VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4/5 -  Heel redelijk

Allemaal heel mooi.
super mooi verhuurder hamer uitzicht naar zee

5/5 - Excellent

Gite parfait pour les amoureux de la nature et du calme
Accueil chaleureux de la part des propriétaires qui font partager avec passion l'amour de leur région
A recommander sans réserve

5/5 -  Heel goed

Prachtig chalet, zeer goed geplaatst, je bent vertrokken!
Zeer gastvrij. Ik zou sterk aanbevelen.

4.5/5 - Sensationeel

PIACEVOLISSINA ZEER COMFORTABELE VILLA IN RUSTIGE POSIZI0NE. U bereikt ZEFIRIA binnen enkele minuten, ADAMAS 5 minuten met de auto en de vele prachtige en verschillende stranden van het eiland-eigenaren zijn zeer vriendelijk en zeer behulpzaam en bijgedragen aan het maken van een onvergetelijk verblijf IN dit prachtige eiland de VILLA is MET ALLE MODERNE COMFORT, VOLLEDIG INGERICHTE KEUKEN, GROTE LIVING EN AANTREKKELIJKE KAMERS.
GROOT OMHEIND BUITENTERREIN GESCHIKT VOOR CHILDREN'S GAMES, AL FRESCO EPARCHEGGIO PAY AUTO 'S EN SCOOTERS.

FEEST VAN PANAGIA TE ZEFIRIAFEEST VAN PANAGIA TE ZEFIRIA © klumar @CC
 EEN STRAND EEN STRAND © klumar @CC
5/5 - Perfect

Paar jaar geleden die mij en mijn man Frans-Polynesië bezocht. Reserveer online een plaats voor ons om te verblijven in Tahiti, hebben we besloten. Ik heb gevonden online deze bungalow en het boek alleen omdat de prijs redelijk was en onze begroting passen. Wat een verrassing!

Foto's zijn niet goed genoeg om te laten zien van de schoonheid van deze plek. De eigenaars zijn ongelooflijk, mooi, goede mensen. We worden vrienden en herinneringen voor het leven maken. Hoop dat sommige dag de kans om terug te gaan naar de zelfde plaats te hebben.

De bungalow is comfortabel, bieden privacy en de keuken is groot, goed uitgerust.

Prachtige plek, schitterend uitzicht, absoluut harmonie voor de beste vakantie ooit! Dank u!

weergaveweergave © mimito @CC
TuinTuin © mimito @CC
regenboogregenboog © mimito @CC
4/5 - Onvergetelijk

Het appartement is goed ingericht en onlangs gerenoveerd, is in de buurt van het strand en 5 minuten lopen van het centrum van het dorp (poort, markten, winkels, bar).

Voor wie wil een rustige plek maar niet geïsoleerd, zeer comfortabel vinden we een perfecte accommodatie!
Het uitzicht is peacefull en ziet u alle de Milos-baai en de typische visser komen en gaan in de ochtend.

Het is ook mogelijk om nuttige toeristen informatie van de huishoudster.

4/5 - Sensationeel

Eind april, waren we in de Camargue. De accommodatie was zeer schoon en ideaal gelegen voor ons: naast een village (Les Saintes Maries de la Mer) en nog steeds zeer dicht bij de natuur. Het "huisje" (een onderdeel van vijf gebouwd samen eenheden) was uitgerust met de nodige, had een klein terras, die ging op het water. We hebben genoten. Het had ook een klein bos en een barbecue, we mochten gebruiken.
Voor twee personen, was het goed gemaakt door het plein. Voor vier personen zou het in ieder geval, als het weer zo koud als tijdens ons verblijf was, te verkleinen.

4.5/5 - Opmerkelijk

Sophie is echt schattig. Dit vakantiehuis heeft een ziel, onmiddellijk comfortabel voelt, de locatie en het uitzicht zijn ideaal.

Stephane B.
Eigenaar
17/05/2018
Heel hartelijk bedankt !!!
Je bent ook perfecte gastvrouw geweest !!!
4/5 -  Formidabel

We waren gasten van Liliana gedurende zeven dagen met onze kinderen van acht en vier jaar oud.
De woning is gelegen in een rustige en aangename locatie, gemakkelijk te bereiken van zowel de ruimte van de Mis die Melbourne en omgeving.
Liliana begroette ons zeer beleefd.
Het huis is comfortabel en kenmerken.
Er zijn al voldoende ruimte om te ontspannen en te zorgen voor hun privacy.
In de onmiddellijke nabijheid zijn er alle diensten.
We raden het.

Liliana V.
Eigenaar
17/05/2018
het was een genoegen om je gehost te hebben! en misschien tot ziens in de toekomst!
4/5 -  Formidabel

Sylvie en Alain die we zeer goed in deze weelderige tuin ontvangen werden vol met geschiedenis en bloemen. Veel dieren (kippen, katten, konijnen, muggen) waren ook zeer gastvrije ;)

Ons huis was erg mooi en functioneel en er is geen twijfel dat wij op ons volgende bezoek aan de Heilige zal terugkeren.

Ik adviseer hoogst!

4.5/5 -  Zonder weerga

Het huis is rustig - alleen van een afstand, hoor je rustig een snelweg geluid - en zeer in de buurt van een karakter behouden. Man is een met de auto snel in het centrum of bij de volgende halte van de bus direct in de stad Gent voor het verplaatsen van de bus. In het huis is alles wat die u nodig heeft beschikbaar; de breedte van het bed is uitgerust met een goede matras. De grote tuin met oude bomen is prachtig. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.

4/5 -  Prima

Zeer mooie verhuur, alles werkte perfect. Iets veel lawaai door de dakbedekking van het aangrenzende huis, want we mochten blijven langer vanaf de dag van vertrek. Huis, goed ingerichte, enigszins rommelig met decoratie en schilderijen.

5/5 - Perfect

Het appartement is goed gelegen - Ferrara, maar de omgeving is veel rustiger dan in de stad.

Het is onafhankelijk van de andere appartementen in het gebouw, heeft een aparte ingang.
Het is zeer schoon en goed ingericht. Een mooie tuin kan ook worden gebruikt. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Volledig raden wij deze plaats.

Ombretta F.
Eigenaar
15/05/2018
BEDANKT EWELINA. HET WAS EEN PLEZIER OM JE MOOIE FAMILIE ALS MIJN GAST TE HEBBEN.
4.5/5 -  Heel redelijk

Dankzij Gisele en Alexis voor hun huis in deze mooi gerenoveerde hoeve.

Extra bed toegestaan ons te verblijven in dezelfde kamer 5 (kinderen 9-7-5). Kinderen genoten van het verwarmde zwembad, paarden, katten, is zijn geliefde soep House, gebakjes...

Goed gelegen in de buurt van de schatten van de Soule en omgeving: Verna, Holzarte, Kakueta, Laas kasteel, Saint-Blaise ziekenhuis...

Mooie herinneringen, nogmaals bedankt!

4/5 - Klasse

Sinds 2000 heb ik vaak met mijn ouders in het huis. Het was wat we nodig hadden alles wat beschikbaar is en als de tijd iets werkte niet het was onmiddellijk vervangen of gerepareerd. Het huis is erg gezellig, met een kleine tuin, barbecue en terras. De foto's komen overeen met de huidige stand. Aan de ligt Haan op ongeveer 1 km afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt 600m. Het is ook verzorgd voor dierenliefhebbers en ruiters. Honden zijn toegestaan, en in de buurt is een manege waar je paard rijdt naar het strand kunt boeken. De eigenaren zijn erg vriendelijk en vriendelijk en ze naast de deur is er ook bijna altijd benaderbaar als er vragen zijn. Ik zou zo weer gaan!

TerrasTerras © EllenA @CC
TerrasTerras © EllenA @CC
VijverVijver © EllenA @CC
Zij-ingangZij-ingang © EllenA @CC
VijverVijver © EllenA @CC

Zoals hierboven kan niet geloven dat deze s ** t gat is nog steeds wordt geadverteerd. Ik schreef en vroeg om een terugbetaling van het geld betaald maar zelfs nog nooit kreeg een reactie. Hier zijn wat meer foto's zoals gezegd eerder vermijden de plaats.

Betegelde vloerBetegelde vloer © KarenMitch @CC
Vuile tabelVuile tabel © KarenMitch @CC
Kinderkamer Kinderkamer © KarenMitch @CC
Tuinmeubilair Tuinmeubilair © KarenMitch @CC
Afgedankte Tennisbaan Afgedankte Tennisbaan © KarenMitch @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Dit appartement huurde ik voor mijn zoon die kwam naar Miami. De locatie is geweldig, omdat zeer veilige, rustige en zeer Kortbij alle animatie, strand, openbaar vervoer en winkels. Ik was zeer gerustgesteld door de buurt en ook omdat hij had ter beschikking in het appartement, huishoudelijke pdt, wasmachine in de residentie, apparatuur toestellen boven. Heel goed ingericht. Zeer schoon. Ik kon krijgen in aanraking meerdere malen met de eigenaar die zeer specifieke informatie gaf. Het moet gewoon een droogrek voor Wasserij, en misschien de gordijnen meer blackout voor de nacht.
Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur.

4.5/5 -  Keurig

De rest van de vakantie volledig succesvol. Hoge kwaliteit cottage en mooie en authentieke plek. Rust, natuur, uitgangspunt van bezoeken aan de prachtige steden Albigenzische en Quercy, en uitstekende wandelingen in deze prachtige Gorges van de Aveyron (ondanks de wolken en de lage temperatuur van onze week...). Discretionaire bevoegdheid van de eigenaars, altijd beschikbaar en goed advies. Aanbevelen! Monique en Anan Bedankt voor deze uitwisselingen.
Naleving van een prachtige natuur.
Mr. Le Meur Quimper

aan de voet van de huur!aan de voet van de huur! © samlm22 @CC
5/5 - Subliem

Hallo, ten eerste wil ik bedank de ontvangst en de sympathie van onze gasten ook wat betreft hun advies over de faciliteiten en bezoeken ter plaatse op dit prachtige eiland van Moorea.
De bungalow is zeer goed gelegen, voeten in het water met een turquoise blauwe lagune die kunt u de praktijk veilig zeekajakken en Palm snorkelen masker en snorkel om te zetten in uw koffer.
Een auto wordt aangeraden, kunt u huren van AVIS tijdens uw landing van de veerboot, wij boeken in Papeete en we het voertuig naar Moorea hersteld.
Het station tot de bungalow dit feit goed de wegen zijn goed onderhouden.
Voor liefhebbers van duiken maakte een reis naar plezier duik 5mn met de auto sinds de bungalow dat ik zo dicht bij de klant met een benadering aanbevelen van delen en voor het milieu van de zeebodem van dit prachtige eiland respect.

De bungalow zijn echt geweldig, groot overdekt terras, barbecue, ligstoelen ect... de TOP.

Ik zou terug dat het brandt. Nogmaals dank aan de eigenaar.

Ah snel. KUIKEN.

Stingray laguneStingray lagune © MFURON @CC
Schildpad van de laguneSchildpad van de lagune © MFURON @CC
Hibiscus duwen rond het tariefHibiscus duwen rond het tarief © MFURON @CC
Het grote terras van de bungalowHet grote terras van de bungalow © MFURON @CC
Een van de room van het tariefEen van de room van het tarief © MFURON @CC
5/5 - Opmerkelijk

Zeer goed verblijf in de Costa Blanca, we werden verliefd op het resort van Denia, deze stad is geweldig. Er is iets voor alle leeftijden. Restaurants zijn aan de top, het strand is in de buurt (in feite twee stappen) is schoon en goed onderhouden. Het appartement is super handig, is er ruimte en het was erg schoon toen we aankwamen. Het is met groot genoegen dat we zullen terugkeren. Ik beveel dit pand en meer de eigenaar is erg meegaand. Dankjewel!!

Sylvie D.
Eigenaar
12/05/2018
Het antwoord is laat, maar ik heb net de beoordelingen ontdekt en plotseling hoe ik op de mening moet reageren .....
Ik dank u zeer voor uw vertrouwen
en dit met genoegen dat ik u voor toekomstige vakantie zal verwelkomen.
5/5 - Excellent

Ik beveel u dit appartement die geweldige locatie is heeft het strand van Denia.

We waren 2 koppels, en we hebben de auto geplaatst, en genoten, het strand, en toen we gaan naar het winkelcentrum wilden, namen we de bus die voorbij gaat voor het huis... ook de top. Denia is geweldig!

Wij allen veel, opnieuw gewaardeerd!

Een welgemeende dank u aan de eigenaar.

Sylvie D.
Eigenaar
12/05/2018
Ik dank u zeer voor uw vertrouwen en dit met genoegen dat ik u voor toekomstige vakantie zal verwelkomen.
4/5 -  Heerlijk

We zijn in de boot, altijd dit complex, dit keer verbleven we in deze en een andere appartement van dezelfde eigenaar. We waren verrast door de zorg en goed uitgerust dat zij zijn. Ze hebben sexy Tower, Strijkijzer, haardroger, koffie-/ theevoorzieningen, waterkoker, broodrooster, TV met internationale zenders en vooral alle, prachtig strand en zee uitzicht. De omgeving van het zwembad is prachtig en rustig. De situatie is perfect voor winkelen en ontspanning. Het dorp van Morro Jable is slechts een paar minuten, wandelen langs de promenade, erg leuk. We loved it en we komen snel terug.

4.5/5 - Klasse

We hadden het genoegen een lang weekend in dit appartement, op 100 meter van het strand doorbrengen.

Het appartement is erg mooi, we waren 9 (2 koppels en 5 kinderen) en op geen enkel moment voelden we ons verkrampt.
Zeer goed uitgeruste en smaakvol ingericht. Perfect om te genieten van het strand, maar ook voor een bezoek aan de regio: Sète minuten is een must.
Cyclus tracks die we niet hebben nog de tijd om te proberen, maar die staan op de lijst van dingen te doen!

Daniele en Didier zijn zeer gastvrij en al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat we een goed verblijf besteden.

4.5/5 - Onvergetelijk

We waren in twee appartementen, in hetzelfde appartementencomplex, voor een bezoek aan het eiland, het is de perfecte omgeving voor het.
Beide behoren tot dezelfde eigenaar. Dit appartement is met name in zeer goede staat, voorzien van alles wat die u nodig hebt.
Het uitzicht op zee vanaf het terras zijn mooi. De wifi werkt met grote snelheid. Televisie heeft internationale zenders, in verschillende talen.
Er is eigen parkeergelegenheid, naast het appartement, zeer comfortabel.

Alles was perfect, hopen we terug te keren van de zoon.

4.5/5 -  Heerlijk

We waren in dit appartement, voor een bezoek aan het eiland, het is de perfecte omgeving voor het.
De bungalow is zeer mooi, uitgeruste, lichte, heeft alles wat die u nodig hebt.
De terras-patio is enorm. De wifi werkt met grote snelheid. Televisie heeft internationale zenders, in verschillende talen. Er is eigen parkeergelegenheid, naast het appartement, zeer comfortabel.

Alles was perfect, hopen we terug te keren snel.

4.5/5 - Bewonderenswaardig

We brachten grote vakantie in Altafulla, die is een mooi dorp met goede restaurants in de buurt, een speeltuin, dat onze kinderen hebben hield erg veel van, en een mooie Romeinse villa aan twee niet.
Het appartement is heel schoon en mooi, zeer dicht bij het strand. Er is een gesloten balkon waar kinderen veilig kunnen spelen en een mooie tuin voor het eten. Het is rustig en schaduwrijk. En vooral de eigenaars zijn schattig, zeer beschikbaar hebben voor gezorgd dat we een goede vakantie. Kortom, ik u dit appartement warm aanbevelen.
Bedankt, Maria en snel!

Amélie

5/5 -  Super

We vier nachten doorgebracht en we zijn blij, het huis is groot, comfortabel en heeft een ongelooflijk uitzicht en vooral je frisse lucht en rust kan ademen. Het huis is zeer schoon en met alles wat je moet thuis. Ana heerlijk nuttig. Het is raadzaam het zonder aarzeling.

4.5/5 - Perfect

De eigenschap is prachtig gelegen en we genoten van onze tijd daar. De hosts zijn altijd aardig en behulpzaam. Over het geheel genomen, we hadden een prachtige zomervakantie en daarom willen aanbevelen de Villa.

4.5/5 - Opmerkelijk

Het appartement is erg ruim en we hadden een super kamer voor 3 volwassenen en 1 kind.
De hele omgeving is zeer Kinderfreundlich - hond, kat, konijn, trampoline, gigantische grote speeltuin, Tafeltennis, enz. De steun van de fam. Kane is geweldig, het probleem is het niet alleen oplossingen.
De vakantieboerderij Kane gebruiken we weer op het juiste moment.

5/5 - Opmerkelijk

Zeer comfortabele, goed uitgeruste Caravan. Alles, wat u nodig hebt. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Dank aan Heather en David!

5/5 - Fantastisch

Tussen berg en opmerkelijke dorpen is het huisje van Mireille en Alex ideaal voor wandelaars voor bezoekers die willen de mensenmassa 's nachts voorkomen.

De kamer, comfortabele en ruime, open op een veranda voor gasten die van het uitzicht op de bergen en de prachtige tuin genieten kunnen. Het is ook opgegeten ontbijt, zowel hartige en verfijnd, aangezien alles wordt bereid door Mireille, die zelfs zijn brood, heerlijk als zijn yoghurt, maakt haar jam, niet te vergeten haar uitstekende cakes - genoeg te houden van een dag met geheel naar tevredenheid van eten lokale en biologische producten.

Slagroom op de taart, Mireille en Alex zijn schattig, en we hadden veel plezier om te praten met hen. Ze kennen hun regio en uitstekend advies, naast het feit dat gepassioneerd zijn. Kortom, een uitzonderlijke woning.

Een favoriet voor ons ook!

4.5/5 - Excellent

Zicht Magnifiek is gewoon magnifiek !
Mooie omgeving, wandelen, fietsen, heel aangenaam. Dank voor de vriendelijke ontvangst. Alle noden aanwezig voor groot en klein. Niet alleen het zicht is magnifiek, ook het vakantiehuis. Tot volgende keer !

4.5/5 - Klasse

ZICHT MAGNIFIEK
Zeer mooie accommodatie
Interessante omgeving
Cosy
Hartelijke ontvangst
Te veel wind, spijtig maar helaas :-)

Mekkerende geitjes
Amaai, we komen zeker terug !
Gezellig
Nieuwe dingen ontdekt
Inrichting dik in orde
Fantastische bedden
Ikke ben content
Eigen kweek was niet ver weg
'K weet niets meer, alles was voortreffelijk.

5/5 - Excellent

We hadden een zeer aangenaam verblijf (te kort helaas!). Alles was perfect zelfs beter. Zeer goede geluidsisolatie, geen verband met en veel ruimte om te voldoen aan de sporters (ballen van petanque, badminton, ping ping,...). We vonden de zeer mooie dorpjes in de buurt (lussan, roque op Cèze, Montclus, Goudargues,...). Bovendien, Ludovic en Karine snel beantwoord al onze vragen.

4.5/5 -  Heerlijk

Prachtig huis volledig in overeenstemming met de foto's.

We hebben allemaal genoten.

Om te reserveren zonder matiging.

Bedankt John!

4.5/5 -  Keurig

Geweldige locatie met zeer aardige eigenaars te luisteren. Als het mogelijk is om nu opnieuw.
Duizend dankzij de eigenaar voor zijn medeleven, in de hoop te volgend jaar terugkeren.

5/5 -  Prima

Zeer schoon, zeer goed gelegen appartement (2 min. lopen naar het strand), goed uitgerust. Auto's worden geparkeerd in de tuin.

Het onthaal was zeer goed.

5/5 - Subliem

Grote villa, zeer rustig. goed uitgangspunt voor wandelaars. we echt genoten van deze week

4/5 -  Heel geschikt

We werden gastvrij ontvangen in het ruime en zuivere appartement.
Heerlijk geslapen en genoten van een uitgebreid ontbijt.
Gisela had zelfs nog appeltjes voor ons op de terugreis.
Zeker aan te raden.

4.5/5 - Opmerkelijk

We hebben voelde me comfortabel vanaf het eerste moment. Uit de warme groet met warme houtvuur en een zeer goede fles rode wijn, gestemd zowat tot het vertrek. Angela gaf ons veel interessante tips voor uitstapjes in de regio.
Het huis is zeer goed uitgerust en laat geen wens open. Die rust is op zoek, er meer dan prima. Laatste maar niet in het minst de gezellige zon Terras, bloem en kruid tuin slijtage op. We hebben in ieder geval terugkomen. Dan brengen wij meer tijd. Klaus en Christa

4/5 -  Heel redelijk

Ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de Opaalkust.

Het huis is goed onderhouden.

5/5 - Grandioos

We vonden het huis, zeer ruime en gezellig. Met alle nodige gebruiksvoorwerpen.

Ideale plek om te verbreken, absolute rust. Vele wandelingen in de buurt van de Pyreneeën en de mooie.

Michel T.
Eigenaar
21/04/2018
De Belgen zijn ook buitengewoon !! We wachten nog steeds ongeduldig op ze ... Bedankt voor je reactie. We zijn erg geraakt door deze delicatesse. We wensen je een mooie zomer en blijven tot je beschikking voor een volgend verblijf. Met vriendelijke groet.
4.5/5 - Subliem

Een appartement bijou, vers gerenoveerde, zeer goed uitgeruste en 5 minuten van het metrostation Picoas.
Adelina gastvrijheid is voorbeeldig geweest. Fruit, koekjes en frisdranken liet in de koelkast.
We raccomandons dit appartement op 100%!

5/5 -  Magnifiek

Mooi en Grand Lodge! We stap niet echt op en alles is gedacht en gedaan zodat vakantiegangers het hoofd om hun essentiële hebben: het bos, de paarden, de terugkeer naar zelf, slapen, lezen, koken, douchen aan de Italiaanse of de trampoline... That's according to smaak. Voor kinderen, heeft het ronduit verloren paradijs gevonden. En zelfs binnen het huisje! Werkelijke oppervlakte: 90 m2. Voelde gebied: dubbele. En de eigenaren zijn zoals wij hen wensen voordat je gaat: gastvrije, aanwezig maar niet te catchy in hun passies, warm en goed advies. Een beetje meer onverwachte: Gaston, de wonderbaarlijke hond van een wonderbaarlijke bed!

Tania S.
Eigenaar
20/04/2018
De Belgen zijn ook buitengewoon !! We wachten nog steeds ongeduldig op hen ...
4.5/5 - Fantastisch

Perfecte verhuur. De eigenaar is werkelijk aardig en zeer responsief.

We hadden een geweldige vakantie. Het is raadzaam dit appartement, zeer goed gelegen en overeenkomt met wat we zochten.

We hopen zeker terug te keren...

5/5 - Perfect

Prachtig appartement rook nog steeds nieuw voor... smaakvol en functioneel perfect locatie en dicht bij voorzieningen en de zee zullen zeker terug in September aan te bevelen!!!

5/5 - Sensationeel

Wij zijn een Duitse gepensioneerde m/v echtpaar uit de buurt van Hamburg / Duitsland en we hadden een geweldige tijd in het gezellige en mooi ingerichte appartement in Calpe 01.März 2018 tot 21 April 2018.
Elke ochtend wij aten ontbijt op het grote balkon voor zon en zag de Middellandse Zee en de promenade. Als de wind iets sterker was, kunnen we een glazen wand trekken over het hele oppervlak. Het balkon kon was dan graag een wintertuin en uitzitten laat en nacht en genieten van de Sangria met ijs. Ook u kan genieten van de zon op de dag de twee zorgen. Elke ochtend we in het verwarmde zwembad op grond van Residentie Paraiso Mar, dat is waren gratis voor de gasten. Een geweldig matras was in het tweepersoonsbed in de slaapkamer. Alles wat het hartje begeert, was aanwezig in het appartement, was er helemaal niets. Zeer vriendelijk personeel als conciërge en de schoonmaak dames. Het was niet de laatste vakantie voor ons hier. Wij terugkeren aan u.
Contact via iha.com.de naar de eigenaar Karin was zeer eenvoudig en ook de boeking gemakkelijk. Kreeg stuurden we naar de mail van de sleutel voor alle deuren naar het zwembad.
Dank u zo veel liefde Karin.

Anke en Ernst j

5/5 - Perfect

Met mijn familie besloten hebben we om te weten persoonlijk de festivals gehouden in Sardinië tijdens het carnaval.
We hadden gezien iets op TV na een vriend vertelde ons over zijn ervaring in de zomer, op het zomercarnaval gehouden aan de kust bij Cardedu, rechts naast de appartementen.
We reisden van Ogliastra heel Sardinië om niet te missen de bekendste benoemingen.
Zeker een onvergetelijke ervaring!
Afgezien van het carnaval, dit deel van het eiland is mooi en biedt ongerepte plaatsen, niet ver van de zee en de bergen.
Dankzij Giorgio en zijn familie voor de stipte bijstand en voor de zeer nuttige aanwijzingen.
We zullen spoedig weer ontmoeten.
Martin, Sarah, Antony en Sophie

Giorgio C.
Eigenaar
18/04/2018
Goedemorgen mevrouw Moreira.

Wij danken u voor uw vriendelijke woorden en hopen u snel weer te zien.

Een aanhankelijke knuffel van Sardinië.

Giorgio,
Simonetta en Riccardo
5/5 -  Heerlijk

Groot, schoon en mooi ingericht vakantiehuis!
We hebben meteen thuis gevoeld. Zeer mooie hosts.
Op elk gewenst moment!

Zonsondergang op het strandZonsondergang op het strand © Klehrma @CC
4.5/5 - Fantastisch

Kijk niet verder, of ergens anders. Dit is Marie en Paul dat hij moet gaan.

Het huis, in een tropische vegetatie, is zeer hoog, opmerkelijk ingericht, rustig, schoon. Het ligt dicht bij een mooi strand van wit zand, bijna privé (geen toegang van de weg).

