VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 -  Super

We waren aangenaam verrast! 1 week vakantie aan de zee in dit grote huis met alles wat nodig u hebt!
De verhuurders zijn zo super aardig en behulpzaam!
We voelde waarschijnlijk volledig, op elk gewenst moment!

Christine L.
Eigenaar
21/08/2017
Благодаря вам
И с нетерпением ждем встречи с вами
Стефан и Кристин
4.5/5 - Klasse

Alles begon met de uitwisseling van mails met de eigenaren. Antwoorden snel en vol met gedegen advies, tot aan de kleinste details. Waar naar Park, hoe je naar Villajoyosa zonder het nemen van de snelweg, enz, enz...
On-site, een persoon die u host en is beschikbaar als u nodig hebt... Het appartement is geweldig goed uitgerust, ze werden ontworpen om alle en perfect is trouw aan de beschrijving op de site. Het beddengoed is zeer comfortabel, dat het eten is geweldig dat functioneel, de set is gevuld met charme en grotendeels ruim genoeg voor 4 personen.
We verbleven er voor 10 dagen en wij vinden de locatie van dit appartement zeer goed geplaatst, niet te dicht bij de luidruchtige voor onze gemoedsrust, maar aan de andere kant, slechts op een steenworp afstand van het strand, restaurants, winkels, enz...
Kortom hadden we een heerlijke vakantie in Villajoyosa die een kleine charmante resort is. Het appartement en de vriendschappelijke Raad van eigenaren hebben natuurlijk sterk beïnvloed op de perfectie van ons verblijf.

IK DUS AANBEVELEN ZEER. Dank u wel, mevrouw Corinne en heer Didier.

Alicante, alle Kortbij VillajoyosaAlicante, alle Kortbij Villajoyosa © MinaCendoya @CC
5/5 -  Heel geschikt

Het huis is echt gezellig, schoon en voorzien van alle comfort in een rustige omgeving maar dicht bij de zee.
Het strand van Capo Comino is zeer geschikt voor jonge kinderen zijn bereikbaar te voet.
U kunt ook met de auto, naar andere stranden bereiken.
De eigenaar is fantastisch en het is gereageerd op elke behoefte.
We waren er met een kind van 3 jaar en wij zullen zeker terug, we voelden ons gelijk thuis.

4/5 -  Magnifiek

Tijdens onze 3 weken verblijf, hadden we een heleboel plezier in dit Parlement.

Alles was zoals beschreven op de website van IHA en was zelfs beter nogmaals ter plaatse: de tuin van het huis en het zwembad.
Het huis is groot genoeg voor zeven personen en ze is zeer goed onderhouden. De service is goed.

De locatie is ideaal. Lagos in het zuiden in slechts 10 minuten. De stranden van de westkust kunnen ook worden bereikt in een korte tijd.
Dus als je laat de rust en stilte wilt, vindt snel u de levendige!
Dit alles en de aardige aanraking van de eigenaar die echt bereid is te helpen en goed advies: zij bijdragen om dit verblijf onvergetelijk maken.

We willen terug te komen!

Harry N.
Eigenaar
17/08/2017
Dank je!
4/5 - Schitterend

20 jaar we gonna Zeelande laten en dus een slechte blijven we nooit eerder hebben ervaren.
De eigenaar was er altijd en helemaal geen vrije ruimte links ons. Dit heeft huurde zij gratis bedden, ondanks dat wij er waren. Wij moesten het huis een nacht eerder verlaten want ze volledig onvriendelijke aan het einde was.

4/5 -  Super

Voor mijn familie was dit appartement precies wat we zochten. Het is schoon, ingericht, goede distributie, charmant en comfortabel. Het terras heeft precies de weergaven in het hoofdbeeld, de zwembaden en het strand Jandía. Het is in een gebied waar u alles kunt vinden, de feestdagen waren perfect voor ons. Ten zeerste aanbevolen.

4.5/5 - Schitterend

Terwijl u niet in het "front" strand, urbanisatie is goed gelegen en is een geweldige plek voor familievakantie. Huis zoals beschreven en zeer verzorgd. Eigenaar erg behulpzaam en attent.
Aanbevelen

4/5 - Excellent

Onbevlekt huis met alle voorzieningen. Ergens mooie en rustige om te ontspannen en te rusten. Het zwembad is schoon en goed onderhouden en verwarmd en meer!

We werden begroet door twee zeer vriendelijke mensen en singles die ons onmiddellijk op hun gemak.

Mooie plaats in de buurt, Anduze (super avondmarkt en prachtige kleine stad bezocht absoluut), blijde, Glen-brug-all boog...
Klein restaurant "Chez Patrice" in het midden van het dorp of we aten zeer goed.. .everything is prima op St Florent...

Heel leuk!

Dankzij de eigenaren

4/5 - Fantastisch

Wij waren de eerste keer in Siviri, in een vakantiehuis.
Wij zouden graag. Het huis was schoon en het was wat men zou moeten alle beschikbare.
De gastvrijheid van de eigenaar was zeer hartelijk en gastvrij.
Er was vers gebakken taarten kruiden en groenten uit eigen tuin.
Gezellige avond waar de heer het huis heeft gegrild.
Er is niets mis.
Als we weer Siviri dat wij er onze vakantie zou doorbrengen willen.

Groeten uit Berlijn

4.5/5 - Perfect

Een van de beste huizen die ik heb op mijn vakantie.
De site is relatief geïsoleerde en bijzonder rustig, terwijl er moet beschikbaar zijn om te reizen met de auto. De toegangsweg naar het stenen dorp zijn geasfalteerd en zonder moeite.
De organisatie van het huis waren onberispelijk, terwijl de eigenaar heeft bijna elke behoefte voor een familie (van Engelse literatuur aan de rackets met ping pong ballen en Playstation) voorspeld.
De ruimte van de tuin en het zwembad is ideaal met geweldig uitzicht op zee. Zowel de eigenaar als de mensen die de zorg voor hen, ze waren volledig tegemoet te komen aan. Voor één of meer gezinnen zijn een goede keuze, en zal zeker weer een bezoek bij de eerste gelegenheid.

4.5/5 - Schitterend

We hebben zulke een warm welkom en het huis bevat alles wat die je moet hebben een heerlijke vakantie. Het is zeer, zeer dicht bij de Belgische grens (ongeveer 3 km), een half uur van Charleville Mezieres, 25 minuten van de abdij van Orval en andere mooie locaties in de Belgische Ardennen. Reims is ongeveer 1 uur en 10 minuten.

Het huis is mooi en zorgvuldig ingericht. Het voelt warm en gezellig, vanwege al het hout en de open haard. Er is genoeg ruimte voor een klein gezin. Algemeen: Wij zijn zeer dankbaar dat we verbleven hier. De enige downpoint is dat de wifiverbinding was niet erg stabiel. Maar goed, het is niet zo belangrijk, omdat we zo druk waren van elke dag.

Ik zou adviseren dit mooie, kleine huis voor iedereen die wil nemen op een reis naar dit deel van Frankrijk.

4.5/5 - Excellent

Na een warm welkom met een vriendelijke en zorgzame eigenaar ontdekten we dit mooie vakantiehuis met zijn grote oppervlakte.

Een plek waar je je goed voelen, kalm, sereen, dat het is moeilijk om te vertrekken! Het voelt "thuis".

Ik bleef op vakantie met handicap rolstoel en geen problemen in het dagelijks leven. Kom en ontdek dit prachtige landschap rondom dit huisje!

Renée B.
Eigenaar
09/08/2017
Hallo Aurelie
Het is altijd een plezier voor mij om deel te komen, tijdens het verblijf, een moment met u allen.
Leren dat de christelijke werd geraakt
op 36, voor een "chauffarde" alcoholische en eindigen met het leven in een rolstoel, maakt ons bewust, indien nodig, dat je nooit moet klagen. Er Tjs ellendiger op aarde.
Dank u voor uw waardering en uw toewijding aan mensen met een handicap.
5/5 -  Heel redelijk

Ik had de gelegenheid om te verblijven zeer onlangs in dit huis dat een echt juweeltje is.

We komen in een plaats ongewone, avontuurlijk, schattig, vol met kunstwerken en slimme winks.

Het is een kleine woning gelegen in het midden van een prachtige campagne, in die elke nuttige object ontbeert. Een echte favoriet!

Ik heb bleef in vele plaatsen, maar nooit een gelijkaardig. Het personeel is super vriendelijk, gul zijn als discrete. Outsized!

Een dilemma van het verlaten van dit commentaar, omdat ik niet wil dat deze instelling ontoegankelijk worden op het moment van boeking.

A. C.
Eigenaar
09/08/2017
Dank u voor deze opmerking ... Met uw toestemming zullen we toe te voegen aan ons gastenboek!

A & S Caty
4/5 - Klasse

Locatie, gastheer, accommodatie, catering en freeriden waren TOP! Onze attente gastheer Natasha en Jürgen had altijd een open oor voor onze verlangens. Het was gewoon allemaal waar. Wij willen terugkomen en kijken uit naar de volgende reünie.

4.5/5 - Klasse

Wij waren twee families (6 volwassenen en 3 kinderen) verblijf in Villa Diora voor één week aan het begin van mei.

In de villa hebt u alles wat u eventueel nodig voor een comfortabel verblijf en meer, alles was precies zoals geadverteerd we hield vooral de grote tuin en zwembad, alsmede het verbazingwekkende interieur. Ook de gastheren waren zeer gastvrij en behulpzaam waardoor ons verblijf nog aangenamer.

Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige vakantie en tot ziens volgend jaar hopelijk!

Huis en zwembad bij nachtHuis en zwembad bij nacht © HekA @CC
KeukenKeuken © HekA @CC
Hoofdslaapkamer jacuzziHoofdslaapkamer jacuzzi © HekA @CC
Tuin en het zwembad bij nachtTuin en het zwembad bij nacht © HekA @CC
Vesna S.
Eigenaar
08/08/2017
Hartelijk dank voor mooie woorden die u schreef!

Warme groeten uit Karojba

Vesna & Egidio
Villa Diora
4/5 - Fantastisch

We had net een geweldige week in Isle of Wight, St Helens is absoluut rustige en mooie plek om te verblijven, ik had de beste nacht slaapt in jaar!;) Drayton Villas is een prachtig appartement, zelfs mijn 4 jaar oude zoon begon te noemen ons nieuwe huis. We genoten van elke minuut van ons verblijf daar, ik adviseer hoogst Drayton Villas en zal zeker terugkomen.

4/5 -  Heel goed

We hadden een aangenaam verblijf.

Goed niveau van de huisvesting van de dienst, zeer mooie en vriendelijke eigenaren!

Prachtig uitzicht op de bergen... Wij zullen terug!

4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldig verblijf op het eiland het chalet is functioneel. Er is goed te leven en het milieu is zeer prettig veel spellen voor kinderen en meer een huisje dan voor hen.
Olli was altijd tot onze beschikking hebben als we miste iets hij maakte ons delen zijn zonde, nam ons te halen van de netten, gemaakt van de smaak van gerookte vis de boys geliefde vissen op het meer en oefende de geen doden er zijn tal van bosbessen en we koken grote taarten die het licht mooi op het meer zowel bij zonsopgang en zonsondergang is, die het is een plek waar men vergeet het leven van de trepidant van onze steden en waar men zich bevindt in communie met de natuur die We in de avond door de sauna (zeer goed) en de dapperste gestoken een kop in de lake It was een goede vakantie en kan op het plezier eindigden van het zien van weer een interne bemol de keuken is niet erg jong maar het is niet een probleem voor ons

Vroeg in de ochtendVroeg in de ochtend © Bcaraty2017 @CC
Vrede lakeVrede lake © Bcaraty2017 @CC
Uitzicht op het meerUitzicht op het meer © Bcaraty2017 @CC
Zonlicht  Zonlicht © Bcaraty2017 @CC
5/5 - Subliem

Ik probeer altijd om te verblijven in villa's op vakantie met mijn familie, en ik moet zeggen dat deze villa is de beste ooit, de locatie en de conditie van de villa is uitzonderlijk met alle voorzieningen die u wilt opnemen in uw eigen huis. Villa eigenaren hebben niet nagelaten om het even wat om het vakantiehuis een geweldig verblijf te maken, en de uitzichten zijn ongelooflijk. Deze villa is zeer ruim en schoon, ik beveel omdat het alles wat je zou willen voor een vakantie verhuur heeft. De kinderen waren in het verwarmde zwembad elke dag. Een echte verblijf weg van alle feestdagen, maar slechts 15 minuten van restaurants, winkels, enz. compleet ingerichte villa, de foto's gewoon doen geen recht! Michele Super service en ik beveel deze locatie - helemaal niet overdreven de advertentie, brandschoon - we zullen terugkeren! Dank je wel, David & Kim

Panoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterrasPanoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterras © DavidM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
Ik ben erg dankbaar dat David voor een betere terugblik op onze villa, bedankt voor uw tijd om dit te doen voor ons, en hopen dat je weer te zien.

Michelle
4.5/5 - Schitterend

We hebben verbleven in Monte Pego zijn er tien jaar oud, ik wilde altijd om terug te komen op een dag. Deze villa was perfect om terug te keren.
Vroege professionele service werd aangeboden door de eigenaren, inclusief advies over vluchten, autoverhuur, etc ... De villa zelf is mooi gepresenteerd zeer schoon en goed onderhouden met een fantastisch uitzicht over de zee zoals ik werd herinnerd aan de laatste keer.
prachtig zwembad met een fantastisch zonnig en zeer comfortabel terras: Ik kan deze villa niet aanraden. Met toegang tot het internet, het was als thuis, behalve ... de hete zon schijnt de hele tijd. Pego in de buurt van het dorp zijn er 3 ruime supermarkt met langere openingstijden en een aantal zeer leuke restaurants in dezelfde urbanisatie.
Ik heb vooral genoten van de "Rosti" Naar Zwitsers restaurant. "Out and About:" Ik zou aanraden "Javaé" voor een goed goedkoop eten en een prachtig gebied met een markt op vrijdagavond. Er zijn bijna te stranden om uit te kiezen en om de paar kilometer en makkelijk te parkeren rondom de hele kust is het strand. Ik zou zeker terugkeren.

Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. © MaureenM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
We zijn erg blij dat u een geweldige tijd gehad heeft en u van harte welkom bent, zeer gewaardeerd voor de tijd die u heeft genomen om onze villa te beoordelen.

Bedankt
Michele & Paul
4/5 - Schitterend

Wij hield absoluut verblijf in Villa Tara.

De plaats is een juweeltje, onberispelijk schoon en dicht bij om het even wat zou u wenst voor. Het zwembad is prachtig en het dorpje is prachtig.

Terence is een geweldige gastheer, alle meegedeeld soepel en geen verrassingen.

Willen we zeker graag terugkomen.

4/5 - Subliem

We hadden zulke een geweldige tijd met familie. Het zwembad is enorm. De eigenaar is erg aardig. We komen zeker terug.

4.5/5 - Opmerkelijk

Het is de perfecte plek om te ontspannen feestdagen uit de buurt van de stad. Wakker worden met het geluid van de vogels is onbetaalbaar.

Het zwembad biedt volledige privacy. De eigenaar is zeer juist, hij praat in een ontspannen maar zeer respectfull en professionele manier.

We zullen zeker terug!

4.5/5 -  Heel goed

De gastvrijheid van de eigenaars, de rust, het huis, het grote zwembad beschikbaar schoon.

We genoten van ons verblijf met eigenaars, die naast de deur en dat wij wij herhaaldelijk gunst, komen we terug met plezier.

4/5 - Excellent

De plaats is erg leuk, het appartement zeer goed verspreid.
Het heeft alle functies die; magnetron, oven, TV, DVD, waterkoker en zelfs gezelschapsspelen, voor de avonden of ook regenachtige dagen voor gaan buiten.

De eigenaren zijn mooi en er is genoeg te doen en te bezoeken rond!

4.5/5 -  Zonder weerga

Mooi appartement, rustig, gereserveerd parkeren en ruime, aangename en vriendelijke buren. Centraal en goed geserveerd.

Matig geprijsd. Ik zou aanraden!!

4/5 -  Heel redelijk

Casual en gezellig appartement - absolute aanbeveling. Mr. Debray is bikerInnenfreundlich - hebben we voor onze fietsen zoals de garage:-)-vielen dank, we graag terugkomen!

4/5 - Bewonderenswaardig

Een perfect uitgeruste en zeer comfortabele cottage in het hart van de berrichone campagne.

Bedankt weer ontdekken te Brigitte en Eric voor de kwaliteit van hun huis en voor alle het advies dat ze gaf ons beter de regio.

Wij hielden van 's avonds op het terras.

Waarschijnlijk in de volgend jaar!

5/5 -  Formidabel

Onze familie onlangs ging naar Franschhoek ter ere van mijn dochters 21e verjaardag en we nodig hadden iets dat zou geschikt voor 6 personen.

Het huis is prachtig ingericht en alles wat die we nodig hadden was er voor ons. Van de prachtige open haard aan de beschuit in de goed uitgeruste keuken we allen genoten van ons verblijf en zou zeer raadt dit mooie pension.

Kan niet wachten om terug te keren!

5/5 - Excellent

Mijn familie en ik bracht een paar dagen op deze eigenschap, wat kan ik zeggen... gewoon geweldig! Geweldige locatie, kunt u genieten van prachtig uitzicht, rust en ontspanning in een warm en gezellig, maar terzelfder tijd zeer goed uitgangspunt om te ontdekken de schoonheid van het grondgebied. Groot welkom van de eigenaren, twee mooie mensen, altijd klaar om te voldoen aan de behoeften van de gasten te laten zich direct thuis voelen. Een welgemeende dank voor een geweldige tijd!

Liala G.
Eigenaar
04/08/2017
We zijn blij dat je goed waren en we hopen u snel terug te hebben onze gasten! Dank u! U bent Special! Een knuffel!
4/5 - Subliem

Bleven hier voor 2 weken in juni met onze kleine meisje van 2 jaar en mijn man is uitgeschakeld motor (beweegt met een Walker) en we geen spijt van onze keuze! Dit huisje is zeer geschikt voor mijn man.
Het huis is ruim en zeer goed gelegen door verslag alle ontdekkingen van de regio...
De tuin is zeer goed ontworpen, ruime ook te circuleren (motor uitgeschakeld) als schrikdraad! echt aan de bovenkant om te rusten en wat goede tijd doorbrengen

Nadia D.
Eigenaar
04/08/2017
Hallo Mariou,

Dank u voor de tijd neemt om een reactie toe te voegen.
Ik was blij om u te verwelkomen met je kleine meid zo bubbels!

Ik hoop je
te zien volgend jaar; heb je nog zoveel te zien in de omgeving ...

Vriendelijke groeten.
Nadia
4/5 -  Zonder weerga

Prachtige omgeving met Franse eigenaren zeer vriendelijk en beschikbaar.
Alleen negatieve punt het pad naar het huis zeer beschadigd door de regen, moest worden redone gedurende het jaar.

Patrick G.
Eigenaar
04/08/2017
De weg naar het huis wordt ieder jaar herbouwd na het regenseizoen en blijft redelijk tien maanden van januari. Dit jaar 2017 is de moesson is verschoven met bijna twee maanden, maar nu is het pad is heel goed mogelijk tot november, de gebruikelijke moesson periode.
Dank u voor ons te laten ons uw mening.
Pat en pat
5/5 -  Heel geschikt

We hadden een heerlijke vakantie in Val Gardena in Ortisei. Het appartement waar wij verbleven was zeer ideaal voor ns. behoeften. Ideale grootte, eigen tuin en terras met tafels en stoelen. De eigenaren zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Zij gaf ons zelfs verschillende nuttige informatie over de routes. Was inclusief gebruik van zwembad, dat op 200 m is, wat echt super. Ook kunnen we ons houden aan de Val Gardena actieve initiatieven. Ideale ligging want er een supermarkt op 200 m, evenals een restaurant en takeout pizza is. We zullen terugkeren...

Patrick S.
Eigenaar
03/08/2017
Thank you very much! FYI ..... Fam. Stuflesser
4/5 - Bewonderenswaardig

Een mooi appartement op twee verdiepingen met 4 vergadering uit balkons in een geweldige locatie, loopafstand naar het strand, winkels voor eten winkelen in de buurt van door halverwege tussen Lefkas stad en Nydri.

Bill R.
Eigenaar
03/08/2017
Bedankt alle wegen welkom !!!

Groeten op alle facturen
4.5/5 -  Formidabel

Dit was de tweede week van twee weken in deze villa's.

Onze gewenste periode was niet beschikbaar tenzij verspreiden van meer dan één week per villa, tegen een mooie korting van de eigenaar.

Want dit een kwestie van een paar meter en 30 minuten verschuiven van bagage was, was dit geen probleem bij allen!

Villa is gelegen tussen Rhodos-stad (25 minuten) en Lindos (30 minuten) is dus perfect voor de logistiek (ook luchthaven is ongeveer 25 minuten).

Zeer comfortabele Villa met alles wat die u nodig hebt. Airconditioning in elke kamer, mooi ingerichte keuken, mooi terras met tafel en vaste BBQ- en een zeer zeer mooi zwembad met douche.

Het onthaal van de eigenaar was erg mooi, en na weergegeven: alle, het uitdelen van enkele adviezen voor het gebied (en water en bier in de koelkast :-)) we konden genieten van alle de privacy nodig, hoewel de eigenaar naast de deur woonde.

Als we Rhodos een tweede keer bezoekt zouden, zou we contact opnemen met eigenaars zeker over de beschikbaarheid van een van de villa's. Zeer aangenaam en zeer aan te bevelen.

Ntina-Afroditi S.
Eigenaar
03/08/2017
Beste Rolf

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij hopen u snel te zien.

Veel groeten aan je mooie familie.

Afroditi
4/5 - Bewonderenswaardig

Eric Malinee zijn de beste gastheer die je hebben kan, zeer gastvrij en altijd doen hun best om u te helpen op elk gewenst moment.

Het huis is echt mooi en zeer rustig gelegen met een mooi zwembad. De kamers zijn groot, goed uitgeruste en zeer schoon.

En wat te zeggen over het voortreffelijke ontbijt! Het beste dat we in onze reis naar Thailand, had zelfs best dat in het 5 * hotel we in Bangkok verbleven. Ruime keuze met vers fruit, verse sappen, dagelijkse gebakken brood/gebak, à la carte menu; en Eric's grote pannenkoeken!

Als u een rust vakantie in Phuket wilt, is dit de plek om te verblijven waar gastvrijheid waar komt.

5/5 -  Formidabel

We verbleven in Baan Malinee voor drie nachten aan het einde van mei en we konden niet meer tevreden over ons verblijf.

Deze Bed & Breakfast (BB) is een echt juweeltje en de Heerscharen, Eric en Malinee, hun uiterste best doen om u zich thuis voelt het moment dat u eigenschap te binnenkomt maken.
Heerlijk ontbijt met vers fruit, sappen, een mooie selectie van vleeswaren en kaas, vers gebakken broodjes, brood en gebak, als goed als made-to-order eieren en pannenkoeken.

In de avond wacht vers fruit en een zoete traktatie op uw kamer.

Eric en Malinee zijn zeer behulpzaam bij het tonen van u rond, adviseren over restaurants en excursie- en ze kunnen de nodige boekingen.

We hadden een meest aangenaam verblijf hier en hopelijk tot snel terug.

Eric D.
Eigenaar
03/08/2017
Bedankt voor je geweldige recensie!
4.5/5 -  Magnifiek

Het was een heerlijk verblijf in een mooie omgeving, rustig en met een prachtig uitzicht!

De villa is net als op de foto's. Het is zeer goed uitgerust en functioneel. Het zwembad is ideaal voor kinderen omdat het op een groot gebied met weinig diepte waar kinderen voeten hebben. Het strand ligt 5 minuten lopen. Het nabijgelegen strand is ideaal om te zonnebaden in vrede.

Deze villa is ideaal voor de familie. De villa heeft een mooie tuin met veel fruitbomen.

Zonder aarzeling beveel ik deze magische plaats tegen de onklopbare prijs! NUS zal terug zeer binnenkort!

Monique V.
Eigenaar
03/08/2017
Hallo Miss, en een zeer grote dank u voor uw lovende beoordeling; het is ook een genot om te lezen en te meten uw enthousiasme voor deze oase dat vele, inderdaad, zijn paradisiaque.Votre en je momentum, kan overtuigen een paar anderen daar verblijft snel, maar we zullen het reserveren altijd een speciale plaats voor u, of één van onze andere resorts in de Diamond of de hoogten van Fort de France.

Met vriendelijke groet, John en Monique
4.5/5 -  Zonder weerga

We brachten grote appartement zeer gezellige of niets niet ontbreken de residentie ook zeer is rustig en dicht bij alle voorzieningen en restaurants en stranden.

4/5 -  Prima

Uitstekende huis zeer schoon, maar uitgerust met een mooie veranda met eettafel voor diner in familie, in luxe zwembaden, kind, erg mooi en goed onderhouden Park ontwikkeling, dicht bij strand, restaurants en vrije tijd. Onovertroffen kwaliteiten.

AGUSTIN A.
Eigenaar
02/08/2017
Thank you very much Vera
5/5 - Onvergetelijk

Zeer aangenaam verblijf.
Zeer zeer zeer goede tips voor een bezoek aan de regio.

Een huisje ingericht met veel smaak, geen gebrek, de plaats is ideaal.

Aanbevolen voor degenen die willen ontdekken van de Champagne.

Wij komen terug met veel plezier.

Christian & Catherine A.
Eigenaar
02/08/2017
Corinne dank u
Catherine binnenkort Autréau
4/5 -  Heel goed

We zijn net terug van de meest fantastische vakantie in Casa Segredo.

We waren 4 generaties van overgrootouders aan baby's en een briljante tijd was was door iedereen. De oudere familieleden werden verzorgd door de slaapkamers op de begane grond, en de iets oudere kinderen vonden de geheime kamer!

Het zwembad is omheind, wat betekent dat we kunnen alle ontspannen en genieten van de zon zonder zorgen te maken over de peuters dwalen af.

Perfect, en zeer aan te bevelen!

Zelfs gelukt een dolfijn Safari van Vilamoura!!Zelfs gelukt een dolfijn Safari van Vilamoura!! © TammyM @CC
4/5 - Grandioos

We huurden deze villa voor onze huwelijksreis, zoals we wisten de bruiloft zou zijn vermoeiend en we wilden een plek om te ontspannen.

De villa teleur niet. Het had alles wat die we nodig en meer, en het gebied was mooi en rustig, terwijl nog steeds slechts een paar minuten van het fantastische strand restaurants en het Praça. Ik ben zeker dat er vele gelukkige verjaardagen gevierd er!

Vieren in de Algarve!Vieren in de Algarve! © TammyM @CC
3.5/5 -  Heel correct

Welkom bij Maria die altijd beschikbaar, soms iets te aanwezig is.
De accommodatie bevindt zich onder een weg en er is geen parkeergelegenheid, de enige mogelijkheid was om park langs de drukke weg.

De accommodatie is ruim, maar beddengoed is slecht. Televisie zoals vermeld in de aankondiging, hebben we niet gezien hot tub ofwel. Geen wifiverbinding...
Maar heeft we hadden een prettig verblijf en Maria alles gedaan om ervoor te zorgen dat we optimaal van ons verblijf profiteren.

4/5 - Perfect

15 dagen ontspannen en verjongen in een prachtige omgeving met een mooi zwembad en prachtig arboree.mobilier van de tuin en het zwembad van kwaliteit.
Het huisje is ruim en zeer goed uitgerust.

De ontvangst is zeer vriendelijk.

Brief van vakantie gelukzaligheid. Zeer sterk aanbevolen.

4.5/5 -  Heel geschikt

Het comfort is uitstekend met een speciale vermelding voor de keuken en bedden die zeer recent zijn.
Het niveau van reinheid is onberispelijk vriendelijke en goede beschikbaarheid privacy behouden!

Ideale situatie om te ontdekken van Brussel en Wallonië is zeker dat we komen terug!

4/5 - Excellent

Net wat we zochten en die had de eigenaars beloofd om te vinden.
We vonden uit de buurt van de stad een grote rust, zee, zon, goed eten.
Zodra we weten dat de data van vakanties volgend jaar zullen we niet aarzelen om te boeken.
Merci voor welbeschouwd Simona

Wandeling bij dageraad en kijken naar de zon opkomen......Wandeling bij dageraad en kijken naar de zon opkomen...... © RossiS @CC
Giorgio C.
Eigenaar
02/08/2017
goedemorgen

Het is altijd een plezier om families zoals die van u tegemoet te komen en we hopen u snel te zien.

Een knuffel

Fam. Contu / Deia
na
4.5/5 - Grandioos

Prachtige villa met groot gemak.

Tuin met een zwembad mooi paradijs. Uitzicht vanaf het terras bieden een uitzicht op de zee.
De service was perfect (dank Monic en Uli Lang!) En het eten zeer, zeer hoog niveau (Komang heeft altijd gekookt iets zeer leckerers!).
De locatie is erg rustig (voor ons precies wat we wilden) en de goede plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Wanneer een supermarkt zou zijn geweest in het gebied, zou hij hebben volledige notities voor de locatie.

Grace Oka altijd een reiservaring mogelijk - altijd zeer veilig gevoel met hem en dat het allemaal iets tijdens het rijden zegt.

Conclusie: 10 onvergetelijke dagen en als we konden, al zouden we er nog :-)

Ulrich L.
Eigenaar
02/08/2017
Hallo Claudia, hello Hans-Gerd,

Hartelijk dank voor je mening en we mochten kijken na u en ondersteunen u in uw reizen.
Uw voedsel wensen we hebben
uitgevoerd met vreugde. Ook, we vonden het een veel plezier bereiden met u
en op uw vragen over Bali te beantwoorden.

Jammer dat de Villa Damai is het einde van oktober, van een paar dagen vrij als je terugkomt al volgeboekt!

Nogmaals bedankt dat je onze gasten en hopen je te zien een andere tijd in Bali bij Villa Damai u weer van harte welkom.

(Supermarkt, met uitzondering van verse vlees op 800 meter)!

Groeten uit Bali

Uli, Monic en het hele team
5/5 - Excellent

Wij verhuren dit appartement zeer goed gelegen nabij het strand voor 3 jaar.

Alle voorzieningen, lopen naar centrum Tossa. Zeer functioneel en goed uitgerust, comfortabele accommodatie met ruime terras, uitzicht op zee zijkant.

Verstrekken ventilator op hoog vuur in het hoogseizoen.

Bedankt mijnheer D. voor zijn gastvrijheid en zijn beschikbaarheid heeft dan verblijf.

Wij zullen terug!
S Rouchet

5/5 - Schitterend

Zeer zeer mooi huisje die we thuis voelen.

We waren 2 minuten van het dorp of zijn winkel, boekwinkel, bakkerij, slagerij en verschillende restaurant alles wat die u nodig hebt aan kant.

Bij aankomst een zeer warm onthaal door de eigenaars we gaan er voor meerdere jaren, rustige terras voor een drankje (zie afbeelding lol).

We raden Micheline en Frédéric

Heel leukHeel leuk © FredericMichelineQ @CC
Michel D.
Eigenaar
02/08/2017
Een grote dank aan onze warme huurder en de IHA website wij aanbevelen.
5/5 -  Heerlijk

In een woestijn omgeving hebben we een prachtig paar dagen.

We gegrild met onder andere de pizza oven, lezen en spreken. Het huis is charmant en zeer schoon en gastvrij.

We hebben ook een zeer mooie rit op de Monte Fossa delle Felci.


We zullen het vernieuwen van de ervaring!

Sofia K.
Eigenaar
02/08/2017
Duizend dank u voor uw kritiek op mijn huis. Het is waar het uitzicht ü altijd heerlijk om calaredel zon soptattoot toen het eiland Lipari is Tinge van Red
4.5/5 -  Magnifiek

We hebben twee weken hier in mei 2017 doorgebracht. Erg leuk contact met de verhuurder.

Het huis ligt heerlijk in de Andalusische bergen, zeer nette en zeer goed uitgerust. Internet TV, muzieksysteem, Wi-Fi, wasmachine, vaatwasser, prive zwembadje, drie terrassen, twee badkamers, beveiligde parkeerplaats. We hebben we voelde me erg comfortabel en een fantastische vakantie.

In de nabijheid van het gebouw zijn er een aantal zeer goede restaurants en pensions in verschillende prijsklassen. Zelfs de één of andere eenvoudige en goedkope beach bar ("Chiringuito") verrast met culinaire hoogstandjes.

De zee is te bereiken in ongeveer 15 minuten met de auto. In de omgeving zijn er vele grote plaatsen om te bezoeken: Ronda, Casares, Marbella, Gibraltar, Tarifa en -een beetje verder - Sevilla. Al met al perfect voor vakantiegangers op zoek naar rust.

Het huis is perfect voor ontspanning asielzoekers. De attributen zijn er tal van prachtige natuur. Voor winkelen of strand moet u ongeveer 15 minuten met de auto. Er zijn enkele goede en uitstekende restaurants nog dichter bij. Een auto is een must!

Kijk naar het huis met zwembadKijk naar het huis met zwembad © dirkpahlsmeier @CC
Zeezicht vanaf het terras richtingZeezicht vanaf het terras richting © dirkpahlsmeier @CC
Faciliteiten omvatten ook een goed onderhouden gas GrillFaciliteiten omvatten ook een goed onderhouden gas Grill © dirkpahlsmeier @CC
Gerald B.
Eigenaar
02/08/2017
Hallo Dirk

Dank u voor uw mooie commentaar op onze vakantie u! Misschien een keer belangstelling te huur in Zukfunft?

Liefde groet, Gerald & Ang
élique
4.5/5 - Excellent

We hadden een zeer goed contact met de eigenaar die is beschikbaar en klaar om te luisteren.

Het appartement is echt goed, groot, functioneel, uitgerust. We gebruikten om de huur op de Balearen van het veel kleinere en ingericht appartement voor dezelfde prijs.

Het terras is geweldig voor de weergave, neem maaltijden met de lichte geklots van golven of meer als er een beetje wind! De residentie is rustig.

Het trekken bereik is 2 min naar beneden en zeer uncrowded in vergelijking met anderen, kunt u ontspannen in de terugkeer van de stranden van het zuiden of wandelingen.
Het dorp van Es Mercadal, gelegen op 10 minuten per winkels, is een levende Tsjechische niet toeristenval! De kleine haven van Es Fornells is ook zeer typisch. Kortom ons verblijf was een echte traktatie en we hopen terug te keren naar het eiland om te ontdekken van andere plaats en we zullen dit appartement hervatten als deze beschikbaar is.

Ik aandringen op het feit dat het is als "thuis" uitgerust en ingericht, de wasruimte is erg handig, het beddengoed is kwaliteit...

Dankzij Agnes!

5/5 -  Heel redelijk

Wij hielden van de locatie, het appartement was briljant, centrale en naast de zee, mooi!

We kijken uit naar terug te keren!

Restaurants waar heerlijke gerechten proeven kan worden gevonden.Restaurants waar heerlijke gerechten proeven kan worden gevonden. © eulalia @CC
Ramona C.
Eigenaar
01/08/2017
Thanks Eulalia uw mening is zeer succesvol. Tossa de Mar is een charmant stadje, ik denk echt dat die weer terug naar Tossa vakantie is gekomen, het is gewoon een kwestie van proberen.
4.5/5 -  Heel geschikt

Geweldige vakantie met Ade en Didier. Erg verwend zijn. ADE ons voorbereid voor de goede kleine gerechten zeer goed koken. echt een stukje paradijs.

Wij houden een zeer goed geheugen.

Geweldige vakantie met Ade en Didier. Erg verwend zijn. ADE ons voorbereid voor de goede kleine gerechten zeer goed koken. echt een kleine coGeweldige vakantie met Ade en Didier. Erg verwend zijn. ADE ons voorbereid voor de goede kleine gerechten zeer goed koken. echt een kleine co © AdelinaD @CC
4.5/5 - Klasse

Fina en Miguel zijn speciale mensen: ze verwelkomde ons prachtig en we voelden ons meteen thuis! De woning ligt dicht bij de zee en winkels zijn bij uw vingertoppen. We hadden plezier fotograferen met fietsen voorstellen van Fina en we genoten van enkele mooie wandelingen langs de kust van Vinaroz.

Ga daar, u zult er geen spijt!

De bungalow is klein en erg luidruchtig.
Comfort is precair.
De eigenaar is een beetje discreet.
Ga je weg.

5/5 - Opmerkelijk

Een charmante huis zeer praktische en zeer rustig. Een warm welkom, zeer vriendelijke mensen.

Wij zijn gesmede mooie souvenir op het overdekte terras.

We allemaal graag en zijn klaar om terug te komen.

5/5 -  Keurig

Zeer mooie studio, ruime en erg leuk. Nice terras ook. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en serieus. In een woord een MUST!

4/5 - Grandioos

Een geweldige verblijf in een mooi appartement met grote hoeveelheden waarin onze familie doen die het niet wordt gevoeld was krap.

Een paar minuten van het strand en het centrum parkeren in de oprit heeft ons goede diensten bewezen. We deden alles een voet zonder zorgen te maken over de parking die lijkt niet gemakkelijk Saint Raphael.
De eigenaar is een mooie dame die ons een uitstekende ontvangst geboekt.

Ik adviseer hoogst dit appartement.

Little Creek tot een kwart van een uur heeft moeite naar het appartement. (Port Santa Lucia)Little Creek tot een kwart van een uur heeft moeite naar het appartement. (Port Santa Lucia) © LaureM03 @CC
4/5 -  Magnifiek

We huurden deze huisje voor een gezin met kinderen verjaardag.
Alles ging heel goed, de contacten met de eigenaars zijn effectief en snel. We konden de betaling via overschrijving, voor meer snelheid (holiday cheque) een priori aanvaard. Daar, was er iemand te verwelkomen ons, maken de tour van de faciliteit.
De gebouwen zijn schoon, vrij en bijna nieuwe. Er is voldoende ruimte en slapen, enkel één klein probleem, de ontvangstruimte resoneert een beetje, maar zoals het was mooi, we konden eten (mogelijkheid tot gebruik van meubelen aan de buitenkant). Kleine precisie, wifi is gratis, en werkt goed, er is ook een geluidssysteem beschikbaar op de kamer, en konden we de TV gebruiken voor cartoons.
De rivier de Drôme ligt op 15 minuten, wij kunnen ons, zelfs met jonge kinderen baden. De keukens zijn goed uitgerust om te koken voor meer dan 30 persoon (20 volwassenen en 15 kinderen gebied).
Kortom, was het gewoon wat we zochten.
Ik adviseer het hoogst.

4/5 - Subliem

Ideaal voor een verblijf in deze prachtige omgeving, rust, authenticiteit, huis, eenvoudig toegang tot Brussel, Waterloo, Pairi Daiza..., en tussen twee uitgangen het bos 50 m.

We houden een grote herinnering aan ons verblijf en blijf in contact met onze zo vriendelijke gastheren.

4.5/5 - Sensationeel

Het is simpel, alles is er! Dit chalet is toepasselijk genaamde, voelt goed.

De eigenaar is opmerkelijk zowel door zijn opvang door zijn welwillendheid.

Bovendien, zal hij kent zijn gebied en zeer goed advies.

Ontdek boek te delen.

Bertrand B.
Eigenaar
01/08/2017
Sabine bedankt voor deze zo aardig reactie en binnenkort hoop ik tot ziens in onze mooie berg hoog in de Alpen!
4/5 -  Heel goed

Goed onderhouden, schoon en netjes appartement. Het terras is groot en biedt een prachtig uitzicht op de zee. De keuken is compleet uitgerust en schoon.

Televisie heeft Duitse en internationale kanalen. Draadloze LAN werkt op hoge snelheid.

Hij heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het appartement is gelegen op een paar minuten lopen naar het strand, winkels, handel, banken, Autoverhuur, supermarkt, restaurants en entertainment centra.

Voor ons was het een aangenaam verblijf!

4.5/5 - Sensationeel

Uitstekend appartement dat overeenkomt met de foto's. Het is zeer goed gelegen en dicht bij alles. Het strand van Ribeira D'Ilhas is gewoon vooruit. We genoten van het zien qu'Ericeira is niet alleen een gebied van strand en surfen, maar een dorp ontwikkeld en vol leven. Carla de eigenaar ontving ons heel goed, ze bij ons gecommuniceerd de bezienswaardigheden te bezoeken en ze vertelde ons waar waren alle voorzieningen. Ze was altijd beschikbaar. We hebben ook genoten van de aandacht van Carla, die ons een taart, koffie en thee kaken van onze aankomst heeft verlaten als we laat aankwamen. Dank je wel!

Carla F.
Eigenaar
30/07/2017
Blij dat je het leuk vond, het was voor mij een eer u te hebben ontvangen. Mijn doel is om de verwachtingen van mijn gasten te overtreffen. Mijn beloning is om je te zien vakanties en weekends onvergetelijke weekend in deze bela vila. Bedankt en tot de volgende!.
5/5 -  Heel goed

Een mooie woonkamer, het appartement is perfect, beter dan het lijkt op de site van een kleine vakantiewoning advertenties.
Het is een oase van rust dicht bij de vele stranden, schoonmaakkosten ooit op vakantie, de eigenaars van een enkele beschikbaarheid en het is zeer sympathiek tegenover een mooie familie bij elkaar voor u te vinden!

De woning heeft een nieuw zwembad met douches.

De zon schijnt tot zonsondergang en voor degenen die daar zin in heeft, hometrainers, roeien, voetbalveld, spelletjes voor kinderen, maar nog steeds zonder verwarring en lawaai, het maximale respect van de stilte 14u tot 16u.

I highly recommend it !!!

dromerige zonsondergangdromerige zonsondergang © DarioR @CC
Zwembad nachtsZwembad nachts © DarioR @CC
Elio R.
Eigenaar
30/07/2017
Dank u voor uw geweldige beoordeling, het was een genoegen om u te hosten in de hoop rivedrvi in ​​de toekomst als we je te begroeten.
4.5/5 - Excellent

Het appartement is op de 1e verdieping en het is zeer schoon en goed uitgerust. We vonden moderne meubels en keuken apparatuur: oven, kookplaat, gereedschap en keukengerei zijn gloednieuw.
We sliepen in het grote bed in de kamer goed. De functionele badkamer. Eigenaren hebben zelfs gedacht aan kleine details zoals zakken voor gasten om te gaan winkelen handig.
De eigenaren zijn erg leuk en luisteren naar al onze vragen. Dit appartement kant woonkamer op de hoofdstraat en de zijkamer kijkt uit op is een klein plein aan de voet van de kerk een waar stukje paradijs. Er is een klein rustig restaurant vooraan, wakker geschud door de geur van croissants tot de kleine supermarkt heb je echt het gevoel op vakantie.
We verbleven met onze twee kinderen van 5 jaar en onze nieuwste aanwinst tot 20 maanden (Poaceae). De droom! Het strand aan het eind van de straat op 200 meter! Het strand van fijn zand met palmbomen en een mediterrane temperatuur water is mooi. Naar beneden gingen we er door de typische kleine straatjes met deze gevels van kleuren. De dorpsoudsten zijn buiten zitten op stoelen te bespreken en we hadden het recht om te "Holà" tijdens ons bezoek... het is de Spaanse, de echte!
We verhuisden gemakkelijk te voet in de stad, alles is gemakkelijk te bereiken. De winkel van Mercadona is goedkoop en biedt een heleboel keuzes. Donderdag wij profiteerde van de markt in de open lucht met zijn kraampjes met koopjes. We waren toen christenen en Mauros vakantie: zeer indrukwekkend om te zien alle deze stad ook betrokken, kostuums en Toon waardig van motion picture film, een echte viering van de overwinning! (bandas, optochten, kostuums, geweren, vuurwerk, boten...)
Het was moeilijk om te vertrekken...

Plaats geconfronteerd met kamerPlaats geconfronteerd met kamer © RomainR @CC
Strand van VillajoyosaStrand van Villajoyosa © RomainR @CC
In het hart van de oude stadIn het hart van de oude stad © RomainR @CC
Sculptuur in zand christenen en mauros Sculptuur in zand christenen en mauros © RomainR @CC
Mass. Mass. © RomainR @CC
5/5 - Subliem

Roselyne is super vriendelijk, soort en glimlachen: van harte!

We hadden een prachtige en onvergetelijke, week tussen wandelen, mooie wandelingen, prachtige stranden en internationale festivals, allemaal met een zeer mooi weer!
HET huis is ruim en zeer goed gelegen die direct kijkt uit over de Zee (zonder) Vakantiewoning huis is goed uitgeruste, eenvoudige en aangenaam om te leven.

We raden dit hoekje van het paradijs!

Yanis

Ontbijt bij het geluid van de golven van de ochtend... Delish!  Ontbijt bij het geluid van de golven van de ochtend... Delish! © Yanis @CC
VIP-lounge!VIP-lounge! © Yanis @CC
Koninklijke Tuin! Koninklijke Tuin! © Yanis @CC
Binic Paradijseiland! Binic Paradijseiland! © Yanis @CC
4.5/5 - Grandioos

The first week of two weeks in these villas. Our desired period was not available unless spread over one week per house, against a nice discount from the owner. As this was a matter of a few meters and 30 minutes shifting luggage, this was no issue at all!
House is located between Rhodos city (25 minutes) and Lindos (30 minutes) so is perfect for logistics (also Airport is some 25 minutes).
Very comfortable Villa with all you need. Airco in every room, nicely equipped kitchen, nice outdoor terrace with table and fixed BBQ and a very very nice pool with shower.
The welcome of the owner was very nice, and after showing all, handing out some advices for the area (and water and beer in the fridge :-)) we could enjoy all the privacy needed although the owner lived next door.
If we would visit Rhodos a second time, we would contact owners for sure on availability of one of the villas. Highly enjoyable and highly recommended.

5/5 - Bewonderenswaardig

We verbleven in het appartement Valeria een week en het is echt comfortabel en geweldig om de stad te bezoeken en gaan winkelen op de Capo markt.
Het appartement is gezellig, volledig uitgerust, hoewel we niet veel koken, want de locatie is zeer dicht bij de vele plaatsen om te eten en zeer goedkoop.
Valeria dank u voor uw vriendelijkheid en hulp op elk gewenst moment :-)
... We zullen zeker naar het voorjaar :-)

Valeria Maria Paola S.
Eigenaar
28/07/2017
Dank je lieve Roberto hopen u binnenkort een warm onthaal.

Valeria
4.5/5 -  Magnifiek

Beste mensen, die de bovenste verdieping van de villa in beslag nemen, maar ze zijn bijna nooit aanwezig. We namen het appartement met eigen entree op de begane grond. We waren geschokt door de stilte van de plaats, met geen verkeer, blootgesteld aan de zon de hele dag en met een 180 graden uitzicht zal u ademloos direct aan het meer van Lugano. Het appartement heeft een grote moderne keuken, die uitkijkt op de tuin, zodat we konden ontspannen en ook dineren. In de omgeving is er genoeg om te bezoeken, en veel leuke restaurants op het meer, raden wij u aan de reis met de auto te maken, de enige manier om de omgeving en de nabijgelegen steden te genieten.

Anna B.
Eigenaar
28/07/2017
Dankzij Andrea is altijd leuk om de waardering te hebben, proberen we geven en krijgen wat we kunnen voor een goed verblijf en daarmee voor rust en sereniteit van de reiziger.

Anna
5/5 - Onvergetelijk

Het huis, de plaats en de eigenaren waren spectaculair!

We weten dat het eiland magisch is, maar dit huis niet kan worden samengevat best wat Ibiza betekent voor ons. Het heeft alles wat u nodig hebt om te besteden sommige feestdagen zijn.

Kom en probeer het die u zult er geen spijt.

Fede, Svenja, Mila

5/5 - Bewonderenswaardig

We verbleven in dit huis tijdens de paasvakantie en dan terug voor een weekend in juli.
Het huis en de 'zeer ruim en schoon.
De buitenruimte biedt een 360 graden uitzicht over de heuvels met een uniek landschap. We gebruikten de oven uit te pizza, het tuinhuisje met een prachtig uitzicht, een groot grasveld te maken, met ruimte om te spelen met de bal en zonnebaden. Na te hebben vastgesteld goede weer beide keren, we aten lucht altijd open want naast het prieel, is er ook de buitenkant tafel met stoelen en paraplu.
In juli, vonden we het zwembad in perfecte staat en we gebruikten het met zo'n plezier.
De kinderen waren blij om een ​​kat zonder afstoten bleek zodra iemand beschikbaar om huisdier hem was.
Tijdens werden de Pascha lammeren geboren, en het was erg leuk om ze te vinden groeide in juli, het is een deel van de attracties van het platteland, evenals het einde van de dag door te kijken naar een prachtige sterrenhemel.
De plaats is gezellig en de eigenaren zijn erg aardig.
Het is toch een zeer haalbare oplossing voor iedereen die op zoek naar een ontspannen vakantie.

gazongazon © ospite @CC
BinnenplaatsBinnenplaats © ospite @CC
prieelprieel © ospite @CC
4.5/5 - Sensationeel

Gelegen op 15 minuten van het strand en de winkels, is het huis rustig op een breed veld, beplant met olijf bomen met een prachtig uitzicht op de zee en Corsica.

De eigenaar is gastvrij. Echter de toegang tot het huis dat wordt gedaan via een smal pad, kronkelende en steile: Cadillac refrein!

4.5/5 - Excellent

Een prachtige vakantie in het huisje van ghyslaine die ons een uitstekend geboekt...

Een idyllische plek, gebaseerd...

Een remake zonder aarzeling! Dank u!

5/5 - Subliem

Erg mooi appartement! Het is goed gelegen. en het rustige strand.
Het appartement biedt een zeer groot zwembad en parking bedekt.
Vonden we zeer comfortabele bedden en het appartement is volledig uitgerust: niet over niets in de keuken... wat meer?
Overeenkomstig de aankondiging plaatsen en vriendelijke gastvrouw.
Kortom: alles voor een verblijf zonder problemen.

5/5 -  Heerlijk

Dit keer hebben we twee dezelfde appartementen van dezelfde eigenaar.
Beide zijn uitstekend. Het balkon heeft u direct uitzicht op het strand. Je hebt zwembaden met ligstoelen om te zonnebaden. Ze zijn comfortabel, mooie en hebben alles wat noodzakelijk is voor het koken. Het complex is door winkels, supermarkt naast de deur en ook restaurants en winkelcentra.
Het strand ligt recht tegenover de plant.

We een zeer goed gevoel en we zijn blij dat er naar op zoek.

4/5 -  Super

We hadden een heerlijk verblijf!

Het huisje is zeer goed aangelegd, niets ontbreekt. De plaats is zeer rustig dus zeer ontspannend.
Het bos is gelegen aan de achterzijde van de cottage en dus ideaal gelegen voor de wandelingen.

Het enige nadeel... de 3 dagen zijn te snel voorbij...

Maminou en Papitou veranderen niet! Alles is perfect! Aanbevelen! We komen zo snel mogelijk terug.

4.5/5 - Subliem

Ich habe nichts als begeisterte Kritiken für Antonio und seine B & B. Erstens ist das Haus einfach schön. Die Zimmer sind geräumig (inklusive Bad!) Und Antonio setzte sogar ein Zustellbett ein, da es 3 von uns gab. Das Frühstück war reichhaltig und lecker - frische, regionale Spezialitäten, die nach unseren Zeitvorgaben zur Verfügung gestellt wurden.

Jetzt zu Antonio ... Antonio ist so ein freundlicher, großzügiger, enthusiastischer und fabelhafter Mann. Als wir ankamen, fühlte er uns sehr willkommen und war bemüht, einige regoinale Spezialitäten mit uns zu teilen. Er fuhr dann fort, eine Menge seiner Zeit zu erklären, die Geschichte und die Region zu uns zu erklären, einschließlich viele Empfehlungen für wandernde Spuren.

Antonio hat alles getan, um uns bequem zu machen (zB: ein Kleiderpferd, um unsere nasse Kleidung zu trocknen, eine Waschmaschine, sogar eine Geburtstagsüberraschung für meinen Geburtstag !!!). Er war auch so freundlich, als wir auf einem Wanderweg verloren und ihn um Rat berufen hatten. Er texte uns später, um sicherzustellen, dass wir in Ordnung waren und bot uns eine Dusche und ein Bett zum Schlafen, als wir endlich zurückkamen, obwohl wir schon ausgecheckt hatten und sein Haus war für diesen Abend voll ausgebucht!

Ich kann wirklich nicht genug von Antonio und seinem Gästehaus sprechen. Ein so wunderbarer Mann, ein wunderschönes Haus und eine spektakuläre Region. Wenn Sie nach Portugal fahren, halten Sie bitte bei Casa da Moreia - es war ehrlich ein absurdes Highlight unserer Reise! Vielen Dank Antonio !!!!!

GelukkigGelukkig © NATACHA @CC
4/5 -  Heel goed

Dat dit huis het voordeel van de stad, in Papeete, en de rust van de "campagne", is het een waar genoegen.
Met zijn grote capaciteit vind ik zeer redelijke prijs.

5/5 -  Heerlijk

Een kleine, maar zeer functionele en goed aangelegd, huisje dicht bij Bédoin (10 minuten lopen als je langzaam loopt), een aangename tuin, een rustig, charmant, beschikbaar en zeer discreet eigenaren tegelijk... wat meer? Een verblijf van drie weken, die ging gewoon een beetje te snel.

5/5 -  Magnifiek

We hadden een geweldige tijd verblijf in dit vakantiehuis. Van het juiste via boekingsproces om te controleren, was het naadloze. We werden opgepikt op de luchthaven (via de gratis Luchthaventransfers). Toen we aankwamen in het huisje, we werden begroet met gratis flessen koud water, koud gezicht handdoeken en de koelkast had zijn gevuld met alle items die wij hadden gevraagd. Alles over het huisje was handig; Er was een mobiele telefoon voor ons om te gebruiken, paraplu's, strandlakens, een wasruimte en UK stopcontacten in de slaapkamers, wat betekende dat we niet nodig hebben adapters in rekening te brengen van onze telefoons enz. Het was een leuke touch hebben ook tv's in de slaapkamers, want die luie dagen toen we wilden gewoon chill in bed.

Het huisje is mooi en was zeer schoon, met een goed aanbod van vrije linnen en handdoeken. Het was een zeer warme en gezellige feel to it. We zeker thuis gevoeld. Ik hield van de buiten ruimte aan de achterkant van het huis. Het was zeer ontspannend om te zitten en eten buiten en liggen op de ligstoelen.

Beste van alles is dat het huisje gelegen binnen een paar minuten lopen van het strand en loopafstand naar Oistins is.

Al met al een geweldige vakantie!

4/5 - Onvergetelijk

Zeer schoon, comfortabel en mooi, met alles wat u nodig hebt. Het terras is groot en met een prachtig uitzicht over de zee.

Er is een parkeerplaats naast het appartement. Dit appartement ligt dicht bij het strand en alle noodzakelijke diensten. Het Internet is snel!

De supermarkt is slechts een paar minuten lopen. Daarnaast is er een bakkerij huis waar we brood en broodjes kochten elke ochtend, alles was geweldig.

We zochten rust en stilte, dicht bij het strand en natuurlijk, we vonden het.

4.5/5 -  Zonder weerga

Een uitzicht was adembenemend, vakantie gesust door het komen en gaan van boten, een strand en een pier badend in een turquoise water 28/29 graden alleen voor jou, Ziehier de betoverende met ons verblijf.

Stone maakte ons zijn liefde voor zijn hoek van die paradys delen.

Een tip voor een bezoek, een goede taverne, hij zal gelukkig zijn om het juiste plan en de juiste adressen te communiceren.

Zeer mooie plek voor een familievakantie.

We waren er drie, erg ongemakkelijk. De accommodatie is goed voor 6 personen of 2 paren met 2 jonge kinderen.

Host charmante, discreet en volledige aandacht zodat u een aangenaam verblijf!

5/5 -  Super

In zijn appartement met balkon in het centrum van Napels. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om een perfecte uitvalsbasis voor al uw reizen van exploratie in Napels en omgeving.
Maar vindt u nog meer!
Een attente gastheer, klaar om op te slaan en niet in het minst liefhebber.


Rita en Norbert uit Duitsland.

Dolce far niente in NapelsDolce far niente in Napels © RHauckSchneider @CC
De angelini van NapelsDe angelini van Napels © RHauckSchneider @CC
Het luchtruim van NapelsHet luchtruim van Napels © RHauckSchneider @CC
5/5 -  Prima

Het is gelegen in de 9 th en hoogste verdieping van het complex. Daarvoor zijn reden, met uitzicht op het strand, het terras, prachtig. Één stap, is het strand, de bar - strand, kleedkamers, diensten, ligstoelen en parasols.

Het appartement is heel schoon, comfortabel, vriendelijke, heldere en volledige. Het zwembad is erg rustig, met uitzicht op het strand en de zee.

Aan weerszijden van de hoofdingang van het complex zijn er winkels, supermarkt, restaurants, Bank, kappers, auto en fiets verhuur.

Ons daar zeer goed, zowel binnen als buiten het appartement.

Wij raden het aan iedereen.

5/5 - Onvergetelijk

Wij verhuren dit appartement voor een paar jaar nu en gastvrijheid van Véronique en Leon, alsmede elke kleine familie is nog steeds warm.
Geweldige locatie en goed ingerichte appartement.

Faciliteiten te voeren, kijk tegenoverliggende Mont Blanc, zeer schoon volgens de aankondiging.

Het enige wat ik betreur, plicht overlaten aan elk uiteinde van de vakantie...