VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Formidabel

Dit is de ideale plek om te ontspannen in het midden van de omringende natuur. De vogels in de ochtend tot de avond, het lawaai van het regenwoud en een rustgevend uitzicht over de baai, met de voortdurende beweging van boten in en uit komen.

Terug van de toeristische plekken van het eiland, met hun markten, hun nachtclubs, bars, restaurants in alle soorten, zijn minder dan een half uur, we terug in de rust en de zoetheid van het leven.

De Coconut Grove en tropisch bosDe Coconut Grove en tropisch bos © Patricia57 @CC
De ochtend tussen hond en WolfDe ochtend tussen hond en Wolf © Patricia57 @CC
een beetje vrijeen beetje vrij © Patricia57 @CC
het strand van lipanoihet strand van lipanoi © Patricia57 @CC
4.5/5 -  Super

Mijn verblijf in Villa Michaeline was absoluut geweldig. De Villa is absoluut prachtig, schoon en ingericht tot zeer hoge kwaliteit en normen.

Villa Michaeline ligt dicht bij de lokale winkels, Bars, restaurants en ongeveer 20 minuten van het strand, dat geweldig voor mij was.

Stan en Theresa, waren zeer gastvrij, hartelijk en kenner van het gebied, dat geweldig voor mij, was zoals het was mijn allereerste keer bezoekende St Lucia...

Ik van plan om terug te keren terug naar Villa Michaeline volgend jaar en zou zeker, zonder een schaduw van een dought, verblijf in Villa Michaeline.

Ik zou zeer, zeer aanbevelen deze Villa.

3.5/5 -  Heel correct

Wij houden van het huis en de tuin. Wij en onze 2 honden! We besteden een geweldige vakantie en we willen om terug te gaan. De eigenaar, vriendelijk en altijd beschikbaar, verduidelijkt alle stappen en de details van tevoren en alles afgestemd op wat we hadden verwacht.

4/5 - Fantastisch

Dankzij Lionel voor het organiseren van ons verblijf op watertje volmaakt, niets te zeggen, prachtige locatie, buiten-douche handig gezien het weer, we hadden en niet over het hoofd gezien ansi als het zwembad privacy gegarandeerd, dank zeer goed verblijf in Ban Phe, ook aan Eric en zijn vrouw voor hun welkom, goed restaurant in de buurt van het appartement 5 minuten lopen op Bee Bee en niet duur bij alle goede sfeer, om te beoordelen van het restaurant zeer goed voor slechts 7.50 euro per bezoek aan Koh Samet, Tamnanpar, Koh Chan zwemmen met de olifanten en de ballad heleboel massage erg handig scooter te reizen om te nemen de bus of de boot of taxi dank u we houden een zeer goede herinneringen aan onze vakantie in Thailand en locals van Ban Phe altijd met een glimlach Eric enz

5/5 -  Zonder weerga

Een heleboel stappen te bereiken het huis... maar als je naar de kust van Amalfi, er zijn een heleboel stappen eveywhere!
Afgezien van dit, dit is een prachtig appartement, zeer schoon, breed en goed verlicht, perfect uitgeruste, vriendelijke welkom van de eigenaar.
Atrani is zeer goed gelegen om de regio ontdekken, te voet of met de bus (bushalte op 1 mn in Atrani of 5 mn in Amalfi). Dit is een charmant dorpje (geen menigten van toeristen hier), met kleine winkels waar tou vind alles wat je nodig hebt.
We genoten van deze een week verblijf in de prachtige Zuid Italiaanse herfst (sommige stormen, maar ook zonnige dagen en zee warm genoeg om te zwemmen).

5/5 - Fantastisch

Echt bovenop Ade en Didier zijn mensen met weinig zorg we fantastische vakantie zonder stress en table d brachten ' hôte te goed wij terug dit is zeker een goed adres Nina en louis

ontspanning verzekerd!ontspanning verzekerd! © AdelinaD @CC
4/5 -  Keurig

Het is niet gemakkelijk om boeking van de web-pagina te maken. U moet een email sturen, u vervolgens reageren met een code van cijfers en letters, en maak vervolgens u de reservering. Het is een traag proces

5/5 - Grandioos

Theresa en Stan waren daar toen we aankwamen. Ze zijn 2 van de vriendelijkste mensen die je ooit zou kunnen ontmoeten. De villa die de 5 van ons gedeeld was adembenemend en uiterst comfortabel. Ik had de kamer boven aan de trap met de terras en dan nog een terras tegenover de kamer. De winden die door de ramen kwam was heerlijk. Alles was schoon. Het decor was fantastisch. We waren in staat om te koken diner de meeste nachten en opslaan van onze favoriete snacks in de keuken. We hadden van de looppas van het zwembad en zat daar vele een nacht muziek spelen en chatten. Het was inderdaad thuis weg van huis, terwijl we verbleven. Ik zou zeker terug.

5/5 -  Heerlijk

De Cherry'O van uw Villa is mooi, zeer goed gelegen dicht bij alle voorzieningen (handel apotheek bakkerij enz..) Het biedt een buitengewoon uitzicht op de rots van de diamant en een deel van de liggende vrouw, het zwembad is een traktatie met een mooie nacht licht, dat het interieur is smaakvol ingericht elke kamer met een prima badkamer. Deze Villa moet ook op koppels en gezinnen met kinderen, het is volledig uitgerust en niet over niets, de keuken is ruim en maakt het mogelijk om tijdens het kijken naar de weergave van kleine gerechten bereiden, grote goed geventileerde terras staat te houden lunch en rust op de strandstoel. Dit is mijn tweede verblijf en ik ben altijd blij. Natuurlijk huur ik het opnieuw het zonder aarzeling.

H.A.

Monique V.
Eigenaar
19/11/2018
Beste vakantiegangers, ook al ken je Villa Cherry O 'goed, je leest ons (her) geeft de zeer aangename indruk dat je een van de casins hebt weten te maken die de Diamond Rock verdient, en we zijn altijd blij wanneer het is gewaardeerd als een juweel met vele facetten Zo snel meer dan waarschijnlijk om je daar weer te zien, tenzij het in een van onze andere resorts op de Diamond of de hoogten van Fort de France (of voor een verblijf Noord-Zuid in de Ile) Met vriendelijke groet, Jean en Monique VIX
5/5 - Opmerkelijk

Het was magisch! De ontdekking van deze Villa is gewoonweg verbluffend, met uitzicht op een 180 ° graad op de diamant rots!
Het eiland St. Lucia en de dame in bed! De foto's zijn identiek aan wat wij ter plaatse zoeken.

De Villa is prachtig ingericht met een grote woonkamer / eetkamer boven twee prachtige kroonluchters! de keuken is volledig uitgeruste en zeer functioneel! 4 kamers (alle heeft de vloer) zijn ingericht met veel smaak en hebben allemaal hun badkamer (de master suite is gewoon mooi!). Het zwembad is mooi, zeer grote met een grote "zee water" actief! de jacuzzi is de slagroom op de taart!

Deze villa is ideaal voor gezinnen of koppels in de liefde! gastvrijheid is altijd leuk (zijnde een normale in de Villas van "Zon- en feestdagen"), de eigenaren zijn zeer luisteren naar hem en zeer responsief! Ik adviseer hoogst deze prachtige villa "meer"! Van mijn kant zal ik kom terug, zodat het verblijf magisch was!

Monique V.
Eigenaar
19/11/2018
Beste bezoeker, ja Het is heel gemakkelijk om je het paradijs voor te stellen (gelukkig nog steeds op aarde te blijven ...), zelfs als de zee en de diamantrots alomtegenwoordig zijn en de hemel op elk moment van de dag en 's nachts verandert. de passaatwinden ... We vergeten bijna het (nog) boeiende huis in te gaan, vooral omdat er nog genoeg keus is tussen de terrassen ... De enige oplossing is om de Hacienda te adopteren voor een verblijf lang genoeg ... of vernieuwd om nieuwe ideeën op te doen ... Dus tot snel, tenzij het in een van onze andere resorts is met elk hun eigen imprint en aantrekkingskracht
Met vriendelijke groeten Jean en Monique VIX
5/5 -  Heel goed

We voelde heel goed, hartelijk dank voor de gastvrijheid! Zelfs vóór de aanvang van de reis nog aangenamer contact. De uitzichten zijn zeer nette bungalows, een zwembad en gronden, eens. Centraal gelegen voor excursies, Atenas (zeer goed om te winkelen!) zijn bereikbaar in 10 minuten met de auto, de SJO Luchthaven in 30 minuten. Helaas, de tijd was veel te kort - we zouden hebben zoals meer! Maar onze volgende stop is al gepland. Hasta pronto nl el paraiso.

4.5/5 -  Keurig

De accommodatie was zeer vuile was onbegrijpelijk voor ons, naast wwar geen voldoende servies bestek en potten beschikbaar, en voor een onderzoek met het oog op de nieuwe theedoek en één waren zwischenreinigung dit weer geld berekend handdoeken.

Personnages fort désagréable, en arrivant personne pour me réceptionner, madame viens vous surveiller pour pouvoir vous facturer 50 € à chaque fois pour la climatisation si vous la laisser en marche.

Si vous avez un problème avec la machine à laver alors la vous verrez son vrai visage, et la cerise sur le gateau, faire attention à votre caution car elle ne vous la rend pas meme si elle a de suite une personne pour vous remplacer comme ça m'est arrivé, faire aussi attention au courrier car j'attendais une carte grise qui m'est retournée en préfecture gros problème pour moi. faire aussi attention aux margelles de la piscine elles ne tiennent pas elles ne sont meme pas coller risque de chute.

Enfin un endroit à éviter, pourtant je ne suis pas compliqué comme personne.

VermijdenVermijden © FredericBar @CC
5/5 -  Magnifiek

Een verjaardag gevierd met mijn kinderen en kleinkinderen, in een villa die gematched de beschrijving.

De eigenaren zijn zeer aandachtig naar het welzijn van de bewoners, gastvrij, vriendelijk, beschikbaar en zorgzaam.

Zeer complete boek gemaakt door de eigenaars en advies.

Bedankt voor het mooie verblijf.

Middeleeuwse stad van St. Valery, een oase van rust.Middeleeuwse stad van St. Valery, een oase van rust. © grave @CC
Het District van zeelieden, is kleurrijke en bloemrijke waar een geweldige wandeling.Het District van zeelieden, is kleurrijke en bloemrijke waar een geweldige wandeling. © grave @CC
5/5 -  Heerlijk

We werden heel goed ontvangen alles was zoals in de fotopagina nog beter als je er bent, erg blij met mijn verblijf Bedankt en een groet.

5/5 - Excellent

De boathouse biedt alles wat die u nodig heeft voor een ontspannen vakantie voor twee personen. Het interieur is gezellig en de apparatuur hier helemaal is bedoeld. Vanaf de parkeerplaats van drogers op de surfplank. Het contact met de verhuurder liep soepel en we hebben er vanaf het begin zeer comfortabel voelde. De accommodatie zouden we opnieuw boeken en ook aanraden.

De instelling is uitzonderlijk. Het huis is echter slecht onderhouden. Zwembad tegels komen uit, vonden we roestig keuken bestek, de Waterfontein is vies, de douche is verstopt, blinds kamers zijn gebroken en doen niet afdalen van het venster voor sommige.
Home meubels zijn oud genoeg en komen niet overeen met die foto's van de aankondiging.
Het is een goede zaak de toegang van de lagune is eenvoudig, waardoor een goed verblijf ondanks alles.

Uitzicht vanaf het terrasUitzicht vanaf het terras © TainaW @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Sinds vele jaren laten we huisje op vakantie met vrienden (10-20) met kinderen 1 tot 10 jaar (6 tot 10) en omdat het is nooit genoeg, we herhalen uit vakantie.
Voor de eerste keer kwamen we naar Conrad, en niemand was teleurgesteld met het weekend. Nog 17 volwassenen en 11 kinderen is er altijd iets dat niet zoals wij dat willen, iedereen weet dat...
En Nou, niet dit keer rond, we vonden onze plaats. Het huisje, het kader, de boerderij, het gebied was alles... Enige nadeel, de messen uit de keuken zijn niet super scherp...

Binnenplaats van de boerderijBinnenplaats van de boerderij © Brunodge @CC
4/5 -  Heel goed

Ruim en rustig. Goed gelegen en handig in de buurt van een winkelgebied en Highway 2 km. Goed uitgerust en schoon.

Onze respectieve schema's en onze korte verblijf wij niet toegestaan om te voldoen aan de eigenaars, maar zij te allen tijde per telefoon bereikbaar waren en zorgde ervoor dat onze goede installatie regelmatig.

Dank aan hen voor hun vertrouwen. Aarzel niet om hen te contacteren als u op zoek bent om te huren in het gebied.

5/5 - Subliem

Na het verblijf in oktober met de familie in deze uitzonderlijke ligging en de geweldige sfeer van comfort en berg in huisje heeft dit vakantiehuis een uitzonderlijke locatie, omdat alles gebeurt te voet die het ligt dicht bij alle van de skipistes van de winkels van l Ski school en kinderopvang en welke panorama geconfronteerd met buitengewone chalet!

UPN's aanbevelen dit huisje, het is een goed adres

4.5/5 - Grandioos

Wij reisde als twee families van 4 en kon niet hebben gevraagd om een betere locatie. Het huis is prachtig - luxe en goed ontworpen. Wij hield van thuis te komen naar het huis en zal zeker terug. Els is een fantastische gastheer.

4.5/5 -  Super

Ik was er voor 2 weken met mijn familie (7 personen) en we hebben genoten van harte deze plaats. Er waren genoeg ruimte voor iedereen, zwembad, keuken, 2 slechte kamers, ruimte voor auto's, Barbecue en veel ruimte om te spelen, beeing en ontspannen.

De locatie is in de buurt van de stoel en een stad (15 min met de auto) en het gebied heeft een heleboel mogelijkheden. Ik zou sterk recomment dit Parlement en ik wil er opnieuw worden.

4/5 - Schitterend

Mooi appartement, twee prachtige ruime kamers, goed uitgeruste keuken, mooi terras, mooie woonkamer, prachtig uitzicht op de Oceaan.
Zeer vriendelijke eigenaar.
We hadden een aangenaam verblijf.
Monique en Christian Gradelet

Patrick R.
Eigenaar
23/10/2018
Ik dank Monique en Christian Gradelet voor hun oprechte getuigenis.

Patrick RIALLAND
4.5/5 - Excellent

We hadden een heerlijke vakantie vrienden en familie Voer deze villa is ideaal gelegen.
Zeer vriendelijke eigenaren. Wij komen terug met plezier.

De familie van Bordeaux

5/5 - Sensationeel

Een tien op tien voor Adelina, voor zijn vriendelijkheid, zijn verduidelijkingen en zijn attenties (verse koffie, fruitsap, koekjes, confituur,...) (informatie over de stad, de bussen, de metro, tram,...)

Een tien op tien voor het appartement. Kleine en schilderachtige, maar genoeg voor een paar. trouw aan foto's, super comfortabel en ontbrekende details. U vragen niet om meer. Goed gelegen, supermarkt twee minuten, vijf minuten metrohalte (gemarkeerd do Pombal en Picoas)...

Veilige optie in Lissabon. Tien van de tien

5/5 - Excellent

Prachtig appartement netjes voorzien van alle gemak
Airco werkt prima.
Schoon .
Hele leuke en fijne plek om te vertoeven.
Wij komen zeker terug .
Birgit en Johan.

5/5 - Bewonderenswaardig

Ik adviseren niet 100% maar 200%.
Ik heb net mijn familie verhuur, waren wij 10.
ontvangst 10/10 de villa: grote niets te zeggen bravo.
Ik heb reeds geadviseerd aan mijn vrienden en familie.
Baptist

Ilaria S.
Eigenaar
18/10/2018
De familie Baptiste was erg aardig en altijd hoffelijk, ze verlieten de structuur perfect netjes en schoon! consigliatissimi
4.5/5 - Fantastisch

Geweldig verblijf. Het appartement is zoals beschreven, geweldige locatie, zeer schoon. De eigenaar is erg mooi en zeer betaalbaar. Alles was perfect. Ik beveel

5/5 - Klasse

Het boekingsproces werkte prima, het contact met Maria erg vriendelijk!

De Casa Contente is mooi, de straat hoor je alleen een beetje, de perfecte zwembad en de mooie tuin zeer ontspannend.

Wij onbeschrijflijk mooie dagen doorgebracht op deze locatie en zal zeker terug... een aanrader!

Harry N.
Eigenaar
18/10/2018
Bedankt Miriam, je bent weer welkom!
4.5/5 -  Magnifiek

We hadden een aangenaam verblijf in dit prachtige appartement met uitzicht op het strand en het zwembad van het hotel, met uitzicht op de Oceaan, en sommige ochtend hadden we het genoegen om te zien van de dolfijnen!
Het appartement is zeer goed uitgerust op een veilige plaats.
We vonden de gemakken, zoals airconditioning, een comfortabele elektrische bed, een kleedkamer te regelen thuis, een stofzuiger robot...
De Chantal eigenaar is zeer vriendelijk en weet werkelijk zijn om gasten te ontvangen als hij met grote aandacht moet. Het is erg snel ook beschikbaar indien nodig.
Een behuizing die ik zeer aanbevelen, we hadden een heerlijke vakantie en komen zeker terug!
Bedankt weer Chantal.

4/5 - Klasse

Prachtig uitzicht, rustige en zeer goed ontvangen van de kant van Nikoleta. De villa is zeer goed uitgerust en ruime en exterieur aangelegd met een heleboel smaak. Een stukje paradijs.

Mooi dorp van Panormos in de buurt met goede restaurants en een leuke sfeer. Rethymnon ligt ook dichtbij.

Goed gelegen voor een bezoek aan de omgeving van Zuid naar West.

5/5 - Fantastisch

Ioannis is de eigenaar van een grote. Het huis heeft alles wat u nodig hebt voor ontspannende en vredige vakanties. De particulier is de uitvalsbasis voor gratis en gelukkige feestdagen. Villa Lydi biedt dat allemaal.

Ioannis E.
Eigenaar
15/10/2018
Hartelijk dank - Ioannis
4.5/5 - Onvergetelijk

Hallo ik verbleven in dit hotel voor 2 weken en heb nooit een probleem. Internet-verbinding is goed, de keuken is perfect. De kamer was fantastisch en het ligt naast het beste strand in dit gebied.

