VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 - Fantastisch

Perfect voor een vakantie in de zon op het strand, met zwembaden. Het is in een gebied dat alles wat die u nodig hebt is, zoals een supermarkt, winkels, restaurants en winkelcentra. Adembenemend uitzicht op de zwembaden, het strand en de zee vanaf het terras. Vanaf het terras was het ook handig voor mij om naar te kijken van mijn twee oudere kinderen in het zwembad. Er is echter ook een badmeester, opzettelijk alle. Het appartement is schoon, mooi en helder. Het heeft de Duitse TV-zenders, onder anderen. Het strand is slechts een steenworp afstand van de voordeur van het complex. Ook de Bar - strand, veranderende kamers, toiletten, watersporten, stoelen en parasols voor de zon. Dit appartement was gemakkelijk, perfect voor mijn vakantie met het gezin.

4.5/5 -  Heel redelijk

Een leuk appartement ingericht met smaak, waar alles zijn plaats heeft. Leuk terras op de velden en de bergen.
Enige nadeel, vooral als je met werk: de totale afwezigheid van internetsnelheid, die cupped voortdurend, zowel op het internet beschikbaar op telefoons...

Kortom, een leuke plek!

4.5/5 - Subliem

We werden begroet door mevrouw Roth persoonlijk. We mochten rijden de auto gelijk na het lossen in de garage. Het zwaar bij aankomst had geregend en we waren blij om te kunnen gaan via de kelder in het appartement. Het appartement was zeer schoon, goed onderhouden, en het was om alles te vinden wat we nodig hadden. Een nieuwe flatscreen in de woonkamer en een flatscreen-TV in de slaapkamer. De bedden betrokken en een fles champagne stond op de tafel bij aankomst. Winkels en restaurants zijn vlakbij en ook een bushalte ligt op slechts een paar minuten afstand. Omdat er weinig sneeuw in Saalbach, zijn we na Maria ALM, ook slechts een paar minuten. In de herfst we terug zullen, wilt de bergen beklimmen.

4.5/5 - Fantastisch

Mijn vriendin en ik zijn ontvangen door de zorg van het appartement heel mooi. De eerste indruk was: "er kan voelen wij ons. De bedden waren schoon, handdoeken waren in de badkamer en alles was perfect schoon. Bij aankomst, was er een fles mousserende wijn, wij hebben zojuist hebt geopend. In de kasten, alles is zeer schoon en alles te vinden wat u zoekt. Onze eerste wandeling naar de "Peter Wiechentalerhütte" was geweldig en we hadden een prachtig uitzicht naar Zell-meer. We zijn moe terug van een wandeling in een van de heerlijke restaurants. Alle winkels zijn in de directe omgeving, de auto mochten we aan gratis opslag in de garage. We hadden een zeer ontspannende dagen in het goed onderhouden huis. Graag terugkomen.

4.5/5 -  Heel goed

Heerlijk verblijf met geweldige gastvrijheid en een uitstekende begeleiding.
Het huis is eenvoudig en perfect voor een zeer aangenaam verblijf.

Jose en Diana doen er alles om contact maken met het land.

Echt bedankt voor alles!

5/5 -  Prima

We brachten drie dagen en nachten in dit vakantiehuis grote capaciteit aan de rand van het Lake St-punt.

Wij waren een groep van 7 koppels zonder kinderen en we waren in staat om te profiteren van het uitzonderlijke uitzicht vanaf het huisje, alsmede deze grote voordelen (toiletten en douches in grote aantallen, grote ruimte om te leven...).
Het voordeel van dit huisje ligt ook dicht bij winkels (bakker, kruidenier, slager, kaas) en het Aqua2Lacs zwembad (waar we konden genieten van de ontspanningsruimte in een storm: het weer is soms grillige in de bovenste doubs) en nautische activiteiten op 2 stappen!

We beginnen elk jaar in de verschillende coisn van Frankrijk in een vakantiehuis met deze groep van vrienden en we allemaal over eens dat het de mooiste verhuur we er omhoog hadden.

5/5 - Grandioos

Schone, nette, uitgeruste, ruime en beste: een uitzicht op de zee en op het strand vanaf het terras.

In de ochtend is het erg leuk om te zwemmen in het zwembad voor het ontbijt in het restaurant naast de deur. Rondom het complex zijn er allerlei diensten zoals supermarkten, bars, winkels en winkelcentra.

Gemakkelijk geparkeerd, hoewel de auto is niet nodig, een korte wandeling langs het strand, je bent in het dorp van Morro Jable.

Mijn volgende vakantie zullen hier voor u!

5/5 -  Prima

Wij wisten reeds de plaats, we wisten we al vorig jaar hebben verbleven in een andere villa nog steeds aangeboden door dezelfde eigenaars.

Goed onderhouden en bezocht door bewoners, de beach residences ligt op slechts twee kilometer afstand en kan worden bereikt met de auto op een weg en verzonden snel, zelfs in het hoogseizoen slechts 3 minuten van de zee.
Het is een ideale verblijfplaats voor families, zelfs met de aanwezigheid van kinderen, ouderen en mensen met een handicap.

Eigenaren Andrea en Patrizia zijn altijd aanwezig en uiterst beschikbaar.

De buitenkant heeft een mooie tuin, mooie en zeer goed onderhouden, met een speeltuin voor kinderen en stoelen en de sluiting biedt de beveiliging, zelfs die een hond niet weg zichzelf kan krijgen.

Ik zal weer terug

Een tuin te ervarenEen tuin te ervaren © annamancini @CC
4.5/5 - Excellent

Het Parlement verdient te worden bekend. We hadden een zeer aangenaam verblijf.

De accomodaties zijn schoon. We vonden het nodig. De foto's komen overeen met de behuizing. Andrée verwelkomde ons hartelijk. Zijn maaltijden zijn uitstekend met huis gemaakte pasta. En ontbijt... boven met verschillende soorten huisgemaakte confituur, heerlijker dan de andere.

Echt een plek die ik zou aanraden voor een goed verblijf en de omgeving een extra charme toevoegt.

4.5/5 -  Prima

Heel goede ligging, dichtbij luchthaven van Faro en verbindingsweg doorheen de Algarve, in een idyllisch vissersdorp waar de schoonheid van de natuur je tot rust brengt
Super uitbaters, altijd ter beschikking en zeer discreet
We voelden ons meteen thuis

Ons verblijf was kort, maar krachtig en zeker voor herhaling vatbaar

FusetaFuseta © TrieneV @CC
4.5/5 -  Heel geschikt

Prachtige villa met zwembad, aangenaam en zwembroek het is leuk!

