeft overvloed van opslag en de optie van handdoeken, met strandlakens, een echte plus is. WiFi en Franse kanalen zijn blij onze 15-jarige meisje. De 2 terrassen toestaan afwisselende maaltijden op basis van hitte, wind of regent omdat één van hen is bedekt met prachtig uitzicht vooral tijdens de zonsondergang. De omgeving is zeer rustig, geen lawaai. Veel winkels in de buurt, strand 5 minuten met een jachthaven zeer levendig in de avond. Voor tennis liefhebbers die wij zijn, een tennisclub is gelegen aan de voet van de verblijfplaats en het is mogelijk om te spelen zonder lid, zonder apparatuur, voor over 6 € / pers gedurende 1 uur. We gebruikten onze auto alleen om naar de supermarkt ligt op ongeveer 1 km en te bezoeken. Er is niets mis, we voelden ons thuis tijdens deze 3 weken, en eigenaren met grote vriendelijkheid gereageerd op onze vragen en veel eisen. We raden sterk aan deze verhuur, u zult niet teleurgesteld worden als u op zoek bent voor comfort, rust terwijl 2 niet de levendige omgeving en het strand.

5/5 - Schitterend

Het is de beste accommodatie waar ik ben geweest. Het heeft zeer grote slaapkamers en uitzicht over onverslaanbaar, met veel details en zeer schoon. Terrassen met tuin en privé zwembad. Mijn kinderen bracht hen grote. Grote decoratie.

Bijgewoond ons zeer goed, zeer aandachtig. De spectaculaire huis en onderdak hebben wifi.

Español Juan Carlos

5/5 -  Heel redelijk

Zeer welkom.
Het huis heeft veel charme. Een ware ziel.
We hadden veel tips voor het verkennen van de omgeving.

We genoten van het ontbijt met regionale smaken.

Wij raden het !!!

Corine D.
Eigenaar
15/04/2017
Sarah dank u!

Binnenkort het genoegen u te ontmoeten met uw mooie familie voor nieuwe ritten!

Grote teleurstelling ervaren we gedurende vier weken met slakken! Schoonmaak: spinnenwebben onder de bank; koekjes, sigarettenpeuken + Overige (terwijl niet-rokers appartement en schoonmaakkosten toegepast op het einde). Servies en keuken meubels met voedsel vlekken en schimmel in de koelkast ... lasten (water en elektriciteit) hoog, rolluiken half gesloten straatzijde wegens niet-operatie. Kortom, het ergste van alles is om samen te komen en om dag en nacht te leven met slakken.

toiles d'araignéestoiles d'araignées © PascalP @CC
co-locataire!co-locataire! © PascalP @CC
son son "ami"...et d'autres +( photos à la demande) © PascalP @CC
intérieur meubles de cuisineintérieur meubles de cuisine © PascalP @CC
forfait nettoyage?forfait nettoyage? © PascalP @CC
Pascale V.
Eigenaar
15/04/2017
Verbijsterd ...!

In ieder geval, de trouwe gasten die komen elk jaar terug sinds 2010, is te geloven dat ze van dieren houden (lol) en natuurlijk vuiligheid!

Dat
spreekt voor zich!
5/5 - Perfect

Geweldig huis en verbazingwekkende familie!!!

Zeer schoon en volledig uitgerust huis op een rustige en zonnige plaats, en de oude stad van Trogir u boot lijn op elk moment kan nemen...

We komen terug een 3e keer zeker :)

Wibit sport GmbH, Seget DonjiWibit sport GmbH, Seget Donji © Rudolf @CC
Hete zomerHete zomer © Rudolf @CC
EtenstijdEtenstijd © Rudolf @CC
Wibit sport Gmbh, Seget DonjiWibit sport Gmbh, Seget Donji © Rudolf @CC
5/5 -  Magnifiek

We verbleven voor bijna 2 zomermaanden en had een geweldige tijd.
Het weer was voortdurend warm en zonnig. De lucht fris en schoon.
Het chalet is vlekkeloos, goed uitgeruste en zeer luxe BV hot tub.
De eigenaar, Buzz, is vriendelijk en behulpzaam, maar onopvallend.
Hij is eerlijk met elektriciteit kosten en borg.
Foto briefkaart Alpine uitzicht vanaf het balkon... we aten buiten tijdens het verblijf.
Dichtbij is het dorp van Lullin, handig voor een paar winkels en restaurants enz.
We hebben geprobeerd om actief te zijn!... en er was zoveel te doen. Varen en zwemmen op nabijgelegen Lake Geneva.Fabulous was strand er een verrassing.
We paddleboarded, fietste, tennis, petanque en lange en korte schilderachtige wandelingen in de valleien en de bergen.
Ongeveer een uur aan elk van de volgende attracties. Mont Blanc (naar boven met de kabelbaan), Annecy, Evian en Morzine enz.
Tour de France en Mont Blanc Autorally beide doorgegeven te sluiten.
Echter, wij ook ontspannen, zon enz badend in de meest ontspannen als foto briefkaart Alpine locaties.
We willen graag terug bij het skiën (zo vanuit het chalet)... of gewoon een winter laat maar ben van plan om terug te keren voor een zomer verblijf weer.
We zouden grondig aanbevelen aan anderen. Het was ons derde lange verblijf in verschillende delen van Frankrijk... en het beste.

5/5 -  Heel geschikt

Het is zo uitdagend om te zetten van alle geweldige dingen er in woorden, maar laten we beginnen met het eerste contact - communicatie met genie Josipa Sisko die loopt van een plaats. Zo'n leuke en snelle, professionele persoon met antwoord op al uw vragen en zelfs degenen u niet vragen (maar waren denken van het) is moeilijk te vinden. Maar ze is er op zonnige Kroatische kust in dit mooie appartement. Wat te zeggen over de ruimte? het IS de hemel op aarde.
Eerste, grote feng shui van appartement, niet te vergeten #God, is deze echte blik van het.
Schoon, perfect ontworpen, zodat u een dilemma - chill binnen of naar buiten.
Natuurlijk, gaat je omdat strand voor u ligt, en u wilt de duik in de zee rechtstreeks vanuit het venster... En ongelooflijk schattig en beleefd Josipa is altijd er om u te geven heel veel verrassingen - zelfgemaakte brandy uit vruchten, vis specialiteiten, tour naar mysterieuze stad Trogir of leven-zin gesprekken onder de sterrenhemel.

