VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

4.5/5 -  Heel goed

Het is raadzaam deze mooie schone Villa met groot privé zwembad. Gezinnen met huisdieren zijn ook welkom. Het was onze tweede keer in een van Detlta Chalets privé villa's en we boekten echt 30% minder dan Agentschap-prijzen direct door de huiseigenaren een van onze beste holiuday we´ve ooit gehad.

Perfecte vakantie met huisdierenPerfecte vakantie met huisdieren © FrankySmith @CC
Childs stoel en kinderbed inclusiefChilds stoel en kinderbed inclusief © FrankySmith @CC
Villa per nachtVilla per nacht © FrankySmith @CC
Destintion Riumar met fantastische honden strandDestintion Riumar met fantastische honden strand © FrankySmith @CC
By the way: Delta Chalets wordt aanbevolen door holidaychack als Nr.1 op Costa Dorada By the way: Delta Chalets wordt aanbevolen door holidaychack als Nr.1 op Costa Dorada © FrankySmith @CC
Ontdek deze accommodatie
#58550 Chalet Deltebre
4/5 -  Heel geschikt

We brachten een goede week in dit huis!

Zoals beschreven, zeer goed uitgerust ontbreekt niets!

Zeer goede ontvangst met vriendelijke mensen. Huisdieren zijn welkom, onze twee werden gewaardeerd en zij hebben gespeeld in het veld en genoten van de wandelingen rond het huis.

Ik beveel

Ontdek deze accommodatie
#33547 Dorpshuis Mansat la Courrière
5/5 - Schitterend

Een plek om te raden zonder voorbehoud voor een heleboel redenen: de charme van het huisje zijn comfort, zijn omgeving, de vriendelijke eigenaren zeer vriendelijk...

Ontdek deze accommodatie
#43669 Oude Schuur Sévérac l'Eglise

De aankondiging genoemde huis bij onze boeking, aangezien er werd bevestigd op de termijn tot 4 appartementen.
MAAR de beschrijving is valse dat het 7723 appartement slaapt maximaal 4 personen (1 tweepersoonskamer en een slaapbank van slechte kwaliteit in verblijf-keuken kamer) appartement. Max 40 vierkante meter. Ongeschikt voor arbeidsongeschiktheid, valse en misleidende foto's (niet overeen met dit appartement) schadeloosgesteld, behalve een mondelinge toezegging voor een paar vrije dagen de volgende verhuur. :-( Kleine badkamer, (douche opening max 33 cm) zonder venster, keuken gebied summary, geen oven, geen magnetron, kap niet aangesloten. Een recensie in nood voor de volgende.

Weergave van de maximale slaapbank in linkerbenedenhoek. Donkere keuken, aan de rechterkant van de badkamer Weergave van de maximale slaapbank in linkerbenedenhoek. Donkere keuken, aan de rechterkant van de badkamer © AnnetteD @CC
deur van de kamer, (klein en juiste) weergave badkamer, met douche en toilet.deur van de kamer, (klein en juiste) weergave badkamer, met douche en toilet. © AnnetteD @CC
douche waarin u niet verplaatsen, zonder het aanraken van de wanden onmogelijk is te krijgen aan zijn voeten, zelfs voor dun!douche waarin u niet verplaatsen, zonder het aanraken van de wanden onmogelijk is te krijgen aan zijn voeten, zelfs voor dun! © AnnetteD @CC
Felice E.
Eigenaar
03/12/2020
Ik ontmoette mevrouw Annette persoonlijk terwijl ze een bad nam in het zwembad en ze vertelde me dat het een droomplek was! en dat was heel goed. Zijn klacht komt voort uit het feit dat hij geloofde dat hij het hele huis tot zijn beschikking had: voor 2 personen, in het laagseizoen, denk ik dat ze echt comfortabel waren! alle tuinen tot hun beschikking, het zwembad voor hun exclusieve gebruik! Ik weet niet wat ze meer zouden kunnen verwachten. Het appartement meet mq.50, de slaapbank is zeer comfortabel ..
Ontdek deze accommodatie
#7723 Appartement Lisciano Niccone
4.5/5 -  Keurig

Lang na blijven we een zeer goede herinnering aan ons verblijf op Alpirsbach in het huis van de familie Harter.

Het huisje is rustig en aangenaam en de eigenaren zijn zeer attent.

Het gebied is prachtig met veel bezoeken om te doen.

Ontdek deze accommodatie
#8415 Appartement Alpirsbach
5/5 -  Keurig

Mooie vakantiewoning, volledig in overeenstemming heeft de aankondiging!

Ik raden deze vakantie verhuur

Ontdek deze accommodatie
#34768 Houten Huis Gros Morne
4.5/5 -  Heel redelijk

Wij genoten van ons verblijf in Casa Contente heel veel. Er is een prachtige tuin met veel privacy en de kinderen genoten van het spelen er heel veel. Zij hielden het vangen van hagedissen en andere kleine dieren. Ze genoten op het gazon van te voetballen. Het prachtige zwembad heeft een zeer natuurlijke uitstraling en de bubble-seat daarin was de children's favoriet.

Het huis is zeer ruim, wit zijn twee woonkamers, twee badkamers en 3 slaapkamers.

Het huis is slechts tien minuten rijden van Lagos en de fijne stranden in en in de buurt van Lagos. De westkust van de Algarve, met zijn prachtige stranden, is ook te bereiken binnen een half uur.

Wij danken Maria, de manager, want alles wat dat ze heeft gedaan voor ons en Harry die was klaar om te beantwoorden vraag en ons te voorzien van nuttige informatie over Casa Contente en omstreken.

Wij komen weer!

Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4.5/5 - Sensationeel

Wij u hebben een goede opkomst!
Bekijk de foto's..., nam ik de kleine nakomelingen van planten uw tuin..., ze groeien geweldig - ik ben erg blij met de ca - und is hier klein stukje St. Aygulf :)
Groeten Duitse Evi

Pine is berm aan deze avond van mistralPine is berm aan deze avond van mistral © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 - Onvergetelijk

Appartement vol charme in een groen: bananenbomen, kokospalmen...

De accommodatie was schoon bij onze aankomst en het zwembad is goed onderhouden. Merk op dat er een handige parkeergelegenheid is is beschikbaar!

De eigenaren, Helen en Peter zijn beschikbaar en uitnodigend.

De top

Pierre B.
Eigenaar
22/12/2017
Hallo Bedankt voor uw reactie die ons hartverwarmend maakt! We hebben een goede tijd met u. We vertellen het je snel! Helena
Ontdek deze accommodatie
#50451 Bungalow Saint François
4.5/5 - Onvergetelijk

We hadden een verblijf van droom in een unieke omgeving, recht tegenover de zee, de zwembaden bij twee grote gazons, bloemen overal...

De villa is zeer comfortabel, aangenaam om te leven, zeer goed uitgerust en ingericht met smaak.

De eigenaar is de meest attent. Mits ons een schat aan informatie om te helpen ons plan van ons verblijf en laten toe om te gaan rechtstreeks naar het punt in onze ontdekking van de regio die vol is van mooie plaatsen om te bezoeken.

We gebruikten te huur een vakantievilla, en deze reis was het beste van alles. We zullen zeker terug!

Strand WestStrand West © MarjorieD @CC
Ondergaande zonOndergaande zon © MarjorieD @CC
De vrucht van de boom van de aardbei gebruikt voor de productie van de medronhoDe vrucht van de boom van de aardbei gebruikt voor de productie van de medronho © MarjorieD @CC
Het restaurant met uitzicht op het grote zwembadHet restaurant met uitzicht op het grote zwembad © MarjorieD @CC
Een traktatie!Een traktatie! © MarjorieD @CC
Ontdek deze accommodatie
#39537 Villa Porches
4.5/5 - Bewonderenswaardig

In deze villa werden we verwelkomd door de eigenaar, lieve persoon die we uitgelegd over het huis en de mogelijke excursies vanuit huis, met het openbaar vervoer of per auto.
De Dolomieten zijn maximaal een half uur te bereiken van de mooiste plekken in de Valle di vrouw of de Valle di Fassa.
Als het goed is om te ontbijten buiten was, hadden we de tabel voor de deur tot 0 meter zoals ze nu zeggen. Idem voor de lunch als we waren niet escapades en de nachten magische waren: aperitief op het terras, diner bij kaarslicht onder de sterren.
Kinderen spelen in de tuin of gingen we naar het dorp als we hoorde de muziek op de site die we vaak horen aangenaam staande op de schommelstoel.
Een echte rustig en onbezorgd verblijf. Een BBQ was op ons ter beschikking staan, alsmede de pizza in de oven tot... wat meer konden u wilt na een jaar werk en stress?
Ik dank u allen, ziens!

