VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

We wilden eigenlijk verblijven voor enkele weken.

Vanwege de schimmel zochten we zo snel mogelijk naar alternatieve accommodatie.
Volgens de gastheer, zou dit niet een probleem voor iedereen tot nu toe hebben, en bovendien, we kwamen alleen als een paar en zou niet één kamer nodig en in alle anderen, zou de mal voldoende worden bespoten met anti-schimmel verf.
Toen we boekten, was een kachel opgenomen in de apparatuur die, volgens de gastheer, niet voor meerdere jaren werkte en werkte ook niet. Als gevolg daarvan was het koud gezien de lage eindejaarstemperaturen. Wij zijn ons hiervan bewust en hebben expliciet gezorgd bij het kiezen van het appartement voor een verwarmingssysteem inbegrepen. De matrassen waren natuurlijk vochtig, dus "warm blijven" duurt een tijdje ( niet te vergeten schimmel).
De gastheer verwijderde de radiator uit de advertentie na onze klachten. In andere portalen wordt dit appartement altijd aangeboden met verwarming.

Daarnaast werden de extra kosten, afhankelijk van de advertentie, meegerekend, maar dan zouden we er extra voor moeten betalen.

De vaatwasser was kapot en er waren geen stopcontacten ( noch in de keuken noch in de badkamer). Gevolg: wassen met stromend water, geen baden en extra kosten? We hebben niet geprobeerd om vangsten te kopen of te verduidelijken met de gastheer.

Eventuele terugbetaling van de 4 weken betaald: Niets! Dus totaal verlies :-(

Uiteindelijk hebben we de borg teruggevonden.

Mijn aanbeveling aan deze gastheer:
- Hebben alle apparatuur functies expliciet bevestigd
- Betaal zo min mogelijk
- Alles functioneel controleren tijdens de overdracht

Vocht in de slaapkamerVocht in de slaapkamer © saupe03 @CC
Ontdek deze accommodatie
#44135 Appartement Sesimbra
4.5/5 -  Keurig

We verbleven half augustus voor twee weken met onze twee kinderen in dit prachtige huisje. Ik kwam met een gebroken enkel - wat betekende dat we brachten meer tijd in het huisje en het zwembad dan oorspronkelijk gepland. Echter, we hadden geen spijt van een minuut. De kinderen genoten veel van het zwembad en. Het uitzicht is geweldig, vooral tijdens zonsondergang. Rossano adviseerde ons mooie lokale restaurants en hij kon altijd worden gevraagd voor advies. Als je je wilt voelen als een Toscaanse en als een rustige en rustige plek raden we Borgo Tranquillity aan.

Ontdek deze accommodatie
#26525 Natuurstenen Huis Castiglion Fiorentino
5/5 -  Heel goed

Zeer goede service, komt overeen met de beschrijving, de eigenaar paar zeer goed, de aanbiedingen op het terrein zijn goede smaak,
u een klein voertuig huren om langs de twee grote stranden van 10 km en 13 km te gaan. De vrouw van de eigenaar maakt zeer verfijnde gerechten met zeevruchten of dorpsboeren. De markten zijn absoluut te doen voor hun variëteiten van producten. Zeer goed verblijf te maken en opnieuw te doen. Met dank aan François en Tiffy.

Ontdek deze accommodatie
#19925 Villa Taphong
5/5 - Sensationeel

We hebben optimaal gebruik gemaakt van alle kwaliteiten van dit appartement, compleet en vlekkeloos in alle opzichten. Een ideaal startpunt voor het bezoek aan het Iseomeer en Franciacorta, naar die van spannende en onvermijdelijke steden zoals Milaan en Verona die we per trein bereiken vanuit Brescia, ook zeer interessant. Een speciale dank aan onze gasten die het gemakkelijk voor ons in alle opzichten te verblijven. Wifi 10/10. Grote prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader

Ontdek deze accommodatie
#23296 Appartement Provaglio d'Iseo
4/5 - Klasse

Aangenaam appartement, ingericht eigentijds en zeer goed gelegen en niet te verwaarlozen met parkeren (onmisbaar voor Roses). Het is moeilijk te begrijpen wanneer je het niet hebt gezien dat de ingang bij de RDC en het balkon op de 4e is. Het appartement bevat alle nodige gemakken voor de feestdagen. Het terras is vol zuiden waren we zelfs in staat om te lunchen elke lunch in de volle zon in deze tijd van het jaar.

Ontdek deze accommodatie
#36482 Appartement Rosas (Roses)
4.5/5 - Grandioos

Succesvol verblijf in dit schattige huis, interieur, tuin, zwembad en prachtig uitzicht. Het strand is niet ver weg, maar we hebben er niet veel van genoten omdat de kinderen thuis te verblijven verkoos! Welkom in de top en dieren geaccepteerd. Om te adviseren zonder matiging!

Ontdek deze accommodatie
#38156 Villa Mandelieu la Napoule
5/5 -  Super

Het appartement was erg leuk en verzorgd, evenals onafhankelijk en in het gereserveerde gebied ideaal voor ontspannen en rusten. Ik vond het appartement goed schoongemaakt en verzorgd in elk opzicht.

Ontdek deze accommodatie
#13457 Toscaans Huis Vinci
5/5 - Grandioos

Alles is aan de top! Een buitengewone uitzicht met alle comfortdat gaat mee. Pool Pass is een echte plus! Bedankt Beatrice voor je vriendelijkheid en vriendelijkheid. Ik beveel

Ontdek deze accommodatie
#50851 Appartement Arue
4.5/5 - Klasse

Zeer goed gelegen, zeer schoon, comfortabel, goed uitgerust: leuke plek om een vakantie door te brengen

Ontdek deze accommodatie
#14679 Natuurstenen Huis Polignano a Mare
5/5 -  Heel goed

We verbleven in deze prachtige villa op oudejaarsavond.
Ingericht in originele klassieke Veneto-stijl, genesteld in het prachtige landschap aan de voet van de heuvels, het is het perfecte startpunt voor excursies naar Padua, Venetië, Verona en nog veel meer.
Enorm Park, tennisbaan en zwembad.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar, ze legde alle mogelijkheden in het gebied en steunde het tijdens het verblijf.
Zeker terugkomen!

Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 -  Heel goed

We komen nu voor de vierde keer naar Riumar en zijn weer helemaal tevreden.
Deze keer in de unieke Designer Dream Villa Aurora met 100m zwembad en een fantastisch uitzicht op zee.

Villa Aurora.  Alle slaapkamers met uitzicht op zeeVilla Aurora. Alle slaapkamers met uitzicht op zee © FrankySmith @CC
Onze moderne keuken in Villa AuroraOnze moderne keuken in Villa Aurora © FrankySmith @CC
Droomvilla Aurora direct aan het strand Droomvilla Aurora direct aan het strand © FrankySmith @CC
Design interieurDesign interieur © FrankySmith @CC
Slaapkamer 2 met uitzicht op zeeSlaapkamer 2 met uitzicht op zee © FrankySmith @CC
Ontdek deze accommodatie
#58550 Chalet Deltebre
4/5 -  Formidabel

We willen onze dankbaarheid betuigen aan Antonella voor zijn warme gastvrijheid. Er waren 4 volwassenen en 4 kinderen. Er was genoeg ruimte voor iedereen. Iedereen is blij. Een enorm huis met alles wat je nodig hebt van handdoeken, wasmiddelen, tot verschillende keukengerei, was-en afwasmachines, zelfs een kinderstoel daar. Gedurende de hele tijd dat we leefden hadden we geen tekort aan iets. De keuken is uitgerust met alles wat van pas kan komen. Het hebben van een groot terras met een barbecuegebied is een onmiskenbare plus. Speciale dank aan Antonella voor haar welwillendheid, aandacht en voor het organiseren van ons verblijf in het huis zo comfortabel mogelijk. Als we teruggaan naar Palermo, is het gewoon Antonella. Ons verblijf overtrof alle verwachtingen. Hartelijk dank!

Ontdek deze accommodatie
#21387 Villa Mondello
5/5 - Excellent

Ontvangst zeer goed. snel antwoord, alles conform de advertentie. Gerd en Stephanie zeer vriendelijk. fris en recent vernieuws appartement in mooi complex met veel groen.

prachtig zomerzwembad prachtig zomerzwembad © MarioPerulera @CC
Ontdek deze accommodatie
#422 Appartement Vera
4.5/5 -  Prima

Bedankt Giorgio en Simonetta voor al uw attenties en voor de welkome gedachte (fantastische culurgiones en zo sterke rode wijn Cannonau!).
We hadden geen tijd om alle mooie plaatsen te zien die je suggereert en alle culinaire specialiteiten van de regio te proeven....... Wij zijn verplicht om u terug te komen!!!
Kussen
Martin, Jeane en Tom Lewis

Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 - Onvergetelijk

Ideaal voor familie vakanties.. absoluut een aanrader
Zeer gastvrij. Schoon, groot appartement.

Allemaal goed!Allemaal goed! © JBAUM @CC
Ontdek deze accommodatie
#14276 Appartement Tremosine
5/5 -  Formidabel

Zeer centrale locatie, op slechts een paar meter van het Museum en direct aan de promenade vol met clubs van alle soorten. Kamer die eigenlijk een zelfstandig Studio-appartement is, met een eigen ingang, een kitchenette en een badkamer met een zeer comfortabele douche. Gedetailleerde reiniging. Absoluut perfect.

zeer lichte kamerzeer lichte kamer © ActiveS @CC
Ontdek deze accommodatie
#10425 Triplex Reggio Calabria
5/5 - Schitterend

We hebben 10 heerlijke dagen in Sardinië uitgeschakeld. Antonio's Villa in San Teodoro is perfect. Het huis is goed uitgerust met een mooie en rustige tuin. We hebben genoten van het ontbijt, lunch, diner en barbecue. De locatie is ook perfect, zeer dicht bij de stranden. Antonio was erg behulpzaam en aardig en maakte alles heel gemakkelijk vanaf het begin tot het einde van de boeking! We beveel deze plek volledig en hopen dat we in staat zullen zijn om terug te gaan binnenkort! Nogmaals bedankt Antonio!

Ontdek deze accommodatie
#14523 Huis Lu Nuragheddu
3.5/5 -  Heel correct

Zeer welkom en alle gemakken aan te bevelen aan een paar met baby

Ontdek deze accommodatie
#34940 Appartement Diamante
5/5 - Opmerkelijk

De Cabañas de Obel zijn mooie hutten in een zeer goed gelegen plek met uitzicht op Mogotes, en de maaltijden zijn erg lekker, ik Raad het zeker aan

Ontdek deze accommodatie
#67381 Huis Viñales
4/5 - Opmerkelijk

We hebben genoten van onze geweldige vakantie in deze prachtige omgeving. We kregen leuke uit-tips.
De kinderen hebben genoten van het zwembad en de lieve honden. Mijn man en ik vonden het heerlijk om s avonds te BBQ'en en lekker te genieten van de rust.
We zijn met warmte ontvangen en komen heel graag terug!

prachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boerenprachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boeren © MartzenI @CC
bijkomen in de hangmatbijkomen in de hangmat © MartzenI @CC
s avonds lekker bbq'en s avonds lekker bbq'en © MartzenI @CC
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
4/5 -  Keurig

Prachtige villa in een zeer rustige plek, moeilijk te vinden beter, het is een klein paradijs! De stranden van Ban Phe zijn erg rustig, verre van overspoeld door toeristen. Als u een rustige vakantie in Thailand wilt doorbrengen, is Little Paradise de plek om te komen

Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
4.5/5 - Subliem

Onze 3e verblijf in deze prachtige villa, uitstekende reputatie, zeer goed uitgerust en zeer schoon de huishoudster is efficiënt. Ideaal gelegen dicht bij het strand en winkels met de mogelijkheid om bereide gerechten te worden geleverd. Zeer warm welkom van Rikesh en Pinky die, net als Christian, goed advies om ons te laten ontdekken en kennen dit prachtige Mauritius. We hadden een geweldige tijd bij het zwembad en/of rond de barbecue. We zullen zonder aarzeling terugkeren naar deze villa.

Ontdek deze accommodatie
#3279 Villa Tamarin
5/5 - Grandioos

Hallo aan alle
Ik laat dit advies, gewoon om u te vertellen dat dit huis op het puntje van Bihit is mooi, perfect, het is de ideale plek om op te laden, om te genieten met familie, om een aangename tijd door te brengen in alle omstandigheden.
Je voelt je alleen in de wereld op dit moment, zonder zorgen, denken aan niets, gewoon genieten van het uitzicht, de tuin, deze natuurlijke rust die ik zal zeggen, zonder geluidsoverlast, noch visueel, het is echt een hoek van het paradijs, mijn paradijs.
Als je aarzelt en goed aarzel dan niet om te gaan!

Zonsondergang vanaf de rand van het huisZonsondergang vanaf de rand van het huis © ColineDS @CC
Zonsopgang gezien vanuit de woonkamer Zonsopgang gezien vanuit de woonkamer © ColineDS @CC
Bezoek PLOUMANACH verkozen dorp van de Fransen een paar minuten van huis Bezoek PLOUMANACH verkozen dorp van de Fransen een paar minuten van huis © ColineDS @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
5/5 - Opmerkelijk

We boekten Villa Petrarca te vieren onze 50e huwelijksverjaardag met onze familie. Het huis is zeer comfortabel en ruim. Het Park is prachtig. De receptie was perfect. LUISA de eigenaar was weg voor een paar dagen, maar elke ochtend een vriend of tuinman zou komen om nieuws te krijgen. Het huis is gelegen in een regio met een prachtig erfgoed: Padou Vicenza Venetië.
Dank aan Luisa voor dit geweldige verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 -  Heel goed

Spectaculaire omgeving, comfortabel interieur, onvergetelijke wandelingen

Ontdek deze accommodatie
#75717 Bergchalet Le Biot
5/5 - Klasse

Ik verbleef in Villa Petrarca voor een week met mijn familie en we hadden een fantastische tijd! De Villa is enorm en heeft een grote tuin met een zwembad waar u ontspannen met een boek aan het einde van een dag sightseeing. De locatie is perfect voor het verkennen van de omliggende Colli Euganei (denk aan wijngaarden, fietsroutes, lokale trattoria's...) maar ook voor een bezoek aan de historische steden Padova, Vicenza, Verona en natuurlijk Venetië!
De eigenaar Luisa is mooi en super behulpzaam als je tips nodig hebt over wat te doen, ze organiseerde ook voor een lokale chef-kok om naar het huis te komen en ons een feest van een diner te laten koken, 5-sterren plus!!!!

Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 -  Prima

We hadden een geweldige tijd in de Cashew Villa... De plaats is rustig en vis-à-vis. De vriendelijke Villa staat open voor de buiten vegetatie vanaf de eerste seconde. We vonden een geweldige plek om een familie vakantie door te brengen. Heel erg bedankt aan Laurence en David om ons in minder dan 24 uur in hun villa te verwelk. We zullen zeker terugkeren naar deze plek van ontspanning.
Justine en Axel

Ontdek deze accommodatie
#45865 Villa Saint François
5/5 -  Heel geschikt

Natuurlijk adviseer ik, steeds opnieuw. De tip van de bihit, een sensationele plek! Ja sensationeel, want onze 5 zintuigen zijn verzadigd met zo veel connecties, zoveel pracht,????

Het huis is een oase van rust, waar de heerschappij van enkele van de meest prachtige energieën, zonder twijfel voel je alle liefde van de eigenaren voor de plaatsen (ze zorgen voor elk detail) en de weelderige omgeving rondom dit Huis van zee, maakt ons voelen exclusief, Lucky, vereerd, bevoorrecht. Een paar kilometer van een van de mooiste kusten in Frankrijk of een paar stappen van kleine wilde eilanden met een onvergelijkbare Bretonse charme, zijn we ideaal geregeld. Maar als je net als ik bent, wil je het huis niet eens verlaten, dus de tip is een reis op zich, en een week zou nooit genoeg zijn om ervan te genieten!!????

Kortom, een magische plek, die ik al mis.
Ik zou zelfs zeggen een beneficent, besparing en een beetje betoverende plek!! ????????

De "Ti" van geluk!! ????

Het topje van bihitHet topje van bihit © Namaste33 @CC
Het huisHet huis © Namaste33 @CC
Zonsondergang net achter het huisZonsondergang net achter het huis © Namaste33 @CC
Zonsopgang vanaf het terrasZonsopgang vanaf het terras © Namaste33 @CC
Een paar kilometer van de mooiste baaien en wandelingen op de roze granietkust Een paar kilometer van de mooiste baaien en wandelingen op de roze granietkust © Namaste33 @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
5/5 -  Super

Dit is een prachtig huis dat van alle mogelijke comfort voorzien is. Niets ontbrak. Wij waren met 6 volwassenen, een kind van bijna 2 en een hond en hadden voldoende ruimte. Uitstekende bedden voor een goede nachtrust.
Mooie omgeving en gezellige plaats Winterswijk op loopafstand.

Ontdek deze accommodatie
#15643 Huis Winterswijk
4/5 - Klasse

Goede week ondanks het regenachtige weer waren waren nog steeds in staat om te genieten van de omgeving. Wat betreft het verwarmde zwembad huis, speelkamer beschikbaar gemaakt we hadden een goede tijd. Tot onze grote spijt waren we niet in staat om te genieten van de prachtige tuin gezien het weer. Nog duizend dank aan de verwelkoming van Maria en Judith. Mijn dochters hielden van hen we zullen terugkomen met plezier in de hoop dat het weer is op de RDV. Tot gauw hoop ik.

Ik beveel dit huis dat weg is, maar op 10 minuten zijn we op de aroundout. En niets beter dan rust en stilte als je uit een grote stad komt.

Tot gauw

Mooi moment dat we vertrekken met veel herinneringen Mooi moment dat we vertrekken met veel herinneringen © Mimi1234 @CC
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
5/5 - Perfect

Ons huisje perfect afgestemd op onze verwachtingen. De eigenaren zijn gastvrij, beschikbaar en altijd bereid om te helpen. Het zwembad was welkom toen we terugkeerden van een bezoek aan het gebied. De faciliteiten zijn voldoende voor een vakantie. De plaats is mooi en rustig. De sereniteit van het landgoed draagt bij aan het welzijn. Dank aan de heer en mevrouw polony voor het bijdragen aan het succes van onze vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#41724 Appartement Macouria
4.5/5 -  Super

Komen naar een quarantaine om verjaardagen te vieren, we waren allemaal blij met ons verblijf. Het landgoed is enorm en ontspannend. Het huis is groot, comfortabel; het voelt als thuis. Het is zeer goed uitgerust om grote groepen tegemoet te komen. En de gastheren zijn charmant, disc onaardig en zeer goed advies. We zullen allemaal een grote herinnering aan dit weekend hebben. Nogmaals bedankt voor uw welkom.

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
5/5 - Excellent

Het appartement is gelegen in een residentie met een eigen buiten parkeerplaats die alleen kan worden benaderd met de auto met sleutel, de mogelijkheid om onze auto stationair in de schaduw van een grote boom te verlaten was er van groot comfort: in de praktijk gebruikten we het alleen als een opslag voor Beach materiaal.
Het appartement ingericht op een eenvoudige manier, maar uitgerust met alles wat je nodig hebt, misschien in 6 volwassen mensen ben je een beetje krap, maar voor een paar met kinderen is ideaal. Het schaduwrijke balkon dat u toelaat om buiten te lunchen is ook prachtig.
We brachten alleen de lakens van huis om niet te gebruiken die van het pand.
Voordat we de accommodatie verlaten, hebben we het opgeruimd en teruggeplaatst in de omstandigheden waarin we het hebben gevonden, waardoor extra schoonmaakkosten worden vermeden, zonder dat de accommodatie hoeft te worden geverifieerd.
De toegang tot het strand ligt op een steenworp afstand te voet, strand dat in de ochtend (begin juli) is bijna verlaten, is ook uitgerust met een reddingsstation, hoewel geplaatst een beetje gedecentraliseerd in een afgebakend gebied, het zeewater is kristalhelder en het zand zeebodem degradeert Geleidelijk.
Er is de mogelijkheid om te huren surfen, kano's en waterfietsen als een waterski, zoals wandelen in de zee als een duiker of met uitstapjes naar de Scandola natuurreservaat.
In het kleine dorp is er een klein winkeltje gevuld met bijna alles, een goed restaurant met strand tafels, een crêperia dat ook kookt gegrild vlees en garnalen en een pizzeria "Frans" met een prachtig uitzicht op de Golf, allemaal bereikbaar comfortabel te voet.
Als u de auto wilt gebruiken, beveel ik ook het restaurant aan dat zich naast de rotonde bevindt, vanwaar u de kleine weg neemt die naar het dorp lava Gulf leidt.
We danken Gilbert nog steeds voor het warme onthaal.

Strand in de ochtendStrand in de ochtend © Pedro68 @CC
ZeeZee © Pedro68 @CC
Golf gezien van PizzeriaGolf gezien van Pizzeria © Pedro68 @CC
dorp gezien vanaf het stranddorp gezien vanaf het strand © Pedro68 @CC
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
4.5/5 - Onvergetelijk

Ik had niet terug naar de Villa van Saint-Aygulf voor een paar jaar: veel transformaties, het terras van de tuin vloer heeft gereorganiseerd om de privacy van de vakantiegangers te bevoorrechten bij het zwembad (en ja aan het begin van de winter, we Baden): een Brede veranda gescheiden van het zonnige terras, uit de woning van de eigenaren, veel bomen zijn gekapt nog meer exleasing dit prachtige uitzicht van Oost naar West....
Sublieme feestdagen om de winter aan te vallen

Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 -  Heel geschikt

Op zoek naar heel en ontspanningsruimte, we vonden everythings plus zeer vriendelijke mensen, mooi weer en fantastische stranden.
Dank u.
Martin

MaanlichtMaanlicht © MartinLewis @CC
MaanlichtMaanlicht © MartinLewis @CC
MaanMaan © MartinLewis @CC
Museddu strandMuseddu strand © MartinLewis @CC
Giorgio C.
Eigenaar
03/11/2019
Bedankt voor het kiezen van ons.
Het was een genoegen u te ontmoeten en we hopen u snel weer te zien.
Beste wensen uit Sardinië.
G & S
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
4.5/5 - Schitterend

Laten we aankomen op 1 september 2019, en Jose wacht op ons in de Villa waar we de sleutels recbib, Jose beveelt de beste plaatsen om te bezoeken, ga uit eten, vrije tijd... We brachten 2 weken, en we hadden een geweldige tijd. Aan

Ontdek deze accommodatie
#74039 Villa Benidorm
4/5 -  Heerlijk

De eigenaar, Adelina was zeer attent en gastvrij bij onze aankomst. Tijdens ons verblijf was hij ook erg behulpzaam. Het appartement is glooiend en met veel leuke details. Alles perfect zou alleen zeggen dat het een beetje warm en heeft geen airconditioning hoewel we ze niet nodig hadden omdat het nogal een paar raam en is luchtig. Het gebied is erg rustig en de metro 5 min. te voet. Zeer aan te bevelen. Parkeren is mogelijk.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
4.5/5 - Subliem

Zeer geslaagd familieweekend doorgebracht in "de zingende watermolen". Alles was naar wens. Mooie, ruime woning.
Uitgebreide accommodatie. Zeer vriendelijk onthaal en afscheid. Kortom: een aanrader!

Magda V.
Eigenaar
25/10/2019
Beste Tine, dankjewel voor deze heel mooie recensie. Dit doet ons deugd te vernemen dat jullie een geslaagd weekend hadden. mvg, Magda
Ontdek deze accommodatie
#34117 Oude Molen Ruddervoorde
5/5 -  Prima

Geweldige Villa, geweldige verhuurder. Er ontbrak gewoon niets. We verbleven met onze 5 kinderen in deze villa en het was een van onze mooiste vakanties. Bedankt lieve Stephane, we zullen zeker terugkomen!!!!!

Elke ochtend.....Elke ochtend..... © Nele10 @CC
Waanzinnig uitzicht vanaf het verwarmde zwembad....Waanzinnig uitzicht vanaf het verwarmde zwembad.... © Nele10 @CC
Yoga was ook speciaal in deze weergave....Yoga was ook speciaal in deze weergave.... © Nele10 @CC
Elke avond hebben we genoten van het buiten.....Elke avond hebben we genoten van het buiten..... © Nele10 @CC
Zonder woorden....Zonder woorden.... © Nele10 @CC
Ontdek deze accommodatie
#68531 Villa Porto Vecchio
5/5 -  Formidabel

Moderne en comfortabele villa. De buitenlounge met het zwembad is erg leuk.

De activiteiten en excursies die worden aangeboden zijn aan de top

De kleine plus Transfer van het vliegveld naar de Villa

Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
5/5 -  Heerlijk

Prachtige villa aan zee zeer goed ingericht en uitgerust
De Foto's weerspiegelen niet de elegantie van dit net uitzonderlijk huis waar we brachten een magisch verblijf
We komen volgend jaar terug

Ontdek deze accommodatie
#50841 Villa Les Sables d'Olonne
5/5 - Klasse

Zeer mooi huis met alle gemakken, goed ingericht en zeer goed geregeld er is niets ontbreekt in de keuken. Als thuis vonden we de verhuur zeer schoon en gastvrij: handdoek geregeld goed geregeld op de bedden. Twee prachtige terrassen met uitzicht op de zee waar u maaltijden nuttigen. Rustige omgeving en niet te ver van alles: van het strand en van de stad.

Ontdek deze accommodatie
#60606 Huis Moraira
5/5 -  Zonder weerga

De locatie van deze verhuur is echt idyllisch, of bij mooi weer of slecht weer, er is altijd iets gewaardeerd. Het huis is zeer comfortabel en warm, het bood alle diensten die nodig zijn voor ons welzijn tijdens ons verblijf.
We zullen terugkomen zonder aarzeling!

Laurence D.
Eigenaar
08/10/2019
Hartelijk dank voor uw zeer mooie waardering die alles wat we hebben geïmplementeerd om ons huis te "perfectioneren" beloont.
We kijken ernaar uit u weer
te verwelkomen bij een toekomstig verblijf
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
5/5 -  Heel geschikt

We brachten een paar dagen in Nouvelle Vague met vrienden. Ons verblijf was in alle opzichten zeer succesvol!
De ontvangst door Laurence was netjes, ze was zeer aangenaam en luisterde naar ons.
Het huis is uitzonderlijk! Al op zich: uitstekende volumes, zeer ruim, veel licht, het huis is zonnig van 's morgens tot ' s avonds, grote speelkamer, grote tuin, groot terras... Eén water punt in elke kamer en 3 badkamers! Kanon! We hebben genoten van de moderne voorzieningen en de geweldige inrichting...
Echt alle comfort met de apparatuur die goed gaat...
En wat een uitzicht! Prachtige! Met uitzicht op de baai, dat is allemaal geluk!
Eerlijk gezegd, we hebben sterk de mogelijkheid om terug te komen!
Bedankt Laurence voor het onvergetelijk maken van ons verblijf!

Laurence D.
Eigenaar
08/10/2019
Beste Alice,
Heel erg bedankt voor deze prachtige reactie die het werk beloont dat is gedaan om ons huis te perfectioneren. We zijn blij dat je je zo
goed bij ons hebt gevoeld en dat je zoveel genoten hebt van je verblijf.
We hopen je volgend jaar weer te zien!
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
5/5 - Klasse

Ik moet niet adverteren als we zouden graag zien het gratis huis voor veel van onze aankomende verblijven...
Zeer comfortabel huis, ruim, panamoric uitzicht en grote Terasse met uitzicht op het landschap en de zee.
Goede communicatie en welkom. Bedankt Madame de landsheer en Charlotte!!!

Laurence D.
Eigenaar
08/10/2019
Geachte heer,
Heel erg bedankt voor je leuke reactie! Onze inspanningen om ons huis zo "perfect" mogelijk te maken worden beloond met een dergelijke waardering.
Ik kijk ernaar uit je volgend jaar te zien
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
4/5 - Excellent

We vonden deze prachtige Villa vorig jaar toen we het als een paar gebruikten, het is in een mooi rustig dorpje in de buurt van genoeg om de prachtige haven van Es Castell te lopen. De Villa is goed uitgerust met alles wat nodig is, de parel in de kroon voor ons is de tuin en het zwembad, dat is fantastisch, de eigenaar levert een welkomstpakket van eten, bier en wijn, wat betekent dat u niet hoeft te haasten naar de winkels bij aankomst , dit werd zeer gewaardeerd. Dit jaar namen we onze familie dochter, zoon in de wet, en drie kleinkinderen dus we vulden de Villa met 7 mensen hadden allemaal een geweldige tijd het zwembad in constant gebruik! De eigenaar levert informatie over stranden, Restauants, bezienswaardigheden etc die we erg nuttig vonden. We namen hem ook mee op het regelen van autoverhuur voor ons, zodat we het prachtige eiland konden verkennen, dit alles werkte zoals gepland. over het algemeen hebben we 2 briljante vakanties gehad in deze villa en kijken uit naar de derde.

Ian P.
Eigenaar
07/10/2019
Blij dat de afspraken allemaal volgens plan zijn verlopen. U bent van harte welkom om op elk moment terug te keren.
Ontdek deze accommodatie
#62868 Villa Es Castell
4.5/5 -  Prima

Zeer schone plaats. Zorgvuldige service. De eigenaar van het pand is zeer hoffelijk en uw tevredenheid is zijn primaire doel. De eigenaar kan u begeleiden en/of u informeren over activiteiten. Vraag het gewoon! Het eten is uitstekend, vers en ook hier wordt u geserveerd als koningen.

Zeer schone plaats. Attente service. De eigenaar van de plaats is zeer hoffelijk en uw tevredenheid is zijn eerste doel. De eigenaar kan u begeleiden en/of u informeren over activiteiten. Vraag het gewoon! Het eten is uitstekend, vers en weer je geserveerd als royalty.

Andres R.
Eigenaar
05/10/2019
Hola. Bedankt voor je geweldige beoordeling. We zijn erg blij dat je ons Private Resort zo goed vond en je een leuke en ontspannen tijd kon doorbrengen. Veel groeten. Andres.
Ontdek deze accommodatie
#32675 Villa Santiago de Cuba
5/5 -  Heel redelijk

Zeer mooi en groot huis waar elk heeft zijn eigen ruimte, zeer rustig, met een prachtig uitzicht op de baai. Royal!

Laurence D.
Eigenaar
03/10/2019
Hartelijk dank voor deze leuke reactie die onze inspanningen beloont om ons huis zo perfect mogelijk te maken!
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
5/5 -  Heel redelijk

Mijn familie en ik verbleven in de Villa voor 2 weken in augustus, we hadden een geweldige tijd, de eigenaar Jose, woont in de buurt gaves ons veel info over waar de beste restaurants om alle activiteiten in de buurt te eten en veel, hij was als een persoonlijke gids , nogmaals bedankt Jose.
Ik beveel deze villa aan iedereen, en we zullen terugkeren volgende zomer!!!

Ontdek deze accommodatie
#74039 Villa Benidorm
5/5 -  Zonder weerga

Het is 3 jaar dat we teruggaan jaar dus we houden van dit huis, het gebied, de conciërges en de eigenaren

Francine L.
Eigenaar
01/10/2019
Bedankt voor deze leuke reactie. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze huurders volledig tevreden zijn.
Ontdek deze accommodatie
#21012 Dorpshuis Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Perfect

We vonden deze verhuur om te kunnen gaan naar de Formule 1 Grand Price, deze accommodatie is zeer goed gelegen in rustig, zeer functioneel, met de charme van de oude, er is alles wat je nodig hebt. Zeer mooie wandelingen te doen rondom. Niet ver van Francorchamps. We waren zeer welkom en zeer goed geadviseerd voor de routes te nemen. Dank u

Ontdek deze accommodatie
#13908 Dorpshuis Coo
5/5 -  Formidabel

Ik kom ongeveer 17 jaar naar Sardinië met mijn familie en de accommodatie van dit jaar was perfect: alles wat overeenkomt met de aankondiging, goede prijs-kwaliteitverhouding, volledig gerenoveerd huis en met nieuwe meubels, brede en zeer comfortabele keuken, zoals het hele huis, veranda om comfortabel te eten, rustig, rustig en gereserveerde omgeving, (als de eigenaren, discrete mensen, maar vriendelijk en behulpzaam). Zeer comfortabel om de stranden te bereiken.
Het is allemaal (niet alleen mijn kinderen en mijn vrouw, maar ook voor al onze AMICI en bezoekers) en zeker terugkeren!!! (Als WE de!!! plaats vinden) EEN WARME GROET AAN DE HEER. RA MARIA GRACE EN UW MARITO GIAMPIERO!!! Tot gauw

Ontdek deze accommodatie
#6916 Appartement Lu Fraili
4.5/5 - Onvergetelijk

Prachtige plek, groot en prachtig huis, zeer mooie en discrete eigenaar, strategische locatie. Wat wil je nog meer? Enkele kleine tips om de vakantie nog mooier te maken: een magnetron (het kan altijd nuttig zijn), een kleine tafel met buiten stoelen om volledig te genieten van zelfs het ruggedeelte (Ja, omdat je beslissen om te lunchen op de veranda en dineren op de veranda achter het huis!!), een extra ventilator voor warmere dagen, dus je hebt er een op beide verdiepingen (niet het huis is uitgerust met airconditioning, maar nog steeds erg fris). Het was een echte ongenoegen om weg te lopen!!!! Een knuffel naar Manuela!!!

Ontdek deze accommodatie
#51315 Huis Capo Comino
4/5 -  Zonder weerga

Huisje omgeven door groen met directe toegang tot een prachtige baai. Het huis is zeer groot en helder, het terras is ruim en ideaal voor lunches en Openlucht Diners, de eigenaren zijn exquise mensen die ons comfortabel voelden en niets missen.

Ontdek deze accommodatie
#48127 Villa Cala Liberotto
4.5/5 -  Formidabel

Aangenaam verblijf in een goed gelegen huis, maar gedeeltelijk ontsierd door roet geuren waarschijnlijk omdat de vorige bewoners verlicht een houtvuur.
We zijn van plan om terug te keren voor een ander verblijf.
M.

