VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Grandioos

We genoten van elke minuut van ons verblijf in het huis.

Het was extreem handig in termen van het hebben van een veilige afstand van het stadje met een schilderachtige omgeving.

De verhuur is een stand-alone huis onder een complex van individuele huizen, met goed gevormde erf en Tuin, privé parkeergelegenheid.

Twee goed sized slaapkamers (waarvan één, met eigen douche en toilet) en ruime, mooi ingerichte woonkamer. Mooie en goed uitgeruste keuken, ruime buiten veranda met schaduw en onbelemmerd uitzicht op de zee en de maan stijgen. Vriendelijk en begripvol eigenaar, aangeboden en alle hulp geboden en adviseren we nodig hadden, waardoor we in vrede om onze vakantie te genieten.

Ik aanbevelen sterk deze eigenschap voor een familie van 4-6 personen. Wij gaan zeker terug.

Costas H.

Ontdek deze accommodatie
#44609 Villa Agia Irini
4.5/5 -  Super

Uitstekende kwaliteit / prijs. De weergave is prachtig!
Wij bijzonder genoten van het uitzicht: u ziet de poort naar het noorden en in het zuiden zien we Antiparos.

We doorgebracht een onvergetelijk verblijf, met de wens dat we terug op de prachtige tijden dat het kijken ging om onze espresso's ochtends de boot, voer de poort van Parikia kijken.

Ontdek deze accommodatie
#44609 Villa Agia Irini
4/5 - Bewonderenswaardig

Ik was in December samen met een vriend. Het was een all-round geweldig verblijf.
Het appartement is prachtig uitgerust met alles wat die u nodig hebt. Het was zeer schoon, alles omdat dit wordt schoongemaakt na ieder verblijf door een schoonmaakster. De badkamer is hypermodern en onlangs gerenoveerd. Er is een nieuwe keramische kookplaat in de keuken. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht direct aan zee - prachtige voor het ontbijt. De plant zelf is zeer goed bewaard en beschermd door een hek en poorten. Hier kunt u echt ontspannen. We hadden een auto en het verkennen van de omgeving. Er zijn ook goede busverbindingen en reisbureaus, die eiland trips met bieden pick-up rechtstreeks op de weg. Iedereen op zoek naar de opwinding en de vele mogelijkheden om te winkelen voor van Los Cristianos, en goed er ook komt met de bus. Naar Las Galletas met een kleine promenade en restaurants aan de zee aankomen op de voet. Er zijn ook sommige winkels en shopping. Direct bij de fabriek is een supermarkt in die een goede selectie om te winkelen heeft. Het appartement wordt beheerd door een Duitser die woont nog in het complex en was erg mooi.

Ontdek deze accommodatie
#37701 Appartement Costa del Silencio
4.5/5 - Subliem

We hebben twee weken in de maand September in deze plaatsen, dus off piek.
De omgeving is mooi en weelderige vegetatie. De plaats is bevorderlijk voor de rust en het zwemmen, evenals de beroemde "Dolce tarief Niente" lokale.
We konden genieten van een uitstekende weersomstandigheden en ideale temperaturen. Privé strand onder de woonplaats. Toegang tot het strand door een ook paadje door die is het mogelijk om te lopen door het strand, evenals de waterkant naar Tropea te gaan voor de markt.
Het appartement, net als de apparatuur binnen is een beetje oud maar zeer correcte en typische toeristische accommodaties aan de kant. Seizoensverhuur is gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg en parkeren is eenvoudig.
De gespreksleider van de plaats is erg vriendelijk, lief zijn voor die een paar woorden van Italiaans spreken. Door het wonen in de nabijheid, toont hij ineens nuttig, discreet en attent.
We hadden een zeer goede ervaring en we zullen zeker terugkomen!

Vincenzo M.
Eigenaar
07/05/2017
Je was een voorbeeldige paar, mooi en zeker niet opgeleid
We hebben ons geen probleem. Misschien zullen we andere gasten als u te vinden.
We hopen zo
veel kunnen we elkaar weer volgend jaar voort te zetten
ons gesprek en delen onze adviezen.
Onze parfums en onze passie op u wachten.
Ontdek deze accommodatie
#62232 Huis Parghelia
4.5/5 - Perfect

Net terug van de Paasvakantie in een mooi gebied van Sardinië. Alles is geweldig, maar het is moeilijk om te vinden van iets dat is niet prettig in Sardinië.

Deze vakantiewoning is een parel in de natuur, gelegen tussen de zee en de bergen. We hadden alles bij de hand snel met de auto. Nadat de verlegenheid van de keuze loungen vreedzaam in de zon op het strand of een wandeling in het bos zonder twijfel een kans is is er gemakkelijk bij de hand.
Als u op zoek bent naar de verkeerschaos, de nachtclubs en disco's komen niet hier! We waren op zoek naar het ideale appartement voor de mooie we de verkwikkende vakantie na de stress van het werk brachten.

Natuurlijk, geen pretje mist, maar ligt op ideale afstand van kunnen veroorloven om te genieten zonder ooit lijden.

Wat een prachtige avond! Ik heb om terug te gaan opnieuw hoewel ditmaal ik proberen zal om mij te beperken met Culurgiones, Seadas en Cannonau!!!Wat een prachtige avond! Ik heb om terug te gaan opnieuw hoewel ditmaal ik proberen zal om mij te beperken met Culurgiones, Seadas en Cannonau!!! © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Eigenaar
06/05/2017
Mr. Goedenavond. Marco
Het is een genoegen om u en uw gezin als onze gasten te hebben.
Wij hopen u snel te zien!
Beste wensen voor iedereen.
George
en Richard Simonetta
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
4.5/5 -  Formidabel

Het is raadzaam dit huisje voor haar apparatuur, schoon en de ligging in de natuur, maar dicht bij winkels en het vertrek van de wandeling.

We gaan er regelmatig voor meer dan 10 jaar...

Roselyne en Jean Marie, uw gastvrouw, zal u een warm welkom reserveren en ze zijn altijd goed advies, omdat ze zijn opgegroeid en nog in het gebied leefde.

U zult niet teleurgesteld worden!

Ontdek deze accommodatie
#26358 Natuurstenen Huis Ménerbes
4.5/5 -  Heel goed

Ik bleef deze winter 2 maanden in het appartement en vond het geweldig.

Maria maakte het appartement zeer comfortabel en aangenaam en is een charmante gastheer.

Het ligt op ongeveer 100 meter van het strand met uitzicht op zee.

Ik adviseer ten zeerste een bezoek !!!

Ontdek deze accommodatie
#20621 Appartement Quarteira
4.5/5 -  Formidabel

Zeer gastvrij. Aangenaam verrast door dit huis, typisch van de Vendée, gerestaureerd met smaak en in de traditie van de regio.

Niets mis met het niveau van de reinheid, alles was perfect!
Op het niveau van de uitrusting was niets verdwenen. Ook in de tuin waar de barbecue en de tuin dat verwachtte we!

De omgeving is erg mooi en vooral ontspannen; verbleven hier voor een geweldig verblijf.

Verhuur aan te bevelen!

Ontdek deze accommodatie
#25151 Natuurstenen Huis La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 -  Zonder weerga

Appartement gelijk aan foto's.
Zeer goede aandacht door Señora Marisol, zeer attente in het geven van informatie over wat nodig is.

Zeer goede en comfortabele locatie van het gebouw

Zeer mooi appartement in uitstekende conditie zeer vriendelijke eigenaar aanbevolen 100%Zeer mooi appartement in uitstekende conditie zeer vriendelijke eigenaar aanbevolen 100% © Fabietto1370 @CC
Ontdek deze accommodatie
#19174 Appartement Cartagena de Indias
4.5/5 -  Heel goed

Een rustige plek. Strategisch perfect voor degenen die willen om te ontspannen en dicht bij vele punten van belang.
Het huis is comfortabel, groot, vers en smaakvol gerenoveerd.
De slaapkamer is gigantisch, en gewelfde plafonds, hoog.
Het beste deel is hoe aboutsome ontbijt in de ochtend, een patio waar u kunt lunchen of dineren in de avond, en genieten van enkele wind.
De eigenaren zijn mooie mensen en zeer nuttig.
Hiervandaan bereikt u de rotsachtige kust in het Oosten (Tricase porto, Andrano, Marina kassen, Castro)- en zandstranden in het zuiden (Marina di Ugento is tot 20 KM).
We kunnen niet Lecce, Otranto, s. Maria di Santa Cesarea Terme en alle de mooie dorpen in het achterland bezoeken.
Net buiten het dorp is er een enorm winkelcentrum waar u alles kunt vinden.
Mooie feest van San Donato, die hadden het geluk om te leven in Montesano, concerten, voedsel en lokale wijn en een groot aantal mensen.

Onze hoek-preferritoOnze hoek-preferrito © Pina @CC
Luminaria op de cursus (festa di San Donato)Luminaria op de cursus (festa di San Donato) © Pina @CC
Illuminations in muziek (festa di San Donato)Illuminations in muziek (festa di San Donato) © Pina @CC
Een diner met MichaelEen diner met Michael © Pina @CC
Ontdek deze accommodatie
#50547 Origineel Huis Montesano Salentino
4.5/5 -  Heel goed

Gingen we met ons gezin van 4 personen en een enkele vriend.
We verbleven in Pasen 2017. We verbleven slechts 3 van de 4 kamers.

Large buiten aan het licht gebracht parking, vakantiewoning is gemakkelijk te vinden.
Het outdoor-terrein bestaat uit een tuin met vegetatie en grote bomen, met een zwembad voor de deur. Goed onderhoud en optimale reinheid van het milieu.
Wanneer op een dag die het was koud en winderig, we niet konden de zon op het gazon gemonteerd in de voorkant van het huis, we speelden binnen, Biljart en tafeltennis.

We brachten €1640 voor een week all-inclusive. We zullen weer blijven en vul alle kamers beschikbaar!

Ontdek deze accommodatie
#72383 Villa Gradoli
4.5/5 -  Zonder weerga

Ik bleef een week en ik had een geweldige tijd.
Het appartement is zeer comfortabel en heeft alles wat die u nodig hebt. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die alleen reizen, maar ook twee of paar.

Het appartement is gelegen in een zeer rustige omgeving, goede verbindingen en dicht bij een van de meest mooie en grote parken Rome!

De eigenaar is erg behulpzaam en geeft u alles wat die u nodig hebt!

Het huis heeft ook een wifi-toegang.

Super aanbevolen!

Maria

Tuin en Park in de buurt van het appartementTuin en Park in de buurt van het appartement © MariF @CC
Ontdek deze accommodatie
#67698 Appartement Rome
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Een ontspannen verblijf in een fantastische plek.
We onmiddellijk voelde me comfortabel en ging onmiddellijk om toe te treden enkele vrienden.

Wij raden aan iedereen en we zullen terug.

Ontdek deze accommodatie
#2683 Origineel Huis Moasca
5/5 - Fantastisch

Kom naar Tahiti als onderdeel van een project wordt aangenomen, we verbleven in "Toupidek op het strand" het appartement is erg mooi, prachtig gelegen en zeer rustig.

We raden sterk aan deze verhuur

Ontdek deze accommodatie
#36236 Appartement Arue
4.5/5 -  Prima

Zeer goede ontvangst bij aankomst. We waren aangenaam verrast door dit huis, gerenoveerd met smaak volgens de regels van de kunst van de vendean met traditionele materialen.

Niets mis met het niveau van zuiverheid!

Op het niveau van de uitrusting,... alles met inbegrip van tuinmeubelen en BBQ!

Zeer aangenaam verblijf in de regio Vendée.
Adviseren zonder aarzeling!

Ontdek deze accommodatie
#25151 Natuurstenen Huis La Caillère Saint Hilaire
4.5/5 -  Heel goed

De plaats is goed gelegen, schone, comfortabele bedden, snelle wifi. Veel beter dan we verwachten.

Het personeel is echt leuk.

Centrale van interessante-plaatsen en bazaars op loopafstand te winkelen...

Globaal is het een geweldige plek om te verblijven, net boven verwachting voor een budgetaccommodatie... vieren op opwaarts.

Binnenkort terug!!!

Dank u.

Achteraanzicht kijkt uit over de oude koloniale gebouwen en de iconische Twin-Towers KL toren op de achtergrond.Achteraanzicht kijkt uit over de oude koloniale gebouwen en de iconische Twin-Towers KL toren op de achtergrond. © kcng @CC
Uitzicht op de stad vanaf de voorzijde en bovenzijde van de accommodatie.Uitzicht op de stad vanaf de voorzijde en bovenzijde van de accommodatie. © kcng @CC
Gebouw van de Moorse ontwerp en de beroemde Kuala Lumpur op de samenvloeiing van Klang Gombak.Gebouw van de Moorse ontwerp en de beroemde Kuala Lumpur op de samenvloeiing van Klang Gombak. © kcng @CC
Chinees-tempel slechts 2 minuten lopen van het hotel.Chinees-tempel slechts 2 minuten lopen van het hotel. © kcng @CC
Heerlijke lokale vruchten.Heerlijke lokale vruchten. © kcng @CC
Ontdek deze accommodatie
#37589 Appart'hotel Kuala Lumpur
4.5/5 -  Zonder weerga

De plaats is goed gelegen, schone, comfortabele bedden, snelle wifi.
Veel beter dan we verwachten. Het personeel is echt leuk.
Globaal is het een goede plek om te verblijven, voor de prijs net boven verwachting en te veel te vragen voor een budgetaccommodatie... Houd het up... gewoon geweldig... dank u.

Oude Moorse architectonisch gebouw en beroemde Kuala Lumpur aan samenvloeiing van Klang Oude Moorse architectonisch gebouw en beroemde Kuala Lumpur aan samenvloeiing van Klang © kcng @CC
Oud en nieuw in oneven-harmonieuze mix Achteraanzicht van accommodatie. .Oud en nieuw in oneven-harmonieuze mix Achteraanzicht van accommodatie. . © kcng @CC
Hindu tempel slechts 3 minuten van de accommodatie lopen.Hindu tempel slechts 3 minuten van de accommodatie lopen. © kcng @CC
Centrale markt voor lokale souviviers... 5 minuten lopen van de accommodatie.Centrale markt voor lokale souviviers... 5 minuten lopen van de accommodatie. © kcng @CC
Heerlijke lokale vruchten.Heerlijke lokale vruchten. © kcng @CC
Ontdek deze accommodatie
#37589 Appart'hotel Kuala Lumpur
5/5 -  Heel geschikt

Grote welkom en onberispelijke accomodatie op netheid en presentatie: het is precies zoals in de afbeelding... zelfs beter in real!

Ik beveel het gastland zeer

Ontdek deze accommodatie
#68137 Appartement Pau
4.5/5 - Grandioos

Ik ben heel tevreden over dit vakantiehuis waar ik in 2016 gehuurd heb
En wil nu graag voor langere periode huren. Hoop dat het nog vrij is
Het is ze zeer gezellig en rustig gelegen. Toch kort bij supermarkten en restaurants
Mooi zwemcomplex met 2 zwembaden met kinderbad

gezellig buiten eten gezellig buiten eten © JohannaV @CC
met vrienden gaan eten met vrienden gaan eten © JohannaV @CC
mooie wandelingen mooie wandelingen © JohannaV @CC
gezellig we willen zeker terug gezellig we willen zeker terug © JohannaV @CC
Ontdek deze accommodatie
#51776 Villa Cumbre del Sol
4.5/5 -  Keurig

La casa die di Vittorio in een rustige en afgelegen gebied uit Solanas, ongeveer 10 km van Villasimius ligt. in de auto liggen vlakbij de mooiste stranden in het gebied (porto Sa Ruxi, Porto Giunco, Cala Pira en Punta Molentis waren onze favorieten). Het huis is zeer gezellig en leuk en is ook functioneel (uitgerust met wasmachine, magnetron, haar droger, vaatwerk, TV; schande over de wifi-storing). Vanaf de ingang is er een prachtig uitzicht op de zee en in de avond kunt u genieten van een mooie koele onder de sterrenhemel. Victor was erg vriendelijk en behulpzaam bij aankomst vonden wij water en SAP! Zou aanraden!!

Het is echt een plezier om mensen zoals Laura en haar man. Beleefd, vriendelijk en ze verliet het huis in zeer goede staat. Altijd welkom! Het is echt een plezier om mensen zoals Laura en haar man. Beleefd, vriendelijk en ze verliet het huis in zeer goede staat. Altijd welkom! © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#47425 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 -  Heel goed

Het appartement is gelegen in een prachtige positie die u toelaat om het aankomen in een korte tijd op de stranden in de omgeving en biedt tevens een prachtig uitzicht op de zee en de heuvels.

Vittorio begroette ons bij onze aankomst en hij was echt vriendelijk en behulpzaam.

Het appartement was schoon, netjes en met alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw verblijf.

Ik zeker aanraden!

Claudia en haar vriendje zijn erg grappig en vriendelijk. ze had respect voor huis helemaal netjes te houden. Claudia en haar vriendje zijn erg grappig en vriendelijk. ze had respect voor huis helemaal netjes te houden. © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#47425 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 -  Heerlijk

De locatie is subliem, perfecte en gerookte in detail door de verhuurder, heer. Vittorio, altijd behulpzaam en zeer vriendelijk persoon.

Haar huis is onberispelijk, schoon, voorzien van alle comfort, wifi, beddengoed, handdoeken, wasmachine, magnetron, barbecue.

De locatie is van strategisch belang te bereiken van de vele stranden rond, met inbegrip van Villasimius, Castiadas, Costa rei, met een waarde voor de optimale prijs.

Ik adviseer het aan iedereen!

Het was verfrissend om te ontmoeten en te leren kennen van Walter en zijn partner als ze zeer aangenaam en vriendelijk zijn. Het was verfrissend om te ontmoeten en te leren kennen van Walter en zijn partner als ze zeer aangenaam en vriendelijk zijn. © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#47425 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Onvergetelijk

PRACHTIG uitzicht op de zee. We zijn net klaar met het noorden... de verrassing was groot.
Zeer vriendelijk en warm welkom. M Rouvier prachtig gerenoveerd deze eigenschap, het is zeer functioneel.
Alles is aanwezig voor een geweldige vakantie: dichtbij winkels, markt, kunt u alles te voet doen. De auto de sleuf vloer niet verplaatst van de week.

Alles was perfect! We komen zeker terug als heer ROUVIER wil ons ;-)

Ontdek deze accommodatie
#41749 Appartement Cannes
4.5/5 - Klasse

Vittorio's huis is mooi en schoon. Ik ben echt blij dat ik koos voor deze geweldige locatie dicht bij de zee.

Ik zou dit aanbevelen aan iemand op zoek naar een ontspannen uitje.

Ik had het genoegen van hosting Kanitha en haar fractie. Ze zijn 4 mooie meisjes, zeer mooi en vriendelijk. Ze zijn respect voor het huis en zijnIk had het genoegen van hosting Kanitha en haar fractie. Ze zijn 4 mooie meisjes, zeer mooi en vriendelijk. Ze zijn respect voor het huis en zijn © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#50212 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Onvergetelijk

Het appartement is zeer comfortabel en ligt in een zeer rustige omgeving, met terras met geweldig uitzicht over het landschap. Victor was zeer vriendelijk en behulpzaam door laten vinden van alle comfort in de woning. Aanbevolen voor degenen die willen een ontspannen vakantie in een prachtige plek

Sandro zijn vriendin gebleken en worden zeer vriendelijk en behulpzaam. Om mijn huis te houden hebben gezorgd en daarvoor ben ik hem dankbaar.Sandro zijn vriendin gebleken en worden zeer vriendelijk en behulpzaam. Om mijn huis te houden hebben gezorgd en daarvoor ben ik hem dankbaar. © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#50212 Huis Solanas (Sinnai)
4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd op Vittorio's plaats. Hij is een echte gentleman en zal alles doen om te zorgen dat u comfortabel. De instelling is geweldig met een geweldig uitzicht. Het appartement ligt op efficeient en 5 min lopen naar Solanas en 10 minuten rijden naar Villasimius.

Ik kan zeggen dat ik echt had het genoegen host Pascal en zijn vrienden voor hun ongelooflijke sympathie, stiptheid, aanpassingsvermogen. Ze zijn erg aardig peoplIk kan zeggen dat ik echt had het genoegen host Pascal en zijn vrienden voor hun ongelooflijke sympathie, stiptheid, aanpassingsvermogen. Ze zijn erg aardig peopl © VittorioA @CC
Ontdek deze accommodatie
#50212 Huis Solanas (Sinnai)
5/5 -  Magnifiek

Als u wilt wegblijven van grote hotels en toeristische vallen recommend I highly naar Horiatiko Spiti in het mooie dorp Sivas.
Hier vindt u alles wat die u nodig heeft voor een ware Kretenzische vakantie.
Horiatiko Spiti het beste te bieden heeft, comfortabele schone studio's met eigen zithoek en de hosts Maria en Michalis ervoor dat u zich zo welkom voelen, ze hebben een grote kennis van het gebied en zal u helpen op welke manier die ze kunnen.
Het dorpsplein is 2 min weg en biedt een scala aan taveernes, een slager/kaaswinkel en Elenis kruidenier en supermarkt.
Het strand ligt op een klein eindje rijden afstand ook bereikbaar per voet, de wandelingen in de olijf velden en de langere wandelingen in de verschillende kloven en de bergen is een geweldige ervaring.

Ik kom altijd terug op Horiatiko Spiti!

Elisabet Noorwegen

Van de werfVan de werf © ElisabetK @CC
KOMO strandKOMO strand © ElisabetK @CC
Zonsondergang op het strand van KomoZonsondergang op het strand van Komo © ElisabetK @CC
Omliggende veldenOmliggende velden © ElisabetK @CC
Horiatiko-SpitiHoriatiko-Spiti © ElisabetK @CC
Ontdek deze accommodatie
#22164 Appartement Sivas
4.5/5 - Sensationeel

De vakantiewoning is een villa gelegen in een rustige dood.

Verbleven hier voor een aangenaam verblijf. We namen onze lunch op het terras... wat een traktatie!

De partij De partij "Fleur van Oranje" © redjo @CC
Ontdek deze accommodatie
#34098 Villa Antibes
4.5/5 -  Heerlijk

Deze bungalow is modern ingericht en volledig ruimte gezellig, schoon. Het heeft een parkeerplaats naast de bungalow. De WiFi werkt zeer snel. TV met Duitse zenders. Het ligt dicht bij het strand, supermarkt, winkels, en alles wat die u nodig hebt. Het is de eerste keer dat we in het zuiden van Fuerteventura en niet de laatste zijn geweest. We waren in twee appartementen zijn voorzien van dezelfde eigenaar. U bevind zich op hetzelfde strand in twee verschillende gebieden. De twee appartementen zeer goed. Wij doen dit snel weer.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 - Fantastisch

Deze eigenschap biedt alle comfort (materiaal ...), terwijl het combineren van schoonheid, adel van hout; allen gelegen in een dorp nog authentiek bergen en op loopafstand van de pistes!

Ik beveel deze accommodatie.

Julien R.
Eigenaar
04/05/2017
dank u heeft binnenkort
Ontdek deze accommodatie
#7813 Bergchalet Champagny en Vanoise
4.5/5 - Perfect

We hadden een goed verblijf in deze vakantie verhuur. De eigenaar was prettig en hartelijk. We werden zeer goed opgezet en profiteerde van de scène!

Het gebied is erg mooi, er is in de buurt van een meer en en een zeer mooie bos om te bezoeken.

De zee is iets meer dan 2km afstand van het appartement.

Ontdek deze accommodatie
#17213 Appartement Torre del Lago Puccini
4.5/5 - Onvergetelijk

Velen verblijven al gedaan in dit prachtige huis, zeer toegankelijk en prachtig ingericht.

Renee is zeer attent op de behoeften en hoge beschikbaarheid !! Moeten we er naartoe te gaan, zult u, het is duidelijk!
Bovendien zijn we terug te gaan deze zomer .... laatste winter van de familie was blij :-)

Renée B.
Eigenaar
03/05/2017
Het is gentil Denise een zeer grote dank aan de beoordeling.

Ik hoop dat we de kans om weer te ontmoeten. Je bent een gulle vrouw en het was een genot
om onze ontmoeting.
Ontdek deze accommodatie
#42964 Natuurstenen Huis Hamoir
4.5/5 -  Zonder weerga

Vakantiehuis ideaal voor onze familie reünie gedurende een aantal dagen in een binnenlandse omgeving zeer goed ontworpen en zeer goed uitgerust.

De slapende mogelijkheden ingeschakeld laten uitstekende verdeling van de gasten: wij zijn 20 mensen en allemaal zeer goed werden ondergebracht.

Dit is de eerste keer dat iedereen denkt zijn kleine huis dat, dat dit blijft vrij zeldzaam in dit soort accommodatie.
De grote zaal heeft zowel de organisatie van de grote tabellen geholpen en kinderen waren in staat om het te gebruiken als een ruimte van activiteiten: games en voornamelijk dansen.

De plaats was een uitstekend uitgangspunt voor vele uitstapjes en excursies naar alle gasten; niet te vergeten de activiteiten in de buurt.

Niets was onmogelijk voor eigenaren om te voldoen aan onze (zeer) grote familie!

We raden dit huisje dat de beschrijving op de site in alle opzichten naar de realiteit voldoet.

Ontdek deze accommodatie
#55804 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Saintes
4.5/5 -  Heerlijk

We hebben goede zaak geweest zijn. Het huis is comfortabel en schoon.
Met uitzondering van afstanden boven alles was samenhangend naar de aankondiging van de vakantiewoning.

Het huis is goed onderhouden, het is rustig met tuin en we hebben ontbijt om te ontspannen in de zon.

Winkels zijn ongeveer in 15 minuten te bereiken als het strand.

Wij verhuren weer voor een geweldige vakantie.

familie Krohnert

Ontdek deze accommodatie
#22385 Natuurstenen Huis Breskens
4.5/5 - Klasse

We kwamen heel vroeg in de ochtend en we werden heel hartelijk begroet.

De site te bezoeken was een mooi en houdt van leuke verrassing.
Het appartement is schoon, modern en perfect schoon.

Het appartement is zeer goed gelegen en heeft een prachtig uitzicht over een prachtig landschap.

Wij zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4.5/5 -  Keurig

Uitstekend onthaal door de eigenaars van het pand!
Hun vele tips over wandelen en over de opmerkelijke plaatsen van lokale... Toegevoegd aan dit de uitstekende documentatie in het huisje waardoor ons te reizen van de regio met geluk.

Toegang tot het centrum van het dorp is heel gemakkelijk te voet, en de plaats is rustig.

Het huisje beschikt over de apparatuur en materiaal noodzakelijk en toereikend is;
We genoten van de wasmachine!

Ons verblijf was zeer aangenaam: het gebied is prachtig en dit huisje heeft zeker bijgedragen aan het succes van onze vakantie.

Wij raden deze vakantie verhuur!

Ontdek deze accommodatie
#34155 Appartement Bédoin
4.5/5 - Fantastisch

Wilden we tijd doorbrengen in een echt bergchalet te formaliseren van onze sentimentele Unie.

Onze wensen zijn toegekend!

We bevonden ons op een prachtige locatie, tegenover de berg. Geen valse nota van smaak voor de ontwikkeling van dit huisje.

Het is zeer comfortabel naar de nabijgelegen sauna. Voor het bezoeken van de omgeving, goede restaurants... heb het deskundig advies van de eigenaar liet ons besteden een onvergetelijk verblijf. Bovendien, als je hem vragen, zal hij zijn onuitputtelijke om te praten over haar regio via flora, fauna, alsmede biologische producenten.

Het huidige moment... Dat is wat we echt geleefd

Ontdek deze accommodatie
#50735 Bergchalet La Bâtie Neuve
4.5/5 -  Formidabel

Ik beveel matiging deze mooi ingerichte grote appartement, geweldige locatie, zwembad niet zelfs 20 m en vooral Bruno zal beantwoorden al uw vragen, ernstige eigenaar en erg leuk vooral.
Kun je alle gesloten ogen wordt aangekondigd op de beschrijving, geen verrassingen, komen we terug dat is zeker.
Bij snel Bruno

Ontdek deze accommodatie
#18809 Appartement Eden Island
4.5/5 -  Super

Warm welkom van MONIQUE, prachtige, weelderige tuin.

Ik aanbevelen!

De instelling van een droomDe instelling van een droom © Grandsvoyages @CC
Ontdek deze accommodatie
#37932 Landhuis Le Beausset

Ik heb deze plaats voor mijn dochter en vriend om te verblijven in, terwijl ze in Spanje voor de wereld Enduro waren geboekt. Ze bleven uit de 17e tot en met 22 April. Ze kwamen laat in de dag na de reizen uit de UK voor 2 dagen. Zij had reeds betaalde €100 borg dus besloten te blijven van de eerste nacht met de bedoeling het verlaten van de volgende dag te vinden ergens anders maar alle andere accommodatie in de stad van Puerto lumbreras was volgeboekt vanwege de wereld Enduro zodat zij had geen andere keuze, maar om te blijven. Na de eerste nacht de eigenaar geblokkeerd in hun busje totdat ze de verdere €200 euro betaald die ze ook geprobeerd om op te laden ze extra voor einde van schoonmaken die ze weigerde laat te betalen als zei het bevestigingsbericht dat het was opgenomen. De eigenaar liet vervolgens haar bezittingen die naast de deur was en niet terug voor de rest van hun verblijf.
De foto's op de advertentie zijn misleidend en niet nauwkeurig.
Bij aankomst was er geen gas, geen warm water en de douche was gebroken. Uiteindelijk de eigenaar bracht een gasfles ronde voor hen en verlicht de ketel. Het hele pand rook muf en leek het niet had voor een lange tijd is gebruikt.
De keuken rook dat het vuile was, net als de koelkast. De keuken apparatuur was oud en versleten en de oven keek niet veilig om te gebruiken.
De tuinset buiten waren oud en niet geschikt om op te zitten. Er was een meer dan gegroeid Tennisbaan, de tuinen waren begroeid de speeltoestellen kinderen oud was.
Het bed was ongemakkelijk, de garderobe deuren zou niet sluiten de gordijnen waren oud, versleten en opknoping uit de haken.
De tegels op de vloer werden gebroken. Ik bezocht de eigenschap op 23 April en kon niet geloven dat de toestand van het, het is absoluut verschrikkelijk en niet geschikt voor een verblijf in. Mijn dochter vroeg verliet en sliep in het busje op hun laatste avond zoals de keuken had worden besmet met mijten terug. het merendeel van de items op de gast-voorzieningen ontbreken of niet geschikt voor gebruik als de toestellen. Het zal alleen kunt u toevoegen 5 foto's wou dat ik zou kunnen toevoegen meer!!

Deze plaats allen prijze vermijden

Vuile stinkende koelkastVuile stinkende koelkast © KarenMitch @CC
Vuile kookplaat rustend op blokkenVuile kookplaat rustend op blokken © KarenMitch @CC
Gebroken doucheGebroken douche © KarenMitch @CC
Niet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeeldingNiet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeelding © KarenMitch @CC
Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen © KarenMitch @CC
Ontdek deze accommodatie
#31292 Andalusisch Huis Puerto Lumbreras
4.5/5 - Opmerkelijk

Zo'n geweldige locatie in de buurt van alles op het gebied van New Forest en een steenworp van mooie Lymington.

Een heerlijke, goed gepresenteerd, gezellig warm en schoon huis met alles wat u nodig heeft voor een weken vakantie.

Ten zeerste aanbevolen.
Luciano

Stella M.
Eigenaar
24/04/2017
Bedankt Luciano !!!

Het was genoegen dat je bleef en ik kijk uit naar je volgende bezoek.
Ontdek deze accommodatie
#8899 Stadshuis Lymington
5/5 -  Zonder weerga

Ik ging met mijn gezin in Villa Mas del Tas en ik kon mijn kinderen vrij te laten komen en gaan in het appartement, omdat de villa met tuin en ook buiten een tafel waar we woonden de hele dag in het groen

Hier is de lijst buiten het appartementHier is de lijst buiten het appartement © PrincipeD @CC
Ornella F.
Eigenaar
24/04/2017
We lezen graag herzien en we zullen remercions..ce was een grote verrassing.

Ons huis was blij om u te verwelkomen en je zal altijd uitgenodigd en
welkom!
Ontdek deze accommodatie
#5227 Appartement Predazzo

Gezinnen (10 personen) bleef op de MAS van CICADEN, district Laurencon bij Labeaume (Ardèche). De bepaling teleurstellend is gebleken en onverenigbaar is met het aanbod gepubliceerd op hun website en op de sites van de verwijzing als iha.com: de kamergenoot met de eigenaren wordt opgelegd;
De mas is niet toegestaan voor dieren, echter de eigenaren leggen hun honden (allergische, refrein);

Het huishouden niet geboekt voor onze aankomst: spinnenwebben, taken en schimmel op de muren van de toiletten en de kamers boven, uitwerpselen van muizen in de toiletten, stof op de meubels, bodem gezogen en ongewassen, vieze gerechten, hond haren op vloeren en gordijnen, algemeen en gebeitst en niet beddengoed gewassen De Mas, vertrokken we schoon dat wij hem gevonden.

Er is geen Internet-toegang;

De foto's zijn niet in overeenstemming met de werkelijkheid; sommige ruimten nam een foto op de site zijn bezet door de eigenaars zelf zelfs in exclusiviteit;

"Al onze kamers hebben comfortabele bedden met tafeltje, bar en TV. Ze allemaal op een luxe badkamer": niet een éénpersoonskamer is uitgerust met een televisie, een bar of een kamer van water;

De L'Estaminet zijn onpraktisch, de ontvanger is tegenover de douche kop en beetje intieme;

De site is niet geschikt voor kinderen, ondanks het feit dat de eigenaar een hek rond de Mas teneinde al heeft geïnstalleerd.

Overall, we zijn teleurgesteld door de voorgestelde bepaling, het belangrijkste zwakke punt is het ontbreken of het gebrek aan netheid. De site heeft het potentieel is goed gelokaliseerd en eigenaren, bovendien zijn vriendelijk maar passief aan huishouden.

PS: Kijk uit voor schorpioenen!

Gekleurd voorbordGekleurd voorbord © SophieM @CC
SchimmelSchimmel © SophieM @CC
Spinnenwebben en stofSpinnenwebben en stof © SophieM @CC
Ontdek deze accommodatie
#55700 Natuurstenen Huis Labeaume
4.5/5 -  Prima

Zeer mooie deel van huis (goed gescheiden van die van de eigenaars) dicht bij de natuur.

De keuken en de woonkamer zijn geweldig leuk om een weekend met vrienden doorbrengen! Met vaatwasser kan hierdoor om te proeven van alle bieren ter het land! en wasmachine... want als we gaan veel van ballades in Fagnes modder en we vergeten te nemen broek een reserve ;-)

Zeer mooie en comfortabele kamers.

Dichtbij natuur en Malmedy, we we waren er ten tijde van het carnaval! EEN MUST SEE! en Stavelot - Spa - Francorchamps.

De eigenaren zijn erg mooi en perfect weten het gebied!

We hebben waardering voor deze momenten van ontspanning en gezelligheid.

Ontdek deze accommodatie
#51311 Plattelandshuis Malmedy
4.5/5 - Sensationeel

We hadden een fantastisch verblijf in dit prachtige appartement, zeer schoon, had modern en goed uitgerust, precies zoals we aangekondigd de website IHA.com.

Een prachtig strand 70 meter van het pand, een supermarkt op 500 m, restaurants galore op de avenue.

De eigenschap is gunstig gelegen in de achterkant van een steegje waarmee niet te horen van de voertuigen van het verkeer.

Daar zullen we terug en dankzij Françoise en Eddy, de lokale vertegenwoordigers die ons goed leren om te genieten van het eiland.

Dank ook aan onze COP bestuurder Benoit in Flac.

Cheers voor onze volgende op het eiland!

Ontdek deze accommodatie
#74756 Appartement Flic en Flac
4.5/5 - Klasse

Het zwembad is zeer goede temperatuur.
J sliep goed. Het ontbijt was erg leuk. Kinderen hebben zwom en pingpong op tafel gespeeld. Slimme systeem.

Bedankt voor een zeer aangenaam verblijf

Ontdek deze accommodatie
#71662 Huis Sidi Bouzid
4.5/5 - Excellent

We hadden een droomvakantie in "De oase"!
Hier u onmiddellijk thuis voelen, het is allemaal daar, wat u ook nodig hebt, zelfs speciale verzoeken onmiddellijk wordt voldaan, de eigenaar is erg vriendelijk en open.

Het uitzicht op de baai is adembenemend. Omdat het eiland niet groot is, het besteedt te veel tijd in de auto en heeft tijd om alleen te kijken naar alles wat genieten van Valletta, Mdina en Gozo etc. of gewoon aan bask in de zon, of om te springen in een zwembad of de zee.

Ons nieuws home geleid dat spontaan nog een vlucht geboekt en kregen we een week bezoek.
Een persoon was geen probleem en was ook geen toeslag.

Wij zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#49344 Bungalow Mellieha
4.5/5 - Opmerkelijk

Villa vind ik uitstekend, net terug van een week in Villa. De villa zijn precies zoals afgebeeld in foto's, vliegen We van Dublin en als we onze eigen Ryanair vluchten ruim van tevoren boeken dan zoekt u een villa met Villa werd gesuggereerd dat past bij de vluchten.
Slechts een paar minuten van het moderne strand resorts van Maleme en Platanias, stap terug in de tijd als je draaien in de meanderende rijstrook die naar het pittoreske gehucht Metochi, met een geschiedenis die teruggaat tot de 1700 leidt, nog onder de Turkse overheersing Crete toen. Het kleine gehucht is doorspekt met suggestieve steenmuren omliggende eeuwenoude gebouwen gebouwd in verweerde kalksteen, met wijnstokken gedekt pergola's en weelderige tuinen vol met jasmijn en rozen. Het duurt een beetje fantasie om op te roepen een sfeer van weleer, terwijl u geniet van alle comfort voor een ontspannen luxe vakantie.

ElafonisiElafonisi © KalogiannisR @CC
Ontdek deze accommodatie
#21140 Villa Plataniás
4.5/5 - Schitterend

Een prachtig uitzicht op de baai van Propriano, een villa van staande voor een droomvakantie met het gezin en een welkom warm door de eigenaars, de superlatieven zijn niet talrijk genoeg om te beschrijven van ons verblijf

Ontdek deze accommodatie
#1013 Huis Olmeto
4.5/5 - Sensationeel

Alles is op zijn plaats, zeer comfortabele woning goed uitgerust, met een grote groene tuin, vol met bloemen, bomen en het zwembad. De plaats heeft de perfecte combinatie, bent u in het midden van de bergen, maar dicht bij het strand en de stad. Maria en Judith zijn erg aardig en altijd zorg dat u zich comfortabel voelt. We zullen zeker herhalen!!

Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
4.5/5 - Opmerkelijk

Hield dit hotel toen ik voor het eerst in Aprill 2017 bezocht. Het personeel is professioneel en behulpzaam. Het eten in het restaurant is prachtig. De kamer (Queen) was schoon en comfortabel. Ik vond het zo leuk ik weer terugging voor een nacht voor het nieuwe jaar en bracht een ontspannende nacht (terwijl de andere helft ging uit in de stad) naar films kijken.

Ontdek deze accommodatie
#316 Stadshuis Tirana
4.5/5 -  Heerlijk

We hadden een fantastisch verblijf in Buzz Alpen. Het chalet is een warme, huiselijke plek met een frisse en moderne inrichting. Het gezoem is een fantastisch host en een grote chef-kok! De hellingen in de buurt van (minder dan 5 min rijden) zijn geweldig met mooie PISTEMAKERS kant eetgelegenheden en er zijn tal van andere ski plekken binnen 25 min rijden die Buzz zeer vriendelijk stations zijn gasten. Onze kinderen genoten van een bezoek aan de nabijgelegen koeien en ezels. We hadden allemaal een geweldige tijd en blik vooruit te bezoeken weer, dank u Buzz!

Ontdek deze accommodatie
#77517 Bergchalet Bellevaux
4.5/5 -  Prima

Alles was perfect:) goed ontbijt en erg schone kamers

Ontdek deze accommodatie
#316 Stadshuis Tirana
4.5/5 -  Prima

Het huisje is goed onderhouden, mooi en goed uitgerust. Gelegen Zuid en tegenover de rivier, je kunt lunchen of dineren op het terras, terwijl genietend van de zon. Het dorp is rustig en omgeven door natuur. De eigenaar is zeer gastvrij en vriendelijk. Bedankt voor een heerlijk verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4.5/5 -  Zonder weerga

Zeer grote berghut, gemonteerd op de top, in een mooie en rustige omgeving. Sunny hele dag.

Ontdek deze accommodatie
#12028 Bergchalet Les Collons
4.5/5 -  Formidabel

We hadden een geweldige gastheren, ze ons opgepikt van het vliegveld en zeer responsief en nuttig tijdens het verblijf. Woning ligt in een rustige en veilige wijk, dus er zijn geen zorgen in thuiskomen op de late uren. De fiets maakte de ervaring die nog leuker er is een kustlijn longe en u kan rijden voor uren, met de wind in je gezicht en een geur van een zee. Trogir is een zeer nabij en het is een prachtige oude stad. U zult echt genieten van uw verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#63469 Huis Trogir
4.5/5 -  Super

Uitzicht adembenemend voor heropleving en de hele dag. Zeer goede kwaliteit. De kern van het Corsicaanse natuur en de zomer. Privacy en rust. Een geweldige vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#1013 Huis Olmeto
4.5/5 - Schitterend

Het is de beste accommodatie waar ik ben geweest. Het heeft zeer grote slaapkamers en uitzicht over onverslaanbaar, met veel details en zeer schoon. Terrassen met tuin en privé zwembad. Mijn kinderen bracht hen grote. Grote decoratie.

Bijgewoond ons zeer goed, zeer aandachtig. De spectaculaire huis en onderdak hebben wifi.

Español Juan Carlos

Ontdek deze accommodatie
#76317 Plattelandshuis Sant Miquel de Balasant
5/5 -  Heel redelijk

Zeer welkom.
Het huis heeft veel charme. Een ware ziel.
We hadden veel tips voor het verkennen van de omgeving.

We genoten van het ontbijt met regionale smaken.

Wij raden het !!!

Corine D.
Eigenaar
15/04/2017
Sarah dank u!

Binnenkort het genoegen u te ontmoeten met uw mooie familie voor nieuwe ritten!
Ontdek deze accommodatie
#62764 Kasteeltje Saint Hippolyte du Fort

Grote teleurstelling ervaren we gedurende vier weken met slakken! Schoonmaak: spinnenwebben onder de bank; koekjes, sigarettenpeuken + Overige (terwijl niet-rokers appartement en schoonmaakkosten toegepast op het einde). Servies en keuken meubels met voedsel vlekken en schimmel in de koelkast ... lasten (water en elektriciteit) hoog, rolluiken half gesloten straatzijde wegens niet-operatie. Kortom, het ergste van alles is om samen te komen en om dag en nacht te leven met slakken.

spinnenwebbenspinnenwebben © PascalP @CC
kamergenoot!kamergenoot! © PascalP @CC
geluid geluid © PascalP @CC
meubels keuken interieurmeubels keuken interieur © PascalP @CC
Schoonmaakpakket?Schoonmaakpakket? © PascalP @CC
Pascale V.
Eigenaar
15/04/2017
Verbijsterd ...!

In ieder geval, de trouwe gasten die komen elk jaar terug sinds 2010, is te geloven dat ze van dieren houden (lol) en natuurlijk vuiligheid!

Dat
spreekt voor zich!
Ontdek deze accommodatie
#34849 Appartement Malo aan Zee
4.5/5 - Perfect

Geweldig huis en verbazingwekkende familie!!!

Zeer schoon en volledig uitgerust huis op een rustige en zonnige plaats, en de oude stad van Trogir u boot lijn op elk moment kan nemen...

We komen terug een 3e keer zeker :)

Wibit sport GmbH, Seget DonjiWibit sport GmbH, Seget Donji © Rudolf @CC
Hete zomerHete zomer © Rudolf @CC
EtenstijdEtenstijd © Rudolf @CC
Wibit sport Gmbh, Seget DonjiWibit sport Gmbh, Seget Donji © Rudolf @CC
Ontdek deze accommodatie
#63469 Huis Trogir
4.5/5 -  Magnifiek

We verbleven voor bijna 2 zomermaanden en had een geweldige tijd.
Het weer was voortdurend warm en zonnig. De lucht fris en schoon.
Het chalet is vlekkeloos, goed uitgeruste en zeer luxe BV hot tub.
De eigenaar, Buzz, is vriendelijk en behulpzaam, maar onopvallend.
Hij is eerlijk met elektriciteit kosten en borg.
Foto briefkaart Alpine uitzicht vanaf het balkon... we aten buiten tijdens het verblijf.
Dichtbij is het dorp van Lullin, handig voor een paar winkels en restaurants enz.
We hebben geprobeerd om actief te zijn!... en er was zoveel te doen. Varen en zwemmen op nabijgelegen Lake Geneva.Fabulous was strand er een verrassing.
We paddleboarded, fietste, tennis, petanque en lange en korte schilderachtige wandelingen in de valleien en de bergen.
Ongeveer een uur aan elk van de volgende attracties. Mont Blanc (naar boven met de kabelbaan), Annecy, Evian en Morzine enz.
Tour de France en Mont Blanc Autorally beide doorgegeven te sluiten.
Echter, wij ook ontspannen, zon enz badend in de meest ontspannen als foto briefkaart Alpine locaties.
We willen graag terug bij het skiën (zo vanuit het chalet)... of gewoon een winter laat maar ben van plan om terug te keren voor een zomer verblijf weer.
We zouden grondig aanbevelen aan anderen. Het was ons derde lange verblijf in verschillende delen van Frankrijk... en het beste.

Ontdek deze accommodatie
#77517 Bergchalet Bellevaux
4.5/5 -  Heel geschikt

Het is zo uitdagend om te zetten van alle geweldige dingen er in woorden, maar laten we beginnen met het eerste contact - communicatie met genie Josipa Sisko die loopt van een plaats. Zo'n leuke en snelle, professionele persoon met antwoord op al uw vragen en zelfs degenen u niet vragen (maar waren denken van het) is moeilijk te vinden. Maar ze is er op zonnige Kroatische kust in dit mooie appartement. Wat te zeggen over de ruimte? het IS de hemel op aarde.
Eerste, grote feng shui van appartement, niet te vergeten #God, is deze echte blik van het.
Schoon, perfect ontworpen, zodat u een dilemma - chill binnen of naar buiten.
Natuurlijk, gaat je omdat strand voor u ligt, en u wilt de duik in de zee rechtstreeks vanuit het venster... En ongelooflijk schattig en beleefd Josipa is altijd er om u te geven heel veel verrassingen - zelfgemaakte brandy uit vruchten, vis specialiteiten, tour naar mysterieuze stad Trogir of leven-zin gesprekken onder de sterrenhemel.

Dus, ja, ga daar, dat u zal blijven terugkeren voor uw ziel opwaarderen en hervulling :*

Ontdek deze accommodatie
#63469 Huis Trogir
4.5/5 -  Heel goed

Uitstekende faciliteiten in een prachtige locatie.

We verbleven voor bijna twee maanden in de zomer en had een geweldige tijd. Het chalet is brandschoon en goed ingericht. We vonden het meer dan comfortabele BV gebruik van hot tub elke avond.

Het dorp van Lullin is ongeveer een mijl op de weg en is heerlijk. We vonden veel te doen in de omgeving. Ging naar de top van de Mont Blanc via de kabelbaan, zwemmen en varen op het meer van Genève.

Peddel instappen, fietsen en tennissen alle hield ons drukke evenals lange of korte wandelingen in de valleien en bergen. Er waren tal van interessante steden om te bezoeken in de buurt bijv Morzine, Annecy, Evian etc.
Vergadering buiten of op het balkon in prachtige zomerweer kon niet meer ontspannen zijn geweest.

De eigenaar, Buzz, is erg vriendelijk en behulpzaam, maar ook onopvallende. Hij is ook zeer eerlijk met elektriciteitskosten en borg.

De Tour de France doorgegeven in de buurt als deed de Mont Blanc Autorally. Dus veel al met al te doen als u maar een ideale vreedzame wilt als je dat niet.

Wij willen terug voor een wintervakantie maar ben van plan om terug te keren voor een zomer verblijf. We hadden een geweldige tijd en zou aanraden aan iedereen.

Ontdek deze accommodatie
#77517 Bergchalet Bellevaux
4.5/5 - Fantastisch

Het was perfect voor ons gezin van 7. Het had alle voorzieningen die we nodig hadden.
De enige suggestie ik wil maken is om de verplichte pool betaling per dag optioneel te maken / door het gebruik ...

We kregen niet de kans krijgen om ook te kijken naar de pool..we waren te druk bezig met de sightseeing :).

We zouden deze plek zeker aanraden aan iedereen die op zoek naar ergens comfortabel, schoon en prettig om te verblijven in Orlando !!

Bedankt voor het toestaan ​​van ons om te blijven !!!

Ontdek deze accommodatie
#47133 Stadshuis Davenport
4.5/5 -  Keurig

We raden dit pand waar we besteden elk jaar een paar weken.

prachtig uitzicht op de Golf van Valinco, het huis is in het groen en rustig.

De mare-monti is dichtbij en is direct toegankelijk te voet te lopen of te bereiken de stranden van Porto-Pollo na een wandeling in de schaduw van 2 kleine uurtjes.

Ontdek deze accommodatie
#1013 Huis Olmeto
4.5/5 -  Heel goed

De woning is gelegen op 3 km van Stintino die voor ons de ideale paradijs voor gezinnen op zoek naar ontspanning en rust, of een groep vrienden die willen ontsnappen aan de drukte van het nachtleven.
De receptie is uitzonderlijk, de kamers zijn ruim en elegant, het zwembad en de tuin met een barbecue zijn ideaal voor 's middags en bracht in de woning' s avonds.
We raden !!! en de prijs wordt aangepast aan de structuur ....

Destination Villas
Eigenaar
14/04/2017
Dank u voor de aankondiging van Luciano u!
Ontdek deze accommodatie
#13798 Villa Stintino
4.5/5 -  Zonder weerga

Mr. Rouvier heeft ons zeer vriendelijk ontvangen.
De accommodatie is perfect voor de beschrijving op de website en foto's. Alles was perfect!

De zee ligt op 5 minuten lopen en het zwembad. Ik zal zeker terugkeren.
Heel hartelijk bedankt.

Christian R.
Eigenaar
14/04/2017
Heel hartelijk bedankt. het is heel aardig van je.

Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting.
C. H. cordially
Ontdek deze accommodatie
#41749 Appartement Cannes
4.5/5 -  Zonder weerga

Ze zijn niet de goedkoopste, maar het is de beste vakantiewoning waar ik ging! De kamers zijn ruim en het uitzicht is spectaculair met veel details en meer zijn zeer schoon. Er is een veranda met eigen tuin en mijn kinderen doen als ze die goede oude overtreffen!
Het landschap is prachtig. We werden goed ontvangen, en de eigenaren zijn zeer attent. De constructie en het milieu spectaculair en behuizing WiFi.
Ik zal terugkomen, dank je.

Cris H.
Eigenaar
14/04/2017
Elisa dank u voor hun zeer positieve beoordeling.

Het was een genoegen om u te verwelkomen en u te helpen.
Ontdek deze accommodatie
#37534 Koloniaal Huis Islantilla
4.5/5 - Perfect

Chalet goed geplaatst twee vingers van het dorpscentrum.
perfecte vakantie en tafeltennis is een must voor de kinderen!

Rustige, ruime aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#68129 Bergchalet Combloux
4.5/5 - Klasse

B & B en Annalú heeft een geweldige gastheer geweest.

Zou het kunnen zijn perfect voor elke vorm van verblijf, kort of langer.
De plaats is echt geweldig. U komt aan op een typisch huis in het midden van de stad en eenmaal je nogmaals Felix tal binnen, een modern en charmant huis verschijnen voor je ogen.

Proficiat voor uw werk, veel te vriendelijk voor ons.

Tot ziens

TuinTuin © TimoG @CC
Ontdek deze accommodatie
#69842 Stadshuis Guspini
4.5/5 - Onvergetelijk

Als u op zoek bent naar een authentieke Breton plaats en houden van de charme van oude stenen, zal dit huis vol geschiedenis u bevallen.

Zeer mooi gebied rustig, wakker worden met vogelgezang en deze keer, 's avonds bij het vuur. Veel van rust en charme.
Het huisje is zeer goed uitgerust en mooie tuin met barbecue..sans vergeet de vriendelijke ontvangst van de eigenaren die u zal adviseren over de vele bezoeken aan te maken.

We vonden het bijzonder Bréhat en Kust gaspeldoorn onder heldere april zon.

Ontdek deze accommodatie
#59896 Natuurstenen Huis Trédarzec
4.5/5 -  Formidabel

Het woord - een beetje laat, maar niet eerder - na de week in uw appartement!
Vijfde zomer vakantie in deze unieke stad: 3 jaar bij St. Clair (een "Baraquette" double uitzicht op: de zee en de vijver), vorig jaar rue Romain Rolland, dit jaar thuis.
Ik had de vorige afleveringen, met name de Mont St Clair genoten.
Maar wat een week in uw appartement!
Het leuke is het uitzicht op de haven: permanent spektakel en altijd verrassend, charmante en indrukwekkende ... echt geweldig.
Ik heb echt genoten van zowel de buurt van het centrum, maar in de open lucht, om de auto en de fietsen hebben veilige, niet hebben om een ​​fiets te kust te rijden tot 15% op de weg een vrije dag (als St Clair) ...
Ik kon gaan op ...
Ik heb ook genoten van alle praktische aspecten van uw appartement, en dat de apparatuur is zeer uitgebreid en de kwaliteit, die niet zo gemeen!
Ik volgde uw aanbevelingen aan de brief, zorg ervoor dat uw appartement zo goed als ik met de mijne.
Ik weet wat het is als het geven van onroerend goed te huren, doe ik hier in Parijs.
Dank u voor uw bedrijf advies en uw delicate attenties (Masqat het bijzonder).
Vertel me hoe om goed van tevoren te boeken.
Met groeten. Yves B ..., Paris

Ontdek deze accommodatie
#40213 Appartement Sète
4.5/5 -  Heel geschikt

Een mooi huis waar we hartelijk worden ontvangen.
Behulpzame gastheren terwijl ze discreet.
Een mooie decoratie en een perfecte bed ... slapen er ook!

Dank u voor een stevig ontbijt en uitstekende koffie.

We zullen zeker terugkomen naar La Rochelle

Mooie moestuin Mooie moestuin © RogerB @CC
Ontdek deze accommodatie
#4603 Kasteeltje Nieul sur Mer
4/5 - Sensationeel

De eigenaar, de heer Mitch liet de sleutels in het verborgen gebied, dat was echt geweldig, want ik kwam net om de nacht door te brengen en ik kwam laat thuis. Alles in orde was, het huis was een beetje koud en te verwarmen met een elektrische kachel, duurt het nog een paar uur ...
Huisvesting sluit perfect aan de beschrijving op de website, alsmede foto's.

Alles was perfect en goed georganiseerd! Ook, ik hou van de betaling op PayPal.
De zee ligt op 5 minuten lopen en het zwembad. Zal zeker.
Heel hartelijk bedankt.

Privéhuis parkeren is enorm, dus het was veilig en makkelijk om mijn SUV auto net een kant van het huis!Privéhuis parkeren is enorm, dus het was veilig en makkelijk om mijn SUV auto net een kant van het huis! © ZULEIMA @CC
Ontdek deze accommodatie
#49983 Natuurstenen Huis Rakovci
5/5 - Excellent

We konden niet om meer vragen, een zeer mooi appartement met een prachtig uitzicht op het strand in een full-service gebied.

In zwembaden, waren we ontspannen en kalm. U parkeert gemakkelijk. Het agenda-item is flexibel en kan worden genoten van het appartement laat in de middag vertrekken en doe een snelle inventarisatie.

We kijken ernaar uit om volgend jaar.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 -  Prima

Verhuur Lesz echt perfect vakantie! Een van deze is volledig uitgerust, een grote buitenruimte omgeven door olijfgaarden, baby zwembad zeer gewaardeerd door de hele familie ... terras met barbecue!
Voorstellen voor een bezoek aan de beschrijving gegeven door de eigenaar echt interessant.
Onsite Antonio wacht op u en spreekt Frans perfect.
Vrij land VAKANTIEWONINGEN ADVISEUR soepel.

Bruno G.
Eigenaar
12/04/2017
Dank u voor uw vriendelijkheid, hoop je snel te zien.
Ontdek deze accommodatie
#5649 Villa Tremês
5/5 -  Heel redelijk

Zeer goed gelegen, in de buurt van het estuarium en stranden, de omgeving zeer rustig en waardig verschillende wandelingen. Uitstekende voorwaarden (hygiëne, gereedschap / apparatuur aanwezig), een appartement met veel zon en comfort display.
Eigenaar heel betaalbaar en bezorgd over hun klanten.

Ik raad aan alle mensen op zoek naar een welverdiende vakantie en willen de stress van de dag-tot-dag te ontsnappen.

5 * Ik zal zeker terugkeren.

Dichtbij de mooiste stranden van Portugal. 5 *Dichtbij de mooiste stranden van Portugal. 5 * © NunoTome4 @CC
Ontdek deze accommodatie
#68291 Appartement Cabanas de Tavira
5/5 - Opmerkelijk

We waren erg teleurgesteld met ons verblijf in Havana. toen kwam naar Julia en familie om Brisas del Mar (Cuba). We waren zo hartelijk elk begroet met kokosnoten en bananen regime.
Of we verbleven, tot onze verbazing, we hadden een klein appartement met een groot terras dat we gedeeld met de kamer ernaast waren er andere gasten. Ontbijt en diner waren uitstekend en voorbereid op de beste manier!
Alles was zeer netjes en schoon. De familie is gewoon prachtig maar ook zeer professioneel. Julia, het meisje sprak uitstekend Engels en was altijd alert en angstig om te informeren of er iets ontbrak voor ons.

Voor ons was het de beste accommodatie die we hadden tijdens onze reis naar Cuba met de auto. Prijs / prestatie overeengekomen absoluut fantastische locatie. De plek is prachtig, we konden toegang tot 2 .A stranden strand hebben werd wild en de andere een beetje meer beschaafd. Dit is een halte niet te missen en biedt op elk gewenst moment een rustige en bevorderlijk plek om weer te ontspannen in Cuba.
Wij wensen al onze wensen voor geluk in Maren en Yuly familie en veel geluk !!!
Ila en Markus

Ontdek deze accommodatie
#47022 Villa Brisas del Mar
4.5/5 -  Heel redelijk

Echt aanraden dit prachtige huis in een rustige locatie.

Zeer schoon en goed uitgerust huis voor koppels en gezinnen. Mooi terras en het zwembad.

Goede stranden op 10 minuten rijden, Alicante ligt op slechts 20 minuten afstand!

Ontdek deze accommodatie
#9454 Huis San Vicente del Raspeig
5/5 - Excellent

Onze eerste indruk over het invoeren van dit appartement was zo voor de hand: we waren in voor een geweldige vakantie.
Er is een geschiedenis op deze plek, Danie respecteert de gasten en geeft ons veel meer dan een vakantiewoning.

Mijn waardering van 5 sterren is zeer gerechtvaardigd.

Ontdek deze accommodatie
#66034 Huis Propriano
5/5 - Excellent

We waren zeer beleefd begroet, ze gaven ons veel advies over plaatsen om te bezoeken en plaatsen om te eten.

zeer schoon en comfortabel appartement. Al het meubilair en de badkamer zijn nieuw.
Voor de deur is er een bushalte naar een bestemming en het gemaal ligt op 20 meter.

We zullen zeker terugkomen

Ontdek deze accommodatie
#46894 Appartement La Spezia
5/5 - Subliem

Deze mooie goed uitgeruste huis was de perfecte locatie voor ons.
Het is een 5 minuten lopen naar leuke restaurants, cafés, supermarkt, versmarkt en het strand en de lokale bakker die heerlijke zoete lekkernijen en brood verkoopt is zelfs nog dichterbij.
De kamers zijn mooi en ruim en we waren in staat om te zitten in de zon of schaduw als we liever gezien dat de balkons en tuinen zijn aan beide zijden van het huis.
Wanneer er te lui om te lopen de korte afstand naar het strand hebben we echt genoten van het zwembad.

Er is een goede verscheidenheid aan lokale attracties binnen 30 minuten rijden, van ommuurde steden en kloosters te surfen op wilde golven van de zee, avondwandelingen aan boord wandelingen en zwemmen in het heldere estuariene water bij Foz do Arelho.

Een groot huis voor gezinnen of een groep vrienden.

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Magnifiek

We wonen in Australië en dit jaar hebben we besloten om een ​​reis rond Frankrijk, Portugal en Kreta nemen.

We verbleven in de villa en genoten erg van onze vakantie. Alles was perfect! We houden van het gebied, het uitzicht, de zee. De villa is uitstekend - het is perfect geschikt voor onze behoeften.

We hadden een onvergetelijke tijd en zal Kreta onthouden met zeer warme gevoelens. Dank je.

Ontdek deze accommodatie
#38601 Villa Panormos
5/5 -  Zonder weerga

Alles over de ervaring was eerste klasse.
Ik wilden nooit meer vertrekken.
Dank u voor een echt Adriatische vakantie in Kroatië. Logeren bij "Exclusive Sky 2" is een van de beste reis ervaringen die ik ooit heb gehad!
Te beginnen met de uitstekende communicatie met "Irena", waar ze al mijn vragen beantwoord, om te arriveren en haar nemen van mij naar de Prachtig appartement, het kon niet soepeler zijn.

Het was een genoegen om je te ontmoeten en het is zeker een genot om te zeggen hoe geweldig ons verblijf was.

Ontdek deze accommodatie
#33613 Appartement Novalja
5/5 - Excellent

Ik verbleef in dit fantastische accommodatie met 3 anderen voor een golfvakantie.
Dit is een fantastisch huis in een prachtige locatie. Een uitgebreide eigendom, het had alles wat we nodig hadden, een goed gevulde keuken, comfortabele leefruimte en slaapkamers en 3 badkamers.

St Martin is een prachtige badplaats met veel restaurants. Zou ideaal zijn voor een gezinsvakantie zijn.

Ik beveel deze mooie woning op een geweldige locatie.

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Heel redelijk

Vier nachten doorgebracht in dit prachtige comfortabele huis met drie vrienden voor een golfvakantie.
Het huis is smaakvol ingericht en zeer ruim. Het is duidelijk dat de eigenaren bijzondere aandacht hebben besteed aan het huis een "thuis ver van huis" te maken en was een geweldige plek om te ontspannen na een rondje golf.

De locatie is erg handig om te wandelen naar de stad en de zee, vol met fantastische restaurants en bars, en de lokale winkels en de markt voor de vroege ochtend reis om vers brood te kopen voor het ontbijt.

Ik zal zeker terugkeren en graag weer eens verblijven.

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Super

Van harte welkom in de grote praktische accommodatie en goed uitgerust, we hadden een geweldige tijd. De sneeuw kwam het weekend, waren we in staat om te genieten !!!

Magische landschap en de zon van de Alpen Magische landschap en de zon van de Alpen © CyrilleB @CC
R D.
Eigenaar
30/03/2017
Dank u voor uw reactie. Je hebt genoten van huisvesting en vakantiewoning site, we zijn erg blij.

Je bent zeer vriendelijke mensen.

Op een ander
moment, kan zijn!
Ontdek deze accommodatie
#1265 Appartement Chorges