VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Fantastisch

Sfeer vol mooi huis .Vriendelijke gastvrouw en zeer behulpzaam. Mooie omgeving .
Gezellige tuin .In het huis is alles aanwezig.
Helaas ivm gezondheid moesten wij een week eerder vertrekken
Bedankt Mevr Wagner voor de goede zorgen

Ontdek deze accommodatie
#62311 Huis Bennwihr
5/5 -  Formidabel

Wij zijn blij met ons verblijf en neem contact op met vriendelijke zeer familie van Luciana en Helio, samen met de regionale giftmand bij aankomst...
Prachtig huisje uitgerust met alles wat nodig is voor ons verblijf van 4 personen, in een zeer rustige dorpje op het platteland, bonus in de ochtend zingen van de vogels zonder een motor lawaai!
Dichtbij de zeer toeristische plaatsen om te bezoeken zoals Coimbra, Leiria, Pombal, Fatima, Ourem, Tomar, Vieira, St.Pedro de Moel, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Óbidos, Pia doen Urso, St. Martinho do Porto, Aveiro en Marinha Grande klein Venetië, Lissabon, Porto, enz...
Verblijf te verlengen in 2018...
Dank u voor uw vriendelijkheid aan het jaar daarna met veel plezier! ...

Het dorp van Caxarias - OurémHet dorp van Caxarias - Ourém © rogervieire @CC
De echte van FatimaDe echte van Fatima © rogervieire @CC
São Pedro de MoelSão Pedro de Moel © rogervieire @CC
Visserij ambachtelijke strand van VIEIRAVisserij ambachtelijke strand van VIEIRA © rogervieire @CC
Lekker eten in Nazaré in restaurant ALELUIALekker eten in Nazaré in restaurant ALELUIA © rogervieire @CC
Ontdek deze accommodatie
#77366 Cottage Ribeira do Pereiro
5/5 -  Heel geschikt

Wij willen in dit Parlement, een rustige plek, uitstekend om te ontspannen en verlichten van de stress van het stadsleven.
Het huis is precies zoals in de foto's, met een fantastisch uitzicht, waar je kan ademen de pure natuur.
Mensen leven onder de bevolking zijn nederige, hardwerkende en vriendelijke.
Mr. Anthony en zijn vrouw zijn mensen altijd graag weten als er iets ontbreekt, buitengewone, altijd beschikbaar. Zij die we bij onze aankomst hartelijk worden gepresenteerd.

Bedankt voor alles en een mooie ruimte om te genieten van een perfecte vakantie. Een plek om terug te komen voor zeker.

Ontdek deze accommodatie
#23591 Plattelandshuis Sande
5/5 - Onvergetelijk

Schoon, zorg, volledig uitgeruste, ruime, aangename en comfortabele. Het heeft een groot, gedeeltelijk overdekt terras, met tuinmeubilair, koelkast, barbecue en ligstoelen. Het is in een rustige buurt, naast de stranden schoon en helder. Dicht bij een winkelcentrum, restaurants en supermarkten. WiFi werkt op hoge snelheid. Parkeren is naast het appartement, zeer comfortabel om te winkelen en bagage. Alles was perfect, ons daar zeer goed en dat is waarom, we aanbevelen.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Bewonderenswaardig

Een mooi huis op een prachtige locatie. De faciliteiten en het land zijn perfect om te ontspannen. Het zwemwater lake en winkelen zijn prima met de fiets. In de directe omgeving is er een kleine winkel heeft wat je nodig hebt in het bereik. Nogmaals, ik doe hier elk moment Vakantiewoningen.

Ontdek deze accommodatie
#58999 Villa Stavoren
5/5 - Fantastisch

Het appartement is ideaal voor gezinnen met kleintjes. Zwembad en faciliteiten voor kinderen zijn prachtig.

Vakantieverhuur in een onbewoond gebied, en binnen 5 minuten van het strand is fantastisch!

We hebben een prachtig paar dagen.

De gastvrijheid van de eigenaren was sensationeel, uitzonderlijk missen niets.

Wij zullen terug

Ontdek deze accommodatie
#56608 Studio Salou
4.5/5 - Schitterend

Het appartement is zeer comfortabel ingeplant in een goed aangepast aan het Spaanse tempo groen, de ochtend we naar de ontdekking van de kleine witte dorpjes gingen en het historische centrum van Casares, Estepona, Marbella, Ronda, Mijas enz en het middagdutje en zwembad Boris Vanier gaf ons goede tips voor trips, restaurant... hij altijd reageerde snel op onze vragen.

Veel dank aan Valery die ons met onze communicatieproblemen begroet.
Dank u Boris wederzijds vertrouwen is opgezet tijdens onze uitwisselingen.
Een kleine gripe voor het appartement: het terras op de berg is een beetje luidruchtig, maar de vensters gesloten is zeer rustig... als we van het terras over de zee en het zwembad profiteerde... Nantes familie bekijken

Ontdek deze accommodatie
#11533 Appartement Estepona
5/5 - Schitterend

Gezellig, schoon, Terras met zee uitzicht uitgerust. Het is een paar minuten lopen van het strand, supermarkt, restaurants en winkels. Het strand is geweldig, rustig, veilig, schoon, fijne zand en heldere water. Het is raadzaam dit appartement om te ontspannen en te genieten van een prachtig strand in een prachtige omgeving.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 - Opmerkelijk

Zeer mooie villa, zwembad, terras voor de barbecue, ligstoelen, linnen veranderde en huishouden maakte in de week.
Alles wat wordt gezegd en Toon in de advertentie klopt.
Foto's van de advertentie overeenkomt precies met wat we hadden verwacht.
Villa en zeer rustig gelegen, in de hoogte en met uitzicht op zee.
De eigenaar is werkelijk aardig en zorgzaam, zwembad onderhouden door zijn zorg de ochtend voor de hele wereld zal wakker zonder enige ruis, geweldig.
We waren 4 paren, en het huis is zeer comfortabel, het klopt dat een leven veel uit.
Het huis en jaloers op 1, 5 km van de stranden, maar met de auto geen probleem of 25 minuten lopen? zeer goed gelegen voor alle excursies in het westen van het eiland.

We aanbevelen sterk deze verhuur voor de feestdagen

Ontdek deze accommodatie
#63264 Villa Stalos
5/5 - Subliem

Het is een uitstekend appartement. Het is een grote waarde voor uw geld. Het appartement is schoon, helder en luchtig met een mooi balkon. Het zwembad en de omgeving zijn perfect.
Je moet bijna vertrekken van het complex. Het is echt leuk.

De locatie is geweldig. Een goede wandeling in de stad (30 minuten) of 15 70p Egyptische pond! Het gratis strand is ook zeer goed.

Een beetje avontuur!

Janusz B.
Eigenaar
25/06/2017
Satyavan Ik ben erg blij dat je een goede vakantie gehad.
Dank u voor de positieve en objectieve beoordeling van mijn appartement en mijn strand. Ik zal
blij zijn om de volgende keer te verwelkomen.

Ik groet en wens u het allerbeste!
Ontdek deze accommodatie
#44298 Appart'hotel Hurghada
4/5 -  Zonder weerga

Ik wilde u laten weten hoeveel ik genoten van mijn verblijf in het Casa Contente. De villa had alles wat ik nodig had en zou ruim genoeg voor een groot gezin.
Het was een genoegen om te zwemmen in het zwembad en buiten het bewonderen van de prachtige tuin zitten. Ik had geluk met het weer - warm maar met een aangename bries. De drukke stranden en felle lichten zijn een klein eindje rijden; in tegenstelling zijn de historische bezienswaardigheden en heerlijke kleine stranden op de Zuid- en westkust waard. Het was goed geplaatst voor het bezoeken van mijn vrienden ten noorden van Aljezur.

Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4/5 - Excellent

Het appartement is erg mooi, schoon, netjes, een manier voor rust en ontspanning uit te nodigen.
Het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee, met stoelen, ligstoelen, barbecue en tuinmeubilair.
Het Internet werkt op hoge snelheid en alles is in perfecte staat.

Betaald parkeren is vlak naast het appartement. Alle rond er zijn winkels, winkelcentra, restaurants, supermarkten, banken, bakkerij huis.

Zeer dicht bij een zeer schoon zandstrand, met ligstoelen, paraplu's, bars, duidelijk turkoois water.

Ideaal voor onze vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4.5/5 -  Magnifiek

We verbleven in dit appartement 02 juni 2017 tot 04 juni 2017.
Het appartement is zeer dicht bij de afslag Barberino en een korte wandeling vanaf de A1 naar de zon, maar omringd door glooiende groene heuvels van de Mugello binnenkant herinnert veel details van de oude landhuizen, met inbegrip van een huis dat lijkt te gaan terug in de tijd. Bovendien werden we zeer hartelijk begroet.

Het appartement wordt daarom sterk aangeraden om tijd in de natuur, maar nog steeds dicht bij de stedelijke diensten.

Ontdek deze accommodatie
#36532 Toscaans Huis Barberino di Mugello
4.5/5 - Fantastisch

Accomodatie was erg mooi: groot terras!!! Van alle comfort voorzien, ruim appartement. Veel opbergruimte
Eeen aanrader!

Ontdek deze accommodatie
#12810 Appartement Trogir
5/5 - Fantastisch

Perfect voor een vakantie in de zon op het strand, met zwembaden. Het is in een gebied dat alles wat die u nodig hebt is, zoals een supermarkt, winkels, restaurants en winkelcentra. Adembenemend uitzicht op de zwembaden, het strand en de zee vanaf het terras. Vanaf het terras was het ook handig voor mij om naar te kijken van mijn twee oudere kinderen in het zwembad. Er is echter ook een badmeester, opzettelijk alle. Het appartement is schoon, mooi en helder. Het heeft de Duitse TV-zenders, onder anderen. Het strand is slechts een steenworp afstand van de voordeur van het complex. Ook de Bar - strand, veranderende kamers, toiletten, watersporten, stoelen en parasols voor de zon. Dit appartement was gemakkelijk, perfect voor mijn vakantie met het gezin.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 -  Heel redelijk

Een leuk appartement ingericht met smaak, waar alles zijn plaats heeft. Leuk terras op de velden en de bergen.
Enige nadeel, vooral als je met werk: de totale afwezigheid van internetsnelheid, die cupped voortdurend, zowel op het internet beschikbaar op telefoons...

Kortom, een leuke plek!

Ontdek deze accommodatie
#15367 Studio Roche Saint Secret Béconne
4.5/5 -  Heel goed

Heerlijk verblijf met geweldige gastvrijheid en een uitstekende begeleiding.
Het huis is eenvoudig en perfect voor een zeer aangenaam verblijf.

Jose en Diana doen er alles om contact maken met het land.

Echt bedankt voor alles!

Ontdek deze accommodatie
#76421 Huis Guanabo
5/5 -  Prima

We brachten drie dagen en nachten in dit vakantiehuis grote capaciteit aan de rand van het Lake St-punt.

Wij waren een groep van 7 koppels zonder kinderen en we waren in staat om te profiteren van het uitzonderlijke uitzicht vanaf het huisje, alsmede deze grote voordelen (toiletten en douches in grote aantallen, grote ruimte om te leven...).
Het voordeel van dit huisje ligt ook dicht bij winkels (bakker, kruidenier, slager, kaas) en het Aqua2Lacs zwembad (waar we konden genieten van de ontspanningsruimte in een storm: het weer is soms grillige in de bovenste doubs) en nautische activiteiten op 2 stappen!

We beginnen elk jaar in de verschillende coisn van Frankrijk in een vakantiehuis met deze groep van vrienden en we allemaal over eens dat het de mooiste verhuur we er omhoog hadden.

Ontdek deze accommodatie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Grandioos

Schone, nette, uitgeruste, ruime en beste: een uitzicht op de zee en op het strand vanaf het terras.

In de ochtend is het erg leuk om te zwemmen in het zwembad voor het ontbijt in het restaurant naast de deur. Rondom het complex zijn er allerlei diensten zoals supermarkten, bars, winkels en winkelcentra.

Gemakkelijk geparkeerd, hoewel de auto is niet nodig, een korte wandeling langs het strand, je bent in het dorp van Morro Jable.

Mijn volgende vakantie zullen hier voor u!

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 -  Prima

Wij wisten reeds de plaats, we wisten we al vorig jaar hebben verbleven in een andere villa nog steeds aangeboden door dezelfde eigenaars.

Goed onderhouden en bezocht door bewoners, de beach residences ligt op slechts twee kilometer afstand en kan worden bereikt met de auto op een weg en verzonden snel, zelfs in het hoogseizoen slechts 3 minuten van de zee.
Het is een ideale verblijfplaats voor families, zelfs met de aanwezigheid van kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

Eigenaren Andrea en Patrizia zijn altijd aanwezig en uiterst beschikbaar.

De buitenkant heeft een mooie tuin, mooie en zeer goed onderhouden, met een speeltuin voor kinderen en stoelen en de sluiting biedt de beveiliging, zelfs die een hond niet weg zichzelf kan krijgen.

Ik zal weer terug

Een tuin te ervarenEen tuin te ervaren © annamancini @CC
Ontdek deze accommodatie
#70059 Villa San Felice Circeo
4.5/5 - Excellent

Het Parlement verdient te worden bekend. We hadden een zeer aangenaam verblijf.

De accomodaties zijn schoon. We vonden het nodig. De foto's komen overeen met de behuizing. Andrée verwelkomde ons hartelijk. Zijn maaltijden zijn uitstekend met huis gemaakte pasta. En ontbijt... boven met verschillende soorten huisgemaakte confituur, heerlijker dan de andere.

Echt een plek die ik zou aanraden voor een goed verblijf en de omgeving een extra charme toevoegt.

Ontdek deze accommodatie
#73838 Plattelandshuis Méthamis
4.5/5 -  Heel geschikt

Prachtige villa met zwembad, aangenaam en zwembroek het is leuk!

Een remake!

Dankzij Lionel voor advies!

Ontbijt bij het zwembad! Ontbijt bij het zwembad! © MariL @CC
Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
5/5 -  Keurig

Goede zeer rustig, omgeven door groen, in een gated, hadden we een prettig verblijf.

De eigenaar is discreet, vriendelijk en beschikbaar zijn wanneer nodig. De open op een groot terras in de tuin is goed geïsoleerd is van de eigenaars.

Hier kunt u de jacuzzi die leuk is.

Agay is een vrij kleine familie resort!

Ontdek deze accommodatie
#19259 Appartement Agay
4.5/5 - Opmerkelijk

We verbleven in Casa Contente voor twee weken. Wij hield van de privacy van de villa en de kinderen speelde de hele dag in het zwembad op de stoel van de zeepbel.
We hebben genoten van barbecue met vrienden (die ook verbleven in de Algarve) in de buurt van het zwembad met verse vis die we van de plaatselijke markt in Bensafrim.and gekocht genoten van het uitzicht. Het huis was perfect voor ons.
We hadden enkele kleine punten voor reparaties dat we gemeld aan de eigenaar.

Harry, Bedankt voor uw tips, wij vond vooral de prestaties van de Fado in de nabijgelegen restaurant O Cangalho.

Het is raadzaam de villa voor gezinnen met of zonder kinderen! (Harry, sorry voor het niet eerder reageren op uw verzoek om herziening)

Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4.5/5 -  Zonder weerga

Rustige, omgeven door groen en in een gated bleef er een geweldig verblijf.

De eigenaar is discreet, vriendelijk en beschikbaar zijn wanneer nodig.

De open op een groot terras in de tuin is goed geïsoleerd is van de eigenaars.

Meest grote: u kunt de jacuzzi.

Agay is een vrij kleine familie resort!

Ontdek deze accommodatie
#19259 Appartement Agay
4.5/5 - Perfect

Zeer goed onderhouden, mooi ingericht, comfortabel, schoon, groot, deels overdekt terras en Gartenmöbel.Es is uitgerust met de benodigde apparatuur.

Het ligt dicht bij het strand en alle benodigde services zoals supermarkt, winkels en huisgemaakt gebak.

Ik adviseer om te genieten van een rustige vakantie op het strand.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Schitterend

Van harte welkom. Hou Gasrgeber met super advies voor attracties en alles wat die u nodig hebt. Prachtige, zeer goed vertrekpunt voor uitstapjes en avonturen rond San José en voor het hele noorden van Costa Rica. Zeer goed en vriendelijk ingerichte bungalow. Aangenaam klimaat, een beetje verheven. Altijd schoon zwembad. Atenas ligt 10 minuten met de auto. We waren er zes weken en hier weer zou boeken. Ten zeerste aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#46651 Bungalow Chalet Atenas
5/5 -  Heel geschikt

Zeer eenvoudig te boeken, al onze vragen werden snel beantwoord via e-mail door de eigenaar.
We vonden het huis eenvoudig, gebaseerd op de beschrijving van de eigenaar.

We werden hartelijk begroet door de directeur van het huis, die ons laten zien heeft en we waren blij om te vinden al verfrissend mineraalwater fles in de koelkast, als welkomstgeschenk.

De villa is erg warm, precies zoals beschreven in het toe te voegen, en we voelden ons thuis vanaf de eerste dag. We vonden het strand recht omhoog onze straat.
De restaurants waren overal, een belangrijke keuze. Centrum was 3 tot 4 minuten te voet. Verkenden we ook verschillende stranden die waren een beetje verder van ons af, noemden we een taxi en hij nam ons daar.
We vonden verschillende kaarten van de taxi-exploitanten in de villa, kozen we een eenvoudig. Het was een zeer aangenaam verblijf en zou blijven te allen tijde.

Ik kan het huis alleen warm aanbevelen voor alle liefhebbers van de zee.

Ontdek deze accommodatie
#50415 Villa Eforie Nord
5/5 -  Keurig

We hadden een geweldige tijd in het huis. Wij kunnen niet meer wensen.
De locatie is perfect, de stranden en de grote stranden, een klein eindje wandelen van het centrum,-geen auto nodig is, tenzij u van plan bent om ver te gaan in Constanta en Mangalia.
We werden hartelijk verwelkomd door de directeur van het gebouw en hij gaf ons een goed advies en informatie, de villa zelf was precies wat we wilden. Prachtig onderhouden met een grote zitkamer, een goede wi - fi en comfortabele kamers.

Wij komen zeker terug, al gepland voor volgend jaar.

Ontdek deze accommodatie
#50415 Villa Eforie Nord
4.5/5 -  Formidabel

Prachtig verblijf in een prachtige villa is ingericht met veel smaak.

De manager Jean-Michel er altijd was al onze vragen, te adviseren ons en boeken van excursies, om te laten weten ons de goede plaatsen om te gaan voor bezoek door ons - zelfs en eten, ook komen te huur een auto, te beantwoorden we de taxi die ons te wachten toen we op de luchthaven aankwamen bestellen en ons terug te nemen naar de dag van vertrek.
We hadden voor een zeer kleine supplement ontbijt met vele keuzen die we werd geserveerd bij het zwembad.

Het huishouden en de kamers waren vrij de dagen...

Het was de top! Wij zullen terug thats for sure!

Ontdek deze accommodatie
#22544 Villa Rawai
5/5 - Excellent

De villa is dat iets echt surrealistisch bracht een echt dromerige, dat we zijn van plan om terug te gaan in augustus vakantie.

We gingen zwemmen in het zwembad en ook de zee, aangezien het strand ligt op een korte wandeling we elke dag fantastisch echt niets gingen te zeggen

Giuseppe F.
Eigenaar
31/05/2017
We zijn erg blij als gasten te hebben gehad, je bent een heel mooi gezin.

Wij hopen u weer te zien in augustus.
Ontdek deze accommodatie
#53479 Villa Monticanaglia
5/5 -  Magnifiek

Een ware oase van rust in een buitengewone omgeving. Weekend met vrienden of we profiteerde van deze mooie en rustgevende plek.
Ondanks het sombere weer was de sfeer blij!

Dank aan Florence voor zijn home!

BEAUNE ETCETERA
Eigenaar
30/05/2017
Dank u Chris, al het plezier was voor mij! Het blijft alleen voor u dat terug met de zon is gekomen.

Dank u voor uw vertrouwen en hopelijk binnenko
rt.

Florence
Ontdek deze accommodatie
#50443 Natuurstenen landhuis Meursanges
5/5 - Opmerkelijk

We hadden een geweldig weekend!

Mamitou en Papitou zijn mensen erg mooi en warm! Wij komen zeker terug. Het huisje was zeer goed onderhouden en ingericht en zelfs onze honden zijn welkom!

Linda, Peter en Chloe

Ontdek deze accommodatie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Grandioos

Hele aangename villa, dichtbij zee, lopend bereikbaar.
Interieur beetje ouderwets, TV deed het niet, internet ook niet
Heel fijn zwembad, met licht en stromingen
Winkels in de nabije omgeving
We hebben een fijne vakantie gehad

Philippe V.
Eigenaar
30/05/2017
De villa is volledig binnen en buiten getransformeerd in 2016! Er is nu een onbeperkt wifi en Freeview satelliet. Een nieuw zwembad met zonne-energie. De rand van het terras en de bar zijn nieuw en zeer aangenaam Er zijn lichtshows, fontein en jets in het zwembad voor een ontspannen en plezierige avonden!

Hopelijk tot ziens
Ontdek deze accommodatie
#44957 Villa Calpe
5/5 - Excellent

We houden Canarische eilanden maar dit is de eerste keer in Fuerteventura.

We hebben twee appartementen in dit complex verhuurd van dezelfde eigenaar.

Deze appartementen is mooi, schoon, goed uitgerust in een gebied bij iedere dienst moet u wellicht. Het balkon is redelijk groot met meubels en ontspannen zeezicht naar het strand. Het gebied van zwembaden ook zeer ontspannend, met uitzicht op zee vanaf de ligstoelen.

Higly aanbevolen voor iedereen die houdt van de zon, schone stranden en ontspannen!

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 -  Formidabel

We geboekt de villa voor een paar dagen - en had de beste tijd!

Anna was zeer gastvrij en ongedwongen bij inchecken en uitchecken, huis was brandschoon en schoon - alles foutloos met zowel binnens- en buitenshuis activiteiten, van zwemmen zwembad om te koken :)

Het dichtstbijzijnde strand de villa's is Solanas, absoluut prachtig en makkelijk te bereiken :)

Zal weer komen en aanbevelen aan iedereen! 5 STERREN :)

Daniele L.
Eigenaar
29/05/2017
Dank u, heidenen, wij ons best doen om u te ontvangen en velen van u terug te betalen ons respect voor ons huis zeer goed en schoon zijn, ik hoop dat je terug als onze gast te hebben.
Ontdek deze accommodatie
#29444 Villa Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Schitterend

Het is al jaren dat ik niet te aardig was, zijn we allemaal terug ontspannen, verrast door de schoonheid van de landschappen en zelfs een beetje groter vanwege een prachtige keuken.

De camping wordt onderhouden met passie door de eigenaar en als je een Aloe planten, hier vindt u alle soorten, naast de rozemarijn en de raket. De sites zijn bijna alle beschaduwd door eucalyptusbomen. Claudio, is in het bar-restaurant, met zijn glimlach, echt uniek in het beheer van haar klanten, zelfs als het vol is.

Ik zou aanraden als je wilt eten een pizza (zeer goed). Vertellen tot hij klaar is. De kinderen, leeftijd 13 en 7, hadden plezier, en de Duitse herdershond was vrij om te zwemmen bij het strand... zoals ik al zei aan het begin, de feestdagen waren echt mooi.

Ontdek deze accommodatie
#15579 Appartement Vieste
5/5 - Opmerkelijk

In een mooie omgeving met de rust binnen een dennenbos, zeer comfortabel huis tot de decoratie.

De keuken is zeer goed uitgerust, niets ontbreekt! We genoten van de airco tijdens de warme weken. Séverine en Jean-Jacques waren zeer gastvrij en deed alles om ons verblijf leukste (dank u voor de mand van huis voor ons om te ontdekken van de streekproducten, en voor de tuin groenten :)

Veel spellen voor kinderen, binnen- en buitenzwembaden, vriendelijk ter beschikking gesteld.
Prima huisvesting voor meerdere excursies in deze rijke regio; Echter, uit de buurt van het dorp, een auto is essentieel.

Kinderen en volwassenen, we twee geweldige weken doorgebracht!

Jean Jacques D.
Eigenaar
28/05/2017
Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij dat uw verblijf in de Provence verliep vlot en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen in ons huis.
Ik
zie uit naar onze volgende ontmoeting.
Ontdek deze accommodatie
#3024 Plattelandshuis Lambesc
5/5 -  Heel geschikt

Echt geweldig verblijf waarin we van een creoolse vak profiteerde zeer goed aangelegd in het midden van de exotische vegetatie: een verandering van omgeving, ver van de stress van het Bureau!

De ontwikkeling is extra: aanwezig maar discrete, zorgzame, echt schattig.

Een prachtige lokale ontdekking van de fauna en flora en een zeer mooie menselijke uitwisseling met Lynda, Vanessa en Charlotte! Bedankt meisjes!

Onze enige spijt: niet in staat om langer te blijven!

Ontdek deze accommodatie
#7410 Bungalow Deshaies
5/5 -  Keurig

We verbleven in deze prachtige villa voor ongeveer 10 dagen tijdens een recente vakantie in de West-Kaap.
Het heeft een mooie, warme en artistieke gevoel om het, die we hebben echt genoten. Het uitzicht is geweldig en we hield wordt neergestreken aan de kant van de berg met het natuurreservaat aan de achterdeur, maar met de winkels die alleen 2 minuten rijden naar beneden de heuvel.

Het was ook perfect gelegen voor ons binnen handbereik van de luchthaven, wijnlanden en Overberg en met de chaos van centrale Kaapstad op afstand (ongeveer 40 minuten rijden).

We raden het!

Ontdek deze accommodatie
#12519 Villa Gordon's Bay
5/5 -  Zonder weerga

Wij zijn een gezin van 6 en we voelden ons zeer comfortabel in het appartement.
Het appartement was schoon, goed uitgerust en het is in de buurt van het prachtige strand van Costa Calma.
Het terras is enorm, volledig uitgerust met ligstoelen, barbecue en tuinmeubelen.
Het appartement is ruim en luchtig, het meubilair is comfortabel en bereid is het eenvoudig om te bewegen en te ontspannen in de woonkamer.
Er zijn verschillende tv-kanalen, zowel de Duitse als breedband internet.
Er zijn woonwijk parkeren, vlak naast het appartement, goed bereikbaar.

In de omgeving is de supermarkt, winkels, restaurants, banken, autoverhuur, apotheek en alles wat je nodig hebt.

Ondanks de nabijheid van het strand, het appartement was altijd erg rustig.

vakantie echt ontspannend, gewoon perfect!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Perfect

Wij zijn een Duitse familie van tien personen. We hebben ondergebracht in twee appartementen van dezelfde eigenaar in dit complex.

De twee appartementen liggen naast elkaar. Beide zijn groot, schoon, alles in orde is, en uitgerust met alles wat je nodig hebt.
In de omgeving is er het strand, supermarkt, winkels, huis bakkerij en restaurants. Zeer comfortabel, het is de gemeentelijke parkeerplaats, naast de twee appartementen. Het internet heeft een hoge snelheid in beide appartementen.

De terrassen zijn zeer groot, comfortabel, met tuinmeubelen.

We kwamen terug erg blij er en waarschijnlijk volgend jaar. De temperatuur was erg warm, het strand is water duidelijk. Zon en strand, elke dag, echt een heerlijke vakantie, familie.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 -  Magnifiek

Je voelt in het paradijs. Zeer mooi complex in de buurt van de zee.

Schone, comfortabele appartement met een prachtig uitzicht op de zee vanaf het terras.
In een paar minuten lopen bent u bij de supermarkt, bakkerij huis en allerlei soorten winkels. Het strand is breed, schone en heldere water.

Appartement volledig aanbevolen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4.5/5 -  Prima

De belangrijkste troef van dit appartement is dat het ligt direct aan het strand en locatie, een perfect uitzicht.
Het appartement is schoon, netjes met alles wat die u nodig hebt. Het zwembad is ideaal om te ontspannen en bevorderlijk voor liggen op een bank.
Alle noodzakelijke diensten zijn beschikbaar in de buurt. . Het is de eerste keer dat we in het zuiden van Fuerteventura geweest en het is nooit te laat!
We hadden twee appartementen die deel uitmaken van dezelfde eigenaar gehuurd. De vakantie appartementen huizen zijn zeer goed.
We met plezier dat we deze plaats aanbevelen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Excellent

Twintig jaar later, zijn we in het noorden van Fuerteventura.

Dit jaar, we besloten naar het zuiden, en fascineert ons stranden.
We verbleven in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. In het bijzonder, heeft dit appartement een groot terras met uitzicht op zee, comfortabel en comfortabel uitgerust met alles wat nodig is, zowel binnen als buiten het appartement. Er is een parkeerplaats, dicht bij het strand en de Duitse kanalen. Wat meer kunnen u vragen voor een geslaagde vakantie.

Wij raden het omdat we er erg blij zijn.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 -  Prima

Voor twintig jaar zijn we in het noorden van Fuerteventura. We hebben dit jaar besloten om naar het zuiden te gaan en we waren fascinerend stranden.
We waren in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. Met name dit appartement is modern ingericht, voorzien van alle nodige ruime, groot terras, zowel binnen als buiten het huis. Heeft de garage, Duitse kanalen en sluit vervolgens naar het strand.

Wat meer kunnen u vragen voor een heerlijke vakantie. Het is raadzaam, omdat we erg blij zijn.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Onvergetelijk

Huis York was de bom... Ik heb genoten van mijn verblijf op MAX als gevolg van de toegankelijkheid van de plaats die het was dicht bij de Eastgate Mall, de kamers zijn ruim en de Wi-Fi is gratis in het hele pand.

GROTE tot HOUSE ON YORK!!!

Ontdek deze accommodatie
#52632 Huis Johannesburg
5/5 - Klasse

De accommodatie ligt in het centrum van een oude dorp, zeer rustig.
Het huis mooi en schoon.

Zeker de moeite waard om te bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#35390 Appartement Borgomaro
5/5 -  Zonder weerga

Fantastisch appartement en een spectaculair uitzicht.

We zullen gaan.

Ontdek deze accommodatie
#53218 Appartement Alcossebre
4.5/5 - Klasse

Het huis was geweldig! Veel ruimte en fantastische tuin en uitzicht. We hadden BBQ- en partijen, ideaal voor een groep vrienden!

De zee lopen van het huisDe zee lopen van het huis © Foumar @CC
De voortuinDe voortuin © Foumar @CC
Het uitzicht vanaf de voortuin!Het uitzicht vanaf de voortuin! © Foumar @CC
Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven)Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven) © Foumar @CC
Ontdek deze accommodatie
#68374 Huis Eginitissa
5/5 - Fantastisch

Prachtig huisje! Zeer mooie plek!

Het appartement is zeer goed aangelegd en ingericht. De exteriors evenals interieur maken dit huis een ideale plek voor een vakantie. Wij zijn uitgerust en deze mooie streek hebben ontdekt.

Het is raadzaam

Ontdek deze accommodatie
#71202 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Minzac
4.5/5 - Opmerkelijk

Dit vakantiehuis is ideaal om te ontspannen met de familie in een idyllische omgeving.

Gelegen in een groot groen gebied, de plaats is rustig en kalm: geen behoefte om naar te kijken de kinderen.
De eigenaar, zeer discreet, vriendelijk met ons. We hadden recht op het produceren van de moestuin.

De situatie is perfect voor mooie wandelingen in de bergen!

Ontdek deze accommodatie
#14190 Appartement Luz Saint Sauveur
4.5/5 - Sensationeel

We hadden een zeer aangenaam verblijf in Rosas.

Het appartement is zeer functioneel en ruime en vooral het uitzicht is prachtig. De nieuwe keuken en badkamer, bieden een echte meer.

Een zeer welkome van Christine en haar echtgenoot.

Hoop om terug te komen!

Fabienne M.
Eigenaar
24/05/2017
We zijn blij dat uw verblijf ging goed.
Een andere keer misschien!
Ontdek deze accommodatie
#23869 Appartement Rosas (Roses)
5/5 - Perfect

Bed erg aardig en gastvrij. geweldig voor diegenen die rust en ontspanning, maar ook voor iedereen in slechts een klein eindje rijden wil de Adriatische kust te bereiken.

GazonGazon © AliceF87 @CC
Ontdek deze accommodatie
#44093 Origineel Huis Gemmano
5/5 -  Super

Dit comfortabele appartement en wij adviseren met een zuiver geweten!

Op verzoek is het mogelijk om te ontbijten en dineren voor een kleine prijs!

Diner is dagelijks vers en koken was perfect, zoals we wilden.

Zonder aarzeling raden wij deze vakantie verhuur.

Parkeren op het terrein Parkeren op het terrein © BartlJ @CC
Ontdek deze accommodatie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 -  Prima

Mijn vrouw en ik verbleven in Casa Anita meerdere malen door de jaren heen en hebben er altijd een geweldige ervaring gehad.

Wij houden dat de kamers keukens hebben en we hou van opknoping uit bij het zwembad. We kiezen voor de hogere verdiepingen te krijgen van de standpunten die fantastisch zijn.

Het is enigszins veranderd sinds enkele van de weergave werd geblokkeerd, maar nog steeds prachtig.

Ontdek deze accommodatie
#21346 Bungalow Puerto Vallarta
5/5 -  Heel goed

De Villa is in een uitstekende conditie en schoon.

De locatie is geweldig met een adembenemend uitzicht op de zee en de kustlijn.
De villa is voorzien van alle gemakken en met charmante meubilair. Het had een zeer grote buiten ruimten, met zwembad, bubbelbad en solarium, omlijst door limonade einde bloemen.

Het is echt een plek van uw droom. Als u over de schoonheid van de kust van Amalfi denkt, is Villa Costanza de place to be!

Ontdek deze accommodatie
#51714 Natuurstenen Huis Maiori
5/5 - Onvergetelijk

Aankomen, uitstappen en vervolgens dit fantastisch uitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de Dolomieten... Dit is vakantie.
Vanaf het eerste moment voelden we ons waarschijnlijk. De begroeting was vriendelijk en warm, en zo was de hele vakantie.

Mooi nieuw appartement, stijlvol en modern ingericht met boer accent. Rondom alles was zeer attent en gemaakt met veel liefde. Een droom van biologisch ontbijt en boerderij producten.

Ook in de wellness-oase, hebben we genoten van de baden van hooi en wol. De ochtend die yoga met Doris altijd een hoogtepunt was.

Conclusie: Een all round geweldige vakantie.

Dank u Margit, Markus en Doris. Wij terugkeren aan u.

Uitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de DolomietenUitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de Dolomieten © Marty @CC
Ontdek deze accommodatie
#43240 Boerderij Klobenstein (Collalbo)
5/5 - Excellent

We waren zo gelukkig om deze cabine Lastminute voor een late Moederdag/vroege verjaardag hebben snagged en het niet teleur.

Mijn man was echt onder de indruk en wij wensen dat we zouden er meer tijd hebben gehad. De locatie was zo mooi en een mooi contrast van de woestijn en de parken.

Ik pakte #1 cabine vanwege alle bomen en ik kies rechts! Het dek en het uitzicht waren fenomenaal. Er was zelfs een beetje sneeuw overgebleven en mijn peuter was zo opgewonden.

Hoewel Moab ongeveer 40 minuten van het hotel was, het was dus de moeite waard. Het station op en neer was een avontuur op zich.


Thanks so much voor een heerlijk verblijf! We hopen dat we binnenkort terug!

Perfecte Bed met vleugje Afrika, dus de Afrika-cabinePerfecte Bed met vleugje Afrika, dus de Afrika-cabine © TinaM @CC
Portiek en front porchPortiek en front porch © TinaM @CC
Weelderige eetgelegenheden en comfortabeleWeelderige eetgelegenheden en comfortabele © TinaM @CC
Kijken naar de vogels uit dit ontbijt hoekje was betoverendeKijken naar de vogels uit dit ontbijt hoekje was betoverende © TinaM @CC
Ontdek deze accommodatie
#15109 Bergchalet Moab
4/5 - Klasse

22 vangsten in 3 dagen: Achgans zetten naar zee, Golden van dicht bij 40 cm en 2 6 lb Pike.

Wat een grote vissen...Wat een grote vissen... © RochA @CC
Dit goud eindigde in Golden amandine Dit goud eindigde in Golden amandine © RochA @CC
Ontdek deze accommodatie
#21812 Bungalow Chalet Mansfield et Pontefract
5/5 -  Heel goed

Wij verbleven 2 weken en echt van genoten. Ook handig om het centrum.

Heel goedHeel goed © GardiolS @CC
Ontdek deze accommodatie
#20481 Appartement Turijn
4.5/5 -  Heerlijk

Wij zijn fanatieke fietsers, en augustus vorig jaar, waren we op zoek naar betaalbare accommodatie langs een fiets voor sommige rust en recreatie.

Door een ongeval, stuitte we op maaltijden, en we besloten om een ritje...

Over het geheel genomen, we waren zeker niet teleurgesteld. Of ben je meer op de actieve of luie kant, zijn er vele activiteiten voor u. Rijden op de nabijgelegen ranch, fietsen of zwemmen in de rivier Drava, barbecue en gewoon de schaduw.
De hosts zijn een zeer goed paar van de hoofdstad Zagreb.

Een groot pluspunt voor ons was het bos naast het huis, zelfs in de heetste maanden van de zomer, er is altijd een zachte bries die blaast.

Over het algemeen raadzaam het ongetwijfeld voor iedereen op zoek naar een andere vakantie.

Barbecue, hoffelijkheid van onze gastherenBarbecue, hoffelijkheid van onze gastheren © LuanaH @CC
Onze gastheer, Irena, met mij en de andere gastenOnze gastheer, Irena, met mij en de andere gasten © LuanaH @CC
Tafeltennis in de middagTafeltennis in de middag © LuanaH @CC
De huisdieren hier krijgen een koninklijke behandelingDe huisdieren hier krijgen een koninklijke behandeling © LuanaH @CC
TafeltennisTafeltennis © LuanaH @CC
Ontdek deze accommodatie
#45943 Huis Repaš
5/5 -  Heel redelijk

Mooi huis in een rustige wijk met een instelling van cipressen en uitzicht op het meer, zonder het ontslag van de nabijheid van alle toeristische attracties en diensten binnen handbereik.

zeer goede plekzeer goede plek © CristianD @CC
Ontdek deze accommodatie
#103 Bergchalet San Carlos de Bariloche
5/5 -  Super

Goede plek voor ons om te genieten van 10 dagen Tuscany zon en platteland.

Groot zwembad en veel plekken om te ontspannen door onszelf. Twee andere huisjes met gezinnen, met de kinderen genieten van het gezelschap van andere kinderen uit Duitsland en Holland.

De accommodaties van goede kwaliteit voor ons en onze familie.

Goed aan te bevelen cottage La Luna

Ontdek deze accommodatie
#26525 Natuurstenen Huis Castiglion Fiorentino
5/5 - Excellent

We hadden de Feria de Jerez in dit appartement en geen gebrek aan aandacht!

Zeer schoon en zeer comfortabel, in een zeer rustig en gemakkelijk parkeren op de urbanisatie van de straat (tal van plaatsen rond).

Het appartement is goed onderhouden en ontbreekt elk detail, goed uitgeruste en zeer compleet.

Wij zullen terug!

Een zeer mooi terras voor ontbijt 2 personen!Een zeer mooi terras voor ontbijt 2 personen! © anaalonso @CC
Ontdek deze accommodatie
#10725 Appartement Jerez de la Frontera
5/5 -  Heel redelijk

Romantisch verblijf heeft Netanya en om uit te voeren van de halve marathon in Jeruzalem.

We waren op zoek naar een ruim appartement dicht bij het centrum en met snelle toegang tot de zee. Wij zijn niet teleurgesteld!

Een grote dank aan Johana voor zijn vriendelijkheid en gastvrijheid.

De Israëlische strand ontbijt in het café van de koffieDe Israëlische strand ontbijt in het café van de koffie © RebeccaC @CC
Echt leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strandEcht leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strand © RebeccaC @CC
Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk © RebeccaC @CC
Ontdek deze accommodatie
#15648 Appartement Netanya
4.5/5 -  Heel redelijk

Sinds onze terugkeer, hebben we nog niet gevonden de tijd om u te vertellen hoe mooi ons verblijf met u was.

We hadden een geweldige week in uw appartement.

Alles was vlekkeloos. Mooie Miss Mienne.

Het uitzicht op de skipiste was erg exotisch en we hield van de kant van uw interieur gezellig.

Korte maar geluk.

We zullen zeker terug naar huis tijdens een toekomst verblijven in Pralognan la.

Nogmaals bedankt en goede dag aan u.

Verblijf met een mooi versierde tafelVerblijf met een mooi versierde tafel © LAURINM @CC
De mezannineDe mezannine © LAURINM @CC
De boerderij van Pralognan la fleurieDe boerderij van Pralognan la fleurie © LAURINM @CC
Ons terras voor maaltijdenOns terras voor maaltijden © LAURINM @CC
De flora van de zomer, de Martagon lelieDe flora van de zomer, de Martagon lelie © LAURINM @CC
Ontdek deze accommodatie
#16333 Appartement Pralognan la Vanoise
4/5 - Onvergetelijk

We brachten een goede week. de eigenaar gaf ons een goede thuis.

De casa tipica heeft alles wat die we nodig in een rustig dorp en simpatico.

Alle vakantie heel goed

Teresa M.
Eigenaar
22/05/2017
John Ik ben erg blij, want met uw mening kun je andere mensen helpen!

Mercia om "live" bij ons dit voorjaar.
Ontdek deze accommodatie
#13260 Dorpshuis Níjar
5/5 - Onvergetelijk

Mij en mijn familie echt genoten van de gastvrijheid, die eigenlijk ons bijna het gevoel maakte dat wonen in mijn eigen huis. voor de eerste keer wij een week doorbrengen op de prachtige landhuis in Siviri in juni 2014.
Ik moet zeggen dat deze een mooie en warme welkom ik nooit eerder had! De eigenaren Dimitri en zijn vrouw Elena zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Meteen heb je het gevoel dat je ze sinds een lange tijd kent.
Het huis is prachtig ingericht, met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. De werf is groot en heeft een barbecue. Het ligt slechts in een paar minuten lopen van het strand in een zeer rustige en vreedzame omgeving.

Highly recommend deze plek voor een rustige en ontspannen vakantie. We retourneren jaarlijks voor onze jaarlijkse zomervakantie

Ontdek deze accommodatie
#40151 Plattelandshuis Siviri
5/5 -  Formidabel

Dit huis biedt een prachtig zwembad, een meerdere terras om te genieten van de zon op elk moment van de dag!
Ook buitengrill, als u graag van het buitenleven / genieten van de natuur, het is een leuke plek om te verblijven.
De woning biedt alles wat die u nodig hebt. De afbeeldingen op het web lijkt verouderd, maar het huis zal u verrassen.

Veel te doen in de omgeving!

Ontdek deze accommodatie
#43666 Villa L'Alfas del Pi
5/5 -  Zonder weerga

Alles wordt gedaan om een goed gevoel over dit mooie goed uitgerust huisje.
De spelletjeskamer werd gewaardeerd voor groot en klein.
De eigenaar had gezorgd om duidelijk van sneeuw van de weg en we werden begroet door een warme troostend hout.
Het chalet heeft een beetje meer beschikbaar (zout, kruiden, specerijen, suiker, wafeltjes, vloeibare zeep, afwasmiddel,...)

In principe had een zeer aangenaam verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#3865 Houten Chalet Le Ménil
5/5 -  Heel geschikt

We verbleven in landhuis in Siviri voor de eerste keer in 2014.
En als we hier voor de eerste keer waren, wij elk jaar onze vakantie terugkomen.
Highly recommend deze verbazingwekkende eigenschap voor rustige en ontspannende vakantie in Chalkidiki.
Het huis is ruim, schoon, goed gepresenteerd (aandacht voor detail), comfortabel en volledig uitgerust voor alles wat je nodig, met inbegrip van de Wi-Fi en T.V. goed onderhouden tuin met barbecue.
Het strand ligt op 10 minuten lopen. Elena en Dimitri zijn de meest vriendelijke en behulpzame gastheren!
Het is duidelijk dat dit niet alleen de business voor hen, ze geven je het deel van hun hart. Het is eer voor ons om hen te ontmoeten.
Met liefde, Zhiva en Georgi

Ontdek deze accommodatie
#40151 Plattelandshuis Siviri
4.5/5 - Klasse

Van de ontzagwekkende hosts (Elena en Dimitri) naar elk deel van de villa was dit de perfecte vakantie voor ons gezin.

We genoten van elke minuut van en zou terugkeren geen sprake! Een geweldige plek voor uw vakantie. Onze gastheren waren niet alleen zeer attente, maar ze zijn ook zeer warme en zorgzame mensen die op elke wens reageren. Ideale omstandigheden in de villa met alles wat die u nodig hebt.

Dank u Elena en Dimitri. Met liefde, Zhiva en Georgi.

Ontdek deze accommodatie
#40151 Plattelandshuis Siviri
4.5/5 -  Formidabel

Zeer schoon, zeer comfortabel. Het appartement is Zuid georiënteerd met mooi uitzicht. Het terras is geweldig!

Zeer goed gelegen: slechts 200 meter van het strand, supermarkten en restaurants. Alles is vlakbij.

Het ernaar uitzien te gaan weer

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Bedankt voor je mooie recensie Anneliese. Wij wensen u het beste
Ontdek deze accommodatie
#16832 Appartement Marbella
5/5 - Opmerkelijk

Geweldige locatie. Alle voorzieningen op loopafstand. Dicht bij het strand.

Appartement was mooi en schoon.

Super vakantie. Wij komen zeker terug.

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
Ontdek deze accommodatie
#16832 Appartement Marbella
5/5 -  Super

Ik huurde deze villa voor een zakenreis 2 maanden is dat het was alles gewoon super.

De villa is gelegen op de hoogten van Papeete waar versheid zeer aangenaam na een lange dag is.

Deze vakantievilla is zeer goed uitgerust en schoon dankzij een zeer effectief schoonmaakster!

De eigenaar was attent en reactieve aan elk van mijn toepassingen.

Kijk in de ochtend bij het ontbijtKijk in de ochtend bij het ontbijt © DanyR @CC
Ontdek deze accommodatie
#26317 Villa Papeete
5/5 - Onvergetelijk

Contact met de eigenaar was eenvoudig en de hoeveelheid beschikbare informatie heeft ons geholpen bij onze keuze, de service is uitstekend.

De beschrijving van het huis antwoorden op elk gewenst moment op dat gepresenteerd op de aankondiging. Het appartement is heel schoon, goed gelegen, ingericht met smaak en liefde.

We zijn er gemaakt te voelen zeer comfortabel en we hebben genoten van de rust en stilte!

Ongeacht het seizoen komen we met plezier terug.

Dank u!

Ontdek deze accommodatie
#8641 Villa Callas
5/5 - Perfect

Een zeer mooie vakantie zonder compromissen. De kamers zijn liefdevol ingericht en fam. Lehmann was een vriendelijke gastheer. Zeer aanbevolen.