Ontdek deze accommodatie
#60960 Villa Audresselles
4/5 - Klasse

We ontmoetten willekeurig op deze site Edouard en Marine, de eerste keer dat we er waren in de zomer van 2017 we terug afgelopen augustus.
Naast de schoonheden van de Camargue en het appartement zelf wat ons reed om terug te keren was het prachtige welkom dat Edouard en Marine ons hadden aangeboden, een zeer vertrouwde omgeving waar u vergeet te zijn in een vakantiehuis, maar het lijkt te verblijven in Home.
Kortom, een prachtige vakantie om het huis of de wonderen van de Camargue te verwelkomen, mijn familie en ik zijn van plan om nog vele jaren terug te keren.

Ontdek deze accommodatie
#17477 Studio Saintes Maries de la Mer
3.5/5 - Matig

De accommodatie is schoon en in grote mate gerenoveerd. Een zeer comfortabele verdieping met een prachtig terras (prachtig uitzicht) goed ingericht (tabel gevoelig om gemakkelijk te schakelen als hoge wind-risico van breuk), mooi leven (sommige fragiele stoelen-niet veilig om in te zitten), goed uitgeruste keuken (de oven is niet bevestigd, verlaat gemakkelijk de locatie wanneer het wordt geopend-risico van breuk), toilet in cagibi, twee mooie kamers (bed van twee personen) met aangrenzende kamer van water. De ondervloer minder comfortabel met 3 kleine (de kasten om de kleren op te slaan zijn uit de kamers) kamers, waaronder 2 met 2 personen bed en een kamer met twee kleine bedden van één persoon bestemd voor kinderen. In de laatste kamer, een irrespirabele geur, afkomstig uit de septic tank ernaast, verspreid tijdens een winderige dag. Een water kamer, waar de droger wordt afgevoerd, met een douchekop die niet aan de muur is bevestigd en een toilet is ook op de verdieping beneden; Gerapporteerd door de eigenaar, kan Flushing non-stop uitvoeren als u geen aandacht besteedt. Water en elektriciteit moeten worden betaald aan het einde van het verblijf (de meters zijn in de opslagruimte hieronder). De barbecue werd niet gebruikt vanwege de staat van de grill. De aanpak van de eigenaar is verrassend omdat ze bekritiseert eerdere huurders door het maken van een haast om het huis te bezoeken. Aan het einde van haar verblijf, zoals gerapporteerd bij de receptie, wonen op de straat naast de deur, arriveert ze met haar echtgenoot om 9:30 uur Ze kijken naar alles nauwgezet; Dit is niet het geval bij de receptie. Tijdens het verblijf, na ons te hebben gevraagd, kwam ze om de ramen te maken, het gazon en op zoek naar de lakens die niet meer werden gebruikt.
We hebben niet zien waar de rookmelders waren.

Laurence D.
Eigenaar
25/02/2020
Huurders van zeer slechte tijden die schade hebben aangericht in ons huis die verschillende interventies van onze kant en van de kant van handelaars vereist.
We
verhuren ons huis al 29 jaar, het is volledig gerenoveerd tussen september 2018 en mei 2019. We zijn niet op zoek naar advies omdat we meestal stamgasten hebben: sommige komen voor 14 jaar en hebben al geboekt voor 2020, net als de meeste andere 10 families die geen lof hebben verloren. Beste Tine, bedankt voor de rest heel mooi opgesomd. Zei de dag van het weekend en hadden. mvg, Magda
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
5/5 -  Heel goed

We boekten een beetje laat door struikel over deze aankondiging. Wat kan ik zeggen? Alles was perfect van start tot finish. Snel en zeer vriendelijk contact. Onmiddellijke reactie en het verzenden van alle informatie om uw bestemming te bereiken. We hadden een week doorgebracht in de Algarve en kwamen met de auto (locatie). Het welkom was buiten onze verwachtingen: netjes, zorgzaam, gezellig appartement van onberispelijke netheid, vol met kleine accenten (prachtig gelegen tafel, klein boeket. nodig voor de lunch, fruitmand,). Alles is prima, elegant, disc onverdeeld, georganiseerd... elk detail is een traktatie. Slippers, handdoeken, mooie kisten, beddengoed, stille ventilatoren... ???? klasse En het meest is de vriendelijkheid van Adelina en Miguel. Schattig, behulpzaam, zorgzaam, disc onaardig en efficiënt. We voelden ons echt thuis... Afgezien van de plafondhoogte van de kamer voor mijn zeer grote metgezel???????? onder de daken is normaal... geluk en ideaal gelegen, met een persoonlijke map voorbereid door dit mooie polyglot paar, om Lissabon goed te ontdekken. Heel erg bedankt Adelina en Miguel. Wij zullen u niet vergeten???????? We raden al deze leuke gezellige nest.

Uitzicht vanaf Armoreiras in 360 graden. Prachtig Uitzicht vanaf Armoreiras in 360 graden. Prachtig © Gano78711 @CC
Sintra en zijn kasteel.  Parkeer in de stad als je aan het rijden bent en neem de bus daar.  Prachtige.  Sintra en zijn kasteel. Parkeer in de stad als je aan het rijden bent en neem de bus daar. Prachtige. © Gano78711 @CC
Place Marquès de Pombal. Goed referentiepunt om te bezoeken met de bus: Baixa, Alfama...Place Marquès de Pombal. Goed referentiepunt om te bezoeken met de bus: Baixa, Alfama... © Gano78711 @CC
Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
4/5 - Sensationeel

Zeer rustig, zeer aangenaam, prachtig uitzicht: het voelt goed. En bedankt voor de welkomstfles.
Zwembad een beetje koud, maar we zijn aan het begin van de berg.
Moeilijk om de eerste keer te vinden, zelfs met een GPS.
Jammer dat het zwembad was niet schoongemaakt voor onze aankomst: geel water, niet alleen bladeren van vegetatie; Terwijl we op zaterdag aankwamen, waren we alleen in staat om er te zwemmen vanaf maandag toen de persoon die ons verwelkomde te komen en schoon te maken.
Casares is een prachtig wit dorp!!!!!

Gerald B.
Eigenaar
18/09/2019
Bedankt voor je positieve reacties! En de opmerkingen die moeten worden verbeterd!
Ontdek deze accommodatie
#37948 Andalusisch Huis Casares
5/5 - Excellent

Geweldig huis zeer goed onderhouden, alle TIPTOP, zeer behulpzame verhuurder, groot zwembad, de kinderen vonden de dieren het beste, Top boerderij producten, gewoon geweldig

Ontdek deze accommodatie
#4284 Boerderij Kurtatsch an der Weinstraße
5/5 -  Heel redelijk

Loulou en zijn familie zijn aan de Top zeer charmant, het huis is van alle gemakken niets ontbreekt alles is er de zon eenvoud. Zwembad, barbecue winkels in de buurt van het strand ik Raad ten zeerste aan om je weer grote kusjes te zien.

