VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Super

Wij hebben had een kort verblijf, maar gevuld met mooie herinneringen.
De eigenaren zijn mooie en zeer zorgzaam.
De eigenschap is meer dan 1 hectare, en het uitzicht is prachtig.
Het huis en de prachtige zomerkeuken, zwembad, Bowlen... alles was perfect.
Nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en de fijne attenties, en we zullen zeker terug!

Ontdek deze accommodatie
#40003 Provencaals Huis Venterol
4.5/5 - Schitterend

Het huis is een huis van pop met alle comfort en een zeer complete uitrusting.
De eigenaar is gastvrij en vriendelijk.
De prijs is rechts op gemiddelde seizoen, een beetje duur voor het hoogseizoen.
Het enige nadeel is de moeilijkheid om de toegang tot de verhuur, smal pad. Maar de plaats is leuk en het strand blijft weinig overvol met toeristen. Het gebied is prachtig en mooi sterke inwoners. Een echte mooie verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#49974 Natuurstenen Huis Luarca
4.5/5 -  Heel redelijk

Tweede verblijf in dit huisje... rustige, eenvoudige, zeer goed uitgerust keuken, comfortabele bedden, Airconditioning, discrete en zeer goed... gewoon een beetje te klein TV

Ontdek deze accommodatie
#26887 Villa Cébazan
4.5/5 -  Formidabel

Huis bij uitstek geschikt, met het strand en lange wandelingen op de planken langs de nabijgelegen zee.

De omgeving is rustig en het huis is eenvoudig pretentieloze maar met goede ruimte en met alle nodige huishoudelijke en beddengoed.

Busnummer 15 met stopt op 50 meter naar links of rechts bij het verlaten van het huis, stelt u voor €1,90 en 3/4 van een uur op het busstation van Porto, dichtbij de kathedraal en het mooie Sao Bento Station.

De eigenaars wonen in het volgende huis, ze discreet en nuttig.

Ontdek deze accommodatie
#19949 Villa Vila Nova de Gaia
4.5/5 - Excellent

Hemelse plaats, perfecte thuis hulp en 100% service altijd schoon zwembad, waren we beter dan in ons huis, ook op het strand je in een restaurant kiosk gerechten van vis en heerlijke vlees eten. om te proberen om te geloven, Caribische strand met hooguit 10 paraplu's, in het paradijs

Ontdek deze accommodatie
#342 Villa Bari Sardo
5/5 -  Heel goed

We hadden een echt mooie tijd bij Olive Grove Farm. We hadden net een week, maar zal zeker terugkomen volgend jaar of het jaar daarna met een paar vrienden.

Alles was zo goed zoals de website voorspeld. Wij hield van alle grote kamers die goed zijn ingericht en verschillende had blootgesteld stenen muren. Echt oubollig en charmant oud huis, gerestaureerde, hoewel er een beetje effervesce van het gips in een paar kamers beneden was als ik moet me niet voorstellen er geen cursus vocht, maar er bleek geen vocht.

Hield van het zwembad en het omliggende platteland-zeker de uitzichten zijn adembenemend. Het was leuk om te zien een werkelijk gigantische pool die prachtig warm was. Dorpswinkels (2) behield een goede variëteit van voedsel, maar een beetje duur in vergelijking met de supermarkten waar wij heeft het merendeel van onze winkels. U zeker de noodzaak van een auto hier – tenzij je hou van wandelen, hoewel er is nogal een goede busdienst vanuit het dorp dat mijn dochter tweemaal gebruikt.

Abruzzo is zeker een van de betere gebieden van Italië (zijn ze Staten genoemd?) met zeer hoge bergen en weelderige groene velden. Zeker een gevarieerd landschap maar prachtig ongerepte zelfs door toerisme. Afgezien van de stranden (voorkeur Frankovilla naar Pescara) en het zwembad hebben wij niet veel bezienswaardigheden.

Zou heel graag terug te komen voor een langere periode meer te ontdekken – onze week ging veel te snel!

Kevin F.
Eigenaar
04/07/2018
Bedankt voor je review en heel blij dat je een fijne vakantie hebt gehad op Olive Grove Farm. Ik kijk er naar uit je weer te zien.
Ontdek deze accommodatie
#54903 Oude Boerderij Serramonacesca
5/5 - Grandioos

Dit was de tweede keer dat we hebben verbleven in Olive Grove Farm. We werden door enkele vrienden in 2010 en we verbleven hier voor het eerst in de zomer van 2011. Het was goed toen, maar omdat veel meer ontwikkeld. We konden de juiste toegang tot het riviertje aan de onderkant van het land en had een aantal grote familie games. De kinderen vonden spelen in de stroom gebouw dammen - hoewel het water was een beetje koud voor ons. Het huis is mooi met veel ruimte, veel faciliteiten en goede kwaliteit meubels vooral de mooie Italiaanse antieke in wat zij noemen de open ruimte - heeft geen ramen gewoon luiken. De keuken is prachtig en goed uitgerust, maar we vonden de meeste het terras gewoon prachtig uitzicht in alle richtingen en de super zwembad. Serramonacesca (ongeveer 10 min lopen) is een ongerept Italiaans dorp met een aantal aardige mensen en twee bars en de Adriatische Zee was niet al te druk met cleab zandstranden. Volledig prive - we zelfs zwommen in het naakt soms. Tal van externe activiteiten en dingen te doen. Zeker aan te bevelen!

Kevin F.
Eigenaar
04/07/2018
Bedankt dat ik blij ben dat je een fijne vakantie hebt gehad
Ontdek deze accommodatie
#54903 Oude Boerderij Serramonacesca
5/5 - Perfect

Het huis comfortabel schoon en zeer goed verzorgd door de eigenaar.

Prachtig panoramisch uitzicht en het strand van capo comino toegankelijk te voet.

Met de auto bereikt u andere stranden. het gebied zeer is rustig en de eigenaar altijd beschikbaar verzoeken prachtige en vriendelijk.

Mooie vakantie zal zeker

Ontdek deze accommodatie
#39021 Huis Capo Comino

De positie van de boot is geweldig, maar de boot is in slechte conditie schoon zowel binnen als buiten. We hebben eerder verbleven in de boot in 2012, en de voorwaarden waren niet veel beter vandaag. Een echte schande omdat de locatie en het tegen die prijs verdient zeker meer. Het interieur is gevuld met bedden overal, lijkt meer op een retraite dan een verhuur.

Ik zou niet aanraden het te huurIk zou niet aanraden het te huur © maf0334 @CC
Ontdek deze accommodatie
#16152 Binnenvaartschip Parijs 15e arrondissement
5/5 -  Formidabel

Van het vriendelijke personeel aan de aankomst van de boot, Francis en Annick toonde ons alle faciliteiten van het appartement: het is zelfs mooier dan de foto's!

Het appartement is comfortabel, een decoratie keurig en perfect in elk detail, een prachtig uitzicht vanaf het terras, we waren 4 vrienden ingepakt door onze plaats van verblijf!

Partijen bij de ontdekking van Andros, we profiteerde van alle hun tips, ballads, sites, stranden, restaurants (zeer goed ontvangen zowel door Francesco...).

Een wens, kom terug!

Een idee van het verblijf met links het terrasEen idee van het verblijf met links het terras © AnnieBr @CC
Ontdek deze accommodatie
#20214 Huis Kato Fellos
5/5 - Grandioos

We hebben een heerlijk verblijf in Andros in een mooie omgeving.
Ons appartement was zeer comfortabel, ruim en perfect ingericht.
Het Uitzicht van het terras was onvergetelijk!
De eigenaren waren zeer vriendelijk en attent.
Keren we terug naar Andros!

Ontdek deze accommodatie
#20214 Huis Kato Fellos
5/5 -  Heerlijk

We verbleven in deze geweldige villa met de familie en zijn gelukkige momenten doorgebracht in het veld! Het is moeilijk om over te steken van de hosts van een welwillendheid en vriendelijkheid als Marie-Geneviève. We voelde zich hier thuis, voor de betere...

Ontdek deze accommodatie
#19213 Villa Calvi
5/5 -  Heel goed

Dit is een 5 sterren vakantiehuis ipv 4 sterren. ( zie mijn vorige beoordeling RKROLS)

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Opmerkelijk

We waren met 4 paar in het huis. Achter het huis is ruim, schaduwrijke parkeerplaats met unensehbarer toegang.
Zeer ruime woonkamer met volledig uitgeruste keuken, grote koelkast en verstrekking van reusachtige diepvriezer.
De master bedroom is fantastisch mooie badkamer met marmeren tegels - prachtig uitzicht op de zee.
Ook zijn de andere slaapkamers smaakvol ingericht met een eigen badkamer.
Bijzonder indrukwekkend, de zeer grote open terras met een zwembad. Hier zitten en het ononderbroken uitzicht op de zee kunnen genieten van absolute rust - de perfecte plek voor een ontspannen verblijf.
We kunnen raden Villa.

Ontdek deze accommodatie
#49930 Villa Sainte Lucie de Porto Vecchio
4.5/5 -  Heel geschikt

Het huis wordt beschreven. Het is zeer comfortabel, schoon. Gegarandeerde vrede.
Het is gelegen in een hoekje van het paradijs, in de buurt van de Oceaan.
Het onthaal is vriendelijk en al de nodige uitleg hebben ontvangen.
Maura (de eigenaar) is zeer responsieve en zorgzaam. Ze ontmoet nu de mails of SMS.
Iets minder, 2 bedden double140 wellicht worden gewijzigd voor 160 bed of twin bedden (ze creaked veel, het was heel onbeleefd). Het huis ligt op 5 km met de auto vanaf de 1ste PUB en de handel.
We raden sterk aan deze verhuur, de verhouding kwaliteit / prijs is perfect.

Ontdek deze accommodatie
#74674 Natuurstenen Huis Ballyconneely
4/5 -  Heel geschikt

Beschrijving huis stemt helemaal overeen met de werkelijkheid. Eigenaar heel behulpzaam, ook al was hij niet ter plaatse. Naast alle andere bezienswaardigheden is La Grotte de la Salamandere op slechts 5 km een aanrader. Eén van de mooiste grotten die ik ooit heb gezien.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 -  Zonder weerga

We brachten een week van droom in dit prachtige pand, zeer goed ingericht en zeer rustig.

Het zwembad heel goed onderhouden ons vernieuwd gedurende de dag, de uitrusting van de villa is volledig en kwaliteit, het beddengoed is nieuw.

Het kleine dorp van Callas charmant, haar mooie markt en de restaurants zijn erg leuk. Wij komen zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#8641 Villa Callas
4.5/5 -  Heerlijk

Vanaf het begin in het einde dat alles goed is gegaan!

Thomas was zeer perfecte boeking - hij verwelkomde ons zeer attente manier met levering van benodigdheden en hij was zeer attente tijdens uw verblijf zonder opdringerig.

De villa is consistent met de beschrijving en zelfs beter dan de foto's. De villa is comfortabel wonen zelfs als er wind omdat zeer goed ontworpen, het uitzicht is prachtig over de vallei en de zee.

De villa is perfect gelegen om te ontdekken van het eiland Paros... we zullen terugkeren met plezier!

Ontdek deze accommodatie
#23713 Villa Naousa
5/5 - Subliem

Zeer mooie bungalow, compleet met alles wat die u nodig heeft zowel binnen als buiten het huis.
Het heeft een grote ingerichte Terras, moderne meubels in de keuken en de rest. Eigen parkeerterrein, naast de hoofdingang van het appartement.

Verbindingen met het openbaar vervoer zijn bereikbaar in een paar minuten te voet.
Het ligt dicht bij de zee en alle services. De vakantie voor mijn gezin van vijf waren perfect.

Bedankt Maria voor alles. We hopen terug te keren aan het einde van het jaar.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
15/06/2018
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik werk elke dag om mijn appartementen mooier te maken voor de klanten. Ons doel is uw beste vakantie op het eiland.
Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
4/5 -  Super

Prachtig appartement waar we elke zomer sinds terug... en ja, het is al 10 jaar!

Goed geplaatst in de buurt van het dorp te kopen van croissants en het papier op de voet.

Het huis van Jerry en Jackie is altijd super vriendelijk en je bent echt goede tijden.

Het is simpel, ik kan niet gaan ergens anders op vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#6793 Appartement Vallouise
5/5 - Opmerkelijk

Het gebied leent zich uitstekend om te genieten van het strand en het zuiden van het eiland.

Het appartement is leuk, schoon, mooi met een balkon met spectaculair uitzicht, direct aan het strand. Het is goed uitgerust, dicht bij het zwembad en elke dienst.

Het is gratis te parkeren in de buurt van het complex. Ook heeft het openbaar vervoer direct voor het complex. De omgeving staat vol met winkels, supermarkt, restaurants en anderen.

Het transparante strand ligt direct tegenover de hoofdingang.

Echt, perfect om te genieten van de perfecte vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Grandioos

Uitstekende gite: prachtige ligging; comfortabel ingericht, vriendelijke eigenaresse; schitterende omgeving voor wandelen; kanoën; motorrijden etc... en uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ontdek deze accommodatie
#8017 Natuurstenen Huis Laforêt
5/5 - Bewonderenswaardig

Het onthaal was hartelijk, zoals thuiskomen. De kamer is landelijk ingericht met rustige kleuren en mooie materialen. Iedere dag propere handdoeken en een mooi opgedekt bed. Super lekker ontbijt met verse sinaasappelsap.
verschillende koffie naar keuze (latte macchiato).
Het zwembad in een mooi onderhouden tuin, gaf ons de nodige verkoeling.
Ook waren de koelkast met eigen vak een goed idee.

Ontdek deze accommodatie
#15711 Landhuis Tourves
4.5/5 - Schitterend

Zeer mooie eigenares, verstrekt gratis gratis 2 fietsen.
Appartement is ideaal voor gezin met kinderen de auto, is ook een parkeerplaats, indien nodig. Maar kan je alles te voet in Bonassola, het strand ligt op slechts 3 minuten op een vrij vlakke weg. Alles-in-één een hele leuke plek voor een rustige vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#8556 Appartement Bonassola
5/5 - Excellent

Het appartement is de binnenkant van een mooie en vrij complex. Het terras is enorm met meubels en prachtig zeezicht.

Het appartement is schoon, mooi, goed uitgerust. In de buurt van de zee en elke dienst. Privé-parking dicht bij de hoofdingang.
Het was perfect voor ons om terug te komen weer.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4/5 - Bewonderenswaardig

A notre depart on a du régler une somme pour le chauffage pourtant cela n'est pas indiqué dans le tarif alors c'est une mauvaise surprise cela devrait etre notifié

Ontdek deze accommodatie
#36321 Appartement Saint Martin Vésubie
5/5 -  Zonder weerga

Wat te zeggen over deze residentie als het uitstekend met zijn schitterende panoramische leven adviseer ik sterk u zal niet teleurgesteld zijn. Ga daar dat zul je de liefde.

Karim H.
Eigenaar
08/06/2018
Bedankt voor deze terugkeer die ons aanmoedigt om u beter tevreden te stellen.
Ontdek deze accommodatie
#28450 Appart'hotel Souk El Ténine
4.5/5 - Opmerkelijk

Fijn huis, hartelijk ontvangen door de eigenaresse die steeds snel reageerde op onze vragen.
Wij vonden de aparte keuken met ruim serviesgoed, het aparte toilet beneden en de badkamers boven en beneden erg prettig. Er is een kelder waar je je fietsen kunt plaatsen.

Het huisje is een ideale uitvalsbasis om de Grand Ballon op te fietsen en voor de deur kun je de fietsroute door de wijngaarden oppakken.

Bakker op loopafstand en 3 min met de auto grote supermarkt.

Voor ons is deze woning huren voor herhaling vatbaar!

Ontdek deze accommodatie
#50055 Oude Boerderij Issenheim
4.5/5 -  Zonder weerga

Vakantiehuis volledig volgens de aankondiging, comfortabel en goed uitgerust.

Een mooie start van de dag met een ontbijt in de zon tijdens het kijken naar de rug en weer van de zwaluwen!

Zeer schoon en goed onderhouden huisje.

Grote welkom van de eigenaar. Goede uitvalsbasis voor het verkennen van de regio.

Zeer aangenaam verblijf. Het is raadzaam.

Ontdek deze accommodatie
#7273 Dorpshuis Treignes
4/5 -  Keurig

We waren 17 mensen, met inbegrip van 8 tieners. Het huis op 2 etages met alle comfort, (goede bedden, afwasmachine, grote koelkast, grote woonkamers, terrassen...

Tieners waren in staat om hun leven op één verdieping te maken. Zeer mooie locatie in 2 niet het zwembad, wandelen en strand.

Uitzonderlijke plaatsen we Halfa herinneringen!

Het uitzicht op het meerHet uitzicht op het meer © FREEDOMROCK @CC
Ontdek deze accommodatie
#65359 Chalet Malbuisson
4.5/5 -  Heel goed

Niet te missen deze villa als uw begroting u toestaat...

Onmogelijk om teleurgesteld en onvergetelijke momenten gegarandeerd...
Kortom, een oase van rust die het al moeilijk om te vertrekken...

Ontdek deze accommodatie
#18494 Villa Anthéor
4.5/5 -  Heel redelijk

De locatie is ideaal gelegen in Calvi over te laten aan de ontdekking van deze stad vol verrassingen!

Rustig in het Park van Campo di Fiori en een charme die werkt elke keer!
Roem aan de eigenaar voor de inrichting van het hele gebied!

Ontdek deze accommodatie
#19213 Villa Calvi
4/5 -  Zonder weerga

Hartelijk welkom van de eigenaren.

Het appartement is comfortabel en functioneel. Het is goed gelegen in het hart van de stad en vlakbij de pier naar de eilanden.

Chioggia is een charmant klein stadje met zijn kanalen. Ze is ook levendig en beschikt over goede restaurants.

Ontdek deze accommodatie
#35712 Appartement Chioggia
5/5 - Excellent

We werden heel hartelijk ontvangen door Marie-Geneviève en we voelden ons vanaf de eerste momenten.
Huis boot Nautilus, wat een vreugde om te verblijven in een echte kunstwerk geïnstalleerd... De kinderen waren enthousiast en nam het spel, moeilijk om te zeggen dat ze moeten gaan...

Ik dank het team van Campo Di Fiori schorten nu voor en maak van deze magische momenten.

Het Park is erg leuk. Mooie seizoen naar u en we hopen binnenkort terugkomen!

Jean-Charles G.
Eigenaar
30/05/2018
Patricia hallo,
Wat een plezier om je te lezen.
Dank u voor uw complimenten en voor die goede tijden samen.
We zijn heel blij omdat je dat bent.
Zeer
snel onder de zon van Calvi.
Met vriendelijke groet,
Marie-Geneviève & Het team van Campo di Fiori.
Ontdek deze accommodatie
#19213 Villa Calvi
5/5 -  Formidabel

Mooi huis, een boot huis waardoor reizen, een prachtig park met triggers en barbecue gebieden. Wij zullen terug thats for sure.

Jean-Charles G.
Eigenaar
30/05/2018
Valérie & Thierry hallo,
Bedankt voor deze mooie terugkeer.
Het was een genoegen om jou te hebben.
Kom terug wanneer je wilt, je bent thuis.
Tot snel,
Jean-Charles
en Marie-Geneviève
Campo di Fiori, charmante huizen
Ontdek deze accommodatie
#19213 Villa Calvi
4.5/5 -  Super

Een droom vakantie! Een goed onderhouden park, een boot huis ongelooflijk ontworpen, een zeer behulpzame medewerkers. Een leuk adresje.
Gefeliciteerd en bedankt.
Barthelemy familie.

Jean-Charles G.
Eigenaar
30/05/2018
Claire Hallo,
Hartelijk dank voor deze geweldige evaluatie.
Ik kijk ernaar uit je te zien in de Calvi-zon.
Jean-Charles en Marie-Geneviève
Campo di
Fiori, charmante huizen
Ontdek deze accommodatie
#19213 Villa Calvi
5/5 - Onvergetelijk

We een paar dagen doorgebracht in deze prachtige plaats in de buurt van Setúbal en Troia thuis was fantastisch. Gloednieuw en een geweldige spel! Het strand ligt 5 minuten van het huis na het naar beneden een paar stappen. Het strand was goed voor ons. Het was privé.

Mary heeft alles gedaan zodat onze scène perfect is! De aankomst was een kaas van Azeitão en wijn! Super! 5 sterren zal zeker.

Ontdek deze accommodatie
#28274 Appartement Azeitão
4.5/5 -  Super

Dit is de beste plek om te verblijven in Cochin. Goede gastvrijheid en eten is gewoon geweldig. Ik beveel deze plek voor familie en koppels.

-Bedankt, Nikhil Sebastian

Ontdek deze accommodatie
#61963 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Cochin (Kochi)
4/5 -  Heel redelijk

Allemaal heel mooi.
super mooi verhuurder hamer uitzicht naar zee

Ontdek deze accommodatie
#7987 Studio Oostende
5/5 - Excellent

Gite parfait pour les amoureux de la nature et du calme
Accueil chaleureux de la part des propriétaires qui font partager avec passion l'amour de leur région
A recommander sans réserve

Ontdek deze accommodatie
#252 Origineel Huis Casabianca
5/5 -  Heel goed

Prachtig chalet, zeer goed geplaatst, je bent vertrokken!
Zeer gastvrij. Ik zou sterk aanbevelen.

Ontdek deze accommodatie
#11411 Bergchalet Le Villaret du Nial
5/5 - Perfect

Paar jaar geleden die mij en mijn man Frans-Polynesië bezocht. Reserveer online een plaats voor ons om te verblijven in Tahiti, hebben we besloten. Ik heb gevonden online deze bungalow en het boek alleen omdat de prijs redelijk was en onze begroting passen. Wat een verrassing!

Foto's zijn niet goed genoeg om te laten zien van de schoonheid van deze plek. De eigenaars zijn ongelooflijk, mooi, goede mensen. We worden vrienden en herinneringen voor het leven maken. Hoop dat sommige dag de kans om terug te gaan naar de zelfde plaats te hebben.

De bungalow is comfortabel, bieden privacy en de keuken is groot, goed uitgerust.

Prachtige plek, schitterend uitzicht, absoluut harmonie voor de beste vakantie ooit! Dank u!

weergaveweergave © mimito @CC
TuinTuin © mimito @CC
regenboogregenboog © mimito @CC
Ontdek deze accommodatie
#49712 Bungalow Mahina
4/5 - Sensationeel

Eind april, waren we in de Camargue. De accommodatie was zeer schoon en ideaal gelegen voor ons: naast een village (Les Saintes Maries de la Mer) en nog steeds zeer dicht bij de natuur. Het "huisje" (een onderdeel van vijf gebouwd samen eenheden) was uitgerust met de nodige, had een klein terras, die ging op het water. We hebben genoten. Het had ook een klein bos en een barbecue, we mochten gebruiken.
Voor twee personen, was het goed gemaakt door het plein. Voor vier personen zou het in ieder geval, als het weer zo koud als tijdens ons verblijf was, te verkleinen.

Ontdek deze accommodatie
#30441 Buitenhuisje Saintes Maries de la Mer
4/5 -  Formidabel

We waren gasten van Liliana gedurende zeven dagen met onze kinderen van acht en vier jaar oud.
De woning is gelegen in een rustige en aangename locatie, gemakkelijk te bereiken van zowel de ruimte van de Mis die Melbourne en omgeving.
Liliana begroette ons zeer beleefd.
Het huis is comfortabel en kenmerken.
Er zijn al voldoende ruimte om te ontspannen en te zorgen voor hun privacy.
In de onmiddellijke nabijheid zijn er alle diensten.
We raden het.

Liliana V.
Eigenaar
17/05/2018
het was een genoegen om je gehost te hebben! en misschien tot ziens in de toekomst!
Ontdek deze accommodatie
#45402 Appartement Gosaldo
4/5 -  Formidabel

Sylvie en Alain die we zeer goed in deze weelderige tuin ontvangen werden vol met geschiedenis en bloemen. Veel dieren (kippen, katten, konijnen, muggen) waren ook zeer gastvrije ;)

Ons huis was erg mooi en functioneel en er is geen twijfel dat wij op ons volgende bezoek aan de Heilige zal terugkeren.

Ik adviseer hoogst!

Ontdek deze accommodatie
#76730 Maisonette Terre de Haut
4.5/5 -  Zonder weerga

Het huis is rustig - alleen van een afstand, hoor je rustig een snelweg geluid - en zeer in de buurt van een karakter behouden. Man is een met de auto snel in het centrum of bij de volgende halte van de bus direct in de stad Gent voor het verplaatsen van de bus. In het huis is alles wat die u nodig heeft beschikbaar; de breedte van het bed is uitgerust met een goede matras. De grote tuin met oude bomen is prachtig. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam.

Ontdek deze accommodatie
#9049 Huis Mariakerke
4/5 -  Prima

Zeer mooie verhuur, alles werkte perfect. Iets veel lawaai door de dakbedekking van het aangrenzende huis, want we mochten blijven langer vanaf de dag van vertrek. Huis, goed ingerichte, enigszins rommelig met decoratie en schilderijen.

Ontdek deze accommodatie
#43881 Huis Oltingue
5/5 - Perfect

Het appartement is goed gelegen - Ferrara, maar de omgeving is veel rustiger dan in de stad.

Het is onafhankelijk van de andere appartementen in het gebouw, heeft een aparte ingang.
Het is zeer schoon en goed ingericht. Een mooie tuin kan ook worden gebruikt. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Volledig raden wij deze plaats.

Ombretta F.
Eigenaar
15/05/2018
BEDANKT EWELINA. HET WAS EEN PLEZIER OM JE MOOIE FAMILIE ALS MIJN GAST TE HEBBEN.
Ontdek deze accommodatie
#16845 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij San Martino
4.5/5 -  Heel redelijk

Dankzij Gisele en Alexis voor hun huis in deze mooi gerenoveerde hoeve.

Extra bed toegestaan ons te verblijven in dezelfde kamer 5 (kinderen 9-7-5). Kinderen genoten van het verwarmde zwembad, paarden, katten, is zijn geliefde soep House, gebakjes...

Goed gelegen in de buurt van de schatten van de Soule en omgeving: Verna, Holzarte, Kakueta, Laas kasteel, Saint-Blaise ziekenhuis...

Mooie herinneringen, nogmaals bedankt!

Ontdek deze accommodatie
#73621 Oude Boerderij Arrast Larrebieu
4/5 - Klasse

Sinds 2000 heb ik vaak met mijn ouders in het huis. Het was wat we nodig hadden alles wat beschikbaar is en als de tijd iets werkte niet het was onmiddellijk vervangen of gerepareerd. Het huis is erg gezellig, met een kleine tuin, barbecue en terras. De foto's komen overeen met de huidige stand. Aan de ligt Haan op ongeveer 1 km afstand en de dichtstbijzijnde supermarkt 600m. Het is ook verzorgd voor dierenliefhebbers en ruiters. Honden zijn toegestaan, en in de buurt is een manege waar je paard rijdt naar het strand kunt boeken. De eigenaren zijn erg vriendelijk en vriendelijk en ze naast de deur is er ook bijna altijd benaderbaar als er vragen zijn. Ik zou zo weer gaan!

TerrasTerras © EllenA @CC
TerrasTerras © EllenA @CC
VijverVijver © EllenA @CC
Zij-ingangZij-ingang © EllenA @CC
VijverVijver © EllenA @CC
Ontdek deze accommodatie
#37455 Oude Schuur De Haan

Zoals hierboven kan niet geloven dat deze s ** t gat is nog steeds wordt geadverteerd. Ik schreef en vroeg om een terugbetaling van het geld betaald maar zelfs nog nooit kreeg een reactie. Hier zijn wat meer foto's zoals gezegd eerder vermijden de plaats.

Betegelde vloerBetegelde vloer © KarenMitch @CC
Vuile tabelVuile tabel © KarenMitch @CC
Kinderkamer Kinderkamer © KarenMitch @CC
Tuinmeubilair Tuinmeubilair © KarenMitch @CC
Afgedankte Tennisbaan Afgedankte Tennisbaan © KarenMitch @CC
Ontdek deze accommodatie
#31292 Andalusisch Huis Puerto Lumbreras
5/5 - Bewonderenswaardig

Dit appartement huurde ik voor mijn zoon die kwam naar Miami. De locatie is geweldig, omdat zeer veilige, rustige en zeer Kortbij alle animatie, strand, openbaar vervoer en winkels. Ik was zeer gerustgesteld door de buurt en ook omdat hij had ter beschikking in het appartement, huishoudelijke pdt, wasmachine in de residentie, apparatuur toestellen boven. Heel goed ingericht. Zeer schoon. Ik kon krijgen in aanraking meerdere malen met de eigenaar die zeer specifieke informatie gaf. Het moet gewoon een droogrek voor Wasserij, en misschien de gordijnen meer blackout voor de nacht.
Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur.

Ontdek deze accommodatie
#14689 Studio Miami Beach
4.5/5 -  Keurig

De rest van de vakantie volledig succesvol. Hoge kwaliteit cottage en mooie en authentieke plek. Rust, natuur, uitgangspunt van bezoeken aan de prachtige steden Albigenzische en Quercy, en uitstekende wandelingen in deze prachtige Gorges van de Aveyron (ondanks de wolken en de lage temperatuur van onze week...). Discretionaire bevoegdheid van de eigenaars, altijd beschikbaar en goed advies. Aanbevelen! Monique en Anan Bedankt voor deze uitwisselingen.
Naleving van een prachtige natuur.
Mr. Le Meur Quimper

aan de voet van de huur!aan de voet van de huur! © samlm22 @CC
Ontdek deze accommodatie
#53321 Oude Schaapskooi Bruniquel
5/5 - Subliem

Hallo, ten eerste wil ik bedank de ontvangst en de sympathie van onze gasten ook wat betreft hun advies over de faciliteiten en bezoeken ter plaatse op dit prachtige eiland van Moorea.
De bungalow is zeer goed gelegen, voeten in het water met een turquoise blauwe lagune die kunt u de praktijk veilig zeekajakken en Palm snorkelen masker en snorkel om te zetten in uw koffer.
Een auto wordt aangeraden, kunt u huren van AVIS tijdens uw landing van de veerboot, wij boeken in Papeete en we het voertuig naar Moorea hersteld.
Het station tot de bungalow dit feit goed de wegen zijn goed onderhouden.
Voor liefhebbers van duiken maakte een reis naar plezier duik 5mn met de auto sinds de bungalow dat ik zo dicht bij de klant met een benadering aanbevelen van delen en voor het milieu van de zeebodem van dit prachtige eiland respect.

De bungalow zijn echt geweldig, groot overdekt terras, barbecue, ligstoelen ect... de TOP.

Ik zou terug dat het brandt. Nogmaals dank aan de eigenaar.

Ah snel. KUIKEN.

Stingray laguneStingray lagune © MFURON @CC
Schildpad van de laguneSchildpad van de lagune © MFURON @CC
Hibiscus duwen rond het tariefHibiscus duwen rond het tarief © MFURON @CC
Het grote terras van de bungalowHet grote terras van de bungalow © MFURON @CC
Een van de room van het tariefEen van de room van het tarief © MFURON @CC
Ontdek deze accommodatie
#8696 Faré (typisch huis in Polynesie) Haapiti
5/5 - Opmerkelijk

Zeer goed verblijf in de Costa Blanca, we werden verliefd op het resort van Denia, deze stad is geweldig. Er is iets voor alle leeftijden. Restaurants zijn aan de top, het strand is in de buurt (in feite twee stappen) is schoon en goed onderhouden. Het appartement is super handig, is er ruimte en het was erg schoon toen we aankwamen. Het is met groot genoegen dat we zullen terugkeren. Ik beveel dit pand en meer de eigenaar is erg meegaand. Dankjewel!!

Sylvie D.
Eigenaar
12/05/2018
Het antwoord is laat, maar ik heb net de beoordelingen ontdekt en plotseling hoe ik op de mening moet reageren .....
Ik dank u zeer voor uw vertrouwen
en dit met genoegen dat ik u voor toekomstige vakantie zal verwelkomen.
Ontdek deze accommodatie
#22417 Appartement Dénia
5/5 - Excellent

Ik beveel u dit appartement die geweldige locatie is heeft het strand van Denia.

We waren 2 koppels, en we hebben de auto geplaatst, en genoten, het strand, en toen we gaan naar het winkelcentrum wilden, namen we de bus die voorbij gaat voor het huis... ook de top. Denia is geweldig!

Wij allen veel, opnieuw gewaardeerd!

Een welgemeende dank u aan de eigenaar.

Sylvie D.
Eigenaar
12/05/2018
Ik dank u zeer voor uw vertrouwen en dit met genoegen dat ik u voor toekomstige vakantie zal verwelkomen.
Ontdek deze accommodatie
#22417 Appartement Dénia
4/5 -  Heerlijk

We zijn in de boot, altijd dit complex, dit keer verbleven we in deze en een andere appartement van dezelfde eigenaar. We waren verrast door de zorg en goed uitgerust dat zij zijn. Ze hebben sexy Tower, Strijkijzer, haardroger, koffie-/ theevoorzieningen, waterkoker, broodrooster, TV met internationale zenders en vooral alle, prachtig strand en zee uitzicht. De omgeving van het zwembad is prachtig en rustig. De situatie is perfect voor winkelen en ontspanning. Het dorp van Morro Jable is slechts een paar minuten, wandelen langs de promenade, erg leuk. We loved it en we komen snel terug.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
4.5/5 - Klasse

We hadden het genoegen een lang weekend in dit appartement, op 100 meter van het strand doorbrengen.

Het appartement is erg mooi, we waren 9 (2 koppels en 5 kinderen) en op geen enkel moment voelden we ons verkrampt.
Zeer goed uitgeruste en smaakvol ingericht. Perfect om te genieten van het strand, maar ook voor een bezoek aan de regio: Sète minuten is een must.
Cyclus tracks die we niet hebben nog de tijd om te proberen, maar die staan op de lijst van dingen te doen!

Daniele en Didier zijn zeer gastvrij en al het mogelijke doen om ervoor te zorgen dat we een goed verblijf besteden.

Ontdek deze accommodatie
#19198 Natuurstenen Huis Galargues
4.5/5 - Onvergetelijk

We waren in twee appartementen, in hetzelfde appartementencomplex, voor een bezoek aan het eiland, het is de perfecte omgeving voor het.
Beide behoren tot dezelfde eigenaar. Dit appartement is met name in zeer goede staat, voorzien van alles wat die u nodig hebt.
Het uitzicht op zee vanaf het terras zijn mooi. De wifi werkt met grote snelheid. Televisie heeft internationale zenders, in verschillende talen.
Er is eigen parkeergelegenheid, naast het appartement, zeer comfortabel.

Alles was perfect, hopen we terug te keren van de zoon.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4.5/5 -  Heerlijk

We waren in dit appartement, voor een bezoek aan het eiland, het is de perfecte omgeving voor het.
De bungalow is zeer mooi, uitgeruste, lichte, heeft alles wat die u nodig hebt.
De terras-patio is enorm. De wifi werkt met grote snelheid. Televisie heeft internationale zenders, in verschillende talen. Er is eigen parkeergelegenheid, naast het appartement, zeer comfortabel.

Alles was perfect, hopen we terug te keren snel.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Bewonderenswaardig

We brachten grote vakantie in Altafulla, die is een mooi dorp met goede restaurants in de buurt, een speeltuin, dat onze kinderen hebben hield erg veel van, en een mooie Romeinse villa aan twee niet.
Het appartement is heel schoon en mooi, zeer dicht bij het strand. Er is een gesloten balkon waar kinderen veilig kunnen spelen en een mooie tuin voor het eten. Het is rustig en schaduwrijk. En vooral de eigenaars zijn schattig, zeer beschikbaar hebben voor gezorgd dat we een goede vakantie. Kortom, ik u dit appartement warm aanbevelen.
Bedankt, Maria en snel!

Amélie

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 -  Super

We vier nachten doorgebracht en we zijn blij, het huis is groot, comfortabel en heeft een ongelooflijk uitzicht en vooral je frisse lucht en rust kan ademen. Het huis is zeer schoon en met alles wat je moet thuis. Ana heerlijk nuttig. Het is raadzaam het zonder aarzeling.

Ontdek deze accommodatie
#49974 Natuurstenen Huis Luarca
4.5/5 - Perfect

De eigenschap is prachtig gelegen en we genoten van onze tijd daar. De hosts zijn altijd aardig en behulpzaam. Over het geheel genomen, we hadden een prachtige zomervakantie en daarom willen aanbevelen de Villa.

Ontdek deze accommodatie
#50415 Villa Eforie Nord
4.5/5 - Opmerkelijk

Het appartement is erg ruim en we hadden een super kamer voor 3 volwassenen en 1 kind.
De hele omgeving is zeer Kinderfreundlich - hond, kat, konijn, trampoline, gigantische grote speeltuin, Tafeltennis, enz. De steun van de fam. Kane is geweldig, het probleem is het niet alleen oplossingen.
De vakantieboerderij Kane gebruiken we weer op het juiste moment.

Ontdek deze accommodatie
#37838 Oude Boerderij Wadelsdorf
5/5 - Opmerkelijk

Zeer comfortabele, goed uitgeruste Caravan. Alles, wat u nodig hebt. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Dank aan Heather en David!

Ontdek deze accommodatie
#15251 Stacaravan Inverness
5/5 - Fantastisch

Tussen berg en opmerkelijke dorpen is het huisje van Mireille en Alex ideaal voor wandelaars voor bezoekers die willen de mensenmassa 's nachts voorkomen.

De kamer, comfortabele en ruime, open op een veranda voor gasten die van het uitzicht op de bergen en de prachtige tuin genieten kunnen. Het is ook opgegeten ontbijt, zowel hartige en verfijnd, aangezien alles wordt bereid door Mireille, die zelfs zijn brood, heerlijk als zijn yoghurt, maakt haar jam, niet te vergeten haar uitstekende cakes - genoeg te houden van een dag met geheel naar tevredenheid van eten lokale en biologische producten.

Slagroom op de taart, Mireille en Alex zijn schattig, en we hadden veel plezier om te praten met hen. Ze kennen hun regio en uitstekend advies, naast het feit dat gepassioneerd zijn. Kortom, een uitzonderlijke woning.

Een favoriet voor ons ook!

Ontdek deze accommodatie
#15541 Bergchalet Walbach
4.5/5 - Excellent

Zicht Magnifiek is gewoon magnifiek !
Mooie omgeving, wandelen, fietsen, heel aangenaam. Dank voor de vriendelijke ontvangst. Alle noden aanwezig voor groot en klein. Niet alleen het zicht is magnifiek, ook het vakantiehuis. Tot volgende keer !

Ontdek deze accommodatie
#74247 Plattelandshuis Heuvelland
4.5/5 - Klasse

ZICHT MAGNIFIEK
Zeer mooie accommodatie
Interessante omgeving
Cosy
Hartelijke ontvangst
Te veel wind, spijtig maar helaas :-)

Mekkerende geitjes
Amaai, we komen zeker terug !
Gezellig
Nieuwe dingen ontdekt
Inrichting dik in orde
Fantastische bedden
Ikke ben content
Eigen kweek was niet ver weg
'K weet niets meer, alles was voortreffelijk.

Ontdek deze accommodatie
#74247 Plattelandshuis Heuvelland
5/5 - Excellent

We hadden een zeer aangenaam verblijf (te kort helaas!). Alles was perfect zelfs beter. Zeer goede geluidsisolatie, geen verband met en veel ruimte om te voldoen aan de sporters (ballen van petanque, badminton, ping ping,...). We vonden de zeer mooie dorpjes in de buurt (lussan, roque op Cèze, Montclus, Goudargues,...). Bovendien, Ludovic en Karine snel beantwoord al onze vragen.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 -  Heerlijk

Prachtig huis volledig in overeenstemming met de foto's.

We hebben allemaal genoten.

Om te reserveren zonder matiging.

Bedankt John!

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 -  Keurig

Geweldige locatie met zeer aardige eigenaars te luisteren. Als het mogelijk is om nu opnieuw.
Duizend dankzij de eigenaar voor zijn medeleven, in de hoop te volgend jaar terugkeren.

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 -  Prima

Zeer schoon, zeer goed gelegen appartement (2 min. lopen naar het strand), goed uitgerust. Auto's worden geparkeerd in de tuin.

Het onthaal was zeer goed.

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 - Subliem

Grote villa, zeer rustig. goed uitgangspunt voor wandelaars. we echt genoten van deze week

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4/5 -  Heel geschikt

We werden gastvrij ontvangen in het ruime en zuivere appartement.
Heerlijk geslapen en genoten van een uitgebreid ontbijt.
Gisela had zelfs nog appeltjes voor ons op de terugreis.
Zeker aan te raden.

Ontdek deze accommodatie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 - Opmerkelijk

We hebben voelde me comfortabel vanaf het eerste moment. Uit de warme groet met warme houtvuur en een zeer goede fles rode wijn, gestemd zowat tot het vertrek. Angela gaf ons veel interessante tips voor uitstapjes in de regio.
Het huis is zeer goed uitgerust en laat geen wens open. Die rust is op zoek, er meer dan prima. Laatste maar niet in het minst de gezellige zon Terras, bloem en kruid tuin slijtage op. We hebben in ieder geval terugkomen. Dan brengen wij meer tijd. Klaus en Christa

Ontdek deze accommodatie
#60546 Boerderijtje Bonnay
4/5 -  Heel redelijk

Ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de Opaalkust.

Het huis is goed onderhouden.

Ontdek deze accommodatie
#60960 Villa Audresselles
5/5 - Grandioos

We vonden het huis, zeer ruime en gezellig. Met alle nodige gebruiksvoorwerpen.

Ideale plek om te verbreken, absolute rust. Vele wandelingen in de buurt van de Pyreneeën en de mooie.

Michel T.
Eigenaar
21/04/2018
De Belgen zijn ook buitengewoon !! We wachten nog steeds ongeduldig op ze ... Bedankt voor je reactie. We zijn erg geraakt door deze delicatesse. We wensen je een mooie zomer en blijven tot je beschikking voor een volgend verblijf. Met vriendelijke groet.
Ontdek deze accommodatie
#71605 Bergchalet Accous
4.5/5 - Subliem

Een appartement bijou, vers gerenoveerde, zeer goed uitgeruste en 5 minuten van het metrostation Picoas.
Adelina gastvrijheid is voorbeeldig geweest. Fruit, koekjes en frisdranken liet in de koelkast.
We raccomandons dit appartement op 100%!

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 -  Magnifiek

Mooi en Grand Lodge! We stap niet echt op en alles is gedacht en gedaan zodat vakantiegangers het hoofd om hun essentiële hebben: het bos, de paarden, de terugkeer naar zelf, slapen, lezen, koken, douchen aan de Italiaanse of de trampoline... That's according to smaak. Voor kinderen, heeft het ronduit verloren paradijs gevonden. En zelfs binnen het huisje! Werkelijke oppervlakte: 90 m2. Voelde gebied: dubbele. En de eigenaren zijn zoals wij hen wensen voordat je gaat: gastvrije, aanwezig maar niet te catchy in hun passies, warm en goed advies. Een beetje meer onverwachte: Gaston, de wonderbaarlijke hond van een wonderbaarlijke bed!

Tania S.
Eigenaar
20/04/2018
De Belgen zijn ook buitengewoon !! We wachten nog steeds ongeduldig op hen ...
Ontdek deze accommodatie
#18915 Ranch Soucht
4.5/5 - Fantastisch

Perfecte verhuur. De eigenaar is werkelijk aardig en zeer responsief.

We hadden een geweldige vakantie. Het is raadzaam dit appartement, zeer goed gelegen en overeenkomt met wat we zochten.

We hopen zeker terug te keren...

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla