VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Perfect

We hebben een onvergetelijk weekend! Een prachtige plek om te vieren de verjaardag van mijn zoon van 10 jaar, alsmede het mijne omgeven door onze vrienden en onze familie. Het huis is groot met genoeg kamers uit zodat iedereen kan genieten van de partij terwijl het verlaten van de baby's nemen hun NAP en hun nacht in de rust.

Een zeer schoon, zeer goed uitgeruste en ruime woning. Ondanks de regen, we waren nog steeds in staat om te genieten van de buitenlucht door een grote pergola en de kinderen vonden de tuin.

De eigenaren zijn erg mooi en professioneel.

Een plek niet te missen!

5/5 -  Heel redelijk

We hadden een prachtige week verblijf in Mme Wagners mooie gite - "Le Cedre".
Het appartement was zeer ruim, comfortabel en schoon met alle gemakken. Mme Wagner is erg vriendelijk en behulpzaam, maar helemaal niet opdringerig. De veilige overdekte parkeerplaats achter vergrendelde gates was een toegevoegde bonus.

Deze gite is zeer goed gelegen voor alle de prachtige steden in de Elzas en ook dicht bij de Duitse grens, voor het Zwarte Woud is een bezoek meer dan waard.

Een uitstekende vakantie en we hadden geen aarzeling in "Le Cedre" aanbevelen.

4.5/5 - Subliem

Het huis is erg mooi met een prachtig uitzicht op het water en de palmbomen, geconfronteerd met West met een prachtige zonsondergangen.
Huis volledig uitgerust en ingericht met smaak door de eigenaar. Het tuinmeubilair zijn leuk, de stoelen zijn niet "normale stoelen" maar strandstoelen... Internet WiFi. Solar verwarmd zwembad, het is verklaard "de kachel mogelijk elektrische zwembad" maar voor een extra toeslag!

Het is raadzaam

4.5/5 -  Heel goed

We nemen veel van dit mooie huis, de zee en de piscone voor Baden... evenals de zon...

Het is erg mooi!

Meer Karin

PrachtigePrachtige © ReneeV @CC
5/5 - Klasse

Dus, Poros is een prachtig eiland - goed, twee echt; een met de pittoreske stad en een grotere eiland verbonden door een kleine brug die de meeste stranden gastheren. De prachtige villa (je wilt dit huis voor uw eigen!) is ideaal gelegen halverwege tussen de twee - dus een schaarse, ontspannen tien minuten wandelen aan elk, en de vele restaurants, cafés, winkels enz. Geen zorgen over er niet een duidelijk adres zoals u wordt voldaan uit de boot en meegetroond weg naar uw vakantiewoning door de charmante eigenaar!
Het ding dat je raakt als je aankomt is de prachtige buitenruimte - schaduwrijke terrassen, zonnige terrassen, eten en zitten gebieden, een prachtig zwembad en geweldig uitzicht over de baai naar Askilli. Perfect voor een ontspannen, niets Vakantiewoningen, voor het verkennen van het eiland te voet of met de quad fiets of als je meer energieke dat het is gemakkelijk voelt te bereiken via Galatas op het vasteland door een kleine passagiersveerboot (vijf minuten) of door een grotere autoferry. Er zijn ook regelmatige veerdiensten naar de andere eilanden - we hield Hydra voor lunch en een kerel! Overigens waren we, mijn man en ik, onze drie volwassen kinderen, twee van hun partners en mijn schoonvader-dat is net zo weet je dat de villa is ideaal voor een grote groep en dat er is iets voor alle leeftijden in Poros!
Met betrekking tot krijgen naar het eiland het was veel gemakkelijker dan verwacht - kwamen we door het nemen van een taxi vanaf de luchthaven naar Piraeus haven (ongeveer 40 minuten) dan een vliegende kat over naar Poros (ongeveer één uur). Op de terugweg namen we de kleine veerboot naar Galatas, dan een taxi vanaf daar naar de luchthaven (ongeveer twee en een half uur - dus een beetje meer maar zeer eenvoudig en met prachtige helemaal uitzicht-echt blij dat we het deden).
Dus, dat is het - grondig aanbevelen deze villa (alleen aarzeling is veel stappen als je worsteling met mobiliteit op alle - maar dat zou wel voor de meeste plaatsen in Poros) - tweede aarzeling is eigenlijk dat je het misschien boek voor wanneer we terug naartoe willen!

zonsopgang vanaf het zwembadzonsopgang vanaf het zwembad © NancyGo @CC
koffie in de ochtendkoffie in de ochtend © NancyGo @CC
barbecue achter ligstoelenbarbecue achter ligstoelen © NancyGo @CC
tijd voor een sundowner op het terras!tijd voor een sundowner op het terras! © NancyGo @CC
middernacht duik!middernacht duik! © NancyGo @CC
5/5 - Perfect

Alles is veranderd tijdens deze vakantie in Sardinië. De luchthaven van CAGLIARI naar de cottage slechts ongeveer 40 minuten. Het vakantiehuis van GINO zeer schoon en netjes en de aardige en vriendelijke Welkom bij onze aankomst. Het idyllische vakantieoord PULA met zijn toeristische sfeer. Het dichtstbijzijnde zandstrand in NORA, shopping mogelijkheden en restaurants niet ver van het huisje. Bezienswaardig ook andere prachtige witte zandstranden van in de hele regio die in weinig tijd kan worden bereikt.
Rondom een zeer mooie vakantie die we niet zullen vergeten en het vakantie huis van GINO sterk aanbevolen.

5/5 -  Super

Ik wilde komen en getuigen, na mijn terugkeer, een verblijf onder de meest aangename die ik kan uitvoeren in de Côtes d'Armor in het huisje van de schaapskooi.

Bovendien een kader zeer authentiek en met zorg onderhouden, ik voelde me... zoals thuis hier!
Mr. en Mrs. of de borstel ook waren aardig genoeg om me te vertrouwen door het aanvaarden van mij in hun huis in het gezelschap van mijn 2 honden (niet kleine) met mijn twee katten.
Ik hoop dat we dat dit niet triviaal, is omdat het niet zo gemakkelijk te vinden van een huisje zie verschillende dieren en te benadrukken en te doen is vertrouwen waard waren weten wordt bijzonder gehecht aan deze regio en vooral op het schiereiland, ik zal niet nalaten te verbinding voor een ander verblijf in dit huis en weet de kwaliteit van gastvrijheid en de schoonheid van de ruimte om me heen en dit gemakkelijk wil ik ook bedanken van de eigenaren voor groenten hun tuin die ze gaf me tijdens mijn verblijf. Dit idee van het delen van producten uit de tuin voor uw gasten is niet alleen origineel maar ook vriendelijk en aangenaam naar het paleis al snel voor een ander verblijf een beetje meer te overwegen voor meer gemak bij het regenachtige dagen volgen elkaar (soms) en je krijgt na een mooie wandeling een beetje nat: een droger!

weergave van het landgoed tijdens een wandeling in het veldweergave van het landgoed tijdens een wandeling in het veld © marie55 @CC
4.5/5 - Sensationeel

We brachten een groot weekend in dit Parlement heeft de vintage deco exotische vlooienmarkt en de tuin in de zon, de regio is prachtig en het strand dicht bij het huis.

Wij zullen terug!

5/5 - Klasse

Het Belomonte vakantiehuis maakte onze huwelijksreis een echte sterke punt. We hebben gezocht naar een geschikte bestemming voor een lange tijd, en we besloten aan de Costa Blanca.
Nu moeten we de perfecte locatie. In Calpe?
Heel mooi strand, maar de dichtheid van de nederzetting op de heuvels is zeer hoog. Het lijkt op die van andere toeristische poorten. Belmonte vakantiehuis is gelegen op een heuvel in het dorp Benidoleig.

Met ongeveer 1000 inwoners in de stad leek dit de juiste omgeving voor particuliere vakantie en ontspannen. De bergen door de bergen voor toegang tot de lettertypen van de Algar is een voorbeeld van het fantastische landschap.
In Denia gingen we in 15 minuten naar Javea en Calpe op ongeveer 30 minuten bereiken. Supermarkten, etc. kan snel worden bereikt in het dorp zelf.

5/5 - Bewonderenswaardig

We kunnen alleen warm aanbevelen verdere hese accommodatie en locatie iedereen. De eigenaren zijn super vriendelijk en gastvrij. Zelfs als het is te boeken in het proces dat alle noodzakelijke informatie zal worden verstrekt een.

Dit wordt ingeschreven op de behoeften van reizigers. We hebben gereisd met twee honden en een tiener. Geen wensen open Lees het huis. De apparatuur was fenomenaal, vanuit de keuken naar de badkamer en de slaapkamer. Dit dat u had eigenlijk drie baden, organiseer met een tiener niet zo hard. We wilden een vakantie weg van toerisme, en dit is precies wat we hadden.

Er werden 10 minuten met de auto naar het strand, in de gemeente van Denia, er was zelfs een hond strand, waar we dagelijks bezocht. Ook ronde rond het vakantiehuis, er waren zeer veel wandelpaden, ideaal voor vakantiegangers met hond of degenen die wil ontdekken meer dan alleen zee en zwembad. Het was de ideale vakantie voor ons en voor elk wat wils. Zeer rustig en ontspannen, prachtige natuur. We kunnen aanbevelen dit huis en de omgeving, en zou komen terug zelf op elk gewenst moment.

Aanbevolen voor: avontuur

4.5/5 -  Super

Op een weekend hadden we onze bruiloft in de Souleiade.

We waren ongeveer 30 en de capaciteit van de zalen, evenals twee hoofdonderdelen zijn perfect overeengekomen voor de maaltijd, alsmede de dance hall.

De indoor en outdoor faciliteiten zijn zeer compleet. Op advies van de eigenaren, hadden we (een DJ evenals een traiteur) externe dienstverleners die volledig hun missie hebt voltooid.

Soms zouden we niet aarzelen om terug te keren naar de Souleiade voor de uitzonderlijke en perfecte gastvrijheid.

5/5 -  Heerlijk

Mijn 2 kinderen en ik had een prachtige vakantie in Calpe met Karin, die wij vriendelijk verwelkomd en bood een plat gloednieuwe locatie op eerste lijn van strand, en perfect uitgerust.

Alles was perfect en maakt die u wilt terug te komen!

5/5 - Perfect

Het huis ligt op minder dan 10 min. lopen van de zee. Een aangename wandeling door de duinen en je krijgt de mooiste zee, waar u kunt kiezen tussen gratis strand of uitgeruste strand (grote verscheidenheid van voedsel en aardige mensen).

Het huis heeft twee verdiepingen en we waren naar boven. De drie kamers zijn allemaal vrij groot (comfortabel slapen 8: 1 tweepersoonsbed en twee doubles plus een single bed elk) met plafondventilatoren en mosquito netten op de ramen en over de bedden. Mooie grote badkamer met douche en wasmachine. Mooie keuken, gloednieuw, met TV en een slaapbank.

Het terras is groot genoeg om te eten en lounge. De tuin is absoluut verbazend. We gewoon vond het geweldig, er al die kleine dingen maken die uw vakantie een vakantie: ruimte, stilte, reiniging, badjassen, air conditioning, Fauteuils, banken en kussens helemaal over de plaats, de buitendouches, de barbecue, de parkeerplaats.

Wij zijn al controleren de data voor volgend jaar terugkomen!

PS: als je barbecue, je moet proberen "Il Re della Brace" in Pulsano, 10 min met de auto.

ParadiseParadise © angelob109 @CC
© angelob109 @CC
© angelob109 @CC
StrandStrand © angelob109 @CC
5/5 - Grandioos

Een van de best gelegen in het gebied. Een paar meter lopen zal u worden treadin het zand van het strand.

Prachtig uitzicht op zee zonder enige ruis, zeer ontspannen. Het appartement is cool, netjes, schoon en comfortabel, voorzien van alles wat die we nodig.
Zwembaden zijn zeer ontspannend te met mooi uitzicht op het strand. Buiten zijn er diverse winkels, restaurants, supermarkt en elke dienst.

We voelden ons er heel goed. Mooie zonsopgangen en zonsondergangen vanaf het balkon.

5/5 -  Keurig

Zeer glimlachend, beleefd en vriendelijk personeel. Mensen zeer afgestemd op hun huurders en die had altijd een glimlach en een vriendelijk woord in onze dagelijkse bijeenkomsten!

Appartement zeer schoon en gastvrij licht en vrolijk.

Wij danken de eigenaars voor hun vriendelijkheid.

Soms zijn wij bereid te blijven er weer met een heleboel plezier.

Jean en Noële van Frankrijk

5/5 -  Keurig

Een vakantie met het gezin die een groot geheugen dankzij de eigenaren zeer vriendelijk en attent blijven zal.

Het zwembad, Fietsen, spelen... en uitzonderlijke omgeving. Alles is zo ontworpen dat kinderen en ouders een geweldige tijd besteden. We hebben iets gemist, en we waren zeer comfortabel in de 3 huisjes naast elkaar.

Dank aan Wendy en John voor uw huis! We hebben uw adres voor een volgende familie vakantie verhuur behouden.

5/5 - Grandioos

Erg mooi complex, wat meer wenselijk waren hun zwembaden en de zorg van het complex.

Appartement zeer ruim, en je moet.

Weg van het midden, super stil.

Ten zeerste aanbevolen.

5/5 -  Zonder weerga

Ik voel me als dit hier tweetal strafregels schrijven over mijn verblijf op het mooie eiland Fuerteventura. Ze waren absoluut ontspannen dagen vooral voor de geweldig huis, we verbleven in. We voelden ons gelijk thuis, thuis in perfecte orde, netheid en alles wat die we nodig om daar te blijven.

Ik wil zeker een grote publiciteit in Italië van uw appartementen en ook wanneer we op het eiland terugkeren uw appartementen zullen onze eerste keuze.

Ook dank aan Philip voor de uitstekende organisatie en de oplossing van het probleem met de ketel en de onmiddellijke vervanging van het laatste deel van de douche.

Het was erg aardig en behulpzaam met ons allen.

Nogmaals bedankt en veel complimenten van alles.

5/5 - Grandioos

Ons, we zeggen: "die is in het midden van het werk"... hier, hadden we de kans om volledig genieten en waarderen om weg van het werk in deze bungalow!

De eigenschap is mooi, schoon en goed uitgerust met alles voor een perfect verblijf. We hadden het genoegen om te voldoen aan een vriend!
De eigenaar en zijn manager zijn eerst eenvoudig en vriendelijk en nuttig communicatie toestaan.

De woning is gelegen in een zeer strategisch gebied voor degenen die willen voor een bezoek aan het eiland, maar ik vind ook dat het geschikt is voor degenen die ervoor kiezen een vakantie om te genieten van zowel het strand als ontspanning.

Het nabijgelegen strand is erg mooi, goed geserveerd, maar ook gratis diensten op 50 mt van het huis.

We zullen zeker terug...

5/5 -  Keurig

Wij hebben een zeer goede vakantie!
De bungalow is volledig uitgeruste en zeer schoon.
De receptie is groot geweest en de eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk.

Ik adviseer het

5/5 -  Heel redelijk

Allereerst een prettige ontvangst door mevrouw Geypen. Zij heeft ons een duidelijke uitleg gegeven wat betreft de prima voorzieningen in en om de woning.
Daarnaast veel info over wat er in de omgeving te beleven was en ook over restaurants waar je lekker kon eten. Ook over het gebruik van de kusttram kregen wij goede informatie.
Al met al een prettig verblijf in een comfortabele,schone en gezellige woning.
Badhanddoeken, keukendoeken,schoonmaakmiddelen en toiletpapier waren volop aanwezig en dit alles bij de prijs inbegrepen.

Wij zijn van plan om zeker nog een keer gebruik te maken van deze woning en zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.Allereerst een prettige ontvangst door mevrouw Geypen. Zij heeft ons een duidelijke uitleg gegeven wat betreft de prima voorzieningen in en om de woning. Daarnaast veel info over wat er in de omgeving te beleven was en ook over restaurants waar je lekker kon eten. Ook over het gebruik van de kusttram kregen wij goede informatie. Al met al een prettig verblijf in een comfortabele,schone en gezellige woning . Badhanddoeken, keukendoeken,schoonmaakmiddelen en toiletpapier waren volop aanwezig en dit alles bij de prijs inbegrepen. Wij zijn van plan om zeker nog een keer gebruik te maken van deze woning en zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

5/5 - Sensationeel

Een prachtig verblijf in Nielles les Ardres hebben verbleven in dit mooie huis.

Vakantie weg van het verkeer en de drukte, perfect om weg te komen.

4/5 -  Heerlijk

Het appartement is zeer correct en niets ontbreekt.
Het enige nadeel is de weg (ringweg Braga) gelegen naast de deur die zeer luidruchtig en erg druk is.
Bij de aanblik van de foto's in de advertentie dachten we het appartement was in de buurt van het plein van de jets Braga en niets dus hiervoor hebben teleurgesteld.

Het appartement is een privé maar verder prima verblijf en schoon

Zeer goed, maar een beetje teleurgesteld met de locatie van het appartement om te gaan met foto's van de aankondiging Zeer goed, maar een beetje teleurgesteld met de locatie van het appartement om te gaan met foto's van de aankondiging © BeatriceF @CC
5/5 - Klasse

Deze vakantiewoning is uitzonderlijk. Mijn kinderen en de ouders genoten van de plaatsen, evenals de leefomgeving.

De beschrijving op de site IHA.com komt overeen met de werkelijkheid.

Ik heb geen spijt van deze boeking, jammer dat we niet voor twee weken, deze week deed boeken ging snel.

Appartement zeer comfortabel.

4/5 -  Heel geschikt

Hebt u kinderen verslaafd aan tabletten of netwerken sociale aandacht, geen Wi - Fi in het huis!

Winkels en strand zeer dicht. Zeer kleine tuin beddengoed heeft verandering (I 'd never seen dus platte kussens).

Voor de rest hadden we een aangenaam verblijf.

4.5/5 -  Heel goed

Voorwaarden Italiaans is het uitstekende waarde. De plaats heeft nog potentieel. Een kleine winkel om te gaan winkelen in de ochtend of in de avond zal een aanvulling op de service.
De installatie is ten dele onvolledig. Verschillende gebouwen zijn nog in aanbouw, maar absoluut niet storen het verblijf. Het zwembad is super met genoeg beschikbaar strandstoelen. Het linnen is elke week verschoond. Kanalen en televisieprogramma's zijn in de vraag en ook in de Duitse taal.
Een restaurant is beschikbaar, het strand ligt op ongeveer 2,5 km. Fietsen zijn beschikbaar voor huur. Pisa, het is ongeveer 50 km, de haven van Piombino, vanaf waar u op het eiland Elba aankomt. Op Elba, was hij op het strand van Santa Andrea, maar helaas was er rode kwallen toen we gingen. Het ticket voor de kruising ik adviseren kopend ter plaatse. De marineblauw moet worden gekozen als een veerboot. Het ticket op de site was nog steeds goedkoper dan op het internet! Een reis naar Florence is sterk aanbevolen. Parkeertarieven zijn gewoon een schande. Een half uur €1.-. Gul, is dat we ondanks een boete van 1 uur, geen straf hadden.
Is een prachtige kustweg tussen Cecina en Piombino. Hier zijn er grote mogelijkheden van Baden op de rotsachtige kust. Er is een mogelijkheid voor het zwemmen, waar de Romeinse baden van Bad zichtbaar zijn in het midden van de kustweg. Onze kinderen hadden een groot genoegen om te spelen met de kleine bewoners van zee!
Het is in ieder geval, leuk om te gaan duiken, rijk in vis, maar niet van mosselen.

ZwembadZwembad © GuntherJ @CC
Santa Andrea ElbaSanta Andrea Elba © GuntherJ @CC
de gekozen Romeinse bekkende gekozen Romeinse bekken © GuntherJ @CC
Uitzicht op zee vanaf de kustweg te BB´sUitzicht op zee vanaf de kustweg te BB´s © GuntherJ @CC
PisaPisa © GuntherJ @CC
5/5 -  Heel redelijk

Bedankt Brian & Staff voor het verzorgen van mijn familie tijdens uw verblijf.

Dit was een zeer mooie villa en veel waar voor je geld, vooral gedeeld onder onze grote familie.

We zullen zeker weer boeken in de nabije toekomst.

Groeten Tom & Family.

Brian G.
Eigenaar
08/09/2017
Hallo tom

Bedankt voor de prachtige recensie, zeer gewaardeerd. Wij hopen u snel weer te verwelkomen!

Met vriendelijke groet, Brian en het perso
neel
5/5 -  Zonder weerga

We hebben erg genoten van verblijf met de familie bucks. Alles was zoals beschreven. Ontwikkeling is snel en probleem gratis. We zullen huren het huis zeker nogmaals!

Was een prachtige week in de Haan familie Jost

© Biene81 @CC
5/5 - Perfect

Het huis heeft alles wat die u wilt zich thuis voelen. De standpunten zijn prachtig en de stad Lagos ligt een paar minuten rijden, het is goed gelegen.
Maria, de persoon die ontvangen van ons, is te allen tijde bewust van wat we nodig hebben. Hij is een zeer attente en aangenaam persoon, blij om het te behandelen.
Harry was ook een zorgvuldige persoon, antwoordt hij snel en zeer detailhandelaar. Bedankt gaan altijd met serieuze mensen en voelt u zich thuis.
Ik had een geweldige tijd met mijn familie. Ze waren een andere vakantie want ik ga elk jaar maar nooit de familie zo veel. Het huis van Harry maakte het mogelijk dat. Wij hopen te herhalen. Dank u

© Petisa @CC
Kinder vermaak Kinder vermaak © Petisa @CC
Ontspan in de jacuzziOntspan in de jacuzzi © Petisa @CC
In de AquashowIn de Aquashow © Petisa @CC
4.5/5 - Fantastisch

Ik heb al een week met mijn vrouw in dit landhuis omgeven door de natuur.
De kamers zijn eenvoudig en klein, maar met de beste voorzieningen.

De afstand van de zee is weinig KMS.
Ook hadden we het diner in het restaurant en het eten is zeer goed tegen een eerlijke prijs.

Advies over wonen in gezinnen met kinderen, want de speeltuin echt een pluspunt van de structuur is.

5/5 - Schitterend

Een plaats omgeven door olijfbomen, uitstekende gastvrijheid van de eigenaren, mensen echt heerlijk. Het uitzicht vanaf het balkon is werkelijk adembenemend.

Ideaal voor degenen die willen een rustige plek om te ontspannen.

We zullen zeker overnachten hier opnieuw.

4.5/5 -  Heel goed

We ontdekten een magische plek, maar het moet zijn dat de Wizards op het hoogtepunt .. en u bent geweest!
Een warm en zorgzaam welkom, het ontbijt in de voorkant van de deur in de ochtend, maar geluk!
En hoe zit het met de trailer? GEWELDIG!
Comfortabel, ruim, modern, warm, kortom, een echte liefde nest voor een jong koppel zoals wij, die kwam naar onze 1 jaar bijeenkomst te vieren!
Het is waar dat de off-season veel ruimte niet verlaat voor de animatie van het dorp, maar het stoorde ons op geen enkele manier! We houden een mooie foto van uw prachtige streek waarvan de vriendelijkheid, gastvrijheid en vrijgevigheid zijn de sleutelwoorden.
... En wat te denken van de eigen spa naast onze caravan: great !!
en gastronomische manden: goddelijk !!
We zullen terugkeren in de zomer; zeker ...

Cedric D.
Eigenaar
07/09/2017
Bedankt voor deze mooie reactie !!

Ik hoop u volgende keer te verwelkomen in onze vakantiewoning!
4.5/5 - Bewonderenswaardig

Comfortabele, grote locatie weg van de drukte en uitzicht op een prachtig strand.

4.5/5 - Onvergetelijk

Het huis is zeer mooi, goed ingericht, comfortabel en stil.

De hapjes en maaltijden op het terras met het prachtige uitzicht op de vallei en de bergen konden we om onze dag af te.

Eigenaren Manuel en Victoria, zijn erg aardig, zorgzaam en attente aan onze putje worden (ze had zelfs van plan om drankjes en 1e benodigdheden voor onze aankomst).

Het kleine dorp van Nates is ideaal gelegen op 15 minuten van de zee met de auto.

Het is raadzaam deze verhuur.

4.5/5 - Excellent

De Studio is gelegen op de begane grond van een prachtige villa, gelegen in het prachtige landschap van Saint-Tropez, schoon, voorzien van de juiste, stilte.

De hosts Pierre en Aline zijn twee prachtige mensen, beschikbaar maar tegelijkertijd discreet, waardoor we alle de vrijheid die een prachtige vakantie vereist.

Bereikten we de Lices in 5 minuten met de auto of in 15 minuten te voet, en de stranden van Pampelonne zijn slechts 6 minuten rijden, nooit vinden verkeer dat het verschil tussen een mooie en een vervelende vakantie in onze mening maakt.

Globaal we waren prima en we zullen nooit eindigen Pierre en Aline bedanken voor hun gastvrijheid.

4.5/5 -  Heerlijk

Aandachtig, mooi decor, ruim terras met prachtig uitzicht op zee. Het gebied heeft allerlei diensten zoals supermarkt en shopping malls. Binnen zijn er allerlei apparaten, servies en anderen voor het koken.

Handige parking aan de deur. In de buurt is een strand rustig, schoon en helder water.

We voelen er zeer goed en daarom aanraden aan iedereen.

5/5 - Schitterend

Ik geef meestal niet 5 sterren Beoordelingen. Echter, de hele ervaring was geweldig.

Het huis is als 4-sterren hotel. Zeer schoon. Het had alles wat die u nodig zou kunnen hebben. Het rook goed. Alles werkte. Adembenemend uitzicht! Comfortabele bedden. Geweldige locatie en de nabijheid van de stad.

Lyse was zo behulpzaam bij de planning van de reis. Veel beter dan een hotel zou ooit.

Dank u Lyse!

Genieten van hapjes op het terras/dek. Genieten van hapjes op het terras/dek. © TimcoeA @CC
5/5 - Fantastisch

We waren verrast door hoe goed zorg en schoon is. Een stap van het strand en alle diensten, fundamentele supermarkt en shopping malls.

Het terras is prachtig, we relajábamos ons op de ligstoelen en we er aten. Binnen, wees niet missen niets.
Praktische parkeren, bijna bij de voordeur van het appartement.

Zeer tevreden van de bungalow, de ruimte en het strand.

4.5/5 - Excellent

Mooie, comfortabele en ruime accommodatie.

De uitrusting van de keuken is compleet. We waren zeker rustig: re: het huisje bevindt zich op de achterkant van het huis. Kleine weg met weinig verkeer de fenikshal.

We bewonderden de weergave van het interieur, woonkamer, kamers of buiten, vanaf het terras of de tuin.

We ontdekten vele wandelingen in de buurt... in grotendeels te danken aan de discrete en vriendelijke eigenaren...

5/5 -  Heel geschikt

Geweldige vakantie in dit appartement, in het gebied en het strand.

Wij komen terug met volledige veiligheid. Voor ons, het heeft alles wat die u nodig hebt, het is comfortabel, mooi, schoon, met internationale TV-kanalen en snelle wi-fi verbinding. Gratis parkeren bij de deur.

Het terras is heel breed, met prachtig uitzicht op de zee en ligstoelen, een genot om te zien de output van de zon in de vroege ochtend.

5/5 -  Keurig

Het huisje is zeer schoon en zeer goed aangelegd, waren we 4 personen en is gemakkelijk geschikt voor 5 personen.

Landschap en champagne zijn buiten lof :-)

De eigenaren zijn erg vriendelijk en hebben allemaal toegepast om ons verblijf zeer aangenaam maken.

Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur.

Natallja Antonik

4.5/5 - Perfect

Geweldige ervaring in dit gezellige huis. Mooie welkom en een geweldige service. Goed uitgeruste keuken en uitstekende ligging. We defenitely gaan terug!

5/5 -  Zonder weerga

We voelde meteen erg goed!

Na een grote receptie van eigenaars, we verhuisden en we hadden de indruk dat "thuis"!

Alles is er: de schoonheid van thuis, reinheid, charme, mooie decoratie, Nice... Niet te vergeten het mooie zwembad waarrond wij lunch en diner, elke dag hebben! Evenals de barbecue...

We hadden echt een zeer aangenaam verblijf en we zijn goed uitgerust en ontspannen. We genoten van de discretionaire bevoegdheid van de eigenaars.

We waren 13 mensen en met eenparigheid van stemmen, als we gaan terug in de regio Catalonië, we willen Marga te huur ons opnieuw zijn mooi huis.

Marga M.
Eigenaar
31/08/2017
Hartelijk dank voor uw reactie Meneer: Alain Poaro

Wij zijn verheugd dat u van uw vakantie genoten heeft in ons huis Cal Vimón.
We proberen met de
gezinnen om hen zo goed mogelijk te verzorgen om hen thuis te voelen, dit is ons hoofddoel.
Als u besluit om weer bij een andere gelegenheid te komen, helpen wij u graag.
Tot voor altijd.
Met veel groeten aan u en familie.

Marga Montero en familie
4.5/5 - Perfect

Dit is de tweede keer dat we naar dit huis komen, gelegen in een gesloten Street en met een prachtige tuin voor een gegevensstroom.

Deze keer waren we drie, met onze zoon van 3 jaar, en zeker de beste oplossing voor degenen die kinderen hebben.
Ook genieten van de warme buitendouche en de verschillende faciliteiten aangeboden (in het bijzonder de essentiële internet, en de vaatwasser die is nooit in de huizen aan de zee).

De locatie is ook geweldig om te krijgen naar de stranden van San Teodoro, helaas een beetje in juli, maar Mr. Antonio was zeer vriendelijk, geven ons een goed advies over waar te gaan.

Hoe dan ook, wij zijn tevreden met alles, we hopen terug te keren in de komende jaren.

4.5/5 - Perfect

We hadden een fantastisch verblijf in dit vakantiehuis comfortabel en zeer schoon.

De plaats is ideaal voor een rustige vakantie en ontdek de regio... dicht bij de zee, de berg, de toeristische plaatsen.

De eigenaren zijn attente en erg vriendelijke dank u nogmaals voor uw welkom!

Zal het is raadzaam dit vakantiehuis... en vooral zullen we terug.

Vriendelijk - Sylvie en Philippe

5/5 -  Heel geschikt

Zeer acorredor vloer en rustige uitstekende gebieds met zwembad voetgangers winkelen cabines supermarkt restaurants recreatie strand wandeling Beach enz eigenaren onverslaanbaar zeer majos en familieleden in afwachting van alles om je verblijf zeer comfortabel, hebt u te maken vragen bel hem en reageert en helpt u onmiddellijk we zullen terugkeren zonder aarzeling, dus aarzel niet om te huren, zodat u zult er geen spijt ik u verzekeren dat het aanbevolen 100 x 100

5/5 -  Magnifiek

Wij zijn een familie van Tenerife in twee appartementen van dezelfde eigenaar, in dit complex. De twee zijn in perfecte staat, schoon, ingericht met prachtig uitzicht op het strand. Het zwembad is zeer rustig en ontspannen. In de omgeving is het alles. De bevelen alle mensen willen ontspannen in de heldere stranden van Jandia.

5/5 -  Prima

Het huis is zeer comfortabel en ruim. Veiligheid speciaal voor kinderen echt serieus wordt genomen: de barrières op het niveau van het terras en het zwembad.

Het huis is zeer goed ontworpen voor e om vakantie in 8 personen (4 volwassenen met 4 kinderen).

De eigenaar is zeer attent en zeer responsief en Guillem zijn vader (beide zeer discreet) die de tuin en het zwembad op een dagelijkse basis lopen.

Sinds dit Parlement is het zeer gemakkelijk voor een bezoek aan het eiland. We hopen terug te keren op een dag!

5/5 -  Super

We hadden een zeer aangenaam week in Amaliapolis!

Het huis was ruim en goed gelegen, wordt slechts een paar minuten van het strand en het centrale plein met verschillende restaurants.

Christina was nuttig en responsieve, ik zou zeker verblijf hier opnieuw.

Het uitzicht vanaf de belangrijkste vierkante restaurants!Het uitzicht vanaf de belangrijkste vierkante restaurants! © MStevinson @CC
5/5 -  Super

Deze villa is nog mooier dan verwacht. Mooi zwembad, een heleboel spelletjes rond te huis en het uitzicht... zo verbazingwekkend.

Eigenaren zijn zeer vriendelijk en goed.

Ons verblijf was een 5 sterren ervaring!

4.5/5 - Schitterend

Dit is de 2e keer dat we een week in dit prachtige huisje doorbrengen: zeker we komen terug!

Het bos alle biedt rond een grote speeltuin voor de kinderen en de omgeving in overvloed van prachtige plaatsen om te bezoeken: de meren voor zwemmen of varen, fietsen Fietsen van de grote attracties en prachtige wandelingen als de Hoegne.

Niet te spreken van vriendelijke en vele kleine restaurants...

Dank u Mamitou en Papitou A binnenkort

4.5/5 -  Heel geschikt

Een leuke ontvangst, vriendelijke en behulpzame eigenaresse.

De accommodatie is eenvoudig maar netjes.
Erg rustig en landelijk gelegen.

We waren met 5 personen op de motor en we hebben genoten van de mooie omgeving waar we de nodige tochten hebben gereden.

Helaas was alleen de internet snelheid nogal laag. dit vanwege de landelijke ligging

5/5 - Excellent

Het huis is prachtig gerestaureerd. Het is prachtig ingericht en goed uitgerust. De omgeving is prachtig: het is een typische gehucht Causse. de horizon is breed; sterrenhemel nachten als zelden.

Het gehucht ligt dicht bij de Gorges van de Tarn, de Aven Armand en de chaos van Montpellier-le-Vieux.

We hadden een geweldige week met onze kleinkinderen.

5/5 - Excellent

Het was onze eerste reis naar Italië en wij niet verbergen het was geweldig!
De stad, het strand en ook vrije tijd, die we dreaming tot de laatste dagen.

Het appartement van ons verblijf was gewoon perfect: buitengewone eigenaren, ik heb geen Word dus veel gastvrijheid, alsmede het terras en barbecue voorzieningen perfect waren.

De eigenaren hebben ons gereserveerd een welkom vanaf het begin tot het einde aan de bovenkant. Het appartement is heel schoon.

Bij uw aankomst een goede koekoek kwam met verrassingen van lokale specialiteiten... ik vertellen dat u zeggen niet meer...

Wij doen niet verbergen dat het zal terugkomen... thats for sure!

5/5 -  Super

We waren een familie van 4 met 2 tieners en had de indruk te zijn op een plaats van het zeldzame en ultra bevoorrechte, midden in de natuur, aan de rand van het water, met toegang naar de jachthaven in 2 minuten!

De weergave is fascinerend met haar in- en uitgangen van de boten, de kleine visser tot de prachtige zeilboten en andere kleine jachten en grote... maar we konden niet horen de motoren!

Toegang tot het strand is prive in een inham met mogelijkheid aanmeren. De zee is erg schoon met kristalhelder water en in de regio. We hebben prachtige plek gevonden om te snorkelen.

De 2 vakantiehuizen zijn verheerlijking Corbusienne, binnen en buiten zijn eenvoudig, doeltreffend en schoon: luxe en oppervlakkigheid zijn verboden.

We hebben geen lanceq in lekker eten, dit is de plaats: er zijn andere dingen te doen vanaf badminton, ping-pong (niet te veel, omdat het warm zelfs wanneer)... jacht schelpen, vissen, kajak, boot en proeverij van ouzo op het lounge/terras.

De grote toevoeging aan onze ervaring in deze vakantiewoning: ontvangst van onze gasten die beschikbaar zijn, open, genereus en geestelijke.

5/5 - Subliem

Leuk appartement met prachtig uitzicht op het strand. Hebt u de benodigde apparatuur, het is licht en luchtig. Het is erg rustig in het zwembad, met uitzicht op de zee. Zijn alle soorten diensten zoals supermarkt, winkels, winkelcentra en bars in het gebied. Het strand is de overkant van de straat. Perfecte locatie, we zullen spoedig terugkeren.

5/5 - Excellent

Hallo, ik zou willen zeggen over de eigenaren van het appartement die erg mooi is, als u een aanbetaling en annuleren van uw reservering, u niet zal worden terugbetaald. Dat is wat gebeurde aan me: Ik had om te annuleren voor gezondheidsproblemen en het kostte me 220 euro!

4/5 - Excellent

Dit is het huis waar we de meest complete gehuurd! Het heeft absoluut alles wat die u nodig hebt en het niveau van reinheid is onberispelijk.

De woning is gelegen in een prachtige, typisch Zwitserse dorp aan de voet van de Eiger altijd sneeuwt, maar in een rustige wijk waar kinderen kunnen vrije loop in hun prachtige tuin, omringd door rivieren en prachtige bossen en wandelpaden.
En alsof dat nog niet genoeg de familie die het huis (woon in dezelfde eigenschap op de verdieping) gehuurd hebben prachtige, attente en altijd klaar om u te helpen op alle. Voor als u laat aankomt, de bakker die u voor de eerste nacht aan uw deur vers brood elke ochtend... het geeft als een provincie van de feeën is!

We zijn al drie keer en natuurlijk, veilig, herhaalt. Ze hebben een ander klein huis te huur naast dat onze ouders hebben gehuurd, ideaal voor het reizen met het hele gezin, omdat de twee eigenschappen samen.

Ten zeerste aanbevolen!

4.5/5 - Subliem

Mooi landhuis op Italiaanse platteland, dichtbij mooie dorpjes, midden in de natuur. Huis voorzien van alle gemakken, schoon en prachtige veranda met adembenemend uitzicht. Veel goede restaurants in de omgeving. Mooi om van de rust te genieten en bergwandelingen te maken. Zwemmen in bergmeertjes en riviertjes.

Mooie veranda met uitzicht over Ligurische natuur.Mooie veranda met uitzicht over Ligurische natuur. © MatthieuJ @CC
4/5 - Opmerkelijk

Dit appartement heeft veel prachtige onderdelen, waardoor het gemakkelijk is aan te bevelen. We verbleven voor bijna 3 maanden. Het is met zorg ingericht. Het overdag omgevingslicht is mooi, waardoor het een gelukkige plek om te zijn.
De keuken is goed uitgerust met inbegrip van de kruik pot, keukenmachine, meerdere koffiezetapparaten. Het ligt op een gunstige locatie en hoewel in de buurt van het centrum van de stad, het is erg rustig in het huis. Het ligt een stratenblok van de prachtige farmers' markten die zich op woensdag en vrijdag, restaurants en winkels voordoen. Het is een 10 minuten lopen naar het strand, zwembad en tennisbanen. De extra bonus van het parkeren kan niet worden ondergewaardeerd. Er was een uitstekende wf-fi verbinding. Deze habitat is geliefd door zijn eigenaar die wordt weerspiegeld in de keuze van het decor. Het heeft een strand draad doorheen. Houd er rekening mee dat dit een vintage gebouw en dus het heeft een tweede locatie van het verhaal met een brede kronkelende interne trap.

4.5/5 - Bewonderenswaardig

We zijn hier met Pasen geweest, en ondanks het feit dat het dus maar een paar dagen betrof, voelde het als veel langer. Het was er heerlijk! Het uitzicht is werkelijk fenomenaal en feeëriek en de vogelgeluiden zijn prachtig. Maar Casa dei Fiori is veel meer: we hebben van daaruit een prachtige wandeling gemaakt - Alta Via del Monti Liguri - en heerlijk gegeten en zijn zelfs naar zee geweest. Er is werkelijk niets wat je daar niet kunt; zelfs zwemmen in prachtige meertjes. Voor deze review ben ik de foto's en filmpjes weer aan het bekijken en heb nu al zin om eind oktober - samen met man en dochter - weer te gaan. Ik tel de weken af! Dus René - de eigenaar -, als we nog wat voor je kunnen meenemen uit Nederland dan horen we het graag! :-)

5/5 - Excellent

De vakantie in dit huis en deze omgeving zeer goed vond. Het huis was zeer schoon, netjes en zeer compleet; niet alleen alles wat u nodig hebt, maar ook veel om dit te doen (nieuwe prachtige keuken, grote bedden, comfortabele woonkamer, etc.), allen op 1 verdieping geen trappen. Er waren rond veel bloemen huis en veel mogelijkheden om daar te zitten (in een overdekte zitplaatsen, voordat het huis in de zon, achter het huis in de schaduw, enz.. De rustige ligging en het mooie uitzicht van het weer hoorn zijn ook prachtig. Familie Suter is erg vriendelijk en ze helpen waar ze kunnen. Als u op zoek bent naar een goede thuis met goede mensen op een prachtige locatie, kunnen we aanbevelen chalet in de grond!

Een zeer goede woning in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden.Een zeer goede woning in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden. © LeoG @CC
Goed huis in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden.Goed huis in een rustige omgeving, zeer goed onderhouden. © LeoG @CC
4.5/5 -  Heerlijk

We hebben een onvergetelijke vakantie. Wij geloven dat dalleur altijd terugkomen op dit gebied.

Het huis is mooi, zeer schoon, zeer goed behandeld met alle voorzieningen.
Het zwembad is groot en mooi.
De eigenaar is erg aardig en altijd beschikbaar. De regio is erg mooi met veel te bezoeken en te ontdekken.

Wij raden absoluut... daarheen zult u niet teleurgesteld worden. Bedankt voor een geweldige vakantie!

4.5/5 -  Prima

Warm welkom, hoogwaardige service en service bijna zoals in een hotel ...

Zeker een mooi adres om de Camargue te ontdekken !!!!

4.5/5 - Grandioos

Zeer mooie en Christine Pascal. Het huis is zeer goed aangelegd, hoewel het een van de kamers voor de toilet en badkamer moet passeren.

Alle toestellen (wassen, machine afwassen, koffie-/ theevoorzieningen, koelkast en diepvries) werken perfect, keuken en tafel gebruiksvoorwerpen zijn voldoende.
De badkamer is klein, maar voldoende voor een warme douche.
Kamers zijn comfortabel en goed ingericht met grote terrassen met ligstoelen.
De plaats is zeer rustig en vriendelijk. Het appartement is gelegen op 200 m van restaurants, bakkerij, boekhandel en andere winkels.
Buiten spelletjes voor kinderen goed worden onderhouden en het perceel is omheind voor het geluk van de kinderen.. .en ouders! ... allemaal op de voet van het strand genoten we ons verblijf, zelfs als het weer niet mee elke dag: een beetje wind en regen.

Christine L.
Eigenaar
21/08/2017
Hallo Carine
Dank u en ik hoop u snel te zien
Christine en Stéphane
4.5/5 -  Super

We waren aangenaam verrast! 1 week vakantie aan de zee in dit grote huis met alles wat nodig u hebt!
De verhuurders zijn zo super aardig en behulpzaam!
We voelde waarschijnlijk volledig, op elk gewenst moment!

Christine L.
Eigenaar
21/08/2017
Благодаря вам
И с нетерпением ждем встречи с вами
Стефан и Кристин
4.5/5 - Klasse

Alles begon met de uitwisseling van mails met de eigenaren. Antwoorden snel en vol met gedegen advies, tot aan de kleinste details. Waar naar Park, hoe je naar Villajoyosa zonder het nemen van de snelweg, enz, enz...
On-site, een persoon die u host en is beschikbaar als u nodig hebt... Het appartement is geweldig goed uitgerust, ze werden ontworpen om alle en perfect is trouw aan de beschrijving op de site. Het beddengoed is zeer comfortabel, dat het eten is geweldig dat functioneel, de set is gevuld met charme en grotendeels ruim genoeg voor 4 personen.
We verbleven er voor 10 dagen en wij vinden de locatie van dit appartement zeer goed geplaatst, niet te dicht bij de luidruchtige voor onze gemoedsrust, maar aan de andere kant, slechts op een steenworp afstand van het strand, restaurants, winkels, enz...
Kortom hadden we een heerlijke vakantie in Villajoyosa die een kleine charmante resort is. Het appartement en de vriendschappelijke Raad van eigenaren hebben natuurlijk sterk beïnvloed op de perfectie van ons verblijf.

IK DUS AANBEVELEN ZEER. Dank u wel, mevrouw Corinne en heer Didier.

Alicante, alle Kortbij VillajoyosaAlicante, alle Kortbij Villajoyosa © MinaCendoya @CC
5/5 -  Heel geschikt

Het huis is echt gezellig, schoon en voorzien van alle comfort in een rustige omgeving maar dicht bij de zee.
Het strand van Capo Comino is zeer geschikt voor jonge kinderen zijn bereikbaar te voet.
U kunt ook met de auto, naar andere stranden bereiken.
De eigenaar is fantastisch en het is gereageerd op elke behoefte.
We waren er met een kind van 3 jaar en wij zullen zeker terug, we voelden ons gelijk thuis.

4/5 -  Magnifiek

Tijdens onze 3 weken verblijf, hadden we een heleboel plezier in dit Parlement.

Alles was zoals beschreven op de website van IHA en was zelfs beter nogmaals ter plaatse: de tuin van het huis en het zwembad.
Het huis is groot genoeg voor zeven personen en ze is zeer goed onderhouden. De service is goed.

De locatie is ideaal. Lagos in het zuiden in slechts 10 minuten. De stranden van de westkust kunnen ook worden bereikt in een korte tijd.
Dus als je laat de rust en stilte wilt, vindt snel u de levendige!
Dit alles en de aardige aanraking van de eigenaar die echt bereid is te helpen en goed advies: zij bijdragen om dit verblijf onvergetelijk maken.

We willen terug te komen!

Harry N.
Eigenaar
17/08/2017
Dank je!
4/5 - Schitterend

20 jaar we gonna Zeelande laten en dus een slechte blijven we nooit eerder hebben ervaren.
De eigenaar was er altijd en helemaal geen vrije ruimte links ons. Dit heeft huurde zij gratis bedden, ondanks dat wij er waren. Wij moesten het huis een nacht eerder verlaten want ze volledig onvriendelijke aan het einde was.

4/5 -  Super

Voor mijn familie was dit appartement precies wat we zochten. Het is schoon, ingericht, goede distributie, charmant en comfortabel. Het terras heeft precies de weergaven in het hoofdbeeld, de zwembaden en het strand Jandía. Het is in een gebied waar u alles kunt vinden, de feestdagen waren perfect voor ons. Ten zeerste aanbevolen.

4.5/5 - Schitterend

Terwijl u niet in het "front" strand, urbanisatie is goed gelegen en is een geweldige plek voor familievakantie. Huis zoals beschreven en zeer verzorgd. Eigenaar erg behulpzaam en attent.
Aanbevelen

4/5 - Excellent

Onbevlekt huis met alle voorzieningen. Ergens mooie en rustige om te ontspannen en te rusten. Het zwembad is schoon en goed onderhouden en verwarmd en meer!

We werden begroet door twee zeer vriendelijke mensen en singles die ons onmiddellijk op hun gemak.

Mooie plaats in de buurt, Anduze (super avondmarkt en prachtige kleine stad bezocht absoluut), blijde, Glen-brug-all boog...
Klein restaurant "Chez Patrice" in het midden van het dorp of we aten zeer goed.. .everything is prima op St Florent...

Heel leuk!

Dankzij de eigenaren

4/5 - Fantastisch

Wij waren de eerste keer in Siviri, in een vakantiehuis.
Wij zouden graag. Het huis was schoon en het was wat men zou moeten alle beschikbare.
De gastvrijheid van de eigenaar was zeer hartelijk en gastvrij.
Er was vers gebakken taarten kruiden en groenten uit eigen tuin.
Gezellige avond waar de heer het huis heeft gegrild.
Er is niets mis.
Als we weer Siviri dat wij er onze vakantie zou doorbrengen willen.

Groeten uit Berlijn

4.5/5 - Perfect

Een van de beste huizen die ik heb op mijn vakantie.
De site is relatief geïsoleerde en bijzonder rustig, terwijl er moet beschikbaar zijn om te reizen met de auto. De toegangsweg naar het stenen dorp zijn geasfalteerd en zonder moeite.
De organisatie van het huis waren onberispelijk, terwijl de eigenaar heeft bijna elke behoefte voor een familie (van Engelse literatuur aan de rackets met ping pong ballen en Playstation) voorspeld.
De ruimte van de tuin en het zwembad is ideaal met geweldig uitzicht op zee. Zowel de eigenaar als de mensen die de zorg voor hen, ze waren volledig tegemoet te komen aan. Voor één of meer gezinnen zijn een goede keuze, en zal zeker weer een bezoek bij de eerste gelegenheid.

4.5/5 - Schitterend

We hebben zulke een warm welkom en het huis bevat alles wat die je moet hebben een heerlijke vakantie. Het is zeer, zeer dicht bij de Belgische grens (ongeveer 3 km), een half uur van Charleville Mezieres, 25 minuten van de abdij van Orval en andere mooie locaties in de Belgische Ardennen. Reims is ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Het huis is mooi en zorgvuldig ingericht. Het voelt warm en gezellig, vanwege al het hout en de open haard. Er is genoeg ruimte voor een klein gezin. Algemeen: Wij zijn zeer dankbaar dat we verbleven hier. De enige downpoint is dat de wifiverbinding was niet erg stabiel. Maar goed, het is niet zo belangrijk, omdat we zo druk waren van elke dag.

Ik zou adviseren dit mooie, kleine huis voor iedereen die wil nemen op een reis naar dit deel van Frankrijk.

4.5/5 - Excellent

Na een warm welkom met een vriendelijke en zorgzame eigenaar ontdekten we dit mooie vakantiehuis met zijn grote oppervlakte.

Een plek waar je je goed voelen, kalm, sereen, dat het is moeilijk om te vertrekken! Het voelt "thuis".

Ik bleef op vakantie met handicap rolstoel en geen problemen in het dagelijks leven. Kom en ontdek dit prachtige landschap rondom dit huisje!

Renée B.
Eigenaar
09/08/2017
Hallo Aurelie
Het is altijd een plezier voor mij om deel te komen, tijdens het verblijf, een moment met u allen.
Leren dat de christelijke werd geraakt
op 36, voor een "chauffarde" alcoholische en eindigen met het leven in een rolstoel, maakt ons bewust, indien nodig, dat je nooit moet klagen. Er Tjs ellendiger op aarde.
Dank u voor uw waardering en uw toewijding aan mensen met een handicap.
5/5 -  Heel redelijk

Ik had de gelegenheid om te verblijven zeer onlangs in dit huis dat een echt juweeltje is.

We komen in een plaats ongewone, avontuurlijk, schattig, vol met kunstwerken en slimme winks.

Het is een kleine woning gelegen in het midden van een prachtige campagne, in die elke nuttige object ontbeert. Een echte favoriet!

Ik heb bleef in vele plaatsen, maar nooit een gelijkaardig. Het personeel is super vriendelijk, gul zijn als discrete. Outsized!

Een dilemma van het verlaten van dit commentaar, omdat ik niet wil dat deze instelling ontoegankelijk worden op het moment van boeking.

A. C.
Eigenaar
09/08/2017
Dank u voor deze opmerking ... Met uw toestemming zullen we toe te voegen aan ons gastenboek!

A & S Caty
4.5/5 - Klasse

Wij waren twee families (6 volwassenen en 3 kinderen) verblijf in Villa Diora voor één week aan het begin van mei.

In de villa hebt u alles wat u eventueel nodig voor een comfortabel verblijf en meer, alles was precies zoals geadverteerd we hield vooral de grote tuin en zwembad, alsmede het verbazingwekkende interieur. Ook de gastheren waren zeer gastvrij en behulpzaam waardoor ons verblijf nog aangenamer.

Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige vakantie en tot ziens volgend jaar hopelijk!

Huis en zwembad bij nachtHuis en zwembad bij nacht © HekA @CC
KeukenKeuken © HekA @CC
Hoofdslaapkamer jacuzziHoofdslaapkamer jacuzzi © HekA @CC
Tuin en het zwembad bij nachtTuin en het zwembad bij nacht © HekA @CC
Vesna S.
Eigenaar
08/08/2017
Hartelijk dank voor mooie woorden die u schreef!

Warme groeten uit Karojba

Vesna & Egidio
Villa Diora
4/5 - Fantastisch

We had net een geweldige week in Isle of Wight, St Helens is absoluut rustige en mooie plek om te verblijven, ik had de beste nacht slaapt in jaar!;) Drayton Villas is een prachtig appartement, zelfs mijn 4 jaar oude zoon begon te noemen ons nieuwe huis. We genoten van elke minuut van ons verblijf daar, ik adviseer hoogst Drayton Villas en zal zeker terugkomen.

4/5 -  Heel goed

We hadden een aangenaam verblijf.

Goed niveau van de huisvesting van de dienst, zeer mooie en vriendelijke eigenaren!

Prachtig uitzicht op de bergen... Wij zullen terug!

4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldig verblijf op het eiland het chalet is functioneel. Er is goed te leven en het milieu is zeer prettig veel spellen voor kinderen en meer een huisje dan voor hen.
Olli was altijd tot onze beschikking hebben als we miste iets hij maakte ons delen zijn zonde, nam ons te halen van de netten, gemaakt van de smaak van gerookte vis de boys geliefde vissen op het meer en oefende de geen doden er zijn tal van bosbessen en we koken grote taarten die het licht mooi op het meer zowel bij zonsopgang en zonsondergang is, die het is een plek waar men vergeet het leven van de trepidant van onze steden en waar men zich bevindt in communie met de natuur die We in de avond door de sauna (zeer goed) en de dapperste gestoken een kop in de lake It was een goede vakantie en kan op het plezier eindigden van het zien van weer een interne bemol de keuken is niet erg jong maar het is niet een probleem voor ons

Vroeg in de ochtendVroeg in de ochtend © Bcaraty2017 @CC
Vrede lakeVrede lake © Bcaraty2017 @CC
Uitzicht op het meerUitzicht op het meer © Bcaraty2017 @CC
Zonlicht  Zonlicht © Bcaraty2017 @CC
5/5 - Subliem

Ik probeer altijd om te verblijven in villa's op vakantie met mijn familie, en ik moet zeggen dat deze villa is de beste ooit, de locatie en de conditie van de villa is uitzonderlijk met alle voorzieningen die u wilt opnemen in uw eigen huis. Villa eigenaren hebben niet nagelaten om het even wat om het vakantiehuis een geweldig verblijf te maken, en de uitzichten zijn ongelooflijk. Deze villa is zeer ruim en schoon, ik beveel omdat het alles wat je zou willen voor een vakantie verhuur heeft. De kinderen waren in het verwarmde zwembad elke dag. Een echte verblijf weg van alle feestdagen, maar slechts 15 minuten van restaurants, winkels, enz. compleet ingerichte villa, de foto's gewoon doen geen recht! Michele Super service en ik beveel deze locatie - helemaal niet overdreven de advertentie, brandschoon - we zullen terugkeren! Dank je wel, David & Kim

Panoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterrasPanoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterras © DavidM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
Ik ben erg dankbaar dat David voor een betere terugblik op onze villa, bedankt voor uw tijd om dit te doen voor ons, en hopen dat je weer te zien.

Michelle
4.5/5 - Schitterend

We hebben verbleven in Monte Pego zijn er tien jaar oud, ik wilde altijd om terug te komen op een dag. Deze villa was perfect om terug te keren.
Vroege professionele service werd aangeboden door de eigenaren, inclusief advies over vluchten, autoverhuur, etc ... De villa zelf is mooi gepresenteerd zeer schoon en goed onderhouden met een fantastisch uitzicht over de zee zoals ik werd herinnerd aan de laatste keer.
prachtig zwembad met een fantastisch zonnig en zeer comfortabel terras: Ik kan deze villa niet aanraden. Met toegang tot het internet, het was als thuis, behalve ... de hete zon schijnt de hele tijd. Pego in de buurt van het dorp zijn er 3 ruime supermarkt met langere openingstijden en een aantal zeer leuke restaurants in dezelfde urbanisatie.
Ik heb vooral genoten van de "Rosti" Naar Zwitsers restaurant. "Out and About:" Ik zou aanraden "Javaé" voor een goed goedkoop eten en een prachtig gebied met een markt op vrijdagavond. Er zijn bijna te stranden om uit te kiezen en om de paar kilometer en makkelijk te parkeren rondom de hele kust is het strand. Ik zou zeker terugkeren.

Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. © MaureenM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
We zijn erg blij dat u een geweldige tijd gehad heeft en u van harte welkom bent, zeer gewaardeerd voor de tijd die u heeft genomen om onze villa te beoordelen.

Bedankt
Michele & Paul
4/5 - Schitterend

Wij hield absoluut verblijf in Villa Tara.

De plaats is een juweeltje, onberispelijk schoon en dicht bij om het even wat zou u wenst voor. Het zwembad is prachtig en het dorpje is prachtig.

Terence is een geweldige gastheer, alle meegedeeld soepel en geen verrassingen.

Willen we zeker graag terugkomen.

4/5 - Subliem

We hadden zulke een geweldige tijd met familie. Het zwembad is enorm. De eigenaar is erg aardig. We komen zeker terug.

4.5/5 - Opmerkelijk

Het is de perfecte plek om te ontspannen feestdagen uit de buurt van de stad. Wakker worden met het geluid van de vogels is onbetaalbaar.

Het zwembad biedt volledige privacy. De eigenaar is zeer juist, hij praat in een ontspannen maar zeer respectfull en professionele manier.

We zullen zeker terug!