Ontdek deze accommodatie
#29017 Studio Orient Bay
4.5/5 -  Magnifiek

We verbleven in dit appartement ikzelf en mijn Moroso de eerste week van september. We verwelkomden Marzia zeer vriendelijk, behulpzaam toonde ons het mooiste strand om naar toe te gaan, de beste restaurants in de omgeving. Schoon appartement, groot en comfortabel om elke plaats op het eiland te bereiken. Het heeft een goed georganiseerde keuken, 2 mooie ruime slaapkamers, een comfortabele badkamer en is voorzien van airconditioning! Met een eigen parkeergarage. Zeker als ik terug moet naar Magdalene zal ik Angelo weer bellen! Omdat we een geweldige tijd hadden!
Dank je wel Angelo en Marzia.

Ontdek deze accommodatie
#26978 Appartement La Maddalena
5/5 - Grandioos

Samen met mijn ouders (80 en 85 jaar oud) brachten we een geweldige tijd in huiselijke Chalet in de grond. De receptie was erg warm en we voelden ons altijd verzorgd. Het appartement is zeer schoon en uitgerust met moderne apparatuur. Er ontbreekt niets. Er was zelfs een basisbehoefte aan voedsel. De tuin is zeer goed onderhouden en bloeit rond het huis in alle kleuren. De gastheren waren er altijd voor een praatje en werkte erg hard voor ons welzijn. We zouden graag het appartement aanbevelen.

Ontdek deze accommodatie
#3868 Landhuis Grindelwald
5/5 -  Keurig

Heel erg bedankt voor de leuke tijd, we vonden het erg leuk:)

Ontdek deze accommodatie
#50415 Villa Eforie Nord
4/5 - Excellent

We verbleven in Boa Vista in eind augustus. Om eerlijk te zijn waren we zeer onbeslist tussen het dorp, Hotel of appartement, maar dan, omdat we graag helemaal gratis zijn, kozen we ervoor om dit appartement te huren (ik moet zeggen dat ook de economische factor onze keuze beïnvloedde..... We hebben zeker veel bespaard!!!) . Hoe dan ook, om een lang verhaal kort te maken, we hadden een goede tijd... Fijn!!! Het appartement ligt op een geweldige locatie (op een steenworp afstand van de zee en niet ver van het centrum), smaakvol ingericht en uitgerust met alle gemakken en "vooral" is zeer schoon. Dan is Mrs. Luisa (Italiaans!!) is altijd beschikbaar voor advies en tips over wat te zien, waar te eten etc etc en dan Boa Vista is..... Prachtige...... Als je het niet hebt begrepen, ben ik enthousiast over deze vakantie.... We zullen zeker terugkomen.

De woestijn.... dat heeft me zoveel rust en sereniteit gegevenDe woestijn.... dat heeft me zoveel rust en sereniteit gegeven © MauraA @CC
De lokale bevolking. rustig en vriendelijk (geen probleem zelfs uitgaan laat in de nacht).De lokale bevolking. rustig en vriendelijk (geen probleem zelfs uitgaan laat in de nacht). © MauraA @CC
Vrede en rust..... een uniek landschap..... je voelt je alsof je in vrede bent met de wereld Vrede en rust..... een uniek landschap..... je voelt je alsof je in vrede bent met de wereld © MauraA @CC
Leuk om te zien dat de vissers terugkomen.Leuk om te zien dat de vissers terugkomen. © MauraA @CC
Deze foto heeft commentaar nodig?..... Ik geloof het niet!!!! Deze foto heeft commentaar nodig?..... Ik geloof het niet!!!! © MauraA @CC
Luca L.
Eigenaar
10/09/2019
Bedankt Maura, het was een genoegen je hier te hebben.
Ontdek deze accommodatie
#55291 Appart'hotel Sal Rei
4.5/5 - Perfect

We hadden een leuke tijd bij Maria en Judith. Dank u voor uw welkom en uw bezoek tips. Aangenaam, goed uitgerust en schoon huis met een prachtige met bomen omzoomde tuin. De kinderen hielden van het zwembad en hangmatten na de rondleidingen.
Zeer goed gelegen huis, dicht bij de stranden en festiviteiten terwijl ze stil zijn.

Maria M.
Eigenaar
05/09/2019
BEDANKT SYLVAIN EN DELPHINE. WIJ ZIJN ERG GELUKKIG MET UW BEDRIJF
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva

We verbleven in deze villa in Ampolla zeer teleurgesteld met de prestaties en de prijs. Het kostte ons 1000 euro meer dan de villa's die we meestal huren dus we hadden veel verwacht. Onbruikbaar outdoor terrasstoel (alle gebroken, zon gekookt) Split stoel en tafel. Het bestek en de pan waren vies en we moesten terug kachels kopen (onbruikbaar). De ketel moest worden aangezet en de kast was opengelaten zodat het niet zou verstikken en opnieuw blussen het elke keer. Het voelde alsof de tijd stopte in 1950 (binnen) een goede verfrissing nodig. Het keukengerei is oud. We werden binnengevallen door mieren (binnen buiten). Zeer warm op de vloer (28 graden). De gescheurde netten. Geen licht op de barbecue (een licht aan de zijkant maar dat dient niets). Aan de andere kant het zonnige zwembad de hele dag (gevaarlijk voor kinderen die niet kunnen zwemmen omdat niet voet (minimum 1m50) en de eigenaar erg aardig en behulpzaam.

zeer goede dag in Barcelonazeer goede dag in Barcelona © bouzonz @CC
Didier C.
Eigenaar
05/09/2019
hallo mensen zonder te weten hoe te leven hebben het huis verlaten in een sombere toestand. Bijvoorbeeld de macaroni in de vaatwasser zonder zelfs de platen van varkens af te spoelen - gebruikte de mortel als een asbak, wat betekent dat alles weg is zonder zelfs hun vuilniszakken terug te halen het pand voor 2 weken. eindelijk vuile mensen, ik vraag me af of ze thuis hetzelfde doen ???? het is goed.

Didier
Ontdek deze accommodatie
#50421 Villa L'Ampolla
5/5 - Opmerkelijk

Un grand Merci à Gilbert de nous avoir Fourni Son appartement et de passer des vacances fantastiques. L'appartement est Meublé simplement mais équipé de tout ce niet vous avez besoin. Il y a deux Balcons, une voorgerecht qui vous permet d'avoir des servetten et du linge SEC aux premiers rayons du Soleil; un autre où il est mogelijk de prendre des repas Normal pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et nous avons profité de la cuisine qui est équipée d'une grote Porte vitrée donc il nous a semblé, à toutes Fins pratiques,? Tre sur la Terrasse. L'appartement n'a pas de Système de climatisation mais nous n'en avons pas ressenti Le besoin auto nous avons été émerveillés par la Belle ventilatie et l'absence de moustiques. La Mer peut ' Tre atteinte en traversant Le parking puis en specifieke en toute Sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de lava est un Coin de Paradis, une Mer kristallijne avec coup de petits poissons, pas trop de Monde, vous pouvez louer des Bateaux, des pédalos, des sup ou faire des promenades. Een afstand de Marche du Bar, Restaurant, supermarché. Anna (Italie)

Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd in dit terras appartement met een mooi uitzicht op de vulkaan de Teide.

Ontdek deze accommodatie
#53461 Appartement Costa del Silencio
4.5/5 -  Prima

De Louisou is echt een charmant huisje, combineert modern comfort en het plezier van het leven in een plek vol herinneringen van weleer. We waren 16 volwassenen, zeer goed geregeld in de grote kamers en slaapzaal. De bedden waren gemaakt toen we aankwamen.

Een mooi boeket van bloemen op de tafel, en de vriendelijkheid van de eigenaren onmiddellijk zetten ons op hun gemak. Het grote huis is gelegen in een klein, rustig gehucht, weg van drukke wegen. We brachten 15 perfecte dagen, tussen zwembad, bezoek, rust en sportieve activiteiten.

We raden dit huisje ten zeerste aan.

Het huis gezien vanaf het padHet huis gezien vanaf het pad © famillelopez @CC
Perfecte tijd! Ideaal zwembad:)Perfecte tijd! Ideaal zwembad:) © famillelopez @CC
Ontdek deze accommodatie
#48672 Plattelandshuis Montirat
4/5 - Grandioos

We hadden een geweldige familie vakantie!
Het uitzicht op zee van het appartement was erg leuk!
Het appartement is groot genoeg voor maximaal 4 volwassenen zonder op de top van de andere.
De inrichting is modern, het appartement is schoon goed uitgerust en goed onderhouden, er is niets mis mee.
Het was erg leuk om daar te blijven tijdens ons verblijf!
Daarnaast was er de mogelijkheid van een persoonlijke parkeerplaats die erg meegaand! Direct naast de residentie is er de Cape 3000 erg handig om boodschappen te doen!
De eigenaar is erg vriendelijk en probeert zijn best te doen om haar vakantiegangers te regelen.

Ik beveel deze verhuur!

Ontdek deze accommodatie
#50801 Appartement Saint Laurent du Var
5/5 - Klasse

We huurden dit huis in het midden van de wijngaarden was het een zeer goede ervaring.
Het huis is zeer schoon en zeer goed uitgerust
We hadden een leuke tijd
De heer en mevrouw Galizzi waren erg aardig en behulpzaam, zeer attent.
We raden

Patricia G.
Eigenaar
21/08/2019
Hallo, heel erg bedankt voor deze leuke mening om je weer te zien
Ontdek deze accommodatie
#258 Villa La Motte d'Aigues
5/5 -  Heel redelijk

De locatie is geweldig. Het is een huisje waar je twee opties hebt. De eerste, u in volledige autarkie wonen zonder te verhuizen van het huisje uit elkaar te maken van de tanken. Je hebt allerlei activiteiten te doen op hetzelfde huisje (zwembad, zwembad, Sauna, pingpong, diverse indoor of outdoor games beschikbaar). Maar je ook de hele dag uit gaan. Als je van wandelen houdt; veel RGs staan tot uw beschikking. U ook naar de Puy du Fou, naar de zee (La Tranche sur Mer) of een bezoek brengen aan de Poitevin Marsh... Allemaal binnen 50 minuten van het huisje.
Het is een multifunctioneel huisje waar het woord ontspanning is wat blijkt uit het verblijf met gastvrije gasten en altijd naar u te luisteren.

Karine M.
Eigenaar
21/08/2019
Wij danken u hartelijk voor uw bericht, het is een genoegen om onze gasten blij te zien met hun vakantie in ons huisje, we kijken ernaar uit u weer te zien.
Ontdek deze accommodatie
#48607 Longère Boerderij La Caillère Saint Hilaire
5/5 -  Keurig

Het huisje is onlangs gerenoveerd, zwembad en tuin op een zonnige locatie, sterk aanbevolen

Ontdek deze accommodatie
#14654 Bergchalet Ritten
5/5 - Klasse

Onze week bij elke was geweldig. Het appartement is gezellig en absoluut voldoende van de plaats, de hele tijd die men verkiest te besteden op het gezellige terras. Het uitzicht is prachtig, het is rustig en je uitschakelen. Je hebt een auto nodig, die je goedkoop huren bij elke. Een auto is de moeite waard een kijkje op de Great Island. Elke is zeer ondersteunend van ons vanaf het begin in de organisatie van de reis en het was een zeer aangenaam contact. Het kan u helpen met eventuele vragen en onzekerheden en ook geven u goede tips. We kunnen alleen het eiland en het appartement aan iedereen aanbevelen en wensen je echt een geweldige tijd.

Ontdek deze accommodatie
#30959 Appartement Paros (Parikia)
5/5 -  Heel redelijk

De Louisou is echt een charmant huisje, combineert modern comfort en het plezier van het leven in een plek vol herinneringen van weleer. We waren 16 volwassenen, zeer goed geregeld in de grote kamers en slaapzaal. De bedden waren gemaakt toen we aankwamen. Een mooi boeket van bloemen op de tafel, en de vriendelijkheid van de eigenaren onmiddellijk zetten ons op hun gemak. Het grote huis is gelegen in een klein, rustig gehucht, weg van drukke wegen. We brachten 15 perfecte dagen, tussen zwembad, bezoek, rust en sportieve activiteiten. We raden dit huisje ten zeerste aan.

Ontdek deze accommodatie
#48672 Plattelandshuis Montirat
5/5 -  Keurig

Ontdek deze accommodatie
#14161 Plattelandshuis Paredes de Coura
4.5/5 - Excellent

Het huis was goed uitgerust. De kamers zijn ruim. Het ligt dicht bij de zee, maar ook op winkels. Zeer mooie omgeving. Om te bezoeken. De eigenaren hebben alles gedetailleerd. Flyers zijn beschikbaar voor lokale attracties.

Ontdek deze accommodatie
#56963 Appartement Wimereux
5/5 - Excellent

Het huis en de omgeving zijn prachtig. Zeer goed uitgerust het huis is niet ontbreekt in iets. Het is goed gelegen om Florida te ontdekken.
Het is de ideale plek voor een vakantie ontdekt, sport (Golf, tennis, fiets...) of ontspannend (zwembad, zee)

Het welkom van Suely is uitstekend Bedankt voor al haar vriendelijkheid.

We zullen zonder aarzeling terugkeren

Ontdek deze accommodatie
#75241 Huis Port St. Lucie
5/5 - Schitterend

Het appartement is gelegen in het oude centrum van Orosei in een zeer clamore plaats. Het is ruim met alle voorzieningen. Een groot terras domineert de stad.
Lucia, de eigenaar gaf ons een warm welkom.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
We raden dit appartement aan en je zult niet teleurgesteld zijn. Het is consistent met de beschrijving vermeld op de site.

Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei