VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Excellent

Het appartement was erg schoon, ingericht en comfortabel. Slechts 1 minuut van het strand!
Op het terras hebben we meerdere dagen ge aten, het is erg gezellig.
We waren geweldig, we zullen herhalen.

Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
4/5 -  Super

Geweldig verblijf, zeer ontspannend, rustig en gezellige plek.
zeer comfortabele villa, met een hyper uitgeruste keuken en de slaapkamers (comfort volwassen bed) met opberglades onder het bed etc...
S.D.D. klein maar functioneel.
Airco nikkel.
De top is het nieuwe zwembad, super leuk.
Veel baaien toegankelijk voor max 1,5 km zeer mooie regio met het VVV-kantoor dat niet aarzelt om de tijd te nemen om de regio en zijn activiteiten uit te leggen.

Ontdek deze accommodatie
#74254 Villa Benissa
4.5/5 -  Heel goed

De ontvangst door Laurence was heel hartelijk, we mochten zodra het huis schoongemaakt was, binnenkomen. Laurence is heel trots op de villa. Alle apparatuur is aanwezig. Het huis is uitermate geschikt voor twee gezinnen met kinderen (vanaf 5 jaar). De ouders kunnen dan in de twee mooie slaapkamers boven slapen en de kinderen in de kleine slaapkamers beneden. Tafelvoetbal en tafeltennis is aanwezig. Wij hadden wat pech met het weer (regen), waardoor het beneden wat vochtig (in kleding/handdoeken) was. Daarom hebben we wat meer gebruik gemaakt van de droger. Wat Nederlanders niet gewend zijn, is dat er kosten zijn voor water en elektriciteit (bij ons 85€) Geen probleem, hoor. Groot pluspunt is het terras; bij mooi weer daar eten is geweldig! Dank je wel Laurence!

Zicht op villa (zie stip) vanaf de SlackZicht op villa (zie stip) vanaf de Slack © robkoks52 @CC
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
4.5/5 - Excellent

Aangenaam verblijf in een villa op de ideale locatie aan zee, warm welkom van de eigenaar.
We hadden het geluk om het goede weer als bonus te hebben en te profiteren van maaltijden op het terras, gesust door het geluid van de golven. De villa is perfect uitgerust en de woonkamer is ruim en omgeven door erkers die een adembenemend uitzicht op de zee en de baai van speling mogelijk maken, we hebben geen kruimel verloren ;)
Ik nodig andere huurders uit om deze New Wave te testen en er vrolijk op te surfen!

Laurence D.
Eigenaar
02/07/2021
Een heel grote dank u voor deze prachtige opmerking die getuigt van een zeer mooie pen en die ons zeer gelukkig maakte. We zijn blij dat je je zo goed over ons voelde en zoveel genoten hebt van je verblijf.
We kijken ernaar uit u volgend jaar weer te mogen verwelkomen!
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
4/5 - Opmerkelijk

Prachtig gerenoveerde voormalige boerderij met 2 prachtige zitplaatsen waar u de hele dag zon of schaduw kunt vinden indien gewenst. De fontein op de stoel hebben we gewaardeerd voor het koelen van de voeten na het wandelen.
Prachtige weiden rond het huis, dat alleen op de helling staat, geweldig uitzicht!
Het huis is liefdevol ingericht, geweldige keuken goed uitgerust, zeer mooi servies en bestek. Alles zeer schoon en goed onderhouden.
2 kleine maar fijne douches / WC. Slaapkamer met goede matrassen, ruimte fantasierijk en cool gebruikt!
We gebruikten het huis met 6 volwassenen, iedereen genoot van de unieke sfeer in en rond het huis. (Omdat iedereen een goede nachtrust heeft, kon zelfs het huiselijk kraken van de vloerplanken hen niet storen:)
We werden zeer goed verzorgd en ondersteund door de huiseigenaren en de lokale verzorger.
In het dorp vindt u alles, geweldige bakkerij en prachtige kaaswinkel, coop, restaurants. (Auto voordelig omdat het huis buiten is. Openbaar vervoer ca. 20 minuten lopen).
Kom graag terug, heb me zeer comfortabel gevoeld in het huis en de omgeving. Hartelijk dank

Ontdek deze accommodatie
#46789 Bergchalet Les Diablerets
5/5 -  Heel redelijk

Voor een paar jaar is het altijd hetzelfde plezier om elkaar te ontmoeten in dit kleine aangename huisje, heel goed
geregeld, zeer vriendelijk welkom daarnaast!
Zeer mooie omgeving waar we nooit genoeg van krijgen.
Zeer goed adres!

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4/5 -  Super

Mooie villa erg mooi, mooi uitzicht op zee en de vallei, nette decoratie, diensten en beddengoed van hoge kwaliteit. We waren 3 koppels voor 2 weken elk met een prachtige ruimte in volledige privacy, De villa is zonder direct uitzicht en zeer rustig, zeer ontspannend.
De locatie is perfect om Haute Corse te ontdekken, op 10 minuten van Saint Florent en een druk Leclerc-centrum, op 20 minuten van de luchthaven van Bastia.
De eigenaar, Véronique, is charmant en zeer attent, de kleine details zijn snel opgelost, we waarderen. (Daarnaast is ze eigenaar en kok van het restaurant U Santu Petru aan de rand van de woestijn van Agriate, we hebben het 2 keer getest, echt uitstekend)
We komen er met veel plezier op terug

Veronique C.
Eigenaar
08/06/2021
Dank u, tot het genoegen u te verwelkomen op Corsica.
Ontdek deze accommodatie
#11972 Villa Oletta
4/5 -  Formidabel

Uitstekend verblijf met onze bijna complete familie.
Uitzonderlijke situatie. Mooi huis of niets
ontberen.
We hopen volgend jaar terug te keren. dankzij
Laurence voor haar welkom.
aanbevolen

Laurence D.
Eigenaar
30/05/2021
Een grote dank u voor uw zeer vriendelijke waardering die beloont alles wat we hebben geïmplementeerd om "perfect" ons huis. Aarzel niet om suggesties aan ons te doen om de 5 sterren te bereiken!
Ik kijk ernaar uit u weer te verwelkomen tijdens een volgend verblijf
Ontdek deze accommodatie
#47452 Villa Ambleteuse
4.5/5 - Fantastisch

In september vorig jaar konden we naar Sardinië vliegen en we kozen voor Orosei omdat het rustiger is dan andere delen van het eiland. Stranden zijn prachtig met prachtig helder water, betaalbare prijzen en vriendelijke mensen. Het huis is zoals geadverteerd: goede rustige locatie aan het stadscentrum, schoon, eenvoudig maar goed uitgerust. Gemakkelijk te parkeren in de buurt. In september was het weer nog behoorlijk warm, het huis was comfortabel koel en geventileerd. We raden Gemma zeker aan en kijken ernaar uit om er snel weer in te verblijven.

Licia S.
Eigenaar
12/05/2021
Bedankt Cristina, ik hoop je weer te hebben, mijn gast.
Licia
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 -  Zonder weerga

Heerlijke locatie om te vertoeven. Het uitzicht, zowel buiten als binnen is idyllisch, je kan hier uren van genieten. Heel mooie omgeving om te wandelen. Ook onze hond voelde zich onmiddellijk thuis en zag terugkeer naar huis helemaal niet zitten.

Genieten, la vie en rose Genieten, la vie en rose © LieveZ @CC
Zicht van op terras Zicht van op terras © LieveZ @CC
Wandeling op de GR 34Wandeling op de GR 34 © LieveZ @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
5/5 - Excellent

Klein appartement erg handig voor een gezin van 4. Het is er allemaal! De eigenaar is aanwezig en zeer beschikbaar. Het uitzicht vanuit het appartement is prachtig en de bakkerij net onder zorgt voor TB ontbijt.

Chantal L.
Eigenaar
21/04/2021
Het maakt me blij dat je een goed verblijf bij ons aan de kust had.
Ontdek deze accommodatie
#7987 Studio Oostende
4.5/5 - Fantastisch

Vriendelijk welkom door Mr Coulonval, flexibel voor schema's.
Mooi huisje, zeer schoon, goed uitgerust, helder, goed verwarmd.
Comfortabel bed en stoel en goede douche. Zeer rustige plek.
Een prachtig uitzicht op de Viroin en de vallei, het dorp is het startpunt voor wandelingen en verschillende musea zijn te ontdekken.
Wil je terugkomen...

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Vriendelijk huis, eigenaar beschikbaar voor alle informatie. Het huisje is vrij in lijn met de aankondiging, onberispelijk, goed uitgerust, prachtig uitzicht op de vallei, rustig.

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
5/5 - Subliem

We brachten 2 weken door in Christophe's huis en isabelle en ons verblijf ging heel goed! Ze zijn zeer attent en meegaand gastheren.

Het huis komt goed overeen met de foto's van de site en we kwamen in COVID-periode en het huis was onberispelijk en haalde de COVID-metingen op.

Daarnaast ligt het huis dicht bij het strand en heeft het dorp alle nodige voorzieningen (bakker, apotheek, restaurants, minimarkt ...)

We hadden een geweldige tijd dankzij het advies van Christophe et Isabelle en het delen van een goed adres! We waren in staat om deze prachtige regio van Portugal te ontdekken.

Nogmaals bedankt voor uw professionaliteit en uw welkom! We komen terug! !

We raden dit adres aan!

Ontdek deze accommodatie
#4497 Huis Vila Nova de Cacela
5/5 -  Heel redelijk

Romantisch verblijf heeft Netanya en om uit te voeren van de halve marathon in Jeruzalem.

We waren op zoek naar een ruim appartement dicht bij het centrum en met snelle toegang tot de zee. Wij zijn niet teleurgesteld!

Een grote dank aan Johana voor zijn vriendelijkheid en gastvrijheid.

De Israëlische strand ontbijt in het café van de koffieDe Israëlische strand ontbijt in het café van de koffie © RebeccaC @CC
Echt leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strandEcht leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strand © RebeccaC @CC
Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk © RebeccaC @CC
Sam D.
Eigenaar
30/03/2021
Bedankt Rebecca voor dit vriendelijke bericht.
We kijken uit naar een nieuw verblijf in Israël. Geen dank!
Ontdek deze accommodatie
#15648 Appartement Netanya
4.5/5 -  Formidabel

Ik ben hanni dat ik salento bezoek en deze residentie is een referentie geworden voor mijn vakantie.
Gastvrijheid en vooral de netheid van de kamers zijn het sterke punt van deze structuur.
Super aanbevolen voor koppels en gezinnen.

Ontdek deze accommodatie
#65398 Appartement Lido Marini
5/5 -  Zonder weerga

Geweldige locatie, geweldig uitzicht op de eilanden, prachtige plek op een steenworp afstand van het strand. De eigenaren zijn altijd beschikbaar om informatie te geven en voor elke behoefte.
Het strand ligt echt op een steenworp afstand, mooi, met turquoise water, een kilometer lang, perfect voor kinderen omdat het water enkele meters laag blijft.
Het huis is uitgerust met alle gemakken, onberispelijk en het terras aan zee is uniek, we hebben een aantal heerlijke vakanties doorgebracht

Ontdek deze accommodatie
#60979 Villa Porto Taverna
5/5 - Schitterend

We hadden een heerlijk verblijf van 3 maanden. Bertille en Gilles zijn erg vriendelijk en zijn zeer voorzichtig voor ons geweest: fruitmand bij aankomst en dan tijdens ons verblijf proeven van lokale gerechten De bungalow is geweldig, comfortabel en goed ingericht met koelkast, oven, magnetron, gas, barbecue. We hebben genoten van het zwembad Een supermarkt ligt op 5 minuten afstand, het is erg handig. We zullen terugkeren naar ons volgende verblijf in Mooréa, bedankt BERTILLE EN GILLE binnenkort.

Ontdek deze accommodatie
#47433 Bungalow Vaiare
4/5 -  Keurig

Wij danken Liliana en Erminio voor het mooie verblijf dat ze ons aanboden en de zorg in het oplossen van de ( enkele) kleine problemen die zijn ontstaan. Zelfs onze kleindochters, die zich in de afgelopen week hebben aangesloten, hebben zich zeer goed in het appartement bevonden, dat comfortabel en goed ingericht is.
Paola en Julius

Liliana V.
Eigenaar
02/03/2021
Het was een genoegen om u te hebben ontvangen, met de wens om u nog steeds te kunnen ontvangen. Voorname groeten Liliana
Ontdek deze accommodatie
#45402 Appartement Gosaldo
4.5/5 -  Keurig

Het lichte, ruime appartement (dat gemakkelijk kan worden beschermd tegen te veel sone en warmte met luiken) is gelegen in een rustige woonstraat, vijf minuten lopen naar het centrum van Orosei, supermarkt, wekelijkse markt, naar kleine winkels (bakkers, slagers) en bars, het is zeer goed en perfect ingericht, alles wat belangrijk is, is beschikbaar, waaronder een was- en vaatwasser, strijkijzer en magnetron. De twee slaapkamers (een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden) zijn praktisch en functioneel. In de ruime en sfeervolle woon-, eet- en kookruimte u zich comfortabel inrichten. De was is gedroogd op een klein balkon (maar het is te klein om daar met meerdere mensen te zitten).
Het strand is in korte tijd met de fiets of auto te bereiken (afhankelijk van het strandgedeelte, dat de voorkeur heeft in 10 tot 25 minuten fietsen, met de auto dienovereenkomstig sneller). De hoofdweg naar de dichtstbijzijnde steden ligt ook in de directe omgeving. Op twee minuten afstand ligt de bushalte van de LInie, die leidt naar Nuoro (provinciehoofdstad). Ongeveer 15 minuten lopen is de andere buslijn naar het noorden (luchthaven) of zuiden. Vanaf hier u excursies maken naar de prachtige omgeving en het indrukwekkende landschap van Sardinië, ook met de Mountan BIke!.
Kortom: EIne ideaal appartement in elk seizoen - alleen, als een paar of met een of twee kinderen, waarin u zich op uw gemak voelt en een leuke, ontspannende en actieve vakantie doorbrengt.

Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
5/5 - Grandioos

De plaats is magisch met een speciale aura. In een groot groen landgoed dat leidt naar waar de golf barst, valt een prachtig, smaakvol, sprookjesachtig huis. Christina is behulpzaam, zachtaardig en vriendelijk. Een verborgen klein Eden in de buurt van Athene. Ik ga terug zonder na te denken.

Christina K.
Eigenaar
06/02/2021
Bedankt Sparki! Ik zal heel blij zijn om je meerdere malen te zien in Risa!
Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
5/5 -  Heel redelijk

We vonden een schoon huis en een warm welkom. We zijn een familie die wilde een vakantie door te brengen in een bergachtige omgeving, wandelen van het huis te voet, het verlaten van de auto in de parkeergarage. We zijn ook gekomen in de winter en ook hier, gingen we door de straten te voet, en we namen de ski bus die ons meenam naar de pistes. Het is leuk om een ​​comfortabele en leuke vakantie door te brengen zonder na te denken over iets. Het is geweldig om te lunchen buiten voor ons, die in de stad wonen, het is een onbetaalbare genot. Ik zou zeggen dat het absolute vrijheid een conserveringskopie privacy. Uitstekende vakantiewoning.

Barbecue thuis op outdoor tafelBarbecue thuis op outdoor tafel © PrincipeD @CC
Ornella F.
Eigenaar
27/01/2021
Wat een genot om gewaardeerd te worden voor wat je onze gasten te bieden, dank u werd zeer gewaardeerd om u als gast. Ons huis is zijn thuis wanneer hij wil zal het altijd welkom zijn. Met sympathie Ornella en Antonino
Ontdek deze accommodatie
#17573 Villa Predazzo
4.5/5 - Bewonderenswaardig

In deze villa werden we verwelkomd door de eigenaar, lieve persoon die we uitgelegd over het huis en de mogelijke excursies vanuit huis, met het openbaar vervoer of per auto.
De Dolomieten zijn maximaal een half uur te bereiken van de mooiste plekken in de Valle di vrouw of de Valle di Fassa.
Als het goed is om te ontbijten buiten was, hadden we de tabel voor de deur tot 0 meter zoals ze nu zeggen. Idem voor de lunch als we waren niet escapades en de nachten magische waren: aperitief op het terras, diner bij kaarslicht onder de sterren.
Kinderen spelen in de tuin of gingen we naar het dorp als we hoorde de muziek op de site die we vaak horen aangenaam staande op de schommelstoel.
Een echte rustig en onbezorgd verblijf. Een BBQ was op ons ter beschikking staan, alsmede de pizza in de oven tot... wat meer konden u wilt na een jaar werk en stress?
Ik dank u allen, ziens!

Foto's van het huis naar het dorp met de externe tabelFoto's van het huis naar het dorp met de externe tabel © FlavioM @CC
De pizza-oven met de test van brood gemaakt door onsDe pizza-oven met de test van brood gemaakt door ons © FlavioM @CC
Mooie dangle Mooie dangle © FlavioM @CC
Ornella F.
Eigenaar
27/01/2021
Mr. Flavio, hoeveel plezier we pizza's moesten maken in de nieuwe houtoven.... dan lachen om de verschillende deeg en toppings te proberen. Het was aangenaam om haar als gast en zeer prijs dat hij zich goed in ons huis, dankzij binnenkort hartelijk Ornella
Ontdek deze accommodatie
#17573 Villa Predazzo
5/5 - Grandioos

Goede locatie, mooie en schone appartementen met alles wat je nodig hebt.
Ik vroeg om het linnen en vond de bedden gemaakt met de piumone dekking zeer gewaardeerd door de kinderen die het speelde.
Nabijgelegen planten en nog steeds overvloedige sneeuw.
Op een dag sneeuwde het, het leek niet echt skiën onder de sneeuwvlokken.
Ik beveel het aan familie en groepen vrienden

Ornella F.
Eigenaar
27/01/2021
Bedankt voor uw mooie woorden mevrouw Anna Ik ben erg blij dat u genoten van ons huis snel zie je weer. Hartelijk Ornella
Ontdek deze accommodatie
#17573 Villa Predazzo
5/5 - Opmerkelijk

Xavier de eigenaar is zeer gastvrij en attent.
Het huisje is volledig in lijn met de aankondiging. De kamers zijn comfortabel en warm.
De apparatuur is optimaal.
Het hart van het dorp ligt op loopafstand.
Wij raden dit huisje aan.

Xavier G.
Eigenaar
05/01/2021
Bedankt voor deze vriendelijke opmerking.
Aarzel niet om terug te komen, het is met groot genoegen dat ik u weer zal verwelkomen.
Je gastheer. Xavi
er.
Ontdek deze accommodatie
#21096 Natuurstenen Huis Faye d'Anjou
3/5 -  Correct

Het chalet ligt in de buurt van de Furkastrasse en de verschillende winkels. Het interieur lay-out is eenvoudig en de keuken apparatuur is vaag. Slechts 3 tv-zenders in het Frans. Aan het begin van het winterseizoen was de verwarming minimalistisch.

Onze kat heeft ervan genoten!Onze kat heeft ervan genoten! © mizzli @CC
Ontdek deze accommodatie
#4180 Appartement Fiesch
5/5 - Bewonderenswaardig

Casa Gemma is een geweldige keuze voor degenen die de prachtige Golf van Orosei willen bezoeken. Het huis is ruim, zeer schoon, uitgerust met alle comfort en in een uitstekende positie om een paar dagen door te brengen in een van de mooiste plekken in Sardinië. Daarnaast is de gastvrouw voortreffelijk en geeft u zeer nuttig advies over waar te gaan, wat te bezoeken en te eten. Absoluut aanbevolen!

Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4/5 -  Prima

Voor ons backpackers met nauwelijks middelen, dit huis leek een droom voor ons. Compleet met volle teugen, er is geen detail dat je mist. Uw gastheren 10 (hartelijk dank voor alles). We komen gewoon terug! Van onze kant, 100% aanbevolen. Een luxe de kans die ze ons hebben gegeven om er te genieten deze dagen.

Ontdek deze accommodatie
#77366 Cottage Ribeira do Pereiro
5/5 - Onvergetelijk

Allereerst wanneer u deze villa huurt, is er eigenlijk de accommodatie en daarnaast een team dat u voorziet van high-end hoteldiensten.
We waren 10 mensen in het gezin 3 paren en 4 tienerkinderen.
De chauffeurs Nondo en Saleh kwam ons ophalen in Stonetown met de mogelijkheid om hen te vragen om ons te rijden naar een supermarkt en een winkel verkopen alcoholische dranken ( Zanzibar is meestal mulsuman dus bieden deze drankjes voor het hele verblijf).
Bij aankomst, werden we prachtig begroet door Elisa de charmante manager die, hoewel niet op het terrein te allen tijde, attent op al onze wensen is.
De villa heeft een bevoorrechte positie direct aan het fantastische strand. Daarnaast heeft het een eigen strand.
In de prachtige tuin, het strand, het zwembad, tal van faciliteiten zorgen voor zonnebaden, lunch, ...
Het zwembad is erg populair.
Een ruime pergola met uitzicht op de tuin maakt het mogelijk om met veel comfort te dineren.
Het interieur, hoewel weinig gebruikt, is zeer goed ingericht in lokale smaak.
De kamers zijn zeer ruim met een grote badkamer (er zijn slechts 2 slaapkamers op de begane grond die een grote badkamer delen).
Het hoogtepunt van deze verhuur is de bijbehorende diensten:
- een chauffeur tot uw beschikking om u naar uw wens te brengen
- onberispelijke interieurservice - onberispelijke netheid - voorbereiding voor de nacht
- high-end catering die u niet uitnodigt om de restaurants van het eiland te testen: Pamela de kok zou haar plaats in alle restaurants hebben, haar keuken assistenten en het doen van de service zijn allemaal charmant, glimlachend en behulpzaam
- boot op het terrein naar de duikstekken en als je geluk hebt ( we hadden) zwemmen met dolfijnen.
De eigenaar Patrick blijft afgestemd en is altijd goed advies en zeer flexibel.

Ontdek deze accommodatie
#57713 Koloniaal Huis Matemwe
5/5 -  Super

We hebben al verschillende vakanties doorgebracht in dit zeer gezellige en "met veel liefde tot in het kleinste detail" appartement, dat is gelegen in een kleine, rustige zijstraat direct naast een klein park met prachtige bomen. De auto kan direct bij het huis geparkeerd worden. Het centrum met verschillende restaurants en winkels is gemakkelijk te voet bereikbaar in ongeveer 5 minuten. Beide slaapkamers zijn ruim en hebben goede bedden, waaronder die van de kinderen. Er is altijd warm water om te douchen. De grote eettafel is ideaal voor brunch en familiespelletjes. Toe te voegen aan de apparatuur wil ik graag boeken voor het lezen voor de open haard, die onze kinderen hebben altijd erg genoten toevoegen. Er zijn ook strandstoelen en een parasol, een kleine koeltas en een kledingrek. De eigenaar is erg aardig en is blij om te helpen. Het ruime, mooie, lichte, vriendelijke appartement met klein balkon is perfect voor een geweldige vakantie met kinderen. Prachtige stranden liggen op slechts een paar minuten rijden. We zijn blij om terug te komen op elk moment!

Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 -  Heel redelijk

We hebben een paar dagen van dit prachtige appartement genoten. Het is een duplex zeer goed uitgerust, met airconditioning in alle kamers, comfortabel, helder en goed ingericht. Het ontbreekt geen detail, met alles wat je nodig hebt om jezelf te vinden in uw eigen huis (goede apparaten en gebruiksvoorwerpen, strandstoelen, parasol, bordspellen, medicijnkastje, boeken, enz.) Daarnaast is er een notebook met informatie over het gebied en tips voor huurders die zeer nuttig is.

Domotica is nog een punt dat het onderscheidt van andere appartementen (we hadden het nog nooit meegemaakt) en dat heeft ons zeer positief verrast door zijn eenvoud en comfort. De woonkamer en de kamers zijn zeer ruim, met twee zeer complete badkamers. De ene op de bovenste verdieping is buitengewoon, het heeft zelfs airconditioning. En het terras met luifels op de begane grond is een aangenaam met zijn ruimtelijkheid en een goed uitzicht.
De locatie van het appartement is onovertroffen, in een prachtige verstedelijking aan het strand, met tuinen, zwembaden, paddle tennisbaan en gesloten parkeerplaats.

Om naar het strand te gaan steek je gewoon de tuin over en in een paar minuten ben je op het zand. Er zijn verschillende strandbars waar u eten of tapas naast de verstedelijking, en zelfs op het zand van het strand op een paar meter afstand. Zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn ook winkels in de verstedelijking.

Zowel de eigenaar als het bureau zijn zeer attent en hebben te allen tijde tot onze beschikking gehad. De waarheid is dat het een zeer goede ervaring is geweest, een luxe om los te koppelen en te genieten van deze prachtige plek.

Sterk aanbevolen en we zullen zeker herhalen.

Ontdek deze accommodatie
#17872 Duplexwoning Zahara de los Atunes
5/5 -  Super

Als ik op vakantie ga naar de zee, ga ik alleen naar Sardinië en in het bijzonder naar Orosei en Casa Gemma. Geen van ons stelt me teleur, Orosei voor zijn heldere water, de prachtige stranden en baaien en 'House Gemma' voor zorgvuldige schoonmaak, omdat goed uitgerust en comfortabel, dicht bij alle diensten en in een rustige omgeving.

Licia S.
Eigenaar
15/10/2020
Bedankt voor het altijd kiezen van mijn huis en voor uw vriendelijke beoordeling
Licia
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
5/5 -  Keurig

Het was een geweldige vakantie! Het appartement is op een geweldige locatie, perfect om van daar naar het strand te rijden en 's avonds naar het centrum van het dorp te lopen. Het is ook mooi en uitgerust met alles wat je nodig hebt! we waren slechts twee maar vier van ons zou zeer ontspannen zijn geweest.
Ik kan het alleen maar aanraden!

Licia S.
Eigenaar
15/10/2020
Bedankt voor de beoordeling. Ik hoop dat ik nog steeds mijn gast heb
Licia
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 - Excellent

Bonjour à tous. C'est vraiment une place très belle!!! Et Evelyn est très sympathique. On est vraiment très bien ici. Oui, j’aurais bien aimée, d’avoir un peu plus du soleil et un peu moins d’orages - mais quoi faire :-)

Pour le retour en Allemagne on va faire un test PCR ici à St-Aygulf, 48 heures avant de partir. Je suis déjà aller, pour me renseigner, comment et ou il faut faire. Mais quand même: merci beaucoup pour me rappeler!!!

Bien á vous

Bezoek aan St-TropezBezoek aan St-Tropez © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 -  Heel geschikt

We voelden ons zeer comfortabel in Sagna Rotonda. Hartelijk dank aan Teresina en Giovanni voor het warme welkom, het vers gebakken brood, de stijlvolle sfeer en de prachtige moestuin. De smaakvol ingerichte chalets en appartementen bevinden zich hoog op 1644 meter boven de zeespiegel en bieden een goed startpunt om de Maira-vallei in te wandelen. De weg naar populaire wandelingen (Lago Nero, Rocca la Meja, Frazzati-Tour) is vanaf hier snel en comfortabel mogelijk.

Ontdek deze accommodatie
#31252 Bergchalet Marmora
4.5/5 - Klasse

Voor deze locatie echt TOP prijs. Natuurlijk niet gratis, ze moeten thuis blijven. Uitzicht vanaf het zwembad en het terras boven zijn echt dromerig. Echt alles heel goed, die u wilt zoeken op hoog niveau: Een beetje meer netheid, vooral in de badkamer! daarnaast een of 2 fans en dan heeft het echt 100 van de 100 punten. Klimaat hebben ze hier niet nodig, hier gaat altijd een briesje, de muren zijn dik en isolerend heel goed, we hadden nooit warm binnen en konden elke nacht comfortabel slapen, zelfs zonder klimaat.

De tuin is een paradijs voor hondenDe tuin is een paradijs voor honden © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
4/5 -  Keurig

Hallo Meneer Kassner,
We hadden een zeer leuke vakantie.
Het huis, de uitrusting, de wielen: al het beste.
Er waren geen speciale evenementen.
Alles was rustig en ontspannen.
Van jou oprecht
Horst Ernst Sohr

Ontdek deze accommodatie
#14749 Bungalow Dirkshorn
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een heerlijk verblijf in augustus met een gezin van vier in dit vakantiehuis. Het huis is zeer ruim, schoon en biedt een bepaald comfort, zoals een vaatwasser, wasmachine, airconditioning en WIFI internet. Drie slaapkamers boven hebben allemaal aparte airconditioning, evenals de woonkamer op de begane grond. Twee badkamers. Volledig uitgeruste keuken binnen en buiten. Grote barbecue in de grote tuin, waar altijd een plekje in de zon of in de schaduw is. Gezellig lounge-achtig terras, ideaal om buiten te dineren. Het huis ligt op slechts een korte loopafstand van het strand in een mooie rustige omgeving. En er zijn veel dingen te doen in de buurt: ruïnes van Nora, bootverhuur, duiken, typische Sardijnse restaurants en het prachtige kleine toeristische stadje PULA, dat u uitnodigt om te wandelen. Het is een plek die we zeker opnieuw in de toekomst boeken. Het begint goed als je wordt begroet met een aantal lekkere koude drankjes in de koelkast en traditionele Sardijnse gebakjes.

Ontdek deze accommodatie
#9951 Huis Pula (Sardinië)
5/5 -  Zonder weerga

Een prachtig huis compleet met alles. met strategische en rustige locatie op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Dicht bij de mooiste stranden van Sardinië. Said door een Sard die het eiland zeer goed kent ...

Transparante zeeTransparante zee © Cristian180971 @CC
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 -  Super

Ons verblijf was een echt eten voor de ziel.
Onze vrienden en de kinderen vonden het geweldig. Laten we herhalen en terug te betalen de uitstekende welkom en begeleiding die we hebben gehad.

de kinderkamer was het gevoelde kinderkamer was het gevoel © JoaoFerreira12 @CC
Ontdek deze accommodatie
#32241 Natuurstenen Huis Águeda
5/5 -  Prima

We verbleven 10 jaar ( 2011 tot 2020) tijdens de maanden december tot maart in deze prachtige verhuur.
Chap'tit lagune is gelegen in de badplaats Saint Leu en honderd meter van de lagune, begiftigd met alle gemakken "zoals thuis" en een eigen zwembad. De eigenaren Pierre en Juliette zijn alomtegenwoordig en altijd aan onze kleine zorg en klaar om ons te adviseren over de bezoeken te maken op het intense eiland.

Ontdek deze accommodatie
#71744 Villa Saint Leu
5/5 -  Keurig

We verbleven 10 jaar ( van 2011 tot 2020) tijdens de maanden december tot maart in deze prachtige verhuur.
Chap'tit lagune is gelegen in de badplaats Saint leu en honderd meter van de lagune, de appartementen zijn begiftigd met alle gemakken "zoals thuis" en met zwembad.
Eigenaren Pierre en Juliette zijn alomtegenwoordig en altijd klaar om ons te adviseren over de bezoeken te worden gemaakt.

Ontdek deze accommodatie
#71744 Villa Saint Leu
5/5 - Subliem

Mooie wandelingen in een zeer groene omgeving, in een schattig klein dal. Goed uitgeruste accommodatie, zeer comfortabel, met een warm welkom. Prachtig terras met uitzicht op de berg. Rust, sport en wandelen maakten deel uit van het dagelijks leven.

Ontdek deze accommodatie
#33379 Oude Schaapskooi Montblanc
5/5 -  Magnifiek

Het is een wooncomplex met individuele bungalows. Er is een zwemvijver met eiland, die u uitnodigt voor een paar yoga-oefeningen in alle rust. Voor een leuke avond met bier, wijn of sangria biedt de gastheer een speciaal gerund paviljoen, waarin het iets later kan worden. Een groot gebied waar de sympathieke familie een klein paradijs creëerde. Portugees, Duits en Engels worden gesproken, we konden niet meer zelf doen. Het was niet de eerste keer dat we er zijn geweest en zeker niet de laatste keer.

Je moet aandacht besteden aan dit bord aan de kant van de weg.Je moet aandacht besteden aan dit bord aan de kant van de weg. © GerritU @CC
VoortuinVoortuin © GerritU @CC
VoortuinVoortuin © GerritU @CC
De zwemvijverDe zwemvijver © GerritU @CC
De tamme schildpad :)De tamme schildpad :) © GerritU @CC
Ontdek deze accommodatie
#5139 Oude Boerderij Aljezur
4/5 - Grandioos

Bedankt voor de zeer leuke vakantie in uw vakantiehuis!
Het is gelegen in Dirkshorn topp, dus geweldige plekken om te bereiken binnen een straal van max 25km! Amsterdam absoluut, Almaar en Hoorn - de mooiste steden van Noord-Holland, vuurtoren en dorp Marche - een aanrader!, stranden tussen Petten en bergen aan Zee een droom!
Uw huis is volledig uitgerust, heeft ruimte voor 6 personen; we twee voelden ons super comfortabel! De fietsen zijn volledig functioneel en in elke geschikte maat, de tuin erg mooi, gesloten en met een wind-beschermd terras. De parkeerplaats voor de auto op 5 m afstand - geweldig.
Alles van boeking tot in- en uitchecken was ontspannen, gemakkelijk en zeer servicegericht. Groeten aan mevrouw Langedijk en haar man!
Absoluut nuttig zijn de notities op bepaalde apparaten en functies, bedankt voor dat!
Wij raden uw huis hier en in onze vriendenkring zeer graag en met een zuiver geweten!
Tot snel voor een andere keer!

Het beste voor: Avontuur

Ontdek deze accommodatie
#14749 Bungalow Dirkshorn
4.5/5 - Schitterend

Beste Christina,
Wij danken u voor een geweldige, onvergetelijke zomer in uw kleine huis. De rust in de tuin en aan zee is uniek.
Al voor het ontbijt waren er vijgen en citrusvruchten uit de grote tuin.
De gastvrijheid van u, uw familie en het hele dorp is hartelijk.
We voelden ons helemaal comfortabel en zullen zeker terugkomen.

Christina K.
Eigenaar
15/09/2020
Bedankt Jana! Ik hoop je hier weer te zien.
Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
4/5 -  Prima

Christina was een uitstekende gastheer! Ze hielp ons met alles wat we nodig hadden tijdens ons verblijf en ze gaf ons geweldige tips voor de omgeving! Het huis is zoals getoond op de foto's en op een geweldige locatie. kinderen hielden van de grote tuin!

Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
4/5 -  Super

Het huis is vrij in overeenstemming met de beschrijving, zeer schoon, zeer goed geregeld. De kamers hebben goede kwaliteit beddengoed. De keuken is ruim en zeer goed uitgerust.
De veelheid aan terrassen maakte de keuze elke avond moeilijk ????
De tuin, het zwembad, de patio, zeer goed onderhouden, zijn meer dan geschikt voor ontspanning en het plezier van de ogen.
We brachten een heerlijke week in Castelo doen Mar.
De eigenaren en de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van het pand zijn zeer toegankelijk en vriendelijk.
Wij raden deze vakantiewoning volledig aan.

