VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 - Onvergetelijk

We waren in twee appartementen, in hetzelfde appartementencomplex, voor een bezoek aan het eiland, het is de perfecte omgeving voor het.
Beide behoren tot dezelfde eigenaar. Dit appartement is met name in zeer goede staat, voorzien van alles wat die u nodig hebt.
Het uitzicht op zee vanaf het terras zijn mooi. De wifi werkt met grote snelheid. Televisie heeft internationale zenders, in verschillende talen.
Er is eigen parkeergelegenheid, naast het appartement, zeer comfortabel.

Alles was perfect, hopen we terug te keren van de zoon.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4.5/5 -  Heerlijk

We waren in dit appartement, voor een bezoek aan het eiland, het is de perfecte omgeving voor het.
De bungalow is zeer mooi, uitgeruste, lichte, heeft alles wat die u nodig hebt.
De terras-patio is enorm. De wifi werkt met grote snelheid. Televisie heeft internationale zenders, in verschillende talen. Er is eigen parkeergelegenheid, naast het appartement, zeer comfortabel.

Alles was perfect, hopen we terug te keren snel.

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
4.5/5 - Bewonderenswaardig

We brachten grote vakantie in Altafulla, die is een mooi dorp met goede restaurants in de buurt, een speeltuin, dat onze kinderen hebben hield erg veel van, en een mooie Romeinse villa aan twee niet.
Het appartement is heel schoon en mooi, zeer dicht bij het strand. Er is een gesloten balkon waar kinderen veilig kunnen spelen en een mooie tuin voor het eten. Het is rustig en schaduwrijk. En vooral de eigenaars zijn schattig, zeer beschikbaar hebben voor gezorgd dat we een goede vakantie. Kortom, ik u dit appartement warm aanbevelen.
Bedankt, Maria en snel!

Amélie

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 -  Super

We vier nachten doorgebracht en we zijn blij, het huis is groot, comfortabel en heeft een ongelooflijk uitzicht en vooral je frisse lucht en rust kan ademen. Het huis is zeer schoon en met alles wat je moet thuis. Ana heerlijk nuttig. Het is raadzaam het zonder aarzeling.

Ontdek deze accommodatie
#49974 Natuurstenen Huis Luarca
4.5/5 - Perfect

De eigenschap is prachtig gelegen en we genoten van onze tijd daar. De hosts zijn altijd aardig en behulpzaam. Over het geheel genomen, we hadden een prachtige zomervakantie en daarom willen aanbevelen de Villa.

Ontdek deze accommodatie
#50415 Villa Eforie Nord
4.5/5 - Opmerkelijk

Het appartement is erg ruim en we hadden een super kamer voor 3 volwassenen en 1 kind.
De hele omgeving is zeer Kinderfreundlich - hond, kat, konijn, trampoline, gigantische grote speeltuin, Tafeltennis, enz. De steun van de fam. Kane is geweldig, het probleem is het niet alleen oplossingen.
De vakantieboerderij Kane gebruiken we weer op het juiste moment.

Ontdek deze accommodatie
#37838 Oude Boerderij Wadelsdorf
5/5 - Opmerkelijk

Zeer comfortabele, goed uitgeruste Caravan. Alles, wat u nodig hebt. De eigenaren zijn erg aardig en behulpzaam. Dank aan Heather en David!

Ontdek deze accommodatie
#15251 Stacaravan Inverness
5/5 - Fantastisch

Tussen berg en opmerkelijke dorpen is het huisje van Mireille en Alex ideaal voor wandelaars voor bezoekers die willen de mensenmassa 's nachts voorkomen.

De kamer, comfortabele en ruime, open op een veranda voor gasten die van het uitzicht op de bergen en de prachtige tuin genieten kunnen. Het is ook opgegeten ontbijt, zowel hartige en verfijnd, aangezien alles wordt bereid door Mireille, die zelfs zijn brood, heerlijk als zijn yoghurt, maakt haar jam, niet te vergeten haar uitstekende cakes - genoeg te houden van een dag met geheel naar tevredenheid van eten lokale en biologische producten.

Slagroom op de taart, Mireille en Alex zijn schattig, en we hadden veel plezier om te praten met hen. Ze kennen hun regio en uitstekend advies, naast het feit dat gepassioneerd zijn. Kortom, een uitzonderlijke woning.

Een favoriet voor ons ook!

Ontdek deze accommodatie
#15541 Bergchalet Walbach
4.5/5 - Excellent

Zicht Magnifiek is gewoon magnifiek !
Mooie omgeving, wandelen, fietsen, heel aangenaam. Dank voor de vriendelijke ontvangst. Alle noden aanwezig voor groot en klein. Niet alleen het zicht is magnifiek, ook het vakantiehuis. Tot volgende keer !

Ontdek deze accommodatie
#74247 Plattelandshuis Heuvelland
4.5/5 - Klasse

ZICHT MAGNIFIEK
Zeer mooie accommodatie
Interessante omgeving
Cosy
Hartelijke ontvangst
Te veel wind, spijtig maar helaas :-)

Mekkerende geitjes
Amaai, we komen zeker terug !
Gezellig
Nieuwe dingen ontdekt
Inrichting dik in orde
Fantastische bedden
Ikke ben content
Eigen kweek was niet ver weg
'K weet niets meer, alles was voortreffelijk.

Ontdek deze accommodatie
#74247 Plattelandshuis Heuvelland
5/5 - Excellent

We hadden een zeer aangenaam verblijf (te kort helaas!). Alles was perfect zelfs beter. Zeer goede geluidsisolatie, geen verband met en veel ruimte om te voldoen aan de sporters (ballen van petanque, badminton, ping ping,...). We vonden de zeer mooie dorpjes in de buurt (lussan, roque op Cèze, Montclus, Goudargues,...). Bovendien, Ludovic en Karine snel beantwoord al onze vragen.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 -  Heerlijk

Prachtig huis volledig in overeenstemming met de foto's.

We hebben allemaal genoten.

Om te reserveren zonder matiging.

Bedankt John!

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 -  Keurig

Geweldige locatie met zeer aardige eigenaars te luisteren. Als het mogelijk is om nu opnieuw.
Duizend dankzij de eigenaar voor zijn medeleven, in de hoop te volgend jaar terugkeren.

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 -  Prima

Zeer schoon, zeer goed gelegen appartement (2 min. lopen naar het strand), goed uitgerust. Auto's worden geparkeerd in de tuin.

Het onthaal was zeer goed.

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 - Subliem

Grote villa, zeer rustig. goed uitgangspunt voor wandelaars. we echt genoten van deze week

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4/5 -  Heel geschikt

We werden gastvrij ontvangen in het ruime en zuivere appartement.
Heerlijk geslapen en genoten van een uitgebreid ontbijt.
Gisela had zelfs nog appeltjes voor ons op de terugreis.
Zeker aan te raden.

Ontdek deze accommodatie
#68301 Bungalow Immenhausen
4.5/5 - Opmerkelijk

We hebben voelde me comfortabel vanaf het eerste moment. Uit de warme groet met warme houtvuur en een zeer goede fles rode wijn, gestemd zowat tot het vertrek. Angela gaf ons veel interessante tips voor uitstapjes in de regio.
Het huis is zeer goed uitgerust en laat geen wens open. Die rust is op zoek, er meer dan prima. Laatste maar niet in het minst de gezellige zon Terras, bloem en kruid tuin slijtage op. We hebben in ieder geval terugkomen. Dan brengen wij meer tijd. Klaus en Christa

Ontdek deze accommodatie
#60546 Boerderijtje Bonnay
4/5 -  Heel redelijk

Ideaal vertrekpunt voor het verkennen van de Opaalkust.

Het huis is goed onderhouden.

Ontdek deze accommodatie
#60960 Villa Audresselles
5/5 - Grandioos

We vonden het huis, zeer ruime en gezellig. Met alle nodige gebruiksvoorwerpen.

Ideale plek om te verbreken, absolute rust. Vele wandelingen in de buurt van de Pyreneeën en de mooie.

Michel T.
Eigenaar
21/04/2018
De Belgen zijn ook buitengewoon !! We wachten nog steeds ongeduldig op ze ... Bedankt voor je reactie. We zijn erg geraakt door deze delicatesse. We wensen je een mooie zomer en blijven tot je beschikking voor een volgend verblijf. Met vriendelijke groet.
Ontdek deze accommodatie
#71605 Bergchalet Accous
4.5/5 - Subliem

Een appartement bijou, vers gerenoveerde, zeer goed uitgeruste en 5 minuten van het metrostation Picoas.
Adelina gastvrijheid is voorbeeldig geweest. Fruit, koekjes en frisdranken liet in de koelkast.
We raccomandons dit appartement op 100%!

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 -  Magnifiek

Mooi en Grand Lodge! We stap niet echt op en alles is gedacht en gedaan zodat vakantiegangers het hoofd om hun essentiële hebben: het bos, de paarden, de terugkeer naar zelf, slapen, lezen, koken, douchen aan de Italiaanse of de trampoline... That's according to smaak. Voor kinderen, heeft het ronduit verloren paradijs gevonden. En zelfs binnen het huisje! Werkelijke oppervlakte: 90 m2. Voelde gebied: dubbele. En de eigenaren zijn zoals wij hen wensen voordat je gaat: gastvrije, aanwezig maar niet te catchy in hun passies, warm en goed advies. Een beetje meer onverwachte: Gaston, de wonderbaarlijke hond van een wonderbaarlijke bed!

Tania S.
Eigenaar
20/04/2018
De Belgen zijn ook buitengewoon !! We wachten nog steeds ongeduldig op hen ...
Ontdek deze accommodatie
#18915 Ranch Soucht
4.5/5 - Fantastisch

Perfecte verhuur. De eigenaar is werkelijk aardig en zeer responsief.

We hadden een geweldige vakantie. Het is raadzaam dit appartement, zeer goed gelegen en overeenkomt met wat we zochten.

We hopen zeker terug te keren...

Ontdek deze accommodatie
#72089 Appartement Altafulla
5/5 - Perfect

Prachtig appartement rook nog steeds nieuw voor... smaakvol en functioneel perfect locatie en dicht bij voorzieningen en de zee zullen zeker terug in September aan te bevelen!!!

Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols
5/5 - Sensationeel

Wij zijn een Duitse gepensioneerde m/v echtpaar uit de buurt van Hamburg / Duitsland en we hadden een geweldige tijd in het gezellige en mooi ingerichte appartement in Calpe 01.März 2018 tot 21 April 2018.
Elke ochtend wij aten ontbijt op het grote balkon voor zon en zag de Middellandse Zee en de promenade. Als de wind iets sterker was, kunnen we een glazen wand trekken over het hele oppervlak. Het balkon kon was dan graag een wintertuin en uitzitten laat en nacht en genieten van de Sangria met ijs. Ook u kan genieten van de zon op de dag de twee zorgen. Elke ochtend we in het verwarmde zwembad op grond van Residentie Paraiso Mar, dat is waren gratis voor de gasten. Een geweldig matras was in het tweepersoonsbed in de slaapkamer. Alles wat het hartje begeert, was aanwezig in het appartement, was er helemaal niets. Zeer vriendelijk personeel als conciërge en de schoonmaak dames. Het was niet de laatste vakantie voor ons hier. Wij terugkeren aan u.
Contact via iha.com.de naar de eigenaar Karin was zeer eenvoudig en ook de boeking gemakkelijk. Kreeg stuurden we naar de mail van de sleutel voor alle deuren naar het zwembad.
Dank u zo veel liefde Karin.

Anke en Ernst j

Ontdek deze accommodatie
#18303 Appartement Calpe
5/5 - Perfect

Met mijn familie besloten hebben we om te weten persoonlijk de festivals gehouden in Sardinië tijdens het carnaval.
We hadden gezien iets op TV na een vriend vertelde ons over zijn ervaring in de zomer, op het zomercarnaval gehouden aan de kust bij Cardedu, rechts naast de appartementen.
We reisden van Ogliastra heel Sardinië om niet te missen de bekendste benoemingen.
Zeker een onvergetelijke ervaring!
Afgezien van het carnaval, dit deel van het eiland is mooi en biedt ongerepte plaatsen, niet ver van de zee en de bergen.
Dankzij Giorgio en zijn familie voor de stipte bijstand en voor de zeer nuttige aanwijzingen.
We zullen spoedig weer ontmoeten.
Martin, Sarah, Antony en Sophie

Giorgio C.
Eigenaar
18/04/2018
Goedemorgen mevrouw Moreira.

Wij danken u voor uw vriendelijke woorden en hopen u snel weer te zien.

Een aanhankelijke knuffel van Sardinië.

Giorgio,
Simonetta en Riccardo
Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 -  Heerlijk

Groot, schoon en mooi ingericht vakantiehuis!
We hebben meteen thuis gevoeld. Zeer mooie hosts.
Op elk gewenst moment!

Zonsondergang op het strandZonsondergang op het strand © Klehrma @CC
Ontdek deze accommodatie
#6249 Villa Black Rock (Tobago)
4.5/5 - Fantastisch

Kijk niet verder, of ergens anders. Dit is Marie en Paul dat hij moet gaan.

Het huis, in een tropische vegetatie, is zeer hoog, opmerkelijk ingericht, rustig, schoon. Het ligt dicht bij een mooi strand van wit zand, bijna privé (geen toegang van de weg).

Het koraalrif beschermt de golven en aquatische dieren in het wild is prachtig op deze locatie (leopard roggen, schildpadden, haaien).

Paul zal u uitleggen van het milieu en het leven in Mahé en geven u de duikstekken. Mary keuken goddelijk. Met echte vrijgevigheid, de wens om te behagen.

De eigenaars, die komt in de buurt, zijn zeer discreet, maar beschikbaar. We hadden een heerlijk verblijf bij Glacis. Kijk niet verder, of ergens anders. Het is hier te zijn...

Ontdek deze accommodatie
#42619 Villa Glacis
5/5 - Fantastisch

1000 Bedankt en proficiat aan Alexander voor haar personeel en de beschikbaarheid ervan.

Mooie zeer comfortabele goed ingerichte kamer. Goed ontbijt met verse producten van kwaliteit extra's.

Helaas konden we niet dineren in het restaurant, maar we zullen terug belofte!

Elizabeth

Ontdek deze accommodatie
#15453 Huis Castillonnès
4.5/5 - Onvergetelijk

We zijn hier voor de tweede keer dus vorig jaar we wat leuks namen. Het huis is mooi is de eigenaar is altijd beschikbaar indien nodig. Zwembad, ontspanning, bezoeken... maar geluk. Volgend jaar hoop ik.

Bedankt voor de pot honing!

Bruno G.
Eigenaar
11/04/2018
Altijd fijn om je weer te zien. Tot binnenkort, hoop ik.
Ontdek deze accommodatie
#5649 Villa Tremês
4.5/5 - Fantastisch

Zoek niet verder! We hebben 11 dagen in Griekenland verbleef en slechts een nacht verbleven op deze locatie! We hadden enkele geweldige gastheren en niet zo groot maar de toppen van deze locatie zoveel hen waardoor je het gevoel welkom en enthousiast om te helpen op welke manier! ze ontmoet ons waar we waren gaf ons voedsel dat was geweldig en gaf ons een ritje naar de veerboot met geen enkel belang gehecht. Ze zijn echt het voorbeeld om te emuleren!

Ontdek deze accommodatie
#18632 Studio Naxos
4.5/5 - Klasse

Op een gril besloten hebben we om te genieten van een moment van ontspanning. We boekten het huisje van Papitou. Wij zijn niet teleurgesteld.
De cabine is mooi en erg leuk...
Er gingen we met onze hond die veel waardering heeft voor de wandelingen in het bos achter het huisje.
Maar ik heb te vertellen u over Papitou en Mamitou die zeer gastvrije, warme zijn en op hetzelfde moment zo discreet mensen. We hadden zelfs niet de indruk dat ze er waren.
Bovendien, als gastheer, biedt Mamitou ons een volledige lade van heerlijke pasteitjes

Ontdek deze accommodatie
#70586 Chalet Hockai
5/5 - Sensationeel

Het was een van de beste ervaring van ons leven!
Everithing was geweldig.

Ze bood ons een goede shuttleservice naar het vliegveld, de geplukte ons omhoog.

Mij en mijn vrouw waren erg blij toen we op onze kamer aankwamen, kamer had een geweldig uitzicht op zee, het was zeer schoon en we hebben genoten van de beste zonsondergangen in ons leven.
Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij en de eigenaren waren zeer vriendelijk met ons.

We vonden enkele van de activiteiten die zij aanbieden, met name de stadsrondleidingen en de quad safaris. Eten was geweldig. We vonden de plaats.

Hopelijk kom snel terug.

Dit is een afgelegen strand we bezochten wanneer we een auto gehuurd, Agios Gordios is het mooiste strand Dit is een afgelegen strand we bezochten wanneer we een auto gehuurd, Agios Gordios is het mooiste strand © GreyG @CC
Ontdek deze accommodatie
#46580 Traditionele Woning Agios Gordios
4.5/5 - Excellent

Het ontbijt was perfect en we echt genoten van ons verblijf wounderful.

De locatie is goed en dankzij de mensen die schattig waren.

We komen altijd terug!!!

Ontdek deze accommodatie
#18632 Studio Naxos
5/5 -  Heel goed

Perfect!!
Het ontbijt was zeer stevig en de barbecue avond perfect!!
Hen om te doen dus ook met Stavros en we hadden een geweldige tijd!
Aanbevelen!!
Komen zeker terug!!

Ontdek deze accommodatie
#18632 Studio Naxos
5/5 - Onvergetelijk

Erg mooi, wij zijn ontvangen door de kapitein en zijn vrouw. U hebt ons aanbevolen naar de volgende plaatsen van belang in Maastricht en een plattegrond van de stad. De cabine is heel mooi ingericht en het was groter dan we dachten. We hebben een zeer leuke avond in Maastricht en ontbijt de volgende ochtend echt goed aan boord had. ... Wij zou het opnieuw doen in ieder geval alles bij elkaar.

Ontdek deze accommodatie
#31614 Binnenvaartschip Maastricht
5/5 - Excellent

Het verblijf was geweldig. Het appartement overtrof onze verwachtingen, het milieu is groot (er is zelfs een supermarkt) en urbanisatie is geweldig voor kinderen en volwassenen.

José A.
Eigenaar
04/04/2018
Voor ons is het erg belangrijk om u een rustige vakantie te bezorgen, zonder onvoorziene omstandigheden en om u thuis te laten voelen, als uw enige zorg, uw welverdiende rust.
In dit geval, toen alles gemakkelijk was, is het heel gemakkelijk om te proberen dat alles goed gaat.
Heel erg bedankt voor alles en ik hoop je snel te zien in Costa Ballena.
Ontdek deze accommodatie
#45110 Appartement Rota
5/5 - Excellent

Een geweldige tijd in een prachtige plek. Prachtig en zeer persoonlijk ingerichte huis, grote natuurlijke tuin, prive zwembad, we hield van alles. Veel beter dan geadverteerd.

Ontdek deze accommodatie
#42749 Villa Carvoeiro
5/5 - Excellent

Ik heb getest een heleboel b & b overal in Frankrijk, maar de Farigoule blijft voor mij een magische ervaring! Allereerst door de persoonlijkheid en de vriendelijkheid van Patrick klikte onze gastheer met wie wij hebben mijn vrouw en ik onmiddellijk het. Het goede humeur en delen zijn sterke waarden aan de Farigoule. Op dergelijke een punt dat we vrienden thuis voelen. Ook hadden we de kans om te voldoen aan andere gasten van Bretagne en het noorden met wie wij aperitieven, petanque, zwembad delen... Dus bedankt Patrick voor deze mooie week wij zijn niet klaar om te vergeten! Dus voor alle liefhebbers van mensen, kom delen, en goede humor, blindelings naar de Farigoule!

Ontdek deze accommodatie
#16681 Provencaals Huis Baudinard sur Verdon
5/5 - Fantastisch

Het huis is zeer comfortabel, de eigenaar zeer vriendelijk, wij waren heel tevreden met ons verblijf. De omgeving is mooi, perfecte stranden met kristalhelder water. Ik beveel het voor iedereen op zoek naar rustige vakantie dubbele op zee.

Ontdek deze accommodatie
#35526 Villa Stavros
4.5/5 -  Heerlijk

We huurden deze mooi huis met vrienden voor St. Patrick's day. Het is functioneel, zeer groot en ideaal voor een grote familie of een groot aantal mensen. De weergave van de lough corrib is mooi. David Pearson is een bijzonder attente en attent, host waarmee contacten snel en vriendelijk zijn.
Wij raden deze verhuur voor zijn rust, zijn visie. en de nabijheid van Galway (40 minuten).

Ontdek deze accommodatie
#23302 Huis Headford
5/5 -  Heel goed

Vanaf de eerste momenten dat contact Christina, komen met de hoffelijkheid en de kwaliteit... u begrijpt dat door uw vertrouwen in wat u bieden, een goede start te hebben een goede vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
5/5 - Perfect

Hallo, we gonna een week vakantie in de villa terug en ik moet zeggen dat we een zeer mooie tijd gehad.

Alles is zoals beschreven, en de eigenaar is luisteren. Het zwembad en de villa zijn zeer schoon. Ontspannen week in een rustgevende plek.

We zullen terugkeren met groot genoegen Laurence

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Klasse

Estuvinos mij en mijn familie in dit prachtige huis gelegen in de prachtige stad Santiago de Cuba.

Een plaats gelegen recht in het hart van de stad, zeer dicht bij alle importantres te bezoeken.

Alina C.
Eigenaar
23/03/2018
Bedankt vriend, een plezier om je thuis te hebben, kom snel terug
Ontdek deze accommodatie
#41918 Stadshuis Santiago de Cuba
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een geweldig verblijf!
De cabine is comfortabel en goed gelegen (gemakkelijke toegang en weg van de weg).
Binnenkant, alles is gedaan om u zich thuis voelt.

Niets ontbreekt.

Ontdek deze accommodatie
#19937 Bergchalet Châtel
5/5 -  Keurig

We hadden een fantastisch verblijf. Christian begroet ons met een glimlach en legde de attracties van de regio.
Grote decoratie mix van China, vintage enz...
Onze hond heeft de omheinde tuin.
Aanbevelen...

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains

Ruime kamers met opslag. Jammer dat de bedden te klein voor volwassenen naast 1 m 80 zijn.
4 kamers kijken uit op de straat, luidruchtig.
Ruime, hoewel een beetje gedateerd en met gescheurde sofa's lounge.
Mooie badkamers.
Onlangs gerenoveerde keuken, maar een gemiddelde kwaliteit apparaten.
Mooie skigebieden locker.
Sauna schoon maar niet getest.
Tuin met schommel dat uitkijkt op een gebouw (niet geweldig voor de jacuzzi...).


Het huishouden had niet gedaan onderaan (stof).

Zwart punt: een zeer slechte ontvangst van de eigenaar, die wordt niet gevraagd hoe het verblijf was, en wie maakt een object dat verdwenen terwijl ze niet voor hen staat deed te komen. Resultaat zijn wij verplicht om door te gaan naar de kassa zijn storting om terug te gaan!

We zullen niet.

Buiten Buiten © JJH3 @CC
Ontdek deze accommodatie
#55881 Chalet La Chapelle d'Abondance
5/5 -  Heel geschikt

Ondanks het grijze weer, heerlijk verblijf in een gezellig vakantiehuis.

Ontdek deze accommodatie
#74978 Bungalow Chalet Vresse sur Semois
5/5 - Bewonderenswaardig

Een charmante woning gelegen aan het ene uiteinde van een uitzonderlijke land, omarmen van de Oceaan en trillen op het ritme van de cycli van de zon, de seizoenen en het leven zelf.

Uit het wild naar de getemde, natuur is schitterend, zowel rond het huis en verder op andere sites! In het huis is er ook een buffet van brochures aanbieding veel dingen om te doen of te bezoeken.

Hemel met deze blauw huisje... Ja is Ja dit het! ✌Hemel met deze blauw huisje... Ja is Ja dit het! ✌ © DylanC @CC
De zon achter het huis De zon achter het huis © DylanC @CC
Een paar minuten rijden van de prachtige landschappen Een paar minuten rijden van de prachtige landschappen © DylanC @CC
Ideaal om te ontspannen... Ja, het is me! U kunt het zelfde doen!Ideaal om te ontspannen... Ja, het is me! U kunt het zelfde doen! © DylanC @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
5/5 - Bewonderenswaardig

Echt heel goed. In goede conditie, uitstekende locatie en zeer compleet ingericht appartement.

Het appartement is goed gelegen en we hadden een fantastisch verblijf met attente personeel.

Dicht bij strand, winkels, restaurant, bus kortom echt ideaal als vakantiewoning.

Prijs/kwaliteitverhouding onverslaanbaar en mijn verblijf!

Dank u

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
4.5/5 - Grandioos

Mooi helder huis van alle gemakken.
Was alles echt schoon en in perfecte staat.
Alles is gedaan om de makers het meest aangename verblijf mogelijk. Alles is tot in de puntjes gepland. Daarnaast is hij zeer rustig, een echte traktatie!

Het verwarmde zwembad is dat een zeer aanzienlijke moet.

We had echt een geweldige vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Excellent

Het appartement is zeer goed gelegen naast de bushalte, Metro merken van Pombal 5 minuten.
Voorsprong naar het centrum duurt nog 5 minuten, zo perfect.

Verslag van kwaliteit / prijs zeer goed, het appartement is heel schoon en zonnig.

De eigenaren hebben alles voorbereid voor onze receptie: fijne attenties met fruit, koffie en boter! Dank u!

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
3.5/5 -  Correct

Winter's tale in Morinesio. We mochten een week doorbrengen in de besneeuwde Morinesio met 14 personen. Het kleine stadje is mooi! Paolo heeft ontving ons warm en zorg van alle. De tweepersoonskamers zijn erg leuk en de keuken van Massimo absoluut geadviseerd!

Ontdek deze accommodatie
#41060 Origineel Huis Stroppo

De advertentie vermeldt 1 slaapkamer maar is niet waar, er is een kamer met bedden en kleine table.la kamer is donker, geen duidelijkheid als gevolg van het noorden tegenover. Schakel het licht de dag om te zien. Het ontbreekt de waterkoker, koffiezetapparaat, kommen... TV storing en van een ander tijdperk: ze is gewoon goed in verandering, geen terras. De koelkast is te koud: geen manier om te bevestigen omdat knop zit vast. Voorzieningen in de badkamer... ontbreekt, 10 dagen na ons vertrek op zoek naar een ander juister verhuur, verhuur zogenaamd voor 3 mensen ik weet niet of ze de 3e!

KeukenKeuken © chalbosq @CC
Ontdek deze accommodatie
#70417 Studio Santa Luzia
4/5 - Sensationeel

Prima huis, groot en schoon. De eigenaars zijn er wel maar je ziet ze nauwelijks, veel privacy.

Ontdek deze accommodatie
#5196 Appartement Matrei in Osttirol
5/5 -  Heerlijk

Jaren zijn verstreken sinds ik verbleef in het appartement van Scerne di Pineto (destijds die het portaal is niet toegestaan om te posten beoordelingen), maar ik heb een prachtige herinnering van mijn vakantie in Abruzzo. De regio zit te wachten om ontdekt te worden, naast de zee zijn er vele mooie plekjes in termen van zowel natuurlijke en artistieke. Het appartement is zoals u kunt zien in de foto, comfortabel ingerichte, vlekkeloos en compleet met alles wat die u nodig hebt om te genieten van een ontspannen vakantie zonder problemen. De zee is erg in de buurt van het huis (100-150 mt). Het gebied leent zich ook met de fiets, dankzij de fietsroute die kilometer en kilometer kustlijn, tussen de zee en dennen bossen doorloopt worden bezocht. De eigenaren zijn erg vriendelijk, gastvrij en klaar om te accepteren van elke aanvraag en informatie te verschaffen over dingen te zien en te ontdekken. Zeer goede lokale gerechten, met typische restaurants tegen billijke prijzen. Ten zeerste aanbevolen.

De keuken, kleurrijk en functioneelDe keuken, kleurrijk en functioneel © MARIAPIA @CC
De promenade op 100 meter van het appartementDe promenade op 100 meter van het appartement © MARIAPIA @CC
De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets)De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets) © MARIAPIA @CC
Roseto degli Abruzzi, slechts 3 km van ScerneRoseto degli Abruzzi, slechts 3 km van Scerne © MARIAPIA @CC
Een van de stranden in het gebiedEen van de stranden in het gebied © MARIAPIA @CC
Ontdek deze accommodatie
#62594 Appartement Scerne di Pineto
5/5 -  Formidabel

Corfu is prachtig, dat de accommodatie is in een prachtige locatie, dicht bij de zee, een prachtig zwembad (met ligbedden en parasols, hoge kwaliteit en met ruimte tub) beschikbaar gratis aan alle vakantiegangers in het gebied). In een paar minuten die kunt u het bereiken van de verschillende delen van het eiland, zijn de wegen heel glad en gemakkelijk. Het appartement is klein maar comfortabele, compleet met alles. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam om te reageren en indien nodig ingrijpen. Ten zeerste aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#9181 Studio Acharavi
3.5/5 -  Heel correct

Wil terugkomen... wie weet misschien volgend jaar?

Ontdek deze accommodatie
#1794 Appartement Aime la Plagne
4.5/5 - Fantastisch

Leuk appartement, goed ontworpen en functioneel. De vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de eigenaren waren positief hebben sommige gezondheidsproblemen (met dank aan de vissen van de hoeksteen!); Wij zullen nooit hen niet genoeg bedanken. het plezier van het zwembad, de nabijheid van Triolet, stranden, van "Popo" (traditionele plaatselijke supermarkt waar u alles kunt vinden) maakt een perfecte plek om te bezoeken het noorden en oosten van het eiland. Zeer goede kwaliteit-/ prijsverhouding, zij moet de aanwezigheid van een schoonmaakster een keer per week vast.

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
5/5 -  Zonder weerga

Ruim, comfortabel en net huis met prachtige ligging voor wie van de natuur en rust houdt.
Vriendelijke verwelkoming met voldoende informatie. Eigenaars zijn bij vragen gemakkelijk te bereiken.

Peggy P.
Eigenaar
04/03/2018
Bedankt Katrien voor de fijne reactie op jullie verblijf in onze vakantiewoning. Groetjes, Peggy
Ontdek deze accommodatie
#63381 Plattelandshuis Hillegem
4.5/5 -  Heel geschikt

Mooi landhuis, handig voor het bezoeken van Flanders: nauwelijks een uur reistijd voor een bezoek aan Brugge, Gent en Antwerpen.
Het huis is zeer comfortabel, de tuin en het terras zijn erg leuk.
De eigenaren zijn ook erg leuk: ze snel reageren op onze verzoeken en hebben zelfs een harde vindt u ons wat ping pong ballen zodat we in de tuin tafeltennissen kunnen!
Een geweldig verblijf!
Dank u

Peggy P.
Eigenaar
04/03/2018
Bedankt voor het leuke antwoord!
Ontdek deze accommodatie
#63381 Plattelandshuis Hillegem
4.5/5 -  Super

We genoten van een zeer ruime woning met alle voorzieningen, verwarmd en comfortabel na een bezoek aan vele plaatsen tijdens de dag. De eigenares zeer aandachtig naar onze behoeften. Er waren slechts drie maar prima voor veel meer mensen.

Peggy P.
Eigenaar
04/03/2018
Bedankt voor het leuke antwoord!
Ontdek deze accommodatie
#63381 Plattelandshuis Hillegem
4/5 -  Heerlijk

Wij zijn stamgasten in het bed and breakfast en we waren gecharmeerd door de kwaliteit van de opvang van de Jonquière.

Voelden we ons direct thuis. Het huis is erg mooi en de meester van het huis zet je op hun gemak bij aankomst. Maaltijden zijn eenvoudig maar zeer goed met streekproducten (waaronder rillettes!). Als u wilt wandelen is er een bos gewoon in de buurt.

Het is raadzaam om deze b & b!

Ontdek deze accommodatie
#30327 Origineel Huis Bouloire

Huis uitvoeren naar beneden en slecht onderhouden, niet in overeenstemming met de foto's, dating. De tuin lijkt verlaten, het zwembad is vuil (absoluut niet effectief robot), de terrassen gekoloniseerd door onkruid. Het woord tapijt is twijfelachtig en gekleurd, de kamer onthullen enorme sporen van kalksteen. Het meubilair is beschadigd. Het huis, vloeren, muren, gerechten zijn vuil. Geen van de fietsen waren werking. De waarde van het beschamend.

Meubels voor de badkamer op de begane grond met deur van AskewMeubels voor de badkamer op de begane grond met deur van Askew © NoAxTo @CC
Gebroken douche bar - zaal van de Democratische Republiek CongoGebroken douche bar - zaal van de Democratische Republiek Congo © NoAxTo @CC
Schijnbare roest op de voet van de glans op de keukentafel van melamineSchijnbare roest op de voet van de glans op de keukentafel van melamine © NoAxTo @CC
Twijfelachtig en oude gebruiksvoorwerpenTwijfelachtig en oude gebruiksvoorwerpen © NoAxTo @CC
Ontdek deze accommodatie
#35763 Villa Le Pian Médoc
4/5 -  Keurig

Gastvrouw zeer vriendelijk en zeer nette appartement.
We voelde als thuis

Véronique D.
Eigenaar
24/02/2018
Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήριά σας. Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά :)
Ontdek deze accommodatie
#76705 Appartement Castell Platja d'Aro
5/5 - Excellent

We raden deze plek harte - het was boven verwachting.

Mooie en zeer grote olijf Tuin, eigen ingang rechts in de zee, loopafstand naar een grote lokale visrestaurant. Het huis is ruim en heeft een echte landelijke ambiance, keuken is groot en goed uitgerust, twee terrassen en een gezellige vuur in de grote zaal plaats.

We vond het heel erg leuk en hebben geprofiteerd van de tuin en huis zo veel als we kunnen.

Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
4/5 - Schitterend

Ik moest een ondersteuning voor een belangrijk bezoek aan het ziekenhuis door Cona, riep ik 4 dagen eerder, ik vond comfortabele kamer en behulpzame eigenaren

de kamerde kamer © CostanzaF @CC
de badkamerde badkamer © CostanzaF @CC
de kamerde kamer © CostanzaF @CC
Ontdek deze accommodatie
#21895 Appartement Ferrara
3.5/5 -  Acceptabel

Het huis is mooi. Zeer goede locatie en verzorgd tot in het kleinste detail.

Slechts een vangst: sommige badkuipen en douches in het huis hebben geen schaduw, die wordt verergerd omdat de artisjokken zijn verstopt en water spatten door alle partijen.

Dit is het enige nadeel. Dat u douche en alle krijgt verloren. De badkamer van de kamer hierboven heeft geen gordijn in het venster dat u vanaf de straat ziet.

Ontdek deze accommodatie
#675 Huis Fuendetodos
4/5 -  Magnifiek

Klein appartement maar goed team welk niveau keuken of opslag.

Het appartement ligt dicht bij winkels, restaurants en de ski met de stoeltjeslift runs in de buurt.

Er is een parkeerterrein voor auto.

Wij hield van het uitzicht!

Ontdek deze accommodatie
#30753 Appartement Entrèves
4.5/5 -  Zonder weerga

Dit huis uit golven zen bij binnenkomst; We sy voelt goed nu.
De tuin was zonnig! in februari in het zuiden! Hotel is warm en vriendelijk met veel advies en de Bay-van-som mooie.

Zeeën het strand baden vervolgens is te voet: geweldig!

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains
5/5 - Excellent

We verbleven twee dagen dit huis was het paradijs dankzij man zijn schip is geweldig deden we de branding perfect is.
Bedankt weer voor de pot wij herinneren de planter SuperbeComme zwembad Jacuzzi nogmaals bedankt en see you soon

Ontdek deze accommodatie
#61185 Studio Ngor
5/5 -  Super

Dit was een perfecte vakantiehuis. Wij vielen in liefde met het en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Alles over het was zo mooi. Het was uitstekend geschikt voor het zien van het lake district

Steve H.
Eigenaar
16/02/2018
Geachte Sue. Bedankt voor uw vriendelijke opmerkingen, het wordt echt heel op prijs gesteld en bedankt, ook voor het opnieuw boeken van dit jaar, het is altijd geruststellend om te weten dat we het goed doen.
Ontdek deze accommodatie
#44327 Natuurstenen Huis Ravenstonedale
4/5 -  Prima

Christiane is een warme en gastvrije gastvrouw ze we verzonnen van prachtige tour buiten de gebaande nogmaals hartelijk dank en proficiat!

Ontdek deze accommodatie
#56524 Huis Güllük
5/5 -  Heel geschikt

We waren niet in Bretagne voor de eerste keer, maar dit was ons beste verblijf tot nu toe, aangezien het huis een intense Bretonse atmosfeer straalt. Een keuken waar u echt goed kan koken en veel ruimte voor iedereen, ook op de gronden u vindt zijn rustige plek. Het huis is uitgerust als opgegeven, er blijven veel details van de originele staat en geven u een huiselijke gevoel. Plouha behoudt veel originele, dit is nog niet een grote toeristische menigte en er zijn afzonderlijke plaatsen en winkels. Wie neemt zijn fiets, zal de tour van de ochtend naar het stokbrood vangen als een ontspannen gevoel. De eigenaren zijn werkelijk aardig en behulpzaam, krijg je goede tips als je ze wilt. U nauwkeurige Routebeschrijving en intensief contact heeft zelfs voor de vakantie. Eigenlijk zou u hebben om hier te komen weer...!

ontspannende strandenontspannende stranden © GabrieleV @CC
Ontdek deze accommodatie
#61153 Longère Boerderij Plouha
5/5 - Excellent

Dank u zowel voor een geweldig verblijf. Schoorsteen branden, de schoonheid van het landschap, wandelen rond

Ontdek deze accommodatie
#60932 Natuurstenen Huis Chirols
5/5 -  Super

Zeer aangenaam verblijf, het hotel beschikt over een zomerverblijf met veel groene ruimte buiten parkeren is erg handig, het strand komt in 3 minuten lopen en er zijn vele restaurants in de buurt... Eenvoudige maar zeer comfortabele en functionele... Ik adviseer het zeer veel helemaal.

Mijn uitzicht vanuit het appartement.Mijn uitzicht vanuit het appartement. © RobertaBar @CC
Ontdek deze accommodatie
#62783 Appartement Cirò Marina
4.5/5 -  Keurig

Het prachtig gelegen chalet , met superuitzicht op het Mont-Blanc massif ligt op circa 500 meter lopen van een leuke ouderwetse lift naar het plaatselijke plateau waar de skilessen voor de kleintjes starten en waar vanaf je verbinding hebt met het enorme skigebied van St.Gervais en Megève. (Evasion)
Het chalet is goed geoutilleerd met 1 nieuwe badkamer (toilet separaat) met ligbad en een gedateerde badkamer met
douche en toilet beneden. De woonkamer met open keuken en open haard is gezellig ingericht en heeft evenals het grote zonnige balkon een prachtig uitzicht op het Mont-Blanc massief.
Hou rekening met gehorigheid van de 3 slaapkamers boven, beneden is de grote slaapkamer " geluiddicht" .
Het was overal op de pistes heerlijk rustig (januari) , nergens wachttijden ondanks het enorme en populaire skigebied.
skipas rond de € 250,= voor 6-daagse pas (ook makkelijk per dag te kopen rond de € 50 per dag of € 42 voor 4-uurs pas. Zomers zal het hier waarschijnlijk minstens even mooi toeven zijn met veel wandel en mountainbike mogelijkheden. Zeer goede value -for -money. Wij hebben genoten en komen hier zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#65700 Houten Chalet Saint Nicolas de Véroce
4/5 - Excellent

Hoffelijkheid, vriendelijkheid en een mooie plaats waar we hadden een heerlijke vakantie. Calasetta is ook een gastvrije land met sterke tradities van Ligurië gemakkelijk geïntegreerd in de cultuur van Sardinië, een betoverende plek en rijk aan cultuur.

Ontdek deze accommodatie
#7602 Villa Calasetta
4.5/5 -  Heerlijk

Een huis dat zijn drie huizen, met een mooie binnenplaats met elkaar gemeen, die 's nachts wordt een spectaculaire filmzaal ter ere van de naam van het huis van de cinema. Ingericht met exquise smaak, vindt u film fans knipogen naar haar alle hoeken.
Overweldigende collectie van films beschikbaar voor iedereen. En boeken zijn ook onmisbaar titels over de zevende kunst.
U hebt om te uploaden naar uw dak op wolkenloze nachten. De overpeinzing van volledig sterrenhemel is moeilijk te vergeten.
Rust, warmte, dit alles en meer u in deze hoek van het zuiden, ideaal voor families vindt, paren, eenzaam...
En vergeet niet om te zeggen "Hallo" aan Mayte, alma mater plaats. Zijn sympathie, zijn passie, zijn kennis van de regio toegevoegd een plus aan uw verblijf. Laat uzelf worden geadviseerd door het. En, niet aarzelen, geworden.

Teresa M.
Eigenaar
13/02/2018
Beste Jose Maria, we zijn blij dat je zowel met als bij La Casa del Cine in Níjar hebt genoten, we danken je in het bijzonder omdat je ons hebt toegestaan FOCUS te geven op onze liefde voor Cinema, soms beseffen we niet wat we hebben. We hopen je weer te hebben!
Ontdek deze accommodatie
#13260 Dorpshuis Níjar
5/5 -  Heel goed

Appartement uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Reiniging, decoratie en uitzonderlijke apparatuur, een luxe. Behandeling met de uitstekende eigen. De stad, een charme, Salamanca altijd opgewonden. Goede ervaring, te herhalen, een aanrader.

Spreuk van de Salamancan nacht.Spreuk van de Salamancan nacht. © RaulMSanchez @CC
Rocío S.
Eigenaar
13/02/2018
Hartelijk dank voor de beoordeling Raúl.

We hopen u snel weer te zien in ons vakantieappartement La Rana de Salamanca.

Groeten en tot ziens.
Rocío
Sendín.
Ontdek deze accommodatie
#32377 Appartement Salamanca
4/5 -  Heel geschikt

We verbleven een geweldig verblijf in de villa Jador Fort van Frankrijk. Inderdaad, het is ideaal gelegen, staat het voor een bezoek aan het noorden en het zuiden, door het vinden van de rustige avond bij het grote zwembad.

Beschrijving komt overeen met op elk gewenst moment van de aankondiging met slechts een kleine verduidelijking op het niveau van toegankelijkheid. Inderdaad, er is een grote trap tot op het niveau van de villa die sommige mensen ergeren kan. We waren een paar, maar er is echt een heleboel ruimte zelfs voor 6 personen.

Het is raadzaam geen probleem, de eigenaren zijn vriendelijk, beschikbaar en discrete terwijl het leven op het terrein.

Wij danken hen voor hun gastvrijheid.

Hugues en Sandrine DW

Ontdek deze accommodatie
#44021 Natuurstenen Huis Fort de France