VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Schitterend

We verbleven twee weken in dit geweldige huisje en we prachtige herinneringen zullen hebben.

De eigenaar van Solange was zeer aandachtig naar onze goede worden en het was een genoegen om een punch ti of een vers sap in haar tuin delen met haar van tijd tot tijd te kunnen.

Zeer rustige omgeving met zelfs het dagelijkse bezoek van de kleine kolibries. Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur, en we zullen niet nalaten om terug te keren.

3.5/5 - Matig

Alles als geadverteerd en Mitja is erg vriendelijk als hij vertelde ons waar g en gaf ons verschillende brochures met toeristische informatie, huis was bereid zoals geadverteerd met alles zoals beschreven in ad!

Ik miste wifi, dus moest ik met mijn Duitse telefoon/mitja aangeboden aan ons een soort externe wifi zender voor extra betaling online zijn, maar ik het weigerde.

Rakovci is mooi zeer vrij klein dorp! het was echt goed dan bijna naast de deur is mooi en goed restaurant IDILA, populaire restaurant in gebied dat er meer dan 40 jaar!
Ik zou aanraden dat huis voor iemand die graag heel plaats en aan familie! aan zee ligt op ongeveer 15 minuten rijden! grote shopping markten - lidl, kaufland,... liggen op ongeveer 10 minuten rijden van het huis, maar kleine markt is in dorp baderna slechts 2km afstand... of in sveti lovrec ook ongeveer 5 minuten rijden!

4.5/5 -  Heel geschikt

Wat mooi dorpje, een prachtige stad en een zeer comfortabel appartement.

Wij zijn van mening dat de eigenaren zeker probeer hebben te denken voor ons comfort ons verblijf om perfect te maken.

Het zandstrand is groot en het water van de zee is transparant, als ik ooit had gezien.

De kleine kerkplein is zeer typisch en zeer aangenaam. De Placeta bar is geweldig.

Kortom, ik had een zeer goed verblijf daar beneden en ik beveel dit appartement!

Ontbijt met champagne in ons appartementOntbijt met champagne in ons appartement © JuliaRiveiro @CC
4/5 - Subliem

We hadden een prima verblijf in dit comfortabele appartement.

Deze vakantiewoning is een zeer goede waarde voor uw geld!

4.5/5 - Opmerkelijk

Mooie en comfortabele inrichting,prachtig aangelegde terrassen met als leuk extraatje een hottub with a view..Wij vonden het erg fijn dat er een hor in het slaapkamer raam zit zodat je de hele nacht de frisse berglucht kan opsnuiven. Met het ruime aanbod van (zeer goede) boeken en DVD's hoef je je ook bij slecht weer niet te vervelen.Alles is heel goed onderhouden en met smaak bij elkaar gezocht.De gastheer is super sympathiek en respecteert absoluut je privacy maar is ook steeds paraat indien nodig.De woning is zeer makkelijk bereikbaar en ligt niet afgelegen,dus ideaal voor mensen die ook graag s'avonds uit eten gaan.Wij hebben hier een fijne vakantie gehad en ook onze 2 honden waren heel welkom,wat zeker ook een pluspunt is!

4/5 - Subliem

Appartement in een kleine stad in de Italiaanse provincie Caltanissetta in het midden van alles. Goed onderhouden appartement met alle comfort. Eigenaren super aardig. Ik beveel het en zal zitten weerom welhaast

Prachtige kamer, badkamer vlekkeloos. Geurende bladenPrachtige kamer, badkamer vlekkeloos. Geurende bladen © PecchiniR @CC
Adembenemend uitzicht. Bars en restaurants gelegen vlakbij.Adembenemend uitzicht. Bars en restaurants gelegen vlakbij. © PecchiniR @CC
5/5 - Fantastisch

We zijn net terug van een fantastisch verblijf in Villa Julima. De villa was prachtig, echt goed uitgeruste en zeer ruim. Het SandyBlue team waren altijd bij de hand als we iets nodig hadden. Ik kan aanbevelen deze villa, het was onze beste vakantie jarenlang!

Cheers aan een geweldige vakantie!Cheers aan een geweldige vakantie! © AnnM @CC
5/5 -  Heel redelijk

Het huis is ondergedompeld in het bos, vrede en rust en stilte bewind, Giovanna is een zachte en discrete host, kunt u gebruikmaken van de keuken en dineren bij kaarslicht buiten... het meer is zeer dichtbij, je bent kan gemakkelijk gaan elke dag en 's avonds de heuvels zijn vers en lekker

4.5/5 - Perfect

Deze villa heeft alles wat die u mogelijk nodig hebt en de locatie is ideaal! We hielden gaan twee keer per dag op de stranden en we hielden in luie ochtend zonnebaden! hosts zijn zeer discreet, vriendelijke en warme mensen! Ik hou van Grieken!

5/5 -  Magnifiek

We moeten blijven op het gebied van 15 minuten van het centrum van Marrakech douar. in 15 duizend vierkante meter van geluk 2 zwembaden tennisveld petanque, pingpong, pool, tafelvoetbal, een bar met allerlei echt geweldig drank.
Marokkaanse en Franse gerechten bereid door Paschalis Chief, aan de kleine zorg van de kant van die vrouw Nadia, leuk tabel cocktail huis aperitief bij het zwembad echt goed merci alot aan het alle team van het gebied van de Marrakech Douar.
Zie je!

Aperitief buffetAperitief buffet © nadiastrass @CC
Aperitief op het dak met een prachtig uitzicht op 360 °Aperitief op het dak met een prachtig uitzicht op 360 ° © nadiastrass @CC
'S middags barbecue'S middags barbecue © nadiastrass @CC
Ontspan bij het zwembadOntspan bij het zwembad © nadiastrass @CC
Een prachtige omgevingEen prachtige omgeving © nadiastrass @CC
5/5 -  Prima

Ideaal voor ontspannende wandelingen in de natuur. Ook handig als uitvalsbasis voor een bezoek aan de kunststeden van Toscane en Umbrië.
Gezellig, warm, persoonlijk en smaakvol ingericht. Rustieke en toch elegant en comfortabel op hetzelfde moment.
Absoluut een aanrader!
Marco

5/5 -  Heel redelijk

Een geweldig - goed uitgeruste - woning op een geweldige locatie voor een eerlijke prijs. We hadden een perfecte vakantie met onze familie. Toen we op het huis woonde we meestal in de buurt van het perfecte zwembad.
De villa is ideaal voor een familie vakantie zijn mooi en rustig. De eigenaar was zeer behulpzaam, als ik had vragen zij hen perfect zou beantwoorden. We hebben plannen om terug te keren naar de villa weer. Vandaag aanbevolen ik het al aan een collega! Bedankt voor alles.

Zwembad!Zwembad! © CherG @CC
5/5 - Opmerkelijk

Het is schoon, ruim, mooi, comfortabel en uitgerust. Het heeft een terras met uitzicht op de zee, barbecue, tuinmeubilair en terras meubilair. Parkeren bij de deur van het appartement. De resort-wifi, werkt op hoge snelheid. Een paar minuten lopen, is het strand, supermarkten, winkels en restaurants.
We vond het zo leuk, we komen terug veilig.

5/5 -  Magnifiek

Appartement schoon aller uitgedost in het midden, maar in een rustig persoon op de site beschikbaar voor alle informatie in het kort, een perfect verblijf

Puesta del sol cala saonaPuesta del sol cala saona © LeonoraU @CC
5/5 -  Super

We verbleven in deze prachtige villa en ik moet zeggen, we hadden een geweldige tijd, we zaten te eten in de tuin en we zouden gaan naar de supermarkt een paar minuten lopen van het hotel.
Zonnebaden op de ligstoelen met bergen rondom goede ervaring.
Aan te bevelen, willen wij om terug te keren in de winter genieten van dit landschap met sneeuw

Mooie partijMooie partij © FlavioM @CC
5/5 -  Heel redelijk

We waren met mijn vrouw, ditmaal laat de kinderen aan de grootouders, zodat wij kunnen het doen van een beetje tijd in nauw contact met de natuur.
Wij zijn zeer betrokken bij het werk dat we nodig een goede nachtrust hebben, wakker gevoel wanneer we wilden de vogels. Geloof me dat er niet meer mooi ding om te staan en kijk naar de sterren in de tuin buiten de deur van het appartement, drink het allemaal is tot de slaap u doet niet komen en gaan op het bed.
We kozen voor de Mas del heap omdat hij geeft ons deze kansen voor ons die wonen in steden ondenkbaar zijn.
Voor een drankje in drie minuten waren we op het stadsplein, een toevluchtsoord voor diegenen die streven naar vrede.
Volgende keer gaan we met onze familie.

Hier is een glimp van de tuinHier is een glimp van de tuin © FlavioM @CC
De prachtige maan gezien vanaf de buitenste tabel waar we aten!De prachtige maan gezien vanaf de buitenste tabel waar we aten! © FlavioM @CC
5/5 -  Heel goed

Perfect adres! Prachtig uitzicht adembenemend op Orient Bay, bekijkt de hele Saint Barthelemy eilanden bijvoorbeeld. Alles wordt gedaan door de eigenaar en zijn team dat de vakantie een prachtige herinnering is... Ik zal terug

Geniet van een drankje aan de bar in het zwembadGeniet van een drankje aan de bar in het zwembad © NellyR @CC
Grote :)Grote :) © NellyR @CC
5/5 -  Prima

De Riad is echt mooi. Een echte wow-factor wanneer kom je. Het is echt goed ontworpen en heeft een "feel good" karakter. We hadden een kamer met een balkon dat geweldig was. We vond het zo leuk verbleven we een nacht langer in een andere kamer maar dat was ook leuk. Opmerking... Kamers zijn ruim. Ze hadden een aanbieding voor massage die een grote waarde voor uw geld was. Personeel is echt vriendelijk en probeert te begrijpen en spreken Engels. We echt waardering voor de inspanning.

4/5 - Bewonderenswaardig

We hebben genoten van deze accommodatie, we waren met 8 personen van middelbare leeftijd. Goed onderhouden en alles was aanwezig. Lekker in de tuin gezeten. Er was wel een groot verschil tussen de slaapkamers (1 slaapkamer met stapelbed is piepklein, hier kunnen wel 2 volw in slapen trouwens). Voor ons was dat verder geen probleem maar hier moet zou men misschien wel rekening mee moeten houden bij het boeken als men voor een langere tijd gaat . Vriendelijke gastvrouw, was heel gastvrij en meedenkend. Winkels goed bereikbaar, leuke uitstapjes/fietsen mogelijk. Mooi huis voor de prijs

4.5/5 - Onvergetelijk

We hebben met ons gezin 2 bungalows gehuurd.
Een klein paradijsje in Thailand. De mensen van Bandokmaai die prima voor je zorgen,de zee die dichtbij is,een fijn ruim zwembad, en het eten dat van hoog niveau is.
Bovendien ben je met de open taxi voor een halve euro per persoon binnen 30 minuten in Pattaya.

De volgende keer gaan we als echtpaar en huren een van de 2-persoonsbungalows.

4/5 - Excellent

Uitstekende eigenschap, perfecte grootte voor één of twee families, goed kitted uit met prachtig uitzicht en 2 min rijden naar de stad van Russell. Mooi weer bedoeld kregen we te genieten van de winterzon in het dek en de kinderen bracht het grootste deel van de tijd naar beneden op het strand (zeer kind vriendelijk).

We de vis gevangen en groezelig geleend voor het diner... een grondig plezierig week weg. Dank u Barry

4.5/5 -  Formidabel

Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. 15 minuten van het stadscentrum, watertje op volmaakt te verlaten van de auto en een beetje lopen. De kamer is schoon en super vriendelijke gastheren. Ontbijt onder de bomen, het is goed.

4.5/5 - Excellent

De Souleiade is een perfecte huisje voor een familiefeest: Onthaalcapaciteit maakt het mogelijk om een groot gezin ter plaatse verhogen.

De kamers zijn comfortabel en de site is zeer rustig. Alles is geïnstalleerd om te voldoen aan de grote en kleine.
Een grote gazebo om te eten in de schaduw, schommels, zwembad, Tafeltennis en jeu de boules voor leuke hoek!

Speciale vermelding op de belangrijkste keukenapparatuur die is zeer compleet, servies, huishoudelijk robots via gebruiksvoorwerpen.

Het personeel is vriendelijk en professioneel. De ingrediënten voor een geslaagd verblijf!

