VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 -  Prima

Alles was perfect:) goed ontbijt en erg schone kamers

Ontdek deze accommodatie
#316 Stadshuis Tirana
4.5/5 -  Prima

Het huisje is goed onderhouden, mooi en goed uitgerust. Gelegen Zuid en tegenover de rivier, je kunt lunchen of dineren op het terras, terwijl genietend van de zon. Het dorp is rustig en omgeven door natuur. De eigenaar is zeer gastvrij en vriendelijk. Bedankt voor een heerlijk verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4.5/5 -  Zonder weerga

Zeer grote berghut, gemonteerd op de top, in een mooie en rustige omgeving. Sunny hele dag.

Ontdek deze accommodatie
#12028 Bergchalet Les Collons
4.5/5 -  Formidabel

We hadden een geweldige gastheren, ze ons opgepikt van het vliegveld en zeer responsief en nuttig tijdens het verblijf. Woning ligt in een rustige en veilige wijk, dus er zijn geen zorgen in thuiskomen op de late uren. De fiets maakte de ervaring die nog leuker er is een kustlijn longe en u kan rijden voor uren, met de wind in je gezicht en een geur van een zee. Trogir is een zeer nabij en het is een prachtige oude stad. U zult echt genieten van uw verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#63469 Huis Trogir
4.5/5 -  Super

Uitzicht adembenemend voor heropleving en de hele dag. Zeer goede kwaliteit. De kern van het Corsicaanse natuur en de zomer. Privacy en rust. Een geweldige vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#1013 Huis Olmeto
4.5/5 - Schitterend

Het is de beste accommodatie waar ik ben geweest. Het heeft zeer grote slaapkamers en uitzicht over onverslaanbaar, met veel details en zeer schoon. Terrassen met tuin en privé zwembad. Mijn kinderen bracht hen grote. Grote decoratie.

Bijgewoond ons zeer goed, zeer aandachtig. De spectaculaire huis en onderdak hebben wifi.

Español Juan Carlos

Ontdek deze accommodatie
#76317 Plattelandshuis Sant Miquel de Balasant
5/5 -  Heel redelijk

Zeer welkom.
Het huis heeft veel charme. Een ware ziel.
We hadden veel tips voor het verkennen van de omgeving.

We genoten van het ontbijt met regionale smaken.

Wij raden het !!!

Corine D.
Eigenaar
15/04/2017
Sarah dank u!

Binnenkort het genoegen u te ontmoeten met uw mooie familie voor nieuwe ritten!
Ontdek deze accommodatie
#62764 Kasteeltje Saint Hippolyte du Fort

Grote teleurstelling ervaren we gedurende vier weken met slakken! Schoonmaak: spinnenwebben onder de bank; koekjes, sigarettenpeuken + Overige (terwijl niet-rokers appartement en schoonmaakkosten toegepast op het einde). Servies en keuken meubels met voedsel vlekken en schimmel in de koelkast ... lasten (water en elektriciteit) hoog, rolluiken half gesloten straatzijde wegens niet-operatie. Kortom, het ergste van alles is om samen te komen en om dag en nacht te leven met slakken.

spinnenwebbenspinnenwebben © PascalP @CC
kamergenoot!kamergenoot! © PascalP @CC
geluid geluid © PascalP @CC
meubels keuken interieurmeubels keuken interieur © PascalP @CC
Schoonmaakpakket?Schoonmaakpakket? © PascalP @CC
Pascale V.
Eigenaar
15/04/2017
Verbijsterd ...!

In ieder geval, de trouwe gasten die komen elk jaar terug sinds 2010, is te geloven dat ze van dieren houden (lol) en natuurlijk vuiligheid!

Dat
spreekt voor zich!
Ontdek deze accommodatie
#34849 Appartement Malo aan Zee
4.5/5 - Perfect

Geweldig huis en verbazingwekkende familie!!!

Zeer schoon en volledig uitgerust huis op een rustige en zonnige plaats, en de oude stad van Trogir u boot lijn op elk moment kan nemen...

We komen terug een 3e keer zeker :)

Wibit sport GmbH, Seget DonjiWibit sport GmbH, Seget Donji © Rudolf @CC
Hete zomerHete zomer © Rudolf @CC
EtenstijdEtenstijd © Rudolf @CC
Wibit sport Gmbh, Seget DonjiWibit sport Gmbh, Seget Donji © Rudolf @CC
Ontdek deze accommodatie
#63469 Huis Trogir
4.5/5 -  Heel geschikt

Het is zo uitdagend om te zetten van alle geweldige dingen er in woorden, maar laten we beginnen met het eerste contact - communicatie met genie Josipa Sisko die loopt van een plaats. Zo'n leuke en snelle, professionele persoon met antwoord op al uw vragen en zelfs degenen u niet vragen (maar waren denken van het) is moeilijk te vinden. Maar ze is er op zonnige Kroatische kust in dit mooie appartement. Wat te zeggen over de ruimte? het IS de hemel op aarde.
Eerste, grote feng shui van appartement, niet te vergeten #God, is deze echte blik van het.
Schoon, perfect ontworpen, zodat u een dilemma - chill binnen of naar buiten.
Natuurlijk, gaat je omdat strand voor u ligt, en u wilt de duik in de zee rechtstreeks vanuit het venster... En ongelooflijk schattig en beleefd Josipa is altijd er om u te geven heel veel verrassingen - zelfgemaakte brandy uit vruchten, vis specialiteiten, tour naar mysterieuze stad Trogir of leven-zin gesprekken onder de sterrenhemel.

Dus, ja, ga daar, dat u zal blijven terugkeren voor uw ziel opwaarderen en hervulling :*

Ontdek deze accommodatie
#63469 Huis Trogir
4.5/5 - Fantastisch

Het was perfect voor ons gezin van 7. Het had alle voorzieningen die we nodig hadden.
De enige suggestie ik wil maken is om de verplichte pool betaling per dag optioneel te maken / door het gebruik ...

We kregen niet de kans krijgen om ook te kijken naar de pool..we waren te druk bezig met de sightseeing :).

We zouden deze plek zeker aanraden aan iedereen die op zoek naar ergens comfortabel, schoon en prettig om te verblijven in Orlando !!

Bedankt voor het toestaan ​​van ons om te blijven !!!

Ontdek deze accommodatie
#47133 Stadshuis Davenport
4.5/5 -  Keurig

We raden dit pand waar we besteden elk jaar een paar weken.

prachtig uitzicht op de Golf van Valinco, het huis is in het groen en rustig.

De mare-monti is dichtbij en is direct toegankelijk te voet te lopen of te bereiken de stranden van Porto-Pollo na een wandeling in de schaduw van 2 kleine uurtjes.

Ontdek deze accommodatie
#1013 Huis Olmeto
4.5/5 -  Heel goed

De woning is gelegen op 3 km van Stintino die voor ons de ideale paradijs voor gezinnen op zoek naar ontspanning en rust, of een groep vrienden die willen ontsnappen aan de drukte van het nachtleven.
De receptie is uitzonderlijk, de kamers zijn ruim en elegant, het zwembad en de tuin met een barbecue zijn ideaal voor 's middags en bracht in de woning' s avonds.
We raden !!! en de prijs wordt aangepast aan de structuur ....

Destination Villas
Eigenaar
14/04/2017
Dank u voor de aankondiging van Luciano u!
Ontdek deze accommodatie
#13798 Villa Stintino
4.5/5 -  Zonder weerga

Mr. Rouvier heeft ons zeer vriendelijk ontvangen.
De accommodatie is perfect voor de beschrijving op de website en foto's. Alles was perfect!

