VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Excellent

Ik verbleef in dit fantastische accommodatie met 3 anderen voor een golfvakantie.
Dit is een fantastisch huis in een prachtige locatie. Een uitgebreide eigendom, het had alles wat we nodig hadden, een goed gevulde keuken, comfortabele leefruimte en slaapkamers en 3 badkamers.

St Martin is een prachtige badplaats met veel restaurants. Zou ideaal zijn voor een gezinsvakantie zijn.

Ik beveel deze mooie woning op een geweldige locatie.

5/5 -  Heel redelijk

Vier nachten doorgebracht in dit prachtige comfortabele huis met drie vrienden voor een golfvakantie.
Het huis is smaakvol ingericht en zeer ruim. Het is duidelijk dat de eigenaren bijzondere aandacht hebben besteed aan het huis een "thuis ver van huis" te maken en was een geweldige plek om te ontspannen na een rondje golf.

De locatie is erg handig om te wandelen naar de stad en de zee, vol met fantastische restaurants en bars, en de lokale winkels en de markt voor de vroege ochtend reis om vers brood te kopen voor het ontbijt.

Ik zal zeker terugkeren en graag weer eens verblijven.

5/5 -  Super

Van harte welkom in de grote praktische accommodatie en goed uitgerust, we hadden een geweldige tijd. De sneeuw kwam het weekend, waren we in staat om te genieten !!!

Magische landschap en de zon van de Alpen Magische landschap en de zon van de Alpen © CyrilleB @CC
R D.
Eigenaar
30/03/2017
Dank u voor uw reactie. Je hebt genoten van huisvesting en vakantiewoning site, we zijn erg blij.

Je bent zeer vriendelijke mensen.

Op een ander
moment, kan zijn!
5/5 - Bewonderenswaardig

Holiday uitgerust met alles wat u nodig hebt met een prachtig zwembad zeer toegankelijk.
De plaats is gewoon mamerveilleux, zeer rustig en ideaal voor vissers. Prachtige omgeving.
Derde jaar gaan we naar deze plek en we nemen een groot genoegen om elk jaar terug te keren.
De eigenaren zijn zeer gastvrij, warm en erg gul. Ze zijn beschikbaar en genoeg voor hun huurders en geven ons waardevolle adviezen (restaurants, plaatsen om te bezoeken, etc ...).

Wij raden deze vakantiewoning opnieuw -
Laurence en Jean-Claude

5/5 -  Prima

We hebben net een zeer aangenaam verblijf in Casa Blue House besteed.
Het grote terras met een prachtig uitzicht op de eilanden, heeft een prachtige tuin en stil ....
We hielden van deze hemelse plek.

De kamers zijn groot en voorzien van airconditioning, de keuken is zeer vriendelijk met een grote grill.
Een plek om te ontdekken met familie en vrienden
We zullen terugkeren.
Soulard familie

Ontspannen op het strandOntspannen op het strand © CorinneS @CC
Prachtige zonsondergangPrachtige zonsondergang © CorinneS @CC
Een prachtig strandEen prachtig strand © CorinneS @CC
5/5 -  Prima

Ik beveel dit prachtige huis in Midoune.
Huis zeer schoon, goed uitgerust, voorzien van airconditioning en warmte ...
Rustig gelegen huis met een prachtig terras in de tuin ...
Kruidenier en taxi's 100 meter en het centrum van de stad in 5 minuten lopen.
Als we iets nodig hebben iemand beschikbaar is om ons tijdens de hele tijd ..
We hebben een aangename en heerlijk verblijf en zou dit woning die u zult niet teleurgesteld worden aanraden.
Vanessa

Marie Josette T.
Eigenaar
27/03/2017
VANESSA dank u!

Het is altijd een genoegen om u als gasten, u, uw verloofde en je kleine meisje.

Tot binnenkort.
4.5/5 -  Heel redelijk

Het huisje is absoluut mooi, zeer goed uitgerust en erg gezellig.
We waren 14 en we voelden ons "thuis", met ruimte voor iedereen.
De eigenaar en zijn vrouw zijn erg aardige mensen en kon niet genoeg doen voor huurders beter te voelen.
Ik beveel dit huisje, dat is ideaal voor een geslaagde vakantie.

Onze hond Balto tegenover het chalet pastorale, het gefeest!Onze hond Balto tegenover het chalet pastorale, het gefeest! © AnneMarieS @CC
Chalets Paul Cezanne
Eigenaar
27/03/2017
Anne-Marie dank u voor uw bezoek en voor uw vriendelijkheid.

Ik kijk ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen voor een ander verblijf!

Met vriendelijke
groet. Alain
4.5/5 - Subliem

We waren de eerste klanten wanneer Christa en Udo hun comfortabel appartement in de zomer van 2002 had voltooid.
Sindsdien, mijn familie en ik zijn altijd inkomen voor een ontspannende vakantie in Tristach genieten.
In de zomer, zijn er grote mogelijkheden voor wandelen, fietsen en zwemmen in het meer Tristach.
In de winter, genieten we van skiën, gaan we naar de ijsbaan en maken de slee.
In oktober 2015 waren we voor het eerst in het najaar is er ook dit seizoen in Osttirol hun bijzondere charme dat we terug gaan dit jaar voor een week in oktober in een prachtige berghut.
Het grote pluspunt voor ons, in aanvulling op de geweldige locatie, het is de faciliteiten en netheid, de gastvrijheid van de eigenaars die ons altijd hebben verwelkomd zo hartelijk en zijn altijd bereid om ons veel tips voor de bezienswaardigheden.

Herfst Impressies van Tristacher LakeHerfst Impressies van Tristacher Lake © Marope @CC
5/5 - Klasse

Francesca was een geweldige gastvrouw en het appartement was perfect voor onze behoeften (er waren 2 volwassenen en 4 kinderen).
Eenvoudig, schoon, een prachtig uitzicht op het meer, (precies wat je ziet op de foto), en in een geweldige locatie om de omgeving te zien.
Francesca geleverd beddengoed en handdoeken. Er is een mooi terras met tafel / stoelen / paraplu, en ze wees ons op wat we nodig hadden: bank, supermarkt, bakker, pizza.
We waren er specifiek naar de Christo's Piers installatie zien en Francesca hielp ons te vermijden de drukte en onze weg naar Monte Isola met de veerboot in plaats van te wachten in de rij voor 3 uur!
Dat kleine stukje advies was de sleutel tot het maken van ons bezoek een succes. Francesca's dochter, zoon-in-law, zoon waren allemaal even warm en vriendelijk.
Iseomeer is mooi en Francesca's appartement was een geweldige plek om te verblijven.

Weergave van de Christo de pierenWeergave van de Christo de pieren © ElisaC @CC
Tweede weergave van Christo de pierenTweede weergave van Christo de pieren © ElisaC @CC
5/5 - Opmerkelijk

Ik geef bericht van 5/5 sterren Pete!
Het huis is fantastisch, geweldige locatie, vlekkeloos schoon met alle noodzakelijke voorwaarden voor een heerlijke vakantie.
Natuurlijk hebben we al geboekt om terug te keren;)

5/5 -  Formidabel

We verbleven in Los Girasoles meerdere malen, met kinderen en zonder kinderen, ook wanneer de kinderen waren baby's.
We waarderen het hebben van veel binnen- en buitenruimte. De kamers zijn licht en ruim en de bedden zijn zeer confortables.La keuken is goed uitgerust.

We houden allemaal van het zwembad en het is groot niet krap.

Er zijn stranden, goede restaurants en aantrekkelijke steden van Alicante en San Vicente in een korte rit.

We zullen terugkeren!

4.5/5 -  Heel goed

We verbleven 10 dagen in de kleine studio in het prachtige gerestaureerde gezin huis.
Het appartement is comfortabel en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt.
Het is zeer dicht bij het meer, hadden we alleen maar om de straat over te steken om te gaan voor een duik.
Vanuit de ramen hadden we een prachtig uitzicht op het meer panorama en het eiland en aan de andere kant van de bergen met de olijfbomen.
Aan de voorzijde van het huis konden we een kleine tuin met ligbedden, parasol, een tafel en stoelen te gebruiken.
Slechts een paar minuten wandelen er waren bakkers, een kruidenier, markt en restaurants.
Het was een groot genoegen van de smaak en genieten van een zeer goede Franciacorta wijn uit Francescas wijnmakerij. Het was ons eerste bezoek aan Lago d'Iseo en vanaf het eerste moment voelden we ons “thuis” in een familiale sfeer. Francesca was een geweldige gastheer en ze was er om ons te helpen of gewoon om een ​​praatje te hebben.

We'de graag terugkomen! Mia en Wald uit Duitsland

5/5 - Perfect

We verbleven in het appartement met Pasen 2016 en er echt van genoten.
Het huis is zeer typisch en heeft mooie tuinen. Het appartement zelf is zeer ruim en was zeer schoon. We vonden alles wat we nodig hadden. Onnodig te zeggen dat we gebruikten het grote terras met zijn prachtige uitzicht over het meer voor het ontbijt, opknoping uit in de zon en met enige sundowners.
Een supermarkt, bakker en de veerboot naar het eiland liggen op loopafstand.

Last but not least: Francesca was een charmante gastheer en we kunnen alleen maar aanraden met haar.

Met vriendelijke groet, Daniel

Bloemen Bloemen © WaldS @CC
5/5 -  Keurig

Ik heb mijn beste vakantie in deze villa!

Het huis is ruim met een prachtige tuin, de kinderen hadden plezier in het zwembad en we hadden ook een korte rit naar toegang tot meer dan 10 prachtige stranden.
Maar wat indruk op ons meest was het welkom dat we werden gemaakt door Anna. We vonden de koelkast met koude drankjes en een welkomstpakket met typische producten van Sardinië.
Elke week hadden wij het recht om een ​​mand met verse groenten en fruit uit zijn tuin.

We namen een boottocht met "Fiore di Maggio" in Villasimius .... het was prachtig! Een grote dank u voor de suggestie van Anna.

We zijn van plan om snel weer terug

EEN VAN DE MOOISTE STRANDEN PUNTA MOLENTIS VILLASIMIUSEEN VAN DE MOOISTE STRANDEN PUNTA MOLENTIS VILLASIMIUS © PeppinoL @CC
Daniele L.
Eigenaar
22/03/2017
Dank u voor uw getuigenis erg leuk! Uw mening laat zien hoe we waarderen onze gasten en we doen altijd ons best om onze klanten tevreden te stellen.

Ik
hoop je snel te zien en heeft u als onze gasten.
5/5 -  Heel geschikt

We kwamen aan bij de villa onder een grote warme inrichting en bezwete en we werden begroet door de eigenaar met een verfrissend drankje. We voelden ons meteen thuis en we vonden het geweldig. Het huis is comfortabel en de ruimte is goed georganiseerd, de tuin is mooi en ruim. De stad is mooi, met een aantal goede restaurants en bars, een speeltuin en een fantastisch strand. Elke avond op het plein was er entertainment.

Op het strand
Op het strand © TamaraA @CC
In het zwembad
In het zwembad © TamaraA @CC
Tijdens een boottochtTijdens een boottocht © TamaraA @CC
Middagdutje in de tuinMiddagdutje in de tuin © TamaraA @CC
Daniele L.
Eigenaar
22/03/2017
Dank u voor het advies dat u een bewijs van uw verblijf hebben ingediend you!

Ik hoop je snel te zien in ons midden!
5/5 -  Keurig

Wij zijn een Duitse familie en we zijn partij bij tien leden van de familie op vakantie. Deze eigenaar heeft 2 appartementen in hetzelfde huis en we hadden twee voorbehouden.
Beide appartementen naast elkaar en ze zijn super schoon, netjes en al zijn functioneel en apparatuur is gewoon perfect: het heeft alles wat je nodig hebt.
Alle winkels in de buurt (supermarkt, winkels, bakker) en restaurants en het strand! Gemakkelijk te bereiken, wordt het parkeren gebeurt op gemeentelijk terrein net naast de twee appartementen. Internettoegang is een hoge snelheid in beide appartementen.
De terrassen zijn zeer groot met mooie meubels tuinen en ze zijn zeer comfortabel.
We keerden terug met plezier waarschijnlijk volgend jaar. Op het moment dat wij er waren, het weer was erg warm en het water op het strand was duidelijk. We hebben genoten van de zon en het strand elke dag!
Echt een geweldige vakantie met het gezin !!!

5/5 - Excellent

We brachten een ontspannen week weg van het centrum van Bled druk en toch zo dicht we konden mooie wandelingen daar. De eigenaren waren buitengewoon vriendelijk, behulpzaam zijn met tips en het maken van onze vooral gezellige plek met open haard.

De bedden waren comfortabel en we waren in staat om te rusten. De plaats was ongelooflijk schoon. Ik hield van de sfeer die afkomstig waren van het dorp, eenvoud en thuis.
Dit is een goede plek voor fietstochten. Het is groen overal mee naar toe en het is heel mooi. Het dorp is als een schuilplaats onder de rotswand en waterval.

We zijn blij deze keuze huis te huur en niet een ander in Bled te hebben gemaakt. Het was zeker een meer authentieke en rustige ervaring. Speciaal voor ons natuurliefhebbers en architectuur.

We zullen zeker terugkomen de volgende keer dat we een uitje in Slovenië

George en Agni

5/5 - Klasse

Net een fantastische vakantie achter de rug. Dit mede dankzij dit heerlijke chalet. Voor mij en mijn vrouw was dit de eerste keer op wintersport met onze kleine Daniël. Dit chalet is van alle gemakken voorzien wanneer je een pasgeboren baby's meeneemt Babybadje, commode en babybedjes.
We gingen in het totaal met 10 man excl Daniël ( zo was er altijd wel iemand die kon oppassen ;) genoeg ruimte in het chalet. We zaten elkaar niet in de weg (3 toiletten en 2 badkamers) ook als iemand even rustig een boek wilden lezen. Er staat een grote eettafel waar ruimte is voor iedereen ook op het terras. Al met al helemaal top!

5/5 -  Heel redelijk

We hebben een heerlijke vakantie in bb in de buurt van de zee, gloednieuwe kamers zijn ruim en schoon.
Uitstekend ontbijt en op het Lido Beach bekende Vendicari en lorenzo.

5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd.
Huis, decor, top eigenaars.

Dicht bij de pistes en alle voorzieningen.
geweldige plek om goed uitgerust en netjes.

Ik kan alleen maar aanraden deze verhuur om wat quality time doorbrengen met familie of vrienden!

Julien R.
Eigenaar
20/03/2017
veel dank u voor uw opmerkingen en we hopen u rekenen onder ons zeer binnenkort. Het was een genoegen om u te verwelkomen
4/5 - Excellent

We hadden een zeer aangenaam verblijf.
Bij mooi weer kunnen we de elektrische barbecue gebruiken, het was geweldig!
De keuken is zeer ruim en de badkamer op de bovenverdieping is erg mooi.
Met de groene ruimte achter het niet te veel stad voelen.
We waren of dierentuin Pairi Daiza en ook een bezoek aan de grotten van Han.
We hebben ook genoten van de fietsen en lichttherapie.

Bedankt voor alles!

4.5/5 -  Super

We kunnen deze herberg zonder voorbehoud aanraden.

Silke P.
Eigenaar
20/03/2017
Dear Bernd!
Dank u voor dit advies maakt ons erg blij. Bedragen zijn blij met je Witness pagina.
Tot binnenkort!

Silke & Wolfgang
5/5 -  Keurig

B & B "Murica". Een plek om je vakantie door te brengen op 10 minuten van de Adriatische zee. In rustige, landelijke locatie op 200 meter van het dorp.

Heel goedHeel goed © FernandoA @CC
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een fantastische tijd. Het appartement is zeer goed gelegen, dicht bij alle voorzieningen en het prachtige strand van Posada.
Dit Appartement is handig en comfortabel en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars.

We zullen zeker terugkomen! dank u dank u

5/5 - Bewonderenswaardig

Vanaf het eerste moment dat we voelde als thuis.
Het huis is prachtig ingericht en goed uitgerust: het is ruim, schoon en aangenaam.

Wij persoonlijk ontmoette de familie Roth en het voelde als met vrienden. Dit is een zeer vriendelijk echtpaar.

Winkels, bakker, apotheek en een supermarkt liggen op 10 minuten lopen. Goede restaurants en een tankstation in de buurt.

We voelden beiden dat vorig jaar toen we brachten onze winter vakantie in het vakantiehuis van de familie Roth.

5/5 - Grandioos

We brachten een week in deze prachtige villa.

De villa is zeer comfortabel en alles wat je nodig hebt is in het huis.
We hebben genoten van het prachtige zwembad en ook de pingpongtafel. In de omgeving zijn er vele mooie dorpjes te bezoeken.
Neem contact op met de eigenaar was erg goed leuk als we een vraag hadden, hij heel snel gereageerd.

We hadden een geweldige vakantie in deze villa en we zijn er zeker van om snel weer terug!

Wij gewaardeerd deze poule!Wij gewaardeerd deze poule! © PierreV @CC
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Geweldige locatie met een prachtig uitzicht op zee.
Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de zee.
Er is een handige toegang tot het strand, veel mogelijkheden voor sport in de omgeving ...

5/5 - Excellent

In de afgelopen vijf weken van ons verblijf, we - zoals altijd - een geweldige tijd gehad.
 Het pand biedt rust, ontspanning, prachtige natuur en een uitzicht op de zee en de bergen en harmonieuze heuvels.
De kamers zijn ingericht met zorg en de nabijheid van de zee maken een perfecte vakantie. Dit alles draagt ​​bij aan het welzijn, zodat alle stress afneemt na een korte vakantie vooral als je uit een grote stad zoals wij. Maar al zou niet zo zijn als het niet de goede geesten van het huis waren niet aanwezig: Carlo en Brigitte!
Carlo en Brigitte zijn de zielen van deze accommodatie. Elk jaar die verstrijkt, wordt de tuin steeds meer delen van de prachtige bloemen en planten die door de olijfbomen uitstraalt. Alles wordt onderhouden met zorg en genegenheid door paren Carlo en Brigitte.
We zijn altijd blij opbrengsten van onze vakantie en kijk ernaar uit om als we terugkeren naar deze prachtige plek.
We kunnen alleen maar aanraden deze prachtige en mooie plek. Renate en Eberhard Wutke

5/5 - Perfect

Het huis is perfect, brachten we een leuke tijd.

Het heeft een grote veranda met een tuin waar u kunt ontspannen en de zee ligt op slechts twee stappen verwijderd!
Het was allemaal erg leuk, mooi welkom en het huis was erg schoon.
ik raad aan

5/5 - Sensationeel

Mijn twee jaar oude kind vond het kijken naar de wallabies door het raam. De Wallaby moeder met joey te kijken naar zijn zak was minder dan een meter afstand!
Het huis had alles in de keuken om maaltijden te bereiden!
We hadden een geweldige tijd, we zullen terugkeren!

Het uitzicht is spectaculair vanuit elke hoek!Het uitzicht is spectaculair vanuit elke hoek! © StanM @CC
Barbara R.
Eigenaar
18/03/2017
We zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons.

Wij hopen u snel te zien

Regards Barbara
4.5/5 -  Heel goed

Dit is een camping in een werkelijk prachtige omgeving.
U kunt echt genieten van het rustige leven. De omgeving is ook geweldig, veel gebieden te bezoeken.

We hebben meer campings zoals dit!

5/5 - Fantastisch

Unieke gastvrijheid, we voelden ons thuis!
De eigenaren zijn geweldige mensen en er is absoluut niets ontbreekt.

Mooi appartement, comfortabel en schoon. Goede locatie in dit prachtige gebied.

Vakanties vernieuwen zeker !!!

5/5 - Perfect

We hadden een geweldige tijd in dit gezellige en schoon huis.
Het welkom was zeer warm en perfect, evenals de communicatie met de eigenaren tijdens de vorige boeking van ons verblijf.
De regio heeft veel te bieden. We hebben genoten van reizen naar Aken, Maastricht en Luik als het nabijgelegen bos en de prachtige uitzichten dag en nacht.
We zullen zeker terugkomen, dank je!

5/5 - Subliem

Appartement zeer goed gelegen, goed uitgerust, perfect passend bij de foto's.

De gemakkelijke toegang tot het zwembad en het zwembad is niet overvol !!!
Warenhuizen in de buurt.
Toegang tot de zee is gemakkelijk en het centrum van de stad is ook gemakkelijk bereikbaar.

Vodice is een kleine stad en vergeet niet om het natuurpark Krka bezoeken.

Hartelijk dank voor deze mooie verblijf!

Uitstekende gastronomieUitstekende gastronomie © MurielL @CC
Uitzicht vanaf het balkonUitzicht vanaf het balkon © MurielL @CC
Uitzicht vanaf het appartement van het zwembadUitzicht vanaf het appartement van het zwembad © MurielL @CC
Olivier A.
Eigenaar
17/03/2017
Dank u voor uw reactie. Hopelijk tot ziens!
5/5 -  Heel goed

Echt aanraden we thuis!

Het huis is zo mooi als de foto's, het is zeer goed gelegen en het uitzicht is erg mooi.

Ze waren geweldig en onvergetelijke dagen! Dank je wel Peter!

5/5 - Schitterend

Echt een heerlijk verblijf met een verwarmd zwembad vooral in deze tijd van het jaar erg goed gesprek met Nadia de manager van de plaats en zijn echtgenoot.

Een dienst van een 5 sterren hotel of een luxe conciërge zonder extra kosten. De eigenaren hebben echt begrepen alles.

We loved it! Een zodra we terug in augustus van dit jaar.

Kleine brand is een mooie tabel Kleine brand is een mooie tabel © PascalW @CC
Hier is de bar waar we happy uur hele dag hadden.Hier is de bar waar we happy uur hele dag hadden. © PascalW @CC
Nadia W.
Eigenaar
16/03/2017
Thank you very much we zijn blij om u als onze gasten.
Graag tot ziens.
5/5 -  Zonder weerga

Zeer schoon en mooi huisje. We vertrokken om 3 koppels met 2 kinderen en 3 baby's alles is voorzien voor zuigelingen zijn er ook speelgoed voor kinderen.
Comfortabel cottage ontbreekt niets.
Zeker een aanrader !!!!

Nathalie P.
Eigenaar
13/03/2017
Aurore Hello!

Een grote dank u voor uw waardering.
We zijn blij dat het huisje u tevreden. We hebben ook de kans om goed geplaatst voor sightseeing
en activiteiten. Rustig, maar dicht bij alles en winkels ook!

We zullen blij zijn om je te zien als je de kans in een dag.
5/5 - Excellent

Ik heb een mooi paar dagen. Zeer mooi en rustig met een binnenplaats en een prachtig terras, het huis is erg mooi, oud contact met Moorse invloeden, om de bogen te markeren.

onberispelijke service

Teresa M.
Eigenaar
12/03/2017
Joakim lieve, zijn we nog steeds te wachten met open armen ontvangen.

Hartelijk dank voor de evaluatie en help andere mensen zien ons en ons vinden.

We
hopen je te zien!
5/5 -  Magnifiek

PAPITOU Het huisje is een oase van rust! We zijn gekomen met mijn vrouw, onze Berner Sennenhond en onze 3 papegaaien.
 
Het huisje ligt op enkele minuten van de ingang van de snelweg en 10 minuten van het centrum van Spa ... en toch is het rustig.
We hebben mooie wandelingen in de bossen met onze hond.

De eigenaren zijn zo discreet vriendelijk.
Het chalet biedt alle comfort en welzijn wensen over ... dank aan de WiFi-toegang die het mogelijk maakt om in contact te blijven met de beschaving!
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk terug.
Good luck. en nogmaals bedankt voor uw welkom en heerlijk verblijf.

5/5 - Bewonderenswaardig

Zeer schoon en goed onderhouden villa. Overeenstemming met de beschrijving en zonder problemen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, wonen naast de deur. Zeer rustige, dag en nacht. De buitenkant parking naast de villa is ruim en genummerd. WiFi erg snel. Zeer goede bakker in de buurt. Zeer rustige landelijke, schone lucht, zeer weinig toeristen. Mooi strand te lopen met een aantal restaurants met terrassen. Niet te vergelijken met de meest bekende toeristische attractie, maar ze zijn allemaal in de buurt. We hadden een zeer aangenaam verblijf en we hebben al weer geboekt. Beste totale pakket (kwaliteit - prijs, netheid, faciliteiten, rust) hebben we in 20 jaar ervaring op de Belgische kust voor de vakantie gehad.

Chantal F.
Eigenaar
12/03/2017
We hebben nu pas jullie recensie ontdekt ! Oh ! wat doet dit deugd om zo'n positieve opmerkingen te vernemen , deugd aan ons HART, daar we alles in het werk stellen om het de huurders zo aangenaam mogelijk te maken.
Heel hartelijk bedankt voor deze mooie woorden en we zullen jullie natuurlijk met veel plezier in ons domein terug ontvangen. Het ga jullie goed !

met lieve groeten,

Chantal Florizoone
3.5/5 - Opmerkelijk

Slechts 5 minuten naar het centrum van het dorp met een prachtig uitzicht rondom Oroseill en eenzaam strand op slechts 10 minuten rijden

Lonesome strandLonesome strand © MatthiasS @CC
4.5/5 - Subliem

We waren met mijn familie, 4 kinderen van verschillende leeftijden, voor een skivakantie skiën.
Mooie en comfortabele villa met uitzicht op de Val di Fiemme, ingericht appartement met alles, zeer comfortabele tafel buiten zelfs in de winter, gerepareerd waar u kunt ontbijten zou kunnen hebben, Wi-Fi in het hele vrije appartement erg handig voor de kinderen dus stuurden ze de avond foto's van de dag naar vrienden.
De skipistes kan worden bereikt met de skibus of thuis met de auto in 5 minuten waren we in het Ski Center Latemar-Obereggen -Pampeago, in 10 minuten naar het Ski Center Lusia - Moena, in 12 minuten arrivevamo comfortabel met een glijdende manier om het Skicentrum Cermis met de nieuwe track lange Olimpia meer dan 7 kilometer ............ een meraviglia.Il Sella Ronda kan worden bereikt met de bus of met de auto in een half uur.
Prachtige locatie om te skiën elke dag in nieuwe carrousels en zeer goed onderhouden.
In de avond een gezellige barbecue en iedereen tevreden.
We keren terug in deze plaats waar je alles van parkeergelegenheid aan de Ski Room waar te ski's en schoenen en skipakken en de volgende dag kun je alles droog en warm te zetten te vinden.
Vriendelijke eigenaren en altijd beschikbaar

Mijn jongens Mijn jongens © LisellaM @CC
Collectieve met een skileraarCollectieve met een skileraar © LisellaM @CC
In 15 minuten bent u op de Ski's en via een mooi ski-reisIn 15 minuten bent u op de Ski's en via een mooi ski-reis © LisellaM @CC
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Mijn man en ik huurden Casalini 1 september voor ongeveer de laatste 15 jaar - dit getuigenis alleen! Ik Casalini is een ideale locatie in de Chianti-streek, net buiten Florence - perfect voor het verkennen van de omliggende bezienswaardigheden zoals Siena, San Gimingnano, Greve, Rada, Montalcino, etc. Het huis is brandschoon, goed uitgerust en zeer comfortabel. Maria Teresa is een juweeltje!
Met uitgebreide kennis van de regio. Boek een vakantie, zult u houden van wat we doen en het zal zeker niet teleurgesteld worden.

MariaTeresa P.
Eigenaar
11/03/2017
Pamela bedankt!

Wij hopen u snel te zien met plezier CASALINI.
5/5 - Subliem

Prachtig huis ingericht smaakvol en uiterst functioneel. zeer rustig, bijna geen passage tijdens de 3 dagen dat we er waren.
We verbleven in 3 paren met kinderen 7 en hadden elk de nodige privacy dankzij de aanwezigheid van een badkamer per kamer. Koken op het is het waard van Top Chef. Het was een waar genoegen om maaltijden te bereiden. Renee was zeer behulpzaam vóór en tijdens het verblijf en had zelfs versierd het huis voor de eindejaarsfeesten.
Al deze elementen hebben deze reis een succes hebben gemaakt! Een andere grote dank aan onze gastheer.
Ga ervoor, u zult er geen spijt van krijgen!

Renée B.
Eigenaar
11/03/2017
Sandra Oh zoals je bent mooi. Ik heb nog maar net ontdekt uw bericht zo leuk om te lezen.

Dank u zeer, maar weet dat het plezier is echt gedeeld sinds
dit contact tijdens uw verblijf bracht me een veel warmte ... in hart en nieren.

Dank u dank u dank u
5/5 - Grandioos

Hallo,

Wij zijn een kleine familie van 3, een echtpaar en een kind van 5 jaar. We reisden een goed deel van de wereld en moet toegeven dat Mauritius is de bestemming die wij het meest uitgesproken: warm weer, zonder onaangenaam, betaalbare bevolking als we weten een beetje open ... en andere verrassingen te ontdekken!

We verbleven drie weken in charmant.

Ten aanzien van het huis, het grenst aan dat van de eigenaar, maar u thuis bent: je hebt 4 grote slaapkamers (3 voorzien van airconditioning), een woonkamer om te ontspannen of tv kijken, een mooie keuken en tenslotte een tuin geweldig; verschillende plaatsen om een ​​aperitief te drinken of te eten (3 aparte tafels en bar) en tenslotte de beroemde pool: perfect voor een verfrissend drankje.

Voor het gemak is het bijna vlekkeloos: je kunt de hoogte blijven van 10 thuis in dit huis van 200 vierkante meter. (4 koppels en 2 kinderen bijvoorbeeld).

Het huis ligt op 2 minuten van een uitstekende supermarkt (Dodo supermarkt) en op 5 minuten lopen van het strand 2 Albion (mooier dan het centrum van de stad).

Ten slotte, en ik denk dat het belangrijkste: het menselijke aspect. In deze villa, wordt u in een zeer rustig gezien de locatie, maar weet dat als je jezelf wilt integreren en te begrijpen sommige van de Mauritiaanse cultuur, Marie-Michelle zal altijd blij om een ​​moment met u te delen, adviseren over Mauritius. Het zal ook u kleine lokale gerechten ze hebben uw aandacht gekookt: Zijn goedertierenheid is grenzeloos. En goddelijk keuken. Om samen te vatten, zal je zo hard naar Mauritius dat Maria, de eigenaar van dit charmante huis te verlaten.

Een gelukkig reiziger.

5/5 -  Heerlijk

We hadden een geweldige week met een warm welkom.

Komende vanuit België waren in staat om onze tassen direct dalen naar onze kamer en genieten van het zwembad en in het veld.
Alles is rustig met een mooi uitzicht op de bergen, maar ook het ligt in de buurt van kleine dorpjes om te wandelen.

Een week op de top dat ik het iedereen aanraden!

4.5/5 - Subliem

Onze vakantie met de kinderen was fantastisch. De studio is groot en heeft een rustige ligging aan de achterkant van het huis. Het is eigenlijk een klein appartement, er is een aparte slaapkamer en een mezzanine. Het is goed geventileerd en goed uitgerust, ook tegen de muggen. En het mooiste strand van het eiland is op maar 2 minuten lopen.

Het complex ligt direct aan het strand van Orient BayHet complex ligt direct aan het strand van Orient Bay © GlobTrotter @CC
Excursie naar Anguilla op 30 minuten van Saint MartinExcursie naar Anguilla op 30 minuten van Saint Martin © GlobTrotter @CC
Bootverhuur in Baie OrientaleBootverhuur in Baie Orientale © GlobTrotter @CC
Henri C.
Eigenaar
09/03/2017
Dear G.B
Dank u voor het posten van deze recensie en leren dat je graag de ruimte van deze studio met een mezzanine en de binnenplaats, in aanvulling
op geen last van muggen.
U genoten van de rust en dicht bij de studio met het mooiste strand van St Martin, Orient Bay of East Bay,

Met vriendelijke groet, Lulu
4.5/5 - Onvergetelijk

Een verblijf dat niet vergeten! Lulu ontving ons met veel sympathie, we wilden voor niets.
Een goede afstand van alles en het prachtige strand van Orient Bay tegenover. Lulu op advies brachten we een dag op Pinel Island ..... magisch !!! een andere wereld !! nogmaals bedankt voor een geweldige tijd.

Henri C.
Eigenaar
09/03/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen, niet alleen mij, maar vooral over uw verblijf bij ons.

Het was een waar genoegen om u te helpen met
een aantal tips en ik ben echt blij dat je de tijd nam om naar Pinel Island en je genoten hebt van uw rit.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vriendelijkheid en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet Lulu
5/5 - Bewonderenswaardig

We hadden een geweldige tijd in Lesbos. Het huis is uitstekend, we hielden hier de stilte kunt u alleen de geluiden van de vogels in de bomen te luisteren. Dankzij Nickos en Sofia voor hun gastvrijheid hun waardoor we ons als thuis.

Lentemorgen in PetraLentemorgen in Petra © AnnekeM @CC
5/5 -  Heel geschikt

We kozen voor de oplossing appartement met ontbijt. De kamer is ruim, schoon en comfortabel.
Het ontbijt is overvloedig en altijd gevarieerd. Angelo en Cristina eigenaren zijn warm en zeer vriendelijk.

We genoten van de Trentino kaart die ons toeliet om culturele bezienswaardigheden te bezoeken en te genieten van de volledig gratis vervoer, geen geringe prestatie voor een gezin van twee volwassenen en twee tieners. Ervaring zeker herhalen in de zomer!

Nogmaals bedankt voor alles en tot ziens

5/5 -  Zonder weerga

Het appartement is zeer ruim en comfortabel. Het is uitgerust met alles wat nodig is om te koken, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, strijkijzer, haardroger en anderen. Het uitzicht op de zee en het strand zijn prachtig, vanaf het terras van het appartement.

Het zwembad is goed onderhouden, het appartement is rustig en heeft een direct uitzicht op de zee. Daarnaast is er een restaurant, waar het ontbijt en diner, echt goed voor een minimumprijs.

Het resort ligt direct aan het strand is schoon en goed onderhouden. We waren erg kalm, elke dag, namen we de zon en we zwommen op het strand. In de avond hebben we genoten in het zwembad, genieten van een cocktail onder de parasols.

We keren terug naar ons huis, gebruind, gelukkig en blij binnenkort weer. Maria, bedankt voor alles.

4.5/5 - Subliem

Huis zeer schoon en goed uitgerust.
Tuin droom zwembad. Zeer welkom. Prachtige stranden tot 5 minuten. Rustig en kalm. Zeer eenvoudig toegang tot de winkels, restaurants, bars, markten, enz ...

Zeker een aanrader.

Familie vakantie van de droom. Familie vakantie van de droom. © NicolasB @CC
5/5 -  Zonder weerga

Ik heb 6 vakantie genoten hier met een groep vrienden en we keren in mei.

Het is een zeer comfortabel huis - warm, rustig en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf in een mooie locatie. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam en de tuinen van Attadale House zijn prachtig.

Het is ook zeer goed gelegen voor een gemakkelijke toegang tot de heuvels om te wandelen en het meer om te kajakken en Applecross, Skye en Torridon zijn niet ver weg.

Ik denk dat het feit dat we komen terug voor de 7e keer dat zegt alles!

5/5 -  Heerlijk

We verbleven met mijn zus en haar familie voor 10 zeer ontspannende dagen in deze prachtige villa. Het huis is ingericht met teakhouten meubels in een Thaise stijl. Er is een groot zwembad en een mooie tropische tuin. De meid en de huishoudster was erg vriendelijk en behulpzaam.
We hebben genoten van ons verblijf daar. We zullen terugkomen volgend jaar zeker.
De prijs-kwaliteitverhouding is onovertroffen!

Zonsopgang vanaf het terrasZonsopgang vanaf het terras © MeggieH @CC
Zwembad met sala in de tuinZwembad met sala in de tuin © MeggieH @CC
5/5 - Fantastisch

Uitstekend verblijf in dit prachtige huis waar we voelde als thuis.

Mevrouw Lucas is een bijzonder attente gastheer en hielp ons met advies, ontdek deze prachtige regio.

5/5 - Klasse

We zijn net terug van een heerlijke week in de villa, het was een thuis ver van huis!
Geweldige locatie in de buurt van Disney pretparken en winkels, maar nog beter is het prachtige uitzicht op het meer.
We genoten van het ontspannen in het zwembad en kijken naar de vogels. Het huis is letterlijk alles wat je zou willen om te koken en te entertainen, inclusief indrukwekkende speelzaal, goed ingerichte kamers, snelle wifi en een zwembad.
Dit huis is echt fantastisch en ik heb al geboekt mijn volgende reis!

Bedanken voor de geweldige vakantie u!

5/5 - Bewonderenswaardig

Warme gastheren, een prachtige omgeving, ruime accommodatie, goed uitgerust en comfortabel met een spa tot onze beschikking !!!!
Alles kwam samen om een ​​fantastisch weekend door te brengen met familie ... en de hele familie, 1-77 jaar terug blij en nu al een afspraak gemaakt voor volgend jaar !!!

4.5/5 -  Zonder weerga

We brachten een paar dagen in Rome in dit prachtige appartement, willekeurige keuze dat bleek echt gelukkig te zijn.

De omgeving is rustig, weg van de chaos van het historische centrum, maar handig om rond te lopen en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (die ik nuttig zijn in de avond zijn geweest toen we hadden geen zin om te lopen).

Het appartement is smaakvol ingericht en heeft een mooie hardhouten vloeren, veel licht en een prachtig terras. Heel stil. Er is geen lift.

Ik beveel het!

4.5/5 - Subliem

Een stacaravan ruime, comfortabele en rustige camping.

Een schone camping, rustig, met een welkomstdrankje en een onberispelijke service in een aangename omgeving en een prachtige omgeving.

Dank u voor deze ontspannende en probleemloos.

ZwembadZwembad © NickyL @CC
4.5/5 -  Heel redelijk

Kris aan boord van de woonboot zowel ongewoon en zo gezellig.
Zou kunnen loungen op het terras en op hetzelfde moment, het is dicht bij de grote snelwegen
om bezienswaardigheden te gaan. Beetje meer, een mooi huis ....
Plek die ik bevelen zonder aarzeling.

3.5/5 -  Magnifiek

Mijn hart architect was onder de indruk van het verblijf in dit historische gebouw, waarin de ultra-moderne badkamer heeft het niveau van een ster hotel.

Als gevolg van de weersomstandigheden Arnstadt bezoeken zijn geannuleerd, en we waren in staat om de sfeer van de accommodatie genieten.

4.5/5 - Excellent

We verbleven hier regelmatig voor een groep van verschillende mensen elke keer, dat het huis past comfortabel.
Er is een heerlijke sfeer met een open haard in de lounge aangedreven door brandhout (gratis), en een goed uitgeruste keuken met een eetkamer met een grote tafel waar we konden zitten allemaal rond een .. dag voor een drankje, een andere dag in de heuvels ...
Het huis heeft vier slaapkamers met twee badkamers en alles wat u nodig heeft voor een vakantie in de bergen. Ga naar buiten van de voordeur en heuvels staan ​​je te wachten, is er veel te verkennen met uitzicht adembenemend, en, op een luie dag is er goshawks een prachtige tuin van het hoofdgebouw daar is hij goed om te wandelen en te genieten.

4.5/5 - Subliem

We keerden terug naar het huis van Pitts tijdens een heerlijk verblijf.
Als u op zoek bent naar nachtleven, winkelen, activiteiten voor kinderen ... liever in Willemstad Als u liever rust en stilte in een dorp visser in slaap (met diverse restaurants) en fantastische duiken met masker en snorkel daar ... en de vele stranden in de buurt? Vervolgens kiest u in plaats daarvan naar Westpunt!
Marazul is de perfecte plek om te verblijven .... dit is een zeer goed onderhouden plek, mooi ingericht, vriendelijk, veilige, gated community van particuliere woningen, recht op een klif met uitzicht op de oceaan, met stappen omhoog de zee.
Er is een zwembad met ligstoelen en twee grote partytenten voor schaduw. René regisseur René gaat om uw huis elke ochtend om ervoor te zorgen dat alles goed gaat en advies. Na vele uitstapjes naar mooie plaatsen, maar in slecht uitgerust eigenschappen, waren we blij!

Zowel douches en het aanrecht hebben warm water - ongewoon en erg leuk om te hebben. De keuken is zeer goed uitgerust. Er is een grote koeler voor winkelen - of te nemen naar het strand als je een picknick wilt. Er zijn klapstoelen te nemen om de stranden en het terras boven heeft twee Adirondack stoelen perfect voor het lezen. Het huis is aantrekkelijk, kleurrijk en comfortabel. Het bed is zo comfortabel als ons huis en hoe vaak kun je dat zeggen? !! (De futon beneden is een comfortabel bed te)
Steve en Linda zijn erg vriendelijk en behulpzaam en snel om uw vragen te beantwoorden. De eerste keer dat we er verbleven, gaven ze ons veel informatie afgedrukt op waar te winkelen, waar te eten, goede duiklocaties snorkelen, de plaatselijke stranden en bezienswaardigheden te bezoeken. Over het geheel genomen is dit de perfecte plek voor een rustige en ontspannen verblijf.

4.5/5 -  Super

We hebben leuke tijd in dit huis, het is erg ruimtelijk!
Historisch olie watermolen, omgebouwd tot een charmant vakantieverblijf, uniek binnen de oude Luni gebied, op de grens tussen Ligurië en Toscane, in de Apuaanse Alpen en de Middellandse Zee.
De flats nog steeds het behoud van hun oorspronkelijke structuur en zijn ingericht met antieke forniture behoren tot de familie Amati-Ingolotti.

De steen wiel en de kastanje versnelling een keer gebruikt in het bewerken van olijven versterken dit unieke sfeer.

Spring Garden!Spring Garden! © FedericaC @CC
4.5/5 -  Heel goed

Een mooie, rustige huis in een rustige vallei met een stroom loopt door; perfectie.
We verbleven hier met familie en vrienden al jaren en hebben altijd een geweldige tijd gehad.
De kamers zijn charmant, vooral de kleine onder de dakrand met een eigen trap - zeer Heidi! De woonkamer is elegant en de goed uitgeruste keuken een genot.
De Macpherson familieleden zijn heerlijk behulpzaam en vriendelijk, en de instelling van Attadale en zijn prachtige tuinen is subliem.

4.5/5 - Klasse

Onze Kretenzer huis in Chania was geweldig. Alles was absolementely fantastisch en heeft onze verwachtingen overtroffen!
Echt ruim, uitstekende plek met, geweldig balkons, een geweldig uitzicht.
Zou het iedereen aanraden!

Wat een uitzicht!Wat een uitzicht! © GeorgeM @CC
Wat een zee!Wat een zee! © GeorgeM @CC
4.5/5 -  Keurig

We hadden een heerlijk verblijf in Chalet Chabrand, een traditionele houten alpine chalet met alle moderne gemakken. Het was ruim, warm en comfortabel met een mooie grote tuin en een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen. Omdat het in het hart van Vallouise, alles is binnen handbereik maar het is rustig en vredig. Een groot centrum om de omgeving te verkennen. Gastheren Jackie en Jerry waren zeer vriendelijk en gastvrij en waren een geweldige bron van lokale kennis. We zullen zeker weer bezoeken.

Valouise op markt dagValouise op markt dag © ElizabethI @CC
Boomgaard in Vallouise met omringende bergenBoomgaard in Vallouise met omringende bergen © ElizabethI @CC
Kerk in de buurtKerk in de buurt © ElizabethI @CC
4.5/5 - Subliem

Een perfecte plek om goed te zijn.
Ik wil dit huis is mijn huis.
Het was een onvergetelijke maand!

4.5/5 -  Heel redelijk

We besteden een geweldig verblijf, het appartement is super licht en ruim comfortabel en super schoon.
De eigenaren zijn erg vriendelijk en hartelijk dank aan hen voor de juiste plaatsen, winkelcentra, restaurants ..
We zijn van plan om terug te keren en vooral zullen we het ten zeerste aan.

4.5/5 - Grandioos

Zeer mooie vakantie in een woord, alles ging goed en toch hebben we waren een beetje anxieux..mais de waarheid is dat alles ging goed.
De persoon die ons begroette gaf ons veel waardevolle informatie: de stranden, plaatsen om te bezoeken en restaurants.

Een terugkeer zeker!

4.5/5 -  Formidabel

Appartement in overeenstemming met de vakantie aankondiging.
Zeer schoon en goed ingericht en een uitstekende gastvrijheid van Nadine.

De eerste gratis ontbijt werd aangeboden aan ons!

4/5 -  Zonder weerga

Prettig, schoon en goed uitgerust vakantiehuis. We deelden een aantal fantastische familie wandelingen!

favoriet van mijn kinderen, de gorges van de méouge lopenfavoriet van mijn kinderen, de gorges van de méouge lopen © MarieH @CC
Een andere wandelingEen andere wandeling © MarieH @CC
4/5 -  Formidabel

Je had een goed verblijf voor werk in de buurt van onze werkplek.
Het welkom was kwaliteit. De endoit is erg stil en teruggetrokken natuur.
Ideaal voor familie, voor de huisvesting goedkoop ... Ik beveel

4.5/5 - Bewonderenswaardig

Comfortabel huis met apparatuur die het verblijf aangenaam en ontspannend.
Er zijn muskietennetten meer goed isoleert isoleert goed van de buitentemperatuur.
De locatie is erg mooi en charmant, dat contact met de natuur mogelijk maakt. Archeologische site bezoeken, tochten te paard, duiken en boottochten - Een van de belangrijkste activiteiten kunt u ook manieren om je vrije tijd (disco's te maken te vinden!

We gesmuld!

Panorama Torre del PozzoPanorama Torre del Pozzo © AnnaVincenza @CC
S'Archittu.-de beroemde boog waaruit de stad zijn naam danktS'Archittu.-de beroemde boog waaruit de stad zijn naam dankt © AnnaVincenza @CC
Geval-name constructies-Torre del Pozzo.Geval-name constructies-Torre del Pozzo. © AnnaVincenza @CC
Strand Strand © AnnaVincenza @CC
Bepaalde kust s. Caterina di Pittinurri-toren waarschuwenBepaalde kust s. Caterina di Pittinurri-toren waarschuwen © AnnaVincenza @CC
4/5 -  Formidabel

Voor veel tijd hebben we verbleven in de huisjes en nooit teleurgesteld zijn er 5 minuten van het centrum rustig, een prachtig uitzicht, twee mooie en grote villa, met smaak ingericht en van alle comfort, goed idee is niet hebben geen tv en WiFi om het leven ... de beroemde zwembad en 3 zwembaden en glijbanen en BBQ gerechten, de ping-pong tafel, vruchten en bloemen die ons omringen genieten. Gérard en Sabine discrete maar genoeg voor een meet alle verwachtingen van hun klanten. de vriendelijke meid komt elke dag met een glimlach om de taken te vermijden we vakantie ... Kortom een ​​must in Port Vila voor aangename momenten met familie, vrienden of collega's.

4.5/5 -  Heel redelijk

We hebben een geweldige tijd in Lesbos gehad. Het eiland is prachtig, we hebben genoten van de prachtige natuur, de stranden van het eten en het Griekse volk. De studio is geweldig, alles wat we nodig hadden was er. Dankzij Nickos & Sofia voor hun gastvrijheid

4.5/5 -  Super

Het appartement is comfortabel en uitgerust met alles en zeer rustig, hoewel gelegen in het winkelgebied. Supermarkt en entertainment faciliteiten zijn zeer dichtbij. Na het adembenemende uitzicht bewonderen vanaf het terras op de zee, je echt het gevoel op vakantie!
We voelden ons echt heel comfortabel vanaf het eerste moment. Het appartement laat niets te wensen over, de inrichting is modern. Het terras is echt een droom, en zorgt voor een plek om te zonnen en te ontspannen. Het uitzicht op zee bij het ontbijt is geweldig elke keer.
De rest van het vakantiehuis met zwembad is goed onderhouden en schoon. Dus echt niets vermist en is een echte aanrader!
We waren zeker erg blij met ons verblijf, we kunnen alleen maar aanraden en we kijken uit naar ons volgende bezoek - we zullen zeker terugkomen!.
Dus nog steeds 5 sterren en genade.

5/5 -  Super

Welkom van de luchthaven, comfortabele accommodatie (bed, badkamer) en schoon.
De heer en mevrouw zijn goed advies voor tour en vervoer in de stad en omgeving.
We aten de beste aardbeien en groene bonen voor leeftijden en niet te vergeten het koken van de zebu, succulent. Wij raden!

de reserve van de Ivaloina in de buurt van de vijverde reserve van de Ivaloina in de buurt van de vijver © Chris @CC
4.5/5 -  Formidabel

Zeer nette huisje. We hebben genoten van de gastvrijheid en de netheid van de plaats.
Het uitzicht vanaf het terras is prachtig. Wij raden de plek voor wandelingen in het bos!

4.5/5 - Onvergetelijk

Terras op het zuiden met een prachtig uitzicht over de vallei van de Viroin
great value for money
eigen huisje

4.5/5 - Subliem

Super verblijf gehad!
Mooi wandel en fietsgebied,
Rustig gelezen

4.5/5 -  Heel goed

Er waren 3 dagen ... sensationeel koos voor het huis Pombal voor een tweede huwelijksreis. Het huis is liefdevol. Brandschoon en verwarmd om het comfort te garanderen in ons verblijf. We hebben gezien op het zwembad van het pand, die was schoon, maar had niet de moed om te douchen hebben. Er is een klein kitchinete het huis, die goed is uitgerust en de koelkast is vol voedsel voor het ontbijt en snacks. Allemaal fantastisch.
Dank u aan de eigenaar voor het geven van ons zo'n mooie dagen. Sara en Peter

4.5/5 - Fantastisch

Herenhuis, zeer goed uitgerust en mobiliteit. We waren in staat om een ​​rustige vakantie met onze baby. De eigenaar is erg vriendelijk en zorgde voor een zeer aangenaam verblijf. Zeer behulpzaam personeel regelde een kinderbedje voor onze baby en het huis was een zeer aangename temperatuur. Het uitzicht is prachtig en de tuin die het huis omringt. We waren slechts 3, maar ik wil om terug te keren met mijn ouders naar een andere spectaculaire vakantie te genieten. Schoonmaken van het huis is onberispelijk. Very Good !!! of beter Excellent !!!

4.5/5 -  Prima

De ideale keuze voor een rustige verjaardag door te brengen. De ontvangst door de eigenaar was fantastisch. De kamer was erg schoon en warm. Als we laat aankwamen hadden we liet een dienblad met een kleine snack die was zeer behulpzaam.
Het uitzicht is prachtig en het huis is prachtig ingericht. De beschikbaarheid en gastheer vriendelijkheid was iets dat maakte me het gevoel dat familie. We hielden !!!!

4.5/5 - Opmerkelijk

Πολύ καθαρό και καλά εξοπλισμένο με μια όμορφη θέα στη θάλασσα.
Στα μισά του δρόμου ανάμεσα σε βουνά και θάλασσα, είναι η ιδανική τοποθεσία για να επισκεφθείτε το νησί.
Μάριο και Ιωάννα είναι πολύ ωραία και πάντα πολύ εξυπηρετικοί.
Θα επιστρέψουμε σίγουρα.

4.5/5 - Subliem

Αυτό είναι ένα πραγματικό παράδεισο. Το σπίτι είναι όμορφο, πλούσιο και περισσότερο από ό, τι εξοπλισμένο!
Η παραλία είναι ειδυλλιακή, ήσυχη και προσφέρει επίσης ακόμα και τη σκιά. Οι ιδιοκτήτες ζουν dirket στην επόμενη και είναι πάντα εκεί για σας. Είτε θέλετε να σας φέρει κάτι από το φούρνο ή αν θέλετε στην πόλη, που οδηγείτε.
Έχουμε λάβει, επίσης, τις μαγειρικές ικανότητες των Παντρέψου σε μια πολύ καλή τιμή για να ολοκληρωθεί και δεν θα είναι σε θέση να τρώνε καλύτερα. Και αποδίδουμε εξαιρετική σημασία για το καλό φαγητό.
Εν συντομία, αν Σεϋχέλλες, θα πρέπει να νοικιάσετε ένα δωμάτιο στο RoseHarryCove.

Ευχαριστώ για τη μεγάλη διακοπές.

Martin, Fritz, Σιγή, Moritz και Kolya από το Βερολίνο

4/5 - Excellent

Onze beste vakantie alsof we leven lang vrienden: het is slechts een huis voor de familie! De dame, Yoanna en Mario hebben allemaal gemaakt dat wij aan niets ontbreekt .. Alles is schoon, geweldig, we zullen nog terugkomen!
Geschikt voor gezinnen

4.5/5 -  Prima

We brachten prachtige herfst dagen in Toscane. Het huis is goed uitgerust, zowel de keuken en de sanitaire voorzieningen. De open woonkamer is perfect voor gezellige uren. Het uitzicht op het zwembad uit de buurt van de zee is onbeschrijflijk. Voor uitstapjes in de omgeving een ideale locatie. Een plek waar mensen graag om terug te komen opnieuw en opnieuw.