5/5 - Fantastisch

Sfeer vol mooi huis .Vriendelijke gastvrouw en zeer behulpzaam. Mooie omgeving .
Gezellige tuin .In het huis is alles aanwezig.
Helaas ivm gezondheid moesten wij een week eerder vertrekken
Bedankt Mevr Wagner voor de goede zorgen

5/5 -  Formidabel

Wij zijn blij met ons verblijf en neem contact op met vriendelijke zeer familie van Luciana en Helio, samen met de regionale giftmand bij aankomst...
Prachtig huisje uitgerust met alles wat nodig is voor ons verblijf van 4 personen, in een zeer rustige dorpje op het platteland, bonus in de ochtend zingen van de vogels zonder een motor lawaai!
Dichtbij de zeer toeristische plaatsen om te bezoeken zoals Coimbra, Leiria, Pombal, Fatima, Ourem, Tomar, Vieira, St.Pedro de Moel, Nazaré, Alcobaça, Batalha, Óbidos, Pia doen Urso, St. Martinho do Porto, Aveiro en Marinha Grande klein Venetië, Lissabon, Porto, enz...
Verblijf te verlengen in 2018...
Dank u voor uw vriendelijkheid aan het jaar daarna met veel plezier! ...

Het dorp van Caxarias - OurémHet dorp van Caxarias - Ourém © rogervieire @CC
De echte van FatimaDe echte van Fatima © rogervieire @CC
São Pedro de MoelSão Pedro de Moel © rogervieire @CC
Visserij ambachtelijke strand van VIEIRAVisserij ambachtelijke strand van VIEIRA © rogervieire @CC
Lekker eten in Nazaré in restaurant ALELUIALekker eten in Nazaré in restaurant ALELUIA © rogervieire @CC
5/5 -  Heel geschikt

Wij willen in dit Parlement, een rustige plek, uitstekend om te ontspannen en verlichten van de stress van het stadsleven.
Het huis is precies zoals in de foto's, met een fantastisch uitzicht, waar je kan ademen de pure natuur.
Mensen leven onder de bevolking zijn nederige, hardwerkende en vriendelijke.
Mr. Anthony en zijn vrouw zijn mensen altijd graag weten als er iets ontbreekt, buitengewone, altijd beschikbaar. Zij die we bij onze aankomst hartelijk worden gepresenteerd.

Bedankt voor alles en een mooie ruimte om te genieten van een perfecte vakantie. Een plek om terug te komen voor zeker.

5/5 - Onvergetelijk

Schoon, zorg, volledig uitgeruste, ruime, aangename en comfortabele. Het heeft een groot, gedeeltelijk overdekt terras, met tuinmeubilair, koelkast, barbecue en ligstoelen. Het is in een rustige buurt, naast de stranden schoon en helder. Dicht bij een winkelcentrum, restaurants en supermarkten. WiFi werkt op hoge snelheid. Parkeren is naast het appartement, zeer comfortabel om te winkelen en bagage. Alles was perfect, ons daar zeer goed en dat is waarom, we aanbevelen.

5/5 - Bewonderenswaardig

Een mooi huis op een prachtige locatie. De faciliteiten en het land zijn perfect om te ontspannen. Het zwemwater lake en winkelen zijn prima met de fiets. In de directe omgeving is er een kleine winkel heeft wat je nodig hebt in het bereik. Nogmaals, ik doe hier elk moment Vakantiewoningen.

5/5 - Fantastisch

Het appartement is ideaal voor gezinnen met kleintjes. Zwembad en faciliteiten voor kinderen zijn prachtig.

Vakantieverhuur in een onbewoond gebied, en binnen 5 minuten van het strand is fantastisch!

We hebben een prachtig paar dagen.

De gastvrijheid van de eigenaren was sensationeel, uitzonderlijk missen niets.

Wij zullen terug

4.5/5 - Schitterend

Het appartement is zeer comfortabel ingeplant in een goed aangepast aan het Spaanse tempo groen, de ochtend we naar de ontdekking van de kleine witte dorpjes gingen en het historische centrum van Casares, Estepona, Marbella, Ronda, Mijas enz en het middagdutje en zwembad Boris Vanier gaf ons goede tips voor trips, restaurant... hij altijd reageerde snel op onze vragen.

Veel dank aan Valery die ons met onze communicatieproblemen begroet.
Dank u Boris wederzijds vertrouwen is opgezet tijdens onze uitwisselingen.
Een kleine gripe voor het appartement: het terras op de berg is een beetje luidruchtig, maar de vensters gesloten is zeer rustig... als we van het terras over de zee en het zwembad profiteerde... Nantes familie bekijken

5/5 - Schitterend

Gezellig, schoon, Terras met zee uitzicht uitgerust. Het is een paar minuten lopen van het strand, supermarkt, restaurants en winkels. Het strand is geweldig, rustig, veilig, schoon, fijne zand en heldere water. Het is raadzaam dit appartement om te ontspannen en te genieten van een prachtig strand in een prachtige omgeving.

5/5 - Opmerkelijk

Zeer mooie villa, zwembad, terras voor de barbecue, ligstoelen, linnen veranderde en huishouden maakte in de week.
Alles wat wordt gezegd en Toon in de advertentie klopt.
Foto's van de advertentie overeenkomt precies met wat we hadden verwacht.
Villa en zeer rustig gelegen, in de hoogte en met uitzicht op zee.
De eigenaar is werkelijk aardig en zorgzaam, zwembad onderhouden door zijn zorg de ochtend voor de hele wereld zal wakker zonder enige ruis, geweldig.
We waren 4 paren, en het huis is zeer comfortabel, het klopt dat een leven veel uit.
Het huis en jaloers op 1, 5 km van de stranden, maar met de auto geen probleem of 25 minuten lopen? zeer goed gelegen voor alle excursies in het westen van het eiland.

We aanbevelen sterk deze verhuur voor de feestdagen

5/5 - Subliem

Het is een uitstekend appartement. Het is een grote waarde voor uw geld. Het appartement is schoon, helder en luchtig met een mooi balkon. Het zwembad en de omgeving zijn perfect.
Je moet bijna vertrekken van het complex. Het is echt leuk.

De locatie is geweldig. Een goede wandeling in de stad (30 minuten) of 15 70p Egyptische pond! Het gratis strand is ook zeer goed.

