VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Opmerkelijk

Xavier de eigenaar is zeer gastvrij en attent.
Het huisje is volledig in lijn met de aankondiging. De kamers zijn comfortabel en warm.
De apparatuur is optimaal.
Het hart van het dorp ligt op loopafstand.
Wij raden dit huisje aan.

Xavier G.
Eigenaar
05/01/2021
Bedankt voor deze vriendelijke opmerking.
Aarzel niet om terug te komen, het is met groot genoegen dat ik u weer zal verwelkomen.
Je gastheer. Xavi
er.
Ontdek deze accommodatie
#21096 Natuurstenen Huis Faye d'Anjou
3/5 -  Correct

Het chalet ligt in de buurt van de Furkastrasse en de verschillende winkels. Het interieur lay-out is eenvoudig en de keuken apparatuur is vaag. Slechts 3 tv-zenders in het Frans. Aan het begin van het winterseizoen was de verwarming minimalistisch.

Onze kat heeft ervan genoten!Onze kat heeft ervan genoten! © mizzli @CC
Ontdek deze accommodatie
#4180 Appartement Fiesch
5/5 - Bewonderenswaardig

Casa Gemma is een geweldige keuze voor degenen die de prachtige Golf van Orosei willen bezoeken. Het huis is ruim, zeer schoon, uitgerust met alle comfort en in een uitstekende positie om een paar dagen door te brengen in een van de mooiste plekken in Sardinië. Daarnaast is de gastvrouw voortreffelijk en geeft u zeer nuttig advies over waar te gaan, wat te bezoeken en te eten. Absoluut aanbevolen!

Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4/5 -  Prima

Voor ons backpackers met nauwelijks middelen, dit huis leek een droom voor ons. Compleet met volle teugen, er is geen detail dat je mist. Uw gastheren 10 (hartelijk dank voor alles). We komen gewoon terug! Van onze kant, 100% aanbevolen. Een luxe de kans die ze ons hebben gegeven om er te genieten deze dagen.

Ontdek deze accommodatie
#77366 Cottage Ribeira do Pereiro
5/5 - Onvergetelijk

Allereerst wanneer u deze villa huurt, is er eigenlijk de accommodatie en daarnaast een team dat u voorziet van high-end hoteldiensten.
We waren 10 mensen in het gezin 3 paren en 4 tienerkinderen.
De chauffeurs Nondo en Saleh kwam ons ophalen in Stonetown met de mogelijkheid om hen te vragen om ons te rijden naar een supermarkt en een winkel verkopen alcoholische dranken ( Zanzibar is meestal mulsuman dus bieden deze drankjes voor het hele verblijf).
Bij aankomst, werden we prachtig begroet door Elisa de charmante manager die, hoewel niet op het terrein te allen tijde, attent op al onze wensen is.
De villa heeft een bevoorrechte positie direct aan het fantastische strand. Daarnaast heeft het een eigen strand.
In de prachtige tuin, het strand, het zwembad, tal van faciliteiten zorgen voor zonnebaden, lunch, ...
Het zwembad is erg populair.
Een ruime pergola met uitzicht op de tuin maakt het mogelijk om met veel comfort te dineren.
Het interieur, hoewel weinig gebruikt, is zeer goed ingericht in lokale smaak.
De kamers zijn zeer ruim met een grote badkamer (er zijn slechts 2 slaapkamers op de begane grond die een grote badkamer delen).
Het hoogtepunt van deze verhuur is de bijbehorende diensten:
- een chauffeur tot uw beschikking om u naar uw wens te brengen
- onberispelijke interieurservice - onberispelijke netheid - voorbereiding voor de nacht
- high-end catering die u niet uitnodigt om de restaurants van het eiland te testen: Pamela de kok zou haar plaats in alle restaurants hebben, haar keuken assistenten en het doen van de service zijn allemaal charmant, glimlachend en behulpzaam
- boot op het terrein naar de duikstekken en als je geluk hebt ( we hadden) zwemmen met dolfijnen.
De eigenaar Patrick blijft afgestemd en is altijd goed advies en zeer flexibel.

Ontdek deze accommodatie
#57713 Koloniaal Huis Matemwe
5/5 -  Super

We hebben al verschillende vakanties doorgebracht in dit zeer gezellige en "met veel liefde tot in het kleinste detail" appartement, dat is gelegen in een kleine, rustige zijstraat direct naast een klein park met prachtige bomen. De auto kan direct bij het huis geparkeerd worden. Het centrum met verschillende restaurants en winkels is gemakkelijk te voet bereikbaar in ongeveer 5 minuten. Beide slaapkamers zijn ruim en hebben goede bedden, waaronder die van de kinderen. Er is altijd warm water om te douchen. De grote eettafel is ideaal voor brunch en familiespelletjes. Toe te voegen aan de apparatuur wil ik graag boeken voor het lezen voor de open haard, die onze kinderen hebben altijd erg genoten toevoegen. Er zijn ook strandstoelen en een parasol, een kleine koeltas en een kledingrek. De eigenaar is erg aardig en is blij om te helpen. Het ruime, mooie, lichte, vriendelijke appartement met klein balkon is perfect voor een geweldige vakantie met kinderen. Prachtige stranden liggen op slechts een paar minuten rijden. We zijn blij om terug te komen op elk moment!

Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 -  Heel redelijk

We hebben een paar dagen van dit prachtige appartement genoten. Het is een duplex zeer goed uitgerust, met airconditioning in alle kamers, comfortabel, helder en goed ingericht. Het ontbreekt geen detail, met alles wat je nodig hebt om jezelf te vinden in uw eigen huis (goede apparaten en gebruiksvoorwerpen, strandstoelen, parasol, bordspellen, medicijnkastje, boeken, enz.) Daarnaast is er een notebook met informatie over het gebied en tips voor huurders die zeer nuttig is.

Domotica is nog een punt dat het onderscheidt van andere appartementen (we hadden het nog nooit meegemaakt) en dat heeft ons zeer positief verrast door zijn eenvoud en comfort. De woonkamer en de kamers zijn zeer ruim, met twee zeer complete badkamers. De ene op de bovenste verdieping is buitengewoon, het heeft zelfs airconditioning. En het terras met luifels op de begane grond is een aangenaam met zijn ruimtelijkheid en een goed uitzicht.
De locatie van het appartement is onovertroffen, in een prachtige verstedelijking aan het strand, met tuinen, zwembaden, paddle tennisbaan en gesloten parkeerplaats.

Om naar het strand te gaan steek je gewoon de tuin over en in een paar minuten ben je op het zand. Er zijn verschillende strandbars waar u eten of tapas naast de verstedelijking, en zelfs op het zand van het strand op een paar meter afstand. Zeer geschikt voor gezinnen. Er zijn ook winkels in de verstedelijking.

Zowel de eigenaar als het bureau zijn zeer attent en hebben te allen tijde tot onze beschikking gehad. De waarheid is dat het een zeer goede ervaring is geweest, een luxe om los te koppelen en te genieten van deze prachtige plek.