Een remake!

Dankzij Lionel voor advies!

Ontbijt bij het zwembad! Ontbijt bij het zwembad! © MariL @CC
5/5 -  Keurig

Goede zeer rustig, omgeven door groen, in een gated, hadden we een prettig verblijf.

De eigenaar is discreet, vriendelijk en beschikbaar zijn wanneer nodig. De open op een groot terras in de tuin is goed geïsoleerd is van de eigenaars.

Hier kunt u de jacuzzi die leuk is.

Agay is een vrij kleine familie resort!

4.5/5 - Opmerkelijk

We verbleven in Casa Contente voor twee weken. Wij hield van de privacy van de villa en de kinderen speelde de hele dag in het zwembad op de stoel van de zeepbel.
We hebben genoten van barbecue met vrienden (die ook verbleven in de Algarve) in de buurt van het zwembad met verse vis die we van de plaatselijke markt in Bensafrim.and gekocht genoten van het uitzicht. Het huis was perfect voor ons.
We hadden enkele kleine punten voor reparaties dat we gemeld aan de eigenaar.

Harry, Bedankt voor uw tips, wij vond vooral de prestaties van de Fado in de nabijgelegen restaurant O Cangalho.

Het is raadzaam de villa voor gezinnen met of zonder kinderen! (Harry, sorry voor het niet eerder reageren op uw verzoek om herziening)

4.5/5 -  Zonder weerga

Rustige, omgeven door groen en in een gated bleef er een geweldig verblijf.

De eigenaar is discreet, vriendelijk en beschikbaar zijn wanneer nodig.

De open op een groot terras in de tuin is goed geïsoleerd is van de eigenaars.

Meest grote: u kunt de jacuzzi.

Agay is een vrij kleine familie resort!

4.5/5 - Perfect

Zeer goed onderhouden, mooi ingericht, comfortabel, schoon, groot, deels overdekt terras en Gartenmöbel.Es is uitgerust met de benodigde apparatuur.

Het ligt dicht bij het strand en alle benodigde services zoals supermarkt, winkels en huisgemaakt gebak.

Ik adviseer om te genieten van een rustige vakantie op het strand.

4.5/5 - Schitterend

Van harte welkom. Hou Gasrgeber met super advies voor attracties en alles wat die u nodig hebt. Prachtige, zeer goed vertrekpunt voor uitstapjes en avonturen rond San José en voor het hele noorden van Costa Rica. Zeer goed en vriendelijk ingerichte bungalow. Aangenaam klimaat, een beetje verheven. Altijd schoon zwembad. Atenas ligt 10 minuten met de auto. We waren er zes weken en hier weer zou boeken. Ten zeerste aanbevolen.

5/5 -  Heel geschikt

Zeer eenvoudig te boeken, al onze vragen werden snel beantwoord via e-mail door de eigenaar.
We vonden het huis eenvoudig, gebaseerd op de beschrijving van de eigenaar.

We werden hartelijk begroet door de directeur van het huis, die ons laten zien heeft en we waren blij om te vinden al verfrissend mineraalwater fles in de koelkast, als welkomstgeschenk.

De villa is erg warm, precies zoals beschreven in het toe te voegen, en we voelden ons thuis vanaf de eerste dag. We vonden het strand recht omhoog onze straat.
De restaurants waren overal, een belangrijke keuze. Centrum was 3 tot 4 minuten te voet. Verkenden we ook verschillende stranden die waren een beetje verder van ons af, noemden we een taxi en hij nam ons daar.
We vonden verschillende kaarten van de taxi-exploitanten in de villa, kozen we een eenvoudig. Het was een zeer aangenaam verblijf en zou blijven te allen tijde.

Ik kan het huis alleen warm aanbevelen voor alle liefhebbers van de zee.

5/5 -  Keurig

We hadden een geweldige tijd in het huis. Wij kunnen niet meer wensen.
De locatie is perfect, de stranden en de grote stranden, een klein eindje wandelen van het centrum,-geen auto nodig is, tenzij u van plan bent om ver te gaan in Constanta en Mangalia.
We werden hartelijk verwelkomd door de directeur van het gebouw en hij gaf ons een goed advies en informatie, de villa zelf was precies wat we wilden. Prachtig onderhouden met een grote zitkamer, een goede wi - fi en comfortabele kamers.

Wij komen zeker terug, al gepland voor volgend jaar.

4.5/5 -  Formidabel

Prachtig verblijf in een prachtige villa is ingericht met veel smaak.

De manager Jean-Michel er altijd was al onze vragen, te adviseren ons en boeken van excursies, om te laten weten ons de goede plaatsen om te gaan voor bezoek door ons - zelfs en eten, ook komen te huur een auto, te beantwoorden we de taxi die ons te wachten toen we op de luchthaven aankwamen bestellen en ons terug te nemen naar de dag van vertrek.
We hadden voor een zeer kleine supplement ontbijt met vele keuzen die we werd geserveerd bij het zwembad.

Het huishouden en de kamers waren vrij de dagen...

Het was de top! Wij zullen terug thats for sure!

5/5 - Excellent

De villa is dat iets echt surrealistisch bracht een echt dromerige, dat we zijn van plan om terug te gaan in augustus vakantie.

We gingen zwemmen in het zwembad en ook de zee, aangezien het strand ligt op een korte wandeling we elke dag fantastisch echt niets gingen te zeggen

Giuseppe F.
Eigenaar
31/05/2017
We zijn erg blij als gasten te hebben gehad, je bent een heel mooi gezin.

Wij hopen u weer te zien in augustus.
4.5/5 -  Heel goed

Midden in de bossen, prachtig & rustig gelegen.

Gelijkvloerse woning die prima voldoet om het mooi fiets- & wandelgebied te verkennen.
Niet al te ver van winkels, er is ook een leuk zwembad dat we helaas niet hebben uitgetest!

Prachtig wandelgebied in de buurt van de vakantiewoningPrachtig wandelgebied in de buurt van de vakantiewoning © MimiC @CC
Uitgestippelde wandelingenUitgestippelde wandelingen © MimiC @CC
Het arboretum te Bokrijk, meer dan de moeite waardHet arboretum te Bokrijk, meer dan de moeite waard © MimiC @CC
5/5 -  Magnifiek

Een ware oase van rust in een buitengewone omgeving. Weekend met vrienden of we profiteerde van deze mooie en rustgevende plek.
Ondanks het sombere weer was de sfeer blij!

Dank aan Florence voor zijn home!

BEAUNE ETCETERA
Eigenaar
30/05/2017
Dank u Chris, al het plezier was voor mij! Het blijft alleen voor u dat terug met de zon is gekomen.

Dank u voor uw vertrouwen en hopelijk binnenko
rt.

Florence
5/5 - Opmerkelijk

We hadden een geweldig weekend!

Mamitou en Papitou zijn mensen erg mooi en warm! Wij komen zeker terug. Het huisje was zeer goed onderhouden en ingericht en zelfs onze honden zijn welkom!

Linda, Peter en Chloe

4.5/5 - Grandioos

Hele aangename villa, dichtbij zee, lopend bereikbaar.
Interieur beetje ouderwets, TV deed het niet, internet ook niet
Heel fijn zwembad, met licht en stromingen
Winkels in de nabije omgeving
We hebben een fijne vakantie gehad

Philippe V.
Eigenaar
30/05/2017
De villa is volledig binnen en buiten getransformeerd in 2016! Er is nu een onbeperkt wifi en Freeview satelliet. Een nieuw zwembad met zonne-energie. De rand van het terras en de bar zijn nieuw en zeer aangenaam Er zijn lichtshows, fontein en jets in het zwembad voor een ontspannen en plezierige avonden!

Hopelijk tot ziens

We huurden dit huis voor het weekend en ik het aanraden, want het is onhygiënisch, (schimmel in de koelkast en het koffiezetapparaat, toilet badkamer dito alles was vies erg vies. Dirty matras urine vlek en bloed !! idem.Le sauna kussens niet werkt, de jacuzzi was ook erg vies met zand binnen normaal dode huidcellen op het oppervlak. de elektrische meter is niet de zoon van de normen die uit alle kanten. het vuile zwembad het water was green en koud. het huisje sluit niet elke deur wordt gesloten, de eigenaar laat geen sleutel !!!! het keert 's nachts naar onze goed de lichten uit te schakelen. We meerdere keren dat hij neemt niet op genoemd. Op de dag van vertrek dat hij niet komen.
De heer SAVAETE renders het depot check it dan excuseren we hebben bepaald ding om geld, dat is volledig vals verslechterd!

Philippe S.
Eigenaar
29/05/2017
Deze beoordeling is nog steeds erg overdreven en onbetrouwbaar ...
5/5 - Excellent

We houden Canarische eilanden maar dit is de eerste keer in Fuerteventura.

We hebben twee appartementen in dit complex verhuurd van dezelfde eigenaar.

Deze appartementen is mooi, schoon, goed uitgerust in een gebied bij iedere dienst moet u wellicht. Het balkon is redelijk groot met meubels en ontspannen zeezicht naar het strand. Het gebied van zwembaden ook zeer ontspannend, met uitzicht op zee vanaf de ligstoelen.

Higly aanbevolen voor iedereen die houdt van de zon, schone stranden en ontspannen!

5/5 -  Formidabel

We geboekt de villa voor een paar dagen - en had de beste tijd!

Anna was zeer gastvrij en ongedwongen bij inchecken en uitchecken, huis was brandschoon en schoon - alles foutloos met zowel binnens- en buitenshuis activiteiten, van zwemmen zwembad om te koken :)

Het dichtstbijzijnde strand de villa's is Solanas, absoluut prachtig en makkelijk te bereiken :)

Zal weer komen en aanbevelen aan iedereen! 5 STERREN :)

Daniele L.
Eigenaar
29/05/2017
Dank u, heidenen, wij ons best doen om u te ontvangen en velen van u terug te betalen ons respect voor ons huis zeer goed en schoon zijn, ik hoop dat je terug als onze gast te hebben.
4.5/5 - Schitterend

Het is al jaren dat ik niet te aardig was, zijn we allemaal terug ontspannen, verrast door de schoonheid van de landschappen en zelfs een beetje groter vanwege een prachtige keuken.

De camping wordt onderhouden met passie door de eigenaar en als je een Aloe planten, hier vindt u alle soorten, naast de rozemarijn en de raket. De sites zijn bijna alle beschaduwd door eucalyptusbomen. Claudio, is in het bar-restaurant, met zijn glimlach, echt uniek in het beheer van haar klanten, zelfs als het vol is.

Ik zou aanraden als je wilt eten een pizza (zeer goed). Vertellen tot hij klaar is. De kinderen, leeftijd 13 en 7, hadden plezier, en de Duitse herdershond was vrij om te zwemmen bij het strand... zoals ik al zei aan het begin, de feestdagen waren echt mooi.

5/5 - Opmerkelijk

In een mooie omgeving met de rust binnen een dennenbos, zeer comfortabel huis tot de decoratie.

De keuken is zeer goed uitgerust, niets ontbreekt! We genoten van de airco tijdens de warme weken. Séverine en Jean-Jacques waren zeer gastvrij en deed alles om ons verblijf leukste (dank u voor de mand van huis voor ons om te ontdekken van de streekproducten, en voor de tuin groenten :)

Veel spellen voor kinderen, binnen- en buitenzwembaden, vriendelijk ter beschikking gesteld.
Prima huisvesting voor meerdere excursies in deze rijke regio; Echter, uit de buurt van het dorp, een auto is essentieel.

Kinderen en volwassenen, we twee geweldige weken doorgebracht!

Jean Jacques D.
Eigenaar
28/05/2017
Hartelijk dank voor uw reactie. We zijn blij dat uw verblijf in de Provence verliep vlot en kijken ernaar uit om je weer te mogen verwelkomen in ons huis.
Ik
zie uit naar onze volgende ontmoeting.
5/5 -  Heel geschikt

Echt geweldig verblijf waarin we van een creoolse vak profiteerde zeer goed aangelegd in het midden van de exotische vegetatie: een verandering van omgeving, ver van de stress van het Bureau!

De ontwikkeling is extra: aanwezig maar discrete, zorgzame, echt schattig.

Een prachtige lokale ontdekking van de fauna en flora en een zeer mooie menselijke uitwisseling met Lynda, Vanessa en Charlotte! Bedankt meisjes!

Onze enige spijt: niet in staat om langer te blijven!

5/5 -  Keurig

We verbleven in deze prachtige villa voor ongeveer 10 dagen tijdens een recente vakantie in de West-Kaap.
Het heeft een mooie, warme en artistieke gevoel om het, die we hebben echt genoten. Het uitzicht is geweldig en we hield wordt neergestreken aan de kant van de berg met het natuurreservaat aan de achterdeur, maar met de winkels die alleen 2 minuten rijden naar beneden de heuvel.

Het was ook perfect gelegen voor ons binnen handbereik van de luchthaven, wijnlanden en Overberg en met de chaos van centrale Kaapstad op afstand (ongeveer 40 minuten rijden).

We raden het!

5/5 -  Zonder weerga

Wij zijn een gezin van 6 en we voelden ons zeer comfortabel in het appartement.
Het appartement was schoon, goed uitgerust en het is in de buurt van het prachtige strand van Costa Calma.
Het terras is enorm, volledig uitgerust met ligstoelen, barbecue en tuinmeubelen.
Het appartement is ruim en luchtig, het meubilair is comfortabel en bereid is het eenvoudig om te bewegen en te ontspannen in de woonkamer.
Er zijn verschillende tv-kanalen, zowel de Duitse als breedband internet.
Er zijn woonwijk parkeren, vlak naast het appartement, goed bereikbaar.

In de omgeving is de supermarkt, winkels, restaurants, banken, autoverhuur, apotheek en alles wat je nodig hebt.

Ondanks de nabijheid van het strand, het appartement was altijd erg rustig.

vakantie echt ontspannend, gewoon perfect!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
5/5 - Perfect

Wij zijn een Duitse familie van tien personen. We hebben ondergebracht in twee appartementen van dezelfde eigenaar in dit complex.

De twee appartementen liggen naast elkaar. Beide zijn groot, schoon, alles in orde is, en uitgerust met alles wat je nodig hebt.
In de omgeving is er het strand, supermarkt, winkels, huis bakkerij en restaurants. Zeer comfortabel, het is de gemeentelijke parkeerplaats, naast de twee appartementen. Het internet heeft een hoge snelheid in beide appartementen.

De terrassen zijn zeer groot, comfortabel, met tuinmeubelen.

We kwamen terug erg blij er en waarschijnlijk volgend jaar. De temperatuur was erg warm, het strand is water duidelijk. Zon en strand, elke dag, echt een heerlijke vakantie, familie.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
4.5/5 -  Magnifiek

Je voelt in het paradijs. Zeer mooi complex in de buurt van de zee.

Schone, comfortabele appartement met een prachtig uitzicht op de zee vanaf het terras.
In een paar minuten lopen bent u bij de supermarkt, bakkerij huis en allerlei soorten winkels. Het strand is breed, schone en heldere water.

Appartement volledig aanbevolen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
4.5/5 -  Prima

De belangrijkste troef van dit appartement is dat het ligt direct aan het strand en locatie, een perfect uitzicht.
Het appartement is schoon, netjes met alles wat die u nodig hebt. Het zwembad is ideaal om te ontspannen en bevorderlijk voor liggen op een bank.
Alle noodzakelijke diensten zijn beschikbaar in de buurt. . Het is de eerste keer dat we in het zuiden van Fuerteventura geweest en het is nooit te laat!
We hadden twee appartementen die deel uitmaken van dezelfde eigenaar gehuurd. De vakantie appartementen huizen zijn zeer goed.
We met plezier dat we deze plaats aanbevelen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
26/05/2017
Dank u voor uw vriendelijke opmerkingen. Ik zal hard blijven werken, zodat u de beste vakantie in het beste appartement. Uw mening helpt me om mijn appartementen, de mooiste te houden voor u elke dag. Mijn doel is om de beste vakantie op het eiland zijn.
5/5 - Excellent

Twintig jaar later, zijn we in het noorden van Fuerteventura.

Dit jaar, we besloten naar het zuiden, en fascineert ons stranden.
We verbleven in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. In het bijzonder, heeft dit appartement een groot terras met uitzicht op zee, comfortabel en comfortabel uitgerust met alles wat nodig is, zowel binnen als buiten het appartement. Er is een parkeerplaats, dicht bij het strand en de Duitse kanalen. Wat meer kunnen u vragen voor een geslaagde vakantie.

Wij raden het omdat we er erg blij zijn.

5/5 -  Prima

Voor twintig jaar zijn we in het noorden van Fuerteventura. We hebben dit jaar besloten om naar het zuiden te gaan en we waren fascinerend stranden.
We waren in twee prachtige appartementen, een groot professioneel. Met name dit appartement is modern ingericht, voorzien van alle nodige ruime, groot terras, zowel binnen als buiten het huis. Heeft de garage, Duitse kanalen en sluit vervolgens naar het strand.

Wat meer kunnen u vragen voor een heerlijke vakantie. Het is raadzaam, omdat we erg blij zijn.

5/5 - Onvergetelijk

Huis York was de bom... Ik heb genoten van mijn verblijf op MAX als gevolg van de toegankelijkheid van de plaats die het was dicht bij de Eastgate Mall, de kamers zijn ruim en de Wi-Fi is gratis in het hele pand.

GROTE tot HOUSE ON YORK!!!

5/5 - Klasse

De accommodatie ligt in het centrum van een oude dorp, zeer rustig.
Het huis mooi en schoon.

Zeker de moeite waard om te bevelen.

5/5 - Excellent

Uitstekend, ligging en we waren in het midden, tussen de haven en de kust, uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding... de ochtend granita en brioche!

De kamers waren altijd schoon en netjes.

Goede adviezen over de lokale en interessante plaatsen in de omgeving.

Zeker zal terugkeren.

Dit was onze kamer, schoon en goed ingerichtDit was onze kamer, schoon en goed ingericht © PinoD76 @CC
5/5 -  Zonder weerga

Fantastisch appartement en een spectaculair uitzicht.

We zullen gaan.

4.5/5 - Klasse

Het huis was geweldig! Veel ruimte en fantastische tuin en uitzicht. We hadden BBQ- en partijen, ideaal voor een groep vrienden!

De zee lopen van het huisDe zee lopen van het huis © Foumar @CC
De voortuinDe voortuin © Foumar @CC
Het uitzicht vanaf de voortuin!Het uitzicht vanaf de voortuin! © Foumar @CC
Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven)Het huis van de heuvel van de zijkant (we genoten wandelen daarboven) © Foumar @CC
5/5 - Fantastisch

Prachtig huisje! Zeer mooie plek!

Het appartement is zeer goed aangelegd en ingericht. De exteriors evenals interieur maken dit huis een ideale plek voor een vakantie. Wij zijn uitgerust en deze mooie streek hebben ontdekt.

Het is raadzaam

4.5/5 -  Heerlijk

Heerlijke locatie met mooie keuken en rustige omgeving. Het strand is vlakbij en we konden met de tram ook zo naar het centrum. We hebben genoten!!

4.5/5 - Opmerkelijk

Dit vakantiehuis is ideaal om te ontspannen met de familie in een idyllische omgeving.

Gelegen in een groot groen gebied, de plaats is rustig en kalm: geen behoefte om naar te kijken de kinderen.
De eigenaar, zeer discreet, vriendelijk met ons. We hadden recht op het produceren van de moestuin.

De situatie is perfect voor mooie wandelingen in de bergen!

4.5/5 - Sensationeel

We hadden een zeer aangenaam verblijf in Rosas.

Het appartement is zeer functioneel en ruime en vooral het uitzicht is prachtig. De nieuwe keuken en badkamer, bieden een echte meer.

Een zeer welkome van Christine en haar echtgenoot.

Hoop om terug te komen!

Fabienne M.
Eigenaar
24/05/2017
We zijn blij dat uw verblijf ging goed.
Een andere keer misschien!
5/5 - Perfect

Bed erg aardig en gastvrij. geweldig voor diegenen die rust en ontspanning, maar ook voor iedereen in slechts een klein eindje rijden wil de Adriatische kust te bereiken.

GazonGazon © AliceF87 @CC
5/5 -  Super

Dit comfortabele appartement en wij adviseren met een zuiver geweten!

Op verzoek is het mogelijk om te ontbijten en dineren voor een kleine prijs!

Diner is dagelijks vers en koken was perfect, zoals we wilden.

Zonder aarzeling raden wij deze vakantie verhuur.

Parkeren op het terrein Parkeren op het terrein © BartlJ @CC
4.5/5 -  Zonder weerga

Er zijn momenteel d spinnen webs maar wij campagne!
Zwembad en jacuzzi, zeer schoon en warm!
Mijnheer past helemaal niet in het midden van de nacht, gebeurt eenmaal per dag te reinigen van de hot tub en bel ons voor huisje atypische, zeer mooi uitzicht, omgeven door groen, in een rustige verblijf zeer op prijs gesteld door ons al een gastheer erg aardig en attent jegens ons, liet ons onze check zonder zorgen, lijkt mij dat alleen het respecteren van de gebouwen die minimaal is.
We zullen terugkeren en zullen adverteren

4.5/5 -  Prima

Mijn vrouw en ik verbleven in Casa Anita meerdere malen door de jaren heen en hebben er altijd een geweldige ervaring gehad.

Wij houden dat de kamers keukens hebben en we hou van opknoping uit bij het zwembad. We kiezen voor de hogere verdiepingen te krijgen van de standpunten die fantastisch zijn.

Het is enigszins veranderd sinds enkele van de weergave werd geblokkeerd, maar nog steeds prachtig.

5/5 -  Heel goed

De Villa is in een uitstekende conditie en schoon.

De locatie is geweldig met een adembenemend uitzicht op de zee en de kustlijn.
De villa is voorzien van alle gemakken en met charmante meubilair. Het had een zeer grote buiten ruimten, met zwembad, bubbelbad en solarium, omlijst door limonade einde bloemen.

Het is echt een plek van uw droom. Als u over de schoonheid van de kust van Amalfi denkt, is Villa Costanza de place to be!

5/5 - Onvergetelijk

Aankomen, uitstappen en vervolgens dit fantastisch uitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de Dolomieten... Dit is vakantie.
Vanaf het eerste moment voelden we ons waarschijnlijk. De begroeting was vriendelijk en warm, en zo was de hele vakantie.

Mooi nieuw appartement, stijlvol en modern ingericht met boer accent. Rondom alles was zeer attent en gemaakt met veel liefde. Een droom van biologisch ontbijt en boerderij producten.

Ook in de wellness-oase, hebben we genoten van de baden van hooi en wol. De ochtend die yoga met Doris altijd een hoogtepunt was.

Conclusie: Een all round geweldige vakantie.

Dank u Margit, Markus en Doris. Wij terugkeren aan u.

Uitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de DolomietenUitzicht op de natuurlijke zwemvijver aan de Dolomieten © Marty @CC
5/5 - Excellent

We waren zo gelukkig om deze cabine Lastminute voor een late Moederdag/vroege verjaardag hebben snagged en het niet teleur.

Mijn man was echt onder de indruk en wij wensen dat we zouden er meer tijd hebben gehad. De locatie was zo mooi en een mooi contrast van de woestijn en de parken.

Ik pakte #1 cabine vanwege alle bomen en ik kies rechts! Het dek en het uitzicht waren fenomenaal. Er was zelfs een beetje sneeuw overgebleven en mijn peuter was zo opgewonden.

Hoewel Moab ongeveer 40 minuten van het hotel was, het was dus de moeite waard. Het station op en neer was een avontuur op zich.


Thanks so much voor een heerlijk verblijf! We hopen dat we binnenkort terug!

Perfecte Bed met vleugje Afrika, dus de Afrika-cabinePerfecte Bed met vleugje Afrika, dus de Afrika-cabine © TinaM @CC
Portiek en front porchPortiek en front porch © TinaM @CC
Weelderige eetgelegenheden en comfortabeleWeelderige eetgelegenheden en comfortabele © TinaM @CC
Kijken naar de vogels uit dit ontbijt hoekje was betoverendeKijken naar de vogels uit dit ontbijt hoekje was betoverende © TinaM @CC
4/5 - Klasse

22 vangsten in 3 dagen: Achgans zetten naar zee, Golden van dicht bij 40 cm en 2 6 lb Pike.

Wat een grote vissen...Wat een grote vissen... © RochA @CC
Dit goud eindigde in Golden amandine Dit goud eindigde in Golden amandine © RochA @CC
5/5 -  Heel goed

Wij verbleven 2 weken en echt van genoten. Ook handig om het centrum.

Heel goedHeel goed © GardiolS @CC
4.5/5 -  Heerlijk

Wij zijn fanatieke fietsers, en augustus vorig jaar, waren we op zoek naar betaalbare accommodatie langs een fiets voor sommige rust en recreatie.

Door een ongeval, stuitte we op maaltijden, en we besloten om een ritje...

Over het geheel genomen, we waren zeker niet teleurgesteld. Of ben je meer op de actieve of luie kant, zijn er vele activiteiten voor u. Rijden op de nabijgelegen ranch, fietsen of zwemmen in de rivier Drava, barbecue en gewoon de schaduw.
De hosts zijn een zeer goed paar van de hoofdstad Zagreb.

