VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Heerlijk

We verbleven, samen met onze twee kinderen in dit prachtige appartement dat perfect is afgestemd op de beschrijving, gelegen in een comfortabele en gereserveerde locatie, volledig gerenoveerd, nieuw meubilair en voorzien van alle gemakken onder de zoals apparaten (wasmachine, vaatwasser, elektrische oven, magnetron, blender, koelkast met vriezer commode) complete keuken accessoires en ramen met klamboes. Bestaat uit een grote open woonkamer, een badkamer met douche, twee comfortabele slaapkamers met zijn kasten en een grote veranda met tafel waar u comfortabel en in rust eten. Gelegen op een geweldige locatie om slechts een paar km de mooiste stranden in de omgeving te bereiken, waaronder Lu Impostu, Punta Aldia, Cala Brandinchi, Cape tail Horse en dicht bij San Theodoro.
Bij onze aankomst werden we begroet met een warm welkom door Mrs. Maria Grazia en haar man die ons thuis liet voelen, aan wie we gaan een immense dank voor hun vriendelijkheid, vriendelijkheid en beschikbaarheid gedurende het verblijf.
Mooie vakantie, we zullen zeker terugkomen
Te worden aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#6916 Appartement Lu Fraili
4.5/5 -  Keurig

Goed, dus we hadden geluk met het weer terwijl in Achill en de kinderen waren op een blauwe vlag strand of nog een zes van de zeven dagen. Maar we hadden ook geluk met deze accommodatie die-op een stretch-is een wandeling verwijderd van Dugort strand en het strand hotel met zijn Resident Italiaanse kok en zijn authentieke pizza's. Maar je hebt echt een auto nodig om alle hoekjes en gaten van het eiland te verkennen voordat je terugkeert naar huis om je onder Sliabh Mór en binge te krullen op een van de boxsets van Dvd's die de eigenaar heeft achtergelaten voor het gebruik van de gasten, of lees een van de boeken die hij vriendelijk heeft achtergelaten op de plank. Of je zou kunnen gaan buiten onder de hemel en sterren voor een rook, en van de picknicktafel kijken de maan langzaam stijgen van de donkere bulk van Minaun in de andere richting. Wat maakt dit echt een thuis ver van huis, echter, zijn de lokale tips achtergelaten door de eigenaar: we probeerden alle eetgelegenheden die hij aanbevolen en ze waren allemaal geweldig. Net als dit huisje.

Ontdek deze accommodatie
#61928 Bungalow Dugort
4/5 - Excellent

Hier is een klein stenen huis aan zee, met een buitengewoon uitzicht en een eigenaar met weinig zorg.
De zonsondergangen over de Oceaan zal je al je gedoe te vergeten, het is een echte plaats van bron waar u lopen of genieten van de oceaan zonder matiging...

Ontdek deze accommodatie
#47669 Natuurstenen Huis Camariñas
4/5 - Bewonderenswaardig

In het hart van de var, een elegante Villa, zeer comfortabel, uitgerust en zeer dicht bij de stranden. Mooi verblijf, we zullen zeker terugkomen.

Ontdek deze accommodatie
#1875 Villa Le Lavandou
5/5 -  Zonder weerga

We hadden een heerlijke vakantie in deze vredige oase, groene omgeving, super goed uitgerust en zeer goed ingericht appartement, en vooral erg schoon vanuit elk oogpunt.
Alles past perfect bij de advertentie. eigenaren altijd beschikbaar zo snel mogelijk.
Goed gelegen in het midden van vele bezoeken om te maken in het gebied.
Arabella, onze gesprekspartner, heeft ook alles wat interessant was om te doen in de regio...
We hadden een heerlijke vakantie in dit B

Ontdek deze accommodatie
#14959 Huis Arcola
4.5/5 -  Prima

Heel erg bedankt voor de mooie tijd dat ik in haar fevening huis in Dirkshorn kon doorbrengen.
Het is een heel mooi, schoon huis, dat is uitgerust met alle dingen die je nodig hebt op vakantie.
Ik vond vooral hun overdekte terras en de tuin. Ik ben blij om terug te komen met mijn kleinkinderen.

Nogmaals bedankt en met vriendelijke groeten

Ontdek deze accommodatie
#14749 Bungalow Dirkshorn
5/5 -  Keurig

We hadden een geweldig verblijf in Pepijn thuis. Het appartement is volledig uitgerust en met de open deuren hebben we genoten van de constante bries. We stelden ook dat elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het was echt heerlijk om wakker te worden in de ochtend, het openen van de slaapkamerdeuren en genieten van het geweldige uitzicht over de Caribische zee met een kopje koffie in mijn hand. Ook in de avond terwijl het hebben van een BBQ, zittend aan de grote tafel, we genoten van het uitzicht, het zien van de cruiseschepen langskomen. De huishoudster Maggy is een droom, erg behulpzaam en geeft veel informatie waar te gaan. We kijken ernaar uit om op een dag terug te gaan naar het huis van Pepijn.

Ontdek deze accommodatie
#9497 Appartement Piscadera Bay
4.5/5 - Subliem

We hadden een leuke tijd in AMPOLLA. Zeer welkom van de eigenaar, beschikbaar en warm met bonus, goed toeristisch advies. Het pand was in het beeld van de beschrijving van de advertentie en ideaal om te genieten van alle charmes die het heeft: onberispelijk en goed onderhouden interieur, groot privézwembad, zeer grote tuin, rustig en prachtig uitzicht... Zeer goede kwaliteit prijs, die we sterk aanbevelen. Wij van onze kant zijn van plan om het verblijf te verlengen.
Bedankt Didier.

Ontdek deze accommodatie
#50421 Villa L'Ampolla
5/5 -  Heel geschikt

Het is echt een mooi en schoon huis, groot genoeg voor een verblijf van 6 personen. Gelegen in een veilige omgeving met een geweldig personeel. De 2 slaapkamers boven zijn erg groot en mooi met ensuite badkamer. In het huis is er een prachtige houten vloer. De 2 grote veranda's zijn Bevloering van natuurstenen. Het hele huis is ingericht met prachtige Indonesische antieke meubels. Er is een kleine tropische tuin en een parkeerplaats (2 auto's).

We vonden en we voelden ons veilig en getrotdeerd in dit huis.

We zullen snel terugkomen.

Ontdek deze accommodatie
#53417 Huis Denpasar

Handdoeken om weg te gooien
Onontwikkeld terras
We zochten naar parasol tafel en stoel

Vue 1Vue 1 © elise63 @CC
View 2View 2 © elise63 @CC
View3View3 © elise63 @CC
View4View4 © elise63 @CC
View 5View 5 © elise63 @CC
Ontdek deze accommodatie
#57527 Duplexwoning Es Mercadal
5/5 -  Prima

Zeer goed ontworpen gebouw om te genieten van het volledige uitzicht op zee, in het centrum van de stad, maar zonder verkeer.
Markt op donderdag achter het gebouw, strand 100 meter afstand, het massief is bereikbaar in minder dan 20 minuten te voet met vele wandelingen/wandelingen, klimmen (en zelfs paragliding!)
Gilles en Chantal zijn zeer goed geïntegreerd in het dorp en hebben een veelheid aan tips om te geven over de Estartit en de regio.

Ik kan alleen ten zeerste aanbevelen voor een kwaliteits verblijf.

Roda San PereRoda San Pere © SachaPiedra @CC
Via FerrataVia Ferrata © SachaPiedra @CC
Ontdek deze accommodatie
#70816 Appartement L'Estartit
5/5 - Grandioos

Het is echt een mooi en schoon huis, groot genoeg voor een verblijf van 6 personen. Gelegen in een veilige omgeving met een geweldig personeel. De 2 slaapkamers boven zijn erg groot en mooi met ensuite badkamer. In het huis is er een prachtige houten vloer. De 2 grote veranda's hebben een vloer met natuursteen. Het hele huis is ingericht met prachtige Indonesische antieke meubels. Er is een kleine tropische tuin en een parkeerplaats (2 auto's).
We vonden en we voelden ons veilig en comfortabel in dit huis.
We zullen snel terugkomen.

Ontdek deze accommodatie
#53417 Huis Denpasar
4.5/5 -  Heerlijk

Dit was de tweede keer (2017) we bezochten de Butterfly Cottage met Alfea en Gabriele als gastheren. Als laatste keer zo'n rustige en speciale plek. Het huisje is zeer pittoresk met veel ruimte en twee douches/WC die erg goed is wanneer u met tweens reist zoals we doen.

De tuin is ommuurd en je voelt je alsof het je eigen is met veel parasols, ligbedden en stoelen en schaduwrijke of zonnige plekken, gewoon bewegen. Onze meisjes hielden van het zwembad en was er meer in dan uit. De tuin is vol met bloemen en planten, maar ook gras gebieden perfect voor kinderen rondlopen.

We houden van deze plek en het gevoel van onze eigen kleine plaats (zelfs moeilijk we gewoon huren). Alfea en Gabriele is ook de perfecte gastheren, alleen daar als je hulp nodig hebt en als een speciale traktatie hebben ze ons ook een 3-maaltijd diner op een avond gekookt. Dat was echt bijzonder.

De locatie is ook perfect, dicht bij Motovun, Porec en andere kleine steden binnen 30 minuten, en stranden als je vervelen met het zwembad. De meisjes hielden ook van de ziplining in Pazin op slechts 10 minuten afstand. Craig en ik genoten van de wijnproeverij bij de naburige wijnhuizen. Craig ook genoten van de Grappa, dat deed ik niet.

We zouden dit kleine juweel elke dag aanraden, en hopelijk zullen we weer terug komen.

Het zwembad bij nachtHet zwembad bij nacht © MarieTaylor @CC
Het zwembadHet zwembad © MarieTaylor @CC
Het zwembad en de tuinHet zwembad en de tuin © MarieTaylor @CC
Ontdek deze accommodatie
#49019 Natuurstenen Huis Muntrilj
4.5/5 - Fantastisch

We verbleven 2 weken in dit appartement in Maddalena, de eigenaren waren erg aardig en beschikbaar om ons ook contacten en aanwijzingen te geven om het meeste uit de vakantie te maken; het appartement is op de derde verdieping van een gebouw net buiten het centrum bereikbaar in een 2 minuten rijden, we waren goed schoon gelaten; het interieur is trouw aan de Foto's op de site, de keuken is goed uitgerust, in aanvulling op het airconditioning systeem dat we niet hebben uitgebuit is ook beschikbaar een elektrische ventilator.
Prive parkeerplaats op de binnenplaats van het gebouw.
Rustige omgeving, we hebben altijd goed geslapen met de ramen open.
Grote waarde, gezien de tijd, als we terug zouden komen, zouden we hier terugkomen!
Een groet en nogmaals bedankt aan Angelo en zijn dochter Marzia voor het hosten van ons!
We hopen je snel weer te zien

Ontdek deze accommodatie
#26978 Appartement La Maddalena
4/5 -  Zonder weerga

Comfortabele accommodatie met grote keuken. Perfect voor de groep van 6 wandelliefhebbers waren we. Goede plek om naar Snowdon te gaan.

Ontdek deze accommodatie
#63311 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Beddgelert
5/5 -  Heel goed

We kwamen met mijn metgezel om een week door te brengen in de Estartit: een traktatie!
Rustige accommodatie op een steenworp afstand van de zee, en uitzicht op zee vanaf het balkon! 3
We maakten gebruik van de zee en de golven, de prachtige wandelen van het gebied, het klimmen en de ontspannen sfeer van de Estartit!
Dank aan Gilles en Chantal voor hun warme welkom en hun goede adviezen om de beste wandelingen, goede restaurants en de mooiste stranden te vinden! We komen zeker terug!!

Loop met een adembenemend uitzicht! Loop met een adembenemend uitzicht! © VeraM123 @CC
Viva Catalogna!Viva Catalogna! © VeraM123 @CC
Ontdek deze accommodatie
#70816 Appartement L'Estartit
4.5/5 -  Heerlijk

Werkelijk alles is subliem. Het begint al bij de reservatie: de communicatie loopt vlot, correct en vriendelijk. Je krijgt alle nodige info. Het huis is bij aankomst tip-top in orde, netjes gepoetst, bedden opgemaakt, fles rosé in de koelkast als welkomst. Nathalie, een dame uit het dorpje Cublac (500 m van het huis), verwelkomt je en maakt je wegwijs. Het huis is erg ruim, gerieflijk, licht en voorzien van werkelijk alle comfort. Heel prettig is het overdekte poolhouse op het terras met apart toilet en koelkastje. Net aan het zwembad en toch deels afgeschermd van de zon. Op het terras veel zon. Het zwembad is ruim en veilig afgeschermd met een hekje. Je geniet van absolute privacy, heel fijn. De eigenaars voorzien in alles (tot speelgoed voor de kleintjes toe) en zijn erg behulpzaam. Het uitzicht vanop het terras is adembenemend. Dit is nu ons tweede verblijf hier met 3 kinderen van 3, 7 en 11. Nog geen moment spijt van gehad!

Uitzicht op Terrasson vanop het terrasUitzicht op Terrasson vanop het terras © boeldeblock79 @CC
Ontdek deze accommodatie
#73292 Huis Cublac
5/5 - Perfect

Wij brachten een fantastisch verblijf in dit appartement in Mindelo. Onze gastheren maakte zeer welkom ons. Het huis is smaakvol ingericht en goed uitgerust met alle voorzieningen.

Casimiro Antonio R.
Eigenaar
09/07/2019
Merci cher ami ! et vous êtes aussi des clients formidables, le genre de clients dont tout le monde rêve !
Ontdek deze accommodatie
#68313 Appartement Mindelo
5/5 - Grandioos

Goede locatie, mooie en schone appartementen met alles wat je nodig hebt.
Ik vroeg om het linnen en vond de bedden gemaakt met de piumone dekking zeer gewaardeerd door de kinderen die het speelde.
Nabijgelegen planten en nog steeds overvloedige sneeuw.
Op een dag sneeuwde het, het leek niet echt skiën onder de sneeuwvlokken.
Ik beveel het aan familie en groepen vrienden

Ontdek deze accommodatie
#17573 Villa Predazzo
5/5 -  Heerlijk

Alles wat je nodig hebt is binnen. Zeer schoon en veel leuke details binnen. Adelina is een wonderfuel gastheer.
Dank u... al het beste
Betrekking
Wolfgang

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
3.5/5 -  Acceptabel

Het beste van het complex is de locatie direct aan de zee, het balkon boven het kleine dennenbos heeft een duidelijk uitzicht op de meer. De andere gasten zijn zeer aanvaardbaar. Alles wat nodig is op zijn plaats, die nog ruimte voor andere bedrijven.
Voor kleine variëteit, Caorle en Venetië zijn niet ver weg.
Een kleine zwerm was de inbraak in een naburig appartement.

De stenen Pier in de voorkant van het huis is een populaire rustplaatsDe stenen Pier in de voorkant van het huis is een populaire rustplaats © VolkerA @CC
Het balkon uitzichtHet balkon uitzicht © VolkerA @CC
Ontdek deze accommodatie
#35048 Appartement Caorle
5/5 -  Heel goed

Prima huis, mooie omgeving, hartelijke en hulpvaardige eigenaren, compleet ingericht . Kortom, genieten

Ontdek deze accommodatie
#32626 Huis Cahon
5/5 - Grandioos

Klein maar fijn appartementje. Alles aanwezig, zelfs airco (wat een grote troef was gezien het warme weer).
Zeer goede ligging, kort bij het centrum. Je kan er alle kanten uit : naar Cadzand, Knokke, Sluis, Terneuzen, met de overzetboot naar Vlissingen en omstreken.
Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Bij haar kan je ook terecht voor eventuele vragen.
Enfin is zeker het proberen waard!

Ontdek deze accommodatie
#3949 Appartement Breskens
5/5 - Klasse

Accommodatie perfect en goed gelegen om de omgeving te ontdekken.
Een jaccuzzi en een sauna aan de top!
De eigenaren zijn zeer gastvrij, terwijl de resterende discrete.
We zullen snel terug.

Ontdek deze accommodatie
#15187 Chalet Saint Amarin
5/5 - Schitterend

Oh, Waooh! wat een verblijf! Een paar tientallen meters van de zee, het Welkom zeer vriendelijk, een groot zwembad, midden in het centrum, maar zeer discrete, wat kan je nog meer vragen? Ik ben al naar dit gebied meerdere malen en dit is zeker de beste plaats waar ik kan aanbevelen!

Ontdek deze accommodatie
#70816 Appartement L'Estartit
4/5 -  Heel geschikt

We hebben een zeer mooie paar dagen in dit appartement alle nieuwe, goede locatie, dicht bij het strand en met zwembad.
Bevolking met restaurants, bars, winkels en occio.
Zeer aanbevolen voor gezinnen en koppels

Ontdek deze accommodatie
#66615 Appartement Almayate Bajo
5/5 -  Heel goed

A notre arrivée, Rebecca était là pour nous recevoir chaleureusement.

Nous avons passé une semaine de vacances dans une très jolie villa luxueuse où tout est parfait,

il n'y a aucune critique à faire. On ne peut trouver mieux, bravo!

Urs et Marlyse

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Sensationeel

Maison très agréable, très bien entretenue, loin de toute nuisance sonore, avec tout le confort que l'on puisse espérer et avec une piscine chauffée répondant à toutes nos attentes (27°: comment faire mieux ?).

Images de l'annonce tout à fait conformes à la réalité.

Merci aux propriétaires pour leurs conseils de visite et pour leur investissement à rendre leur bien très agréable aux locataires.

N'ayant pu tout faire pendant cette semaine de vacances, nous espérons pouvoir revenir dans ce havre de paix l'année prochaine.

Maison vivement conseillée. Christelle et Stéphane

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 -  Prima

On n'en croyait pas nos yeux. Nous l'avons louée 9 jours .Tout était conforme à la description .Je ne peux que vous la recommander.Tout est complet , d'une propreté INCROYABLE ( c'est très important pour moi). L'accueil comme à l'hôtel, petit chocolat, fruit, boissons,café, une table accueillante dressée.En plus nous avons reçu un dossier complet sur les curiosités et le détail pour s'y rendre . Les informations utiles pour l'arrivée jusqu'à l'appartement nous sont parvenues par mail avant notre départ. Quel gain de temps !!! Adelina est merveilleuse .Le logement et sa propriétaire ne peuvent qu'être respectés.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 -  Heel redelijk

PERFECT zoals beschreven. prioriteit grote, zeer attent en luisteren aan de huurders aan een vriendelijkheid voor alle evenementen.