Ontdek deze accommodatie
#42749 Villa Carvoeiro
4.5/5 -  Heel geschikt

Heerlijk verblijf in een rustig huis met een groot verwarmd en veilig zwembad voor kinderen, een barbecue, een bowlingbaan en een grote ommuurde tuin voor de veiligheid van kinderen.
Zeer goed onderhouden en zeer goed uitgerust met alles wat nodig is voor baby's ( bar bed, paraplu bed, kleedtafel, kinderstoel ...)
Ik beveel. Ouders en kinderen waren blij met hun verblijf.
Een speciale vermelding voor Agnes en haar man, een grote dank u voor uw medeleven en advies.
Tot gauw

Francine L.
Eigenaar
02/09/2020
Dank je wel voor dit soort commentaar. Bedankt voor de erkenning van het verrichte werk. Ik geef het door aan Agnes en Richard.
Ontdek deze accommodatie
#21012 Dorpshuis Saint Florent sur Auzonnet
4.5/5 - Schitterend

Alles zoals verwacht! Mooie, afgelegen Villa.
Er zijn veel zwervers rond het puntje van de rots, waar we waren gelegen, maar het stoorde niet, omdat het huis ver boven het zwervende pad ligt.
De Oceaan was altijd aanwezig.
Het weer had gemengd moeten zijn, volgens het meteo-rapport, maar het was altijd beter en warm, 21°C tot 24°C
Veel te bezoeken als je van stenen en spirituele plaatsen houdt
En onze kinderen hielden van het surfen
We verbleven met onze 3 volwassen kinderen en 2 / 3 vrienden/partners van hen.

Locquirec baai met Beg ar Chastell in het middenLocquirec baai met Beg ar Chastell in het midden © HCvK @CC
Beag ar Chastell van de andere kant van de baaiBeag ar Chastell van de andere kant van de baai © HCvK @CC
vanaf de kustvanaf de kust © HCvK @CC
de oprit - erg lastig met een grote BMWde oprit - erg lastig met een grote BMW © HCvK @CC
de noordwestkant van de eetkamerde noordwestkant van de eetkamer © HCvK @CC
Ontdek deze accommodatie
#11941 Landgoed Locquirec
5/5 - Subliem

Prachtig chalet op de hoogten van Vercorin, gerenoveerd met smaak, zonder uitzicht, zeer goed uitgerust, grote bergruimtes beschikbaar voor huurders, comfortabele matrassen, grote woonkamer, groot en mooi terras met een mooie vlakke tuin, grillhoek alle comfort, absoluut prachtig uitzicht op het dorp en de Alpen met uitzicht op de rechteroever van de Rhône, twee parkeerplaatsen. Uitstekend welkom van de eigenaren, de heer en mevrouw Pierrat. We hadden een geweldige tijd!

Ontdek deze accommodatie
#58298 Houten Chalet Vercorin
5/5 -  Keurig

Mijn vrouw en ik en twee kleinzonen hadden echt een fantastisch verblijf hier en kon niet beter voor onze behoeften hebben gekozen. De accommodatie was precies zoals de advertentie liet zien. Furnaux ligt aan het begin van een lange vallei die mooi is en de oude spoorlijn die nu een voetpad is, is een super manier om het te verkennen. Caroline en Jean-Charles we zeer behulpzaam en charmante gastheren. Ik hoop echt dat we de kans krijgen om terug te keren.

Ontdek deze accommodatie
#4452 Natuurstenen Huis Furnaux
5/5 -  Zonder weerga

Tweede verblijf op rij in dit prachtige huisje waar mijn partner en ik me meteen thuis voelen.
Zeer mooie rustige locatie, veel ruimte, mooi zwembad, zeer schone kamer en badkamer.
De gastheren Solange en Alain zijn echt geweldig en kers op de taart, het ontbijt is echt vol: geen behoefte aan lunch.
Je gaan met je ogen dicht.

Nathalie en Alexandre

Ontdek deze accommodatie
#73601 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Six Fours les Plages
4/5 -  Heel goed

Accommodatie een beetje spartaans, vooral de keuken is erg klein en moeilijk te gebruiken, maar de locatie is mooi, rust en ontspanning gegarandeerd. Geweldige buitenruimte om te eten en te ontspannen. In de omgeving ( bereikbaar met de auto) vele wilde baaien als we met prachtige zee willen. Je komt te voet aan in Capoliveri voor de avondwandeling en om de lokale bevolking en restaurants te vinden. Aanbevolen voor 4 personen, verblijven in 6 moet je zeer "aanpasbaar". Aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#65308 Villa Capoliveri
4/5 - Opmerkelijk

Zeer luidruchtige verhuur gelegen aan de rand van een drukke kustweg dag en nacht en een parkeerplaats
De kleine badkamer omvat ook het toilet dat niet erg praktisch is
De TV is echt te klein in vergelijking met de woonkamer
Het positieve is de schaduwrijke tuin dat zou mooier zijn als onderhouden
Een elektrische poort zou veiliger zijn en voorkomen dat uitstappen en rijden bij elk vertrek en terugkeer

Ontdek deze accommodatie
#2385 Appartement Sainte Maxime
4/5 - Opmerkelijk

We hebben genoten van onze geweldige vakantie in deze prachtige omgeving. We kregen leuke uit-tips.
De kinderen hebben genoten van het zwembad en de lieve honden. Mijn man en ik vonden het heerlijk om s avonds te BBQ'en en lekker te genieten van de rust.
We zijn met warmte ontvangen en komen heel graag terug!

prachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boerenprachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boeren © MartzenI @CC
bijkomen in de hangmatbijkomen in de hangmat © MartzenI @CC
s avonds lekker bbq'en s avonds lekker bbq'en © MartzenI @CC
Maria M.
Eigenaar
01/08/2020
BLIJ TE HEBBEN GASTEN.
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
5/5 -  Formidabel

Wij zijn van mening dat het verblijf is geweldig, zeer goed ingericht en geventileerd.
Het ligt op een paar meter van het strand, omringd door verschillende supermarkten, restaurants en bars.
Tossa de Mar is een spectaculaire plek voor zowel sightseeing als ontspannende vakanties.
We raden het 100% aan.
Hartelijk dank voor alles, we zullen veilig terugkomen.

Ramona C.
Eigenaar
01/08/2020
Bedankt Marc
Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
5/5 - Klasse

We verbleven bijna 4 maanden in Chapel of Garioch en alles was perfect. Het warme welkom, het uitzicht en de prachtige omgeving. We zijn dicht bij Inverurie om te winkelen en dicht bij prachtige plaatsen, waaronder een bos net achter het huis en mount Bennachie ???? Ik kan alleen maar aanraden.

Ontdek deze accommodatie
#11426 Cottage Chapel of Garioch
4/5 - Schitterend

We hadden een leuke tijd. Het huisje is vriendelijk, warm en verwelkomt gemakkelijk 2 gezinnen met respect voor de privacy van elk. Het terras bij het bos is geweldig, en de avond rond de vuurkorf was geweldig. Bedankt en tot de volgende keer. Ik beveel zonder aarzeling!
Marjorie

Christine-Marc B.
Eigenaar
30/07/2020
Bedankt Marjorie voor de waardering, ik antwoord een beetje laat!
Ontdek deze accommodatie
#13354 Plattelandshuis Bouillon
4.5/5 -  Prima

De kinderen zijn erg blij. Gisteren bezochten we Port-Grimaud. Het is prachtig.
Kan ik weer boeken? Frankrijk is een paradijselijk land. Tot volgend jaar. Agnes

Strand BoucharelStrand Boucharel © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 - Klasse

Rustig het deed We hadden een geweldig verblijf, het welkom van de eigenaren is vriendelijk, het huisje is mooi, goed gelegen en mist niets, het uitzicht is uitstekend.
Onze twee honden ook gebruik gemaakt van de wandelingen in de omgeving en de tuin.
Ga daar heen zul je tevreden zijn!

Ontdek deze accommodatie
#58298 Houten Chalet Vercorin
5/5 - Bewonderenswaardig

Appartement goed uitgerust om een rustige vakantie door te brengen, privézwembad, zeer mooie en beschikbare eigenaar en dit prachtige uitzicht op Propriano, de zee, de berg... Ik raad aan!

In de avond...In de avond... © KitkatB @CC
We worden moe van dit uitzicht ...We worden moe van dit uitzicht ... © KitkatB @CC
Ontdek deze accommodatie
#17192 Appartement Olmeto
4.5/5 - Fantastisch

Uitstekend verblijf in een rustige, verjongende omgeving. Meer dan alleen een kamer: goed uitgerust appartement en gelegen in een prachtig huis van karakter.
Met dank aan Philippe voor het feit dat dit verblijf met aandacht en discretie geanimeerd. Bedankt voor zijn verlichte advies: bezoeken, wandelingen, lokale markten en restaurants.
Mis het niet...

Ontdek deze accommodatie
#62184 Oude Boerderij Cremps
5/5 -  Heerlijk

Uitstekend verblijf in dit prachtige appartement waar niets ontbreekt! Frigo gevuld, bereid bedden, verfijnde gerechten, zeer goed verzorgde inrichting van goede smaak en warm welkom van de eigenaren.
Bovendien, toon verzekerd op de dokken tegenover, met de komst van trawlers!

Ontdek deze accommodatie
#17426 Appartement Le Tréport
5/5 - Opmerkelijk

Un grand Merci à Gilbert de nous avoir Fourni Son appartement et de passer des vacances fantastiques. L'appartement est Meublé simplement mais équipé de tout ce niet vous avez besoin. Il y a deux Balcons, une voorgerecht qui vous permet d'avoir des servetten et du linge SEC aux premiers rayons du Soleil; un autre où il est mogelijk de prendre des repas Normal pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et nous avons profité de la cuisine qui est équipée d'une grote Porte vitrée donc il nous a semblé, à toutes Fins pratiques,? Tre sur la Terrasse. L'appartement n'a pas de Système de climatisation mais nous n'en avons pas ressenti Le besoin auto nous avons été émerveillés par la Belle ventilatie et l'absence de moustiques. La Mer peut ' Tre atteinte en traversant Le parking puis en specifieke en toute Sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de lava est un Coin de Paradis, une Mer kristallijne avec coup de petits poissons, pas trop de Monde, vous pouvez louer des Bateaux, des pédalos, des sup ou faire des promenades. Een afstand de Marche du Bar, Restaurant, supermarché. Anna (Italie)

Mina L.
Eigenaar
12/07/2020
Hallo
Hartelijk dank voor deze prachtige getuigenis en zeer blij te hebben toegestaan u om te genieten van een mooie vakantie.
Ik kijk ernaar uit
it om je weer onder ons te zien
bescherm uzelf en uw gezin
Vriendelijke groeten
Mina
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
5/5 - Excellent

Het appartement is gelegen in een residentie met een eigen buiten parkeerplaats die alleen kan worden benaderd met de auto met sleutel, de mogelijkheid om onze auto stationair in de schaduw van een grote boom te verlaten was er van groot comfort: in de praktijk gebruikten we het alleen als een opslag voor Beach materiaal.
Het appartement ingericht op een eenvoudige manier, maar uitgerust met alles wat je nodig hebt, misschien in 6 volwassen mensen ben je een beetje krap, maar voor een paar met kinderen is ideaal. Het schaduwrijke balkon dat u toelaat om buiten te lunchen is ook prachtig.
We brachten alleen de lakens van huis om niet te gebruiken die van het pand.
Voordat we de accommodatie verlaten, hebben we het opgeruimd en teruggeplaatst in de omstandigheden waarin we het hebben gevonden, waardoor extra schoonmaakkosten worden vermeden, zonder dat de accommodatie hoeft te worden geverifieerd.
De toegang tot het strand ligt op een steenworp afstand te voet, strand dat in de ochtend (begin juli) is bijna verlaten, is ook uitgerust met een reddingsstation, hoewel geplaatst een beetje gedecentraliseerd in een afgebakend gebied, het zeewater is kristalhelder en het zand zeebodem degradeert Geleidelijk.
Er is de mogelijkheid om te huren surfen, kano's en waterfietsen als een waterski, zoals wandelen in de zee als een duiker of met uitstapjes naar de Scandola natuurreservaat.
In het kleine dorp is er een klein winkeltje gevuld met bijna alles, een goed restaurant met strand tafels, een crêperia dat ook kookt gegrild vlees en garnalen en een pizzeria "Frans" met een prachtig uitzicht op de Golf, allemaal bereikbaar comfortabel te voet.
Als u de auto wilt gebruiken, beveel ik ook het restaurant aan dat zich naast de rotonde bevindt, vanwaar u de kleine weg neemt die naar het dorp lava Gulf leidt.
We danken Gilbert nog steeds voor het warme onthaal.

Strand in de ochtendStrand in de ochtend © Pedro68 @CC
ZeeZee © Pedro68 @CC
Golf gezien van PizzeriaGolf gezien van Pizzeria © Pedro68 @CC
dorp gezien vanaf het stranddorp gezien vanaf het strand © Pedro68 @CC
Mina L.
Eigenaar
12/07/2020
Hallo
Hartelijk dank en blij om een goede vakantie te hebben
Ik kijk ernaar uit om je weer te zien
bescherm uzelf en uw gezin
Vriendelijke groeten
en
Mina
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
4.5/5 - Grandioos

Tuin en zwembad zijn een droom en de verhuurders zijn zowel super mooi en hartelijk.
Het appartement is smaakvol ingericht en biedt alle voorzieningen.
Slechts een paar kleine punten zijn opgemerkt:
- het appartement heeft soms een te lage kamerhoogte (balken)
- het toilet is extreem smal, je past er nauwelijks in
- de fietsen en fitnessapparatuur die in het display worden genoemd, waren niet beschikbaar
In totaal hadden we echter nog een aantal geweldige vakantiedagen met Florence en Jean-Jacques.

Ontdek deze accommodatie
#9638 Appartement La Ciotat
4/5 - Excellent

We waren niet in staat om te gaan zoals gepland naar L'Ampolla naar het chalet Los Olivos oorzaak corona virus , Didier de eigenaar terugbetaald ons onmiddellijk na de annulering van de reservering , in de tussentijd hadden we goede relaties met Didier met snelle antwoorden op onze vragen.
Wij geloven dat als de situatie hem toestaat om daar te blijven volgend jaar

Ontdek deze accommodatie
#50421 Villa L'Ampolla
4.5/5 - Grandioos

Liefde! Prachtige decoratie en uitstekend welkom! We raden het aan en laten we teruggaan!

De ManjericoDe Manjerico © CatiaMO @CC
ZwembadZwembad © CatiaMO @CC
Ontdek deze accommodatie
#16696 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij A dos Cunhados
5/5 - Opmerkelijk

We huurden alle vier de huizen om de verjaardag van onze vader te vieren. Uitstekende plek omdat het privé is en we konden samen zijn, maar aan het eind van de dag en in de ochtend hadden we allemaal verschillende huizen. We maakten spiesjes, geroosterde kip, zongen laat! Soms gingen we overdag naar verschillende plaatsen, maar uiteindelijk waren we samen in dit Paradijs. Het waren een paar speciale dagen die voor het leven bleven

Ontdek deze accommodatie
#593 Dorpshuis Camacha
5/5 -  Keurig

Aggeli Village House is een prachtig huis met alle huishoudens. Zeer schoon en het huis is het mooist van in de buurt van anders foto's.

Ontdek deze accommodatie
#8088 Dorpshuis Asklipio
5/5 -  Zonder weerga

Het welkom was warm en het welkom in de koelkast en op tafel was erg blij. Het huis is een typisch landhuis met dikke muren en grote, lichte kamers. De keuken is praktisch ingericht voor vakantiegangers. Het middelpunt, het betoverende terras met patio, gewoon fantastisch. Praktisch de wasmachine en het huis waren erg cool, gebruikt ventilator slechts 1 nacht. Kinderen konden zich vrij bewegen, glorieus. Kom graag weer, sinds dicht bij het strand en plaats, maar heerlijk rustig

Ontdek deze accommodatie
#17648 Origineel Huis Sant Francesc de Formentera
5/5 -  Heel redelijk

Ik beveel de heer Roland's ROLAX appartement: mooi, schoon, functioneel, geserveerd alles, maar vooral .... op een echt strategisch punt om te kunnen draaien en een bezoek aan een prachtige tijdloze regio, Umbrië !!!!

Ontdek deze accommodatie
#5859 Duplexwoning Perugia
4.5/5 -  Super

We verbleven er om 6 voor een week aan het eind van 2013. Prachtige villa beveiligd met alle gemakken. De Franse eigenaren waren charmant en bood een programma van uitjes op zee te ontdekken prachtige eilanden. Een bijna toegewezen taxichauffeur toegestaan ons te bezoeken de mooiste sites waaronder een prachtig strand waar er een groot Italiaans ensemble is. De kok thuis maakte ons uitstekende lokale gerechten gebaseerd op schaaldieren, vis, zebus... Zeer rustige en geïsoleerde locatie die gebruik maken van een taxi ( goedkoop) naar de stad.

Het mooiste strandHet mooiste strand © DidYve @CC
Uitstekende kokUitstekende kok © DidYve @CC
Zoetheid van het leven in JongoaZoetheid van het leven in Jongoa © DidYve @CC
Ontdek deze accommodatie
#8886 Villa Nosy Be
5/5 - Perfect

Had een geweldig verblijf in deze prachtige villa.

Villa in de rustige, zonder van aangezicht tot aangezicht met een prachtige tuin, een prachtig zwembad, die is echt gewaardeerd in deze regio.

In de villa, zeer schoon, ruim...

Alles was perfect!

Sophie V.
Eigenaar
21/04/2020
Hallo Odile en een grote dank u voor deze positieve beoordeling. Ik ben blij dat uw verblijf is zeer aangenaam. Ik hoop dat jij en je familie in orde zijn in deze moeilijke tijd. Misschien de volgende keer. Sophie
Ontdek deze accommodatie
#28823 Villa Suzette
5/5 -  Heerlijk

Deze schone, lichte en luchtige tweede verdieping hoek einde unit is in een klein, twee verdiepingen complex in de vorm van een aangepaste U met mooie terrein en zwembad/BBQ gebied in het midden. Kleine self-serve wasruimte is op het terrein. Gelegen aan de schilderachtige en rustige noordkant van Kihei, direct aan het water een blok van de oorspronkelijke hoofdweg. Een supermarkt op de hoek geleverd alles wat we nodig hadden voor ons bezoek, en onze gastheer was attent en gemakkelijk te communiceren met. We waren blij met alles over de eenheid-het uitzicht, de privacy, de meubels, de overvloedige leveringen en apparatuur beschikbaar voor ons gebruik tijdens ons verblijf. Ik heb er echt niets negatiefs over te zeggen. PS Dit is de best gelegen eenheid in het complex. Ik zou niet eens van een verblijf in een ander denken, hoewel de rustige sfeer en mooie strand recht buiten het gazon zou fantastisch ongeacht wat. En het complex zelf is perfect gelegen als een rustig basecamp voor avontuur rond het eiland.

Zonsondergang vanaf het strand buiten het appartement.Zonsondergang vanaf het strand buiten het appartement. © JB1 @CC
Groenvoorzieningen langs de stoep naar onze rustige einde van het gebouw.Groenvoorzieningen langs de stoep naar onze rustige einde van het gebouw. © JB1 @CC
Uitzicht vanaf de privé lanai. Uitzicht vanaf de privé lanai. © JB1 @CC
Ontdek deze accommodatie
#7397 Appartement Kihei
5/5 -  Keurig

Zeer vriendelijke gastheren en altijd beschikbaar. Huis zeer goed uitgerust. Gefeliciteerd, gefeliciteerd.

Ontdek deze accommodatie
#41788 Bungalow Wemeldinge
5/5 -  Prima

Het appartement is ideaal gelegen het voldoet aan de beschrijvingen is het super goed uitgerust
Het beddengoed is van zeer goede kwaliteit. Het is mogelijk om te gaan wandelen zonder de auto te nemen

Damien T.
Eigenaar
06/04/2020
Hartelijk dank aan het genoegen om u weer te zien
Ontdek deze accommodatie
#32727 Appartement La Bourboule
5/5 -  Heel goed

15 dagen dromen bij Paul en Marie, om nog maar te zwijgen van de super Louis.
Een geweldige familie altijd naar u luisteren en er altijd om u te helpen ontdekken hun prachtige eiland. Altijd er ook om u de juiste deals te geven.
Het huis is vrij in overeenstemming met de advertentie, zeer functioneel en zeer comfortabel.
Het "privé" strand is een waar paradijs met zijn eethoek en solarium.
De kajaks beschikbaar zijn zeer praktisch om de kust te ontdekken.
Marie's maaltijden zijn waardig van de grootste Michelin-sterren restaurants! Een waar genot.
Tot slot, alles was perfect. Ga er zonder aarzeling ze zijn buitengewoon en u zult een onvergetelijke vakantie doorbrengen en u zult mooi ontmoeten.
Grote dank aan u 3 (Paul, Marie en Louis). We hopen terug te keren in de komende jaren.
Patricia, Jean-Pierre, Dylan, Tiffany en Jennifer

Zonsondergang gezien vanaf het terrasZonsondergang gezien vanaf het terras © Patjp @CC
Ontdek deze accommodatie
#42619 Villa Glacis
5/5 -  Heel geschikt

De beste Bush Experience die je je ooit voorstellen terwijl je thuis op je veranda ontspant (maar dit is niet je thuis) maar het voelt als thuis alleen verschil dat je alle antilopen, bushvarkens, giraffen, wilde dieren, zebra's hebt om er een paar te noemen en Bush Baby's 's nachts en een overvloed aan vogelsoorten komen allemaal om u te bezoeken in uw Bush Home.

Dit huis is uitzonderlijk goed ingericht, stijlvol en comfortabel om uw Bush-ervaring te verbeteren en al uw gemakken te bevredigen.

Zwembad en uw Braai gebied. Zwembad en uw Braai gebied. © Vulamanzi @CC
Middagdutje tijd. Middagdutje tijd. © Vulamanzi @CC
OchtendbezoekersOchtendbezoekers © Vulamanzi @CC
Absoluut geweldig. Absoluut geweldig. © Vulamanzi @CC
Prachtige Kudu Bull dagelijkse bezoeker. Prachtige Kudu Bull dagelijkse bezoeker. © Vulamanzi @CC
Ontdek deze accommodatie
#2449 Villa Marloth Park