VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Heel goed

We kwamen met mijn metgezel om een week door te brengen in de Estartit: een traktatie!
Rustige accommodatie op een steenworp afstand van de zee, en uitzicht op zee vanaf het balkon! 3
We maakten gebruik van de zee en de golven, de prachtige wandelen van het gebied, het klimmen en de ontspannen sfeer van de Estartit!
Dank aan Gilles en Chantal voor hun warme welkom en hun goede adviezen om de beste wandelingen, goede restaurants en de mooiste stranden te vinden! We komen zeker terug!!

Loop met een adembenemend uitzicht! Loop met een adembenemend uitzicht! © VeraM123 @CC
Viva Catalogna!Viva Catalogna! © VeraM123 @CC
Ontdek deze accommodatie
#70816 Appartement L'Estartit
4.5/5 -  Heerlijk

Werkelijk alles is subliem. Het begint al bij de reservatie: de communicatie loopt vlot, correct en vriendelijk. Je krijgt alle nodige info. Het huis is bij aankomst tip-top in orde, netjes gepoetst, bedden opgemaakt, fles rosé in de koelkast als welkomst. Nathalie, een dame uit het dorpje Cublac (500 m van het huis), verwelkomt je en maakt je wegwijs. Het huis is erg ruim, gerieflijk, licht en voorzien van werkelijk alle comfort. Heel prettig is het overdekte poolhouse op het terras met apart toilet en koelkastje. Net aan het zwembad en toch deels afgeschermd van de zon. Op het terras veel zon. Het zwembad is ruim en veilig afgeschermd met een hekje. Je geniet van absolute privacy, heel fijn. De eigenaars voorzien in alles (tot speelgoed voor de kleintjes toe) en zijn erg behulpzaam. Het uitzicht vanop het terras is adembenemend. Dit is nu ons tweede verblijf hier met 3 kinderen van 3, 7 en 11. Nog geen moment spijt van gehad!

Uitzicht op Terrasson vanop het terrasUitzicht op Terrasson vanop het terras © boeldeblock79 @CC
Ontdek deze accommodatie
#73292 Villa Cublac
5/5 - Perfect

Wij brachten een fantastisch verblijf in dit appartement in Mindelo. Onze gastheren maakte zeer welkom ons. Het huis is smaakvol ingericht en goed uitgerust met alle voorzieningen.

Casimiro Antonio R.
Eigenaar
09/07/2019
Merci cher ami ! et vous êtes aussi des clients formidables, le genre de clients dont tout le monde rêve !
Ontdek deze accommodatie
#68313 Appartement Mindelo
5/5 - Grandioos

Goede locatie, mooie en schone appartementen met alles wat je nodig hebt.
Ik vroeg om het linnen en vond de bedden gemaakt met de piumone dekking zeer gewaardeerd door de kinderen die het speelde.
Nabijgelegen planten en nog steeds overvloedige sneeuw.
Op een dag sneeuwde het, het leek niet echt skiën onder de sneeuwvlokken.
Ik beveel het aan familie en groepen vrienden

Ontdek deze accommodatie
#17573 Villa Predazzo
5/5 -  Heerlijk

Alles wat je nodig hebt is binnen. Zeer schoon en veel leuke details binnen. Adelina is een wonderfuel gastheer.
Dank u... al het beste
Betrekking
Wolfgang

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
3.5/5 -  Acceptabel

Het beste van het complex is de locatie direct aan de zee, het balkon boven het kleine dennenbos heeft een duidelijk uitzicht op de meer. De andere gasten zijn zeer aanvaardbaar. Alles wat nodig is op zijn plaats, die nog ruimte voor andere bedrijven.
Voor kleine variëteit, Caorle en Venetië zijn niet ver weg.
Een kleine zwerm was de inbraak in een naburig appartement.

De stenen Pier in de voorkant van het huis is een populaire rustplaatsDe stenen Pier in de voorkant van het huis is een populaire rustplaats © VolkerA @CC
Het balkon uitzichtHet balkon uitzicht © VolkerA @CC
Ontdek deze accommodatie
#35048 Appartement Caorle
5/5 -  Heel goed

Prima huis, mooie omgeving, hartelijke en hulpvaardige eigenaren, compleet ingericht . Kortom, genieten

Ontdek deze accommodatie
#32626 Huis Cahon
5/5 - Grandioos

Klein maar fijn appartementje. Alles aanwezig, zelfs airco (wat een grote troef was gezien het warme weer).
Zeer goede ligging, kort bij het centrum. Je kan er alle kanten uit : naar Cadzand, Knokke, Sluis, Terneuzen, met de overzetboot naar Vlissingen en omstreken.
Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Bij haar kan je ook terecht voor eventuele vragen.
Enfin is zeker het proberen waard!

Ontdek deze accommodatie
#3949 Appartement Breskens
5/5 - Klasse

Accommodatie perfect en goed gelegen om de omgeving te ontdekken.
Een jaccuzzi en een sauna aan de top!
De eigenaren zijn zeer gastvrij, terwijl de resterende discrete.
We zullen snel terug.

Ontdek deze accommodatie
#15187 Chalet Saint Amarin
5/5 - Schitterend

Oh, Waooh! wat een verblijf! Een paar tientallen meters van de zee, het Welkom zeer vriendelijk, een groot zwembad, midden in het centrum, maar zeer discrete, wat kan je nog meer vragen? Ik ben al naar dit gebied meerdere malen en dit is zeker de beste plaats waar ik kan aanbevelen!

Ontdek deze accommodatie
#70816 Appartement L'Estartit
5/5 -  Heel goed

A notre arrivée, Rebecca était là pour nous recevoir chaleureusement.

Nous avons passé une semaine de vacances dans une très jolie villa luxueuse où tout est parfait,

il n'y a aucune critique à faire. On ne peut trouver mieux, bravo!

Urs et Marlyse

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Sensationeel

Maison très agréable, très bien entretenue, loin de toute nuisance sonore, avec tout le confort que l'on puisse espérer et avec une piscine chauffée répondant à toutes nos attentes (27°: comment faire mieux ?).

Images de l'annonce tout à fait conformes à la réalité.

Merci aux propriétaires pour leurs conseils de visite et pour leur investissement à rendre leur bien très agréable aux locataires.

N'ayant pu tout faire pendant cette semaine de vacances, nous espérons pouvoir revenir dans ce havre de paix l'année prochaine.

Maison vivement conseillée. Christelle et Stéphane

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 -  Prima

On n'en croyait pas nos yeux. Nous l'avons louée 9 jours .Tout était conforme à la description .Je ne peux que vous la recommander.Tout est complet , d'une propreté INCROYABLE ( c'est très important pour moi). L'accueil comme à l'hôtel, petit chocolat, fruit, boissons,café, une table accueillante dressée.En plus nous avons reçu un dossier complet sur les curiosités et le détail pour s'y rendre . Les informations utiles pour l'arrivée jusqu'à l'appartement nous sont parvenues par mail avant notre départ. Quel gain de temps !!! Adelina est merveilleuse .Le logement et sa propriétaire ne peuvent qu'être respectés.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 -  Heel redelijk

PERFECT zoals beschreven. prioriteit grote, zeer attent en luisteren aan de huurders aan een vriendelijkheid voor alle evenementen.

Zeer mooi en rustig, echt uitzonderlijk zou ik sterk aanbevelen

Mamode E.
Eigenaar
18/06/2019
MERCI Beaucoup pour votre Avis.Au plaisir de vos revoir
Ontdek deze accommodatie
#22906 Villa Pereybere
5/5 - Sensationeel

Awesome schoon zwembad appartement onder toezicht van twee meester zwemmers schoongemaakt permanent. allemaal om gelukkig te zijn als we de tijd nemen om rond te kijken zijn. de eigenaren zijn charmante mensen altijd heeft onze luisteren naar de geringste probleem droomvakantie dankzij hen

Patrick H.
Eigenaar
18/06/2019
Merci à vous pour ce super commentaire.
Je vous souhaite de passer un bel été.
Ontdek deze accommodatie
#65264 Appartement Torrox
5/5 - Sensationeel

We hadden een geweldige tijd in deze mooie, nette, verfijnde verhuur.
Aangepast aan onze begeleide verblijf met veel betrokkenheid van de heer Le Bozec en onze gastheer juni.
Zeer beschikbaar en altijd klaar om ons te helpen om ons verblijf te verbeteren.
Wij raden deze verhuur met uw ogen gesloten.
Dankzij juni voor zijn hulp tijdens ons verblijf, altijd goed advies en vooral zeer beschikbaar.
We zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#3004 Villa Taphong
4.5/5 - Excellent

Een week doorgebracht met de familie van La Cailliere konden we dit verblijf te genieten in een mooie en aangename Vendée huis, en ook om de vele paden van de omliggende wandelingen te genieten, bereikbaar te voet of per fiets. Dit alles was mogelijk zonder gebruik te maken van de auto vanwege de nabijheid van de winkels: ontspanning verzekerd!

Ontdek deze accommodatie
#25151 Natuurstenen Huis La Caillère Saint Hilaire
5/5 -  Heel geschikt

Geweldige locatie bij het stadsplein en 3 kerken!
Het appartement is zeer goed gelegen en stelt u in staat om te leven als een lokale. Het was vlekkeloos schoon en de bedden waren uitstekend comfortabel. Het appartement is goed ontworpen met veel kast en kastruimte en voor het formaat van de keuken is echt goed uitgerust.
U gemakkelijk overal lopen-naar de villa's Monastero en CIPRESSI, naar het kasteel Vezio (Neem de route via de veerboot gebied, ook al is dat nog steeds nogal een klim, maar niet zo smal of met pure druppels zoals de route vanaf de weg naar de begraafplaats). Ook Flumiette waterval-Neem de wandeling te beginnen bij de stappen voor de begraafplaats. Ga in de toeristische info centrum op het plein en vraag naar de schilderachtige wandeling vanaf de Castille de Vezio naar Perlodo.
Uitstapjes op de veerboten naar Villa Carlotta en Lenno Villa-ook de moeite waard de reis.
Dit is een van de meest redelijk geprijsde appartementen in Varenna (die over het algemeen aan de prijzige kant). U zult er geen spijt van hier te blijven en het hotel is echt behulpzaam en haalt u op en brengt u terug naar het treinstation. En neemt u mee naar de dichtstbijzijnde grote supermarkt in Bellano voor uw wekelijkse winkel!

Ontdek deze accommodatie
#17018 Appartement Varenna
4.5/5 -  Super

Hebben een geweldig weekend!!! Rust en sereniteit waren op het rendez-vous. Het zwembad heeft het geluk van de kleine zo groot

Welkom op de top, Bedankt Valerie!!!
Tot snel

Ontdek deze accommodatie
#62173 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Runan
4.5/5 - Perfect

Ik verbleef voor een maand in de Studio, goed gelegen, dicht bij de winkels en de dijken Cove. De Studio is trouw aan de beschrijving, zeer goed uitgerust, alles is er voor de keuken, ook goed uitgerust in sockets en multi verkooppunten, TV, veel opslagruimte in de kamer meer planken, kleine badkamer met alle noodzakelijke. Een klamboe wordt op het grote raam van de kamer geplaatst. Goede ventilatie is mogelijk met de 3 ramen van de behuizing, geen behoefte aan de airconditioning die beschikbaar is te gebruiken. Goede verlichting voor het lezen in de avonden of het werken met verschillende lampen, klein kantoor. Het is er allemaal. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De buurt is rustig. Ik had een goed verblijf, de eigenaren waren opvang, responsieve en discrete. Ik heb genoten van de tijd doorgebracht in deze accommodatie en het bezoek van tijd tot tijd van de kleine kitten van het huis, schattig.

Studiovacancesnoumea
Eigenaar
07/06/2019
Hallo Helen,
we danken u voor uw vriendelijke waardering.
We hebben ook uw vriendelijkheid, uw discretie en de zorg die u naar onze accommodatie bracht,
op prijs gesteld.
We wensen je een goed vervolg.
Met vriendelijke groet.
Genevieve en Robert ... en Nushka
Ontdek deze accommodatie
#3080 Appartement Nouméa
4/5 - Subliem

Hallo, Geneviève, Hallo Robert, met vertraging (excuses), we komen, Jocelyne en ik dank u voor deze zeer mooi verblijf rustig doorgebracht in uw verhuur aan vrede. Dank u voor uw discretie, uw vriendelijkheid en uw het luisteren.

Wij hopen dat al uw geliefden konden weer hun activiteiten in goede lichamelijke en geestelijke conditie.

Good luck aan alle, nogmaals bedankt en een van deze dagen.

Goed voor u, Jocelyne en Michel

Studiovacancesnoumea
Eigenaar
07/06/2019
Hallo Jocelyne en Michel,
we hebben net uw vriendelijke woord van dank ontdekt.
We waardeerden ook uw discretie, uw vriendelijkheid en zouden blij zijn
om u weer te zien.

Veel succes.
Met vriendelijke groet
Genevieve en Robert
Ontdek deze accommodatie
#3080 Appartement Nouméa
5/5 -  Formidabel

Elen en Darwin waren Amazing hosts. Voor zekere naar de beste Ive ' wel eens geweest. We waren 13 mensen in de uitoefening van sneeuw in Serra da Estrela en we gevestigd in de plaats van Elen, die was een geweldige ervaring. Het huis is zo groot, en comfortabel voor iedereen om prive-ruimte hebben! Alles wat we nodig waren er, speciaal de keuken was goed voorbereid! We verbleven in februari nog niet voelde geen kou, het was zo warm, en met een verbazingwekkende open haard en zeer Portugees, antiek fornuis in de keuken, in combinatie van stenen muren en houten elementen van het huis, je voelt je als een verblijf in het kasteel van de Middeleeuwen! Zo'n aangenaam gevoel! Ook de vrijstaande slaapkamers en de afstand tussen de twee gebouwen maken het nog beter, als uw veilige zone! Er zijn bepaalde gebieden, zoals zwembad en outdoor keuken die ik kan me voorstellen dat zou leuk zijn voor de zomer ook! En op de top van alles, de leuke mensen en twee schattige puppies die ons verwelkomd en bereiden alles voor ons om zich thuis voelen! U praten uren met hen en genieten van hun bedrijf, maar helaas hebben we geen tijd gehad. Maar toch gelukkig om hun plaats te vinden en paar van dagen daar door te brengen. Ik zou graag willen waarderen en stuur mijn groeten aan elen voor alles... Dank u en blijf awesome!

Ontdek deze accommodatie
#58120 Natuurstenen Huis Carapinha
5/5 -  Heel goed

Een nacht in een vlekkeloos kamer, maar wil om terug te gaan. Het warme onthaal van Laurence en haar man (die zorgt voor een goede verzorging van de tuin) een stevig ontbijt van verstandig advies dat ons toestond om parels te ontdekken. Kortom een adres te houden gekoesterd en aan te bevelen.

Ontdek deze accommodatie
#33542 Villa Saint Jeannet
5/5 -  Zonder weerga

Nickel Home, uitstekende tips voor cross-country skiën en klimmen. Authentiek Chalet, comfortabele kamer... Plus Catherine koks zeer goed.

Ontdek deze accommodatie
#65065 Bergchalet Cervières
4/5 - Sensationeel

We huurden het appartement voor het tweede jaar en we hadden een goede tijd. Het appartement is functioneel, met de keuken voorzien van alles. Het is op een goede locatie dicht bij de lokale en supermarkten en ook naar de bushalte. Zeer comfortabele eigen parkeerplaats. We raden
Claudio

Maria G.
Eigenaar
22/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
4/5 -  Zonder weerga

Appartement gelegen op de 6 verdieping met Lift, uitgerust om te verblijven met alle rust uitgerust met alles
Serveren in de keuken, op een steenworp afstand van de winkelcentra Yumbo, en bushalte op loopafstand van restaurants aan de kant van de C
Complex, we zijn tevreden en we raden het sterk!
Claudio

Maria G.
Eigenaar
22/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
4/5 - Onvergetelijk

Het is een grote luxe ons verblijf in dit huis, een gezellige familie en een comfortabel huis, ik nodig u uit om te bezoeken, zal ongetwijfeld blij zijn als we

Een onvergetelijk bedrijfEen onvergetelijk bedrijf © RaizaP @CC
Allen als familieAllen als familie © RaizaP @CC
Ontdek deze accommodatie
#17279 Stadshuis Trinidad
4.5/5 - Fantastisch

Zeer mooie villa met een top locatie, de gastvrije eigenaar is met kleine zorg, decoratie en kwaliteit interieur.
We zullen waarschijnlijk terug.

Ontdek deze accommodatie
#3004 Villa Taphong
4/5 -  Formidabel

We hebben genoten van de kalmte van het milieu en de ongestoorde uitzicht, over Noord en Zuid. Goed ondersteund huis, compleet
beschrijvingen aan werkelijkheid.

Ontdek deze accommodatie
#44609 Villa Agia Irini
5/5 - Grandioos

Het onthaal van een grote vriendelijkheid van Gaël naar de luchthaven, zult u worden getroffen door deze geur van de wij zijn een nieuwsgierige zijn. De steun aan het huis met deze voorstellen van excursies van wandelingen of bezoeken in de eilanden van nabijheid, de kamer waardig van een suite van een hotel met zijn bloem bed wensen ons welkom in de lokale taal, boven deze immense ruimte Sal We eten koken of zag de twee baaien en rijstvelden in de verte herinnert ons elke adem de schoonheden van deze plaats. Het huispersoneel Cook meid zijn van grote vriendelijkheid, de kachel maakt je ontbijt sinaasappelsap, citroen, boomgaard een infuus van Iced citroengras, warm brood uit de oven of pannenkoeken van wat begon een mooie dag, de breifing van de gewenste maaltijd of maaltijden, de Malagasi specialiteiten grote lokale garnalen (de Camaron, de kreeft, de vis Bonito zwaardvis merou tazard, de ramazave ZeBu met zijn Bret acmella spelling ik heb een twijfel) typische gerechten die u zal vergapen aan de zintuigen, de boomgaard met zijn mango plantage van citroen sinaasappel konbawa mangoboom, het zwembad brengt u frisheid en ontspanning vragen om een jonge kokosnoot om te consumeren in het zwembad, ik vergat veel van jullie verteld deze momenten van de rust van ontdekking of het leven van Metropolis zijn afwezig van uw verblijf. Dank u voor het aanbieden van mij deze momenten aan het hele team van de Villa.

Ontdek deze accommodatie
#52908 Villa Nosy Be
4/5 -  Heel goed

Alles was perfect, van het warme onthaal van de eigenaren, tot de zeer complete uitrusting van de gîte, door het comfort en de ruimte waardoor een gezin van 7 of 8 mensen om echt comfortabel. Bedankt voor alles!

Ontdek deze accommodatie
#44816 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Rèves
4/5 -  Zonder weerga

Zeer schoon en goed uitgerust appartement. De parkeergarage is mooi. De vriendelijkheid van de baas altijd tot uw beschikking

Ontdek deze accommodatie
#47221 Appartement Torrox
4.5/5 -  Heel redelijk

Wij hebben met ons gezin bestaande uit 7 volwassenen en 2 kinderen een heerlijke week gehad. Wij hebben uitstapjes gemaakt naar Taormina, Etna, Syracuse, necropolis, Noto, Catania, Isola Bella. We hebben zelfs even gezwommen in de zee op 1 km afstand van de appartementen.

Syracuse Grieks amfitheaterSyracuse Grieks amfitheater © MarionSchip @CC
Foto vanaf Isola Bella bij TaorminaFoto vanaf Isola Bella bij Taormina © MarionSchip @CC
Blik op zee vanaf TaorminaBlik op zee vanaf Taormina © MarionSchip @CC
Beeld van dagtocht naar EtnaBeeld van dagtocht naar Etna © MarionSchip @CC
NecropolisNecropolis © MarionSchip @CC
Ontdek deze accommodatie
#19348 Appartement Fiumefreddo di Sicilia
4/5 - Grandioos

Het appartement ligt dicht bij Yumbo, heeft een parkeerplaats in het complex, is praktisch en functioneel, goed uitgerust met alles wat die u nodig hebt voor een lang genoeg periode van verblijf, douche en bidet, van Italianen zeerst zich opwaarderen!?
Het complex, draaide hoewel zeer groot, eigenlijk rustig. We hadden een goede tijd

Maria G.
Eigenaar
07/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
5/5 -  Heerlijk

Het appartement is gunstig gelegen, omdat u alle winkels in San Fernando om te winkelen bereiken kunt en alle plaatsen op het eiland bereikbaar per bus. Hoewel ligt aan een hoofdstraat gelegen en is het erg rustig. Het appartement is goed uitgerust. In het hotel zijn restaurants, kappers en een supermarkt beschikbaar dat als er problemen zijn, zij onmiddellijk worden gedaan. We waren er al 4 keer en kan aanbevelen het appartement.

Maria G.
Eigenaar
07/05/2019
Ontdek deze accommodatie
#31301 Studio Playa del Inglés
4.5/5 - Schitterend

Ik vond om in dit appartement in Sesimbra de eigenaren waren een sympathie, en het huis is zeer schoon en mooi ingericht kan ik alleen maar 5 sterren te geven voor alles.

Ontdek deze accommodatie
#55448 Appartement Sesimbra
5/5 - Fantastisch

Vanaf het moment dat ik zag de advertentie voor dit huis, ik wist dat ik wilde daar blijven en ik was niet teleurgesteld. De eigenaar heeft een uitstekende, eerlijke en vriendelijke communicatie. De prijs voor de grootte, kwaliteit, locatie en voorzieningen is een koopje. Ik zou hebben verbleven langer, maar het was al geboekt. We kwamen en werden voldaan door de eigenaar die besteed precies de juiste hoeveelheid tijd de invoering van ons naar het huis en diverse functies. Ze was altijd beschikbaar via telefoon, tekst, e-mail. Het huis is ongelooflijk schoon en comfortabel. De meubels, lakens en handdoeken zijn van een zeer hoge standaard en de keukenapparatuur was geweldig als we koken bijna dagelijks. Het zwembad is fantastisch. Mijn kinderen brachten veel tijd daar. De tuin was magisch en we hebben allemaal genoten van de lente weer zitten in onze prive-tuin in het hart van Brugge. Er was veel warm water in de douches en grote waterdruk. De garage, hoewel we niet gebruiken, is een enorm voordeel gegeven is er geen straat parkeren in de oude stad. Globaal, was dit één van de beste huren die ik heb gehad en terug in een seconde zou gaan. De plaats wordt vaak geboekt, dus als u de beschikbaarheid voor uw data, wacht niet. Gewoon boeken.

Ontdek deze accommodatie
#78044 Stadshuis Brugge
4.5/5 - Bewonderenswaardig

We kwamen tot en met 8 (2 koppels en 4 kinderen), het huis is zeer ruim en iedereen geniet van de vele binnen-en buitenruimtes beschikbaar. We waren goed ontvangen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, maar pas op, de temperatuur is nog steeds een beetje kil in april om het zwembad te genieten. Goed gelegen huis op het eiland: supermarkt en andere winkels in de directe omgeving. Vertrek veerboot naar Gozo en Comino op 15 minuten met de auto, 30 min van Valletta, 10 minuten naar Saint Paul en de Popeye Village, stranden in de buurt ook. We hadden een zeer goede vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#49344 Bungalow Mellieha
5/5 -  Heel redelijk

We brachten een geweldige week in deze accommodatie, met een zeer vriendelijk onthaal, schone, Spatious accommodatie, met alle noodzakelijke, en een mooi terras in stilte. Zeer vriendelijke gastheren, hartelijk dank aan uw hele team.

Ontdek deze accommodatie
#44403 Studio Sevilla

Het huis was erg slordig en behoorlijk vies. Anders zeer ruime kamer.

Zwembaden in de verteZwembaden in de verte © AlbertoJ @CC
Ontdek deze accommodatie
#721 Bergchalet Castiello de Jaca
5/5 -  Heel geschikt

Nice welkom van Maria, mevrouw "doet alles", ze is schattig.
De eigenaren zijn beschikbaar en zeer goed advies. Ik adviseren.
Het huis is meer dan goed uitgerust en een is geografisch goed gelegen om alle grote gebied van Lissabon te bezoeken tot Fatima.
We zullen terugkeren met meer tijd.

Ontdek deze accommodatie
#8186 Natuurstenen Huis Carvalhal (Bombarral)
5/5 -  Prima

Wij vielen in liefde met deze villa. Door haar situatie door het comfort en de ruimte als het brengt! Volledig uitgeruste poir hebben een aangenaam verblijf prachtig uitzicht van alle kanten. Wat is geluk! De zee twee niet. De rust in het voorjaar. De bloemen...

Ontdek deze accommodatie
#7930 Huis L'Île Rousse
5/5 -  Zonder weerga

De zoektocht bleek moeilijk na een kwartaal deze tijd van het jaar, maar vervolgens werd gekroond door succes, zal ik de kaart goed bewegen. We hadden het EG-appartement in het nieuwe huis en waren tevreden.
Super faciliteiten, rustig gelegen, allemaal perfect. Leuk contact, op elk gewenst moment opnieuw.
3 gekke natuur kraan Peepers waren zeer tevreden!

Kranen in GagnonKranen in Gagnon © vogtthomas @CC
Kranen in GagnonKranen in Gagnon © vogtthomas @CC
Kranen in GagnonKranen in Gagnon © vogtthomas @CC
Ontdek deze accommodatie
#67561 Plattelandshuis Hohendorf
4.5/5 - Subliem

Verblijf van 30/01/2019 25/03/2019 huisvesting geheel in de functionele beschrijving, uitrusting compleet, netjes, gelegen in een aangename, Martine en Jean Claude verwelkomde ons hartelijk, advisering en niet aarzelen om ons te "Oplossen" wanneer dit noodzakelijke stap was vooral gewaardeerd als het gaat na meer dan 30 uur reizen en 10:00 uur tijdsverschil: nodig voor kleine lunch sommige bevoorraadt "van eerste noodzaak"

Ontdek deze accommodatie
#30820 Plattelandshuis Le Mont Dore (Nieuw Caledonië)
4.5/5 - Klasse

Vakantie in de zon van de Costa Blanca. Denia is een mooie stad waar het goed wonen, de diversiteit van bars en restaurants is grandioos, hebben we ontdekt.

Het weer in Denia waren feesten! We hadden een boottocht.

Het appartement is ruim, comfortabel en goed geplaatst. Het is met plezier dat we zullen terugkeren. We kunnen alleen maar aanbevelen deze verhuur.

Tot gauw.

Sylvie D.
Eigenaar
03/04/2019
C'est avec grand plaisir que je vous accueillerai pour de futures vacances. Votre souhait d'avoir un nouveau frigidaire est réalisé. Il vient d'être changé.
Bon
hiver et a bientôt.
Ontdek deze accommodatie
#22417 Appartement Dénia
4.5/5 - Fantastisch

We hebben een fijne vakantie gehad!

Je kon zo naar de zee lopen wat ik dan ook bijna iedere ochtend deed om te zwemmen. Dichtbij zijn er winkeltjes en een afhaal restaurant.
We waren met onze hond die we fijn langs het natuurgebied aan de overkant van de straat konden uitlaten.

Kortom alles was aanwezig voor een mooie vakantie!

Sylvie D.
Eigenaar
03/04/2019
Merci beaucoup Lucia,
Je suis contente que vous ayez passés de bonnes vacances dans mon appartement. Chaque année, je fais tout mon possible pour améliorer
l'appartement, j'ai changé le frigidaire, la cuisinière et le four.Il y a maintenant, 4 feu vitrocéramique et un four électrique. C'est avec plaisir que je vous accueillerai pour de futures vacances.
Ontdek deze accommodatie
#22417 Appartement Dénia
5/5 - Klasse

Prachtige villa met alle comfort, met inbegrip van een zeer mooi zwembad, waardoor een ideale familie vakantie, in een prachtig eiland en een charmant klein stadje, de diamant.
Veel dank aan Serge, voor zijn vriendelijkheid, zijn beschikbaarheid (discreet maar doeltreffend), haar heerlijke maaltijd en de manier waarop die we weten en ontdek zijn eiland.

Ontdek deze accommodatie
#22510 Villa Le Diamant
5/5 - Sensationeel

We zouden dit appartement grondig aanbevelen. We verbleven in Peter's "Kent" eigenschap voor 3 weken. De standaard van meubilair en faciliteiten algemene was zeer hoog waardoor het appartement een echte thuis van huis. De keuken was volledig uitgerust, met geen noodzaak om uit te eten als we blijven wilden, zoals alles wat die we nodig aan kant was.
Peter en Sylvia waren prachtige hosts. We werden verwelkomd met een selectie van drankjes, tapas en broodjes, gevolgd door een korte rondleiding door het appartement en verstedelijking. Ze waren beschikbaar tijdens ons verblijf (ze ook live El Presidente) voor vragen of advies, maar werden nooit opdringerig. Iedere kleine problemen die we hadden werden snel behandeld.
De ontwikkeling is zeer goed onderhouden met prive tuin en aangelegde openbare ruimtes met fonteinen. Het strand is slechts een korte loopafstand. Het is ook handig voor toegang tot het grote wegennet voor het bezoeken van lokale gebieden van belang. Er zijn supermarkten in de buurt. Een goede selectie van restaurants is ook op loopafstand was dit een goede basis om te ontdekken van de ruimte - we dagtrips naar lokale resorts en een paar langere excursies naar Antequera, Ronda en Cadiz hadden.

Peter C.
Eigenaar
31/03/2019
Thank you so much for your extremely kind review and positive comments. They are greatly appreciated and will hopefully give other potential guest increased confidence to also visit us. We hope that we will have an opportunity to welcome you back to one of our three apartments in El Presidente in the not too distant future.
Ontdek deze accommodatie
#43410 Appartement Atalaya Isdabe
5/5 - Excellent

Zeer mooi, schoon appartement, gelegen dicht bij het strand. Zeer gastvrije eigenaren angstig om ervoor te zorgen dat we niet missen. Het zwembad op steenworp afstand van het appartement laat ons toe om Baden van 6 naar 22 h. verblijf zeer goed onderhouden, rustig in maart waren wij de enige huurders in de woning die bij nacht voor onze veiligheid wordt bewaakt.
Ik heb niet die wachten om te boeken in maart jaar daarna met mijn man. Dankzij Anju voor zijn vriendelijkheid. Ik heb mooie herinneringen van mijn vakantie naar COP in FLAC. Sterk volgend jaar.

Ontdek deze accommodatie
#65747 Appartement Flic en Flac
5/5 -  Heel geschikt

Uitstekend verblijf! Het dorp is vriendelijk en het huis is perfect. Prachtig ingericht, biedt het een kwaliteit-verblijf. Het heeft alle faciliteiten die nodig zijn en nog veel meer... Groot zwembad en prachtig uitzicht.

We raden sterk aan... en verblijft er weer.

Dankzij de eigenaar die naar het beeld van haar prachtige is blijft

Ontdek deze accommodatie
#56732 Huis Monticello
5/5 -  Heerlijk

Ondanks het zijn in het lage toeristen seizoen hield we ons verblijf. We werden heel goed ontvangen en de super mooie prijs. Huis zoals beschreven en als de foto's waarvoor we zeer tevreden waren. Wij adviseren en zeker we komen terug.

Ontdek deze accommodatie
#5000 Traditionele Woning Machico
5/5 -  Heerlijk

Wij wil Victoria bedanken voor zijn vriendelijkheid en zijn uitleg.

Het appartement is ideaal gelegen (een korte loopafstand van alles!), comfortabel, schoon, bedden aan de bovenkant en een stilte van amazing voor SANTA CRUZ.

Wij zullen deze plaats aanbevelen aan vrienden en weer daar zou blijven.

Kortom, was niets te zeggen alles perfect. Catherine.

Ontdek deze accommodatie
#171 Appartement Sevilla
5/5 - Onvergetelijk

Huis, mooi, schoon en comfortabel.
Fantastische smaak 5 ster eigenaren.

Ontdek deze accommodatie
#57491 Plattelandshuis Marco de Canaveses
5/5 -  Heerlijk

Vorig jaar twee weken in dit prachtige huis vertoeft met zijn geweldige tuin en vriendelijke verhuurster die ons heel erg heeft geholpen met alles .
Ook de locatie is top , en we hopen hier zeker nog een keer terug te komen .

Ontdek deze accommodatie
#46118 Houten Huis Plourivo
4.5/5 - Schitterend

Het appartement is zeer goed gelegen, goed uitgerust en rustig, het hielp profiteren ook van de waterkant gebied, de markt en de voorzieningen zonder dat hoeft te nemen van de auto.

Een zeer gewaardeerd die zal worden vernieuwd en aanbevolen met het verblijf van onze betrekkingen.

Bedankt voor de erg mooi met gedegen advies over de regio.

Ontdek deze accommodatie
#66540 Appartement Châtelaillon Plage
4/5 -  Zonder weerga

We huurden 2 kamers, waaronder Suite Bambu. Ik moet zeggen is prachtig met haar grote bed en een prachtig uitzicht over de stad.
Mrs. Mariela met haar lief karakter en zijn geduld hij rommelig te allen tijde.
De verhuurder is ook een geweldige gastheer die altijd gericht op maximaal comfort voor zijn gasten.
Ons verblijf was voor die zullen wij zeer zeker.

Ontdek deze accommodatie
#74655 Koloniaal Huis Playa (La Habana)
5/5 -  Heel redelijk

Wij zijn blij met ons verblijf in familie, huisvesting consistent met foto's met alles wat nodig is voor het koken.
Appartement zeer schoon en comfortabel, mooie lounge op het terras!
Zeer goed verwelkomen onze gasten in de buurt van bushalte, is er alleen de weg over te steken om naar het strand!
Kleine gerechten bedacht door de buurman tegen lage prijzen!
Kortom, een heerlijke vakantie!
Sophie, Jean-François en kinderen

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
5/5 -  Heel goed

Prachtige ligging van het huisje. Alles was aanwezig voor een heerlijke week in het huisje. We hadden prachtig weer, en dus een genot om hier te verblijven. Voor herhaling vatbaar.

Zonsondergang bij het huisjeZonsondergang bij het huisje © BarrydeBoer @CC
Ontdek deze accommodatie
#4007 Bungalow Gemmenich
4.5/5 - Subliem

Het huis is van alle gemakken voorzien. We mistten wel een dekbed en de smalle 2 persoonsbedden vonden wij niet fijn. Verder genoten wij daar van een heerlijk verblijf met grote tuin, waar je altijd ergens in de zon kan zitten. Het is er ook zeer rustig. Je kan het vliegveld wel zien, maar we hadden geen last van de vliegtuigen. Om aan het strand te kunnen komen, heb je wel een auto nodig. Kortom we kunnen dit huis goed aanbevelen!

Ontdek deze accommodatie
#3915 Huis Vila Baleira
5/5 - Klasse

Ik heb genoten van de rustige ligging van het huis in het midden van het groen. Home faciliteiten zijn modern en alles werkt perfect. Alles past perfect aan de omschrijving die is gemaakt op de site (foto's en beschrijving)

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 -  Zonder weerga

Deze villa is zijn 4 **** zeker waard. Heel veel ruimte, mooie lichte kleuren. Heel schoon. In de keuken is van alles aanwezig. Tuin keurig onderhouden. In de zomer is het zwembad van grote waarde want het kan erg warm worden in Mejannes le Clap. Eigenaar gaf ons bij aankomst rondleiding met uitleg. En het terras ligt heerlijk op het zuiden. Wij waren er in de voorjaarsvakantie en konden elke dag in de zon lunchen!! Kan alleen maar heel positief zijn. Top.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 - Excellent

Zeer comfortabele en zeer goed uitgerust, ruim vakantiehuis met een prachtig uitzicht op de grond.

Ontdek deze accommodatie
#46196 Houten Chalet Vassieux en Vercors
4.5/5 -  Heel redelijk

Leuke bed and breakfast, prachtig ingericht, functioneel en goed gelegen voor uw bezoek. De eigenaar Patrick is discrete terwijl ze beschikbaar, erg leuk. Een adres om te onthouden zonder twijfel!

Ontdek deze accommodatie
#16681 Provencaals Huis Baudinard sur Verdon
4.5/5 -  Prima

We verbleven in het appartement voor 2 maanden met onze baby- en kindervoeding. Nikos en Stella verwelkomde ons heel hartelijk, ze probeerden hun uiterste best om onze behoeften tegemoet te komen en zelfs gespeeld met onze zoon in de tuin! Het huis is prachtig, mooie tuin, appartementen, smaakvol ingericht en Nikos probeert zijn best geleidelijk bijwerken zijn familie huis. Schoonmaak was zeer grondig. De locatie is in de buurt van enkele van de beste stranden van Kassandra (als u van wandelen kun je een mooie 15min walk from Hotel in de natuur op één van de beste plekken van het strand rond). U zeker een auto nodig om te verplaatsen naar de stranden en winkelen. Als u gevoelig bent voor lawaai merk op dat de straat voor het huis kan luidruchtig in het weekend piektijden. Over het algemeen groot waar voor hun geld en ik zeker aanraden Nikos en Stella als uitstekende gastheren!

Ontdek deze accommodatie
#43264 Plattelandshuis Palioúri
4.5/5 -  Heel goed

We hebben 7 tot en met 14 februari 2019 op de Tamar villa 4 volwassenen en 5 kinderen.

We werden zeer goed ontvangen door Philippe de eigenaar in een ontspannen en familiale sfeer.

De villa was vrij constant met de beschrijving en de verwachtingen (een mooie leefruimte en alle comfort te besteden een aangenaam moment).

Het zwembad en een verwarmde jacuzzi gemaakt van kleine en grote geluk.

De villa is ideaal gelegen in een rustige woonwijk, terwijl de resterende dicht bij het stadscentrum en de attracties.

Wij zeker in de Tamar villa verblijven in Eilat.

Ontdek deze accommodatie
#16959 Villa Eilat
4/5 - Excellent

Grote welkom door het echtpaar die s verantwoordelijk voor verhuur ter plaatse, mooie mensen.
Zet een kleine individuele Wasserij negatieve ontbreekt een machine wasmachine schade of zo in de achtertuin, omdat er ruimte.

Ontdek deze accommodatie
#44877 Appartement Leça da Palmeira
5/5 - Perfect

Dit appartement is zeer goed gelegen en zeer dicht bij het strand. Het is zeer comfortabel, zeer praktisch en zeer helder.

Wij hebben doorgegeven met de familie bijna 10 jaar onze zomervakantie en we zijn altijd erg blij met ons verblijf.

Het is raadzaam deze volledig deze verdieping om een goede tijd in een plaats zo mooi als de Laredo.

Ten slotte, vloer eigenaars zijn zeer voorzichtig en zijn schattig.

Ontdek deze accommodatie
#9108 Appartement Laredo
5/5 -  Magnifiek

We hadden een geweldige tijd bij Bellavista.

Het is alle familie uitvoeren en prachtig ingericht in een typische Gozo-dorp met mooi uitzicht als aanvulling op het terras van het zwembad.

Alles was schoon en gastvrij, de dichtstbijzijnde restaurants en cafes momenten weg in de stad centrum. Personeel is zeer vriendelijk, dat Monica had zelfs een of andere manier weten te toveren een pomp inflator voor onze zwembad inflatables.

Als u op zoek bent voor een relaxte island-ervaring op een met de natuur en rust, is dit de plek voor jou.

Ontdek deze accommodatie
#33555 Traditionele Woning Xaghra
3.5/5 -  Acceptabel

De opvang van deze accommodatie is de veiligheid van een vakantie in volledige rust

onze Blue Riviera Bay Beach onze Blue Riviera Bay Beach © Roberto1952 @CC
Ontdek deze accommodatie
#34940 Appartement Diamante
5/5 -  Formidabel

Sylvie en Alain zijn zeer aardige mensen. Gastvrijheid is erg familie, ze doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u hebben een goede tijd op de Saintes, in tips dan in de organisatie.

Ik sterk aanbevelen te huur huis voor één of meer nachten, zult u niet teleurgesteld worden.

Als we naar de Heilige terugkeren, zullen we opnieuw boek thuis.

Ontdek deze accommodatie
#76730 Maisonette Terre de Haut
4.5/5 -  Heel redelijk

We hadden een geweldige vakantie bij de Longanis bij de heer en mevrouw Baker.

Veel comfort, rust en veiligheid. Aangename temperatuur zelfs in de zomer!

De bijeenkomst van de ups en de Zuid-s dan zijn volle pracht.

Zeer warm

Ontdek deze accommodatie
#2186 Huis Petite Île
5/5 - Grandioos

We hielden ons verblijf in Mauritius, een prachtig eiland, maar vooral onze kleine 'thuis' Trou aux Biches. Mary is een bal van energie.

Alle het tijdstip wat u nieuws, advies en tips... over Yann! Het appartement is vlekkeloos en de service aan de top! Ze hebben ook enkele kleine gerechten goed vanuit huis tegen een lage prijs voorbereid...

Ik laat je het plezier van het maken van hun kennis.

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
5/5 - Perfect

Hij bekijken: We hadden een fantastische twee weken in Villa Diana. Het was zeer schoon en de villa was twee keer per week schoongemaakt.

De lokale huishoudster maakte ons zeer welkom. Het zwembad is een enorme omvang en onze kinderen... leeftijd 6 en 4... vond het geweldig. De villa heeft een zeer goede feel to it, en het heeft zijn goed doordacht... met een buiten koelkast voor uw gemak. Er is ook een buiten Darten board en veel speelgoed bij het zwembad.

De lokale taverna's waren geweldig en de stranden heeft iets voor iedereen. De kinderen loved kijken naar de schapen die eens een dag in een nabijgelegen rijstrook wordt gedreven. Wij zullen deze villa zeker aanbevelen aan anderen en zal bezoeken weer als we besluiten om terug te gaan naar Kefalonia.
Kunnen wij ook adviseren Rory de chef-kok... hij was fab en zeer goed geïnformeerd over het gebied ook. Hem kan ik niet genoeg aanbevelen.

Ten slotte, de eigenaren vriendelijk dus vooraf bieden sommige uitstekende informatie en links naar websites. Hoewel er geen visie van de zee is, hebt u een prachtig uitzicht op de bergen en het is heel rustig en zo ontspannend. De zee ligt op slechts 5 minuten weg... Het is slechts 15 minuten rijden naar de hoofdstad aan contant geld halen, zie de turtles en een plek van boodschappen doen.

U zult niet teleurgesteld worden als u dit boek!

Ontdek deze accommodatie
#61523 Villa Keramies
5/5 -  Super

Dit was een van de beste weekend met vrienden die ik heb gehad!

Het huis is echt geweldig, aan alle voorwaarden voor dagen goed besteed! Grote slaapkamers en een geweldig zwembad dat onze ware genot vanwege de hoge temperaturen was!


Elen en Darwin werden geweldige gastheren, altijd betrokken, nuttig maar ook heel respectvol van onze privacy! Wij hielden echt elke bit van de dagen, en het ergste was het feit dat we moesten vertrekken! Wij zullen waarschijnlijk terugkeren ooit!!

Ontdek deze accommodatie
#58120 Natuurstenen Huis Carapinha
5/5 - Onvergetelijk

Gratis wijn bij aankomst wat een leuke verrassing, reizen met een peuter we nodig hadden! De villa is prachtig ingericht met elk detail en een heleboel gedachte is gegaan in het maken van het zeer speciale dat het is zo goed ontworpen met aardige aanrakingen overal. Manlief houdt BBQ dus hij in zijn element was en ik ben dol op zitten met een glas wijn en kijk hem. Wij bracht het grootste deel van de tijd op de villa rond het zwembad en alleen een waagde uit tot de winkels en de stad, een paar keer voor lunch en om te kopen van de boodschappen. De tuinen zijn mooi, dat we hadden sinaasappelen en verse vijgen uit de tuin en de citroenen voor de gegrilde vis. De wifi was uitstekend, zodat wij in contact met thuis houden kon en er een TV in elke kamer is dus terwijl manlief keek sport ik meer interessante dingen kijken kon. Al met al een zeer ontspannende vakantie die wij raden dat deze villa aan elke één it is echt eerste klas, waren we heel jammer genoeg om te verlaten. Wij zullen boeken weer voor zeker.

Ontdek deze accommodatie
#63831 Villa Monchique
5/5 - Grandioos

Gloednieuw appartement, ingericht in een prachtige, zeer centraal maar zeer rustig en 2 afstand van het strand: je kunt niet vragen om meer voor een vakantie in Formentera en de prijs/kwaliteit is geweldig!
Voor meerdere jaren, huur appartementen eigendom van Sergio en ik heb altijd gevonden grote: is zeer professioneel en nauwkeurig zijn, houdt het genot van haar gasten, beschikt over een zeer betrouwbaar team en niet verwacht: Ik ben zeer verbaasd van de herziening van Angelo80 en ik betwijfel sterk dat is waar dat ik en de familie zullen zeker deze zomer!

Sergio O.
Eigenaar
23/01/2019
Heel erg bedankt dat het ons heel erg goed doet dat onze vele gasten ons op deze manier heel erg waarderen !!!
Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols
4.5/5 -  Prima

De plaats is prachtig, erg mooi en met een tuin, maar wat maakt speciaal is de zorg en passie waarmee propietrario in de omgang met de NBB, waardoor de gasten zich thuis voelen. De kamers zijn schoon en comfortabel; U kunt ook de gemeenschappelijke keuken. De locatie is ideaal zowel voor degenen die naar Florence te fiesole, de eigenschap reizen moeten ligt in een gebied goed bereikbaar met het openbaar vervoer en door commerciële activiteiten. Uiteindelijk je loopt gewoon door of je toevallig om te stoppen voor lange periodes, vindt u gastvrijheid, vriendelijkheid, comfort, reinheid en rustige ontspanning.

Ontdek deze accommodatie
#32362 Huis Fiesole
4/5 - Bewonderenswaardig

Prachtig appartement met alle comfort, met een prachtig uitzicht op de zee.

Er zijn groene tuinen en het zwembad is prachtig en wordt ook gekenmerkt door vrede en rust is ideaal voor een vakantie die we met familieleden evenals familie werden!

Familie kijken naar de zonsondergang op het strand met vrienden en familieFamilie kijken naar de zonsondergang op het strand met vrienden en familie © MaxwillS @CC
 Een plaats gewijd aan de aquatische spelen Een plaats gewijd aan de aquatische spelen © MaxwillS @CC
Het strand is bekend om haar sport van surfenHet strand is bekend om haar sport van surfen © MaxwillS @CC
Er is een kleine lokale vissershavenEr is een kleine lokale vissershaven © MaxwillS @CC
Patrick R.
Eigenaar
23/01/2019
IK DANK MAXWILLS VOOR ZIJN OPRECHTE GETUIGENIS EN ZEER GELUKKIG WIE GEBEURT GELUKKIGE FAMILIEVAKANTIES.

PATRICK RIALLAND
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
5/5 - Excellent

We verbleven twee weken met onze twee tienerjongens en oma. Een super tijd gehad, was de villa perfect in elk opzicht, zeer comfortabele bedden en linnengoed en handdoeken top notch. De lounge is goed ingericht en gebruikten we onze rekening Netflix op de TV al er een goede selectie van Engelstalige programma's evenals was. De keuken is goed uitgerust en de buitenruimte van entertainment elke dag werd gebruikt.
Het uitzicht vanuit de villa zijn al heel wat, letterlijk, van elk venster en zaten we's avonds laat kijken naar de fonkelende lampjes aan de kust. De kinderen waren in het zwembad voor uren op een moment die zelfs oma ging in. De kinderen maakte vrienden met de buren zwarte lab Duke. We hadden verschillende barbecues en aten bij enkele van de restaurants dat de eigenaar aanbevolen, allemaal waren zeer redelijk met lekker eten, vriendelijke service, het was leuk dat we waren niet stormde, zeer ontspannend, onze favoriet was de wilde zwijnen en een zwart varkensvlees, de kinderen vonden het Kip piri piri, oma vond de verse vis.

We hebben een flink aantal dagen bezoek aan enkele van de stranden van de westkust, Arifana was het beste voor lichaam instappen maar alle van hen zijn ongerepte en niet te druk. We brachten een dag in Lagos dat is een zeer mooie stad met een mooie jachthaven die allerlei boottochtjes doen.
All-in-all de villa was zeer goede waarde voor de uitstekende kwaliteit geboden en dus hebben we besloten om terug te komen volgend jaar. Wij raden zeker deze villa voor om het even wie willen een kwaliteit vakantie tegen een zeer redelijke prijs.

Goed gedaan Nigel

Ontdek deze accommodatie
#63831 Villa Monchique
5/5 - Klasse

Prachtige villa met zwembad in prachtige schilderachtige plek, schoon, gastvrij en voorzien van alles.

Maar de echte gem is de eigenaren, Mario en Ioanna, zeer vriendelijke en hoffelijke.

Een plek die ik met plezier helemaal aanraden zou.

Dit voor ons de derde vakantie in deze villa was en ik denk dat we zullen weer terug.

Ioanna L.
Eigenaar
22/01/2019
Heel erg bedankt dokter van de mooie woorden die voor ons zijn uitgesproken, we zullen zeker blij zijn om je hier op Corfu te hebben voor je volgende vakantie.
Ontdek deze accommodatie
#47944 Villa Spartilas