VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Klasse

Prachtige villa met zwembad in prachtige schilderachtige plek, schoon, gastvrij en voorzien van alles.

Maar de echte gem is de eigenaren, Mario en Ioanna, zeer vriendelijke en hoffelijke.

Een plek die ik met plezier helemaal aanraden zou.

Dit voor ons de derde vakantie in deze villa was en ik denk dat we zullen weer terug.

Ioanna L.
Eigenaar
22/01/2019
Heel erg bedankt dokter van de mooie woorden die voor ons zijn uitgesproken, we zullen zeker blij zijn om je hier op Corfu te hebben voor je volgende vakantie.
Ontdek deze accommodatie
#47944 Villa Spartilas
4.5/5 - Schitterend

Zeer goede kwaliteit prijs, alle comfortabel attente personeel, schoon, en rustige ik beveel het 100%

Ontdek deze accommodatie
#77654 Huis Castellar de Santiago
5/5 - Opmerkelijk

Het appartement is prachtig, dat gloednieuw, prachtig ingerichte, centraal gelegen en verzorgd in elk detail, is niets missen, zelfs niet de parasol en strand schoenen! Sergio, de eigenaar was vriendelijk en hulpvaardig uit boeken en Giorgio onovertroffen tot de laatste minuut om te verblijven op het eiland. We weten het goed en we hebben meerdere malen geweest maar zeker wanneer we terugkeren waar we willen verblijven. Het appartement is centraal maar in een zijstraat, dus zeer rustig. Wij hopen u snel te zien. Cristina

Sergio O.
Eigenaar
21/01/2019
BEDANKT !!!!!
Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols
4.5/5 - Opmerkelijk

Een droomhuis met alles erop en eraan / veel ruimte en comfort.

Prachtige omgeving, mooi en stil. .

De hond genoot van de vele sneeuw.De hond genoot van de vele sneeuw. © SytzkeF @CC
Ontdek deze accommodatie
#70963 Bungalow Lysvik
5/5 - Schitterend

Beide appartementen verhuurd met 4 personen, een van hen lame. Appartementen schoon, bovenaan faciliteiten, en de beste service van de eigenaar-paar.

Hij neemt hen een nota van de vreugde om te verwennen hun gasten. We komen zeker terug, in de zomer met onze motorfietsen.

Het landschap en de wegen van het gebied vaste ons!

Ontdek deze accommodatie
#1835 Appartement Bodenwerder
5/5 -  Super

Alles overtrof onze verwachtingen vanaf de warme welkom en behulpzaamheid door ons verblijf tot de schoonheid en de luxe van de villa zelf.

We logeerden durimg winter dus heb niet de kans om te proberen het grote en prachtige zwembad in de tuin maar toch waren we genieten onze om tijd te besteden in de prachtige spa en een speelkamer of enkel koelen bij de open haard.

Bedankt voor alles en we zullen zeker terug maar de volgende keer in de zomer!

Ontdek deze accommodatie
#42501 Villa Karojba
5/5 - Klasse

Zeer gezellig en vlekkeloos, gunstige ligging en geweldig ontbijt. Zeker zal terug.

Ontdek deze accommodatie
#55491 Traditionele Woning Nardò
5/5 - Onvergetelijk

Een onvergetelijke vakantie in een unieke setting.
Park hills, deze prachtige Villa is de ideale setting voor een ontspannen vakantie.
Ingericht in een klassieke stijl en uitgerust met zwembad en Tennisbaan, is een ideale locatie voor gezinnen.
Bovendien, Luisa, de eigenaar, is een speciale persoon met wie wij in contact waren.
Zeker een plaats zal ik terug!

De Villa en het zwembadDe Villa en het zwembad © RiccardoB73 @CC
Deel van de tuin Deel van de tuin © RiccardoB73 @CC
Luisa M.
Eigenaar
15/01/2019
Bedankt RiccardoB73 van de vleiende recensie. We wachten op u en uw gezin elke keer dat u terug wilt komen om ons te bezoeken
Ontdek deze accommodatie
#50706 Villa Torreglia
5/5 - Fantastisch

Na een verblijf van 3 overnachtingen in een romantische kamer, werden we vraimentenchantes ons verblijf. Charmante en attent, gastheren een kwaliteit van onberispelijke faciliteiten en een volledig uitgeruste kitchenette kamer zeer schoon en ingericht met smaak. zeer grote badkamer.

Het ontbijt is gevarieerd en zeer goed bereikbaar.
Zeer aardige eigenaar. 

Een aan te bevelen omdat de regio erg mooi is en de strategische plaats voor lesballades in de baai van de Somme.

Zonder twijfel zullen wij zo spoedig mogelijk, terugbezorgen. Goed geluk aan onze gasten.

Ontdek deze accommodatie
#14246 Plattelandshuis Arrest
5/5 -  Heel redelijk

Uitstekend verblijf in deze hoek van Florida. Zeer ruim huis, zeer schone kamers ingericht met veel smaak.

Grote woonkamer met volledige uitrusting in audio video en Wi - Fi tabel games bedrijf. Zeer goed ingerichte keuken. Voor maaltijden, binnen of buiten op het terras naast het zwembad met uitzicht op de golfbaan die langs de tuin van het huis loopt. Fietsen en de uitrusting van de sport te houden fit.

Veel groen en veel dieren (eekhoorns, heron). Alle winkels in de omgeving. Port St. Lucie is een uitstekend uitgangspunt voor uitstapjes naar het noorden (Orlando) of zuiden (toetsen en Everglades).

Voor de golf is liefhebbers, vissen of gewoon ontspannen de top. Een klein detail (belangrijk) geen mug want de ruimte is beschermd door een muskietennet.

Nogmaals veel dank aan SUELY voor zijn uitstekende ontvangst, zijn vriendelijkheid en zijn hulp om het huis en zijn omgeving te verkennen.

We komen terug omdat een heleboel plaatsen om te bezoeken!

Uitzicht vanaf het terras op de golfbaan Uitzicht vanaf het terras op de golfbaan © labordemich @CC
Onverwachte bezoekers!Onverwachte bezoekers! © labordemich @CC
Ontdek deze accommodatie
#75241 Huis Port St. Lucie
5/5 -  Zonder weerga

De perfecte plek voor een grote familie samenkomen en feest - het huis is goed uitgerust, ruim en comfortabel om te voorzien in een grote groep, de prachtige eettafel geweldig voor alle elkaar zitten.

Er zijn enkele mooie restaurants lokaal in Mirepoix (ook een traditionele Franse markt op een maandag) en een Spar

Mark F.
Eigenaar
14/01/2019
Bedankt voor uw feedback, we kijken ernaar uit u binnenkort weer te zien. Mark & ​​Andrea
Ontdek deze accommodatie
#25245 Landgoed Escueillens et Saint Just de Bélengard
4/5 - Bewonderenswaardig

Ik wilde te huur van 15 naar 16 februari 2019.Pourquoi u een prijs weekend schrijven zodat u niet van toepassing niet me te vertellen dat u niet voor het weekend huren doen!

Ontdek deze accommodatie
#34208 Appartement Ashdod
4.5/5 - Fantastisch

De eigenaars van het huis gaf ons een warm welkom, toen we in Porto Rotondo aankwamen.

Het huis is echt leuk en biedt alles wat die u nodig hebt om een aangenaam verblijf in Sardinië. Het terras is een geweldige plek om te verblijven in de schaduw te hebben van ontbijt, lunch of diner. Het uitzicht vanaf het terras is adembenemend en nodigt uit tot ontspannen.

De eigenaar van het huis zet veel liefde in detail en comfort. Het huis is omgeven door mediterrian planten en cactussen. Naast het terras kunt u neem een koude douche of een barbecue op elk moment doen.

De eigenaars van het huis waren zeer vriendelijk, behulpzaam en aanspreekbaar op elk gewenst moment. We komen terug in 2019!

Een huis in de tuin van Eden!Een huis in de tuin van Eden! © MarcoMueller @CC
Ontdek deze accommodatie
#70040 Dorpshuis Porto Rotondo
4/5 -  Super

Elk jaar komen we terug om te vieren met vrienden op Kerstmis en Nieuwjaar.
Dit jaar het was geweldig om een plaats waar we kunnen allemaal samen blijven en prachtige dagen doorbrengen tussen champagne, panettone, culurgiones, gebraden vlees en veel wandelen in de prachtige stranden, "zwembaden", op Mount Ferru en ook de richting het interieur.
Nice kijken en knappe...

Giorgio C.
Eigenaar
11/01/2019
Nogmaals bedankt. Het beste is wanneer gasten terugkomen. Een knuffel heeft het hele gezin.

Giorgio
Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 -  Heel goed

Punctueel en vriendelijke huis met veel informatie over adressen en sites toeristische naleving van het appartement van de advertentie - uitzicht op de haven en een mooi terras met barbecue om van te genieten.
Schoon, rustig en zeer goed uitgerust. We hadden een geweldige vakantie in de zon en de hitte.

Ontdek deze accommodatie
#47897 Appartement Villajoyosa
5/5 - Bewonderenswaardig

Verbleven hier een week en sorry om naar huis te gaan. Kan niet fout deze villa en we hebben verbleven in veel veel duurdere plaatsen.

Zeer goede waarde. Prachtig ingerichte, schone en comfortabele. De eigenaren hebben gedaan een geweldige baan bij het maken van dit mooie vakantiehuis.

Een zeer rustige, veilige, privé en zonnige locatie met adembenemend uitzicht op de kust. Zwembad was warmer dan ik had verwacht voor maart. De villa is alles als niet meer dan wat de website portretteert.

Wij hebben weer geboekt voor September, Bedankt Nigel!

Ontdek deze accommodatie
#63831 Villa Monchique
5/5 -  Zonder weerga

We hadden 3 geweldige weken van de vakantie in deze set van cottages, ideaal gelegen in het midden van de Hautacam pass en in het einde we kwamen weg met beelden vol hoofd...

Alles wat die u nodig hebt is in het huisje en niets gemist ons tijdens deze 3 weken en faciliteiten zijn recente hebben gehanteerd flawlessly.

Op de top van dat de gastvrijheid van de eigenaren was erg vriendelijk en altijd behulpzaam die is zeer belangrijk. De huisjes zijn in de buurt van elkaar maar elk heeft zijn privacy, dus ik vind deze set van huizen ontwerpen zeer goed doordacht en de grote gemeenschappelijke tuin is zeer goed onderhouden maakt het geluk van kinderen die kan voetballen allemaal samen door in het volgende voorbeeld.

Naast de huisjes op een heuvel kunt u de kinderen spelen in de tuin van de woonkamer raam, die bijdraagt aan het gevoel van rust voor de ouders. En ontwaken in het gezicht van de bergen, de eindeloze activiteiten in de regio en het landschap van de Pyreneeën zijn er om dit perfecte plaatje compleet.

Kortom we hielden ons verblijf in dit huis en samen te vatten: Ga met je ogen dicht!

Ontdek deze accommodatie
#66693 Bergchalet Artalens Souin
5/5 - Bewonderenswaardig

Erg leuk huisje, van volledige voeten met een zonnig terras, uitzicht op de rivier en de bergen. zeer rustig, ideaal gelegen voor wandelen, de oude dorpjes bezoeken, vissen op forel en berg fiets-circuits.
Huisdieren zijn ook welkom op het gebied van Cortenzo.
Ik beveel deze plaats.

Ontdek deze accommodatie
#43621 Voormalig pakhuis Pont de Labeaume
5/5 - Onvergetelijk

Appartement duidelijk en dapper, goede locatie, dicht bij winkels en een park. de bedden zijn schoon en van goede kwaliteit beddengoed. de T.V Toon erg mooi met veel films. Het voertuig geparkeerd goed in een afgesloten parkeergarage. M.Victoria verwelkomde ons met vriendelijkheid en respect, we van tijd tot tijd verzenden van berichten, te zien of alles fijn was. Ik beveel deze verhuur.

Ontdek deze accommodatie
#15701 Appartement Sevilla
4.5/5 - Excellent

We waren 6 volwassenen en bleef op de "zwaluwen" van 22 tot 29 December 2018. De cottage is gelegen in een mooi en groot huis van karakter gelegen in een idyllische omgeving.

We werden begroet bijna als vrienden. Het huisje is zeer schoon en zeer goed onderhouden. De kamers zijn ruim, schoon en comfortabel, badkamers en toiletten op de begane grond en boven, de keuken is voorzien van alle nodige faciliteiten.

De kleinere, een betegeld fornuis dat de eigenaar ons elke dag van ons verblijf (December verlicht). Bij aankomst we ontvangen twee sets van sleutels tot het huis en parkeergelegenheid voor 4 auto's gehad.

Wij willen bedanken Madame Mimi naar zijn hand gedurende deze week (jam, cookies, bloemen en vooral het fornuis). Vriendelijk en discreet, de eigenaars zijn zeer bezorgd over het comfort van de gasten, altijd klaar om te voldoen aan hun eisen en weet hoe te geven goede informatie over plaatsen om te bezoeken in de regio van de Sundgouw.

Kortom, een plek waar het leven goed is. Het "thuis" voelt en we niet willen verlaten. Een grote bravo voor het beheer van uw huis.

Celia, Véronique, Pierre, Pepe, Christine en Maurice

Martine P.
Eigenaar
08/01/2019
Hallo P..t en F..t families evenals opa! Maar wat een plezier om je waardering te lezen! Ik weet zeker dat je een geweldige vakantie hebt gehad en we hebben zoveel bijgedragen! De stroom van sympathie die zich bij aankomst manifesteert is voor velen, we hadden echt heel veel plezier met vakantiegangers, we zijn niet langer aardig, een grote dank! Verhuur laat ons soms charmante mensen ontmoeten, bedankt dat je het ons toestaat om het jaar af te sluiten voor een prachtige bijeenkomst. Ik wil ook een grote dank uitspreken voor de onberispelijke weergave van het huisje na uw vertrek, ik waardeer dit ten zeerste, het weerspiegelt uw respect voor ons huis! Ik hoop dat we een kans hebben om je weer te zien, het zal met vreugde zijn! Moge het nieuwe jaar jou behagen!

Met vriendelijke groet, Mimi
Ontdek deze accommodatie
#71906 Huis Oltingue
5/5 - Fantastisch

Aan de poorten van de baai van de Somme vonden we Christian Zen we zochten!
Wat een genot om te ontdekken van elk object dat het huis siert! De tuin is het rustgevende van beide locatie (het zuiden) door zijn kant "wild", en haar kleine voorwerpen verborgen in de takken;-).
Een test zonder vertraging zowel het huis als de regio...
Ontbijt: de mogelijke opvang van huisdieren

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains
5/5 - Excellent

We lezen de eerste herziening en we waren een beetje verbaasd maar eerlijk gezegd, zelfs een beetje op hun hoede van dit overzicht omdat het herenhuis ook goed was en de site niet beantwoordde aan de gepubliceerde fyto, gelukkig hebben wij vrienden die begrijpen Livigno en ging om te vragen voor een bezoek aan de appartementen, de aardige dame toonde villa, mooi we geboekt en reeds bevestigd voor volgend jaar.

Leuke goed onderhouden en comfortabele appartementen hebben alle voorzieningen die u eventueel wilt en vooral het gemak van de garage en de mogelijkheid om uw ski's vertrekken direct vanaf je wordt op de hellingen.

Felicitaties en dank aan de eigenaren voor de grote ontsnapping

Ontdek deze accommodatie
#36399 Appartement Livigno
5/5 - Sensationeel

De villa is nog mooier in het echte leven dan foto weerspiegelt alle kwaliteiten beschreven is gelegen in het mooiste deel van livigno rechtstreeks op de hellingen in de buurt van de voetgangerszone, maar in een zeer rustige straat, een van de weinige die een overdekte parkeergarage biedt.

Ik verzeker u dat de slechte beoordeling door andere clients en volledig nep zelfs foto's zijn volledig absurd gki appartementen zijn zeer gezellig en berg stijl met houten vloeren en erg elegant, de dame heeft een exquise smaak voor Details, als je echt genieten van een heerlijke vakantie in rust en met alle gemakken die ik aanbevelen wilt, dat we zullen zeker terug, inderdaad moeten we oudere boeken voor volgend jaar, dankzij de familie Confortola.


PS. Gelukkig gaf we geen geloof aan de slechte beoordeling omdat wij een droomvakantie verloren hadden!
Alleen de externe afbeelding van de villa al droomt!

Ontdek deze accommodatie
#36399 Appartement Livigno

Erg duur voor wat het is. Het huis is zeer slecht onderhouden intern, slechte geur, oven en een bakplaat niet gebruiken omdat het verliest.

Het goede punt is dat de eigenaar snel kan worden bereikt. €30 te betalen voor elektriciteit voor slechts twee dagen, eigenlijk is het een centrale elektrische...

De races werden gemaakt en laat gedurende de volgende huurders, anti-geur, drankjes enz en huishoudelijke spray gemaakt schoner dan bij de eerste vermelding van de plaatsen.

Beschamend ik raden. Een verslag aan de fiscale diensten

Ik beveel Ik beveel © WahibR @CC
Ontdek deze accommodatie
#22491 Plattelandshuis Romillé
5/5 -  Keurig

Merveilleux appartement,je donne plus que 5 etoiles pour la deco zen relaxante,la propreté et l'acceuil chaleureux ainsi que la gentillesse des hotes.

La vue est imprenable sur la mer et la plage, l'emplacement strategique près du vieux port et de la medina et toutes commodités et resto et cafes bien connus de la ville

Uitzicht vanuit het appartement op het strandUitzicht vanuit het appartement op het strand © MachmoumFell @CC
Ontdek deze accommodatie
#23884 Appartement Bizerte
5/5 -  Super

In de zomer van 2010 een week hadden we gasten in Cerreto Guidi.Das huis is erg gezellig, de omgeving prachtig. Het was een perfecte Urlaub.Wir gezocht om Toscane te bezoeken weer, en wil nogmaals om dit huis te huren.

Ontdek deze accommodatie
#3828 Boerderijtje Cerreto Guidi
5/5 - Schitterend

Waren we in de zomer van 2010 voor een week in dit prachtige Gegend.Wir waren dan 6 personen en voelde hier perfect. Omdat we willen om Toscane te bezoeken dit jaar, wil ik opnieuw boek de droomhuis.

Ontdek deze accommodatie
#3828 Boerderijtje Cerreto Guidi
4.5/5 -  Heel redelijk

Ons verblijf gaat perfect, vriendelijk en goed uitgeruste huis... kinderen zijn blij met de zon in de snelle verblijf premie 2015

Vanaf de rand van de zee, is de villa verborgen in het dennenbosVanaf de rand van de zee, is de villa verborgen in het dennenbos © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf

De instelling is uitzonderlijk. Het huis is echter slecht onderhouden. Zwembad tegels komen uit, vonden we roestig keuken bestek, de Waterfontein is vies, de douche is verstopt, blinds kamers zijn gebroken en doen niet afdalen van het venster voor sommige.
Home meubels zijn oud genoeg en komen niet overeen met die foto's van de aankondiging.
Het is een goede zaak de toegang van de lagune is eenvoudig, waardoor een goed verblijf ondanks alles.

Uitzicht vanaf het terrasUitzicht vanaf het terras © TainaW @CC
Karine R.
Eigenaar
12/12/2018
Hallo Taina,

De renovatiewerkzaamheden zouden volgens planning beginnen op 19 november 2018, toen we het huis lang genoeg onbeschikbaar konden maken
om met het werk te beginnen. Het zwembad is volledig vernieuwd, de jaloezieën van de kamers zijn veranderd en vervangen door verduisteringsgordijnen, de vloer van het buitenterras is vernieuwd (kunstgras) en interieurreparaties.
Wij danken u nogmaals voor uw verblijf.
Met vriendelijke groet.
Ontdek deze accommodatie
#8299 Huis Maharepa
5/5 -  Formidabel

Dit is de ideale plek om te ontspannen in het midden van de omringende natuur. De vogels in de ochtend tot de avond, het lawaai van het regenwoud en een rustgevend uitzicht over de baai, met de voortdurende beweging van boten in en uit komen.

Terug van de toeristische plekken van het eiland, met hun markten, hun nachtclubs, bars, restaurants in alle soorten, zijn minder dan een half uur, we terug in de rust en de zoetheid van het leven.

De Coconut Grove en tropisch bosDe Coconut Grove en tropisch bos © Patricia57 @CC
De ochtend tussen hond en WolfDe ochtend tussen hond en Wolf © Patricia57 @CC
een beetje vrijeen beetje vrij © Patricia57 @CC
het strand van lipanoihet strand van lipanoi © Patricia57 @CC
Ontdek deze accommodatie
#18550 Villa Koh Samui
4.5/5 -  Super

Mijn verblijf in Villa Michaeline was absoluut geweldig. De Villa is absoluut prachtig, schoon en ingericht tot zeer hoge kwaliteit en normen.

Villa Michaeline ligt dicht bij de lokale winkels, Bars, restaurants en ongeveer 20 minuten van het strand, dat geweldig voor mij was.

Stan en Theresa, waren zeer gastvrij, hartelijk en kenner van het gebied, dat geweldig voor mij, was zoals het was mijn allereerste keer bezoekende St Lucia...

Ik van plan om terug te keren terug naar Villa Michaeline volgend jaar en zou zeker, zonder een schaduw van een dought, verblijf in Villa Michaeline.

Ik zou zeer, zeer aanbevelen deze Villa.

Ontdek deze accommodatie
#60761 Villa Rodney Bay
3.5/5 -  Heel correct

Wij houden van het huis en de tuin. Wij en onze 2 honden! We besteden een geweldige vakantie en we willen om terug te gaan. De eigenaar, vriendelijk en altijd beschikbaar, verduidelijkt alle stappen en de details van tevoren en alles afgestemd op wat we hadden verwacht.

Ontdek deze accommodatie
#18152 Cottage Vieira de Leiria
4/5 - Fantastisch

Dankzij Lionel voor het organiseren van ons verblijf op watertje volmaakt, niets te zeggen, prachtige locatie, buiten-douche handig gezien het weer, we hadden en niet over het hoofd gezien ansi als het zwembad privacy gegarandeerd, dank zeer goed verblijf in Ban Phe, ook aan Eric en zijn vrouw voor hun welkom, goed restaurant in de buurt van het appartement 5 minuten lopen op Bee Bee en niet duur bij alle goede sfeer, om te beoordelen van het restaurant zeer goed voor slechts 7.50 euro per bezoek aan Koh Samet, Tamnanpar, Koh Chan zwemmen met de olifanten en de ballad heleboel massage erg handig scooter te reizen om te nemen de bus of de boot of taxi dank u we houden een zeer goede herinneringen aan onze vakantie in Thailand en locals van Ban Phe altijd met een glimlach Eric enz

Ontdek deze accommodatie
#10072 Villa Ban Phe
5/5 - Fantastisch

Echt bovenop Ade en Didier zijn mensen met weinig zorg we fantastische vakantie zonder stress en table d brachten ' hôte te goed wij terug dit is zeker een goed adres Nina en louis

ontspanning verzekerd!ontspanning verzekerd! © GUADELOUPE @CC
Ontdek deze accommodatie
#70823 Origineel Huis Le Gosier
4/5 -  Keurig

Het is niet gemakkelijk om boeking van de web-pagina te maken. U moet een email sturen, u vervolgens reageren met een code van cijfers en letters, en maak vervolgens u de reservering. Het is een traag proces

Ontdek deze accommodatie
#21777 Appartement Barcelona
5/5 - Grandioos

Theresa en Stan waren daar toen we aankwamen. Ze zijn 2 van de vriendelijkste mensen die je ooit zou kunnen ontmoeten. De villa die de 5 van ons gedeeld was adembenemend en uiterst comfortabel. Ik had de kamer boven aan de trap met de terras en dan nog een terras tegenover de kamer. De winden die door de ramen kwam was heerlijk. Alles was schoon. Het decor was fantastisch. We waren in staat om te koken diner de meeste nachten en opslaan van onze favoriete snacks in de keuken. We hadden van de looppas van het zwembad en zat daar vele een nacht muziek spelen en chatten. Het was inderdaad thuis weg van huis, terwijl we verbleven. Ik zou zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#60761 Villa Rodney Bay
5/5 -  Heerlijk

De Cherry'O van uw Villa is mooi, zeer goed gelegen dicht bij alle voorzieningen (handel apotheek bakkerij enz..) Het biedt een buitengewoon uitzicht op de rots van de diamant en een deel van de liggende vrouw, het zwembad is een traktatie met een mooie nacht licht, dat het interieur is smaakvol ingericht elke kamer met een prima badkamer. Deze Villa moet ook op koppels en gezinnen met kinderen, het is volledig uitgerust en niet over niets, de keuken is ruim en maakt het mogelijk om tijdens het kijken naar de weergave van kleine gerechten bereiden, grote goed geventileerde terras staat te houden lunch en rust op de strandstoel. Dit is mijn tweede verblijf en ik ben altijd blij. Natuurlijk huur ik het opnieuw het zonder aarzeling.

H.A.

Monique V.
Eigenaar
19/11/2018
Beste vakantiegangers, ook al ken je Villa Cherry O 'goed, je leest ons (her) geeft de zeer aangename indruk dat je een van de casins hebt weten te maken die de Diamond Rock verdient, en we zijn altijd blij wanneer het is gewaardeerd als een juweel met vele facetten Zo snel meer dan waarschijnlijk om je daar weer te zien, tenzij het in een van onze andere resorts op de Diamond of de hoogten van Fort de France (of voor een verblijf Noord-Zuid in de Ile) Met vriendelijke groet, Jean en Monique VIX
Ontdek deze accommodatie
#14283 Origineel Huis Le Diamant
5/5 - Opmerkelijk

Het was magisch! De ontdekking van deze Villa is gewoonweg verbluffend, met uitzicht op een 180 ° graad op de diamant rots!
Het eiland St. Lucia en de dame in bed! De foto's zijn identiek aan wat wij ter plaatse zoeken.

De Villa is prachtig ingericht met een grote woonkamer / eetkamer boven twee prachtige kroonluchters! de keuken is volledig uitgeruste en zeer functioneel! 4 kamers (alle heeft de vloer) zijn ingericht met veel smaak en hebben allemaal hun badkamer (de master suite is gewoon mooi!). Het zwembad is mooi, zeer grote met een grote "zee water" actief! de jacuzzi is de slagroom op de taart!

Deze villa is ideaal voor gezinnen of koppels in de liefde! gastvrijheid is altijd leuk (zijnde een normale in de Villas van "Zon- en feestdagen"), de eigenaren zijn zeer luisteren naar hem en zeer responsief! Ik adviseer hoogst deze prachtige villa "meer"! Van mijn kant zal ik kom terug, zodat het verblijf magisch was!

Monique V.
Eigenaar
19/11/2018
Beste bezoeker, ja Het is heel gemakkelijk om je het paradijs voor te stellen (gelukkig nog steeds op aarde te blijven ...), zelfs als de zee en de diamantrots alomtegenwoordig zijn en de hemel op elk moment van de dag en 's nachts verandert. de passaatwinden ... We vergeten bijna het (nog) boeiende huis in te gaan, vooral omdat er nog genoeg keus is tussen de terrassen ... De enige oplossing is om de Hacienda te adopteren voor een verblijf lang genoeg ... of vernieuwd om nieuwe ideeën op te doen ... Dus tot snel, tenzij het in een van onze andere resorts is met elk hun eigen imprint en aantrekkingskracht
Met vriendelijke groeten Jean en Monique VIX
Ontdek deze accommodatie
#25950 Creools Huis Le Diamant
5/5 -  Heel goed

We voelde heel goed, hartelijk dank voor de gastvrijheid! Zelfs vóór de aanvang van de reis nog aangenamer contact. De uitzichten zijn zeer nette bungalows, een zwembad en gronden, eens. Centraal gelegen voor excursies, Atenas (zeer goed om te winkelen!) zijn bereikbaar in 10 minuten met de auto, de SJO Luchthaven in 30 minuten. Helaas, de tijd was veel te kort - we zouden hebben zoals meer! Maar onze volgende stop is al gepland. Hasta pronto nl el paraiso.

Ontdek deze accommodatie
#46651 Bungalow Atenas
4.5/5 -  Keurig

De accommodatie was zeer vuile was onbegrijpelijk voor ons, naast wwar geen voldoende servies bestek en potten beschikbaar, en voor een onderzoek met het oog op de nieuwe theedoek en één waren zwischenreinigung dit weer geld berekend handdoeken.

Ontdek deze accommodatie
#20124 Huis Marathon

Personnages fort désagréable, en arrivant personne pour me réceptionner, madame viens vous surveiller pour pouvoir vous facturer 50 € à chaque fois pour la climatisation si vous la laisser en marche.

Si vous avez un problème avec la machine à laver alors la vous verrez son vrai visage, et la cerise sur le gateau, faire attention à votre caution car elle ne vous la rend pas meme si elle a de suite une personne pour vous remplacer comme ça m'est arrivé, faire aussi attention au courrier car j'attendais une carte grise qui m'est retournée en préfecture gros problème pour moi. faire aussi attention aux margelles de la piscine elles ne tiennent pas elles ne sont meme pas coller risque de chute.

Enfin un endroit à éviter, pourtant je ne suis pas compliqué comme personne.

VermijdenVermijden © FredericBar @CC
Ontdek deze accommodatie
#49071 Bungalow Chalet Saint Pierre
5/5 -  Magnifiek

Een verjaardag gevierd met mijn kinderen en kleinkinderen, in een villa die gematched de beschrijving.

De eigenaren zijn zeer aandachtig naar het welzijn van de bewoners, gastvrij, vriendelijk, beschikbaar en zorgzaam.

Zeer complete boek gemaakt door de eigenaars en advies.

Bedankt voor het mooie verblijf.

Middeleeuwse stad van St. Valery, een oase van rust.Middeleeuwse stad van St. Valery, een oase van rust. © grave @CC
Het District van zeelieden, is kleurrijke en bloemrijke waar een geweldige wandeling.Het District van zeelieden, is kleurrijke en bloemrijke waar een geweldige wandeling. © grave @CC
Ontdek deze accommodatie
#57443 Villa Le Crotoy
5/5 -  Heerlijk

We werden heel goed ontvangen alles was zoals in de fotopagina nog beter als je er bent, erg blij met mijn verblijf Bedankt en een groet.

Ontdek deze accommodatie
#64906 Plattelandshuis Benissa
5/5 - Bewonderenswaardig

Sinds vele jaren laten we huisje op vakantie met vrienden (10-20) met kinderen 1 tot 10 jaar (6 tot 10) en omdat het is nooit genoeg, we herhalen uit vakantie.
Voor de eerste keer kwamen we naar Conrad, en niemand was teleurgesteld met het weekend. Nog 17 volwassenen en 11 kinderen is er altijd iets dat niet zoals wij dat willen, iedereen weet dat...
En Nou, niet dit keer rond, we vonden onze plaats. Het huisje, het kader, de boerderij, het gebied was alles... Enige nadeel, de messen uit de keuken zijn niet super scherp...

Binnenplaats van de boerderijBinnenplaats van de boerderij © Brunodge @CC
Ontdek deze accommodatie
#69350 Natuurstenen landhuis Vresse sur Semois
4/5 -  Heel goed

Ruim en rustig. Goed gelegen en handig in de buurt van een winkelgebied en Highway 2 km. Goed uitgerust en schoon.

Onze respectieve schema's en onze korte verblijf wij niet toegestaan om te voldoen aan de eigenaars, maar zij te allen tijde per telefoon bereikbaar waren en zorgde ervoor dat onze goede installatie regelmatig.

Dank aan hen voor hun vertrouwen. Aarzel niet om hen te contacteren als u op zoek bent om te huren in het gebied.

Ontdek deze accommodatie
#14943 Villa Sauerthal
5/5 - Subliem

Na het verblijf in oktober met de familie in deze uitzonderlijke ligging en de geweldige sfeer van comfort en berg in huisje heeft dit vakantiehuis een uitzonderlijke locatie, omdat alles gebeurt te voet die het ligt dicht bij alle van de skipistes van de winkels van l Ski school en kinderopvang en welke panorama geconfronteerd met buitengewone chalet!

UPN's aanbevelen dit huisje, het is een goed adres

Ontdek deze accommodatie
#7200 Bergchalet La Toussuire
4.5/5 - Grandioos

Wij reisde als twee families van 4 en kon niet hebben gevraagd om een betere locatie. Het huis is prachtig - luxe en goed ontworpen. Wij hield van thuis te komen naar het huis en zal zeker terug. Els is een fantastische gastheer.

Ontdek deze accommodatie
#47274 Stadshuis Brugge
4.5/5 -  Super

Ik was er voor 2 weken met mijn familie (7 personen) en we hebben genoten van harte deze plaats. Er waren genoeg ruimte voor iedereen, zwembad, keuken, 2 slechte kamers, ruimte voor auto's, Barbecue en veel ruimte om te spelen, beeing en ontspannen.

De locatie is in de buurt van de stoel en een stad (15 min met de auto) en het gebied heeft een heleboel mogelijkheden. Ik zou sterk recomment dit Parlement en ik wil er opnieuw worden.

Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4/5 - Schitterend

Mooi appartement, twee prachtige ruime kamers, goed uitgeruste keuken, mooi terras, mooie woonkamer, prachtig uitzicht op de Oceaan.
Zeer vriendelijke eigenaar.
We hadden een aangenaam verblijf.
Monique en Christian Gradelet

Patrick R.
Eigenaar
23/10/2018
Ik dank Monique en Christian Gradelet voor hun oprechte getuigenis.

Patrick RIALLAND
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
4.5/5 - Excellent

We hadden een heerlijke vakantie vrienden en familie Voer deze villa is ideaal gelegen.
Zeer vriendelijke eigenaren. Wij komen terug met plezier.

De familie van Bordeaux

Ontdek deze accommodatie
#63437 Villa Empuriabrava
5/5 - Sensationeel

Een tien op tien voor Adelina, voor zijn vriendelijkheid, zijn verduidelijkingen en zijn attenties (verse koffie, fruitsap, koekjes, confituur,...) (informatie over de stad, de bussen, de metro, tram,...)

Een tien op tien voor het appartement. Kleine en schilderachtige, maar genoeg voor een paar. trouw aan foto's, super comfortabel en ontbrekende details. U vragen niet om meer. Goed gelegen, supermarkt twee minuten, vijf minuten metrohalte (gemarkeerd do Pombal en Picoas)...

Veilige optie in Lissabon. Tien van de tien

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 - Excellent

Prachtig appartement netjes voorzien van alle gemak
Airco werkt prima.
Schoon .
Hele leuke en fijne plek om te vertoeven.
Wij komen zeker terug .
Birgit en Johan.

Ontdek deze accommodatie
#77059 Appartement Tavira
5/5 - Bewonderenswaardig

Ik adviseren niet 100% maar 200%.
Ik heb net mijn familie verhuur, waren wij 10.
ontvangst 10/10 de villa: grote niets te zeggen bravo.
Ik heb reeds geadviseerd aan mijn vrienden en familie.
Baptist

Ilaria S.
Eigenaar
18/10/2018
De familie Baptiste was erg aardig en altijd hoffelijk, ze verlieten de structuur perfect netjes en schoon! consigliatissimi
Ontdek deze accommodatie
#8095 Villa Floridia
4.5/5 - Fantastisch

Geweldig verblijf. Het appartement is zoals beschreven, geweldige locatie, zeer schoon. De eigenaar is erg mooi en zeer betaalbaar. Alles was perfect. Ik beveel

Ontdek deze accommodatie
#61689 Bungalow Papetoai
5/5 - Klasse

Het boekingsproces werkte prima, het contact met Maria erg vriendelijk!

De Casa Contente is mooi, de straat hoor je alleen een beetje, de perfecte zwembad en de mooie tuin zeer ontspannend.

Wij onbeschrijflijk mooie dagen doorgebracht op deze locatie en zal zeker terug... een aanrader!

Harry N.
Eigenaar
18/10/2018
Bedankt Miriam, je bent weer welkom!
Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4.5/5 -  Magnifiek

We hadden een aangenaam verblijf in dit prachtige appartement met uitzicht op het strand en het zwembad van het hotel, met uitzicht op de Oceaan, en sommige ochtend hadden we het genoegen om te zien van de dolfijnen!
Het appartement is zeer goed uitgerust op een veilige plaats.
We vonden de gemakken, zoals airconditioning, een comfortabele elektrische bed, een kleedkamer te regelen thuis, een stofzuiger robot...
De Chantal eigenaar is zeer vriendelijk en weet werkelijk zijn om gasten te ontvangen als hij met grote aandacht moet. Het is erg snel ook beschikbaar indien nodig.
Een behuizing die ik zeer aanbevelen, we hadden een heerlijke vakantie en komen zeker terug!
Bedankt weer Chantal.

Ontdek deze accommodatie
#7086 Appartement Arue
4/5 - Klasse

Prachtig uitzicht, rustige en zeer goed ontvangen van de kant van Nikoleta. De villa is zeer goed uitgerust en ruime en exterieur aangelegd met een heleboel smaak. Een stukje paradijs.

Mooi dorp van Panormos in de buurt met goede restaurants en een leuke sfeer. Rethymnon ligt ook dichtbij.

Goed gelegen voor een bezoek aan de omgeving van Zuid naar West.

Ontdek deze accommodatie
#38601 Villa Panormos
5/5 - Fantastisch

Ioannis is de eigenaar van een grote. Het huis heeft alles wat u nodig hebt voor ontspannende en vredige vakanties. De particulier is de uitvalsbasis voor gratis en gelukkige feestdagen. Villa Lydi biedt dat allemaal.

Ioannis E.
Eigenaar
15/10/2018
Hartelijk dank - Ioannis
Ontdek deze accommodatie
#13482 Villa Andros
4.5/5 - Onvergetelijk

Hallo ik verbleven in dit hotel voor 2 weken en heb nooit een probleem. Internet-verbinding is goed, de keuken is perfect. De kamer was fantastisch en het ligt naast het beste strand in dit gebied.

Het is rustig gelegen en dicht bij het grote strand, wanneer is winderig kan je kleine strand Cabo Roig en geen probleem om te zwemmen en dicht bij mercadona winkel.

We hebben kleine kinderen en ze hield om te blijven, we komen zeker terug volgend jaar, positieve

Prachtige zonsondergangPrachtige zonsondergang © RuthA @CC
Ontdek deze accommodatie
#4884 Bungalow La Zenia
5/5 -  Heel geschikt

Hotel Niriides is een spectaculaire woning gelegen in Loutra op het prachtige eiland van Kithnos in de Cycladen, niet ver van de haven, wanneer je aankomt dat het lijkt niet waar!

De plek met het mooiste uitzicht in Kithnos! Het is de perfecte oplossing voor degenen die willen om te ontspannen. Het hoogtepunt van de appartementen is natuurlijk de locatie: het uitzicht is onbetaalbaar! Uit de structuur u de prachtige zonsopgang ziet en tegenover de eilanden Syros, Andros en Kea.

Nikos de eigenaar van het pand is een uitstekende gastheer, altijd aanwezig, goed geïnformeerde en attente en professionele en samen met alle medewerkers zijn erg aardig. Prachtige interieurs van de kamer en in perfecte Cycladische stijl, nieuwe structuur en luxe en zeer gedetailleerde in detail met alle voorzieningen.

Met ontbijt en uitstekende service. Onze kamer was zeer ruim, met een grote slaapkamer, grote kledingkast, ruime badkamer, en een fijn ingerichte privé-terras en volledig zeezicht.
U kunt beter niet kijken! Ontvangst, netheid, fantastisch ontbijt, personeel van de droom. Hoe zit onvergetelijke ervaring, ik adviseer het hoogst.
Ik zal missen de glimlach van Nikos, een man van grote hart, zeer beschikbaar, hoffelijk en humaan, maakte ons thuis voelen!

Wij zullen zeker terug!!!
Lia en familie

Vanaf het balkon van onze fantastische zonsopgangVanaf het balkon van onze fantastische zonsopgang © LIAE @CC
Adembenemende panoramaAdembenemende panorama © LIAE @CC
Prachtige zeePrachtige zee © LIAE @CC
Uitzonderlijke structuurUitzonderlijke structuur © LIAE @CC
Prachtige zeePrachtige zee © LIAE @CC
Ontdek deze accommodatie
#14148 Huis in Cycladische stijl Loutra Kythnos

Gerenoveerd appartement, centraal gelegen in Es Pujols dicht bij restaurants en supermarkten. De televisie niet bestond, zou het beter niet te schrijven dat de zaal wordt geboden, en het appartement geen ring heeft. Dit zijn de subtiliteiten omdat het wrijven komt wanneer ik betaald de borg. Mijnheer. Sergio, eigenaar van het appartement, zei dat naast het vooraf bepaalde bedrag ik betalen andere 74 moest € voor de laatste schoonmaak (alle andere aanbiedingen opgeven als de schoonmaakkosten afzonderlijk of niet zijn), echter ik betaald zoals vereist.
Wees voorzichtig en vraag netjes als huishouding opgenomen is!

FormenteraFormentera © Angelo80 @CC
Sergio O.
Eigenaar
09/10/2018
Goedemorgen Sig Angelo Ik wil ingrijpen bij uw beoordeling omdat er wat onjuistheden van zijn kant zijn .. Allereerst: eerst wist ze heel goed dat er geen wasmachine is en onder andere gezien de korte tijd die het was, zou ik weten of het was ging een vakantie of was hebben !!! (er staat onder meer geschreven over de verschillende dat er geen wasmachine is en is voor iedereen zichtbaar) punt 2 Schoonmaken) Ze wist heel goed dat het schoonmaken niet begrepen werd en we hadden aan de telefoon gepraat als inderdaad alle andere gasten !!! 3) Televisie helaas hadden we een storing zoals verteld door onze manager en deze dingen kunnen gebeuren op elke locatie en appartement in de wereld. Tot slot spijt het me dat hij dingen verkeerd zei (alleen voor de tv til ik mijn handen op, maar het kan gebeuren) en dat we hadden bevestigd aan de telefoon en in ieder geval is het ding dat me gelukkig maakt dat alle andere gasten niet zoals jij denken !!!!!!
Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols

Appartement in een staat van unhealthiness, erg vies, geen onderhoud, toestellen uit leeftijd, beddengoed en linnengoed versleten en vies genoeg water lekken in de badkamer, alle gesloten kasten heeft sleutels moet vertrekken haar stuff in de koffers, het is een schande van de kant van één van de eigenaar van een Frans, om te vermijden.

permanente werkomgevingpermanente werkomgeving © jeancri @CC
Patrick R.
Eigenaar
09/10/2018
Om het appartement te ontmoeten, heeft jeancri schone, nieuwe huishoudelijke apparaten afgeleverd:
AFWASMACHINE MIELE HOOG VAN BEREIK.
SHARP DUBBELE
WASMACHINE KOMT MET WATER.
ROBOT MAGIMIX.
DRUK OP AGRUME PRO SANTOS.
BLENDER DENWA.
BROOD BROOD.
MICRO -ONDES.
NIEUWE TELEVISIE.
BEDDING 1,60 MX2M NIEUW MET SUR-MATRASSEN.
BABY BED.
MEER OUDE HUISHOUDELIJKE APPARATEN MAAR IN PERFECTE VOORWAARDE VAN OPERATIE:
GAZINIÈRE VAN 80CM BREED MET OVEN.
WHIRLPOOL KOELKAST MET VRIESCASE, KOUD CIRCUIT HERHAALD DOOR EEN PROFESSIONEEL.
ONTVANGST SATELLIET.
en we openden en maakten voor het stel een kast beschikbaar!
PS: HET GAAT 1 JAAR NA ZIJN VERBLIJF.
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
4.5/5 - Excellent

Hallo agnes. Mezelf en zeven hadden goede en verkwikkende tijd in uw villa, en had een goede reis naar huis. Dank u voor uw bezorgdheid, beste tel Dave en Steven.

Onze lunch tijdens september. wensenOnze lunch tijdens september. wensen © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf

Grote zwendel die deze aankondiging is te vluchten! Het is vies, ruikt muf, de matrassen zijn zeker meer dan 100 jaar, geen barbecue!
Gedwongen om op te ruimen die aankomen!
Zeer slechte verblijf!

Het hoofd van alle bed gekleurd geelHet hoofd van alle bed gekleurd geel © Enaeri @CC
De badkamer beschimmeldDe badkamer beschimmeld © Enaeri @CC
Exteriors niet onderhoudenExteriors niet onderhouden © Enaeri @CC
Ontdek deze accommodatie
#56990 Appartement Ahetze
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Appartement is ideaal voor een familie verblijf, schoon, goed uitgerust, eigenaar luisteren.

Patrick R.
Eigenaar
03/10/2018
Ik dank u Aziz voor uw oprechte getuigenis.
Ontdek deze accommodatie
#42858 Appartement Imi Ouaddar
5/5 -  Heel redelijk

We waren 13 volwassenen en 2 kinderen op jonge leeftijd en dit vakantiehuis hebben we aangename momenten met vrienden doorbrengen. 2 niveaus hebben toegestaan ons om wakker te blijven 's avonds laat terwijl kinderen te op de begane grond slapen lagen.
De instelling is subliem en goed dat alle geboren in de regio, die wij hebben genomen hun ogen; de bovenste Doubs in al haar glorie!

Volledig raden wij dit huisje. De eigenaren zijn flexibel en opvang.

De benoeming wordt genomen voor volgend jaar :)

Ontdek deze accommodatie
#65359 Chalet Malbuisson
4/5 -  Super

Ons verblijf was de beste van ons leven. Rustig, ontspannen. Enkele minuten van de hoofdweg en Péreybère strand.
Volledig gemeubileerd. Stand van de nieuwste apparatuur en hygiënisch. Comfortabel en ruim.

We waren volledig tevreden en zou er opnieuw gaan zonder na te denken tweemaal.

Prijs/kwaliteitverhouding!

ruime woonkamerruime woonkamer © ZainabE @CC
Ontdek deze accommodatie
#22906 Villa Pereybere
5/5 - Fantastisch

Dit appartement is als een nest ... Laat het me uitleggen: het is rustig, het is hoog, het is gezellig en heeft een prachtig uitzicht op Tossa en de zee De eigenaar is charmant, en punctueel. luisteren.
Het appartement beschikt over enige positieve: het is helder, de keuken is compleet, de wifi werkt prima, het is schoon en comfortabel ... niets ontbreekt! We waren met onze 15 jaar oude dochter en toen in Tossa Ik hoop echt dat dit appartement is beschikbaar voor onze data zijn !!!!
We zullen zeker terugkomen !! Ik adviseer ..... 5 Sterren.

Julio T.
Eigenaar
01/10/2018
Bedankt Alex voor het regelen van het appartement.

Blij dat je een goed verblijf had.

We hopen je snel te zien.
Ontdek deze accommodatie
#59589 Appartement Tossa de Mar
4/5 - Bewonderenswaardig

Het huis ligt aan het einde van een rustige straat. Een prachtige tuin, dicht bij het strand en het centrum van San Teodoro.

Het enige nadeel is met air conditioning en een heleboel extra (geen WiFi) stoelen in de tuin moeten worden vervangen of gerepareerd en glazen, messen, vorken enz zijn allemaal verschillend. Uiteindelijk hadden we een prachtige vakantie, zonen (25 en 27 jaar oud) had de tijd van hun leven. San Teodoro is een geweldige plek om te worden en dit huis een moeite waard een bezoek.

Ontdek deze accommodatie
#20629 Huis San Teodoro
5/5 - Fantastisch

Warm onthaal van Gerard beoordelingscommentaren naar ons te luisteren in de 2 maanden van ons verblijf, hij ons kwam en ons aan de luchthaven te drijven met vriendelijkheid.

De residentie is ideaal gelegen tussen de Oceaan en Black Beach aan de ene kant en winkels is: voedsel, restaurants, postkantoor, artsen, enz. aan de andere. Het witte zand stranden niet zijn niet ver van het balkon hadden we een kans om dolfijnen, en met name de walvissen (in augustus) en de stamgasten Zie: 2 pirogues van de visserij en tientallen jongeren uit het surfen (een traktatie) voor huisvesting niets te zeggen , wij regelen de meubelen op onze eigen manier: 1 Bank, 1-persoonsbed van 90, tuinset voor 6 personen op het balkon die is van de studio door een grote erker gescheiden en 1-persoonsbed van 90 en 1 sofa houden in de keuken goed uitgerust en ruime studio doet niet in. SE probleem voor maaltijden van 5 mensen ik wil je voelen al het goede dat ons verblijf maar u zelfs zien hem door u in het kort, wij zijn zeer goed voor de droom te komen voor een verblijf in Polynesië en Tahiti.

Gérard T.
Eigenaar
26/09/2018
Francoise, hallo 'Ia ora na' Je zult ongetwijfeld terugkeren naar Polynesië om dit prachtige land verder te verkennen.
Je zult weer goed ontvangen worden
omdat je het verdient
Ontdek deze accommodatie
#45460 Studio Punaauia
5/5 - Excellent

Dit is een geweldige zoveel buiten als binnen, rustige en zeer comfortabele, een warm welkom van de eigenaar met een kleine specialiteit die ons te wachten in de koelkast, en deze plafonds in de kamers!

Sublieme kluizen! voor mij is het een droom werkelijkheid: slapen in een kapel van de 15e waar het zeker heeft doorgebracht veel evenementen!

Ahh, als de muren konden praten! Kies dit huisje zonder aarzeling!

Goede vakantie, er zijn veel plekken om te bezoeken rond!

Ontdek deze accommodatie
#50009 Oude Kapel Saint Martin de Sanzay
4.5/5 - Fantastisch

"Les Euphorbes" is een comfortabel, schoon en zeer goed onderhouden huisje waar we voelden ons zeer veel thuis in elk van onze 4 vakantie blijft. De hoge kwaliteit is ongewijzigd stabiel gebleven door de jaren heen. Bij mooi weer kunt u op het overdekte terras heerlijk buiten ontbijt en geniet van de tuin, zon of lekker luieren in de schaduw en zwemmen in het zwembadje in de tuin van het huis of profiteren van het grote zwembad van de verhuurder. Zelfs bij slecht weer is logeren in het huis zeer aangenaam omdat heeft men een prachtig uitzicht in de mooie en goed onderhouden tuin behorend tot het huis door de grote glazen deuren.
Het huis is uitgerust met alles wat die u nodig heeft voor een langdurig verblijf. Als iets tijd missen moet, graag de hosts helpen. Corinne en Bernard zijn uniek gastvrij en Nice, aanspreekbaar en zij zorg, indien nodig.
In de omgeving ook alle belangrijke is winkelen in een echt geweldig slagerij en bij een goede bakker in Cucuron, markten en supermarkt in Lourmarin, restaurants te bereiken is een goeie in Vaugines voet daarvan.
Hoe hebben tot nu toe geen huisje gevonden die moet iets in de buurt veel positief, zoals de "Les Euphorbes" door Corinne en Bernard aanbieden. We willen altijd vakantie hier hoe dan ook in de toekomst.

Ontdek deze accommodatie
#19451 Provencaals Huis Vaugines
5/5 -  Heel goed

We hadden een geweldige verblijf in dit prachtige appartement aan het strand.
Het appartement is super goed uitgeruste, rustige en goed geventileerde. In het geval van hoge hitte is het appartement volledig voorzien van airconditioning. Het grote bed van 2 m x 2 m is super comfortabel!

De eigenaar, Bea, is erg vriendelijk. Ze deed alles om ervoor te zorgen dat ons verblijf te laten verlopen. En de bovenkant, dit zijn de pass-hotel aangeboden, met toegang tot het zwembad, de sauna, de hammam op de sportschool aangeboden voor 2 volwassenen!

Het was een droomvakantie, we komen terug!

Bedankt weer Bea

Directe toegang tot het strand, gewoon beneden de residentieDirecte toegang tot het strand, gewoon beneden de residentie © PascaleBT @CC
Bea R.
Eigenaar
20/09/2018
Hallo Pascale,
Bedankt voor je reactie. Het was een genoegen om je te verwelkomen. Tot binnenkort, hoop ik.
Ontdek deze accommodatie
#50851 Appartement Arue
4/5 - Sensationeel

We hadden een heerlijke vakantie in Toscane. Casa nerone heeft veel geholpen. de locatie is uniek mooi. de totstandbrenging van eenvoudige en functionele zonder geen onnodige pracht. Er is nog geen niets. het huisje is veel plaats. Men kan krijgen onder bomen van de schaduw of de zon kunt genieten. Davide en anneliesa zijn zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
we zijn zeker nogmaals in de casa nerone vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#5808 Toscaans Huis San Gimignano
5/5 - Sensationeel

Mijn partner en ik bleef voor een week in het appartement van Elke en zeker de vakantie voor ons onvergetelijke zal blijven. Elke is altijd geweest zeer nauwkeurig en punctueel in het beantwoorden van al mijn vragen en gaf me een hand te vinden van een betaalbare huurauto en alle logistieke problemen oplossen.
Paros eiland is een juweel en het huis, wat uitstekend is en mits alles vooral een mooi heeft, groot terras met grote bekijkt, waar we echt mooie momenten, vooral vanaf de schemering, (overdag aan het terras is onder doorgebracht de zon).
Elke was zeer aandachtig naar onze behoeften en om zich te verontschuldigen voor het feit dat de wasmachine had een probleem hij bood ons een diner in een restaurant in Parikia.
de locatie is goed, maar u moet nog een auto of een scooter te omzeilen (iets dat is de moeite waard in ieder geval omdat het eiland moet olMeeting alle)

Ontdek deze accommodatie
#30959 Appartement Paros (Parikia)
4.5/5 - Opmerkelijk

Hallo waren vakantie prachtig! En ja, ik neem opnieuw kleine mediterrane planten :) :) Ik vond ze vandaag - kijk naar de foto en ik ben erg blij!
Helaas, ik heb de geit bladeren niet - misschien volgende zomer;) best regards

Plumbago, geit-bladeren, sedum...Plumbago, geit-bladeren, sedum... © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
4.5/5 -  Formidabel

Uitstekende vakantie met het gezin in deze hoek van Beieren. Het appartement was schoon en gezellig, goed uitgerust, hoewel een beetje (in de kelder NAT). De eigenaren zijn erg mooi en gaf ons waardevolle adviezen voor wandelen, een bezoek aan München, de lokale festiviteiten... Ideaal voor wandelaars, fietsers, zwemmers (vele meren in de buurt) en skiërs!

Ontdek deze accommodatie
#3527 Appartement Hausham
5/5 - Grandioos

Het dorp is fenomenaal, ideaal voor ontspannende dagen en ontspannen. Het huis is zeer comfortabel, volledig uitgerust en ligt op een prachtige locatie, een 5-minuten lopen van het strand.
De buiten ruimten zijn prachtig, allemaal zeer goed behandeld en veel van de persoonlijke levenssfeer.
Wij houden te blijven en een groot verlangen om terug te gaan. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ontdek deze accommodatie
#42749 Villa Carvoeiro
4.5/5 - Perfect

Dit verblijf in de cottage land bracht ons een adem van verse lucht.
We liked de eenvoud en de vriendelijkheid van onze gastheren, en genoten van deze authenticiteit.
We hebben genoten van hun groenten en met name hun tomaten

Michel M.
Eigenaar
10/09/2018
Hallo,
Bedankt voor je bericht, we hebben je heel veel plezier mogen verwelkomen.
Met vriendelijke groet.
Marie-Pierre Manaud
Ontdek deze accommodatie
#16161 Natuurstenen Huis Saint Loubès
4.5/5 - Opmerkelijk

Groot verblijf in Maria en Judith die ons hartelijk verwelkomde en maakt ons ontdekken hun prachtige park rondom het huisje hebben beide met veel moed.
Het omzetten van alles zodat je een goed gevoel...
Resultaat, wil je rustig, rust en het landschap zodat dit vakantiehuis is voor u gemaakt.
Veel dank aan Maria en Judith voor hun gastvrijheid en goede adviezen voor bezoeken, restaurants en andere...

De top!De top! © HDANIEL @CC
Ontdek deze accommodatie
#21264 Huis Romanyà de la Selva