De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten!De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten! © SteffiS @CC
Ontdek deze accommodatie
#69023 Appartement Pleisweiler Oberhofen
5/5 - Opmerkelijk

Ons 8e bezoek aan dit stukje paradijs, een volwassene alleen plaatsen dus rust en ontspanning is in overvloed.

Het appartement heeft alles en meer voor u om te genieten van uw verblijf. De hosts Marie en Luciano staan zonder opdringerig dus alle inlichtingen die nodig zijn voor de lokale eetgelegenheden en plaatsen om te bezoeken kan worden gegeven.

Dicht bij koffie besteden winkels en supermarkten, zodat u kunt vul je koelkast met eten en drinken en gewoon uw dagen ontspannen in de prachtige tuinen of loungen bij het zwembad.

Een auto is vereist en Marie kunt bestellen voor u en het zal worden geleverd voor u op de dag van uw aankomst.

Geef het een poging, ik kan u verzekeren dat u zal terugkeren!

Ontdek deze accommodatie
#7682 Bungalow Chalet Santa Bárbara de Nexe
4.5/5 - Onvergetelijk

We brachten een fantastisch weekend met uw gezin in dit volledig gerenoveerde chalet en met een prachtig uitzicht.

De eigenaar is vriendelijk en altijd beschikbaar.

We waren 18 en zijn allemaal klaar om terug te komen zonder zo spoedig mogelijk!

Ontdek deze accommodatie
#65359 Chalet Malbuisson
5/5 - Excellent

Bedankt nogmaals, hadden we geweldige vakantie in deze prachtige plek.
De hele familie is klaar om terug te komen volgend jaar.
Dank ook voor al uw informatie.

Ontdek deze accommodatie
#18494 Villa Anthéor
5/5 - Bewonderenswaardig

Ik hield van het huis, orde en netheid.
Rustig met schitterende kleuren en vrede.
De betoverende eiland Stromboli.

We genoten van de persoon die ons begroet toen we aankwamen.

Wij raden!

Ontdek deze accommodatie
#49626 Huis Stromboli
5/5 -  Heel goed

Alle zoals locatie, vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goed gelegen, zeer volledig en zeer schoon appartement.

Montse bedankt!... herhalen!

Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht.Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht. © FinaC @CC
Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water.Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water. © FinaC @CC
Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
3.5/5 - Matig

Een huur van 500 euro voor 4 nachten met een vertrek om 12.30u voor de sleutels op vrijdag.
We zijn gekomen, een koelkast, een afwasmachine en een bodem van gootsteen vol schimmel die het duurde lang te reinigen als u wilt gebruiken. Het huishouden werd slecht met geen leeggemaakte vuilnisbakken en een heleboel stof...
De eigenaar is dus op de hoogte (problemen veroorzaakt door de nieuwe schoonmaakster). Het huis is volkomen overeen met de beschrijving en zeer goed gelegen. Gebrek aan isolatie voor deze huurperiode en met een jong kind, de woonkamer blijft koel ondanks de hitte. Het is erg helder en de terrassen in de zomer, moet een echte traktatie!
Zeker meer aangename woning in de zomer als de reiniging correct wordt gedaan. Een enigszins chaotische last minute Autoverhuur, jammer!

S. M.
Eigenaar
26/02/2020
Hallo,
Ik wil deze kennisgeving intrekken omdat ik deze huur op het allerlaatste moment accepteerde bijna om service te verlenen en ik merkte dat ik een
huishoudprobleem had dat de opmerking van de persoon genereerde. Het tarief was ook vrij uitzonderlijk! Er zijn verschillende elementen in deze opinie die me van streek maken. Dit huis is bedoeld voor een vrij high-end verhuur met voordelen die kwaliteit zijn.
Ontdek deze accommodatie
#18926 Villa Cap Ferret
4/5 - Fantastisch

We werden heerlijk verwelkomd met veel respect. De apparatuur en faciliteiten van het appartement zijn perfect.
We hadden een mooie tijd waardoor ons om te genieten van de rust van de plaats. We hebben waardering voor de privacy zonder inmenging van buitenaf.

Goede kwaliteit-/ prijsverhouding. Wij waren tevreden met alles. Dank u.

Teodoro M.
Eigenaar
09/05/2017
Dank u voor uw vriendelijkheid. Ik ben blij dat je er een aangenaam verblijf.
Ontdek deze accommodatie
#49923 Villa Pinseque
5/5 -  Heerlijk

In een paar dagen hebben we dit juweeltje op Porto Cheli ontdekt:-eerst en vooral, gastheren, Angela en Peter, dat u niet zult vergeten: vrijgevigheid, vreugde van het leven, bereid zijn om hun ervaringen te delen (voor meer meertalig, het helpt).

We vonden dat er een ideale locatie voor ontspanning meer verschillende: * water natuurlijk, met een ligplaats, Pebble Beach, zand en rotsen die geëffend.
* Badminton, in een veld in de natuur, met net en markering (steen heeft een reserve van het vliegen).
* Ping pong onder een grote pijnbomen voor een verblijf in de schaduw wild petanque naar keuze van de schaduwen!
* Verbazingwekkend in dit kader een tafelvoetbal table, ja! En als Pierre is er, maar mist u een partner, zal het een genoegen een bijdrage te leveren.
* Voor degenen die genieten van de rust: loungen, lezing, dagdromen of filosofische discussies in de schaduw van de pijnbomen, gesust door het geklots van de zee die rond u verspreidt!

We hadden de vrije tijd om diverse bezoeken om deze regio van Griekenland te ontdekken: Epidaurus, Mycene, eiland Spetses, Hydra, enz. Zoals we fans van prehistorische vindplaatsen zijn, vroegen we Pierre of Angela dat wij hebben laten zien... Franchthi grot ontdekten we na een mooie Ballad van een 1/2 uur langs de zee.

De schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zeeDe schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zee © JeanF @CC
Ontdek deze accommodatie
#8974 Maisonette Porto Cheli
4.5/5 - Fantastisch

We hebben een verblijf met vrienden die ging erg goed in dit chalet zeer goed uitgerust en goed gelegen.

We vonden dat de valleizicht vanaf het grote zonnige balkon mooi was.

Het resort van Orres is een skigebied voor alle niveaus skiërs.

De eigenaar is erg vriendelijk en altijd beschikbaar voor ons hulp tijdens ons verblijf.

Ik beveel deze plek!

Ontdek deze accommodatie
#24238 Houten Chalet Les Orres
4.5/5 -  Zonder weerga

De locatie is zeer goed voor recreatiegebieden en dicht bij het strand.

Het verblijf zeer comfortabele en uitstekend zicht op het terras ook aandacht schenken aan de eigenaar van de comfort.

Jose P.
Eigenaar
08/05/2017
Geachte heer Romero, ik dank u voor uw opmerkingen en daar mijn thuiszorg. Als je de eigenaar. Ik hoop op een dag terug te keren. Een groet.
Ontdek deze accommodatie
#9202 Appartement Orihuela