VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4/5 - Onvergetelijk

We brachten een goede week. de eigenaar gaf ons een goede thuis.

De casa tipica heeft alles wat die we nodig in een rustig dorp en simpatico.

Alle vakantie heel goed

Teresa M.
Eigenaar
22/05/2017
John Ik ben erg blij, want met uw mening kun je andere mensen helpen!

Mercia om "live" bij ons dit voorjaar.
5/5 - Onvergetelijk

Mij en mijn familie echt genoten van de gastvrijheid, die eigenlijk ons bijna het gevoel maakte dat wonen in mijn eigen huis. voor de eerste keer wij een week doorbrengen op de prachtige landhuis in Siviri in juni 2014.
Ik moet zeggen dat deze een mooie en warme welkom ik nooit eerder had! De eigenaren Dimitri en zijn vrouw Elena zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Meteen heb je het gevoel dat je ze sinds een lange tijd kent.
Het huis is prachtig ingericht, met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. De werf is groot en heeft een barbecue. Het ligt slechts in een paar minuten lopen van het strand in een zeer rustige en vreedzame omgeving.

Highly recommend deze plek voor een rustige en ontspannen vakantie. We retourneren jaarlijks voor onze jaarlijkse zomervakantie

5/5 -  Formidabel

Dit huis biedt een prachtig zwembad, een meerdere terras om te genieten van de zon op elk moment van de dag!
Ook buitengrill, als u graag van het buitenleven / genieten van de natuur, het is een leuke plek om te verblijven.
De woning biedt alles wat die u nodig hebt. De afbeeldingen op het web lijkt verouderd, maar het huis zal u verrassen.

Veel te doen in de omgeving!

4.5/5 - Grandioos

We hebben meerdere malen, en we appecions altijd als veel gastvrijheid en het milieu verbleven.
De plaats waarmee ons vindt u ons met uw familie en vrienden, de parkeerplaats stelt ons in staat om in en uit als gewenst en kunnen we genieten van het zwembad en de jacuzzi.
Iedereen kan doen wat hij wil als hij wil, dit een eenvoudige vakantie is en ontspannen, de kamers mooi en onafhankelijk zijn.

Dankzij de eigenaar deze plek hebt gemaakt, opnieuw en opnieuw terugkomen.

5/5 -  Zonder weerga

Alles wordt gedaan om een goed gevoel over dit mooie goed uitgerust huisje.
De spelletjeskamer werd gewaardeerd voor groot en klein.
De eigenaar had gezorgd om duidelijk van sneeuw van de weg en we werden begroet door een warme troostend hout.
Het chalet heeft een beetje meer beschikbaar (zout, kruiden, specerijen, suiker, wafeltjes, vloeibare zeep, afwasmiddel,...)

In principe had een zeer aangenaam verblijf.

5/5 - Excellent

Ik beveel u dit appartement die geweldige locatie is heeft het strand van Denia.

We waren 2 koppels, en we hebben de auto geplaatst, en genoten, het strand, en toen we gaan naar het winkelcentrum wilden, namen we de bus die voorbij gaat voor het huis... ook de top. Denia is geweldig!

Wij allen veel, opnieuw gewaardeerd!

Een welgemeende dank u aan de eigenaar.

5/5 -  Heel geschikt

We verbleven in landhuis in Siviri voor de eerste keer in 2014.
En als we hier voor de eerste keer waren, wij elk jaar onze vakantie terugkomen.
Highly recommend deze verbazingwekkende eigenschap voor rustige en ontspannende vakantie in Chalkidiki.
Het huis is ruim, schoon, goed gepresenteerd (aandacht voor detail), comfortabel en volledig uitgerust voor alles wat je nodig, met inbegrip van de Wi-Fi en T.V. goed onderhouden tuin met barbecue.
Het strand ligt op 10 minuten lopen. Elena en Dimitri zijn de meest vriendelijke en behulpzame gastheren!
Het is duidelijk dat dit niet alleen de business voor hen, ze geven je het deel van hun hart. Het is eer voor ons om hen te ontmoeten.
Met liefde, Zhiva en Georgi

4.5/5 - Klasse

Van de ontzagwekkende hosts (Elena en Dimitri) naar elk deel van de villa was dit de perfecte vakantie voor ons gezin.

We genoten van elke minuut van en zou terugkeren geen sprake! Een geweldige plek voor uw vakantie. Onze gastheren waren niet alleen zeer attente, maar ze zijn ook zeer warme en zorgzame mensen die op elke wens reageren. Ideale omstandigheden in de villa met alles wat die u nodig hebt.

Dank u Elena en Dimitri. Met liefde, Zhiva en Georgi.

4.5/5 -  Formidabel

Zeer schoon, zeer comfortabel. Het appartement is Zuid georiënteerd met mooi uitzicht. Het terras is geweldig!

Zeer goed gelegen: slechts 200 meter van het strand, supermarkten en restaurants. Alles is vlakbij.

Het ernaar uitzien te gaan weer

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Bedankt voor je mooie recensie Anneliese. Wij wensen u het beste
5/5 - Opmerkelijk

Geweldige locatie. Alle voorzieningen op loopafstand. Dicht bij het strand.

Appartement was mooi en schoon.

Super vakantie. Wij komen zeker terug.

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
5/5 -  Super

Ik huurde deze villa voor een zakenreis 2 maanden is dat het was alles gewoon super.

De villa is gelegen op de hoogten van Papeete waar versheid zeer aangenaam na een lange dag is.

Deze vakantievilla is zeer goed uitgerust en schoon dankzij een zeer effectief schoonmaakster!

De eigenaar was attent en reactieve aan elk van mijn toepassingen.

Kijk in de ochtend bij het ontbijtKijk in de ochtend bij het ontbijt © DanyR @CC
5/5 - Onvergetelijk

Contact met de eigenaar was eenvoudig en de hoeveelheid beschikbare informatie heeft ons geholpen bij onze keuze, de service is uitstekend.

De beschrijving van het huis antwoorden op elk gewenst moment op dat gepresenteerd op de aankondiging. Het appartement is heel schoon, goed gelegen, ingericht met smaak en liefde.

We zijn er gemaakt te voelen zeer comfortabel en we hebben genoten van de rust en stilte!

Ongeacht het seizoen komen we met plezier terug.

Dank u!

5/5 - Perfect

Een zeer mooie vakantie zonder compromissen. De kamers zijn liefdevol ingericht en fam. Lehmann was een vriendelijke gastheer. Zeer aanbevolen.

De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten!De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten! © SteffiS @CC
5/5 - Opmerkelijk

Ons 8e bezoek aan dit stukje paradijs, een volwassene alleen plaatsen dus rust en ontspanning is in overvloed.

Het appartement heeft alles en meer voor u om te genieten van uw verblijf. De hosts Marie en Luciano staan zonder opdringerig dus alle inlichtingen die nodig zijn voor de lokale eetgelegenheden en plaatsen om te bezoeken kan worden gegeven.

Dicht bij koffie besteden winkels en supermarkten, zodat u kunt vul je koelkast met eten en drinken en gewoon uw dagen ontspannen in de prachtige tuinen of loungen bij het zwembad.

Een auto is vereist en Marie kunt bestellen voor u en het zal worden geleverd voor u op de dag van uw aankomst.

Geef het een poging, ik kan u verzekeren dat u zal terugkeren!

4.5/5 - Onvergetelijk

We brachten een fantastisch weekend met uw gezin in dit volledig gerenoveerde chalet en met een prachtig uitzicht.

De eigenaar is vriendelijk en altijd beschikbaar.

We waren 18 en zijn allemaal klaar om terug te komen zonder zo spoedig mogelijk!

4.5/5 - Perfect

Het huis is in overeenstemming met de aankondiging en apparatuur zijn aanwezig.

De plaats is ideaal voor familiebijeenkomsten en alles is ontworpen om grote aantallen gasten tegemoet te komen.

Het huis is rustig en heeft een prachtig uitzicht!

Ik aanbevelen!

5/5 - Excellent

Bedankt nogmaals, hadden we geweldige vakantie in deze prachtige plek.
De hele familie is klaar om terug te komen volgend jaar.
Dank ook voor al uw informatie.

5/5 - Bewonderenswaardig

Ik hield van het huis, orde en netheid.
Rustig met schitterende kleuren en vrede.
De betoverende eiland Stromboli.

We genoten van de persoon die ons begroet toen we aankwamen.

Wij raden!

5/5 -  Heel goed

Alle zoals locatie, vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goed gelegen, zeer volledig en zeer schoon appartement.

Montse bedankt!... herhalen!

Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht.Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht. © FinaC @CC
Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water.Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water. © FinaC @CC
3.5/5 - Matig

Een huur van 500 euro voor 4 nachten met een vertrek om 12.30u voor de sleutels op vrijdag.
We zijn gekomen, een koelkast, een afwasmachine en een bodem van gootsteen vol schimmel die het duurde lang te reinigen als u wilt gebruiken. Het huishouden werd slecht met geen leeggemaakte vuilnisbakken en een heleboel stof...
De eigenaar is dus op de hoogte (problemen veroorzaakt door de nieuwe schoonmaakster). Het huis is volkomen overeen met de beschrijving en zeer goed gelegen. Gebrek aan isolatie voor deze huurperiode en met een jong kind, de woonkamer blijft koel ondanks de hitte. Het is erg helder en de terrassen in de zomer, moet een echte traktatie!
Zeker meer aangename woning in de zomer als de reiniging correct wordt gedaan. Een enigszins chaotische last minute Autoverhuur, jammer!

4/5 - Fantastisch

We werden heerlijk verwelkomd met veel respect. De apparatuur en faciliteiten van het appartement zijn perfect.
We hadden een mooie tijd waardoor ons om te genieten van de rust van de plaats. We hebben waardering voor de privacy zonder inmenging van buitenaf.

Goede kwaliteit-/ prijsverhouding. Wij waren tevreden met alles. Dank u.

Teodoro M.
Eigenaar
09/05/2017
Dank u voor uw vriendelijkheid. Ik ben blij dat je er een aangenaam verblijf.
4.5/5 - Opmerkelijk

Ook werden we ontvangen zoals geadviseerd door René genoten vanwege zijn vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Haar huis, ze is ruim en comfortabel en gelukkig omdat het Vosges weer heeft ons niet gespaard.

Het is met plezier dat we opnieuw in het huis van Anet verblijven zullen daaromheen ditmaal een paar vrienden te kunnen doen wat we gepland.

Sport vrienden en natuurliefhebbers, adviseer ik hoogst u nest de tijd voor een tussenstop in de natuur.

5/5 -  Heerlijk

In een paar dagen hebben we dit juweeltje op Porto Cheli ontdekt:-eerst en vooral, gastheren, Angela en Peter, dat u niet zult vergeten: vrijgevigheid, vreugde van het leven, bereid zijn om hun ervaringen te delen (voor meer meertalig, het helpt).

We vonden dat er een ideale locatie voor ontspanning meer verschillende: * water natuurlijk, met een ligplaats, Pebble Beach, zand en rotsen die geëffend.
* Badminton, in een veld in de natuur, met net en markering (steen heeft een reserve van het vliegen).
* Ping pong onder een grote pijnbomen voor een verblijf in de schaduw wild petanque naar keuze van de schaduwen!
* Verbazingwekkend in dit kader een tafelvoetbal table, ja! En als Pierre is er, maar mist u een partner, zal het een genoegen een bijdrage te leveren.
* Voor degenen die genieten van de rust: loungen, lezing, dagdromen of filosofische discussies in de schaduw van de pijnbomen, gesust door het geklots van de zee die rond u verspreidt!

We hadden de vrije tijd om diverse bezoeken om deze regio van Griekenland te ontdekken: Epidaurus, Mycene, eiland Spetses, Hydra, enz. Zoals we fans van prehistorische vindplaatsen zijn, vroegen we Pierre of Angela dat wij hebben laten zien... Franchthi grot ontdekten we na een mooie Ballad van een 1/2 uur langs de zee.

De schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zeeDe schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zee © JeanF @CC
4.5/5 - Fantastisch

We hebben een verblijf met vrienden die ging erg goed in dit chalet zeer goed uitgerust en goed gelegen.

We vonden dat de valleizicht vanaf het grote zonnige balkon mooi was.

Het resort van Orres is een skigebied voor alle niveaus skiërs.

De eigenaar is erg vriendelijk en altijd beschikbaar voor ons hulp tijdens ons verblijf.

Ik beveel deze plek!

4.5/5 - Opmerkelijk

Hield van de locatie dicht bij het strand is. Zeer comfortabele bedden en prachtig uitzicht vanaf het balkon.

4.5/5 -  Heel geschikt

Personeel uitstekend. Zeer schoon en comfortabel. Hield van de locatie dicht bij het strand is.

4.5/5 - Excellent

Leuke ontdekking! Dit pension is een kleine nugget in de buurt van Cluny, rustig met een geweldig uitzicht!

We brachten een fantastisch weekend voor Pasen in familie iedereen was leuk, vriendelijk en zijn echt mooi. Voel je vrij om daar te gaan voor een bezoek of een verblijf... Dit prachtige pand met alle comfort en de kleine aanrakingen, worden gehuurd volledig, het is ideaal voor grote gezinnen of vrienden die willen worden in een vriendelijke omgeving.

We waren in staat om te profiteren van de Greenway, wandeling op de markt, ontmoet in Taizé, bomen klimmen naar Acrobath', een paard rijden en begroeten de dieren van de vallei.

We zullen zeker terug! (paar foto's zonder de familie... sorry!)

de duiventilde duiventil © CamilleH @CC
het afspeelgebied het afspeelgebied © CamilleH @CC
4.5/5 -  Zonder weerga

De locatie is zeer goed voor recreatiegebieden en dicht bij het strand.

Het verblijf zeer comfortabele en uitstekend zicht op het terras ook aandacht schenken aan de eigenaar van de comfort.

Jose P.
Eigenaar
08/05/2017
Geachte heer Romero, ik dank u voor uw opmerkingen en daar mijn thuiszorg. Als je de eigenaar. Ik hoop op een dag terug te keren. Een groet.
5/5 - Grandioos

We genoten van elke minuut van ons verblijf in het huis.

Het was extreem handig in termen van het hebben van een veilige afstand van het stadje met een schilderachtige omgeving.

De verhuur is een stand-alone huis onder een complex van individuele huizen, met goed gevormde erf en Tuin, privé parkeergelegenheid.

Twee goed sized slaapkamers (waarvan één, met eigen douche en toilet) en ruime, mooi ingerichte woonkamer. Mooie en goed uitgeruste keuken, ruime buiten veranda met schaduw en onbelemmerd uitzicht op de zee en de maan stijgen. Vriendelijk en begripvol eigenaar, aangeboden en alle hulp geboden en adviseren we nodig hadden, waardoor we in vrede om onze vakantie te genieten.

Ik aanbevelen sterk deze eigenschap voor een familie van 4-6 personen. Wij gaan zeker terug.

Costas H.

4.5/5 -  Super

Uitstekende kwaliteit / prijs. De weergave is prachtig!
Wij bijzonder genoten van het uitzicht: u ziet de poort naar het noorden en in het zuiden zien we Antiparos.

We doorgebracht een onvergetelijk verblijf, met de wens dat we terug op de prachtige tijden dat het kijken ging om onze espresso's ochtends de boot, voer de poort van Parikia kijken.

4/5 - Bewonderenswaardig

Ik was in December samen met een vriend. Het was een all-round geweldig verblijf.
Het appartement is prachtig uitgerust met alles wat die u nodig hebt. Het was zeer schoon, alles omdat dit wordt schoongemaakt na ieder verblijf door een schoonmaakster. De badkamer is hypermodern en onlangs gerenoveerd. Er is een nieuwe keramische kookplaat in de keuken. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht direct aan zee - prachtige voor het ontbijt. De plant zelf is zeer goed bewaard en beschermd door een hek en poorten. Hier kunt u echt ontspannen. We hadden een auto en het verkennen van de omgeving. Er zijn ook goede busverbindingen en reisbureaus, die eiland trips met bieden pick-up rechtstreeks op de weg. Iedereen op zoek naar de opwinding en de vele mogelijkheden om te winkelen voor van Los Cristianos, en goed er ook komt met de bus. Naar Las Galletas met een kleine promenade en restaurants aan de zee aankomen op de voet. Er zijn ook sommige winkels en shopping. Direct bij de fabriek is een supermarkt in die een goede selectie om te winkelen heeft. Het appartement wordt beheerd door een Duitser die woont nog in het complex en was erg mooi.

4.5/5 - Subliem

We hebben twee weken in de maand September in deze plaatsen, dus off piek.
De omgeving is mooi en weelderige vegetatie. De plaats is bevorderlijk voor de rust en het zwemmen, evenals de beroemde "Dolce tarief Niente" lokale.
We konden genieten van een uitstekende weersomstandigheden en ideale temperaturen. Privé strand onder de woonplaats. Toegang tot het strand door een ook paadje door die is het mogelijk om te lopen door het strand, evenals de waterkant naar Tropea te gaan voor de markt.
Het appartement, net als de apparatuur binnen is een beetje oud maar zeer correcte en typische toeristische accommodaties aan de kant. Seizoensverhuur is gemakkelijk bereikbaar vanaf de hoofdweg en parkeren is eenvoudig.
De gespreksleider van de plaats is erg vriendelijk, lief zijn voor die een paar woorden van Italiaans spreken. Door het wonen in de nabijheid, toont hij ineens nuttig, discreet en attent.
We hadden een zeer goede ervaring en we zullen zeker terugkomen!

Vincenzo M.
Eigenaar
07/05/2017
Je was een voorbeeldige paar, mooi en zeker niet opgeleid
We hebben ons geen probleem. Misschien zullen we andere gasten als u te vinden.
We hopen zo
veel kunnen we elkaar weer volgend jaar voort te zetten
ons gesprek en delen onze adviezen.
Onze parfums en onze passie op u wachten.
4.5/5 - Perfect

Net terug van de Paasvakantie in een mooi gebied van Sardinië. Alles is geweldig, maar het is moeilijk om te vinden van iets dat is niet prettig in Sardinië.

Deze vakantiewoning is een parel in de natuur, gelegen tussen de zee en de bergen. We hadden alles bij de hand snel met de auto. Nadat de verlegenheid van de keuze loungen vreedzaam in de zon op het strand of een wandeling in het bos zonder twijfel een kans is is er gemakkelijk bij de hand.
Als u op zoek bent naar de verkeerschaos, de nachtclubs en disco's komen niet hier! We waren op zoek naar het ideale appartement voor de mooie we de verkwikkende vakantie na de stress van het werk brachten.

Natuurlijk, geen pretje mist, maar ligt op ideale afstand van kunnen veroorloven om te genieten zonder ooit lijden.

Wat een prachtige avond! Ik heb om terug te gaan opnieuw hoewel ditmaal ik proberen zal om mij te beperken met Culurgiones, Seadas en Cannonau!!!Wat een prachtige avond! Ik heb om terug te gaan opnieuw hoewel ditmaal ik proberen zal om mij te beperken met Culurgiones, Seadas en Cannonau!!! © MarcoMiele @CC
Giorgio C.
Eigenaar
06/05/2017
Mr. Goedenavond. Marco
Het is een genoegen om u en uw gezin als onze gasten te hebben.
Wij hopen u snel te zien!
Beste wensen voor iedereen.
George
en Richard Simonetta
4.5/5 -  Formidabel

Het is raadzaam dit huisje voor haar apparatuur, schoon en de ligging in de natuur, maar dicht bij winkels en het vertrek van de wandeling.

We gaan er regelmatig voor meer dan 10 jaar...

Roselyne en Jean Marie, uw gastvrouw, zal u een warm welkom reserveren en ze zijn altijd goed advies, omdat ze zijn opgegroeid en nog in het gebied leefde.

U zult niet teleurgesteld worden!

4.5/5 -  Heel goed

I stayed in the apartment for 2 months during this winter and loved it.

Maria has made the apartment very comfortable and homely and is a lovely host.

It is located about 100 meters from the beach with a a sea view.

I would definitely recommend a visit !!!

4.5/5 - Onvergetelijk

Buitengewone geheugen van onze 35 jaar huwelijk volgde een verjaardag.

Fantastisch verblijf in een magische plek waar we voelden om met ons te leven.

Onze aankomst maaltijd geserveerd in de studio was stevig en heerlijk.

Ervaring te herhalen zodra de gelegenheid zich voordoet.

Onder de gelukkigste dagen van ons leven.

Mooie kamer waar we 35 personen warenMooie kamer waar we 35 personen waren © AgnesD @CC
Verjaardag in de tuinVerjaardag in de tuin © AgnesD @CC
Prachtige omgeving Prachtige omgeving © AgnesD @CC
Sappige maaltijd met tuin produceren dienbladen Sappige maaltijd met tuin produceren dienbladen © AgnesD @CC
Welkom zeer ontroerendWelkom zeer ontroerend © AgnesD @CC
4.5/5 -  Formidabel

Zeer gastvrij. Aangenaam verrast door dit huis, typisch van de Vendée, gerestaureerd met smaak en in de traditie van de regio.

Niets mis met het niveau van de reinheid, alles was perfect!
Op het niveau van de uitrusting was niets verdwenen. Ook in de tuin waar de barbecue en de tuin dat verwachtte we!

De omgeving is erg mooi en vooral ontspannen; verbleven hier voor een geweldig verblijf.

Verhuur aan te bevelen!

4.5/5 -  Zonder weerga

Appartement gelijk aan foto's.
Zeer goede aandacht door Señora Marisol, zeer attente in het geven van informatie over wat nodig is.

Zeer goede en comfortabele locatie van het gebouw

Zeer mooi appartement in uitstekende conditie zeer vriendelijke eigenaar aanbevolen 100%Zeer mooi appartement in uitstekende conditie zeer vriendelijke eigenaar aanbevolen 100% © Fabietto1370 @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

Het uitzicht vanuit de kamers met uitzicht op zee was geweldig! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.
Er was goede parkeerplaats voor auto's.

5/5 - Excellent

Alles was goed en ok.
Werkelijk aardig personeel!
Dank u

4.5/5 -  Heerlijk

Het uitzicht vanaf het terras is mooi, genoten we het veel tijdens ontbijt en diner.

4.5/5 -  Heel goed

Een rustige plek. Strategisch perfect voor degenen die willen om te ontspannen en dicht bij vele punten van belang.
Het huis is comfortabel, groot, vers en smaakvol gerenoveerd.
De slaapkamer is gigantisch, en gewelfde plafonds, hoog.
Het beste deel is hoe aboutsome ontbijt in de ochtend, een patio waar u kunt lunchen of dineren in de avond, en genieten van enkele wind.
De eigenaren zijn mooie mensen en zeer nuttig.
Hiervandaan bereikt u de rotsachtige kust in het Oosten (Tricase porto, Andrano, Marina kassen, Castro)- en zandstranden in het zuiden (Marina di Ugento is tot 20 KM).
We kunnen niet Lecce, Otranto, s. Maria di Santa Cesarea Terme en alle de mooie dorpen in het achterland bezoeken.
Net buiten het dorp is er een enorm winkelcentrum waar u alles kunt vinden.
Mooie feest van San Donato, die hadden het geluk om te leven in Montesano, concerten, voedsel en lokale wijn en een groot aantal mensen.

Onze hoek-preferritoOnze hoek-preferrito © Pina @CC
Luminaria op de cursus (festa di San Donato)Luminaria op de cursus (festa di San Donato) © Pina @CC
Illuminations in muziek (festa di San Donato)Illuminations in muziek (festa di San Donato) © Pina @CC
Een diner met MichaelEen diner met Michael © Pina @CC
4.5/5 -  Heel goed

Gingen we met ons gezin van 4 personen en een enkele vriend.
We verbleven in Pasen 2017. We verbleven slechts 3 van de 4 kamers.

Large buiten aan het licht gebracht parking, vakantiewoning is gemakkelijk te vinden.
Het outdoor-terrein bestaat uit een tuin met vegetatie en grote bomen, met een zwembad voor de deur. Goed onderhoud en optimale reinheid van het milieu.
Wanneer op een dag die het was koud en winderig, we niet konden de zon op het gazon gemonteerd in de voorkant van het huis, we speelden binnen, Biljart en tafeltennis.

We brachten €1640 voor een week all-inclusive. We zullen weer blijven en vul alle kamers beschikbaar!

4.5/5 - Bewonderenswaardig

We waren 19 mensen te vieren mijn 80 jaar. Dit blijft een reusachtig geheugen natuurlijk dankzij de genegenheid van mijn volk, maar ook naar de buitengewone plaats!

Het vriendelijke personeel zo de eigenaar van de gebouwen en vervolgens het frame met een prachtig uitzicht.

Het huis is super comfortabel en bovendien het eten we besteld was uitstekend: kip epoisses... fantastisch!

Een welgemeende dank aan onze gastheren, echt aan te bevelen voor groepen.

zwembad en zwembad beddenzwembad en zwembad bedden © BernardG @CC
maaltijd onder de bomen aan de bovenkant van het zwembadmaaltijd onder de bomen aan de bovenkant van het zwembad © BernardG @CC
kamer ingericht voor mijn verjaardag maaltijdkamer ingericht voor mijn verjaardag maaltijd © BernardG @CC
4.5/5 -  Zonder weerga

Ik bleef een week en ik had een geweldige tijd.
Het appartement is zeer comfortabel en heeft alles wat die u nodig hebt. Het is een uitstekende oplossing voor mensen die alleen reizen, maar ook twee of paar.

Het appartement is gelegen in een zeer rustige omgeving, goede verbindingen en dicht bij een van de meest mooie en grote parken Rome!

De eigenaar is erg behulpzaam en geeft u alles wat die u nodig hebt!

Het huis heeft ook een wifi-toegang.

Super aanbevolen!

Maria

Tuin en Park in de buurt van het appartementTuin en Park in de buurt van het appartement © MariF @CC
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Een ontspannen verblijf in een fantastische plek.
We onmiddellijk voelde me comfortabel en ging onmiddellijk om toe te treden enkele vrienden.

Wij raden aan iedereen en we zullen terug.

5/5 - Fantastisch

Kom naar Tahiti als onderdeel van een project wordt aangenomen, we verbleven in "Toupidek op het strand" het appartement is erg mooi, prachtig gelegen en zeer rustig.

We raden sterk aan deze verhuur

4.5/5 -  Prima

Zeer goede ontvangst bij aankomst. We waren aangenaam verrast door dit huis, gerenoveerd met smaak volgens de regels van de kunst van de vendean met traditionele materialen.

Niets mis met het niveau van zuiverheid!

Op het niveau van de uitrusting,... alles met inbegrip van tuinmeubelen en BBQ!

Zeer aangenaam verblijf in de regio Vendée.
Adviseren zonder aarzeling!

4.5/5 -  Heel goed

De plaats is goed gelegen, schone, comfortabele bedden, snelle wifi. Veel beter dan we verwachten.

Het personeel is echt leuk.

Centrale van interessante-plaatsen en bazaars op loopafstand te winkelen...

Globaal is het een geweldige plek om te verblijven, net boven verwachting voor een budgetaccommodatie... vieren op opwaarts.

Binnenkort terug!!!

Dank u.

Achteraanzicht kijkt uit over de oude koloniale gebouwen en de iconische Twin-Towers KL toren op de achtergrond.Achteraanzicht kijkt uit over de oude koloniale gebouwen en de iconische Twin-Towers KL toren op de achtergrond. © kcng @CC
Uitzicht op de stad vanaf de voorzijde en bovenzijde van de accommodatie.Uitzicht op de stad vanaf de voorzijde en bovenzijde van de accommodatie. © kcng @CC
Gebouw van de Moorse ontwerp en de beroemde Kuala Lumpur op de samenvloeiing van Klang Gombak.Gebouw van de Moorse ontwerp en de beroemde Kuala Lumpur op de samenvloeiing van Klang Gombak. © kcng @CC
Chinees-tempel slechts 2 minuten lopen van het hotel.Chinees-tempel slechts 2 minuten lopen van het hotel. © kcng @CC
Heerlijke lokale vruchten.Heerlijke lokale vruchten. © kcng @CC
4.5/5 -  Zonder weerga

De plaats is goed gelegen, schone, comfortabele bedden, snelle wifi.
Veel beter dan we verwachten. Het personeel is echt leuk.
Globaal is het een goede plek om te verblijven, voor de prijs net boven verwachting en te veel te vragen voor een budgetaccommodatie... Houd het up... gewoon geweldig... dank u.

Oude Moorse architectonisch gebouw en beroemde Kuala Lumpur aan samenvloeiing van Klang Oude Moorse architectonisch gebouw en beroemde Kuala Lumpur aan samenvloeiing van Klang © kcng @CC
Oud en nieuw in oneven-harmonieuze mix Achteraanzicht van accommodatie. .Oud en nieuw in oneven-harmonieuze mix Achteraanzicht van accommodatie. . © kcng @CC
Hindu tempel slechts 3 minuten van de accommodatie lopen.Hindu tempel slechts 3 minuten van de accommodatie lopen. © kcng @CC
Centrale markt voor lokale souviviers... 5 minuten lopen van de accommodatie.Centrale markt voor lokale souviviers... 5 minuten lopen van de accommodatie. © kcng @CC
Heerlijke lokale vruchten.Heerlijke lokale vruchten. © kcng @CC
5/5 -  Heel geschikt

Grote welkom en onberispelijke accomodatie op netheid en presentatie: het is precies zoals in de afbeelding... zelfs beter in real!

Ik beveel het gastland zeer

4.5/5 - Excellent

Mevrouw, meneer, ondanks de relatief slechte weer, kon besteden we een prachtige week in uw appartement. Het geen echt niets, is alles gedacht. Alle meubels zoals stoelen, tafels en stoelen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Complimenten!

Wij wensen u veel geluk in uw prachtige appartement verhuur en het succes blijft!

Groeten r. familie

Warm welkom :-)Warm welkom :-) © AchimW @CC
Grote en mooie locatieGrote en mooie locatie © AchimW @CC
Beste Crêperie, we hebben elkaar ontmoetBeste Crêperie, we hebben elkaar ontmoet © AchimW @CC
Geweldig uitzichtGeweldig uitzicht © AchimW @CC
Het was zo leukHet was zo leuk © AchimW @CC
4.5/5 - Grandioos

Ik ben heel tevreden over dit vakantiehuis waar ik in 2016 gehuurd heb
En wil nu graag voor langere periode huren. Hoop dat het nog vrij is
Het is ze zeer gezellig en rustig gelegen. Toch kort bij supermarkten en restaurants
Mooi zwemcomplex met 2 zwembaden met kinderbad

gezellig buiten eten gezellig buiten eten © JohannaV @CC
met vrienden gaan eten met vrienden gaan eten © JohannaV @CC
mooie wandelingen mooie wandelingen © JohannaV @CC
gezellig we willen zeker terug gezellig we willen zeker terug © JohannaV @CC
4.5/5 -  Keurig

La casa die di Vittorio in een rustige en afgelegen gebied uit Solanas, ongeveer 10 km van Villasimius ligt. in de auto liggen vlakbij de mooiste stranden in het gebied (porto Sa Ruxi, Porto Giunco, Cala Pira en Punta Molentis waren onze favorieten). Het huis is zeer gezellig en leuk en is ook functioneel (uitgerust met wasmachine, magnetron, haar droger, vaatwerk, TV; schande over de wifi-storing). Vanaf de ingang is er een prachtig uitzicht op de zee en in de avond kunt u genieten van een mooie koele onder de sterrenhemel. Victor was erg vriendelijk en behulpzaam bij aankomst vonden wij water en SAP! Zou aanraden!!

Het is echt een plezier om mensen zoals Laura en haar man. Beleefd, vriendelijk en ze verliet het huis in zeer goede staat. Altijd welkom! Het is echt een plezier om mensen zoals Laura en haar man. Beleefd, vriendelijk en ze verliet het huis in zeer goede staat. Altijd welkom! © VittorioA @CC
4.5/5 -  Heel goed

Het appartement is gelegen in een prachtige positie die u toelaat om het aankomen in een korte tijd op de stranden in de omgeving en biedt tevens een prachtig uitzicht op de zee en de heuvels.

Vittorio begroette ons bij onze aankomst en hij was echt vriendelijk en behulpzaam.

Het appartement was schoon, netjes en met alle faciliteiten die u nodig heeft voor uw verblijf.

Ik zeker aanraden!

Claudia en haar vriendje zijn erg grappig en vriendelijk. ze had respect voor huis helemaal netjes te houden. Claudia en haar vriendje zijn erg grappig en vriendelijk. ze had respect voor huis helemaal netjes te houden. © VittorioA @CC
4.5/5 -  Heerlijk

De locatie is subliem, perfecte en gerookte in detail door de verhuurder, heer. Vittorio, altijd behulpzaam en zeer vriendelijk persoon.

Haar huis is onberispelijk, schoon, voorzien van alle comfort, wifi, beddengoed, handdoeken, wasmachine, magnetron, barbecue.

De locatie is van strategisch belang te bereiken van de vele stranden rond, met inbegrip van Villasimius, Castiadas, Costa rei, met een waarde voor de optimale prijs.

Ik adviseer het aan iedereen!

Het was verfrissend om te ontmoeten en te leren kennen van Walter en zijn partner als ze zeer aangenaam en vriendelijk zijn. Het was verfrissend om te ontmoeten en te leren kennen van Walter en zijn partner als ze zeer aangenaam en vriendelijk zijn. © VittorioA @CC
4.5/5 - Onvergetelijk

PRACHTIG uitzicht op de zee. We zijn net klaar met het noorden... de verrassing was groot.
Zeer vriendelijk en warm welkom. M Rouvier prachtig gerenoveerd deze eigenschap, het is zeer functioneel.
Alles is aanwezig voor een geweldige vakantie: dichtbij winkels, markt, kunt u alles te voet doen. De auto de sleuf vloer niet verplaatst van de week.

Alles was perfect! We komen zeker terug als heer ROUVIER wil ons ;-)

4.5/5 - Klasse

Vittorio's huis is mooi en schoon. Ik ben echt blij dat ik koos voor deze geweldige locatie dicht bij de zee.

Ik zou dit aanbevelen aan iemand op zoek naar een ontspannen uitje.

Ik had het genoegen van hosting Kanitha en haar fractie. Ze zijn 4 mooie meisjes, zeer mooi en vriendelijk. Ze zijn respect voor het huis en zijnIk had het genoegen van hosting Kanitha en haar fractie. Ze zijn 4 mooie meisjes, zeer mooi en vriendelijk. Ze zijn respect voor het huis en zijn © VittorioA @CC
4.5/5 - Onvergetelijk

Het appartement is zeer comfortabel en ligt in een zeer rustige omgeving, met terras met geweldig uitzicht over het landschap. Victor was zeer vriendelijk en behulpzaam door laten vinden van alle comfort in de woning. Aanbevolen voor degenen die willen een ontspannen vakantie in een prachtige plek

Sandro zijn vriendin gebleken en worden zeer vriendelijk en behulpzaam. Om mijn huis te houden hebben gezorgd en daarvoor ben ik hem dankbaar.Sandro zijn vriendin gebleken en worden zeer vriendelijk en behulpzaam. Om mijn huis te houden hebben gezorgd en daarvoor ben ik hem dankbaar. © VittorioA @CC
4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldige tijd op Vittorio's plaats. Hij is een echte gentleman en zal alles doen om te zorgen dat u comfortabel. De instelling is geweldig met een geweldig uitzicht. Het appartement ligt op efficeient en 5 min lopen naar Solanas en 10 minuten rijden naar Villasimius.

Ik kan zeggen dat ik echt had het genoegen host Pascal en zijn vrienden voor hun ongelooflijke sympathie, stiptheid, aanpassingsvermogen. Ze zijn erg aardig peoplIk kan zeggen dat ik echt had het genoegen host Pascal en zijn vrienden voor hun ongelooflijke sympathie, stiptheid, aanpassingsvermogen. Ze zijn erg aardig peopl © VittorioA @CC
5/5 -  Magnifiek

Als u wilt wegblijven van grote hotels en toeristische vallen recommend I highly naar Horiatiko Spiti in het mooie dorp Sivas.
Hier vindt u alles wat die u nodig heeft voor een ware Kretenzische vakantie.
Horiatiko Spiti het beste te bieden heeft, comfortabele schone studio's met eigen zithoek en de hosts Maria en Michalis ervoor dat u zich zo welkom voelen, ze hebben een grote kennis van het gebied en zal u helpen op welke manier die ze kunnen.
Het dorpsplein is 2 min weg en biedt een scala aan taveernes, een slager/kaaswinkel en Elenis kruidenier en supermarkt.
Het strand ligt op een klein eindje rijden afstand ook bereikbaar per voet, de wandelingen in de olijf velden en de langere wandelingen in de verschillende kloven en de bergen is een geweldige ervaring.

Ik kom altijd terug op Horiatiko Spiti!

Elisabet Noorwegen

Van de werfVan de werf © ElisabetK @CC
KOMO strandKOMO strand © ElisabetK @CC
Zonsondergang op het strand van KomoZonsondergang op het strand van Komo © ElisabetK @CC
Omliggende veldenOmliggende velden © ElisabetK @CC
Horiatiko-SpitiHoriatiko-Spiti © ElisabetK @CC
4.5/5 - Sensationeel

De vakantiewoning is een villa gelegen in een rustige dood.

Verbleven hier voor een aangenaam verblijf. We namen onze lunch op het terras... wat een traktatie!

De partij De partij "Fleur van Oranje" © redjo @CC
4.5/5 -  Heerlijk

Deze bungalow is modern ingericht en volledig ruimte gezellig, schoon. Het heeft een parkeerplaats naast de bungalow. De WiFi werkt zeer snel. TV met Duitse zenders. Het ligt dicht bij het strand, supermarkt, winkels, en alles wat die u nodig hebt. Het is de eerste keer dat we in het zuiden van Fuerteventura en niet de laatste zijn geweest. We waren in twee appartementen zijn voorzien van dezelfde eigenaar. U bevind zich op hetzelfde strand in twee verschillende gebieden. De twee appartementen zeer goed. Wij doen dit snel weer.

5/5 - Fantastisch

Deze eigenschap biedt alle comfort (materiaal ...), terwijl het combineren van schoonheid, adel van hout; allen gelegen in een dorp nog authentiek bergen en op loopafstand van de pistes!

Ik beveel deze accommodatie.

Julien R.
Eigenaar
04/05/2017
dank u heeft binnenkort
4.5/5 - Perfect

We hadden een goed verblijf in deze vakantie verhuur. De eigenaar was prettig en hartelijk. We werden zeer goed opgezet en profiteerde van de scène!

Het gebied is erg mooi, er is in de buurt van een meer en en een zeer mooie bos om te bezoeken.

De zee is iets meer dan 2km afstand van het appartement.

4.5/5 - Onvergetelijk

Velen verblijven al gedaan in dit prachtige huis, zeer toegankelijk en prachtig ingericht.

Renee is zeer attent op de behoeften en hoge beschikbaarheid !! Moeten we er naartoe te gaan, zult u, het is duidelijk!
Bovendien zijn we terug te gaan deze zomer .... laatste winter van de familie was blij :-)

Renée B.
Eigenaar
03/05/2017
Het is gentil Denise een zeer grote dank aan de beoordeling.

Ik hoop dat we de kans om weer te ontmoeten. Je bent een gulle vrouw en het was een genot
om onze ontmoeting.
4.5/5 -  Zonder weerga

Vakantiehuis ideaal voor onze familie reünie gedurende een aantal dagen in een binnenlandse omgeving zeer goed ontworpen en zeer goed uitgerust.

De slapende mogelijkheden ingeschakeld laten uitstekende verdeling van de gasten: wij zijn 20 mensen en allemaal zeer goed werden ondergebracht.

Dit is de eerste keer dat iedereen denkt zijn kleine huis dat, dat dit blijft vrij zeldzaam in dit soort accommodatie.
De grote zaal heeft zowel de organisatie van de grote tabellen geholpen en kinderen waren in staat om het te gebruiken als een ruimte van activiteiten: games en voornamelijk dansen.

De plaats was een uitstekend uitgangspunt voor vele uitstapjes en excursies naar alle gasten; niet te vergeten de activiteiten in de buurt.

Niets was onmogelijk voor eigenaren om te voldoen aan onze (zeer) grote familie!

We raden dit huisje dat de beschrijving op de site in alle opzichten naar de realiteit voldoet.

4.5/5 -  Heerlijk

We hebben goede zaak geweest zijn. Het huis is comfortabel en schoon.
Met uitzondering van afstanden boven alles was samenhangend naar de aankondiging van de vakantiewoning.

Het huis is goed onderhouden, het is rustig met tuin en we hebben ontbijt om te ontspannen in de zon.

Winkels zijn ongeveer in 15 minuten te bereiken als het strand.

Wij verhuren weer voor een geweldige vakantie.

familie Krohnert

4.5/5 -  Heel geschikt

Mooi landhuis, handig voor het bezoeken van Flanders: nauwelijks een uur reistijd voor een bezoek aan Brugge, Gent en Antwerpen.
Het huis is zeer comfortabel, de tuin en het terras zijn erg leuk.
De eigenaren zijn ook erg leuk: ze snel reageren op onze verzoeken en hebben zelfs een harde vindt u ons wat ping pong ballen zodat we in de tuin tafeltennissen kunnen!
Een geweldig verblijf!
Dank u

4.5/5 - Klasse

We kwamen heel vroeg in de ochtend en we werden heel hartelijk begroet.

De site te bezoeken was een mooi en houdt van leuke verrassing.
Het appartement is schoon, modern en perfect schoon.

Het appartement is zeer goed gelegen en heeft een prachtig uitzicht over een prachtig landschap.

Wij zullen terug!

4.5/5 -  Keurig

Uitstekend onthaal door de eigenaars van het pand!
Hun vele tips over wandelen en over de opmerkelijke plaatsen van lokale... Toegevoegd aan dit de uitstekende documentatie in het huisje waardoor ons te reizen van de regio met geluk.

Toegang tot het centrum van het dorp is heel gemakkelijk te voet, en de plaats is rustig.

Het huisje beschikt over de apparatuur en materiaal noodzakelijk en toereikend is;
We genoten van de wasmachine!

Ons verblijf was zeer aangenaam: het gebied is prachtig en dit huisje heeft zeker bijgedragen aan het succes van onze vakantie.

Wij raden deze vakantie verhuur!

4.5/5 - Fantastisch

Wilden we tijd doorbrengen in een echt bergchalet te formaliseren van onze sentimentele Unie.

Onze wensen zijn toegekend!

We bevonden ons op een prachtige locatie, tegenover de berg. Geen valse nota van smaak voor de ontwikkeling van dit huisje.

Het is zeer comfortabel naar de nabijgelegen sauna. Voor het bezoeken van de omgeving, goede restaurants... heb het deskundig advies van de eigenaar liet ons besteden een onvergetelijk verblijf. Bovendien, als je hem vragen, zal hij zijn onuitputtelijke om te praten over haar regio via flora, fauna, alsmede biologische producenten.

Het huidige moment... Dat is wat we echt geleefd

4.5/5 -  Formidabel

Ik beveel matiging deze mooi ingerichte grote appartement, geweldige locatie, zwembad niet zelfs 20 m en vooral Bruno zal beantwoorden al uw vragen, ernstige eigenaar en erg leuk vooral.
Kun je alle gesloten ogen wordt aangekondigd op de beschrijving, geen verrassingen, komen we terug dat is zeker.
Bij snel Bruno

4.5/5 -  Super

Warm welkom van MONIQUE, prachtige, weelderige tuin.

Ik aanbevelen!

De instelling van een droomDe instelling van een droom © Grandsvoyages @CC

Ik heb deze plaats voor mijn dochter en vriend om te verblijven in, terwijl ze in Spanje voor de wereld Enduro waren geboekt. Ze bleven uit de 17e tot en met 22 April. Ze kwamen laat in de dag na de reizen uit de UK voor 2 dagen. Zij had reeds betaalde €100 borg dus besloten te blijven van de eerste nacht met de bedoeling het verlaten van de volgende dag te vinden ergens anders maar alle andere accommodatie in de stad van Puerto lumbreras was volgeboekt vanwege de wereld Enduro zodat zij had geen andere keuze, maar om te blijven. Na de eerste nacht de eigenaar geblokkeerd in hun busje totdat ze de verdere €200 euro betaald die ze ook geprobeerd om op te laden ze extra voor einde van schoonmaken die ze weigerde laat te betalen als zei het bevestigingsbericht dat het was opgenomen. De eigenaar liet vervolgens haar bezittingen die naast de deur was en niet terug voor de rest van hun verblijf.
De foto's op de advertentie zijn misleidend en niet nauwkeurig.
Bij aankomst was er geen gas, geen warm water en de douche was gebroken. Uiteindelijk de eigenaar bracht een gasfles ronde voor hen en verlicht de ketel. Het hele pand rook muf en leek het niet had voor een lange tijd is gebruikt.
De keuken rook dat het vuile was, net als de koelkast. De keuken apparatuur was oud en versleten en de oven keek niet veilig om te gebruiken.
De tuinset buiten waren oud en niet geschikt om op te zitten. Er was een meer dan gegroeid Tennisbaan, de tuinen waren begroeid de speeltoestellen kinderen oud was.
Het bed was ongemakkelijk, de garderobe deuren zou niet sluiten de gordijnen waren oud, versleten en opknoping uit de haken.
De tegels op de vloer werden gebroken. Ik bezocht de eigenschap op 23 April en kon niet geloven dat de toestand van het, het is absoluut verschrikkelijk en niet geschikt voor een verblijf in. Mijn dochter vroeg verliet en sliep in het busje op hun laatste avond zoals de keuken had worden besmet met mijten terug. het merendeel van de items op de gast-voorzieningen ontbreken of niet geschikt voor gebruik als de toestellen. Het zal alleen kunt u toevoegen 5 foto's wou dat ik zou kunnen toevoegen meer!!

Deze plaats allen prijze vermijden

Vuile stinkende koelkastVuile stinkende koelkast © KarenMitch @CC
Vuile kookplaat rustend op blokkenVuile kookplaat rustend op blokken © KarenMitch @CC
Gebroken doucheGebroken douche © KarenMitch @CC
Niet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeeldingNiet de mooie slaapkamer geadverteerd in de afbeelding © KarenMitch @CC
Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen Dit is buiten het huis van de eigenaars niet deel van de poort, hoewel geadverteerd alsof het is met tafel en buiten stoelen © KarenMitch @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

Zo'n geweldige locatie in de buurt van alles op het gebied van New Forest en een steenworp van mooie Lymington.

Een heerlijke, goed gepresenteerd, gezellig warm en schoon huis met alles wat u nodig heeft voor een weken vakantie.

Ten zeerste aanbevolen.
Luciano

Stella M.
Eigenaar
24/04/2017
Bedankt Luciano !!!

Het was genoegen dat je bleef en ik kijk uit naar je volgende bezoek.
5/5 -  Zonder weerga

Ik ging met mijn gezin in Villa Mas del Tas en ik kon mijn kinderen vrij te laten komen en gaan in het appartement, omdat de villa met tuin en ook buiten een tafel waar we woonden de hele dag in het groen

Hier is de lijst buiten het appartementHier is de lijst buiten het appartement © PrincipeD @CC
Ornella F.
Eigenaar
24/04/2017
We lezen graag herzien en we zullen remercions..ce was een grote verrassing.

Ons huis was blij om u te verwelkomen en je zal altijd uitgenodigd en
welkom!

Gezinnen (10 personen) bleef op de MAS van CICADEN, district Laurencon bij Labeaume (Ardèche). De bepaling teleurstellend is gebleken en onverenigbaar is met het aanbod gepubliceerd op hun website en op de sites van de verwijzing als iha.com: de kamergenoot met de eigenaren wordt opgelegd;
De mas is niet toegestaan voor dieren, echter de eigenaren leggen hun honden (allergische, refrein);

Het huishouden niet geboekt voor onze aankomst: spinnenwebben, taken en schimmel op de muren van de toiletten en de kamers boven, uitwerpselen van muizen in de toiletten, stof op de meubels, bodem gezogen en ongewassen, vieze gerechten, hond haren op vloeren en gordijnen, algemeen en gebeitst en niet beddengoed gewassen De Mas, vertrokken we schoon dat wij hem gevonden.

Er is geen Internet-toegang;

De foto's zijn niet in overeenstemming met de werkelijkheid; sommige ruimten nam een foto op de site zijn bezet door de eigenaars zelf zelfs in exclusiviteit;

"Al onze kamers hebben comfortabele bedden met tafeltje, bar en TV. Ze allemaal op een luxe badkamer": niet een éénpersoonskamer is uitgerust met een televisie, een bar of een kamer van water;

De L'Estaminet zijn onpraktisch, de ontvanger is tegenover de douche kop en beetje intieme;

De site is niet geschikt voor kinderen, ondanks het feit dat de eigenaar een hek rond de Mas teneinde al heeft geïnstalleerd.

Overall, we zijn teleurgesteld door de voorgestelde bepaling, het belangrijkste zwakke punt is het ontbreken of het gebrek aan netheid. De site heeft het potentieel is goed gelokaliseerd en eigenaren, bovendien zijn vriendelijk maar passief aan huishouden.

PS: Kijk uit voor schorpioenen!

Gekleurd voorbordGekleurd voorbord © SophieM @CC
SchimmelSchimmel © SophieM @CC
Spinnenwebben en stofSpinnenwebben en stof © SophieM @CC
4.5/5 -  Prima

Zeer mooie deel van huis (goed gescheiden van die van de eigenaars) dicht bij de natuur.

De keuken en de woonkamer zijn geweldig leuk om een weekend met vrienden doorbrengen! Met vaatwasser kan hierdoor om te proeven van alle bieren ter het land! en wasmachine... want als we gaan veel van ballades in Fagnes modder en we vergeten te nemen broek een reserve ;-)

Zeer mooie en comfortabele kamers.

Dichtbij natuur en Malmedy, we we waren er ten tijde van het carnaval! EEN MUST SEE! en Stavelot - Spa - Francorchamps.

De eigenaren zijn erg mooi en perfect weten het gebied!

We hebben waardering voor deze momenten van ontspanning en gezelligheid.

5/5 - Onvergetelijk

Dit is de eerste keer dat ik heb eerder in het appartement sinds de renovatie en wat een geweldige job de eigenaren hebben gedaan.
Het appartement is fris en schoon en goed uitgerust. De bedden zijn comfortabel, de lakens zijn schoon en de kussens zacht.
Het is heerlijk om koffie en een croissant hebben op de ochtend met uitzicht op de zee en een korte wandeling naar de oude stad. Er zijn vele restaurants en winkels op loopafstand.
 Deze keer namen we de trein en had een dagje uit in Nice.

We zullen zeker terugkomen en kijk uit naar zitten op het balkon met een glas wijn!

Onderaan de weg!Onderaan de weg! © TillyW @CC
Favoriete cafeFavoriete cafe © TillyW @CC
Claire G.
Eigenaar
22/04/2017
Verheugd om te horen dat u genoten van uw verblijf.
Als nieuwe eigenaren van de woning willen we er zeker van dat alles perfect is!
Ik hoop dat je snel
weer terugkomt.
4.5/5 - Sensationeel

We hadden een fantastisch verblijf in dit prachtige appartement, zeer schoon, had modern en goed uitgerust, precies zoals we aangekondigd de website IHA.com.

Een prachtig strand 70 meter van het pand, een supermarkt op 500 m, restaurants galore op de avenue.

De eigenschap is gunstig gelegen in de achterkant van een steegje waarmee niet te horen van de voertuigen van het verkeer.

Daar zullen we terug en dankzij Françoise en Eddy, de lokale vertegenwoordigers die ons goed leren om te genieten van het eiland.

Dank ook aan onze COP bestuurder Benoit in Flac.

Cheers voor onze volgende op het eiland!

4.5/5 - Klasse

Het zwembad is zeer goede temperatuur.
J sliep goed. Het ontbijt was erg leuk. Kinderen hebben zwom en pingpong op tafel gespeeld. Slimme systeem.

Bedankt voor een zeer aangenaam verblijf

4.5/5 - Excellent

We hadden een droomvakantie in "De oase"!
Hier u onmiddellijk thuis voelen, het is allemaal daar, wat u ook nodig hebt, zelfs speciale verzoeken onmiddellijk wordt voldaan, de eigenaar is erg vriendelijk en open.

Het uitzicht op de baai is adembenemend. Omdat het eiland niet groot is, het besteedt te veel tijd in de auto en heeft tijd om alleen te kijken naar alles wat genieten van Valletta, Mdina en Gozo etc. of gewoon aan bask in de zon, of om te springen in een zwembad of de zee.

Ons nieuws home geleid dat spontaan nog een vlucht geboekt en kregen we een week bezoek.
Een persoon was geen probleem en was ook geen toeslag.

Wij zullen terug!

4.5/5 - Opmerkelijk

Villa vind ik uitstekend, net terug van een week in Villa. De villa zijn precies zoals afgebeeld in foto's, vliegen We van Dublin en als we onze eigen Ryanair vluchten ruim van tevoren boeken dan zoekt u een villa met Villa werd gesuggereerd dat past bij de vluchten.
Slechts een paar minuten van het moderne strand resorts van Maleme en Platanias, stap terug in de tijd als je draaien in de meanderende rijstrook die naar het pittoreske gehucht Metochi, met een geschiedenis die teruggaat tot de 1700 leidt, nog onder de Turkse overheersing Crete toen. Het kleine gehucht is doorspekt met suggestieve steenmuren omliggende eeuwenoude gebouwen gebouwd in verweerde kalksteen, met wijnstokken gedekt pergola's en weelderige tuinen vol met jasmijn en rozen. Het duurt een beetje fantasie om op te roepen een sfeer van weleer, terwijl u geniet van alle comfort voor een ontspannen luxe vakantie.

ElafonisiElafonisi © KalogiannisR @CC
4.5/5 - Opmerkelijk

Wij zijn een familie die een reis in vakantie verhuur deze winter in dit appartement maakte.
De eigenaar is erg vriendelijk en het appartement comfortabel om te ontspannen met grote manieren om te spelen (voetbal, Biljart) voor kinderen.

Het appartement is een goed uitgangspunt vormt, ideaal voor skiën en wandelen.

Een plek om aan te bevelen in het Ertsgebergte!

4.5/5 - Schitterend

Een prachtig uitzicht op de baai van Propriano, een villa van staande voor een droomvakantie met het gezin en een welkom warm door de eigenaars, de superlatieven zijn niet talrijk genoeg om te beschrijven van ons verblijf

4.5/5 - Sensationeel

Alles is op zijn plaats, zeer comfortabele woning goed uitgerust, met een grote groene tuin, vol met bloemen, bomen en het zwembad. De plaats heeft de perfecte combinatie, bent u in het midden van de bergen, maar dicht bij het strand en de stad. Maria en Judith zijn erg aardig en altijd zorg dat u zich comfortabel voelt. We zullen zeker herhalen!!

4.5/5 - Opmerkelijk

Hield dit hotel toen ik voor het eerst in Aprill 2017 bezocht. Het personeel is professioneel en behulpzaam. Het eten in het restaurant is prachtig. De kamer (Queen) was schoon en comfortabel. Ik vond het zo leuk ik weer terugging voor een nacht voor het nieuwe jaar en bracht een ontspannende nacht (terwijl de andere helft ging uit in de stad) naar films kijken.