VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 - Opmerkelijk

We verbleven in deze eigenschap 25 personen (6 koppels met kinderen) Home: gastvrijheid gerealiseerd door de eigenaar met een rondleiding door de eigenschap en uitleg van de werkingsregels worden alleen de regels van goed gedrag en te leven als een huurder moet respecteren de Villa: uitermate geschikt voor onze fractie, voor een week met elkaar gemeen maar ook een privacy voor elk deel beschikbare ruimten en hun eigen apparatuur de vakantiewoningen.
functionele keuken en zeer ruime voor 25 verschillende tv's beschikbaar en WIFI OK ruimte buiten apparatuur: 6 voertuigen zonder problemen parking tuin goed onderhouden om te installeren een volleybalveld, ruimte petanque terras grote en gedeeltelijk bedekt met licht en ruimte pingpong maaltijd groot zwembad met jacuzzi; Deze ruimte is beschikbaar tot 20:00 om redenen van maar hij handhaaft vraag de eigenaar om te beschikken over een nacht laat en het is geen probleem situatie: rustig met mogelijkheid tot het lopen van de villa naar het bos van pi NS, de paddestoel bedden en kleine meren handel 5 minuten de eigenaar: die wonen in de buurt, deze is zeer beschikbaar en efficiënte terwijl ze perfect discreet. We hadden volledige dagen en nachten zonder enige commentaar op het einde: een mooi, schoon, functioneel, uitermate geschikt voor groepen (volwassenen en kinderen) een discreet en efficiënt beheer adviseren zonder aarzeling

4.5/5 - Subliem

Na jaren weer een keer naar Italië geweest. En het was geweldig! Dat was naast de natuur en cultuur van het land zeker niet in de laatste plaats te danken aan ons verblijf in de Casa dei Sogni d'Oro. De gastvrijheid van de eigenaren voelde als een warm bad. Het appartement voorzag ons ruimschoots in waar we behoefte aan hadden: rust na een jaar hard werken! En kijkend vanaf het terras naar de bergen was er de ervaring van een verstilde ruimte. Op een half uur rijden ligt de badplaats Moratta waar je naast een duik in de Adriatische zee ook nog eens heerlijk kan genieten van de Italiaanse keuken. Tegelijkertijd ligt de Casa niet al te ver van de historische stadjes Urbino, Gubbio en Corinaldo waar de geschiedenis zo'n beetje van iedere steen druipt! Het zal, naar we hopen, niet voor het laatst zijn geweest, dat we hier onze opwachting komen maken!


Marleen en Jan Sulman

4.5/5 -  Heerlijk

Van harte welkom van de eigenaren en bedankt voor hun advies over wandelingen en bezoeken aan het gebied. Huisje is bij uitstek geschikt voor een bezoek aan naburige departementen allemaal rijk van toeristische attracties.
Ruime huisje ingericht en smaakvol gedecoreerd.
Comfort en goede bedden.

Hoop te ontmoeten elkaar weer op een ander seizoen Hubert en Nathalie van Tokio (51)

4.5/5 - Schitterend

Casa alegre, met veel licht en comfort! Uitstekende reiniging. Hadden bij aankomst een snack heel goed geregeld.

4.5/5 - Bewonderenswaardig

Landhuis, zeer goed geregeld. We werden heel goed ontvangen en behandeld met veel sympathie.

De herhaling zeker!

4.5/5 -  Heel geschikt

Na een prachtige vakantie Home vorig jaar, dit jaar zijn we terug met een ander lid te kijken fantastisch.

5/5 - Perfect

No. woorden uitspreken tevredenheid.

Robert Lenka Sofie Andrea Denisa

5/5 -  Heel geschikt

De weelderige bloementuin, door eigenaar René met veel liefde aangelegd, is een eldorado voor vlinders en wie daarvan kan genieten. Bijzonder geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Vanaf de vijf terrassen heb je een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. Met een beetje geluk ben je er getuige van de jacht van de lokale slangenarend. In de nabije omgeving - je moet er wel even de auto voor in - kun je oude dorpjes, met smalle straatjes, kleine pleintjes, mooie doorkijkjes en gezellige restaurantjes bezoeken, of kun je aan de wandel en genieten van verrassende vergezichten en bijzondere bergflora. Het huis is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Je voelt je er direct welkom. René maakt het zijn gasten graag naar wens!

Tuinhoekje van Casa dei FioriTuinhoekje van Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
VlindereldoradoVlindereldorado © EdithKuiper @CC
Een van de vijf terrassenEen van de vijf terrassen © EdithKuiper @CC
Tuinhoekje Van Casa dei FioriTuinhoekje Van Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Slangenarend als buurSlangenarend als buur © EdithKuiper @CC
Rene B.
Eigenaar
04/08/2018
Goedemorgen Edith & Mark,

Duizendmaal bedankt! Ik ben erg blij en trots op deze recensie

De advertentie is absoluut niet onverenigbaar is met de werkelijkheid. Alleen de tuin strookt. Eerste behuizing water is niet drinkbaar en wanneer het neemt een douche water aan egg ruiken rotten die nog steeds op de huid en het haar en in het huis! Alles is oud, de matras moet dateren uit de bouw van het huis, zand in de bladen bij aankomst!
De vaatwasser bestaat niet... 3 kommen ten slotte potten met bloemen... heel weinig keukengerei.
Een extra bed moet worden gepland was in feite een matras op de vloer... de woning is gelegen in een pad in het midden van niets.
Een Raad uitvoeren.

De wc... De wc... © Natou2608 @CC
5/5 - Fantastisch

We hadden een ontspannen en leuke week op de lodge van de vallei!
De eigenaar (en zijn familie) is zeer warm en altijd goed advies... zonder opdringerig.

Het huisje is ruim en aangenaam, omgeven door groen, de bossen en de dieren! We hielden! En wat over kinderen: ze hadden hun ter beschikking staan een veel spellen, boeken en ze waren in staat om verzorgen van de dieren... diervoeders en knuffelen de konijnen (macaroon zelfs maakte ons een verrassing door een uitbreiding van de familie), verzorgen van de varkens van India, de paarden rijden) ideale en Eden), niet te vergeten van Gaston, de ongelooflijke gezinshond!...

We raden sterk aan! En spoedig Tania!

5/5 -  Heel redelijk

De locatie is rustig en direct aan zee, hadden we een rustige vakantie. Wij zeer genoten. De opvang van Naima was welkom en ook communiceren met mijnheer Boccara was ook erg vriendelijk.

Zeer mooi uitzichtZeer mooi uitzicht © lali @CC
Gewoon mooiGewoon mooi © lali @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

Van 2 t/m 16 juli 2018 verbleven wij (echtpaar, beide 63 jaar) in appartement Lollipop, zeer schoon en prima ingericht. Het was heel fijn om de auto op het eigen terrein (met afgesloten hek) te kunnen parkeren. Het mooie weer maakte dat we veel op het aangename terras en in de tuin konden verblijven.
Verder was het appartement op loopafstand van de Moezel. Voor ons als wandelliefhebbers hebben we ons hart kunnen ophalen tijdens de vele wandelingen die we in de omgeving hebben gemaakt. Bullay is ook een prima uitvalplaats naar prachtige plaatsen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Cochem. De twee weken zijn ons zo goed bevallen dat het niet uitgesloten is hier nog eens terug te keren.

Prachtig uitzicht op Bullay tijdens een wandelingPrachtig uitzicht op Bullay tijdens een wandeling © hvdvaart @CC
Mooie kleine dorpjes langs de MoezelMooie kleine dorpjes langs de Moezel © hvdvaart @CC
Bullay vanaf de berg aan de andere kant van de MoezelBullay vanaf de berg aan de andere kant van de Moezel © hvdvaart @CC
De prachtige 'dubbele' brug van BullayDe prachtige 'dubbele' brug van Bullay © hvdvaart @CC
De brug vanaf de oeverDe brug vanaf de oever © hvdvaart @CC
4.5/5 -  Prima

7 van ons deelde dit Parlement voor de duur van een sportevenement. Was een genot om terug te keren naar dit heiligdom in de heuvels achter Papeete. Spectaculair uitzicht, geweldig, zonsondergangen en de rustige omgeving ons verblijf zeer speciaal gemaakt. De eigenaar was mooi en nuttig, zelfs het redden van ons als we een platte batterij hadden. Een auto is noodzakelijk.

5/5 - Bewonderenswaardig

We verbleven in de mooie "Tahiti Home" voor twee weken tijdens de wedstrijd van onze IVF (Outrigger kano) wereld Sprints. Het huis bleek te zijn perfect voor onze groep van roeiers, want het was grote, koele en zeer comfortabel. De 320 graden uitzicht zijn prachtig en het grote zwembad en dek omringt verstrekt een welkome verlichting van onze vaste dagen van de concurrentie en de drukte van het verkeer van Papeete. Het huis had alles wat die we nodig hadden, veel badkamers, grote bedden, een goed gevulde keuken (alle de specerijen) en goede wasserette. De tuin is mooi. We hadden enkele mooie avonden onderdompelen in deze geweldige sfeer, zozeer zelfs dat we didin't willen verlaten. Al met al was het een heel speciale plaats en Natea was een fantastische gastheer. Mauruuru.

5/5 -  Formidabel

Goed onderhouden verhuur van vakantie zeer en onbevlekte huishouden in een rustige geweldige plek. De dappere Francis deed het met smaak en passie.
zeer mooie plaats.

5/5 - Excellent

Zeer charmante, rustige woning (in vergelijking met ons vakantiepark van vorig jaar). Het strand ligt op 5 minuutjes wandelen en je hebt er bovendien een hele leuke strandbar. Vooraan prachtig zicht op de duinen van de golf en achteraan een mooi ruim terras met zicht op de zwemvijver en de bloemrijke tuin. Prachtige wandeling naar de Haan via het strand of door het dennenbos. En wat een mooi weer hadden we ! De eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam !

uitzicht vanop het terrasuitzicht vanop het terras © MaVe @CC
5/5 -  Formidabel

Ik bleef vijf dagen in 2016, kon ik niet vragen voor iets beter. De meest eerlijke en vriendelijke mensen die ik in Cuba ontmoet heb, dat is heel belangrijk voor mij wanneer u onderweg bent. Wanneer ik ga terug naar Cuba, ik zal altijd contact op met Ramses en zijn vrouw voor accommodatie eerst. Nogmaals hartelijk dank!

5/5 - Excellent

Een grote dank aan Martine die heeft bekend maken van ons verblijf, vóór, tijdens en na een zeer aangename ontdekking.

Het huis is ingericht met veel smaak, prachtig en ultra schoon.

De tuin is een oase van rust en een ode aan de natuur.

Het gehucht, mooi.

De locatie is perfect voor een volledige rust en/of meerdere activiteiten: wandelingen te voet of fiets, zwemmen en andere activiteiten in de rivier.

Ontdek!

En nog bedankt Martine te Florence voor hun gastvrijheid.

4/5 - Schitterend

Villa voldoet perfect aan de omschrijving, schoon en zeer goed uitgerust.

De eigenaar is behulpzaam, attent en zeer responsief.

Groot strand een paar meter en restaurants in de buurt.

De perfecte plek voor liefhebbers van vrede.

Morris M.
Eigenaar
24/07/2018
Onze gasten zijn allemaal mooi ........ Dank u, we hopen snel terug te keren naar Villa Surphinia.
4.5/5 -  Heel goed

De plaats is rustig en goed gelegen. Hij heeft wat nodig is in de omgeving, hun winkel is goed gevuld met veel fruit en groenten, maar niet zo! Er zijn rijst, pasta, enzovoort.

Het appartement is comfortabel en goed onderhouden, de decoraties zijn ook perfect voor mij!

Als ik had vragen of advies nodig, zij altijd beantwoord me en in de uren die mijn e-mails volgden!

Ik adviseer hoogst dit appartement!

4.5/5 -  Super

Dit is de 2e keer dat we verblijven in een van de 2 appartementen van deze mooie zeer comfortabel huis waar alles is ontworpen voor het welzijn van de gasten. Ontbijten en diners op het terras aan de voorzijde het mooie inham van de Fellos van de Katos zijn onvergetelijk.

Het warme welkom en de beschikbaarheid van Francis en Annick deelnemen aan het totale succes van de vakantie. Een adres aan te bevelen

4.5/5 -  Zonder weerga

Heerlijk verblijf.

Ik ging naar zee voor het vuurwerk van het 14/07.apres de Boucharel Bay, na het puntje van de Calles, profiteert u van een adembenemend uitzicht van de branden van St. Raphael, goed ver in de nacht. Branden van Sainte-Maxime en St-Tropez, aan elke kant en aan de onderkant van de Golf van St-Tropez Grimaud branden.

4 lights bloeien tegelijkertijd. Het is subliem. U terugkeren naar de poort in het licht van de volle maan.

Het is grandioos. Een remake

De heuvels van Ramatuelle en Gassin aan de horizonDe heuvels van Ramatuelle en Gassin aan de horizon © ReneeV @CC
5/5 -  Magnifiek

Nice, clean, heeft alles en mag niets geen koybalas, is in de buurt van het strand!

5/5 -  Super

Wij hebben had een kort verblijf, maar gevuld met mooie herinneringen.
De eigenaren zijn mooie en zeer zorgzaam.
De eigenschap is meer dan 1 hectare, en het uitzicht is prachtig.
Het huis en de prachtige zomerkeuken, zwembad, Bowlen... alles was perfect.
Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en de fijne attenties, en we zullen zeker terug!

4.5/5 - Schitterend

Het huis is een huis van pop met alle comfort en een zeer complete uitrusting.
De eigenaar is gastvrij en vriendelijk.
De prijs is rechts op gemiddelde seizoen, een beetje duur voor het hoogseizoen.
Het enige nadeel is de moeilijkheid om de toegang tot de verhuur, smal pad. Maar de plaats is leuk en het strand blijft weinig overvol met toeristen. Het gebied is prachtig en mooi sterke inwoners. Een echte mooie verblijf.

4.5/5 -  Heel redelijk

Tweede verblijf in dit huisje... rustige, eenvoudige, zeer goed uitgerust keuken, comfortabele bedden, Airconditioning, discrete en zeer goed... gewoon een beetje te klein TV

4.5/5 -  Formidabel

Huis bij uitstek geschikt, met het strand en lange wandelingen op de planken langs de nabijgelegen zee.

De omgeving is rustig en het huis is eenvoudig pretentieloze maar met goede ruimte en met alle nodige huishoudelijke en beddengoed.

Busnummer 15 met stopt op 50 meter naar links of rechts bij het verlaten van het huis, stelt u voor €1,90 en 3/4 van een uur op het busstation van Porto, dichtbij de kathedraal en het mooie Sao Bento Station.

De eigenaars wonen in het volgende huis, ze discreet en nuttig.

4.5/5 - Excellent

Hemelse plaats, perfecte thuis hulp en 100% service altijd schoon zwembad, waren we beter dan in ons huis, ook op het strand je in een restaurant kiosk gerechten van vis en heerlijke vlees eten. om te proberen om te geloven, Caribische strand met hooguit 10 paraplu's, in het paradijs

5/5 - Schitterend

Leuk, gezellig, rustig, proper, super lieve mensen

5/5 -  Heel goed

We hadden een echt mooie tijd bij Olive Grove Farm. We hadden net een week, maar zal zeker terugkomen volgend jaar of het jaar daarna met een paar vrienden.

Alles was zo goed zoals de website voorspeld. Wij hield van alle grote kamers die goed zijn ingericht en verschillende had blootgesteld stenen muren. Echt oubollig en charmant oud huis, gerestaureerde, hoewel er een beetje effervesce van het gips in een paar kamers beneden was als ik moet me niet voorstellen er geen cursus vocht, maar er bleek geen vocht.

Hield van het zwembad en het omliggende platteland-zeker de uitzichten zijn adembenemend. Het was leuk om te zien een werkelijk gigantische pool die prachtig warm was. Dorpswinkels (2) behield een goede variëteit van voedsel, maar een beetje duur in vergelijking met de supermarkten waar wij heeft het merendeel van onze winkels. U zeker de noodzaak van een auto hier – tenzij je hou van wandelen, hoewel er is nogal een goede busdienst vanuit het dorp dat mijn dochter tweemaal gebruikt.

Abruzzo is zeker een van de betere gebieden van Italië (zijn ze Staten genoemd?) met zeer hoge bergen en weelderige groene velden. Zeker een gevarieerd landschap maar prachtig ongerepte zelfs door toerisme. Afgezien van de stranden (voorkeur Frankovilla naar Pescara) en het zwembad hebben wij niet veel bezienswaardigheden.

Zou heel graag terug te komen voor een langere periode meer te ontdekken – onze week ging veel te snel!

Kevin F.
Eigenaar
04/07/2018
Bedankt voor je review en heel blij dat je een fijne vakantie hebt gehad op Olive Grove Farm. Ik kijk er naar uit je weer te zien.
5/5 - Grandioos

Dit was de tweede keer dat we hebben verbleven in Olive Grove Farm. We werden door enkele vrienden in 2010 en we verbleven hier voor het eerst in de zomer van 2011. Het was goed toen, maar omdat veel meer ontwikkeld. We konden de juiste toegang tot het riviertje aan de onderkant van het land en had een aantal grote familie games. De kinderen vonden spelen in de stroom gebouw dammen - hoewel het water was een beetje koud voor ons. Het huis is mooi met veel ruimte, veel faciliteiten en goede kwaliteit meubels vooral de mooie Italiaanse antieke in wat zij noemen de open ruimte - heeft geen ramen gewoon luiken. De keuken is prachtig en goed uitgerust, maar we vonden de meeste het terras gewoon prachtig uitzicht in alle richtingen en de super zwembad. Serramonacesca (ongeveer 10 min lopen) is een ongerept Italiaans dorp met een aantal aardige mensen en twee bars en de Adriatische Zee was niet al te druk met cleab zandstranden. Volledig prive - we zelfs zwommen in het naakt soms. Tal van externe activiteiten en dingen te doen. Zeker aan te bevelen!

Kevin F.
Eigenaar
04/07/2018
Bedankt dat ik blij ben dat je een fijne vakantie hebt gehad
5/5 - Perfect

Het huis comfortabel schoon en zeer goed verzorgd door de eigenaar.

Prachtig panoramisch uitzicht en het strand van capo comino toegankelijk te voet.

Met de auto bereikt u andere stranden. het gebied zeer is rustig en de eigenaar altijd beschikbaar verzoeken prachtige en vriendelijk.

Mooie vakantie zal zeker

De positie van de boot is geweldig, maar de boot is in slechte conditie schoon zowel binnen als buiten. We hebben eerder verbleven in de boot in 2012, en de voorwaarden waren niet veel beter vandaag. Een echte schande omdat de locatie en het tegen die prijs verdient zeker meer. Het interieur is gevuld met bedden overal, lijkt meer op een retraite dan een verhuur.

Ik zou niet aanraden het te huurIk zou niet aanraden het te huur © maf0334 @CC
5/5 -  Formidabel

Van het vriendelijke personeel aan de aankomst van de boot, Francis en Annick toonde ons alle faciliteiten van het appartement: het is zelfs mooier dan de foto's!

Het appartement is comfortabel, een decoratie keurig en perfect in elk detail, een prachtig uitzicht vanaf het terras, we waren 4 vrienden ingepakt door onze plaats van verblijf!

Partijen bij de ontdekking van Andros, we profiteerde van alle hun tips, ballads, sites, stranden, restaurants (zeer goed ontvangen zowel door Francesco...).

Een wens, kom terug!

Een idee van het verblijf met links het terrasEen idee van het verblijf met links het terras © AnnieBr @CC
5/5 - Grandioos

We hebben een heerlijk verblijf in Andros in een mooie omgeving.
Ons appartement was zeer comfortabel, ruim en perfect ingericht.
Het Uitzicht van het terras was onvergetelijk!
De eigenaren waren zeer vriendelijk en attent.
Keren we terug naar Andros!

5/5 -  Heerlijk

We verbleven in deze geweldige villa met de familie en zijn gelukkige momenten doorgebracht in het veld! Het is moeilijk om over te steken van de hosts van een welwillendheid en vriendelijkheid als Marie-Geneviève. We voelde zich hier thuis, voor de betere...

5/5 -  Heel goed

Dit is een 5 sterren vakantiehuis ipv 4 sterren. ( zie mijn vorige beoordeling RKROLS)

5/5 - Opmerkelijk

We waren met 4 paar in het huis. Achter het huis is ruim, schaduwrijke parkeerplaats met unensehbarer toegang.
Zeer ruime woonkamer met volledig uitgeruste keuken, grote koelkast en verstrekking van reusachtige diepvriezer.
De master bedroom is fantastisch mooie badkamer met marmeren tegels - prachtig uitzicht op de zee.
Ook zijn de andere slaapkamers smaakvol ingericht met een eigen badkamer.
Bijzonder indrukwekkend, de zeer grote open terras met een zwembad. Hier zitten en het ononderbroken uitzicht op de zee kunnen genieten van absolute rust - de perfecte plek voor een ontspannen verblijf.
We kunnen raden Villa.

4.5/5 -  Heel geschikt

Het huis wordt beschreven. Het is zeer comfortabel, schoon. Gegarandeerde vrede.
Het is gelegen in een hoekje van het paradijs, in de buurt van de Oceaan.
Het onthaal is vriendelijk en al de nodige uitleg hebben ontvangen.
Maura (de eigenaar) is zeer responsieve en zorgzaam. Ze ontmoet nu de mails of SMS.
Iets minder, 2 bedden double140 wellicht worden gewijzigd voor 160 bed of twin bedden (ze creaked veel, het was heel onbeleefd). Het huis ligt op 5 km met de auto vanaf de 1ste PUB en de handel.
We raden sterk aan deze verhuur, de verhouding kwaliteit / prijs is perfect.

4/5 -  Heel geschikt

Beschrijving huis stemt helemaal overeen met de werkelijkheid. Eigenaar heel behulpzaam, ook al was hij niet ter plaatse. Naast alle andere bezienswaardigheden is La Grotte de la Salamandere op slechts 5 km een aanrader. Eén van de mooiste grotten die ik ooit heb gezien.

5/5 -  Zonder weerga

We brachten een week van droom in dit prachtige pand, zeer goed ingericht en zeer rustig.

Het zwembad heel goed onderhouden ons vernieuwd gedurende de dag, de uitrusting van de villa is volledig en kwaliteit, het beddengoed is nieuw.

Het kleine dorp van Callas charmant, haar mooie markt en de restaurants zijn erg leuk. Wij komen zeker terug.

4.5/5 -  Heerlijk

Vanaf het begin in het einde dat alles goed is gegaan!

Thomas was zeer perfecte boeking - hij verwelkomde ons zeer attente manier met levering van benodigdheden en hij was zeer attente tijdens uw verblijf zonder opdringerig.

De villa is consistent met de beschrijving en zelfs beter dan de foto's. De villa is comfortabel wonen zelfs als er wind omdat zeer goed ontworpen, het uitzicht is prachtig over de vallei en de zee.

De villa is perfect gelegen om te ontdekken van het eiland Paros... we zullen terugkeren met plezier!

© Silk @CC
© Silk @CC
© Silk @CC
5/5 - Subliem

Zeer mooie bungalow, compleet met alles wat die u nodig heeft zowel binnen als buiten het huis.
Het heeft een grote ingerichte Terras, moderne meubels in de keuken en de rest. Eigen parkeerterrein, naast de hoofdingang van het appartement.

Verbindingen met het openbaar vervoer zijn bereikbaar in een paar minuten te voet.
Het ligt dicht bij de zee en alle services. De vakantie voor mijn gezin van vijf waren perfect.

Bedankt Maria voor alles. We hopen terug te keren aan het einde van het jaar.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
15/06/2018
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik werk elke dag om mijn appartementen mooier te maken voor de klanten. Ons doel is uw beste vakantie op het eiland.
4/5 -  Super

Prachtig appartement waar we elke zomer sinds terug... en ja, het is al 10 jaar!

Goed geplaatst in de buurt van het dorp te kopen van croissants en het papier op de voet.

Het huis van Jerry en Jackie is altijd super vriendelijk en je bent echt goede tijden.

Het is simpel, ik kan niet gaan ergens anders op vakantie!

5/5 - Opmerkelijk

Het gebied leent zich uitstekend om te genieten van het strand en het zuiden van het eiland.

Het appartement is leuk, schoon, mooi met een balkon met spectaculair uitzicht, direct aan het strand. Het is goed uitgerust, dicht bij het zwembad en elke dienst.

Het is gratis te parkeren in de buurt van het complex. Ook heeft het openbaar vervoer direct voor het complex. De omgeving staat vol met winkels, supermarkt, restaurants en anderen.

Het transparante strand ligt direct tegenover de hoofdingang.

Echt, perfect om te genieten van de perfecte vakantie.

5/5 - Grandioos

Uitstekende gite: prachtige ligging; comfortabel ingericht, vriendelijke eigenaresse; schitterende omgeving voor wandelen; kanoën; motorrijden etc... en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

5/5 - Bewonderenswaardig

Het onthaal was hartelijk, zoals thuiskomen. De kamer is landelijk ingericht met rustige kleuren en mooie materialen. Iedere dag propere handdoeken en een mooi opgedekt bed. Super lekker ontbijt met verse sinaasappelsap.
verschillende koffie naar keuze (latte macchiato).
Het zwembad in een mooi onderhouden tuin, gaf ons de nodige verkoeling.
Ook waren de koelkast met eigen vak een goed idee.

4/5 -  Heel goed

Heb ik verbleef hier drie keer nu in totaal en het is een grote studio voor de prijs. Ik heb bleef tweemaal met vrienden en de cabine stapelbedden en een keer met mijn vrouw gebruikt. Het is geweldig om te vallen in slaap luisteren naar die klokken van de Westerkerk en John de eigenaar is zeer gastvrij. Er zijn slechts twee val met de eigenschap 1. Veel trappen! (Deert me niet, maar het is nogal een klim naar de studio op de bovenste verdieping) 2. de waterdruk van de douche is een beetje zwak. Voor het geld dat u betaalt al deze eigenschap op een geweldige locatie ligt en is geschikt voor een kort verblijf en zal gebruik opnieuw in de toekomst voor toekomst bezoeken. Perfect voor twee bits van een squeeze voor meer informatie.

Met uitzicht Met uitzicht © Kevster78 @CC
4.5/5 - Schitterend

Zeer mooie eigenares, verstrekt gratis gratis 2 fietsen.
Appartement is ideaal voor gezin met kinderen de auto, is ook een parkeerplaats, indien nodig. Maar kan je alles te voet in Bonassola, het strand ligt op slechts 3 minuten op een vrij vlakke weg. Alles-in-één een hele leuke plek voor een rustige vakantie.

5/5 - Opmerkelijk

Het appartement is prachtig, dat gloednieuw, prachtig ingerichte, centraal gelegen en verzorgd in elk detail, is niets missen, zelfs niet de parasol en strand schoenen! Sergio, de eigenaar was vriendelijk en hulpvaardig uit boeken en Giorgio onovertroffen tot de laatste minuut om te verblijven op het eiland. We weten het goed en we hebben meerdere malen geweest maar zeker wanneer we terugkeren waar we willen verblijven. Het appartement is centraal maar in een zijstraat, dus zeer rustig. Wij hopen u snel te zien. Cristina

5/5 - Excellent

Het appartement is de binnenkant van een mooie en vrij complex. Het terras is enorm met meubels en prachtig zeezicht.

Het appartement is schoon, mooi, goed uitgerust. In de buurt van de zee en elke dienst. Privé-parking dicht bij de hoofdingang.
Het was perfect voor ons om terug te komen weer.

4/5 - Bewonderenswaardig

A notre depart on a du régler une somme pour le chauffage pourtant cela n'est pas indiqué dans le tarif alors c'est une mauvaise surprise cela devrait etre notifié

4/5 - Onvergetelijk

We hebben hier een week doorgebracht, en vond een charmant etablissement, met een mooie tuin om in te zitten als het weer prima, met parkeergelegenheid was.

De eigenaren waren vriendelijke en behulpzaam, maar niet opdringerig. Het hele pand was zeer ruim en schoon, en de badkamer was gerenoveerd, maar het was beneden de trappen waren steil en circulaire.
De bedden en beneden zitplaatsen waren zeer comfortabel. De televisie had vele kanalen, hoewel de DVD-speler nodig service. Er was ook WiFi op 1 euro per dag.

Er waren supermarkten en winkels dicht door, en een boulangerie naast de deur. Guines is een leuk stadje, en toeristische bezienswaardigheden in Pas de Calais gemakkelijk bereikbaar, zoals de slagvelden van Vlaanderen.

We brachten een aangename tijd hier.

We bezochten de grote militaire begraafplaats in Etaples, en andere gedenktekens en musea waren in nauwe range. We bezochten de grote militaire begraafplaats in Etaples, en andere gedenktekens en musea waren in nauwe range. © DiM2 @CC
5/5 -  Zonder weerga

Wat te zeggen over deze residentie als het uitstekend met zijn schitterende panoramische leven adviseer ik sterk u zal niet teleurgesteld zijn. Ga daar dat zul je de liefde.

Karim H.
Eigenaar
08/06/2018
Bedankt voor deze terugkeer die ons aanmoedigt om u beter tevreden te stellen.
4.5/5 - Opmerkelijk

Fijn huis, hartelijk ontvangen door de eigenaresse die steeds snel reageerde op onze vragen.
Wij vonden de aparte keuken met ruim serviesgoed, het aparte toilet beneden en de badkamers boven en beneden erg prettig. Er is een kelder waar je je fietsen kunt plaatsen.

Het huisje is een ideale uitvalsbasis om de Grand Ballon op te fietsen en voor de deur kun je de fietsroute door de wijngaarden oppakken.

Bakker op loopafstand en 3 min met de auto grote supermarkt.

Voor ons is deze woning huren voor herhaling vatbaar!

4.5/5 -  Zonder weerga

Vakantiehuis volledig volgens de aankondiging, comfortabel en goed uitgerust.

Een mooie start van de dag met een ontbijt in de zon tijdens het kijken naar de rug en weer van de zwaluwen!

Zeer schoon en goed onderhouden huisje.

Grote welkom van de eigenaar. Goede uitvalsbasis voor het verkennen van de regio.

Zeer aangenaam verblijf. Het is raadzaam.

4/5 -  Keurig

We waren 17 mensen, met inbegrip van 8 tieners. Het huis op 2 etages met alle comfort, (goede bedden, afwasmachine, grote koelkast, grote woonkamers, terrassen...

Tieners waren in staat om hun leven op één verdieping te maken. Zeer mooie locatie in 2 niet het zwembad, wandelen en strand.

Uitzonderlijke plaatsen we Halfa herinneringen!

Het uitzicht op het meerHet uitzicht op het meer © FREEDOMROCK @CC
4.5/5 -  Heel goed

Niet te missen deze villa als uw begroting u toestaat...

Onmogelijk om teleurgesteld en onvergetelijke momenten gegarandeerd...
Kortom, een oase van rust die het al moeilijk om te vertrekken...

4.5/5 -  Heel redelijk

De locatie is ideaal gelegen in Calvi over te laten aan de ontdekking van deze stad vol verrassingen!

Rustig in het Park van Campo di Fiori en een charme die werkt elke keer!
Roem aan de eigenaar voor de inrichting van het hele gebied!

4/5 -  Zonder weerga

Hartelijk welkom van de eigenaren.

Het appartement is comfortabel en functioneel. Het is goed gelegen in het hart van de stad en vlakbij de pier naar de eilanden.

Chioggia is een charmant klein stadje met zijn kanalen. Ze is ook levendig en beschikt over goede restaurants.

5/5 - Excellent

We werden heel hartelijk ontvangen door Marie-Geneviève en we voelden ons vanaf de eerste momenten.
Huis boot Nautilus, wat een vreugde om te verblijven in een echte kunstwerk geïnstalleerd... De kinderen waren enthousiast en nam het spel, moeilijk om te zeggen dat ze moeten gaan...

Ik dank het team van Campo Di Fiori schorten nu voor en maak van deze magische momenten.

Het Park is erg leuk. Mooie seizoen naar u en we hopen binnenkort terugkomen!

Jean-Charles G.
Eigenaar
30/05/2018
Patricia hallo,
Wat een plezier om je te lezen.
Dank u voor uw complimenten en voor die goede tijden samen.
We zijn heel blij omdat je dat bent.
Zeer
snel onder de zon van Calvi.
Met vriendelijke groet,
Marie-Geneviève & Het team van Campo di Fiori.
5/5 -  Formidabel

Mooi huis, een boot huis waardoor reizen, een prachtig park met triggers en barbecue gebieden. Wij zullen terug thats for sure.

Jean-Charles G.
Eigenaar
30/05/2018
Valérie & Thierry hallo,
Bedankt voor deze mooie terugkeer.
Het was een genoegen om jou te hebben.
Kom terug wanneer je wilt, je bent thuis.
Tot snel,
Jean-Charles
en Marie-Geneviève
Campo di Fiori, charmante huizen
4.5/5 -  Super

Een droom vakantie! Een goed onderhouden park, een boot huis ongelooflijk ontworpen, een zeer behulpzame medewerkers. Een leuk adresje.
Gefeliciteerd en bedankt.
Barthelemy familie.

Jean-Charles G.
Eigenaar
30/05/2018
Claire Hallo,
Hartelijk dank voor deze geweldige evaluatie.
Ik kijk ernaar uit je te zien in de Calvi-zon.
Jean-Charles en Marie-Geneviève
Campo di
Fiori, charmante huizen
5/5 - Onvergetelijk

We een paar dagen doorgebracht in deze prachtige plaats in de buurt van Setúbal en Troia thuis was fantastisch. Gloednieuw en een geweldige spel! Het strand ligt 5 minuten van het huis na het naar beneden een paar stappen. Het strand was goed voor ons. Het was privé.

Mary heeft alles gedaan zodat onze scène perfect is! De aankomst was een kaas van Azeitão en wijn! Super! 5 sterren zal zeker.

4.5/5 -  Super

Dit is de beste plek om te verblijven in Cochin. Goede gastvrijheid en eten is gewoon geweldig. Ik beveel deze plek voor familie en koppels.

-Bedankt, Nikhil Sebastian

4/5 -  Heel redelijk

Allemaal heel mooi.
super mooi verhuurder hamer uitzicht naar zee

5/5 - Excellent

Gite parfait pour les amoureux de la nature et du calme
Accueil chaleureux de la part des propriétaires qui font partager avec passion l'amour de leur région
A recommander sans réserve

5/5 -  Heel goed

Prachtig chalet, zeer goed geplaatst, je bent vertrokken!
Zeer gastvrij. Ik zou sterk aanbevelen.

5/5 - Perfect

Paar jaar geleden die mij en mijn man Frans-Polynesië bezocht. Reserveer online een plaats voor ons om te verblijven in Tahiti, hebben we besloten. Ik heb gevonden online deze bungalow en het boek alleen omdat de prijs redelijk was en onze begroting passen. Wat een verrassing!

Foto's zijn niet goed genoeg om te laten zien van de schoonheid van deze plek. De eigenaars zijn ongelooflijk, mooi, goede mensen. We worden vrienden en herinneringen voor het leven maken. Hoop dat sommige dag de kans om terug te gaan naar de zelfde plaats te hebben.

De bungalow is comfortabel, bieden privacy en de keuken is groot, goed uitgerust.

Prachtige plek, schitterend uitzicht, absoluut harmonie voor de beste vakantie ooit! Dank u!

weergaveweergave © mimito @CC
TuinTuin © mimito @CC
regenboogregenboog © mimito @CC
4/5 - Sensationeel

Eind april, waren we in de Camargue. De accommodatie was zeer schoon en ideaal gelegen voor ons: naast een village (Les Saintes Maries de la Mer) en nog steeds zeer dicht bij de natuur. Het "huisje" (een onderdeel van vijf gebouwd samen eenheden) was uitgerust met de nodige, had een klein terras, die ging op het water. We hebben genoten. Het had ook een klein bos en een barbecue, we mochten gebruiken.
Voor twee personen, was het goed gemaakt door het plein. Voor vier personen zou het in ieder geval, als het weer zo koud als tijdens ons verblijf was, te verkleinen.

4.5/5 - Opmerkelijk

Sophie is echt schattig. Dit vakantiehuis heeft een ziel, onmiddellijk comfortabel voelt, de locatie en het uitzicht zijn ideaal.

Stephane B.
Eigenaar
17/05/2018
Heel hartelijk bedankt !!!
Je bent ook perfecte gastvrouw geweest !!!
4/5 -  Formidabel

We waren gasten van Liliana gedurende zeven dagen met onze kinderen van acht en vier jaar oud.
De woning is gelegen in een rustige en aangename locatie, gemakkelijk te bereiken van zowel de ruimte van de Mis die Melbourne en omgeving.
Liliana begroette ons zeer beleefd.
Het huis is comfortabel en kenmerken.
Er zijn al voldoende ruimte om te ontspannen en te zorgen voor hun privacy.
In de onmiddellijke nabijheid zijn er alle diensten.
We raden het.

Liliana V.
Eigenaar
17/05/2018
het was een genoegen om je gehost te hebben! en misschien tot ziens in de toekomst!
4/5 -  Formidabel

Sylvie en Alain die we zeer goed in deze weelderige tuin ontvangen werden vol met geschiedenis en bloemen. Veel dieren (kippen, katten, konijnen, muggen) waren ook zeer gastvrije ;)

Ons huis was erg mooi en functioneel en er is geen twijfel dat wij op ons volgende bezoek aan de Heilige zal terugkeren.

Ik adviseer hoogst!

4.5/5 -  Zonder weerga

Het huis is rustig - alleen van een afstand, hoor je rustig een snelweg geluid - en zeer in de buurt van een karakter behouden. Man is een met de auto snel in het centrum of bij de volgende halte van de bus direct in de stad Gent voor het verplaatsen van de bus. In het huis is alles wat die u nodig heeft beschikbaar; de breedte van het bed is uitgerust met een goede matras. De grote tuin met oude bomen is prachtig. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.

4/5 -  Prima

Zeer mooie verhuur, alles werkte perfect. Iets veel lawaai door de dakbedekking van het aangrenzende huis, want we mochten blijven langer vanaf de dag van vertrek. Huis, goed ingerichte, enigszins rommelig met decoratie en schilderijen.

5/5 - Perfect

Het appartement is goed gelegen - Ferrara, maar de omgeving is veel rustiger dan in de stad.

Het is onafhankelijk van de andere appartementen in het gebouw, heeft een aparte ingang.
Het is zeer schoon en goed ingericht. Een mooie tuin kan ook worden gebruikt. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Volledig raden wij deze plaats.

Ombretta F.
Eigenaar
15/05/2018
BEDANKT EWELINA. HET WAS EEN PLEZIER OM JE MOOIE FAMILIE ALS MIJN GAST TE HEBBEN.
4.5/5 -  Heel redelijk

Dankzij Gisele en Alexis voor hun huis in deze mooi gerenoveerde hoeve.

Extra bed toegestaan ons te verblijven in dezelfde kamer 5 (kinderen 9-7-5). Kinderen genoten van het verwarmde zwembad, paarden, katten, is zijn geliefde soep House, gebakjes...

Goed gelegen in de buurt van de schatten van de Soule en omgeving: Verna, Holzarte, Kakueta, Laas kasteel, Saint-Blaise ziekenhuis...

Mooie herinneringen, nogmaals bedankt!

4/5 - Klasse

Sinds 2000 heb ik vaak met mijn ouders in het huis. Het was wat we nodig hadden alles wat beschikbaar is en als de tijd iets werkte niet het was onmiddellijk vervangen of gerepareerd. Het huis is erg gezellig, met een kleine tuin, barbecue en terras. De foto's komen overeen met de huidige stand. Aan de ligt Haan op ongeveer 1 km afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt 600m. Het is ook verzorgd voor dierenliefhebbers en ruiters. Honden zijn toegestaan, en in de buurt is een manege waar je paard rijdt naar het strand kunt boeken. De eigenaren zijn erg vriendelijk en vriendelijk en ze naast de deur is er ook bijna altijd benaderbaar als er vragen zijn. Ik zou zo weer gaan!

TerrasTerras © EllenA @CC
TerrasTerras © EllenA @CC
VijverVijver © EllenA @CC
Zij-ingangZij-ingang © EllenA @CC
VijverVijver © EllenA @CC

Zoals hierboven kan niet geloven dat deze s ** t gat is nog steeds wordt geadverteerd. Ik schreef en vroeg om een terugbetaling van het geld betaald maar zelfs nog nooit kreeg een reactie. Hier zijn wat meer foto's zoals gezegd eerder vermijden de plaats.

Betegelde vloerBetegelde vloer © KarenMitch @CC
Vuile tabelVuile tabel © KarenMitch @CC
Kinderkamer Kinderkamer © KarenMitch @CC
Tuinmeubilair Tuinmeubilair © KarenMitch @CC
Afgedankte Tennisbaan Afgedankte Tennisbaan © KarenMitch @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Dit appartement huurde ik voor mijn zoon die kwam naar Miami. De locatie is geweldig, omdat zeer veilige, rustige en zeer Kortbij alle animatie, strand, openbaar vervoer en winkels. Ik was zeer gerustgesteld door de buurt en ook omdat hij had ter beschikking in het appartement, huishoudelijke pdt, wasmachine in de residentie, apparatuur toestellen boven. Heel goed ingericht. Zeer schoon. Ik kon krijgen in aanraking meerdere malen met de eigenaar die zeer specifieke informatie gaf. Het moet gewoon een droogrek voor Wasserij, en misschien de gordijnen meer blackout voor de nacht.
Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur.

4.5/5 -  Keurig

De rest van de vakantie volledig succesvol. Hoge kwaliteit cottage en mooie en authentieke plek. Rust, natuur, uitgangspunt van bezoeken aan de prachtige steden Albigenzische en Quercy, en uitstekende wandelingen in deze prachtige Gorges van de Aveyron (ondanks de wolken en de lage temperatuur van onze week...). Discretionaire bevoegdheid van de eigenaars, altijd beschikbaar en goed advies. Aanbevelen! Monique en Anan Bedankt voor deze uitwisselingen.
Naleving van een prachtige natuur.
Mr. Le Meur Quimper

aan de voet van de huur!aan de voet van de huur! © samlm22 @CC