Dus, ja, ga daar, dat u zal blijven terugkeren voor uw ziel opwaarderen en hervulling :*

5/5 -  Heel goed

Uitstekende faciliteiten in een prachtige locatie.

We verbleven voor bijna twee maanden in de zomer en had een geweldige tijd. Het chalet is brandschoon en goed ingericht. We vonden het meer dan comfortabele BV gebruik van hot tub elke avond.

Het dorp van Lullin is ongeveer een mijl op de weg en is heerlijk. We vonden veel te doen in de omgeving. Ging naar de top van de Mont Blanc via de kabelbaan, zwemmen en varen op het meer van Genève.

Peddel instappen, fietsen en tennissen alle hield ons drukke evenals lange of korte wandelingen in de valleien en bergen. Er waren tal van interessante steden om te bezoeken in de buurt bijv Morzine, Annecy, Evian etc.
Vergadering buiten of op het balkon in prachtige zomerweer kon niet meer ontspannen zijn geweest.

De eigenaar, Buzz, is erg vriendelijk en behulpzaam, maar ook onopvallende. Hij is ook zeer eerlijk met elektriciteitskosten en borg.

De Tour de France doorgegeven in de buurt als deed de Mont Blanc Autorally. Dus veel al met al te doen als u maar een ideale vreedzame wilt als je dat niet.

Wij willen terug voor een wintervakantie maar ben van plan om terug te keren voor een zomer verblijf. We hadden een geweldige tijd en zou aanraden aan iedereen.

5/5 - Fantastisch

Het was perfect voor ons gezin van 7. Het had alle voorzieningen die we nodig hadden.
De enige suggestie ik wil maken is om de verplichte pool betaling per dag optioneel te maken / door het gebruik ...

We kregen niet de kans krijgen om ook te kijken naar de pool..we waren te druk bezig met de sightseeing :).

We zouden deze plek zeker aanraden aan iedereen die op zoek naar ergens comfortabel, schoon en prettig om te verblijven in Orlando !!

Bedankt voor het toestaan ​​van ons om te blijven !!!

5/5 - Subliem

Ik kwam op dit met mijn vriendje en toen we aankwamen de eigenaar begroette ons met grote professionaliteit en met grote sympathie.

De kamer die we hadden was ruim en zeer schoon. Ontbijt op het terras met uitzicht op zee is een wonder! We namen een lange tijd om te ontspannen op het terras ... een onvergetelijk plezier!

We zullen zonder twijfel terugkeren! Aanbevolen!

5/5 -  Heel redelijk

Uiteraard zijn alle families zijn verschillend en we kunnen je niet beloven hetzelfde gevoel van zekerheid die we hebben gehad, maar op onze tweede verblijf we voelden ons thuis al na een paar uur, anders duurt vaak een paar dagen vakantie!

Alles is aanwezig: een comfortabele bank, een prachtige houtkachel met raam, massief houten meubels in alle kamers, een goed uitgeruste keuken en, wat beter na een lange dag skiën, een mooie sauna met douches!

Het appartement is zeer schoon en alles is netjes en functioneel! We waren 6 personen, 2 volwassenen en onze 4 kinderen en we waren zeer comfortabel in de 2 slaapkamer en een slaapbank in de woonkamer! (De slaapbank in de woonkamer was zeer comfortabel)

De naburige skigebieden (Bad Kleinkirchheim / St. Oswald en Turrach) zijn inderdaad handig 20 minuten rijden, een grote supermarkt is niet ver weg en is direct gelegen in de buurt van de weg minder dan 10 minuten!

Communicatie met mevrouw Dewar Durie en de contactpersoon op het terrein was erg leuk en makkelijk!
Keys werd uitgegeven zoals afgesproken en het is niet overdreven om te zeggen dat we vertrokken met een bezwaard hart thuis!

We hebben al geboekt voor volgend jaar!

5/5 - Onvergetelijk

Velen verblijven al gedaan in dit prachtige huis, zeer toegankelijk en prachtig ingericht.

Renee is zeer attent op de behoeften en hoge beschikbaarheid !! Moeten we er naartoe te gaan, zult u, het is duidelijk!
Bovendien zijn we terug te gaan deze zomer .... laatste winter van de familie was blij :-)

5/5 -  Keurig

We raden dit pand waar we besteden elk jaar een paar weken.

prachtig uitzicht op de Golf van Valinco, het huis is in het groen en rustig.

De mare-monti is dichtbij en is direct toegankelijk te voet te lopen of te bereiken de stranden van Porto-Pollo na een wandeling in de schaduw van 2 kleine uurtjes.

5/5 -  Heel goed

De woning is gelegen op 3 km van Stintino die voor ons de ideale paradijs voor gezinnen op zoek naar ontspanning en rust, of een groep vrienden die willen ontsnappen aan de drukte van het nachtleven.
De receptie is uitzonderlijk, de kamers zijn ruim en elegant, het zwembad en de tuin met een barbecue zijn ideaal voor 's middags en bracht in de woning' s avonds.
We raden !!! en de prijs wordt aangepast aan de structuur ....

Yulia N.
Eigenaar
14/04/2017
Dank u voor de aankondiging van Luciano u!
5/5 -  Zonder weerga

Mr. Rouvier heeft ons zeer vriendelijk ontvangen.
De accommodatie is perfect voor de beschrijving op de website en foto's. Alles was perfect!

De zee ligt op 5 minuten lopen en het zwembad. Ik zal zeker terugkeren.
Heel hartelijk bedankt.

Christian R.
Eigenaar
14/04/2017
Heel hartelijk bedankt. het is heel aardig van je.

Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting.
C. H. cordially
5/5 -  Zonder weerga

Ze zijn niet de goedkoopste, maar het is de beste vakantiewoning waar ik ging! De kamers zijn ruim en het uitzicht is spectaculair met veel details en meer zijn zeer schoon. Er is een veranda met eigen tuin en mijn kinderen doen als ze die goede oude overtreffen!
Het landschap is prachtig. We werden goed ontvangen, en de eigenaren zijn zeer attent. De constructie en het milieu spectaculair en behuizing WiFi.
Ik zal terugkomen, dank je.

Jesus A.
Eigenaar
14/04/2017
Elisa dank u voor hun zeer positieve beoordeling.

Het was een genoegen om u te verwelkomen en u te helpen.
5/5 - Perfect

Chalet goed geplaatst twee vingers van het dorpscentrum.
perfecte vakantie en tafeltennis is een must voor de kinderen!

Rustige, ruime aanbevolen.

5/5 - Klasse

B & B en Annalú heeft een geweldige gastheer geweest.

Zou het kunnen zijn perfect voor elke vorm van verblijf, kort of langer.
De plaats is echt geweldig. U komt aan op een typisch huis in het midden van de stad en eenmaal je nogmaals Felix tal binnen, een modern en charmant huis verschijnen voor je ogen.

Proficiat voor uw werk, veel te vriendelijk voor ons.

Tot ziens

© TimoG @CC
5/5 - Onvergetelijk

Als u op zoek bent naar een authentieke Breton plaats en houden van de charme van oude stenen, zal dit huis vol geschiedenis u bevallen.

Zeer mooi gebied rustig, wakker worden met vogelgezang en deze keer, 's avonds bij het vuur. Veel van rust en charme.
Het huisje is zeer goed uitgerust en mooie tuin met barbecue..sans vergeet de vriendelijke ontvangst van de eigenaren die u zal adviseren over de vele bezoeken aan te maken.

We vonden het bijzonder Bréhat en Kust gaspeldoorn onder heldere april zon.

4.5/5 -  Formidabel

Het woord - een beetje laat, maar niet eerder - na de week in uw appartement!
Vijfde zomer vakantie in deze unieke stad: 3 jaar bij St. Clair (een "Baraquette" double uitzicht op: de zee en de vijver), vorig jaar rue Romain Rolland, dit jaar thuis.
Ik had de vorige afleveringen, met name de Mont St Clair genoten.
Maar wat een week in uw appartement!
Het leuke is het uitzicht op de haven: permanent spektakel en altijd verrassend, charmante en indrukwekkende ... echt geweldig.
Ik heb echt genoten van zowel de buurt van het centrum, maar in de open lucht, om de auto en de fietsen hebben veilige, niet hebben om een ​​fiets te kust te rijden tot 15% op de weg een vrije dag (als St Clair) ...
Ik kon gaan op ...
Ik heb ook genoten van alle praktische aspecten van uw appartement, en dat de apparatuur is zeer uitgebreid en de kwaliteit, die niet zo gemeen!
Ik volgde uw aanbevelingen aan de brief, zorg ervoor dat uw appartement zo goed als ik met de mijne.
Ik weet wat het is als het geven van onroerend goed te huren, doe ik hier in Parijs.
Dank u voor uw bedrijf advies en uw delicate attenties (Masqat het bijzonder).
Vertel me hoe om goed van tevoren te boeken.
Met groeten. Yves B ..., Paris

5/5 -  Heel geschikt

Een mooi huis waar we hartelijk worden ontvangen.
Behulpzame gastheren terwijl ze discreet.
Een mooie decoratie en een perfecte bed ... slapen er ook!

Dank u voor een stevig ontbijt en uitstekende koffie.

We zullen zeker terugkomen naar La Rochelle

Magnifique jardin potager Magnifique jardin potager © RogerB @CC
4/5 -  Sensationeel

De eigenaar, de heer Mitch liet de sleutels in het verborgen gebied, dat was echt geweldig, want ik kwam net om de nacht door te brengen en ik kwam laat thuis. Alles in orde was, het huis was een beetje koud en te verwarmen met een elektrische kachel, duurt het nog een paar uur ...
Huisvesting sluit perfect aan de beschrijving op de website, alsmede foto's.

Alles was perfect en goed georganiseerd! Ook, ik hou van de betaling op PayPal.
De zee ligt op 5 minuten lopen en het zwembad. Zal zeker.
Heel hartelijk bedankt.

Private house Parking is huge so it was safe and easy to park my SUV car just a side of the house!Private house Parking is huge so it was safe and easy to park my SUV car just a side of the house! © ZULEIMA @CC
5/5 - Excellent

We konden niet om meer vragen, een zeer mooi appartement met een prachtig uitzicht op het strand in een full-service gebied.

In zwembaden, waren we ontspannen en kalm. U parkeert gemakkelijk. Het agenda-item is flexibel en kan worden genoten van het appartement laat in de middag vertrekken en doe een snelle inventarisatie.

We kijken ernaar uit om volgend jaar.

5/5 -  Heerlijk

We hadden een geweldig verblijf voor het carnaval periode.

Het huisje is zeer ruim en zeer schoon.

We raden het.

De eigenaren zijn charmant en attent!

5/5 -  Prima

Verhuur Lesz echt perfect vakantie! Een van deze is volledig uitgerust, een grote buitenruimte omgeven door olijfgaarden, baby zwembad zeer gewaardeerd door de hele familie ... terras met barbecue!
Voorstellen voor een bezoek aan de beschrijving gegeven door de eigenaar echt interessant.
Onsite Antonio wacht op u en spreekt Frans perfect.
Vrij land VAKANTIEWONINGEN ADVISEUR soepel.

Bruno G.
Eigenaar
12/04/2017
Dank u voor uw vriendelijkheid, hoop je snel te zien.
5/5 -  Keurig

Crisia altijd glimlachend en als ze spreekt Frans veel gemakkelijker om te bewegen in Havana ... dankzij zijn trucs, maar ook de kleine valkuilen!
Ze kookten ons de beste kreeft in vergelijking met andere casas waar we dineren ... een echte blauw lint!
Crisia bedankt voor de goede tijden doorgebracht met u

Une vraie cubaine qui fume le cigare !Une vraie cubaine qui fume le cigare ! © Rymond @CC
Crisia S.
Eigenaar
11/04/2017
Dank voor het compliment u!
Hasta Pronto
5/5 -  Heel redelijk

Zeer goed gelegen, in de buurt van het estuarium en stranden, de omgeving zeer rustig en waardig verschillende wandelingen. Uitstekende voorwaarden (hygiëne, gereedschap / apparatuur aanwezig), een appartement met veel zon en comfort display.
Eigenaar heel betaalbaar en bezorgd over hun klanten.

Ik raad aan alle mensen op zoek naar een welverdiende vakantie en willen de stress van de dag-tot-dag te ontsnappen.

5 * Ik zal zeker terugkeren.

© NunoTome4 @CC
5/5 - Opmerkelijk

We waren erg teleurgesteld met ons verblijf in Havana. toen kwam naar Julia en familie om Brisas del Mar (Cuba). We waren zo hartelijk elk begroet met kokosnoten en bananen regime.
Of we verbleven, tot onze verbazing, we hadden een klein appartement met een groot terras dat we gedeeld met de kamer ernaast waren er andere gasten. Ontbijt en diner waren uitstekend en voorbereid op de beste manier!
Alles was zeer netjes en schoon. De familie is gewoon prachtig maar ook zeer professioneel. Julia, het meisje sprak uitstekend Engels en was altijd alert en angstig om te informeren of er iets ontbrak voor ons.

Voor ons was het de beste accommodatie die we hadden tijdens onze reis naar Cuba met de auto. Prijs / prestatie overeengekomen absoluut fantastische locatie. De plek is prachtig, we konden toegang tot 2 .A stranden strand hebben werd wild en de andere een beetje meer beschaafd. Dit is een halte niet te missen en biedt op elk gewenst moment een rustige en bevorderlijk plek om weer te ontspannen in Cuba.
Wij wensen al onze wensen voor geluk in Maren en Yuly familie en veel geluk !!!
Ila en Markus

5/5 -  Heel redelijk

Echt aanraden dit prachtige huis in een rustige locatie.

Zeer schoon en goed uitgerust huis voor koppels en gezinnen. Mooi terras en het zwembad.

Goede stranden op 10 minuten rijden, Alicante ligt op slechts 20 minuten afstand!

5/5 - Excellent

Onze eerste indruk over het invoeren van dit appartement was zo voor de hand: we waren in voor een geweldige vakantie.
Er is een geschiedenis op deze plek, Danie respecteert de gasten en geeft ons veel meer dan een vakantiewoning.

Mijn waardering van 5 sterren is zeer gerechtvaardigd.

5/5 - Excellent

We waren zeer beleefd begroet, ze gaven ons veel advies over plaatsen om te bezoeken en plaatsen om te eten.

zeer schoon en comfortabel appartement. Al het meubilair en de badkamer zijn nieuw.
Voor de deur is er een bushalte naar een bestemming en het gemaal ligt op 20 meter.

We zullen zeker terugkomen

5/5 - Subliem

Deze mooie goed uitgeruste huis was de perfecte locatie voor ons.
Het is een 5 minuten lopen naar leuke restaurants, cafés, supermarkt, versmarkt en het strand en de lokale bakker die heerlijke zoete lekkernijen en brood verkoopt is zelfs nog dichterbij.
De kamers zijn mooi en ruim en we waren in staat om te zitten in de zon of schaduw als we liever gezien dat de balkons en tuinen zijn aan beide zijden van het huis.
Wanneer er te lui om te lopen de korte afstand naar het strand hebben we echt genoten van het zwembad.

Er is een goede verscheidenheid aan lokale attracties binnen 30 minuten rijden, van ommuurde steden en kloosters te surfen op wilde golven van de zee, avondwandelingen aan boord wandelingen en zwemmen in het heldere estuariene water bij Foz do Arelho.

Een groot huis voor gezinnen of een groep vrienden.

5/5 -  Magnifiek

We wonen in Australië en dit jaar hebben we besloten om een ​​reis rond Frankrijk, Portugal en Kreta nemen.

We verbleven in de villa en genoten erg van onze vakantie. Alles was perfect! We houden van het gebied, het uitzicht, de zee. De villa is uitstekend - het is perfect geschikt voor onze behoeften.

We hadden een onvergetelijke tijd en zal Kreta onthouden met zeer warme gevoelens. Dank je.

5/5 - Fantastisch

Deze eigenschap biedt alle comfort (materiaal ...), terwijl het combineren van schoonheid, adel van hout; allen gelegen in een dorp nog authentiek bergen en op loopafstand van de pistes!

Ik beveel deze accommodatie.

5/5 -  Zonder weerga

Alles over de ervaring was eerste klasse.
Ik wilden nooit meer vertrekken.
Dank u voor een echt Adriatische vakantie in Kroatië. Logeren bij "Exclusive Sky 2" is een van de beste reis ervaringen die ik ooit heb gehad!
Te beginnen met de uitstekende communicatie met "Irena", waar ze al mijn vragen beantwoord, om te arriveren en haar nemen van mij naar de Prachtig appartement, het kon niet soepeler zijn.

Het was een genoegen om je te ontmoeten en het is zeker een genot om te zeggen hoe geweldig ons verblijf was.

5/5 -  Heel redelijk

Dit appartement is ideaal gelegen voor het verkennen van het hart van Lissabon.
De trams rijden naar het einde van de straat, de winkels zijn in de buurt, "Casa da India" restaurant op 100 meter afstand, waar u authentieke Portugese keuken (ook meeneemmaaltijden) kunnen ervaren en de "Mercado da Rieira" ( zalen) ligt op slechts een paar meter: net de heuvel af.

Maar wat maakt het bijzonder de charme van dit appartement in overeenstemming is met het internet beschrijving is de eigenaar Alberto.
We werden begroet met vriendelijkheid en toen onze vriend werd beroofd van zijn papieren (let op overvolle trams) Er is een grote hulp, zowel door zijn advies als hulp.
Ook bij het verlaten van de luchthaven, was het nu het gereserveerde voertuig via "Rideways" niet wordt opgehaald, riep hij een taxi naar het vliegveld.

De eigenaar en het appartement is erg mooi, raden we deze eigenschap zonder beperkingen.

vue depuis l'appartement vers le tagevue depuis l'appartement vers le tage © jefdeslandes @CC
5/5 - Excellent

Ik verbleef in dit fantastische accommodatie met 3 anderen voor een golfvakantie.
Dit is een fantastisch huis in een prachtige locatie. Een uitgebreide eigendom, het had alles wat we nodig hadden, een goed gevulde keuken, comfortabele leefruimte en slaapkamers en 3 badkamers.

St Martin is een prachtige badplaats met veel restaurants. Zou ideaal zijn voor een gezinsvakantie zijn.

Ik beveel deze mooie woning op een geweldige locatie.

5/5 -  Heel redelijk

Vier nachten doorgebracht in dit prachtige comfortabele huis met drie vrienden voor een golfvakantie.
Het huis is smaakvol ingericht en zeer ruim. Het is duidelijk dat de eigenaren bijzondere aandacht hebben besteed aan het huis een "thuis ver van huis" te maken en was een geweldige plek om te ontspannen na een rondje golf.

De locatie is erg handig om te wandelen naar de stad en de zee, vol met fantastische restaurants en bars, en de lokale winkels en de markt voor de vroege ochtend reis om vers brood te kopen voor het ontbijt.

Ik zal zeker terugkeren en graag weer eens verblijven.

5/5 -  Super

Van harte welkom in de grote praktische accommodatie en goed uitgerust, we hadden een geweldige tijd. De sneeuw kwam het weekend, waren we in staat om te genieten !!!

paysage féérique et soleil des Alpes paysage féérique et soleil des Alpes © CyrilleB @CC
R D.
Eigenaar
30/03/2017
Dank u voor uw reactie. Je hebt genoten van huisvesting en vakantiewoning site, we zijn erg blij.

Je bent zeer vriendelijke mensen.

Op een ander
moment, kan zijn!
5/5 - Bewonderenswaardig

Holiday uitgerust met alles wat u nodig hebt met een prachtig zwembad zeer toegankelijk.
De plaats is gewoon mamerveilleux, zeer rustig en ideaal voor vissers. Prachtige omgeving.
Derde jaar gaan we naar deze plek en we nemen een groot genoegen om elk jaar terug te keren.
De eigenaren zijn zeer gastvrij, warm en erg gul. Ze zijn beschikbaar en genoeg voor hun huurders en geven ons waardevolle adviezen (restaurants, plaatsen om te bezoeken, etc ...).

Wij raden deze vakantiewoning opnieuw -
Laurence en Jean-Claude

5/5 -  Prima

We hebben net een zeer aangenaam verblijf in Casa Blue House besteed.
Het grote terras met een prachtig uitzicht op de eilanden, heeft een prachtige tuin en stil ....
We hielden van deze hemelse plek.

De kamers zijn groot en voorzien van airconditioning, de keuken is zeer vriendelijk met een grote grill.
Een plek om te ontdekken met familie en vrienden
We zullen terugkeren.
Soulard familie

Ontspannen op het strandOntspannen op het strand © CorinneS @CC
Prachtige zonsondergangPrachtige zonsondergang © CorinneS @CC
Een prachtig strandEen prachtig strand © CorinneS @CC
5/5 -  Prima

Ik beveel dit prachtige huis in Midoune.
Huis zeer schoon, goed uitgerust, voorzien van airconditioning en warmte ...
Rustig gelegen huis met een prachtig terras in de tuin ...
Kruidenier en taxi's 100 meter en het centrum van de stad in 5 minuten lopen.
Als we iets nodig hebben iemand beschikbaar is om ons tijdens de hele tijd ..
We hebben een aangename en heerlijk verblijf en zou dit woning die u zult niet teleurgesteld worden aanraden.
Vanessa

Marie Josette T.
Eigenaar
27/03/2017
VANESSA dank u!

Het is altijd een genoegen om u als gasten, u, uw verloofde en je kleine meisje.

Tot binnenkort.
5/5 -  Heel redelijk

Het huisje is absoluut mooi, zeer goed uitgerust en erg gezellig.
We waren 14 en we voelden ons "thuis", met ruimte voor iedereen.
De eigenaar en zijn vrouw zijn erg aardige mensen en kon niet genoeg doen voor huurders beter te voelen.
Ik beveel dit huisje, dat is ideaal voor een geslaagde vakantie.

Notre chien Balto devant le chalet Pastorale, il s'est régalé!Notre chien Balto devant le chalet Pastorale, il s'est régalé! © AnneMarieS @CC
Chalets Paul Cezanne
Eigenaar
27/03/2017
Anne-Marie dank u voor uw bezoek en voor uw vriendelijkheid.

Ik kijk ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen voor een ander verblijf!

Met vriendelijke
groet. Alain
5/5 - Subliem

We waren de eerste klanten wanneer Christa en Udo hun comfortabel appartement in de zomer van 2002 had voltooid.
Sindsdien, mijn familie en ik zijn altijd inkomen voor een ontspannende vakantie in Tristach genieten.
In de zomer, zijn er grote mogelijkheden voor wandelen, fietsen en zwemmen in het meer Tristach.
In de winter, genieten we van skiën, gaan we naar de ijsbaan en maken de slee.
In oktober 2015 waren we voor het eerst in het najaar is er ook dit seizoen in Osttirol hun bijzondere charme dat we terug gaan dit jaar voor een week in oktober in een prachtige berghut.
Het grote pluspunt voor ons, in aanvulling op de geweldige locatie, het is de faciliteiten en netheid, de gastvrijheid van de eigenaars die ons altijd hebben verwelkomd zo hartelijk en zijn altijd bereid om ons veel tips voor de bezienswaardigheden.

© Marope @CC
5/5 - Klasse

Francesca was een geweldige gastvrouw en het appartement was perfect voor onze behoeften (er waren 2 volwassenen en 4 kinderen).
Eenvoudig, schoon, een prachtig uitzicht op het meer, (precies wat je ziet op de foto), en in een geweldige locatie om de omgeving te zien.
Francesca geleverd beddengoed en handdoeken. Er is een mooi terras met tafel / stoelen / paraplu, en ze wees ons op wat we nodig hadden: bank, supermarkt, bakker, pizza.
We waren er specifiek naar de Christo's Piers installatie zien en Francesca hielp ons te vermijden de drukte en onze weg naar Monte Isola met de veerboot in plaats van te wachten in de rij voor 3 uur!
Dat kleine stukje advies was de sleutel tot het maken van ons bezoek een succes. Francesca's dochter, zoon-in-law, zoon waren allemaal even warm en vriendelijk.
Iseomeer is mooi en Francesca's appartement was een geweldige plek om te verblijven.

© ElisaC @CC
© ElisaC @CC
5/5 - Opmerkelijk

Ik geef bericht van 5/5 sterren Pete!
Het huis is fantastisch, geweldige locatie, vlekkeloos schoon met alle noodzakelijke voorwaarden voor een heerlijke vakantie.
Natuurlijk hebben we al geboekt om terug te keren;)

5/5 -  Formidabel

We verbleven in Los Girasoles meerdere malen, met kinderen en zonder kinderen, ook wanneer de kinderen waren baby's.
We waarderen het hebben van veel binnen- en buitenruimte. De kamers zijn licht en ruim en de bedden zijn zeer confortables.La keuken is goed uitgerust.

We houden allemaal van het zwembad en het is groot niet krap.

Er zijn stranden, goede restaurants en aantrekkelijke steden van Alicante en San Vicente in een korte rit.

We zullen terugkeren!

5/5 -  Magnifiek

De ponton aan het eind van het terras maakt het mogelijk om de boot dock.
De outdoor zomer keuken is ideaal voor leuke vrienden.
De eigenaar is beschikbaar 24/24 via mail of telefoon en snijd ze in 4 tot en met al onze behoeften te voldoen.
Het zwembad is aan het eind van de tuin en de parkeerplaats is beveiligd met een elektrische afrastering.

Perfecte plek voor 70 jaar van mijn vrouw!

Zou aanraden :-)

5/5 -  Heel goed

We verbleven 10 dagen in de kleine studio in het prachtige gerestaureerde gezin huis.
Het appartement is comfortabel en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt.
Het is zeer dicht bij het meer, hadden we alleen maar om de straat over te steken om te gaan voor een duik.
Vanuit de ramen hadden we een prachtig uitzicht op het meer panorama en het eiland en aan de andere kant van de bergen met de olijfbomen.
Aan de voorzijde van het huis konden we een kleine tuin met ligbedden, parasol, een tafel en stoelen te gebruiken.
Slechts een paar minuten wandelen er waren bakkers, een kruidenier, markt en restaurants.
Het was een groot genoegen van de smaak en genieten van een zeer goede Franciacorta wijn uit Francescas wijnmakerij. Het was ons eerste bezoek aan Lago d'Iseo en vanaf het eerste moment voelden we ons “thuis” in een familiale sfeer. Francesca was een geweldige gastheer en ze was er om ons te helpen of gewoon om een ​​praatje te hebben.

We'de graag terugkomen! Mia en Wald uit Duitsland

5/5 - Perfect

We verbleven in het appartement met Pasen 2016 en er echt van genoten.
Het huis is zeer typisch en heeft mooie tuinen. Het appartement zelf is zeer ruim en was zeer schoon. We vonden alles wat we nodig hadden. Onnodig te zeggen dat we gebruikten het grote terras met zijn prachtige uitzicht over het meer voor het ontbijt, opknoping uit in de zon en met enige sundowners.
Een supermarkt, bakker en de veerboot naar het eiland liggen op loopafstand.

Last but not least: Francesca was een charmante gastheer en we kunnen alleen maar aanraden met haar.

Met vriendelijke groet, Daniel

© WaldS @CC
5/5 -  Keurig

Ik heb mijn beste vakantie in deze villa!

Het huis is ruim met een prachtige tuin, de kinderen hadden plezier in het zwembad en we hadden ook een korte rit naar toegang tot meer dan 10 prachtige stranden.
Maar wat indruk op ons meest was het welkom dat we werden gemaakt door Anna. We vonden de koelkast met koude drankjes en een welkomstpakket met typische producten van Sardinië.
Elke week hadden wij het recht om een ​​mand met verse groenten en fruit uit zijn tuin.

We namen een boottocht met "Fiore di Maggio" in Villasimius .... het was prachtig! Een grote dank u voor de suggestie van Anna.

We zijn van plan om snel weer terug

© PeppinoL @CC
ANNA MARIA P.
Eigenaar
22/03/2017
Dank u voor uw getuigenis erg leuk! Uw mening laat zien hoe we waarderen onze gasten en we doen altijd ons best om onze klanten tevreden te stellen.

Ik
hoop je snel te zien en heeft u als onze gasten.
5/5 -  Heel geschikt

We kwamen aan bij de villa onder een grote warme inrichting en bezwete en we werden begroet door de eigenaar met een verfrissend drankje. We voelden ons meteen thuis en we vonden het geweldig. Het huis is comfortabel en de ruimte is goed georganiseerd, de tuin is mooi en ruim. De stad is mooi, met een aantal goede restaurants en bars, een speeltuin en een fantastisch strand. Elke avond op het plein was er entertainment.

Op het strand
Op het strand © TamaraA @CC
In het zwembad
In het zwembad © TamaraA @CC
Tijdens een boottochtTijdens een boottocht © TamaraA @CC
Middagdutje in de tuinMiddagdutje in de tuin © TamaraA @CC
ANNA MARIA P.
Eigenaar
22/03/2017
Dank u voor het advies dat u een bewijs van uw verblijf hebben ingediend you!

Ik hoop je snel te zien in ons midden!
5/5 - Perfect

Wij zijn een Duitse familie van tien personen. We hebben ondergebracht in twee appartementen van dezelfde eigenaar in dit complex.

De twee appartementen liggen naast elkaar. Beide zijn groot, schoon, alles in orde is, en uitgerust met alles wat je nodig hebt.
In de omgeving is er het strand, supermarkt, winkels, huis bakkerij en restaurants. Zeer comfortabel, het is de gemeentelijke parkeerplaats, naast de twee appartementen. Het internet heeft een hoge snelheid in beide appartementen.

De terrassen zijn zeer groot, comfortabel, met tuinmeubelen.

We kwamen terug erg blij er en waarschijnlijk volgend jaar. De temperatuur was erg warm, het strand is water duidelijk. Zon en strand, elke dag, echt een heerlijke vakantie, familie.

5/5 -  Keurig

Wij zijn een Duitse familie en we zijn partij bij tien leden van de familie op vakantie. Deze eigenaar heeft 2 appartementen in hetzelfde huis en we hadden twee voorbehouden.
Beide appartementen naast elkaar en ze zijn super schoon, netjes en al zijn functioneel en apparatuur is gewoon perfect: het heeft alles wat je nodig hebt.
Alle winkels in de buurt (supermarkt, winkels, bakker) en restaurants en het strand! Gemakkelijk te bereiken, wordt het parkeren gebeurt op gemeentelijk terrein net naast de twee appartementen. Internettoegang is een hoge snelheid in beide appartementen.
De terrassen zijn zeer groot met mooie meubels tuinen en ze zijn zeer comfortabel.
We keerden terug met plezier waarschijnlijk volgend jaar. Op het moment dat wij er waren, het weer was erg warm en het water op het strand was duidelijk. We hebben genoten van de zon en het strand elke dag!
Echt een geweldige vakantie met het gezin !!!

5/5 - Excellent

We brachten een ontspannen week weg van het centrum van Bled druk en toch zo dicht we konden mooie wandelingen daar. De eigenaren waren buitengewoon vriendelijk, behulpzaam zijn met tips en het maken van onze vooral gezellige plek met open haard.

De bedden waren comfortabel en we waren in staat om te rusten. De plaats was ongelooflijk schoon. Ik hield van de sfeer die afkomstig waren van het dorp, eenvoud en thuis.
Dit is een goede plek voor fietstochten. Het is groen overal mee naar toe en het is heel mooi. Het dorp is als een schuilplaats onder de rotswand en waterval.

We zijn blij deze keuze huis te huur en niet een ander in Bled te hebben gemaakt. Het was zeker een meer authentieke en rustige ervaring. Speciaal voor ons natuurliefhebbers en architectuur.

We zullen zeker terugkomen de volgende keer dat we een uitje in Slovenië

George en Agni

5/5 -  Heel redelijk

Mooi huis, goed uitgerust en met accommodatie voor een gezin van drie generaties aan te passen.
Het was ook goed dat de tuinen aan de voor- en achterzijde zijn beveiligd, zodat kinderen veilig kunnen spelen.

Er was genoeg te doen in de omgeving en we hebben allemaal genoten van de bezoeken aan de stad Cadiz, Sevilla en Jerez.

De eigenaars konden niet genoeg voor ons en voor onze jonge baby te doen.

Een hoge stoel, een kleine trap en een kinderbed we werden verstrekt.

De kamer op de begane grond was perfect voor mijn vader die worstelt om te lopen.

We will never forget the sunsets in Conil....We will never forget the sunsets in Conil.... © SurteesJ @CC
5/5 -  Heel goed

We ontdekten een magische plek, maar het moet zijn dat de Wizards op het hoogtepunt .. en u bent geweest!
Een warm en zorgzaam welkom, het ontbijt in de voorkant van de deur in de ochtend, maar geluk!
En hoe zit het met de trailer? GEWELDIG!
Comfortabel, ruim, modern, warm, kortom, een echte liefde nest voor een jong koppel zoals wij, die kwam naar onze 1 jaar bijeenkomst te vieren!
Het is waar dat de off-season veel ruimte niet verlaat voor de animatie van het dorp, maar het stoorde ons op geen enkele manier! We houden een mooie foto van uw prachtige streek waarvan de vriendelijkheid, gastvrijheid en vrijgevigheid zijn de sleutelwoorden.
... En wat te denken van de eigen spa naast onze caravan: great !!
en gastronomische manden: goddelijk !!
We zullen terugkeren in de zomer; zeker ...

5/5 - Klasse

Net een fantastische vakantie achter de rug. Dit mede dankzij dit heerlijke chalet. Voor mij en mijn vrouw was dit de eerste keer op wintersport met onze kleine Daniël. Dit chalet is van alle gemakken voorzien wanneer je een pasgeboren baby's meeneemt Babybadje, commode en babybedjes.
We gingen in het totaal met 10 man excl Daniël ( zo was er altijd wel iemand die kon oppassen ;) genoeg ruimte in het chalet. We zaten elkaar niet in de weg (3 toiletten en 2 badkamers) ook als iemand even rustig een boek wilden lezen. Er staat een grote eettafel waar ruimte is voor iedereen ook op het terras. Al met al helemaal top!

5/5 -  Heel redelijk

We hebben een heerlijke vakantie in bb in de buurt van de zee, gloednieuwe kamers zijn ruim en schoon.
Uitstekend ontbijt en op het Lido Beach bekende Vendicari en lorenzo.

5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd.
Huis, decor, top eigenaars.

Dicht bij de pistes en alle voorzieningen.
geweldige plek om goed uitgerust en netjes.

Ik kan alleen maar aanraden deze verhuur om wat quality time doorbrengen met familie of vrienden!

Julien R.
Eigenaar
20/03/2017
veel dank u voor uw opmerkingen en we hopen u rekenen onder ons zeer binnenkort. Het was een genoegen om u te verwelkomen
4/5 - Excellent

We hadden een zeer aangenaam verblijf.
Bij mooi weer kunnen we de elektrische barbecue gebruiken, het was geweldig!
De keuken is zeer ruim en de badkamer op de bovenverdieping is erg mooi.
Met de groene ruimte achter het niet te veel stad voelen.
We waren of dierentuin Pairi Daiza en ook een bezoek aan de grotten van Han.
We hebben ook genoten van de fietsen en lichttherapie.

Bedankt voor alles!

5/5 -  Super

We kunnen deze herberg zonder voorbehoud aanraden.

Silke P.
Eigenaar
20/03/2017
Dear Bernd!
Dank u voor dit advies maakt ons erg blij. Bedragen zijn blij met je Witness pagina.
Tot binnenkort!

Silke & Wolfgang
5/5 -  Keurig

B & B "Murica". Een plek om je vakantie door te brengen op 10 minuten van de Adriatische zee. In rustige, landelijke locatie op 200 meter van het dorp.

© FernandoA @CC
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een fantastische tijd. Het appartement is zeer goed gelegen, dicht bij alle voorzieningen en het prachtige strand van Posada.
Dit Appartement is handig en comfortabel en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars.

We zullen zeker terugkomen! dank u dank u

5/5 - Bewonderenswaardig

Vanaf het eerste moment dat we voelde als thuis.
Het huis is prachtig ingericht en goed uitgerust: het is ruim, schoon en aangenaam.

Wij persoonlijk ontmoette de familie Roth en het voelde als met vrienden. Dit is een zeer vriendelijk echtpaar.

Winkels, bakker, apotheek en een supermarkt liggen op 10 minuten lopen. Goede restaurants en een tankstation in de buurt.

We voelden beiden dat vorig jaar toen we brachten onze winter vakantie in het vakantiehuis van de familie Roth.

5/5 - Grandioos

We brachten een week in deze prachtige villa.

De villa is zeer comfortabel en alles wat je nodig hebt is in het huis.
We hebben genoten van het prachtige zwembad en ook de pingpongtafel. In de omgeving zijn er vele mooie dorpjes te bezoeken.
Neem contact op met de eigenaar was erg goed leuk als we een vraag hadden, hij heel snel gereageerd.

We hadden een geweldige vakantie in deze villa en we zijn er zeker van om snel weer terug!

We much appreciated this pool!We much appreciated this pool! © PierreV @CC
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Geweldige locatie met een prachtig uitzicht op zee.
Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de zee.
Er is een handige toegang tot het strand, veel mogelijkheden voor sport in de omgeving ...

5/5 -  Heel goed

Een mooie woonkamer, het appartement is perfect, beter dan het lijkt op de site van een kleine vakantiewoning advertenties.
Het is een oase van rust dicht bij de vele stranden, schoonmaakkosten ooit op vakantie, de eigenaars van een enkele beschikbaarheid en het is zeer sympathiek tegenover een mooie familie bij elkaar voor u te vinden!

De woning heeft een nieuw zwembad met douches.

De zon schijnt tot zonsondergang en voor degenen die daar zin in heeft, hometrainers, roeien, voetbalveld, spelletjes voor kinderen, maar nog steeds zonder verwarring en lawaai, het maximale respect van de stilte 14u tot 16u.

I highly recommend it !!!

© DarioR @CC
© DarioR @CC
5/5 - Excellent

In de afgelopen vijf weken van ons verblijf, we - zoals altijd - een geweldige tijd gehad.
 Het pand biedt rust, ontspanning, prachtige natuur en een uitzicht op de zee en de bergen en harmonieuze heuvels.
De kamers zijn ingericht met zorg en de nabijheid van de zee maken een perfecte vakantie. Dit alles draagt ​​bij aan het welzijn, zodat alle stress afneemt na een korte vakantie vooral als je uit een grote stad zoals wij. Maar al zou niet zo zijn als het niet de goede geesten van het huis waren niet aanwezig: Carlo en Brigitte!
Carlo en Brigitte zijn de zielen van deze accommodatie. Elk jaar die verstrijkt, wordt de tuin steeds meer delen van de prachtige bloemen en planten die door de olijfbomen uitstraalt. Alles wordt onderhouden met zorg en genegenheid door paren Carlo en Brigitte.
We zijn altijd blij opbrengsten van onze vakantie en kijk ernaar uit om als we terugkeren naar deze prachtige plek.
We kunnen alleen maar aanraden deze prachtige en mooie plek. Renate en Eberhard Wutke

5/5 - Perfect

Het huis is perfect, brachten we een leuke tijd.

Het heeft een grote veranda met een tuin waar u kunt ontspannen en de zee ligt op slechts twee stappen verwijderd!
Het was allemaal erg leuk, mooi welkom en het huis was erg schoon.
ik raad aan