Het koraalrif beschermt de golven en aquatische dieren in het wild is prachtig op deze locatie (leopard roggen, schildpadden, haaien).

Paul zal u uitleggen van het milieu en het leven in Mahé en geven u de duikstekken. Mary keuken goddelijk. Met echte vrijgevigheid, de wens om te behagen.

De eigenaars, die komt in de buurt, zijn zeer discreet, maar beschikbaar. We hadden een heerlijk verblijf bij Glacis. Kijk niet verder, of ergens anders. Het is hier te zijn...

5/5 - Fantastisch

1000 Bedankt en proficiat aan Alexander voor haar personeel en de beschikbaarheid ervan.

Mooie zeer comfortabele goed ingerichte kamer. Goed ontbijt met verse producten van kwaliteit extra's.

Helaas konden we niet dineren in het restaurant, maar we zullen terug belofte!

Elizabeth

4.5/5 - Onvergetelijk

We zijn hier voor de tweede keer dus vorig jaar we wat leuks namen. Het huis is mooi is de eigenaar is altijd beschikbaar indien nodig. Zwembad, ontspanning, bezoeken... maar geluk. Volgend jaar hoop ik.

Bedankt voor de pot honing!

Bruno G.
Eigenaar
11/04/2018
Altijd fijn om je weer te zien. Tot binnenkort, hoop ik.
4.5/5 - Fantastisch

Zoek niet verder! We hebben 11 dagen in Griekenland verbleef en slechts een nacht verbleven op deze locatie! We hadden enkele geweldige gastheren en niet zo groot maar de toppen van deze locatie zoveel hen waardoor je het gevoel welkom en enthousiast om te helpen op welke manier! ze ontmoet ons waar we waren gaf ons voedsel dat was geweldig en gaf ons een ritje naar de veerboot met geen enkel belang gehecht. Ze zijn echt het voorbeeld om te emuleren!

4.5/5 - Klasse

Op een gril besloten hebben we om te genieten van een moment van ontspanning. We boekten het huisje van Papitou. Wij zijn niet teleurgesteld.
De cabine is mooi en erg leuk...
Er gingen we met onze hond die veel waardering heeft voor de wandelingen in het bos achter het huisje.
Maar ik heb te vertellen u over Papitou en Mamitou die zeer gastvrije, warme zijn en op hetzelfde moment zo discreet mensen. We hadden zelfs niet de indruk dat ze er waren.
Bovendien, als gastheer, biedt Mamitou ons een volledige lade van heerlijke pasteitjes

5/5 - Sensationeel

Het was een van de beste ervaring van ons leven!
Everithing was geweldig.

Ze bood ons een goede shuttleservice naar het vliegveld, de geplukte ons omhoog.

Mij en mijn vrouw waren erg blij toen we op onze kamer aankwamen, kamer had een geweldig uitzicht op zee, het was zeer schoon en we hebben genoten van de beste zonsondergangen in ons leven.
Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij en de eigenaren waren zeer vriendelijk met ons.

We vonden enkele van de activiteiten die zij aanbieden, met name de stadsrondleidingen en de quad safaris. Eten was geweldig. We vonden de plaats.

Hopelijk kom snel terug.

Dit is een afgelegen strand we bezochten wanneer we een auto gehuurd, Agios Gordios is het mooiste strand Dit is een afgelegen strand we bezochten wanneer we een auto gehuurd, Agios Gordios is het mooiste strand © GreyG @CC
4.5/5 - Excellent

Het ontbijt was perfect en we echt genoten van ons verblijf wounderful.

De locatie is goed en dankzij de mensen die schattig waren.

We komen altijd terug!!!

5/5 -  Heel goed

Perfect!!
Het ontbijt was zeer stevig en de barbecue avond perfect!!
Hen om te doen dus ook met Stavros en we hadden een geweldige tijd!
Aanbevelen!!
Komen zeker terug!!

5/5 - Onvergetelijk

Erg mooi, wij zijn ontvangen door de kapitein en zijn vrouw. U hebt ons aanbevolen naar de volgende plaatsen van belang in Maastricht en een plattegrond van de stad. De cabine is heel mooi ingericht en het was groter dan we dachten. We hebben een zeer leuke avond in Maastricht en ontbijt de volgende ochtend echt goed aan boord had. ... Wij zou het opnieuw doen in ieder geval alles bij elkaar.

5/5 - Excellent

Het verblijf was geweldig. Het appartement overtrof onze verwachtingen, het milieu is groot (er is zelfs een supermarkt) en urbanisatie is geweldig voor kinderen en volwassenen.

José A.
Eigenaar
04/04/2018
Voor ons is het erg belangrijk om u een rustige vakantie te bezorgen, zonder onvoorziene omstandigheden en om u thuis te laten voelen, als uw enige zorg, uw welverdiende rust.
In dit geval, toen alles gemakkelijk was, is het heel gemakkelijk om te proberen dat alles goed gaat.
Heel erg bedankt voor alles en ik hoop je snel te zien in Costa Ballena.
5/5 - Excellent

Een geweldige tijd in een prachtige plek. Prachtig en zeer persoonlijk ingerichte huis, grote natuurlijke tuin, prive zwembad, we hield van alles. Veel beter dan geadverteerd.

5/5 - Excellent

Ik heb getest een heleboel b & b overal in Frankrijk, maar de Farigoule blijft voor mij een magische ervaring! Allereerst door de persoonlijkheid en de vriendelijkheid van Patrick klikte onze gastheer met wie wij hebben mijn vrouw en ik onmiddellijk het. Het goede humeur en delen zijn sterke waarden aan de Farigoule. Op dergelijke een punt dat we vrienden thuis voelen. Ook hadden we de kans om te voldoen aan andere gasten van Bretagne en het noorden met wie wij aperitieven, petanque, zwembad delen... Dus bedankt Patrick voor deze mooie week wij zijn niet klaar om te vergeten! Dus voor alle liefhebbers van mensen, kom delen, en goede humor, blindelings naar de Farigoule!

5/5 - Fantastisch

Het huis is zeer comfortabel, de eigenaar zeer vriendelijk, wij waren heel tevreden met ons verblijf. De omgeving is mooi, perfecte stranden met kristalhelder water. Ik beveel het voor iedereen op zoek naar rustige vakantie dubbele op zee.

4.5/5 -  Heerlijk

We huurden deze mooi huis met vrienden voor St. Patrick's day. Het is functioneel, zeer groot en ideaal voor een grote familie of een groot aantal mensen. De weergave van de lough corrib is mooi. David Pearson is een bijzonder attente en attent, host waarmee contacten snel en vriendelijk zijn.
Wij raden deze verhuur voor zijn rust, zijn visie. en de nabijheid van Galway (40 minuten).

5/5 -  Heel goed

Vanaf de eerste momenten dat contact Christina, komen met de hoffelijkheid en de kwaliteit... u begrijpt dat door uw vertrouwen in wat u bieden, een goede start te hebben een goede vakantie!

5/5 - Perfect

Hallo, we gonna een week vakantie in de villa terug en ik moet zeggen dat we een zeer mooie tijd gehad.

Alles is zoals beschreven, en de eigenaar is luisteren. Het zwembad en de villa zijn zeer schoon. Ontspannen week in een rustgevende plek.

We zullen terugkeren met groot genoegen Laurence

5/5 - Klasse

Estuvinos mij en mijn familie in dit prachtige huis gelegen in de prachtige stad Santiago de Cuba.

Een plaats gelegen recht in het hart van de stad, zeer dicht bij alle importantres te bezoeken.

Alina C.
Eigenaar
23/03/2018
Bedankt vriend, een plezier om je thuis te hebben, kom snel terug
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een geweldig verblijf!
De cabine is comfortabel en goed gelegen (gemakkelijke toegang en weg van de weg).
Binnenkant, alles is gedaan om u zich thuis voelt.

Niets ontbreekt.

5/5 - Grandioos

Blijven en erg leuk, in een huis waar u thuis voelen.

5/5 -  Keurig

We hadden een fantastisch verblijf. Christian begroet ons met een glimlach en legde de attracties van de regio.
Grote decoratie mix van China, vintage enz...
Onze hond heeft de omheinde tuin.
Aanbevelen...

Ruime kamers met opslag. Jammer dat de bedden te klein voor volwassenen naast 1 m 80 zijn.
4 kamers kijken uit op de straat, luidruchtig.
Ruime, hoewel een beetje gedateerd en met gescheurde sofa's lounge.
Mooie badkamers.
Onlangs gerenoveerde keuken, maar een gemiddelde kwaliteit apparaten.
Mooie skigebieden locker.
Sauna schoon maar niet getest.
Tuin met schommel dat uitkijkt op een gebouw (niet geweldig voor de jacuzzi...).


Het huishouden had niet gedaan onderaan (stof).

Zwart punt: een zeer slechte ontvangst van de eigenaar, die wordt niet gevraagd hoe het verblijf was, en wie maakt een object dat verdwenen terwijl ze niet voor hen staat deed te komen. Resultaat zijn wij verplicht om door te gaan naar de kassa zijn storting om terug te gaan!

We zullen niet.

Buiten Buiten © JJH3 @CC
4.5/5 -  Heel geschikt

Ondanks het grijze weer, heerlijk verblijf in een gezellig vakantiehuis.

5/5 - Bewonderenswaardig

Een charmante woning gelegen aan het ene uiteinde van een uitzonderlijke land, omarmen van de Oceaan en trillen op het ritme van de cycli van de zon, de seizoenen en het leven zelf.

Uit het wild naar de getemde, natuur is schitterend, zowel rond het huis en verder op andere sites! In het huis is er ook een buffet van brochures aanbieding veel dingen om te doen of te bezoeken.

Hemel met deze blauw huisje... Ja is Ja dit het! ✌Hemel met deze blauw huisje... Ja is Ja dit het! ✌ © DylanC @CC
De zon achter het huis De zon achter het huis © DylanC @CC
Een paar minuten rijden van de prachtige landschappen Een paar minuten rijden van de prachtige landschappen © DylanC @CC
Ideaal om te ontspannen... Ja, het is me! U kunt het zelfde doen!Ideaal om te ontspannen... Ja, het is me! U kunt het zelfde doen! © DylanC @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Echt heel goed. In goede conditie, uitstekende locatie en zeer compleet ingericht appartement.

Het appartement is goed gelegen en we hadden een fantastisch verblijf met attente personeel.

Dicht bij strand, winkels, restaurant, bus kortom echt ideaal als vakantiewoning.

Prijs/kwaliteitverhouding onverslaanbaar en mijn verblijf!

