VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Heel goed

Prachtige ligging van het huisje. Alles was aanwezig voor een heerlijke week in het huisje. We hadden prachtig weer, en dus een genot om hier te verblijven. Voor herhaling vatbaar.

Zonsondergang bij het huisjeZonsondergang bij het huisje © BarrydeBoer @CC
Ontdek deze accommodatie
#4007 Bungalow Gemmenich
4.5/5 - Subliem

Het huis is van alle gemakken voorzien. We mistten wel een dekbed en de smalle 2 persoonsbedden vonden wij niet fijn. Verder genoten wij daar van een heerlijk verblijf met grote tuin, waar je altijd ergens in de zon kan zitten. Het is er ook zeer rustig. Je kan het vliegveld wel zien, maar we hadden geen last van de vliegtuigen. Om aan het strand te kunnen komen, heb je wel een auto nodig. Kortom we kunnen dit huis goed aanbevelen!

Ontdek deze accommodatie
#3915 Huis Vila Baleira
5/5 - Klasse

Ik heb genoten van de rustige ligging van het huis in het midden van het groen. Home faciliteiten zijn modern en alles werkt perfect. Alles past perfect aan de omschrijving die is gemaakt op de site (foto's en beschrijving)

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 -  Zonder weerga

Deze villa is zijn 4 **** zeker waard. Heel veel ruimte, mooie lichte kleuren. Heel schoon. In de keuken is van alles aanwezig. Tuin keurig onderhouden. In de zomer is het zwembad van grote waarde want het kan erg warm worden in Mejannes le Clap. Eigenaar gaf ons bij aankomst rondleiding met uitleg. En het terras ligt heerlijk op het zuiden. Wij waren er in de voorjaarsvakantie en konden elke dag in de zon lunchen!! Kan alleen maar heel positief zijn. Top.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4/5 -  Heerlijk

Wat een mooie verrassing hadden we. Bij de uitgang van de charmante stad van Forcalquier vonden we onszelf in een landhuis op het platteland die, ondanks het zonnige winterseizoen, deed niet gebrek aan schoonheid en warmte.

Tussen onze gezellige accommodatie en eten vegetarisch lekker om te eten bij de open haard, adviseer ik hoogst deze plaats. Definitley, zal een zomer te genieten van het zwembad en de charmes van de alomtegenwoordige aard.

Ontdek deze accommodatie
#49477 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Forcalquier
4.5/5 - Excellent

Zeer comfortabele en zeer goed uitgerust, ruim vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de grond.

Ontdek deze accommodatie
#46196 Houten Chalet Vassieux en Vercors
4.5/5 -  Heel redelijk

Leuke bed and breakfast, prachtig ingericht, functioneel en goed gelegen voor uw bezoek. De eigenaar Patrick is discrete terwijl ze beschikbaar, erg leuk. Een adres om te onthouden zonder twijfel!

Ontdek deze accommodatie
#16681 Provencaals Huis Baudinard sur Verdon
4.5/5 -  Prima

We verbleven in het appartement voor 2 maanden met onze baby- en kindervoeding. Nikos en Stella verwelkomde ons heel hartelijk, ze probeerden hun uiterste best om onze behoeften tegemoet te komen en zelfs gespeeld met onze zoon in de tuin! Het huis is prachtig, mooie tuin, appartementen, smaakvol ingericht en Nikos probeert zijn best geleidelijk bijwerken zijn familie huis. Schoonmaak was zeer grondig. De locatie is in de buurt van enkele van de beste stranden van Kassandra (als u van wandelen kun je een mooie 15min walk from Hotel in de natuur op één van de beste plekken van het strand rond). U zeker een auto nodig om te verplaatsen naar de stranden en winkelen. Als u gevoelig bent voor lawaai merk op dat de straat voor het huis kan luidruchtig in het weekend piektijden. Over het algemeen groot waar voor hun geld en ik zeker aanraden Nikos en Stella als uitstekende gastheren!

Ontdek deze accommodatie
#43264 Plattelandshuis Palioúri
4.5/5 -  Heel goed

We hebben 7 tot en met 14 februari 2019 op de Tamar villa 4 volwassenen en 5 kinderen.

We werden zeer goed ontvangen door Philippe de eigenaar in een ontspannen en familiale sfeer.

De villa was vrij constant met de beschrijving en de verwachtingen (een mooie leefruimte en alle comfort te besteden een aangenaam moment).

Het zwembad en een verwarmde jacuzzi gemaakt van kleine en grote geluk.

De villa is ideaal gelegen in een rustige woonwijk, terwijl de resterende dicht bij het stadscentrum en de attracties.

Wij zeker in de Tamar villa verblijven in Eilat.

Ontdek deze accommodatie
#16959 Villa Eilat
4/5 - Excellent

Grote welkom door het echtpaar die s verantwoordelijk voor verhuur ter plaatse, mooie mensen.
Zet een kleine individuele Wasserij negatieve ontbreekt een machine wasmachine schade of zo in de achtertuin, omdat er ruimte.

Ontdek deze accommodatie
#44877 Appartement Leça da Palmeira
5/5 - Perfect

Dit appartement is zeer goed gelegen en zeer dicht bij het strand. Het is zeer comfortabel, zeer praktisch en zeer helder.

Wij hebben doorgegeven met de familie bijna 10 jaar onze zomervakantie en we zijn altijd erg blij met ons verblijf.

Het is raadzaam deze volledig deze verdieping om een goede tijd in een plaats zo mooi als de Laredo.

Ten slotte, vloer eigenaars zijn zeer voorzichtig en zijn schattig.

Ontdek deze accommodatie
#9108 Appartement Laredo
5/5 -  Magnifiek

We hadden een geweldige tijd bij Bellavista.

Het is alle familie uitvoeren en prachtig ingericht in een typische Gozo-dorp met mooi uitzicht als aanvulling op het terras van het zwembad.

Alles was schoon en gastvrij, de dichtstbijzijnde restaurants en cafes momenten weg in de stad centrum. Personeel is zeer vriendelijk, dat Monica had zelfs een of andere manier weten te toveren een pomp inflator voor onze zwembad inflatables.

Als u op zoek bent voor een relaxte island-ervaring op een met de natuur en rust, is dit de plek voor jou.

Ontdek deze accommodatie
#33555 Traditionele Woning Xaghra
3.5/5 -  Acceptabel

De opvang van deze accommodatie is de veiligheid van een vakantie in volledige rust

onze Blue Riviera Bay Beach onze Blue Riviera Bay Beach © Roberto1952 @CC
Ontdek deze accommodatie
#34940 Appartement Diamante
5/5 -  Formidabel

Sylvie en Alain zijn zeer aardige mensen. Gastvrijheid is erg familie, ze doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u hebben een goede tijd op de Saintes, in tips dan in de organisatie.

Ik sterk aanbevelen te huur huis voor één of meer nachten, zult u niet teleurgesteld worden.

Als we naar de Heilige terugkeren, zullen we opnieuw boek thuis.

Ontdek deze accommodatie
#76730 Maisonette Terre de Haut
4.5/5 -  Heel redelijk

We hadden een geweldige vakantie bij de Longanis bij de heer en mevrouw Baker.

Veel comfort, rust en veiligheid. Aangename temperatuur zelfs in de zomer!

De bijeenkomst van de ups en de Zuid-s dan zijn volle pracht.

Zeer warm

Ontdek deze accommodatie
#2186 Huis Petite Île
5/5 - Grandioos

We hielden ons verblijf in Mauritius, een prachtig eiland, maar vooral onze kleine 'thuis' Trou aux Biches. Mary is een bal van energie.

Alle het tijdstip wat u nieuws, advies en tips... over Yann! Het appartement is vlekkeloos en de service aan de top! Ze hebben ook enkele kleine gerechten goed vanuit huis tegen een lage prijs voorbereid...

Ik laat je het plezier van het maken van hun kennis.

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
5/5 - Klasse

De stilte van deze bed & breakfast.
De gastheren zijn erg leuk! De comfortabele kamer!
En het uitstekende ontbijt. Wat kan er beter?

Ontdek deze accommodatie
#33423 Natuurstenen landhuis Igornay
5/5 - Perfect

Had een geweldig verblijf in deze prachtige villa.

Villa in de rustige, zonder van aangezicht tot aangezicht met een prachtige tuin, een prachtig zwembad, die is echt gewaardeerd in deze regio.

In de villa, zeer schoon, ruim...

Alles was perfect!

Ontdek deze accommodatie
#28823 Villa Suzette
5/5 - Perfect

Hij bekijken: We hadden een fantastische twee weken in Villa Diana. Het was zeer schoon en de villa was twee keer per week schoongemaakt.

De lokale huishoudster maakte ons zeer welkom. Het zwembad is een enorme omvang en onze kinderen... leeftijd 6 en 4... vond het geweldig. De villa heeft een zeer goede feel to it, en het heeft zijn goed doordacht... met een buiten koelkast voor uw gemak. Er is ook een buiten Darten board en veel speelgoed bij het zwembad.

De lokale taverna's waren geweldig en de stranden heeft iets voor iedereen. De kinderen loved kijken naar de schapen die eens een dag in een nabijgelegen rijstrook wordt gedreven. Wij zullen deze villa zeker aanbevelen aan anderen en zal bezoeken weer als we besluiten om terug te gaan naar Kefalonia.
Kunnen wij ook adviseren Rory de chef-kok... hij was fab en zeer goed geïnformeerd over het gebied ook. Hem kan ik niet genoeg aanbevelen.

Ten slotte, de eigenaren vriendelijk dus vooraf bieden sommige uitstekende informatie en links naar websites. Hoewel er geen visie van de zee is, hebt u een prachtig uitzicht op de bergen en het is heel rustig en zo ontspannend. De zee ligt op slechts 5 minuten weg... Het is slechts 15 minuten rijden naar de hoofdstad aan contant geld halen, zie de turtles en een plek van boodschappen doen.

U zult niet teleurgesteld worden als u dit boek!

Ontdek deze accommodatie
#61523 Villa Keramies
5/5 -  Super

Dit was een van de beste weekend met vrienden die ik heb gehad!

Het huis is echt geweldig, aan alle voorwaarden voor dagen goed besteed! Grote slaapkamers en een geweldig zwembad dat onze ware genot vanwege de hoge temperaturen was!


Elen en Darwin werden geweldige gastheren, altijd betrokken, nuttig maar ook heel respectvol van onze privacy! Wij hielden echt elke bit van de dagen, en het ergste was het feit dat we moesten vertrekken! Wij zullen waarschijnlijk terugkeren ooit!!

Ontdek deze accommodatie
#58120 Natuurstenen Huis Carapinha
5/5 - Onvergetelijk

Gratis wijn bij aankomst wat een leuke verrassing, reizen met een peuter we nodig hadden! De villa is prachtig ingericht met elk detail en een heleboel gedachte is gegaan in het maken van het zeer speciale dat het is zo goed ontworpen met aardige aanrakingen overal. Manlief houdt BBQ dus hij in zijn element was en ik ben dol op zitten met een glas wijn en kijk hem. Wij bracht het grootste deel van de tijd op de villa rond het zwembad en alleen een waagde uit tot de winkels en de stad, een paar keer voor lunch en om te kopen van de boodschappen. De tuinen zijn mooi, dat we hadden sinaasappelen en verse vijgen uit de tuin en de citroenen voor de gegrilde vis. De wifi was uitstekend, zodat wij in contact met thuis houden kon en er een TV in elke kamer is dus terwijl manlief keek sport ik meer interessante dingen kijken kon. Al met al een zeer ontspannende vakantie die wij raden dat deze villa aan elke één it is echt eerste klas, waren we heel jammer genoeg om te verlaten. Wij zullen boeken weer voor zeker.

Ontdek deze accommodatie
#63831 Villa Monchique
5/5 - Grandioos

Gloednieuw appartement, ingericht in een prachtige, zeer centraal maar zeer rustig en 2 afstand van het strand: je kunt niet vragen om meer voor een vakantie in Formentera en de prijs/kwaliteit is geweldig!
Voor meerdere jaren, huur appartementen eigendom van Sergio en ik heb altijd gevonden grote: is zeer professioneel en nauwkeurig zijn, houdt het genot van haar gasten, beschikt over een zeer betrouwbaar team en niet verwacht: Ik ben zeer verbaasd van de herziening van Angelo80 en ik betwijfel sterk dat is waar dat ik en de familie zullen zeker deze zomer!

Sergio O.
Eigenaar
23/01/2019
Heel erg bedankt dat het ons heel erg goed doet dat onze vele gasten ons op deze manier heel erg waarderen !!!
Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols
4.5/5 -  Prima

De plaats is prachtig, erg mooi en met een tuin, maar wat maakt speciaal is de zorg en passie waarmee propietrario in de omgang met de NBB, waardoor de gasten zich thuis voelen. De kamers zijn schoon en comfortabel; U kunt ook de gemeenschappelijke keuken. De locatie is ideaal zowel voor degenen die naar Florence te fiesole, de eigenschap reizen moeten ligt in een gebied goed bereikbaar met het openbaar vervoer en door commerciële activiteiten. Uiteindelijk je loopt gewoon door of je toevallig om te stoppen voor lange periodes, vindt u gastvrijheid, vriendelijkheid, comfort, reinheid en rustige ontspanning.

Ontdek deze accommodatie
#32362 Huis Fiesole
4/5 - Bewonderenswaardig

Prachtig appartement met alle comfort, met een prachtig uitzicht op de zee.

Er zijn groene tuinen en het zwembad is prachtig en wordt ook gekenmerkt door vrede en rust is ideaal voor een vakantie die we met familieleden evenals familie werden!

Familie kijken naar de zonsondergang op het strand met vrienden en familieFamilie kijken naar de zonsondergang op het strand met vrienden en familie © MaxwillS @CC
 Een plaats gewijd aan de aquatische spelen Een plaats gewijd aan de aquatische spelen © MaxwillS @CC
Het strand is bekend om haar sport van surfenHet strand is bekend om haar sport van surfen © MaxwillS @CC
Er is een kleine lokale vissershavenEr is een kleine lokale vissershaven © MaxwillS @CC
Patrick R.
Eigenaar
23/01/2019
IK DANK MAXWILLS VOOR ZIJN OPRECHTE GETUIGENIS EN ZEER GELUKKIG WIE GEBEURT GELUKKIGE FAMILIEVAKANTIES.

PATRICK RIALLAND
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
5/5 - Excellent

We verbleven twee weken met onze twee tienerjongens en oma. Een super tijd gehad, was de villa perfect in elk opzicht, zeer comfortabele bedden en linnengoed en handdoeken top notch. De lounge is goed ingericht en gebruikten we onze rekening Netflix op de TV al er een goede selectie van Engelstalige programma's evenals was. De keuken is goed uitgerust en de buitenruimte van entertainment elke dag werd gebruikt.
Het uitzicht vanuit de villa zijn al heel wat, letterlijk, van elk venster en zaten we's avonds laat kijken naar de fonkelende lampjes aan de kust. De kinderen waren in het zwembad voor uren op een moment die zelfs oma ging in. De kinderen maakte vrienden met de buren zwarte lab Duke. We hadden verschillende barbecues en aten bij enkele van de restaurants dat de eigenaar aanbevolen, allemaal waren zeer redelijk met lekker eten, vriendelijke service, het was leuk dat we waren niet stormde, zeer ontspannend, onze favoriet was de wilde zwijnen en een zwart varkensvlees, de kinderen vonden het Kip piri piri, oma vond de verse vis.

We hebben een flink aantal dagen bezoek aan enkele van de stranden van de westkust, Arifana was het beste voor lichaam instappen maar alle van hen zijn ongerepte en niet te druk. We brachten een dag in Lagos dat is een zeer mooie stad met een mooie jachthaven die allerlei boottochtjes doen.
All-in-all de villa was zeer goede waarde voor de uitstekende kwaliteit geboden en dus hebben we besloten om terug te komen volgend jaar. Wij raden zeker deze villa voor om het even wie willen een kwaliteit vakantie tegen een zeer redelijke prijs.

Goed gedaan Nigel

Ontdek deze accommodatie
#63831 Villa Monchique
5/5 - Klasse

Prachtige villa met zwembad in prachtige schilderachtige plek, schoon, gastvrij en voorzien van alles.

Maar de echte gem is de eigenaren, Mario en Ioanna, zeer vriendelijke en hoffelijke.

Een plek die ik met plezier helemaal aanraden zou.

Dit voor ons de derde vakantie in deze villa was en ik denk dat we zullen weer terug.

Ioanna L.
Eigenaar
22/01/2019
Heel erg bedankt dokter van de mooie woorden die voor ons zijn uitgesproken, we zullen zeker blij zijn om je hier op Corfu te hebben voor je volgende vakantie.
Ontdek deze accommodatie
#47944 Villa Spartilas
4.5/5 - Schitterend

Zeer goede kwaliteit prijs, alle comfortabel attente personeel, schoon, en rustige ik beveel het 100%

Ontdek deze accommodatie
#77654 Huis Castellar de Santiago
5/5 - Opmerkelijk

Het appartement is prachtig, dat gloednieuw, prachtig ingerichte, centraal gelegen en verzorgd in elk detail, is niets missen, zelfs niet de parasol en strand schoenen! Sergio, de eigenaar was vriendelijk en hulpvaardig uit boeken en Giorgio onovertroffen tot de laatste minuut om te verblijven op het eiland. We weten het goed en we hebben meerdere malen geweest maar zeker wanneer we terugkeren waar we willen verblijven. Het appartement is centraal maar in een zijstraat, dus zeer rustig. Wij hopen u snel te zien. Cristina

Sergio O.
Eigenaar
21/01/2019
BEDANKT !!!!!
Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols
4/5 - Excellent

We hebben 15 fantastische dagen in dit appartement ligt in een eikenbos Gemeenschappen.

Het huisje is super uitgeruste, hoge kwaliteit strooisel, een prachtig zwembad, een rustige, ontspannen, discrete en attente eigenaars.

Een prachtige streek, kortom, aan te bevelen zonder voorbehoud.

Ontdek deze accommodatie
#14258 Plattelandshuis Grambois
4.5/5 - Opmerkelijk

Een droomhuis met alles erop en eraan / veel ruimte en comfort.

Prachtige omgeving, mooi en stil. .

De hond genoot van de vele sneeuw.De hond genoot van de vele sneeuw. © SytzkeF @CC
Ontdek deze accommodatie
#70963 Bungalow Lysvik
5/5 - Schitterend

Beide appartementen verhuurd met 4 personen, een van hen lame. Appartementen schoon, bovenaan faciliteiten, en de beste service van de eigenaar-paar.

Hij neemt hen een nota van de vreugde om te verwennen hun gasten. We komen zeker terug, in de zomer met onze motorfietsen.

Het landschap en de wegen van het gebied vaste ons!

Ontdek deze accommodatie
#1835 Appartement Bodenwerder
5/5 -  Super

Alles overtrof onze verwachtingen vanaf de warme welkom en behulpzaamheid door ons verblijf tot de schoonheid en de luxe van de villa zelf.

We logeerden durimg winter dus heb niet de kans om te proberen het grote en prachtige zwembad in de tuin maar toch waren we genieten onze om tijd te besteden in de prachtige spa en een speelkamer of enkel koelen bij de open haard.

Bedankt voor alles en we zullen zeker terug maar de volgende keer in de zomer!

Ontdek deze accommodatie
#42501 Villa Karojba
5/5 - Klasse

Zeer gezellig en vlekkeloos, gunstige ligging en geweldig ontbijt. Zeker zal terug.

Ontdek deze accommodatie
#55491 Traditionele Woning Nardò
5/5 - Onvergetelijk

Een onvergetelijke vakantie in een unieke setting.
Park hills, deze prachtige Villa is de ideale setting voor een ontspannen vakantie.
Ingericht in een klassieke stijl en uitgerust met zwembad en Tennisbaan, is een ideale locatie voor gezinnen.
Bovendien, Luisa, de eigenaar, is een speciale persoon met wie wij in contact waren.
Zeker een plaats zal ik terug!

De Villa en het zwembadDe Villa en het zwembad © RiccardoB73 @CC
Deel van de tuin Deel van de tuin © RiccardoB73 @CC
Luisa M.
Eigenaar
15/01/2019
Bedankt RiccardoB73 van de vleiende recensie. We wachten op u en uw gezin elke keer dat u terug wilt komen om ons te bezoeken
Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 - Fantastisch

Na een verblijf van 3 overnachtingen in een romantische kamer, werden we vraimentenchantes ons verblijf. Charmante en attent, gastheren een kwaliteit van onberispelijke faciliteiten en een volledig uitgeruste kitchenette kamer zeer schoon en ingericht met smaak. zeer grote badkamer.

Het ontbijt is gevarieerd en zeer goed bereikbaar.
Zeer aardige eigenaar. 

Een aan te bevelen omdat de regio erg mooi is en de strategische plaats voor lesballades in de baai van de Somme.

Zonder twijfel zullen wij zo spoedig mogelijk, terugbezorgen. Goed geluk aan onze gasten.

Ontdek deze accommodatie
#14246 Plattelandshuis Arrest
5/5 -  Heel redelijk

Uitstekend verblijf in deze hoek van Florida. Zeer ruim huis, zeer schone kamers ingericht met veel smaak.

Grote woonkamer met volledige uitrusting in audio video en Wi - Fi tabel games bedrijf. Zeer goed ingerichte keuken. Voor maaltijden, binnen of buiten op het terras naast het zwembad met uitzicht op de golfbaan die langs de tuin van het huis loopt. Fietsen en de uitrusting van de sport te houden fit.

Veel groen en veel dieren (eekhoorns, heron). Alle winkels in de omgeving. Port St. Lucie is een uitstekend uitgangspunt voor uitstapjes naar het noorden (Orlando) of zuiden (toetsen en Everglades).

Voor de golf is liefhebbers, vissen of gewoon ontspannen de top. Een klein detail (belangrijk) geen mug want de ruimte is beschermd door een muskietennet.

Nogmaals veel dank aan SUELY voor zijn uitstekende ontvangst, zijn vriendelijkheid en zijn hulp om het huis en zijn omgeving te verkennen.

We komen terug omdat een heleboel plaatsen om te bezoeken!

Uitzicht vanaf het terras op de golfbaan Uitzicht vanaf het terras op de golfbaan © labordemich @CC
Onverwachte bezoekers!Onverwachte bezoekers! © labordemich @CC
Ontdek deze accommodatie
#75241 Huis Port St. Lucie
5/5 -  Zonder weerga

De perfecte plek voor een grote familie samenkomen en feest - het huis is goed uitgerust, ruim en comfortabel om te voorzien in een grote groep, de prachtige eettafel geweldig voor alle elkaar zitten.

Er zijn enkele mooie restaurants lokaal in Mirepoix (ook een traditionele Franse markt op een maandag) en een Spar

Mark F.
Eigenaar
14/01/2019
Bedankt voor uw feedback, we kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien. Mark & ​​Andrea
Ontdek deze accommodatie
#25245 Landgoed Escueillens et Saint Just de Bélengard
4/5 - Bewonderenswaardig

Ik wilde te huur van 15 naar 16 februari 2019.Pourquoi u een prijs weekend schrijven zodat u niet van toepassing niet me te vertellen dat u niet voor het weekend huren doen!

Ontdek deze accommodatie
#34208 Appartement Ashdod
5/5 -  Heel redelijk

Zeer goed is geplaatste huis rustig.
Mooie woning met een eigen zwembad.
Een scala van handen van winkels en restaurants.
Zeer aardige eigenaars die luisteren.

Binnenkort in dit mooie huis mooi!

Het einde aan een perfect weekendHet einde aan een perfect weekend © ChristopheJo @CC
Marc S.
Eigenaar
13/01/2019
Bedankt voor deze beoordeling.
We zijn heel blij dat je van alles hebt genoten.
We zouden je graag opnieuw verwelkomen.
Tot snel.
Ontdek deze accommodatie
#9591 Villa Vallon Pont d'Arc
4.5/5 - Fantastisch

De eigenaars van het huis gaf ons een warm welkom, toen we in Porto Rotondo aankwamen.

Het huis is echt leuk en biedt alles wat die u nodig hebt om een aangenaam verblijf in Sardinië. Het terras is een geweldige plek om te verblijven in de schaduw te hebben van ontbijt, lunch of diner. Het uitzicht vanaf het terras is adembenemend en nodigt uit tot ontspannen.

De eigenaar van het huis zet veel liefde in detail en comfort. Het huis is omgeven door mediterrian planten en cactussen. Naast het terras kunt u neem een koude douche of een barbecue op elk moment doen.

De eigenaars van het huis waren zeer vriendelijk, behulpzaam en aanspreekbaar op elk gewenst moment. We komen terug in 2019!

Een huis in de tuin van Eden!Een huis in de tuin van Eden! © MarcoMueller @CC
Ontdek deze accommodatie
#70040 Dorpshuis Porto Rotondo
4/5 -  Super

Elk jaar komen we terug om te vieren met vrienden op Kerstmis en Nieuwjaar.
Dit jaar het was geweldig om een plaats waar we kunnen allemaal samen blijven en prachtige dagen doorbrengen tussen champagne, panettone, culurgiones, gebraden vlees en veel wandelen in de prachtige stranden, "zwembaden", op Mount Ferru en ook de richting het interieur.
Nice kijken en knappe...

Giorgio C.
Eigenaar
11/01/2019
Nogmaals bedankt. Het beste is wanneer gasten terugkomen. Een knuffel heeft het hele gezin.

Giorgio
Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 -  Magnifiek

We hadden een fantastische vakantie in dit appartement, geweldige locatie, zeer helfull gastvrouw. zeer recomented

Ontdek deze accommodatie
#39242 Appartement Playa del Inglés
5/5 -  Heel goed

Punctueel en vriendelijke huis met veel informatie over adressen en sites toeristische naleving van het appartement van de advertentie - uitzicht op de haven en een mooi terras met barbecue om van te genieten.
Schoon, rustig en zeer goed uitgerust. We hadden een geweldige vakantie in de zon en de hitte.

Ontdek deze accommodatie
#47897 Appartement Villajoyosa
5/5 -  Heel geschikt

Op zoek naar heel en ontspanningsruimte, we vonden everythings plus zeer vriendelijke mensen, mooi weer en fantastische stranden.
Dank u.
Martin

MaanlichtMaanlicht © MartinLewis @CC
MaanlichtMaanlicht © MartinLewis @CC
MaanMaan © MartinLewis @CC
Museddu strandMuseddu strand © MartinLewis @CC
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
5/5 - Bewonderenswaardig

Verbleven hier een week en sorry om naar huis te gaan. Kan niet fout deze villa en we hebben verbleven in veel veel duurdere plaatsen.

Zeer goede waarde. Prachtig ingerichte, schone en comfortabele. De eigenaren hebben gedaan een geweldige baan bij het maken van dit mooie vakantiehuis.

Een zeer rustige, veilige, privé en zonnige locatie met adembenemend uitzicht op de kust. Zwembad was warmer dan ik had verwacht voor maart. De villa is alles als niet meer dan wat de website portretteert.

Wij hebben weer geboekt voor September, Bedankt Nigel!

Ontdek deze accommodatie
#63831 Villa Monchique
5/5 -  Zonder weerga

We hadden 3 geweldige weken van de vakantie in deze set van cottages, ideaal gelegen in het midden van de Hautacam pass en in het einde we kwamen weg met beelden vol hoofd...

Alles wat die u nodig hebt is in het huisje en niets gemist ons tijdens deze 3 weken en faciliteiten zijn recente hebben gehanteerd flawlessly.

Op de top van dat de gastvrijheid van de eigenaren was erg vriendelijk en altijd behulpzaam die is zeer belangrijk. De huisjes zijn in de buurt van elkaar maar elk heeft zijn privacy, dus ik vind deze set van huizen ontwerpen zeer goed doordacht en de grote gemeenschappelijke tuin is zeer goed onderhouden maakt het geluk van kinderen die kan voetballen allemaal samen door in het volgende voorbeeld.

Naast de huisjes op een heuvel kunt u de kinderen spelen in de tuin van de woonkamer raam, die bijdraagt aan het gevoel van rust voor de ouders. En ontwaken in het gezicht van de bergen, de eindeloze activiteiten in de regio en het landschap van de Pyreneeën zijn er om dit perfecte plaatje compleet.

Kortom we hielden ons verblijf in dit huis en samen te vatten: Ga met je ogen dicht!

Ontdek deze accommodatie
#66693 Bergchalet Artalens Souin
5/5 - Bewonderenswaardig

Erg leuk huisje, van volledige voeten met een zonnig terras, uitzicht op de rivier en de bergen. zeer rustig, ideaal gelegen voor wandelen, de oude dorpjes bezoeken, vissen op forel en berg fiets-circuits.
Huisdieren zijn ook welkom op het gebied van Cortenzo.
Ik beveel deze plaats.

Ontdek deze accommodatie
#43621 Voormalig pakhuis Pont de Labeaume
5/5 - Onvergetelijk

Appartement duidelijk en dapper, goede locatie, dicht bij winkels en een park. de bedden zijn schoon en van goede kwaliteit beddengoed. de T.V Toon erg mooi met veel films. Het voertuig geparkeerd goed in een afgesloten parkeergarage. M.Victoria verwelkomde ons met vriendelijkheid en respect, we van tijd tot tijd verzenden van berichten, te zien of alles fijn was. Ik beveel deze verhuur.

Ontdek deze accommodatie
#15701 Appartement Sevilla
4.5/5 - Excellent

We waren 6 volwassenen en bleef op de "zwaluwen" van 22 tot 29 December 2018. De cottage is gelegen in een mooi en groot huis van karakter gelegen in een idyllische omgeving.

We werden begroet bijna als vrienden. Het huisje is zeer schoon en zeer goed onderhouden. De kamers zijn ruim, schoon en comfortabel, badkamers en toiletten op de begane grond en boven, de keuken is voorzien van alle nodige faciliteiten.

De kleinere, een betegeld fornuis dat de eigenaar ons elke dag van ons verblijf (December verlicht). Bij aankomst we ontvangen twee sets van sleutels tot het huis en parkeergelegenheid voor 4 auto's gehad.

Wij willen bedanken Madame Mimi naar zijn hand gedurende deze week (jam, cookies, bloemen en vooral het fornuis). Vriendelijk en discreet, de eigenaars zijn zeer bezorgd over het comfort van de gasten, altijd klaar om te voldoen aan hun eisen en weet hoe te geven goede informatie over plaatsen om te bezoeken in de regio van de Sundgouw.

Kortom, een plek waar het leven goed is. Het "thuis" voelt en we niet willen verlaten. Een grote bravo voor het beheer van uw huis.

Celia, Véronique, Pierre, Pepe, Christine en Maurice

Martine P.
Eigenaar
08/01/2019
Hallo P..t en F..t families evenals opa! Maar wat een plezier om je waardering te lezen! Ik weet zeker dat je een geweldige vakantie hebt gehad en we hebben zoveel bijgedragen! De stroom van sympathie die zich bij aankomst manifesteert is voor velen, we hadden echt heel veel plezier met vakantiegangers, we zijn niet langer aardig, een grote dank! Verhuur laat ons soms charmante mensen ontmoeten, bedankt dat je het ons toestaat om het jaar af te sluiten voor een prachtige bijeenkomst. Ik wil ook een grote dank uitspreken voor de onberispelijke weergave van het huisje na uw vertrek, ik waardeer dit ten zeerste, het weerspiegelt uw respect voor ons huis! Ik hoop dat we een kans hebben om je weer te zien, het zal met vreugde zijn! Moge het nieuwe jaar jou behagen!

Met vriendelijke groet, Mimi
Ontdek deze accommodatie
#71906 Huis Oltingue
5/5 - Fantastisch

Aan de poorten van de baai van de Somme vonden we Christian Zen we zochten!
Wat een genot om te ontdekken van elk object dat het huis siert! De tuin is het rustgevende van beide locatie (het zuiden) door zijn kant "wild", en haar kleine voorwerpen verborgen in de takken;-).
Een test zonder vertraging zowel het huis als de regio...
Ontbijt: de mogelijke opvang van huisdieren

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains
5/5 - Excellent

We lezen de eerste herziening en we waren een beetje verbaasd maar eerlijk gezegd, zelfs een beetje op hun hoede van dit overzicht omdat het herenhuis ook goed was en de site niet beantwoordde aan de gepubliceerde fyto, gelukkig hebben wij vrienden die begrijpen Livigno en ging om te vragen voor een bezoek aan de appartementen, de aardige dame toonde villa, mooi we geboekt en reeds bevestigd voor volgend jaar.

Leuke goed onderhouden en comfortabele appartementen hebben alle voorzieningen die u eventueel wilt en vooral het gemak van de garage en de mogelijkheid om uw ski's vertrekken direct vanaf je wordt op de hellingen.

Felicitaties en dank aan de eigenaren voor de grote ontsnapping

Ontdek deze accommodatie
#36399 Appartement Livigno
5/5 - Sensationeel

De villa is nog mooier in het echte leven dan foto weerspiegelt alle kwaliteiten beschreven is gelegen in het mooiste deel van livigno rechtstreeks op de hellingen in de buurt van de voetgangerszone, maar in een zeer rustige straat, een van de weinige die een overdekte parkeergarage biedt.

Ik verzeker u dat de slechte beoordeling door andere clients en volledig nep zelfs foto's zijn volledig absurd gki appartementen zijn zeer gezellig en berg stijl met houten vloeren en erg elegant, de dame heeft een exquise smaak voor Details, als je echt genieten van een heerlijke vakantie in rust en met alle gemakken die ik aanbevelen wilt, dat we zullen zeker terug, inderdaad moeten we oudere boeken voor volgend jaar, dankzij de familie Confortola.


PS. Gelukkig gaf we geen geloof aan de slechte beoordeling omdat wij een droomvakantie verloren hadden!
Alleen de externe afbeelding van de villa al droomt!

Ontdek deze accommodatie
#36399 Appartement Livigno

Erg duur voor wat het is. Het huis is zeer slecht onderhouden intern, slechte geur, oven en een bakplaat niet gebruiken omdat het verliest.

Het goede punt is dat de eigenaar snel kan worden bereikt. €30 te betalen voor elektriciteit voor slechts twee dagen, eigenlijk is het een centrale elektrische...

De races werden gemaakt en laat gedurende de volgende huurders, anti-geur, drankjes enz en huishoudelijke spray gemaakt schoner dan bij de eerste vermelding van de plaatsen.

Beschamend ik raden. Een verslag aan de fiscale diensten

Ik beveel Ik beveel © WahibR @CC
Ontdek deze accommodatie
#22491 Plattelandshuis Romillé
5/5 -  Keurig

Merveilleux appartement,je donne plus que 5 etoiles pour la deco zen relaxante,la propreté et l'acceuil chaleureux ainsi que la gentillesse des hotes.

La vue est imprenable sur la mer et la plage, l'emplacement strategique près du vieux port et de la medina et toutes commodités et resto et cafes bien connus de la ville

Uitzicht vanuit het appartement op het strandUitzicht vanuit het appartement op het strand © MachmoumFell @CC
Ontdek deze accommodatie
#23884 Appartement Bizerte
5/5 -  Super

In de zomer van 2010 een week hadden we gasten in Cerreto Guidi.Das huis is erg gezellig, de omgeving prachtig. Het was een perfecte Urlaub.Wir gezocht om Toscane te bezoeken weer, en wil nogmaals om dit huis te huren.

Ontdek deze accommodatie
#3828 Boerderijtje Cerreto Guidi
5/5 - Schitterend

Waren we in de zomer van 2010 voor een week in dit prachtige Gegend.Wir waren dan 6 personen en voelde hier perfect. Omdat we willen om Toscane te bezoeken dit jaar, wil ik opnieuw boek de droomhuis.

Ontdek deze accommodatie
#3828 Boerderijtje Cerreto Guidi
4.5/5 -  Heel redelijk

Ons verblijf gaat perfect, vriendelijk en goed uitgeruste huis... kinderen zijn blij met de zon in de snelle verblijf premie 2015

Vanaf de rand van de zee, is de villa verborgen in het dennenbosVanaf de rand van de zee, is de villa verborgen in het dennenbos © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf

De instelling is uitzonderlijk. Het huis is echter slecht onderhouden. Zwembad tegels komen uit, vonden we roestig keuken bestek, de Waterfontein is vies, de douche is verstopt, blinds kamers zijn gebroken en doen niet afdalen van het venster voor sommige.
Home meubels zijn oud genoeg en komen niet overeen met die foto's van de aankondiging.
Het is een goede zaak de toegang van de lagune is eenvoudig, waardoor een goed verblijf ondanks alles.

Uitzicht vanaf het terrasUitzicht vanaf het terras © TainaW @CC
Karine R.
Eigenaar
12/12/2018
Hallo Taina,

De renovatiewerkzaamheden zouden volgens planning beginnen op 19 november 2018, toen we het huis lang genoeg onbeschikbaar konden maken
om met het werk te beginnen. Het zwembad is volledig vernieuwd, de jaloezieën van de kamers zijn veranderd en vervangen door verduisteringsgordijnen, de vloer van het buitenterras is vernieuwd (kunstgras) en interieurreparaties.
Wij danken u nogmaals voor uw verblijf.
Met vriendelijke groet.
Ontdek deze accommodatie
#8299 Huis Maharepa
5/5 -  Formidabel

Dit is de ideale plek om te ontspannen in het midden van de omringende natuur. De vogels in de ochtend tot de avond, het lawaai van het regenwoud en een rustgevend uitzicht over de baai, met de voortdurende beweging van boten in en uit komen.

Terug van de toeristische plekken van het eiland, met hun markten, hun nachtclubs, bars, restaurants in alle soorten, zijn minder dan een half uur, we terug in de rust en de zoetheid van het leven.

De Coconut Grove en tropisch bosDe Coconut Grove en tropisch bos © Patricia57 @CC
De ochtend tussen hond en WolfDe ochtend tussen hond en Wolf © Patricia57 @CC
een beetje vrijeen beetje vrij © Patricia57 @CC
het strand van lipanoihet strand van lipanoi © Patricia57 @CC
Ontdek deze accommodatie
#18550 Villa Koh Samui
4.5/5 -  Super

Mijn verblijf in Villa Michaeline was absoluut geweldig. De Villa is absoluut prachtig, schoon en ingericht tot zeer hoge kwaliteit en normen.

Villa Michaeline ligt dicht bij de lokale winkels, Bars, restaurants en ongeveer 20 minuten van het strand, dat geweldig voor mij was.

Stan en Theresa, waren zeer gastvrij, hartelijk en kenner van het gebied, dat geweldig voor mij, was zoals het was mijn allereerste keer bezoekende St Lucia...

Ik van plan om terug te keren terug naar Villa Michaeline volgend jaar en zou zeker, zonder een schaduw van een dought, verblijf in Villa Michaeline.

Ik zou zeer, zeer aanbevelen deze Villa.

Ontdek deze accommodatie
#60761 Villa Rodney Bay
3.5/5 -  Heel correct

Wij houden van het huis en de tuin. Wij en onze 2 honden! We besteden een geweldige vakantie en we willen om terug te gaan. De eigenaar, vriendelijk en altijd beschikbaar, verduidelijkt alle stappen en de details van tevoren en alles afgestemd op wat we hadden verwacht.

Ontdek deze accommodatie
#18152 Cottage Vieira de Leiria
4/5 - Fantastisch

Dankzij Lionel voor het organiseren van ons verblijf op watertje volmaakt, niets te zeggen, prachtige locatie, buiten-douche handig gezien het weer, we hadden en niet over het hoofd gezien ansi als het zwembad privacy gegarandeerd, dank zeer goed verblijf in Ban Phe, ook aan Eric en zijn vrouw voor hun welkom, goed restaurant in de buurt van het appartement 5 minuten lopen op Bee Bee en niet duur bij alle goede sfeer, om te beoordelen van het restaurant zeer goed voor slechts 7.50 euro per bezoek aan Koh Samet, Tamnanpar, Koh Chan zwemmen met de olifanten en de ballad heleboel massage erg handig scooter te reizen om te nemen de bus of de boot of taxi dank u we houden een zeer goede herinneringen aan onze vakantie in Thailand en locals van Ban Phe altijd met een glimlach Eric enz

Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
5/5 - Fantastisch

Echt bovenop Ade en Didier zijn mensen met weinig zorg we fantastische vakantie zonder stress en table d brachten ' hôte te goed wij terug dit is zeker een goed adres Nina en louis

ontspanning verzekerd!ontspanning verzekerd! © AdelinaD @CC
Ontdek deze accommodatie
#70823 Origineel Huis Le Gosier
4/5 -  Keurig

Het is niet gemakkelijk om boeking van de web-pagina te maken. U moet een email sturen, u vervolgens reageren met een code van cijfers en letters, en maak vervolgens u de reservering. Het is een traag proces

Ontdek deze accommodatie
#21777 Appartement Barcelona
5/5 - Grandioos

Theresa en Stan waren daar toen we aankwamen. Ze zijn 2 van de vriendelijkste mensen die je ooit zou kunnen ontmoeten. De villa die de 5 van ons gedeeld was adembenemend en uiterst comfortabel. Ik had de kamer boven aan de trap met de terras en dan nog een terras tegenover de kamer. De winden die door de ramen kwam was heerlijk. Alles was schoon. Het decor was fantastisch. We waren in staat om te koken diner de meeste nachten en opslaan van onze favoriete snacks in de keuken. We hadden van de looppas van het zwembad en zat daar vele een nacht muziek spelen en chatten. Het was inderdaad thuis weg van huis, terwijl we verbleven. Ik zou zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#60761 Villa Rodney Bay
5/5 -  Heerlijk

De Cherry'O van uw Villa is mooi, zeer goed gelegen dicht bij alle voorzieningen (handel apotheek bakkerij enz..) Het biedt een buitengewoon uitzicht op de rots van de diamant en een deel van de liggende vrouw, het zwembad is een traktatie met een mooie nacht licht, dat het interieur is smaakvol ingericht elke kamer met een prima badkamer. Deze Villa moet ook op koppels en gezinnen met kinderen, het is volledig uitgerust en niet over niets, de keuken is ruim en maakt het mogelijk om tijdens het kijken naar de weergave van kleine gerechten bereiden, grote goed geventileerde terras staat te houden lunch en rust op de strandstoel. Dit is mijn tweede verblijf en ik ben altijd blij. Natuurlijk huur ik het opnieuw het zonder aarzeling.

H.A.

Monique V.
Eigenaar
19/11/2018
Beste vakantiegangers, ook al ken je Villa Cherry O 'goed, je leest ons (her) geeft de zeer aangename indruk dat je een van de casins hebt weten te maken die de Diamond Rock verdient, en we zijn altijd blij wanneer het is gewaardeerd als een juweel met vele facetten Zo snel meer dan waarschijnlijk om je daar weer te zien, tenzij het in een van onze andere resorts op de Diamond of de hoogten van Fort de France (of voor een verblijf Noord-Zuid in de Ile) Met vriendelijke groet, Jean en Monique VIX
Ontdek deze accommodatie
#14283 Origineel Huis Le Diamant
5/5 - Opmerkelijk

Het was magisch! De ontdekking van deze Villa is gewoonweg verbluffend, met uitzicht op een 180 ° graad op de diamant rots!
Het eiland St. Lucia en de dame in bed! De foto's zijn identiek aan wat wij ter plaatse zoeken.

De Villa is prachtig ingericht met een grote woonkamer / eetkamer boven twee prachtige kroonluchters! de keuken is volledig uitgeruste en zeer functioneel! 4 kamers (alle heeft de vloer) zijn ingericht met veel smaak en hebben allemaal hun badkamer (de master suite is gewoon mooi!). Het zwembad is mooi, zeer grote met een grote "zee water" actief! de jacuzzi is de slagroom op de taart!

Deze villa is ideaal voor gezinnen of koppels in de liefde! gastvrijheid is altijd leuk (zijnde een normale in de Villas van "Zon- en feestdagen"), de eigenaren zijn zeer luisteren naar hem en zeer responsief! Ik adviseer hoogst deze prachtige villa "meer"! Van mijn kant zal ik kom terug, zodat het verblijf magisch was!

Monique V.
Eigenaar
19/11/2018
Beste bezoeker, ja Het is heel gemakkelijk om je het paradijs voor te stellen (gelukkig nog steeds op aarde te blijven ...), zelfs als de zee en de diamantrots alomtegenwoordig zijn en de hemel op elk moment van de dag en 's nachts verandert. de passaatwinden ... We vergeten bijna het (nog) boeiende huis in te gaan, vooral omdat er nog genoeg keus is tussen de terrassen ... De enige oplossing is om de Hacienda te adopteren voor een verblijf lang genoeg ... of vernieuwd om nieuwe ideeën op te doen ... Dus tot snel, tenzij het in een van onze andere resorts is met elk hun eigen imprint en aantrekkingskracht
Met vriendelijke groeten Jean en Monique VIX
Ontdek deze accommodatie
#25950 Creools Huis Le Diamant
5/5 -  Heel goed

We voelde heel goed, hartelijk dank voor de gastvrijheid! Zelfs vóór de aanvang van de reis nog aangenamer contact. De uitzichten zijn zeer nette bungalows, een zwembad en gronden, eens. Centraal gelegen voor excursies, Atenas (zeer goed om te winkelen!) zijn bereikbaar in 10 minuten met de auto, de SJO Luchthaven in 30 minuten. Helaas, de tijd was veel te kort - we zouden hebben zoals meer! Maar onze volgende stop is al gepland. Hasta pronto nl el paraiso.

Ontdek deze accommodatie
#46651 Bungalow Chalet Atenas
4.5/5 -  Keurig

De accommodatie was zeer vuile was onbegrijpelijk voor ons, naast wwar geen voldoende servies bestek en potten beschikbaar, en voor een onderzoek met het oog op de nieuwe theedoek en één waren zwischenreinigung dit weer geld berekend handdoeken.

Ontdek deze accommodatie
#20124 Huis Marathon

Personnages fort désagréable, en arrivant personne pour me réceptionner, madame viens vous surveiller pour pouvoir vous facturer 50 € à chaque fois pour la climatisation si vous la laisser en marche.

Si vous avez un problème avec la machine à laver alors la vous verrez son vrai visage, et la cerise sur le gateau, faire attention à votre caution car elle ne vous la rend pas meme si elle a de suite une personne pour vous remplacer comme ça m'est arrivé, faire aussi attention au courrier car j'attendais une carte grise qui m'est retournée en préfecture gros problème pour moi. faire aussi attention aux margelles de la piscine elles ne tiennent pas elles ne sont meme pas coller risque de chute.

Enfin un endroit à éviter, pourtant je ne suis pas compliqué comme personne.

VermijdenVermijden © FredericBar @CC
Ontdek deze accommodatie
#49071 Bungalow Chalet Saint Pierre
5/5 -  Magnifiek

Een verjaardag gevierd met mijn kinderen en kleinkinderen, in een villa die gematched de beschrijving.

De eigenaren zijn zeer aandachtig naar het welzijn van de bewoners, gastvrij, vriendelijk, beschikbaar en zorgzaam.

Zeer complete boek gemaakt door de eigenaars en advies.

Bedankt voor het mooie verblijf.

Middeleeuwse stad van St. Valery, een oase van rust.Middeleeuwse stad van St. Valery, een oase van rust. © grave @CC
Het District van zeelieden, is kleurrijke en bloemrijke waar een geweldige wandeling.Het District van zeelieden, is kleurrijke en bloemrijke waar een geweldige wandeling. © grave @CC
Ontdek deze accommodatie
#57443 Villa Le Crotoy
5/5 -  Heerlijk

We werden heel goed ontvangen alles was zoals in de fotopagina nog beter als je er bent, erg blij met mijn verblijf Bedankt en een groet.

Ontdek deze accommodatie
#64906 Plattelandshuis Benissa
5/5 - Bewonderenswaardig

Sinds vele jaren laten we huisje op vakantie met vrienden (10-20) met kinderen 1 tot 10 jaar (6 tot 10) en omdat het is nooit genoeg, we herhalen uit vakantie.
Voor de eerste keer kwamen we naar Conrad, en niemand was teleurgesteld met het weekend. Nog 17 volwassenen en 11 kinderen is er altijd iets dat niet zoals wij dat willen, iedereen weet dat...
En Nou, niet dit keer rond, we vonden onze plaats. Het huisje, het kader, de boerderij, het gebied was alles... Enige nadeel, de messen uit de keuken zijn niet super scherp...

Binnenplaats van de boerderijBinnenplaats van de boerderij © Brunodge @CC
Ontdek deze accommodatie
#69350 Natuurstenen landhuis Vresse sur Semois
4/5 -  Heel goed

Ruim en rustig. Goed gelegen en handig in de buurt van een winkelgebied en Highway 2 km. Goed uitgerust en schoon.

Onze respectieve schema's en onze korte verblijf wij niet toegestaan om te voldoen aan de eigenaars, maar zij te allen tijde per telefoon bereikbaar waren en zorgde ervoor dat onze goede installatie regelmatig.

Dank aan hen voor hun vertrouwen. Aarzel niet om hen te contacteren als u op zoek bent om te huren in het gebied.

Ontdek deze accommodatie
#14943 Villa Sauerthal
5/5 - Subliem

Na het verblijf in oktober met de familie in deze uitzonderlijke ligging en de geweldige sfeer van comfort en berg in huisje heeft dit vakantiehuis een uitzonderlijke locatie, omdat alles gebeurt te voet die het ligt dicht bij alle van de skipistes van de winkels van l Ski school en kinderopvang en welke panorama geconfronteerd met buitengewone chalet!

UPN's aanbevelen dit huisje, het is een goed adres

Ontdek deze accommodatie
#7200 Bergchalet La Toussuire
4.5/5 - Grandioos

Wij reisde als twee families van 4 en kon niet hebben gevraagd om een betere locatie. Het huis is prachtig - luxe en goed ontworpen. Wij hield van thuis te komen naar het huis en zal zeker terug. Els is een fantastische gastheer.

Ontdek deze accommodatie
#47274 Stadshuis Brugge
4.5/5 -  Super

Ik was er voor 2 weken met mijn familie (7 personen) en we hebben genoten van harte deze plaats. Er waren genoeg ruimte voor iedereen, zwembad, keuken, 2 slechte kamers, ruimte voor auto's, Barbecue en veel ruimte om te spelen, beeing en ontspannen.

De locatie is in de buurt van de stoel en een stad (15 min met de auto) en het gebied heeft een heleboel mogelijkheden. Ik zou sterk recomment dit Parlement en ik wil er opnieuw worden.

Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4/5 - Schitterend

Mooi appartement, twee prachtige ruime kamers, goed uitgeruste keuken, mooi terras, mooie woonkamer, prachtig uitzicht op de Oceaan.
Zeer vriendelijke eigenaar.
We hadden een aangenaam verblijf.
Monique en Christian Gradelet

Patrick R.
Eigenaar
23/10/2018
Ik dank Monique en Christian Gradelet voor hun oprechte getuigenis.

Patrick RIALLAND
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
4.5/5 - Excellent

We hadden een heerlijke vakantie vrienden en familie Voer deze villa is ideaal gelegen.
Zeer vriendelijke eigenaren. Wij komen terug met plezier.

De familie van Bordeaux

Ontdek deze accommodatie
#63437 Villa Empuriabrava
5/5 - Sensationeel

Een tien op tien voor Adelina, voor zijn vriendelijkheid, zijn verduidelijkingen en zijn attenties (verse koffie, fruitsap, koekjes, confituur,...) (informatie over de stad, de bussen, de metro, tram,...)

Een tien op tien voor het appartement. Kleine en schilderachtige, maar genoeg voor een paar. trouw aan foto's, super comfortabel en ontbrekende details. U vragen niet om meer. Goed gelegen, supermarkt twee minuten, vijf minuten metrohalte (gemarkeerd do Pombal en Picoas)...

Veilige optie in Lissabon. Tien van de tien

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon