VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

3.5/5 -  Correct

Winter's tale in Morinesio. We mochten een week doorbrengen in de besneeuwde Morinesio met 14 personen. Het kleine stadje is mooi! Paolo heeft ontving ons warm en zorg van alle. De tweepersoonskamers zijn erg leuk en de keuken van Massimo absoluut geadviseerd!

De advertentie vermeldt 1 slaapkamer maar is niet waar, er is een kamer met bedden en kleine table.la kamer is donker, geen duidelijkheid als gevolg van het noorden tegenover. Schakel het licht de dag om te zien. Het ontbreekt de waterkoker, koffiezetapparaat, kommen... TV storing en van een ander tijdperk: ze is gewoon goed in verandering, geen terras. De koelkast is te koud: geen manier om te bevestigen omdat knop zit vast. Voorzieningen in de badkamer... ontbreekt, 10 dagen na ons vertrek op zoek naar een ander juister verhuur, verhuur zogenaamd voor 3 mensen ik weet niet of ze de 3e!

KeukenKeuken © chalbosq @CC
5/5 - Sensationeel

Ik ging met mijn neef op een vakantie, en we verbleven hier op aanbeveling van een vriend die al in hetzelfde huis.
De receptie was zeer dichtbij, op alle tijden beschikbaar aan ons uitleggen wat doen wij ontbreken, ons onderdak vinden in andere steden, zij gaven ons aanbevelingen... Daarnaast ontbijt maken die u de dag met veel energie begint!
De kamers zijn schoon en hebben een badkamer.
Bovendien, uit het huis kan het binnen loopafstand van het centrum van Havana zonder probleem.
Ik adviseer het 100%, zodat wanneer een bekende me dat hij wil gaan naar Havana vertelt, ik over deze accommodatie en familie praten.

4/5 - Sensationeel

Prima huis, groot en schoon. De eigenaars zijn er wel maar je ziet ze nauwelijks, veel privacy.

5/5 -  Heerlijk

Jaren zijn verstreken sinds ik verbleef in het appartement van Scerne di Pineto (destijds die het portaal is niet toegestaan om te posten beoordelingen), maar ik heb een prachtige herinnering van mijn vakantie in Abruzzo. De regio zit te wachten om ontdekt te worden, naast de zee zijn er vele mooie plekjes in termen van zowel natuurlijke en artistieke. Het appartement is zoals u kunt zien in de foto, comfortabel ingerichte, vlekkeloos en compleet met alles wat die u nodig hebt om te genieten van een ontspannen vakantie zonder problemen. De zee is erg in de buurt van het huis (100-150 mt). Het gebied leent zich ook met de fiets, dankzij de fietsroute die kilometer en kilometer kustlijn, tussen de zee en dennen bossen doorloopt worden bezocht. De eigenaren zijn erg vriendelijk, gastvrij en klaar om te accepteren van elke aanvraag en informatie te verschaffen over dingen te zien en te ontdekken. Zeer goede lokale gerechten, met typische restaurants tegen billijke prijzen. Ten zeerste aanbevolen.

De keuken, kleurrijk en functioneelDe keuken, kleurrijk en functioneel © MARIAPIA @CC
De promenade op 100 meter van het appartementDe promenade op 100 meter van het appartement © MARIAPIA @CC
De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets)De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets) © MARIAPIA @CC
Roseto degli Abruzzi, slechts 3 km van ScerneRoseto degli Abruzzi, slechts 3 km van Scerne © MARIAPIA @CC
Een van de stranden in het gebiedEen van de stranden in het gebied © MARIAPIA @CC
5/5 -  Formidabel

Corfu is prachtig, dat de accommodatie is in een prachtige locatie, dicht bij de zee, een prachtig zwembad (met ligbedden en parasols, hoge kwaliteit en met ruimte tub) beschikbaar gratis aan alle vakantiegangers in het gebied). In een paar minuten die kunt u het bereiken van de verschillende delen van het eiland, zijn de wegen heel glad en gemakkelijk. Het appartement is klein maar comfortabele, compleet met alles. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam om te reageren en indien nodig ingrijpen. Ten zeerste aanbevolen.

3.5/5 -  Heel correct

Wil terugkomen... wie weet misschien volgend jaar?

4.5/5 - Fantastisch

Leuk appartement, goed ontworpen en functioneel. De vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de eigenaren waren positief hebben sommige gezondheidsproblemen (met dank aan de vissen van de hoeksteen!); Wij zullen nooit hen niet genoeg bedanken. het plezier van het zwembad, de nabijheid van Triolet, stranden, van "Popo" (traditionele plaatselijke supermarkt waar u alles kunt vinden) maakt een perfecte plek om te bezoeken het noorden en oosten van het eiland. Zeer goede kwaliteit-/ prijsverhouding, zij moet de aanwezigheid van een schoonmaakster een keer per week vast.

5/5 -  Zonder weerga

Ruim, comfortabel en net huis met prachtige ligging voor wie van de natuur en rust houdt.
Vriendelijke verwelkoming met voldoende informatie. Eigenaars zijn bij vragen gemakkelijk te bereiken.

Peggy P.
Eigenaar
04/03/2018
Bedankt Katrien voor de fijne reactie op jullie verblijf in onze vakantiewoning. Groetjes, Peggy
4.5/5 -  Heel geschikt

Mooi landhuis, handig voor het bezoeken van Flanders: nauwelijks een uur reistijd voor een bezoek aan Brugge, Gent en Antwerpen.
Het huis is zeer comfortabel, de tuin en het terras zijn erg leuk.
De eigenaren zijn ook erg leuk: ze snel reageren op onze verzoeken en hebben zelfs een harde vindt u ons wat ping pong ballen zodat we in de tuin tafeltennissen kunnen!
Een geweldig verblijf!
Dank u

Peggy P.
Eigenaar
04/03/2018
Bedankt voor het leuke antwoord!
4.5/5 -  Super

We genoten van een zeer ruime woning met alle voorzieningen, verwarmd en comfortabel na een bezoek aan vele plaatsen tijdens de dag. De eigenares zeer aandachtig naar onze behoeften. Er waren slechts drie maar prima voor veel meer mensen.

Peggy P.
Eigenaar
04/03/2018
Bedankt voor het leuke antwoord!
4/5 -  Heerlijk

Wij zijn stamgasten in het bed and breakfast en we waren gecharmeerd door de kwaliteit van de opvang van de Jonquière.

Voelden we ons direct thuis. Het huis is erg mooi en de meester van het huis zet je op hun gemak bij aankomst. Maaltijden zijn eenvoudig maar zeer goed met streekproducten (waaronder rillettes!). Als u wilt wandelen is er een bos gewoon in de buurt.

Het is raadzaam om deze b & b!

5/5 -  Formidabel

We tijd enige grote in casa M Aloja! De kamers zijn zeer schoon, de bedden zijn comfortabel, eten was echt leuk - absoluut goede waar voor uw geld. Ik vond dat kleine, rustgevende en schattige achtertuin, waar we van de drukke stad van Havana ontspannen kunnen. Maar het beste van allen waren onze gastheren Esperanza en Ramses! Ze zijn vriendelijk, leuk en vol nuttige tips wat/hoe/wanneer te doen rond Havana en ook rond Cuba. Als ik ll terugkomen van mooi Havana een dag, zou ik zeker kiezen voor casa M Aloja!

4/5 - Excellent

We waren in het mooie Cuba in in 2012 wij aangekomen bij het huis van hoop en Ramses op aanbeveling van een vriend, we werden ontvangen heel goed zijn zeer warme mensen huis beschikt over alle faciliteiten voorwaarde ons gegevens hoe voor een bezoek aan Havana met kaart opgenomen zijn dicht bij l aan de busterminal naar plaatsen zoals Trinidad-Cienfuegos. Ook gaf ons gegevens wooneenheden allemaal zeer betrouwbaar! Onvergetelijke Cuba en deze prachtige familie is goede gastvrouw! 100% AANBEVELEN!

5/5 - Excellent

Het was een lange tijd geleden, omdat we een bezoek gebracht aan Cuba, maar op onze reis werden we begroet en aanvaard hartelijk door Esperanza en Ranses. Hun huis was zeer schoon, betaalbaar en zeer dicht bij het centrum van de stad. Het Esperanza gekookt eten was zeer goed, de beste hadden we in onze reis. Wij opgedaan Cuba met nieuwe familie. Dank u!

Huis uitvoeren naar beneden en slecht onderhouden, niet in overeenstemming met de foto's, dating. De tuin lijkt verlaten, het zwembad is vuil (absoluut niet effectief robot), de terrassen gekoloniseerd door onkruid. Het woord tapijt is twijfelachtig en gekleurd, de kamer onthullen enorme sporen van kalksteen. Het meubilair is beschadigd. Het huis, vloeren, muren, gerechten zijn vuil. Geen van de fietsen waren werking. De waarde van het beschamend.

Meubels voor de badkamer op de begane grond met deur van AskewMeubels voor de badkamer op de begane grond met deur van Askew © NoAxTo @CC
Gebroken douche bar - zaal van de Democratische Republiek CongoGebroken douche bar - zaal van de Democratische Republiek Congo © NoAxTo @CC
Schijnbare roest op de voet van de glans op de keukentafel van melamineSchijnbare roest op de voet van de glans op de keukentafel van melamine © NoAxTo @CC
Twijfelachtig en oude gebruiksvoorwerpenTwijfelachtig en oude gebruiksvoorwerpen © NoAxTo @CC
4.5/5 -  Zonder weerga

Tijdens het verblijf in het huis van hoop en Ramses ik acobijaron als een dochter meer. Het huis is erg mooi, met alle voorzieningen en ligt op 10 blokken van het centrum van Havana. Het ontbijt van hoop Maak je begin de dag met alle energie, allemaal zeer rijk en vers. Ze waren zeer behulpzaam te allen tijde, totdat kreeg me andere vrienden huizen waar verblijft in andere steden. Ik vertrok uit Cuba met een gezin, willen terugkeren om te vangen de mojito's van Ramses. Vergeet niet om ze te bezoeken!

Afscheid-fotoAfscheid-foto © CarlaRMajide @CC
4/5 - Fantastisch

Ze zijn super vriendelijk en aanhankelijk en maak van uw verblijf in Havana, alsof u in uw eigen huis. Ons geholpen en gerapporteerd alle haar aanbevelingen waren zeer succesvol. De kamers zijn zeer schoon, allemaal met hun koelkast en eigen badkamer, zeer schoon en zorg. Zonder twijfel een dag ik wil regesarme!

5/5 -  Heerlijk

Het is in een goede omgeving omringd door tal van hulpprogramma's. De service is uitstekend in het huis alsof je familie, we een onvergetelijke tijd

4/5 -  Keurig

Gastvrouw zeer vriendelijk en zeer nette appartement.
We voelde als thuis

Véronique D.
Eigenaar
24/02/2018
Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήριά σας. Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά :)
5/5 - Excellent

We raden deze plek harte - het was boven verwachting.

Mooie en zeer grote olijf Tuin, eigen ingang rechts in de zee, loopafstand naar een grote lokale visrestaurant. Het huis is ruim en heeft een echte landelijke ambiance, keuken is groot en goed uitgerust, twee terrassen en een gezellige vuur in de grote zaal plaats.

We vond het heel erg leuk en hebben geprofiteerd van de tuin en huis zo veel als we kunnen.

4/5 - Schitterend

Ik moest een ondersteuning voor een belangrijk bezoek aan het ziekenhuis door Cona, riep ik 4 dagen eerder, ik vond comfortabele kamer en behulpzame eigenaren

de kamerde kamer © CostanzaF @CC
de badkamerde badkamer © CostanzaF @CC
de kamerde kamer © CostanzaF @CC
3.5/5 -  Acceptabel

Het huis is mooi. Zeer goede locatie en verzorgd tot in het kleinste detail.

Slechts een vangst: sommige badkuipen en douches in het huis hebben geen schaduw, die wordt verergerd omdat de artisjokken zijn verstopt en water spatten door alle partijen.

Dit is het enige nadeel. Dat u douche en alle krijgt verloren. De badkamer van de kamer hierboven heeft geen gordijn in het venster dat u vanaf de straat ziet.

