VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Excellent

Prachtig appartement netjes voorzien van alle gemak
Airco werkt prima.
Schoon .
Hele leuke en fijne plek om te vertoeven.
Wij komen zeker terug .
Birgit en Johan.

Ontdek deze accommodatie
#77059 Appartement Tavira
5/5 - Bewonderenswaardig

Ik adviseren niet 100% maar 200%.
Ik heb net mijn familie verhuur, waren wij 10.
ontvangst 10/10 de villa: grote niets te zeggen bravo.
Ik heb reeds geadviseerd aan mijn vrienden en familie.
Baptist

Ilaria S.
Eigenaar
18/10/2018
De familie Baptiste was erg aardig en altijd hoffelijk, ze verlieten de structuur perfect netjes en schoon! consigliatissimi
Ontdek deze accommodatie
#8095 Villa Floridia
4.5/5 - Fantastisch

Geweldig verblijf. Het appartement is zoals beschreven, geweldige locatie, zeer schoon. De eigenaar is erg mooi en zeer betaalbaar. Alles was perfect. Ik beveel

Ontdek deze accommodatie
#61689 Bungalow Papetoai
5/5 - Klasse

Het boekingsproces werkte prima, het contact met Maria erg vriendelijk!

De Casa Contente is mooi, de straat hoor je alleen een beetje, de perfecte zwembad en de mooie tuin zeer ontspannend.

Wij onbeschrijflijk mooie dagen doorgebracht op deze locatie en zal zeker terug... een aanrader!

Harry N.
Eigenaar
18/10/2018
Bedankt Miriam, je bent weer welkom!
Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4.5/5 -  Magnifiek

We hadden een aangenaam verblijf in dit prachtige appartement met uitzicht op het strand en het zwembad van het hotel, met uitzicht op de Oceaan, en sommige ochtend hadden we het genoegen om te zien van de dolfijnen!
Het appartement is zeer goed uitgerust op een veilige plaats.
We vonden de gemakken, zoals airconditioning, een comfortabele elektrische bed, een kleedkamer te regelen thuis, een stofzuiger robot...
De Chantal eigenaar is zeer vriendelijk en weet werkelijk zijn om gasten te ontvangen als hij met grote aandacht moet. Het is erg snel ook beschikbaar indien nodig.
Een behuizing die ik zeer aanbevelen, we hadden een heerlijke vakantie en komen zeker terug!
Bedankt weer Chantal.

Ontdek deze accommodatie
#7086 Appartement Arue
4/5 - Klasse

Prachtig uitzicht, rustige en zeer goed ontvangen van de kant van Nikoleta. De villa is zeer goed uitgerust en ruime en exterieur aangelegd met een heleboel smaak. Een stukje paradijs.

Mooi dorp van Panormos in de buurt met goede restaurants en een leuke sfeer. Rethymnon ligt ook dichtbij.

Goed gelegen voor een bezoek aan de omgeving van Zuid naar West.

Ontdek deze accommodatie
#38601 Villa Panormos
5/5 - Fantastisch

Ioannis is de eigenaar van een grote. Het huis heeft alles wat u nodig hebt voor ontspannende en vredige vakanties. De particulier is de uitvalsbasis voor gratis en gelukkige feestdagen. Villa Lydi biedt dat allemaal.

Ioannis E.
Eigenaar
15/10/2018
Hartelijk dank - Ioannis
Ontdek deze accommodatie
#13482 Villa Andros
4.5/5 - Onvergetelijk

Hallo ik verbleven in dit hotel voor 2 weken en heb nooit een probleem. Internet-verbinding is goed, de keuken is perfect. De kamer was fantastisch en het ligt naast het beste strand in dit gebied.

Het is rustig gelegen en dicht bij het grote strand, wanneer is winderig kan je kleine strand Cabo Roig en geen probleem om te zwemmen en dicht bij mercadona winkel.

We hebben kleine kinderen en ze hield om te blijven, we komen zeker terug volgend jaar, positieve

Prachtige zonsondergangPrachtige zonsondergang © RuthA @CC
Ontdek deze accommodatie
#4884 Bungalow La Zenia
5/5 -  Heel geschikt

Hotel Niriides is een spectaculaire woning gelegen in Loutra op het prachtige eiland van Kithnos in de Cycladen, niet ver van de haven, wanneer je aankomt dat het lijkt niet waar!

De plek met het mooiste uitzicht in Kithnos! Het is de perfecte oplossing voor degenen die willen om te ontspannen. Het hoogtepunt van de appartementen is natuurlijk de locatie: het uitzicht is onbetaalbaar! Uit de structuur u de prachtige zonsopgang ziet en tegenover de eilanden Syros, Andros en Kea.

Nikos de eigenaar van het pand is een uitstekende gastheer, altijd aanwezig, goed geïnformeerde en attente en professionele en samen met alle medewerkers zijn erg aardig. Prachtige interieurs van de kamer en in perfecte Cycladische stijl, nieuwe structuur en luxe en zeer gedetailleerde in detail met alle voorzieningen.

Met ontbijt en uitstekende service. Onze kamer was zeer ruim, met een grote slaapkamer, grote kledingkast, ruime badkamer, en een fijn ingerichte privé-terras en volledig zeezicht.
U kunt beter niet kijken! Ontvangst, netheid, fantastisch ontbijt, personeel van de droom. Hoe zit onvergetelijke ervaring, ik adviseer het hoogst.
Ik zal missen de glimlach van Nikos, een man van grote hart, zeer beschikbaar, hoffelijk en humaan, maakte ons thuis voelen!

Wij zullen zeker terug!!!
Lia en familie

Vanaf het balkon van onze fantastische zonsopgangVanaf het balkon van onze fantastische zonsopgang © LIAE @CC
Adembenemende panoramaAdembenemende panorama © LIAE @CC
Prachtige zeePrachtige zee © LIAE @CC
Uitzonderlijke structuurUitzonderlijke structuur © LIAE @CC
Prachtige zeePrachtige zee © LIAE @CC
Ontdek deze accommodatie
#14148 Huis in Cycladische stijl Loutra Kythnos

Gerenoveerd appartement, centraal gelegen in Es Pujols dicht bij restaurants en supermarkten. De televisie niet bestond, zou het beter niet te schrijven dat de zaal wordt geboden, en het appartement geen ring heeft. Dit zijn de subtiliteiten omdat het wrijven komt wanneer ik betaald de borg. Mijnheer. Sergio, eigenaar van het appartement, zei dat naast het vooraf bepaalde bedrag ik betalen andere 74 moest € voor de laatste schoonmaak (alle andere aanbiedingen opgeven als de schoonmaakkosten afzonderlijk of niet zijn), echter ik betaald zoals vereist.
Wees voorzichtig en vraag netjes als huishouding opgenomen is!

FormenteraFormentera © Angelo80 @CC
Sergio O.
Eigenaar
09/10/2018
Goedemorgen Sig Angelo Ik wil ingrijpen bij uw beoordeling omdat er wat onjuistheden van zijn kant zijn .. Allereerst: eerst wist ze heel goed dat er geen wasmachine is en onder andere gezien de korte tijd die het was, zou ik weten of het was ging een vakantie of was hebben !!! (er staat onder meer geschreven over de verschillende dat er geen wasmachine is en is voor iedereen zichtbaar) punt 2 Schoonmaken) Ze wist heel goed dat het schoonmaken niet begrepen werd en we hadden aan de telefoon gepraat als inderdaad alle andere gasten !!! 3) Televisie helaas hadden we een storing zoals verteld door onze manager en deze dingen kunnen gebeuren op elke locatie en appartement in de wereld. Tot slot spijt het me dat hij dingen verkeerd zei (alleen voor de tv til ik mijn handen op, maar het kan gebeuren) en dat we hadden bevestigd aan de telefoon en in ieder geval is het ding dat me gelukkig maakt dat alle andere gasten niet zoals jij denken !!!!!!
Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols

Appartement in een staat van unhealthiness, erg vies, geen onderhoud, toestellen uit leeftijd, beddengoed en linnengoed versleten en vies genoeg water lekken in de badkamer, alle gesloten kasten heeft sleutels moet vertrekken haar stuff in de koffers, het is een schande van de kant van één van de eigenaar van een Frans, om te vermijden.

permanente werkomgevingpermanente werkomgeving © jeancri @CC
Patrick R.
Eigenaar
09/10/2018
Om het appartement te ontmoeten, heeft jeancri schone, nieuwe huishoudelijke apparaten afgeleverd:
AFWASMACHINE MIELE HOOG VAN BEREIK.
SHARP DUBBELE
WASMACHINE KOMT MET WATER.
ROBOT MAGIMIX.
DRUK OP AGRUME PRO SANTOS.
BLENDER DENWA.
BROOD BROOD.
MICRO -ONDES.
NIEUWE TELEVISIE.
BEDDING 1,60 MX2M NIEUW MET SUR-MATRASSEN.
BABY BED.
MEER OUDE HUISHOUDELIJKE APPARATEN MAAR IN PERFECTE VOORWAARDE VAN OPERATIE:
GAZINIÈRE VAN 80CM BREED MET OVEN.
WHIRLPOOL KOELKAST MET VRIESCASE, KOUD CIRCUIT HERHAALD DOOR EEN PROFESSIONEEL.
ONTVANGST SATELLIET.
en we openden en maakten voor het stel een kast beschikbaar!
PS: HET GAAT 1 JAAR NA ZIJN VERBLIJF.
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
4.5/5 - Excellent

Hallo agnes. Mezelf en zeven hadden goede en verkwikkende tijd in uw villa, en had een goede reis naar huis. Dank u voor uw bezorgdheid, beste tel Dave en Steven.

Onze lunch tijdens september. wensenOnze lunch tijdens september. wensen © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf

Grote zwendel die deze aankondiging is te vluchten! Het is vies, ruikt muf, de matrassen zijn zeker meer dan 100 jaar, geen barbecue!
Gedwongen om op te ruimen die aankomen!
Zeer slechte verblijf!

Het hoofd van alle bed gekleurd geelHet hoofd van alle bed gekleurd geel © Enaeri @CC
De badkamer beschimmeldDe badkamer beschimmeld © Enaeri @CC
Exteriors niet onderhoudenExteriors niet onderhouden © Enaeri @CC
Ontdek deze accommodatie
#56990 Appartement Ahetze
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Appartement is ideaal voor een familie verblijf, schoon, goed uitgerust, eigenaar luisteren.

Patrick R.
Eigenaar
03/10/2018
Ik dank u Aziz voor uw oprechte getuigenis.
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
5/5 -  Heel redelijk

We waren 13 volwassenen en 2 kinderen op jonge leeftijd en dit vakantiehuis hebben we aangename momenten met vrienden doorbrengen. 2 niveaus hebben toegestaan ons om wakker te blijven 's avonds laat terwijl kinderen te op de begane grond slapen lagen.
De instelling is subliem en goed dat alle geboren in de regio, die wij hebben genomen hun ogen; de bovenste Doubs in al haar glorie!

Volledig raden wij dit huisje. De eigenaren zijn flexibel en opvang.

De benoeming wordt genomen voor volgend jaar :)

Ontdek deze accommodatie
#65359 Chalet Malbuisson
4/5 -  Super

Ons verblijf was de beste van ons leven. Rustig, ontspannen. Enkele minuten van de hoofdweg en Péreybère strand.
Volledig gemeubileerd. Stand van de nieuwste apparatuur en hygiënisch. Comfortabel en ruim.

We waren volledig tevreden en zou er opnieuw gaan zonder na te denken tweemaal.

Prijs/kwaliteitverhouding!

ruime woonkamerruime woonkamer © ZainabE @CC
Ontdek deze accommodatie
#22906 Villa Pereybere

Home komt niet overeen met de aankondiging: geen warm water voor douche, meubilair gebroken en verschoten, geen toegang tot internet, niet schoongemaakt bij onze aankomst, lakens en kussens van dirty House (korte rondleiding door het grote oppervlak om producten van te kopen) reinigen en kussenslopen...), grepen van gebroken ramen, ligstoelen en parasols in een erbarmelijke staat, enz...
Alleen het zwembad komen overeen met de beschrijving.
We hebben niet de gelegenheid om naar een hotel in te korten van het verblijf en de eigenaar zich doof gehouden om een kleine vergoeding voor de kosten.

lopen in de douche? Pommel opgelaptlopen in de douche? Pommel opgelapt © MartialC @CC
Ontdek deze accommodatie
#65409 Villa Midoun
5/5 - Fantastisch

Dit appartement is als een nest ... Laat het me uitleggen: het is rustig, het is hoog, het is gezellig en heeft een prachtig uitzicht op Tossa en de zee De eigenaar is charmant, en punctueel. luisteren.
Het appartement beschikt over enige positieve: het is helder, de keuken is compleet, de wifi werkt prima, het is schoon en comfortabel ... niets ontbreekt! We waren met onze 15 jaar oude dochter en toen in Tossa Ik hoop echt dat dit appartement is beschikbaar voor onze data zijn !!!!
We zullen zeker terugkomen !! Ik adviseer ..... 5 Sterren.

Julio T.
Eigenaar
01/10/2018
Bedankt Alex voor het regelen van het appartement.

Blij dat je een goed verblijf had.

We hopen je snel te zien.
Ontdek deze accommodatie
#59589 Appartement Tossa de Mar
4/5 - Bewonderenswaardig

Het huis ligt aan het einde van een rustige straat. Een prachtige tuin, dicht bij het strand en het centrum van San Teodoro.

Het enige nadeel is met air conditioning en een heleboel extra (geen WiFi) stoelen in de tuin moeten worden vervangen of gerepareerd en glazen, messen, vorken enz zijn allemaal verschillend. Uiteindelijk hadden we een prachtige vakantie, zonen (25 en 27 jaar oud) had de tijd van hun leven. San Teodoro is een geweldige plek om te worden en dit huis een moeite waard een bezoek.

Ontdek deze accommodatie
#20629 Huis San Teodoro
5/5 - Fantastisch

Warm onthaal van Gerard beoordelingscommentaren naar ons te luisteren in de 2 maanden van ons verblijf, hij ons kwam en ons aan de luchthaven te drijven met vriendelijkheid.

De residentie is ideaal gelegen tussen de Oceaan en Black Beach aan de ene kant en winkels is: voedsel, restaurants, postkantoor, artsen, enz. aan de andere. Het witte zand stranden niet zijn niet ver van het balkon hadden we een kans om dolfijnen, en met name de walvissen (in augustus) en de stamgasten Zie: 2 pirogues van de visserij en tientallen jongeren uit het surfen (een traktatie) voor huisvesting niets te zeggen , wij regelen de meubelen op onze eigen manier: 1 Bank, 1-persoonsbed van 90, tuinset voor 6 personen op het balkon die is van de studio door een grote erker gescheiden en 1-persoonsbed van 90 en 1 sofa houden in de keuken goed uitgerust en ruime studio doet niet in. SE probleem voor maaltijden van 5 mensen ik wil je voelen al het goede dat ons verblijf maar u zelfs zien hem door u in het kort, wij zijn zeer goed voor de droom te komen voor een verblijf in Polynesië en Tahiti.

Gérard T.
Eigenaar
26/09/2018
Francoise, hallo 'Ia ora na' Je zult ongetwijfeld terugkeren naar Polynesië om dit prachtige land verder te verkennen.
Je zult weer goed ontvangen worden
omdat je het verdient
Ontdek deze accommodatie
#45460 Studio Punaauia
5/5 - Excellent

Dit is een geweldige zoveel buiten als binnen, rustige en zeer comfortabele, een warm welkom van de eigenaar met een kleine specialiteit die ons te wachten in de koelkast, en deze plafonds in de kamers!

Sublieme kluizen! voor mij is het een droom werkelijkheid: slapen in een kapel van de 15e waar het zeker heeft doorgebracht veel evenementen!

Ahh, als de muren konden praten! Kies dit huisje zonder aarzeling!

Goede vakantie, er zijn veel plekken om te bezoeken rond!

Ontdek deze accommodatie
#50009 Oude Kapel Saint Martin de Sanzay
4.5/5 - Fantastisch

"Les Euphorbes" is een comfortabel, schoon en zeer goed onderhouden huisje waar we voelden ons zeer veel thuis in elk van onze 4 vakantie blijft. De hoge kwaliteit is ongewijzigd stabiel gebleven door de jaren heen. Bij mooi weer kunt u op het overdekte terras heerlijk buiten ontbijt en geniet van de tuin, zon of lekker luieren in de schaduw en zwemmen in het zwembadje in de tuin van het huis of profiteren van het grote zwembad van de verhuurder. Zelfs bij slecht weer is logeren in het huis zeer aangenaam omdat heeft men een prachtig uitzicht in de mooie en goed onderhouden tuin behorend tot het huis door de grote glazen deuren.
Het huis is uitgerust met alles wat die u nodig heeft voor een langdurig verblijf. Als iets tijd missen moet, graag de hosts helpen. Corinne en Bernard zijn uniek gastvrij en Nice, aanspreekbaar en zij zorg, indien nodig.
In de omgeving ook alle belangrijke is winkelen in een echt geweldig slagerij en bij een goede bakker in Cucuron, markten en supermarkt in Lourmarin, restaurants te bereiken is een goeie in Vaugines voet daarvan.
Hoe hebben tot nu toe geen huisje gevonden die moet iets in de buurt veel positief, zoals de "Les Euphorbes" door Corinne en Bernard aanbieden. We willen altijd vakantie hier hoe dan ook in de toekomst.

Ontdek deze accommodatie
#19451 Provencaals Huis Vaugines
5/5 -  Heel goed

We hadden een geweldige verblijf in dit prachtige appartement aan het strand.
Het appartement is super goed uitgeruste, rustige en goed geventileerde. In het geval van hoge hitte is het appartement volledig voorzien van airconditioning. Het grote bed van 2 m x 2 m is super comfortabel!

De eigenaar, Bea, is erg vriendelijk. Ze deed alles om ervoor te zorgen dat ons verblijf te laten verlopen. En de bovenkant, dit zijn de pass-hotel aangeboden, met toegang tot het zwembad, de sauna, de hammam op de sportschool aangeboden voor 2 volwassenen!

Het was een droomvakantie, we komen terug!

Bedankt weer Bea

Directe toegang tot het strand, gewoon beneden de residentieDirecte toegang tot het strand, gewoon beneden de residentie © PascaleBT @CC
Bea R.
Eigenaar
20/09/2018
Hallo Pascale,
Bedankt voor je reactie. Het was een genoegen om je te verwelkomen. Tot binnenkort, hoop ik.
Ontdek deze accommodatie
#50851 Appartement Arue
4/5 - Sensationeel

We hadden een heerlijke vakantie in Toscane. Casa nerone heeft veel geholpen. de locatie is uniek mooi. de totstandbrenging van eenvoudige en functionele zonder geen onnodige pracht. Er is nog geen niets. het huisje is veel plaats. Men kan krijgen onder bomen van de schaduw of de zon kunt genieten. Davide en anneliesa zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
we zijn zeker nogmaals in de casa nerone vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#5808 Toscaans Huis San Gimignano
5/5 - Sensationeel

Mijn partner en ik bleef voor een week in het appartement van Elke en zeker de vakantie voor ons onvergetelijke zal blijven. Elke is altijd geweest zeer nauwkeurig en punctueel in het beantwoorden van al mijn vragen en gaf me een hand te vinden van een betaalbare huurauto en alle logistieke problemen oplossen.
Paros eiland is een juweel en het huis, wat uitstekend is en mits alles vooral een mooi heeft, groot terras met grote bekijkt, waar we echt mooie momenten, vooral vanaf de schemering, (overdag aan het terras is onder doorgebracht de zon).
Elke was zeer aandachtig naar onze behoeften en om zich te verontschuldigen voor het feit dat de wasmachine had een probleem hij bood ons een diner in een restaurant in Parikia.
de locatie is goed, maar u moet nog een auto of een scooter te omzeilen (iets dat is de moeite waard in ieder geval omdat het eiland moet olMeeting alle)

Ontdek deze accommodatie
#30959 Appartement Paros (Parikia)
4.5/5 - Opmerkelijk

Hallo waren vakantie prachtig! En ja, ik neem opnieuw kleine mediterrane planten :) :) Ik vond ze vandaag - kijk naar de foto en ik ben erg blij!
Helaas, ik heb de geit bladeren niet - misschien volgende zomer;) best regards

Plumbago, geit-bladeren, sedum...Plumbago, geit-bladeren, sedum... © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
4.5/5 -  Formidabel

Uitstekende vakantie met het gezin in deze hoek van Beieren. Het appartement was schoon en gezellig, goed uitgerust, hoewel een beetje (in de kelder NAT). De eigenaren zijn erg mooi en gaf ons waardevolle adviezen voor wandelen, een bezoek aan München, de lokale festiviteiten... Ideaal voor wandelaars, fietsers, zwemmers (vele meren in de buurt) en skiërs!

Ontdek deze accommodatie
#3527 Appartement Hausham
5/5 - Grandioos

Het dorp is fenomenaal, ideaal voor ontspannende dagen en ontspannen. Het huis is zeer comfortabel, volledig uitgerust en ligt op een prachtige locatie, een 5-minuten lopen van het strand.
De buiten ruimten zijn prachtig, allemaal zeer goed behandeld en veel van de persoonlijke levenssfeer.
Wij houden te blijven en een groot verlangen om terug te gaan. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ontdek deze accommodatie
#42749 Villa Carvoeiro
4.5/5 - Perfect

Dit verblijf in de cottage land bracht ons een adem van verse lucht.
We liked de eenvoud en de vriendelijkheid van onze gastheren, en genoten van deze authenticiteit.
We hebben genoten van hun groenten en met name hun tomaten

Michel M.
Eigenaar
10/09/2018
Hallo,
Bedankt voor je bericht, we hebben je heel veel plezier mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet.
Marie-Pierre Manaud
Ontdek deze accommodatie
#16161 Natuurstenen Huis Saint Loubès
4.5/5 - Opmerkelijk

Groot verblijf in Maria en Judith die ons hartelijk verwelkomde en maakt ons ontdekken hun prachtige park rondom het huisje hebben beide met veel moed.
Het omzetten van alles zodat je een goed gevoel...
Resultaat, wil je rustig, rust en het landschap zodat dit vakantiehuis is voor u gemaakt.
Veel dank aan Maria en Judith voor hun gastvrijheid en goede adviezen voor bezoeken, restaurants en andere...

De top!De top! © HDANIEL @CC
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva
5/5 - Bewonderenswaardig

Een werkelijk zeer, zeer graag mooi en zeer schoon vakantiehuis op een rustige locatie. Het huis is perfect uitgerust, biedt veel ruimte en is prachtig ingericht. De tuin is een droom en de ideale plek om te ontspannen. Onze hond heeft gevoeld zeer comfortabel. Er is zelfs een ping pong tafel. De eigenares is erg aardig. Wij kunnen het Huis aanbevelen.

Ontdek deze accommodatie
#43881 Huis Oltingue
5/5 - Opmerkelijk

Zijn van verschillende jaren dat mijn familie (dit jaar slechts mij en mijn vrouw) besteden onze vakantie Sardienen in dit mooie appartement van Ms Lycia.
De eigenaar is exquise en zorgvuldig om te anticiperen op elke behoefte. Elk jaar zal meer comfortabel en gezellig appartement doen (in de winter) maken van verbeteringen (dit jaar vonden we vervangen al de ramen met dubbele beglazing en mosquito netten, ook de buitenkant van het huis is werd gepleisterd en beschilderd weer; Tot slot het retiled was het prachtige terras).
Het huis ligt in het historische centrum van Orosei en is zeer licht, ruim en functioneel.
Beneden is er een kleine parkeerplaats (4-5 zetels), maar we laten de auto in de voorste Piazza Sant'Antonio aanbod gemakkelijk parkeren (ongeveer 100 m van het huis).
Maar het hoogtepunt van het huis is het prachtige terras waar we eten diner en de uren van de avond (ik foto's bijvoegen met een glimp van het uitzicht vanaf het terras).

Het huis van Lycia is voor ons een beetje ons tweede huis!

Uitzicht op het terras en de weergave.Uitzicht op het terras en de weergave. © PaoloB @CC
Ontdek deze accommodatie
#34811 Appartement Orosei
4/5 - Klasse

Les: Dank Jan voor een mooie vakantie. De villa is mooi, het uitzicht fantastisch en Jan en Liudmila zijn prachtige hosts. We hebben genoten van onze tijd in Lefkada en ik dank u voor uw hulp en vriendelijkheid. Take care totdat we elkaar weer! Gemma: Een vakantie om te onthouden, 2 weken van geluk

Een vakantie om te onthouden...Een vakantie om te onthouden... © JG01 @CC
Ontdek deze accommodatie
#40384 Koloniaal Huis Katouna
4.5/5 - Perfect

Een mooi huis, voeten in het water, net gescheiden van het strand bij het privé zwembad op het terras en 25 m van het gazon...

Bekijk Blackrivier Bay, rustig, zonder enig ander lawaai in de ochtend als de parkieten en andere vogels zeer veel op deze plaats, een plaats van uitzondering... wij stilstaand wonder waarom we is terug in Frankrijk!

Ontdek deze accommodatie
#69596 Bungalow Rivière Noire
5/5 - Sensationeel

Zeer vriendelijke en behulpzame gastheren. Geweldige locatie, met de bus of Metro in een paar minuten in de stad. Ruim appartement, goede bedden, ingerichte goed keuken. Op elk gewenst moment opnieuw.

Ontdek deze accommodatie
#77225 Woonboot Amsterdam
5/5 - Bewonderenswaardig

Ruime, schone, appartement eigenschap geluiddicht, mooi heel mooi stil. Comfortabele kamers. Open prachtig ingerichte woonkamer en TV. Ultra vriendelijke en goed advies van de eigenaar, alle benodigde gidsen zijn beschikbaar voor een rondleiding door de stad en haar omgeving. Allemaal in de buurt te voet in 10 minuten, winkels, restaurant, metro, vervoer, fiets... . Eigenaar zeer afgestemd. Prachtig appartement. Zeer mooie keuken en vul beide zijn ideale simple.situation het grand: groot houten terras planten, met inbegrip van een barbecue voor een succesvolle ontbijt en happy hour! Aanbevelen en ga zeker terug!

Ontdek deze accommodatie
#51077 Appartement Rosemont La Petite Patrie
5/5 - Schitterend

Foto's van het huis en de bijbehorende bijlagen zijn zoals.
Wat niet kan worden gezien in de foto's is vriendelijkheid die behandelde ons de eigenaars van het huis, met de details die uw verblijf nog leuker.

We passeerden een paar ongelooflijke dagen genieten aan het zwembad, het landschap en de rust.
Een prachtige plek.

Ontdek deze accommodatie
#14161 Plattelandshuis Paredes de Coura
5/5 -  Zonder weerga

Appartement is perfect overeenkomt met de beschrijving!!
Ruim huis, verzorgd, schoon, voorzien van alles wat u nodig hebt! Eigenaren, gastvrij en behulpzaam!!

Directe toegang vanuit de tuin van het huis in een rustige inham in augustus met helder water en veel vis! Uitzicht op zee, achter het huis een weg in het bos waar u met de kinderwagen wandelen kunt! Slechts een paar minuten lopen prachtige andere stranden!

Grote waarde!

Ontdek deze accommodatie
#48127 Villa Cala Liberotto
5/5 -  Heel geschikt

We hadden een geweldig verblijf bij de heer Pinto, die weet hoe te blijven rustig en spreekt zeer goed de Franse.

De villa is nog mooier dan op foto's en heeft een ideale locatie voor een bezoek.
Mooie buitenkant, zwembad en prachtig uitzicht over Nazaré zonsondergang als een bonus!

Verhuur aan bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#66934 Huis Alcobaça
5/5 - Opmerkelijk

We weten niet de partij en we verbleven in 6 in het huisje: ontbijt, ideale locatie voor 6, zeer mooie tuin en zwembad. Keramiek workshop en fiets naar de cottage huren. Visites (Rocamadour, Pennes d'Agenais, Pujols, Puy L'Evêque) en fietsen langs de partij. Goed geheugen van deze week bij Duravel!

Op de van de fietstocht van huis VélorouteOp de van de fietstocht van huis Véloroute © ERVR @CC
Bij het zwembadBij het zwembad © ERVR @CC
Rustig zwembadRustig zwembad © ERVR @CC
Ontdek deze accommodatie
#42944 Natuurstenen Huis Duravel
3/5 - Matig

Ondanks een modern, schoon, prettig om te leven met zijn huis met zwembad. Een eigenaar die tot in de perfectie van zijn onroerend goed geeft... ze echter vergeet om te voorkomen dat klanten voor €2400 15 dagen zij u niet in staat zijn om te slapen vanwege de nationale 340 die draait onder uw windows! Er is ernstige misleiding op de advertentie die doet deze gevaren niet bepalen! En voor goede reden! Jammer dat we niet zou terugkeren, omdat we niet de cash koeien!

De N340 naar links en rechts van het Parlement op 50 mDe N340 naar links en rechts van het Parlement op 50 m © oreedubois @CC
Ontdek deze accommodatie
#35795 Villa Les Tres Cales
5/5 - Grandioos

Dank aan Papitou en Maminou...
We hebben een onvergetelijke week.
Prachtig huisje, mooie plek.

Ontdek deze accommodatie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Fantastisch

Zeer mooi huis in een rustige locatie met prachtig uitzicht. Heel voldoet aan de beschrijving, waarde, want geld echt heel eerlijk te zijn is.

De ontvangst was erg vriendelijk en de reactie van de directe eigenaars in het geval van storingen.

Veel activiteiten en mooie dingen te zien in de buurt.

Kortom, hadden we een geweldige vakantie aan de voet van de Ventoux!

Ontdek deze accommodatie
#4203 Plattelandshuis Bédoin
4/5 - Onvergetelijk

Een prima locatie aan de boulevard. De inrichting is sober, maar alles is aanwezig. Het parkeren kan een probleem zijn.
Oostende is op loopafstand, anders drie haltes met de tram (1,50 per rit ).
Op zondagen is er een uitgebreide markt langs de boulevard.
Een bakker is op honderd meter aanwezig.

Ontdek deze accommodatie
#54934 Appartement Oostende
4.5/5 - Subliem

We werden zeer goed ontvangen door de eigenaars, de plaats is gastvrij en rustig, het huis comfortabel, een beetje warm, maar zeer schoon met alles wat nodig is om te eerste ontbijt, een terras met uitzicht op de rivier de Douro. We hadden een uitstekende tijd voor vakantie. De Portugezen zijn ze zeer hartelijk danken.
Dankzij onze eigenaren.

Ontdek deze accommodatie
#23591 Plattelandshuis Sande
5/5 - Schitterend

Een van de beste eigenschappen die we hebben verbleven in 3 decennia van cottages met 1 of 2 per jaar.

Gemakkelijk te vinden op de hoofdweg (rustig) belangrijkste. Uitstekende parkeren bij het huisje. Legde heel goed uit, ruim en comfortabel interieur. Schoon en netjes met veel verlichting en stopcontacten. Ruime badkamer met douche van de gemakkelijk te gebruiken naast de slaapkamers over de landing.
De trap was een kunstwerk - prachtige eiken loopvlakken en newel berichten. De houtkachel was gemakkelijk aan het licht en uitstekende warmte zonder mess - en extra logs van gaf over de werf, in plaats van te gaan op zoek. De keramische kookplaat-werking was niet duidelijk maar de nuttig instructieblad waardoor ons het uitwerken.
De landing had twee stoelen om te kijken naar de zeer gevarieerde vogels die kwam voor een bezoek aan de drie feeders gespannen over een paar voeten weg. Vinken, groene vinken en een winterkoning en een boom klimplant toen we aankwamen- en wij zijn geen vogelaars. Geen rode eekhoorns als het is niet het seizoen.
De locatie was zeer handige - halverwege tussen Kirkby Stephen en Sedbergh en je kon gemakkelijk lopen naar viel eind wolken voor uitzicht over Harter viel en wilde Baugh viel.
De Karen

Steve H.
Eigenaar
22/08/2018
Beste John.
We zijn echt gevleid door uw opmerkingen, heel erg bedankt!

Vriendelijke groeten. Steve.
Ontdek deze accommodatie
#44327 Natuurstenen Huis Ravenstonedale
4.5/5 -  Magnifiek

De verhuur is zoals beschreven, zeer schoon, zeer rustig. het zwembad is goed onderhouden. Goed gelegen accommodatie, auto essentieel. De eigenaar Irina, is erg aardig en luisteren naar zijn gasten. niets ontbreekt in dit zeer goed ontworpen behuizing. We raden deze plaats. Riva di Solto is een vrij kleine stad en wandelingen zijn vele. de boot stopt op Monte Isola, Riva di solto

Lago van Iseo Lago van Iseo © mokascap @CC
Riva di soltoRiva di solto © mokascap @CC
het zwembad en de behuizing achterhet zwembad en de behuizing achter © mokascap @CC
Zonsondergang gezien vanaf het terrasZonsondergang gezien vanaf het terras © mokascap @CC
de Zorzino-kerkende Zorzino-kerken © mokascap @CC
Irina M.
Eigenaar
22/08/2018
Heel erg bedankt, het was een genoegen om je te ontmoeten!
Ik hoop je weer te zien, Irina
Ontdek deze accommodatie
#26094 Appartement Riva di Solto
5/5 - Excellent

Ruime moderne suite met twee balkons. Het appartement bevat een parkeerplaats in de garage. We genoten van de wasmachine voor een langer verblijf. Het uitzicht vanaf het balkon was direct op de bergen, het kasteel en de kerk :-) De eigenaar (Matteo) was altijd vriendelijk en behulpzaam

Ontdek deze accommodatie
#59928 Appartement Ossana
4/5 -  Prima

Hallo, goedemorgen. Ongeveer 5 dagen geleden vroeg ik over een huis dat u geadverteerd. De aankondiging is de 21519, Provençaalse huis in Jerica, Castellon. Ik heb nog geen antwoord ontvangen en niet als ik moet beantwoorden de name of uzelf. Ik vraag mijn moeder iets, dank u!

Ontdek deze accommodatie
#21519 Provencaals Huis Jérica
4.5/5 - Schitterend

Mooi huis waar niets ontbreekt. Alles is ontworpen om maximaal comfort te bieden!
Zwembad en buiten onberispelijke ook.
Zeer rustige plek, perfect om te genieten en te ontspannen.

Welkom bij de beste van het beste!... Niet denken en ga ervoor!

Ontdek deze accommodatie
#21012 Dorpshuis Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Excellent

Prachtig moderne villa, van alle gemakken voorzien, heel comfortabel. Heel warm welkom door de eigenaar. Faciliteiten op het terrein zijn leuk voor kinderen (voetbal, voetbaltafel, patanque, schommel, tuin). Veel privacy en schitterend uitzicht over Nazare (aan zee). Absoluut aanrader!

Ontdek deze accommodatie
#66934 Huis Alcobaça
4.5/5 - Sensationeel

Hadden een aangenaam verblijf. Comfortabel en zeer goed uitgerust huisje. Rustige omgeving, ideaal om uit te rusten. Mooi zwembad. Huis van de zeer vriendelijke eigenaar.

Ontdek deze accommodatie
#58619 Villa Cébazan
4.5/5 -  Heel goed

We hadden een mooie tijd bij Casa Contente.

Het is een prachtige villa gelegen in prachtig vreedzame en particuliere tuinen. De drie slaapkamers zijn ingesteld op de begane grond die ze koel in de hitte van de zomer houdt.

De woonkamer op de begane grond uitkomt op het terras van het zwembad en het mooie zwembad. De goed uitgeruste keuken is gelegen op de bovenste verdieping naast de woonkamer. Dit uitkomt op het dakterras met prachtig uitzicht en uitstekende buiten te dineren.

We zouden zeker terug naar deze villa ook gelegen slechts tien minuten rijden van de faciliteiten aangeboden door Lagos maar blijft vreedzame en privé.

De familie Lincoln

Harry N.
Eigenaar
18/08/2018
Bedankt Graham!
Maria en ik hebben er ook van genoten!
Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
5/5 -  Heel redelijk

Zeer mooie hospita (familie). Het huis is ingericht. Alles wat je nodig hebt. De locatie is top, vrijwel in het midden van de wijngaard.

Nicolas K.
Eigenaar
16/08/2018
Dankjewel.
Ik ben blij dat je een goed verblijf hebt gehad.
Marie klur
Ontdek deze accommodatie
#13032 Huis Eguisheim
4/5 -  Heerlijk

Een net en verzorgd vakantieverblijf. Rustig gelegen. Attente eigenaren die tijdens ons verblijf zelf op vakantie waren, maar er voor gezorgd hadden dat wij bij aankomst prima ontvangen werden door een stand in. Mooie omgeving ook en door de ligging op 1.000m hoogte 's nachts afkoeling die een goede nachtrust ten goede komt in warme periodes.

André G.
Eigenaar
14/08/2018
Heel erg bedankt voor je reactie.
Met onze beste berichten van Franches-Montagnes.
A. Grin & D. Dobler
Ontdek deze accommodatie
#21045 Appartement Les Breuleux
4.5/5 - Klasse

Wij brachten een fantastisch verblijf in de stad van Ban Phe.
Het huis is mooi en comfortabel, zwembad uitstekend, goed gelegen, saleng of essentiële scooter naar ballads.
Dankzij Lionel voor het organiseren van ons verblijf en zijn goede vooruitgang!
De stad van Ban Phe is de moeite waard en voldoen aan haar bewoners blijft een goed geheugen.

Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
5/5 - Onvergetelijk

Niet alleen het appartement is perfect aangepast aan de beschrijving, de prachtige en ongerepte, maar dat vriendelijkheid en aandacht voor Adelina onverslaanbaar waren. Ontvangen van ons met een eindeloos aantal aanbevelingen, ondersteunt gedrukt en zelfs prachtige zelfgemaakte jam.
Zonder twijfel, onze eerste keuze wanneer we naar Lissabon terugkeren.

Mooie inrichting, ontvangst met vers fruit, bloemen, Porto... Onvergetelijk verblijfMooie inrichting, ontvangst met vers fruit, bloemen, Porto... Onvergetelijk verblijf © TaniaMzM @CC
Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
4/5 - Schitterend

De villa is consistent met de beschrijving van de advertentie en de foto's, we hadden een aangenaam verblijf met het gezin, we hebben genoten van een mooie en zeer goed onderhouden complex, dicht bij het strand, rustige avond, betreden water, het schone strand winkels en weinig Druk, met een zeer goed uitgeruste keuken voelt als thuis. maar vooral de eigenaar zeer vriendelijk en zeer responsief. Ik zal opnieuw huren zonder aarzeling.

Ontdek deze accommodatie
#67316 Villa Mirleft
5/5 -  Keurig

Maria is een mooi persoon en haar huis in Furnas is schattig.
Het huis is schilderachtig, heeft alle beschreven voorzieningen en dingen die u vinden zou in een huis (schaar, naald en draad) maar zonder het gevoel alsof we hadden gekaapt andermans leven...
Zoals kan gebeuren wanneer een plaats tot betaalbare om waar te zijn lijkt. Maria geprobeerd om ons te ontmoeten, maar we hielden elkaar missen. Dat was fijn door ons omdat we het huis voor haar privacy hoewel het ligt middenin de stad.
Wat was niet beschreven, was de enorme achtertuin waar we zaten op de ligstoelen die terug, zodat we kunnen drinken van wijn en kijken naar alle van de sterren die schijnen zo helder op een heldere nacht in de lucht van Azorian gedraaid.
Een tien minuten lopen naar de Poca Da Dona Beija hot springs en aan de overkant van Terra Nostra garden was perfect. Afgezien van het zien van de andere vulkanen, is recht in het midden van Furnas waar we wilden worden. Echt kon niet mooier zijn geweest en we manier die meer ruimte dan we nodig hadden. bent u een persoon die op zoek is om te ontspannen in een koele omgeving (vooral buiten) met koffie wijn thee etc. is deze plek is voor jou.

Ontdek deze accommodatie
#49887 Huis Furnas
4.5/5 -  Keurig

We hebben tien dagen in deze prachtige plek. Het huis is goed uitgerust en de buitenkant is prachtig, het zwembad, barbecue, de grond... Cartaxo is ideaal gelegen om excursies, zowel in het zuiden, naar Lissabon, aan de kust, Obidos, Peniche, zoals naar het noorden, Foz do Arelho, Sao Martinho do Porto, Nazaré... De eigenaars, charmant, zeer gastvrij, behulpzaam, prachtige mensen. Bedankt voor alles, Maria Isilda en Mario.

Ontdek deze accommodatie
#72476 Maisonette Cartaxo
4/5 -  Heel geschikt

Huis van campagnes in de buurt van Gonnesa, op een strategische positie te bereiken van de stranden van Sulcis, Noord en Zuid. Gezellige, goed onderhouden en functioneel met ruimte op de veranda te eten en een barbecue. Let op: supermarkt in de buurt. Eigen Michele zijn vriendelijk en behulpzaam, zowel voor de behoeften van het verblijf en informatie te verschaffen over toeristische attracties en restaurants in het gebied opties. Aan te bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#58055 Plattelandshuis Gonnesa
4.5/5 -  Zonder weerga

Mooie omgeving, goed aangelegd, zeer goed uitgerust villa en zwembad nikkel.

Contactpersoon beschikbaar en hartelijke; personeel was vriendelijk. Er waren acht van ons en wij zijn op geen enkel moment voelde verkrampt. Bovendien, de tijd was onderdeel van en dus we konden genieten van het buitenleven hele week (barbecue, petanque,...).

Aanbevelen.

Francine L.
Eigenaar
11/08/2018
Bedankt voor je reactie. We doen er alles aan om de huurders tevreden te stellen. Bedankt.
Ontdek deze accommodatie
#21012 Dorpshuis Saint Florent sur Auzonnet
5/5 - Schitterend

Het is een perfect appartement voor het gezin, we waren zeer comfortabel en de eigenaren waren zeer correct

Ontdek deze accommodatie
#57013 Appartement Benidorm
4/5 - Excellent

Zeer goede eigenaar, beschikbaar en geeft zeer goed advies. Laura gaf ons zijn groente tuin producten en een uitstekende Blackberry jam.
de plaats is ideaal als u wilt rusten en bezoek Porto op hetzelfde moment, moet een auto hebben maar te gaan op Porto (5 km), voorspellen vervoer gemeen ok maar 40 tot 45 minuten. Zelfs als het appartement leed wat waterschade vóór, brachten we een geweldig verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#2497 Appartement Vila Nova de Gaia
5/5 - Excellent

Identieke foto's op de site, alles zeer schoon en aangenaam.
Zeer ruime en lichte, snel en met een goede internet-toegang.
Een zeer aangenaam verblijf en vriendelijk personeel, geweldige prijs/kwaliteitverhouding

Ontdek deze accommodatie
#49887 Huis Furnas
3.5/5 - Matig

De: het grote zwembad omringd door planten, landschap met olijfbomen in de buurt van de gastvrijheid van de eigenaars-: het is niet opgegeven op de aankondiging dat er van 2 appartementen en niet een enkele huis, zo bundelen op partager.heureusement 2 gezinnen die eisen waren kalm en koel.
niet functionele meubelen: stoelen hoogte niet aangepast een de dining room tafel, vuile en ongemakkelijk Bank, matras in de kamer naast de badkamer in een erbarmelijke staat keuken niet: geen afdruipplaat voor vragen de gerechten, geen snijplank kurkentrekker breekt, crooked penningmeester, koffie-/ theevoorzieningen niet functioneel (het gewricht niet) hebben we gekocht sommige keukengerei om te koken.
een fan zou welkom zijn, omdat geen air con of fan die dit de 1e keer dat we een huis in Italië zonder zelfs een ventilator is huren, gezien de hitte geen luxe is

Foto zwembad dolcedoFoto zwembad dolcedo © SylviaPerlangeli @CC
Sara V.
Eigenaar
07/08/2018
Het spijt me dat de dame zich niet goed voelde. Ik heb het huis perfect schoongemaakt en de badkamer en keuken hebben net vernieuwd en ik vond het huis aan het begin vies en ik kreeg niet eens de schoonmaak, ik begrijp het niet als er iets ontbrak dame had het bijvoorbeeld kunnen vragen aan de ventilator en in de keuken waren alle keukengerei om me een hoop verkeerde dingen te koken omdat ik in het begin vroeg of ze goed waren en ik goed antwoordde, ik begrijp de reden niet waarom dit stekende
Ontdek deze accommodatie
#15339 Villa Dolcedo
4.5/5 - Excellent

We verbleven twee nachten in dit pension (een paar en een tiener).

We werden hartelijk verwelkomd. De instelling is mooi en prachtig zwembad. De plaats is zeer rustig gelegen, maar dicht bij de karakteristieke plaatsen van de Soule.
De kamer was schoon en ruim. De host tabel is stevige en het advies van de eigenaars.

Een adres aan te bevelen!

Ontdek deze accommodatie
#73621 Oude Boerderij Arrast Larrebieu
5/5 -  Heel redelijk

Identieke foto's op de site, alles zeer schoon en aangenaam.
Zeer ruime en lichte, gewassen vellen elke dag in de ochtend.
Een zeer aangenaam verblijf en vriendelijk personeel, geweldige prijs/kwaliteitverhouding.

Ontdek deze accommodatie
#49887 Huis Furnas
4.5/5 - Opmerkelijk

We verbleven in deze eigenschap 25 personen (6 koppels met kinderen) Home: gastvrijheid gerealiseerd door de eigenaar met een rondleiding door de eigenschap en uitleg van de werkingsregels worden alleen de regels van goed gedrag en te leven als een huurder moet respecteren de Villa: uitermate geschikt voor onze fractie, voor een week met elkaar gemeen maar ook een privacy voor elk deel beschikbare ruimten en hun eigen apparatuur de vakantiewoningen.
functionele keuken en zeer ruime voor 25 verschillende tv's beschikbaar en WIFI OK ruimte buiten apparatuur: 6 voertuigen zonder problemen parking tuin goed onderhouden om te installeren een volleybalveld, ruimte petanque terras grote en gedeeltelijk bedekt met licht en ruimte pingpong maaltijd groot zwembad met jacuzzi; Deze ruimte is beschikbaar tot 20:00 om redenen van maar hij handhaaft vraag de eigenaar om te beschikken over een nacht laat en het is geen probleem situatie: rustig met mogelijkheid tot het lopen van de villa naar het bos van pi NS, de paddestoel bedden en kleine meren handel 5 minuten de eigenaar: die wonen in de buurt, deze is zeer beschikbaar en efficiënte terwijl ze perfect discreet. We hadden volledige dagen en nachten zonder enige commentaar op het einde: een mooi, schoon, functioneel, uitermate geschikt voor groepen (volwassenen en kinderen) een discreet en efficiënt beheer adviseren zonder aarzeling

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
4.5/5 - Subliem

Na jaren weer een keer naar Italië geweest. En het was geweldig! Dat was naast de natuur en cultuur van het land zeker niet in de laatste plaats te danken aan ons verblijf in de Casa dei Sogni d'Oro. De gastvrijheid van de eigenaren voelde als een warm bad. Het appartement voorzag ons ruimschoots in waar we behoefte aan hadden: rust na een jaar hard werken! En kijkend vanaf het terras naar de bergen was er de ervaring van een verstilde ruimte. Op een half uur rijden ligt de badplaats Moratta waar je naast een duik in de Adriatische zee ook nog eens heerlijk kan genieten van de Italiaanse keuken. Tegelijkertijd ligt de Casa niet al te ver van de historische stadjes Urbino, Gubbio en Corinaldo waar de geschiedenis zo'n beetje van iedere steen druipt! Het zal, naar we hopen, niet voor het laatst zijn geweest, dat we hier onze opwachting komen maken!


Marleen en Jan Sulman

Ontdek deze accommodatie
#32597 Traditionele Woning San Pietro
4.5/5 -  Heerlijk

Van harte welkom van de eigenaren en bedankt voor hun advies over wandelingen en bezoeken aan het gebied. Huisje is bij uitstek geschikt voor een bezoek aan naburige departementen allemaal rijk van toeristische attracties.
Ruime huisje ingericht en smaakvol gedecoreerd.
Comfort en goede bedden.

Hoop te ontmoeten elkaar weer op een ander seizoen Hubert en Nathalie van Tokio (51)

Ontdek deze accommodatie
#53321 Oude Schaapskooi Bruniquel
4.5/5 - Schitterend

Casa alegre, met veel licht en comfort! Uitstekende reiniging. Hadden bij aankomst een snack heel goed geregeld.

Ontdek deze accommodatie
#49887 Huis Furnas
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Landhuis, zeer goed geregeld. We werden heel goed ontvangen en behandeld met veel sympathie.

De herhaling zeker!

Ontdek deze accommodatie
#70803 Plattelandshuis Atalhada
4.5/5 -  Heel geschikt

Na een prachtige vakantie Home vorig jaar, dit jaar zijn we terug met een ander lid te kijken fantastisch.

Ontdek deze accommodatie
#76172 Herenhuis Capelas
5/5 - Perfect

No. woorden uitspreken tevredenheid.

Robert Lenka Sofie Andrea Denisa

Ontdek deze accommodatie
#77017 Duplexwoning Nei Pori
5/5 -  Heel geschikt

De weelderige bloementuin, door eigenaar René met veel liefde aangelegd, is een eldorado voor vlinders en wie daarvan kan genieten. Bijzonder geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. Vanaf de vijf terrassen heb je een mooi uitzicht op de natuurrijke omgeving. Met een beetje geluk ben je er getuige van de jacht van de lokale slangenarend. In de nabije omgeving - je moet er wel even de auto voor in - kun je oude dorpjes, met smalle straatjes, kleine pleintjes, mooie doorkijkjes en gezellige restaurantjes bezoeken, of kun je aan de wandel en genieten van verrassende vergezichten en bijzondere bergflora. Het huis is comfortabel en van alle gemakken voorzien. Je voelt je er direct welkom. René maakt het zijn gasten graag naar wens!

Tuinhoekje van Casa dei FioriTuinhoekje van Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
VlindereldoradoVlindereldorado © EdithKuiper @CC
Een van de vijf terrassenEen van de vijf terrassen © EdithKuiper @CC
Tuinhoekje Van Casa dei FioriTuinhoekje Van Casa dei Fiori © EdithKuiper @CC
Slangenarend als buurSlangenarend als buur © EdithKuiper @CC
Rene B.
Eigenaar
04/08/2018
Goedemorgen Edith & Mark,

Duizendmaal bedankt! Ik ben erg blij en trots op deze recensie
Ontdek deze accommodatie
#15080 Natuurstenen Huis Castelvittorio

De advertentie is absoluut niet onverenigbaar is met de werkelijkheid. Alleen de tuin strookt. Eerste behuizing water is niet drinkbaar en wanneer het neemt een douche water aan egg ruiken rotten die nog steeds op de huid en het haar en in het huis! Alles is oud, de matras moet dateren uit de bouw van het huis, zand in de bladen bij aankomst!
De vaatwasser bestaat niet... 3 kommen ten slotte potten met bloemen... heel weinig keukengerei.
Een extra bed moet worden gepland was in feite een matras op de vloer... de woning is gelegen in een pad in het midden van niets.
Een Raad uitvoeren.

De wc... De wc... © Natou2608 @CC
Ontdek deze accommodatie
#18152 Cottage Vieira de Leiria
5/5 - Fantastisch

We hadden een ontspannen en leuke week op de lodge van de vallei!
De eigenaar (en zijn familie) is zeer warm en altijd goed advies... zonder opdringerig.

Het huisje is ruim en aangenaam, omgeven door groen, de bossen en de dieren! We hielden! En wat over kinderen: ze hadden hun ter beschikking staan een veel spellen, boeken en ze waren in staat om verzorgen van de dieren... diervoeders en knuffelen de konijnen (macaroon zelfs maakte ons een verrassing door een uitbreiding van de familie), verzorgen van de varkens van India, de paarden rijden) ideale en Eden), niet te vergeten van Gaston, de ongelooflijke gezinshond!...

We raden sterk aan! En spoedig Tania!

Ontdek deze accommodatie
#18915 Ranch Soucht
5/5 -  Heel redelijk

De locatie is rustig en direct aan zee, hadden we een rustige vakantie. Wij zeer genoten. De opvang van Naima was welkom en ook communiceren met mijnheer Boccara was ook erg vriendelijk.

Zeer mooi uitzichtZeer mooi uitzicht © lali @CC
Gewoon mooiGewoon mooi © lali @CC
Ontdek deze accommodatie
#1623 Villa Taghazout
4.5/5 - Opmerkelijk

Van 2 t/m 16 juli 2018 verbleven wij (echtpaar, beide 63 jaar) in appartement Lollipop, zeer schoon en prima ingericht. Het was heel fijn om de auto op het eigen terrein (met afgesloten hek) te kunnen parkeren. Het mooie weer maakte dat we veel op het aangename terras en in de tuin konden verblijven.
Verder was het appartement op loopafstand van de Moezel. Voor ons als wandelliefhebbers hebben we ons hart kunnen ophalen tijdens de vele wandelingen die we in de omgeving hebben gemaakt. Bullay is ook een prima uitvalplaats naar prachtige plaatsen in de omgeving, zoals bijvoorbeeld Cochem. De twee weken zijn ons zo goed bevallen dat het niet uitgesloten is hier nog eens terug te keren.

Prachtig uitzicht op Bullay tijdens een wandelingPrachtig uitzicht op Bullay tijdens een wandeling © hvdvaart @CC
Mooie kleine dorpjes langs de MoezelMooie kleine dorpjes langs de Moezel © hvdvaart @CC
Bullay vanaf de berg aan de andere kant van de MoezelBullay vanaf de berg aan de andere kant van de Moezel © hvdvaart @CC
De prachtige 'dubbele' brug van BullayDe prachtige 'dubbele' brug van Bullay © hvdvaart @CC
De brug vanaf de oeverDe brug vanaf de oever © hvdvaart @CC
Ontdek deze accommodatie
#6663 Appartement Bullay