VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 - Fantastisch

"Les Euphorbes" is een comfortabel, schoon en zeer goed onderhouden huisje waar we voelden ons zeer veel thuis in elk van onze 4 vakantie blijft. De hoge kwaliteit is ongewijzigd stabiel gebleven door de jaren heen. Bij mooi weer kunt u op het overdekte terras heerlijk buiten ontbijt en geniet van de tuin, zon of lekker luieren in de schaduw en zwemmen in het zwembadje in de tuin van het huis of profiteren van het grote zwembad van de verhuurder. Zelfs bij slecht weer is logeren in het huis zeer aangenaam omdat heeft men een prachtig uitzicht in de mooie en goed onderhouden tuin behorend tot het huis door de grote glazen deuren.
Het huis is uitgerust met alles wat die u nodig heeft voor een langdurig verblijf. Als iets tijd missen moet, graag de hosts helpen. Corinne en Bernard zijn uniek gastvrij en Nice, aanspreekbaar en zij zorg, indien nodig.
In de omgeving ook alle belangrijke is winkelen in een echt geweldig slagerij en bij een goede bakker in Cucuron, markten en supermarkt in Lourmarin, restaurants te bereiken is een goeie in Vaugines voet daarvan.
Hoe hebben tot nu toe geen huisje gevonden die moet iets in de buurt veel positief, zoals de "Les Euphorbes" door Corinne en Bernard aanbieden. We willen altijd vakantie hier hoe dan ook in de toekomst.

5/5 -  Heel goed

We hadden een geweldige verblijf in dit prachtige appartement aan het strand.
Het appartement is super goed uitgeruste, rustige en goed geventileerde. In het geval van hoge hitte is het appartement volledig voorzien van airconditioning. Het grote bed van 2 m x 2 m is super comfortabel!

De eigenaar, Bea, is erg vriendelijk. Ze deed alles om ervoor te zorgen dat ons verblijf te laten verlopen. En de bovenkant, dit zijn de pass-hotel aangeboden, met toegang tot het zwembad, de sauna, de hammam op de sportschool aangeboden voor 2 volwassenen!

Het was een droomvakantie, we komen terug!

Bedankt weer Bea

Directe toegang tot het strand, gewoon beneden de residentieDirecte toegang tot het strand, gewoon beneden de residentie © PascaleBT @CC
Bea R.
Eigenaar
20/09/2018
Hallo Pascale,
Bedankt voor je reactie. Het was een genoegen om je te verwelkomen. Tot binnenkort, hoop ik.
4/5 - Sensationeel

We hadden een heerlijke vakantie in Toscane. Casa nerone heeft veel geholpen. de locatie is uniek mooi. de totstandbrenging van eenvoudige en functionele zonder geen onnodige pracht. Er is nog geen niets. het huisje is veel plaats. Men kan krijgen onder bomen van de schaduw of de zon kunt genieten. Davide en anneliesa zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
we zijn zeker nogmaals in de casa nerone vakantie.

5/5 - Sensationeel

Mijn partner en ik bleef voor een week in het appartement van Elke en zeker de vakantie voor ons onvergetelijke zal blijven. Elke is altijd geweest zeer nauwkeurig en punctueel in het beantwoorden van al mijn vragen en gaf me een hand te vinden van een betaalbare huurauto en alle logistieke problemen oplossen.
Paros eiland is een juweel en het huis, wat uitstekend is en mits alles vooral een mooi heeft, groot terras met grote bekijkt, waar we echt mooie momenten, vooral vanaf de schemering, (overdag aan het terras is onder doorgebracht de zon).
Elke was zeer aandachtig naar onze behoeften en om zich te verontschuldigen voor het feit dat de wasmachine had een probleem hij bood ons een diner in een restaurant in Parikia.
de locatie is goed, maar u moet nog een auto of een scooter te omzeilen (iets dat is de moeite waard in ieder geval omdat het eiland moet olMeeting alle)

4.5/5 - Opmerkelijk

Hallo waren vakantie prachtig! En ja, ik neem opnieuw kleine mediterrane planten :) :) Ik vond ze vandaag - kijk naar de foto en ik ben erg blij!
Helaas, ik heb de geit bladeren niet - misschien volgende zomer;) best regards

Plumbago, geit-bladeren, sedum...Plumbago, geit-bladeren, sedum... © ReneeV @CC
5/5 - Fantastisch

Warm onthaal van Gerard beoordelingscommentaren naar ons te luisteren in de 2 maanden van ons verblijf, hij ons kwam en ons aan de luchthaven te drijven met vriendelijkheid.

De residentie is ideaal gelegen tussen de Oceaan en Black Beach aan de ene kant en winkels is: voedsel, restaurants, postkantoor, artsen, enz. aan de andere. Het witte zand stranden niet zijn niet ver van het balkon hadden we een kans om dolfijnen, en met name de walvissen (in augustus) en de stamgasten Zie: 2 pirogues van de visserij en tientallen jongeren uit het surfen (een traktatie) voor huisvesting niets te zeggen , wij regelen de meubelen op onze eigen manier: 1 Bank, 1-persoonsbed van 90, tuinset voor 6 personen op het balkon die is van de studio door een grote erker gescheiden en 1-persoonsbed van 90 en 1 sofa houden in de keuken goed uitgerust en ruime studio doet niet in. SE probleem voor maaltijden van 5 mensen ik wil je voelen al het goede dat ons verblijf maar u zelfs zien hem door u in het kort, wij zijn zeer goed voor de droom te komen voor een verblijf in Polynesië en Tahiti.

4.5/5 -  Formidabel

Uitstekende vakantie met het gezin in deze hoek van Beieren. Het appartement was schoon en gezellig, goed uitgerust, hoewel een beetje (in de kelder NAT). De eigenaren zijn erg mooi en gaf ons waardevolle adviezen voor wandelen, een bezoek aan München, de lokale festiviteiten... Ideaal voor wandelaars, fietsers, zwemmers (vele meren in de buurt) en skiërs!

5/5 - Grandioos

Het dorp is fenomenaal, ideaal voor ontspannende dagen en ontspannen. Het huis is zeer comfortabel, volledig uitgerust en ligt op een prachtige locatie, een 5-minuten lopen van het strand.
De buiten ruimten zijn prachtig, allemaal zeer goed behandeld en veel van de persoonlijke levenssfeer.
Wij houden te blijven en een groot verlangen om terug te gaan. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

4.5/5 - Perfect

Dit verblijf in de cottage land bracht ons een adem van verse lucht.
We liked de eenvoud en de vriendelijkheid van onze gastheren, en genoten van deze authenticiteit.
We hebben genoten van hun groenten en met name hun tomaten

Michel M.
Eigenaar
10/09/2018
Hallo,
Bedankt voor je bericht, we hebben je heel veel plezier mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet.
Marie-Pierre Manaud
4.5/5 - Opmerkelijk

Groot verblijf in Maria en Judith die ons hartelijk verwelkomde en maakt ons ontdekken hun prachtige park rondom het huisje hebben beide met veel moed.
Het omzetten van alles zodat je een goed gevoel...
Resultaat, wil je rustig, rust en het landschap zodat dit vakantiehuis is voor u gemaakt.
Veel dank aan Maria en Judith voor hun gastvrijheid en goede adviezen voor bezoeken, restaurants en andere...

De top!De top! © HDANIEL @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Een werkelijk zeer, zeer graag mooi en zeer schoon vakantiehuis op een rustige locatie. Het huis is perfect uitgerust, biedt veel ruimte en is prachtig ingericht. De tuin is een droom en de ideale plek om te ontspannen. Onze hond heeft gevoeld zeer comfortabel. Er is zelfs een ping pong tafel. De eigenares is erg aardig. Wij kunnen het Huis aanbevelen.

5/5 - Opmerkelijk

Zijn van verschillende jaren dat mijn familie (dit jaar slechts mij en mijn vrouw) besteden onze vakantie Sardienen in dit mooie appartement van Ms Lycia.
De eigenaar is exquise en zorgvuldig om te anticiperen op elke behoefte. Elk jaar zal meer comfortabel en gezellig appartement doen (in de winter) maken van verbeteringen (dit jaar vonden we vervangen al de ramen met dubbele beglazing en mosquito netten, ook de buitenkant van het huis is werd gepleisterd en beschilderd weer; Tot slot het retiled was het prachtige terras).
Het huis ligt in het historische centrum van Orosei en is zeer licht, ruim en functioneel.
Beneden is er een kleine parkeerplaats (4-5 zetels), maar we laten de auto in de voorste Piazza Sant'Antonio aanbod gemakkelijk parkeren (ongeveer 100 m van het huis).
Maar het hoogtepunt van het huis is het prachtige terras waar we eten diner en de uren van de avond (ik foto's bijvoegen met een glimp van het uitzicht vanaf het terras).

Het huis van Lycia is voor ons een beetje ons tweede huis!

Uitzicht op het terras en de weergave.Uitzicht op het terras en de weergave. © PaoloB @CC
4/5 - Klasse

Les: Dank Jan voor een mooie vakantie. De villa is mooi, het uitzicht fantastisch en Jan en Liudmila zijn prachtige hosts. We hebben genoten van onze tijd in Lefkada en ik dank u voor uw hulp en vriendelijkheid. Take care totdat we elkaar weer! Gemma: Een vakantie om te onthouden, 2 weken van geluk

Een vakantie om te onthouden...Een vakantie om te onthouden... © JG01 @CC
4.5/5 - Perfect

Een mooi huis, voeten in het water, net gescheiden van het strand bij het privé zwembad op het terras en 25 m van het gazon...

Bekijk Blackrivier Bay, rustig, zonder enig ander lawaai in de ochtend als de parkieten en andere vogels zeer veel op deze plaats, een plaats van uitzondering... wij stilstaand wonder waarom we is terug in Frankrijk!

5/5 - Sensationeel

Zeer vriendelijke en behulpzame gastheren. Geweldige locatie, met de bus of Metro in een paar minuten in de stad. Ruim appartement, goede bedden, ingerichte goed keuken. Op elk gewenst moment opnieuw.

5/5 - Bewonderenswaardig

Ruime, schone, appartement eigenschap geluiddicht, mooi heel mooi stil. Comfortabele kamers. Open prachtig ingerichte woonkamer en TV. Ultra vriendelijke en goed advies van de eigenaar, alle benodigde gidsen zijn beschikbaar voor een rondleiding door de stad en haar omgeving. Allemaal in de buurt te voet in 10 minuten, winkels, restaurant, metro, vervoer, fiets... . Eigenaar zeer afgestemd. Prachtig appartement. Zeer mooie keuken en vul beide zijn ideale simple.situation het grand: groot houten terras planten, met inbegrip van een barbecue voor een succesvolle ontbijt en happy hour! Aanbevelen en ga zeker terug!

5/5 - Bewonderenswaardig

We hebben een zeer mooie. Het huis is erg groot. Schoon en van alle gemakken. Eigenaren zijn erg vriendelijk. Deze locatie is ideaal voor gezin met kinderen. Naast de zee en de eindeloze tuin met gazons die spel. het uitzicht vanaf de maisonnette verbazingwekkend behoefte!

5/5 - Schitterend

Foto's van het huis en de bijbehorende bijlagen zijn zoals.
Wat niet kan worden gezien in de foto's is vriendelijkheid die behandelde ons de eigenaars van het huis, met de details die uw verblijf nog leuker.

We passeerden een paar ongelooflijke dagen genieten aan het zwembad, het landschap en de rust.
Een prachtige plek.

5/5 -  Zonder weerga

Appartement is perfect overeenkomt met de beschrijving!!
Ruim huis, verzorgd, schoon, voorzien van alles wat u nodig hebt! Eigenaren, gastvrij en behulpzaam!!

Directe toegang vanuit de tuin van het huis in een rustige inham in augustus met helder water en veel vis! Uitzicht op zee, achter het huis een weg in het bos waar u met de kinderwagen wandelen kunt! Slechts een paar minuten lopen prachtige andere stranden!

Grote waarde!

5/5 -  Heel geschikt

We hadden een geweldig verblijf bij de heer Pinto, die weet hoe te blijven rustig en spreekt zeer goed de Franse.

De villa is nog mooier dan op foto's en heeft een ideale locatie voor een bezoek.
Mooie buitenkant, zwembad en prachtig uitzicht over Nazaré zonsondergang als een bonus!

Verhuur aan bevelen.

5/5 - Opmerkelijk

We weten niet de partij en we verbleven in 6 in het huisje: ontbijt, ideale locatie voor 6, zeer mooie tuin en zwembad. Keramiek workshop en fiets naar de cottage huren. Visites (Rocamadour, Pennes d'Agenais, Pujols, Puy L'Evêque) en fietsen langs de partij. Goed geheugen van deze week bij Duravel!

Op de van de fietstocht van huis VélorouteOp de van de fietstocht van huis Véloroute © ERVR @CC
Bij het zwembadBij het zwembad © ERVR @CC
Rustig zwembadRustig zwembad © ERVR @CC
3/5 - Matig

Ondanks een modern, schoon, prettig om te leven met zijn huis met zwembad. Een eigenaar die tot in de perfectie van zijn onroerend goed geeft... ze echter vergeet om te voorkomen dat klanten voor €2400 15 dagen zij u niet in staat zijn om te slapen vanwege de nationale 340 die draait onder uw windows! Er is ernstige misleiding op de advertentie die doet deze gevaren niet bepalen! En voor goede reden! Jammer dat we niet zou terugkeren, omdat we niet de cash koeien!

De N340 naar links en rechts van het Parlement op 50 mDe N340 naar links en rechts van het Parlement op 50 m © oreedubois @CC
5/5 - Grandioos

Dank aan Papitou en Maminou...
We hebben een onvergetelijke week.
Prachtig huisje, mooie plek.

4.5/5 - Fantastisch

Zeer mooi huis in een rustige locatie met prachtig uitzicht. Heel voldoet aan de beschrijving, waarde, want geld echt heel eerlijk te zijn is.

De ontvangst was erg vriendelijk en de reactie van de directe eigenaars in het geval van storingen.

Veel activiteiten en mooie dingen te zien in de buurt.

Kortom, hadden we een geweldige vakantie aan de voet van de Ventoux!

4/5 - Onvergetelijk

Een prima locatie aan de boulevard. De inrichting is sober, maar alles is aanwezig. Het parkeren kan een probleem zijn.
Oostende is op loopafstand, anders drie haltes met de tram (1,50 per rit ).
Op zondagen is er een uitgebreide markt langs de boulevard.
Een bakker is op honderd meter aanwezig.

4.5/5 - Subliem

We werden zeer goed ontvangen door de eigenaars, de plaats is gastvrij en rustig, het huis comfortabel, een beetje warm, maar zeer schoon met alles wat nodig is om te eerste ontbijt, een terras met uitzicht op de rivier de Douro. We hadden een uitstekende tijd voor vakantie. De Portugezen zijn ze zeer hartelijk danken.
Dankzij onze eigenaren.

5/5 - Schitterend

Een van de beste eigenschappen die we hebben verbleven in 3 decennia van cottages met 1 of 2 per jaar.

Gemakkelijk te vinden op de hoofdweg (rustig) belangrijkste. Uitstekende parkeren bij het huisje. Legde heel goed uit, ruim en comfortabel interieur. Schoon en netjes met veel verlichting en stopcontacten. Ruime badkamer met douche van de gemakkelijk te gebruiken naast de slaapkamers over de landing.
De trap was een kunstwerk - prachtige eiken loopvlakken en newel berichten. De houtkachel was gemakkelijk aan het licht en uitstekende warmte zonder mess - en extra logs van gaf over de werf, in plaats van te gaan op zoek. De keramische kookplaat-werking was niet duidelijk maar de nuttig instructieblad waardoor ons het uitwerken.
De landing had twee stoelen om te kijken naar de zeer gevarieerde vogels die kwam voor een bezoek aan de drie feeders gespannen over een paar voeten weg. Vinken, groene vinken en een winterkoning en een boom klimplant toen we aankwamen- en wij zijn geen vogelaars. Geen rode eekhoorns als het is niet het seizoen.
De locatie was zeer handige - halverwege tussen Kirkby Stephen en Sedbergh en je kon gemakkelijk lopen naar viel eind wolken voor uitzicht over Harter viel en wilde Baugh viel.
De Karen

Steve H.
Eigenaar
22/08/2018
Beste John.
We zijn echt gevleid door uw opmerkingen, heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten. Steve.
4.5/5 -  Magnifiek

De verhuur is zoals beschreven, zeer schoon, zeer rustig. het zwembad is goed onderhouden. Goed gelegen accommodatie, auto essentieel. De eigenaar Irina, is erg aardig en luisteren naar zijn gasten. niets ontbreekt in dit zeer goed ontworpen behuizing. We raden deze plaats. Riva di Solto is een vrij kleine stad en wandelingen zijn vele. de boot stopt op Monte Isola, Riva di solto

Lago van Iseo Lago van Iseo © mokascap @CC
Riva di soltoRiva di solto © mokascap @CC
het zwembad en de behuizing achterhet zwembad en de behuizing achter © mokascap @CC
Zonsondergang gezien vanaf het terrasZonsondergang gezien vanaf het terras © mokascap @CC
de Zorzino-kerkende Zorzino-kerken © mokascap @CC
Irina M.
Eigenaar
22/08/2018
Heel erg bedankt, het was een genoegen om je te ontmoeten!
Ik hoop je weer te zien, Irina
5/5 - Excellent

Ruime moderne suite met twee balkons. Het appartement bevat een parkeerplaats in de garage. We genoten van de wasmachine voor een langer verblijf. Het uitzicht vanaf het balkon was direct op de bergen, het kasteel en de kerk :-) De eigenaar (Matteo) was altijd vriendelijk en behulpzaam

4/5 -  Prima

Hallo, goedemorgen. Ongeveer 5 dagen geleden vroeg ik over een huis dat u geadverteerd. De aankondiging is de 21519, Provençaalse huis in Jerica, Castellon. Ik heb nog geen antwoord ontvangen en niet als ik moet beantwoorden de name of uzelf. Ik vraag mijn moeder iets, dank u!

4.5/5 - Schitterend

Mooi huis waar niets ontbreekt. Alles is ontworpen om maximaal comfort te bieden!
Zwembad en buiten onberispelijke ook.
Zeer rustige plek, perfect om te genieten en te ontspannen.

Welkom bij de beste van het beste!... Niet denken en ga ervoor!

5/5 - Excellent

Prachtig moderne villa, van alle gemakken voorzien, heel comfortabel. Heel warm welkom door de eigenaar. Faciliteiten op het terrein zijn leuk voor kinderen (voetbal, voetbaltafel, patanque, schommel, tuin). Veel privacy en schitterend uitzicht over Nazare (aan zee). Absoluut aanrader!

4.5/5 - Sensationeel

Hadden een aangenaam verblijf. Comfortabel en zeer goed uitgerust huisje. Rustige omgeving, ideaal om uit te rusten. Mooi zwembad. Huis van de zeer vriendelijke eigenaar.

4.5/5 -  Heel goed

We hadden een mooie tijd bij Casa Contente.

Het is een prachtige villa gelegen in prachtig vreedzame en particuliere tuinen. De drie slaapkamers zijn ingesteld op de begane grond die ze koel in de hitte van de zomer houdt.

De woonkamer op de begane grond uitkomt op het terras van het zwembad en het mooie zwembad. De goed uitgeruste keuken is gelegen op de bovenste verdieping naast de woonkamer. Dit uitkomt op het dakterras met prachtig uitzicht en uitstekende buiten te dineren.

We zouden zeker terug naar deze villa ook gelegen slechts tien minuten rijden van de faciliteiten aangeboden door Lagos maar blijft vreedzame en privé.

De familie Lincoln

Harry N.
Eigenaar
18/08/2018
Bedankt Graham!
Maria en ik hebben er ook van genoten!
5/5 -  Heel redelijk

Zeer mooie hospita (familie). Het huis is ingericht. Alles wat je nodig hebt. De locatie is top, vrijwel in het midden van de wijngaard.

Nicolas K.
Eigenaar
16/08/2018
Dankjewel.
Ik ben blij dat je een goed verblijf hebt gehad.
Marie klur
4/5 -  Heerlijk

Een net en verzorgd vakantieverblijf. Rustig gelegen. Attente eigenaren die tijdens ons verblijf zelf op vakantie waren, maar er voor gezorgd hadden dat wij bij aankomst prima ontvangen werden door een stand in. Mooie omgeving ook en door de ligging op 1.000m hoogte 's nachts afkoeling die een goede nachtrust ten goede komt in warme periodes.

André G.
Eigenaar
14/08/2018
Heel erg bedankt voor je reactie.
Met onze beste berichten van Franches-Montagnes.
A. Grin & D. Dobler
4.5/5 - Klasse

Wij brachten een fantastisch verblijf in de stad van Ban Phe.
Het huis is mooi en comfortabel, zwembad uitstekend, goed gelegen, saleng of essentiële scooter naar ballads.
Dankzij Lionel voor het organiseren van ons verblijf en zijn goede vooruitgang!
De stad van Ban Phe is de moeite waard en voldoen aan haar bewoners blijft een goed geheugen.

5/5 - Onvergetelijk

Niet alleen het appartement is perfect aangepast aan de beschrijving, de prachtige en ongerepte, maar dat vriendelijkheid en aandacht voor Adelina onverslaanbaar waren. Ontvangen van ons met een eindeloos aantal aanbevelingen, ondersteunt gedrukt en zelfs prachtige zelfgemaakte jam.
Zonder twijfel, onze eerste keuze wanneer we naar Lissabon terugkeren.

Mooie inrichting, ontvangst met vers fruit, bloemen, Porto... Onvergetelijk verblijfMooie inrichting, ontvangst met vers fruit, bloemen, Porto... Onvergetelijk verblijf © TaniaMzM @CC
4/5 - Schitterend

De villa is consistent met de beschrijving van de advertentie en de foto's, we hadden een aangenaam verblijf met het gezin, we hebben genoten van een mooie en zeer goed onderhouden complex, dicht bij het strand, rustige avond, betreden water, het schone strand winkels en weinig Druk, met een zeer goed uitgeruste keuken voelt als thuis. maar vooral de eigenaar zeer vriendelijk en zeer responsief. Ik zal opnieuw huren zonder aarzeling.

5/5 -  Keurig

Maria is een mooi persoon en haar huis in Furnas is schattig.
Het huis is schilderachtig, heeft alle beschreven voorzieningen en dingen die u vinden zou in een huis (schaar, naald en draad) maar zonder het gevoel alsof we hadden gekaapt andermans leven...
Zoals kan gebeuren wanneer een plaats tot betaalbare om waar te zijn lijkt. Maria geprobeerd om ons te ontmoeten, maar we hielden elkaar missen. Dat was fijn door ons omdat we het huis voor haar privacy hoewel het ligt middenin de stad.
Wat was niet beschreven, was de enorme achtertuin waar we zaten op de ligstoelen die terug, zodat we kunnen drinken van wijn en kijken naar alle van de sterren die schijnen zo helder op een heldere nacht in de lucht van Azorian gedraaid.
Een tien minuten lopen naar de Poca Da Dona Beija hot springs en aan de overkant van Terra Nostra garden was perfect. Afgezien van het zien van de andere vulkanen, is recht in het midden van Furnas waar we wilden worden. Echt kon niet mooier zijn geweest en we manier die meer ruimte dan we nodig hadden. bent u een persoon die op zoek is om te ontspannen in een koele omgeving (vooral buiten) met koffie wijn thee etc. is deze plek is voor jou.

4.5/5 -  Keurig

We hebben tien dagen in deze prachtige plek. Het huis is goed uitgerust en de buitenkant is prachtig, het zwembad, barbecue, de grond... Cartaxo is ideaal gelegen om excursies, zowel in het zuiden, naar Lissabon, aan de kust, Obidos, Peniche, zoals naar het noorden, Foz do Arelho, Sao Martinho do Porto, Nazaré... De eigenaars, charmant, zeer gastvrij, behulpzaam, prachtige mensen. Bedankt voor alles, Maria Isilda en Mario.

4/5 -  Heel geschikt

Huis van campagnes in de buurt van Gonnesa, op een strategische positie te bereiken van de stranden van Sulcis, Noord en Zuid. Gezellige, goed onderhouden en functioneel met ruimte op de veranda te eten en een barbecue. Let op: supermarkt in de buurt. Eigen Michele zijn vriendelijk en behulpzaam, zowel voor de behoeften van het verblijf en informatie te verschaffen over toeristische attracties en restaurants in het gebied opties. Aan te bevelen.

4.5/5 -  Zonder weerga

Mooie omgeving, goed aangelegd, zeer goed uitgerust villa en zwembad nikkel.

Contactpersoon beschikbaar en hartelijke; personeel was vriendelijk. Er waren acht van ons en wij zijn op geen enkel moment voelde verkrampt. Bovendien, de tijd was onderdeel van en dus we konden genieten van het buitenleven hele week (barbecue, petanque,...).

Aanbevelen.

Francine L.
Eigenaar
11/08/2018
Bedankt voor je reactie. We doen er alles aan om de huurders tevreden te stellen. Bedankt.
5/5 - Schitterend

Het is een perfect appartement voor het gezin, we waren zeer comfortabel en de eigenaren waren zeer correct

4/5 - Excellent

Zeer goede eigenaar, beschikbaar en geeft zeer goed advies. Laura gaf ons zijn groente tuin producten en een uitstekende Blackberry jam.
de plaats is ideaal als u wilt rusten en bezoek Porto op hetzelfde moment, moet een auto hebben maar te gaan op Porto (5 km), voorspellen vervoer gemeen ok maar 40 tot 45 minuten. Zelfs als het appartement leed wat waterschade vóór, brachten we een geweldig verblijf.

5/5 - Excellent

Identieke foto's op de site, alles zeer schoon en aangenaam.
Zeer ruime en lichte, snel en met een goede internet-toegang.
Een zeer aangenaam verblijf en vriendelijk personeel, geweldige prijs/kwaliteitverhouding

3.5/5 - Matig

De: het grote zwembad omringd door planten, landschap met olijfbomen in de buurt van de gastvrijheid van de eigenaars-: het is niet opgegeven op de aankondiging dat er van 2 appartementen en niet een enkele huis, zo bundelen op partager.heureusement 2 gezinnen die eisen waren kalm en koel.
niet functionele meubelen: stoelen hoogte niet aangepast een de dining room tafel, vuile en ongemakkelijk Bank, matras in de kamer naast de badkamer in een erbarmelijke staat keuken niet: geen afdruipplaat voor vragen de gerechten, geen snijplank kurkentrekker breekt, crooked penningmeester, koffie-/ theevoorzieningen niet functioneel (het gewricht niet) hebben we gekocht sommige keukengerei om te koken.
een fan zou welkom zijn, omdat geen air con of fan die dit de 1e keer dat we een huis in Italië zonder zelfs een ventilator is huren, gezien de hitte geen luxe is

Foto zwembad dolcedoFoto zwembad dolcedo © SylviaPerlangeli @CC
Sara V.
Eigenaar
07/08/2018
Het spijt me dat de dame zich niet goed voelde. Ik heb het huis perfect schoongemaakt en de badkamer en keuken hebben net vernieuwd en ik vond het huis aan het begin vies en ik kreeg niet eens de schoonmaak, ik begrijp het niet als er iets ontbrak dame had het bijvoorbeeld kunnen vragen aan de ventilator en in de keuken waren alle keukengerei om me een hoop verkeerde dingen te koken omdat ik in het begin vroeg of ze goed waren en ik goed antwoordde, ik begrijp de reden niet waarom dit stekende
4.5/5 - Excellent

We verbleven twee nachten in dit pension (een paar en een tiener).

We werden hartelijk verwelkomd. De instelling is mooi en prachtig zwembad. De plaats is zeer rustig gelegen, maar dicht bij de karakteristieke plaatsen van de Soule.
De kamer was schoon en ruim. De host tabel is stevige en het advies van de eigenaars.

Een adres aan te bevelen!

5/5 -  Heel redelijk

Identieke foto's op de site, alles zeer schoon en aangenaam.
Zeer ruime en lichte, gewassen vellen elke dag in de ochtend.
Een zeer aangenaam verblijf en vriendelijk personeel, geweldige prijs/kwaliteitverhouding.

4.5/5 - Opmerkelijk

We verbleven in deze eigenschap 25 personen (6 koppels met kinderen) Home: gastvrijheid gerealiseerd door de eigenaar met een rondleiding door de eigenschap en uitleg van de werkingsregels worden alleen de regels van goed gedrag en te leven als een huurder moet respecteren de Villa: uitermate geschikt voor onze fractie, voor een week met elkaar gemeen maar ook een privacy voor elk deel beschikbare ruimten en hun eigen apparatuur de vakantiewoningen.
functionele keuken en zeer ruime voor 25 verschillende tv's beschikbaar en WIFI OK ruimte buiten apparatuur: 6 voertuigen zonder problemen parking tuin goed onderhouden om te installeren een volleybalveld, ruimte petanque terras grote en gedeeltelijk bedekt met licht en ruimte pingpong maaltijd groot zwembad met jacuzzi; Deze ruimte is beschikbaar tot 20:00 om redenen van maar hij handhaaft vraag de eigenaar om te beschikken over een nacht laat en het is geen probleem situatie: rustig met mogelijkheid tot het lopen van de villa naar het bos van pi NS, de paddestoel bedden en kleine meren handel 5 minuten de eigenaar: die wonen in de buurt, deze is zeer beschikbaar en efficiënte terwijl ze perfect discreet. We hadden volledige dagen en nachten zonder enige commentaar op het einde: een mooi, schoon, functioneel, uitermate geschikt voor groepen (volwassenen en kinderen) een discreet en efficiënt beheer adviseren zonder aarzeling

4.5/5 - Subliem

Na jaren weer een keer naar Italië geweest. En het was geweldig! Dat was naast de natuur en cultuur van het land zeker niet in de laatste plaats te danken aan ons verblijf in de Casa dei Sogni d'Oro. De gastvrijheid van de eigenaren voelde als een warm bad. Het appartement voorzag ons ruimschoots in waar we behoefte aan hadden: rust na een jaar hard werken! En kijkend vanaf het terras naar de bergen was er de ervaring van een verstilde ruimte. Op een half uur rijden ligt de badplaats Moratta waar je naast een duik in de Adriatische zee ook nog eens heerlijk kan genieten van de Italiaanse keuken. Tegelijkertijd ligt de Casa niet al te ver van de historische stadjes Urbino, Gubbio en Corinaldo waar de geschiedenis zo'n beetje van iedere steen druipt! Het zal, naar we hopen, niet voor het laatst zijn geweest, dat we hier onze opwachting komen maken!


Marleen en Jan Sulman

4.5/5 -  Heerlijk

Van harte welkom van de eigenaren en bedankt voor hun advies over wandelingen en bezoeken aan het gebied. Huisje is bij uitstek geschikt voor een bezoek aan naburige departementen allemaal rijk van toeristische attracties.
Ruime huisje ingericht en smaakvol gedecoreerd.
Comfort en goede bedden.

Hoop te ontmoeten elkaar weer op een ander seizoen Hubert en Nathalie van Tokio (51)

4.5/5 - Schitterend

Casa alegre, met veel licht en comfort! Uitstekende reiniging. Hadden bij aankomst een snack heel goed geregeld.

4.5/5 - Bewonderenswaardig

Landhuis, zeer goed geregeld. We werden heel goed ontvangen en behandeld met veel sympathie.

De herhaling zeker!

4.5/5 -  Heel geschikt

Na een prachtige vakantie Home vorig jaar, dit jaar zijn we terug met een ander lid te kijken fantastisch.

5/5 - Perfect

No. woorden uitspreken tevredenheid.

Robert Lenka Sofie Andrea Denisa

5/5 -  Heel geschikt

De weelderige bloementuin, door eigenaar René met veel liefde aangelegd, is een eldorado voor vlinders en wie daarvan kan genieten. Bijzonder geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Vanaf de vijf terrassen heb je een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. Met een beetje geluk ben je er getuige van de jacht van de lokale slangenarend. In de nabije omgeving - je moet er wel even de auto voor in - kun je oude dorpjes, met smalle straatjes, kleine pleintjes, mooie doorkijkjes en gezellige restaurantjes bezoeken, of kun je aan de wandel en genieten van verrassende vergezichten en bijzondere bergflora. Het huis is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Je voelt je er direct welkom. René maakt het zijn gasten graag naar wens!

Tuinhoekje van Casa dei FioriTuinhoekje van Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
VlindereldoradoVlindereldorado © EdithKuiper @CC
Een van de vijf terrassenEen van de vijf terrassen © EdithKuiper @CC
Tuinhoekje Van Casa dei FioriTuinhoekje Van Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Slangenarend als buurSlangenarend als buur © EdithKuiper @CC
Rene B.
Eigenaar
04/08/2018
Goedemorgen Edith & Mark,

Duizendmaal bedankt! Ik ben erg blij en trots op deze recensie

De advertentie is absoluut niet onverenigbaar is met de werkelijkheid. Alleen de tuin strookt. Eerste behuizing water is niet drinkbaar en wanneer het neemt een douche water aan egg ruiken rotten die nog steeds op de huid en het haar en in het huis! Alles is oud, de matras moet dateren uit de bouw van het huis, zand in de bladen bij aankomst!
De vaatwasser bestaat niet... 3 kommen ten slotte potten met bloemen... heel weinig keukengerei.
Een extra bed moet worden gepland was in feite een matras op de vloer... de woning is gelegen in een pad in het midden van niets.
Een Raad uitvoeren.

De wc... De wc... © Natou2608 @CC
5/5 - Fantastisch

We hadden een ontspannen en leuke week op de lodge van de vallei!
De eigenaar (en zijn familie) is zeer warm en altijd goed advies... zonder opdringerig.

Het huisje is ruim en aangenaam, omgeven door groen, de bossen en de dieren! We hielden! En wat over kinderen: ze hadden hun ter beschikking staan een veel spellen, boeken en ze waren in staat om verzorgen van de dieren... diervoeders en knuffelen de konijnen (macaroon zelfs maakte ons een verrassing door een uitbreiding van de familie), verzorgen van de varkens van India, de paarden rijden) ideale en Eden), niet te vergeten van Gaston, de ongelooflijke gezinshond!...

We raden sterk aan! En spoedig Tania!

5/5 -  Heel redelijk

De locatie is rustig en direct aan zee, hadden we een rustige vakantie. Wij zeer genoten. De opvang van Naima was welkom en ook communiceren met mijnheer Boccara was ook erg vriendelijk.

Zeer mooi uitzichtZeer mooi uitzicht © lali @CC
Gewoon mooiGewoon mooi © lali @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

Van 2 t/m 16 juli 2018 verbleven wij (echtpaar, beide 63 jaar) in appartement Lollipop, zeer schoon en prima ingericht. Het was heel fijn om de auto op het eigen terrein (met afgesloten hek) te kunnen parkeren. Het mooie weer maakte dat we veel op het aangename terras en in de tuin konden verblijven.
Verder was het appartement op loopafstand van de Moezel. Voor ons als wandelliefhebbers hebben we ons hart kunnen ophalen tijdens de vele wandelingen die we in de omgeving hebben gemaakt. Bullay is ook een prima uitvalplaats naar prachtige plaatsen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Cochem. De twee weken zijn ons zo goed bevallen dat het niet uitgesloten is hier nog eens terug te keren.

Prachtig uitzicht op Bullay tijdens een wandelingPrachtig uitzicht op Bullay tijdens een wandeling © hvdvaart @CC
Mooie kleine dorpjes langs de MoezelMooie kleine dorpjes langs de Moezel © hvdvaart @CC
Bullay vanaf de berg aan de andere kant van de MoezelBullay vanaf de berg aan de andere kant van de Moezel © hvdvaart @CC
De prachtige 'dubbele' brug van BullayDe prachtige 'dubbele' brug van Bullay © hvdvaart @CC
De brug vanaf de oeverDe brug vanaf de oever © hvdvaart @CC
4.5/5 -  Prima

7 van ons deelde dit Parlement voor de duur van een sportevenement. Was een genot om terug te keren naar dit heiligdom in de heuvels achter Papeete. Spectaculair uitzicht, geweldig, zonsondergangen en de rustige omgeving ons verblijf zeer speciaal gemaakt. De eigenaar was mooi en nuttig, zelfs het redden van ons als we een platte batterij hadden. Een auto is noodzakelijk.

5/5 - Bewonderenswaardig

We verbleven in de mooie "Tahiti Home" voor twee weken tijdens de wedstrijd van onze IVF (Outrigger kano) wereld Sprints. Het huis bleek te zijn perfect voor onze groep van roeiers, want het was grote, koele en zeer comfortabel. De 320 graden uitzicht zijn prachtig en het grote zwembad en dek omringt verstrekt een welkome verlichting van onze vaste dagen van de concurrentie en de drukte van het verkeer van Papeete. Het huis had alles wat die we nodig hadden, veel badkamers, grote bedden, een goed gevulde keuken (alle de specerijen) en goede wasserette. De tuin is mooi. We hadden enkele mooie avonden onderdompelen in deze geweldige sfeer, zozeer zelfs dat we didin't willen verlaten. Al met al was het een heel speciale plaats en Natea was een fantastische gastheer. Mauruuru.

5/5 -  Formidabel

Goed onderhouden verhuur van vakantie zeer en onbevlekte huishouden in een rustige geweldige plek. De dappere Francis deed het met smaak en passie.
zeer mooie plaats.

5/5 - Excellent

Zeer charmante, rustige woning (in vergelijking met ons vakantiepark van vorig jaar). Het strand ligt op 5 minuutjes wandelen en je hebt er bovendien een hele leuke strandbar. Vooraan prachtig zicht op de duinen van de golf en achteraan een mooi ruim terras met zicht op de zwemvijver en de bloemrijke tuin. Prachtige wandeling naar de Haan via het strand of door het dennenbos. En wat een mooi weer hadden we ! De eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam !

uitzicht vanop het terrasuitzicht vanop het terras © MaVe @CC
5/5 -  Formidabel

Ik bleef vijf dagen in 2016, kon ik niet vragen voor iets beter. De meest eerlijke en vriendelijke mensen die ik in Cuba ontmoet heb, dat is heel belangrijk voor mij wanneer u onderweg bent. Wanneer ik ga terug naar Cuba, ik zal altijd contact op met Ramses en zijn vrouw voor accommodatie eerst. Nogmaals hartelijk dank!

5/5 - Excellent

Een grote dank aan Martine die heeft bekend maken van ons verblijf, vóór, tijdens en na een zeer aangename ontdekking.

Het huis is ingericht met veel smaak, prachtig en ultra schoon.

De tuin is een oase van rust en een ode aan de natuur.

Het gehucht, mooi.

De locatie is perfect voor een volledige rust en/of meerdere activiteiten: wandelingen te voet of fiets, zwemmen en andere activiteiten in de rivier.

Ontdek!

En nog bedankt Martine te Florence voor hun gastvrijheid.

4/5 - Schitterend

Villa voldoet perfect aan de omschrijving, schoon en zeer goed uitgerust.

De eigenaar is behulpzaam, attent en zeer responsief.

Groot strand een paar meter en restaurants in de buurt.

De perfecte plek voor liefhebbers van vrede.

Morris M.
Eigenaar
24/07/2018
Onze gasten zijn allemaal mooi ........ Dank u, we hopen snel terug te keren naar Villa Surphinia.
4.5/5 -  Heel goed

De plaats is rustig en goed gelegen. Hij heeft wat nodig is in de omgeving, hun winkel is goed gevuld met veel fruit en groenten, maar niet zo! Er zijn rijst, pasta, enzovoort.

Het appartement is comfortabel en goed onderhouden, de decoraties zijn ook perfect voor mij!

Als ik had vragen of advies nodig, zij altijd beantwoord me en in de uren die mijn e-mails volgden!

Ik adviseer hoogst dit appartement!

4.5/5 -  Super

Dit is de 2e keer dat we verblijven in een van de 2 appartementen van deze mooie zeer comfortabel huis waar alles is ontworpen voor het welzijn van de gasten. Ontbijten en diners op het terras aan de voorzijde het mooie inham van de Fellos van de Katos zijn onvergetelijk.

Het warme welkom en de beschikbaarheid van Francis en Annick deelnemen aan het totale succes van de vakantie. Een adres aan te bevelen

5/5 - Bewonderenswaardig

Ik adviseren niet 100% maar 200%.
Ik heb net mijn familie verhuur, waren wij 10.
ontvangst 10/10 de villa: grote niets te zeggen bravo.
Ik heb reeds geadviseerd aan mijn vrienden en familie.
Baptist

4.5/5 -  Zonder weerga

Heerlijk verblijf.

Ik ging naar zee voor het vuurwerk van het 14/07.apres de Boucharel Bay, na het puntje van de Calles, profiteert u van een adembenemend uitzicht van de branden van St. Raphael, goed ver in de nacht. Branden van Sainte-Maxime en St-Tropez, aan elke kant en aan de onderkant van de Golf van St-Tropez Grimaud branden.

4 lights bloeien tegelijkertijd. Het is subliem. U terugkeren naar de poort in het licht van de volle maan.

Het is grandioos. Een remake

De heuvels van Ramatuelle en Gassin aan de horizonDe heuvels van Ramatuelle en Gassin aan de horizon © ReneeV @CC
5/5 -  Magnifiek

Nice, clean, heeft alles en mag niets geen koybalas, is in de buurt van het strand!

5/5 -  Super

Wij hebben had een kort verblijf, maar gevuld met mooie herinneringen.
De eigenaren zijn mooie en zeer zorgzaam.
De eigenschap is meer dan 1 hectare, en het uitzicht is prachtig.
Het huis en de prachtige zomerkeuken, zwembad, Bowlen... alles was perfect.
Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en de fijne attenties, en we zullen zeker terug!

4.5/5 - Schitterend

Het huis is een huis van pop met alle comfort en een zeer complete uitrusting.
De eigenaar is gastvrij en vriendelijk.
De prijs is rechts op gemiddelde seizoen, een beetje duur voor het hoogseizoen.
Het enige nadeel is de moeilijkheid om de toegang tot de verhuur, smal pad. Maar de plaats is leuk en het strand blijft weinig overvol met toeristen. Het gebied is prachtig en mooi sterke inwoners. Een echte mooie verblijf.

4.5/5 -  Heel redelijk

Tweede verblijf in dit huisje... rustige, eenvoudige, zeer goed uitgerust keuken, comfortabele bedden, Airconditioning, discrete en zeer goed... gewoon een beetje te klein TV

4.5/5 -  Formidabel

Huis bij uitstek geschikt, met het strand en lange wandelingen op de planken langs de nabijgelegen zee.

De omgeving is rustig en het huis is eenvoudig pretentieloze maar met goede ruimte en met alle nodige huishoudelijke en beddengoed.

Busnummer 15 met stopt op 50 meter naar links of rechts bij het verlaten van het huis, stelt u voor €1,90 en 3/4 van een uur op het busstation van Porto, dichtbij de kathedraal en het mooie Sao Bento Station.

De eigenaars wonen in het volgende huis, ze discreet en nuttig.

4.5/5 - Excellent

Hemelse plaats, perfecte thuis hulp en 100% service altijd schoon zwembad, waren we beter dan in ons huis, ook op het strand je in een restaurant kiosk gerechten van vis en heerlijke vlees eten. om te proberen om te geloven, Caribische strand met hooguit 10 paraplu's, in het paradijs

5/5 - Schitterend

Leuk, gezellig, rustig, proper, super lieve mensen

5/5 -  Heel goed

We hadden een echt mooie tijd bij Olive Grove Farm. We hadden net een week, maar zal zeker terugkomen volgend jaar of het jaar daarna met een paar vrienden.

Alles was zo goed zoals de website voorspeld. Wij hield van alle grote kamers die goed zijn ingericht en verschillende had blootgesteld stenen muren. Echt oubollig en charmant oud huis, gerestaureerde, hoewel er een beetje effervesce van het gips in een paar kamers beneden was als ik moet me niet voorstellen er geen cursus vocht, maar er bleek geen vocht.

Hield van het zwembad en het omliggende platteland-zeker de uitzichten zijn adembenemend. Het was leuk om te zien een werkelijk gigantische pool die prachtig warm was. Dorpswinkels (2) behield een goede variëteit van voedsel, maar een beetje duur in vergelijking met de supermarkten waar wij heeft het merendeel van onze winkels. U zeker de noodzaak van een auto hier – tenzij je hou van wandelen, hoewel er is nogal een goede busdienst vanuit het dorp dat mijn dochter tweemaal gebruikt.

Abruzzo is zeker een van de betere gebieden van Italië (zijn ze Staten genoemd?) met zeer hoge bergen en weelderige groene velden. Zeker een gevarieerd landschap maar prachtig ongerepte zelfs door toerisme. Afgezien van de stranden (voorkeur Frankovilla naar Pescara) en het zwembad hebben wij niet veel bezienswaardigheden.

Zou heel graag terug te komen voor een langere periode meer te ontdekken – onze week ging veel te snel!

Kevin F.
Eigenaar
04/07/2018
Bedankt voor je review en heel blij dat je een fijne vakantie hebt gehad op Olive Grove Farm. Ik kijk er naar uit je weer te zien.
5/5 - Grandioos

Dit was de tweede keer dat we hebben verbleven in Olive Grove Farm. We werden door enkele vrienden in 2010 en we verbleven hier voor het eerst in de zomer van 2011. Het was goed toen, maar omdat veel meer ontwikkeld. We konden de juiste toegang tot het riviertje aan de onderkant van het land en had een aantal grote familie games. De kinderen vonden spelen in de stroom gebouw dammen - hoewel het water was een beetje koud voor ons. Het huis is mooi met veel ruimte, veel faciliteiten en goede kwaliteit meubels vooral de mooie Italiaanse antieke in wat zij noemen de open ruimte - heeft geen ramen gewoon luiken. De keuken is prachtig en goed uitgerust, maar we vonden de meeste het terras gewoon prachtig uitzicht in alle richtingen en de super zwembad. Serramonacesca (ongeveer 10 min lopen) is een ongerept Italiaans dorp met een aantal aardige mensen en twee bars en de Adriatische Zee was niet al te druk met cleab zandstranden. Volledig prive - we zelfs zwommen in het naakt soms. Tal van externe activiteiten en dingen te doen. Zeker aan te bevelen!

Kevin F.
Eigenaar
04/07/2018
Bedankt dat ik blij ben dat je een fijne vakantie hebt gehad
5/5 - Perfect

Het huis comfortabel schoon en zeer goed verzorgd door de eigenaar.

Prachtig panoramisch uitzicht en het strand van capo comino toegankelijk te voet.

Met de auto bereikt u andere stranden. het gebied zeer is rustig en de eigenaar altijd beschikbaar verzoeken prachtige en vriendelijk.

Mooie vakantie zal zeker