VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Keurig

Mijn vrouw en ik en twee kleinzonen hadden echt een fantastisch verblijf hier en kon niet beter voor onze behoeften hebben gekozen. De accommodatie was precies zoals de advertentie liet zien. Furnaux ligt aan het begin van een lange vallei die mooi is en de oude spoorlijn die nu een voetpad is, is een super manier om het te verkennen. Caroline en Jean-Charles we zeer behulpzaam en charmante gastheren. Ik hoop echt dat we de kans krijgen om terug te keren.

Ontdek deze accommodatie
#4452 Natuurstenen Huis Furnaux
5/5 -  Zonder weerga

Tweede verblijf op rij in dit prachtige huisje waar mijn partner en ik me meteen thuis voelen.
Zeer mooie rustige locatie, veel ruimte, mooi zwembad, zeer schone kamer en badkamer.
De gastheren Solange en Alain zijn echt geweldig en kers op de taart, het ontbijt is echt vol: geen behoefte aan lunch.
Je gaan met je ogen dicht.

Nathalie en Alexandre

Ontdek deze accommodatie
#73601 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Six Fours les Plages
4/5 -  Heel goed

Accommodatie een beetje spartaans, vooral de keuken is erg klein en moeilijk te gebruiken, maar de locatie is mooi, rust en ontspanning gegarandeerd. Geweldige buitenruimte om te eten en te ontspannen. In de omgeving ( bereikbaar met de auto) vele wilde baaien als we met prachtige zee willen. Je komt te voet aan in Capoliveri voor de avondwandeling en om de lokale bevolking en restaurants te vinden. Aanbevolen voor 4 personen, verblijven in 6 moet je zeer "aanpasbaar". Aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#65308 Villa Capoliveri
4/5 - Opmerkelijk

Zeer luidruchtige verhuur gelegen aan de rand van een drukke kustweg dag en nacht en een parkeerplaats
De kleine badkamer omvat ook het toilet dat niet erg praktisch is
De TV is echt te klein in vergelijking met de woonkamer
Het positieve is de schaduwrijke tuin dat zou mooier zijn als onderhouden
Een elektrische poort zou veiliger zijn en voorkomen dat uitstappen en rijden bij elk vertrek en terugkeer

Ontdek deze accommodatie
#2385 Appartement Sainte Maxime
4/5 - Opmerkelijk

We hebben genoten van onze geweldige vakantie in deze prachtige omgeving. We kregen leuke uit-tips.
De kinderen hebben genoten van het zwembad en de lieve honden. Mijn man en ik vonden het heerlijk om s avonds te BBQ'en en lekker te genieten van de rust.
We zijn met warmte ontvangen en komen heel graag terug!

prachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boerenprachtige wandeltocht gemaakt langs verschillende boeren © MartzenI @CC
bijkomen in de hangmatbijkomen in de hangmat © MartzenI @CC
s avonds lekker bbq'en s avonds lekker bbq'en © MartzenI @CC
Maria M.
Eigenaar
01/08/2020
BLIJ TE HEBBEN GASTEN.
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
5/5 -  Formidabel

Wij zijn van mening dat het verblijf is geweldig, zeer goed ingericht en geventileerd.
Het ligt op een paar meter van het strand, omringd door verschillende supermarkten, restaurants en bars.
Tossa de Mar is een spectaculaire plek voor zowel sightseeing als ontspannende vakanties.
We raden het 100% aan.
Hartelijk dank voor alles, we zullen veilig terugkomen.

Ramona C.
Eigenaar
01/08/2020
Bedankt Marc
Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
5/5 - Klasse

We verbleven bijna 4 maanden in Chapel of Garioch en alles was perfect. Het warme welkom, het uitzicht en de prachtige omgeving. We zijn dicht bij Inverurie om te winkelen en dicht bij prachtige plaatsen, waaronder een bos net achter het huis en mount Bennachie ???? Ik kan alleen maar aanraden.

Ontdek deze accommodatie
#11426 Cottage Chapel of Garioch
4/5 - Schitterend

We hadden een leuke tijd. Het huisje is vriendelijk, warm en verwelkomt gemakkelijk 2 gezinnen met respect voor de privacy van elk. Het terras bij het bos is geweldig, en de avond rond de vuurkorf was geweldig. Bedankt en tot de volgende keer. Ik beveel zonder aarzeling!
Marjorie

Christine-Marc B.
Eigenaar
30/07/2020
Bedankt Marjorie voor de waardering, ik antwoord een beetje laat!
Ontdek deze accommodatie
#13354 Plattelandshuis Bouillon

Prachtige omgeving, maar gebied binnengevallen door de loirs en slecht onderhouden: we verbleven in de Trapper twee nachten in een pestilential geur tot zes in de woonkamer, omdat de vloer werd binnengevallen door de loirs die binnenkwamen (en geschreeuwd) als ze wilden in dit huis slecht geïsoleerd van buiten. Dit huisje heeft slechts één echte slaapkamer, de andere is in een onverzettoorde mezzanine. Gelukkig brachten we de rest van het verblijf in de Bancaou, veel beter geïsoleerd, maar niet perfect sinds de loirs ook binnenkwamen ( crottes in de kasten, boodschappen op het dak in de avond en 's nachts en langs één van hen in de keuken in het midden van de dag). Bovendien, veel onderhoudsdefecten: gebroken brug, vervallen speeltuin, lekkende badkamer vasque, erker die niet langer sluit ( opgelapt tijdens ons verblijf). Rehabilitatie werk is nodig om de verhuur van de Trapper en meer in het algemeen de hoge prijs van de verhuur te rechtvaardigen. Het is jammer, want de omgeving is idyllisch: rustig, in het hart van de natuur en aan het begin van vele prachtige wandelingen.

Crottes van Loirs op de bedden van de TrapperCrottes van Loirs op de bedden van de Trapper © vergnous @CC
Ontdek deze accommodatie
#46371 Huis Le Chaffal
4.5/5 -  Prima

De kinderen zijn erg blij. Gisteren bezochten we Port-Grimaud. Het is prachtig.
Kan ik weer boeken? Frankrijk is een paradijselijk land. Tot volgend jaar. Agnes

Strand BoucharelStrand Boucharel © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 - Klasse

Rustig het deed We hadden een geweldig verblijf, het welkom van de eigenaren is vriendelijk, het huisje is mooi, goed gelegen en mist niets, het uitzicht is uitstekend.
Onze twee honden ook gebruik gemaakt van de wandelingen in de omgeving en de tuin.
Ga daar heen zul je tevreden zijn!

Ontdek deze accommodatie
#58298 Houten Chalet Vercorin
5/5 - Bewonderenswaardig

Appartement goed uitgerust om een rustige vakantie door te brengen, privézwembad, zeer mooie en beschikbare eigenaar en dit prachtige uitzicht op Propriano, de zee, de berg... Ik raad aan!

In de avond...In de avond... © KitkatB @CC
We worden moe van dit uitzicht ...We worden moe van dit uitzicht ... © KitkatB @CC
Ontdek deze accommodatie
#17192 Appartement Olmeto
4.5/5 - Fantastisch

Uitstekend verblijf in een rustige, verjongende omgeving. Meer dan alleen een kamer: goed uitgerust appartement en gelegen in een prachtig huis van karakter.
Met dank aan Philippe voor het feit dat dit verblijf met aandacht en discretie geanimeerd. Bedankt voor zijn verlichte advies: bezoeken, wandelingen, lokale markten en restaurants.
Mis het niet...

Ontdek deze accommodatie
#62184 Oude Boerderij Cremps
5/5 -  Heerlijk

Uitstekend verblijf in dit prachtige appartement waar niets ontbreekt! Frigo gevuld, bereid bedden, verfijnde gerechten, zeer goed verzorgde inrichting van goede smaak en warm welkom van de eigenaren.
Bovendien, toon verzekerd op de dokken tegenover, met de komst van trawlers!

Ontdek deze accommodatie
#17426 Appartement Le Tréport
5/5 - Opmerkelijk

Un grand Merci à Gilbert de nous avoir Fourni Son appartement et de passer des vacances fantastiques. L'appartement est Meublé simplement mais équipé de tout ce niet vous avez besoin. Il y a deux Balcons, une voorgerecht qui vous permet d'avoir des servetten et du linge SEC aux premiers rayons du Soleil; un autre où il est mogelijk de prendre des repas Normal pour 2/3 personnes; Nous étions 5 et nous avons profité de la cuisine qui est équipée d'une grote Porte vitrée donc il nous a semblé, à toutes Fins pratiques,? Tre sur la Terrasse. L'appartement n'a pas de Système de climatisation mais nous n'en avons pas ressenti Le besoin auto nous avons été émerveillés par la Belle ventilatie et l'absence de moustiques. La Mer peut ' Tre atteinte en traversant Le parking puis en specifieke en toute Sécurité un Maillot de Bain. Le Golfe de lava est un Coin de Paradis, une Mer kristallijne avec coup de petits poissons, pas trop de Monde, vous pouvez louer des Bateaux, des pédalos, des sup ou faire des promenades. Een afstand de Marche du Bar, Restaurant, supermarché. Anna (Italie)

Mina L.
Eigenaar
12/07/2020
Hallo
Hartelijk dank voor deze prachtige getuigenis en zeer blij te hebben toegestaan u om te genieten van een mooie vakantie.
Ik kijk ernaar uit
it om je weer onder ons te zien
bescherm uzelf en uw gezin
Vriendelijke groeten
Mina
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
5/5 - Excellent

Het appartement is gelegen in een residentie met een eigen buiten parkeerplaats die alleen kan worden benaderd met de auto met sleutel, de mogelijkheid om onze auto stationair in de schaduw van een grote boom te verlaten was er van groot comfort: in de praktijk gebruikten we het alleen als een opslag voor Beach materiaal.
Het appartement ingericht op een eenvoudige manier, maar uitgerust met alles wat je nodig hebt, misschien in 6 volwassen mensen ben je een beetje krap, maar voor een paar met kinderen is ideaal. Het schaduwrijke balkon dat u toelaat om buiten te lunchen is ook prachtig.
We brachten alleen de lakens van huis om niet te gebruiken die van het pand.
Voordat we de accommodatie verlaten, hebben we het opgeruimd en teruggeplaatst in de omstandigheden waarin we het hebben gevonden, waardoor extra schoonmaakkosten worden vermeden, zonder dat de accommodatie hoeft te worden geverifieerd.
De toegang tot het strand ligt op een steenworp afstand te voet, strand dat in de ochtend (begin juli) is bijna verlaten, is ook uitgerust met een reddingsstation, hoewel geplaatst een beetje gedecentraliseerd in een afgebakend gebied, het zeewater is kristalhelder en het zand zeebodem degradeert Geleidelijk.
Er is de mogelijkheid om te huren surfen, kano's en waterfietsen als een waterski, zoals wandelen in de zee als een duiker of met uitstapjes naar de Scandola natuurreservaat.
In het kleine dorp is er een klein winkeltje gevuld met bijna alles, een goed restaurant met strand tafels, een crêperia dat ook kookt gegrild vlees en garnalen en een pizzeria "Frans" met een prachtig uitzicht op de Golf, allemaal bereikbaar comfortabel te voet.
Als u de auto wilt gebruiken, beveel ik ook het restaurant aan dat zich naast de rotonde bevindt, vanwaar u de kleine weg neemt die naar het dorp lava Gulf leidt.
We danken Gilbert nog steeds voor het warme onthaal.

Strand in de ochtendStrand in de ochtend © Pedro68 @CC
ZeeZee © Pedro68 @CC
Golf gezien van PizzeriaGolf gezien van Pizzeria © Pedro68 @CC
dorp gezien vanaf het stranddorp gezien vanaf het strand © Pedro68 @CC
Mina L.
Eigenaar
12/07/2020
Hallo
Hartelijk dank en blij om een goede vakantie te hebben
Ik kijk ernaar uit om je weer te zien
bescherm uzelf en uw gezin
Vriendelijke groeten
en
Mina
Ontdek deze accommodatie
#8264 Appartement Ajaccio
4.5/5 - Grandioos

Tuin en zwembad zijn een droom en de verhuurders zijn zowel super mooi en hartelijk.
Het appartement is smaakvol ingericht en biedt alle voorzieningen.
Slechts een paar kleine punten zijn opgemerkt:
- het appartement heeft soms een te lage kamerhoogte (balken)
- het toilet is extreem smal, je past er nauwelijks in
- de fietsen en fitnessapparatuur die in het display worden genoemd, waren niet beschikbaar
In totaal hadden we echter nog een aantal geweldige vakantiedagen met Florence en Jean-Jacques.

Ontdek deze accommodatie
#9638 Appartement La Ciotat
4/5 - Excellent

We waren niet in staat om te gaan zoals gepland naar L'Ampolla naar het chalet Los Olivos oorzaak corona virus , Didier de eigenaar terugbetaald ons onmiddellijk na de annulering van de reservering , in de tussentijd hadden we goede relaties met Didier met snelle antwoorden op onze vragen.
Wij geloven dat als de situatie hem toestaat om daar te blijven volgend jaar

Ontdek deze accommodatie
#50421 Villa L'Ampolla
4.5/5 - Grandioos

Liefde! Prachtige decoratie en uitstekend welkom! We raden het aan en laten we teruggaan!

De ManjericoDe Manjerico © CatiaMO @CC
ZwembadZwembad © CatiaMO @CC
Ontdek deze accommodatie
#16696 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij A dos Cunhados
5/5 - Opmerkelijk

We huurden alle vier de huizen om de verjaardag van onze vader te vieren. Uitstekende plek omdat het privé is en we konden samen zijn, maar aan het eind van de dag en in de ochtend hadden we allemaal verschillende huizen. We maakten spiesjes, geroosterde kip, zongen laat! Soms gingen we overdag naar verschillende plaatsen, maar uiteindelijk waren we samen in dit Paradijs. Het waren een paar speciale dagen die voor het leven bleven

Ontdek deze accommodatie
#593 Dorpshuis Camacha
5/5 -  Keurig

We brachten een heerlijk weekend met rust, vrede, in de natuur en groen. We hadden ons bad in Zubury.

Ontdek deze accommodatie
#26864 Plattelandshuis Nea Makri
5/5 -  Heel goed

WE HADDEN EEN GEWELDIGE TIJD IN VILLA DORA. We hadden plezier, we ontspanden, we zijn blij!

Ontdek deze accommodatie
#26864 Plattelandshuis Nea Makri
5/5 -  Keurig

Aggeli Village House is een prachtig huis met alle huishoudens. Zeer schoon en het huis is het mooist van in de buurt van anders foto's.

Ontdek deze accommodatie
#8088 Dorpshuis Asklipio
5/5 -  Zonder weerga

Het welkom was warm en het welkom in de koelkast en op tafel was erg blij. Het huis is een typisch landhuis met dikke muren en grote, lichte kamers. De keuken is praktisch ingericht voor vakantiegangers. Het middelpunt, het betoverende terras met patio, gewoon fantastisch. Praktisch de wasmachine en het huis waren erg cool, gebruikt ventilator slechts 1 nacht. Kinderen konden zich vrij bewegen, glorieus. Kom graag weer, sinds dicht bij het strand en plaats, maar heerlijk rustig

Ontdek deze accommodatie
#17648 Origineel Huis Sant Francesc de Formentera
5/5 -  Heel redelijk

Ik beveel de heer Roland's ROLAX appartement: mooi, schoon, functioneel, geserveerd alles, maar vooral .... op een echt strategisch punt om te kunnen draaien en een bezoek aan een prachtige tijdloze regio, Umbrië !!!!

Ontdek deze accommodatie
#5859 Duplexwoning Perugia
4.5/5 -  Super

We verbleven er om 6 voor een week aan het eind van 2013. Prachtige villa beveiligd met alle gemakken. De Franse eigenaren waren charmant en bood een programma van uitjes op zee te ontdekken prachtige eilanden. Een bijna toegewezen taxichauffeur toegestaan ons te bezoeken de mooiste sites waaronder een prachtig strand waar er een groot Italiaans ensemble is. De kok thuis maakte ons uitstekende lokale gerechten gebaseerd op schaaldieren, vis, zebus... Zeer rustige en geïsoleerde locatie die gebruik maken van een taxi ( goedkoop) naar de stad.

Het mooiste strandHet mooiste strand © DidYve @CC
Uitstekende kokUitstekende kok © DidYve @CC
Zoetheid van het leven in JongoaZoetheid van het leven in Jongoa © DidYve @CC
Ontdek deze accommodatie
#8886 Villa Nosy Be
5/5 - Perfect

Had een geweldig verblijf in deze prachtige villa.

Villa in de rustige, zonder van aangezicht tot aangezicht met een prachtige tuin, een prachtig zwembad, die is echt gewaardeerd in deze regio.

In de villa, zeer schoon, ruim...

Alles was perfect!

Sophie V.
Eigenaar
21/04/2020
Hallo Odile en een grote dank u voor deze positieve beoordeling. Ik ben blij dat uw verblijf is zeer aangenaam. Ik hoop dat jij en je familie in orde zijn in deze moeilijke tijd. Misschien de volgende keer. Sophie
Ontdek deze accommodatie
#28823 Villa Suzette
5/5 -  Heerlijk

Deze schone, lichte en luchtige tweede verdieping hoek einde unit is in een klein, twee verdiepingen complex in de vorm van een aangepaste U met mooie terrein en zwembad/BBQ gebied in het midden. Kleine self-serve wasruimte is op het terrein. Gelegen aan de schilderachtige en rustige noordkant van Kihei, direct aan het water een blok van de oorspronkelijke hoofdweg. Een supermarkt op de hoek geleverd alles wat we nodig hadden voor ons bezoek, en onze gastheer was attent en gemakkelijk te communiceren met. We waren blij met alles over de eenheid-het uitzicht, de privacy, de meubels, de overvloedige leveringen en apparatuur beschikbaar voor ons gebruik tijdens ons verblijf. Ik heb er echt niets negatiefs over te zeggen. PS Dit is de best gelegen eenheid in het complex. Ik zou niet eens van een verblijf in een ander denken, hoewel de rustige sfeer en mooie strand recht buiten het gazon zou fantastisch ongeacht wat. En het complex zelf is perfect gelegen als een rustig basecamp voor avontuur rond het eiland.

Zonsondergang vanaf het strand buiten het appartement.Zonsondergang vanaf het strand buiten het appartement. © JB1 @CC
Groenvoorzieningen langs de stoep naar onze rustige einde van het gebouw.Groenvoorzieningen langs de stoep naar onze rustige einde van het gebouw. © JB1 @CC
Uitzicht vanaf de privé lanai. Uitzicht vanaf de privé lanai. © JB1 @CC
Ontdek deze accommodatie
#7397 Appartement Kihei
5/5 -  Keurig

Zeer vriendelijke gastheren en altijd beschikbaar. Huis zeer goed uitgerust. Gefeliciteerd, gefeliciteerd.

Ontdek deze accommodatie
#41788 Bungalow Wemeldinge
5/5 -  Prima

Het appartement is ideaal gelegen het voldoet aan de beschrijvingen is het super goed uitgerust
Het beddengoed is van zeer goede kwaliteit. Het is mogelijk om te gaan wandelen zonder de auto te nemen

Damien T.
Eigenaar
06/04/2020
Hartelijk dank aan het genoegen om u weer te zien
Ontdek deze accommodatie
#32727 Appartement La Bourboule
5/5 -  Heel goed

15 dagen dromen bij Paul en Marie, om nog maar te zwijgen van de super Louis.
Een geweldige familie altijd naar u luisteren en er altijd om u te helpen ontdekken hun prachtige eiland. Altijd er ook om u de juiste deals te geven.
Het huis is vrij in overeenstemming met de advertentie, zeer functioneel en zeer comfortabel.
Het "privé" strand is een waar paradijs met zijn eethoek en solarium.
De kajaks beschikbaar zijn zeer praktisch om de kust te ontdekken.
Marie's maaltijden zijn waardig van de grootste Michelin-sterren restaurants! Een waar genot.
Tot slot, alles was perfect. Ga er zonder aarzeling ze zijn buitengewoon en u zult een onvergetelijke vakantie doorbrengen en u zult mooi ontmoeten.
Grote dank aan u 3 (Paul, Marie en Louis). We hopen terug te keren in de komende jaren.
Patricia, Jean-Pierre, Dylan, Tiffany en Jennifer

Zonsondergang gezien vanaf het terrasZonsondergang gezien vanaf het terras © Patjp @CC
Ontdek deze accommodatie
#42619 Villa Glacis
5/5 -  Heel geschikt

De beste Bush Experience die je je ooit voorstellen terwijl je thuis op je veranda ontspant (maar dit is niet je thuis) maar het voelt als thuis alleen verschil dat je alle antilopen, bushvarkens, giraffen, wilde dieren, zebra's hebt om er een paar te noemen en Bush Baby's 's nachts en een overvloed aan vogelsoorten komen allemaal om u te bezoeken in uw Bush Home.

Dit huis is uitzonderlijk goed ingericht, stijlvol en comfortabel om uw Bush-ervaring te verbeteren en al uw gemakken te bevredigen.

Zwembad en uw Braai gebied. Zwembad en uw Braai gebied. © Vulamanzi @CC
Middagdutje tijd. Middagdutje tijd. © Vulamanzi @CC
OchtendbezoekersOchtendbezoekers © Vulamanzi @CC
Absoluut geweldig. Absoluut geweldig. © Vulamanzi @CC
Prachtige Kudu Bull dagelijkse bezoeker. Prachtige Kudu Bull dagelijkse bezoeker. © Vulamanzi @CC
Ontdek deze accommodatie
#2449 Villa Marloth Park
4/5 - Fantastisch

Toren voldoet aan de beschrijving en foto's. Huis en locatie perfect voor de nabijheid van onze zoon op het terrein. Chantal en haar familie waren erg aardig.

Chantal C.
Eigenaar
30/03/2020
Dank u Valerie voor uw vriendelijke opmerking, vooral omdat dit mijn eerste opmerking op deze site, reserveringen nooit eindigen, dit zijn vaak verzoeken voor ten minste 3 maanden, en ik heb nooit een extra kamer voor een dergelijke periode.
Succes met het virus, ik hoop voor u, dat Valentin deze insluiting ondersteunt.
Vriendschappen
Chantal
Ontdek deze accommodatie
#35868 Villa Paopao
5/5 - Excellent

Al 3 keer hebben we onze skivakantie doorgebracht in het appartement van mevrouw Lorenzini en mr. Rova en hebben we keer op keer gesproken over dit ruime appartement, het prachtige uitzicht, het rustige dorpje Selva di Cadore en last but not least over de leuke, behulpzame en maar discrete verhuurders waren blij.
Helaas, vanwege de huidige situatie, vertrokken we na slechts 4 dagen.

Ermenegildo R.
Eigenaar
12/03/2020
Beste Anita, Albrecht en Marlene, we zijn erg blij met uw gulle beoordeling en hartelijk dank. We hopen te behouden voor deze epidemie en we zullen u zeker weer zien in 2021. Cordial, Gildo en Marisa
Ontdek deze accommodatie
#41137 Appartement Selva di Cadore
4.5/5 -  Heel goed

Aarzel niet, ALEX de eigenaar met de kleine zorg

Ontdek deze accommodatie
#62864 Studio Jomtien Beach
4/5 -  Heel goed

Zoekt u een mooie villa met een geweldig uitzicht op zee en een heerlijk zwembad , omringd met mooie bomen en tal van exotische vogels die u verwennen met prachtig gezang, dan is dit de plek waar u moet zijn, wel heeft u vervoer ter plekke nodig b.v. huur een scooter of auto de prijzen hiervoor zijn zeer aantrekkelijk, nogmaals, wij hebben een heerlijk tijd gehad.

Ontdek deze accommodatie
#18550 Villa Koh Samui
5/5 -  Zonder weerga

We hadden een aangenaam verblijf in het aantrekkelijke appartement van Adelina. De kamers zijn zeer mooi ingericht, schoon en praktisch. Adelina had alles heel goed bereid: bloemen, koffie, drankjes, fruit, cake, veel informatie...
Het appartement is erg rustig ondanks de bouwwerkzaamheden in de buurt.
Metro en bus zijn binnen handbereik, maar je ook naar de Tejo lopen. Een goed startpunt om het prachtige Lissabon te verkennen.
Bedankt voor de mooie dagen.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 - Excellent

We waren super verwelkomd door Mango en Alain. Een echte Thaise huis twee aaien vanaf het strand wat kan beter? Alain en Mango zijn bij onze zorg Mango met zijn heerlijke Thaise gerechten en Alain die ons doet ontdekken prachtige hoeken van Phuket. Grote ruimte boven waren we een gezin van 4 het was perfect en erg rustig tijdens een verblijf naast het strand restaurant winkels ... Beter dan een hotel dat ik aanbeveel!

Geweldig verblijf in Mango en Alain! Geweldig verblijf in Mango en Alain! © CindyI @CC
Ontdek deze accommodatie
#22318 Origineel Huis Kamala Beach
5/5 - Bewonderenswaardig

We hadden een heerlijke tijd in Phuket dankzij onze gastheer Alain en zijn villa ideaal gelegen op het eiland op slechts een steenworp afstand van Kamala strand ... Je hebt een intiem bijgebouw, perfect voor een familievakantie weg van de Russen en Chinezen!

Ontdek deze accommodatie
#22318 Origineel Huis Kamala Beach
5/5 -  Heel redelijk

Mooie verhuur, ruim en functioneel. Ideaal gelegen, perfect uitgerust, onberispelijke netheid zeer merkbaar. Niets ontbreekt, er is alles om volledig te genieten van de vakantie! Een goed ontvangen airconditioning tijdens de hitte! Een interieur comfort aan de bovenkant (literie, wifi.....) We ontdekten Corsica en Propriano die perfect zonder al te veel poespas het zuiden van Corsica te genieten is. Ik raad deze verhuur aan!

Ontdek deze accommodatie
#66034 Huis Propriano
5/5 - Bewonderenswaardig

We brachten slechts een paar dagen in Mango en Allan.
Het huis is enigszins verzonken, het is erg rumoerig, en vooral 50 meter van het strand, ideale locatie.
Handel in de buurt met een veelheid aan restaurants op het strand.
Mango en Allan bieden ontbijt op aanvraag.
Eén avond Mango, die Thais is, maakte ons een Thais diner uit een andere wereld.
Te kort een beetje .....
Natia en Michael

Rengtoom K.
Eigenaar
06/03/2020
we danken u voor uw mening alain en mango
Ontdek deze accommodatie
#22318 Origineel Huis Kamala Beach
4.5/5 - Grandioos

Succesvol verblijf in dit schattige huis, interieur, tuin, zwembad en prachtig uitzicht. Het strand is niet ver weg, maar we hebben er niet veel van genoten omdat de kinderen thuis te verblijven verkoos! Welkom in de top en dieren geaccepteerd. Om te adviseren zonder matiging!

Antoine G.
Eigenaar
05/03/2020
Bedankt Nicolas. Ik hoop je snel weer te mogen verwelkomen.
Ontdek deze accommodatie
#38156 Villa Mandelieu la Napoule
5/5 -  Heel geschikt

Geweldig welkom, goed ontbijt en comfortabele kamer

Ontdek deze accommodatie
#54333 Traditionele Woning Chalindrey
4/5 - Schitterend

ZEER BEL APPARTEMENT MET AL HET COMFORT EN DE NABIJHEID VAN ALLE COMMERCES

Ontdek deze accommodatie
#51385 Stadshuis Castro Marim
4.5/5 -  Keurig

We verbleven half augustus voor twee weken met onze twee kinderen in dit prachtige huisje. Ik kwam met een gebroken enkel - wat betekende dat we brachten meer tijd in het huisje en het zwembad dan oorspronkelijk gepland. Echter, we hadden geen spijt van een minuut. De kinderen genoten veel van het zwembad en. Het uitzicht is geweldig, vooral tijdens zonsondergang. Rossano adviseerde ons mooie lokale restaurants en hij kon altijd worden gevraagd voor advies. Als je je wilt voelen als een Toscaanse en als een rustige en rustige plek raden we Borgo Tranquillity aan.

Ontdek deze accommodatie
#26525 Natuurstenen Huis Castiglion Fiorentino
4.5/5 -  Prima

Bedankt Giorgio en Simonetta voor al uw attenties en voor de welkome gedachte (fantastische culurgiones en zo sterke rode wijn Cannonau!).
We hadden geen tijd om alle mooie plaatsen te zien die je suggereert en alle culinaire specialiteiten van de regio te proeven....... Wij zijn verplicht om u terug te komen!!!
Kussen
Martin, Jeane en Tom Lewis

Giorgio C.
Eigenaar
08/02/2020
Het is altijd een plezier om aardige en hoffelijke mensen zoals jij te ontvangen!

Een knuffel van onze families.
Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 -  Heel goed

Zeer goede service, komt overeen met de beschrijving, de eigenaar paar zeer goed, de aanbiedingen op het terrein zijn goede smaak,
u een klein voertuig huren om langs de twee grote stranden van 10 km en 13 km te gaan. De vrouw van de eigenaar maakt zeer verfijnde gerechten met zeevruchten of dorpsboeren. De markten zijn absoluut te doen voor hun variëteiten van producten. Zeer goed verblijf te maken en opnieuw te doen. Met dank aan François en Tiffy.

Ontdek deze accommodatie
#19925 Villa Taphong
5/5 - Sensationeel

We hebben optimaal gebruik gemaakt van alle kwaliteiten van dit appartement, compleet en vlekkeloos in alle opzichten. Een ideaal startpunt voor het bezoek aan het Iseomeer en Franciacorta, naar die van spannende en onvermijdelijke steden zoals Milaan en Verona die we per trein bereiken vanuit Brescia, ook zeer interessant. Een speciale dank aan onze gasten die het gemakkelijk voor ons in alle opzichten te verblijven. Wifi 10/10. Grote prijs-kwaliteitverhouding. Een aanrader

Ontdek deze accommodatie
#23296 Appartement Provaglio d'Iseo
4/5 - Klasse

Aangenaam appartement, ingericht eigentijds en zeer goed gelegen en niet te verwaarlozen met parkeren (onmisbaar voor Roses). Het is moeilijk te begrijpen wanneer je het niet hebt gezien dat de ingang bij de RDC en het balkon op de 4e is. Het appartement bevat alle nodige gemakken voor de feestdagen. Het terras is vol zuiden waren we zelfs in staat om te lunchen elke lunch in de volle zon in deze tijd van het jaar.

Ontdek deze accommodatie
#36482 Appartement Rosas (Roses)
5/5 -  Super

Het appartement was erg leuk en verzorgd, evenals onafhankelijk en in het gereserveerde gebied ideaal voor ontspannen en rusten. Ik vond het appartement goed schoongemaakt en verzorgd in elk opzicht.

Filomena D.
Eigenaar
31/01/2020
tot de volgende keer!
Ontdek deze accommodatie
#13457 Toscaans Huis Vinci
4/5 -  Heerlijk

Wat een mooie verrassing hadden we. Bij de uitgang van de charmante stad van Forcalquier vonden we onszelf in een landhuis op het platteland die, ondanks het zonnige winterseizoen, deed niet gebrek aan schoonheid en warmte.

Tussen onze gezellige accommodatie en eten vegetarisch lekker om te eten bij de open haard, adviseer ik hoogst deze plaats. Definitley, zal een zomer te genieten van het zwembad en de charmes van de alomtegenwoordige aard.

La Campagne Saint Lazare
Eigenaar
25/01/2020
Bedankt voor uw verblijf
We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen met onze nieuwe seizoensaanbiedingen en de OnZen-ruimte, spa en sauna ... en
ook onze Zen-cursus ....
Ontdek deze accommodatie
#49477 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Forcalquier
5/5 - Grandioos

Alles is aan de top! Een buitengewone uitzicht met alle comfortdat gaat mee. Pool Pass is een echte plus! Bedankt Beatrice voor je vriendelijkheid en vriendelijkheid. Ik beveel

Bea R.
Eigenaar
18/01/2020
Heel erg bedankt Virginie voor deze leuke reactie. Ik ben blij dat je een geweldig verblijf hebt gehad in ons appartement. We kijken ernaar uit u weer te mogen verwelkomen.
Bea
Ontdek deze accommodatie
#50851 Appartement Arue
5/5 -  Heel goed

We komen nu voor de vierde keer naar Riumar en zijn weer helemaal tevreden.
Deze keer in de unieke Designer Dream Villa Aurora met 100m zwembad en een fantastisch uitzicht op zee.

Villa Aurora.  Alle slaapkamers met uitzicht op zeeVilla Aurora. Alle slaapkamers met uitzicht op zee © FrankySmith @CC
Onze moderne keuken in Villa AuroraOnze moderne keuken in Villa Aurora © FrankySmith @CC
Droomvilla Aurora direct aan het strand Droomvilla Aurora direct aan het strand © FrankySmith @CC
Design interieurDesign interieur © FrankySmith @CC
Slaapkamer 2 met uitzicht op zeeSlaapkamer 2 met uitzicht op zee © FrankySmith @CC
Frank H.
Eigenaar
18/01/2020
Hartelijk dank!
Ontdek deze accommodatie
#58550 Chalet Deltebre
4.5/5 - Klasse

Zeer goed gelegen, zeer schoon, comfortabel, goed uitgerust: leuke plek om een vakantie door te brengen

Ontdek deze accommodatie
#14679 Natuurstenen Huis Polignano a Mare
5/5 -  Heel goed

We verbleven in deze prachtige villa op oudejaarsavond.
Ingericht in originele klassieke Veneto-stijl, genesteld in het prachtige landschap aan de voet van de heuvels, het is het perfecte startpunt voor excursies naar Padua, Venetië, Verona en nog veel meer.
Enorm Park, tennisbaan en zwembad.
Vriendelijke en behulpzame eigenaar, ze legde alle mogelijkheden in het gebied en steunde het tijdens het verblijf.
Zeker terugkomen!

Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
4/5 -  Formidabel

We willen onze dankbaarheid betuigen aan Antonella voor zijn warme gastvrijheid. Er waren 4 volwassenen en 4 kinderen. Er was genoeg ruimte voor iedereen. Iedereen is blij. Een enorm huis met alles wat je nodig hebt van handdoeken, wasmiddelen, tot verschillende keukengerei, was-en afwasmachines, zelfs een kinderstoel daar. Gedurende de hele tijd dat we leefden hadden we geen tekort aan iets. De keuken is uitgerust met alles wat van pas kan komen. Het hebben van een groot terras met een barbecuegebied is een onmiskenbare plus. Speciale dank aan Antonella voor haar welwillendheid, aandacht en voor het organiseren van ons verblijf in het huis zo comfortabel mogelijk. Als we teruggaan naar Palermo, is het gewoon Antonella. Ons verblijf overtrof alle verwachtingen. Hartelijk dank!

Ontdek deze accommodatie
#21387 Villa Mondello
5/5 - Excellent

Ontvangst zeer goed. snel antwoord, alles conform de advertentie. Gerd en Stephanie zeer vriendelijk. fris en recent vernieuws appartement in mooi complex met veel groen.

prachtig zomerzwembad prachtig zomerzwembad © MarioPerulera @CC
Ontdek deze accommodatie
#422 Appartement Vera
5/5 - Onvergetelijk

Ideaal voor familie vakanties.. absoluut een aanrader
Zeer gastvrij. Schoon, groot appartement.

Allemaal goed!Allemaal goed! © JBAUM @CC
Ontdek deze accommodatie
#14276 Appartement Tremosine
5/5 -  Formidabel

Zeer centrale locatie, op slechts een paar meter van het Museum en direct aan de promenade vol met clubs van alle soorten. Kamer die eigenlijk een zelfstandig Studio-appartement is, met een eigen ingang, een kitchenette en een badkamer met een zeer comfortabele douche. Gedetailleerde reiniging. Absoluut perfect.

zeer lichte kamerzeer lichte kamer © ActiveS @CC
Ontdek deze accommodatie
#10425 Triplex Reggio Calabria
5/5 - Schitterend

We hebben 10 heerlijke dagen in Sardinië uitgeschakeld. Antonio's Villa in San Teodoro is perfect. Het huis is goed uitgerust met een mooie en rustige tuin. We hebben genoten van het ontbijt, lunch, diner en barbecue. De locatie is ook perfect, zeer dicht bij de stranden. Antonio was erg behulpzaam en aardig en maakte alles heel gemakkelijk vanaf het begin tot het einde van de boeking! We beveel deze plek volledig en hopen dat we in staat zullen zijn om terug te gaan binnenkort! Nogmaals bedankt Antonio!

Ontdek deze accommodatie
#14523 Huis Lu Nuragheddu
3.5/5 -  Heel correct

Zeer welkom en alle gemakken aan te bevelen aan een paar met baby

Ontdek deze accommodatie
#34940 Appartement Diamante
5/5 - Opmerkelijk

De Cabañas de Obel zijn mooie hutten in een zeer goed gelegen plek met uitzicht op Mogotes, en de maaltijden zijn erg lekker, ik Raad het zeker aan

Ontdek deze accommodatie
#67381 Huis Viñales
4/5 -  Keurig

Prachtige villa in een zeer rustige plek, moeilijk te vinden beter, het is een klein paradijs! De stranden van Ban Phe zijn erg rustig, verre van overspoeld door toeristen. Als u een rustige vakantie in Thailand wilt doorbrengen, is Little Paradise de plek om te komen

Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
4.5/5 - Subliem

Onze 3e verblijf in deze prachtige villa, uitstekende reputatie, zeer goed uitgerust en zeer schoon de huishoudster is efficiënt. Ideaal gelegen dicht bij het strand en winkels met de mogelijkheid om bereide gerechten te worden geleverd. Zeer warm welkom van Rikesh en Pinky die, net als Christian, goed advies om ons te laten ontdekken en kennen dit prachtige Mauritius. We hadden een geweldige tijd bij het zwembad en/of rond de barbecue. We zullen zonder aarzeling terugkeren naar deze villa.

Rikesh R.
Eigenaar
18/12/2019
Dank u, mijnheer Jean François voor uw bericht, het is belangrijk voor ons dat de villa aan uw verwachtingen voldoet, vooral omdat we deze net volledig hebben gerenoveerd. We hopen je weer te zien voor een 4e verblijf bij ons.
Met vriendelijke groet,
Rikesh, Pinky en Christian
Ontdek deze accommodatie
#3279 Villa Tamarin
5/5 - Opmerkelijk

We boekten Villa Petrarca te vieren onze 50e huwelijksverjaardag met onze familie. Het huis is zeer comfortabel en ruim. Het Park is prachtig. De receptie was perfect. LUISA de eigenaar was weg voor een paar dagen, maar elke ochtend een vriend of tuinman zou komen om nieuws te krijgen. Het huis is gelegen in een regio met een prachtig erfgoed: Padou Vicenza Venetië.
Dank aan Luisa voor dit geweldige verblijf.

Luisa M.
Eigenaar
27/11/2019
Geachte mevrouw, het was een genoegen u te mogen verwelkomen en te hebben gedeeld, ook al was het voor een korte tijd, de belangrijke gebeurtenis waarbij uw gezin bijeenkwam en u en uw man vierden. Soms, zelfs als het zelden gebeurt, gebeurt het in ons werk om gasten het gevoel te hebben vrienden of bijna verre familieleden te zijn. Bedankt voor deze kennis.
Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 - Grandioos

Hallo aan alle
Ik laat dit advies, gewoon om u te vertellen dat dit huis op het puntje van Bihit is mooi, perfect, het is de ideale plek om op te laden, om te genieten met familie, om een aangename tijd door te brengen in alle omstandigheden.
Je voelt je alleen in de wereld op dit moment, zonder zorgen, denken aan niets, gewoon genieten van het uitzicht, de tuin, deze natuurlijke rust die ik zal zeggen, zonder geluidsoverlast, noch visueel, het is echt een hoek van het paradijs, mijn paradijs.
Als je aarzelt en goed aarzel dan niet om te gaan!

Zonsondergang vanaf de rand van het huisZonsondergang vanaf de rand van het huis © ColineDS @CC
Zonsopgang gezien vanuit de woonkamer Zonsopgang gezien vanuit de woonkamer © ColineDS @CC
Bezoek PLOUMANACH verkozen dorp van de Fransen een paar minuten van huis Bezoek PLOUMANACH verkozen dorp van de Fransen een paar minuten van huis © ColineDS @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
4/5 - Klasse

Goede week ondanks het regenachtige weer waren waren nog steeds in staat om te genieten van de omgeving. Wat betreft het verwarmde zwembad huis, speelkamer beschikbaar gemaakt we hadden een goede tijd. Tot onze grote spijt waren we niet in staat om te genieten van de prachtige tuin gezien het weer. Nog duizend dank aan de verwelkoming van Maria en Judith. Mijn dochters hielden van hen we zullen terugkomen met plezier in de hoop dat het weer is op de RDV. Tot gauw hoop ik.

Ik beveel dit huis dat weg is, maar op 10 minuten zijn we op de aroundout. En niets beter dan rust en stilte als je uit een grote stad komt.

Tot gauw

Mooi moment dat we vertrekken met veel herinneringen Mooi moment dat we vertrekken met veel herinneringen © Mimi1234 @CC
Maria M.
Eigenaar
22/11/2019
Bedankt, tot je wilt.
Groeten Maria en Judith
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
5/5 - Klasse

Ik verbleef in Villa Petrarca voor een week met mijn familie en we hadden een fantastische tijd! De Villa is enorm en heeft een grote tuin met een zwembad waar u ontspannen met een boek aan het einde van een dag sightseeing. De locatie is perfect voor het verkennen van de omliggende Colli Euganei (denk aan wijngaarden, fietsroutes, lokale trattoria's...) maar ook voor een bezoek aan de historische steden Padova, Vicenza, Verona en natuurlijk Venetië!
De eigenaar Luisa is mooi en super behulpzaam als je tips nodig hebt over wat te doen, ze organiseerde ook voor een lokale chef-kok om naar het huis te komen en ons een feest van een diner te laten koken, 5-sterren plus!!!!

Luisa M.
Eigenaar
22/11/2019
Bedankt voor je zeer vriendelijke recensie en ik hoop je en je prachtige familie in de toekomst weer te ontmoeten.
Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 -  Heel goed

Spectaculaire omgeving, comfortabel interieur, onvergetelijke wandelingen

Ontdek deze accommodatie
#75717 Bergchalet Le Biot
5/5 -  Prima

We hadden een geweldige tijd in de Cashew Villa... De plaats is rustig en vis-à-vis. De vriendelijke Villa staat open voor de buiten vegetatie vanaf de eerste seconde. We vonden een geweldige plek om een familie vakantie door te brengen. Heel erg bedankt aan Laurence en David om ons in minder dan 24 uur in hun villa te verwelk. We zullen zeker terugkeren naar deze plek van ontspanning.
Justine en Axel

Ontdek deze accommodatie
#45865 Villa Saint François
5/5 -  Heel geschikt

Natuurlijk adviseer ik, steeds opnieuw. De tip van de bihit, een sensationele plek! Ja sensationeel, want onze 5 zintuigen zijn verzadigd met zo veel connecties, zoveel pracht,????

Het huis is een oase van rust, waar de heerschappij van enkele van de meest prachtige energieën, zonder twijfel voel je alle liefde van de eigenaren voor de plaatsen (ze zorgen voor elk detail) en de weelderige omgeving rondom dit Huis van zee, maakt ons voelen exclusief, Lucky, vereerd, bevoorrecht. Een paar kilometer van een van de mooiste kusten in Frankrijk of een paar stappen van kleine wilde eilanden met een onvergelijkbare Bretonse charme, zijn we ideaal geregeld. Maar als je net als ik bent, wil je het huis niet eens verlaten, dus de tip is een reis op zich, en een week zou nooit genoeg zijn om ervan te genieten!!????

Kortom, een magische plek, die ik al mis.
Ik zou zelfs zeggen een beneficent, besparing en een beetje betoverende plek!! ????????

De "Ti" van geluk!! ????

Het topje van bihitHet topje van bihit © Namaste33 @CC
Het huisHet huis © Namaste33 @CC
Zonsondergang net achter het huisZonsondergang net achter het huis © Namaste33 @CC
Zonsopgang vanaf het terrasZonsopgang vanaf het terras © Namaste33 @CC
Een paar kilometer van de mooiste baaien en wandelingen op de roze granietkust Een paar kilometer van de mooiste baaien en wandelingen op de roze granietkust © Namaste33 @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
5/5 -  Super

Dit is een prachtig huis dat van alle mogelijke comfort voorzien is. Niets ontbrak. Wij waren met 6 volwassenen, een kind van bijna 2 en een hond en hadden voldoende ruimte. Uitstekende bedden voor een goede nachtrust.
Mooie omgeving en gezellige plaats Winterswijk op loopafstand.

Ontdek deze accommodatie
#15643 Huis Winterswijk
5/5 - Perfect

Ons huisje perfect afgestemd op onze verwachtingen. De eigenaren zijn gastvrij, beschikbaar en altijd bereid om te helpen. Het zwembad was welkom toen we terugkeerden van een bezoek aan het gebied. De faciliteiten zijn voldoende voor een vakantie. De plaats is mooi en rustig. De sereniteit van het landgoed draagt bij aan het welzijn. Dank aan de heer en mevrouw polony voor het bijdragen aan het succes van onze vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#41724 Appartement Macouria
4.5/5 -  Super

Komen naar een quarantaine om verjaardagen te vieren, we waren allemaal blij met ons verblijf. Het landgoed is enorm en ontspannend. Het huis is groot, comfortabel; het voelt als thuis. Het is zeer goed uitgerust om grote groepen tegemoet te komen. En de gastheren zijn charmant, disc onaardig en zeer goed advies. We zullen allemaal een grote herinnering aan dit weekend hebben. Nogmaals bedankt voor uw welkom.

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
4.5/5 - Onvergetelijk

Ik had niet terug naar de Villa van Saint-Aygulf voor een paar jaar: veel transformaties, het terras van de tuin vloer heeft gereorganiseerd om de privacy van de vakantiegangers te bevoorrechten bij het zwembad (en ja aan het begin van de winter, we Baden): een Brede veranda gescheiden van het zonnige terras, uit de woning van de eigenaren, veel bomen zijn gekapt nog meer exleasing dit prachtige uitzicht van Oost naar West....
Sublieme feestdagen om de winter aan te vallen

Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 -  Heel geschikt

Op zoek naar heel en ontspanningsruimte, we vonden everythings plus zeer vriendelijke mensen, mooi weer en fantastische stranden.
Dank u.
Martin

MaanlichtMaanlicht © MartinLewis @CC
MaanlichtMaanlicht © MartinLewis @CC
MaanMaan © MartinLewis @CC
Museddu strandMuseddu strand © MartinLewis @CC
Giorgio C.
Eigenaar
03/11/2019
Bedankt voor het kiezen van ons.
Het was een genoegen u te ontmoeten en we hopen u snel weer te zien.
Beste wensen uit Sardinië.
G & S
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
4.5/5 - Schitterend

Laten we aankomen op 1 september 2019, en Jose wacht op ons in de Villa waar we de sleutels recbib, Jose beveelt de beste plaatsen om te bezoeken, ga uit eten, vrije tijd... We brachten 2 weken, en we hadden een geweldige tijd. Aan

Ontdek deze accommodatie
#74039 Villa Benidorm
4/5 -  Heerlijk

De eigenaar, Adelina was zeer attent en gastvrij bij onze aankomst. Tijdens ons verblijf was hij ook erg behulpzaam. Het appartement is glooiend en met veel leuke details. Alles perfect zou alleen zeggen dat het een beetje warm en heeft geen airconditioning hoewel we ze niet nodig hadden omdat het nogal een paar raam en is luchtig. Het gebied is erg rustig en de metro 5 min. te voet. Zeer aan te bevelen. Parkeren is mogelijk.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
4.5/5 - Subliem

Zeer geslaagd familieweekend doorgebracht in "de zingende watermolen". Alles was naar wens. Mooie, ruime woning.
Uitgebreide accommodatie. Zeer vriendelijk onthaal en afscheid. Kortom: een aanrader!

Magda V.
Eigenaar
25/10/2019
Beste Tine, dankjewel voor deze heel mooie recensie. Dit doet ons deugd te vernemen dat jullie een geslaagd weekend hadden. mvg, Magda
Ontdek deze accommodatie
#34117 Oude Molen Ruddervoorde
5/5 -  Prima

Geweldige Villa, geweldige verhuurder. Er ontbrak gewoon niets. We verbleven met onze 5 kinderen in deze villa en het was een van onze mooiste vakanties. Bedankt lieve Stephane, we zullen zeker terugkomen!!!!!

Elke ochtend.....Elke ochtend..... © Nele10 @CC
Waanzinnig uitzicht vanaf het verwarmde zwembad....Waanzinnig uitzicht vanaf het verwarmde zwembad.... © Nele10 @CC
Yoga was ook speciaal in deze weergave....Yoga was ook speciaal in deze weergave.... © Nele10 @CC
Elke avond hebben we genoten van het buiten.....Elke avond hebben we genoten van het buiten..... © Nele10 @CC
Zonder woorden....Zonder woorden.... © Nele10 @CC
Ontdek deze accommodatie
#68531 Villa Porto Vecchio