VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 -  Prima

Zoals we gezegd op dezelfde manier, waren we in een huis van sprookjes.

Het was een appartement, de Seppi, op de 3e verdieping van een mooi huis, het huis van Yolanda. Een plaats waar stilte was absolute en vogels die ons wakker in de ochtend. De instelling was mooi, met uitzicht op de vallei en de bergen die hebben verlaten ons gehypnotiseerd.

De dag van de aankomst, maakte Yolanda ons een liefdevolle thuis, verlaat ons chocolade op de tafel van de woonkamer. Het appartement was zeer comfortabel, alles was schoon en brandschoon. Yolanda zorgde voor alle details: speelgoed voor onze kinderen, lezen van boeken voor iedereen, folders met toeristische informatie in de kamer, enz.

Alle keukengerei waren ook schoon en zeer netjes. Er is een mooi terras met prachtige bloemen en prachtig uitzicht en op de deur van het huis is er een klein park dat onze kinderen heel goed wist waarderen elke dag.
Kortom, zijn wij als in ons eigen huis.

We zullen zo spoedig mogelijk terug.

Thanks a lot voor alle de Yolanda.

© Joseclar @CC
© Joseclar @CC
De Aletschgletsjer, dicht bij Casa Yolanda.De Aletschgletsjer, dicht bij Casa Yolanda. © Joseclar @CC
4.5/5 - Fantastisch

Ik heb al een week met mijn vrouw in dit landhuis omgeven door de natuur.
De kamers zijn eenvoudig en klein, maar met de beste voorzieningen.

De afstand van de zee is weinig KMS.
Ook hadden we het diner in het restaurant en het eten is zeer goed tegen een eerlijke prijs.

Advies over wonen in gezinnen met kinderen, want de speeltuin echt een pluspunt van de structuur is.

5/5 - Schitterend

Een plaats omgeven door olijfbomen, uitstekende gastvrijheid van de eigenaren, mensen echt heerlijk. Het uitzicht vanaf het balkon is werkelijk adembenemend.

Ideaal voor degenen die willen een rustige plek om te ontspannen.

We zullen zeker overnachten hier opnieuw.

4.5/5 -  Heel goed

We ontdekten een magische plek, maar het moet zijn dat de Wizards op het hoogtepunt .. en u bent geweest!
Een warm en zorgzaam welkom, het ontbijt in de voorkant van de deur in de ochtend, maar geluk!
En hoe zit het met de trailer? GEWELDIG!
Comfortabel, ruim, modern, warm, kortom, een echte liefde nest voor een jong koppel zoals wij, die kwam naar onze 1 jaar bijeenkomst te vieren!
Het is waar dat de off-season veel ruimte niet verlaat voor de animatie van het dorp, maar het stoorde ons op geen enkele manier! We houden een mooie foto van uw prachtige streek waarvan de vriendelijkheid, gastvrijheid en vrijgevigheid zijn de sleutelwoorden.
... En wat te denken van de eigen spa naast onze caravan: great !!
en gastronomische manden: goddelijk !!
We zullen terugkeren in de zomer; zeker ...

Cedric D.
Eigenaar
07/09/2017
Bedankt voor deze mooie reactie !!

Ik hoop u volgende keer te verwelkomen in onze vakantiewoning!
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Comfortabele, grote locatie weg van de drukte en uitzicht op een prachtig strand.

4.5/5 - Onvergetelijk

Het huis is zeer mooi, goed ingericht, comfortabel en stil.

De hapjes en maaltijden op het terras met het prachtige uitzicht op de vallei en de bergen konden we om onze dag af te.

Eigenaren Manuel en Victoria, zijn erg aardig, zorgzaam en attente aan onze putje worden (ze had zelfs van plan om drankjes en 1e benodigdheden voor onze aankomst).

Het kleine dorp van Nates is ideaal gelegen op 15 minuten van de zee met de auto.

Het is raadzaam deze verhuur.

4.5/5 - Excellent

De Studio is gelegen op de begane grond van een prachtige villa, gelegen in het prachtige landschap van Saint-Tropez, schoon, voorzien van de juiste, stilte.

De hosts Pierre en Aline zijn twee prachtige mensen, beschikbaar maar tegelijkertijd discreet, waardoor we alle de vrijheid die een prachtige vakantie vereist.

Bereikten we de Lices in 5 minuten met de auto of in 15 minuten te voet, en de stranden van Pampelonne zijn slechts 6 minuten rijden, nooit vinden verkeer dat het verschil tussen een mooie en een vervelende vakantie in onze mening maakt.

Globaal we waren prima en we zullen nooit eindigen Pierre en Aline bedanken voor hun gastvrijheid.

4.5/5 -  Heerlijk

Aandachtig, mooi decor, ruim terras met prachtig uitzicht op zee. Het gebied heeft allerlei diensten zoals supermarkt en shopping malls. Binnen zijn er allerlei apparaten, servies en anderen voor het koken.

Handige parking aan de deur. In de buurt is een strand rustig, schoon en helder water.

We voelen er zeer goed en daarom aanraden aan iedereen.

5/5 - Schitterend

Ik geef meestal niet 5 sterren Beoordelingen. Echter, de hele ervaring was geweldig.

Het huis is als 4-sterren hotel. Zeer schoon. Het had alles wat die u nodig zou kunnen hebben. Het rook goed. Alles werkte. Adembenemend uitzicht! Comfortabele bedden. Geweldige locatie en de nabijheid van de stad.

Lyse was zo behulpzaam bij de planning van de reis. Veel beter dan een hotel zou ooit.

Dank u Lyse!

Genieten van hapjes op het terras/dek. Genieten van hapjes op het terras/dek. © TimcoeA @CC
5/5 - Fantastisch

We waren verrast door hoe goed zorg en schoon is. Een stap van het strand en alle diensten, fundamentele supermarkt en shopping malls.

Het terras is prachtig, we relajábamos ons op de ligstoelen en we er aten. Binnen, wees niet missen niets.
Praktische parkeren, bijna bij de voordeur van het appartement.

Zeer tevreden van de bungalow, de ruimte en het strand.

4.5/5 - Excellent

Mooie, comfortabele en ruime accommodatie.

De uitrusting van de keuken is compleet. We waren zeker rustig: re: het huisje bevindt zich op de achterkant van het huis. Kleine weg met weinig verkeer de fenikshal.

We bewonderden de weergave van het interieur, woonkamer, kamers of buiten, vanaf het terras of de tuin.

