VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Grandioos

Zeer mooie set van huizen met veel karakter en in de stijl van de regio voor 40 personen.
Goede locatie, dicht bij historische bezienswaardigheden en Sarlat.
De decoratie van het huis is netjes.
Vriendelijke zeer behulpzame eigenaars.
Keuken van hoge kwaliteit lokale producten.
Uitzonderlijke geheugen voor onze verjaardag. Ik adviseer hoogst!

Michèle G.
Eigenaar
13/01/2018
Wat een genot om te weten dat je volledig tevreden bent geweest met je verjaardagsweekend.
Dat is waarom we proberen het beste te doen.
Hartelijk dank
en kijk ernaar uit u weer te zien voor een ander verblijf in de Périgord Noir;
We wensen je een heel gelukkig nieuwjaar 2018.

Met vriendelijke groeten

Michèle en Jean Pierre Gauderlot
5/5 - Sensationeel

Geweldige lokatie comfortabel huis ideaal voor wandeltochten mooi huis nieuwe badkamer fantastisch terras waanzinnig uitzicht
In de zomer nzeker de moeite waard veelmte doen in de omgeving met de efhte bergklasiekers.

Lekker na een dag wandelenLekker na een dag wandelen © Jaap @CC
Ontbijt op terrasOntbijt op terras © Jaap @CC
De Mont BlancDe Mont Blanc © Jaap @CC
4/5 - Perfect

Zeer mooi appartement aan de moderne normen, zeer rustig en goed gelegen.
Het appartement ligt in een mooi en rustig gebied.
Het nabijgelegen strand voor kinderen is een duidelijke plus.

Het nabijgelegen strandHet nabijgelegen strand © ArcosJ @CC
4/5 -  Super

De wijk is zeer rustig, zeer mooie thuis met haar grote overdekte veranda. De volumes zijn groot en de zeer vriendelijke eigenaar.

We hadden een zeer aangenaam verblijf.

4.5/5 - Subliem

Ik bleef met mijn echtgenoot en de kinderen in dit mooie appartement, volledig nieuw en modern, voorzien van alle comfort. Het uitzicht vanaf het terras is spectaculair, jammer niet heb kunnen uitbuiten vanwege winterweer.

Cristina, de eigenaar begroet ons met vriendelijkheid en professionaliteit, verlaat ons een gratis fles prosecco!

Zal zeker terug!

5/5 - Perfect

Ik heb meerdere malen ingediend ten huize van bioscoop in Nijar, de laatste in maart, en als het is een goede plek om te verdwalen en genieten van de rust, de nabijgelegen stranden, activiteiten, hun nachten film en barbecues en cursus zijn gastronomie.

Dankzij Mayte voor het hosten van niet aangegeven alot van activiteiten die we konden doen, en in de speciale door zijn aanbevolen tour van een Almeria onbekend voor ons en de ontdekking van zijn huis van de vlinders.

We zullen terugkomen.

Deze zeer rijke salade!Deze zeer rijke salade! © ConsueloSA @CC
Zie de vermelding puera geeft al mij troostZie de vermelding puera geeft al mij troost © ConsueloSA @CC
Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Chelo, dankzij jou omdat je ons hebt bezocht, omdat je hebt gekozen om ons te vullen met je vreugde, je verlangen om te delen, te leven, te lachen. We kijken ernaar uit om u nog veel meer films te laten zien en drinken op de binnenplaats van het Casa del Cine. Wees waar je ook bent, kom terug!
5/5 -  Magnifiek

Een mooie woning. We hadden het fenomenale met kinderen en barbecue op de binnenplaats.

De bucearo en snorkel spectaculaire stranden, en tal van activiteiten te doen rond.

We zullen spoedig terugkeren.

Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Gloria, bedankt voor je bezoek met je familie en waardeer ons: bij Casa del Cine wachten we altijd op je, om nieuwe 'films' te beleven, met open eindes, waar argumenten en momenten op te nemen met die Cabo Azul voor zijn zee die je niet kunt vergeten. Tot ziens! Mayte!
4/5 - Grandioos

Uitstekende ligging, comfortabel en leuk verblijf met distributie en decoratie.

Ik adviseer het 100%

... Kunststof zee uitzicht vanaf het dak... Kunststof zee uitzicht vanaf het dak © Mpvalper @CC
Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Mari Paz hartelijk dank voor het kiezen van de CasadelCine als 'hoofdkwartier' om de omgeving van het natuurpark Cabo de Gata Níjar te bezoeken en te genieten. Tot voor altijd! Mayte
5/5 - Subliem

Ideale plek om te brengen met de de familie en de share voor een paar dagen is een mooi huis met haar bewoners en buren. Ons... mijn dochter en I... delen met de eigenaar en zijn familie en ze waren... kalm en speciale leuke dagen.

Wij hopen te herhalen

Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Monica herinnert zich liefdevol uw bezoek, de spelletjes met de kinderen, het concert waar we naartoe gingen en in het algemeen al het 'leven' dat we leven op deze prachtige plek in de wereld, de CasadelCine in Níjar. Bedankt voor het achterlaten van je mening die ons zal helpen onze ruimtes van gedeelde verhalen te vullen.
Een knuffel, Mayte en Saúl
4.5/5 -  Heel geschikt

Wij hadden geboekt dit vakantiehuis in mei en waren onder de indruk van de locatie en de prachtige inrichting.
Alle mooie zandstranden zijn binnen handbereik. De toeristische stad van Pula is slechts een paar kilometer afstand.
We hadden een geslaagde vakantie in het huisje en kan aanbevelen.

De mooie stranden van CHIADe mooie stranden van CHIA © CANCRO @CC
4.5/5 - Klasse

Très bon séjour dans l'appartement ce cette belle villa avec très beau jardin.

Cette location de vacances est proche de toutes commodités.

Super accueil du propriètaire !

De baden van Couloubret aan te bevelenDe baden van Couloubret aan te bevelen © ValerR @CC
5/5 -  Keurig

Erg blij met ons verblijf mooi modern appartement ingericht met smaak.
uitstekende locatie, dicht bij alles: geen auto nodig.
Zeer mooi uitzicht vanuit de kamer en verblijf op de berg.
Geweldig huis!

Adviseer ik zonder aarzeling.
Dank u

Thermes - grote familie skiresortThermes - grote familie skiresort © ValerR @CC
5/5 -  Heel goed

Het huis, het comfort, het zwembad, het milieu, de zoetheid van is prelacer in een droom plek!

5/5 -  Heel goed

Een super mooie Bungalow met prachtig uitzicht. Altijd waard een reis!

Sardinië vakantie 2017Sardinië vakantie 2017 © Sardegna @CC
5/5 - Perfect

Uitstekende plek voor een gezinsvakantie. Geweldige sfeer, een prachtige tuin en een terras, hebben we grills... Waar gaat super om de hoek hebben een supermarkt en niet een mooi overblijfsel. En overal te voelen van de geur van de zee...

5/5 -  Prima

We kwamen naar Alexandra David-Neel en vonden we veel rijkdom wandelen, geologie en Land art met Andy Goldsworthy

De galabre een torrent van deze zomerDe galabre een torrent van deze zomer © JackyC @CC
De grappige Robines landschapDe grappige Robines landschap © JackyC @CC
4/5 - Opmerkelijk

Zeer comfortabele appartement, zeer goed aangelegd met een mooi uitzicht op de bergen en het spoor. We kwamen voor 4 volwassenen en 1 baby zonder zorgen. De eigenaar is zeer vriendelijk en charmant. Aanbevelen.

4.5/5 -  Zonder weerga

Geweldige locatie, rustig en dicht bij de stranden.
Het huis is mooi, perfecte gastvrijheid, aan te bevelen.

4/5 - Klasse

Appartement uitstekend gelegen voor een bezoek aan het historische centrum van Sevilla.
De accommodatie is goed uitgerust en comfortabel.
De eigenaren zijn zeer gastvrij.

Het is een verhuur aan te bevelen.

5/5 -  Heerlijk

Uitstekend verblijf in een prachtige omgeving, ideaal om te ontspannen en te genieten van de rust en de groene ruimten in de buurt.

Alot, genoten de kinderen hun dagen plezier in de cabine, het zwembad, de schommel of verschillende activiteiten in de buurt.

Speciale vermelding op Christophe en zijn zoon Julien, altijd klaar om hun kennis te delen en wij delen hun goed humeur.

Zeer binnenkort hoop ik!

Het oneindige zwembad geschikt voor kinderen, met een prachtig uitzicht!Het oneindige zwembad geschikt voor kinderen, met een prachtig uitzicht! © Francoise75 @CC
4.5/5 -  Heel redelijk

Het was een uitstekende vakantie in dit mooie appartement. Zeer schoon, rustig, zonnig en zeer goed gelegen. Een paar minuten alleen uit de metro of bus regels die u snel naar Rossio zenuwcentrum van de hoofdstad brengen.

Maar vooral Adelina is de volledige aandacht van een hostess voor haar huurders. Donzige handdoeken, shampoo, douchegel, enz... Tot slot is alles er.
Naast de kleine attenties zaten te wachten voor ons, en is niet vaak een leuk huis te vinden.
We hadden zelfs een klein cadeautje om te vieren het nieuwe jaar!

Dus, als u gaan bezoeken van Lissabon, en er is zoveel te zien, voel je vrij om te leven in het huis van Adelina. Net als wij u zult pleased zijn en een geweldig verblijf zult hebben.

Adelina spreekt uitstekend Frans.

4.5/5 -  Super

Zeer mooie vakantie van het jaar verbleven we in dit mooie accommodatie.

Zeer vriendelijke eigenaren!

4/5 - Klasse

Veel sneeuw...!

Het appartement is zeer gunstig gelegen dicht bij winkels en hellingen. SKO naar de school van het kind ligt naast de residentie.

Garage en parkeerplaats zeer waardevol... Prachtig uitzicht!

4.5/5 -  Heel redelijk

De beste plek voor trekking

De beste plek voor trekkingDe beste plek voor trekking © MinasF @CC
5/5 -  Heel goed

We hadden een heerlijk verblijf in een ideale omgeving en zeer goed uitgerust, dankzij de eigenaren

4.5/5 - Fantastisch

We hadden een geweldige familie vakantie in dit huisje, goed uitgerust en goed gelegen, zeer dicht bij honfleur.

We werden verwelkomd door de eigenaars.

5/5 -  Prima

Een zeer aangenaam verblijf aan zee...

We werden heel hartelijk begroet en profiteerde van alle voordelen van deze stad die we tijd perfect liefhebben, alles is toegankelijk door voet! Strand, restaurants, mooie verkeersvrije straten...
Het appartement is ruim, warm, ideaal voor grote gezinnen!
We koken en wij nemen onze maaltijden tegenover het strand en u te ontmoeten op de rand van water in seconden. De eigenaar en Alice zijn schattig en verwelkomde ons met dergelijke vriendelijkheid in de cocon van deze trouvillais...

We zullen terugkeren met vreugde!

4.5/5 - Fantastisch

We zijn terug naar blijven rusten en veroverd door de d´Andros charme en haar bewoners.

Onze gasten hebben wij perfect verwelkomd en biedt een prachtig uitzicht vanaf het terras, rustig en discreet en opmerkelijke beschikbaarheid!

Het appartement is ruim en zeer comfortabel. Dit deel van het eiland is de wildste en de meest bewaakte en de locatie is ideaal.

De nabijheid van de haven van Gavrio is een echte meer (meer authentiek en kalm als de 'hoofdstad' Kora), we zullen ongetwijfeld terug!

Uitzicht vanaf het terrasUitzicht vanaf het terras © BertrandLabalette @CC
Strand d´Andros - in de buurt van FellosStrand d´Andros - in de buurt van Fellos © BertrandLabalette @CC
Strand d´Andros - in de buurt van FellosStrand d´Andros - in de buurt van Fellos © BertrandLabalette @CC
4.5/5 -  Heel goed

Het is raadzaam deze mooie schone Villa met groot privé zwembad. Gezinnen met huisdieren zijn ook welkom. Het was onze tweede keer in een van Detlta Chalets privé villa's en we boekten echt 30% minder dan Agentschap-prijzen direct door de huiseigenaren een van onze beste holiuday we´ve ooit gehad.

Perfecte vakantie met huisdierenPerfecte vakantie met huisdieren © FrankySmith @CC
Childs stoel en kinderbed inclusiefChilds stoel en kinderbed inclusief © FrankySmith @CC
Villa per nachtVilla per nacht © FrankySmith @CC
Destintion Riumar met fantastische honden strandDestintion Riumar met fantastische honden strand © FrankySmith @CC
By the way: Delta Chalets wordt aanbevolen door holidaychack als Nr.1 op Costa Dorada By the way: Delta Chalets wordt aanbevolen door holidaychack als Nr.1 op Costa Dorada © FrankySmith @CC
4/5 -  Heel geschikt

We brachten een goede week in dit huis!

Zoals beschreven, zeer goed uitgerust ontbreekt niets!

Zeer goede ontvangst met vriendelijke mensen. Huisdieren zijn welkom, onze twee werden gewaardeerd en zij hebben gespeeld in het veld en genoten van de wandelingen rond het huis.

Ik beveel

4.5/5 -  Heel geschikt

Een paar heerlijke dagen in dit charmante huis, ideaal gelegen met uitzicht op de berg en Luz-st-Sauveur.

De eigenaar heeft gedacht van alles, niets ontbreekt, en voelt goed.

Leuke decoratie en zeer schone accommodatie.

Ik houd het adres voor de volgende keer

5/5 - Schitterend

Een plek om te raden zonder voorbehoud voor een heleboel redenen: de charme van het huisje zijn comfort, zijn omgeving, de vriendelijke eigenaren zeer vriendelijk...

De aankondiging genoemde huis bij onze boeking, aangezien er werd bevestigd op de termijn tot 4 appartementen.
MAAR de beschrijving is valse dat het 7723 appartement slaapt maximaal 4 personen (1 tweepersoonskamer en een slaapbank van slechte kwaliteit in verblijf-keuken kamer) appartement. Max 40 vierkante meter. Ongeschikt voor arbeidsongeschiktheid, valse en misleidende foto's (niet overeen met dit appartement) schadeloosgesteld, behalve een mondelinge toezegging voor een paar vrije dagen de volgende verhuur. :-( Kleine badkamer, (douche opening max 33 cm) zonder venster, keuken gebied summary, geen oven, geen magnetron, kap niet aangesloten. Een recensie in nood voor de volgende.

Weergave van de maximale slaapbank in linkerbenedenhoek. Donkere keuken, aan de rechterkant van de badkamer Weergave van de maximale slaapbank in linkerbenedenhoek. Donkere keuken, aan de rechterkant van de badkamer © AnnetteD @CC
deur van de kamer, (klein en juiste) weergave badkamer, met douche en toilet.deur van de kamer, (klein en juiste) weergave badkamer, met douche en toilet. © AnnetteD @CC
douche waarin u niet verplaatsen, zonder het aanraken van de wanden onmogelijk is te krijgen aan zijn voeten, zelfs voor dun!douche waarin u niet verplaatsen, zonder het aanraken van de wanden onmogelijk is te krijgen aan zijn voeten, zelfs voor dun! © AnnetteD @CC
Felice E.
Eigenaar
17/08/2018
Ik ontmoette mevrouw Annette persoonlijk terwijl ze een bad nam in het zwembad en ze vertelde me dat het een droomplek was! en dat was heel goed. Zijn klacht komt voort uit het feit dat hij geloofde dat hij het hele huis tot zijn beschikking had: voor 2 personen, in het laagseizoen, denk ik dat ze echt comfortabel waren! alle tuinen tot hun beschikking, het zwembad voor hun exclusieve gebruik! Ik weet niet wat ze meer zouden kunnen verwachten. Het appartement meet mq.50, de slaapbank is zeer comfortabel ..
4.5/5 -  Keurig

Lang na blijven we een zeer goede herinnering aan ons verblijf op Alpirsbach in het huis van de familie Harter.

Het huisje is rustig en aangenaam en de eigenaren zijn zeer attent.

Het gebied is prachtig met veel bezoeken om te doen.

5/5 -  Keurig

Mooie vakantiewoning, volledig in overeenstemming heeft de aankondiging!

Ik raden deze vakantie verhuur

4.5/5 -  Heel redelijk

Wij genoten van ons verblijf in Casa Contente heel veel. Er is een prachtige tuin met veel privacy en de kinderen genoten van het spelen er heel veel. Zij hielden het vangen van hagedissen en andere kleine dieren. Ze genoten op het gazon van te voetballen. Het prachtige zwembad heeft een zeer natuurlijke uitstraling en de bubble-seat daarin was de children's favoriet.

Het huis is zeer ruim, wit zijn twee woonkamers, twee badkamers en 3 slaapkamers.

Het huis is slechts tien minuten rijden van Lagos en de fijne stranden in en in de buurt van Lagos. De westkust van de Algarve, met zijn prachtige stranden, is ook te bereiken binnen een half uur.

Wij danken Maria, de manager, want alles wat dat ze heeft gedaan voor ons en Harry die was klaar om te beantwoorden vraag en ons te voorzien van nuttige informatie over Casa Contente en omstreken.

Wij komen weer!

4.5/5 - Sensationeel

Wij u hebben een goede opkomst!
Bekijk de foto's..., nam ik de kleine nakomelingen van planten uw tuin..., ze groeien geweldig - ik ben erg blij met de ca - und is hier klein stukje St. Aygulf :)
Groeten Duitse Evi

Pine is berm aan deze avond van mistralPine is berm aan deze avond van mistral © ReneeV @CC
5/5 - Onvergetelijk

Appartement vol charme in een groen: bananenbomen, kokospalmen...

De accommodatie was schoon bij onze aankomst en het zwembad is goed onderhouden. Merk op dat er een handige parkeergelegenheid is is beschikbaar!

De eigenaren, Helen en Peter zijn beschikbaar en uitnodigend.

De top

Hélène B.
Eigenaar
22/12/2017
Hallo Bedankt voor uw reactie die ons hartverwarmend maakt! We hebben een goede tijd met u. We vertellen het je snel! Helena
4.5/5 - Onvergetelijk

We hadden een verblijf van droom in een unieke omgeving, recht tegenover de zee, de zwembaden bij twee grote gazons, bloemen overal...

De villa is zeer comfortabel, aangenaam om te leven, zeer goed uitgerust en ingericht met smaak.

De eigenaar is de meest attent. Mits ons een schat aan informatie om te helpen ons plan van ons verblijf en laten toe om te gaan rechtstreeks naar het punt in onze ontdekking van de regio die vol is van mooie plaatsen om te bezoeken.

We gebruikten te huur een vakantievilla, en deze reis was het beste van alles. We zullen zeker terug!

Strand WestStrand West © MarjorieD @CC
Ondergaande zonOndergaande zon © MarjorieD @CC
De vrucht van de boom van de aardbei gebruikt voor de productie van de medronhoDe vrucht van de boom van de aardbei gebruikt voor de productie van de medronho © MarjorieD @CC
Het restaurant met uitzicht op het grote zwembadHet restaurant met uitzicht op het grote zwembad © MarjorieD @CC
Een traktatie!Een traktatie! © MarjorieD @CC
4.5/5 - Bewonderenswaardig

In deze villa werden we verwelkomd door de eigenaar, lieve persoon die we uitgelegd over het huis en de mogelijke excursies vanuit huis, met het openbaar vervoer of per auto.
De Dolomieten zijn maximaal een half uur te bereiken van de mooiste plekken in de Valle di vrouw of de Valle di Fassa.
Als het goed is om te ontbijten buiten was, hadden we de tabel voor de deur tot 0 meter zoals ze nu zeggen. Idem voor de lunch als we waren niet escapades en de nachten magische waren: aperitief op het terras, diner bij kaarslicht onder de sterren.
Kinderen spelen in de tuin of gingen we naar het dorp als we hoorde de muziek op de site die we vaak horen aangenaam staande op de schommelstoel.
Een echte rustig en onbezorgd verblijf. Een BBQ was op ons ter beschikking staan, alsmede de pizza in de oven tot... wat meer konden u wilt na een jaar werk en stress?
Ik dank u allen, ziens!

Foto's van het huis naar het dorp met de externe tabelFoto's van het huis naar het dorp met de externe tabel © FlavioM @CC
De pizza-oven met de test van brood gemaakt door onsDe pizza-oven met de test van brood gemaakt door ons © FlavioM @CC
Mooie dangle Mooie dangle © FlavioM @CC
4.5/5 -  Heel geschikt

Casa Contente ligt in de mooie, volgroeide tuinen, die volledige privacy geven. Het heeft 2 overdekte terrassen, ideaal om te dineren. Met de 2 gebieden leven het biedt volop os ruimte voor gasten. Het is gelegen op een ideale locatie voor toegang tot zowel de saouth en west kust en de bergen.
Er zijn voldoende winkels en restaurants in Lagos, ongeveer 10 minuten rijden.
Bij aankomst waren wij bezorgd over de villa's positie in de buurt van de rotonde en de weg maar het verkeer is zeer licht en zelden hoorden we veel lawaai.

Harry N.
Eigenaar
15/12/2017
Dzięki Maxine!
Lubię także prywatność Casa Contente, gdy jestem sam.
4.5/5 - Excellent

We gehuurd en het uitzicht is geweldig: de onvergetelijke zonsondergangen.

Dank u voor het maken van ons verblijf een moment uitzonderlijke!

5/5 -  Heerlijk

Huis perfect in een uitzonderlijke plaats. Charmante en attente eigenaars: Bedankt voor de bloemen!

Het huis en overal een zeer verfijnde decoratie. Het Koninklijk ontbijt.

Uw huis is een succes!

4.5/5 - Excellent

Het appartement is ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen. Het uitzicht op de Oceaan wordt geconfronteerd met het appartement waar dolfijnen waarneembaar in de ochtend zijn!

Het appartement is mooi en algehele.

Uitzonderlijke huis van Gerard, die ons op de luchthaven opgepikt en we ondervonden zijn stad.

Zeer goede verhuur-ervaring.

Gérard T.
Eigenaar
14/12/2017
Ik nam met veel genoegen de familie Amandine welkom die zich bezig hield met een prachtig Polynesisch avontuur.
Ik twijfel er niet aan dat ze op Tahiti
een levendige echo van hun eigen menselijke rijkdom zullen vinden.
Maeva i Tahiti (welkom)
Fa'aitoito! (Veel succes en veel geluk)
4/5 -  Heel goed

Warme en zorgzame huis.

Het huisje is bij uitstek u kunt lopen naar het centrum van het dorp.

Plus: gemakkelijke parking!

4.5/5 -  Heel redelijk

Zeer schoon, goed gelegen en rustig appartement eigenaar een grote vriendelijkheid en beschikbaar hadden we een prettig verblijf en aan te bevelen

4.5/5 -  Heel goed

De meest rustige omgeving die u ooit zou kunnen van in fantastische accommodatie met warme hosts dromen.

Wat meer konden u wilt?

4.5/5 - Onvergetelijk

Kom naar de internationale marathon van Senegal, ik koos voor deze plaats bij toeval.
Nu ik kom meer bij toeval, kom ik met genoegen. Als u wilt een rustige, vriendelijke plaats, aarzel niet hier is om te komen.

Een welgemeende dank aan de eigenaren en medewerkers van dit Parlement, die echt mooie mensen zijn.

Slechts aan de onderkant, het huis is moeilijk te vinden, maar gewoon te bellen en u wordt omgeleid zonder moeite Nee.

Eerlijk gezegd zou ik aanbevelen deze vakantie verhuur!

4.5/5 -  Heel goed

Wij werden uitgenodigd om 8 dagen doorbrengen in de hemel voor ons als onderdeel van onze Indonesische vakantievilla in een woord genoten wij het!

Niets ontbreekt werkelijk de villa zelf zeer schoon en zeer goed onderhouden, absoluut exclusieve en smaakvolle inrichting. De tuin met absoluut mooi zwembad met veel mogelijkheden voor rest prachtig aangelegd om te dromen en te ontspannen, de nabijheid van de Grote Oceaan.

Het hoogste punt voor ons, kortom, mooie grote receptie door Uli en zijn team, prachtige zorg in culinaire termen door de prachtige Komang, zorgzame hand op de grond door Kadek en het gevoel van veiligheid van de nacht door Putu bracht ons een verblijf ongelooflijk mooi, dank u zeer voor dit.

Speciale vermelding ook heeft Uli voor de organisatie van excursies en de steun voor hem door het heel erg mooi en prachtig pilot Hery, merci alot.

Totaal realistische beelden, we zullen terug :-)

Groeten Uwe en Marion van Schopfheim

Ulrich L.
Eigenaar
01/12/2017
Hallo Marion, hallo Uwe,

Bedankt voor je geweldige beoordeling.

We zijn ook erg blij om u te dienen als onze vakantiegasten op elke manier en om
u te ondersteunen bij uw excursies.

Nogmaals bedankt voor de uitnodiging om te barbecueën, we hebben heel veel plezier met je gehad op de avond!


Het hele team kijkt ernaar uit om je binnenkort op Bali te verwelkomen en wenst je het allerbeste.

Met vriendelijke groet

Uli, Monic en het hele team
4/5 -  Zonder weerga

Uitstekende accommodatie, eigenaar erg vriendelijk, altijd proberen om alles vast te stellen onmiddellijk adviseer ik 5 sterren!

4.5/5 - Excellent

De kamer is schoon en netjes, uitstekende ontvangst van de eigenaren in een mooi kader. Gelegenheid om een ongewone maaltijd in Kota Finnen.

De meest: een stevig ontbijt geserveerd in de kamer en een douche in blauwe steen in het land.

De beschrijving van de advertentie en de foto's zijn helemaal waar.

Ik beveel deze plek voor een romantisch weekendje weg.

4.5/5 -  Magnifiek

Mooie woning met een zeer goede standaard uitrusting.

Onderdelen zijn ruim en heel goed kunnen leven met de familie. De twee verendas geopend op het terras geeft grote vrijheid van keuze om te genieten van het buitenleven ongeacht de tijd van de dag.
De faciliteiten zijn prima en we zien dat onderhoud permanent wordt gedaan.

Vraag van activiteiten, dit zijn de schatten van het gebied dat u (watervallen, grotten, dorpen en rivier begeleidt.

Uiteindelijk is het een verhuur aan te bevelen zonder enige beperkingen, te weten dat de eigenaars altijd beschikbaar zijn als u vragen hebt.

4/5 -  Zonder weerga

Mooi schoon modern huis, alles werkt perfect goede locatie. Gevoel dage gebied.
Recomanded voor volwassen en senior mensen

Didier M.
Eigenaar
25/11/2017
Bedankt Henning voor je leuke reactie.
Het was een genoegen om huurders zoals jij te ontvangen.
Pascale en Didier
5/5 - Onvergetelijk

Villa en super leuke site, infrastructuur kan ook genieten van binnen en buiten. ideaal voor de rest wat plezier.

De grootte van het huis aan elk in de ruimte worden indien nodig.
Het terras is mooi met een prachtig uitzicht op zee.

De villa ligt vlakbij strand, prachtige haven, het is ver van de stad niet ver van porto vecchio en bonifacio.

I recommend it voor een prachtige vakantie!

5/5 -  Heerlijk

PERFECTE VILLA, VLEKKELOOS WE waren 12 personen en we HAD een geweldige tijd plaatsen zijn ook ideale X 3 gezinnen, de tuin is een plek gehouden door hun eigenaars DECKED uit IN alle de hoeken een paradijs X ontspannen, het zwembad is omheind voor PRIVACY BIJ AANKOMST DE EIGENAREN GEMAAKT VINDEN DINER KLAAR EN U MOETEN VOOR HET ONTBIJT EN DE OLIE VAN HUN EIGENDOM, ZE HEBBEN ALTIJD AL ZEER VRIENDELIJK EN BEREID AAN ONZE WENSEN, DE NABIJGELEGEN STRANDEN ZIJN UNIEK IN DE WERELD ZIJN ONGEËVENAARDE ZONDER STRAND IN DE WERELD, DE SARDEN ZIJN ZO GASTVRIJ DAT ALLES FAB WAS.

LEVENDE TUINLEVENDE TUIN © DODI @CC
Daniele L.
Eigenaar
17/11/2017
Heel erg bedankt voor uw deelname aan ons, we zijn erg blij met u te wachten op uw volgende vakantie.
4.5/5 -  Heerlijk

Zeer goede vakantie in deze villa, zeer rustig, ruim en met een prachtig uitzicht.

Het heeft alle mogelijke comfort!

5/5 - Excellent

We hebben 8 personen, 6 volwassenen, een baby, een 12-jarige meisje, woont in een zeer comfortabele, moderne setup, de Sfernger van de Sami.
Ook kunt u instellen van wijn proeverij en participatie in de wijnkelder en de oude Franse gevulde traditie ervaren. Zeer goede ligging, dicht bij $ord, in de buurt van de Franse geschiedenis van het mooiste kleine dorp, grote stukken van druiven velden, in de herfst van het ophelderen van de zon, de wijnstokken Toon de mysterieuze gele schaduw duizelig.

4.5/5 - Perfect

Het huis is prachtig in elke hoek een sprookjesachtige tuin geurige en bloemrijke, de eigenaren mooie mensen ze vonden een kleine verfrissing en typische Sardijnse desserts bereid verse door Mrs. anna maria en wat over de olie die ze echt aangeboden goed, volgend jaar zou blijven we in thema met de olijfoogst, solanas beach is mooi wij hadden een prachtige tijd met warme zee die heeft konden we dolfijnen zien de kinderen waren enthousiast, het huis is ook ideaal voor drie gezinnen leugen, we hadden een geweldige tijd bezochten we enkele stranden, de één nog mooier dan de andere ons in deze plaats we links mijn hart.

Daniele L.
Eigenaar
15/11/2017
Het was een groot genoegen en we verheugen ons op uw komst volgend jaar.
4.5/5 -  Heel redelijk

Het is een heel leuk huis in een prachtige omgeving. Het dorpje is vriendelijk, maar zonder voorzieningen.

Het huisje is heel doelmatig ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien, je zou er zo een heel kerstdiner kunnen koken.

Het is schoon. De slaapkamers zijn fris en ruim . De heer mevrouw Lendomer zijn heel vriendelijk en hulpvaardig. Jammer dat ons schoolfrans niet voldoende was om een echte conversatie te hebben anders hadden we wel in kunnen gaan op hun vriendelijke verzoek om een kopje koffie te drinken.

Annelies Jansen Rotterdam Nederland

5/5 - Bewonderenswaardig

Villa is gelegen in een prive en rustige locatie. Alleen de nummers van vogels en het geluid van de klokken rond de geiten in het onderstaande veld.

Klein dorpje op loopafstand met een taverna. Er zijn ook vele goede taverna's rond de inrichting is modern en in goede conditie. Alle slaapkamers hebben airconditioning. Keuken is volledig uitgerust met inbegrip van een afwasmachine halve grootte.

Het zwembad is net de juiste grootte en zeer schoon, het was gewoon geweldig wakker worden en het begin van de dag door te zwemmen in het zwembad te kijken naar de zee en verloren in de olijfbomen.
Auto is noodzakelijk!

Argiro en Nikos hartelijk dank voor je oprechte vriendelijkheid. Je was er altijd om te helpen.

Al met al een aangenaam verblijf en wij graag terugkomen.

Uitzicht vanaf het zwembadUitzicht vanaf het zwembad © GiorgK @CC
Nikos K.
Eigenaar
11/11/2017
Beste Giorgia dank u voor uw vriendelijke woorden betreffende ons persoonlijk en onze villa en het is ons een genoegen dat u een fijne vakantie heeft gehad in Alkistis villa.

Het zou geweldig zijn om je weer als onze gasten te ontvangen.
4.5/5 - Klasse

Dicht bij de fast lane, plaatsen om te bezoeken, de zee zonder te vergeten dat in een maximale tijd aan de zuidkust ligt: prachtig zeezicht!

Terras boven nuttig laagseizoen omdat het toestaat u om meer zon lang te genieten. Zeer attente eigenaars.

Het voelde als thuis. Een uitstekend huis moussaka wachtte ons toen we aankwamen. Goed maar is ruimschoots gerechtvaardigd.

We hopen terug te keren op een dag!

Nikos K.
Eigenaar
11/11/2017
Beste Jean, bedankt voor je vriendelijke woorden en het is ons een genoegen dat je een fijne vakantie hebt gehad in Alkistis villa.

Het zou geweldig
zijn om je weer als onze gasten te hebben.
5/5 -  Keurig

Het appartement is leuk, schoon, mooi, prachtig uitzicht op zee vanaf het balkon.
De zwembaden zijn in dezelfde verdieping, zeer comfortabel voor ons.

De omgeving staat vol met winkels, restaurants, bars, excursies, activiteiten en ook het strand, vlak voor de hoofdingang van het complex.

Het water van de zee is transparant, het zand is blond en fijn.

Meer dan perfect voor ons!

5/5 - Grandioos

Het gebied is perfect, in de buurt van de zee en alle nodige winkels.
Het uitzicht op zee zijn prachtig, dat het terras is vrij groot met terras meubilair en ligstoelen om te zonnebaden, rust.

Het appartement is mooi, zeer goed onderhouden, uitgerust, internationale televisiezenders, snelheid in wi-fi, parking aan de deur en het complex is erg mooi.

We kunnen niet vragen om meer, onze vakanties waren er perfect.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
07/11/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen.

Ons doel is uw beste vakantie in een van mijn appartementen.

Om deze reden werk ik elke dag hard
om mijn appartementen voor elke klant mooier te maken.
5/5 - Onvergetelijk

Zeer mooie plek, in overeenstemming met de aanwijzingen.
Ideaal om te genieten van de avondentertainment in het stadscentrum.
Schoon, rustig, goed uitgerust met alles wat u nodig hebt in de keuken: we voelden ons thuis!

4/5 -  Heerlijk

Appartement aan de rand van het water in een mooie en rustige residentie.

Zeer goed uitgeruste, schone en ideaal voor een vakantie met het gezin.

Wij raden!

5/5 -  Zonder weerga

In een rustig complex, schoon, ruime, lichte, comfortabele, aangename, volledig uitgerust. Het heeft een groot terras met overdekte deel, koelkast, barbecue en tuinmeubilair. De wifi werkt op hoge snelheid. Het heeft de internationale TV-kanalen, meerdere kanalen in het Engels, Duits, Frans, Spaans, enz.

Betaald privé parkeren is naast het appartement, erg handig om te winkelen en bagage.
Naast de zee, in een rustige buurt, dichtbij winkelcentrum, restaurants, supermarkt en alles wat nodig u hebt.

Alles was perfect, we voelden er zeer goed en daarvoor, we aanbevelen.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
02/11/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen. Ze helpen ons altijd om onze appartementen elke dag te verbeteren. Ons doel is uw beste vakantie op het eiland.
5/5 -  Prima

10 dagen verbleven we in dit mooi schoon appartement, goed ingericht en voorzien van alles wat die we nodig.
Het balkon / terras is voorzien van ligstoelen, tafel en stoelen met uitzicht op de zee.

De plaats is van strategisch belang is voor een bezoek aan het eiland, handig voor Costa Calma biedt voorzieningen en het strand.

Zeer goede eigenaar en zeer nuttig, zelfs Philip is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.

Zeker wanneer we terugkeren naar Fuerteventura, we zullen verblijven in dit fantastische appartement.

Sterk aanbevolen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
02/11/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen. Ze helpen ons altijd om onze appartementen elke dag te verbeteren.
Ons doel is uw beste vakantie op het
eiland.
4/5 -  Zonder weerga

Van de kou van Engeland bereikten we de warme zon van Fuerteventura.

Dit penthouse was perfect voor ons. De directe zeezicht aan het strand en de zwembaden van het complex, waren de beste voor ons. Het appartement was zeer schoon, ruim, mooi, uitgerust met alles wat die we nodig hadden.

De omgeving staat vol met winkels en ontspanning. Echt, alles was perfect en dat is waarom wij aanraden.

Wij hopen snel terug te voelen van de hitte en zwemmen in het transparante strand.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
02/11/2017
Hartelijk dank voor uw reactie! Ze zijn waardevol en helpen ons om de kwaliteit van onze vakantieappartementen de dag na dag te verbeteren.

Wij streven
er altijd naar om u de beste vakantie op het eiland te brengen !!!
4/5 -  Heel redelijk

We waren vier in één van de villa's zeer vergelijkbaar zijn.

Onze villa was alles dat was vermeld in de beschrijving: genoeg handdoeken, zeer goed Wi - Fi, goed uitgeruste keuken.

Een auto wordt aanbevolen voor de ontdekking van het eiland.

De ligstoelen bij het zwembad zijn goed, maar het water was een beetje koud voor ons: 22 graden in oktober. De barbecue in de tuin is wijd verbeid gebruikt door ons, zat samen op het terras in de avond na terugkomst van mooie promenandes tot de ontdekking van het eiland Rhodos.

De eigenaars wonen naast de deur, zijn erg mooi, dat alles is zeer privé en informeel. Ze spreken Duits, Engels, Nederlands en Grieks.

Winkelen in het dorp van Afandou zijn opties goed, dat het strand is bereikbaar met een wandeling in 7 minuten. Er is de mogelijkheid van voedsel en sanitaire voorzieningen.

Het was de eerste keer dat we gingen naar Rhodos en ik kon niet beter hebben geplukt. Wie wil een enkele partij hebben klopt. Niet overladen met toeristen en Klimmbim winkels. Goede restaurants en bakkerijen zijn hier vertegenwoordigd.

Rhodos dan als alleen in deze villa's. Bedankt voor de gastvrijheid.

4.5/5 - Perfect

Verhuur perfect voldoen aan de beschrijving en de foto's.

Heel hartelijk welkom heten van de eigenaar die biedt aan u ophalen op de luchthaven.

Goed gelegen dicht bij winkels en het strand.

Ik beveel deze verhuur!

5/5 -  Super

We hadden een hoogoven in dit appartement zo goed gelegen...

Net tegenover het strand, enkele minuten lopen van het centrum van de stad, vele boetieks en supermarkten in de buurt...
De verwelkoming is warm en mooi. De Flat is zeer schone, comfortabele, air conditioning, goed ingerichte.
De woning is netjes en we genoten van de sfeer van de zomertijd.

Onmogelijk om nog te zwijgen van het uitzicht vanaf het balkon, Ontbijt met uitzicht op de zee elke ochtend, en de warme zomer 's avonds, drinken van een goed glas wijn... :-)) zullen We terug!!!

Marie G.
Eigenaar
31/10/2017
Hallo!

Dank u voor uw mooie bericht en wat een genoegen om te lezen dat uw vakantie succesvol is geweest ...
Zorg voor jezelf en kom terug als je
wilt!
4.5/5 - Excellent

Het is in een uitzonderlijke omgeving, vroegen we onze koffers!

Het appartement is volledig in overeenstemming met de foto's die ons beiden had gemaakt droom! Ruime, schone, heldere, rustige, 1 minuut van het strand en 8 centrum van de stad. Vooral wij genoten van ons ontbijt en de lunch op het terras met prachtig uitzicht en onze ballads en rustige avond op het strand en de haven.

Een speciale vermelding ook voor de vriendelijkheid van de eigenaren. Een echte traktatie en een tweede huwelijksreis voor ons :)

We raden sterk aan deze verhuur!

Marie G.
Eigenaar
31/10/2017
Geachte twee van u
Het was een genoegen u te verwelkomen en we zijn verheugd dat uw verblijf succesvol was.

Tot binnenkort !!!

vriendelijke gro
eten

Sebastien
5/5 - Klasse

Burgie en familie waren warme en gastvrije gastheren. Verbleven in een van twee mooie, moderne blokhutten op dit biofarm in Hallwang.
Burgie verstrekt een gratis mand van verse eieren, brood, boter, gelei, spek en kaas.

In het weekend, het huis van de cider is open en we kregen om te proeven van een enorme variëteit aan vleeswaren, kazen, gelei en wijnen gemaakt op het terrein, met inbegrip van een bekroonde raspberry champagne. De trein naar Salzburg was een zeer korte wandeling door het bos.

Uitstekende accommodaties met woonkamer, bad en keuken beneden; twee slaapkamers boven.

Een aanrader!!!

Een van de twee huisjesEen van de twee huisjes © Karan @CC
Gastheer / eigenaar Burgie met dienbladen van vlees, brood, kazen en gelei gemaakt op de biofarmGastheer / eigenaar Burgie met dienbladen van vlees, brood, kazen en gelei gemaakt op de biofarm © Karan @CC
Het huis van de cider op de boerderij, op weekend's avonds geopendHet huis van de cider op de boerderij, op weekend's avonds geopend © Karan @CC
Bekroonde dranken, gemaakt op de boerderij. Raspberry champagne smaakte. Bekroonde dranken, gemaakt op de boerderij. Raspberry champagne smaakte. © Karan @CC
4.5/5 -  Heerlijk

Vlak voor aankomst ontvangen wij alle benodigde informatie en het telefoonnummer van de eigenaar voor de online transactie van individu tot individu.

Alles was zeer soepel en ontspannen, het welkom was erg warm. Het appartement is goed onderhouden, zeer schoon en goed uitgerust.
Een goede keuken met alles wat die u nodig heeft is beschikbaar.
Vanaf het balkon heb je een goed zicht op het dorp en de zee.
Zeer positief: het appartement heeft ook een parkeerplaats, en ze zijn al zeldzaam in de regio.

Goede restaurants in de directe omgeving, en een kleine supermarkt. De bushalte is snel bereikt, de kaartjes zijn goedkoop. Het is belangrijk omdat, zoals ik al zei, er zeer weinig parkeerplaatsen in het gebied zijn. Vanuit het appartement dat u ook lid van mooie worden kunt wandelpaden.

We hielden, een groot moment van pure ontspanning!

Klein, maar alles er... Super selectie van wijnen! Klein, maar alles er... Super selectie van wijnen! © MallonW @CC
4.5/5 -  Heel redelijk

We hadden een geweldige familie weekend (6 volwassenen, 2 kinderen en 1 baby) in dit mooie huis gastvrij en zeer goed blootgesteld.

We genoten met name de grote woonkamer baadt in het licht!
Alles in het huis. De master suite is prachtig.
Het uitzicht vanuit het huis is uitzonderlijk op de toegestane vertraging, de duinen en de zee.

We vonden een prachtige streek door middel van wandelingen in de duinen en het strand.

4/5 -  Heel redelijk

We hadden een geweldige week in het huisje van Tania.

Zeer gastvrije, aangename, ruime en lichte, goed uitgeruste accommodatie... We genoten van de vele spelletjes beschikbaar voor kinderen.

Milieu boek vol verrassingen en sportieve en culturele activiteiten.

De kinderen hadden de vreugde om te kunnen zorgen voor konijnen, varkens van India en vooral enkele mooie wandelingen op de achterkant van ideaal. Tania nam de tijd om te ontdekken van de mooie plekjes en gedeeld met ons zijn passie voor de natuur!

We hebben alleen een haast: Ga terug!

4/5 - Excellent

Verhuur rustig en zeer schoon, in de buurt van Colmar en pittoreske dorpjes van de wijnroute.

Gastvrije en vriendelijke eigenaren!

We hebben genoten van ons verblijf in Alsace en we raden deze verhuur.

5/5 -  Heel goed

Een ideale locatie om met vrienden of familie een leuke vakantie te hebben.
Rustig gelegen, veel privacy, ruime woning met groot zwembad en een goede uitvalsbasis voor wandelingen of uitstappen naar de bezienswaardigheden in de buurt.

De woning is piekfijn in orde zoals beschreven op de site. Kortom een aanrader!

28°c nacht! Top!28°c nacht! Top! © JanW2 @CC
4.5/5 -  Prima

Deze vakantiewoning geeft je alle comfort zoals je thuis gewoon bent. Werkelijk alles is er voor handen: garage, wasmachine, goed uitgeruste keuken, grote woonkamer. Ruime kamers. Verwarmd zwembad. Speelgoed voor de kinderen, pingpongtafel; groot gezamelijk veld voor badminton enz. Daarom kwamen we reeds voor de 2 de keer terug.
Bedankt Greet en Hans voor de goede ontvangst. We maken verder publiciteit.

4.5/5 - Klasse

Zoals altijd wanneer u met internet twijfel boekt heerst totdat je er komen.
We vonden een geweldig appartement, zelfs beter dan de presentatie op de website.
Zeer schoon, voorzien van alle comfort.
Prachtige locatie, prachtige zee.
Dank u voor het maken van onze vakantie speciaal, Brigitte, zie je binnenkort.
Peter e Ann

5/5 - Schitterend

Zeggen mij meer dan de titel. We hebben contact gehad per e-mail met de eigenaars en de snelle reacties en vooral het platform volledig, dat vol met tips en trucs, ik dank hen zeer omdat ze ook aan de oorsprong van onze geweldige vakantie. Het appartement is super goed gelegen in een rustige omgeving, maar slechts een korte wandeling van alles. Het is eigenlijk heel comfortabel en goed uitgerust. Een prachtige, zeer complete keuken, super comfortabele bedden, een badkamer zeer goed met zelfs een machine voor het linnen, de salon met een mooie grote flatscreen-TV en een dvd-speler met goede films aanwezig op het terrein. Alles is misschien wel in de details... De kleine map van on-site advies ingeschakeld laten ontdekken van goede restaurants, goede hoeken. Eerlijk gezegd een huur die ik zeer aanbevelen. Wanneer in Villajoyosa, heb ik niet, maar welke prachtige regio, een uitzonderlijke weer, de stranden en de zee... geweldig. Mensen zijn er aardig en vriendelijk zelfs buiten kooplieden. Ik viel werkelijk in liefde met deze bestemming en weer maar de heer Didier Mrs Corinne wijd bijgedragen aan het succes van onze vakantie 2017. We zullen terugkeren... Het is op.

Een groot gebied en erg mooi reguliere vakantie...Een groot gebied en erg mooi reguliere vakantie... © KillianM @CC
4.5/5 -  Super

We hebben een geweldige tijd! Zeer aardige eigenaars inderdaad! Gehele huis en buiten zijn echt aangenaam en we hadden veel plezier :)

Volledig wordt afgeraden!