Sterk aanbevolen en we zullen zeker herhalen.

Ontdek deze accommodatie
#17872 Duplexwoning Zahara de los Atunes
5/5 -  Super

Als ik op vakantie ga naar de zee, ga ik alleen naar Sardinië en in het bijzonder naar Orosei en Casa Gemma. Geen van ons stelt me teleur, Orosei voor zijn heldere water, de prachtige stranden en baaien en 'House Gemma' voor zorgvuldige schoonmaak, omdat goed uitgerust en comfortabel, dicht bij alle diensten en in een rustige omgeving.

Licia S.
Eigenaar
15/10/2020
Bedankt voor het altijd kiezen van mijn huis en voor uw vriendelijke beoordeling
Licia
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
5/5 -  Keurig

Het was een geweldige vakantie! Het appartement is op een geweldige locatie, perfect om van daar naar het strand te rijden en 's avonds naar het centrum van het dorp te lopen. Het is ook mooi en uitgerust met alles wat je nodig hebt! we waren slechts twee maar vier van ons zou zeer ontspannen zijn geweest.
Ik kan het alleen maar aanraden!

Licia S.
Eigenaar
15/10/2020
Bedankt voor de beoordeling. Ik hoop dat ik nog steeds mijn gast heb
Licia
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 - Excellent

Bonjour à tous. C'est vraiment une place très belle!!! Et Evelyn est très sympathique. On est vraiment très bien ici. Oui, j’aurais bien aimée, d’avoir un peu plus du soleil et un peu moins d’orages - mais quoi faire :-)

Pour le retour en Allemagne on va faire un test PCR ici à St-Aygulf, 48 heures avant de partir. Je suis déjà aller, pour me renseigner, comment et ou il faut faire. Mais quand même: merci beaucoup pour me rappeler!!!

Bien á vous

Bezoek aan St-TropezBezoek aan St-Tropez © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 -  Heel geschikt

We voelden ons zeer comfortabel in Sagna Rotonda. Hartelijk dank aan Teresina en Giovanni voor het warme welkom, het vers gebakken brood, de stijlvolle sfeer en de prachtige moestuin. De smaakvol ingerichte chalets en appartementen bevinden zich hoog op 1644 meter boven de zeespiegel en bieden een goed startpunt om de Maira-vallei in te wandelen. De weg naar populaire wandelingen (Lago Nero, Rocca la Meja, Frazzati-Tour) is vanaf hier snel en comfortabel mogelijk.

Ontdek deze accommodatie
#31252 Bergchalet Marmora
4.5/5 - Klasse

Voor deze locatie echt TOP prijs. Natuurlijk niet gratis, ze moeten thuis blijven. Uitzicht vanaf het zwembad en het terras boven zijn echt dromerig. Echt alles heel goed, die u wilt zoeken op hoog niveau: Een beetje meer netheid, vooral in de badkamer! daarnaast een of 2 fans en dan heeft het echt 100 van de 100 punten. Klimaat hebben ze hier niet nodig, hier gaat altijd een briesje, de muren zijn dik en isolerend heel goed, we hadden nooit warm binnen en konden elke nacht comfortabel slapen, zelfs zonder klimaat.

De tuin is een paradijs voor hondenDe tuin is een paradijs voor honden © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
4/5 -  Keurig

Hallo Meneer Kassner,
We hadden een zeer leuke vakantie.
Het huis, de uitrusting, de wielen: al het beste.
Er waren geen speciale evenementen.
Alles was rustig en ontspannen.
Van jou oprecht
Horst Ernst Sohr

Ontdek deze accommodatie
#14749 Bungalow Dirkshorn
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een heerlijk verblijf in augustus met een gezin van vier in dit vakantiehuis. Het huis is zeer ruim, schoon en biedt een bepaald comfort, zoals een vaatwasser, wasmachine, airconditioning en WIFI internet. Drie slaapkamers boven hebben allemaal aparte airconditioning, evenals de woonkamer op de begane grond. Twee badkamers. Volledig uitgeruste keuken binnen en buiten. Grote barbecue in de grote tuin, waar altijd een plekje in de zon of in de schaduw is. Gezellig lounge-achtig terras, ideaal om buiten te dineren. Het huis ligt op slechts een korte loopafstand van het strand in een mooie rustige omgeving. En er zijn veel dingen te doen in de buurt: ruïnes van Nora, bootverhuur, duiken, typische Sardijnse restaurants en het prachtige kleine toeristische stadje PULA, dat u uitnodigt om te wandelen. Het is een plek die we zeker opnieuw in de toekomst boeken. Het begint goed als je wordt begroet met een aantal lekkere koude drankjes in de koelkast en traditionele Sardijnse gebakjes.

Ontdek deze accommodatie
#9951 Huis Pula (Sardinië)
5/5 -  Zonder weerga

Een prachtig huis compleet met alles. met strategische en rustige locatie op loopafstand van het centrum en alle voorzieningen. Dicht bij de mooiste stranden van Sardinië. Said door een Sard die het eiland zeer goed kent ...

Transparante zeeTransparante zee © Cristian180971 @CC
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 -  Super

Ons verblijf was een echt eten voor de ziel.
Onze vrienden en de kinderen vonden het geweldig. Laten we herhalen en terug te betalen de uitstekende welkom en begeleiding die we hebben gehad.

de kinderkamer was het gevoelde kinderkamer was het gevoel © JoaoFerreira12 @CC
Ontdek deze accommodatie
#32241 Natuurstenen Huis Águeda
5/5 -  Prima

We verbleven 10 jaar ( 2011 tot 2020) tijdens de maanden december tot maart in deze prachtige verhuur.
Chap'tit lagune is gelegen in de badplaats Saint Leu en honderd meter van de lagune, begiftigd met alle gemakken "zoals thuis" en een eigen zwembad. De eigenaren Pierre en Juliette zijn alomtegenwoordig en altijd aan onze kleine zorg en klaar om ons te adviseren over de bezoeken te maken op het intense eiland.

Ontdek deze accommodatie
#71744 Villa Saint Leu
5/5 -  Keurig

We verbleven 10 jaar ( van 2011 tot 2020) tijdens de maanden december tot maart in deze prachtige verhuur.
Chap'tit lagune is gelegen in de badplaats Saint leu en honderd meter van de lagune, de appartementen zijn begiftigd met alle gemakken "zoals thuis" en met zwembad.
Eigenaren Pierre en Juliette zijn alomtegenwoordig en altijd klaar om ons te adviseren over de bezoeken te worden gemaakt.

Ontdek deze accommodatie
#71744 Villa Saint Leu
5/5 - Subliem

Mooie wandelingen in een zeer groene omgeving, in een schattig klein dal. Goed uitgeruste accommodatie, zeer comfortabel, met een warm welkom. Prachtig terras met uitzicht op de berg. Rust, sport en wandelen maakten deel uit van het dagelijks leven.

Ontdek deze accommodatie
#33379 Oude Schaapskooi Montblanc
5/5 -  Magnifiek

Het is een wooncomplex met individuele bungalows. Er is een zwemvijver met eiland, die u uitnodigt voor een paar yoga-oefeningen in alle rust. Voor een leuke avond met bier, wijn of sangria biedt de gastheer een speciaal gerund paviljoen, waarin het iets later kan worden. Een groot gebied waar de sympathieke familie een klein paradijs creëerde. Portugees, Duits en Engels worden gesproken, we konden niet meer zelf doen. Het was niet de eerste keer dat we er zijn geweest en zeker niet de laatste keer.

Je moet aandacht besteden aan dit bord aan de kant van de weg.Je moet aandacht besteden aan dit bord aan de kant van de weg. © GerritU @CC
VoortuinVoortuin © GerritU @CC
VoortuinVoortuin © GerritU @CC
De zwemvijverDe zwemvijver © GerritU @CC
De tamme schildpad :)De tamme schildpad :) © GerritU @CC
Ontdek deze accommodatie
#5139 Oude Boerderij Aljezur
4/5 -  Keurig

Wij danken Liliana en Erminio voor het mooie verblijf dat ze ons aanboden en de zorg in het oplossen van de ( enkele) kleine problemen die zijn ontstaan. Zelfs onze kleindochters, die zich in de afgelopen week hebben aangesloten, hebben zich zeer goed in het appartement bevonden, dat comfortabel en goed ingericht is.
Paola en Julius

Ontdek deze accommodatie
#45402 Appartement Gosaldo
4/5 - Grandioos

Bedankt voor de zeer leuke vakantie in uw vakantiehuis!
Het is gelegen in Dirkshorn topp, dus geweldige plekken om te bereiken binnen een straal van max 25km! Amsterdam absoluut, Almaar en Hoorn - de mooiste steden van Noord-Holland, vuurtoren en dorp Marche - een aanrader!, stranden tussen Petten en bergen aan Zee een droom!
Uw huis is volledig uitgerust, heeft ruimte voor 6 personen; we twee voelden ons super comfortabel! De fietsen zijn volledig functioneel en in elke geschikte maat, de tuin erg mooi, gesloten en met een wind-beschermd terras. De parkeerplaats voor de auto op 5 m afstand - geweldig.
Alles van boeking tot in- en uitchecken was ontspannen, gemakkelijk en zeer servicegericht. Groeten aan mevrouw Langedijk en haar man!
Absoluut nuttig zijn de notities op bepaalde apparaten en functies, bedankt voor dat!
Wij raden uw huis hier en in onze vriendenkring zeer graag en met een zuiver geweten!
Tot snel voor een andere keer!

Het beste voor: Avontuur

Ontdek deze accommodatie
#14749 Bungalow Dirkshorn
4.5/5 - Schitterend

Beste Christina,
Wij danken u voor een geweldige, onvergetelijke zomer in uw kleine huis. De rust in de tuin en aan zee is uniek.
Al voor het ontbijt waren er vijgen en citrusvruchten uit de grote tuin.
De gastvrijheid van u, uw familie en het hele dorp is hartelijk.
We voelden ons helemaal comfortabel en zullen zeker terugkomen.

Christina K.
Eigenaar
15/09/2020
Bedankt Jana! Ik hoop je hier weer te zien.
Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
4/5 -  Prima

Christina was een uitstekende gastheer! Ze hielp ons met alles wat we nodig hadden tijdens ons verblijf en ze gaf ons geweldige tips voor de omgeving! Het huis is zoals getoond op de foto's en op een geweldige locatie. kinderen hielden van de grote tuin!

Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
4/5 -  Super

Het huis is vrij in overeenstemming met de beschrijving, zeer schoon, zeer goed geregeld. De kamers hebben goede kwaliteit beddengoed. De keuken is ruim en zeer goed uitgerust.
De veelheid aan terrassen maakte de keuze elke avond moeilijk ????
De tuin, het zwembad, de patio, zeer goed onderhouden, zijn meer dan geschikt voor ontspanning en het plezier van de ogen.
We brachten een heerlijke week in Castelo doen Mar.
De eigenaren en de persoon die verantwoordelijk is voor het beheer van het pand zijn zeer toegankelijk en vriendelijk.
Wij raden deze vakantiewoning volledig aan.

Ontdek deze accommodatie
#42749 Villa Carvoeiro
4.5/5 -  Heel geschikt

Heerlijk verblijf in een rustig huis met een groot verwarmd en veilig zwembad voor kinderen, een barbecue, een bowlingbaan en een grote ommuurde tuin voor de veiligheid van kinderen.
Zeer goed onderhouden en zeer goed uitgerust met alles wat nodig is voor baby's ( bar bed, paraplu bed, kleedtafel, kinderstoel ...)
Ik beveel. Ouders en kinderen waren blij met hun verblijf.
Een speciale vermelding voor Agnes en haar man, een grote dank u voor uw medeleven en advies.
Tot gauw

Francine L.
Eigenaar
02/09/2020
Dank je wel voor dit soort commentaar. Bedankt voor de erkenning van het verrichte werk. Ik geef het door aan Agnes en Richard.
Ontdek deze accommodatie
#21012 Dorpshuis Saint Florent sur Auzonnet
4.5/5 - Schitterend

Alles zoals verwacht! Mooie, afgelegen Villa.
Er zijn veel zwervers rond het puntje van de rots, waar we waren gelegen, maar het stoorde niet, omdat het huis ver boven het zwervende pad ligt.
De Oceaan was altijd aanwezig.
Het weer had gemengd moeten zijn, volgens het meteo-rapport, maar het was altijd beter en warm, 21°C tot 24°C
Veel te bezoeken als je van stenen en spirituele plaatsen houdt
En onze kinderen hielden van het surfen
We verbleven met onze 3 volwassen kinderen en 2 / 3 vrienden/partners van hen.

Locquirec baai met Beg ar Chastell in het middenLocquirec baai met Beg ar Chastell in het midden © HCvK @CC
Beag ar Chastell van de andere kant van de baaiBeag ar Chastell van de andere kant van de baai © HCvK @CC
vanaf de kustvanaf de kust © HCvK @CC
de oprit - erg lastig met een grote BMWde oprit - erg lastig met een grote BMW © HCvK @CC
de noordwestkant van de eetkamerde noordwestkant van de eetkamer © HCvK @CC
Ontdek deze accommodatie
#11941 Landgoed Locquirec
5/5 - Subliem

Prachtig chalet op de hoogten van Vercorin, gerenoveerd met smaak, zonder uitzicht, zeer goed uitgerust, grote bergruimtes beschikbaar voor huurders, comfortabele matrassen, grote woonkamer, groot en mooi terras met een mooie vlakke tuin, grillhoek alle comfort, absoluut prachtig uitzicht op het dorp en de Alpen met uitzicht op de rechteroever van de Rhône, twee parkeerplaatsen. Uitstekend welkom van de eigenaren, de heer en mevrouw Pierrat. We hadden een geweldige tijd!

Ontdek deze accommodatie
#58298 Houten Chalet Vercorin
5/5 -  Keurig

Mijn vrouw en ik en twee kleinzonen hadden echt een fantastisch verblijf hier en kon niet beter voor onze behoeften hebben gekozen. De accommodatie was precies zoals de advertentie liet zien. Furnaux ligt aan het begin van een lange vallei die mooi is en de oude spoorlijn die nu een voetpad is, is een super manier om het te verkennen. Caroline en Jean-Charles we zeer behulpzaam en charmante gastheren. Ik hoop echt dat we de kans krijgen om terug te keren.

Ontdek deze accommodatie
#4452 Natuurstenen Huis Furnaux
5/5 -  Zonder weerga

Tweede verblijf op rij in dit prachtige huisje waar mijn partner en ik me meteen thuis voelen.
Zeer mooie rustige locatie, veel ruimte, mooi zwembad, zeer schone kamer en badkamer.
De gastheren Solange en Alain zijn echt geweldig en kers op de taart, het ontbijt is echt vol: geen behoefte aan lunch.
Je gaan met je ogen dicht.

Nathalie en Alexandre

Ontdek deze accommodatie
#73601 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Six Fours les Plages
4/5 -  Heel goed

Accommodatie een beetje spartaans, vooral de keuken is erg klein en moeilijk te gebruiken, maar de locatie is mooi, rust en ontspanning gegarandeerd. Geweldige buitenruimte om te eten en te ontspannen. In de omgeving ( bereikbaar met de auto) vele wilde baaien als we met prachtige zee willen. Je komt te voet aan in Capoliveri voor de avondwandeling en om de lokale bevolking en restaurants te vinden. Aanbevolen voor 4 personen, verblijven in 6 moet je zeer "aanpasbaar". Aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#65308 Villa Capoliveri
4/5 - Opmerkelijk

Zeer luidruchtige verhuur gelegen aan de rand van een drukke kustweg dag en nacht en een parkeerplaats
De kleine badkamer omvat ook het toilet dat niet erg praktisch is
De TV is echt te klein in vergelijking met de woonkamer
Het positieve is de schaduwrijke tuin dat zou mooier zijn als onderhouden
Een elektrische poort zou veiliger zijn en voorkomen dat uitstappen en rijden bij elk vertrek en terugkeer

Ontdek deze accommodatie
#2385 Appartement Sainte Maxime
4/5 - Opmerkelijk

We hebben genoten van onze geweldige vakantie in deze prachtige omgeving. We kregen leuke uit-tips.
De kinderen hebben genoten van het zwembad en de lieve honden. Mijn man en ik vonden het heerlijk om s avonds te BBQ'en en lekker te genieten van de rust.
We zijn met warmte ontvangen en komen heel graag terug!

prachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boerenprachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boeren © MartzenI @CC
bijkomen in de hangmatbijkomen in de hangmat © MartzenI @CC
s avonds lekker bbq'en s avonds lekker bbq'en © MartzenI @CC
Maria M.
Eigenaar
01/08/2020
BLIJ TE HEBBEN GASTEN.
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
5/5 -  Formidabel

Wij zijn van mening dat het verblijf is geweldig, zeer goed ingericht en geventileerd.
Het ligt op een paar meter van het strand, omringd door verschillende supermarkten, restaurants en bars.
Tossa de Mar is een spectaculaire plek voor zowel sightseeing als ontspannende vakanties.
We raden het 100% aan.
Hartelijk dank voor alles, we zullen veilig terugkomen.

Ramona C.
Eigenaar
01/08/2020
Bedankt Marc
Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
5/5 - Klasse

We verbleven bijna 4 maanden in Chapel of Garioch en alles was perfect. Het warme welkom, het uitzicht en de prachtige omgeving. We zijn dicht bij Inverurie om te winkelen en dicht bij prachtige plaatsen, waaronder een bos net achter het huis en mount Bennachie ???? Ik kan alleen maar aanraden.

Ontdek deze accommodatie
#11426 Cottage Chapel of Garioch
4/5 - Schitterend

We hadden een leuke tijd. Het huisje is vriendelijk, warm en verwelkomt gemakkelijk 2 gezinnen met respect voor de privacy van elk. Het terras bij het bos is geweldig, en de avond rond de vuurkorf was geweldig. Bedankt en tot de volgende keer. Ik beveel zonder aarzeling!
Marjorie

Christine-Marc B.
Eigenaar
30/07/2020
Bedankt Marjorie voor de waardering, ik antwoord een beetje laat!
Ontdek deze accommodatie
#13354 Plattelandshuis Bouillon

Prachtige omgeving, maar gebied binnengevallen door de loirs en slecht onderhouden: we verbleven in de Trapper twee nachten in een pestilential geur tot zes in de woonkamer, omdat de vloer werd binnengevallen door de loirs die binnenkwamen (en geschreeuwd) als ze wilden in dit huis slecht geïsoleerd van buiten. Dit huisje heeft slechts één echte slaapkamer, de andere is in een onverzettoorde mezzanine. Gelukkig brachten we de rest van het verblijf in de Bancaou, veel beter geïsoleerd, maar niet perfect sinds de loirs ook binnenkwamen ( crottes in de kasten, boodschappen op het dak in de avond en 's nachts en langs één van hen in de keuken in het midden van de dag). Bovendien, veel onderhoudsdefecten: gebroken brug, vervallen speeltuin, lekkende badkamer vasque, erker die niet langer sluit ( opgelapt tijdens ons verblijf). Rehabilitatie werk is nodig om de verhuur van de Trapper en meer in het algemeen de hoge prijs van de verhuur te rechtvaardigen. Het is jammer, want de omgeving is idyllisch: rustig, in het hart van de natuur en aan het begin van vele prachtige wandelingen.

Crottes van Loirs op de bedden van de TrapperCrottes van Loirs op de bedden van de Trapper © vergnous @CC
Ontdek deze accommodatie
#46371 Huis Le Chaffal
4.5/5 -  Prima

De kinderen zijn erg blij. Gisteren bezochten we Port-Grimaud. Het is prachtig.
Kan ik weer boeken? Frankrijk is een paradijselijk land. Tot volgend jaar. Agnes

Strand BoucharelStrand Boucharel © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 - Klasse

Rustig het deed We hadden een geweldig verblijf, het welkom van de eigenaren is vriendelijk, het huisje is mooi, goed gelegen en mist niets, het uitzicht is uitstekend.
Onze twee honden ook gebruik gemaakt van de wandelingen in de omgeving en de tuin.
Ga daar heen zul je tevreden zijn!

Ontdek deze accommodatie
#58298 Houten Chalet Vercorin
5/5 - Bewonderenswaardig

Appartement goed uitgerust om een rustige vakantie door te brengen, privézwembad, zeer mooie en beschikbare eigenaar en dit prachtige uitzicht op Propriano, de zee, de berg... Ik raad aan!

In de avond...In de avond... © KitkatB @CC
We worden moe van dit uitzicht ...We worden moe van dit uitzicht ... © KitkatB @CC
Ontdek deze accommodatie
#17192 Appartement Olmeto
4.5/5 - Fantastisch

Uitstekend verblijf in een rustige, verjongende omgeving. Meer dan alleen een kamer: goed uitgerust appartement en gelegen in een prachtig huis van karakter.
Met dank aan Philippe voor het feit dat dit verblijf met aandacht en discretie geanimeerd. Bedankt voor zijn verlichte advies: bezoeken, wandelingen, lokale markten en restaurants.
Mis het niet...

Ontdek deze accommodatie
#62184 Oude Boerderij Cremps
5/5 -  Heerlijk

Uitstekend verblijf in dit prachtige appartement waar niets ontbreekt! Frigo gevuld, bereid bedden, verfijnde gerechten, zeer goed verzorgde inrichting van goede smaak en warm welkom van de eigenaren.
Bovendien, toon verzekerd op de dokken tegenover, met de komst van trawlers!

Ontdek deze accommodatie
#17426 Appartement Le Tréport
5/5 - Opmerkelijk

Un grand Merci à Gilbert de nous avoir Fourni Son appartement et de passer des vacances fantastiques. L'appartement est Meublé simplement mais équipé de tout ce niet vous avez besoin. Il y a deux Balcons, une voorgerecht qui vous permet d'avoir des servetten et du linge SEC aux premiers rayons du Soleil; un autre où il est mogelijk de prendre des repas Normal pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et nous avons profité de la cuisine qui est équipée d'une grote Porte vitrée donc il nous a semblé, à toutes Fins pratiques,? Tre sur la Terrasse. L'appartement n'a pas de Système de climatisation mais nous n'en avons pas ressenti Le besoin auto nous avons été émerveillés par la Belle ventilatie et l'absence de moustiques. La Mer peut ' Tre atteinte en traversant Le parking puis en specifieke en toute Sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de lava est un Coin de Paradis, une Mer kristallijne avec coup de petits poissons, pas trop de Monde, vous pouvez louer des Bateaux, des pédalos, des sup ou faire des promenades. Een afstand de Marche du Bar, Restaurant, supermarché. Anna (Italie)

Mina L.
Eigenaar
12/07/2020
Hallo
Hartelijk dank voor deze prachtige getuigenis en zeer blij te hebben toegestaan u om te genieten van een mooie vakantie.
Ik kijk ernaar uit
it om je weer onder ons te zien
bescherm uzelf en uw gezin
Vriendelijke groeten
Mina
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
5/5 - Excellent

Het appartement is gelegen in een residentie met een eigen buiten parkeerplaats die alleen kan worden benaderd met de auto met sleutel, de mogelijkheid om onze auto stationair in de schaduw van een grote boom te verlaten was er van groot comfort: in de praktijk gebruikten we het alleen als een opslag voor Beach materiaal.
Het appartement ingericht op een eenvoudige manier, maar uitgerust met alles wat je nodig hebt, misschien in 6 volwassen mensen ben je een beetje krap, maar voor een paar met kinderen is ideaal. Het schaduwrijke balkon dat u toelaat om buiten te lunchen is ook prachtig.
We brachten alleen de lakens van huis om niet te gebruiken die van het pand.
Voordat we de accommodatie verlaten, hebben we het opgeruimd en teruggeplaatst in de omstandigheden waarin we het hebben gevonden, waardoor extra schoonmaakkosten worden vermeden, zonder dat de accommodatie hoeft te worden geverifieerd.
De toegang tot het strand ligt op een steenworp afstand te voet, strand dat in de ochtend (begin juli) is bijna verlaten, is ook uitgerust met een reddingsstation, hoewel geplaatst een beetje gedecentraliseerd in een afgebakend gebied, het zeewater is kristalhelder en het zand zeebodem degradeert Geleidelijk.
Er is de mogelijkheid om te huren surfen, kano's en waterfietsen als een waterski, zoals wandelen in de zee als een duiker of met uitstapjes naar de Scandola natuurreservaat.
In het kleine dorp is er een klein winkeltje gevuld met bijna alles, een goed restaurant met strand tafels, een crêperia dat ook kookt gegrild vlees en garnalen en een pizzeria "Frans" met een prachtig uitzicht op de Golf, allemaal bereikbaar comfortabel te voet.
Als u de auto wilt gebruiken, beveel ik ook het restaurant aan dat zich naast de rotonde bevindt, vanwaar u de kleine weg neemt die naar het dorp lava Gulf leidt.
We danken Gilbert nog steeds voor het warme onthaal.

Strand in de ochtendStrand in de ochtend © Pedro68 @CC
ZeeZee © Pedro68 @CC
Golf gezien van PizzeriaGolf gezien van Pizzeria © Pedro68 @CC
dorp gezien vanaf het stranddorp gezien vanaf het strand © Pedro68 @CC
Mina L.
Eigenaar
12/07/2020
Hallo
Hartelijk dank en blij om een goede vakantie te hebben
Ik kijk ernaar uit om je weer te zien
bescherm uzelf en uw gezin
Vriendelijke groeten
en
Mina
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
4.5/5 - Grandioos

Tuin en zwembad zijn een droom en de verhuurders zijn zowel super mooi en hartelijk.
Het appartement is smaakvol ingericht en biedt alle voorzieningen.
Slechts een paar kleine punten zijn opgemerkt:
- het appartement heeft soms een te lage kamerhoogte (balken)
- het toilet is extreem smal, je past er nauwelijks in
- de fietsen en fitnessapparatuur die in het display worden genoemd, waren niet beschikbaar
In totaal hadden we echter nog een aantal geweldige vakantiedagen met Florence en Jean-Jacques.

Ontdek deze accommodatie
#9638 Appartement La Ciotat
4/5 - Excellent

We waren niet in staat om te gaan zoals gepland naar L'Ampolla naar het chalet Los Olivos oorzaak corona virus , Didier de eigenaar terugbetaald ons onmiddellijk na de annulering van de reservering , in de tussentijd hadden we goede relaties met Didier met snelle antwoorden op onze vragen.
Wij geloven dat als de situatie hem toestaat om daar te blijven volgend jaar

Ontdek deze accommodatie
#50421 Villa L'Ampolla
4.5/5 - Grandioos

Liefde! Prachtige decoratie en uitstekend welkom! We raden het aan en laten we teruggaan!

De ManjericoDe Manjerico © CatiaMO @CC
ZwembadZwembad © CatiaMO @CC
Ontdek deze accommodatie
#16696 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij A dos Cunhados
5/5 - Opmerkelijk

We huurden alle vier de huizen om de verjaardag van onze vader te vieren. Uitstekende plek omdat het privé is en we konden samen zijn, maar aan het eind van de dag en in de ochtend hadden we allemaal verschillende huizen. We maakten spiesjes, geroosterde kip, zongen laat! Soms gingen we overdag naar verschillende plaatsen, maar uiteindelijk waren we samen in dit Paradijs. Het waren een paar speciale dagen die voor het leven bleven

Ontdek deze accommodatie
#593 Dorpshuis Camacha
5/5 -  Keurig

We brachten een heerlijk weekend met rust, vrede, in de natuur en groen. We hadden ons bad in Zubury.

Ontdek deze accommodatie
#26864 Plattelandshuis Nea Makri
5/5 -  Heel goed

WE HADDEN EEN GEWELDIGE TIJD IN VILLA DORA. We hadden plezier, we ontspanden, we zijn blij!

Ontdek deze accommodatie
#26864 Plattelandshuis Nea Makri
5/5 -  Keurig

Aggeli Village House is een prachtig huis met alle huishoudens. Zeer schoon en het huis is het mooist van in de buurt van anders foto's.

Ontdek deze accommodatie
#8088 Dorpshuis Asklipio
5/5 -  Zonder weerga

Het welkom was warm en het welkom in de koelkast en op tafel was erg blij. Het huis is een typisch landhuis met dikke muren en grote, lichte kamers. De keuken is praktisch ingericht voor vakantiegangers. Het middelpunt, het betoverende terras met patio, gewoon fantastisch. Praktisch de wasmachine en het huis waren erg cool, gebruikt ventilator slechts 1 nacht. Kinderen konden zich vrij bewegen, glorieus. Kom graag weer, sinds dicht bij het strand en plaats, maar heerlijk rustig

Ontdek deze accommodatie
#17648 Origineel Huis Sant Francesc de Formentera
5/5 -  Heel redelijk

Ik beveel de heer Roland's ROLAX appartement: mooi, schoon, functioneel, geserveerd alles, maar vooral .... op een echt strategisch punt om te kunnen draaien en een bezoek aan een prachtige tijdloze regio, Umbrië !!!!

Ontdek deze accommodatie
#5859 Duplexwoning Perugia
4.5/5 -  Super

We verbleven er om 6 voor een week aan het eind van 2013. Prachtige villa beveiligd met alle gemakken. De Franse eigenaren waren charmant en bood een programma van uitjes op zee te ontdekken prachtige eilanden. Een bijna toegewezen taxichauffeur toegestaan ons te bezoeken de mooiste sites waaronder een prachtig strand waar er een groot Italiaans ensemble is. De kok thuis maakte ons uitstekende lokale gerechten gebaseerd op schaaldieren, vis, zebus... Zeer rustige en geïsoleerde locatie die gebruik maken van een taxi ( goedkoop) naar de stad.

Het mooiste strandHet mooiste strand © DidYve @CC
Uitstekende kokUitstekende kok © DidYve @CC
Zoetheid van het leven in JongoaZoetheid van het leven in Jongoa © DidYve @CC
Ontdek deze accommodatie
#8886 Villa Nosy Be
5/5 - Perfect

Had een geweldig verblijf in deze prachtige villa.

Villa in de rustige, zonder van aangezicht tot aangezicht met een prachtige tuin, een prachtig zwembad, die is echt gewaardeerd in deze regio.

In de villa, zeer schoon, ruim...

Alles was perfect!

Sophie V.
Eigenaar
21/04/2020
Hallo Odile en een grote dank u voor deze positieve beoordeling. Ik ben blij dat uw verblijf is zeer aangenaam. Ik hoop dat jij en je familie in orde zijn in deze moeilijke tijd. Misschien de volgende keer. Sophie
Ontdek deze accommodatie
#28823 Villa Suzette
5/5 -  Heerlijk

Deze schone, lichte en luchtige tweede verdieping hoek einde unit is in een klein, twee verdiepingen complex in de vorm van een aangepaste U met mooie terrein en zwembad/BBQ gebied in het midden. Kleine self-serve wasruimte is op het terrein. Gelegen aan de schilderachtige en rustige noordkant van Kihei, direct aan het water een blok van de oorspronkelijke hoofdweg. Een supermarkt op de hoek geleverd alles wat we nodig hadden voor ons bezoek, en onze gastheer was attent en gemakkelijk te communiceren met. We waren blij met alles over de eenheid-het uitzicht, de privacy, de meubels, de overvloedige leveringen en apparatuur beschikbaar voor ons gebruik tijdens ons verblijf. Ik heb er echt niets negatiefs over te zeggen. PS Dit is de best gelegen eenheid in het complex. Ik zou niet eens van een verblijf in een ander denken, hoewel de rustige sfeer en mooie strand recht buiten het gazon zou fantastisch ongeacht wat. En het complex zelf is perfect gelegen als een rustig basecamp voor avontuur rond het eiland.

Zonsondergang vanaf het strand buiten het appartement.Zonsondergang vanaf het strand buiten het appartement. © JB1 @CC
Groenvoorzieningen langs de stoep naar onze rustige einde van het gebouw.Groenvoorzieningen langs de stoep naar onze rustige einde van het gebouw. © JB1 @CC
Uitzicht vanaf de privé lanai. Uitzicht vanaf de privé lanai. © JB1 @CC
Ontdek deze accommodatie
#7397 Appartement Kihei
5/5 -  Keurig

Zeer vriendelijke gastheren en altijd beschikbaar. Huis zeer goed uitgerust. Gefeliciteerd, gefeliciteerd.

Ontdek deze accommodatie
#41788 Bungalow Wemeldinge
5/5 -  Prima

Het appartement is ideaal gelegen het voldoet aan de beschrijvingen is het super goed uitgerust
Het beddengoed is van zeer goede kwaliteit. Het is mogelijk om te gaan wandelen zonder de auto te nemen

Damien T.
Eigenaar
06/04/2020
Hartelijk dank aan het genoegen om u weer te zien
Ontdek deze accommodatie
#32727 Appartement La Bourboule
5/5 -  Heel goed

15 dagen dromen bij Paul en Marie, om nog maar te zwijgen van de super Louis.
Een geweldige familie altijd naar u luisteren en er altijd om u te helpen ontdekken hun prachtige eiland. Altijd er ook om u de juiste deals te geven.
Het huis is vrij in overeenstemming met de advertentie, zeer functioneel en zeer comfortabel.
Het "privé" strand is een waar paradijs met zijn eethoek en solarium.
De kajaks beschikbaar zijn zeer praktisch om de kust te ontdekken.
Marie's maaltijden zijn waardig van de grootste Michelin-sterren restaurants! Een waar genot.
Tot slot, alles was perfect. Ga er zonder aarzeling ze zijn buitengewoon en u zult een onvergetelijke vakantie doorbrengen en u zult mooi ontmoeten.
Grote dank aan u 3 (Paul, Marie en Louis). We hopen terug te keren in de komende jaren.
Patricia, Jean-Pierre, Dylan, Tiffany en Jennifer

Zonsondergang gezien vanaf het terrasZonsondergang gezien vanaf het terras © Patjp @CC
Ontdek deze accommodatie
#42619 Villa Glacis
5/5 -  Heel geschikt

De beste Bush Experience die je je ooit voorstellen terwijl je thuis op je veranda ontspant (maar dit is niet je thuis) maar het voelt als thuis alleen verschil dat je alle antilopen, bushvarkens, giraffen, wilde dieren, zebra's hebt om er een paar te noemen en Bush Baby's 's nachts en een overvloed aan vogelsoorten komen allemaal om u te bezoeken in uw Bush Home.

Dit huis is uitzonderlijk goed ingericht, stijlvol en comfortabel om uw Bush-ervaring te verbeteren en al uw gemakken te bevredigen.

Zwembad en uw Braai gebied. Zwembad en uw Braai gebied. © Vulamanzi @CC
Middagdutje tijd. Middagdutje tijd. © Vulamanzi @CC
OchtendbezoekersOchtendbezoekers © Vulamanzi @CC
Absoluut geweldig. Absoluut geweldig. © Vulamanzi @CC
Prachtige Kudu Bull dagelijkse bezoeker. Prachtige Kudu Bull dagelijkse bezoeker. © Vulamanzi @CC
Ontdek deze accommodatie
#2449 Villa Marloth Park
4/5 - Fantastisch

Toren voldoet aan de beschrijving en foto's. Huis en locatie perfect voor de nabijheid van onze zoon op het terrein. Chantal en haar familie waren erg aardig.

Chantal C.
Eigenaar
30/03/2020
Dank u Valerie voor uw vriendelijke opmerking, vooral omdat dit mijn eerste opmerking op deze site, reserveringen nooit eindigen, dit zijn vaak verzoeken voor ten minste 3 maanden, en ik heb nooit een extra kamer voor een dergelijke periode.
Succes met het virus, ik hoop voor u, dat Valentin deze insluiting ondersteunt.
Vriendschappen
Chantal
Ontdek deze accommodatie
#35868 Villa Paopao
5/5 - Excellent

Al 3 keer hebben we onze skivakantie doorgebracht in het appartement van mevrouw Lorenzini en mr. Rova en hebben we keer op keer gesproken over dit ruime appartement, het prachtige uitzicht, het rustige dorpje Selva di Cadore en last but not least over de leuke, behulpzame en maar discrete verhuurders waren blij.
Helaas, vanwege de huidige situatie, vertrokken we na slechts 4 dagen.

Ermenegildo R.
Eigenaar
12/03/2020
Beste Anita, Albrecht en Marlene, we zijn erg blij met uw gulle beoordeling en hartelijk dank. We hopen te behouden voor deze epidemie en we zullen u zeker weer zien in 2021. Cordial, Gildo en Marisa
Ontdek deze accommodatie
#41137 Appartement Selva di Cadore
4.5/5 -  Heel goed

Aarzel niet, ALEX de eigenaar met de kleine zorg

Ontdek deze accommodatie
#62864 Studio Jomtien Beach
4/5 -  Heel goed

Zoekt u een mooie villa met een geweldig uitzicht op zee en een heerlijk zwembad , omringd met mooie bomen en tal van exotische vogels die u verwennen met prachtig gezang, dan is dit de plek waar u moet zijn, wel heeft u vervoer ter plekke nodig b.v. huur een scooter of auto de prijzen hiervoor zijn zeer aantrekkelijk, nogmaals, wij hebben een heerlijk tijd gehad.

Ontdek deze accommodatie
#18550 Villa Koh Samui
5/5 -  Zonder weerga

We hadden een aangenaam verblijf in het aantrekkelijke appartement van Adelina. De kamers zijn zeer mooi ingericht, schoon en praktisch. Adelina had alles heel goed bereid: bloemen, koffie, drankjes, fruit, cake, veel informatie...
Het appartement is erg rustig ondanks de bouwwerkzaamheden in de buurt.
Metro en bus zijn binnen handbereik, maar je ook naar de Tejo lopen. Een goed startpunt om het prachtige Lissabon te verkennen.
Bedankt voor de mooie dagen.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 - Excellent

We waren super verwelkomd door Mango en Alain. Een echte Thaise huis twee aaien vanaf het strand wat kan beter? Alain en Mango zijn bij onze zorg Mango met zijn heerlijke Thaise gerechten en Alain die ons doet ontdekken prachtige hoeken van Phuket. Grote ruimte boven waren we een gezin van 4 het was perfect en erg rustig tijdens een verblijf naast het strand restaurant winkels ... Beter dan een hotel dat ik aanbeveel!

Geweldig verblijf in Mango en Alain! Geweldig verblijf in Mango en Alain! © CindyI @CC
Ontdek deze accommodatie
#22318 Origineel Huis Kamala Beach
5/5 - Bewonderenswaardig

We hadden een heerlijke tijd in Phuket dankzij onze gastheer Alain en zijn villa ideaal gelegen op het eiland op slechts een steenworp afstand van Kamala strand ... Je hebt een intiem bijgebouw, perfect voor een familievakantie weg van de Russen en Chinezen!

Ontdek deze accommodatie
#22318 Origineel Huis Kamala Beach
5/5 -  Heel redelijk

Mooie verhuur, ruim en functioneel. Ideaal gelegen, perfect uitgerust, onberispelijke netheid zeer merkbaar. Niets ontbreekt, er is alles om volledig te genieten van de vakantie! Een goed ontvangen airconditioning tijdens de hitte! Een interieur comfort aan de bovenkant (literie, wifi.....) We ontdekten Corsica en Propriano die perfect zonder al te veel poespas het zuiden van Corsica te genieten is. Ik raad deze verhuur aan!

Ontdek deze accommodatie
#66034 Huis Propriano
5/5 - Bewonderenswaardig

We brachten slechts een paar dagen in Mango en Allan.
Het huis is enigszins verzonken, het is erg rumoerig, en vooral 50 meter van het strand, ideale locatie.
Handel in de buurt met een veelheid aan restaurants op het strand.
Mango en Allan bieden ontbijt op aanvraag.
Eén avond Mango, die Thais is, maakte ons een Thais diner uit een andere wereld.
Te kort een beetje .....
Natia en Michael

Rengtoom K.
Eigenaar
06/03/2020
we danken u voor uw mening alain en mango
Ontdek deze accommodatie
#22318 Origineel Huis Kamala Beach
4.5/5 - Grandioos

Succesvol verblijf in dit schattige huis, interieur, tuin, zwembad en prachtig uitzicht. Het strand is niet ver weg, maar we hebben er niet veel van genoten omdat de kinderen thuis te verblijven verkoos! Welkom in de top en dieren geaccepteerd. Om te adviseren zonder matiging!

Antoine G.
Eigenaar
05/03/2020
Bedankt Nicolas. Ik hoop je snel weer te mogen verwelkomen.
Ontdek deze accommodatie
#38156 Villa Mandelieu la Napoule
5/5 -  Heel geschikt

Geweldig welkom, goed ontbijt en comfortabele kamer

Ontdek deze accommodatie
#54333 Traditionele Woning Chalindrey
4/5 - Schitterend

ZEER BEL APPARTEMENT MET AL HET COMFORT EN DE NABIJHEID VAN ALLE COMMERCES

Ontdek deze accommodatie
#51385 Stadshuis Castro Marim

We wilden eigenlijk verblijven voor enkele weken.

Vanwege de schimmel zochten we zo snel mogelijk naar alternatieve accommodatie.
Volgens de gastheer, zou dit niet een probleem voor iedereen tot nu toe hebben, en bovendien, we kwamen alleen als een paar en zou niet één kamer nodig en in alle anderen, zou de mal voldoende worden bespoten met anti-schimmel verf.
Toen we boekten, was een kachel opgenomen in de apparatuur die, volgens de gastheer, niet voor meerdere jaren werkte en werkte ook niet. Als gevolg daarvan was het koud gezien de lage eindejaarstemperaturen. Wij zijn ons hiervan bewust en hebben expliciet gezorgd bij het kiezen van het appartement voor een verwarmingssysteem inbegrepen. De matrassen waren natuurlijk vochtig, dus "warm blijven" duurt een tijdje ( niet te vergeten schimmel).
De gastheer verwijderde de radiator uit de advertentie na onze klachten. In andere portalen wordt dit appartement altijd aangeboden met verwarming.

Daarnaast werden de extra kosten, afhankelijk van de advertentie, meegerekend, maar dan zouden we er extra voor moeten betalen.

De vaatwasser was kapot en er waren geen stopcontacten ( noch in de keuken noch in de badkamer). Gevolg: wassen met stromend water, geen baden en extra kosten? We hebben niet geprobeerd om vangsten te kopen of te verduidelijken met de gastheer.

Eventuele terugbetaling van de 4 weken betaald: Niets! Dus totaal verlies :-(

Uiteindelijk hebben we de borg teruggevonden.

Mijn aanbeveling aan deze gastheer:
- Hebben alle apparatuur functies expliciet bevestigd
- Betaal zo min mogelijk
- Alles functioneel controleren tijdens de overdracht

Vocht in de slaapkamerVocht in de slaapkamer © saupe03 @CC
Ontdek deze accommodatie
#44135 Appartement Sesimbra
4.5/5 -  Keurig

We verbleven half augustus voor twee weken met onze twee kinderen in dit prachtige huisje. Ik kwam met een gebroken enkel - wat betekende dat we brachten meer tijd in het huisje en het zwembad dan oorspronkelijk gepland. Echter, we hadden geen spijt van een minuut. De kinderen genoten veel van het zwembad en. Het uitzicht is geweldig, vooral tijdens zonsondergang. Rossano adviseerde ons mooie lokale restaurants en hij kon altijd worden gevraagd voor advies. Als je je wilt voelen als een Toscaanse en als een rustige en rustige plek raden we Borgo Tranquillity aan.

Ontdek deze accommodatie
#26525 Natuurstenen Huis Castiglion Fiorentino
4.5/5 -  Prima

Bedankt Giorgio en Simonetta voor al uw attenties en voor de welkome gedachte (fantastische culurgiones en zo sterke rode wijn Cannonau!).
We hadden geen tijd om alle mooie plaatsen te zien die je suggereert en alle culinaire specialiteiten van de regio te proeven....... Wij zijn verplicht om u terug te komen!!!
Kussen
Martin, Jeane en Tom Lewis

Giorgio C.
Eigenaar
08/02/2020
Het is altijd een plezier om aardige en hoffelijke mensen zoals jij te ontvangen!

Een knuffel van onze families.
Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 -  Heel goed

Zeer goede service, komt overeen met de beschrijving, de eigenaar paar zeer goed, de aanbiedingen op het terrein zijn goede smaak,
u een klein voertuig huren om langs de twee grote stranden van 10 km en 13 km te gaan. De vrouw van de eigenaar maakt zeer verfijnde gerechten met zeevruchten of dorpsboeren. De markten zijn absoluut te doen voor hun variëteiten van producten. Zeer goed verblijf te maken en opnieuw te doen. Met dank aan François en Tiffy.

Ontdek deze accommodatie
#19925 Villa Taphong
5/5 - Sensationeel

We hebben optimaal gebruik gemaakt van alle kwaliteiten van dit appartement, compleet en vlekkeloos in alle opzichten. Een ideaal startpunt voor het bezoek aan het Iseomeer en Franciacorta, naar die van spannende en onvermijdelijke steden zoals Milaan en Verona die we per trein bereiken vanuit Brescia, ook zeer interessant. Een speciale dank aan onze gasten die het gemakkelijk voor ons in alle opzichten te verblijven. Wifi 10/10. Grote prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader

Ontdek deze accommodatie
#23296 Appartement Provaglio d'Iseo
4/5 - Klasse

Aangenaam appartement, ingericht eigentijds en zeer goed gelegen en niet te verwaarlozen met parkeren (onmisbaar voor Roses). Het is moeilijk te begrijpen wanneer je het niet hebt gezien dat de ingang bij de RDC en het balkon op de 4e is. Het appartement bevat alle nodige gemakken voor de feestdagen. Het terras is vol zuiden waren we zelfs in staat om te lunchen elke lunch in de volle zon in deze tijd van het jaar.

Ontdek deze accommodatie
#36482 Appartement Rosas (Roses)
5/5 -  Super

Het appartement was erg leuk en verzorgd, evenals onafhankelijk en in het gereserveerde gebied ideaal voor ontspannen en rusten. Ik vond het appartement goed schoongemaakt en verzorgd in elk opzicht.

Filomena D.
Eigenaar
31/01/2020
tot de volgende keer!
Ontdek deze accommodatie
#13457 Toscaans Huis Vinci
4/5 -  Heerlijk

Wat een mooie verrassing hadden we. Bij de uitgang van de charmante stad van Forcalquier vonden we onszelf in een landhuis op het platteland die, ondanks het zonnige winterseizoen, deed niet gebrek aan schoonheid en warmte.

Tussen onze gezellige accommodatie en eten vegetarisch lekker om te eten bij de open haard, adviseer ik hoogst deze plaats. Definitley, zal een zomer te genieten van het zwembad en de charmes van de alomtegenwoordige aard.

La Campagne Saint Lazare
Eigenaar
25/01/2020
Bedankt voor uw verblijf
We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen met onze nieuwe seizoensaanbiedingen en de OnZen-ruimte, spa en sauna ... en
ook onze Zen-cursus ....
Ontdek deze accommodatie
#49477 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Forcalquier