4/5 -  Magnifiek

Klein appartement maar goed team welk niveau keuken of opslag.

Het appartement ligt dicht bij winkels, restaurants en de ski met de stoeltjeslift runs in de buurt.

Er is een parkeerterrein voor auto.

Wij hield van het uitzicht!

4.5/5 -  Zonder weerga

Dit huis uit golven zen bij binnenkomst; We sy voelt goed nu.
De tuin was zonnig! in februari in het zuiden! Hotel is warm en vriendelijk met veel advies en de Bay-van-som mooie.

Zeeën het strand baden vervolgens is te voet: geweldig!

5/5 - Excellent

We verbleven twee dagen dit huis was het paradijs dankzij man zijn schip is geweldig deden we de branding perfect is.
Bedankt weer voor de pot wij herinneren de planter SuperbeComme zwembad Jacuzzi nogmaals bedankt en see you soon

5/5 - Schitterend

Een van de beste eigenschappen die we hebben verbleven in 3 decennia van cottages met 1 of 2 per jaar.

Gemakkelijk te vinden op de hoofdweg (rustig) belangrijkste. Uitstekende parkeren bij het huisje. Legde heel goed uit, ruim en comfortabel interieur. Schoon en netjes met veel verlichting en stopcontacten. Ruime badkamer met douche van de gemakkelijk te gebruiken naast de slaapkamers over de landing.
De trap was een kunstwerk - prachtige eiken loopvlakken en newel berichten. De houtkachel was gemakkelijk aan het licht en uitstekende warmte zonder mess - en extra logs van gaf over de werf, in plaats van te gaan op zoek. De keramische kookplaat-werking was niet duidelijk maar de nuttig instructieblad waardoor ons het uitwerken.
De landing had twee stoelen om te kijken naar de zeer gevarieerde vogels die kwam voor een bezoek aan de drie feeders gespannen over een paar voeten weg. Vinken, groene vinken en een winterkoning en een boom klimplant toen we aankwamen- en wij zijn geen vogelaars. Geen rode eekhoorns als het is niet het seizoen.
De locatie was zeer handige - halverwege tussen Kirkby Stephen en Sedbergh en je kon gemakkelijk lopen naar viel eind wolken voor uitzicht over Harter viel en wilde Baugh viel.
De Karen

5/5 -  Super

Dit was een perfecte vakantiehuis. Wij vielen in liefde met het en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Alles over het was zo mooi. Het was uitstekend geschikt voor het zien van het lake district

Steve H.
Eigenaar
16/02/2018
Geachte Sue. Bedankt voor uw vriendelijke opmerkingen, het wordt echt heel op prijs gesteld en bedankt, ook voor het opnieuw boeken van dit jaar, het is altijd geruststellend om te weten dat we het goed doen.
4/5 -  Prima

Christiane is een warme en gastvrije gastvrouw ze we verzonnen van prachtige tour buiten de gebaande nogmaals hartelijk dank en proficiat!

5/5 -  Heel geschikt

We waren niet in Bretagne voor de eerste keer, maar dit was ons beste verblijf tot nu toe, aangezien het huis een intense Bretonse atmosfeer straalt. Een keuken waar u echt goed kan koken en veel ruimte voor iedereen, ook op de gronden u vindt zijn rustige plek. Het huis is uitgerust als opgegeven, er blijven veel details van de originele staat en geven u een huiselijke gevoel. Plouha behoudt veel originele, dit is nog niet een grote toeristische menigte en er zijn afzonderlijke plaatsen en winkels. Wie neemt zijn fiets, zal de tour van de ochtend naar het stokbrood vangen als een ontspannen gevoel. De eigenaren zijn werkelijk aardig en behulpzaam, krijg je goede tips als je ze wilt. U nauwkeurige Routebeschrijving en intensief contact heeft zelfs voor de vakantie. Eigenlijk zou u hebben om hier te komen weer...!

ontspannende strandenontspannende stranden © GabrieleV @CC
5/5 - Excellent

Dank u zowel voor een geweldig verblijf. Schoorsteen branden, de schoonheid van het landschap, wandelen rond

5/5 -  Super

Zeer aangenaam verblijf, het hotel beschikt over een zomerverblijf met veel groene ruimte buiten parkeren is erg handig, het strand komt in 3 minuten lopen en er zijn vele restaurants in de buurt... Eenvoudige maar zeer comfortabele en functionele... Ik adviseer het zeer veel helemaal.

Mijn uitzicht vanuit het appartement.Mijn uitzicht vanuit het appartement. © RobertaBar @CC
4.5/5 -  Keurig

Het prachtig gelegen chalet , met superuitzicht op het Mont-Blanc massif ligt op circa 500 meter lopen van een leuke ouderwetse lift naar het plaatselijke plateau waar de skilessen voor de kleintjes starten en waar vanaf je verbinding hebt met het enorme skigebied van St.Gervais en Megève. (Evasion)
Het chalet is goed geoutilleerd met 1 nieuwe badkamer (toilet separaat) met ligbad en een gedateerde badkamer met
douche en toilet beneden. De woonkamer met open keuken en open haard is gezellig ingericht en heeft evenals het grote zonnige balkon een prachtig uitzicht op het Mont-Blanc massief.
Hou rekening met gehorigheid van de 3 slaapkamers boven, beneden is de grote slaapkamer " geluiddicht" .
Het was overal op de pistes heerlijk rustig (januari) , nergens wachttijden ondanks het enorme en populaire skigebied.
skipas rond de € 250,= voor 6-daagse pas (ook makkelijk per dag te kopen rond de € 50 per dag of € 42 voor 4-uurs pas. Zomers zal het hier waarschijnlijk minstens even mooi toeven zijn met veel wandel en mountainbike mogelijkheden. Zeer goede value -for -money. Wij hebben genoten en komen hier zeker terug.

4/5 - Excellent

Hoffelijkheid, vriendelijkheid en een mooie plaats waar we hadden een heerlijke vakantie. Calasetta is ook een gastvrije land met sterke tradities van Ligurië gemakkelijk geïntegreerd in de cultuur van Sardinië, een betoverende plek en rijk aan cultuur.

4.5/5 -  Heerlijk

Een huis dat zijn drie huizen, met een mooie binnenplaats met elkaar gemeen, die 's nachts wordt een spectaculaire filmzaal ter ere van de naam van het huis van de cinema. Ingericht met exquise smaak, vindt u film fans knipogen naar haar alle hoeken.
Overweldigende collectie van films beschikbaar voor iedereen. En boeken zijn ook onmisbaar titels over de zevende kunst.
U hebt om te uploaden naar uw dak op wolkenloze nachten. De overpeinzing van volledig sterrenhemel is moeilijk te vergeten.
Rust, warmte, dit alles en meer u in deze hoek van het zuiden, ideaal voor families vindt, paren, eenzaam...
En vergeet niet om te zeggen "Hallo" aan Mayte, alma mater plaats. Zijn sympathie, zijn passie, zijn kennis van de regio toegevoegd een plus aan uw verblijf. Laat uzelf worden geadviseerd door het. En, niet aarzelen, geworden.

Teresa M.
Eigenaar
13/02/2018
Beste Jose Maria, we zijn blij dat je zowel met als bij La Casa del Cine in Níjar hebt genoten, we danken je in het bijzonder omdat je ons hebt toegestaan FOCUS te geven op onze liefde voor Cinema, soms beseffen we niet wat we hebben. We hopen je weer te hebben!
5/5 -  Heel goed

Appartement uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Reiniging, decoratie en uitzonderlijke apparatuur, een luxe. Behandeling met de uitstekende eigen. De stad, een charme, Salamanca altijd opgewonden. Goede ervaring, te herhalen, een aanrader.

Spreuk van de Salamancan nacht.Spreuk van de Salamancan nacht. © RaulMSanchez @CC
Rocío S.
Eigenaar
13/02/2018
Hartelijk dank voor de beoordeling Raúl.

We hopen u snel weer te zien in ons vakantieappartement La Rana de Salamanca.

Groeten en tot ziens.
Rocío
Sendín.
4/5 -  Heel geschikt

We verbleven een geweldig verblijf in de villa Jador Fort van Frankrijk. Inderdaad, het is ideaal gelegen, staat het voor een bezoek aan het noorden en het zuiden, door het vinden van de rustige avond bij het grote zwembad.

Beschrijving komt overeen met op elk gewenst moment van de aankondiging met slechts een kleine verduidelijking op het niveau van toegankelijkheid. Inderdaad, er is een grote trap tot op het niveau van de villa die sommige mensen ergeren kan. We waren een paar, maar er is echt een heleboel ruimte zelfs voor 6 personen.

Het is raadzaam geen probleem, de eigenaren zijn vriendelijk, beschikbaar en discrete terwijl het leven op het terrein.

Wij danken hen voor hun gastvrijheid.

Hugues en Sandrine DW

5/5 - Perfect

Wij brachten een fantastisch verblijf in dit appartement in Mindelo. Onze gastheren maakte zeer welkom ons. Het huis is smaakvol ingericht en goed uitgerust met alle voorzieningen.

4/5 - Grandioos

We zijn een familie van 6 personen, met inbegrip van baby-, peuter- en schoonouders hond en bracht 1 week eind augustus 2017 in Mavro Lithari. We voelden heel goed thuis en in de nabije omgeving, slechts een paar honderd meter weg (zand) strand in verschillende baaien geschikt zijn voor zwemmen, liegen en spelen heerlijk, grote strandbars, taverna's en restaurants aan de waterkant We hebben waardering voor de airconditioning in de slaapkamers twee kleine snack maar ook de lunch of diner, in het huis en de tuin veranda in de tuin! U weer!

4.5/5 -  Heel goed

Hallo onlangs ik gehost met mijn familie in het appartement de kikker in Salamanca, een aanrader stad om te bezoeken (tenminste ik ben verliefd op deze stad en haar mensen).

Ik had het geluk en het plezier van een verblijf in het appartement de kikker, zeer centraal gelegen, 5 minuten lopen van de Plaza Mayor, tegenover met supermarkten, een apotheek recht aan de kant, in een buurt zeer gedifferentieerde, exclusief en zeer rustig.

Het appartement is nieuw, zeer schoon, zeer smaakvol ingericht, het heeft de mogelijkheid om (optioneel) gebruik de parking voor de auto, om rond de stad, het is niet nodig om het voertuig te gebruiken, het appartement is ideaal voor vier mensen, niet een detail om aangenaam te maken het verblijf en de eigenaren zeer vriendelijke en attente aan elke behoefte.

We waren zeer comfortabel in die dagen we in de stad, zonder twijfel brachten dat wanneer u terugkeert naar Salamanca herhalen verblijf bij het appartement.

Groeten aan Rocio en haar echtgenoot, gefeliciteerd met de smaak van versieren en organiseren van de woonkamer van het appartement evenals de kwaliteit van de meubels, dank u voor uw aandacht.

Rocío S.
Eigenaar
05/02/2018
Alvast heel erg bedankt, voor de tijd die Sandra je heeft gegeven, om de evaluatie van ons vakantieverblijf La Rana de Salamanca te maken, ben ik erg dankbaar.

Ik
ben blij te weten dat uw verblijf in onze accommodatie uw verwachtingen ver overtrof en we hopen u snel weer te zien.

Groeten en veel dank.
Rocío Sendín.
4.5/5 -  Keurig

Geweldige cursus, slechts 2 stratenblokken van het strand – met name de twee zwembaden zijn groot,

Zwembadje - hierKleiner zwembad Zwembadje - hierKleiner zwembad © Cub @CC
4/5 - Klasse

In juli 2017 heb ik hier mijn vakantie doorgebracht. In 1 woord geweldig. Natuurlijk is het weer een belangrijke factor maar afgezien van de altijd aanwezige zon in Toscane, vond ik het verblijf in zon mobile home echt heeerlijk. Van alle gemakken voorzien en wat een zalige rust. En dat voor een redelijk bedrag. Ik kom vaker !

Pieter R.
Eigenaar
05/02/2018
Bedankt voor de recensie,wij als Nederlanders doen ons uiterste best om de accommodatie super mooi te houden!
4/5 - Onvergetelijk

We hebben een top vakantie gehad. Mobile home was prima, de camping voorzag in al onze behoeften, Viareggio is een hele leuke plaats. Dat geldt voor geheel Toscane dat vanuit deze camping goed te bezoeken is.

Pieter R.
Eigenaar
05/02/2018
Bedankt voor uw reactie en hopen u graag weer te ontvangen in Italië.
5/5 -  Keurig

We slechts 1 nacht doorbrengen in 'Het huis in het bos' en we zouden zeker blijven er weer.

Jean-Pierre verwelkomde ons hartelijk en we voelden ons thuis onmiddellijk vooral dankzij het vuur aangestoken in de kachel, net voordat we aankwamen.

Wees gerust, is niet dit fornuis dat het appartement uitsluitend verwarmt, radiatoren, dus daar, het is niet koud en het is niet nodig om het opstaan 's nachts te voeden.
De foto's zijn vrij constant met de werkelijkheid.
Het is een geweldige locatie, zeer mooi appartement, waar niets ontbreekt.

Schoon! Keuken zeer goed uitgerust voor het koken van maaltijden en ontbijt, alles is in zeer goede staat en werkt geweldig.

Lounge met vele grote comfortabele stoelen. Ontspannen en harmonieuze inrichting.

WiFi is perfect, snel en stabiel. Klein hoekje kantoor goede praktijken om te werken.

Een paar stappen leiden tot de kamer van de partij. Apart toilet, badkamer met douche en bad. Zeer goede bedden, verduisteringsgordijnen. Geweldige avond, dankzij de stilte van de plaats.

Parkeren van de auto binnen de eigenschap.

Kortom, helemaal blij met onze overgang naar 'Het huis in het bos'.

Dank u, Jean-Pierre en niet veranderen.

4.5/5 -  Prima

We hadden een fantastisch verblijf in Lissabon!

Adelina hosting ertoe heeft bijgedragen dat het verblijf perfect. Alles klopt aan de beschrijving van de advertentie en wij het volledig eens met eerdere beoordelingen over de vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de eigenaar van het pand.

Naast de bepalingen in de koelkast en cadeaus (pralines en boeket van bloemen) is huis decoratie een elegante en verfijnde met veel kleine subtiele details die overeenkomen met werk met liefde en zorg.

Voorbeeld van 'ontvangen' Adelina Bravo en dank u!

5/5 -  Super

Dit is de derde keer nu dat ik "De zeven" als een plaats van vakantie kiezen.

Met deze berg van zicht is het panorama adembenemend. De ballades zijn veel en steen is een fantastische gids, dat zich aan elke niveau aanpast.
De Spanje is minder dan een uur. En de zee zich niet verder! Dus, we nooit vervelen.

Het appartement is ingericht voor twee personen. Niets ontbreekt. De sfeer die er heerst is gezond en rustgevend. Altijd zonnig.

Ik ben erg blij met mijn verblijf en ik kom terug. Ik beveel "De zeven" zonder aarzeling.

Dankzij mijn gasten.

Markt de puig van de estelle.Markt de puig van de estelle. © CoralineLemal @CC
Point of viewPoint of view © CoralineLemal @CC
Zee in sant Marti van El empordiaZee in sant Marti van El empordia © CoralineLemal @CC
4.5/5 -  Super

Het hok met de tropische tuin is een wonder.
Een groot team de nacht Jacuzzi-Zwembad in de dag en de eigenaar van de boot te gaan feesten nogmaals dank u!

Ik was 5 dagen in dit hotel en ik kan om te zeggen dat dit hotel het meest afschuwelijke hotel ter wereld. Veel rotzooi, slechte service en ze stal ons geld.

Wij vinden vóór inchecken in het hotelWij vinden vóór inchecken in het hotel © ValeryF @CC
We vinden in de kamerWe vinden in de kamer © ValeryF @CC
Cristina S.
Eigenaar
22/08/2018
Goedemorgen, ik ben de eigenaar van Villa Nordica, ik heb een recensie over mijn eigendom gelezen die niet waarheidsgetrouw is omdat in de periode die werd aangegeven door de dame die de recensie deed ik geen gasten in het huis had, ook de bijgevoegde foto's niet van mijn structuur zijn, omdat onze het water is opgehangen en ik herken de tegels niet in de tweede afbeelding omdat onze appartementen zijn uitgerust met parket en geen tegels en deze twee dingen kun je eenvoudig controleren op de foto's
4.5/5 -  Heel goed

Goede keuze voor een ontspannen vakantie.

Het appartement is schoon, gehouden, de keuken is goed uitgerust.

Vanaf het balkon is er een zeer mooi uitzicht op de baai met de mogelijkheid van het kijken naar de zonsopgang bij het ontbijt.
Zon ligstoelen zijn beschikbaar op het strand, en een plek om te ontspannen in de schaduw.

Het is een plek waar we toch graag terug.

Panorama uitzicht vanaf het strandPanorama uitzicht vanaf het strand © ValerianD @CC
Tivat BayTivat Bay © ValerianD @CC
Zonsondergang in haven TivatZonsondergang in haven Tivat © ValerianD @CC
4/5 -  Super

Perfecte vakantie. Een groot gebied met een groot zwembad. Het appartement was op de begane grond met een prachtig terras met uitzicht op het zwembad. Het appartement en het zwembad zijn altijd zeer politi. Het complex heeft een prachtige tuin met fruitbomen en groenten. En zeer snel op de zee en ook in San Gimignano en Volterra. Luciano en een uitstekend gastheer. Luciano is er altijd voor u en heeft altijd een glimlach op haar gezicht. Wij zijn de 12de tijd Milla thuis met onze zoon. Onze zoon was 10 maanden oud toen wij er voor de eerste keer waren. Nu komen 13 jaar. Dat is waarom we het gevoel zeer welkom en hebben we een lange tijd geleden. Wij zijn uit Duitsland en we zijn altijd blij om terug te keren. Elk jaar onze zoon ziet niet de tijd om te gaan op vakantie met Lucky Luciano. Liefde het grote zwembad en de zee (en de Pizza :-)) wanneer we er en als een familie en keert terug thuis.

Luciano C.
Eigenaar
30/01/2018
Beste vrienden;
Bedankt voor de mooie woorden die je over Casa Milla en over ons hebt geschreven. Het is altijd een plezier om je hier te hebben en te
zien dat Julian gehecht is geraakt aan het huis en aan ons. We beschouwen hem als een Duits neefje en we zijn blij om te zien dat hij elk jaar opgroeit en een klein mannetje wordt. Nogmaals bedankt en tot ziens in juli. Luciano en al onze gezinnen.
5/5 - Excellent

Geweldige plek voor een rustige vakantie tussen zee en berg, Anne en Pierre zijn charmante en attente gastheren.

Het appartement is ideaal gelegen, dicht bij winkels. De buurt is mooi en rustig. De accommodatie is comfortabel, goed uitgerust.

De weergave van de berg en het balkon op het zuiden zijn een pluspunt.

Het is raadzaam deze verhuur met je ogen dicht!

5/5 - Perfect

Zodra we aankwamen, we hebben geen tijd gehad rinkelen, Adelina we aattendait.

De rest van het verblijf was uitgesproken dit zorg permanente en discreet. Onze gastvrouw en haar man hebben bereid ons een volledige ultra voor sightseeing, winkelen, vinden van de post, gebruik van openbaar vervoer...

De zeer comfortabele appartement voldoet aan de beschrijving, maar wat niet is gezegd is alle de attenties voor onze gasten: fruit, SAP, boter, de en kruidenthee, jam, bloemen, grote bibliotheek.

Alleen een verdriet geest zou iets te klagen vinden!
De locatie is ideaal om alle hoeken van de stad bereiken met het openbaar vervoer zeer dichtbij.

In 40 jaar verhuur in heel Europa, heb ik nooit geprofiteerd van een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. U kunt huren met vertrouwen.

5/5 -  Heerlijk

We waren gasten in 2016 en ik moet zeggen dat wij een grote behandeling van dennen Lords behulpzaamheid en hoffelijkheid ontvangen.

De plaats is mooi en optimaal is voor een gezin gezien de nabijheid van de zee. Costa rei is een zeer mooie plaats, hoewel klein, dat het strand is perfect voor kinderen.

We hopen terug te keren.

Mooie tuinMooie tuin © CarloPar @CC
De huizenDe huizen © CarloPar @CC
4.5/5 - Sensationeel

Onze tweede keer op de villa. Ditmaal hadden we het gebruik van de nieuwe (sinds ons laatste verblijf) toren slaapkamer die ideaal voor ons was omdat we met onze zoon en zijn familie reisden, wat betekende dat ze had een hele zijde naar de villa aan zichzelf en hadden we ergens rustig terug te trekken op!
Villa is goed uitgerust en was precies zoals in de literatuur.

De villa zou van harte aanbevelen aan iedereen die een ontspannen vakantie in een prachtige locatie. U zeker een auto nodig om te verkennen van het gebied en een krachtige opstaan op de steile heuvels.

Eigenaren zijn vriendelijk. Perfect en hoop terug om daar te gaan snel.

Foto van de rijstvelden net onder de villa, waar we vele prachtige wandelingen vonden.Foto van de rijstvelden net onder de villa, waar we vele prachtige wandelingen vonden. © paulmich @CC
Spectaculaire zonsondergang vanaf het dakterras slaapkamer  Spectaculaire zonsondergang vanaf het dakterras slaapkamer © paulmich @CC
Michele S.
Eigenaar
26/01/2018
Hartelijk dank voor deze mooie recensie, we doen er alles aan om uw vakantie zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd! We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te verwelkomen.
5/5 - Perfect

Eerst en vooral, dank Vivi en Gary u voor de geweldige gastvrijheid die u bood me gedurende de tijd van mijn verblijf!
Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over het appartement en het gebied waarin het appartement zich bevindt. Overdag kunt u genieten van de mooie blauwe stranden met wonderfall en helder water en tijdens de nacht is er een verscheidenheid van vriendelijk en bars die kunt u naar. Alles wat van belang dat u nodig is 5 minuten max. rijden met de auto.

Zijn de perfecte plek voor mensen die gewoon willen ontspannen en vergeet alle stress van het normale dagelijkse routine.

Nogmaals, dank u zeer. Ik kijk al uit voor een bezoek aan Griekenland en dit weer plaats!

5/5 - Perfect

Voor het derde achtereenvolgende jaar doorgebracht we onze vakantie bij Casa Milla.
Goede schone comfortabele structuur, verbondenheid, gemeenschappelijke delen nauwgezet in detail, mooi zwembad, verlicht 's nachts, en zo niet genoeg tuin en boomgaard beschikbaar voor vakantiegangers.

In 5/10 minuten naar de diverse stranden, alsmede winkelcentra en restaurants.

Maar de meer sterren Casa Milla krijgt dankzij Luciano, de eigenaar, altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd met een glimlach en een vrolijk woord voor iedereen.

AppartementenAppartementen © Grefra @CC
ZwembadZwembad © Grefra @CC
Luciano C.
Eigenaar
26/01/2018
Bedankt voor de mooie woorden, het is een genoegen om mensen zoals jij te mogen verwelkomen, tot ziens! groeten
LUCIANO
5/5 - Perfect

Rondom een geweldige vakantie! Veel zon, warmte en ontspanning. Voor actieve zijn er vele manieren, fietsen of kanoën, wandelen enz... Deze wandeling door de landbouwer markten in verschillende steden van de prachtige omgeving!

Service en bijstand 1A, very helpful and friendly.

Het huis gronden zelf nodigt alleen om een goed gevoel. Versierd met veel liefde, vinden wij klasse.

Alles in het hart tijdens de vakantie, we zullen terug.

5/5 - Excellent

Naast de milliliters gestelde niet kon vertellen, en in feite het enige wat dat ik kan doen is terugkomen in eind juni met familie en vrienden.

De Sardijnse maskerDe Sardijnse masker © MoreiraJ @CC
De Sardijnse maskerDe Sardijnse masker © MoreiraJ @CC
Giorgio C.
Eigenaar
25/01/2018
Hallo Juliana.
Tot snel in juni!
Kusjes voor iedereen.
5/5 -  Zonder weerga

Grote vriendelijkheid van de eigenaren. Mooie ontdekking van de aard van de Pyreneeën en een rijkdom aan geschiedenis door de dorpen, de monumenten, de abdijen,... met de toegevoegde streekproducten: tijd van kersen en lokale wijn kwaliteit en overvloed!
Zeer mooi appartement en functionele voor twee personen.

4.5/5 - Klasse

Wij hebben 2 weken in La Linbrisanne doorgebracht en werden zeer gastvrij ontvangen door de beide eigenaren.

We hadden nogal wat golfspullen bij ons en waren blij dat we dicht bij de entree konden parkeren.
Het huis ademt een goede sfeer met veel authentieke elementen van de oorspronkelijke boerenhoeve. Het is zeker geen standaard vakantiehuis met bijbehorende inrichting en het was er proper.

Kortom, we hebben genoten van de omgeving, zijn lekker wezen shoppen in Maastricht en Aken, en vooral lui op het ruime terras een lekker boek gelezen met een heerlijk wijntje rond de klok van vijf.

5/5 - Fantastisch

Ioannis is de eigenaar van een grote. Het huis heeft alles wat u nodig hebt voor ontspannende en vredige vakanties. De particulier is de uitvalsbasis voor gratis en gelukkige feestdagen. Villa Lydi biedt dat allemaal.

5/5 - Bewonderenswaardig

Sinds het jaar 2000 ik mijn vakantie in de residentie ARINELLA minstens één of twee keer per jaar en hebben een rust dit heel goed, omdat de faciliteit ideaal in de buurt van het strand met treinverbinding naar Calvi of l'Ile Rousse gelegen is.

'S avonds is het helemaal rustig en je kunt slapen bijna beter dan thuis. Het resort is goed onderhouden, het comfort stijgt van jaar tot jaar.

Een verblijf in het residence ARINELLA is absoluut aanbevolen.

Uitzicht op de Citadel van CalviUitzicht op de Citadel van Calvi © DietmarK @CC
Op zoek naar Punta CaldanuOp zoek naar Punta Caldanu © DietmarK @CC
La Revellata schiereilandLa Revellata schiereiland © DietmarK @CC
Baai van CalviBaai van Calvi © DietmarK @CC
Golf van PortoGolf van Porto © DietmarK @CC
5/5 - Klasse

Deze condo had alles wat we nodig hadden en was direct aan het strand.

We zullen zeker terug.

5/5 - Opmerkelijk

Appartement, mooi weer, vriendelijke eigenaars en leuke buren!

Het recept voor een perfecte vakantie...

5/5 - Excellent

De Villa is erg leuk, er is genoeg ruimte binnen en buiten zeer goed voor familie vakanties.
Het dorp is zeer rustig, dat de Lagoa de Óbidos is gewoon om te lezen een paar km. complimenten aan de eigenaar, want hij altijd erg vriendelijk was

Nelson G.
Eigenaar
24/01/2018
Dank u, mijnheer Joaquim,
Je bent altijd welkom in Villa Gonçalo.
5/5 - Klasse

Wij zijn allen familie, kinderen en familie zeer comfortabel, met alle soorten thee in het huis, en een prachtig uitzicht.

Natuurlijk, verstedelijking, heeft alles, zwembad, Wellness, een speeltuin, een tennisbaan, squash... Zelfs restaurant, in de zomer...

EEN AANRADER... Herhaal zo spoedig mogelijk...

Uitzicht vanuit de slaapkamerUitzicht vanuit de slaapkamer © JOSEABALSERANTES @CC
Uitzicht vanuit de lounge bij nachtUitzicht vanuit de lounge bij nacht © JOSEABALSERANTES @CC
4.5/5 - Klasse

We huurden dit vakantiehuis voor 8 maanden, als wij ons huis bouwen.
Het was een groot geluk dat we in deze mooie grote huisje, netjes en heel warm als de eigenaren leven. De decoratie was gekozen met een vreugde en vele smaken volgens feng-shui art.

Kortom, bous adviseren wij, dit huisje!

5/5 -  Zonder weerga

Wij hield van het leven in dit mooie huis. De ruimte is geweldig en de eigenaren zijn zeer gastvrij.

We het gehuurd voor 8 maanden, omdat mijn man en maanden om ons huis te bouwen.

Dit huis is ingericht in een zeer warme en vriendelijke manier.

Echt, het is raadzaam dit huisje, het is een rustige en ontspannen plek.

5/5 - Sensationeel

Een geweldig verblijf met onze tieners in een sfeervolle koloniale type villa.

Het huis was meer dan hartelijk met de huisbewaarder en zijn vrouw: Cocktail en Cupcakes localeux, samoussa, taart pepers.

Jongens kunnen dagelijks met hun masker en snorkel mariene fondsen profiteren.

De guardian's broer nam ons wanneer wij hem willen naar verschillende stranden vragen zou en ons een quad uitgang georganiseerd. Echt geweldig, niet nodig om een auto te huren.

De buurt is vrij typisch zijn voor de goede herinneringen zodat voordat we vertrokken, we in een hotel 5 waren * in Blue Bay ook saai.

De tuinDe tuin © Josephine565 @CC
5/5 -  Zonder weerga

We verbleven in Mala Boutique in januari en het was echt leuk.
Het eiland is mooi en het strand bikini is in de buurt van het hotel.
Zij bieden dagelijkse excursies. We hebben 3 excursies ook regelen zij ons de Transfer terug naar de luchthaven

Dhangethi bikini beach Dhangethi bikini beach © LubaL @CC
5/5 -  Heerlijk

Familie welkom, comfortabele huis en rustig gebied.

Wij zullen zeker terug

4.5/5 - Excellent

Wij zijn hier geweest in februari 2017. Nog steeds zijn wij verliefd op dit huisje en op zoek naar een soortgelijke accommodatie. Wat was het sfeervol en gezellig.
We voelden ons gelijk thuis. We werden ontvangen met zelfgebakken taart in een warm huis. Heerlijk, die twee haarden. We hebben genoten.

We kiezen nooit voor dezelfde accommodatie of omgeving, maar als we het zouden doen dan gingen we hier zeker naartoe.

Lekker kokkerellen in de goed uitgeruste keuken.Lekker kokkerellen in de goed uitgeruste keuken. © AnnekeMaessen @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Modern, schoon, groot en comfortabel appartement, kwamen we terug snel.

Bedankt

Uitzicht vanaf het balkonUitzicht vanaf het balkon © LOGANG @CC
4.5/5 - Klasse

We hadden een zeer aangenaam verblijf in uw villa, zeer schoon.

Bedankt voor deze heerlijke lokale gerechten en deze succulente Kreeft bereid door Flavio en geserveerd door Tania en Victor.

Zie dat je snel kan worden, zonder het geld!

Bedankt Tania voor salsalessen.

Absoluut ontdekken.

Maryse en Jean-Manuel, Sylvie en Poly, Antonia en José, Fatima en Antonio.

4.5/5 -  Zonder weerga

Zelf leven in Parijs en vrienden van mijn bezoeken, er een grotere plaats voor hen om te verblijven en te ontmoeten. Marta de plaats was werkelijk aardig en heel gezellige, perfect voor ons. Het gebied is geweldig! Ook super goed aangesloten op alle van Parijs. We houden dit adres en mijn vrienden zullen terug ASAP.
Dank u, Marta!

4.5/5 -  Magnifiek

Zeer mooie, moderne appartement en super vriendelijke gastheren. ook gevestigd in het midden van de impressionater en ongelooflijk mooie natuur! horizontale idyllische en rustige locatie aan de rand van het bos en zo centraal (slechts 3 min lopen naar de coop, post).

Rondom perfect!

recht op de drempel naar de trail komen, die leidt tot dit prachtig uitzicht! Echt top!recht op de drempel naar de trail komen, die leidt tot dit prachtig uitzicht! Echt top! © cs1188 @CC
de bus is een supersnelle (10 minuten) in een de grote skigebieden (bijvoorbeeld hier skiën op corviglia)de bus is een supersnelle (10 minuten) in een de grote skigebieden (bijvoorbeeld hier skiën op corviglia) © cs1188 @CC
5/5 - Excellent

Dit is veruit de beste hostel die ik ooit verbleef!
Het personeel is zo vriendelijk en echt gezellig, de kamers en badkamers zijn schoon.
Er wordt gratis ontbijt en een gratis gemeentelijke diner elke dag, die u tot ondertekenen kunt; Ik weet niet elke andere herberg die dit biedt.

Ze hebben een PS4 met veel games zoals fifa 18, een netflix account, sky TV met cinema en sport, en al een enorme 70'' TV te maken het meest van dit alles.

Ik zal deffo zijn terug!

OntbijtOntbijt © SD33 @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

We net terug van een week in Monticello, een geweldige week. De "casuccia" huis is erg mooi, schoon en comfortabel. Goed geplaatst in het dorp, adviseer ik u daar heen te gaan.

J.Pisson Parijs

3/5 -  Correct

Huis is niet nieuw, maar zeer schoon en goed onderhouden. Strand slechts enkele stappen van het huis, maar niet voor kleine kinderen als winderig. In het algemeen alle stranden op Exuma zijn perfect en moeten slechts enkele minuten om ze te krijgen. Er zijn een heleboel boodschappen uit de datums 'gebruik voor' in de koelkast. Host zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar! Houd in gedachten, je ziet ze overal en elke keer. Zij kreeg in het huis om alles die gewoon we stapte uit te controleren. Hij zelfs in de slaapkamer krijgen wanneer mijn vrouw en dochter lagen te slapen en wakker haar. Uitchecken om 10 uur.

Rust teens in refrigerator.Rust teens in refrigerator. © GolikR @CC
Uit de houdbaarheidstermijn.Uit de houdbaarheidstermijn. © GolikR @CC
5/5 -  Magnifiek

De ponton aan het eind van het terras maakt het mogelijk om de boot dock.
De outdoor zomer keuken is ideaal voor leuke vrienden.
De eigenaar is beschikbaar 24/24 via mail of telefoon en snijd ze in 4 tot en met al onze behoeften te voldoen.
Het zwembad is aan het eind van de tuin en de parkeerplaats is beveiligd met een elektrische afrastering.

Perfecte plek voor 70 jaar van mijn vrouw!

Zou aanraden :-)

Mireille M.
Eigenaar
16/01/2018
Bedankt en de beste wensen voor dit nieuwe jaar!
5/5 - Schitterend

Wat een genot om onze boot aan de prive-Pier met uitzicht op het terras van het huis dokken.
We konden genieten van elke dag van de zomerkeuken met de koelkast en de barbecue-plancha en het prachtige terras gedeeltelijk schaduw.
Het zwembad is erg schoon, warm en rustig met ruimte om te slapen in de zon. Er is de TV in de kamers! Klein terras van ons huis waar we ons ontbijt in de zon hebben.
De keuken is super goed uitgerust met alle benodigde apparatuur.
We zullen verblijven in dit geweldige plek!

In eerste instantie het huis, we konden ontdekken van prachtige plaatsen aan zee!In eerste instantie het huis, we konden ontdekken van prachtige plaatsen aan zee! © robinet @CC
Mireille M.
Eigenaar
16/01/2018
Dank u, mijnheer, ik kijk ernaar uit u daar weer te mogen verwelkomen!
5/5 - Grandioos

Mij en mijn familie geboekt twee prachtige villas, ik bleef in Diamond villa, en wat kan ik zeggen over deze fantastische ervaring.

Jacuzzi's, twee grote zwembaden, fantastische zonsondergangen vanaf onze portieken, vriendelijke personeel en de meeste belangrijk is zeer schoon.

Een grote rustige luxe plaatsen, ideaal om te ontspannen, en zeer dicht bij het dorp Oia via een gemakkelijk wandelen passage. De villa's waren ook erg comfortabel met veel ruimte.

Wij komen volgende zomer terug, en dat is zeker.

Marcos K.
Eigenaar
16/01/2018
Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. Met genoegen verwachten we dat je bij '' OIA SUNSET VILLAS '' blijft wanneer je maar wilt.