Het is rustig gelegen en dicht bij het grote strand, wanneer is winderig kan je kleine strand Cabo Roig en geen probleem om te zwemmen en dicht bij mercadona winkel.

We hebben kleine kinderen en ze hield om te blijven, we komen zeker terug volgend jaar, positieve

Prachtige zonsondergangPrachtige zonsondergang © RuthA @CC
5/5 -  Heel geschikt

Hotel Niriides is een spectaculaire woning gelegen in Loutra op het prachtige eiland van Kithnos in de Cycladen, niet ver van de haven, wanneer je aankomt dat het lijkt niet waar!

De plek met het mooiste uitzicht in Kithnos! Het is de perfecte oplossing voor degenen die willen om te ontspannen. Het hoogtepunt van de appartementen is natuurlijk de locatie: het uitzicht is onbetaalbaar! Uit de structuur u de prachtige zonsopgang ziet en tegenover de eilanden Syros, Andros en Kea.

Nikos de eigenaar van het pand is een uitstekende gastheer, altijd aanwezig, goed geïnformeerde en attente en professionele en samen met alle medewerkers zijn erg aardig. Prachtige interieurs van de kamer en in perfecte Cycladische stijl, nieuwe structuur en luxe en zeer gedetailleerde in detail met alle voorzieningen.

Met ontbijt en uitstekende service. Onze kamer was zeer ruim, met een grote slaapkamer, grote kledingkast, ruime badkamer, en een fijn ingerichte privé-terras en volledig zeezicht.
U kunt beter niet kijken! Ontvangst, netheid, fantastisch ontbijt, personeel van de droom. Hoe zit onvergetelijke ervaring, ik adviseer het hoogst.
Ik zal missen de glimlach van Nikos, een man van grote hart, zeer beschikbaar, hoffelijk en humaan, maakte ons thuis voelen!

Wij zullen zeker terug!!!
Lia en familie

Vanaf het balkon van onze fantastische zonsopgangVanaf het balkon van onze fantastische zonsopgang © LIAE @CC
Adembenemende panoramaAdembenemende panorama © LIAE @CC
Prachtige zeePrachtige zee © LIAE @CC
Uitzonderlijke structuurUitzonderlijke structuur © LIAE @CC
Prachtige zeePrachtige zee © LIAE @CC

Gerenoveerd appartement, centraal gelegen in Es Pujols dicht bij restaurants en supermarkten. De televisie niet bestond, zou het beter niet te schrijven dat de zaal wordt geboden, en het appartement geen ring heeft. Dit zijn de subtiliteiten omdat het wrijven komt wanneer ik betaald de borg. Mijnheer. Sergio, eigenaar van het appartement, zei dat naast het vooraf bepaalde bedrag ik betalen andere 74 moest € voor de laatste schoonmaak (alle andere aanbiedingen opgeven als de schoonmaakkosten afzonderlijk of niet zijn), echter ik betaald zoals vereist.
Wees voorzichtig en vraag netjes als huishouding opgenomen is!

FormenteraFormentera © Angelo80 @CC
Sergio O.
Eigenaar
09/10/2018
Goedemorgen Sig Angelo Ik wil ingrijpen bij uw beoordeling omdat er wat onjuistheden van zijn kant zijn .. Allereerst: eerst wist ze heel goed dat er geen wasmachine is en onder andere gezien de korte tijd die het was, zou ik weten of het was ging een vakantie of was hebben !!! (er staat onder meer geschreven over de verschillende dat er geen wasmachine is en is voor iedereen zichtbaar) punt 2 Schoonmaken) Ze wist heel goed dat het schoonmaken niet begrepen werd en we hadden aan de telefoon gepraat als inderdaad alle andere gasten !!! 3) Televisie helaas hadden we een storing zoals verteld door onze manager en deze dingen kunnen gebeuren op elke locatie en appartement in de wereld. Tot slot spijt het me dat hij dingen verkeerd zei (alleen voor de tv til ik mijn handen op, maar het kan gebeuren) en dat we hadden bevestigd aan de telefoon en in ieder geval is het ding dat me gelukkig maakt dat alle andere gasten niet zoals jij denken !!!!!!
4.5/5 - Excellent

Hallo agnes. Mezelf en zeven hadden goede en verkwikkende tijd in uw villa, en had een goede reis naar huis. Dank u voor uw bezorgdheid, beste tel Dave en Steven.

Onze lunch tijdens september. wensenOnze lunch tijdens september. wensen © ReneeV @CC

Grote zwendel die deze aankondiging is te vluchten! Het is vies, ruikt muf, de matrassen zijn zeker meer dan 100 jaar, geen barbecue!
Gedwongen om op te ruimen die aankomen!
Zeer slechte verblijf!

Het hoofd van alle bed gekleurd geelHet hoofd van alle bed gekleurd geel © Enaeri @CC
De badkamer beschimmeldDe badkamer beschimmeld © Enaeri @CC
Exteriors niet onderhoudenExteriors niet onderhouden © Enaeri @CC
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Appartement is ideaal voor een familie verblijf, schoon, goed uitgerust, eigenaar luisteren.

Patrick R.
Eigenaar
03/10/2018
Ik dank u Aziz voor uw oprechte getuigenis.
5/5 -  Heel redelijk

We waren 13 volwassenen en 2 kinderen op jonge leeftijd en dit vakantiehuis hebben we aangename momenten met vrienden doorbrengen. 2 niveaus hebben toegestaan ons om wakker te blijven 's avonds laat terwijl kinderen te op de begane grond slapen lagen.
De instelling is subliem en goed dat alle geboren in de regio, die wij hebben genomen hun ogen; de bovenste Doubs in al haar glorie!

Volledig raden wij dit huisje. De eigenaren zijn flexibel en opvang.

De benoeming wordt genomen voor volgend jaar :)

4/5 -  Super

Ons verblijf was de beste van ons leven. Rustig, ontspannen. Enkele minuten van de hoofdweg en Péreybère strand.
Volledig gemeubileerd. Stand van de nieuwste apparatuur en hygiënisch. Comfortabel en ruim.

We waren volledig tevreden en zou er opnieuw gaan zonder na te denken tweemaal.

Prijs/kwaliteitverhouding!

ruime woonkamerruime woonkamer © ZainabE @CC

Home komt niet overeen met de aankondiging: geen warm water voor douche, meubilair gebroken en verschoten, geen toegang tot internet, niet schoongemaakt bij onze aankomst, lakens en kussens van dirty House (korte rondleiding door het grote oppervlak om producten van te kopen) reinigen en kussenslopen...), grepen van gebroken ramen, ligstoelen en parasols in een erbarmelijke staat, enz...
Alleen het zwembad komen overeen met de beschrijving.
We hebben niet de gelegenheid om naar een hotel in te korten van het verblijf en de eigenaar zich doof gehouden om een kleine vergoeding voor de kosten.

lopen in de douche? Pommel opgelaptlopen in de douche? Pommel opgelapt © MartialC @CC
5/5 - Fantastisch

Dit appartement is als een nest ... Laat het me uitleggen: het is rustig, het is hoog, het is gezellig en heeft een prachtig uitzicht op Tossa en de zee De eigenaar is charmant, en punctueel. luisteren.
Het appartement beschikt over enige positieve: het is helder, de keuken is compleet, de wifi werkt prima, het is schoon en comfortabel ... niets ontbreekt! We waren met onze 15 jaar oude dochter en toen in Tossa Ik hoop echt dat dit appartement is beschikbaar voor onze data zijn !!!!
We zullen zeker terugkomen !! Ik adviseer ..... 5 Sterren.

Julio T.
Eigenaar
01/10/2018
Bedankt Alex voor het regelen van het appartement.

Blij dat je een goed verblijf had.

We hopen je snel te zien.
4/5 - Bewonderenswaardig

Het huis ligt aan het einde van een rustige straat. Een prachtige tuin, dicht bij het strand en het centrum van San Teodoro.

Het enige nadeel is met air conditioning en een heleboel extra (geen WiFi) stoelen in de tuin moeten worden vervangen of gerepareerd en glazen, messen, vorken enz zijn allemaal verschillend. Uiteindelijk hadden we een prachtige vakantie, zonen (25 en 27 jaar oud) had de tijd van hun leven. San Teodoro is een geweldige plek om te worden en dit huis een moeite waard een bezoek.

5/5 -  Heel redelijk

PERFECT zoals beschreven. prioriteit grote, zeer attent en luisteren aan de huurders aan een vriendelijkheid voor alle evenementen.

Zeer mooi en rustig, echt uitzonderlijk zou ik sterk aanbevelen

5/5 - Fantastisch

Warm onthaal van Gerard beoordelingscommentaren naar ons te luisteren in de 2 maanden van ons verblijf, hij ons kwam en ons aan de luchthaven te drijven met vriendelijkheid.

De residentie is ideaal gelegen tussen de Oceaan en Black Beach aan de ene kant en winkels is: voedsel, restaurants, postkantoor, artsen, enz. aan de andere. Het witte zand stranden niet zijn niet ver van het balkon hadden we een kans om dolfijnen, en met name de walvissen (in augustus) en de stamgasten Zie: 2 pirogues van de visserij en tientallen jongeren uit het surfen (een traktatie) voor huisvesting niets te zeggen , wij regelen de meubelen op onze eigen manier: 1 Bank, 1-persoonsbed van 90, tuinset voor 6 personen op het balkon die is van de studio door een grote erker gescheiden en 1-persoonsbed van 90 en 1 sofa houden in de keuken goed uitgerust en ruime studio doet niet in. SE probleem voor maaltijden van 5 mensen ik wil je voelen al het goede dat ons verblijf maar u zelfs zien hem door u in het kort, wij zijn zeer goed voor de droom te komen voor een verblijf in Polynesië en Tahiti.

Gérard T.
Eigenaar
26/09/2018
Francoise, hallo 'Ia ora na' Je zult ongetwijfeld terugkeren naar Polynesië om dit prachtige land verder te verkennen.
Je zult weer goed ontvangen worden
omdat je het verdient
5/5 - Excellent

Dit is een geweldige zoveel buiten als binnen, rustige en zeer comfortabele, een warm welkom van de eigenaar met een kleine specialiteit die ons te wachten in de koelkast, en deze plafonds in de kamers!

Sublieme kluizen! voor mij is het een droom werkelijkheid: slapen in een kapel van de 15e waar het zeker heeft doorgebracht veel evenementen!

Ahh, als de muren konden praten! Kies dit huisje zonder aarzeling!

Goede vakantie, er zijn veel plekken om te bezoeken rond!

4.5/5 - Fantastisch

"Les Euphorbes" is een comfortabel, schoon en zeer goed onderhouden huisje waar we voelden ons zeer veel thuis in elk van onze 4 vakantie blijft. De hoge kwaliteit is ongewijzigd stabiel gebleven door de jaren heen. Bij mooi weer kunt u op het overdekte terras heerlijk buiten ontbijt en geniet van de tuin, zon of lekker luieren in de schaduw en zwemmen in het zwembadje in de tuin van het huis of profiteren van het grote zwembad van de verhuurder. Zelfs bij slecht weer is logeren in het huis zeer aangenaam omdat heeft men een prachtig uitzicht in de mooie en goed onderhouden tuin behorend tot het huis door de grote glazen deuren.
Het huis is uitgerust met alles wat die u nodig heeft voor een langdurig verblijf. Als iets tijd missen moet, graag de hosts helpen. Corinne en Bernard zijn uniek gastvrij en Nice, aanspreekbaar en zij zorg, indien nodig.
In de omgeving ook alle belangrijke is winkelen in een echt geweldig slagerij en bij een goede bakker in Cucuron, markten en supermarkt in Lourmarin, restaurants te bereiken is een goeie in Vaugines voet daarvan.
Hoe hebben tot nu toe geen huisje gevonden die moet iets in de buurt veel positief, zoals de "Les Euphorbes" door Corinne en Bernard aanbieden. We willen altijd vakantie hier hoe dan ook in de toekomst.

5/5 -  Heel goed

We hadden een geweldige verblijf in dit prachtige appartement aan het strand.
Het appartement is super goed uitgeruste, rustige en goed geventileerde. In het geval van hoge hitte is het appartement volledig voorzien van airconditioning. Het grote bed van 2 m x 2 m is super comfortabel!

De eigenaar, Bea, is erg vriendelijk. Ze deed alles om ervoor te zorgen dat ons verblijf te laten verlopen. En de bovenkant, dit zijn de pass-hotel aangeboden, met toegang tot het zwembad, de sauna, de hammam op de sportschool aangeboden voor 2 volwassenen!

Het was een droomvakantie, we komen terug!

Bedankt weer Bea

Directe toegang tot het strand, gewoon beneden de residentieDirecte toegang tot het strand, gewoon beneden de residentie © PascaleBT @CC
Bea R.
Eigenaar
20/09/2018
Hallo Pascale,
Bedankt voor je reactie. Het was een genoegen om je te verwelkomen. Tot binnenkort, hoop ik.
4/5 - Sensationeel

We hadden een heerlijke vakantie in Toscane. Casa nerone heeft veel geholpen. de locatie is uniek mooi. de totstandbrenging van eenvoudige en functionele zonder geen onnodige pracht. Er is nog geen niets. het huisje is veel plaats. Men kan krijgen onder bomen van de schaduw of de zon kunt genieten. Davide en anneliesa zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
we zijn zeker nogmaals in de casa nerone vakantie.

5/5 - Sensationeel

Mijn partner en ik bleef voor een week in het appartement van Elke en zeker de vakantie voor ons onvergetelijke zal blijven. Elke is altijd geweest zeer nauwkeurig en punctueel in het beantwoorden van al mijn vragen en gaf me een hand te vinden van een betaalbare huurauto en alle logistieke problemen oplossen.
Paros eiland is een juweel en het huis, wat uitstekend is en mits alles vooral een mooi heeft, groot terras met grote bekijkt, waar we echt mooie momenten, vooral vanaf de schemering, (overdag aan het terras is onder doorgebracht de zon).
Elke was zeer aandachtig naar onze behoeften en om zich te verontschuldigen voor het feit dat de wasmachine had een probleem hij bood ons een diner in een restaurant in Parikia.
de locatie is goed, maar u moet nog een auto of een scooter te omzeilen (iets dat is de moeite waard in ieder geval omdat het eiland moet olMeeting alle)

4.5/5 - Opmerkelijk

Hallo waren vakantie prachtig! En ja, ik neem opnieuw kleine mediterrane planten :) :) Ik vond ze vandaag - kijk naar de foto en ik ben erg blij!
Helaas, ik heb de geit bladeren niet - misschien volgende zomer;) best regards

Plumbago, geit-bladeren, sedum...Plumbago, geit-bladeren, sedum... © ReneeV @CC
4.5/5 -  Formidabel

Uitstekende vakantie met het gezin in deze hoek van Beieren. Het appartement was schoon en gezellig, goed uitgerust, hoewel een beetje (in de kelder NAT). De eigenaren zijn erg mooi en gaf ons waardevolle adviezen voor wandelen, een bezoek aan München, de lokale festiviteiten... Ideaal voor wandelaars, fietsers, zwemmers (vele meren in de buurt) en skiërs!

5/5 - Grandioos

Het dorp is fenomenaal, ideaal voor ontspannende dagen en ontspannen. Het huis is zeer comfortabel, volledig uitgerust en ligt op een prachtige locatie, een 5-minuten lopen van het strand.
De buiten ruimten zijn prachtig, allemaal zeer goed behandeld en veel van de persoonlijke levenssfeer.
Wij houden te blijven en een groot verlangen om terug te gaan. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

4.5/5 - Perfect

Dit verblijf in de cottage land bracht ons een adem van verse lucht.
We liked de eenvoud en de vriendelijkheid van onze gastheren, en genoten van deze authenticiteit.
We hebben genoten van hun groenten en met name hun tomaten

Michel M.
Eigenaar
10/09/2018
Hallo,
Bedankt voor je bericht, we hebben je heel veel plezier mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet.
Marie-Pierre Manaud
4.5/5 - Opmerkelijk

Groot verblijf in Maria en Judith die ons hartelijk verwelkomde en maakt ons ontdekken hun prachtige park rondom het huisje hebben beide met veel moed.
Het omzetten van alles zodat je een goed gevoel...
Resultaat, wil je rustig, rust en het landschap zodat dit vakantiehuis is voor u gemaakt.
Veel dank aan Maria en Judith voor hun gastvrijheid en goede adviezen voor bezoeken, restaurants en andere...

De top!De top! © HDANIEL @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Een werkelijk zeer, zeer graag mooi en zeer schoon vakantiehuis op een rustige locatie. Het huis is perfect uitgerust, biedt veel ruimte en is prachtig ingericht. De tuin is een droom en de ideale plek om te ontspannen. Onze hond heeft gevoeld zeer comfortabel. Er is zelfs een ping pong tafel. De eigenares is erg aardig. Wij kunnen het Huis aanbevelen.

5/5 - Opmerkelijk

Zijn van verschillende jaren dat mijn familie (dit jaar slechts mij en mijn vrouw) besteden onze vakantie Sardienen in dit mooie appartement van Ms Lycia.
De eigenaar is exquise en zorgvuldig om te anticiperen op elke behoefte. Elk jaar zal meer comfortabel en gezellig appartement doen (in de winter) maken van verbeteringen (dit jaar vonden we vervangen al de ramen met dubbele beglazing en mosquito netten, ook de buitenkant van het huis is werd gepleisterd en beschilderd weer; Tot slot het retiled was het prachtige terras).
Het huis ligt in het historische centrum van Orosei en is zeer licht, ruim en functioneel.
Beneden is er een kleine parkeerplaats (4-5 zetels), maar we laten de auto in de voorste Piazza Sant'Antonio aanbod gemakkelijk parkeren (ongeveer 100 m van het huis).
Maar het hoogtepunt van het huis is het prachtige terras waar we eten diner en de uren van de avond (ik foto's bijvoegen met een glimp van het uitzicht vanaf het terras).

Het huis van Lycia is voor ons een beetje ons tweede huis!

Uitzicht op het terras en de weergave.Uitzicht op het terras en de weergave. © PaoloB @CC
4/5 - Klasse

Les: Dank Jan voor een mooie vakantie. De villa is mooi, het uitzicht fantastisch en Jan en Liudmila zijn prachtige hosts. We hebben genoten van onze tijd in Lefkada en ik dank u voor uw hulp en vriendelijkheid. Take care totdat we elkaar weer! Gemma: Een vakantie om te onthouden, 2 weken van geluk

Een vakantie om te onthouden...Een vakantie om te onthouden... © JG01 @CC
4.5/5 - Perfect

Een mooi huis, voeten in het water, net gescheiden van het strand bij het privé zwembad op het terras en 25 m van het gazon...

Bekijk Blackrivier Bay, rustig, zonder enig ander lawaai in de ochtend als de parkieten en andere vogels zeer veel op deze plaats, een plaats van uitzondering... wij stilstaand wonder waarom we is terug in Frankrijk!

5/5 - Sensationeel

Zeer vriendelijke en behulpzame gastheren. Geweldige locatie, met de bus of Metro in een paar minuten in de stad. Ruim appartement, goede bedden, ingerichte goed keuken. Op elk gewenst moment opnieuw.

5/5 - Bewonderenswaardig

Ruime, schone, appartement eigenschap geluiddicht, mooi heel mooi stil. Comfortabele kamers. Open prachtig ingerichte woonkamer en TV. Ultra vriendelijke en goed advies van de eigenaar, alle benodigde gidsen zijn beschikbaar voor een rondleiding door de stad en haar omgeving. Allemaal in de buurt te voet in 10 minuten, winkels, restaurant, metro, vervoer, fiets... . Eigenaar zeer afgestemd. Prachtig appartement. Zeer mooie keuken en vul beide zijn ideale simple.situation het grand: groot houten terras planten, met inbegrip van een barbecue voor een succesvolle ontbijt en happy hour! Aanbevelen en ga zeker terug!

5/5 - Bewonderenswaardig

We hebben een zeer mooie. Het huis is erg groot. Schoon en van alle gemakken. Eigenaren zijn erg vriendelijk. Deze locatie is ideaal voor gezin met kinderen. Naast de zee en de eindeloze tuin met gazons die spel. het uitzicht vanaf de maisonnette verbazingwekkend behoefte!

5/5 - Schitterend

Foto's van het huis en de bijbehorende bijlagen zijn zoals.
Wat niet kan worden gezien in de foto's is vriendelijkheid die behandelde ons de eigenaars van het huis, met de details die uw verblijf nog leuker.

We passeerden een paar ongelooflijke dagen genieten aan het zwembad, het landschap en de rust.
Een prachtige plek.

5/5 -  Zonder weerga

Appartement is perfect overeenkomt met de beschrijving!!
Ruim huis, verzorgd, schoon, voorzien van alles wat u nodig hebt! Eigenaren, gastvrij en behulpzaam!!

Directe toegang vanuit de tuin van het huis in een rustige inham in augustus met helder water en veel vis! Uitzicht op zee, achter het huis een weg in het bos waar u met de kinderwagen wandelen kunt! Slechts een paar minuten lopen prachtige andere stranden!

Grote waarde!

5/5 -  Heel geschikt

We hadden een geweldig verblijf bij de heer Pinto, die weet hoe te blijven rustig en spreekt zeer goed de Franse.

De villa is nog mooier dan op foto's en heeft een ideale locatie voor een bezoek.
Mooie buitenkant, zwembad en prachtig uitzicht over Nazaré zonsondergang als een bonus!

Verhuur aan bevelen.

5/5 - Opmerkelijk

We weten niet de partij en we verbleven in 6 in het huisje: ontbijt, ideale locatie voor 6, zeer mooie tuin en zwembad. Keramiek workshop en fiets naar de cottage huren. Visites (Rocamadour, Pennes d'Agenais, Pujols, Puy L'Evêque) en fietsen langs de partij. Goed geheugen van deze week bij Duravel!

Op de van de fietstocht van huis VélorouteOp de van de fietstocht van huis Véloroute © ERVR @CC
Bij het zwembadBij het zwembad © ERVR @CC
Rustig zwembadRustig zwembad © ERVR @CC
3/5 - Matig

Ondanks een modern, schoon, prettig om te leven met zijn huis met zwembad. Een eigenaar die tot in de perfectie van zijn onroerend goed geeft... ze echter vergeet om te voorkomen dat klanten voor €2400 15 dagen zij u niet in staat zijn om te slapen vanwege de nationale 340 die draait onder uw windows! Er is ernstige misleiding op de advertentie die doet deze gevaren niet bepalen! En voor goede reden! Jammer dat we niet zou terugkeren, omdat we niet de cash koeien!

De N340 naar links en rechts van het Parlement op 50 mDe N340 naar links en rechts van het Parlement op 50 m © oreedubois @CC
5/5 - Grandioos

Dank aan Papitou en Maminou...
We hebben een onvergetelijke week.
Prachtig huisje, mooie plek.

4.5/5 - Fantastisch

Zeer mooi huis in een rustige locatie met prachtig uitzicht. Heel voldoet aan de beschrijving, waarde, want geld echt heel eerlijk te zijn is.

De ontvangst was erg vriendelijk en de reactie van de directe eigenaars in het geval van storingen.

Veel activiteiten en mooie dingen te zien in de buurt.

Kortom, hadden we een geweldige vakantie aan de voet van de Ventoux!

4/5 - Onvergetelijk

Een prima locatie aan de boulevard. De inrichting is sober, maar alles is aanwezig. Het parkeren kan een probleem zijn.
Oostende is op loopafstand, anders drie haltes met de tram (1,50 per rit ).
Op zondagen is er een uitgebreide markt langs de boulevard.
Een bakker is op honderd meter aanwezig.

4.5/5 - Subliem

We werden zeer goed ontvangen door de eigenaars, de plaats is gastvrij en rustig, het huis comfortabel, een beetje warm, maar zeer schoon met alles wat nodig is om te eerste ontbijt, een terras met uitzicht op de rivier de Douro. We hadden een uitstekende tijd voor vakantie. De Portugezen zijn ze zeer hartelijk danken.
Dankzij onze eigenaren.

5/5 - Schitterend

Een van de beste eigenschappen die we hebben verbleven in 3 decennia van cottages met 1 of 2 per jaar.

Gemakkelijk te vinden op de hoofdweg (rustig) belangrijkste. Uitstekende parkeren bij het huisje. Legde heel goed uit, ruim en comfortabel interieur. Schoon en netjes met veel verlichting en stopcontacten. Ruime badkamer met douche van de gemakkelijk te gebruiken naast de slaapkamers over de landing.
De trap was een kunstwerk - prachtige eiken loopvlakken en newel berichten. De houtkachel was gemakkelijk aan het licht en uitstekende warmte zonder mess - en extra logs van gaf over de werf, in plaats van te gaan op zoek. De keramische kookplaat-werking was niet duidelijk maar de nuttig instructieblad waardoor ons het uitwerken.
De landing had twee stoelen om te kijken naar de zeer gevarieerde vogels die kwam voor een bezoek aan de drie feeders gespannen over een paar voeten weg. Vinken, groene vinken en een winterkoning en een boom klimplant toen we aankwamen- en wij zijn geen vogelaars. Geen rode eekhoorns als het is niet het seizoen.
De locatie was zeer handige - halverwege tussen Kirkby Stephen en Sedbergh en je kon gemakkelijk lopen naar viel eind wolken voor uitzicht over Harter viel en wilde Baugh viel.
De Karen

Steve H.
Eigenaar
22/08/2018
Beste John.
We zijn echt gevleid door uw opmerkingen, heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten. Steve.
4.5/5 -  Magnifiek

De verhuur is zoals beschreven, zeer schoon, zeer rustig. het zwembad is goed onderhouden. Goed gelegen accommodatie, auto essentieel. De eigenaar Irina, is erg aardig en luisteren naar zijn gasten. niets ontbreekt in dit zeer goed ontworpen behuizing. We raden deze plaats. Riva di Solto is een vrij kleine stad en wandelingen zijn vele. de boot stopt op Monte Isola, Riva di solto

Lago van Iseo Lago van Iseo © mokascap @CC
Riva di soltoRiva di solto © mokascap @CC
het zwembad en de behuizing achterhet zwembad en de behuizing achter © mokascap @CC
Zonsondergang gezien vanaf het terrasZonsondergang gezien vanaf het terras © mokascap @CC
de Zorzino-kerkende Zorzino-kerken © mokascap @CC
Irina M.
Eigenaar
22/08/2018
Heel erg bedankt, het was een genoegen om je te ontmoeten!
Ik hoop je weer te zien, Irina
5/5 - Excellent

Ruime moderne suite met twee balkons. Het appartement bevat een parkeerplaats in de garage. We genoten van de wasmachine voor een langer verblijf. Het uitzicht vanaf het balkon was direct op de bergen, het kasteel en de kerk :-) De eigenaar (Matteo) was altijd vriendelijk en behulpzaam

4/5 -  Prima

Hallo, goedemorgen. Ongeveer 5 dagen geleden vroeg ik over een huis dat u geadverteerd. De aankondiging is de 21519, Provençaalse huis in Jerica, Castellon. Ik heb nog geen antwoord ontvangen en niet als ik moet beantwoorden de name of uzelf. Ik vraag mijn moeder iets, dank u!

4.5/5 - Schitterend

Mooi huis waar niets ontbreekt. Alles is ontworpen om maximaal comfort te bieden!
Zwembad en buiten onberispelijke ook.
Zeer rustige plek, perfect om te genieten en te ontspannen.

Welkom bij de beste van het beste!... Niet denken en ga ervoor!

5/5 - Excellent

Prachtig moderne villa, van alle gemakken voorzien, heel comfortabel. Heel warm welkom door de eigenaar. Faciliteiten op het terrein zijn leuk voor kinderen (voetbal, voetbaltafel, patanque, schommel, tuin). Veel privacy en schitterend uitzicht over Nazare (aan zee). Absoluut aanrader!

4.5/5 - Sensationeel

Hadden een aangenaam verblijf. Comfortabel en zeer goed uitgerust huisje. Rustige omgeving, ideaal om uit te rusten. Mooi zwembad. Huis van de zeer vriendelijke eigenaar.

4.5/5 -  Heel goed

We hadden een mooie tijd bij Casa Contente.

Het is een prachtige villa gelegen in prachtig vreedzame en particuliere tuinen. De drie slaapkamers zijn ingesteld op de begane grond die ze koel in de hitte van de zomer houdt.

De woonkamer op de begane grond uitkomt op het terras van het zwembad en het mooie zwembad. De goed uitgeruste keuken is gelegen op de bovenste verdieping naast de woonkamer. Dit uitkomt op het dakterras met prachtig uitzicht en uitstekende buiten te dineren.

We zouden zeker terug naar deze villa ook gelegen slechts tien minuten rijden van de faciliteiten aangeboden door Lagos maar blijft vreedzame en privé.

De familie Lincoln

Harry N.
Eigenaar
18/08/2018
Bedankt Graham!
Maria en ik hebben er ook van genoten!
5/5 -  Heel redelijk

Zeer mooie hospita (familie). Het huis is ingericht. Alles wat je nodig hebt. De locatie is top, vrijwel in het midden van de wijngaard.

Nicolas K.
Eigenaar
16/08/2018
Dankjewel.
Ik ben blij dat je een goed verblijf hebt gehad.
Marie klur
4/5 -  Heerlijk

Een net en verzorgd vakantieverblijf. Rustig gelegen. Attente eigenaren die tijdens ons verblijf zelf op vakantie waren, maar er voor gezorgd hadden dat wij bij aankomst prima ontvangen werden door een stand in. Mooie omgeving ook en door de ligging op 1.000m hoogte 's nachts afkoeling die een goede nachtrust ten goede komt in warme periodes.

André G.
Eigenaar
14/08/2018
Heel erg bedankt voor je reactie.
Met onze beste berichten van Franches-Montagnes.
A. Grin & D. Dobler
4.5/5 - Klasse

Wij brachten een fantastisch verblijf in de stad van Ban Phe.
Het huis is mooi en comfortabel, zwembad uitstekend, goed gelegen, saleng of essentiële scooter naar ballads.
Dankzij Lionel voor het organiseren van ons verblijf en zijn goede vooruitgang!
De stad van Ban Phe is de moeite waard en voldoen aan haar bewoners blijft een goed geheugen.