Een groot pluspunt voor ons was het bos naast het huis, zelfs in de heetste maanden van de zomer, er is altijd een zachte bries die blaast.

Over het algemeen raadzaam het ongetwijfeld voor iedereen op zoek naar een andere vakantie.

Barbecue, hoffelijkheid van onze gastherenBarbecue, hoffelijkheid van onze gastheren © LuanaH @CC
Onze gastheer, Irena, met mij en de andere gastenOnze gastheer, Irena, met mij en de andere gasten © LuanaH @CC
Tafeltennis in de middagTafeltennis in de middag © LuanaH @CC
De huisdieren hier krijgen een koninklijke behandelingDe huisdieren hier krijgen een koninklijke behandeling © LuanaH @CC
TafeltennisTafeltennis © LuanaH @CC
5/5 -  Heel redelijk

Mooi huis in een rustige wijk met een instelling van cipressen en uitzicht op het meer, zonder het ontslag van de nabijheid van alle toeristische attracties en diensten binnen handbereik.

zeer goede plekzeer goede plek © CristianD @CC
5/5 - Onvergetelijk

We hebben een geweldig weekend in deze villa!
Genoeg contact met de natuur dat de kleintjes loved it! Het huis is groot en bekend, de tuin is groot en plat, ideaal voor kinderen en ouderen.
Wij nam de gelegenheid voor een bezoek aan de oosterse tuin Bacalhôa Boeddha Eden, mooi, ligt op 5 min rijden!
Ik ben van plan om terug te gaan!
Bedankt voor de sympathie.

Groot zwembad!Groot zwembad! © MagdaG @CC
5/5 -  Super

Goede plek voor ons om te genieten van 10 dagen Tuscany zon en platteland.

Groot zwembad en veel plekken om te ontspannen door onszelf. Twee andere huisjes met gezinnen, met de kinderen genieten van het gezelschap van andere kinderen uit Duitsland en Holland.

De accommodaties van goede kwaliteit voor ons en onze familie.

Goed aan te bevelen cottage La Luna

5/5 - Opmerkelijk

Het was een zeer prettige ervaring.
Uitstekende kwaliteit van slapen in een comfortabel bed, het is sensationeel!

Erg vriendelijk, mooie accommodatie, de kinderen waren blij dat de badkamers zijn mooi, zeer koele sfeer.

Samen eten op het terrasSamen eten op het terras © JuanL @CC
De tipi waar hij sliep ikDe tipi waar hij sliep ik © JuanL @CC
5/5 - Excellent

We hadden de Feria de Jerez in dit appartement en geen gebrek aan aandacht!

Zeer schoon en zeer comfortabel, in een zeer rustig en gemakkelijk parkeren op de urbanisatie van de straat (tal van plaatsen rond).

Het appartement is goed onderhouden en ontbreekt elk detail, goed uitgeruste en zeer compleet.

Wij zullen terug!

Een zeer mooi terras voor ontbijt 2 personen!Een zeer mooi terras voor ontbijt 2 personen! © anaalonso @CC
5/5 -  Heel redelijk

Romantisch verblijf heeft Netanya en om uit te voeren van de halve marathon in Jeruzalem.

We waren op zoek naar een ruim appartement dicht bij het centrum en met snelle toegang tot de zee. Wij zijn niet teleurgesteld!

Een grote dank aan Johana voor zijn vriendelijkheid en gastvrijheid.

De Israëlische strand ontbijt in het café van de koffieDe Israëlische strand ontbijt in het café van de koffie © RebeccaC @CC
Echt leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strandEcht leuk put sportartikelen is beschikbaar voor het publiek op het strand © RebeccaC @CC
Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk Lui lui. Terugkeer in Frankrijk erg moeilijk © RebeccaC @CC
4.5/5 -  Heel redelijk

Sinds onze terugkeer, hebben we nog niet gevonden de tijd om u te vertellen hoe mooi ons verblijf met u was.

We hadden een geweldige week in uw appartement.

Alles was vlekkeloos. Mooie Miss Mienne.

Het uitzicht op de skipiste was erg exotisch en we hield van de kant van uw interieur gezellig.

Korte maar geluk.

We zullen zeker terug naar huis tijdens een toekomst verblijven in Pralognan la.

Nogmaals bedankt en goede dag aan u.

Verblijf met een mooi versierde tafelVerblijf met een mooi versierde tafel © LAURINM @CC
De mezannineDe mezannine © LAURINM @CC
De boerderij van Pralognan la fleurieDe boerderij van Pralognan la fleurie © LAURINM @CC
Ons terras voor maaltijdenOns terras voor maaltijden © LAURINM @CC
De flora van de zomer, de Martagon lelieDe flora van de zomer, de Martagon lelie © LAURINM @CC
4/5 - Onvergetelijk

We brachten een goede week. de eigenaar gaf ons een goede thuis.

De casa tipica heeft alles wat die we nodig in een rustig dorp en simpatico.

Alle vakantie heel goed

Teresa M.
Eigenaar
22/05/2017
John Ik ben erg blij, want met uw mening kun je andere mensen helpen!

Mercia om "live" bij ons dit voorjaar.
5/5 - Onvergetelijk

Mij en mijn familie echt genoten van de gastvrijheid, die eigenlijk ons bijna het gevoel maakte dat wonen in mijn eigen huis. voor de eerste keer wij een week doorbrengen op de prachtige landhuis in Siviri in juni 2014.
Ik moet zeggen dat deze een mooie en warme welkom ik nooit eerder had! De eigenaren Dimitri en zijn vrouw Elena zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Meteen heb je het gevoel dat je ze sinds een lange tijd kent.
Het huis is prachtig ingericht, met alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. De werf is groot en heeft een barbecue. Het ligt slechts in een paar minuten lopen van het strand in een zeer rustige en vreedzame omgeving.

Highly recommend deze plek voor een rustige en ontspannen vakantie. We retourneren jaarlijks voor onze jaarlijkse zomervakantie

5/5 -  Formidabel

Dit huis biedt een prachtig zwembad, een meerdere terras om te genieten van de zon op elk moment van de dag!
Ook buitengrill, als u graag van het buitenleven / genieten van de natuur, het is een leuke plek om te verblijven.
De woning biedt alles wat die u nodig hebt. De afbeeldingen op het web lijkt verouderd, maar het huis zal u verrassen.

Veel te doen in de omgeving!

4.5/5 - Grandioos

We hebben meerdere malen, en we appecions altijd als veel gastvrijheid en het milieu verbleven.
De plaats waarmee ons vindt u ons met uw familie en vrienden, de parkeerplaats stelt ons in staat om in en uit als gewenst en kunnen we genieten van het zwembad en de jacuzzi.
Iedereen kan doen wat hij wil als hij wil, dit een eenvoudige vakantie is en ontspannen, de kamers mooi en onafhankelijk zijn.

Dankzij de eigenaar deze plek hebt gemaakt, opnieuw en opnieuw terugkomen.

5/5 -  Zonder weerga

Alles wordt gedaan om een goed gevoel over dit mooie goed uitgerust huisje.
De spelletjeskamer werd gewaardeerd voor groot en klein.
De eigenaar had gezorgd om duidelijk van sneeuw van de weg en we werden begroet door een warme troostend hout.
Het chalet heeft een beetje meer beschikbaar (zout, kruiden, specerijen, suiker, wafeltjes, vloeibare zeep, afwasmiddel,...)

In principe had een zeer aangenaam verblijf.

5/5 -  Heel geschikt

We verbleven in landhuis in Siviri voor de eerste keer in 2014.
En als we hier voor de eerste keer waren, wij elk jaar onze vakantie terugkomen.
Highly recommend deze verbazingwekkende eigenschap voor rustige en ontspannende vakantie in Chalkidiki.
Het huis is ruim, schoon, goed gepresenteerd (aandacht voor detail), comfortabel en volledig uitgerust voor alles wat je nodig, met inbegrip van de Wi-Fi en T.V. goed onderhouden tuin met barbecue.
Het strand ligt op 10 minuten lopen. Elena en Dimitri zijn de meest vriendelijke en behulpzame gastheren!
Het is duidelijk dat dit niet alleen de business voor hen, ze geven je het deel van hun hart. Het is eer voor ons om hen te ontmoeten.
Met liefde, Zhiva en Georgi

4.5/5 - Klasse

Van de ontzagwekkende hosts (Elena en Dimitri) naar elk deel van de villa was dit de perfecte vakantie voor ons gezin.

We genoten van elke minuut van en zou terugkeren geen sprake! Een geweldige plek voor uw vakantie. Onze gastheren waren niet alleen zeer attente, maar ze zijn ook zeer warme en zorgzame mensen die op elke wens reageren. Ideale omstandigheden in de villa met alles wat die u nodig hebt.

Dank u Elena en Dimitri. Met liefde, Zhiva en Georgi.

4.5/5 -  Formidabel

Zeer schoon, zeer comfortabel. Het appartement is Zuid georiënteerd met mooi uitzicht. Het terras is geweldig!

Zeer goed gelegen: slechts 200 meter van het strand, supermarkten en restaurants. Alles is vlakbij.

Het ernaar uitzien te gaan weer

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Bedankt voor je mooie recensie Anneliese. Wij wensen u het beste
5/5 - Opmerkelijk

Geweldige locatie. Alle voorzieningen op loopafstand. Dicht bij het strand.

Appartement was mooi en schoon.

Super vakantie. Wij komen zeker terug.

Bernhardt A.
Eigenaar
18/05/2017
Vielen Dank für Ihre Bewertung und hoffe, Sie und Ihre Familie wieder zu sehen
5/5 -  Super

Ik huurde deze villa voor een zakenreis 2 maanden is dat het was alles gewoon super.

De villa is gelegen op de hoogten van Papeete waar versheid zeer aangenaam na een lange dag is.

Deze vakantievilla is zeer goed uitgerust en schoon dankzij een zeer effectief schoonmaakster!

De eigenaar was attent en reactieve aan elk van mijn toepassingen.

Kijk in de ochtend bij het ontbijtKijk in de ochtend bij het ontbijt © DanyR @CC
5/5 - Onvergetelijk

Contact met de eigenaar was eenvoudig en de hoeveelheid beschikbare informatie heeft ons geholpen bij onze keuze, de service is uitstekend.

De beschrijving van het huis antwoorden op elk gewenst moment op dat gepresenteerd op de aankondiging. Het appartement is heel schoon, goed gelegen, ingericht met smaak en liefde.

We zijn er gemaakt te voelen zeer comfortabel en we hebben genoten van de rust en stilte!

Ongeacht het seizoen komen we met plezier terug.

Dank u!

5/5 - Perfect

Een zeer mooie vakantie zonder compromissen. De kamers zijn liefdevol ingericht en fam. Lehmann was een vriendelijke gastheer. Zeer aanbevolen.

De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten!De wijnboeren van de stad biedt vele heerlijke gerechten! © SteffiS @CC
5/5 - Opmerkelijk

Ons 8e bezoek aan dit stukje paradijs, een volwassene alleen plaatsen dus rust en ontspanning is in overvloed.

Het appartement heeft alles en meer voor u om te genieten van uw verblijf. De hosts Marie en Luciano staan zonder opdringerig dus alle inlichtingen die nodig zijn voor de lokale eetgelegenheden en plaatsen om te bezoeken kan worden gegeven.

Dicht bij koffie besteden winkels en supermarkten, zodat u kunt vul je koelkast met eten en drinken en gewoon uw dagen ontspannen in de prachtige tuinen of loungen bij het zwembad.

Een auto is vereist en Marie kunt bestellen voor u en het zal worden geleverd voor u op de dag van uw aankomst.

Geef het een poging, ik kan u verzekeren dat u zal terugkeren!

4.5/5 - Onvergetelijk

We brachten een fantastisch weekend met uw gezin in dit volledig gerenoveerde chalet en met een prachtig uitzicht.

De eigenaar is vriendelijk en altijd beschikbaar.

We waren 18 en zijn allemaal klaar om terug te komen zonder zo spoedig mogelijk!

5/5 - Excellent

Bedankt nogmaals, hadden we geweldige vakantie in deze prachtige plek.
De hele familie is klaar om terug te komen volgend jaar.
Dank ook voor al uw informatie.

5/5 - Bewonderenswaardig

Ik hield van het huis, orde en netheid.
Rustig met schitterende kleuren en vrede.
De betoverende eiland Stromboli.

We genoten van de persoon die ons begroet toen we aankwamen.

Wij raden!

5/5 -  Heel goed

Alle zoals locatie, vriendelijk en behulpzaam.
Zeer goed gelegen, zeer volledig en zeer schoon appartement.

Montse bedankt!... herhalen!

Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht.Tossa de Mar is een voormalig vissersdorpje in die ligt het middeleeuwse kasteel uit de 14e eeuw met een prachtig uitzicht. © FinaC @CC
Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water.Naast de stad van Tossa de zijn Mar er werkelijk exotische baaien van blauwe water. © FinaC @CC
3.5/5 - Matig

Een huur van 500 euro voor 4 nachten met een vertrek om 12.30u voor de sleutels op vrijdag.
We zijn gekomen, een koelkast, een afwasmachine en een bodem van gootsteen vol schimmel die het duurde lang te reinigen als u wilt gebruiken. Het huishouden werd slecht met geen leeggemaakte vuilnisbakken en een heleboel stof...
De eigenaar is dus op de hoogte (problemen veroorzaakt door de nieuwe schoonmaakster). Het huis is volkomen overeen met de beschrijving en zeer goed gelegen. Gebrek aan isolatie voor deze huurperiode en met een jong kind, de woonkamer blijft koel ondanks de hitte. Het is erg helder en de terrassen in de zomer, moet een echte traktatie!
Zeker meer aangename woning in de zomer als de reiniging correct wordt gedaan. Een enigszins chaotische last minute Autoverhuur, jammer!

S. M.
Eigenaar
16/11/2018
Hallo,
Ik wil deze kennisgeving intrekken omdat ik deze huur op het allerlaatste moment accepteerde bijna om service te verlenen en ik merkte dat ik een
huishoudprobleem had dat de opmerking van de persoon genereerde. Het tarief was ook vrij uitzonderlijk! Er zijn verschillende elementen in deze opinie die me van streek maken. Dit huis is bedoeld voor een vrij high-end verhuur met voordelen die kwaliteit zijn.
4/5 - Fantastisch

We werden heerlijk verwelkomd met veel respect. De apparatuur en faciliteiten van het appartement zijn perfect.
We hadden een mooie tijd waardoor ons om te genieten van de rust van de plaats. We hebben waardering voor de privacy zonder inmenging van buitenaf.

Goede kwaliteit-/ prijsverhouding. Wij waren tevreden met alles. Dank u.

Teodoro M.
Eigenaar
09/05/2017
Dank u voor uw vriendelijkheid. Ik ben blij dat je er een aangenaam verblijf.
4.5/5 - Opmerkelijk

Ook werden we ontvangen zoals geadviseerd door René genoten vanwege zijn vriendelijkheid en vrijgevigheid.

Haar huis, ze is ruim en comfortabel en gelukkig omdat het Vosges weer heeft ons niet gespaard.

Het is met plezier dat we opnieuw in het huis van Anet verblijven zullen daaromheen ditmaal een paar vrienden te kunnen doen wat we gepland.

Sport vrienden en natuurliefhebbers, adviseer ik hoogst u nest de tijd voor een tussenstop in de natuur.

5/5 -  Heerlijk

In een paar dagen hebben we dit juweeltje op Porto Cheli ontdekt:-eerst en vooral, gastheren, Angela en Peter, dat u niet zult vergeten: vrijgevigheid, vreugde van het leven, bereid zijn om hun ervaringen te delen (voor meer meertalig, het helpt).

We vonden dat er een ideale locatie voor ontspanning meer verschillende: * water natuurlijk, met een ligplaats, Pebble Beach, zand en rotsen die geëffend.
* Badminton, in een veld in de natuur, met net en markering (steen heeft een reserve van het vliegen).
* Ping pong onder een grote pijnbomen voor een verblijf in de schaduw wild petanque naar keuze van de schaduwen!
* Verbazingwekkend in dit kader een tafelvoetbal table, ja! En als Pierre is er, maar mist u een partner, zal het een genoegen een bijdrage te leveren.
* Voor degenen die genieten van de rust: loungen, lezing, dagdromen of filosofische discussies in de schaduw van de pijnbomen, gesust door het geklots van de zee die rond u verspreidt!

We hadden de vrije tijd om diverse bezoeken om deze regio van Griekenland te ontdekken: Epidaurus, Mycene, eiland Spetses, Hydra, enz. Zoals we fans van prehistorische vindplaatsen zijn, vroegen we Pierre of Angela dat wij hebben laten zien... Franchthi grot ontdekten we na een mooie Ballad van een 1/2 uur langs de zee.

De schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zeeDe schaduw van de pijnbomen met uitzicht op zee © JeanF @CC
4.5/5 - Fantastisch

We hebben een verblijf met vrienden die ging erg goed in dit chalet zeer goed uitgerust en goed gelegen.

We vonden dat de valleizicht vanaf het grote zonnige balkon mooi was.

Het resort van Orres is een skigebied voor alle niveaus skiërs.

De eigenaar is erg vriendelijk en altijd beschikbaar voor ons hulp tijdens ons verblijf.

Ik beveel deze plek!

4.5/5 -  Zonder weerga

De locatie is zeer goed voor recreatiegebieden en dicht bij het strand.

Het verblijf zeer comfortabele en uitstekend zicht op het terras ook aandacht schenken aan de eigenaar van de comfort.

Jose P.
Eigenaar
08/05/2017
Geachte heer Romero, ik dank u voor uw opmerkingen en daar mijn thuiszorg. Als je de eigenaar. Ik hoop op een dag terug te keren. Een groet.
5/5 - Grandioos

We genoten van elke minuut van ons verblijf in het huis.

Het was extreem handig in termen van het hebben van een veilige afstand van het stadje met een schilderachtige omgeving.

De verhuur is een stand-alone huis onder een complex van individuele huizen, met goed gevormde erf en Tuin, privé parkeergelegenheid.

Twee goed sized slaapkamers (waarvan één, met eigen douche en toilet) en ruime, mooi ingerichte woonkamer. Mooie en goed uitgeruste keuken, ruime buiten veranda met schaduw en onbelemmerd uitzicht op de zee en de maan stijgen. Vriendelijk en begripvol eigenaar, aangeboden en alle hulp geboden en adviseren we nodig hadden, waardoor we in vrede om onze vakantie te genieten.

Ik aanbevelen sterk deze eigenschap voor een familie van 4-6 personen. Wij gaan zeker terug.

Costas H.

4.5/5 -  Super

Uitstekende kwaliteit / prijs. De weergave is prachtig!
Wij bijzonder genoten van het uitzicht: u ziet de poort naar het noorden en in het zuiden zien we Antiparos.

We doorgebracht een onvergetelijk verblijf, met de wens dat we terug op de prachtige tijden dat het kijken ging om onze espresso's ochtends de boot, voer de poort van Parikia kijken.