Dank u

4.5/5 - Grandioos

Mooi helder huis van alle gemakken.
Was alles echt schoon en in perfecte staat.
Alles is gedaan om de makers het meest aangename verblijf mogelijk. Alles is tot in de puntjes gepland. Daarnaast is hij zeer rustig, een echte traktatie!

Het verwarmde zwembad is dat een zeer aanzienlijke moet.

We had echt een geweldige vakantie.

5/5 - Excellent

Het appartement is zeer goed gelegen naast de bushalte, Metro merken van Pombal 5 minuten.
Voorsprong naar het centrum duurt nog 5 minuten, zo perfect.

Verslag van kwaliteit / prijs zeer goed, het appartement is heel schoon en zonnig.

De eigenaren hebben alles voorbereid voor onze receptie: fijne attenties met fruit, koffie en boter! Dank u!

4.5/5 -  Heerlijk

Mijn 2de verblijf in dit huis dat ik echt genoten. Alle belangrijke bezienswaardigheden van Habana zijn relatief dichtbij en op loopafstand.
Kamers zijn zeer schoon en netjes, goede waarde voor het geld.
Ramses en Hetty zijn werkelijk uitstekende gastheren. Ze echt hielp me met al mijn vragen. Zeker zou terugkeren naar deze plek.

3.5/5 -  Correct

Winter's tale in Morinesio. We mochten een week doorbrengen in de besneeuwde Morinesio met 14 personen. Het kleine stadje is mooi! Paolo heeft ontving ons warm en zorg van alle. De tweepersoonskamers zijn erg leuk en de keuken van Massimo absoluut geadviseerd!

De advertentie vermeldt 1 slaapkamer maar is niet waar, er is een kamer met bedden en kleine table.la kamer is donker, geen duidelijkheid als gevolg van het noorden tegenover. Schakel het licht de dag om te zien. Het ontbreekt de waterkoker, koffiezetapparaat, kommen... TV storing en van een ander tijdperk: ze is gewoon goed in verandering, geen terras. De koelkast is te koud: geen manier om te bevestigen omdat knop zit vast. Voorzieningen in de badkamer... ontbreekt, 10 dagen na ons vertrek op zoek naar een ander juister verhuur, verhuur zogenaamd voor 3 mensen ik weet niet of ze de 3e!

KeukenKeuken © chalbosq @CC
5/5 - Sensationeel

Ik ging met mijn neef op een vakantie, en we verbleven hier op aanbeveling van een vriend die al in hetzelfde huis.
De receptie was zeer dichtbij, op alle tijden beschikbaar aan ons uitleggen wat doen wij ontbreken, ons onderdak vinden in andere steden, zij gaven ons aanbevelingen... Daarnaast ontbijt maken die u de dag met veel energie begint!
De kamers zijn schoon en hebben een badkamer.
Bovendien, uit het huis kan het binnen loopafstand van het centrum van Havana zonder probleem.
Ik adviseer het 100%, zodat wanneer een bekende me dat hij wil gaan naar Havana vertelt, ik over deze accommodatie en familie praten.

4/5 - Sensationeel

Prima huis, groot en schoon. De eigenaars zijn er wel maar je ziet ze nauwelijks, veel privacy.

5/5 -  Heerlijk

Jaren zijn verstreken sinds ik verbleef in het appartement van Scerne di Pineto (destijds die het portaal is niet toegestaan om te posten beoordelingen), maar ik heb een prachtige herinnering van mijn vakantie in Abruzzo. De regio zit te wachten om ontdekt te worden, naast de zee zijn er vele mooie plekjes in termen van zowel natuurlijke en artistieke. Het appartement is zoals u kunt zien in de foto, comfortabel ingerichte, vlekkeloos en compleet met alles wat die u nodig hebt om te genieten van een ontspannen vakantie zonder problemen. De zee is erg in de buurt van het huis (100-150 mt). Het gebied leent zich ook met de fiets, dankzij de fietsroute die kilometer en kilometer kustlijn, tussen de zee en dennen bossen doorloopt worden bezocht. De eigenaren zijn erg vriendelijk, gastvrij en klaar om te accepteren van elke aanvraag en informatie te verschaffen over dingen te zien en te ontdekken. Zeer goede lokale gerechten, met typische restaurants tegen billijke prijzen. Ten zeerste aanbevolen.

De keuken, kleurrijk en functioneelDe keuken, kleurrijk en functioneel © MARIAPIA @CC
De promenade op 100 meter van het appartementDe promenade op 100 meter van het appartement © MARIAPIA @CC
De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets)De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets) © MARIAPIA @CC
Roseto degli Abruzzi, slechts 3 km van ScerneRoseto degli Abruzzi, slechts 3 km van Scerne © MARIAPIA @CC
Een van de stranden in het gebiedEen van de stranden in het gebied © MARIAPIA @CC
5/5 -  Formidabel

Corfu is prachtig, dat de accommodatie is in een prachtige locatie, dicht bij de zee, een prachtig zwembad (met ligbedden en parasols, hoge kwaliteit en met ruimte tub) beschikbaar gratis aan alle vakantiegangers in het gebied). In een paar minuten die kunt u het bereiken van de verschillende delen van het eiland, zijn de wegen heel glad en gemakkelijk. Het appartement is klein maar comfortabele, compleet met alles. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam om te reageren en indien nodig ingrijpen. Ten zeerste aanbevolen.