Zeer mooi en rustig, echt uitzonderlijk zou ik sterk aanbevelen

Mamode S.
Eigenaar
18/06/2019
MERCI Beaucoup pour votre Avis.Au plaisir de vos revoir
Ontdek deze accommodatie
#22906 Villa Pereybere
5/5 - Sensationeel

Awesome schoon zwembad appartement onder toezicht van twee meester zwemmers schoongemaakt permanent. allemaal om gelukkig te zijn als we de tijd nemen om rond te kijken zijn. de eigenaren zijn charmante mensen altijd heeft onze luisteren naar de geringste probleem droomvakantie dankzij hen

Patrick H.
Eigenaar
18/06/2019
Merci à vous pour ce super commentaire.
Je vous souhaite de passer un bel été.
Ontdek deze accommodatie
#65264 Appartement Torrox
5/5 - Sensationeel

We hadden een geweldige tijd in deze mooie, nette, verfijnde verhuur.
Aangepast aan onze begeleide verblijf met veel betrokkenheid van de heer Le Bozec en onze gastheer juni.
Zeer beschikbaar en altijd klaar om ons te helpen om ons verblijf te verbeteren.
Wij raden deze verhuur met uw ogen gesloten.
Dankzij juni voor zijn hulp tijdens ons verblijf, altijd goed advies en vooral zeer beschikbaar.
We zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#3004 Villa Taphong
4.5/5 - Excellent

Een week doorgebracht met de familie van La Cailliere konden we dit verblijf te genieten in een mooie en aangename Vendée huis, en ook om de vele paden van de omliggende wandelingen te genieten, bereikbaar te voet of per fiets. Dit alles was mogelijk zonder gebruik te maken van de auto vanwege de nabijheid van de winkels: ontspanning verzekerd!

Ontdek deze accommodatie
#25151 Natuurstenen Huis La Caillère Saint Hilaire
5/5 -  Heel geschikt

Geweldige locatie bij het stadsplein en 3 kerken!
Het appartement is zeer goed gelegen en stelt u in staat om te leven als een lokale. Het was vlekkeloos schoon en de bedden waren uitstekend comfortabel. Het appartement is goed ontworpen met veel kast en kastruimte en voor het formaat van de keuken is echt goed uitgerust.
U gemakkelijk overal lopen-naar de villa's Monastero en CIPRESSI, naar het kasteel Vezio (Neem de route via de veerboot gebied, ook al is dat nog steeds nogal een klim, maar niet zo smal of met pure druppels zoals de route vanaf de weg naar de begraafplaats). Ook Flumiette waterval-Neem de wandeling te beginnen bij de stappen voor de begraafplaats. Ga in de toeristische info centrum op het plein en vraag naar de schilderachtige wandeling vanaf de Castille de Vezio naar Perlodo.
Uitstapjes op de veerboten naar Villa Carlotta en Lenno Villa-ook de moeite waard de reis.
Dit is een van de meest redelijk geprijsde appartementen in Varenna (die over het algemeen aan de prijzige kant). U zult er geen spijt van hier te blijven en het hotel is echt behulpzaam en haalt u op en brengt u terug naar het treinstation. En neemt u mee naar de dichtstbijzijnde grote supermarkt in Bellano voor uw wekelijkse winkel!

Ontdek deze accommodatie
#17018 Appartement Varenna
4.5/5 -  Super

Hebben een geweldig weekend!!! Rust en sereniteit waren op het rendez-vous. Het zwembad heeft het geluk van de kleine zo groot

Welkom op de top, Bedankt Valerie!!!
Tot snel

Ontdek deze accommodatie
#62173 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Runan
4.5/5 - Perfect

Ik verbleef voor een maand in de Studio, goed gelegen, dicht bij de winkels en de dijken Cove. De Studio is trouw aan de beschrijving, zeer goed uitgerust, alles is er voor de keuken, ook goed uitgerust in sockets en multi verkooppunten, TV, veel opslagruimte in de kamer meer planken, kleine badkamer met alle noodzakelijke. Een klamboe wordt op het grote raam van de kamer geplaatst. Goede ventilatie is mogelijk met de 3 ramen van de behuizing, geen behoefte aan de airconditioning die beschikbaar is te gebruiken. Goede verlichting voor het lezen in de avonden of het werken met verschillende lampen, klein kantoor. Het is er allemaal. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De buurt is rustig. Ik had een goed verblijf, de eigenaren waren opvang, responsieve en discrete. Ik heb genoten van de tijd doorgebracht in deze accommodatie en het bezoek van tijd tot tijd van de kleine kitten van het huis, schattig.

Studiovacancesnoumea
Eigenaar
07/06/2019
Hallo Helen,
we danken u voor uw vriendelijke waardering.
We hebben ook uw vriendelijkheid, uw discretie en de zorg die u naar onze accommodatie bracht,
op prijs gesteld.
We wensen je een goed vervolg.
Met vriendelijke groet.
Genevieve en Robert ... en Nushka
Ontdek deze accommodatie
#3080 Appartement Nouméa
4/5 - Subliem

Hallo, Geneviève, Hallo Robert, met vertraging (excuses), we komen, Jocelyne en ik dank u voor deze zeer mooi verblijf rustig doorgebracht in uw verhuur aan vrede. Dank u voor uw discretie, uw vriendelijkheid en uw het luisteren.

Wij hopen dat al uw geliefden konden weer hun activiteiten in goede lichamelijke en geestelijke conditie.

Good luck aan alle, nogmaals bedankt en een van deze dagen.

Goed voor u, Jocelyne en Michel

Studiovacancesnoumea
Eigenaar
07/06/2019
Hallo Jocelyne en Michel,
we hebben net uw vriendelijke woord van dank ontdekt.
We waardeerden ook uw discretie, uw vriendelijkheid en zouden blij zijn
om u weer te zien.

Veel succes.
Met vriendelijke groet
Genevieve en Robert
Ontdek deze accommodatie
#3080 Appartement Nouméa
5/5 -  Formidabel

Elen en Darwin waren Amazing hosts. Voor zekere naar de beste Ive ' wel eens geweest. We waren 13 mensen in de uitoefening van sneeuw in Serra da Estrela en we gevestigd in de plaats van Elen, die was een geweldige ervaring. Het huis is zo groot, en comfortabel voor iedereen om prive-ruimte hebben! Alles wat we nodig waren er, speciaal de keuken was goed voorbereid! We verbleven in februari nog niet voelde geen kou, het was zo warm, en met een verbazingwekkende open haard en zeer Portugees, antiek fornuis in de keuken, in combinatie van stenen muren en houten elementen van het huis, je voelt je als een verblijf in het kasteel van de Middeleeuwen! Zo'n aangenaam gevoel! Ook de vrijstaande slaapkamers en de afstand tussen de twee gebouwen maken het nog beter, als uw veilige zone! Er zijn bepaalde gebieden, zoals zwembad en outdoor keuken die ik kan me voorstellen dat zou leuk zijn voor de zomer ook! En op de top van alles, de leuke mensen en twee schattige puppies die ons verwelkomd en bereiden alles voor ons om zich thuis voelen! U praten uren met hen en genieten van hun bedrijf, maar helaas hebben we geen tijd gehad. Maar toch gelukkig om hun plaats te vinden en paar van dagen daar door te brengen. Ik zou graag willen waarderen en stuur mijn groeten aan elen voor alles... Dank u en blijf awesome!

Ontdek deze accommodatie
#58120 Natuurstenen Huis Carapinha
5/5 -  Heel goed

Een nacht in een vlekkeloos kamer, maar wil om terug te gaan. Het warme onthaal van Laurence en haar man (die zorgt voor een goede verzorging van de tuin) een stevig ontbijt van verstandig advies dat ons toestond om parels te ontdekken. Kortom een adres te houden gekoesterd en aan te bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#33542 Villa Saint Jeannet
5/5 -  Zonder weerga

Nickel Home, uitstekende tips voor cross-country skiën en klimmen. Authentiek Chalet, comfortabele kamer... Plus Catherine koks zeer goed.

Ontdek deze accommodatie
#65065 Bergchalet Cervières
5/5 - Subliem

Prachtige plek ondergedompeld in groen en vrede. Voor wie op zoek is naar rust en stilte is de ideale plek.
Het huis is schoon en netjes, de tuin goed verzorgd en goed onderhouden, rijk aan planten en bloemen van het seizoen mooi.
Er is ook een mooi zwembad jammer dat het nog niet het juiste seizoen om een duik te nemen.
Nochtans allen in een gereserveerde plaats en ook gesloten voor de veiligheid van kinderen.
Gabriele en Alfea de gastheren zeer behulpzaam en vriendelijk in alle omstandigheden.
Het huis is ongeveer 12 km van Porec zo ver van de drukte, maar gemakkelijk bereikbaar in 10/15 minuten.
Zeker een plek om terug te gaan in de zomer om vrede te hebben ontspannen en een mooie zee.

Alfea F.
Eigenaar
22/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#49019 Natuurstenen Huis Muntrilj
5/5 -  Prima

We verbleven in het PaaS seizoen met vrienden (2 families) in het huis van feeën in Muntrilj, een klein dorp in het binnenland in Istrië.
De vakantie was perfect, vanaf de receptie van Gabriele en Alfea, twee fantastische mensen die ons onmiddellijk voelen als op hun gemak!
Het huis is omgeven door een tuin verzorgd in detail, verbazingwekkende geuren en kleuren die ons begroet elke ochtend aan onze ontwaken, is er ook het zwembad geschikt voor volwassenen en kinderen, maar wordt buiten het seizoen was nog niet actief.
Het is ook vermeldenswaard de netheid van het huis zelf en alle interne comfort (afwasmachine, wasmachine, Wi-Fi, kabel-TV, etc...).
Muntrilj is een zeer strategisch dorp voor een bezoek aan Istrië, de stranden en de artistieke schoonheden, het is in feite ongeveer 15 minuten van Porec en Motovun, 30 van Rovinj en Albona en ongeveer een uur van het Park Naturate Premantura.
Als u nog onbeslist over wat te doen deze zomer, twijfel er niet aan, boek een vakantie van de zon en ontspannen in dit pand, zult u er geen spijt van!!!

Alfea F.
Eigenaar
22/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#1131 Natuurstenen Huis Muntrilj
4/5 - Sensationeel

We huurden het appartement voor het tweede jaar en we hadden een goede tijd. Het appartement is functioneel, met de keuken voorzien van alles. Het is op een goede locatie dicht bij de lokale en supermarkten en ook naar de bushalte. Zeer comfortabele eigen parkeerplaats. We raden
Claudio

Maria G.
Eigenaar
22/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
4/5 -  Zonder weerga

Appartement gelegen op de 6 verdieping met Lift, uitgerust om te verblijven met alle rust uitgerust met alles
Serveren in de keuken, op een steenworp afstand van de winkelcentra Yumbo, en bushalte op loopafstand van restaurants aan de kant van de C
Complex, we zijn tevreden en we raden het sterk!
Claudio

Maria G.
Eigenaar
22/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
4/5 - Onvergetelijk

Het is een grote luxe ons verblijf in dit huis, een gezellige familie en een comfortabel huis, ik nodig u uit om te bezoeken, zal ongetwijfeld blij zijn als we

Een onvergetelijk bedrijfEen onvergetelijk bedrijf © RaizaP @CC
Allen als familieAllen als familie © RaizaP @CC
Ontdek deze accommodatie
#17279 Stadshuis Trinidad
4.5/5 - Fantastisch

Zeer mooie villa met een top locatie, de gastvrije eigenaar is met kleine zorg, decoratie en kwaliteit interieur.
We zullen waarschijnlijk terug.

Ontdek deze accommodatie
#3004 Villa Taphong
4/5 -  Formidabel

We hebben genoten van de kalmte van het milieu en de ongestoorde uitzicht, over Noord en Zuid. Goed ondersteund huis, compleet
beschrijvingen aan werkelijkheid.

Ontdek deze accommodatie
#44609 Villa Agia Irini
5/5 - Grandioos

Het onthaal van een grote vriendelijkheid van Gaël naar de luchthaven, zult u worden getroffen door deze geur van de wij zijn een nieuwsgierige zijn. De steun aan het huis met deze voorstellen van excursies van wandelingen of bezoeken in de eilanden van nabijheid, de kamer waardig van een suite van een hotel met zijn bloem bed wensen ons welkom in de lokale taal, boven deze immense ruimte Sal We eten koken of zag de twee baaien en rijstvelden in de verte herinnert ons elke adem de schoonheden van deze plaats. Het huispersoneel Cook meid zijn van grote vriendelijkheid, de kachel maakt je ontbijt sinaasappelsap, citroen, boomgaard een infuus van Iced citroengras, warm brood uit de oven of pannenkoeken van wat begon een mooie dag, de breifing van de gewenste maaltijd of maaltijden, de Malagasi specialiteiten grote lokale garnalen (de Camaron, de kreeft, de vis Bonito zwaardvis merou tazard, de ramazave ZeBu met zijn Bret acmella spelling ik heb een twijfel) typische gerechten die u zal vergapen aan de zintuigen, de boomgaard met zijn mango plantage van citroen sinaasappel konbawa mangoboom, het zwembad brengt u frisheid en ontspanning vragen om een jonge kokosnoot om te consumeren in het zwembad, ik vergat veel van jullie verteld deze momenten van de rust van ontdekking of het leven van Metropolis zijn afwezig van uw verblijf. Dank u voor het aanbieden van mij deze momenten aan het hele team van de Villa.

Ontdek deze accommodatie
#52908 Villa Nosy Be
4/5 -  Heel goed

Alles was perfect, van het warme onthaal van de eigenaren, tot de zeer complete uitrusting van de gîte, door het comfort en de ruimte waardoor een gezin van 7 of 8 mensen om echt comfortabel. Bedankt voor alles!

Ontdek deze accommodatie
#44816 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Rèves
4/5 -  Zonder weerga

Zeer schoon en goed uitgerust appartement. De parkeergarage is mooi. De vriendelijkheid van de baas altijd tot uw beschikking

Ontdek deze accommodatie
#47221 Appartement Torrox
4.5/5 -  Heel redelijk

Wij hebben met ons gezin bestaande uit 7 volwassenen en 2 kinderen een heerlijke week gehad. Wij hebben uitstapjes gemaakt naar Taormina, Etna, Syracuse, necropolis, Noto, Catania, Isola Bella. We hebben zelfs even gezwommen in de zee op 1 km afstand van de appartementen.

Syracuse Grieks amfitheaterSyracuse Grieks amfitheater © MarionSchip @CC
Foto vanaf Isola Bella bij TaorminaFoto vanaf Isola Bella bij Taormina © MarionSchip @CC
Blik op zee vanaf TaorminaBlik op zee vanaf Taormina © MarionSchip @CC
Beeld van dagtocht naar EtnaBeeld van dagtocht naar Etna © MarionSchip @CC
NecropolisNecropolis © MarionSchip @CC
Ontdek deze accommodatie
#19348 Appartement Fiumefreddo di Sicilia
4/5 - Grandioos

Het appartement ligt dicht bij Yumbo, heeft een parkeerplaats in het complex, is praktisch en functioneel, goed uitgerust met alles wat die u nodig hebt voor een lang genoeg periode van verblijf, douche en bidet, van Italianen zeerst zich opwaarderen!?
Het complex, draaide hoewel zeer groot, eigenlijk rustig. We hadden een goede tijd

Maria G.
Eigenaar
07/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
5/5 -  Heerlijk

Het appartement is gunstig gelegen, omdat u alle winkels in San Fernando om te winkelen bereiken kunt en alle plaatsen op het eiland bereikbaar per bus. Hoewel ligt aan een hoofdstraat gelegen en is het erg rustig. Het appartement is goed uitgerust. In het hotel zijn restaurants, kappers en een supermarkt beschikbaar dat als er problemen zijn, zij onmiddellijk worden gedaan. We waren er al 4 keer en kan aanbevelen het appartement.

Maria G.
Eigenaar
07/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
4/5 -  Zonder weerga

Het was de perfecte keuze voor onze vakantie. De Villa is fantastisch en super goed uitgerust. Uitzicht over de jachthaven.
Uitstekende eigenaar die ons ontvangen 5 sterren en maakte ons zich thuis voelen. We zullen veilig terug en adviseren.
Gefeliciteerd en hartelijk dank voor alles

Dr C.
Eigenaar
03/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#59282 Villa Albufeira
4.5/5 - Schitterend

Ik vond om in dit appartement in Sesimbra de eigenaren waren een sympathie, en het huis is zeer schoon en mooi ingericht kan ik alleen maar 5 sterren te geven voor alles.

Ontdek deze accommodatie
#55448 Appartement Sesimbra
5/5 - Fantastisch

Vanaf het moment dat ik zag de advertentie voor dit huis, ik wist dat ik wilde daar blijven en ik was niet teleurgesteld. De eigenaar heeft een uitstekende, eerlijke en vriendelijke communicatie. De prijs voor de grootte, kwaliteit, locatie en voorzieningen is een koopje. Ik zou hebben verbleven langer, maar het was al geboekt. We kwamen en werden voldaan door de eigenaar die besteed precies de juiste hoeveelheid tijd de invoering van ons naar het huis en diverse functies. Ze was altijd beschikbaar via telefoon, tekst, e-mail. Het huis is ongelooflijk schoon en comfortabel. De meubels, lakens en handdoeken zijn van een zeer hoge standaard en de keukenapparatuur was geweldig als we koken bijna dagelijks. Het zwembad is fantastisch. Mijn kinderen brachten veel tijd daar. De tuin was magisch en we hebben allemaal genoten van de lente weer zitten in onze prive-tuin in het hart van Brugge. Er was veel warm water in de douches en grote waterdruk. De garage, hoewel we niet gebruiken, is een enorm voordeel gegeven is er geen straat parkeren in de oude stad. Globaal, was dit één van de beste huren die ik heb gehad en terug in een seconde zou gaan. De plaats wordt vaak geboekt, dus als u de beschikbaarheid voor uw data, wacht niet. Gewoon boeken.

Ontdek deze accommodatie
#78044 Stadshuis Brugge
4.5/5 - Bewonderenswaardig

We kwamen tot en met 8 (2 koppels en 4 kinderen), het huis is zeer ruim en iedereen geniet van de vele binnen-en buitenruimtes beschikbaar. We waren goed ontvangen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, maar pas op, de temperatuur is nog steeds een beetje kil in april om het zwembad te genieten. Goed gelegen huis op het eiland: supermarkt en andere winkels in de directe omgeving. Vertrek veerboot naar Gozo en Comino op 15 minuten met de auto, 30 min van Valletta, 10 minuten naar Saint Paul en de Popeye Village, stranden in de buurt ook. We hadden een zeer goede vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#49344 Bungalow Mellieha
4.5/5 - Sensationeel

We werden begroet met vriendelijkheid door Nathalie. De locatie was zeer rustig en dicht bij alle voorzieningen. Het huis is vlekkeloos ingericht en smaakvol ingericht. Bij mooi weer is de tuin mooi. Verhuur aan te bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#22288 Huis Ambleteuse
5/5 -  Heel redelijk

We brachten een geweldige week in deze accommodatie, met een zeer vriendelijk onthaal, schone, Spatious accommodatie, met alle noodzakelijke, en een mooi terras in stilte. Zeer vriendelijke gastheren, hartelijk dank aan uw hele team.

Ontdek deze accommodatie
#44403 Studio Sevilla

Het huis was erg slordig en behoorlijk vies. Anders zeer ruime kamer.

Zwembaden in de verteZwembaden in de verte © AlbertoJ @CC
Ontdek deze accommodatie
#721 Bergchalet Castiello de Jaca
5/5 -  Heel geschikt

Nice welkom van Maria, mevrouw "doet alles", ze is schattig.
De eigenaren zijn beschikbaar en zeer goed advies. Ik adviseren.
Het huis is meer dan goed uitgerust en een is geografisch goed gelegen om alle grote gebied van Lissabon te bezoeken tot Fatima.
We zullen terugkeren met meer tijd.

Ontdek deze accommodatie
#8186 Natuurstenen Huis Carvalhal (Bombarral)
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Heerlijke hosts... Huis is volledig uitgerust om te voldoen aan uw wensen... Ik adviseer hoogst dit

Rosel H.
Eigenaar
17/04/2019
Ontdek deze accommodatie
#42878 Traditionele Woning Warstein
5/5 -  Prima

Wij vielen in liefde met deze villa. Door haar situatie door het comfort en de ruimte als het brengt! Volledig uitgeruste poir hebben een aangenaam verblijf prachtig uitzicht van alle kanten. Wat is geluk! De zee twee niet. De rust in het voorjaar. De bloemen...

Ontdek deze accommodatie
#7930 Huis L'Île Rousse
5/5 - Opmerkelijk

Villa Trinacria is een prachtig vakantiehuis met een perfecte zwembad. Het is ruim en comfortabel en mooi ingericht en onderhouden. Gianfranco is een gastvrij en vrijgevig host die trots niet alleen in de eigenschap, maar ook is om ervoor te zorgen dat zijn gasten van de locatie gebruikmaken kunnen. Hij en zijn neef Christian ontmoet ons op een nabijgelegen tolweg te tonen ons het LAN en begeleid ons aan de villa waar de koelkast was gevuld met water, antipasti, wijn en brood. Gianfranco knalde in regelmatig de planten water en ervoor te zorgen dat alles ok was.

De zwembad-faciliteiten zijn uitstekend, waarschijnlijk de beste die we hebben gehad in een villa. WiFi ook erg goed dus onze tienerkinderen gelukkig waren. Wij bijna al onze maaltijden buiten op de BBQ gekookt of in het hout gestookte pizza oven maar er zijn goede restaurants in het nabijgelegen Savoca of St Teresa di Riva, als u wilt om uit te eten. Het lange strand van St. Teresa di Riva is geweldig, het water is kristalhelder en er was voldoende ruimte zelfs over de drukke augustus vakantie.

Over het algemeen een geweldige vakantie - dank u voor het maken van ons zich zo welkom voelen.

Ontdek deze accommodatie
#68555 Villa Savoca
4/5 - Bewonderenswaardig

Mijn familie - 2 tieners, mezelf en partner, bleef in deze villa voor iets meer dan een week in begin September, het was perfect in elk opzicht!

Villatrinacria is een ruim, mooi ingericht in traditionele Siciliaanse rustieke stijl villa en gehandhaafd om een uitstekende standaard. het heeft alles wat u zou willen of nodig hebben en zeer comfortabel. Het zout water zwembad is prachtig en vilt zoals fluweel en een genot om in te gaan op elk moment van de dag, met de toegevoegde bonus van een buitendouche warm/koud.

De villa is gelegen in een rustige omgeving, vlak bij een klein dorp, waar hoor je de kerkklokken, toe te voegen aan de sfeer. Hoewel u een auto nodig om te krijgen over, was het binnen gemakkelijke toegang tot te veel plaatsen - mooi Savoca, waar sommige van de The Godfather is gefilmd, St Teresa di Riva strand met prachtig helder water, die bijna leeg was! en dagtochten naar Taormina, de dichtstbijzijnde stad die heeft van de drukte, als u dat, Alcantara Gorges en de Etna wilt.

De eigenaar Gianfranco is zeer gastvrij en vrijgevig, ontmoette hij ons met neef om ons naar de villa en vertelde ons over de omgeving. Gianfranco kwam 's avonds om de planten water en zorg ervoor dat alles was ok met ons, niets was te veel moeite. We hadden een geweldige vakantie, met een ontspannende tijd doorgebracht in deze rustige villa - dank u, Gianfranco voor het maken van ons het gevoel dus welkom en we dit zeker voor gezinnen of vrienden samen aanraden zouden en iedereen die een ontspannen break in een prachtige villa. We zullen hopelijk binnenkort terug!

Liz en familie

Ontdek deze accommodatie
#68555 Villa Savoca
5/5 -  Zonder weerga

De zoektocht bleek moeilijk na een kwartaal deze tijd van het jaar, maar vervolgens werd gekroond door succes, zal ik de kaart goed bewegen. We hadden het EG-appartement in het nieuwe huis en waren tevreden.
Super faciliteiten, rustig gelegen, allemaal perfect. Leuk contact, op elk gewenst moment opnieuw.
3 gekke natuur kraan Peepers waren zeer tevreden!

Kranen in GagnonKranen in Gagnon © vogtthomas @CC
Kranen in GagnonKranen in Gagnon © vogtthomas @CC
Kranen in GagnonKranen in Gagnon © vogtthomas @CC
Ontdek deze accommodatie
#67561 Plattelandshuis Hohendorf
4.5/5 - Subliem

Verblijf van 30/01/2019 25/03/2019 huisvesting geheel in de functionele beschrijving, uitrusting compleet, netjes, gelegen in een aangename, Martine en Jean Claude verwelkomde ons hartelijk, advisering en niet aarzelen om ons te "Oplossen" wanneer dit noodzakelijke stap was vooral gewaardeerd als het gaat na meer dan 30 uur reizen en 10:00 uur tijdsverschil: nodig voor kleine lunch sommige bevoorraadt "van eerste noodzaak"

Ontdek deze accommodatie
#30820 Plattelandshuis Le Mont Dore (Nieuw Caledonië)
4.5/5 - Klasse

Vakantie in de zon van de Costa Blanca. Denia is een mooie stad waar het goed wonen, de diversiteit van bars en restaurants is grandioos, hebben we ontdekt.

Het weer in Denia waren feesten! We hadden een boottocht.

Het appartement is ruim, comfortabel en goed geplaatst. Het is met plezier dat we zullen terugkeren. We kunnen alleen maar aanbevelen deze verhuur.

Tot gauw.

Sylvie D.
Eigenaar
03/04/2019
C'est avec grand plaisir que je vous accueillerai pour de futures vacances. Votre souhait d'avoir un nouveau frigidaire est réalisé. Il vient d'être changé.
Bon
hiver et a bientôt.
Ontdek deze accommodatie
#22417 Appartement Dénia
4.5/5 - Fantastisch

We hebben een fijne vakantie gehad!

Je kon zo naar de zee lopen wat ik dan ook bijna iedere ochtend deed om te zwemmen. Dichtbij zijn er winkeltjes en een afhaal restaurant.
We waren met onze hond die we fijn langs het natuurgebied aan de overkant van de straat konden uitlaten.

Kortom alles was aanwezig voor een mooie vakantie!

