VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Super

Dit was een perfecte vakantiehuis. Wij vielen in liefde met het en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Alles over het was zo mooi. Het was uitstekend geschikt voor het zien van het lake district

Steve H.
Eigenaar
16/02/2018
Geachte Sue. Bedankt voor uw vriendelijke opmerkingen, het wordt echt heel op prijs gesteld en bedankt, ook voor het opnieuw boeken van dit jaar, het is altijd geruststellend om te weten dat we het goed doen.
4/5 -  Prima

Christiane is een warme en gastvrije gastvrouw ze we verzonnen van prachtige tour buiten de gebaande nogmaals hartelijk dank en proficiat!

5/5 -  Heel geschikt

We waren niet in Bretagne voor de eerste keer, maar dit was ons beste verblijf tot nu toe, aangezien het huis een intense Bretonse atmosfeer straalt. Een keuken waar u echt goed kan koken en veel ruimte voor iedereen, ook op de gronden u vindt zijn rustige plek. Het huis is uitgerust als opgegeven, er blijven veel details van de originele staat en geven u een huiselijke gevoel. Plouha behoudt veel originele, dit is nog niet een grote toeristische menigte en er zijn afzonderlijke plaatsen en winkels. Wie neemt zijn fiets, zal de tour van de ochtend naar het stokbrood vangen als een ontspannen gevoel. De eigenaren zijn werkelijk aardig en behulpzaam, krijg je goede tips als je ze wilt. U nauwkeurige Routebeschrijving en intensief contact heeft zelfs voor de vakantie. Eigenlijk zou u hebben om hier te komen weer...!

ontspannende strandenontspannende stranden © GabrieleV @CC
5/5 - Excellent

Dank u zowel voor een geweldig verblijf. Schoorsteen branden, de schoonheid van het landschap, wandelen rond

5/5 -  Super

Zeer aangenaam verblijf, het hotel beschikt over een zomerverblijf met veel groene ruimte buiten parkeren is erg handig, het strand komt in 3 minuten lopen en er zijn vele restaurants in de buurt... Eenvoudige maar zeer comfortabele en functionele... Ik adviseer het zeer veel helemaal.

Mijn uitzicht vanuit het appartement.Mijn uitzicht vanuit het appartement. © RobertaBar @CC
4.5/5 -  Keurig

Het prachtig gelegen chalet , met superuitzicht op het Mont-Blanc massif ligt op circa 500 meter lopen van een leuke ouderwetse lift naar het plaatselijke plateau waar de skilessen voor de kleintjes starten en waar vanaf je verbinding hebt met het enorme skigebied van St.Gervais en Megève. (Evasion)
Het chalet is goed geoutilleerd met 1 nieuwe badkamer (toilet separaat) met ligbad en een gedateerde badkamer met
douche en toilet beneden. De woonkamer met open keuken en open haard is gezellig ingericht en heeft evenals het grote zonnige balkon een prachtig uitzicht op het Mont-Blanc massief.
Hou rekening met gehorigheid van de 3 slaapkamers boven, beneden is de grote slaapkamer " geluiddicht" .
Het was overal op de pistes heerlijk rustig (januari) , nergens wachttijden ondanks het enorme en populaire skigebied.
skipas rond de € 250,= voor 6-daagse pas (ook makkelijk per dag te kopen rond de € 50 per dag of € 42 voor 4-uurs pas. Zomers zal het hier waarschijnlijk minstens even mooi toeven zijn met veel wandel en mountainbike mogelijkheden. Zeer goede value -for -money. Wij hebben genoten en komen hier zeker terug.

4/5 - Excellent

Hoffelijkheid, vriendelijkheid en een mooie plaats waar we hadden een heerlijke vakantie. Calasetta is ook een gastvrije land met sterke tradities van Ligurië gemakkelijk geïntegreerd in de cultuur van Sardinië, een betoverende plek en rijk aan cultuur.

4.5/5 -  Heerlijk

Een huis dat zijn drie huizen, met een mooie binnenplaats met elkaar gemeen, die 's nachts wordt een spectaculaire filmzaal ter ere van de naam van het huis van de cinema. Ingericht met exquise smaak, vindt u film fans knipogen naar haar alle hoeken.
Overweldigende collectie van films beschikbaar voor iedereen. En boeken zijn ook onmisbaar titels over de zevende kunst.
U hebt om te uploaden naar uw dak op wolkenloze nachten. De overpeinzing van volledig sterrenhemel is moeilijk te vergeten.
Rust, warmte, dit alles en meer u in deze hoek van het zuiden, ideaal voor families vindt, paren, eenzaam...
En vergeet niet om te zeggen "Hallo" aan Mayte, alma mater plaats. Zijn sympathie, zijn passie, zijn kennis van de regio toegevoegd een plus aan uw verblijf. Laat uzelf worden geadviseerd door het. En, niet aarzelen, geworden.

Teresa M.
Eigenaar
13/02/2018
Beste Jose Maria, we zijn blij dat je zowel met als bij La Casa del Cine in Níjar hebt genoten, we danken je in het bijzonder omdat je ons hebt toegestaan FOCUS te geven op onze liefde voor Cinema, soms beseffen we niet wat we hebben. We hopen je weer te hebben!
5/5 -  Heel goed

Appartement uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Reiniging, decoratie en uitzonderlijke apparatuur, een luxe. Behandeling met de uitstekende eigen. De stad, een charme, Salamanca altijd opgewonden. Goede ervaring, te herhalen, een aanrader.

Spreuk van de Salamancan nacht.Spreuk van de Salamancan nacht. © RaulMSanchez @CC
Rocío S.
Eigenaar
13/02/2018
Hartelijk dank voor de beoordeling Raúl.

We hopen u snel weer te zien in ons vakantieappartement La Rana de Salamanca.

Groeten en tot ziens.
Rocío
Sendín.
4/5 -  Heel geschikt

We verbleven een geweldig verblijf in de villa Jador Fort van Frankrijk. Inderdaad, het is ideaal gelegen, staat het voor een bezoek aan het noorden en het zuiden, door het vinden van de rustige avond bij het grote zwembad.

Beschrijving komt overeen met op elk gewenst moment van de aankondiging met slechts een kleine verduidelijking op het niveau van toegankelijkheid. Inderdaad, er is een grote trap tot op het niveau van de villa die sommige mensen ergeren kan. We waren een paar, maar er is echt een heleboel ruimte zelfs voor 6 personen.

Het is raadzaam geen probleem, de eigenaren zijn vriendelijk, beschikbaar en discrete terwijl het leven op het terrein.

Wij danken hen voor hun gastvrijheid.

Hugues en Sandrine DW

5/5 - Perfect

Wij brachten een fantastisch verblijf in dit appartement in Mindelo. Onze gastheren maakte zeer welkom ons. Het huis is smaakvol ingericht en goed uitgerust met alle voorzieningen.

4/5 - Grandioos

We zijn een familie van 6 personen, met inbegrip van baby-, peuter- en schoonouders hond en bracht 1 week eind augustus 2017 in Mavro Lithari. We voelden heel goed thuis en in de nabije omgeving, slechts een paar honderd meter weg (zand) strand in verschillende baaien geschikt zijn voor zwemmen, liegen en spelen heerlijk, grote strandbars, taverna's en restaurants aan de waterkant We hebben waardering voor de airconditioning in de slaapkamers twee kleine snack maar ook de lunch of diner, in het huis en de tuin veranda in de tuin! U weer!

4.5/5 -  Heel goed

Hallo onlangs ik gehost met mijn familie in het appartement de kikker in Salamanca, een aanrader stad om te bezoeken (tenminste ik ben verliefd op deze stad en haar mensen).

Ik had het geluk en het plezier van een verblijf in het appartement de kikker, zeer centraal gelegen, 5 minuten lopen van de Plaza Mayor, tegenover met supermarkten, een apotheek recht aan de kant, in een buurt zeer gedifferentieerde, exclusief en zeer rustig.

Het appartement is nieuw, zeer schoon, zeer smaakvol ingericht, het heeft de mogelijkheid om (optioneel) gebruik de parking voor de auto, om rond de stad, het is niet nodig om het voertuig te gebruiken, het appartement is ideaal voor vier mensen, niet een detail om aangenaam te maken het verblijf en de eigenaren zeer vriendelijke en attente aan elke behoefte.

We waren zeer comfortabel in die dagen we in de stad, zonder twijfel brachten dat wanneer u terugkeert naar Salamanca herhalen verblijf bij het appartement.

Groeten aan Rocio en haar echtgenoot, gefeliciteerd met de smaak van versieren en organiseren van de woonkamer van het appartement evenals de kwaliteit van de meubels, dank u voor uw aandacht.

Rocío S.
Eigenaar
05/02/2018
Alvast heel erg bedankt, voor de tijd die Sandra je heeft gegeven, om de evaluatie van ons vakantieverblijf La Rana de Salamanca te maken, ben ik erg dankbaar.

Ik
ben blij te weten dat uw verblijf in onze accommodatie uw verwachtingen ver overtrof en we hopen u snel weer te zien.

Groeten en veel dank.
Rocío Sendín.
4.5/5 -  Keurig

Geweldige cursus, slechts 2 stratenblokken van het strand – met name de twee zwembaden zijn groot,

Zwembadje - hierKleiner zwembad Zwembadje - hierKleiner zwembad © Cub @CC
4/5 - Klasse

In juli 2017 heb ik hier mijn vakantie doorgebracht. In 1 woord geweldig. Natuurlijk is het weer een belangrijke factor maar afgezien van de altijd aanwezige zon in Toscane, vond ik het verblijf in zon mobile home echt heeerlijk. Van alle gemakken voorzien en wat een zalige rust. En dat voor een redelijk bedrag. Ik kom vaker !

Pieter R.
Eigenaar
05/02/2018
Bedankt voor de recensie,wij als Nederlanders doen ons uiterste best om de accommodatie super mooi te houden!
4/5 - Onvergetelijk

We hebben een top vakantie gehad. Mobile home was prima, de camping voorzag in al onze behoeften, Viareggio is een hele leuke plaats. Dat geldt voor geheel Toscane dat vanuit deze camping goed te bezoeken is.

Pieter R.
Eigenaar
05/02/2018
Bedankt voor uw reactie en hopen u graag weer te ontvangen in Italië.
5/5 -  Keurig

We slechts 1 nacht doorbrengen in 'Het huis in het bos' en we zouden zeker blijven er weer.

Jean-Pierre verwelkomde ons hartelijk en we voelden ons thuis onmiddellijk vooral dankzij het vuur aangestoken in de kachel, net voordat we aankwamen.

Wees gerust, is niet dit fornuis dat het appartement uitsluitend verwarmt, radiatoren, dus daar, het is niet koud en het is niet nodig om het opstaan 's nachts te voeden.
De foto's zijn vrij constant met de werkelijkheid.
Het is een geweldige locatie, zeer mooi appartement, waar niets ontbreekt.

Schoon! Keuken zeer goed uitgerust voor het koken van maaltijden en ontbijt, alles is in zeer goede staat en werkt geweldig.

Lounge met vele grote comfortabele stoelen. Ontspannen en harmonieuze inrichting.

WiFi is perfect, snel en stabiel. Klein hoekje kantoor goede praktijken om te werken.

Een paar stappen leiden tot de kamer van de partij. Apart toilet, badkamer met douche en bad. Zeer goede bedden, verduisteringsgordijnen. Geweldige avond, dankzij de stilte van de plaats.

Parkeren van de auto binnen de eigenschap.

Kortom, helemaal blij met onze overgang naar 'Het huis in het bos'.

Dank u, Jean-Pierre en niet veranderen.

4.5/5 -  Prima

We hadden een fantastisch verblijf in Lissabon!

Adelina hosting ertoe heeft bijgedragen dat het verblijf perfect. Alles klopt aan de beschrijving van de advertentie en wij het volledig eens met eerdere beoordelingen over de vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de eigenaar van het pand.

Naast de bepalingen in de koelkast en cadeaus (pralines en boeket van bloemen) is huis decoratie een elegante en verfijnde met veel kleine subtiele details die overeenkomen met werk met liefde en zorg.

Voorbeeld van 'ontvangen' Adelina Bravo en dank u!

5/5 -  Super

Dit is de derde keer nu dat ik "De zeven" als een plaats van vakantie kiezen.

Met deze berg van zicht is het panorama adembenemend. De ballades zijn veel en steen is een fantastische gids, dat zich aan elke niveau aanpast.
De Spanje is minder dan een uur. En de zee zich niet verder! Dus, we nooit vervelen.

Het appartement is ingericht voor twee personen. Niets ontbreekt. De sfeer die er heerst is gezond en rustgevend. Altijd zonnig.

Ik ben erg blij met mijn verblijf en ik kom terug. Ik beveel "De zeven" zonder aarzeling.

Dankzij mijn gasten.

Markt de puig van de estelle.Markt de puig van de estelle. © CoralineLemal @CC
Point of viewPoint of view © CoralineLemal @CC
Zee in sant Marti van El empordiaZee in sant Marti van El empordia © CoralineLemal @CC
4.5/5 -  Super

Het hok met de tropische tuin is een wonder.
Een groot team de nacht Jacuzzi-Zwembad in de dag en de eigenaar van de boot te gaan feesten nogmaals dank u!

Ik was 5 dagen in dit hotel en ik kan om te zeggen dat dit hotel het meest afschuwelijke hotel ter wereld. Veel rotzooi, slechte service en ze stal ons geld.

Wij vinden vóór inchecken in het hotelWij vinden vóór inchecken in het hotel © ValeryF @CC
We vinden in de kamerWe vinden in de kamer © ValeryF @CC
Cristina S.
Eigenaar
12/11/2018
Goedemorgen, ik ben de eigenaar van Villa Nordica, ik heb een recensie over mijn eigendom gelezen die niet waarheidsgetrouw is omdat in de periode die werd aangegeven door de dame die de recensie deed ik geen gasten in het huis had, ook de bijgevoegde foto's niet van mijn structuur zijn, omdat onze het water is opgehangen en ik herken de tegels niet in de tweede afbeelding omdat onze appartementen zijn uitgerust met parket en geen tegels en deze twee dingen kun je eenvoudig controleren op de foto's
4.5/5 -  Heel goed

Goede keuze voor een ontspannen vakantie.

Het appartement is schoon, gehouden, de keuken is goed uitgerust.

Vanaf het balkon is er een zeer mooi uitzicht op de baai met de mogelijkheid van het kijken naar de zonsopgang bij het ontbijt.
Zon ligstoelen zijn beschikbaar op het strand, en een plek om te ontspannen in de schaduw.

Het is een plek waar we toch graag terug.

Panorama uitzicht vanaf het strandPanorama uitzicht vanaf het strand © ValerianD @CC
Tivat BayTivat Bay © ValerianD @CC
Zonsondergang in haven TivatZonsondergang in haven Tivat © ValerianD @CC
4/5 -  Super

Perfecte vakantie. Een groot gebied met een groot zwembad. Het appartement was op de begane grond met een prachtig terras met uitzicht op het zwembad. Het appartement en het zwembad zijn altijd zeer politi. Het complex heeft een prachtige tuin met fruitbomen en groenten. En zeer snel op de zee en ook in San Gimignano en Volterra. Luciano en een uitstekend gastheer. Luciano is er altijd voor u en heeft altijd een glimlach op haar gezicht. Wij zijn de 12de tijd Milla thuis met onze zoon. Onze zoon was 10 maanden oud toen wij er voor de eerste keer waren. Nu komen 13 jaar. Dat is waarom we het gevoel zeer welkom en hebben we een lange tijd geleden. Wij zijn uit Duitsland en we zijn altijd blij om terug te keren. Elk jaar onze zoon ziet niet de tijd om te gaan op vakantie met Lucky Luciano. Liefde het grote zwembad en de zee (en de Pizza :-)) wanneer we er en als een familie en keert terug thuis.

Luciano C.
Eigenaar
30/01/2018
Beste vrienden;
Bedankt voor de mooie woorden die je over Casa Milla en over ons hebt geschreven. Het is altijd een plezier om je hier te hebben en te
zien dat Julian gehecht is geraakt aan het huis en aan ons. We beschouwen hem als een Duits neefje en we zijn blij om te zien dat hij elk jaar opgroeit en een klein mannetje wordt. Nogmaals bedankt en tot ziens in juli. Luciano en al onze gezinnen.
5/5 - Excellent

Geweldige plek voor een rustige vakantie tussen zee en berg, Anne en Pierre zijn charmante en attente gastheren.

Het appartement is ideaal gelegen, dicht bij winkels. De buurt is mooi en rustig. De accommodatie is comfortabel, goed uitgerust.

De weergave van de berg en het balkon op het zuiden zijn een pluspunt.

Het is raadzaam deze verhuur met je ogen dicht!

5/5 - Perfect

Zodra we aankwamen, we hebben geen tijd gehad rinkelen, Adelina we aattendait.

De rest van het verblijf was uitgesproken dit zorg permanente en discreet. Onze gastvrouw en haar man hebben bereid ons een volledige ultra voor sightseeing, winkelen, vinden van de post, gebruik van openbaar vervoer...

De zeer comfortabele appartement voldoet aan de beschrijving, maar wat niet is gezegd is alle de attenties voor onze gasten: fruit, SAP, boter, de en kruidenthee, jam, bloemen, grote bibliotheek.

Alleen een verdriet geest zou iets te klagen vinden!
De locatie is ideaal om alle hoeken van de stad bereiken met het openbaar vervoer zeer dichtbij.

In 40 jaar verhuur in heel Europa, heb ik nooit geprofiteerd van een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. U kunt huren met vertrouwen.

5/5 -  Heerlijk

We waren gasten in 2016 en ik moet zeggen dat wij een grote behandeling van dennen Lords behulpzaamheid en hoffelijkheid ontvangen.

De plaats is mooi en optimaal is voor een gezin gezien de nabijheid van de zee. Costa rei is een zeer mooie plaats, hoewel klein, dat het strand is perfect voor kinderen.

We hopen terug te keren.

Mooie tuinMooie tuin © CarloPar @CC
De huizenDe huizen © CarloPar @CC
4.5/5 - Sensationeel

Onze tweede keer op de villa. Ditmaal hadden we het gebruik van de nieuwe (sinds ons laatste verblijf) toren slaapkamer die ideaal voor ons was omdat we met onze zoon en zijn familie reisden, wat betekende dat ze had een hele zijde naar de villa aan zichzelf en hadden we ergens rustig terug te trekken op!
Villa is goed uitgerust en was precies zoals in de literatuur.

De villa zou van harte aanbevelen aan iedereen die een ontspannen vakantie in een prachtige locatie. U zeker een auto nodig om te verkennen van het gebied en een krachtige opstaan op de steile heuvels.

Eigenaren zijn vriendelijk. Perfect en hoop terug om daar te gaan snel.

Foto van de rijstvelden net onder de villa, waar we vele prachtige wandelingen vonden.Foto van de rijstvelden net onder de villa, waar we vele prachtige wandelingen vonden. © paulmich @CC
Spectaculaire zonsondergang vanaf het dakterras slaapkamer  Spectaculaire zonsondergang vanaf het dakterras slaapkamer © paulmich @CC
Michele S.
Eigenaar
26/01/2018
Hartelijk dank voor deze mooie recensie, we doen er alles aan om uw vakantie zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd! We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te verwelkomen.
5/5 - Perfect

Eerst en vooral, dank Vivi en Gary u voor de geweldige gastvrijheid die u bood me gedurende de tijd van mijn verblijf!
Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over het appartement en het gebied waarin het appartement zich bevindt. Overdag kunt u genieten van de mooie blauwe stranden met wonderfall en helder water en tijdens de nacht is er een verscheidenheid van vriendelijk en bars die kunt u naar. Alles wat van belang dat u nodig is 5 minuten max. rijden met de auto.

Zijn de perfecte plek voor mensen die gewoon willen ontspannen en vergeet alle stress van het normale dagelijkse routine.

Nogmaals, dank u zeer. Ik kijk al uit voor een bezoek aan Griekenland en dit weer plaats!

5/5 - Perfect

Voor het derde achtereenvolgende jaar doorgebracht we onze vakantie bij Casa Milla.
Goede schone comfortabele structuur, verbondenheid, gemeenschappelijke delen nauwgezet in detail, mooi zwembad, verlicht 's nachts, en zo niet genoeg tuin en boomgaard beschikbaar voor vakantiegangers.

In 5/10 minuten naar de diverse stranden, alsmede winkelcentra en restaurants.

Maar de meer sterren Casa Milla krijgt dankzij Luciano, de eigenaar, altijd vriendelijk en behulpzaam en altijd met een glimlach en een vrolijk woord voor iedereen.

AppartementenAppartementen © Grefra @CC
ZwembadZwembad © Grefra @CC
Luciano C.
Eigenaar
26/01/2018
Bedankt voor de mooie woorden, het is een genoegen om mensen zoals jij te mogen verwelkomen, tot ziens! groeten
LUCIANO
5/5 - Perfect

Rondom een geweldige vakantie! Veel zon, warmte en ontspanning. Voor actieve zijn er vele manieren, fietsen of kanoën, wandelen enz... Deze wandeling door de landbouwer markten in verschillende steden van de prachtige omgeving!

Service en bijstand 1A, very helpful and friendly.

Het huis gronden zelf nodigt alleen om een goed gevoel. Versierd met veel liefde, vinden wij klasse.

Alles in het hart tijdens de vakantie, we zullen terug.

5/5 - Excellent

Naast de milliliters gestelde niet kon vertellen, en in feite het enige wat dat ik kan doen is terugkomen in eind juni met familie en vrienden.

De Sardijnse maskerDe Sardijnse masker © MoreiraJ @CC
De Sardijnse maskerDe Sardijnse masker © MoreiraJ @CC
Giorgio C.
Eigenaar
25/01/2018
Hallo Juliana.
Tot snel in juni!
Kusjes voor iedereen.
5/5 -  Zonder weerga

Grote vriendelijkheid van de eigenaren. Mooie ontdekking van de aard van de Pyreneeën en een rijkdom aan geschiedenis door de dorpen, de monumenten, de abdijen,... met de toegevoegde streekproducten: tijd van kersen en lokale wijn kwaliteit en overvloed!
Zeer mooi appartement en functionele voor twee personen.

4.5/5 - Klasse

Wij hebben 2 weken in La Linbrisanne doorgebracht en werden zeer gastvrij ontvangen door de beide eigenaren.

We hadden nogal wat golfspullen bij ons en waren blij dat we dicht bij de entree konden parkeren.
Het huis ademt een goede sfeer met veel authentieke elementen van de oorspronkelijke boerenhoeve. Het is zeker geen standaard vakantiehuis met bijbehorende inrichting en het was er proper.

Kortom, we hebben genoten van de omgeving, zijn lekker wezen shoppen in Maastricht en Aken, en vooral lui op het ruime terras een lekker boek gelezen met een heerlijk wijntje rond de klok van vijf.

5/5 - Bewonderenswaardig

Sinds het jaar 2000 ik mijn vakantie in de residentie ARINELLA minstens één of twee keer per jaar en hebben een rust dit heel goed, omdat de faciliteit ideaal in de buurt van het strand met treinverbinding naar Calvi of l'Ile Rousse gelegen is.

'S avonds is het helemaal rustig en je kunt slapen bijna beter dan thuis. Het resort is goed onderhouden, het comfort stijgt van jaar tot jaar.

Een verblijf in het residence ARINELLA is absoluut aanbevolen.

Uitzicht op de Citadel van CalviUitzicht op de Citadel van Calvi © DietmarK @CC
Op zoek naar Punta CaldanuOp zoek naar Punta Caldanu © DietmarK @CC
La Revellata schiereilandLa Revellata schiereiland © DietmarK @CC
Baai van CalviBaai van Calvi © DietmarK @CC
Golf van PortoGolf van Porto © DietmarK @CC
5/5 - Klasse

Deze condo had alles wat we nodig hadden en was direct aan het strand.

We zullen zeker terug.

5/5 - Opmerkelijk

Appartement, mooi weer, vriendelijke eigenaars en leuke buren!

Het recept voor een perfecte vakantie...

5/5 - Excellent

De Villa is erg leuk, er is genoeg ruimte binnen en buiten zeer goed voor familie vakanties.
Het dorp is zeer rustig, dat de Lagoa de Óbidos is gewoon om te lezen een paar km. complimenten aan de eigenaar, want hij altijd erg vriendelijk was

Nelson G.
Eigenaar
24/01/2018
Dank u, mijnheer Joaquim,
Je bent altijd welkom in Villa Gonçalo.
5/5 - Klasse

Wij zijn allen familie, kinderen en familie zeer comfortabel, met alle soorten thee in het huis, en een prachtig uitzicht.

Natuurlijk, verstedelijking, heeft alles, zwembad, Wellness, een speeltuin, een tennisbaan, squash... Zelfs restaurant, in de zomer...

EEN AANRADER... Herhaal zo spoedig mogelijk...

Uitzicht vanuit de slaapkamerUitzicht vanuit de slaapkamer © JOSEABALSERANTES @CC
Uitzicht vanuit de lounge bij nachtUitzicht vanuit de lounge bij nacht © JOSEABALSERANTES @CC
4.5/5 - Klasse

We huurden dit vakantiehuis voor 8 maanden, als wij ons huis bouwen.
Het was een groot geluk dat we in deze mooie grote huisje, netjes en heel warm als de eigenaren leven. De decoratie was gekozen met een vreugde en vele smaken volgens feng-shui art.

Kortom, bous adviseren wij, dit huisje!

5/5 -  Zonder weerga

Wij hield van het leven in dit mooie huis. De ruimte is geweldig en de eigenaren zijn zeer gastvrij.

We het gehuurd voor 8 maanden, omdat mijn man en maanden om ons huis te bouwen.

Dit huis is ingericht in een zeer warme en vriendelijke manier.

Echt, het is raadzaam dit huisje, het is een rustige en ontspannen plek.

5/5 - Sensationeel

Een geweldig verblijf met onze tieners in een sfeervolle koloniale type villa.

Het huis was meer dan hartelijk met de huisbewaarder en zijn vrouw: Cocktail en Cupcakes localeux, samoussa, taart pepers.

Jongens kunnen dagelijks met hun masker en snorkel mariene fondsen profiteren.

De guardian's broer nam ons wanneer wij hem willen naar verschillende stranden vragen zou en ons een quad uitgang georganiseerd. Echt geweldig, niet nodig om een auto te huren.

De buurt is vrij typisch zijn voor de goede herinneringen zodat voordat we vertrokken, we in een hotel 5 waren * in Blue Bay ook saai.

De tuinDe tuin © Josephine565 @CC
5/5 -  Zonder weerga

We verbleven in Mala Boutique in januari en het was echt leuk.
Het eiland is mooi en het strand bikini is in de buurt van het hotel.
Zij bieden dagelijkse excursies. We hebben 3 excursies ook regelen zij ons de Transfer terug naar de luchthaven

Dhangethi bikini beach Dhangethi bikini beach © LubaL @CC
5/5 -  Heerlijk

Familie welkom, comfortabele huis en rustig gebied.

Wij zullen zeker terug

4.5/5 - Excellent

Wij zijn hier geweest in februari 2017. Nog steeds zijn wij verliefd op dit huisje en op zoek naar een soortgelijke accommodatie. Wat was het sfeervol en gezellig.
We voelden ons gelijk thuis. We werden ontvangen met zelfgebakken taart in een warm huis. Heerlijk, die twee haarden. We hebben genoten.

We kiezen nooit voor dezelfde accommodatie of omgeving, maar als we het zouden doen dan gingen we hier zeker naartoe.

Lekker kokkerellen in de goed uitgeruste keuken.Lekker kokkerellen in de goed uitgeruste keuken. © AnnekeMaessen @CC
5/5 - Bewonderenswaardig

Modern, schoon, groot en comfortabel appartement, kwamen we terug snel.

Bedankt

Uitzicht vanaf het balkonUitzicht vanaf het balkon © LOGANG @CC
4.5/5 - Klasse

We hadden een zeer aangenaam verblijf in uw villa, zeer schoon.

Bedankt voor deze heerlijke lokale gerechten en deze succulente Kreeft bereid door Flavio en geserveerd door Tania en Victor.

Zie dat je snel kan worden, zonder het geld!

Bedankt Tania voor salsalessen.

Absoluut ontdekken.

Maryse en Jean-Manuel, Sylvie en Poly, Antonia en José, Fatima en Antonio.

4.5/5 -  Zonder weerga

Zelf leven in Parijs en vrienden van mijn bezoeken, er een grotere plaats voor hen om te verblijven en te ontmoeten. Marta de plaats was werkelijk aardig en heel gezellige, perfect voor ons. Het gebied is geweldig! Ook super goed aangesloten op alle van Parijs. We houden dit adres en mijn vrienden zullen terug ASAP.
Dank u, Marta!

4.5/5 -  Magnifiek

Zeer mooie, moderne appartement en super vriendelijke gastheren. ook gevestigd in het midden van de impressionater en ongelooflijk mooie natuur! horizontale idyllische en rustige locatie aan de rand van het bos en zo centraal (slechts 3 min lopen naar de coop, post).

Rondom perfect!

recht op de drempel naar de trail komen, die leidt tot dit prachtig uitzicht! Echt top!recht op de drempel naar de trail komen, die leidt tot dit prachtig uitzicht! Echt top! © cs1188 @CC
de bus is een supersnelle (10 minuten) in een de grote skigebieden (bijvoorbeeld hier skiën op corviglia)de bus is een supersnelle (10 minuten) in een de grote skigebieden (bijvoorbeeld hier skiën op corviglia) © cs1188 @CC
5/5 - Excellent

Dit is veruit de beste hostel die ik ooit verbleef!
Het personeel is zo vriendelijk en echt gezellig, de kamers en badkamers zijn schoon.
Er wordt gratis ontbijt en een gratis gemeentelijke diner elke dag, die u tot ondertekenen kunt; Ik weet niet elke andere herberg die dit biedt.

Ze hebben een PS4 met veel games zoals fifa 18, een netflix account, sky TV met cinema en sport, en al een enorme 70'' TV te maken het meest van dit alles.

Ik zal deffo zijn terug!

OntbijtOntbijt © SD33 @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

We net terug van een week in Monticello, een geweldige week. De "casuccia" huis is erg mooi, schoon en comfortabel. Goed geplaatst in het dorp, adviseer ik u daar heen te gaan.

J.Pisson Parijs

3/5 -  Correct

Huis is niet nieuw, maar zeer schoon en goed onderhouden. Strand slechts enkele stappen van het huis, maar niet voor kleine kinderen als winderig. In het algemeen alle stranden op Exuma zijn perfect en moeten slechts enkele minuten om ze te krijgen. Er zijn een heleboel boodschappen uit de datums 'gebruik voor' in de koelkast. Host zijn vriendelijk en behulpzaam. Maar! Houd in gedachten, je ziet ze overal en elke keer. Zij kreeg in het huis om alles die gewoon we stapte uit te controleren. Hij zelfs in de slaapkamer krijgen wanneer mijn vrouw en dochter lagen te slapen en wakker haar. Uitchecken om 10 uur.

Rust teens in refrigerator.Rust teens in refrigerator. © GolikR @CC
Uit de houdbaarheidstermijn.Uit de houdbaarheidstermijn. © GolikR @CC
5/5 -  Magnifiek

De ponton aan het eind van het terras maakt het mogelijk om de boot dock.
De outdoor zomer keuken is ideaal voor leuke vrienden.
De eigenaar is beschikbaar 24/24 via mail of telefoon en snijd ze in 4 tot en met al onze behoeften te voldoen.
Het zwembad is aan het eind van de tuin en de parkeerplaats is beveiligd met een elektrische afrastering.

Perfecte plek voor 70 jaar van mijn vrouw!

Zou aanraden :-)

Mireille M.
Eigenaar
16/01/2018
Bedankt en de beste wensen voor dit nieuwe jaar!
5/5 - Schitterend

Wat een genot om onze boot aan de prive-Pier met uitzicht op het terras van het huis dokken.
We konden genieten van elke dag van de zomerkeuken met de koelkast en de barbecue-plancha en het prachtige terras gedeeltelijk schaduw.
Het zwembad is erg schoon, warm en rustig met ruimte om te slapen in de zon. Er is de TV in de kamers! Klein terras van ons huis waar we ons ontbijt in de zon hebben.
De keuken is super goed uitgerust met alle benodigde apparatuur.
We zullen verblijven in dit geweldige plek!

In eerste instantie het huis, we konden ontdekken van prachtige plaatsen aan zee!In eerste instantie het huis, we konden ontdekken van prachtige plaatsen aan zee! © robinet @CC
Mireille M.
Eigenaar
16/01/2018
Dank u, mijnheer, ik kijk ernaar uit u daar weer te mogen verwelkomen!
5/5 - Grandioos

Mij en mijn familie geboekt twee prachtige villas, ik bleef in Diamond villa, en wat kan ik zeggen over deze fantastische ervaring.

Jacuzzi's, twee grote zwembaden, fantastische zonsondergangen vanaf onze portieken, vriendelijke personeel en de meeste belangrijk is zeer schoon.

Een grote rustige luxe plaatsen, ideaal om te ontspannen, en zeer dicht bij het dorp Oia via een gemakkelijk wandelen passage. De villa's waren ook erg comfortabel met veel ruimte.

Wij komen volgende zomer terug, en dat is zeker.

Marcos K.
Eigenaar
16/01/2018
Heel erg bedankt voor je vriendelijke woorden. Met genoegen verwachten we dat je bij '' OIA SUNSET VILLAS '' blijft wanneer je maar wilt.
4.5/5 -  Heerlijk

We spraken af dit verblijf om te genieten van Sardinië-Ogliastra vooral zonder dat er teveel toeristen waren.
Wandelaars elke dag we route zou veranderen, maar toch moeten we de paden in de bergen (hielen) van Osini en Ulassai noemen. Geweldig!
Nu wie Sardinië-Ogliastra kent kan bieden u weet alles en vooral de keuze tussen de zee en de bergen in slechts 30.
Zet een mooie plaat van culurgiones, een stukje van "porceddu", Cannonau, Seadas en nog veel, veel meer en is onmiddellijk delirium.
Een knuffel voor degenen die al zo vriendelijk om ons en geven ons de "juiste" rechte.
Elen, Francis en de hele groep.

Probeer en catch me als u riuscite... eh... eh... eh.Probeer en catch me als u riuscite... eh... eh... eh. © MarcoMiele @CC
MooiMooi © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Eigenaar
16/01/2018
Nogmaals bedankt voor je terugkeer.
We zijn altijd blij om u en uw vrienden te ontvangen.
Tot snel.
Giorgio en familie.
5/5 - Onvergetelijk

Comfortabel appartement, gerenoveerd en goed uitgerust!
Het appartement is zeer functioneel, schoon en ingericht met smaak.

De weergave van Moorea is uitzonderlijk... één op de jachthaven Taina is magisch! Wat prachtige zonsondergang nachtelijke...

Alle winkels zijn in de onmiddellijke nabijheid en Magali gastvrijheid die zorgt voor een perfecte onderhoud van het appartement is zeer warm en vriendelijk.

Weergave van het appartement de avond Weergave van het appartement de avond © JuliaRa @CC
Eliana L.
Eigenaar
16/01/2018
Wow, dank je Julie, voor deze mooie reactie, was ik blij je te ontmoeten, deel te nemen aan je geluk.
5/5 - Fantastisch

Waarderingen en zodat de notities voor zich spreken!

Nogmaals bedankt.

Ontspannen midden in het bos

4/5 - Grandioos

Castelnuovo Dei Sabbioni: Heerlijk een week genoten met een paar vrienden in het geweldige huis van Jo en Tonny! Prachtige locatie, fijn om terug te komen na de uitstapjes maar ook super aangenaam om van het ene naar het andere terras te verhuizen om heerlijk te relaxen bij het zwembad of de hottub of gewoon te genieten van het uitzicht over de Arno Vallei. Dan hebben we het nog niet over de geweldige ontvangst met heerlijke zelfgemaakte hapjes (nou ja, hapjes!, echt veel eten na dit is onmogelijk). Het huis is voorzien van alle gemakken, bijzonder charmant ingericht, geweldige bedden, piekfijn!!!
De gastheer Jo weet enorm veel over de omgeving en geeft zo maar tips mee voor onderweg waar je zeker even moet gaan kijken. Kortom: Een heel mooie vakantie in een prachtige omgeving.

5/5 - Grandioos

Zeer mooie set van huizen met veel karakter en in de stijl van de regio voor 40 personen.
Goede locatie, dicht bij historische bezienswaardigheden en Sarlat.
De decoratie van het huis is netjes.
Vriendelijke zeer behulpzame eigenaars.
Keuken van hoge kwaliteit lokale producten.
Uitzonderlijke geheugen voor onze verjaardag. Ik adviseer hoogst!

Michèle G.
Eigenaar
13/01/2018
Wat een genot om te weten dat je volledig tevreden bent geweest met je verjaardagsweekend.
Dat is waarom we proberen het beste te doen.
Hartelijk dank
en kijk ernaar uit u weer te zien voor een ander verblijf in de Périgord Noir;
We wensen je een heel gelukkig nieuwjaar 2018.

Met vriendelijke groeten

Michèle en Jean Pierre Gauderlot
5/5 - Sensationeel

Geweldige lokatie comfortabel huis ideaal voor wandeltochten mooi huis nieuwe badkamer fantastisch terras waanzinnig uitzicht
In de zomer nzeker de moeite waard veelmte doen in de omgeving met de efhte bergklasiekers.

Lekker na een dag wandelenLekker na een dag wandelen © Jaap @CC
Ontbijt op terrasOntbijt op terras © Jaap @CC
De Mont BlancDe Mont Blanc © Jaap @CC
4/5 - Perfect

Zeer mooi appartement aan de moderne normen, zeer rustig en goed gelegen.
Het appartement ligt in een mooi en rustig gebied.
Het nabijgelegen strand voor kinderen is een duidelijke plus.

Het nabijgelegen strandHet nabijgelegen strand © ArcosJ @CC
4/5 -  Super

De wijk is zeer rustig, zeer mooie thuis met haar grote overdekte veranda. De volumes zijn groot en de zeer vriendelijke eigenaar.

We hadden een zeer aangenaam verblijf.

4.5/5 - Subliem

Ik bleef met mijn echtgenoot en de kinderen in dit mooie appartement, volledig nieuw en modern, voorzien van alle comfort. Het uitzicht vanaf het terras is spectaculair, jammer niet heb kunnen uitbuiten vanwege winterweer.

Cristina, de eigenaar begroet ons met vriendelijkheid en professionaliteit, verlaat ons een gratis fles prosecco!

Zal zeker terug!

5/5 - Perfect

Ik heb meerdere malen ingediend ten huize van bioscoop in Nijar, de laatste in maart, en als het is een goede plek om te verdwalen en genieten van de rust, de nabijgelegen stranden, activiteiten, hun nachten film en barbecues en cursus zijn gastronomie.

Dankzij Mayte voor het hosten van niet aangegeven alot van activiteiten die we konden doen, en in de speciale door zijn aanbevolen tour van een Almeria onbekend voor ons en de ontdekking van zijn huis van de vlinders.

We zullen terugkomen.

Deze zeer rijke salade!Deze zeer rijke salade! © ConsueloSA @CC
Zie de vermelding puera geeft al mij troostZie de vermelding puera geeft al mij troost © ConsueloSA @CC
Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Chelo, dankzij jou omdat je ons hebt bezocht, omdat je hebt gekozen om ons te vullen met je vreugde, je verlangen om te delen, te leven, te lachen. We kijken ernaar uit om u nog veel meer films te laten zien en drinken op de binnenplaats van het Casa del Cine. Wees waar je ook bent, kom terug!
5/5 -  Magnifiek

Een mooie woning. We hadden het fenomenale met kinderen en barbecue op de binnenplaats.

De bucearo en snorkel spectaculaire stranden, en tal van activiteiten te doen rond.

We zullen spoedig terugkeren.

Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Gloria, bedankt voor je bezoek met je familie en waardeer ons: bij Casa del Cine wachten we altijd op je, om nieuwe 'films' te beleven, met open eindes, waar argumenten en momenten op te nemen met die Cabo Azul voor zijn zee die je niet kunt vergeten. Tot ziens! Mayte!
4/5 - Grandioos

Uitstekende ligging, comfortabel en leuk verblijf met distributie en decoratie.

Ik adviseer het 100%

... Kunststof zee uitzicht vanaf het dak... Kunststof zee uitzicht vanaf het dak © Mpvalper @CC
Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Mari Paz hartelijk dank voor het kiezen van de CasadelCine als 'hoofdkwartier' om de omgeving van het natuurpark Cabo de Gata Níjar te bezoeken en te genieten. Tot voor altijd! Mayte
5/5 - Subliem

Ideale plek om te brengen met de de familie en de share voor een paar dagen is een mooi huis met haar bewoners en buren. Ons... mijn dochter en I... delen met de eigenaar en zijn familie en ze waren... kalm en speciale leuke dagen.

Wij hopen te herhalen

Teresa M.
Eigenaar
11/01/2018
Monica herinnert zich liefdevol uw bezoek, de spelletjes met de kinderen, het concert waar we naartoe gingen en in het algemeen al het 'leven' dat we leven op deze prachtige plek in de wereld, de CasadelCine in Níjar. Bedankt voor het achterlaten van je mening die ons zal helpen onze ruimtes van gedeelde verhalen te vullen.
Een knuffel, Mayte en Saúl
4.5/5 -  Heel geschikt

Wij hadden geboekt dit vakantiehuis in mei en waren onder de indruk van de locatie en de prachtige inrichting.
Alle mooie zandstranden zijn binnen handbereik. De toeristische stad van Pula is slechts een paar kilometer afstand.
We hadden een geslaagde vakantie in het huisje en kan aanbevelen.

De mooie stranden van CHIADe mooie stranden van CHIA © CANCRO @CC
4.5/5 - Klasse

Très bon séjour dans l'appartement ce cette belle villa avec très beau jardin.

Cette location de vacances est proche de toutes commodités.

Super accueil du propriètaire !

De baden van Couloubret aan te bevelenDe baden van Couloubret aan te bevelen © ValerR @CC
5/5 -  Keurig

Erg blij met ons verblijf mooi modern appartement ingericht met smaak.
uitstekende locatie, dicht bij alles: geen auto nodig.
Zeer mooi uitzicht vanuit de kamer en verblijf op de berg.
Geweldig huis!

Adviseer ik zonder aarzeling.
Dank u

Thermes - grote familie skiresortThermes - grote familie skiresort © ValerR @CC
5/5 -  Heel goed

Het huis, het comfort, het zwembad, het milieu, de zoetheid van is prelacer in een droom plek!

5/5 -  Heel goed

Een super mooie Bungalow met prachtig uitzicht. Altijd waard een reis!

Sardinië vakantie 2017Sardinië vakantie 2017 © Sardegna @CC
5/5 - Perfect

Uitstekende plek voor een gezinsvakantie. Geweldige sfeer, een prachtige tuin en een terras, hebben we grills... Waar gaat super om de hoek hebben een supermarkt en niet een mooi overblijfsel. En overal te voelen van de geur van de zee...

5/5 -  Prima

We kwamen naar Alexandra David-Neel en vonden we veel rijkdom wandelen, geologie en Land art met Andy Goldsworthy

De galabre een torrent van deze zomerDe galabre een torrent van deze zomer © JackyC @CC
De grappige Robines landschapDe grappige Robines landschap © JackyC @CC
4/5 - Opmerkelijk

Zeer comfortabele appartement, zeer goed aangelegd met een mooi uitzicht op de bergen en het spoor. We kwamen voor 4 volwassenen en 1 baby zonder zorgen. De eigenaar is zeer vriendelijk en charmant. Aanbevelen.

4.5/5 -  Zonder weerga

Geweldige locatie, rustig en dicht bij de stranden.
Het huis is mooi, perfecte gastvrijheid, aan te bevelen.

4/5 - Klasse

Appartement uitstekend gelegen voor een bezoek aan het historische centrum van Sevilla.
De accommodatie is goed uitgerust en comfortabel.
De eigenaren zijn zeer gastvrij.

Het is een verhuur aan te bevelen.

5/5 -  Heerlijk

Uitstekend verblijf in een prachtige omgeving, ideaal om te ontspannen en te genieten van de rust en de groene ruimten in de buurt.

Alot, genoten de kinderen hun dagen plezier in de cabine, het zwembad, de schommel of verschillende activiteiten in de buurt.

Speciale vermelding op Christophe en zijn zoon Julien, altijd klaar om hun kennis te delen en wij delen hun goed humeur.

Zeer binnenkort hoop ik!

Het oneindige zwembad geschikt voor kinderen, met een prachtig uitzicht!Het oneindige zwembad geschikt voor kinderen, met een prachtig uitzicht! © Francoise75 @CC
4.5/5 -  Heel redelijk

Het was een uitstekende vakantie in dit mooie appartement. Zeer schoon, rustig, zonnig en zeer goed gelegen. Een paar minuten alleen uit de metro of bus regels die u snel naar Rossio zenuwcentrum van de hoofdstad brengen.

Maar vooral Adelina is de volledige aandacht van een hostess voor haar huurders. Donzige handdoeken, shampoo, douchegel, enz... Tot slot is alles er.
Naast de kleine attenties zaten te wachten voor ons, en is niet vaak een leuk huis te vinden.
We hadden zelfs een klein cadeautje om te vieren het nieuwe jaar!

Dus, als u gaan bezoeken van Lissabon, en er is zoveel te zien, voel je vrij om te leven in het huis van Adelina. Net als wij u zult pleased zijn en een geweldig verblijf zult hebben.

Adelina spreekt uitstekend Frans.

4.5/5 -  Super

Zeer mooie vakantie van het jaar verbleven we in dit mooie accommodatie.

Zeer vriendelijke eigenaren!

4/5 - Klasse

Veel sneeuw...!

Het appartement is zeer gunstig gelegen dicht bij winkels en hellingen. SKO naar de school van het kind ligt naast de residentie.

Garage en parkeerplaats zeer waardevol... Prachtig uitzicht!

4.5/5 -  Heel redelijk

De beste plek voor trekking

De beste plek voor trekkingDe beste plek voor trekking © MinasF @CC