De zee ligt op 5 minuten lopen en het zwembad. Ik zal zeker terugkeren.
Heel hartelijk bedankt.

Christian R.
Eigenaar
14/04/2017
Heel hartelijk bedankt. het is heel aardig van je.

Ik zie uit naar onze volgende ontmoeting.
C. H. cordially
Ontdek deze accommodatie
#41749 Appartement Cannes
4.5/5 -  Zonder weerga

Ze zijn niet de goedkoopste, maar het is de beste vakantiewoning waar ik ging! De kamers zijn ruim en het uitzicht is spectaculair met veel details en meer zijn zeer schoon. Er is een veranda met eigen tuin en mijn kinderen doen als ze die goede oude overtreffen!
Het landschap is prachtig. We werden goed ontvangen, en de eigenaren zijn zeer attent. De constructie en het milieu spectaculair en behuizing WiFi.
Ik zal terugkomen, dank je.

Cris H.
Eigenaar
14/04/2017
Elisa dank u voor hun zeer positieve beoordeling.

Het was een genoegen om u te verwelkomen en u te helpen.
Ontdek deze accommodatie
#37534 Koloniaal Huis Islantilla
4.5/5 - Perfect

Chalet goed geplaatst twee vingers van het dorpscentrum.
perfecte vakantie en tafeltennis is een must voor de kinderen!

Rustige, ruime aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#68129 Bergchalet Combloux
4.5/5 - Klasse

B & B en Annalú heeft een geweldige gastheer geweest.

Zou het kunnen zijn perfect voor elke vorm van verblijf, kort of langer.
De plaats is echt geweldig. U komt aan op een typisch huis in het midden van de stad en eenmaal je nogmaals Felix tal binnen, een modern en charmant huis verschijnen voor je ogen.

Proficiat voor uw werk, veel te vriendelijk voor ons.

Tot ziens

TuinTuin © TimoG @CC
Ontdek deze accommodatie
#69842 Stadshuis Guspini
4.5/5 - Onvergetelijk

Als u op zoek bent naar een authentieke Breton plaats en houden van de charme van oude stenen, zal dit huis vol geschiedenis u bevallen.

Zeer mooi gebied rustig, wakker worden met vogelgezang en deze keer, 's avonds bij het vuur. Veel van rust en charme.
Het huisje is zeer goed uitgerust en mooie tuin met barbecue..sans vergeet de vriendelijke ontvangst van de eigenaren die u zal adviseren over de vele bezoeken aan te maken.

We vonden het bijzonder Bréhat en Kust gaspeldoorn onder heldere april zon.

Ontdek deze accommodatie
#59896 Natuurstenen Huis Trédarzec
4.5/5 -  Formidabel

Het woord - een beetje laat, maar niet eerder - na de week in uw appartement!
Vijfde zomer vakantie in deze unieke stad: 3 jaar bij St. Clair (een "Baraquette" double uitzicht op: de zee en de vijver), vorig jaar rue Romain Rolland, dit jaar thuis.
Ik had de vorige afleveringen, met name de Mont St Clair genoten.
Maar wat een week in uw appartement!
Het leuke is het uitzicht op de haven: permanent spektakel en altijd verrassend, charmante en indrukwekkende ... echt geweldig.
Ik heb echt genoten van zowel de buurt van het centrum, maar in de open lucht, om de auto en de fietsen hebben veilige, niet hebben om een ​​fiets te kust te rijden tot 15% op de weg een vrije dag (als St Clair) ...
Ik kon gaan op ...
Ik heb ook genoten van alle praktische aspecten van uw appartement, en dat de apparatuur is zeer uitgebreid en de kwaliteit, die niet zo gemeen!
Ik volgde uw aanbevelingen aan de brief, zorg ervoor dat uw appartement zo goed als ik met de mijne.
Ik weet wat het is als het geven van onroerend goed te huren, doe ik hier in Parijs.
Dank u voor uw bedrijf advies en uw delicate attenties (Masqat het bijzonder).
Vertel me hoe om goed van tevoren te boeken.
Met groeten. Yves B ..., Paris

Ontdek deze accommodatie
#40213 Appartement Sète
4.5/5 -  Heel geschikt

Een mooi huis waar we hartelijk worden ontvangen.
Behulpzame gastheren terwijl ze discreet.
Een mooie decoratie en een perfecte bed ... slapen er ook!

Dank u voor een stevig ontbijt en uitstekende koffie.

We zullen zeker terugkomen naar La Rochelle

Mooie moestuin Mooie moestuin © RogerB @CC
Ontdek deze accommodatie
#4603 Kasteeltje Nieul sur Mer
4/5 - Sensationeel

De eigenaar, de heer Mitch liet de sleutels in het verborgen gebied, dat was echt geweldig, want ik kwam net om de nacht door te brengen en ik kwam laat thuis. Alles in orde was, het huis was een beetje koud en te verwarmen met een elektrische kachel, duurt het nog een paar uur ...
Huisvesting sluit perfect aan de beschrijving op de website, alsmede foto's.

Alles was perfect en goed georganiseerd! Ook, ik hou van de betaling op PayPal.
De zee ligt op 5 minuten lopen en het zwembad. Zal zeker.
Heel hartelijk bedankt.

Privéhuis parkeren is enorm, dus het was veilig en makkelijk om mijn SUV auto net een kant van het huis!Privéhuis parkeren is enorm, dus het was veilig en makkelijk om mijn SUV auto net een kant van het huis! © ZULEIMA @CC
Ontdek deze accommodatie
#49983 Natuurstenen Huis Rakovci
5/5 - Excellent

We konden niet om meer vragen, een zeer mooi appartement met een prachtig uitzicht op het strand in een full-service gebied.

In zwembaden, waren we ontspannen en kalm. U parkeert gemakkelijk. Het agenda-item is flexibel en kan worden genoten van het appartement laat in de middag vertrekken en doe een snelle inventarisatie.

We kijken ernaar uit om volgend jaar.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Opmerkelijk

We waren erg teleurgesteld met ons verblijf in Havana. toen kwam naar Julia en familie om Brisas del Mar (Cuba). We waren zo hartelijk elk begroet met kokosnoten en bananen regime.
Of we verbleven, tot onze verbazing, we hadden een klein appartement met een groot terras dat we gedeeld met de kamer ernaast waren er andere gasten. Ontbijt en diner waren uitstekend en voorbereid op de beste manier!
Alles was zeer netjes en schoon. De familie is gewoon prachtig maar ook zeer professioneel. Julia, het meisje sprak uitstekend Engels en was altijd alert en angstig om te informeren of er iets ontbrak voor ons.

Voor ons was het de beste accommodatie die we hadden tijdens onze reis naar Cuba met de auto. Prijs / prestatie overeengekomen absoluut fantastische locatie. De plek is prachtig, we konden toegang tot 2 .A stranden strand hebben werd wild en de andere een beetje meer beschaafd. Dit is een halte niet te missen en biedt op elk gewenst moment een rustige en bevorderlijk plek om weer te ontspannen in Cuba.
Wij wensen al onze wensen voor geluk in Maren en Yuly familie en veel geluk !!!
Ila en Markus

Ontdek deze accommodatie
#47022 Villa Brisas del Mar
4.5/5 -  Heel redelijk

Echt aanraden dit prachtige huis in een rustige locatie.

Zeer schoon en goed uitgerust huis voor koppels en gezinnen. Mooi terras en het zwembad.

Goede stranden op 10 minuten rijden, Alicante ligt op slechts 20 minuten afstand!

Ontdek deze accommodatie
#9454 Huis San Vicente del Raspeig
5/5 - Excellent

Onze eerste indruk over het invoeren van dit appartement was zo voor de hand: we waren in voor een geweldige vakantie.
Er is een geschiedenis op deze plek, Danie respecteert de gasten en geeft ons veel meer dan een vakantiewoning.

Mijn waardering van 5 sterren is zeer gerechtvaardigd.

Ontdek deze accommodatie
#66034 Huis Propriano
5/5 - Excellent

We waren zeer beleefd begroet, ze gaven ons veel advies over plaatsen om te bezoeken en plaatsen om te eten.

zeer schoon en comfortabel appartement. Al het meubilair en de badkamer zijn nieuw.
Voor de deur is er een bushalte naar een bestemming en het gemaal ligt op 20 meter.

We zullen zeker terugkomen

Ontdek deze accommodatie
#46894 Appartement La Spezia
5/5 - Subliem

Deze mooie goed uitgeruste huis was de perfecte locatie voor ons.
Het is een 5 minuten lopen naar leuke restaurants, cafés, supermarkt, versmarkt en het strand en de lokale bakker die heerlijke zoete lekkernijen en brood verkoopt is zelfs nog dichterbij.
De kamers zijn mooi en ruim en we waren in staat om te zitten in de zon of schaduw als we liever gezien dat de balkons en tuinen zijn aan beide zijden van het huis.
Wanneer er te lui om te lopen de korte afstand naar het strand hebben we echt genoten van het zwembad.

Er is een goede verscheidenheid aan lokale attracties binnen 30 minuten rijden, van ommuurde steden en kloosters te surfen op wilde golven van de zee, avondwandelingen aan boord wandelingen en zwemmen in het heldere estuariene water bij Foz do Arelho.

Een groot huis voor gezinnen of een groep vrienden.

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Magnifiek

We wonen in Australië en dit jaar hebben we besloten om een ​​reis rond Frankrijk, Portugal en Kreta nemen.

We verbleven in de villa en genoten erg van onze vakantie. Alles was perfect! We houden van het gebied, het uitzicht, de zee. De villa is uitstekend - het is perfect geschikt voor onze behoeften.

We hadden een onvergetelijke tijd en zal Kreta onthouden met zeer warme gevoelens. Dank je.

Ontdek deze accommodatie
#38601 Villa Panormos
5/5 -  Zonder weerga

Alles over de ervaring was eerste klasse.
Ik wilden nooit meer vertrekken.
Dank u voor een echt Adriatische vakantie in Kroatië. Logeren bij "Exclusive Sky 2" is een van de beste reis ervaringen die ik ooit heb gehad!
Te beginnen met de uitstekende communicatie met "Irena", waar ze al mijn vragen beantwoord, om te arriveren en haar nemen van mij naar de Prachtig appartement, het kon niet soepeler zijn.

Het was een genoegen om je te ontmoeten en het is zeker een genot om te zeggen hoe geweldig ons verblijf was.

Ontdek deze accommodatie
#33613 Appartement Novalja
5/5 - Excellent

Ik verbleef in dit fantastische accommodatie met 3 anderen voor een golfvakantie.
Dit is een fantastisch huis in een prachtige locatie. Een uitgebreide eigendom, het had alles wat we nodig hadden, een goed gevulde keuken, comfortabele leefruimte en slaapkamers en 3 badkamers.

St Martin is een prachtige badplaats met veel restaurants. Zou ideaal zijn voor een gezinsvakantie zijn.

Ik beveel deze mooie woning op een geweldige locatie.

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Heel redelijk

Vier nachten doorgebracht in dit prachtige comfortabele huis met drie vrienden voor een golfvakantie.
Het huis is smaakvol ingericht en zeer ruim. Het is duidelijk dat de eigenaren bijzondere aandacht hebben besteed aan het huis een "thuis ver van huis" te maken en was een geweldige plek om te ontspannen na een rondje golf.

De locatie is erg handig om te wandelen naar de stad en de zee, vol met fantastische restaurants en bars, en de lokale winkels en de markt voor de vroege ochtend reis om vers brood te kopen voor het ontbijt.

Ik zal zeker terugkeren en graag weer eens verblijven.

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Super

Van harte welkom in de grote praktische accommodatie en goed uitgerust, we hadden een geweldige tijd. De sneeuw kwam het weekend, waren we in staat om te genieten !!!

Magische landschap en de zon van de Alpen Magische landschap en de zon van de Alpen © CyrilleB @CC
R D.
Eigenaar
30/03/2017
Dank u voor uw reactie. Je hebt genoten van huisvesting en vakantiewoning site, we zijn erg blij.

Je bent zeer vriendelijke mensen.

Op een ander
moment, kan zijn!
Ontdek deze accommodatie
#1265 Appartement Chorges
5/5 - Bewonderenswaardig

Holiday uitgerust met alles wat u nodig hebt met een prachtig zwembad zeer toegankelijk.
De plaats is gewoon mamerveilleux, zeer rustig en ideaal voor vissers. Prachtige omgeving.
Derde jaar gaan we naar deze plek en we nemen een groot genoegen om elk jaar terug te keren.
De eigenaren zijn zeer gastvrij, warm en erg gul. Ze zijn beschikbaar en genoeg voor hun huurders en geven ons waardevolle adviezen (restaurants, plaatsen om te bezoeken, etc ...).

Wij raden deze vakantiewoning opnieuw -
Laurence en Jean-Claude

Ontdek deze accommodatie
#70866 Oude Molen Saint Sylvestre sur Lot
5/5 -  Prima

Ik beveel dit prachtige huis in Midoune.
Huis zeer schoon, goed uitgerust, voorzien van airconditioning en warmte ...
Rustig gelegen huis met een prachtig terras in de tuin ...
Kruidenier en taxi's 100 meter en het centrum van de stad in 5 minuten lopen.
Als we iets nodig hebben iemand beschikbaar is om ons tijdens de hele tijd ..
We hebben een aangename en heerlijk verblijf en zou dit woning die u zult niet teleurgesteld worden aanraden.
Vanessa

Marie Josette T.
Eigenaar
27/03/2017
VANESSA dank u!

Het is altijd een genoegen om u als gasten, u, uw verloofde en je kleine meisje.

Tot binnenkort.
Ontdek deze accommodatie
#18513 Villa Midoun
4.5/5 -  Heel redelijk

Het huisje is absoluut mooi, zeer goed uitgerust en erg gezellig.
We waren 14 en we voelden ons "thuis", met ruimte voor iedereen.
De eigenaar en zijn vrouw zijn erg aardige mensen en kon niet genoeg doen voor huurders beter te voelen.
Ik beveel dit huisje, dat is ideaal voor een geslaagde vakantie.

Onze hond Balto tegenover het chalet pastorale, het gefeest!Onze hond Balto tegenover het chalet pastorale, het gefeest! © AnneMarieS @CC
Chalets Paul Cezanne
Eigenaar
27/03/2017
Anne-Marie dank u voor uw bezoek en voor uw vriendelijkheid.

Ik kijk ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen voor een ander verblijf!

Met vriendelijke
groet. Alain
Ontdek deze accommodatie
#56649 Bergchalet Les Orres
4.5/5 - Subliem

We waren de eerste klanten wanneer Christa en Udo hun comfortabel appartement in de zomer van 2002 had voltooid.
Sindsdien, mijn familie en ik zijn altijd inkomen voor een ontspannende vakantie in Tristach genieten.
In de zomer, zijn er grote mogelijkheden voor wandelen, fietsen en zwemmen in het meer Tristach.
In de winter, genieten we van skiën, gaan we naar de ijsbaan en maken de slee.
In oktober 2015 waren we voor het eerst in het najaar is er ook dit seizoen in Osttirol hun bijzondere charme dat we terug gaan dit jaar voor een week in oktober in een prachtige berghut.
Het grote pluspunt voor ons, in aanvulling op de geweldige locatie, het is de faciliteiten en netheid, de gastvrijheid van de eigenaars die ons altijd hebben verwelkomd zo hartelijk en zijn altijd bereid om ons veel tips voor de bezienswaardigheden.

Herfst Impressies van Tristacher LakeHerfst Impressies van Tristacher Lake © Marope @CC
Ontdek deze accommodatie
#71273 Dorpshuis Tristach
5/5 - Klasse

Francesca was een geweldige gastvrouw en het appartement was perfect voor onze behoeften (er waren 2 volwassenen en 4 kinderen).
Eenvoudig, schoon, een prachtig uitzicht op het meer, (precies wat je ziet op de foto), en in een geweldige locatie om de omgeving te zien.
Francesca geleverd beddengoed en handdoeken. Er is een mooi terras met tafel / stoelen / paraplu, en ze wees ons op wat we nodig hadden: bank, supermarkt, bakker, pizza.
We waren er specifiek naar de Christo's Piers installatie zien en Francesca hielp ons te vermijden de drukte en onze weg naar Monte Isola met de veerboot in plaats van te wachten in de rij voor 3 uur!
Dat kleine stukje advies was de sleutel tot het maken van ons bezoek een succes. Francesca's dochter, zoon-in-law, zoon waren allemaal even warm en vriendelijk.
Iseomeer is mooi en Francesca's appartement was een geweldige plek om te verblijven.

Weergave van de Christo de pierenWeergave van de Christo de pieren © ElisaC @CC
Tweede weergave van Christo de pierenTweede weergave van Christo de pieren © ElisaC @CC
Ontdek deze accommodatie
#45413 Appartement Sale Marasino
5/5 - Opmerkelijk

Ik geef bericht van 5/5 sterren Pete!
Het huis is fantastisch, geweldige locatie, vlekkeloos schoon met alle noodzakelijke voorwaarden voor een heerlijke vakantie.
Natuurlijk hebben we al geboekt om terug te keren;)

Ontdek deze accommodatie
#58503 Stadshuis São Martinho do Porto
5/5 -  Formidabel

We verbleven in Los Girasoles meerdere malen, met kinderen en zonder kinderen, ook wanneer de kinderen waren baby's.
We waarderen het hebben van veel binnen- en buitenruimte. De kamers zijn licht en ruim en de bedden zijn zeer confortables.La keuken is goed uitgerust.

We houden allemaal van het zwembad en het is groot niet krap.

Er zijn stranden, goede restaurants en aantrekkelijke steden van Alicante en San Vicente in een korte rit.

We zullen terugkeren!

Ontdek deze accommodatie
#9454 Huis San Vicente del Raspeig
4.5/5 -  Heel goed

We verbleven 10 dagen in de kleine studio in het prachtige gerestaureerde gezin huis.
Het appartement is comfortabel en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt.
Het is zeer dicht bij het meer, hadden we alleen maar om de straat over te steken om te gaan voor een duik.
Vanuit de ramen hadden we een prachtig uitzicht op het meer panorama en het eiland en aan de andere kant van de bergen met de olijfbomen.
Aan de voorzijde van het huis konden we een kleine tuin met ligbedden, parasol, een tafel en stoelen te gebruiken.
Slechts een paar minuten wandelen er waren bakkers, een kruidenier, markt en restaurants.
Het was een groot genoegen van de smaak en genieten van een zeer goede Franciacorta wijn uit Francescas wijnmakerij. Het was ons eerste bezoek aan Lago d'Iseo en vanaf het eerste moment voelden we ons “thuis” in een familiale sfeer. Francesca was een geweldige gastheer en ze was er om ons te helpen of gewoon om een ​​praatje te hebben.

We'de graag terugkomen! Mia en Wald uit Duitsland

Ontdek deze accommodatie
#28610 Studio Sale Marasino
5/5 - Perfect

We verbleven in het appartement met Pasen 2016 en er echt van genoten.
Het huis is zeer typisch en heeft mooie tuinen. Het appartement zelf is zeer ruim en was zeer schoon. We vonden alles wat we nodig hadden. Onnodig te zeggen dat we gebruikten het grote terras met zijn prachtige uitzicht over het meer voor het ontbijt, opknoping uit in de zon en met enige sundowners.
Een supermarkt, bakker en de veerboot naar het eiland liggen op loopafstand.

Last but not least: Francesca was een charmante gastheer en we kunnen alleen maar aanraden met haar.

Met vriendelijke groet, Daniel

Bloemen Bloemen © WaldS @CC
Ontdek deze accommodatie
#45413 Appartement Sale Marasino
5/5 -  Keurig

Wij zijn een Duitse familie en we zijn partij bij tien leden van de familie op vakantie. Deze eigenaar heeft 2 appartementen in hetzelfde huis en we hadden twee voorbehouden.
Beide appartementen naast elkaar en ze zijn super schoon, netjes en al zijn functioneel en apparatuur is gewoon perfect: het heeft alles wat je nodig hebt.
Alle winkels in de buurt (supermarkt, winkels, bakker) en restaurants en het strand! Gemakkelijk te bereiken, wordt het parkeren gebeurt op gemeentelijk terrein net naast de twee appartementen. Internettoegang is een hoge snelheid in beide appartementen.
De terrassen zijn zeer groot met mooie meubels tuinen en ze zijn zeer comfortabel.
We keerden terug met plezier waarschijnlijk volgend jaar. Op het moment dat wij er waren, het weer was erg warm en het water op het strand was duidelijk. We hebben genoten van de zon en het strand elke dag!
Echt een geweldige vakantie met het gezin !!!

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 - Excellent

We brachten een ontspannen week weg van het centrum van Bled druk en toch zo dicht we konden mooie wandelingen daar. De eigenaren waren buitengewoon vriendelijk, behulpzaam zijn met tips en het maken van onze vooral gezellige plek met open haard.

De bedden waren comfortabel en we waren in staat om te rusten. De plaats was ongelooflijk schoon. Ik hield van de sfeer die afkomstig waren van het dorp, eenvoud en thuis.
Dit is een goede plek voor fietstochten. Het is groen overal mee naar toe en het is heel mooi. Het dorp is als een schuilplaats onder de rotswand en waterval.

We zijn blij deze keuze huis te huur en niet een ander in Bled te hebben gemaakt. Het was zeker een meer authentieke en rustige ervaring. Speciaal voor ons natuurliefhebbers en architectuur.

We zullen zeker terugkomen de volgende keer dat we een uitje in Slovenië

George en Agni

Ontdek deze accommodatie
#20161 Appartement Bohinjska Bela
5/5 - Klasse

Net een fantastische vakantie achter de rug. Dit mede dankzij dit heerlijke chalet. Voor mij en mijn vrouw was dit de eerste keer op wintersport met onze kleine Daniël. Dit chalet is van alle gemakken voorzien wanneer je een pasgeboren baby's meeneemt Babybadje, commode en babybedjes.
We gingen in het totaal met 10 man excl Daniël ( zo was er altijd wel iemand die kon oppassen ;) genoeg ruimte in het chalet. We zaten elkaar niet in de weg (3 toiletten en 2 badkamers) ook als iemand even rustig een boek wilden lezen. Er staat een grote eettafel waar ruimte is voor iedereen ook op het terras. Al met al helemaal top!

Ontdek deze accommodatie
#64497 Chalet Abondance
5/5 -  Heel redelijk

We hebben een heerlijke vakantie in bb in de buurt van de zee, gloednieuwe kamers zijn ruim en schoon.
Uitstekend ontbijt en op het Lido Beach bekende Vendicari en lorenzo.