Foto's van het huis naar het dorp met de externe tabelFoto's van het huis naar het dorp met de externe tabel © FlavioM @CC
De pizza-oven met de test van brood gemaakt door onsDe pizza-oven met de test van brood gemaakt door ons © FlavioM @CC
Mooie dangle Mooie dangle © FlavioM @CC
Ontdek deze accommodatie
#17573 Villa Predazzo
4.5/5 -  Heel geschikt

Casa Contente ligt in de mooie, volgroeide tuinen, die volledige privacy geven. Het heeft 2 overdekte terrassen, ideaal om te dineren. Met de 2 gebieden leven het biedt volop os ruimte voor gasten. Het is gelegen op een ideale locatie voor toegang tot zowel de saouth en west kust en de bergen.
Er zijn voldoende winkels en restaurants in Lagos, ongeveer 10 minuten rijden.
Bij aankomst waren wij bezorgd over de villa's positie in de buurt van de rotonde en de weg maar het verkeer is zeer licht en zelden hoorden we veel lawaai.

Harry N.
Eigenaar
15/12/2017
Dzięki Maxine!
Lubię także prywatność Casa Contente, gdy jestem sam.
Ontdek deze accommodatie
#51569 Villa Bensafrim
4.5/5 - Excellent

We gehuurd en het uitzicht is geweldig: de onvergetelijke zonsondergangen.

Dank u voor het maken van ons verblijf een moment uitzonderlijke!

Ontdek deze accommodatie
#60932 Natuurstenen Huis Chirols
5/5 -  Heerlijk

Huis perfect in een uitzonderlijke plaats. Charmante en attente eigenaars: Bedankt voor de bloemen!

Het huis en overal een zeer verfijnde decoratie. Het Koninklijk ontbijt.

Uw huis is een succes!

Ontdek deze accommodatie
#60932 Natuurstenen Huis Chirols
4.5/5 - Excellent

Het appartement is ideaal gelegen, dicht bij alle voorzieningen. Het uitzicht op de Oceaan wordt geconfronteerd met het appartement waar dolfijnen waarneembaar in de ochtend zijn!

Het appartement is mooi en algehele.

Uitzonderlijke huis van Gerard, die ons op de luchthaven opgepikt en we ondervonden zijn stad.

Zeer goede verhuur-ervaring.

Gérard T.
Eigenaar
14/12/2017
Ik nam met veel genoegen de familie Amandine welkom die zich bezig hield met een prachtig Polynesisch avontuur.
Ik twijfel er niet aan dat ze op Tahiti
een levendige echo van hun eigen menselijke rijkdom zullen vinden.
Maeva i Tahiti (welkom)
Fa'aitoito! (Veel succes en veel geluk)
Ontdek deze accommodatie
#45460 Studio Punaauia
4/5 -  Heel goed

Warme en zorgzame huis.

Het huisje is bij uitstek u kunt lopen naar het centrum van het dorp.

Plus: gemakkelijke parking!

Ontdek deze accommodatie
#34155 Appartement Bédoin
4.5/5 -  Heel redelijk

Zeer schoon, goed gelegen en rustig appartement eigenaar een grote vriendelijkheid en beschikbaar hadden we een prettig verblijf en aan te bevelen

Ontdek deze accommodatie
#50015 Appartement Albion
4.5/5 - Onvergetelijk

Kom naar de internationale marathon van Senegal, ik koos voor deze plaats bij toeval.
Nu ik kom meer bij toeval, kom ik met genoegen. Als u wilt een rustige, vriendelijke plaats, aarzel niet hier is om te komen.

Een welgemeende dank aan de eigenaren en medewerkers van dit Parlement, die echt mooie mensen zijn.

Slechts aan de onderkant, het huis is moeilijk te vinden, maar gewoon te bellen en u wordt omgeleid zonder moeite Nee.

Eerlijk gezegd zou ik aanbevelen deze vakantie verhuur!

Ontdek deze accommodatie
#24882 Koloniaal Huis Saly
4/5 -  Zonder weerga

Uitstekende accommodatie, eigenaar erg vriendelijk, altijd proberen om alles vast te stellen onmiddellijk adviseer ik 5 sterren!

Ontdek deze accommodatie
#18152 Cottage Vieira de Leiria
4.5/5 - Excellent

De kamer is schoon en netjes, uitstekende ontvangst van de eigenaren in een mooi kader. Gelegenheid om een ongewone maaltijd in Kota Finnen.

De meest: een stevig ontbijt geserveerd in de kamer en een douche in blauwe steen in het land.

De beschrijving van de advertentie en de foto's zijn helemaal waar.

Ik beveel deze plek voor een romantisch weekendje weg.

Ontdek deze accommodatie
#41416 Oude Molen Ferrière la Petite
4.5/5 -  Magnifiek

Mooie woning met een zeer goede standaard uitrusting.

Onderdelen zijn ruim en heel goed kunnen leven met de familie. De twee verendas geopend op het terras geeft grote vrijheid van keuze om te genieten van het buitenleven ongeacht de tijd van de dag.
De faciliteiten zijn prima en we zien dat onderhoud permanent wordt gedaan.

Vraag van activiteiten, dit zijn de schatten van het gebied dat u (watervallen, grotten, dorpen en rivier begeleidt.

Uiteindelijk is het een verhuur aan te bevelen zonder enige beperkingen, te weten dat de eigenaars altijd beschikbaar zijn als u vragen hebt.

Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4/5 -  Zonder weerga

Mooi schoon modern huis, alles werkt perfect goede locatie. Gevoel dage gebied.
Recomanded voor volwassen en senior mensen

Didier M.
Eigenaar
25/11/2017
Bedankt Henning voor je leuke reactie.
Het was een genoegen om huurders zoals jij te ontvangen.
Pascale en Didier
Ontdek deze accommodatie
#74701 Villa Cape Coral
5/5 - Onvergetelijk

Villa en super leuke site, infrastructuur kan ook genieten van binnen en buiten. ideaal voor de rest wat plezier.

De grootte van het huis aan elk in de ruimte worden indien nodig.
Het terras is mooi met een prachtig uitzicht op zee.

De villa ligt vlakbij strand, prachtige haven, het is ver van de stad niet ver van porto vecchio en bonifacio.

I recommend it voor een prachtige vakantie!

Ontdek deze accommodatie
#71357 Villa Sainte Lucie de Porto Vecchio
4.5/5 -  Heerlijk

Zeer goede vakantie in deze villa, zeer rustig, ruim en met een prachtig uitzicht.

Het heeft alle mogelijke comfort!

Ontdek deze accommodatie
#71357 Villa Sainte Lucie de Porto Vecchio
5/5 - Excellent

We hebben 8 personen, 6 volwassenen, een baby, een 12-jarige meisje, woont in een zeer comfortabele, moderne setup, de Sfernger van de Sami.
Ook kunt u instellen van wijn proeverij en participatie in de wijnkelder en de oude Franse gevulde traditie ervaren. Zeer goede ligging, dicht bij $ord, in de buurt van de Franse geschiedenis van het mooiste kleine dorp, grote stukken van druiven velden, in de herfst van het ophelderen van de zon, de wijnstokken Toon de mysterieuze gele schaduw duizelig.

Ontdek deze accommodatie
#49312 Huis Beblenheim
4.5/5 -  Heel redelijk

Het is een heel leuk huis in een prachtige omgeving. Het dorpje is vriendelijk, maar zonder voorzieningen.

Het huisje is heel doelmatig ingericht. De keuken is van alle gemakken voorzien, je zou er zo een heel kerstdiner kunnen koken.

Het is schoon. De slaapkamers zijn fris en ruim . De heer mevrouw Lendomer zijn heel vriendelijk en hulpvaardig. Jammer dat ons schoolfrans niet voldoende was om een echte conversatie te hebben anders hadden we wel in kunnen gaan op hun vriendelijke verzoek om een kopje koffie te drinken.

Annelies Jansen Rotterdam Nederland

Ontdek deze accommodatie
#32626 Huis Cahon
5/5 - Bewonderenswaardig

Villa is gelegen in een prive en rustige locatie. Alleen de nummers van vogels en het geluid van de klokken rond de geiten in het onderstaande veld.

Klein dorpje op loopafstand met een taverna. Er zijn ook vele goede taverna's rond de inrichting is modern en in goede conditie. Alle slaapkamers hebben airconditioning. Keuken is volledig uitgerust met inbegrip van een afwasmachine halve grootte.

Het zwembad is net de juiste grootte en zeer schoon, het was gewoon geweldig wakker worden en het begin van de dag door te zwemmen in het zwembad te kijken naar de zee en verloren in de olijfbomen.
Auto is noodzakelijk!

Argiro en Nikos hartelijk dank voor je oprechte vriendelijkheid. Je was er altijd om te helpen.

Al met al een aangenaam verblijf en wij graag terugkomen.

Uitzicht vanaf het zwembadUitzicht vanaf het zwembad © GiorgK @CC
Nikos K.
Eigenaar
11/11/2017
Beste Giorgia dank u voor uw vriendelijke woorden betreffende ons persoonlijk en onze villa en het is ons een genoegen dat u een fijne vakantie heeft gehad in Alkistis villa.

Het zou geweldig zijn om je weer als onze gasten te ontvangen.
Ontdek deze accommodatie
#40316 Villa Agia Paraskevi Rethymno
4.5/5 - Klasse

Dicht bij de fast lane, plaatsen om te bezoeken, de zee zonder te vergeten dat in een maximale tijd aan de zuidkust ligt: prachtig zeezicht!

Terras boven nuttig laagseizoen omdat het toestaat u om meer zon lang te genieten. Zeer attente eigenaars.

Het voelde als thuis. Een uitstekend huis moussaka wachtte ons toen we aankwamen. Goed maar is ruimschoots gerechtvaardigd.

We hopen terug te keren op een dag!

Nikos K.
Eigenaar
11/11/2017
Beste Jean, bedankt voor je vriendelijke woorden en het is ons een genoegen dat je een fijne vakantie hebt gehad in Alkistis villa.

Het zou geweldig
zijn om je weer als onze gasten te hebben.
Ontdek deze accommodatie
#40316 Villa Agia Paraskevi Rethymno
5/5 -  Keurig

Het appartement is leuk, schoon, mooi, prachtig uitzicht op zee vanaf het balkon.
De zwembaden zijn in dezelfde verdieping, zeer comfortabel voor ons.

De omgeving staat vol met winkels, restaurants, bars, excursies, activiteiten en ook het strand, vlak voor de hoofdingang van het complex.

Het water van de zee is transparant, het zand is blond en fijn.

Meer dan perfect voor ons!

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Grandioos

Het gebied is perfect, in de buurt van de zee en alle nodige winkels.
Het uitzicht op zee zijn prachtig, dat het terras is vrij groot met terras meubilair en ligstoelen om te zonnebaden, rust.

Het appartement is mooi, zeer goed onderhouden, uitgerust, internationale televisiezenders, snelheid in wi-fi, parking aan de deur en het complex is erg mooi.

We kunnen niet vragen om meer, onze vakanties waren er perfect.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
07/11/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen.

Ons doel is uw beste vakantie in een van mijn appartementen.

Om deze reden werk ik elke dag hard
om mijn appartementen voor elke klant mooier te maken.
Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 - Onvergetelijk

Zeer mooie plek, in overeenstemming met de aanwijzingen.
Ideaal om te genieten van de avondentertainment in het stadscentrum.
Schoon, rustig, goed uitgerust met alles wat u nodig hebt in de keuken: we voelden ons thuis!

Ontdek deze accommodatie
#13820 Origineel Huis Willemstad
4/5 -  Heerlijk

Appartement aan de rand van het water in een mooie en rustige residentie.

Zeer goed uitgeruste, schone en ideaal voor een vakantie met het gezin.

Wij raden!

Ontdek deze accommodatie
#7191 Appart'hotel Kapalua
5/5 -  Zonder weerga

In een rustig complex, schoon, ruime, lichte, comfortabele, aangename, volledig uitgerust. Het heeft een groot terras met overdekte deel, koelkast, barbecue en tuinmeubilair. De wifi werkt op hoge snelheid. Het heeft de internationale TV-kanalen, meerdere kanalen in het Engels, Duits, Frans, Spaans, enz.

Betaald privé parkeren is naast het appartement, erg handig om te winkelen en bagage.
Naast de zee, in een rustige buurt, dichtbij winkelcentrum, restaurants, supermarkt en alles wat nodig u hebt.

Alles was perfect, we voelden er zeer goed en daarvoor, we aanbevelen.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
02/11/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen. Ze helpen ons altijd om onze appartementen elke dag te verbeteren. Ons doel is uw beste vakantie op het eiland.
Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 -  Prima

10 dagen verbleven we in dit mooi schoon appartement, goed ingericht en voorzien van alles wat die we nodig.
Het balkon / terras is voorzien van ligstoelen, tafel en stoelen met uitzicht op de zee.

De plaats is van strategisch belang is voor een bezoek aan het eiland, handig voor Costa Calma biedt voorzieningen en het strand.

Zeer goede eigenaar en zeer nuttig, zelfs Philip is zeer vriendelijk en zeer behulpzaam.

Zeker wanneer we terugkeren naar Fuerteventura, we zullen verblijven in dit fantastische appartement.

Sterk aanbevolen!

Maria Del Mar M.
Eigenaar
02/11/2017
Hartelijk dank voor uw vriendelijke opmerkingen. Ze helpen ons altijd om onze appartementen elke dag te verbeteren.
Ons doel is uw beste vakantie op het
eiland.
Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4/5 -  Zonder weerga

Van de kou van Engeland bereikten we de warme zon van Fuerteventura.

Dit penthouse was perfect voor ons. De directe zeezicht aan het strand en de zwembaden van het complex, waren de beste voor ons. Het appartement was zeer schoon, ruim, mooi, uitgerust met alles wat die we nodig hadden.

De omgeving staat vol met winkels en ontspanning. Echt, alles was perfect en dat is waarom wij aanraden.

Wij hopen snel terug te voelen van de hitte en zwemmen in het transparante strand.

Maria Del Mar M.
Eigenaar
02/11/2017
Hartelijk dank voor uw reactie! Ze zijn waardevol en helpen ons om de kwaliteit van onze vakantieappartementen de dag na dag te verbeteren.

Wij streven
er altijd naar om u de beste vakantie op het eiland te brengen !!!
Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
4/5 -  Heel redelijk

We waren vier in één van de villa's zeer vergelijkbaar zijn.

Onze villa was alles dat was vermeld in de beschrijving: genoeg handdoeken, zeer goed Wi - Fi, goed uitgeruste keuken.

Een auto wordt aanbevolen voor de ontdekking van het eiland.

De ligstoelen bij het zwembad zijn goed, maar het water was een beetje koud voor ons: 22 graden in oktober. De barbecue in de tuin is wijd verbeid gebruikt door ons, zat samen op het terras in de avond na terugkomst van mooie promenandes tot de ontdekking van het eiland Rhodos.

De eigenaars wonen naast de deur, zijn erg mooi, dat alles is zeer privé en informeel. Ze spreken Duits, Engels, Nederlands en Grieks.

Winkelen in het dorp van Afandou zijn opties goed, dat het strand is bereikbaar met een wandeling in 7 minuten. Er is de mogelijkheid van voedsel en sanitaire voorzieningen.

Het was de eerste keer dat we gingen naar Rhodos en ik kon niet beter hebben geplukt. Wie wil een enkele partij hebben klopt. Niet overladen met toeristen en Klimmbim winkels. Goede restaurants en bakkerijen zijn hier vertegenwoordigd.

Rhodos dan als alleen in deze villa's. Bedankt voor de gastvrijheid.

Ontdek deze accommodatie
#58874 Villa Afantou
4.5/5 - Perfect

Verhuur perfect voldoen aan de beschrijving en de foto's.

Heel hartelijk welkom heten van de eigenaar die biedt aan u ophalen op de luchthaven.

Goed gelegen dicht bij winkels en het strand.

Ik beveel deze verhuur!

Ontdek deze accommodatie
#5178 Bungalow Flic en Flac
5/5 -  Super

We hadden een hoogoven in dit appartement zo goed gelegen...

Net tegenover het strand, enkele minuten lopen van het centrum van de stad, vele boetieks en supermarkten in de buurt...
De verwelkoming is warm en mooi. De Flat is zeer schone, comfortabele, air conditioning, goed ingerichte.
De woning is netjes en we genoten van de sfeer van de zomertijd.

Onmogelijk om nog te zwijgen van het uitzicht vanaf het balkon, Ontbijt met uitzicht op de zee elke ochtend, en de warme zomer 's avonds, drinken van een goed glas wijn... :-)) zullen We terug!!!

Marie G.
Eigenaar
31/10/2017
Hallo!

Dank u voor uw mooie bericht en wat een genoegen om te lezen dat uw vakantie succesvol is geweest ...
Zorg voor jezelf en kom terug als je
wilt!
Ontdek deze accommodatie
#6479 Appartement Calvi
4.5/5 - Excellent

Het is in een uitzonderlijke omgeving, vroegen we onze koffers!

Het appartement is volledig in overeenstemming met de foto's die ons beiden had gemaakt droom! Ruime, schone, heldere, rustige, 1 minuut van het strand en 8 centrum van de stad. Vooral wij genoten van ons ontbijt en de lunch op het terras met prachtig uitzicht en onze ballads en rustige avond op het strand en de haven.

Een speciale vermelding ook voor de vriendelijkheid van de eigenaren. Een echte traktatie en een tweede huwelijksreis voor ons :)

We raden sterk aan deze verhuur!

Marie G.
Eigenaar
31/10/2017
Geachte twee van u
Het was een genoegen u te verwelkomen en we zijn verheugd dat uw verblijf succesvol was.

Tot binnenkort !!!

vriendelijke gro
eten

Sebastien
Ontdek deze accommodatie
#6479 Appartement Calvi
5/5 - Klasse

Burgie en familie waren warme en gastvrije gastheren. Verbleven in een van twee mooie, moderne blokhutten op dit biofarm in Hallwang.
Burgie verstrekt een gratis mand van verse eieren, brood, boter, gelei, spek en kaas.

In het weekend, het huis van de cider is open en we kregen om te proeven van een enorme variëteit aan vleeswaren, kazen, gelei en wijnen gemaakt op het terrein, met inbegrip van een bekroonde raspberry champagne. De trein naar Salzburg was een zeer korte wandeling door het bos.

Uitstekende accommodaties met woonkamer, bad en keuken beneden; twee slaapkamers boven.

Een aanrader!!!

Een van de twee huisjesEen van de twee huisjes © Karan @CC
Gastheer / eigenaar Burgie met dienbladen van vlees, brood, kazen en gelei gemaakt op de biofarmGastheer / eigenaar Burgie met dienbladen van vlees, brood, kazen en gelei gemaakt op de biofarm © Karan @CC
Het huis van de cider op de boerderij, op weekend's avonds geopendHet huis van de cider op de boerderij, op weekend's avonds geopend © Karan @CC
Bekroonde dranken, gemaakt op de boerderij. Raspberry champagne smaakte. Bekroonde dranken, gemaakt op de boerderij. Raspberry champagne smaakte. © Karan @CC
Ontdek deze accommodatie
#77576 Houten Chalet Hallwang
4.5/5 -  Heerlijk

Vlak voor aankomst ontvangen wij alle benodigde informatie en het telefoonnummer van de eigenaar voor de online transactie van individu tot individu.

Alles was zeer soepel en ontspannen, het welkom was erg warm. Het appartement is goed onderhouden, zeer schoon en goed uitgerust.
Een goede keuken met alles wat die u nodig heeft is beschikbaar.
Vanaf het balkon heb je een goed zicht op het dorp en de zee.
Zeer positief: het appartement heeft ook een parkeerplaats, en ze zijn al zeldzaam in de regio.

Goede restaurants in de directe omgeving, en een kleine supermarkt. De bushalte is snel bereikt, de kaartjes zijn goedkoop. Het is belangrijk omdat, zoals ik al zei, er zeer weinig parkeerplaatsen in het gebied zijn. Vanuit het appartement dat u ook lid van mooie worden kunt wandelpaden.

We hielden, een groot moment van pure ontspanning!

Klein, maar alles er... Super selectie van wijnen! Klein, maar alles er... Super selectie van wijnen! © MallonW @CC
Ontdek deze accommodatie
#8032 Huis Amalfi
4.5/5 -  Heel redelijk

We hadden een geweldige familie weekend (6 volwassenen, 2 kinderen en 1 baby) in dit mooie huis gastvrij en zeer goed blootgesteld.

We genoten met name de grote woonkamer baadt in het licht!
Alles in het huis. De master suite is prachtig.
Het uitzicht vanuit het huis is uitzonderlijk op de toegestane vertraging, de duinen en de zee.

We vonden een prachtige streek door middel van wandelingen in de duinen en het strand.

Ontdek deze accommodatie
#13654 Huis Ambleteuse
4/5 -  Heel redelijk

We hadden een geweldige week in het huisje van Tania.

Zeer gastvrije, aangename, ruime en lichte, goed uitgeruste accommodatie... We genoten van de vele spelletjes beschikbaar voor kinderen.

Milieu boek vol verrassingen en sportieve en culturele activiteiten.

De kinderen hadden de vreugde om te kunnen zorgen voor konijnen, varkens van India en vooral enkele mooie wandelingen op de achterkant van ideaal. Tania nam de tijd om te ontdekken van de mooie plekjes en gedeeld met ons zijn passie voor de natuur!

We hebben alleen een haast: Ga terug!

Ontdek deze accommodatie
#18915 Ranch Soucht
4/5 - Excellent

Verhuur rustig en zeer schoon, in de buurt van Colmar en pittoreske dorpjes van de wijnroute.

Gastvrije en vriendelijke eigenaren!

We hebben genoten van ons verblijf in Alsace en we raden deze verhuur.

Ontdek deze accommodatie
#37483 Appartement Oberhergheim
5/5 -  Heel goed

Een ideale locatie om met vrienden of familie een leuke vakantie te hebben.
Rustig gelegen, veel privacy, ruime woning met groot zwembad en een goede uitvalsbasis voor wandelingen of uitstappen naar de bezienswaardigheden in de buurt.

De woning is piekfijn in orde zoals beschreven op de site. Kortom een aanrader!

28°c nacht! Top!28°c nacht! Top! © JanW2 @CC
Ontdek deze accommodatie
#50101 Villa Méjannes le Clap
4.5/5 -  Prima

Deze vakantiewoning geeft je alle comfort zoals je thuis gewoon bent. Werkelijk alles is er voor handen: garage, wasmachine, goed uitgeruste keuken, grote woonkamer. Ruime kamers. Verwarmd zwembad. Speelgoed voor de kinderen, pingpongtafel; groot gezamelijk veld voor badminton enz. Daarom kwamen we reeds voor de 2 de keer terug.
Bedankt Greet en Hans voor de goede ontvangst. We maken verder publiciteit.

Ontdek deze accommodatie
#73292 Villa Cublac
4.5/5 - Klasse

Zoals altijd wanneer u met internet twijfel boekt heerst totdat je er komen.
We vonden een geweldig appartement, zelfs beter dan de presentatie op de website.
Zeer schoon, voorzien van alle comfort.
Prachtige locatie, prachtige zee.
Dank u voor het maken van onze vakantie speciaal, Brigitte, zie je binnenkort.
Peter e Ann

Ontdek deze accommodatie
#37701 Appartement Costa del Silencio
5/5 - Schitterend

Zeggen mij meer dan de titel. We hebben contact gehad per e-mail met de eigenaars en de snelle reacties en vooral het platform volledig, dat vol met tips en trucs, ik dank hen zeer omdat ze ook aan de oorsprong van onze geweldige vakantie. Het appartement is super goed gelegen in een rustige omgeving, maar slechts een korte wandeling van alles. Het is eigenlijk heel comfortabel en goed uitgerust. Een prachtige, zeer complete keuken, super comfortabele bedden, een badkamer zeer goed met zelfs een machine voor het linnen, de salon met een mooie grote flatscreen-TV en een dvd-speler met goede films aanwezig op het terrein. Alles is misschien wel in de details... De kleine map van on-site advies ingeschakeld laten ontdekken van goede restaurants, goede hoeken. Eerlijk gezegd een huur die ik zeer aanbevelen. Wanneer in Villajoyosa, heb ik niet, maar welke prachtige regio, een uitzonderlijke weer, de stranden en de zee... geweldig. Mensen zijn er aardig en vriendelijk zelfs buiten kooplieden. Ik viel werkelijk in liefde met deze bestemming en weer maar de heer Didier Mrs Corinne wijd bijgedragen aan het succes van onze vakantie 2017. We zullen terugkeren... Het is op.

Een groot gebied en erg mooi reguliere vakantie...Een groot gebied en erg mooi reguliere vakantie... © KillianM @CC
Ontdek deze accommodatie
#63272 Appartement Villajoyosa
4.5/5 -  Heel redelijk

Aangenaam verblijf in een comfortabele chalet We, een Nederlands echtpaar onze herfstvakantie in chalet brachten "L'enclos des puits" de ontvangst was warm en ms Isabelle watertje zelfs hulpvaardig.
Het chalet is goed uitgerust met veel ruimte en zeer comfortabel.
De locatie is centraal in het bergachtige gebied Cerces, Écrins en Queyras en daaraan verschillende wandeltochten zonder lange rijtijden.
Na een wandeling als we in de chalet terugkwamen hadden we het gevoel van coming home.
We kunnen zeggen dat we een heerlijke vakantie vanwege de hadden prachtige bergen, het weer en het comfortabele chalet.
Geus

Ontdek deze accommodatie
#15930 Chalet Serre Chevalier 1350 (Chantemerle)
5/5 -  Formidabel

Apparatuur en meubilair dat bevorderlijk is voor alle behoeften in het concept van de vakantie.
Zeer goed gelegen huis een paar meter van het strand.
Zeer rustige omgeving, ideaal voor gezin met of zonder kinderen.
Het gebied ook heel goed voor degenen die willen nemen van huisdieren (tours).
Fietspad midden in de natuur (een paar meter van het huis) goed voor degenen die graag de praktijk van de oefening (uitgevoerd) uitstekende strand.
Goede toegang tot restaurants en supermarkten.
Betaalbare prijs.
Derde jaar op rij brachten we vakantie in dit Parlement en we beloven terug te komen.

Ontdek deze accommodatie
#13407 Huis Manta Rota
5/5 - Klasse

Het appartement is perfect gelegen in de buurt van de zee en het is zelfs comfortabel voor een groep van tien mensen. Fiammetta en haar familie waren zeer vriendelijk en behulpzaam en de mededeling was geen probleem, hoewel we niet Italiaans spreken. Zeker een leuke plek om te worden en een goed alternatief voor camping als u wilt gaan klimmen in Finale Ligure.

Ontdek deze accommodatie
#49548 Appartement Noli
5/5 -  Heerlijk

Zeer ruim en perfecte locatie met prachtig uitzicht op zee

Ontdek deze accommodatie
#49548 Appartement Noli
5/5 - Onvergetelijk

We hebben genoten van onze vakantie in dit appartement.

Het uitzicht vanaf het balkon is prachtig.

Het is ook geweldig zijn er 3 slaapkamers.

Обзор inviata: 29 mei 2016 soggiorno gegevens: kan 2016 Fonte: vakantieverblijven rechtstreeks, del gruppo HomeAway

Ontdek deze accommodatie
#49548 Appartement Noli
3.5/5 -  Keurig

We boekten deze eigenschap goeder trouw en in eerste instantie waren we erg blij met de accommodatie. Echter na 4 dagen begon de werkzaamheden op het nieuwe hotel naast de deur.
Wij waren's ochtends rond 7.30 gewekt voor zware vrachtwagens die aankomen en een grote machine voor het kat boren, hameren in rotsen. De slaapkamers worden aan de achterkant van het appartement en het geluid weerspiegeld door het gebouw.
We betreurden tot Shortlets Malta wie heeft geantwoord dat de meeste van hun accommodatie is in de buurt van werken in Malta en ze geen alternatieve accommodatie hadden te bieden aan ons.
Dus we 3 dagen van totale ellende hadden, we konden gebruik maken van de hot tub of zelfs buiten op het balkon zitten?

Wij hebben verzocht om compensatie, maar tot nu toe dit heeft nog niet ontvangen.

Gelieve te niet te reserveren, deze accommodatie aangezien het nieuwe hotel dat ernaast wordt gebouwd zal niet compleet tot begin 2019 - deze informatie moet hebben gekregen voor ons en we zouden zeker niet hebben geboekt dit plaats, Margaret Murray

Zware vrachtwagens aangekomen vroeg in de ochtendZware vrachtwagens aangekomen vroeg in de ochtend © KennethM @CC
Deze machines werden hameren in rotsen hele dagDeze machines werden hameren in rotsen hele dag © KennethM @CC
Stof en lawaai belet ons u geniet van de hot tub en zitten zelfs uit op het balkon.Stof en lawaai belet ons u geniet van de hot tub en zitten zelfs uit op het balkon. © KennethM @CC
Werkzaamheden zullen worden voortgezet op nieuwe hotel tot voorjaar 2017Werkzaamheden zullen worden voortgezet op nieuwe hotel tot voorjaar 2017 © KennethM @CC
De verhuurder was zich ervan bewust dat dit werk begon in maart van dit jaar en niet ons waarschuwen deed?De verhuurder was zich ervan bewust dat dit werk begon in maart van dit jaar en niet ons waarschuwen deed? © KennethM @CC
Ontdek deze accommodatie
#17053 Appartement Sliema
5/5 -  Zonder weerga

Het gebied is authentiek en warm, in het beeld van de eigenaar ... we hadden gezocht voornamelijk op basis van de locatie, zouden we terug voor wat hij ons heeft gegeven gekomen: de perfecte setting voor onze reünie in familie. accommodatie die gezelligheid, activiteiten uitnodigt om te delen met andere mensen ... de open haard of in de zakelijke gebieden: iedereen bladeren met mooie herinneringen ...

Olivier L.
Eigenaar
11/10/2017
Bedankt voor uw mening, zie je snel op ons domein
Ontdek deze accommodatie
#70618 Origineel Huis Usson du Poitou
5/5 - Opmerkelijk

Alles was zo, hoe het moet super ICH verder zal aanbevelen

SuperSuper © RobertSchmi @CC
Alexandros D.
Eigenaar
11/10/2017
Vielen Dank!
Unser Motto ist immer: What you see is what you get. Was wir verspreche, bekommt man auch. Und das fuer einen sehr netten Preis. Wir wuenchen
Ihen eine gute Winter und auf wiedersehen
Ontdek deze accommodatie
#73916 Huis Nei Pori
5/5 -  Magnifiek

We waren in het kader van pedagogische activiteiten (twee volwassenen, 5 kinderen) in een vakantiehuis in Breskens.
Het is volledig uitgeruste en zeer comfortabel.

Super graag de kinderen en de vele mogelijkheden van de excursie rond Breskens, Zeeland werden ook goed ontvangen.

We willen weer komen!

Ontdek deze accommodatie
#22385 Natuurstenen Huis Breskens
4/5 -  Zonder weerga

Appartement in prachtige locatie op 20 meter van de zee, ruime ruimten... zelfs de stands zijn dicht.

Ontdek deze accommodatie
#49548 Appartement Noli
5/5 - Bewonderenswaardig

We hebben 2 nachten in dit prachtige huisje gelegen in het dorp van Folding, ongeveer 50 km. van het centrum van Jasper.
Het huisje is mooi, geheel van hout, met een bijzondere zorg voor elk detail gemaakt.
Er is een volledig uitgeruste keuken, die openstaat voor de woonkamer met eettafel en stoelen, open haard en fauteuils. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed op de kalkstenen met badkamer en nog een slaapkamer met 2 eenpersoons bedden in de Loft gebied boven. Er is ook een berging en een toilet bij de ingang.

Uitstekende hygiëne. Aanraking van luxe met privé tuin, omgeven door natuur, die we zouden aanbevelen.

Wonen en keukenWonen en keuken © ENRICOeANNAMARIA @CC
De keukenDe keuken © ENRICOeANNAMARIA @CC
De slaapkamer op de eerste verdiepingDe slaapkamer op de eerste verdieping © ENRICOeANNAMARIA @CC
De buitenkantDe buitenkant © ENRICOeANNAMARIA @CC
Uitzicht vanaf de wegUitzicht vanaf de weg © ENRICOeANNAMARIA @CC
Ontdek deze accommodatie
#24269 Cottage Jasper
5/5 - Schitterend

We verbleven een week in Villa Pla alle zoals deze wordt weergegeven in de beschrijving en de foto's. Het huis is gelegen in een rustige omgeving op ongeveer 1 km van het dorp.
Het perfecte zwembad. De BBQ is erg goed.

Ideaal voor wandelingen onder de wijnstokken.

Wij komen zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#3888 Villa Jalón
5/5 - Klasse

Het probleem met de souleiade is dat we willen meest verlaten!

Merci te zootje Nathalie en Pascal voor uw welkomstwoorden uw vriendelijkheid en beschikbaarheid.

Alles is perfect. Vertrokken we alle blij blij.

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
4.5/5 - Grandioos

Prachtige plek, 100 meter van de zee in een huis, appartement mooi, functioneel, in een huis met eigen tuin, in een heel schattig.
De website foto's zijn allemaal als the real thing.
De eigenaren zijn prachtige mensen, beschikbaar in alle opzichten.
Het was een prettig verblijf en ik ben van plan om terug te gaan volgend jaar.

Ontdek deze accommodatie
#43879 Appartement Vinaròs
5/5 -  Prima

Het huis is volledig onafhankelijk, en echt kenmerkend is, behoort tot de familie die kasteel gebouwd meer dan duizend jaar geleden; met houten balken plafonds, oude en een echt onmogelijk te vinden; gelegen in een klein dorpje, omgeven door de natuur in vijf minuten door een spectatular.

De eigenaren, Luciano en Brigitte zijn absoluut geweldig en vriendelijk. We kwamen als gast en laat als vrienden, ze zelfs genoemd in Italië om ervoor te zorgen dat we aankwamen.

Een aanrader!!

InterieurInterieur © Fabrizio1 @CC
Kasteel torenKasteel toren © Fabrizio1 @CC
Ontdek deze accommodatie
#23139 Origineel Huis Cagnano
5/5 -  Heel geschikt

Ik had een heerlijke vakantie in de Villa Panaroma, ik waardeer de zon op het dek op het terras met een prachtig uitzicht op zee.
De zee ligt op slechts 10 minuten afstand, de orstrand is prachtig, fijne zand en zwemmen in de grote reus.
In een paar minuten ben ik in het bos voor een prachtige wandeling.

De villa is schoon, warm water douche en perfect ingerichte keuken en een groot terras met ligstoelen, tafel en stoelen.

Ontdek deze accommodatie
#49293 Villa Zlatni pjasatsi
5/5 - Perfect

We hebben een onvergetelijk weekend! Een prachtige plek om te vieren de verjaardag van mijn zoon van 10 jaar, alsmede het mijne omgeven door onze vrienden en onze familie. Het huis is groot met genoeg kamers uit zodat iedereen kan genieten van de partij terwijl het verlaten van de baby's nemen hun NAP en hun nacht in de rust.

Een zeer schoon, zeer goed uitgeruste en ruime woning. Ondanks de regen, we waren nog steeds in staat om te genieten van de buitenlucht door een grote pergola en de kinderen vonden de tuin.

De eigenaren zijn erg mooi en professioneel.

Een plek niet te missen!

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
5/5 -  Heel redelijk

We hadden een prachtige week verblijf in Mme Wagners mooie gite - "Le Cedre".
Het appartement was zeer ruim, comfortabel en schoon met alle gemakken. Mme Wagner is erg vriendelijk en behulpzaam, maar helemaal niet opdringerig. De veilige overdekte parkeerplaats achter vergrendelde gates was een toegevoegde bonus.

Deze gite is zeer goed gelegen voor alle de prachtige steden in de Elzas en ook dicht bij de Duitse grens, voor het Zwarte Woud is een bezoek meer dan waard.

Een uitstekende vakantie en we hadden geen aarzeling in "Le Cedre" aanbevelen.

Ontdek deze accommodatie
#62311 Huis Bennwihr
4.5/5 - Subliem

Het huis is erg mooi met een prachtig uitzicht op het water en de palmbomen, geconfronteerd met West met een prachtige zonsondergangen.
Huis volledig uitgerust en ingericht met smaak door de eigenaar. Het tuinmeubilair zijn leuk, de stoelen zijn niet "normale stoelen" maar strandstoelen... Internet WiFi. Solar verwarmd zwembad, het is verklaard "de kachel mogelijk elektrische zwembad" maar voor een extra toeslag!

Het is raadzaam

Ontdek deze accommodatie
#61549 Villa Marco Island
4.5/5 -  Heel goed

We nemen veel van dit mooie huis, de zee en de piscone voor Baden... evenals de zon...

Het is erg mooi!

Meer Karin

PrachtigePrachtige © ReneeV @CC
Ontdek deze accommodatie
#74502 Appartement Saint Aygulf
5/5 - Klasse

Dus, Poros is een prachtig eiland - goed, twee echt; een met de pittoreske stad en een grotere eiland verbonden door een kleine brug die de meeste stranden gastheren. De prachtige villa (je wilt dit huis voor uw eigen!) is ideaal gelegen halverwege tussen de twee - dus een schaarse, ontspannen tien minuten wandelen aan elk, en de vele restaurants, cafés, winkels enz. Geen zorgen over er niet een duidelijk adres zoals u wordt voldaan uit de boot en meegetroond weg naar uw vakantiewoning door de charmante eigenaar!
Het ding dat je raakt als je aankomt is de prachtige buitenruimte - schaduwrijke terrassen, zonnige terrassen, eten en zitten gebieden, een prachtig zwembad en geweldig uitzicht over de baai naar Askilli. Perfect voor een ontspannen, niets Vakantiewoningen, voor het verkennen van het eiland te voet of met de quad fiets of als je meer energieke dat het is gemakkelijk voelt te bereiken via Galatas op het vasteland door een kleine passagiersveerboot (vijf minuten) of door een grotere autoferry. Er zijn ook regelmatige veerdiensten naar de andere eilanden - we hield Hydra voor lunch en een kerel! Overigens waren we, mijn man en ik, onze drie volwassen kinderen, twee van hun partners en mijn schoonvader-dat is net zo weet je dat de villa is ideaal voor een grote groep en dat er is iets voor alle leeftijden in Poros!
Met betrekking tot krijgen naar het eiland het was veel gemakkelijker dan verwacht - kwamen we door het nemen van een taxi vanaf de luchthaven naar Piraeus haven (ongeveer 40 minuten) dan een vliegende kat over naar Poros (ongeveer één uur). Op de terugweg namen we de kleine veerboot naar Galatas, dan een taxi vanaf daar naar de luchthaven (ongeveer twee en een half uur - dus een beetje meer maar zeer eenvoudig en met prachtige helemaal uitzicht-echt blij dat we het deden).
Dus, dat is het - grondig aanbevelen deze villa (alleen aarzeling is veel stappen als je worsteling met mobiliteit op alle - maar dat zou wel voor de meeste plaatsen in Poros) - tweede aarzeling is eigenlijk dat je het misschien boek voor wanneer we terug naartoe willen!

zonsopgang vanaf het zwembadzonsopgang vanaf het zwembad © NancyGo @CC
koffie in de ochtendkoffie in de ochtend © NancyGo @CC
barbecue achter ligstoelenbarbecue achter ligstoelen © NancyGo @CC
tijd voor een sundowner op het terras!tijd voor een sundowner op het terras! © NancyGo @CC
middernacht duik!middernacht duik! © NancyGo @CC
Ontdek deze accommodatie
#16037 Villa Poros (stadt)
5/5 -  Super

Ik wilde komen en getuigen, na mijn terugkeer, een verblijf onder de meest aangename die ik kan uitvoeren in de Côtes d'Armor in het huisje van de schaapskooi.

Bovendien een kader zeer authentiek en met zorg onderhouden, ik voelde me... zoals thuis hier!
Mr. en Mrs. of de borstel ook waren aardig genoeg om me te vertrouwen door het aanvaarden van mij in hun huis in het gezelschap van mijn 2 honden (niet kleine) met mijn twee katten.
Ik hoop dat we dat dit niet triviaal, is omdat het niet zo gemakkelijk te vinden van een huisje zie verschillende dieren en te benadrukken en te doen is vertrouwen waard waren weten wordt bijzonder gehecht aan deze regio en vooral op het schiereiland, ik zal niet nalaten te verbinding voor een ander verblijf in dit huis en weet de kwaliteit van gastvrijheid en de schoonheid van de ruimte om me heen en dit gemakkelijk wil ik ook bedanken van de eigenaren voor groenten hun tuin die ze gaf me tijdens mijn verblijf. Dit idee van het delen van producten uit de tuin voor uw gasten is niet alleen origineel maar ook vriendelijk en aangenaam naar het paleis al snel voor een ander verblijf een beetje meer te overwegen voor meer gemak bij het regenachtige dagen volgen elkaar (soms) en je krijgt na een mooie wandeling een beetje nat: een droger!

weergave van het landgoed tijdens een wandeling in het veldweergave van het landgoed tijdens een wandeling in het veld © marie55 @CC
Ontdek deze accommodatie
#59896 Natuurstenen Huis Trédarzec
4.5/5 - Sensationeel

We brachten een groot weekend in dit Parlement heeft de vintage deco exotische vlooienmarkt en de tuin in de zon, de regio is prachtig en het strand dicht bij het huis.

Wij zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#40337 Villa Mers les Bains
5/5 - Klasse

Het Belomonte vakantiehuis maakte onze huwelijksreis een echte sterke punt. We hebben gezocht naar een geschikte bestemming voor een lange tijd, en we besloten aan de Costa Blanca.
Nu moeten we de perfecte locatie. In Calpe?
Heel mooi strand, maar de dichtheid van de nederzetting op de heuvels is zeer hoog. Het lijkt op die van andere toeristische poorten. Belmonte vakantiehuis is gelegen op een heuvel in het dorp Benidoleig.

Met ongeveer 1000 inwoners in de stad leek dit de juiste omgeving voor particuliere vakantie en ontspannen. De bergen door de bergen voor toegang tot de lettertypen van de Algar is een voorbeeld van het fantastische landschap.
In Denia gingen we in 15 minuten naar Javea en Calpe op ongeveer 30 minuten bereiken. Supermarkten, etc. kan snel worden bereikt in het dorp zelf.

Ontdek deze accommodatie
#11216 Villa Benidoleig
5/5 - Bewonderenswaardig

We kunnen alleen warm aanbevelen verdere hese accommodatie en locatie iedereen. De eigenaren zijn super vriendelijk en gastvrij. Zelfs als het is te boeken in het proces dat alle noodzakelijke informatie zal worden verstrekt een.

Dit wordt ingeschreven op de behoeften van reizigers. We hebben gereisd met twee honden en een tiener. Geen wensen open Lees het huis. De apparatuur was fenomenaal, vanuit de keuken naar de badkamer en de slaapkamer. Dit dat u had eigenlijk drie baden, organiseer met een tiener niet zo hard. We wilden een vakantie weg van toerisme, en dit is precies wat we hadden.

Er werden 10 minuten met de auto naar het strand, in de gemeente van Denia, er was zelfs een hond strand, waar we dagelijks bezocht. Ook ronde rond het vakantiehuis, er waren zeer veel wandelpaden, ideaal voor vakantiegangers met hond of degenen die wil ontdekken meer dan alleen zee en zwembad. Het was de ideale vakantie voor ons en voor elk wat wils. Zeer rustig en ontspannen, prachtige natuur. We kunnen aanbevelen dit huis en de omgeving, en zou komen terug zelf op elk gewenst moment.

Aanbevolen voor: avontuur

Ontdek deze accommodatie
#11216 Villa Benidoleig
4.5/5 -  Super

Op een weekend hadden we onze bruiloft in de Souleiade.

We waren ongeveer 30 en de capaciteit van de zalen, evenals twee hoofdonderdelen zijn perfect overeengekomen voor de maaltijd, alsmede de dance hall.

De indoor en outdoor faciliteiten zijn zeer compleet. Op advies van de eigenaren, hadden we (een DJ evenals een traiteur) externe dienstverleners die volledig hun missie hebt voltooid.

Soms zouden we niet aarzelen om terug te keren naar de Souleiade voor de uitzonderlijke en perfecte gastvrijheid.

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
5/5 -  Heerlijk

Mijn 2 kinderen en ik had een prachtige vakantie in Calpe met Karin, die wij vriendelijk verwelkomd en bood een plat gloednieuwe locatie op eerste lijn van strand, en perfect uitgerust.

Alles was perfect en maakt die u wilt terug te komen!

Ontdek deze accommodatie
#18303 Appartement Calpe
5/5 - Perfect

Het huis ligt op minder dan 10 min. lopen van de zee. Een aangename wandeling door de duinen en je krijgt de mooiste zee, waar u kunt kiezen tussen gratis strand of uitgeruste strand (grote verscheidenheid van voedsel en aardige mensen).

Het huis heeft twee verdiepingen en we waren naar boven. De drie kamers zijn allemaal vrij groot (comfortabel slapen 8: 1 tweepersoonsbed en twee doubles plus een single bed elk) met plafondventilatoren en mosquito netten op de ramen en over de bedden. Mooie grote badkamer met douche en wasmachine. Mooie keuken, gloednieuw, met TV en een slaapbank.

Het terras is groot genoeg om te eten en lounge. De tuin is absoluut verbazend. We gewoon vond het geweldig, er al die kleine dingen maken die uw vakantie een vakantie: ruimte, stilte, reiniging, badjassen, air conditioning, Fauteuils, banken en kussens helemaal over de plaats, de buitendouches, de barbecue, de parkeerplaats.

Wij zijn al controleren de data voor volgend jaar terugkomen!

PS: als je barbecue, je moet proberen "Il Re della Brace" in Pulsano, 10 min met de auto.

ParadiseParadise © angelob109 @CC
TuinTuin © angelob109 @CC
TuinTuin © angelob109 @CC
StrandStrand © angelob109 @CC
Ontdek deze accommodatie
#13796 Villa Marina di Lizzano
5/5 - Grandioos

Een van de best gelegen in het gebied. Een paar meter lopen zal u worden treadin het zand van het strand.

Prachtig uitzicht op zee zonder enige ruis, zeer ontspannen. Het appartement is cool, netjes, schoon en comfortabel, voorzien van alles wat die we nodig.
Zwembaden zijn zeer ontspannend te met mooi uitzicht op het strand. Buiten zijn er diverse winkels, restaurants, supermarkt en elke dienst.

We voelden ons er heel goed. Mooie zonsopgangen en zonsondergangen vanaf het balkon.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 -  Keurig

Een vakantie met het gezin die een groot geheugen dankzij de eigenaren zeer vriendelijk en attent blijven zal.

Het zwembad, Fietsen, spelen... en uitzonderlijke omgeving. Alles is zo ontworpen dat kinderen en ouders een geweldige tijd besteden. We hebben iets gemist, en we waren zeer comfortabel in de 3 huisjes naast elkaar.

Dank aan Wendy en John voor uw huis! We hebben uw adres voor een volgende familie vakantie verhuur behouden.

Ontdek deze accommodatie
#15617 Huis Monsireigne
5/5 - Grandioos

Erg mooi complex, wat meer wenselijk waren hun zwembaden en de zorg van het complex.

Appartement zeer ruim, en je moet.

Weg van het midden, super stil.

Ten zeerste aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#40997 Appartement Corralejo
5/5 -  Zonder weerga

Ik voel me als dit hier tweetal strafregels schrijven over mijn verblijf op het mooie eiland Fuerteventura. Ze waren absoluut ontspannen dagen vooral voor de geweldig huis, we verbleven in. We voelden ons gelijk thuis, thuis in perfecte orde, netheid en alles wat die we nodig om daar te blijven.

Ik wil zeker een grote publiciteit in Italië van uw appartementen en ook wanneer we op het eiland terugkeren uw appartementen zullen onze eerste keuze.

Ook dank aan Philip voor de uitstekende organisatie en de oplossing van het probleem met de ketel en de onmiddellijke vervanging van het laatste deel van de douche.

Het was erg aardig en behulpzaam met ons allen.

Nogmaals bedankt en veel complimenten van alles.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 - Grandioos

Ons, we zeggen: "die is in het midden van het werk"... hier, hadden we de kans om volledig genieten en waarderen om weg van het werk in deze bungalow!

De eigenschap is mooi, schoon en goed uitgerust met alles voor een perfect verblijf. We hadden het genoegen om te voldoen aan een vriend!
De eigenaar en zijn manager zijn eerst eenvoudig en vriendelijk en nuttig communicatie toestaan.

De woning is gelegen in een zeer strategisch gebied voor degenen die willen voor een bezoek aan het eiland, maar ik vind ook dat het geschikt is voor degenen die ervoor kiezen een vakantie om te genieten van zowel het strand als ontspanning.

Het nabijgelegen strand is erg mooi, goed geserveerd, maar ook gratis diensten op 50 mt van het huis.

We zullen zeker terug...

Ontdek deze accommodatie
#51259 Bungalow Costa Calma
5/5 -  Keurig

Wij hebben een zeer goede vakantie!
De bungalow is volledig uitgeruste en zeer schoon.
De receptie is groot geweest en de eigenaren zijn zeer gastvrij en vriendelijk.

Ik adviseer het

Ontdek deze accommodatie
#59068 Bungalow Gran Alacant
5/5 -  Heel redelijk

Allereerst een prettige ontvangst door mevrouw Geypen. Zij heeft ons een duidelijke uitleg gegeven wat betreft de prima voorzieningen in en om de woning.
Daarnaast veel info over wat er in de omgeving te beleven was en ook over restaurants waar je lekker kon eten. Ook over het gebruik van de kusttram kregen wij goede informatie.
Al met al een prettig verblijf in een comfortabele,schone en gezellige woning.
Badhanddoeken, keukendoeken,schoonmaakmiddelen en toiletpapier waren volop aanwezig en dit alles bij de prijs inbegrepen.

Wij zijn van plan om zeker nog een keer gebruik te maken van deze woning en zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.Allereerst een prettige ontvangst door mevrouw Geypen. Zij heeft ons een duidelijke uitleg gegeven wat betreft de prima voorzieningen in en om de woning. Daarnaast veel info over wat er in de omgeving te beleven was en ook over restaurants waar je lekker kon eten. Ook over het gebruik van de kusttram kregen wij goede informatie. Al met al een prettig verblijf in een comfortabele,schone en gezellige woning . Badhanddoeken, keukendoeken,schoonmaakmiddelen en toiletpapier waren volop aanwezig en dit alles bij de prijs inbegrepen. Wij zijn van plan om zeker nog een keer gebruik te maken van deze woning en zullen hem zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

Ontdek deze accommodatie
#27143 Bungalow Chalet De Haan
5/5 - Sensationeel

Een prachtig verblijf in Nielles les Ardres hebben verbleven in dit mooie huis.

Vakantie weg van het verkeer en de drukte, perfect om weg te komen.

Ontdek deze accommodatie
#22322 Plattelandshuis Nielles lès Ardres
4/5 -  Heerlijk

Het appartement is zeer correct en niets ontbreekt.
Het enige nadeel is de weg (ringweg Braga) gelegen naast de deur die zeer luidruchtig en erg druk is.
Bij de aanblik van de foto's in de advertentie dachten we het appartement was in de buurt van het plein van de jets Braga en niets dus hiervoor hebben teleurgesteld.

Het appartement is een privé maar verder prima verblijf en schoon

Zeer goed, maar een beetje teleurgesteld met de locatie van het appartement om te gaan met foto's van de aankondiging Zeer goed, maar een beetje teleurgesteld met de locatie van het appartement om te gaan met foto's van de aankondiging © BeatriceF @CC
Ontdek deze accommodatie
#47866 Appartement Braga
5/5 - Klasse

Deze vakantiewoning is uitzonderlijk. Mijn kinderen en de ouders genoten van de plaatsen, evenals de leefomgeving.

De beschrijving op de site IHA.com komt overeen met de werkelijkheid.

Ik heb geen spijt van deze boeking, jammer dat we niet voor twee weken, deze week deed boeken ging snel.

Appartement zeer comfortabel.

Ontdek deze accommodatie
#60606 Huis Moraira
4/5 -  Heel geschikt

Hebt u kinderen verslaafd aan tabletten of netwerken sociale aandacht, geen Wi - Fi in het huis!

Winkels en strand zeer dicht. Zeer kleine tuin beddengoed heeft verandering (I 'd never seen dus platte kussens).

Voor de rest hadden we een aangenaam verblijf.

Ontdek deze accommodatie
#22385 Natuurstenen Huis Breskens
4.5/5 -  Heel goed

Voorwaarden Italiaans is het uitstekende waarde. De plaats heeft nog potentieel. Een kleine winkel om te gaan winkelen in de ochtend of in de avond zal een aanvulling op de service.
De installatie is ten dele onvolledig. Verschillende gebouwen zijn nog in aanbouw, maar absoluut niet storen het verblijf. Het zwembad is super met genoeg beschikbaar strandstoelen. Het linnen is elke week verschoond. Kanalen en televisieprogramma's zijn in de vraag en ook in de Duitse taal.
Een restaurant is beschikbaar, het strand ligt op ongeveer 2,5 km. Fietsen zijn beschikbaar voor huur. Pisa, het is ongeveer 50 km, de haven van Piombino, vanaf waar u op het eiland Elba aankomt. Op Elba, was hij op het strand van Santa Andrea, maar helaas was er rode kwallen toen we gingen. Het ticket voor de kruising ik adviseren kopend ter plaatse. De marineblauw moet worden gekozen als een veerboot. Het ticket op de site was nog steeds goedkoper dan op het internet! Een reis naar Florence is sterk aanbevolen. Parkeertarieven zijn gewoon een schande. Een half uur €1.-. Gul, is dat we ondanks een boete van 1 uur, geen straf hadden.
Is een prachtige kustweg tussen Cecina en Piombino. Hier zijn er grote mogelijkheden van Baden op de rotsachtige kust. Er is een mogelijkheid voor het zwemmen, waar de Romeinse baden van Bad zichtbaar zijn in het midden van de kustweg. Onze kinderen hadden een groot genoegen om te spelen met de kleine bewoners van zee!
Het is in ieder geval, leuk om te gaan duiken, rijk in vis, maar niet van mosselen.

ZwembadZwembad © GuntherJ @CC
Santa Andrea ElbaSanta Andrea Elba © GuntherJ @CC
de gekozen Romeinse bekkende gekozen Romeinse bekken © GuntherJ @CC
Uitzicht op zee vanaf de kustweg te BB´sUitzicht op zee vanaf de kustweg te BB´s © GuntherJ @CC
PisaPisa © GuntherJ @CC
Ontdek deze accommodatie
#61674 Toscaans Huis San Vincenzo