VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Excellent

Twintig jaar later, zijn we in het noorden van Fuerteventura.

Dit jaar, we besloten naar het zuiden, en fascineert ons stranden.
We verbleven in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. In het bijzonder, heeft dit appartement een groot terras met uitzicht op zee, comfortabel en comfortabel uitgerust met alles wat nodig is, zowel binnen als buiten het appartement. Er is een parkeerplaats, dicht bij het strand en de Duitse kanalen. Wat meer kunnen u vragen voor een geslaagde vakantie.

Wij raden het omdat we er erg blij zijn.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 -  Prima

Voor twintig jaar zijn we in het noorden van Fuerteventura. We hebben dit jaar besloten om naar het zuiden te gaan en we waren fascinerend stranden.
We waren in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. Met name dit appartement is modern ingericht, voorzien van alle nodige ruime, groot terras, zowel binnen als buiten het huis. Heeft de garage, Duitse kanalen en sluit vervolgens naar het strand.

Wat meer kunnen u vragen voor een heerlijke vakantie. Het is raadzaam, omdat we erg blij zijn.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Onvergetelijk

Huis York was de bom... Ik heb genoten van mijn verblijf op MAX als gevolg van de toegankelijkheid van de plaats die het was dicht bij de Eastgate Mall, de kamers zijn ruim en de Wi-Fi is gratis in het hele pand.

GROTE tot HOUSE ON YORK!!!

Ontdek deze accommodatie
#52632 Huis Johannesburg
5/5 - Klasse

De accommodatie ligt in het centrum van een oude dorp, zeer rustig.
Het huis mooi en schoon.

Zeker de moeite waard om te bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#35390 Appartement Borgomaro
5/5 -  Zonder weerga

Fantastisch appartement en een spectaculair uitzicht.

We zullen gaan.

Ontdek deze accommodatie
#53218 Appartement Alcossebre
4.5/5 - Klasse

Het huis was geweldig! Veel ruimte en fantastische tuin en uitzicht. We hadden BBQ- en partijen, ideaal voor een groep vrienden!

De zee lopen van het huisDe zee lopen van het huis © Foumar @CC
De voortuinDe voortuin © Foumar @CC
Het uitzicht vanaf de voortuin!Het uitzicht vanaf de voortuin! © Foumar @CC
Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven)Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven) © Foumar @CC
Ontdek deze accommodatie
#68374 Huis Eginitissa
5/5 - Fantastisch

Prachtig huisje! Zeer mooie plek!

Het appartement is zeer goed aangelegd en ingericht. De exteriors evenals interieur maken dit huis een ideale plek voor een vakantie. Wij zijn uitgerust en deze mooie streek hebben ontdekt.

Het is raadzaam

Ontdek deze accommodatie
#71202 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Minzac
4.5/5 -  Heerlijk

Heerlijke locatie met mooie keuken en rustige omgeving. Het strand is vlakbij en we konden met de tram ook zo naar het centrum. We hebben genoten!!

Ontdek deze accommodatie
#76111 Stadshuis Den Haag
4.5/5 - Opmerkelijk

Dit vakantiehuis is ideaal om te ontspannen met de familie in een idyllische omgeving.

Gelegen in een groot groen gebied, de plaats is rustig en kalm: geen behoefte om naar te kijken de kinderen.
De eigenaar, zeer discreet, vriendelijk met ons. We hadden recht op het produceren van de moestuin.

De situatie is perfect voor mooie wandelingen in de bergen!

Ontdek deze accommodatie
#14190 Appartement Luz Saint Sauveur
4.5/5 - Sensationeel

We hadden een zeer aangenaam verblijf in Rosas.

Het appartement is zeer functioneel en ruime en vooral het uitzicht is prachtig. De nieuwe keuken en badkamer, bieden een echte meer.

Een zeer welkome van Christine en haar echtgenoot.

Hoop om terug te komen!

Fabienne M.
Eigenaar
24/05/2017
We zijn blij dat uw verblijf ging goed.
Een andere keer misschien!
Ontdek deze accommodatie
#23869 Appartement Rosas (Roses)
5/5 - Perfect

Bed erg aardig en gastvrij. geweldig voor diegenen die rust en ontspanning, maar ook voor iedereen in slechts een klein eindje rijden wil de Adriatische kust te bereiken.

GazonGazon © AliceF87 @CC
Ontdek deze accommodatie
#44093 Origineel Huis Gemmano
5/5 -  Super

Dit comfortabele appartement en wij adviseren met een zuiver geweten!

Op verzoek is het mogelijk om te ontbijten en dineren voor een kleine prijs!

Diner is dagelijks vers en koken was perfect, zoals we wilden.

Zonder aarzeling raden wij deze vakantie verhuur.

Parkeren op het terrein Parkeren op het terrein © BartlJ @CC
Ontdek deze accommodatie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 -  Prima

Mijn vrouw en ik verbleven in Casa Anita meerdere malen door de jaren heen en hebben er altijd een geweldige ervaring gehad.

Wij houden dat de kamers keukens hebben en we hou van opknoping uit bij het zwembad. We kiezen voor de hogere verdiepingen te krijgen van de standpunten die fantastisch zijn.

Het is enigszins veranderd sinds enkele van de weergave werd geblokkeerd, maar nog steeds prachtig.

Ontdek deze accommodatie
#21346 Bungalow Puerto Vallarta
5/5 -  Heel goed

De Villa is in een uitstekende conditie en schoon.

De locatie is geweldig met een adembenemend uitzicht op de zee en de kustlijn.
De villa is voorzien van alle gemakken en met charmante meubilair. Het had een zeer grote buiten ruimten, met zwembad, bubbelbad en solarium, omlijst door limonade einde bloemen.

Het is echt een plek van uw droom. Als u over de schoonheid van de kust van Amalfi denkt, is Villa Costanza de place to be!

Ontdek deze accommodatie
#51714 Natuurstenen Huis Maiori
5/5 - Onvergetelijk

Aankomen, uitstappen en vervolgens dit fantastisch uitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de Dolomieten... Dit is vakantie.
Vanaf het eerste moment voelden we ons waarschijnlijk. De begroeting was vriendelijk en warm, en zo was de hele vakantie.

Mooi nieuw appartement, stijlvol en modern ingericht met boer accent. Rondom alles was zeer attent en gemaakt met veel liefde. Een droom van biologisch ontbijt en boerderij producten.

Ook in de wellness-oase, hebben we genoten van de baden van hooi en wol. De ochtend die yoga met Doris altijd een hoogtepunt was.

Conclusie: Een all round geweldige vakantie.

Dank u Margit, Markus en Doris. Wij terugkeren aan u.

Uitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de DolomietenUitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de Dolomieten © Marty @CC
Ontdek deze accommodatie
#43240 Boerderij Klobenstein (Collalbo)
5/5 - Excellent

We waren zo gelukkig om deze cabine Lastminute voor een late Moederdag/vroege verjaardag hebben snagged en het niet teleur.

Mijn man was echt onder de indruk en wij wensen dat we zouden er meer tijd hebben gehad. De locatie was zo mooi en een mooi contrast van de woestijn en de parken.

Ik pakte #1 cabine vanwege alle bomen en ik kies rechts! Het dek en het uitzicht waren fenomenaal. Er was zelfs een beetje sneeuw overgebleven en mijn peuter was zo opgewonden.

Hoewel Moab ongeveer 40 minuten van het hotel was, het was dus de moeite waard. Het station op en neer was een avontuur op zich.


Thanks so much voor een heerlijk verblijf! We hopen dat we binnenkort terug!

Perfecte Bed met vleugje Afrika, dus de Afrika-cabinePerfecte Bed met vleugje Afrika, dus de Afrika-cabine © TinaM @CC
Portiek en front porchPortiek en front porch © TinaM @CC
Weelderige eetgelegenheden en comfortabeleWeelderige eetgelegenheden en comfortabele © TinaM @CC
Kijken naar de vogels uit dit ontbijt hoekje was betoverendeKijken naar de vogels uit dit ontbijt hoekje was betoverende © TinaM @CC
Ontdek deze accommodatie
#15109 Bergchalet Moab
4/5 - Klasse

22 vangsten in 3 dagen: Achgans zetten naar zee, Golden van dicht bij 40 cm en 2 6 lb Pike.

Wat een grote vissen...Wat een grote vissen... © RochA @CC
Dit goud eindigde in Golden amandine Dit goud eindigde in Golden amandine © RochA @CC
Ontdek deze accommodatie
#21812 Bungalow Chalet Mansfield et Pontefract
5/5 -  Heel goed

Wij verbleven 2 weken en echt van genoten. Ook handig om het centrum.

Heel goedHeel goed © GardiolS @CC
Ontdek deze accommodatie
#20481 Appartement Turijn
4.5/5 -  Heerlijk

Wij zijn fanatieke fietsers, en augustus vorig jaar, waren we op zoek naar betaalbare accommodatie langs een fiets voor sommige rust en recreatie.

Door een ongeval, stuitte we op maaltijden, en we besloten om een ritje...

Over het geheel genomen, we waren zeker niet teleurgesteld. Of ben je meer op de actieve of luie kant, zijn er vele activiteiten voor u. Rijden op de nabijgelegen ranch, fietsen of zwemmen in de rivier Drava, barbecue en gewoon de schaduw.
De hosts zijn een zeer goed paar van de hoofdstad Zagreb.

Een groot pluspunt voor ons was het bos naast het huis, zelfs in de heetste maanden van de zomer, er is altijd een zachte bries die blaast.

Over het algemeen raadzaam het ongetwijfeld voor iedereen op zoek naar een andere vakantie.

Barbecue, hoffelijkheid van onze gastherenBarbecue, hoffelijkheid van onze gastheren © LuanaH @CC
Onze gastheer, Irena, met mij en de andere gastenOnze gastheer, Irena, met mij en de andere gasten © LuanaH @CC
Tafeltennis in de middagTafeltennis in de middag © LuanaH @CC
De huisdieren hier krijgen een koninklijke behandelingDe huisdieren hier krijgen een koninklijke behandeling © LuanaH @CC
TafeltennisTafeltennis © LuanaH @CC
Ontdek deze accommodatie
#45943 Huis Repaš
5/5 -  Heel redelijk

Mooi huis in een rustige wijk met een instelling van cipressen en uitzicht op het meer, zonder het ontslag van de nabijheid van alle toeristische attracties en diensten binnen handbereik.

zeer goede plekzeer goede plek © CristianD @CC
Ontdek deze accommodatie
#103 Bergchalet San Carlos de Bariloche
5/5 - Onvergetelijk

We hebben een geweldig weekend in deze villa!
Genoeg contact met de natuur dat de kleintjes loved it! Het huis is groot en bekend, de tuin is groot en plat, ideaal voor kinderen en ouderen.
Wij nam de gelegenheid voor een bezoek aan de oosterse tuin Bacalhôa Boeddha Eden, mooi, ligt op 5 min rijden!
Ik ben van plan om terug te gaan!
Bedankt voor de sympathie.

Groot zwembad!Groot zwembad! © MagdaG @CC
Ontdek deze accommodatie
#5959 Villa Carvalhal (Bombarral)
5/5 -  Super

Goede plek voor ons om te genieten van 10 dagen Tuscany zon en platteland.

Groot zwembad en veel plekken om te ontspannen door onszelf. Twee andere huisjes met gezinnen, met de kinderen genieten van het gezelschap van andere kinderen uit Duitsland en Holland.

De accommodaties van goede kwaliteit voor ons en onze familie.

Goed aan te bevelen cottage La Luna

Ontdek deze accommodatie
#26525 Natuurstenen Huis Castiglion Fiorentino
5/5 - Opmerkelijk

Het was een zeer prettige ervaring.
Uitstekende kwaliteit van slapen in een comfortabel bed, het is sensationeel!

Erg vriendelijk, mooie accommodatie, de kinderen waren blij dat de badkamers zijn mooi, zeer koele sfeer.

Samen eten op het terrasSamen eten op het terras © JuanL @CC
De tipi waar hij sliep ikDe tipi waar hij sliep ik © JuanL @CC
Ontdek deze accommodatie
#19997 Yurt (Mongoolse tent) Granada (Andalusië)
5/5 - Excellent

We hadden de Feria de Jerez in dit appartement en geen gebrek aan aandacht!

Zeer schoon en zeer comfortabel, in een zeer rustig en gemakkelijk parkeren op de urbanisatie van de straat (tal van plaatsen rond).

Het appartement is goed onderhouden en ontbreekt elk detail, goed uitgeruste en zeer compleet.

Wij zullen terug!

Een zeer mooi terras voor ontbijt 2 personen!Een zeer mooi terras voor ontbijt 2 personen! © anaalonso @CC
Ontdek deze accommodatie
#10725 Appartement Jerez de la Frontera
5/5 -  Heel redelijk

Romantisch verblijf heeft Netanya en om uit te voeren van de halve marathon in Jeruzalem.

We waren op zoek naar een ruim appartement dicht bij het centrum en met snelle toegang tot de zee. Wij zijn niet teleurgesteld!

Een grote dank aan Johana voor zijn vriendelijkheid en gastvrijheid.

De Israëlische strand ontbijt in het café van de koffieDe Israëlische strand ontbijt in het café van de koffie © RebeccaC @CC
Echt leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strandEcht leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strand © RebeccaC @CC
Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk © RebeccaC @CC
Ontdek deze accommodatie
#15648 Appartement Netanya
4.5/5 -  Heel redelijk

Sinds onze terugkeer, hebben we nog niet gevonden de tijd om u te vertellen hoe mooi ons verblijf met u was.

We hadden een geweldige week in uw appartement.

Alles was vlekkeloos. Mooie Miss Mienne.

Het uitzicht op de skipiste was erg exotisch en we hield van de kant van uw interieur gezellig.

Korte maar geluk.

We zullen zeker terug naar huis tijdens een toekomst verblijven in Pralognan la.

Nogmaals bedankt en goede dag aan u.

Verblijf met een mooi versierde tafelVerblijf met een mooi versierde tafel © LAURINM @CC
De mezannineDe mezannine © LAURINM @CC
De boerderij van Pralognan la fleurieDe boerderij van Pralognan la fleurie © LAURINM @CC
Ons terras voor maaltijdenOns terras voor maaltijden © LAURINM @CC
De flora van de zomer, de Martagon lelieDe flora van de zomer, de Martagon lelie © LAURINM @CC
Ontdek deze accommodatie
#16333 Appartement Pralognan la Vanoise
4/5 - Onvergetelijk

We brachten een goede week. de eigenaar gaf ons een goede thuis.

De casa tipica heeft alles wat die we nodig in een rustig dorp en simpatico.

Alle vakantie heel goed

Teresa M.
Eigenaar
22/05/2017
John Ik ben erg blij, want met uw mening kun je andere mensen helpen!

Mercia om "live" bij ons dit voorjaar.
Ontdek deze accommodatie
#13260 Dorpshuis Níjar
5/5 - Onvergetelijk

Mij en mijn familie echt genoten van de gastvrijheid, die eigenlijk ons bijna het gevoel maakte dat wonen in mijn eigen huis. voor de eerste keer wij een week doorbrengen op de prachtige landhuis in Siviri in juni 2014.
Ik moet zeggen dat deze een mooie en warme welkom ik nooit eerder had! De eigenaren Dimitri en zijn vrouw Elena zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Meteen heb je het gevoel dat je ze sinds een lange tijd kent.
Het huis is prachtig ingericht, met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. De werf is groot en heeft een barbecue. Het ligt slechts in een paar minuten lopen van het strand in een zeer rustige en vreedzame omgeving.

Highly recommend deze plek voor een rustige en ontspannen vakantie. We retourneren jaarlijks voor onze jaarlijkse zomervakantie

Ontdek deze accommodatie
#40151 Plattelandshuis Siviri
5/5 -  Formidabel

Dit huis biedt een prachtig zwembad, een meerdere terras om te genieten van de zon op elk moment van de dag!
Ook buitengrill, als u graag van het buitenleven / genieten van de natuur, het is een leuke plek om te verblijven.
De woning biedt alles wat die u nodig hebt. De afbeeldingen op het web lijkt verouderd, maar het huis zal u verrassen.

Veel te doen in de omgeving!

Ontdek deze accommodatie
#43666 Villa L'Alfas del Pi
5/5 -  Zonder weerga

Alles wordt gedaan om een goed gevoel over dit mooie goed uitgerust huisje.
De spelletjeskamer werd gewaardeerd voor groot en klein.
De eigenaar had gezorgd om duidelijk van sneeuw van de weg en we werden begroet door een warme troostend hout.
Het chalet heeft een beetje meer beschikbaar (zout, kruiden, specerijen, suiker, wafeltjes, vloeibare zeep, afwasmiddel,...)

In principe had een zeer aangenaam verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#3865 Houten Chalet Le Ménil
5/5 -  Heel geschikt

We verbleven in landhuis in Siviri voor de eerste keer in 2014.
En als we hier voor de eerste keer waren, wij elk jaar onze vakantie terugkomen.
Highly recommend deze verbazingwekkende eigenschap voor rustige en ontspannende vakantie in Chalkidiki.
Het huis is ruim, schoon, goed gepresenteerd (aandacht voor detail), comfortabel en volledig uitgerust voor alles wat je nodig, met inbegrip van de Wi-Fi en T.V. goed onderhouden tuin met barbecue.
Het strand ligt op 10 minuten lopen. Elena en Dimitri zijn de meest vriendelijke en behulpzame gastheren!
Het is duidelijk dat dit niet alleen de business voor hen, ze geven je het deel van hun hart. Het is eer voor ons om hen te ontmoeten.
Met liefde, Zhiva en Georgi

Ontdek deze accommodatie
#40151 Plattelandshuis Siviri
4.5/5 - Klasse

Van de ontzagwekkende hosts (Elena en Dimitri) naar elk deel van de villa was dit de perfecte vakantie voor ons gezin.

We genoten van elke minuut van en zou terugkeren geen sprake! Een geweldige plek voor uw vakantie. Onze gastheren waren niet alleen zeer attente, maar ze zijn ook zeer warme en zorgzame mensen die op elke wens reageren. Ideale omstandigheden in de villa met alles wat die u nodig hebt.

Dank u Elena en Dimitri. Met liefde, Zhiva en Georgi.

Ontdek deze accommodatie
#40151 Plattelandshuis Siviri
4.5/5 -  Formidabel

Zeer schoon, zeer comfortabel. Het appartement is Zuid georiënteerd met mooi uitzicht. Het terras is geweldig!

Zeer goed gelegen: slechts 200 meter van het strand, supermarkten en restaurants. Alles is vlakbij.

Het ernaar uitzien te gaan weer

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Bedankt voor je mooie recensie Anneliese. Wij wensen u het beste
Ontdek deze accommodatie
#16832 Appartement Marbella
5/5 - Opmerkelijk

Geweldige locatie. Alle voorzieningen op loopafstand. Dicht bij het strand.

Appartement was mooi en schoon.

Super vakantie. Wij komen zeker terug.

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
Ontdek deze accommodatie
#16832 Appartement Marbella
5/5 -  Super

Ik huurde deze villa voor een zakenreis 2 maanden is dat het was alles gewoon super.

De villa is gelegen op de hoogten van Papeete waar versheid zeer aangenaam na een lange dag is.

Deze vakantievilla is zeer goed uitgerust en schoon dankzij een zeer effectief schoonmaakster!

De eigenaar was attent en reactieve aan elk van mijn toepassingen.

Kijk in de ochtend bij het ontbijtKijk in de ochtend bij het ontbijt © DanyR @CC
Ontdek deze accommodatie
#26317 Villa Papeete
5/5 - Onvergetelijk

Contact met de eigenaar was eenvoudig en de hoeveelheid beschikbare informatie heeft ons geholpen bij onze keuze, de service is uitstekend.

De beschrijving van het huis antwoorden op elk gewenst moment op dat gepresenteerd op de aankondiging. Het appartement is heel schoon, goed gelegen, ingericht met smaak en liefde.

We zijn er gemaakt te voelen zeer comfortabel en we hebben genoten van de rust en stilte!

Ongeacht het seizoen komen we met plezier terug.

Dank u!

Ontdek deze accommodatie
#8641 Villa Callas
5/5 - Perfect

Een zeer mooie vakantie zonder compromissen. De kamers zijn liefdevol ingericht en fam. Lehmann was een vriendelijke gastheer. Zeer aanbevolen.

De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten!De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten! © SteffiS @CC
Ontdek deze accommodatie
#69023 Appartement Pleisweiler Oberhofen
5/5 - Opmerkelijk

Ons 8e bezoek aan dit stukje paradijs, een volwassene alleen plaatsen dus rust en ontspanning is in overvloed.

Het appartement heeft alles en meer voor u om te genieten van uw verblijf. De hosts Marie en Luciano staan zonder opdringerig dus alle inlichtingen die nodig zijn voor de lokale eetgelegenheden en plaatsen om te bezoeken kan worden gegeven.

Dicht bij koffie besteden winkels en supermarkten, zodat u kunt vul je koelkast met eten en drinken en gewoon uw dagen ontspannen in de prachtige tuinen of loungen bij het zwembad.

Een auto is vereist en Marie kunt bestellen voor u en het zal worden geleverd voor u op de dag van uw aankomst.

Geef het een poging, ik kan u verzekeren dat u zal terugkeren!

Ontdek deze accommodatie
#7682 Bungalow Chalet Santa Bárbara de Nexe
4.5/5 - Onvergetelijk

We brachten een fantastisch weekend met uw gezin in dit volledig gerenoveerde chalet en met een prachtig uitzicht.

De eigenaar is vriendelijk en altijd beschikbaar.

We waren 18 en zijn allemaal klaar om terug te komen zonder zo spoedig mogelijk!

Ontdek deze accommodatie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Excellent

Bedankt nogmaals, hadden we geweldige vakantie in deze prachtige plek.
De hele familie is klaar om terug te komen volgend jaar.
Dank ook voor al uw informatie.

Ontdek deze accommodatie
#18494 Villa Anthéor
5/5 - Bewonderenswaardig

Ik hield van het huis, orde en netheid.
Rustig met schitterende kleuren en vrede.
De betoverende eiland Stromboli.

We genoten van de persoon die ons begroet toen we aankwamen.

Wij raden!

Ontdek deze accommodatie
#49626 Huis Stromboli
5/5 -  Heel goed

Alle zoals locatie, vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goed gelegen, zeer volledig en zeer schoon appartement.

Montse bedankt!... herhalen!

Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht.Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht. © FinaC @CC
Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water.Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water. © FinaC @CC
Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
3.5/5 - Matig

Een huur van 500 euro voor 4 nachten met een vertrek om 12.30u voor de sleutels op vrijdag.
We zijn gekomen, een koelkast, een afwasmachine en een bodem van gootsteen vol schimmel die het duurde lang te reinigen als u wilt gebruiken. Het huishouden werd slecht met geen leeggemaakte vuilnisbakken en een heleboel stof...
De eigenaar is dus op de hoogte (problemen veroorzaakt door de nieuwe schoonmaakster). Het huis is volkomen overeen met de beschrijving en zeer goed gelegen. Gebrek aan isolatie voor deze huurperiode en met een jong kind, de woonkamer blijft koel ondanks de hitte. Het is erg helder en de terrassen in de zomer, moet een echte traktatie!
Zeker meer aangename woning in de zomer als de reiniging correct wordt gedaan. Een enigszins chaotische last minute Autoverhuur, jammer!

S. M.
Eigenaar
22/08/2019
Hallo,
Ik wil deze kennisgeving intrekken omdat ik deze huur op het allerlaatste moment accepteerde bijna om service te verlenen en ik merkte dat ik een
huishoudprobleem had dat de opmerking van de persoon genereerde. Het tarief was ook vrij uitzonderlijk! Er zijn verschillende elementen in deze opinie die me van streek maken. Dit huis is bedoeld voor een vrij high-end verhuur met voordelen die kwaliteit zijn.
Ontdek deze accommodatie
#18926 Villa Cap Ferret
4/5 - Fantastisch

We werden heerlijk verwelkomd met veel respect. De apparatuur en faciliteiten van het appartement zijn perfect.
We hadden een mooie tijd waardoor ons om te genieten van de rust van de plaats. We hebben waardering voor de privacy zonder inmenging van buitenaf.

Goede kwaliteit-/ prijsverhouding. Wij waren tevreden met alles. Dank u.

Teodoro M.
Eigenaar
09/05/2017
Dank u voor uw vriendelijkheid. Ik ben blij dat je er een aangenaam verblijf.
Ontdek deze accommodatie
#49923 Villa Pinseque
5/5 -  Heerlijk

In een paar dagen hebben we dit juweeltje op Porto Cheli ontdekt:-eerst en vooral, gastheren, Angela en Peter, dat u niet zult vergeten: vrijgevigheid, vreugde van het leven, bereid zijn om hun ervaringen te delen (voor meer meertalig, het helpt).

We vonden dat er een ideale locatie voor ontspanning meer verschillende: * water natuurlijk, met een ligplaats, Pebble Beach, zand en rotsen die geëffend.
* Badminton, in een veld in de natuur, met net en markering (steen heeft een reserve van het vliegen).
* Ping pong onder een grote pijnbomen voor een verblijf in de schaduw wild petanque naar keuze van de schaduwen!
* Verbazingwekkend in dit kader een tafelvoetbal table, ja! En als Pierre is er, maar mist u een partner, zal het een genoegen een bijdrage te leveren.
* Voor degenen die genieten van de rust: loungen, lezing, dagdromen of filosofische discussies in de schaduw van de pijnbomen, gesust door het geklots van de zee die rond u verspreidt!

We hadden de vrije tijd om diverse bezoeken om deze regio van Griekenland te ontdekken: Epidaurus, Mycene, eiland Spetses, Hydra, enz. Zoals we fans van prehistorische vindplaatsen zijn, vroegen we Pierre of Angela dat wij hebben laten zien... Franchthi grot ontdekten we na een mooie Ballad van een 1/2 uur langs de zee.

De schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zeeDe schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zee © JeanF @CC
Ontdek deze accommodatie
#8974 Maisonette Porto Cheli
4.5/5 - Fantastisch

We hebben een verblijf met vrienden die ging erg goed in dit chalet zeer goed uitgerust en goed gelegen.

We vonden dat de valleizicht vanaf het grote zonnige balkon mooi was.

Het resort van Orres is een skigebied voor alle niveaus skiërs.

De eigenaar is erg vriendelijk en altijd beschikbaar voor ons hulp tijdens ons verblijf.

Ik beveel deze plek!

Ontdek deze accommodatie
#24238 Houten Chalet Les Orres
4.5/5 -  Zonder weerga

De locatie is zeer goed voor recreatiegebieden en dicht bij het strand.

Het verblijf zeer comfortabele en uitstekend zicht op het terras ook aandacht schenken aan de eigenaar van de comfort.

Jose P.
Eigenaar
08/05/2017
Geachte heer Romero, ik dank u voor uw opmerkingen en daar mijn thuiszorg. Als je de eigenaar. Ik hoop op een dag terug te keren. Een groet.
Ontdek deze accommodatie
#9202 Appartement Orihuela
5/5 - Grandioos

We genoten van elke minuut van ons verblijf in het huis.

Het was extreem handig in termen van het hebben van een veilige afstand van het stadje met een schilderachtige omgeving.

De verhuur is een stand-alone huis onder een complex van individuele huizen, met goed gevormde erf en Tuin, privé parkeergelegenheid.

Twee goed sized slaapkamers (waarvan één, met eigen douche en toilet) en ruime, mooi ingerichte woonkamer. Mooie en goed uitgeruste keuken, ruime buiten veranda met schaduw en onbelemmerd uitzicht op de zee en de maan stijgen. Vriendelijk en begripvol eigenaar, aangeboden en alle hulp geboden en adviseren we nodig hadden, waardoor we in vrede om onze vakantie te genieten.

Ik aanbevelen sterk deze eigenschap voor een familie van 4-6 personen. Wij gaan zeker terug.

Costas H.

Ontdek deze accommodatie
#44609 Villa Agia Irini
4.5/5 -  Super

Uitstekende kwaliteit / prijs. De weergave is prachtig!
Wij bijzonder genoten van het uitzicht: u ziet de poort naar het noorden en in het zuiden zien we Antiparos.

We doorgebracht een onvergetelijk verblijf, met de wens dat we terug op de prachtige tijden dat het kijken ging om onze espresso's ochtends de boot, voer de poort van Parikia kijken.

Ontdek deze accommodatie
#44609 Villa Agia Irini
4/5 - Bewonderenswaardig

Ik was in December samen met een vriend. Het was een all-round geweldig verblijf.
Het appartement is prachtig uitgerust met alles wat die u nodig hebt. Het was zeer schoon, alles omdat dit wordt schoongemaakt na ieder verblijf door een schoonmaakster. De badkamer is hypermodern en onlangs gerenoveerd. Er is een nieuwe keramische kookplaat in de keuken. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht direct aan zee - prachtige voor het ontbijt. De plant zelf is zeer goed bewaard en beschermd door een hek en poorten. Hier kunt u echt ontspannen. We hadden een auto en het verkennen van de omgeving. Er zijn ook goede busverbindingen en reisbureaus, die eiland trips met bieden pick-up rechtstreeks op de weg. Iedereen op zoek naar de opwinding en de vele mogelijkheden om te winkelen voor van Los Cristianos, en goed er ook komt met de bus. Naar Las Galletas met een kleine promenade en restaurants aan de zee aankomen op de voet. Er zijn ook sommige winkels en shopping. Direct bij de fabriek is een supermarkt in die een goede selectie om te winkelen heeft. Het appartement wordt beheerd door een Duitser die woont nog in het complex en was erg mooi.

Ontdek deze accommodatie
#37701 Appartement Costa del Silencio
4.5/5 - Subliem

We hebben twee weken in de maand September in deze plaatsen, dus off piek.
De omgeving is mooi en weelderige vegetatie. De plaats is bevorderlijk voor de rust en het zwemmen, evenals de beroemde "Dolce tarief Niente" lokale.
We konden genieten van een uitstekende weersomstandigheden en ideale temperaturen. Privé strand onder de woonplaats. Toegang tot het strand door een ook paadje door die is het mogelijk om te lopen door het strand, evenals de waterkant naar Tropea te gaan voor de markt.
Het appartement, net als de apparatuur binnen is een beetje oud maar zeer correcte en typische toeristische accommodaties aan de kant. Seizoensverhuur is gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg en parkeren is eenvoudig.
De gespreksleider van de plaats is erg vriendelijk, lief zijn voor die een paar woorden van Italiaans spreken. Door het wonen in de nabijheid, toont hij ineens nuttig, discreet en attent.
We hadden een zeer goede ervaring en we zullen zeker terugkomen!

Vincenzo M.
Eigenaar
07/05/2017
Je was een voorbeeldige paar, mooi en zeker niet opgeleid
We hebben ons geen probleem. Misschien zullen we andere gasten als u te vinden.
We hopen zo
veel kunnen we elkaar weer volgend jaar voort te zetten
ons gesprek en delen onze adviezen.
Onze parfums en onze passie op u wachten.
Ontdek deze accommodatie
#62232 Huis Parghelia
4.5/5 - Perfect

Net terug van de Paasvakantie in een mooi gebied van Sardinië. Alles is geweldig, maar het is moeilijk om te vinden van iets dat is niet prettig in Sardinië.

Deze vakantiewoning is een parel in de natuur, gelegen tussen de zee en de bergen. We hadden alles bij de hand snel met de auto. Nadat de verlegenheid van de keuze loungen vreedzaam in de zon op het strand of een wandeling in het bos zonder twijfel een kans is is er gemakkelijk bij de hand.
Als u op zoek bent naar de verkeerschaos, de nachtclubs en disco's komen niet hier! We waren op zoek naar het ideale appartement voor de mooie we de verkwikkende vakantie na de stress van het werk brachten.

Natuurlijk, geen pretje mist, maar ligt op ideale afstand van kunnen veroorloven om te genieten zonder ooit lijden.

Wat een prachtige avond! Ik heb om terug te gaan opnieuw hoewel ditmaal ik proberen zal om mij te beperken met Culurgiones, Seadas en Cannonau!!!Wat een prachtige avond! Ik heb om terug te gaan opnieuw hoewel ditmaal ik proberen zal om mij te beperken met Culurgiones, Seadas en Cannonau!!! © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Eigenaar
06/05/2017
Mr. Goedenavond. Marco
Het is een genoegen om u en uw gezin als onze gasten te hebben.
Wij hopen u snel te zien!
Beste wensen voor iedereen.
George
en Richard Simonetta
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
4.5/5 -  Formidabel

Het is raadzaam dit huisje voor haar apparatuur, schoon en de ligging in de natuur, maar dicht bij winkels en het vertrek van de wandeling.

We gaan er regelmatig voor meer dan 10 jaar...

Roselyne en Jean Marie, uw gastvrouw, zal u een warm welkom reserveren en ze zijn altijd goed advies, omdat ze zijn opgegroeid en nog in het gebied leefde.

U zult niet teleurgesteld worden!

Ontdek deze accommodatie
#26358 Natuurstenen Huis Ménerbes
4.5/5 -  Heel goed

Ik bleef deze winter 2 maanden in het appartement en vond het geweldig.

Maria maakte het appartement zeer comfortabel en aangenaam en is een charmante gastheer.

Het ligt op ongeveer 100 meter van het strand met uitzicht op zee.

Ik adviseer ten zeerste een bezoek !!!

Ontdek deze accommodatie
#20621 Appartement Quarteira
4.5/5 -  Formidabel

Zeer gastvrij. Aangenaam verrast door dit huis, typisch van de Vendée, gerestaureerd met smaak en in de traditie van de regio.

Niets mis met het niveau van de reinheid, alles was perfect!
Op het niveau van de uitrusting was niets verdwenen. Ook in de tuin waar de barbecue en de tuin dat verwachtte we!

De omgeving is erg mooi en vooral ontspannen; verbleven hier voor een geweldig verblijf.

Verhuur aan te bevelen!

Ontdek deze accommodatie
#25151 Natuurstenen Huis La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 -  Zonder weerga

Appartement gelijk aan foto's.
Zeer goede aandacht door Señora Marisol, zeer attente in het geven van informatie over wat nodig is.

Zeer goede en comfortabele locatie van het gebouw

Zeer mooi appartement in uitstekende conditie zeer vriendelijke eigenaar aanbevolen 100%Zeer mooi appartement in uitstekende conditie zeer vriendelijke eigenaar aanbevolen 100% © Fabietto1370 @CC
Ontdek deze accommodatie
#19174 Appartement Cartagena de Indias
4.5/5 -  Heel goed

Een rustige plek. Strategisch perfect voor degenen die willen om te ontspannen en dicht bij vele punten van belang.
Het huis is comfortabel, groot, vers en smaakvol gerenoveerd.
De slaapkamer is gigantisch, en gewelfde plafonds, hoog.
Het beste deel is hoe aboutsome ontbijt in de ochtend, een patio waar u kunt lunchen of dineren in de avond, en genieten van enkele wind.
De eigenaren zijn mooie mensen en zeer nuttig.
Hiervandaan bereikt u de rotsachtige kust in het Oosten (Tricase porto, Andrano, Marina kassen, Castro)- en zandstranden in het zuiden (Marina di Ugento is tot 20 KM).
We kunnen niet Lecce, Otranto, s. Maria di Santa Cesarea Terme en alle de mooie dorpen in het achterland bezoeken.
Net buiten het dorp is er een enorm winkelcentrum waar u alles kunt vinden.
Mooie feest van San Donato, die hadden het geluk om te leven in Montesano, concerten, voedsel en lokale wijn en een groot aantal mensen.

Onze hoek-preferritoOnze hoek-preferrito © Pina @CC
Luminaria op de cursus (festa di San Donato)Luminaria op de cursus (festa di San Donato) © Pina @CC
Illuminations in muziek (festa di San Donato)Illuminations in muziek (festa di San Donato) © Pina @CC
Een diner met MichaelEen diner met Michael © Pina @CC
Ontdek deze accommodatie
#50547 Origineel Huis Montesano Salentino
4.5/5 -  Heel goed

Gingen we met ons gezin van 4 personen en een enkele vriend.
We verbleven in Pasen 2017. We verbleven slechts 3 van de 4 kamers.

Large buiten aan het licht gebracht parking, vakantiewoning is gemakkelijk te vinden.
Het outdoor-terrein bestaat uit een tuin met vegetatie en grote bomen, met een zwembad voor de deur. Goed onderhoud en optimale reinheid van het milieu.
Wanneer op een dag die het was koud en winderig, we niet konden de zon op het gazon gemonteerd in de voorkant van het huis, we speelden binnen, Biljart en tafeltennis.

We brachten €1640 voor een week all-inclusive. We zullen weer blijven en vul alle kamers beschikbaar!

Ontdek deze accommodatie
#72383 Villa Gradoli
4.5/5 -  Zonder weerga

Ik bleef een week en ik had een geweldige tijd.
Het appartement is zeer comfortabel en heeft alles wat die u nodig hebt. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die alleen reizen, maar ook twee of paar.

Het appartement is gelegen in een zeer rustige omgeving, goede verbindingen en dicht bij een van de meest mooie en grote parken Rome!

De eigenaar is erg behulpzaam en geeft u alles wat die u nodig hebt!

Het huis heeft ook een wifi-toegang.

Super aanbevolen!

Maria

Tuin en Park in de buurt van het appartementTuin en Park in de buurt van het appartement © MariF @CC
Ontdek deze accommodatie
#67698 Appartement Rome
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Een ontspannen verblijf in een fantastische plek.
We onmiddellijk voelde me comfortabel en ging onmiddellijk om toe te treden enkele vrienden.

Wij raden aan iedereen en we zullen terug.

Ontdek deze accommodatie
#2683 Origineel Huis Moasca
5/5 - Fantastisch

Kom naar Tahiti als onderdeel van een project wordt aangenomen, we verbleven in "Toupidek op het strand" het appartement is erg mooi, prachtig gelegen en zeer rustig.

We raden sterk aan deze verhuur

Ontdek deze accommodatie
#36236 Appartement Arue
4.5/5 -  Prima

Zeer goede ontvangst bij aankomst. We waren aangenaam verrast door dit huis, gerenoveerd met smaak volgens de regels van de kunst van de vendean met traditionele materialen.

Niets mis met het niveau van zuiverheid!

Op het niveau van de uitrusting,... alles met inbegrip van tuinmeubelen en BBQ!

Zeer aangenaam verblijf in de regio Vendée.
Adviseren zonder aarzeling!

Ontdek deze accommodatie
#25151 Natuurstenen Huis La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 -  Heel goed

De plaats is goed gelegen, schone, comfortabele bedden, snelle wifi. Veel beter dan we verwachten.

Het personeel is echt leuk.

Centrale van interessante-plaatsen en bazaars op loopafstand te winkelen...

Globaal is het een geweldige plek om te verblijven, net boven verwachting voor een budgetaccommodatie... vieren op opwaarts.

Binnenkort terug!!!

Dank u.

Achteraanzicht kijkt uit over de oude koloniale gebouwen en de iconische Twin-Towers KL toren op de achtergrond.Achteraanzicht kijkt uit over de oude koloniale gebouwen en de iconische Twin-Towers KL toren op de achtergrond. © kcng @CC
Uitzicht op de stad vanaf de voorzijde en bovenzijde van de accommodatie.Uitzicht op de stad vanaf de voorzijde en bovenzijde van de accommodatie. © kcng @CC
Gebouw van de Moorse ontwerp en de beroemde Kuala Lumpur op de samenvloeiing van Klang Gombak.Gebouw van de Moorse ontwerp en de beroemde Kuala Lumpur op de samenvloeiing van Klang Gombak. © kcng @CC
Chinees-tempel slechts 2 minuten lopen van het hotel.Chinees-tempel slechts 2 minuten lopen van het hotel. © kcng @CC
Heerlijke lokale vruchten.Heerlijke lokale vruchten. © kcng @CC
Ontdek deze accommodatie
#37589 Appart'hotel Kuala Lumpur
4.5/5 -  Zonder weerga

De plaats is goed gelegen, schone, comfortabele bedden, snelle wifi.
Veel beter dan we verwachten. Het personeel is echt leuk.
Globaal is het een goede plek om te verblijven, voor de prijs net boven verwachting en te veel te vragen voor een budgetaccommodatie... Houd het up... gewoon geweldig... dank u.

Oude Moorse architectonisch gebouw en beroemde Kuala Lumpur aan samenvloeiing van Klang Oude Moorse architectonisch gebouw en beroemde Kuala Lumpur aan samenvloeiing van Klang © kcng @CC
Oud en nieuw in oneven-harmonieuze mix Achteraanzicht van accommodatie. .Oud en nieuw in oneven-harmonieuze mix Achteraanzicht van accommodatie. . © kcng @CC
Hindu tempel slechts 3 minuten van de accommodatie lopen.Hindu tempel slechts 3 minuten van de accommodatie lopen. © kcng @CC
Centrale markt voor lokale souviviers... 5 minuten lopen van de accommodatie.Centrale markt voor lokale souviviers... 5 minuten lopen van de accommodatie. © kcng @CC
Heerlijke lokale vruchten.Heerlijke lokale vruchten. © kcng @CC
Ontdek deze accommodatie
#37589 Appart'hotel Kuala Lumpur
5/5 -  Heel geschikt

Grote welkom en onberispelijke accomodatie op netheid en presentatie: het is precies zoals in de afbeelding... zelfs beter in real!

Ik beveel het gastland zeer

Ontdek deze accommodatie
#68137 Appartement Pau
4.5/5 - Grandioos

Ik ben heel tevreden over dit vakantiehuis waar ik in 2016 gehuurd heb
En wil nu graag voor langere periode huren. Hoop dat het nog vrij is
Het is ze zeer gezellig en rustig gelegen. Toch kort bij supermarkten en restaurants
Mooi zwemcomplex met 2 zwembaden met kinderbad

gezellig buiten eten gezellig buiten eten © JohannaV @CC
met vrienden gaan eten met vrienden gaan eten © JohannaV @CC
mooie wandelingen mooie wandelingen © JohannaV @CC
gezellig we willen zeker terug gezellig we willen zeker terug © JohannaV @CC
Ontdek deze accommodatie
#51776 Villa Cumbre del Sol
4.5/5 -  Keurig

La casa die di Vittorio in een rustige en afgelegen gebied uit Solanas, ongeveer 10 km van Villasimius ligt. in de auto liggen vlakbij de mooiste stranden in het gebied (porto Sa Ruxi, Porto Giunco, Cala Pira en Punta Molentis waren onze favorieten). Het huis is zeer gezellig en leuk en is ook functioneel (uitgerust met wasmachine, magnetron, haar droger, vaatwerk, TV; schande over de wifi-storing). Vanaf de ingang is er een prachtig uitzicht op de zee en in de avond kunt u genieten van een mooie koele onder de sterrenhemel. Victor was erg vriendelijk en behulpzaam bij aankomst vonden wij water en SAP! Zou aanraden!!

Het is echt een plezier om mensen zoals Laura en haar man. Beleefd, vriendelijk en ze verliet het huis in zeer goede staat. Altijd welkom! Het is echt een plezier om mensen zoals Laura en haar man. Beleefd, vriendelijk en ze verliet het huis in zeer goede staat. Altijd welkom! © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#47425 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 -  Heel goed

Het appartement is gelegen in een prachtige positie die u toelaat om het aankomen in een korte tijd op de stranden in de omgeving en biedt tevens een prachtig uitzicht op de zee en de heuvels.

Vittorio begroette ons bij onze aankomst en hij was echt vriendelijk en behulpzaam.

Het appartement was schoon, netjes en met alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw verblijf.

Ik zeker aanraden!

Claudia en haar vriendje zijn erg grappig en vriendelijk. ze had respect voor huis helemaal netjes te houden. Claudia en haar vriendje zijn erg grappig en vriendelijk. ze had respect voor huis helemaal netjes te houden. © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#47425 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 -  Heerlijk

De locatie is subliem, perfecte en gerookte in detail door de verhuurder, heer. Vittorio, altijd behulpzaam en zeer vriendelijk persoon.

Haar huis is onberispelijk, schoon, voorzien van alle comfort, wifi, beddengoed, handdoeken, wasmachine, magnetron, barbecue.

De locatie is van strategisch belang te bereiken van de vele stranden rond, met inbegrip van Villasimius, Castiadas, Costa rei, met een waarde voor de optimale prijs.

Ik adviseer het aan iedereen!

Het was verfrissend om te ontmoeten en te leren kennen van Walter en zijn partner als ze zeer aangenaam en vriendelijk zijn. Het was verfrissend om te ontmoeten en te leren kennen van Walter en zijn partner als ze zeer aangenaam en vriendelijk zijn. © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#47425 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Onvergetelijk

PRACHTIG uitzicht op de zee. We zijn net klaar met het noorden... de verrassing was groot.
Zeer vriendelijk en warm welkom. M Rouvier prachtig gerenoveerd deze eigenschap, het is zeer functioneel.
Alles is aanwezig voor een geweldige vakantie: dichtbij winkels, markt, kunt u alles te voet doen. De auto de sleuf vloer niet verplaatst van de week.

Alles was perfect! We komen zeker terug als heer ROUVIER wil ons ;-)

Ontdek deze accommodatie
#41749 Appartement Cannes
4.5/5 - Klasse

Vittorio's huis is mooi en schoon. Ik ben echt blij dat ik koos voor deze geweldige locatie dicht bij de zee.

Ik zou dit aanbevelen aan iemand op zoek naar een ontspannen uitje.

Ik had het genoegen van hosting Kanitha en haar fractie. Ze zijn 4 mooie meisjes, zeer mooi en vriendelijk. Ze zijn respect voor het huis en zijnIk had het genoegen van hosting Kanitha en haar fractie. Ze zijn 4 mooie meisjes, zeer mooi en vriendelijk. Ze zijn respect voor het huis en zijn © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#50212 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Onvergetelijk

Het appartement is zeer comfortabel en ligt in een zeer rustige omgeving, met terras met geweldig uitzicht over het landschap. Victor was zeer vriendelijk en behulpzaam door laten vinden van alle comfort in de woning. Aanbevolen voor degenen die willen een ontspannen vakantie in een prachtige plek

Sandro zijn vriendin gebleken en worden zeer vriendelijk en behulpzaam. Om mijn huis te houden hebben gezorgd en daarvoor ben ik hem dankbaar.Sandro zijn vriendin gebleken en worden zeer vriendelijk en behulpzaam. Om mijn huis te houden hebben gezorgd en daarvoor ben ik hem dankbaar. © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#50212 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd op Vittorio's plaats. Hij is een echte gentleman en zal alles doen om te zorgen dat u comfortabel. De instelling is geweldig met een geweldig uitzicht. Het appartement ligt op efficeient en 5 min lopen naar Solanas en 10 minuten rijden naar Villasimius.

Ik kan zeggen dat ik echt had het genoegen host Pascal en zijn vrienden voor hun ongelooflijke sympathie, stiptheid, aanpassingsvermogen. Ze zijn erg aardig peoplIk kan zeggen dat ik echt had het genoegen host Pascal en zijn vrienden voor hun ongelooflijke sympathie, stiptheid, aanpassingsvermogen. Ze zijn erg aardig peopl © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#50212 Huis Solanas (Sinnai)
5/5 -  Magnifiek

Als u wilt wegblijven van grote hotels en toeristische vallen recommend I highly naar Horiatiko Spiti in het mooie dorp Sivas.
Hier vindt u alles wat die u nodig heeft voor een ware Kretenzische vakantie.
Horiatiko Spiti het beste te bieden heeft, comfortabele schone studio's met eigen zithoek en de hosts Maria en Michalis ervoor dat u zich zo welkom voelen, ze hebben een grote kennis van het gebied en zal u helpen op welke manier die ze kunnen.
Het dorpsplein is 2 min weg en biedt een scala aan taveernes, een slager/kaaswinkel en Elenis kruidenier en supermarkt.
Het strand ligt op een klein eindje rijden afstand ook bereikbaar per voet, de wandelingen in de olijf velden en de langere wandelingen in de verschillende kloven en de bergen is een geweldige ervaring.

Ik kom altijd terug op Horiatiko Spiti!

Elisabet Noorwegen

Van de werfVan de werf © ElisabetK @CC
KOMO strandKOMO strand © ElisabetK @CC
Zonsondergang op het strand van KomoZonsondergang op het strand van Komo © ElisabetK @CC
Omliggende veldenOmliggende velden © ElisabetK @CC
Horiatiko-SpitiHoriatiko-Spiti © ElisabetK @CC
Ontdek deze accommodatie
#22164 Appartement Sivas
4.5/5 - Sensationeel

De vakantiewoning is een villa gelegen in een rustige dood.

Verbleven hier voor een aangenaam verblijf. We namen onze lunch op het terras... wat een traktatie!

De partij De partij "Fleur van Oranje" © redjo @CC
Ontdek deze accommodatie
#34098 Villa Antibes
4.5/5 -  Heerlijk

Deze bungalow is modern ingericht en volledig ruimte gezellig, schoon. Het heeft een parkeerplaats naast de bungalow. De WiFi werkt zeer snel. TV met Duitse zenders. Het ligt dicht bij het strand, supermarkt, winkels, en alles wat die u nodig hebt. Het is de eerste keer dat we in het zuiden van Fuerteventura en niet de laatste zijn geweest. We waren in twee appartementen zijn voorzien van dezelfde eigenaar. U bevind zich op hetzelfde strand in twee verschillende gebieden. De twee appartementen zeer goed. Wij doen dit snel weer.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Fantastisch

Deze eigenschap biedt alle comfort (materiaal ...), terwijl het combineren van schoonheid, adel van hout; allen gelegen in een dorp nog authentiek bergen en op loopafstand van de pistes!

Ik beveel deze accommodatie.

Julien R.
Eigenaar
04/05/2017
dank u heeft binnenkort
Ontdek deze accommodatie
#7813 Bergchalet Champagny en Vanoise
4.5/5 - Perfect

We hadden een goed verblijf in deze vakantie verhuur. De eigenaar was prettig en hartelijk. We werden zeer goed opgezet en profiteerde van de scène!

Het gebied is erg mooi, er is in de buurt van een meer en en een zeer mooie bos om te bezoeken.

De zee is iets meer dan 2km afstand van het appartement.

Ontdek deze accommodatie
#17213 Appartement Torre del Lago Puccini
4.5/5 - Onvergetelijk

Velen verblijven al gedaan in dit prachtige huis, zeer toegankelijk en prachtig ingericht.

Renee is zeer attent op de behoeften en hoge beschikbaarheid !! Moeten we er naartoe te gaan, zult u, het is duidelijk!
Bovendien zijn we terug te gaan deze zomer .... laatste winter van de familie was blij :-)

Renée B.
Eigenaar
03/05/2017
Het is gentil Denise een zeer grote dank aan de beoordeling.

Ik hoop dat we de kans om weer te ontmoeten. Je bent een gulle vrouw en het was een genot
om onze ontmoeting.
Ontdek deze accommodatie
#42964 Natuurstenen Huis Hamoir
4.5/5 -  Zonder weerga

Vakantiehuis ideaal voor onze familie reünie gedurende een aantal dagen in een binnenlandse omgeving zeer goed ontworpen en zeer goed uitgerust.

De slapende mogelijkheden ingeschakeld laten uitstekende verdeling van de gasten: wij zijn 20 mensen en allemaal zeer goed werden ondergebracht.

Dit is de eerste keer dat iedereen denkt zijn kleine huis dat, dat dit blijft vrij zeldzaam in dit soort accommodatie.
De grote zaal heeft zowel de organisatie van de grote tabellen geholpen en kinderen waren in staat om het te gebruiken als een ruimte van activiteiten: games en voornamelijk dansen.

De plaats was een uitstekend uitgangspunt voor vele uitstapjes en excursies naar alle gasten; niet te vergeten de activiteiten in de buurt.

Niets was onmogelijk voor eigenaren om te voldoen aan onze (zeer) grote familie!

We raden dit huisje dat de beschrijving op de site in alle opzichten naar de realiteit voldoet.

Ontdek deze accommodatie
#55804 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Saintes
4.5/5 -  Heerlijk

We hebben goede zaak geweest zijn. Het huis is comfortabel en schoon.
Met uitzondering van afstanden boven alles was samenhangend naar de aankondiging van de vakantiewoning.

Het huis is goed onderhouden, het is rustig met tuin en we hebben ontbijt om te ontspannen in de zon.

Winkels zijn ongeveer in 15 minuten te bereiken als het strand.

Wij verhuren weer voor een geweldige vakantie.

familie Krohnert

Ontdek deze accommodatie
#22385 Natuurstenen Huis Breskens
4.5/5 - Klasse

We kwamen heel vroeg in de ochtend en we werden heel hartelijk begroet.

De site te bezoeken was een mooi en houdt van leuke verrassing.
Het appartement is schoon, modern en perfect schoon.

Het appartement is zeer goed gelegen en heeft een prachtig uitzicht over een prachtig landschap.

Wij zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4.5/5 -  Keurig

Uitstekend onthaal door de eigenaars van het pand!
Hun vele tips over wandelen en over de opmerkelijke plaatsen van lokale... Toegevoegd aan dit de uitstekende documentatie in het huisje waardoor ons te reizen van de regio met geluk.

Toegang tot het centrum van het dorp is heel gemakkelijk te voet, en de plaats is rustig.

Het huisje beschikt over de apparatuur en materiaal noodzakelijk en toereikend is;
We genoten van de wasmachine!

Ons verblijf was zeer aangenaam: het gebied is prachtig en dit huisje heeft zeker bijgedragen aan het succes van onze vakantie.

Wij raden deze vakantie verhuur!

Ontdek deze accommodatie
#34155 Appartement Bédoin
4.5/5 - Fantastisch

Wilden we tijd doorbrengen in een echt bergchalet te formaliseren van onze sentimentele Unie.

Onze wensen zijn toegekend!

We bevonden ons op een prachtige locatie, tegenover de berg. Geen valse nota van smaak voor de ontwikkeling van dit huisje.

Het is zeer comfortabel naar de nabijgelegen sauna. Voor het bezoeken van de omgeving, goede restaurants... heb het deskundig advies van de eigenaar liet ons besteden een onvergetelijk verblijf. Bovendien, als je hem vragen, zal hij zijn onuitputtelijke om te praten over haar regio via flora, fauna, alsmede biologische producenten.

Het huidige moment... Dat is wat we echt geleefd

Ontdek deze accommodatie
#50735 Bergchalet La Bâtie Neuve
4.5/5 -  Formidabel

Ik beveel matiging deze mooi ingerichte grote appartement, geweldige locatie, zwembad niet zelfs 20 m en vooral Bruno zal beantwoorden al uw vragen, ernstige eigenaar en erg leuk vooral.
Kun je alle gesloten ogen wordt aangekondigd op de beschrijving, geen verrassingen, komen we terug dat is zeker.
Bij snel Bruno

Ontdek deze accommodatie
#18809 Appartement Eden Island
4.5/5 -  Super

Warm welkom van MONIQUE, prachtige, weelderige tuin.

Ik aanbevelen!

De instelling van een droomDe instelling van een droom © Grandsvoyages @CC
Ontdek deze accommodatie
#37932 Landhuis Le Beausset

Ik heb deze plaats voor mijn dochter en vriend om te verblijven in, terwijl ze in Spanje voor de wereld Enduro waren geboekt. Ze bleven uit de 17e tot en met 22 April. Ze kwamen laat in de dag na de reizen uit de UK voor 2 dagen. Zij had reeds betaalde €100 borg dus besloten te blijven van de eerste nacht met de bedoeling het verlaten van de volgende dag te vinden ergens anders maar alle andere accommodatie in de stad van Puerto lumbreras was volgeboekt vanwege de wereld Enduro zodat zij had geen andere keuze, maar om te blijven. Na de eerste nacht de eigenaar geblokkeerd in hun busje totdat ze de verdere €200 euro betaald die ze ook geprobeerd om op te laden ze extra voor einde van schoonmaken die ze weigerde laat te betalen als zei het bevestigingsbericht dat het was opgenomen. De eigenaar liet vervolgens haar bezittingen die naast de deur was en niet terug voor de rest van hun verblijf.
De foto's op de advertentie zijn misleidend en niet nauwkeurig.
Bij aankomst was er geen gas, geen warm water en de douche was gebroken. Uiteindelijk de eigenaar bracht een gasfles ronde voor hen en verlicht de ketel. Het hele pand rook muf en leek het niet had voor een lange tijd is gebruikt.
De keuken rook dat het vuile was, net als de koelkast. De keuken apparatuur was oud en versleten en de oven keek niet veilig om te gebruiken.
De tuinset buiten waren oud en niet geschikt om op te zitten. Er was een meer dan gegroeid Tennisbaan, de tuinen waren begroeid de speeltoestellen kinderen oud was.
Het bed was ongemakkelijk, de garderobe deuren zou niet sluiten de gordijnen waren oud, versleten en opknoping uit de haken.
De tegels op de vloer werden gebroken. Ik bezocht de eigenschap op 23 April en kon niet geloven dat de toestand van het, het is absoluut verschrikkelijk en niet geschikt voor een verblijf in. Mijn dochter vroeg verliet en sliep in het busje op hun laatste avond zoals de keuken had worden besmet met mijten terug. het merendeel van de items op de gast-voorzieningen ontbreken of niet geschikt voor gebruik als de toestellen. Het zal alleen kunt u toevoegen 5 foto's wou dat ik zou kunnen toevoegen meer!!

Deze plaats allen prijze vermijden

Vuile stinkende koelkastVuile stinkende koelkast © KarenMitch @CC
Vuile kookplaat rustend op blokkenVuile kookplaat rustend op blokken © KarenMitch @CC
Gebroken doucheGebroken douche © KarenMitch @CC
Niet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeeldingNiet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeelding © KarenMitch @CC
Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen © KarenMitch @CC
Ontdek deze accommodatie
#31292 Andalusisch Huis Puerto Lumbreras
4.5/5 - Opmerkelijk

Zo'n geweldige locatie in de buurt van alles op het gebied van New Forest en een steenworp van mooie Lymington.

Een heerlijke, goed gepresenteerd, gezellig warm en schoon huis met alles wat u nodig heeft voor een weken vakantie.

Ten zeerste aanbevolen.
Luciano

Stella M.
Eigenaar
24/04/2017
Bedankt Luciano !!!

Het was genoegen dat je bleef en ik kijk uit naar je volgende bezoek.
Ontdek deze accommodatie
#8899 Stadshuis Lymington