Ontdek deze accommodatie
#62601 Huis Lido di Noto
5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd.
Huis, decor, top eigenaars.

Dicht bij de pistes en alle voorzieningen.
geweldige plek om goed uitgerust en netjes.

Ik kan alleen maar aanraden deze verhuur om wat quality time doorbrengen met familie of vrienden!

Julien R.
Eigenaar
20/03/2017
veel dank u voor uw opmerkingen en we hopen u rekenen onder ons zeer binnenkort. Het was een genoegen om u te verwelkomen
Ontdek deze accommodatie
#7813 Bergchalet Champagny en Vanoise
4.5/5 -  Super

We kunnen deze herberg zonder voorbehoud aanraden.

Silke P.
Eigenaar
20/03/2017
Dear Bernd!
Dank u voor dit advies maakt ons erg blij. Bedragen zijn blij met je Witness pagina.
Tot binnenkort!

Silke & Wolfgang
Ontdek deze accommodatie
#13613 Huis Seeboden
5/5 -  Keurig

B & B "Murica". Een plek om je vakantie door te brengen op 10 minuten van de Adriatische zee. In rustige, landelijke locatie op 200 meter van het dorp.

Heel goedHeel goed © FernandoA @CC
Ontdek deze accommodatie
#4882 Plattelandshuis Soleto
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een fantastische tijd. Het appartement is zeer goed gelegen, dicht bij alle voorzieningen en het prachtige strand van Posada.
Dit Appartement is handig en comfortabel en een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding.
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars.

We zullen zeker terugkomen! dank u dank u

Ontdek deze accommodatie
#23932 Appartement Posada
5/5 - Grandioos

We brachten een week in deze prachtige villa.

De villa is zeer comfortabel en alles wat je nodig hebt is in het huis.
We hebben genoten van het prachtige zwembad en ook de pingpongtafel. In de omgeving zijn er vele mooie dorpjes te bezoeken.
Neem contact op met de eigenaar was erg goed leuk als we een vraag hadden, hij heel snel gereageerd.

We hadden een geweldige vakantie in deze villa en we zijn er zeker van om snel weer terug!

Wij gewaardeerd deze poule!Wij gewaardeerd deze poule! © PierreV @CC
Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Geweldige locatie met een prachtig uitzicht op zee.
Alle kamers hebben een prachtig uitzicht op de zee.
Er is een handige toegang tot het strand, veel mogelijkheden voor sport in de omgeving ...

Ontdek deze accommodatie
#43561 Villa La Seyne sur Mer
5/5 - Excellent

In de afgelopen vijf weken van ons verblijf, we - zoals altijd - een geweldige tijd gehad.
 Het pand biedt rust, ontspanning, prachtige natuur en een uitzicht op de zee en de bergen en harmonieuze heuvels.
De kamers zijn ingericht met zorg en de nabijheid van de zee maken een perfecte vakantie. Dit alles draagt ​​bij aan het welzijn, zodat alle stress afneemt na een korte vakantie vooral als je uit een grote stad zoals wij. Maar al zou niet zo zijn als het niet de goede geesten van het huis waren niet aanwezig: Carlo en Brigitte!
Carlo en Brigitte zijn de zielen van deze accommodatie. Elk jaar die verstrijkt, wordt de tuin steeds meer delen van de prachtige bloemen en planten die door de olijfbomen uitstraalt. Alles wordt onderhouden met zorg en genegenheid door paren Carlo en Brigitte.
We zijn altijd blij opbrengsten van onze vakantie en kijk ernaar uit om als we terugkeren naar deze prachtige plek.
We kunnen alleen maar aanraden deze prachtige en mooie plek. Renate en Eberhard Wutke

Ontdek deze accommodatie
#12631 Oude Boerderij Fermo
5/5 - Perfect

Het huis is perfect, brachten we een leuke tijd.

Het heeft een grote veranda met een tuin waar u kunt ontspannen en de zee ligt op slechts twee stappen verwijderd!
Het was allemaal erg leuk, mooi welkom en het huis was erg schoon.
ik raad aan

Ontdek deze accommodatie
#66603 Villa Santa Maria Navarrese
5/5 - Sensationeel

Mijn twee jaar oude kind vond het kijken naar de wallabies door het raam. De Wallaby moeder met joey te kijken naar zijn zak was minder dan een meter afstand!
Het huis had alles in de keuken om maaltijden te bereiden!
We hadden een geweldige tijd, we zullen terugkeren!

Het uitzicht is spectaculair vanuit elke hoek!Het uitzicht is spectaculair vanuit elke hoek! © StanM @CC
Barbara R.
Eigenaar
18/03/2017
We zijn blij dat je genoten hebt van uw verblijf bij ons.

Wij hopen u snel te zien

Regards Barbara
Ontdek deze accommodatie
#77894 Huis Vivonne Bay
4.5/5 -  Heel goed

Dit is een camping in een werkelijk prachtige omgeving.
U kunt echt genieten van het rustige leven. De omgeving is ook geweldig, veel gebieden te bezoeken.

We hebben meer campings zoals dit!

Ontdek deze accommodatie
#52159 Houten Huis Châteauponsac
5/5 - Fantastisch

Unieke gastvrijheid, we voelden ons thuis!
De eigenaren zijn geweldige mensen en er is absoluut niets ontbreekt.

Mooi appartement, comfortabel en schoon. Goede locatie in dit prachtige gebied.

Vakanties vernieuwen zeker !!!

Ontdek deze accommodatie
#23932 Appartement Posada
5/5 - Perfect

We hadden een geweldige tijd in dit gezellige en schoon huis.
Het welkom was zeer warm en perfect, evenals de communicatie met de eigenaren tijdens de vorige boeking van ons verblijf.
De regio heeft veel te bieden. We hebben genoten van reizen naar Aken, Maastricht en Luik als het nabijgelegen bos en de prachtige uitzichten dag en nacht.
We zullen zeker terugkomen, dank je!

Ontdek deze accommodatie
#4007 Bungalow Gemmenich
5/5 - Subliem

Appartement zeer goed gelegen, goed uitgerust, perfect passend bij de foto's.

De gemakkelijke toegang tot het zwembad en het zwembad is niet overvol !!!
Warenhuizen in de buurt.
Toegang tot de zee is gemakkelijk en het centrum van de stad is ook gemakkelijk bereikbaar.

Vodice is een kleine stad en vergeet niet om het natuurpark Krka bezoeken.

Hartelijk dank voor deze mooie verblijf!

Uitstekende gastronomieUitstekende gastronomie © MurielL @CC
Uitzicht vanaf het balkonUitzicht vanaf het balkon © MurielL @CC
Uitzicht vanaf het appartement van het zwembadUitzicht vanaf het appartement van het zwembad © MurielL @CC
Olivier A.
Eigenaar
17/03/2017
Dank u voor uw reactie. Hopelijk tot ziens!
Ontdek deze accommodatie
#59295 Appartement Vodice
5/5 -  Heel goed

Echt aanraden we thuis!

Het huis is zo mooi als de foto's, het is zeer goed gelegen en het uitzicht is erg mooi.

Ze waren geweldig en onvergetelijke dagen! Dank je wel Peter!

Ontdek deze accommodatie
#45087 Appartement Feteiras
5/5 - Schitterend

Echt een heerlijk verblijf met een verwarmd zwembad vooral in deze tijd van het jaar erg goed gesprek met Nadia de manager van de plaats en zijn echtgenoot.

Een dienst van een 5 sterren hotel of een luxe conciërge zonder extra kosten. De eigenaren hebben echt begrepen alles.

We loved it! Een zodra we terug in augustus van dit jaar.

Kleine brand is een mooie tabel Kleine brand is een mooie tabel © PascalW @CC
Hier is de bar waar we happy uur hele dag hadden.Hier is de bar waar we happy uur hele dag hadden. © PascalW @CC
Nadia W.
Eigenaar
16/03/2017
Thank you very much we zijn blij om u als onze gasten.
Graag tot ziens.
Ontdek deze accommodatie
#53951 Villa Marrakesh
5/5 - Excellent

Ik heb een mooi paar dagen. Zeer mooi en rustig met een binnenplaats en een prachtig terras, het huis is erg mooi, oud contact met Moorse invloeden, om de bogen te markeren.

onberispelijke service

Teresa M.
Eigenaar
12/03/2017
Joakim lieve, zijn we nog steeds te wachten met open armen ontvangen.

Hartelijk dank voor de evaluatie en help andere mensen zien ons en ons vinden.

We
hopen je te zien!
Ontdek deze accommodatie
#13260 Dorpshuis Níjar
5/5 -  Magnifiek

PAPITOU Het huisje is een oase van rust! We zijn gekomen met mijn vrouw, onze Berner Sennenhond en onze 3 papegaaien.
 
Het huisje ligt op enkele minuten van de ingang van de snelweg en 10 minuten van het centrum van Spa ... en toch is het rustig.
We hebben mooie wandelingen in de bossen met onze hond.

De eigenaren zijn zo discreet vriendelijk.
Het chalet biedt alle comfort en welzijn wensen over ... dank aan de WiFi-toegang die het mogelijk maakt om in contact te blijven met de beschaving!
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk terug.
Good luck. en nogmaals bedankt voor uw welkom en heerlijk verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#70586 Chalet Hockai
5/5 - Bewonderenswaardig

Zeer schoon en goed onderhouden villa. Overeenstemming met de beschrijving en zonder problemen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, wonen naast de deur. Zeer rustige, dag en nacht. De buitenkant parking naast de villa is ruim en genummerd. WiFi erg snel. Zeer goede bakker in de buurt. Zeer rustige landelijke, schone lucht, zeer weinig toeristen. Mooi strand te lopen met een aantal restaurants met terrassen. Niet te vergelijken met de meest bekende toeristische attractie, maar ze zijn allemaal in de buurt. We hadden een zeer aangenaam verblijf en we hebben al weer geboekt. Beste totale pakket (kwaliteit - prijs, netheid, faciliteiten, rust) hebben we in 20 jaar ervaring op de Belgische kust voor de vakantie gehad.

Chantal F.
Eigenaar
12/03/2017
We hebben nu pas jullie recensie ontdekt ! Oh ! wat doet dit deugd om zo'n positieve opmerkingen te vernemen , deugd aan ons HART, daar we alles in het werk stellen om het de huurders zo aangenaam mogelijk te maken.
Heel hartelijk bedankt voor deze mooie woorden en we zullen jullie natuurlijk met veel plezier in ons domein terug ontvangen. Het ga jullie goed !

met lieve groeten,

Chantal Florizoone
Ontdek deze accommodatie
#22310 Villa De Haan
3.5/5 - Opmerkelijk

Slechts 5 minuten naar het centrum van het dorp met een prachtig uitzicht rondom Oroseill en eenzaam strand op slechts 10 minuten rijden

Lonesome strandLonesome strand © MatthiasS @CC
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4.5/5 - Subliem

We waren met mijn familie, 4 kinderen van verschillende leeftijden, voor een skivakantie skiën.
Mooie en comfortabele villa met uitzicht op de Val di Fiemme, ingericht appartement met alles, zeer comfortabele tafel buiten zelfs in de winter, gerepareerd waar u kunt ontbijten zou kunnen hebben, Wi-Fi in het hele vrije appartement erg handig voor de kinderen dus stuurden ze de avond foto's van de dag naar vrienden.
De skipistes kan worden bereikt met de skibus of thuis met de auto in 5 minuten waren we in het Ski Center Latemar-Obereggen -Pampeago, in 10 minuten naar het Ski Center Lusia - Moena, in 12 minuten arrivevamo comfortabel met een glijdende manier om het Skicentrum Cermis met de nieuwe track lange Olimpia meer dan 7 kilometer ............ een meraviglia.Il Sella Ronda kan worden bereikt met de bus of met de auto in een half uur.
Prachtige locatie om te skiën elke dag in nieuwe carrousels en zeer goed onderhouden.
In de avond een gezellige barbecue en iedereen tevreden.
We keren terug in deze plaats waar je alles van parkeergelegenheid aan de Ski Room waar te ski's en schoenen en skipakken en de volgende dag kun je alles droog en warm te zetten te vinden.
Vriendelijke eigenaren en altijd beschikbaar

Mijn jongens Mijn jongens © LisellaM @CC
Collectieve met een skileraarCollectieve met een skileraar © LisellaM @CC
In 15 minuten bent u op de Ski's en via een mooi ski-reisIn 15 minuten bent u op de Ski's en via een mooi ski-reis © LisellaM @CC
Ontdek deze accommodatie
#17024 Villa Predazzo
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Mijn man en ik huurden Casalini 1 september voor ongeveer de laatste 15 jaar - dit getuigenis alleen! Ik Casalini is een ideale locatie in de Chianti-streek, net buiten Florence - perfect voor het verkennen van de omliggende bezienswaardigheden zoals Siena, San Gimingnano, Greve, Rada, Montalcino, etc. Het huis is brandschoon, goed uitgerust en zeer comfortabel. Maria Teresa is een juweeltje!
Met uitgebreide kennis van de regio. Boek een vakantie, zult u houden van wat we doen en het zal zeker niet teleurgesteld worden.

MariaTeresa P.
Eigenaar
11/03/2017
Pamela bedankt!

Wij hopen u snel te zien met plezier CASALINI.
Ontdek deze accommodatie
#71626 Oude Boerderij Romola
5/5 - Subliem

Prachtig huis ingericht smaakvol en uiterst functioneel. zeer rustig, bijna geen passage tijdens de 3 dagen dat we er waren.
We verbleven in 3 paren met kinderen 7 en hadden elk de nodige privacy dankzij de aanwezigheid van een badkamer per kamer. Koken op het is het waard van Top Chef. Het was een waar genoegen om maaltijden te bereiden. Renee was zeer behulpzaam vóór en tijdens het verblijf en had zelfs versierd het huis voor de eindejaarsfeesten.
Al deze elementen hebben deze reis een succes hebben gemaakt! Een andere grote dank aan onze gastheer.
Ga ervoor, u zult er geen spijt van krijgen!

Renée B.
Eigenaar
11/03/2017
Sandra Oh zoals je bent mooi. Ik heb nog maar net ontdekt uw bericht zo leuk om te lezen.

Dank u zeer, maar weet dat het plezier is echt gedeeld sinds
dit contact tijdens uw verblijf bracht me een veel warmte ... in hart en nieren.

Dank u dank u dank u
Ontdek deze accommodatie
#42964 Natuurstenen Huis Hamoir
5/5 - Grandioos

Hallo,

Wij zijn een kleine familie van 3, een echtpaar en een kind van 5 jaar. We reisden een goed deel van de wereld en moet toegeven dat Mauritius is de bestemming die wij het meest uitgesproken: warm weer, zonder onaangenaam, betaalbare bevolking als we weten een beetje open ... en andere verrassingen te ontdekken!

We verbleven drie weken in charmant.

Ten aanzien van het huis, het grenst aan dat van de eigenaar, maar u thuis bent: je hebt 4 grote slaapkamers (3 voorzien van airconditioning), een woonkamer om te ontspannen of tv kijken, een mooie keuken en tenslotte een tuin geweldig; verschillende plaatsen om een ​​aperitief te drinken of te eten (3 aparte tafels en bar) en tenslotte de beroemde pool: perfect voor een verfrissend drankje.

Voor het gemak is het bijna vlekkeloos: je kunt de hoogte blijven van 10 thuis in dit huis van 200 vierkante meter. (4 koppels en 2 kinderen bijvoorbeeld).

Het huis ligt op 2 minuten van een uitstekende supermarkt (Dodo supermarkt) en op 5 minuten lopen van het strand 2 Albion (mooier dan het centrum van de stad).

Ten slotte, en ik denk dat het belangrijkste: het menselijke aspect. In deze villa, wordt u in een zeer rustig gezien de locatie, maar weet dat als je jezelf wilt integreren en te begrijpen sommige van de Mauritiaanse cultuur, Marie-Michelle zal altijd blij om een ​​moment met u te delen, adviseren over Mauritius. Het zal ook u kleine lokale gerechten ze hebben uw aandacht gekookt: Zijn goedertierenheid is grenzeloos. En goddelijk keuken. Om samen te vatten, zal je zo hard naar Mauritius dat Maria, de eigenaar van dit charmante huis te verlaten.

Een gelukkig reiziger.

Ontdek deze accommodatie
#50381 Villa Albion
5/5 -  Heerlijk

We hadden een geweldige week met een warm welkom.

Komende vanuit België waren in staat om onze tassen direct dalen naar onze kamer en genieten van het zwembad en in het veld.
Alles is rustig met een mooi uitzicht op de bergen, maar ook het ligt in de buurt van kleine dorpjes om te wandelen.

Een week op de top dat ik het iedereen aanraden!

Ontdek deze accommodatie
#65030 Bijgebouw Taillades
4.5/5 - Subliem

Onze vakantie met de kinderen was fantastisch. De studio is groot en heeft een rustige ligging aan de achterkant van het huis. Het is eigenlijk een klein appartement, er is een aparte slaapkamer en een mezzanine. Het is goed geventileerd en goed uitgerust, ook tegen de muggen. En het mooiste strand van het eiland is op maar 2 minuten lopen.

Het complex ligt direct aan het strand van Orient BayHet complex ligt direct aan het strand van Orient Bay © GlobTrotter @CC
Excursie naar Anguilla op 30 minuten van Saint MartinExcursie naar Anguilla op 30 minuten van Saint Martin © GlobTrotter @CC
Bootverhuur in Baie OrientaleBootverhuur in Baie Orientale © GlobTrotter @CC
Henri C.
Eigenaar
09/03/2017
Dear G.B
Dank u voor het posten van deze recensie en leren dat je graag de ruimte van deze studio met een mezzanine en de binnenplaats, in aanvulling
op geen last van muggen.
U genoten van de rust en dicht bij de studio met het mooiste strand van St Martin, Orient Bay of East Bay,

Met vriendelijke groet, Lulu
Ontdek deze accommodatie
#29031 Studio Orient Bay
4.5/5 - Onvergetelijk

Een verblijf dat niet vergeten! Lulu ontving ons met veel sympathie, we wilden voor niets.
Een goede afstand van alles en het prachtige strand van Orient Bay tegenover. Lulu op advies brachten we een dag op Pinel Island ..... magisch !!! een andere wereld !! nogmaals bedankt voor een geweldige tijd.

Henri C.
Eigenaar
09/03/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen, niet alleen mij, maar vooral over uw verblijf bij ons.

Het was een waar genoegen om u te helpen met
een aantal tips en ik ben echt blij dat je de tijd nam om naar Pinel Island en je genoten hebt van uw rit.

Nogmaals hartelijk dank voor uw vriendelijkheid en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet Lulu
Ontdek deze accommodatie
#29031 Studio Orient Bay
5/5 - Bewonderenswaardig

We hadden een geweldige tijd in Lesbos. Het huis is uitstekend, we hielden hier de stilte kunt u alleen de geluiden van de vogels in de bomen te luisteren. Dankzij Nickos en Sofia voor hun gastvrijheid hun waardoor we ons als thuis.

Lentemorgen in PetraLentemorgen in Petra © AnnekeM @CC
Ontdek deze accommodatie
#64165 Studio Petra
5/5 -  Heel geschikt

We kozen voor de oplossing appartement met ontbijt. De kamer is ruim, schoon en comfortabel.
Het ontbijt is overvloedig en altijd gevarieerd. Angelo en Cristina eigenaren zijn warm en zeer vriendelijk.

We genoten van de Trentino kaart die ons toeliet om culturele bezienswaardigheden te bezoeken en te genieten van de volledig gratis vervoer, geen geringe prestatie voor een gezin van twee volwassenen en twee tieners. Ervaring zeker herhalen in de zomer!

Nogmaals bedankt voor alles en tot ziens

Ontdek deze accommodatie
#37506 Huis Smarano
5/5 -  Zonder weerga

Het appartement is zeer ruim en comfortabel. Het is uitgerust met alles wat nodig is om te koken, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, strijkijzer, haardroger en anderen. Het uitzicht op de zee en het strand zijn prachtig, vanaf het terras van het appartement.

Het zwembad is goed onderhouden, het appartement is rustig en heeft een direct uitzicht op de zee. Daarnaast is er een restaurant, waar het ontbijt en diner, echt goed voor een minimumprijs.

Het resort ligt direct aan het strand is schoon en goed onderhouden. We waren erg kalm, elke dag, namen we de zon en we zwommen op het strand. In de avond hebben we genoten in het zwembad, genieten van een cocktail onder de parasols.

We keren terug naar ons huis, gebruind, gelukkig en blij binnenkort weer. Maria, bedankt voor alles.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Subliem

Huis zeer schoon en goed uitgerust.
Tuin droom zwembad. Zeer welkom. Prachtige stranden tot 5 minuten. Rustig en kalm. Zeer eenvoudig toegang tot de winkels, restaurants, bars, markten, enz ...

Zeker een aanrader.

Familie vakantie van de droom. Familie vakantie van de droom. © NicolasB @CC
Ontdek deze accommodatie
#20508 Villa Villelongue de la Salanque
5/5 -  Zonder weerga

Ik heb 6 vakantie genoten hier met een groep vrienden en we keren in mei.

Het is een zeer comfortabel huis - warm, rustig en goed uitgerust met alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf in een mooie locatie. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam en de tuinen van Attadale House zijn prachtig.

Het is ook zeer goed gelegen voor een gemakkelijke toegang tot de heuvels om te wandelen en het meer om te kajakken en Applecross, Skye en Torridon zijn niet ver weg.

Ik denk dat het feit dat we komen terug voor de 7e keer dat zegt alles!

Ontdek deze accommodatie
#10248 Oude Boerderij Strathcarron
5/5 -  Heerlijk

We verbleven met mijn zus en haar familie voor 10 zeer ontspannende dagen in deze prachtige villa. Het huis is ingericht met teakhouten meubels in een Thaise stijl. Er is een groot zwembad en een mooie tropische tuin. De meid en de huishoudster was erg vriendelijk en behulpzaam.
We hebben genoten van ons verblijf daar. We zullen terugkomen volgend jaar zeker.
De prijs-kwaliteitverhouding is onovertroffen!

Zonsopgang vanaf het terrasZonsopgang vanaf het terras © MeggieH @CC
Zwembad met sala in de tuinZwembad met sala in de tuin © MeggieH @CC
Ontdek deze accommodatie
#25795 Villa Koh Samui
5/5 - Fantastisch

Uitstekend verblijf in dit prachtige huis waar we voelde als thuis.

Mevrouw Lucas is een bijzonder attente gastheer en hielp ons met advies, ontdek deze prachtige regio.

Ontdek deze accommodatie
#46118 Houten Huis Plourivo
4.5/5 -  Zonder weerga

We brachten een paar dagen in Rome in dit prachtige appartement, willekeurige keuze dat bleek echt gelukkig te zijn.

De omgeving is rustig, weg van de chaos van het historische centrum, maar handig om rond te lopen en ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer (die ik nuttig zijn in de avond zijn geweest toen we hadden geen zin om te lopen).

Het appartement is smaakvol ingericht en heeft een mooie hardhouten vloeren, veel licht en een prachtig terras. Heel stil. Er is geen lift.

Ik beveel het!

Ontdek deze accommodatie
#24565 Stadshuis Rome
4.5/5 - Subliem

Een stacaravan ruime, comfortabele en rustige camping.

Een schone camping, rustig, met een welkomstdrankje en een onberispelijke service in een aangename omgeving en een prachtige omgeving.

Dank u voor deze ontspannende en probleemloos.

ZwembadZwembad © NickyL @CC
Ontdek deze accommodatie
#69483 Stacaravan Larnagol
4.5/5 -  Heel redelijk

Kris aan boord van de woonboot zowel ongewoon en zo gezellig.
Zou kunnen loungen op het terras en op hetzelfde moment, het is dicht bij de grote snelwegen
om bezienswaardigheden te gaan. Beetje meer, een mooi huis ....
Plek die ik bevelen zonder aarzeling.

Ontdek deze accommodatie
#44350 Binnenvaartschip Arles
3.5/5 -  Magnifiek

Mijn hart architect was onder de indruk van het verblijf in dit historische gebouw, waarin de ultra-moderne badkamer heeft het niveau van een ster hotel.

Als gevolg van de weersomstandigheden Arnstadt bezoeken zijn geannuleerd, en we waren in staat om de sfeer van de accommodatie genieten.

Ontdek deze accommodatie
#11160 Stadshuis Arnstadt
4.5/5 - Excellent

We verbleven hier regelmatig voor een groep van verschillende mensen elke keer, dat het huis past comfortabel.
Er is een heerlijke sfeer met een open haard in de lounge aangedreven door brandhout (gratis), en een goed uitgeruste keuken met een eetkamer met een grote tafel waar we konden zitten allemaal rond een .. dag voor een drankje, een andere dag in de heuvels ...
Het huis heeft vier slaapkamers met twee badkamers en alles wat u nodig heeft voor een vakantie in de bergen. Ga naar buiten van de voordeur en heuvels staan ​​je te wachten, is er veel te verkennen met uitzicht adembenemend, en, op een luie dag is er goshawks een prachtige tuin van het hoofdgebouw daar is hij goed om te wandelen en te genieten.

Ontdek deze accommodatie
#10248 Oude Boerderij Strathcarron
4.5/5 - Subliem

We keerden terug naar het huis van Pitts tijdens een heerlijk verblijf.
Als u op zoek bent naar nachtleven, winkelen, activiteiten voor kinderen ... liever in Willemstad Als u liever rust en stilte in een dorp visser in slaap (met diverse restaurants) en fantastische duiken met masker en snorkel daar ... en de vele stranden in de buurt? Vervolgens kiest u in plaats daarvan naar Westpunt!
Marazul is de perfecte plek om te verblijven .... dit is een zeer goed onderhouden plek, mooi ingericht, vriendelijk, veilige, gated community van particuliere woningen, recht op een klif met uitzicht op de oceaan, met stappen omhoog de zee.
Er is een zwembad met ligstoelen en twee grote partytenten voor schaduw. René regisseur René gaat om uw huis elke ochtend om ervoor te zorgen dat alles goed gaat en advies. Na vele uitstapjes naar mooie plaatsen, maar in slecht uitgerust eigenschappen, waren we blij!

Zowel douches en het aanrecht hebben warm water - ongewoon en erg leuk om te hebben. De keuken is zeer goed uitgerust. Er is een grote koeler voor winkelen - of te nemen naar het strand als je een picknick wilt. Er zijn klapstoelen te nemen om de stranden en het terras boven heeft twee Adirondack stoelen perfect voor het lezen. Het huis is aantrekkelijk, kleurrijk en comfortabel. Het bed is zo comfortabel als ons huis en hoe vaak kun je dat zeggen? !! (De futon beneden is een comfortabel bed te)
Steve en Linda zijn erg vriendelijk en behulpzaam en snel om uw vragen te beantwoorden. De eerste keer dat we er verbleven, gaven ze ons veel informatie afgedrukt op waar te winkelen, waar te eten, goede duiklocaties snorkelen, de plaatselijke stranden en bezienswaardigheden te bezoeken. Over het geheel genomen is dit de perfecte plek voor een rustige en ontspannen verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#66182 Stadshuis Westpunt
4.5/5 -  Super

We hebben leuke tijd in dit huis, het is erg ruimtelijk!
Historisch olie watermolen, omgebouwd tot een charmant vakantieverblijf, uniek binnen de oude Luni gebied, op de grens tussen Ligurië en Toscane, in de Apuaanse Alpen en de Middellandse Zee.
De flats nog steeds het behoud van hun oorspronkelijke structuur en zijn ingericht met antieke forniture behoren tot de familie Amati-Ingolotti.

De steen wiel en de kastanje versnelling een keer gebruikt in het bewerken van olijven versterken dit unieke sfeer.

Spring Garden!Spring Garden! © FedericaC @CC
Ontdek deze accommodatie
#52677 Oude Molen Ortonovo
4.5/5 -  Heel goed

Een mooie, rustige huis in een rustige vallei met een stroom loopt door; perfectie.
We verbleven hier met familie en vrienden al jaren en hebben altijd een geweldige tijd gehad.
De kamers zijn charmant, vooral de kleine onder de dakrand met een eigen trap - zeer Heidi! De woonkamer is elegant en de goed uitgeruste keuken een genot.
De Macpherson familieleden zijn heerlijk behulpzaam en vriendelijk, en de instelling van Attadale en zijn prachtige tuinen is subliem.

Ontdek deze accommodatie
#10248 Oude Boerderij Strathcarron
4.5/5 - Klasse

Onze Kretenzer huis in Chania was geweldig. Alles was absolementely fantastisch en heeft onze verwachtingen overtroffen!
Echt ruim, uitstekende plek met, geweldig balkons, een geweldig uitzicht.
Zou het iedereen aanraden!

Wat een uitzicht!Wat een uitzicht! © GeorgeM @CC
Wat een zee!Wat een zee! © GeorgeM @CC
Ontdek deze accommodatie
#12188 Provencaals Huis Chania
4.5/5 -  Keurig

We hadden een heerlijk verblijf in Chalet Chabrand, een traditionele houten alpine chalet met alle moderne gemakken. Het was ruim, warm en comfortabel met een mooie grote tuin en een spectaculair uitzicht op de omliggende bergen. Omdat het in het hart van Vallouise, alles is binnen handbereik maar het is rustig en vredig. Een groot centrum om de omgeving te verkennen. Gastheren Jackie en Jerry waren zeer vriendelijk en gastvrij en waren een geweldige bron van lokale kennis. We zullen zeker weer bezoeken.

Valouise op markt dagValouise op markt dag © ElizabethI @CC
Boomgaard in Vallouise met omringende bergenBoomgaard in Vallouise met omringende bergen © ElizabethI @CC
Kerk in de buurtKerk in de buurt © ElizabethI @CC
Ontdek deze accommodatie
#11339 Chalet Vallouise