Een beetje avontuur!

Janusz B.
Eigenaar
25/06/2017
Satyavan Ik ben erg blij dat je een goede vakantie gehad.
Dank u voor de positieve en objectieve beoordeling van mijn appartement en mijn strand. Ik zal
blij zijn om de volgende keer te verwelkomen.

Ik groet en wens u het allerbeste!
4/5 -  Zonder weerga

Ik wilde u laten weten hoeveel ik genoten van mijn verblijf in het Casa Contente. De villa had alles wat ik nodig had en zou ruim genoeg voor een groot gezin.
Het was een genoegen om te zwemmen in het zwembad en buiten het bewonderen van de prachtige tuin zitten. Ik had geluk met het weer - warm maar met een aangename bries. De drukke stranden en felle lichten zijn een klein eindje rijden; in tegenstelling zijn de historische bezienswaardigheden en heerlijke kleine stranden op de Zuid- en westkust waard. Het was goed geplaatst voor het bezoeken van mijn vrienden ten noorden van Aljezur.

4/5 - Excellent

Het appartement is erg mooi, schoon, netjes, een manier voor rust en ontspanning uit te nodigen.
Het terras biedt een prachtig uitzicht op de zee, met stoelen, ligstoelen, barbecue en tuinmeubilair.
Het Internet werkt op hoge snelheid en alles is in perfecte staat.

Betaald parkeren is vlak naast het appartement. Alle rond er zijn winkels, winkelcentra, restaurants, supermarkten, banken, bakkerij huis.

Zeer dicht bij een zeer schoon zandstrand, met ligstoelen, paraplu's, bars, duidelijk turkoois water.

Ideaal voor onze vakantie!

4.5/5 -  Magnifiek

We verbleven in dit appartement 02 juni 2017 tot 04 juni 2017.
Het appartement is zeer dicht bij de afslag Barberino en een korte wandeling vanaf de A1 naar de zon, maar omringd door glooiende groene heuvels van de Mugello binnenkant herinnert veel details van de oude landhuizen, met inbegrip van een huis dat lijkt te gaan terug in de tijd. Bovendien werden we zeer hartelijk begroet.

Het appartement wordt daarom sterk aangeraden om tijd in de natuur, maar nog steeds dicht bij de stedelijke diensten.

4.5/5 - Fantastisch

Accomodatie was erg mooi: groot terras!!! Van alle comfort voorzien, ruim appartement. Veel opbergruimte
Eeen aanrader!

5/5 - Fantastisch

Perfect voor een vakantie in de zon op het strand, met zwembaden. Het is in een gebied dat alles wat die u nodig hebt is, zoals een supermarkt, winkels, restaurants en winkelcentra. Adembenemend uitzicht op de zwembaden, het strand en de zee vanaf het terras. Vanaf het terras was het ook handig voor mij om naar te kijken van mijn twee oudere kinderen in het zwembad. Er is echter ook een badmeester, opzettelijk alle. Het appartement is schoon, mooi en helder. Het heeft de Duitse TV-zenders, onder anderen. Het strand is slechts een steenworp afstand van de voordeur van het complex. Ook de Bar - strand, veranderende kamers, toiletten, watersporten, stoelen en parasols voor de zon. Dit appartement was gemakkelijk, perfect voor mijn vakantie met het gezin.

4.5/5 -  Heel redelijk

Een leuk appartement ingericht met smaak, waar alles zijn plaats heeft. Leuk terras op de velden en de bergen.
Enige nadeel, vooral als je met werk: de totale afwezigheid van internetsnelheid, die cupped voortdurend, zowel op het internet beschikbaar op telefoons...

Kortom, een leuke plek!

4.5/5 - Subliem

We werden begroet door mevrouw Roth persoonlijk. We mochten rijden de auto gelijk na het lossen in de garage. Het zwaar bij aankomst had geregend en we waren blij om te kunnen gaan via de kelder in het appartement. Het appartement was zeer schoon, goed onderhouden, en het was om alles te vinden wat we nodig hadden. Een nieuwe flatscreen in de woonkamer en een flatscreen-TV in de slaapkamer. De bedden betrokken en een fles champagne stond op de tafel bij aankomst. Winkels en restaurants zijn vlakbij en ook een bushalte ligt op slechts een paar minuten afstand. Omdat er weinig sneeuw in Saalbach, zijn we na Maria ALM, ook slechts een paar minuten. In de herfst we terug zullen, wilt de bergen beklimmen.

4.5/5 - Fantastisch

Mijn vriendin en ik zijn ontvangen door de zorg van het appartement heel mooi. De eerste indruk was: "er kan voelen wij ons. De bedden waren schoon, handdoeken waren in de badkamer en alles was perfect schoon. Bij aankomst, was er een fles mousserende wijn, wij hebben zojuist hebt geopend. In de kasten, alles is zeer schoon en alles te vinden wat u zoekt. Onze eerste wandeling naar de "Peter Wiechentalerhütte" was geweldig en we hadden een prachtig uitzicht naar Zell-meer. We zijn moe terug van een wandeling in een van de heerlijke restaurants. Alle winkels zijn in de directe omgeving, de auto mochten we aan gratis opslag in de garage. We hadden een zeer ontspannende dagen in het goed onderhouden huis. Graag terugkomen.

4.5/5 -  Heel goed

Heerlijk verblijf met geweldige gastvrijheid en een uitstekende begeleiding.
Het huis is eenvoudig en perfect voor een zeer aangenaam verblijf.

Jose en Diana doen er alles om contact maken met het land.

Echt bedankt voor alles!

5/5 -  Prima

We brachten drie dagen en nachten in dit vakantiehuis grote capaciteit aan de rand van het Lake St-punt.

Wij waren een groep van 7 koppels zonder kinderen en we waren in staat om te profiteren van het uitzonderlijke uitzicht vanaf het huisje, alsmede deze grote voordelen (toiletten en douches in grote aantallen, grote ruimte om te leven...).
Het voordeel van dit huisje ligt ook dicht bij winkels (bakker, kruidenier, slager, kaas) en het Aqua2Lacs zwembad (waar we konden genieten van de ontspanningsruimte in een storm: het weer is soms grillige in de bovenste doubs) en nautische activiteiten op 2 stappen!

We beginnen elk jaar in de verschillende coisn van Frankrijk in een vakantiehuis met deze groep van vrienden en we allemaal over eens dat het de mooiste verhuur we er omhoog hadden.

5/5 - Grandioos

Schone, nette, uitgeruste, ruime en beste: een uitzicht op de zee en op het strand vanaf het terras.

In de ochtend is het erg leuk om te zwemmen in het zwembad voor het ontbijt in het restaurant naast de deur. Rondom het complex zijn er allerlei diensten zoals supermarkten, bars, winkels en winkelcentra.

Gemakkelijk geparkeerd, hoewel de auto is niet nodig, een korte wandeling langs het strand, je bent in het dorp van Morro Jable.

Mijn volgende vakantie zullen hier voor u!

5/5 -  Prima

Wij wisten reeds de plaats, we wisten we al vorig jaar hebben verbleven in een andere villa nog steeds aangeboden door dezelfde eigenaars.

Goed onderhouden en bezocht door bewoners, de beach residences ligt op slechts twee kilometer afstand en kan worden bereikt met de auto op een weg en verzonden snel, zelfs in het hoogseizoen slechts 3 minuten van de zee.
Het is een ideale verblijfplaats voor families, zelfs met de aanwezigheid van kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

Eigenaren Andrea en Patrizia zijn altijd aanwezig en uiterst beschikbaar.

De buitenkant heeft een mooie tuin, mooie en zeer goed onderhouden, met een speeltuin voor kinderen en stoelen en de sluiting biedt de beveiliging, zelfs die een hond niet weg zichzelf kan krijgen.

Ik zal weer terug

Een tuin te ervarenEen tuin te ervaren © annamancini @CC
4.5/5 - Excellent

Het Parlement verdient te worden bekend. We hadden een zeer aangenaam verblijf.

De accomodaties zijn schoon. We vonden het nodig. De foto's komen overeen met de behuizing. Andrée verwelkomde ons hartelijk. Zijn maaltijden zijn uitstekend met huis gemaakte pasta. En ontbijt... boven met verschillende soorten huisgemaakte confituur, heerlijker dan de andere.

Echt een plek die ik zou aanraden voor een goed verblijf en de omgeving een extra charme toevoegt.

4.5/5 -  Prima

Heel goede ligging, dichtbij luchthaven van Faro en verbindingsweg doorheen de Algarve, in een idyllisch vissersdorp waar de schoonheid van de natuur je tot rust brengt
Super uitbaters, altijd ter beschikking en zeer discreet
We voelden ons meteen thuis

Ons verblijf was kort, maar krachtig en zeker voor herhaling vatbaar

FusetaFuseta © TrieneV @CC
4.5/5 -  Heel geschikt

Prachtige villa met zwembad, aangenaam en zwembroek het is leuk!

Een remake!

Dankzij Lionel voor advies!

Ontbijt bij het zwembad! Ontbijt bij het zwembad! © MariL @CC
5/5 -  Keurig

Goede zeer rustig, omgeven door groen, in een gated, hadden we een prettig verblijf.

De eigenaar is discreet, vriendelijk en beschikbaar zijn wanneer nodig. De open op een groot terras in de tuin is goed geïsoleerd is van de eigenaars.

Hier kunt u de jacuzzi die leuk is.

Agay is een vrij kleine familie resort!

4.5/5 - Opmerkelijk

We verbleven in Casa Contente voor twee weken. Wij hield van de privacy van de villa en de kinderen speelde de hele dag in het zwembad op de stoel van de zeepbel.
We hebben genoten van barbecue met vrienden (die ook verbleven in de Algarve) in de buurt van het zwembad met verse vis die we van de plaatselijke markt in Bensafrim.and gekocht genoten van het uitzicht. Het huis was perfect voor ons.
We hadden enkele kleine punten voor reparaties dat we gemeld aan de eigenaar.

Harry, Bedankt voor uw tips, wij vond vooral de prestaties van de Fado in de nabijgelegen restaurant O Cangalho.

Het is raadzaam de villa voor gezinnen met of zonder kinderen! (Harry, sorry voor het niet eerder reageren op uw verzoek om herziening)

4.5/5 -  Zonder weerga

Rustige, omgeven door groen en in een gated bleef er een geweldig verblijf.

De eigenaar is discreet, vriendelijk en beschikbaar zijn wanneer nodig.

De open op een groot terras in de tuin is goed geïsoleerd is van de eigenaars.

Meest grote: u kunt de jacuzzi.

Agay is een vrij kleine familie resort!

4.5/5 - Perfect

Zeer goed onderhouden, mooi ingericht, comfortabel, schoon, groot, deels overdekt terras en Gartenmöbel.Es is uitgerust met de benodigde apparatuur.

Het ligt dicht bij het strand en alle benodigde services zoals supermarkt, winkels en huisgemaakt gebak.

Ik adviseer om te genieten van een rustige vakantie op het strand.

4.5/5 - Schitterend

Van harte welkom. Hou Gasrgeber met super advies voor attracties en alles wat die u nodig hebt. Prachtige, zeer goed vertrekpunt voor uitstapjes en avonturen rond San José en voor het hele noorden van Costa Rica. Zeer goed en vriendelijk ingerichte bungalow. Aangenaam klimaat, een beetje verheven. Altijd schoon zwembad. Atenas ligt 10 minuten met de auto. We waren er zes weken en hier weer zou boeken. Ten zeerste aanbevolen.

5/5 -  Heel geschikt

Zeer eenvoudig te boeken, al onze vragen werden snel beantwoord via e-mail door de eigenaar.
We vonden het huis eenvoudig, gebaseerd op de beschrijving van de eigenaar.

We werden hartelijk begroet door de directeur van het huis, die ons laten zien heeft en we waren blij om te vinden al verfrissend mineraalwater fles in de koelkast, als welkomstgeschenk.

De villa is erg warm, precies zoals beschreven in het toe te voegen, en we voelden ons thuis vanaf de eerste dag. We vonden het strand recht omhoog onze straat.
De restaurants waren overal, een belangrijke keuze. Centrum was 3 tot 4 minuten te voet. Verkenden we ook verschillende stranden die waren een beetje verder van ons af, noemden we een taxi en hij nam ons daar.
We vonden verschillende kaarten van de taxi-exploitanten in de villa, kozen we een eenvoudig. Het was een zeer aangenaam verblijf en zou blijven te allen tijde.

Ik kan het huis alleen warm aanbevelen voor alle liefhebbers van de zee.

5/5 -  Keurig

We hadden een geweldige tijd in het huis. Wij kunnen niet meer wensen.
De locatie is perfect, de stranden en de grote stranden, een klein eindje wandelen van het centrum,-geen auto nodig is, tenzij u van plan bent om ver te gaan in Constanta en Mangalia.
We werden hartelijk verwelkomd door de directeur van het gebouw en hij gaf ons een goed advies en informatie, de villa zelf was precies wat we wilden. Prachtig onderhouden met een grote zitkamer, een goede wi - fi en comfortabele kamers.

Wij komen zeker terug, al gepland voor volgend jaar.

4.5/5 -  Formidabel

Prachtig verblijf in een prachtige villa is ingericht met veel smaak.

De manager Jean-Michel er altijd was al onze vragen, te adviseren ons en boeken van excursies, om te laten weten ons de goede plaatsen om te gaan voor bezoek door ons - zelfs en eten, ook komen te huur een auto, te beantwoorden we de taxi die ons te wachten toen we op de luchthaven aankwamen bestellen en ons terug te nemen naar de dag van vertrek.
We hadden voor een zeer kleine supplement ontbijt met vele keuzen die we werd geserveerd bij het zwembad.

Het huishouden en de kamers waren vrij de dagen...

Het was de top! Wij zullen terug thats for sure!

5/5 - Excellent

De villa is dat iets echt surrealistisch bracht een echt dromerige, dat we zijn van plan om terug te gaan in augustus vakantie.

We gingen zwemmen in het zwembad en ook de zee, aangezien het strand ligt op een korte wandeling we elke dag fantastisch echt niets gingen te zeggen

Giuseppe F.
Eigenaar
31/05/2017
We zijn erg blij als gasten te hebben gehad, je bent een heel mooi gezin.

Wij hopen u weer te zien in augustus.
4.5/5 -  Heel goed

Midden in de bossen, prachtig & rustig gelegen.

Gelijkvloerse woning die prima voldoet om het mooi fiets- & wandelgebied te verkennen.
Niet al te ver van winkels, er is ook een leuk zwembad dat we helaas niet hebben uitgetest!

Prachtig wandelgebied in de buurt van de vakantiewoningPrachtig wandelgebied in de buurt van de vakantiewoning © MimiC @CC
Uitgestippelde wandelingenUitgestippelde wandelingen © MimiC @CC
Het arboretum te Bokrijk, meer dan de moeite waardHet arboretum te Bokrijk, meer dan de moeite waard © MimiC @CC
5/5 -  Magnifiek

Een ware oase van rust in een buitengewone omgeving. Weekend met vrienden of we profiteerde van deze mooie en rustgevende plek.
Ondanks het sombere weer was de sfeer blij!

Dank aan Florence voor zijn home!

BEAUNE ETCETERA
Eigenaar
30/05/2017
Dank u Chris, al het plezier was voor mij! Het blijft alleen voor u dat terug met de zon is gekomen.

Dank u voor uw vertrouwen en hopelijk binnenko
rt.

Florence
5/5 - Opmerkelijk

We hadden een geweldig weekend!

Mamitou en Papitou zijn mensen erg mooi en warm! Wij komen zeker terug. Het huisje was zeer goed onderhouden en ingericht en zelfs onze honden zijn welkom!

Linda, Peter en Chloe

4.5/5 - Grandioos

Hele aangename villa, dichtbij zee, lopend bereikbaar.
Interieur beetje ouderwets, TV deed het niet, internet ook niet
Heel fijn zwembad, met licht en stromingen
Winkels in de nabije omgeving
We hebben een fijne vakantie gehad

Philippe V.
Eigenaar
30/05/2017
De villa is volledig binnen en buiten getransformeerd in 2016! Er is nu een onbeperkt wifi en Freeview satelliet. Een nieuw zwembad met zonne-energie. De rand van het terras en de bar zijn nieuw en zeer aangenaam Er zijn lichtshows, fontein en jets in het zwembad voor een ontspannen en plezierige avonden!

Hopelijk tot ziens

We huurden dit huis voor het weekend en ik het aanraden, want het is onhygiënisch, (schimmel in de koelkast en het koffiezetapparaat, toilet badkamer dito alles was vies erg vies. Dirty matras urine vlek en bloed !! idem.Le sauna kussens niet werkt, de jacuzzi was ook erg vies met zand binnen normaal dode huidcellen op het oppervlak. de elektrische meter is niet de zoon van de normen die uit alle kanten. het vuile zwembad het water was green en koud. het huisje sluit niet elke deur wordt gesloten, de eigenaar laat geen sleutel !!!! het keert 's nachts naar onze goed de lichten uit te schakelen. We meerdere keren dat hij neemt niet op genoemd. Op de dag van vertrek dat hij niet komen.
De heer SAVAETE renders het depot check it dan excuseren we hebben bepaald ding om geld, dat is volledig vals verslechterd!

Philippe S.
Eigenaar
29/05/2017
Deze beoordeling is nog steeds erg overdreven en onbetrouwbaar ...
5/5 - Excellent

We houden Canarische eilanden maar dit is de eerste keer in Fuerteventura.

We hebben twee appartementen in dit complex verhuurd van dezelfde eigenaar.

Deze appartementen is mooi, schoon, goed uitgerust in een gebied bij iedere dienst moet u wellicht. Het balkon is redelijk groot met meubels en ontspannen zeezicht naar het strand. Het gebied van zwembaden ook zeer ontspannend, met uitzicht op zee vanaf de ligstoelen.

Higly aanbevolen voor iedereen die houdt van de zon, schone stranden en ontspannen!

5/5 -  Formidabel

We geboekt de villa voor een paar dagen - en had de beste tijd!

Anna was zeer gastvrij en ongedwongen bij inchecken en uitchecken, huis was brandschoon en schoon - alles foutloos met zowel binnens- en buitenshuis activiteiten, van zwemmen zwembad om te koken :)

Het dichtstbijzijnde strand de villa's is Solanas, absoluut prachtig en makkelijk te bereiken :)

Zal weer komen en aanbevelen aan iedereen! 5 STERREN :)

Daniele L.
Eigenaar
29/05/2017
Dank u, heidenen, wij ons best doen om u te ontvangen en velen van u terug te betalen ons respect voor ons huis zeer goed en schoon zijn, ik hoop dat je terug als onze gast te hebben.
4.5/5 - Schitterend

Het is al jaren dat ik niet te aardig was, zijn we allemaal terug ontspannen, verrast door de schoonheid van de landschappen en zelfs een beetje groter vanwege een prachtige keuken.

De camping wordt onderhouden met passie door de eigenaar en als je een Aloe planten, hier vindt u alle soorten, naast de rozemarijn en de raket. De sites zijn bijna alle beschaduwd door eucalyptusbomen. Claudio, is in het bar-restaurant, met zijn glimlach, echt uniek in het beheer van haar klanten, zelfs als het vol is.

Ik zou aanraden als je wilt eten een pizza (zeer goed). Vertellen tot hij klaar is. De kinderen, leeftijd 13 en 7, hadden plezier, en de Duitse herdershond was vrij om te zwemmen bij het strand... zoals ik al zei aan het begin, de feestdagen waren echt mooi.

5/5 - Opmerkelijk

In een mooie omgeving met de rust binnen een dennenbos, zeer comfortabel huis tot de decoratie.

De keuken is zeer goed uitgerust, niets ontbreekt! We genoten van de airco tijdens de warme weken. Séverine en Jean-Jacques waren zeer gastvrij en deed alles om ons verblijf leukste (dank u voor de mand van huis voor ons om te ontdekken van de streekproducten, en voor de tuin groenten :)

Veel spellen voor kinderen, binnen- en buitenzwembaden, vriendelijk ter beschikking gesteld.
Prima huisvesting voor meerdere excursies in deze rijke regio; Echter, uit de buurt van het dorp, een auto is essentieel.

Kinderen en volwassenen, we twee geweldige weken doorgebracht!

Jean Jacques D.
Eigenaar
28/05/2017
Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij dat uw verblijf in de Provence verliep vlot en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen in ons huis.
Ik
zie uit naar onze volgende ontmoeting.
5/5 -  Heel geschikt

Echt geweldig verblijf waarin we van een creoolse vak profiteerde zeer goed aangelegd in het midden van de exotische vegetatie: een verandering van omgeving, ver van de stress van het Bureau!

De ontwikkeling is extra: aanwezig maar discrete, zorgzame, echt schattig.

Een prachtige lokale ontdekking van de fauna en flora en een zeer mooie menselijke uitwisseling met Lynda, Vanessa en Charlotte! Bedankt meisjes!

Onze enige spijt: niet in staat om langer te blijven!

5/5 -  Keurig

We verbleven in deze prachtige villa voor ongeveer 10 dagen tijdens een recente vakantie in de West-Kaap.
Het heeft een mooie, warme en artistieke gevoel om het, die we hebben echt genoten. Het uitzicht is geweldig en we hield wordt neergestreken aan de kant van de berg met het natuurreservaat aan de achterdeur, maar met de winkels die alleen 2 minuten rijden naar beneden de heuvel.

Het was ook perfect gelegen voor ons binnen handbereik van de luchthaven, wijnlanden en Overberg en met de chaos van centrale Kaapstad op afstand (ongeveer 40 minuten rijden).

We raden het!

5/5 -  Zonder weerga

Wij zijn een gezin van 6 en we voelden ons zeer comfortabel in het appartement.
Het appartement was schoon, goed uitgerust en het is in de buurt van het prachtige strand van Costa Calma.
Het terras is enorm, volledig uitgerust met ligstoelen, barbecue en tuinmeubelen.
Het appartement is ruim en luchtig, het meubilair is comfortabel en bereid is het eenvoudig om te bewegen en te ontspannen in de woonkamer.
Er zijn verschillende tv-kanalen, zowel de Duitse als breedband internet.
Er zijn woonwijk parkeren, vlak naast het appartement, goed bereikbaar.

In de omgeving is de supermarkt, winkels, restaurants, banken, autoverhuur, apotheek en alles wat je nodig hebt.

Ondanks de nabijheid van het strand, het appartement was altijd erg rustig.

vakantie echt ontspannend, gewoon perfect!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
5/5 - Perfect

Wij zijn een Duitse familie van tien personen. We hebben ondergebracht in twee appartementen van dezelfde eigenaar in dit complex.

De twee appartementen liggen naast elkaar. Beide zijn groot, schoon, alles in orde is, en uitgerust met alles wat je nodig hebt.
In de omgeving is er het strand, supermarkt, winkels, huis bakkerij en restaurants. Zeer comfortabel, het is de gemeentelijke parkeerplaats, naast de twee appartementen. Het internet heeft een hoge snelheid in beide appartementen.

De terrassen zijn zeer groot, comfortabel, met tuinmeubelen.

We kwamen terug erg blij er en waarschijnlijk volgend jaar. De temperatuur was erg warm, het strand is water duidelijk. Zon en strand, elke dag, echt een heerlijke vakantie, familie.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
4.5/5 -  Magnifiek

Je voelt in het paradijs. Zeer mooi complex in de buurt van de zee.

Schone, comfortabele appartement met een prachtig uitzicht op de zee vanaf het terras.
In een paar minuten lopen bent u bij de supermarkt, bakkerij huis en allerlei soorten winkels. Het strand is breed, schone en heldere water.

Appartement volledig aanbevolen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
4.5/5 -  Prima

De belangrijkste troef van dit appartement is dat het ligt direct aan het strand en locatie, een perfect uitzicht.
Het appartement is schoon, netjes met alles wat die u nodig hebt. Het zwembad is ideaal om te ontspannen en bevorderlijk voor liggen op een bank.
Alle noodzakelijke diensten zijn beschikbaar in de buurt. . Het is de eerste keer dat we in het zuiden van Fuerteventura geweest en het is nooit te laat!
We hadden twee appartementen die deel uitmaken van dezelfde eigenaar gehuurd. De vakantie appartementen huizen zijn zeer goed.
We met plezier dat we deze plaats aanbevelen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
5/5 - Excellent

Twintig jaar later, zijn we in het noorden van Fuerteventura.

Dit jaar, we besloten naar het zuiden, en fascineert ons stranden.
We verbleven in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. In het bijzonder, heeft dit appartement een groot terras met uitzicht op zee, comfortabel en comfortabel uitgerust met alles wat nodig is, zowel binnen als buiten het appartement. Er is een parkeerplaats, dicht bij het strand en de Duitse kanalen. Wat meer kunnen u vragen voor een geslaagde vakantie.

Wij raden het omdat we er erg blij zijn.

5/5 -  Prima

Voor twintig jaar zijn we in het noorden van Fuerteventura. We hebben dit jaar besloten om naar het zuiden te gaan en we waren fascinerend stranden.
We waren in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. Met name dit appartement is modern ingericht, voorzien van alle nodige ruime, groot terras, zowel binnen als buiten het huis. Heeft de garage, Duitse kanalen en sluit vervolgens naar het strand.

Wat meer kunnen u vragen voor een heerlijke vakantie. Het is raadzaam, omdat we erg blij zijn.

4.5/5 - Schitterend

Het appartement is groot met een echt mooie en moderne inrichting en zeer goed uitgerust.

We hadden een heleboel attenties bij aankomst (water, wijn, set handdoeken, taarten, thee...). We voelde als thuis!

Roberto is een zeer goede gastheer, beschikbare, actuele en welwillende. Hij aarzelen niet om op te treden als er geen probleem.

Marsaskala is echt leuk, er zijn een heleboel restaurants naast het appartement en de zee is heel dichtbij.

We hebben fantastische vakantie doorgebracht!

Ik beveel deze woning en de gastheer zonder enige aarzeling. Bedankt Roberto!

Sabrina

In de buurt van het appartementIn de buurt van het appartement © SabrinaS @CC
5/5 - Onvergetelijk

Huis York was de bom... Ik heb genoten van mijn verblijf op MAX als gevolg van de toegankelijkheid van de plaats die het was dicht bij de Eastgate Mall, de kamers zijn ruim en de Wi-Fi is gratis in het hele pand.

GROTE tot HOUSE ON YORK!!!

5/5 - Klasse

De accommodatie ligt in het centrum van een oude dorp, zeer rustig.
Het huis mooi en schoon.

Zeker de moeite waard om te bevelen.

5/5 - Excellent

Uitstekend, ligging en we waren in het midden, tussen de haven en de kust, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding... de ochtend granita en brioche!

De kamers waren altijd schoon en netjes.

Goede adviezen over de lokale en interessante plaatsen in de omgeving.

Zeker zal terugkeren.

Dit was onze kamer, schoon en goed ingerichtDit was onze kamer, schoon en goed ingericht © PinoD76 @CC
5/5 -  Zonder weerga

Fantastisch appartement en een spectaculair uitzicht.

We zullen gaan.

4.5/5 - Klasse

Het huis was geweldig! Veel ruimte en fantastische tuin en uitzicht. We hadden BBQ- en partijen, ideaal voor een groep vrienden!

De zee lopen van het huisDe zee lopen van het huis © Foumar @CC
De voortuinDe voortuin © Foumar @CC
Het uitzicht vanaf de voortuin!Het uitzicht vanaf de voortuin! © Foumar @CC
Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven)Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven) © Foumar @CC
5/5 - Fantastisch

Prachtig huisje! Zeer mooie plek!

Het appartement is zeer goed aangelegd en ingericht. De exteriors evenals interieur maken dit huis een ideale plek voor een vakantie. Wij zijn uitgerust en deze mooie streek hebben ontdekt.

Het is raadzaam

4.5/5 -  Heerlijk

Heerlijke locatie met mooie keuken en rustige omgeving. Het strand is vlakbij en we konden met de tram ook zo naar het centrum. We hebben genoten!!

4.5/5 - Opmerkelijk

Dit vakantiehuis is ideaal om te ontspannen met de familie in een idyllische omgeving.

Gelegen in een groot groen gebied, de plaats is rustig en kalm: geen behoefte om naar te kijken de kinderen.
De eigenaar, zeer discreet, vriendelijk met ons. We hadden recht op het produceren van de moestuin.

De situatie is perfect voor mooie wandelingen in de bergen!

4.5/5 - Sensationeel

We hadden een zeer aangenaam verblijf in Rosas.

Het appartement is zeer functioneel en ruime en vooral het uitzicht is prachtig. De nieuwe keuken en badkamer, bieden een echte meer.

Een zeer welkome van Christine en haar echtgenoot.

Hoop om terug te komen!

Fabienne M.
Eigenaar
24/05/2017
We zijn blij dat uw verblijf ging goed.
Een andere keer misschien!
5/5 - Perfect

Bed erg aardig en gastvrij. geweldig voor diegenen die rust en ontspanning, maar ook voor iedereen in slechts een klein eindje rijden wil de Adriatische kust te bereiken.

GazonGazon © AliceF87 @CC
5/5 -  Super

Dit comfortabele appartement en wij adviseren met een zuiver geweten!

Op verzoek is het mogelijk om te ontbijten en dineren voor een kleine prijs!

Diner is dagelijks vers en koken was perfect, zoals we wilden.

Zonder aarzeling raden wij deze vakantie verhuur.

Parkeren op het terrein Parkeren op het terrein © BartlJ @CC
4.5/5 -  Zonder weerga

Er zijn momenteel d spinnen webs maar wij campagne!
Zwembad en jacuzzi, zeer schoon en warm!
Mijnheer past helemaal niet in het midden van de nacht, gebeurt eenmaal per dag te reinigen van de hot tub en bel ons voor huisje atypische, zeer mooi uitzicht, omgeven door groen, in een rustige verblijf zeer op prijs gesteld door ons al een gastheer erg aardig en attent jegens ons, liet ons onze check zonder zorgen, lijkt mij dat alleen het respecteren van de gebouwen die minimaal is.
We zullen terugkeren en zullen adverteren

4.5/5 -  Prima

Mijn vrouw en ik verbleven in Casa Anita meerdere malen door de jaren heen en hebben er altijd een geweldige ervaring gehad.

Wij houden dat de kamers keukens hebben en we hou van opknoping uit bij het zwembad. We kiezen voor de hogere verdiepingen te krijgen van de standpunten die fantastisch zijn.

Het is enigszins veranderd sinds enkele van de weergave werd geblokkeerd, maar nog steeds prachtig.