VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Perfect

Prachtig appartement rook nog steeds nieuw voor... smaakvol en functioneel perfect locatie en dicht bij voorzieningen en de zee zullen zeker terug in September aan te bevelen!!!

Ontdek deze accommodatie
#49275 Appartement Es Pujols
5/5 - Sensationeel

Wij zijn een Duitse gepensioneerde m/v echtpaar uit de buurt van Hamburg / Duitsland en we hadden een geweldige tijd in het gezellige en mooi ingerichte appartement in Calpe 01.März 2018 tot 21 April 2018.
Elke ochtend wij aten ontbijt op het grote balkon voor zon en zag de Middellandse Zee en de promenade. Als de wind iets sterker was, kunnen we een glazen wand trekken over het hele oppervlak. Het balkon kon was dan graag een wintertuin en uitzitten laat en nacht en genieten van de Sangria met ijs. Ook u kan genieten van de zon op de dag de twee zorgen. Elke ochtend we in het verwarmde zwembad op grond van Residentie Paraiso Mar, dat is waren gratis voor de gasten. Een geweldig matras was in het tweepersoonsbed in de slaapkamer. Alles wat het hartje begeert, was aanwezig in het appartement, was er helemaal niets. Zeer vriendelijk personeel als conciërge en de schoonmaak dames. Het was niet de laatste vakantie voor ons hier. Wij terugkeren aan u.
Contact via iha.com.de naar de eigenaar Karin was zeer eenvoudig en ook de boeking gemakkelijk. Kreeg stuurden we naar de mail van de sleutel voor alle deuren naar het zwembad.
Dank u zo veel liefde Karin.

Anke en Ernst j

Ontdek deze accommodatie
#18303 Appartement Calpe
5/5 - Perfect

Met mijn familie besloten hebben we om te weten persoonlijk de festivals gehouden in Sardinië tijdens het carnaval.
We hadden gezien iets op TV na een vriend vertelde ons over zijn ervaring in de zomer, op het zomercarnaval gehouden aan de kust bij Cardedu, rechts naast de appartementen.
We reisden van Ogliastra heel Sardinië om niet te missen de bekendste benoemingen.
Zeker een onvergetelijke ervaring!
Afgezien van het carnaval, dit deel van het eiland is mooi en biedt ongerepte plaatsen, niet ver van de zee en de bergen.
Dankzij Giorgio en zijn familie voor de stipte bijstand en voor de zeer nuttige aanwijzingen.
We zullen spoedig weer ontmoeten.
Martin, Sarah, Antony en Sophie

Giorgio C.
Eigenaar
18/04/2018
Goedemorgen mevrouw Moreira.

Wij danken u voor uw vriendelijke woorden en hopen u snel weer te zien.

Een aanhankelijke knuffel van Sardinië.

Giorgio,
Simonetta en Riccardo
Ontdek deze accommodatie
#40283 Huis Cardedu
5/5 -  Heerlijk

Groot, schoon en mooi ingericht vakantiehuis!
We hebben meteen thuis gevoeld. Zeer mooie hosts.
Op elk gewenst moment!

Zonsondergang op het strandZonsondergang op het strand © Klehrma @CC
Ontdek deze accommodatie
#6249 Villa Black Rock (Tobago)
4.5/5 - Fantastisch

Kijk niet verder, of ergens anders. Dit is Marie en Paul dat hij moet gaan.

Het huis, in een tropische vegetatie, is zeer hoog, opmerkelijk ingericht, rustig, schoon. Het ligt dicht bij een mooi strand van wit zand, bijna privé (geen toegang van de weg).

Het koraalrif beschermt de golven en aquatische dieren in het wild is prachtig op deze locatie (leopard roggen, schildpadden, haaien).

Paul zal u uitleggen van het milieu en het leven in Mahé en geven u de duikstekken. Mary keuken goddelijk. Met echte vrijgevigheid, de wens om te behagen.

De eigenaars, die komt in de buurt, zijn zeer discreet, maar beschikbaar. We hadden een heerlijk verblijf bij Glacis. Kijk niet verder, of ergens anders. Het is hier te zijn...

Ontdek deze accommodatie
#42619 Villa Glacis
5/5 - Fantastisch

1000 Bedankt en proficiat aan Alexander voor haar personeel en de beschikbaarheid ervan.

Mooie zeer comfortabele goed ingerichte kamer. Goed ontbijt met verse producten van kwaliteit extra's.

Helaas konden we niet dineren in het restaurant, maar we zullen terug belofte!

Elizabeth

Ontdek deze accommodatie
#15453 Huis Castillonnès
4.5/5 - Onvergetelijk

We zijn hier voor de tweede keer dus vorig jaar we wat leuks namen. Het huis is mooi is de eigenaar is altijd beschikbaar indien nodig. Zwembad, ontspanning, bezoeken... maar geluk. Volgend jaar hoop ik.

Bedankt voor de pot honing!

Bruno G.
Eigenaar
11/04/2018
Altijd fijn om je weer te zien. Tot binnenkort, hoop ik.
Ontdek deze accommodatie
#5649 Villa Tremês
4.5/5 - Fantastisch

Zoek niet verder! We hebben 11 dagen in Griekenland verbleef en slechts een nacht verbleven op deze locatie! We hadden enkele geweldige gastheren en niet zo groot maar de toppen van deze locatie zoveel hen waardoor je het gevoel welkom en enthousiast om te helpen op welke manier! ze ontmoet ons waar we waren gaf ons voedsel dat was geweldig en gaf ons een ritje naar de veerboot met geen enkel belang gehecht. Ze zijn echt het voorbeeld om te emuleren!

Ontdek deze accommodatie
#18632 Studio Naxos
4.5/5 - Klasse

Op een gril besloten hebben we om te genieten van een moment van ontspanning. We boekten het huisje van Papitou. Wij zijn niet teleurgesteld.
De cabine is mooi en erg leuk...
Er gingen we met onze hond die veel waardering heeft voor de wandelingen in het bos achter het huisje.
Maar ik heb te vertellen u over Papitou en Mamitou die zeer gastvrije, warme zijn en op hetzelfde moment zo discreet mensen. We hadden zelfs niet de indruk dat ze er waren.
Bovendien, als gastheer, biedt Mamitou ons een volledige lade van heerlijke pasteitjes

Ontdek deze accommodatie
#70586 Chalet Hockai
5/5 - Sensationeel

Het was een van de beste ervaring van ons leven!
Everithing was geweldig.

Ze bood ons een goede shuttleservice naar het vliegveld, de geplukte ons omhoog.

Mij en mijn vrouw waren erg blij toen we op onze kamer aankwamen, kamer had een geweldig uitzicht op zee, het was zeer schoon en we hebben genoten van de beste zonsondergangen in ons leven.
Het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij en de eigenaren waren zeer vriendelijk met ons.

We vonden enkele van de activiteiten die zij aanbieden, met name de stadsrondleidingen en de quad safaris. Eten was geweldig. We vonden de plaats.

Hopelijk kom snel terug.

Dit is een afgelegen strand we bezochten wanneer we een auto gehuurd, Agios Gordios is het mooiste strand Dit is een afgelegen strand we bezochten wanneer we een auto gehuurd, Agios Gordios is het mooiste strand © GreyG @CC
Ontdek deze accommodatie
#46580 Traditionele Woning Agios Gordios
4.5/5 - Excellent

Het ontbijt was perfect en we echt genoten van ons verblijf wounderful.

De locatie is goed en dankzij de mensen die schattig waren.

We komen altijd terug!!!

Ontdek deze accommodatie
#18632 Studio Naxos
5/5 -  Heel goed

Perfect!!
Het ontbijt was zeer stevig en de barbecue avond perfect!!
Hen om te doen dus ook met Stavros en we hadden een geweldige tijd!
Aanbevelen!!
Komen zeker terug!!

Ontdek deze accommodatie
#18632 Studio Naxos
5/5 - Onvergetelijk

Erg mooi, wij zijn ontvangen door de kapitein en zijn vrouw. U hebt ons aanbevolen naar de volgende plaatsen van belang in Maastricht en een plattegrond van de stad. De cabine is heel mooi ingericht en het was groter dan we dachten. We hebben een zeer leuke avond in Maastricht en ontbijt de volgende ochtend echt goed aan boord had. ... Wij zou het opnieuw doen in ieder geval alles bij elkaar.

Ontdek deze accommodatie
#31614 Binnenvaartschip Maastricht
5/5 - Excellent

Het verblijf was geweldig. Het appartement overtrof onze verwachtingen, het milieu is groot (er is zelfs een supermarkt) en urbanisatie is geweldig voor kinderen en volwassenen.

José A.
Eigenaar
04/04/2018
Voor ons is het erg belangrijk om u een rustige vakantie te bezorgen, zonder onvoorziene omstandigheden en om u thuis te laten voelen, als uw enige zorg, uw welverdiende rust.
In dit geval, toen alles gemakkelijk was, is het heel gemakkelijk om te proberen dat alles goed gaat.
Heel erg bedankt voor alles en ik hoop je snel te zien in Costa Ballena.
Ontdek deze accommodatie
#45110 Appartement Rota
5/5 - Excellent

Een geweldige tijd in een prachtige plek. Prachtig en zeer persoonlijk ingerichte huis, grote natuurlijke tuin, prive zwembad, we hield van alles. Veel beter dan geadverteerd.

Ontdek deze accommodatie
#42749 Villa Carvoeiro
5/5 - Excellent

Ik heb getest een heleboel b & b overal in Frankrijk, maar de Farigoule blijft voor mij een magische ervaring! Allereerst door de persoonlijkheid en de vriendelijkheid van Patrick klikte onze gastheer met wie wij hebben mijn vrouw en ik onmiddellijk het. Het goede humeur en delen zijn sterke waarden aan de Farigoule. Op dergelijke een punt dat we vrienden thuis voelen. Ook hadden we de kans om te voldoen aan andere gasten van Bretagne en het noorden met wie wij aperitieven, petanque, zwembad delen... Dus bedankt Patrick voor deze mooie week wij zijn niet klaar om te vergeten! Dus voor alle liefhebbers van mensen, kom delen, en goede humor, blindelings naar de Farigoule!

Ontdek deze accommodatie
#16681 Provencaals Huis Baudinard sur Verdon
5/5 - Fantastisch

Het huis is zeer comfortabel, de eigenaar zeer vriendelijk, wij waren heel tevreden met ons verblijf. De omgeving is mooi, perfecte stranden met kristalhelder water. Ik beveel het voor iedereen op zoek naar rustige vakantie dubbele op zee.

Ontdek deze accommodatie
#35526 Villa Stavros
4.5/5 -  Heerlijk

We huurden deze mooi huis met vrienden voor St. Patrick's day. Het is functioneel, zeer groot en ideaal voor een grote familie of een groot aantal mensen. De weergave van de lough corrib is mooi. David Pearson is een bijzonder attente en attent, host waarmee contacten snel en vriendelijk zijn.
Wij raden deze verhuur voor zijn rust, zijn visie. en de nabijheid van Galway (40 minuten).

Ontdek deze accommodatie
#23302 Huis Headford
5/5 -  Heel goed

Vanaf de eerste momenten dat contact Christina, komen met de hoffelijkheid en de kwaliteit... u begrijpt dat door uw vertrouwen in wat u bieden, een goede start te hebben een goede vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
5/5 - Perfect

Hallo, we gonna een week vakantie in de villa terug en ik moet zeggen dat we een zeer mooie tijd gehad.

Alles is zoals beschreven, en de eigenaar is luisteren. Het zwembad en de villa zijn zeer schoon. Ontspannen week in een rustgevende plek.

We zullen terugkeren met groot genoegen Laurence

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Klasse

Estuvinos mij en mijn familie in dit prachtige huis gelegen in de prachtige stad Santiago de Cuba.

Een plaats gelegen recht in het hart van de stad, zeer dicht bij alle importantres te bezoeken.

Alina C.
Eigenaar
23/03/2018
Bedankt vriend, een plezier om je thuis te hebben, kom snel terug
Ontdek deze accommodatie
#41918 Stadshuis Santiago de Cuba
5/5 - Onvergetelijk

We hadden een geweldig verblijf!
De cabine is comfortabel en goed gelegen (gemakkelijke toegang en weg van de weg).
Binnenkant, alles is gedaan om u zich thuis voelt.

Niets ontbreekt.

Ontdek deze accommodatie
#19937 Bergchalet Châtel
5/5 -  Keurig

We hadden een fantastisch verblijf. Christian begroet ons met een glimlach en legde de attracties van de regio.
Grote decoratie mix van China, vintage enz...
Onze hond heeft de omheinde tuin.
Aanbevelen...

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains

Ruime kamers met opslag. Jammer dat de bedden te klein voor volwassenen naast 1 m 80 zijn.
4 kamers kijken uit op de straat, luidruchtig.
Ruime, hoewel een beetje gedateerd en met gescheurde sofa's lounge.
Mooie badkamers.
Onlangs gerenoveerde keuken, maar een gemiddelde kwaliteit apparaten.
Mooie skigebieden locker.
Sauna schoon maar niet getest.
Tuin met schommel dat uitkijkt op een gebouw (niet geweldig voor de jacuzzi...).


Het huishouden had niet gedaan onderaan (stof).

Zwart punt: een zeer slechte ontvangst van de eigenaar, die wordt niet gevraagd hoe het verblijf was, en wie maakt een object dat verdwenen terwijl ze niet voor hen staat deed te komen. Resultaat zijn wij verplicht om door te gaan naar de kassa zijn storting om terug te gaan!

We zullen niet.

Buiten Buiten © JJH3 @CC
Ontdek deze accommodatie
#55881 Chalet La Chapelle d'Abondance
5/5 -  Heel geschikt

Ondanks het grijze weer, heerlijk verblijf in een gezellig vakantiehuis.

Ontdek deze accommodatie
#74978 Bungalow Chalet Vresse sur Semois
5/5 - Bewonderenswaardig

Een charmante woning gelegen aan het ene uiteinde van een uitzonderlijke land, omarmen van de Oceaan en trillen op het ritme van de cycli van de zon, de seizoenen en het leven zelf.

Uit het wild naar de getemde, natuur is schitterend, zowel rond het huis en verder op andere sites! In het huis is er ook een buffet van brochures aanbieding veel dingen om te doen of te bezoeken.

Hemel met deze blauw huisje... Ja is Ja dit het! ✌Hemel met deze blauw huisje... Ja is Ja dit het! ✌ © DylanC @CC
De zon achter het huis De zon achter het huis © DylanC @CC
Een paar minuten rijden van de prachtige landschappen Een paar minuten rijden van de prachtige landschappen © DylanC @CC
Ideaal om te ontspannen... Ja, het is me! U kunt het zelfde doen!Ideaal om te ontspannen... Ja, het is me! U kunt het zelfde doen! © DylanC @CC
Ontdek deze accommodatie
#44975 Huis Trébeurden
5/5 - Bewonderenswaardig

Echt heel goed. In goede conditie, uitstekende locatie en zeer compleet ingericht appartement.

Het appartement is goed gelegen en we hadden een fantastisch verblijf met attente personeel.

Dicht bij strand, winkels, restaurant, bus kortom echt ideaal als vakantiewoning.

Prijs/kwaliteitverhouding onverslaanbaar en mijn verblijf!

Dank u

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
4.5/5 - Grandioos

Mooi helder huis van alle gemakken.
Was alles echt schoon en in perfecte staat.
Alles is gedaan om de makers het meest aangename verblijf mogelijk. Alles is tot in de puntjes gepland. Daarnaast is hij zeer rustig, een echte traktatie!

Het verwarmde zwembad is dat een zeer aanzienlijke moet.

We had echt een geweldige vakantie.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
5/5 - Excellent

Het appartement is zeer goed gelegen naast de bushalte, Metro merken van Pombal 5 minuten.
Voorsprong naar het centrum duurt nog 5 minuten, zo perfect.

Verslag van kwaliteit / prijs zeer goed, het appartement is heel schoon en zonnig.

De eigenaren hebben alles voorbereid voor onze receptie: fijne attenties met fruit, koffie en boter! Dank u!

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
3.5/5 -  Correct

Winter's tale in Morinesio. We mochten een week doorbrengen in de besneeuwde Morinesio met 14 personen. Het kleine stadje is mooi! Paolo heeft ontving ons warm en zorg van alle. De tweepersoonskamers zijn erg leuk en de keuken van Massimo absoluut geadviseerd!

Ontdek deze accommodatie
#41060 Origineel Huis Stroppo

De advertentie vermeldt 1 slaapkamer maar is niet waar, er is een kamer met bedden en kleine table.la kamer is donker, geen duidelijkheid als gevolg van het noorden tegenover. Schakel het licht de dag om te zien. Het ontbreekt de waterkoker, koffiezetapparaat, kommen... TV storing en van een ander tijdperk: ze is gewoon goed in verandering, geen terras. De koelkast is te koud: geen manier om te bevestigen omdat knop zit vast. Voorzieningen in de badkamer... ontbreekt, 10 dagen na ons vertrek op zoek naar een ander juister verhuur, verhuur zogenaamd voor 3 mensen ik weet niet of ze de 3e!

KeukenKeuken © chalbosq @CC
Ontdek deze accommodatie
#70417 Studio Santa Luzia
4/5 - Sensationeel

Prima huis, groot en schoon. De eigenaars zijn er wel maar je ziet ze nauwelijks, veel privacy.

Ontdek deze accommodatie
#5196 Appartement Matrei in Osttirol
5/5 -  Heerlijk

Jaren zijn verstreken sinds ik verbleef in het appartement van Scerne di Pineto (destijds die het portaal is niet toegestaan om te posten beoordelingen), maar ik heb een prachtige herinnering van mijn vakantie in Abruzzo. De regio zit te wachten om ontdekt te worden, naast de zee zijn er vele mooie plekjes in termen van zowel natuurlijke en artistieke. Het appartement is zoals u kunt zien in de foto, comfortabel ingerichte, vlekkeloos en compleet met alles wat die u nodig hebt om te genieten van een ontspannen vakantie zonder problemen. De zee is erg in de buurt van het huis (100-150 mt). Het gebied leent zich ook met de fiets, dankzij de fietsroute die kilometer en kilometer kustlijn, tussen de zee en dennen bossen doorloopt worden bezocht. De eigenaren zijn erg vriendelijk, gastvrij en klaar om te accepteren van elke aanvraag en informatie te verschaffen over dingen te zien en te ontdekken. Zeer goede lokale gerechten, met typische restaurants tegen billijke prijzen. Ten zeerste aanbevolen.

De keuken, kleurrijk en functioneelDe keuken, kleurrijk en functioneel © MARIAPIA @CC
De promenade op 100 meter van het appartementDe promenade op 100 meter van het appartement © MARIAPIA @CC
De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets)De Torre del Cerrano, op het strand een paar km afstand van het appartement (ook bereikbaar met de fiets) © MARIAPIA @CC
Roseto degli Abruzzi, slechts 3 km van ScerneRoseto degli Abruzzi, slechts 3 km van Scerne © MARIAPIA @CC
Een van de stranden in het gebiedEen van de stranden in het gebied © MARIAPIA @CC
Ontdek deze accommodatie
#62594 Appartement Scerne di Pineto
5/5 -  Formidabel

Corfu is prachtig, dat de accommodatie is in een prachtige locatie, dicht bij de zee, een prachtig zwembad (met ligbedden en parasols, hoge kwaliteit en met ruimte tub) beschikbaar gratis aan alle vakantiegangers in het gebied). In een paar minuten die kunt u het bereiken van de verschillende delen van het eiland, zijn de wegen heel glad en gemakkelijk. Het appartement is klein maar comfortabele, compleet met alles. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam om te reageren en indien nodig ingrijpen. Ten zeerste aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#9181 Studio Acharavi
3.5/5 -  Heel correct

Wil terugkomen... wie weet misschien volgend jaar?

Ontdek deze accommodatie
#1794 Appartement Aime la Plagne
4.5/5 - Fantastisch

Leuk appartement, goed ontworpen en functioneel. De vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de eigenaren waren positief hebben sommige gezondheidsproblemen (met dank aan de vissen van de hoeksteen!); Wij zullen nooit hen niet genoeg bedanken. het plezier van het zwembad, de nabijheid van Triolet, stranden, van "Popo" (traditionele plaatselijke supermarkt waar u alles kunt vinden) maakt een perfecte plek om te bezoeken het noorden en oosten van het eiland. Zeer goede kwaliteit-/ prijsverhouding, zij moet de aanwezigheid van een schoonmaakster een keer per week vast.

Ontdek deze accommodatie
#12280 Appartement Trou aux Biches
4/5 -  Heerlijk

Wij zijn stamgasten in het bed and breakfast en we waren gecharmeerd door de kwaliteit van de opvang van de Jonquière.

Voelden we ons direct thuis. Het huis is erg mooi en de meester van het huis zet je op hun gemak bij aankomst. Maaltijden zijn eenvoudig maar zeer goed met streekproducten (waaronder rillettes!). Als u wilt wandelen is er een bos gewoon in de buurt.

Het is raadzaam om deze b & b!

Ontdek deze accommodatie
#30327 Origineel Huis Bouloire

Huis uitvoeren naar beneden en slecht onderhouden, niet in overeenstemming met de foto's, dating. De tuin lijkt verlaten, het zwembad is vuil (absoluut niet effectief robot), de terrassen gekoloniseerd door onkruid. Het woord tapijt is twijfelachtig en gekleurd, de kamer onthullen enorme sporen van kalksteen. Het meubilair is beschadigd. Het huis, vloeren, muren, gerechten zijn vuil. Geen van de fietsen waren werking. De waarde van het beschamend.

Meubels voor de badkamer op de begane grond met deur van AskewMeubels voor de badkamer op de begane grond met deur van Askew © NoAxTo @CC
Gebroken douche bar - zaal van de Democratische Republiek CongoGebroken douche bar - zaal van de Democratische Republiek Congo © NoAxTo @CC
Schijnbare roest op de voet van de glans op de keukentafel van melamineSchijnbare roest op de voet van de glans op de keukentafel van melamine © NoAxTo @CC
Twijfelachtig en oude gebruiksvoorwerpenTwijfelachtig en oude gebruiksvoorwerpen © NoAxTo @CC
Ontdek deze accommodatie
#35763 Villa Le Pian Médoc
4/5 -  Keurig

Gastvrouw zeer vriendelijk en zeer nette appartement.
We voelde als thuis

Véronique D.
Eigenaar
24/02/2018
Σας ευχαριστώ για τα συγχαρητήριά σας. Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά :)
Ontdek deze accommodatie
#76705 Appartement Castell Platja d'Aro
5/5 - Excellent

We raden deze plek harte - het was boven verwachting.

Mooie en zeer grote olijf Tuin, eigen ingang rechts in de zee, loopafstand naar een grote lokale visrestaurant. Het huis is ruim en heeft een echte landelijke ambiance, keuken is groot en goed uitgerust, twee terrassen en een gezellige vuur in de grote zaal plaats.

We vond het heel erg leuk en hebben geprofiteerd van de tuin en huis zo veel als we kunnen.

Ontdek deze accommodatie
#46810 Origineel Huis Lepanto
4/5 - Schitterend

Ik moest een ondersteuning voor een belangrijk bezoek aan het ziekenhuis door Cona, riep ik 4 dagen eerder, ik vond comfortabele kamer en behulpzame eigenaren

de kamerde kamer © CostanzaF @CC
de badkamerde badkamer © CostanzaF @CC
de kamerde kamer © CostanzaF @CC
Ontdek deze accommodatie
#21895 Appartement Ferrara
3.5/5 -  Acceptabel

Het huis is mooi. Zeer goede locatie en verzorgd tot in het kleinste detail.

Slechts een vangst: sommige badkuipen en douches in het huis hebben geen schaduw, die wordt verergerd omdat de artisjokken zijn verstopt en water spatten door alle partijen.

Dit is het enige nadeel. Dat u douche en alle krijgt verloren. De badkamer van de kamer hierboven heeft geen gordijn in het venster dat u vanaf de straat ziet.

Ontdek deze accommodatie
#675 Huis Fuendetodos
4/5 -  Magnifiek

Klein appartement maar goed team welk niveau keuken of opslag.

Het appartement ligt dicht bij winkels, restaurants en de ski met de stoeltjeslift runs in de buurt.

Er is een parkeerterrein voor auto.

Wij hield van het uitzicht!

Ontdek deze accommodatie
#30753 Appartement Entrèves
4.5/5 -  Zonder weerga

Dit huis uit golven zen bij binnenkomst; We sy voelt goed nu.
De tuin was zonnig! in februari in het zuiden! Hotel is warm en vriendelijk met veel advies en de Bay-van-som mooie.

Zeeën het strand baden vervolgens is te voet: geweldig!

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains
5/5 - Excellent

We verbleven twee dagen dit huis was het paradijs dankzij man zijn schip is geweldig deden we de branding perfect is.
Bedankt weer voor de pot wij herinneren de planter SuperbeComme zwembad Jacuzzi nogmaals bedankt en see you soon

Ontdek deze accommodatie
#61185 Studio Ngor
5/5 -  Super

Dit was een perfecte vakantiehuis. Wij vielen in liefde met het en hebben weer geboekt voor volgend jaar. Alles over het was zo mooi. Het was uitstekend geschikt voor het zien van het lake district

Steve H.
Eigenaar
16/02/2018
Geachte Sue. Bedankt voor uw vriendelijke opmerkingen, het wordt echt heel op prijs gesteld en bedankt, ook voor het opnieuw boeken van dit jaar, het is altijd geruststellend om te weten dat we het goed doen.
Ontdek deze accommodatie
#44327 Natuurstenen Huis Ravenstonedale
4/5 -  Prima

Christiane is een warme en gastvrije gastvrouw ze we verzonnen van prachtige tour buiten de gebaande nogmaals hartelijk dank en proficiat!

Ontdek deze accommodatie
#56524 Huis Güllük
5/5 -  Heel geschikt

We waren niet in Bretagne voor de eerste keer, maar dit was ons beste verblijf tot nu toe, aangezien het huis een intense Bretonse atmosfeer straalt. Een keuken waar u echt goed kan koken en veel ruimte voor iedereen, ook op de gronden u vindt zijn rustige plek. Het huis is uitgerust als opgegeven, er blijven veel details van de originele staat en geven u een huiselijke gevoel. Plouha behoudt veel originele, dit is nog niet een grote toeristische menigte en er zijn afzonderlijke plaatsen en winkels. Wie neemt zijn fiets, zal de tour van de ochtend naar het stokbrood vangen als een ontspannen gevoel. De eigenaren zijn werkelijk aardig en behulpzaam, krijg je goede tips als je ze wilt. U nauwkeurige Routebeschrijving en intensief contact heeft zelfs voor de vakantie. Eigenlijk zou u hebben om hier te komen weer...!

ontspannende strandenontspannende stranden © GabrieleV @CC
Ontdek deze accommodatie
#61153 Longère Boerderij Plouha
5/5 - Excellent

Dank u zowel voor een geweldig verblijf. Schoorsteen branden, de schoonheid van het landschap, wandelen rond

Ontdek deze accommodatie
#60932 Natuurstenen Huis Chirols
5/5 -  Super

Zeer aangenaam verblijf, het hotel beschikt over een zomerverblijf met veel groene ruimte buiten parkeren is erg handig, het strand komt in 3 minuten lopen en er zijn vele restaurants in de buurt... Eenvoudige maar zeer comfortabele en functionele... Ik adviseer het zeer veel helemaal.

Mijn uitzicht vanuit het appartement.Mijn uitzicht vanuit het appartement. © RobertaBar @CC
Ontdek deze accommodatie
#62783 Appartement Cirò Marina
4.5/5 -  Keurig

Het prachtig gelegen chalet , met superuitzicht op het Mont-Blanc massif ligt op circa 500 meter lopen van een leuke ouderwetse lift naar het plaatselijke plateau waar de skilessen voor de kleintjes starten en waar vanaf je verbinding hebt met het enorme skigebied van St.Gervais en Megève. (Evasion)
Het chalet is goed geoutilleerd met 1 nieuwe badkamer (toilet separaat) met ligbad en een gedateerde badkamer met
douche en toilet beneden. De woonkamer met open keuken en open haard is gezellig ingericht en heeft evenals het grote zonnige balkon een prachtig uitzicht op het Mont-Blanc massief.
Hou rekening met gehorigheid van de 3 slaapkamers boven, beneden is de grote slaapkamer " geluiddicht" .
Het was overal op de pistes heerlijk rustig (januari) , nergens wachttijden ondanks het enorme en populaire skigebied.
skipas rond de € 250,= voor 6-daagse pas (ook makkelijk per dag te kopen rond de € 50 per dag of € 42 voor 4-uurs pas. Zomers zal het hier waarschijnlijk minstens even mooi toeven zijn met veel wandel en mountainbike mogelijkheden. Zeer goede value -for -money. Wij hebben genoten en komen hier zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#65700 Houten Chalet Saint Nicolas de Véroce
4/5 - Excellent

Hoffelijkheid, vriendelijkheid en een mooie plaats waar we hadden een heerlijke vakantie. Calasetta is ook een gastvrije land met sterke tradities van Ligurië gemakkelijk geïntegreerd in de cultuur van Sardinië, een betoverende plek en rijk aan cultuur.

Ontdek deze accommodatie
#7602 Villa Calasetta
4.5/5 -  Heerlijk

Een huis dat zijn drie huizen, met een mooie binnenplaats met elkaar gemeen, die 's nachts wordt een spectaculaire filmzaal ter ere van de naam van het huis van de cinema. Ingericht met exquise smaak, vindt u film fans knipogen naar haar alle hoeken.
Overweldigende collectie van films beschikbaar voor iedereen. En boeken zijn ook onmisbaar titels over de zevende kunst.
U hebt om te uploaden naar uw dak op wolkenloze nachten. De overpeinzing van volledig sterrenhemel is moeilijk te vergeten.
Rust, warmte, dit alles en meer u in deze hoek van het zuiden, ideaal voor families vindt, paren, eenzaam...
En vergeet niet om te zeggen "Hallo" aan Mayte, alma mater plaats. Zijn sympathie, zijn passie, zijn kennis van de regio toegevoegd een plus aan uw verblijf. Laat uzelf worden geadviseerd door het. En, niet aarzelen, geworden.

Teresa M.
Eigenaar
13/02/2018
Beste Jose Maria, we zijn blij dat je zowel met als bij La Casa del Cine in Níjar hebt genoten, we danken je in het bijzonder omdat je ons hebt toegestaan FOCUS te geven op onze liefde voor Cinema, soms beseffen we niet wat we hebben. We hopen je weer te hebben!
Ontdek deze accommodatie
#13260 Dorpshuis Níjar
5/5 -  Heel goed

Appartement uitstekend gelegen in het centrum van de stad. Reiniging, decoratie en uitzonderlijke apparatuur, een luxe. Behandeling met de uitstekende eigen. De stad, een charme, Salamanca altijd opgewonden. Goede ervaring, te herhalen, een aanrader.

Spreuk van de Salamancan nacht.Spreuk van de Salamancan nacht. © RaulMSanchez @CC
Rocío S.
Eigenaar
13/02/2018
Hartelijk dank voor de beoordeling Raúl.

We hopen u snel weer te zien in ons vakantieappartement La Rana de Salamanca.

Groeten en tot ziens.
Rocío
Sendín.
Ontdek deze accommodatie
#32377 Appartement Salamanca
4/5 -  Heel geschikt

We verbleven een geweldig verblijf in de villa Jador Fort van Frankrijk. Inderdaad, het is ideaal gelegen, staat het voor een bezoek aan het noorden en het zuiden, door het vinden van de rustige avond bij het grote zwembad.

Beschrijving komt overeen met op elk gewenst moment van de aankondiging met slechts een kleine verduidelijking op het niveau van toegankelijkheid. Inderdaad, er is een grote trap tot op het niveau van de villa die sommige mensen ergeren kan. We waren een paar, maar er is echt een heleboel ruimte zelfs voor 6 personen.

Het is raadzaam geen probleem, de eigenaren zijn vriendelijk, beschikbaar en discrete terwijl het leven op het terrein.

Wij danken hen voor hun gastvrijheid.

Hugues en Sandrine DW

Ontdek deze accommodatie
#44021 Natuurstenen Huis Fort de France
4/5 - Grandioos

We zijn een familie van 6 personen, met inbegrip van baby-, peuter- en schoonouders hond en bracht 1 week eind augustus 2017 in Mavro Lithari. We voelden heel goed thuis en in de nabije omgeving, slechts een paar honderd meter weg (zand) strand in verschillende baaien geschikt zijn voor zwemmen, liegen en spelen heerlijk, grote strandbars, taverna's en restaurants aan de waterkant We hebben waardering voor de airconditioning in de slaapkamers twee kleine snack maar ook de lunch of diner, in het huis en de tuin veranda in de tuin! U weer!

Ontdek deze accommodatie
#55364 Appartement Mavro Lithari
4.5/5 -  Heel goed

Hallo onlangs ik gehost met mijn familie in het appartement de kikker in Salamanca, een aanrader stad om te bezoeken (tenminste ik ben verliefd op deze stad en haar mensen).

Ik had het geluk en het plezier van een verblijf in het appartement de kikker, zeer centraal gelegen, 5 minuten lopen van de Plaza Mayor, tegenover met supermarkten, een apotheek recht aan de kant, in een buurt zeer gedifferentieerde, exclusief en zeer rustig.

Het appartement is nieuw, zeer schoon, zeer smaakvol ingericht, het heeft de mogelijkheid om (optioneel) gebruik de parking voor de auto, om rond de stad, het is niet nodig om het voertuig te gebruiken, het appartement is ideaal voor vier mensen, niet een detail om aangenaam te maken het verblijf en de eigenaren zeer vriendelijke en attente aan elke behoefte.

We waren zeer comfortabel in die dagen we in de stad, zonder twijfel brachten dat wanneer u terugkeert naar Salamanca herhalen verblijf bij het appartement.

Groeten aan Rocio en haar echtgenoot, gefeliciteerd met de smaak van versieren en organiseren van de woonkamer van het appartement evenals de kwaliteit van de meubels, dank u voor uw aandacht.

Rocío S.
Eigenaar
05/02/2018
Alvast heel erg bedankt, voor de tijd die Sandra je heeft gegeven, om de evaluatie van ons vakantieverblijf La Rana de Salamanca te maken, ben ik erg dankbaar.

Ik
ben blij te weten dat uw verblijf in onze accommodatie uw verwachtingen ver overtrof en we hopen u snel weer te zien.

Groeten en veel dank.
Rocío Sendín.
Ontdek deze accommodatie
#32377 Appartement Salamanca
4.5/5 -  Keurig

Geweldige cursus, slechts 2 stratenblokken van het strand – met name de twee zwembaden zijn groot,

Zwembadje - hierKleiner zwembad Zwembadje - hierKleiner zwembad © Cub @CC
Ontdek deze accommodatie
#31343 Appartement Fort Lauderdale
4/5 - Klasse

In juli 2017 heb ik hier mijn vakantie doorgebracht. In 1 woord geweldig. Natuurlijk is het weer een belangrijke factor maar afgezien van de altijd aanwezige zon in Toscane, vond ik het verblijf in zon mobile home echt heeerlijk. Van alle gemakken voorzien en wat een zalige rust. En dat voor een redelijk bedrag. Ik kom vaker !

Pieter R.
Eigenaar
05/02/2018
Bedankt voor de recensie,wij als Nederlanders doen ons uiterste best om de accommodatie super mooi te houden!
Ontdek deze accommodatie
#5326 Stacaravan Viareggio
4/5 - Onvergetelijk

We hebben een top vakantie gehad. Mobile home was prima, de camping voorzag in al onze behoeften, Viareggio is een hele leuke plaats. Dat geldt voor geheel Toscane dat vanuit deze camping goed te bezoeken is.

Pieter R.
Eigenaar
05/02/2018
Bedankt voor uw reactie en hopen u graag weer te ontvangen in Italië.
Ontdek deze accommodatie
#5326 Stacaravan Viareggio
5/5 -  Keurig

We slechts 1 nacht doorbrengen in 'Het huis in het bos' en we zouden zeker blijven er weer.

Jean-Pierre verwelkomde ons hartelijk en we voelden ons thuis onmiddellijk vooral dankzij het vuur aangestoken in de kachel, net voordat we aankwamen.

Wees gerust, is niet dit fornuis dat het appartement uitsluitend verwarmt, radiatoren, dus daar, het is niet koud en het is niet nodig om het opstaan 's nachts te voeden.
De foto's zijn vrij constant met de werkelijkheid.
Het is een geweldige locatie, zeer mooi appartement, waar niets ontbreekt.

Schoon! Keuken zeer goed uitgerust voor het koken van maaltijden en ontbijt, alles is in zeer goede staat en werkt geweldig.

Lounge met vele grote comfortabele stoelen. Ontspannen en harmonieuze inrichting.

WiFi is perfect, snel en stabiel. Klein hoekje kantoor goede praktijken om te werken.

Een paar stappen leiden tot de kamer van de partij. Apart toilet, badkamer met douche en bad. Zeer goede bedden, verduisteringsgordijnen. Geweldige avond, dankzij de stilte van de plaats.

Parkeren van de auto binnen de eigenschap.

Kortom, helemaal blij met onze overgang naar 'Het huis in het bos'.

Dank u, Jean-Pierre en niet veranderen.

Ontdek deze accommodatie
#49113 Houten Huis Soucelles
4.5/5 -  Prima

We hadden een fantastisch verblijf in Lissabon!

Adelina hosting ertoe heeft bijgedragen dat het verblijf perfect. Alles klopt aan de beschrijving van de advertentie en wij het volledig eens met eerdere beoordelingen over de vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de eigenaar van het pand.

Naast de bepalingen in de koelkast en cadeaus (pralines en boeket van bloemen) is huis decoratie een elegante en verfijnde met veel kleine subtiele details die overeenkomen met werk met liefde en zorg.

Voorbeeld van 'ontvangen' Adelina Bravo en dank u!

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 -  Super

Dit is de derde keer nu dat ik "De zeven" als een plaats van vakantie kiezen.

Met deze berg van zicht is het panorama adembenemend. De ballades zijn veel en steen is een fantastische gids, dat zich aan elke niveau aanpast.
De Spanje is minder dan een uur. En de zee zich niet verder! Dus, we nooit vervelen.

Het appartement is ingericht voor twee personen. Niets ontbreekt. De sfeer die er heerst is gezond en rustgevend. Altijd zonnig.

Ik ben erg blij met mijn verblijf en ik kom terug. Ik beveel "De zeven" zonder aarzeling.

Dankzij mijn gasten.

Markt de puig van de estelle.Markt de puig van de estelle. © CoralineLemal @CC
Point of viewPoint of view © CoralineLemal @CC
Zee in sant Marti van El empordiaZee in sant Marti van El empordia © CoralineLemal @CC
Ontdek deze accommodatie
#34563 Appartement Arles sur Tech
4.5/5 -  Super

Het hok met de tropische tuin is een wonder.
Een groot team de nacht Jacuzzi-Zwembad in de dag en de eigenaar van de boot te gaan feesten nogmaals dank u!

Ontdek deze accommodatie
#61185 Studio Ngor
4.5/5 -  Heel goed

Goede keuze voor een ontspannen vakantie.

Het appartement is schoon, gehouden, de keuken is goed uitgerust.

Vanaf het balkon is er een zeer mooi uitzicht op de baai met de mogelijkheid van het kijken naar de zonsopgang bij het ontbijt.
Zon ligstoelen zijn beschikbaar op het strand, en een plek om te ontspannen in de schaduw.

Het is een plek waar we toch graag terug.

Panorama uitzicht vanaf het strandPanorama uitzicht vanaf het strand © ValerianD @CC
Tivat BayTivat Bay © ValerianD @CC
Zonsondergang in haven TivatZonsondergang in haven Tivat © ValerianD @CC
Ontdek deze accommodatie
#37332 Appartement Radovići
5/5 - Excellent

Geweldige plek voor een rustige vakantie tussen zee en berg, Anne en Pierre zijn charmante en attente gastheren.

Het appartement is ideaal gelegen, dicht bij winkels. De buurt is mooi en rustig. De accommodatie is comfortabel, goed uitgerust.

De weergave van de berg en het balkon op het zuiden zijn een pluspunt.

Het is raadzaam deze verhuur met je ogen dicht!

Ontdek deze accommodatie
#34563 Appartement Arles sur Tech
5/5 - Perfect

Zodra we aankwamen, we hebben geen tijd gehad rinkelen, Adelina we aattendait.

De rest van het verblijf was uitgesproken dit zorg permanente en discreet. Onze gastvrouw en haar man hebben bereid ons een volledige ultra voor sightseeing, winkelen, vinden van de post, gebruik van openbaar vervoer...

De zeer comfortabele appartement voldoet aan de beschrijving, maar wat niet is gezegd is alle de attenties voor onze gasten: fruit, SAP, boter, de en kruidenthee, jam, bloemen, grote bibliotheek.

Alleen een verdriet geest zou iets te klagen vinden!
De locatie is ideaal om alle hoeken van de stad bereiken met het openbaar vervoer zeer dichtbij.

In 40 jaar verhuur in heel Europa, heb ik nooit geprofiteerd van een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. U kunt huren met vertrouwen.

Ontdek deze accommodatie
#67417 Appartement Lissabon
5/5 -  Heerlijk

We waren gasten in 2016 en ik moet zeggen dat wij een grote behandeling van dennen Lords behulpzaamheid en hoffelijkheid ontvangen.

De plaats is mooi en optimaal is voor een gezin gezien de nabijheid van de zee. Costa rei is een zeer mooie plaats, hoewel klein, dat het strand is perfect voor kinderen.

We hopen terug te keren.

Mooie tuinMooie tuin © CarloPar @CC
De huizenDe huizen © CarloPar @CC
Ontdek deze accommodatie
#17210 Huis Costa Rei
4.5/5 - Sensationeel

Onze tweede keer op de villa. Ditmaal hadden we het gebruik van de nieuwe (sinds ons laatste verblijf) toren slaapkamer die ideaal voor ons was omdat we met onze zoon en zijn familie reisden, wat betekende dat ze had een hele zijde naar de villa aan zichzelf en hadden we ergens rustig terug te trekken op!
Villa is goed uitgerust en was precies zoals in de literatuur.

De villa zou van harte aanbevelen aan iedereen die een ontspannen vakantie in een prachtige locatie. U zeker een auto nodig om te verkennen van het gebied en een krachtige opstaan op de steile heuvels.

Eigenaren zijn vriendelijk. Perfect en hoop terug om daar te gaan snel.

Foto van de rijstvelden net onder de villa, waar we vele prachtige wandelingen vonden.Foto van de rijstvelden net onder de villa, waar we vele prachtige wandelingen vonden. © paulmich @CC
Spectaculaire zonsondergang vanaf het dakterras slaapkamer  Spectaculaire zonsondergang vanaf het dakterras slaapkamer © paulmich @CC
Michele S.
Eigenaar
26/01/2018
Hartelijk dank voor deze mooie recensie, we doen er alles aan om uw vakantie zo aangenaam en ontspannend mogelijk te maken, en het is fijn om te weten dat dit wordt gewaardeerd! We kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw te verwelkomen.
Ontdek deze accommodatie
#50104 Villa Pego
5/5 - Perfect

Eerst en vooral, dank Vivi en Gary u voor de geweldige gastvrijheid die u bood me gedurende de tijd van mijn verblijf!
Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over het appartement en het gebied waarin het appartement zich bevindt. Overdag kunt u genieten van de mooie blauwe stranden met wonderfall en helder water en tijdens de nacht is er een verscheidenheid van vriendelijk en bars die kunt u naar. Alles wat van belang dat u nodig is 5 minuten max. rijden met de auto.

Zijn de perfecte plek voor mensen die gewoon willen ontspannen en vergeet alle stress van het normale dagelijkse routine.

Nogmaals, dank u zeer. Ik kijk al uit voor een bezoek aan Griekenland en dit weer plaats!

Ontdek deze accommodatie
#55364 Appartement Mavro Lithari
5/5 - Perfect

Rondom een geweldige vakantie! Veel zon, warmte en ontspanning. Voor actieve zijn er vele manieren, fietsen of kanoën, wandelen enz... Deze wandeling door de landbouwer markten in verschillende steden van de prachtige omgeving!

Service en bijstand 1A, very helpful and friendly.

Het huis gronden zelf nodigt alleen om een goed gevoel. Versierd met veel liefde, vinden wij klasse.

Alles in het hart tijdens de vakantie, we zullen terug.

Ontdek deze accommodatie
#51573 Provencaals Huis Propiac
5/5 - Excellent

Naast de milliliters gestelde niet kon vertellen, en in feite het enige wat dat ik kan doen is terugkomen in eind juni met familie en vrienden.

De Sardijnse maskerDe Sardijnse masker © MoreiraJ @CC
De Sardijnse maskerDe Sardijnse masker © MoreiraJ @CC
Giorgio C.
Eigenaar
25/01/2018
Hallo Juliana.
Tot snel in juni!
Kusjes voor iedereen.
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
5/5 -  Zonder weerga

Grote vriendelijkheid van de eigenaren. Mooie ontdekking van de aard van de Pyreneeën en een rijkdom aan geschiedenis door de dorpen, de monumenten, de abdijen,... met de toegevoegde streekproducten: tijd van kersen en lokale wijn kwaliteit en overvloed!
Zeer mooi appartement en functionele voor twee personen.

Ontdek deze accommodatie
#34563 Appartement Arles sur Tech
4.5/5 - Klasse

Wij hebben 2 weken in La Linbrisanne doorgebracht en werden zeer gastvrij ontvangen door de beide eigenaren.

We hadden nogal wat golfspullen bij ons en waren blij dat we dicht bij de entree konden parkeren.
Het huis ademt een goede sfeer met veel authentieke elementen van de oorspronkelijke boerenhoeve. Het is zeker geen standaard vakantiehuis met bijbehorende inrichting en het was er proper.

Kortom, we hebben genoten van de omgeving, zijn lekker wezen shoppen in Maastricht en Aken, en vooral lui op het ruime terras een lekker boek gelezen met een heerlijk wijntje rond de klok van vijf.

Ontdek deze accommodatie
#10544 Oud Vakwerkhuis Sippenaeken
5/5 - Bewonderenswaardig

Sinds het jaar 2000 ik mijn vakantie in de residentie ARINELLA minstens één of twee keer per jaar en hebben een rust dit heel goed, omdat de faciliteit ideaal in de buurt van het strand met treinverbinding naar Calvi of l'Ile Rousse gelegen is.

'S avonds is het helemaal rustig en je kunt slapen bijna beter dan thuis. Het resort is goed onderhouden, het comfort stijgt van jaar tot jaar.

Een verblijf in het residence ARINELLA is absoluut aanbevolen.

Uitzicht op de Citadel van CalviUitzicht op de Citadel van Calvi © DietmarK @CC
Op zoek naar Punta CaldanuOp zoek naar Punta Caldanu © DietmarK @CC
La Revellata schiereilandLa Revellata schiereiland © DietmarK @CC
Baai van CalviBaai van Calvi © DietmarK @CC
Golf van PortoGolf van Porto © DietmarK @CC
Ontdek deze accommodatie
#57911 Appartement Lumio
5/5 - Klasse

Deze condo had alles wat we nodig hadden en was direct aan het strand.

We zullen zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#58008 Traditionele Woning Marco Island
5/5 - Opmerkelijk

Appartement, mooi weer, vriendelijke eigenaars en leuke buren!

Het recept voor een perfecte vakantie...

Ontdek deze accommodatie
#34563 Appartement Arles sur Tech
5/5 - Excellent

De Villa is erg leuk, er is genoeg ruimte binnen en buiten zeer goed voor familie vakanties.
Het dorp is zeer rustig, dat de Lagoa de Óbidos is gewoon om te lezen een paar km. complimenten aan de eigenaar, want hij altijd erg vriendelijk was

Nelson G.
Eigenaar
24/01/2018
Dank u, mijnheer Joaquim,
Je bent altijd welkom in Villa Gonçalo.
Ontdek deze accommodatie
#21095 Villa Nadadouro
5/5 - Klasse

Wij zijn allen familie, kinderen en familie zeer comfortabel, met alle soorten thee in het huis, en een prachtig uitzicht.

Natuurlijk, verstedelijking, heeft alles, zwembad, Wellness, een speeltuin, een tennisbaan, squash... Zelfs restaurant, in de zomer...

EEN AANRADER... Herhaal zo spoedig mogelijk...

Uitzicht vanuit de slaapkamerUitzicht vanuit de slaapkamer © JOSEABALSERANTES @CC
Uitzicht vanuit de lounge bij nachtUitzicht vanuit de lounge bij nacht © JOSEABALSERANTES @CC
Ontdek deze accommodatie
#31300 Villa O Grove
4.5/5 - Klasse

We huurden dit vakantiehuis voor 8 maanden, als wij ons huis bouwen.
Het was een groot geluk dat we in deze mooie grote huisje, netjes en heel warm als de eigenaren leven. De decoratie was gekozen met een vreugde en vele smaken volgens feng-shui art.

Kortom, bous adviseren wij, dit huisje!

Ontdek deze accommodatie
#16951 Oude Boerderij Coutisse
5/5 -  Zonder weerga

Wij hield van het leven in dit mooie huis. De ruimte is geweldig en de eigenaren zijn zeer gastvrij.

We het gehuurd voor 8 maanden, omdat mijn man en maanden om ons huis te bouwen.

Dit huis is ingericht in een zeer warme en vriendelijke manier.

Echt, het is raadzaam dit huisje, het is een rustige en ontspannen plek.

Ontdek deze accommodatie
#16951 Oude Boerderij Coutisse
5/5 -  Zonder weerga

We verbleven in Mala Boutique in januari en het was echt leuk.
Het eiland is mooi en het strand bikini is in de buurt van het hotel.
Zij bieden dagelijkse excursies. We hebben 3 excursies ook regelen zij ons de Transfer terug naar de luchthaven

Dhangethi bikini beach Dhangethi bikini beach © LubaL @CC
Ontdek deze accommodatie
#18576 Villa Dhangethi
5/5 -  Heerlijk

Familie welkom, comfortabele huis en rustig gebied.

Wij zullen zeker terug

Ontdek deze accommodatie
#67385 Appartement Marina di Campo
4.5/5 - Excellent

Wij zijn hier geweest in februari 2017. Nog steeds zijn wij verliefd op dit huisje en op zoek naar een soortgelijke accommodatie. Wat was het sfeervol en gezellig.
We voelden ons gelijk thuis. We werden ontvangen met zelfgebakken taart in een warm huis. Heerlijk, die twee haarden. We hebben genoten.

We kiezen nooit voor dezelfde accommodatie of omgeving, maar als we het zouden doen dan gingen we hier zeker naartoe.

Lekker kokkerellen in de goed uitgeruste keuken.Lekker kokkerellen in de goed uitgeruste keuken. © AnnekeMaessen @CC
Ontdek deze accommodatie
#77534 Origineel Huis Escombres et le Chesnois
5/5 - Bewonderenswaardig

Modern, schoon, groot en comfortabel appartement, kwamen we terug snel.

Bedankt

Uitzicht vanaf het balkonUitzicht vanaf het balkon © LOGANG @CC
Ontdek deze accommodatie
#71960 Appart'hotel Ustroń
4.5/5 - Klasse

We hadden een zeer aangenaam verblijf in uw villa, zeer schoon.

Bedankt voor deze heerlijke lokale gerechten en deze succulente Kreeft bereid door Flavio en geserveerd door Tania en Victor.

Zie dat je snel kan worden, zonder het geld!

Bedankt Tania voor salsalessen.

Absoluut ontdekken.

Maryse en Jean-Manuel, Sylvie en Poly, Antonia en José, Fatima en Antonio.

Ontdek deze accommodatie
#47022 Villa Brisas del Mar
4.5/5 -  Zonder weerga

Zelf leven in Parijs en vrienden van mijn bezoeken, er een grotere plaats voor hen om te verblijven en te ontmoeten. Marta de plaats was werkelijk aardig en heel gezellige, perfect voor ons. Het gebied is geweldig! Ook super goed aangesloten op alle van Parijs. We houden dit adres en mijn vrienden zullen terug ASAP.
Dank u, Marta!

Ontdek deze accommodatie
#59061 Studio Parijs 18e arrondissement
4.5/5 -  Magnifiek

Zeer mooie, moderne appartement en super vriendelijke gastheren. ook gevestigd in het midden van de impressionater en ongelooflijk mooie natuur! horizontale idyllische en rustige locatie aan de rand van het bos en zo centraal (slechts 3 min lopen naar de coop, post).

Rondom perfect!

recht op de drempel naar de trail komen, die leidt tot dit prachtig uitzicht! Echt top!recht op de drempel naar de trail komen, die leidt tot dit prachtig uitzicht! Echt top! © cs1188 @CC
de bus is een supersnelle (10 minuten) in een de grote skigebieden (bijvoorbeeld hier skiën op corviglia)de bus is een supersnelle (10 minuten) in een de grote skigebieden (bijvoorbeeld hier skiën op corviglia) © cs1188 @CC
Ontdek deze accommodatie
#23829 Appartement Pontresina