We ontdekten vele wandelingen in de buurt... in grotendeels te danken aan de discrete en vriendelijke eigenaren...

5/5 -  Heel geschikt

Geweldige vakantie in dit appartement, in het gebied en het strand.

Wij komen terug met volledige veiligheid. Voor ons, het heeft alles wat die u nodig hebt, het is comfortabel, mooi, schoon, met internationale TV-kanalen en snelle wi-fi verbinding. Gratis parkeren bij de deur.

Het terras is heel breed, met prachtig uitzicht op de zee en ligstoelen, een genot om te zien de output van de zon in de vroege ochtend.

5/5 -  Keurig

Het huisje is zeer schoon en zeer goed aangelegd, waren we 4 personen en is gemakkelijk geschikt voor 5 personen.

Landschap en champagne zijn buiten lof :-)

De eigenaren zijn erg vriendelijk en hebben allemaal toegepast om ons verblijf zeer aangenaam maken.

Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur.

Natallja Antonik

4.5/5 - Perfect

Geweldige ervaring in dit gezellige huis. Mooie welkom en een geweldige service. Goed uitgeruste keuken en uitstekende ligging. We defenitely gaan terug!

5/5 -  Keurig

Voor het tweede jaar op rij bracht we twee weken in juli in het appartement gelegen in dit prachtige pand. Alles was parfait§, die het appartement is gunstig gelegen, nog steeds functionele en aangename 0 die beide afstand van de stranden en op 10 minuten van de haven van Santa Lucia lopen.
Er zijn ook enkele prachtige wandelingen te doen in het massief van Estérel en langs de kust.

De eigenaren Raymond en Danielle zijn mooi en vol met goed advies. Met inbegrip van restaurants.

De verrassing / het is heel gemakkelijk om te verplaatsen naar Saint-Raphaël tot Agay... zelfs in het hoogseizoen.

Om samen te vatten, smulden wij en wij hebben al een wens: komen terug volgend jaar!

5/5 - Klasse

Wij vakantie 2 weken jarenlang in deze zeer mooi huis waar we omgaan met de enorme 2 peces met een kamer boven, zeer goed uitgerust, heldere, zeer schoon, vlekkeloos, met een prachtig terras met uitzicht op zee.

Eigenaren charmant en vol aandacht, trots op hun regio en die aarzel niet om ons te ontdekken van de lokale markten en ons adviseren over de attracties van de omgeving.

Alle goed gedetailleerde documentatie is ook beschikbaar voor ons.

We zou niet missen deze jaarlijkse verblijf in het ROSALAND meer.

5/5 -  Zonder weerga

We voelde meteen erg goed!

Na een grote receptie van eigenaars, we verhuisden en we hadden de indruk dat "thuis"!

Alles is er: de schoonheid van thuis, reinheid, charme, mooie decoratie, Nice... Niet te vergeten het mooie zwembad waarrond wij lunch en diner, elke dag hebben! Evenals de barbecue...

We hadden echt een zeer aangenaam verblijf en we zijn goed uitgerust en ontspannen. We genoten van de discretionaire bevoegdheid van de eigenaars.

We waren 13 mensen en met eenparigheid van stemmen, als we gaan terug in de regio Catalonië, we willen Marga te huur ons opnieuw zijn mooi huis.

Marga M.
Eigenaar
31/08/2017
Hartelijk dank voor uw reactie Meneer: Alain Poaro

Wij zijn verheugd dat u van uw vakantie genoten heeft in ons huis Cal Vimón.
We proberen met de
gezinnen om hen zo goed mogelijk te verzorgen om hen thuis te voelen, dit is ons hoofddoel.
Als u besluit om weer bij een andere gelegenheid te komen, helpen wij u graag.
Tot voor altijd.
Met veel groeten aan u en familie.

Marga Montero en familie
5/5 - Perfect

Onlangs hadden we de mooiste verblijf in het appartement T2. De warmte van de groet en gastvrijheid tijdens ons verblijf van de eigenaren Danielle en Raymond blijft lang in onze gedachten.
Het appartement is absoluut uitstekend, volledig uitgerust om een uitzonderlijke norm en is een zeer goede maat. Wat uw gemak interesseert is het alle beschikbare zeer lokaal. Het strand, de zee en de haven zijn zeer dicht bij en het Massif de l'Esterel is ideaal voor fietsers en voetgangers.

Danielle en Raymond verstrekt veel waardevolle informatie tijdens ons verblijf en ze waren ook erg geduldig met onze pogingen om het Frans spreken!

Villa Rosaland zeer het 10 uit 10 scoort wordt aangeraden en we kunnen niet wachten om een terugkeer bezoek te maken!

Merci beaucoup Danny et Raymond!

5/5 - Sensationeel

Een prachtige mooie couvert een studio ingericht met smaak en verfijning is goed doordacht alles we hebben al het materiaal beschikbaar en alles is kwaliteit.

Het personeel de discretie van Danielle en Raymond eigenaren maken deze plaats een paradijs

5/5 -  Zonder weerga

Dit appartement is een echt juweeltje, in een groene en bloemrijke alles was geweldig, het strand ligt op zeven minuten lopen, de eigenaren zijn prachtige mensen die delen van hun adressen, een geweldige

4.5/5 - Perfect

Dit is de tweede keer dat we naar dit huis komen, gelegen in een gesloten Street en met een prachtige tuin voor een gegevensstroom.

Deze keer waren we drie, met onze zoon van 3 jaar, en zeker de beste oplossing voor degenen die kinderen hebben.
Ook genieten van de warme buitendouche en de verschillende faciliteiten aangeboden (in het bijzonder de essentiële internet, en de vaatwasser die is nooit in de huizen aan de zee).

De locatie is ook geweldig om te krijgen naar de stranden van San Teodoro, helaas een beetje in juli, maar Mr. Antonio was zeer vriendelijk, geven ons een goed advies over waar te gaan.

Hoe dan ook, wij zijn tevreden met alles, we hopen terug te keren in de komende jaren.

4.5/5 - Perfect

We hadden een fantastisch verblijf in dit vakantiehuis comfortabel en zeer schoon.

De plaats is ideaal voor een rustige vakantie en ontdek de regio... dicht bij de zee, de berg, de toeristische plaatsen.

De eigenaren zijn attente en erg vriendelijke dank u nogmaals voor uw welkom!

Zal het is raadzaam dit vakantiehuis... en vooral zullen we terug.

Vriendelijk - Sylvie en Philippe

5/5 -  Heel geschikt

Zeer acorredor vloer en rustige uitstekende gebieds met zwembad voetgangers winkelen cabines supermarkt restaurants recreatie strand wandeling Beach enz eigenaren onverslaanbaar zeer majos en familieleden in afwachting van alles om je verblijf zeer comfortabel, hebt u te maken vragen bel hem en reageert en helpt u onmiddellijk we zullen terugkeren zonder aarzeling, dus aarzel niet om te huren, zodat u zult er geen spijt ik u verzekeren dat het aanbevolen 100 x 100

5/5 -  Magnifiek

Wij zijn een familie van Tenerife in twee appartementen van dezelfde eigenaar, in dit complex. De twee zijn in perfecte staat, schoon, ingericht met prachtig uitzicht op het strand. Het zwembad is zeer rustig en ontspannen. In de omgeving is het alles. De bevelen alle mensen willen ontspannen in de heldere stranden van Jandia.

5/5 -  Prima

Het huis is zeer comfortabel en ruim. Veiligheid speciaal voor kinderen echt serieus wordt genomen: de barrières op het niveau van het terras en het zwembad.

Het huis is zeer goed ontworpen voor e om vakantie in 8 personen (4 volwassenen met 4 kinderen).

De eigenaar is zeer attent en zeer responsief en Guillem zijn vader (beide zeer discreet) die de tuin en het zwembad op een dagelijkse basis lopen.

Sinds dit Parlement is het zeer gemakkelijk voor een bezoek aan het eiland. We hopen terug te keren op een dag!

5/5 -  Super

We hadden een zeer aangenaam week in Amaliapolis!

Het huis was ruim en goed gelegen, wordt slechts een paar minuten van het strand en het centrale plein met verschillende restaurants.

Christina was nuttig en responsieve, ik zou zeker verblijf hier opnieuw.

Het uitzicht vanaf de belangrijkste vierkante restaurants!Het uitzicht vanaf de belangrijkste vierkante restaurants! © MStevinson @CC
5/5 -  Super

Deze villa is nog mooier dan verwacht. Mooi zwembad, een heleboel spelletjes rond te huis en het uitzicht... zo verbazingwekkend.

Eigenaren zijn zeer vriendelijk en goed.

Ons verblijf was een 5 sterren ervaring!

4.5/5 - Schitterend

Dit is de 2e keer dat we een week in dit prachtige huisje doorbrengen: zeker we komen terug!

Het bos alle biedt rond een grote speeltuin voor de kinderen en de omgeving in overvloed van prachtige plaatsen om te bezoeken: de meren voor zwemmen of varen, fietsen Fietsen van de grote attracties en prachtige wandelingen als de Hoegne.

Niet te spreken van vriendelijke en vele kleine restaurants...

Dank u Mamitou en Papitou A binnenkort

4.5/5 -  Heel geschikt

Een leuke ontvangst, vriendelijke en behulpzame eigenaresse.

De accommodatie is eenvoudig maar netjes.
Erg rustig en landelijk gelegen.

We waren met 5 personen op de motor en we hebben genoten van de mooie omgeving waar we de nodige tochten hebben gereden.

Helaas was alleen de internet snelheid nogal laag. dit vanwege de landelijke ligging

5/5 - Excellent

Het huis is prachtig gerestaureerd. Het is prachtig ingericht en goed uitgerust. De omgeving is prachtig: het is een typische gehucht Causse. de horizon is breed; sterrenhemel nachten als zelden.

Het gehucht ligt dicht bij de Gorges van de Tarn, de Aven Armand en de chaos van Montpellier-le-Vieux.

We hadden een geweldige week met onze kleinkinderen.

5/5 - Excellent

Het was onze eerste reis naar Italië en wij niet verbergen het was geweldig!
De stad, het strand en ook vrije tijd, die we dreaming tot de laatste dagen.

Het appartement van ons verblijf was gewoon perfect: buitengewone eigenaren, ik heb geen Word dus veel gastvrijheid, alsmede het terras en barbecue voorzieningen perfect waren.

De eigenaren hebben ons gereserveerd een welkom vanaf het begin tot het einde aan de bovenkant. Het appartement is heel schoon.

Bij uw aankomst een goede koekoek kwam met verrassingen van lokale specialiteiten... ik vertellen dat u zeggen niet meer...

Wij doen niet verbergen dat het zal terugkomen... thats for sure!

5/5 -  Super

We waren een familie van 4 met 2 tieners en had de indruk te zijn op een plaats van het zeldzame en ultra bevoorrechte, midden in de natuur, aan de rand van het water, met toegang naar de jachthaven in 2 minuten!

De weergave is fascinerend met haar in- en uitgangen van de boten, de kleine visser tot de prachtige zeilboten en andere kleine jachten en grote... maar we konden niet horen de motoren!

Toegang tot het strand is prive in een inham met mogelijkheid aanmeren. De zee is erg schoon met kristalhelder water en in de regio. We hebben prachtige plek gevonden om te snorkelen.

De 2 vakantiehuizen zijn verheerlijking Corbusienne, binnen en buiten zijn eenvoudig, doeltreffend en schoon: luxe en oppervlakkigheid zijn verboden.

We hebben geen lanceq in lekker eten, dit is de plaats: er zijn andere dingen te doen vanaf badminton, ping-pong (niet te veel, omdat het warm zelfs wanneer)... jacht schelpen, vissen, kajak, boot en proeverij van ouzo op het lounge/terras.

De grote toevoeging aan onze ervaring in deze vakantiewoning: ontvangst van onze gasten die beschikbaar zijn, open, genereus en geestelijke.

5/5 - Subliem

Leuk appartement met prachtig uitzicht op het strand. Hebt u de benodigde apparatuur, het is licht en luchtig. Het is erg rustig in het zwembad, met uitzicht op de zee. Zijn alle soorten diensten zoals supermarkt, winkels, winkelcentra en bars in het gebied. Het strand is de overkant van de straat. Perfecte locatie, we zullen spoedig terugkeren.

4/5 -  Prima

Huis komt overeen met de aankondiging en foto's zag dat de eigenaar niet verklaren dat zijn verhuur vereist dat de borgtocht betaald in contanten dat n werd echter niet vermeld in de reservering (met uitzondering van de borg). Koelkast mislukking gedwongen ons te gooien van het voedsel voor 8 personen en zelfs indien de eigenaar in feite het maximum op te lossen dat dit ongemak moesten vechten om vergoeding te verkrijgen.

De kers op de taart was de levering van de borg door bank transfer van wie ze is 90 euro elektriciteit waar geen discussie mogelijk is (geen bewijs van erfopvolging aankomen)... en ik de discussies doorgeven in de vertrektijd!

Kortom laat dit een bittere smaak met de indruk van het zijn iets verhogen de prijs...

M. Rosa F.
Eigenaar
24/11/2017
Het is niet waar wat deze cliënt zegt sinds het begin van de e-mails dat hij werd verteld dat de betaling bij aankomst in contanten was geweest, hij heeft het zelfs vermeld in het contract dat ik hem verstuurde. Wat betreft de betaling van elektriciteit is ook niet waar, aangezien er een foto wordt verstrekt bij de ingang en uitgang van de elektriciteitsstappen van de klant en alles wat meer dan 100 wekelijks per week bedraagt, moet worden betaald, aspect dat ook in het contract is gespecificeerd dat Teken bij de ingang van het huis. In het specifieke geval van deze klant
5/5 - Excellent

Hallo, ik zou willen zeggen over de eigenaren van het appartement die erg mooi is, als u een aanbetaling en annuleren van uw reservering, u niet zal worden terugbetaald. Dat is wat gebeurde aan me: Ik had om te annuleren voor gezondheidsproblemen en het kostte me 220 euro!

4/5 - Excellent

Dit is het huis waar we de meest complete gehuurd! Het heeft absoluut alles wat die u nodig hebt en het niveau van reinheid is onberispelijk.

De woning is gelegen in een prachtige, typisch Zwitserse dorp aan de voet van de Eiger altijd sneeuwt, maar in een rustige wijk waar kinderen kunnen vrije loop in hun prachtige tuin, omringd door rivieren en prachtige bossen en wandelpaden.
En alsof dat nog niet genoeg de familie die het huis (woon in dezelfde eigenschap op de verdieping) gehuurd hebben prachtige, attente en altijd klaar om u te helpen op alle. Voor als u laat aankomt, de bakker die u voor de eerste nacht aan uw deur vers brood elke ochtend... het geeft als een provincie van de feeën is!

We zijn al drie keer en natuurlijk, veilig, herhaalt. Ze hebben een ander klein huis te huur naast dat onze ouders hebben gehuurd, ideaal voor het reizen met het hele gezin, omdat de twee eigenschappen samen.

Ten zeerste aanbevolen!

4.5/5 - Subliem

Mooi landhuis op Italiaanse platteland, dichtbij mooie dorpjes, midden in de natuur. Huis voorzien van alle gemakken, schoon en prachtige veranda met adembenemend uitzicht. Veel goede restaurants in de omgeving. Mooi om van de rust te genieten en bergwandelingen te maken. Zwemmen in bergmeertjes en riviertjes.

Mooie veranda met uitzicht over Ligurische natuur.Mooie veranda met uitzicht over Ligurische natuur. © MatthieuJ @CC
4/5 - Opmerkelijk

Dit appartement heeft veel prachtige onderdelen, waardoor het gemakkelijk is aan te bevelen. We verbleven voor bijna 3 maanden. Het is met zorg ingericht. Het overdag omgevingslicht is mooi, waardoor het een gelukkige plek om te zijn.
De keuken is goed uitgerust met inbegrip van de kruik pot, keukenmachine, meerdere koffiezetapparaten. Het ligt op een gunstige locatie en hoewel in de buurt van het centrum van de stad, het is erg rustig in het huis. Het ligt een stratenblok van de prachtige farmers' markten die zich op woensdag en vrijdag, restaurants en winkels voordoen. Het is een 10 minuten lopen naar het strand, zwembad en tennisbanen. De extra bonus van het parkeren kan niet worden ondergewaardeerd. Er was een uitstekende wf-fi verbinding. Deze habitat is geliefd door zijn eigenaar die wordt weerspiegeld in de keuze van het decor. Het heeft een strand draad doorheen. Houd er rekening mee dat dit een vintage gebouw en dus het heeft een tweede locatie van het verhaal met een brede kronkelende interne trap.

4.5/5 - Bewonderenswaardig

We zijn hier met Pasen geweest, en ondanks het feit dat het dus maar een paar dagen betrof, voelde het als veel langer. Het was er heerlijk! Het uitzicht is werkelijk fenomenaal en feeëriek en de vogelgeluiden zijn prachtig. Maar Casa dei Fiori is veel meer: we hebben van daaruit een prachtige wandeling gemaakt - Alta Via del Monti Liguri - en heerlijk gegeten en zijn zelfs naar zee geweest. Er is werkelijk niets wat je daar niet kunt; zelfs zwemmen in prachtige meertjes. Voor deze review ben ik de foto's en filmpjes weer aan het bekijken en heb nu al zin om eind oktober - samen met man en dochter - weer te gaan. Ik tel de weken af! Dus René - de eigenaar -, als we nog wat voor je kunnen meenemen uit Nederland dan horen we het graag! :-)

5/5 - Excellent

De vakantie in dit huis en deze omgeving zeer goed vond. Het huis was zeer schoon, netjes en zeer compleet; niet alleen alles wat u nodig hebt, maar ook veel om dit te doen (nieuwe prachtige keuken, grote bedden, comfortabele woonkamer, etc.), allen op 1 verdieping geen trappen. Er waren rond veel bloemen huis en veel mogelijkheden om daar te zitten (in een overdekte zitplaatsen, voordat het huis in de zon, achter het huis in de schaduw, enz.. De rustige ligging en het mooie uitzicht van het weer hoorn zijn ook prachtig. Familie Suter is erg vriendelijk en ze helpen waar ze kunnen. Als u op zoek bent naar een goede thuis met goede mensen op een prachtige locatie, kunnen we aanbevelen chalet in de grond!

Een zeer goede woning in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden.Een zeer goede woning in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden. © LeoG @CC
Goed huis in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden.Goed huis in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden. © LeoG @CC
4.5/5 -  Heerlijk

We hebben een onvergetelijke vakantie. Wij geloven dat dalleur altijd terugkomen op dit gebied.

Het huis is mooi, zeer schoon, zeer goed behandeld met alle voorzieningen.
Het zwembad is groot en mooi.
De eigenaar is erg aardig en altijd beschikbaar. De regio is erg mooi met veel te bezoeken en te ontdekken.

Wij raden absoluut... daarheen zult u niet teleurgesteld worden. Bedankt voor een geweldige vakantie!

4.5/5 -  Prima

Warm welcome, quality services and service almost as in a hotel...

Certainly a nice address to discover the Camargue!

4.5/5 - Grandioos

Zeer mooie en Christine Pascal. Het huis is zeer goed aangelegd, hoewel het een van de kamers voor de toilet en badkamer moet passeren.

Alle toestellen (wassen, machine afwassen, koffie-/ theevoorzieningen, koelkast en diepvries) werken perfect, keuken en tafel gebruiksvoorwerpen zijn voldoende.
De badkamer is klein, maar voldoende voor een warme douche.
Kamers zijn comfortabel en goed ingericht met grote terrassen met ligstoelen.
De plaats is zeer rustig en vriendelijk. Het appartement is gelegen op 200 m van restaurants, bakkerij, boekhandel en andere winkels.
Buiten spelletjes voor kinderen goed worden onderhouden en het perceel is omheind voor het geluk van de kinderen.. .en ouders! ... allemaal op de voet van het strand genoten we ons verblijf, zelfs als het weer niet mee elke dag: een beetje wind en regen.

Christine N.
Eigenaar
21/08/2017
Hallo Carine
Dank u en ik hoop u snel te zien
Christine en Stéphane
4.5/5 -  Super

We waren aangenaam verrast! 1 week vakantie aan de zee in dit grote huis met alles wat nodig u hebt!
De verhuurders zijn zo super aardig en behulpzaam!
We voelde waarschijnlijk volledig, op elk gewenst moment!

Christine N.
Eigenaar
21/08/2017
Благодаря вам
И с нетерпением ждем встречи с вами
Стефан и Кристин
4.5/5 - Klasse

Alles begon met de uitwisseling van mails met de eigenaren. Antwoorden snel en vol met gedegen advies, tot aan de kleinste details. Waar naar Park, hoe je naar Villajoyosa zonder het nemen van de snelweg, enz, enz...
On-site, een persoon die u host en is beschikbaar als u nodig hebt... Het appartement is geweldig goed uitgerust, ze werden ontworpen om alle en perfect is trouw aan de beschrijving op de site. Het beddengoed is zeer comfortabel, dat het eten is geweldig dat functioneel, de set is gevuld met charme en grotendeels ruim genoeg voor 4 personen.
We verbleven er voor 10 dagen en wij vinden de locatie van dit appartement zeer goed geplaatst, niet te dicht bij de luidruchtige voor onze gemoedsrust, maar aan de andere kant, slechts op een steenworp afstand van het strand, restaurants, winkels, enz...
Kortom hadden we een heerlijke vakantie in Villajoyosa die een kleine charmante resort is. Het appartement en de vriendschappelijke Raad van eigenaren hebben natuurlijk sterk beïnvloed op de perfectie van ons verblijf.

IK DUS AANBEVELEN ZEER. Dank u wel, mevrouw Corinne en heer Didier.

Alicante, alle Kortbij VillajoyosaAlicante, alle Kortbij Villajoyosa © MinaCendoya @CC
5/5 -  Heel geschikt

Het huis is echt gezellig, schoon en voorzien van alle comfort in een rustige omgeving maar dicht bij de zee.
Het strand van Capo Comino is zeer geschikt voor jonge kinderen zijn bereikbaar te voet.
U kunt ook met de auto, naar andere stranden bereiken.
De eigenaar is fantastisch en het is gereageerd op elke behoefte.
We waren er met een kind van 3 jaar en wij zullen zeker terug, we voelden ons gelijk thuis.

4/5 -  Magnifiek

Tijdens onze 3 weken verblijf, hadden we een heleboel plezier in dit Parlement.

Alles was zoals beschreven op de website van IHA en was zelfs beter nogmaals ter plaatse: de tuin van het huis en het zwembad.
Het huis is groot genoeg voor zeven personen en ze is zeer goed onderhouden. De service is goed.

De locatie is ideaal. Lagos in het zuiden in slechts 10 minuten. De stranden van de westkust kunnen ook worden bereikt in een korte tijd.
Dus als je laat de rust en stilte wilt, vindt snel u de levendige!
Dit alles en de aardige aanraking van de eigenaar die echt bereid is te helpen en goed advies: zij bijdragen om dit verblijf onvergetelijk maken.

We willen terug te komen!

Harry N.
Eigenaar
17/08/2017
Dank je!
4/5 - Schitterend

20 jaar we gonna Zeelande laten en dus een slechte blijven we nooit eerder hebben ervaren.
De eigenaar was er altijd en helemaal geen vrije ruimte links ons. Dit heeft huurde zij gratis bedden, ondanks dat wij er waren. Wij moesten het huis een nacht eerder verlaten want ze volledig onvriendelijke aan het einde was.

4/5 -  Super

Voor mijn familie was dit appartement precies wat we zochten. Het is schoon, ingericht, goede distributie, charmant en comfortabel. Het terras heeft precies de weergaven in het hoofdbeeld, de zwembaden en het strand Jandía. Het is in een gebied waar u alles kunt vinden, de feestdagen waren perfect voor ons. Ten zeerste aanbevolen.

4.5/5 - Schitterend

Terwijl u niet in het "front" strand, urbanisatie is goed gelegen en is een geweldige plek voor familievakantie. Huis zoals beschreven en zeer verzorgd. Eigenaar erg behulpzaam en attent.
Aanbevelen

4/5 - Excellent

Onbevlekt huis met alle voorzieningen. Ergens mooie en rustige om te ontspannen en te rusten. Het zwembad is schoon en goed onderhouden en verwarmd en meer!

We werden begroet door twee zeer vriendelijke mensen en singles die ons onmiddellijk op hun gemak.

Mooie plaats in de buurt, Anduze (super avondmarkt en prachtige kleine stad bezocht absoluut), blijde, Glen-brug-all boog...
Klein restaurant "Chez Patrice" in het midden van het dorp of we aten zeer goed.. .everything is prima op St Florent...

Heel leuk!

Dankzij de eigenaren

4.5/5 - Onvergetelijk

We zijn hier voor de tweede keer dus vorig jaar we wat leuks namen. Het huis is mooi is de eigenaar is altijd beschikbaar indien nodig. Zwembad, ontspanning, bezoeken... maar geluk. Volgend jaar hoop ik.

Bedankt voor de pot honing!

4/5 - Fantastisch

Wij waren de eerste keer in Siviri, in een vakantiehuis.
Wij zouden graag. Het huis was schoon en het was wat men zou moeten alle beschikbare.
De gastvrijheid van de eigenaar was zeer hartelijk en gastvrij.
Er was vers gebakken taarten kruiden en groenten uit eigen tuin.
Gezellige avond waar de heer het huis heeft gegrild.
Er is niets mis.
Als we weer Siviri dat wij er onze vakantie zou doorbrengen willen.

Groeten uit Berlijn

4/5 -  Heel geschikt

De gastvrouw maakt dit een goede plek om te verblijven. Natalie is goed reisde en interessant zijn om te chatten met - klaar om te praten met elke nationaliteit. Ze heeft van inzichtelijke en sterke meningen over restaurants in de regio en is zeer nuttig. De kamers zijn schoon, netjes en eigenzinnige. Let erop dat de bedden hebben oude stijl matrassen en kussens - wat mensen rust beter dan anderen in dergelijke bedden.
Het ontbijt bij La Suzannerie is de beste in Frankrijk! Natalie is geschikt voor alle smaken, en de porties zijn onbeperkt. Voor Engelstaligen die denken "Continentaal ontbijt" betekent dat je honger - dit zeker niet het geval hier is. Natalie's traditionele Franse benadering is authentiek en de smaken en de verscheidenheid van levensmiddelen is heerlijk - met name de pannenkoeken en vers brood. We kochten de jams mee naar huis nemen.
Algemene locatie biedt weinig behalve toegankelijkheid naar Le Mans 25km en Alencon. Het is in de buurt van de snelweg, maar lawaai is helemaal niet een probleem.
Een goede plek om te overnachten en de volgende dag beginnen fris en goed gevoed.

4.5/5 - Perfect

Een van de beste huizen die ik heb op mijn vakantie.
De site is relatief geïsoleerde en bijzonder rustig, terwijl er moet beschikbaar zijn om te reizen met de auto. De toegangsweg naar het stenen dorp zijn geasfalteerd en zonder moeite.
De organisatie van het huis waren onberispelijk, terwijl de eigenaar heeft bijna elke behoefte voor een familie (van Engelse literatuur aan de rackets met ping pong ballen en Playstation) voorspeld.
De ruimte van de tuin en het zwembad is ideaal met geweldig uitzicht op zee. Zowel de eigenaar als de mensen die de zorg voor hen, ze waren volledig tegemoet te komen aan. Voor één of meer gezinnen zijn een goede keuze, en zal zeker weer een bezoek bij de eerste gelegenheid.

4.5/5 - Schitterend

We hebben zulke een warm welkom en het huis bevat alles wat die je moet hebben een heerlijke vakantie. Het is zeer, zeer dicht bij de Belgische grens (ongeveer 3 km), een half uur van Charleville Mezieres, 25 minuten van de abdij van Orval en andere mooie locaties in de Belgische Ardennen. Reims is ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Het huis is mooi en zorgvuldig ingericht. Het voelt warm en gezellig, vanwege al het hout en de open haard. Er is genoeg ruimte voor een klein gezin. Algemeen: Wij zijn zeer dankbaar dat we verbleven hier. De enige downpoint is dat de wifiverbinding was niet erg stabiel. Maar goed, het is niet zo belangrijk, omdat we zo druk waren van elke dag.

Ik zou adviseren dit mooie, kleine huis voor iedereen die wil nemen op een reis naar dit deel van Frankrijk.

4.5/5 - Excellent

Na een warm welkom met een vriendelijke en zorgzame eigenaar ontdekten we dit mooie vakantiehuis met zijn grote oppervlakte.

Een plek waar je je goed voelen, kalm, sereen, dat het is moeilijk om te vertrekken! Het voelt "thuis".

Ik bleef op vakantie met handicap rolstoel en geen problemen in het dagelijks leven. Kom en ontdek dit prachtige landschap rondom dit huisje!

Renée B.
Eigenaar
09/08/2017
Hallo Aurelie
Het is altijd een plezier voor mij om deel te komen, tijdens het verblijf, een moment met u allen.
Leren dat de christelijke werd geraakt
op 36, voor een "chauffarde" alcoholische en eindigen met het leven in een rolstoel, maakt ons bewust, indien nodig, dat je nooit moet klagen. Er Tjs ellendiger op aarde.
Dank u voor uw waardering en uw toewijding aan mensen met een handicap.
4/5 -  Formidabel

We waren gasten van Liliana gedurende zeven dagen met onze kinderen van acht en vier jaar oud.
De woning is gelegen in een rustige en aangename locatie, gemakkelijk te bereiken van zowel de ruimte van de Mis die Melbourne en omgeving.
Liliana begroette ons zeer beleefd.
Het huis is comfortabel en kenmerken.
Er zijn al voldoende ruimte om te ontspannen en te zorgen voor hun privacy.
In de onmiddellijke nabijheid zijn er alle diensten.
We raden het.

5/5 -  Heel redelijk

Ik had de gelegenheid om te verblijven zeer onlangs in dit huis dat een echt juweeltje is.

We komen in een plaats ongewone, avontuurlijk, schattig, vol met kunstwerken en slimme winks.

Het is een kleine woning gelegen in het midden van een prachtige campagne, in die elke nuttige object ontbeert. Een echte favoriet!

Ik heb bleef in vele plaatsen, maar nooit een gelijkaardig. Het personeel is super vriendelijk, gul zijn als discrete. Outsized!

Een dilemma van het verlaten van dit commentaar, omdat ik niet wil dat deze instelling ontoegankelijk worden op het moment van boeking.

A. C.
Eigenaar
09/08/2017
Dank u voor deze opmerking ... Met uw toestemming zullen we toe te voegen aan ons gastenboek!

A & S Caty
4/5 - Klasse

Locatie, gastheer, accommodatie, catering en freeriden waren TOP! Onze attente gastheer Natasha en Jürgen had altijd een open oor voor onze verlangens. Het was gewoon allemaal waar. Wij willen terugkomen en kijken uit naar de volgende reünie.

4.5/5 - Klasse

Wij waren twee families (6 volwassenen en 3 kinderen) verblijf in Villa Diora voor één week aan het begin van mei.

In de villa hebt u alles wat u eventueel nodig voor een comfortabel verblijf en meer, alles was precies zoals geadverteerd we hield vooral de grote tuin en zwembad, alsmede het verbazingwekkende interieur. Ook de gastheren waren zeer gastvrij en behulpzaam waardoor ons verblijf nog aangenamer.

Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige vakantie en tot ziens volgend jaar hopelijk!

Huis en zwembad bij nachtHuis en zwembad bij nacht © HekA @CC
KeukenKeuken © HekA @CC
Hoofdslaapkamer jacuzziHoofdslaapkamer jacuzzi © HekA @CC
Tuin en het zwembad bij nachtTuin en het zwembad bij nacht © HekA @CC
Vesna S.
Eigenaar
08/08/2017
Hartelijk dank voor mooie woorden die u schreef!

Warme groeten uit Karojba

Vesna & Egidio
Villa Diora
4/5 - Fantastisch

We had net een geweldige week in Isle of Wight, St Helens is absoluut rustige en mooie plek om te verblijven, ik had de beste nacht slaapt in jaar!;) Drayton Villas is een prachtig appartement, zelfs mijn 4 jaar oude zoon begon te noemen ons nieuwe huis. We genoten van elke minuut van ons verblijf daar, ik adviseer hoogst Drayton Villas en zal zeker terugkomen.

4/5 -  Heel goed

We hadden een aangenaam verblijf.

Goed niveau van de huisvesting van de dienst, zeer mooie en vriendelijke eigenaren!

Prachtig uitzicht op de bergen... Wij zullen terug!

4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldig verblijf op het eiland het chalet is functioneel. Er is goed te leven en het milieu is zeer prettig veel spellen voor kinderen en meer een huisje dan voor hen.
Olli was altijd tot onze beschikking hebben als we miste iets hij maakte ons delen zijn zonde, nam ons te halen van de netten, gemaakt van de smaak van gerookte vis de boys geliefde vissen op het meer en oefende de geen doden er zijn tal van bosbessen en we koken grote taarten die het licht mooi op het meer zowel bij zonsopgang en zonsondergang is, die het is een plek waar men vergeet het leven van de trepidant van onze steden en waar men zich bevindt in communie met de natuur die We in de avond door de sauna (zeer goed) en de dapperste gestoken een kop in de lake It was een goede vakantie en kan op het plezier eindigden van het zien van weer een interne bemol de keuken is niet erg jong maar het is niet een probleem voor ons

Vroeg in de ochtendVroeg in de ochtend © Bcaraty2017 @CC
Vrede lakeVrede lake © Bcaraty2017 @CC
Uitzicht op het meerUitzicht op het meer © Bcaraty2017 @CC
Zonlicht  Zonlicht © Bcaraty2017 @CC
5/5 - Subliem

Ik probeer altijd om te verblijven in villa's op vakantie met mijn familie, en ik moet zeggen dat deze villa is de beste ooit, de locatie en de conditie van de villa is uitzonderlijk met alle voorzieningen die u wilt opnemen in uw eigen huis. Villa eigenaren hebben niet nagelaten om het even wat om het vakantiehuis een geweldig verblijf te maken, en de uitzichten zijn ongelooflijk. Deze villa is zeer ruim en schoon, ik beveel omdat het alles wat je zou willen voor een vakantie verhuur heeft. De kinderen waren in het verwarmde zwembad elke dag. Een echte verblijf weg van alle feestdagen, maar slechts 15 minuten van restaurants, winkels, enz. compleet ingerichte villa, de foto's gewoon doen geen recht! Michele Super service en ik beveel deze locatie - helemaal niet overdreven de advertentie, brandschoon - we zullen terugkeren! Dank je wel, David & Kim

Panoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterrasPanoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterras © DavidM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
Ik ben erg dankbaar dat David voor een betere terugblik op onze villa, bedankt voor uw tijd om dit te doen voor ons, en hopen dat je weer te zien.

Michelle
4.5/5 - Schitterend

We hebben verbleven in Monte Pego zijn er tien jaar oud, ik wilde altijd om terug te komen op een dag. Deze villa was perfect om terug te keren.
Vroege professionele service werd aangeboden door de eigenaren, inclusief advies over vluchten, autoverhuur, etc ... De villa zelf is mooi gepresenteerd zeer schoon en goed onderhouden met een fantastisch uitzicht over de zee zoals ik werd herinnerd aan de laatste keer.
prachtig zwembad met een fantastisch zonnig en zeer comfortabel terras: Ik kan deze villa niet aanraden. Met toegang tot het internet, het was als thuis, behalve ... de hete zon schijnt de hele tijd. Pego in de buurt van het dorp zijn er 3 ruime supermarkt met langere openingstijden en een aantal zeer leuke restaurants in dezelfde urbanisatie.
Ik heb vooral genoten van de "Rosti" Naar Zwitsers restaurant. "Out and About:" Ik zou aanraden "Javaé" voor een goed goedkoop eten en een prachtig gebied met een markt op vrijdagavond. Er zijn bijna te stranden om uit te kiezen en om de paar kilometer en makkelijk te parkeren rondom de hele kust is het strand. Ik zou zeker terugkeren.

Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. © MaureenM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
We zijn erg blij dat u een geweldige tijd gehad heeft en u van harte welkom bent, zeer gewaardeerd voor de tijd die u heeft genomen om onze villa te beoordelen.

Bedankt
Michele & Paul
4/5 - Schitterend

Wij hield absoluut verblijf in Villa Tara.

De plaats is een juweeltje, onberispelijk schoon en dicht bij om het even wat zou u wenst voor. Het zwembad is prachtig en het dorpje is prachtig.

Terence is een geweldige gastheer, alle meegedeeld soepel en geen verrassingen.

Willen we zeker graag terugkomen.

4/5 - Subliem

We hadden zulke een geweldige tijd met familie. Het zwembad is enorm. De eigenaar is erg aardig. We komen zeker terug.

4.5/5 - Opmerkelijk

Het is de perfecte plek om te ontspannen feestdagen uit de buurt van de stad. Wakker worden met het geluid van de vogels is onbetaalbaar.

Het zwembad biedt volledige privacy. De eigenaar is zeer juist, hij praat in een ontspannen maar zeer respectfull en professionele manier.

We zullen zeker terug!

4.5/5 -  Heel goed

De gastvrijheid van de eigenaars, de rust, het huis, het grote zwembad beschikbaar schoon.

We genoten van ons verblijf met eigenaars, die naast de deur en dat wij wij herhaaldelijk gunst, komen we terug met plezier.

4/5 - Excellent

De plaats is erg leuk, het appartement zeer goed verspreid.
Het heeft alle functies die; magnetron, oven, TV, DVD, waterkoker en zelfs gezelschapsspelen, voor de avonden of ook regenachtige dagen voor gaan buiten.

De eigenaren zijn mooi en er is genoeg te doen en te bezoeken rond!

4.5/5 -  Zonder weerga

Mooi appartement, rustig, gereserveerd parkeren en ruime, aangename en vriendelijke buren. Centraal en goed geserveerd.

Matig geprijsd. Ik zou aanraden!!

4/5 -  Heel redelijk

Casual en gezellig appartement - absolute aanbeveling. Mr. Debray is bikerInnenfreundlich - hebben we voor onze fietsen zoals de garage:-)-vielen dank, we graag terugkomen!

4/5 - Bewonderenswaardig

Een perfect uitgeruste en zeer comfortabele cottage in het hart van de berrichone campagne.

Bedankt weer ontdekken te Brigitte en Eric voor de kwaliteit van hun huis en voor alle het advies dat ze gaf ons beter de regio.

Wij hielden van 's avonds op het terras.

Waarschijnlijk in de volgend jaar!

5/5 -  Formidabel

Onze familie onlangs ging naar Franschhoek ter ere van mijn dochters 21e verjaardag en we nodig hadden iets dat zou geschikt voor 6 personen.

Het huis is prachtig ingericht en alles wat die we nodig hadden was er voor ons. Van de prachtige open haard aan de beschuit in de goed uitgeruste keuken we allen genoten van ons verblijf en zou zeer raadt dit mooie pension.

Kan niet wachten om terug te keren!

5/5 - Excellent

Mijn familie en ik bracht een paar dagen op deze eigenschap, wat kan ik zeggen... gewoon geweldig! Geweldige locatie, kunt u genieten van prachtig uitzicht, rust en ontspanning in een warm en gezellig, maar terzelfder tijd zeer goed uitgangspunt om te ontdekken de schoonheid van het grondgebied. Groot welkom van de eigenaren, twee mooie mensen, altijd klaar om te voldoen aan de behoeften van de gasten te laten zich direct thuis voelen. Een welgemeende dank voor een geweldige tijd!

Liala G.
Eigenaar
04/08/2017
We zijn blij dat je goed waren en we hopen u snel terug te hebben onze gasten! Dank u! U bent Special! Een knuffel!
4/5 - Subliem

Bleven hier voor 2 weken in juni met onze kleine meisje van 2 jaar en mijn man is uitgeschakeld motor (beweegt met een Walker) en we geen spijt van onze keuze! Dit huisje is zeer geschikt voor mijn man.
Het huis is ruim en zeer goed gelegen door verslag alle ontdekkingen van de regio...
De tuin is zeer goed ontworpen, ruime ook te circuleren (motor uitgeschakeld) als schrikdraad! echt aan de bovenkant om te rusten en wat goede tijd doorbrengen

Nadia D.
Eigenaar
04/08/2017
Hallo Mariou,

Dank u voor de tijd neemt om een reactie toe te voegen.
Ik was blij om u te verwelkomen met je kleine meid zo bubbels!

Ik hoop je
te zien volgend jaar; heb je nog zoveel te zien in de omgeving ...

Vriendelijke groeten.
Nadia
4/5 -  Zonder weerga

Prachtige omgeving met Franse eigenaren zeer vriendelijk en beschikbaar.
Alleen negatieve punt het pad naar het huis zeer beschadigd door de regen, moest worden redone gedurende het jaar.

Patrick G.
Eigenaar
04/08/2017
De weg naar het huis wordt ieder jaar herbouwd na het regenseizoen en blijft redelijk tien maanden van januari. Dit jaar 2017 is de moesson is verschoven met bijna twee maanden, maar nu is het pad is heel goed mogelijk tot november, de gebruikelijke moesson periode.
Dank u voor ons te laten ons uw mening.
Pat en pat
5/5 -  Heel geschikt

We hadden een heerlijke vakantie in Val Gardena in Ortisei. Het appartement waar wij verbleven was zeer ideaal voor ns. behoeften. Ideale grootte, eigen tuin en terras met tafels en stoelen. De eigenaren zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Zij gaf ons zelfs verschillende nuttige informatie over de routes. Was inclusief gebruik van zwembad, dat op 200 m is, wat echt super. Ook kunnen we ons houden aan de Val Gardena actieve initiatieven. Ideale ligging want er een supermarkt op 200 m, evenals een restaurant en takeout pizza is. We zullen terugkeren...

Patrick S.
Eigenaar
03/08/2017
Thank you very much! FYI ..... Fam. Stuflesser
4/5 - Bewonderenswaardig

Een mooi appartement op twee verdiepingen met 4 vergadering uit balkons in een geweldige locatie, loopafstand naar het strand, winkels voor eten winkelen in de buurt van door halverwege tussen Lefkas stad en Nydri.

Bill R.
Eigenaar
03/08/2017
Bedankt alle wegen welkom !!!

Groeten op alle facturen
4.5/5 -  Formidabel

Dit was de tweede week van twee weken in deze villa's.

Onze gewenste periode was niet beschikbaar tenzij verspreiden van meer dan één week per villa, tegen een mooie korting van de eigenaar.

Want dit een kwestie van een paar meter en 30 minuten verschuiven van bagage was, was dit geen probleem bij allen!

Villa is gelegen tussen Rhodos-stad (25 minuten) en Lindos (30 minuten) is dus perfect voor de logistiek (ook luchthaven is ongeveer 25 minuten).

Zeer comfortabele Villa met alles wat die u nodig hebt. Airconditioning in elke kamer, mooi ingerichte keuken, mooi terras met tafel en vaste BBQ- en een zeer zeer mooi zwembad met douche.

Het onthaal van de eigenaar was erg mooi, en na weergegeven: alle, het uitdelen van enkele adviezen voor het gebied (en water en bier in de koelkast :-)) we konden genieten van alle de privacy nodig, hoewel de eigenaar naast de deur woonde.

Als we Rhodos een tweede keer bezoekt zouden, zou we contact opnemen met eigenaars zeker over de beschikbaarheid van een van de villa's. Zeer aangenaam en zeer aan te bevelen.

Ntina-Afroditi S.
Eigenaar
03/08/2017
Beste Rolf

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij hopen u snel te zien.

Veel groeten aan je mooie familie.

Afroditi