Sylvie D.
Eigenaar
03/04/2019
Merci beaucoup Lucia,
Je suis contente que vous ayez passés de bonnes vacances dans mon appartement. Chaque année, je fais tout mon possible pour améliorer
l'appartement, j'ai changé le frigidaire, la cuisinière et le four.Il y a maintenant, 4 feu vitrocéramique et un four électrique. C'est avec plaisir que je vous accueillerai pour de futures vacances.
Ontdek deze accommodatie
#22417 Appartement Dénia
5/5 - Klasse

Prachtige villa met alle comfort, met inbegrip van een zeer mooi zwembad, waardoor een ideale familie vakantie, in een prachtig eiland en een charmant klein stadje, de diamant.
Veel dank aan Serge, voor zijn vriendelijkheid, zijn beschikbaarheid (discreet maar doeltreffend), haar heerlijke maaltijd en de manier waarop die we weten en ontdek zijn eiland.

Ontdek deze accommodatie
#22510 Villa Le Diamant
5/5 - Sensationeel

We zouden dit appartement grondig aanbevelen. We verbleven in Peter's "Kent" eigenschap voor 3 weken. De standaard van meubilair en faciliteiten algemene was zeer hoog waardoor het appartement een echte thuis van huis. De keuken was volledig uitgerust, met geen noodzaak om uit te eten als we blijven wilden, zoals alles wat die we nodig aan kant was.
Peter en Sylvia waren prachtige hosts. We werden verwelkomd met een selectie van drankjes, tapas en broodjes, gevolgd door een korte rondleiding door het appartement en verstedelijking. Ze waren beschikbaar tijdens ons verblijf (ze ook live El Presidente) voor vragen of advies, maar werden nooit opdringerig. Iedere kleine problemen die we hadden werden snel behandeld.
De ontwikkeling is zeer goed onderhouden met prive tuin en aangelegde openbare ruimtes met fonteinen. Het strand is slechts een korte loopafstand. Het is ook handig voor toegang tot het grote wegennet voor het bezoeken van lokale gebieden van belang. Er zijn supermarkten in de buurt. Een goede selectie van restaurants is ook op loopafstand was dit een goede basis om te ontdekken van de ruimte - we dagtrips naar lokale resorts en een paar langere excursies naar Antequera, Ronda en Cadiz hadden.

Peter C.
Eigenaar
31/03/2019
Thank you so much for your extremely kind review and positive comments. They are greatly appreciated and will hopefully give other potential guest increased confidence to also visit us. We hope that we will have an opportunity to welcome you back to one of our three apartments in El Presidente in the not too distant future.
Ontdek deze accommodatie
#43410 Appartement Atalaya Isdabe
5/5 - Excellent

Zeer mooi, schoon appartement, gelegen dicht bij het strand. Zeer gastvrije eigenaren angstig om ervoor te zorgen dat we niet missen. Het zwembad op steenworp afstand van het appartement laat ons toe om Baden van 6 naar 22 h. verblijf zeer goed onderhouden, rustig in maart waren wij de enige huurders in de woning die bij nacht voor onze veiligheid wordt bewaakt.
Ik heb niet die wachten om te boeken in maart jaar daarna met mijn man. Dankzij Anju voor zijn vriendelijkheid. Ik heb mooie herinneringen van mijn vakantie naar COP in FLAC. Sterk volgend jaar.

Ontdek deze accommodatie
#65747 Appartement Flic en Flac
5/5 -  Heel geschikt

Uitstekend verblijf! Het dorp is vriendelijk en het huis is perfect. Prachtig ingericht, biedt het een kwaliteit-verblijf. Het heeft alle faciliteiten die nodig zijn en nog veel meer... Groot zwembad en prachtig uitzicht.

We raden sterk aan... en verblijft er weer.

Dankzij de eigenaar die naar het beeld van haar prachtige is blijft

Ontdek deze accommodatie
#56732 Huis Monticello
5/5 -  Heerlijk

Ondanks het zijn in het lage toeristen seizoen hield we ons verblijf. We werden heel goed ontvangen en de super mooie prijs. Huis zoals beschreven en als de foto's waarvoor we zeer tevreden waren. Wij adviseren en zeker we komen terug.

Ontdek deze accommodatie
#5000 Traditionele Woning Machico
5/5 -  Heerlijk

Wij wil Victoria bedanken voor zijn vriendelijkheid en zijn uitleg.

Het appartement is ideaal gelegen (een korte loopafstand van alles!), comfortabel, schoon, bedden aan de bovenkant en een stilte van amazing voor SANTA CRUZ.

Wij zullen deze plaats aanbevelen aan vrienden en weer daar zou blijven.

Kortom, was niets te zeggen alles perfect. Catherine.

Ontdek deze accommodatie
#171 Appartement Sevilla
5/5 - Onvergetelijk

Huis, mooi, schoon en comfortabel.
Fantastische smaak 5 ster eigenaren.

Ontdek deze accommodatie
#57491 Plattelandshuis Marco de Canaveses
5/5 -  Heerlijk

Vorig jaar twee weken in dit prachtige huis vertoeft met zijn geweldige tuin en vriendelijke verhuurster die ons heel erg heeft geholpen met alles .
Ook de locatie is top , en we hopen hier zeker nog een keer terug te komen .

Ontdek deze accommodatie
#46118 Houten Huis Plourivo
4.5/5 - Schitterend

Het appartement is zeer goed gelegen, goed uitgerust en rustig, het hielp profiteren ook van de waterkant gebied, de markt en de voorzieningen zonder dat hoeft te nemen van de auto.

Een zeer gewaardeerd die zal worden vernieuwd en aanbevolen met het verblijf van onze betrekkingen.

Bedankt voor de erg mooi met gedegen advies over de regio.

Ontdek deze accommodatie
#66540 Appartement Châtelaillon Plage
4/5 -  Zonder weerga

We huurden 2 kamers, waaronder Suite Bambu. Ik moet zeggen is prachtig met haar grote bed en een prachtig uitzicht over de stad.
Mrs. Mariela met haar lief karakter en zijn geduld hij rommelig te allen tijde.
De verhuurder is ook een geweldige gastheer die altijd gericht op maximaal comfort voor zijn gasten.
Ons verblijf was voor die zullen wij zeer zeker.

Ontdek deze accommodatie
#74655 Koloniaal Huis Playa (La Habana)
5/5 -  Heel redelijk

Wij zijn blij met ons verblijf in familie, huisvesting consistent met foto's met alles wat nodig is voor het koken.
Appartement zeer schoon en comfortabel, mooie lounge op het terras!
Zeer goed verwelkomen onze gasten in de buurt van bushalte, is er alleen de weg over te steken om naar het strand!
Kleine gerechten bedacht door de buurman tegen lage prijzen!
Kortom, een heerlijke vakantie!
Sophie, Jean-François en kinderen

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches