VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De laatste beoordelingen

5/5 -  Heel redelijk

Ik had de gelegenheid om te verblijven zeer onlangs in dit huis dat een echt juweeltje is.

We komen in een plaats ongewone, avontuurlijk, schattig, vol met kunstwerken en slimme winks.

Het is een kleine woning gelegen in het midden van een prachtige campagne, in die elke nuttige object ontbeert. Een echte favoriet!

Ik heb bleef in vele plaatsen, maar nooit een gelijkaardig. Het personeel is super vriendelijk, gul zijn als discrete. Outsized!

Een dilemma van het verlaten van dit commentaar, omdat ik niet wil dat deze instelling ontoegankelijk worden op het moment van boeking.

A. C.
Eigenaar
09/08/2017
Dank u voor deze opmerking ... Met uw toestemming zullen we toe te voegen aan ons gastenboek!

A & S Caty
Ontdek deze accommodatie
#62285 Natuurstenen landhuis Saint Omer
4/5 - Klasse

Locatie, gastheer, accommodatie, catering en freeriden waren TOP! Onze attente gastheer Natasha en Jürgen had altijd een open oor voor onze verlangens. Het was gewoon allemaal waar. Wij willen terugkomen en kijken uit naar de volgende reünie.

Ontdek deze accommodatie
#59458 Cottage Schruns
4.5/5 - Klasse

Wij waren twee families (6 volwassenen en 3 kinderen) verblijf in Villa Diora voor één week aan het begin van mei.

In de villa hebt u alles wat u eventueel nodig voor een comfortabel verblijf en meer, alles was precies zoals geadverteerd we hield vooral de grote tuin en zwembad, alsmede het verbazingwekkende interieur. Ook de gastheren waren zeer gastvrij en behulpzaam waardoor ons verblijf nog aangenamer.

Nogmaals hartelijk dank voor een geweldige vakantie en tot ziens volgend jaar hopelijk!

Huis en zwembad bij nachtHuis en zwembad bij nacht © HekA @CC
KeukenKeuken © HekA @CC
Hoofdslaapkamer jacuzziHoofdslaapkamer jacuzzi © HekA @CC
Tuin en het zwembad bij nachtTuin en het zwembad bij nacht © HekA @CC
Vesna S.
Eigenaar
08/08/2017
Hartelijk dank voor mooie woorden die u schreef!

Warme groeten uit Karojba

Vesna & Egidio
Villa Diora
Ontdek deze accommodatie
#42501 Villa Karojba
4/5 - Fantastisch

We had net een geweldige week in Isle of Wight, St Helens is absoluut rustige en mooie plek om te verblijven, ik had de beste nacht slaapt in jaar!;) Drayton Villas is een prachtig appartement, zelfs mijn 4 jaar oude zoon begon te noemen ons nieuwe huis. We genoten van elke minuut van ons verblijf daar, ik adviseer hoogst Drayton Villas en zal zeker terugkomen.

Ontdek deze accommodatie
#8291 Appartement St Helens
4/5 -  Heel goed

We hadden een aangenaam verblijf.

Goed niveau van de huisvesting van de dienst, zeer mooie en vriendelijke eigenaren!

Prachtig uitzicht op de bergen... Wij zullen terug!

Ontdek deze accommodatie
#11775 Bergchalet La Bâtie Vieille
4.5/5 - Excellent

We hadden een geweldig verblijf op het eiland het chalet is functioneel. Er is goed te leven en het milieu is zeer prettig veel spellen voor kinderen en meer een huisje dan voor hen.
Olli was altijd tot onze beschikking hebben als we miste iets hij maakte ons delen zijn zonde, nam ons te halen van de netten, gemaakt van de smaak van gerookte vis de boys geliefde vissen op het meer en oefende de geen doden er zijn tal van bosbessen en we koken grote taarten die het licht mooi op het meer zowel bij zonsopgang en zonsondergang is, die het is een plek waar men vergeet het leven van de trepidant van onze steden en waar men zich bevindt in communie met de natuur die We in de avond door de sauna (zeer goed) en de dapperste gestoken een kop in de lake It was een goede vakantie en kan op het plezier eindigden van het zien van weer een interne bemol de keuken is niet erg jong maar het is niet een probleem voor ons

Vroeg in de ochtendVroeg in de ochtend © Bcaraty2017 @CC
Vrede lakeVrede lake © Bcaraty2017 @CC
Uitzicht op het meerUitzicht op het meer © Bcaraty2017 @CC
Zonlicht  Zonlicht © Bcaraty2017 @CC
Ontdek deze accommodatie
#48784 Cottage Karjalohja
5/5 - Subliem

Ik probeer altijd om te verblijven in villa's op vakantie met mijn familie, en ik moet zeggen dat deze villa is de beste ooit, de locatie en de conditie van de villa is uitzonderlijk met alle voorzieningen die u wilt opnemen in uw eigen huis. Villa eigenaren hebben niet nagelaten om het even wat om het vakantiehuis een geweldig verblijf te maken, en de uitzichten zijn ongelooflijk. Deze villa is zeer ruim en schoon, ik beveel omdat het alles wat je zou willen voor een vakantie verhuur heeft. De kinderen waren in het verwarmde zwembad elke dag. Een echte verblijf weg van alle feestdagen, maar slechts 15 minuten van restaurants, winkels, enz. compleet ingerichte villa, de foto's gewoon doen geen recht! Michele Super service en ik beveel deze locatie - helemaal niet overdreven de advertentie, brandschoon - we zullen terugkeren! Dank je wel, David & Kim

Panoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterrasPanoramisch uitzicht op zee vanaf het dakterras © DavidM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
Ik ben erg dankbaar dat David voor een betere terugblik op onze villa, bedankt voor uw tijd om dit te doen voor ons, en hopen dat je weer te zien.

Michelle
Ontdek deze accommodatie
#50104 Villa Pego
4.5/5 - Schitterend

We hebben verbleven in Monte Pego zijn er tien jaar oud, ik wilde altijd om terug te komen op een dag. Deze villa was perfect om terug te keren.
Vroege professionele service werd aangeboden door de eigenaren, inclusief advies over vluchten, autoverhuur, etc ... De villa zelf is mooi gepresenteerd zeer schoon en goed onderhouden met een fantastisch uitzicht over de zee zoals ik werd herinnerd aan de laatste keer.
prachtig zwembad met een fantastisch zonnig en zeer comfortabel terras: Ik kan deze villa niet aanraden. Met toegang tot het internet, het was als thuis, behalve ... de hete zon schijnt de hele tijd. Pego in de buurt van het dorp zijn er 3 ruime supermarkt met langere openingstijden en een aantal zeer leuke restaurants in dezelfde urbanisatie.
Ik heb vooral genoten van de "Rosti" Naar Zwitsers restaurant. "Out and About:" Ik zou aanraden "Javaé" voor een goed goedkoop eten en een prachtig gebied met een markt op vrijdagavond. Er zijn bijna te stranden om uit te kiezen en om de paar kilometer en makkelijk te parkeren rondom de hele kust is het strand. Ik zou zeker terugkeren.

Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. Pego opkomst velden en natuur behouden zich net onder de villa, waar we wandelden langs vele pad manieren voor mijl kijken het wild leven. © MaureenM @CC
Michele S.
Eigenaar
06/08/2017
We zijn erg blij dat u een geweldige tijd gehad heeft en u van harte welkom bent, zeer gewaardeerd voor de tijd die u heeft genomen om onze villa te beoordelen.

Bedankt
Michele & Paul
Ontdek deze accommodatie
#50104 Villa Pego
4/5 - Schitterend

Wij hield absoluut verblijf in Villa Tara.

De plaats is een juweeltje, onberispelijk schoon en dicht bij om het even wat zou u wenst voor. Het zwembad is prachtig en het dorpje is prachtig.

Terence is een geweldige gastheer, alle meegedeeld soepel en geen verrassingen.

Willen we zeker graag terugkomen.

Ontdek deze accommodatie
#17753 Villa Saint Cyr sur Mer
4/5 - Subliem

We hadden zulke een geweldige tijd met familie. Het zwembad is enorm. De eigenaar is erg aardig. We komen zeker terug.

Ontdek deze accommodatie
#54600 Plattelandshuis São Romão de Neiva
4.5/5 - Opmerkelijk

Het is de perfecte plek om te ontspannen feestdagen uit de buurt van de stad. Wakker worden met het geluid van de vogels is onbetaalbaar.

Het zwembad biedt volledige privacy. De eigenaar is zeer juist, hij praat in een ontspannen maar zeer respectfull en professionele manier.

We zullen zeker terug!

Ontdek deze accommodatie
#54600 Plattelandshuis São Romão de Neiva
4.5/5 -  Heel goed

De gastvrijheid van de eigenaars, de rust, het huis, het grote zwembad beschikbaar schoon.

We genoten van ons verblijf met eigenaars, die naast de deur en dat wij wij herhaaldelijk gunst, komen we terug met plezier.

Ontdek deze accommodatie
#19451 Provencaals Huis Vaugines
4/5 - Excellent

De plaats is erg leuk, het appartement zeer goed verspreid.
Het heeft alle functies die; magnetron, oven, TV, DVD, waterkoker en zelfs gezelschapsspelen, voor de avonden of ook regenachtige dagen voor gaan buiten.

De eigenaren zijn mooi en er is genoeg te doen en te bezoeken rond!

Ontdek deze accommodatie
#26990 Appartement Tintagel
4.5/5 -  Zonder weerga

Mooi appartement, rustig, gereserveerd parkeren en ruime, aangename en vriendelijke buren. Centraal en goed geserveerd.

Matig geprijsd. Ik zou aanraden!!

Ontdek deze accommodatie
#35082 Appartement Torre San Giovanni
4/5 -  Heel redelijk

Casual en gezellig appartement - absolute aanbeveling. Mr. Debray is bikerInnenfreundlich - hebben we voor onze fietsen zoals de garage:-)-vielen dank, we graag terugkomen!

Ontdek deze accommodatie
#16193 Appartement Winterberg
4/5 - Bewonderenswaardig

Een perfect uitgeruste en zeer comfortabele cottage in het hart van de berrichone campagne.

Bedankt weer ontdekken te Brigitte en Eric voor de kwaliteit van hun huis en voor alle het advies dat ze gaf ons beter de regio.

Wij hielden van 's avonds op het terras.

Waarschijnlijk in de volgend jaar!

Ontdek deze accommodatie
#26970 Plattelandshuis Savigny-en-Sancerre
5/5 -  Formidabel

Onze familie onlangs ging naar Franschhoek ter ere van mijn dochters 21e verjaardag en we nodig hadden iets dat zou geschikt voor 6 personen.

Het huis is prachtig ingericht en alles wat die we nodig hadden was er voor ons. Van de prachtige open haard aan de beschuit in de goed uitgeruste keuken we allen genoten van ons verblijf en zou zeer raadt dit mooie pension.

Kan niet wachten om terug te keren!

Ontdek deze accommodatie
#55376 Villa Franschhoek
5/5 - Excellent

Mijn familie en ik bracht een paar dagen op deze eigenschap, wat kan ik zeggen... gewoon geweldig! Geweldige locatie, kunt u genieten van prachtig uitzicht, rust en ontspanning in een warm en gezellig, maar terzelfder tijd zeer goed uitgangspunt om te ontdekken de schoonheid van het grondgebied. Groot welkom van de eigenaren, twee mooie mensen, altijd klaar om te voldoen aan de behoeften van de gasten te laten zich direct thuis voelen. Een welgemeende dank voor een geweldige tijd!

Liala G.
Eigenaar
04/08/2017
We zijn blij dat je goed waren en we hopen u snel terug te hebben onze gasten! Dank u! U bent Special! Een knuffel!
Ontdek deze accommodatie
#36532 Toscaans Huis Barberino di Mugello
4/5 - Subliem

Bleven hier voor 2 weken in juni met onze kleine meisje van 2 jaar en mijn man is uitgeschakeld motor (beweegt met een Walker) en we geen spijt van onze keuze! Dit huisje is zeer geschikt voor mijn man.
Het huis is ruim en zeer goed gelegen door verslag alle ontdekkingen van de regio...
De tuin is zeer goed ontworpen, ruime ook te circuleren (motor uitgeschakeld) als schrikdraad! echt aan de bovenkant om te rusten en wat goede tijd doorbrengen

Nadia D.
Eigenaar
04/08/2017
Hallo Mariou,

Dank u voor de tijd neemt om een reactie toe te voegen.
Ik was blij om u te verwelkomen met je kleine meid zo bubbels!

Ik hoop je
te zien volgend jaar; heb je nog zoveel te zien in de omgeving ...

Vriendelijke groeten.
Nadia
Ontdek deze accommodatie
#289 Dorpshuis Hauteville sur Mer
4/5 -  Zonder weerga

Prachtige omgeving met Franse eigenaren zeer vriendelijk en beschikbaar.
Alleen negatieve punt het pad naar het huis zeer beschadigd door de regen, moest worden redone gedurende het jaar.

Patrick G.
Eigenaar
04/08/2017
De weg naar het huis wordt ieder jaar herbouwd na het regenseizoen en blijft redelijk tien maanden van januari. Dit jaar 2017 is de moesson is verschoven met bijna twee maanden, maar nu is het pad is heel goed mogelijk tot november, de gebruikelijke moesson periode.
Dank u voor ons te laten ons uw mening.
Pat en pat
Ontdek deze accommodatie
#18550 Villa Koh Samui
5/5 -  Heel geschikt

We hadden een heerlijke vakantie in Val Gardena in Ortisei. Het appartement waar wij verbleven was zeer ideaal voor ns. behoeften. Ideale grootte, eigen tuin en terras met tafels en stoelen. De eigenaren zijn vriendelijk en zeer behulpzaam. Zij gaf ons zelfs verschillende nuttige informatie over de routes. Was inclusief gebruik van zwembad, dat op 200 m is, wat echt super. Ook kunnen we ons houden aan de Val Gardena actieve initiatieven. Ideale ligging want er een supermarkt op 200 m, evenals een restaurant en takeout pizza is. We zullen terugkeren...

Patrick S.
Eigenaar
03/08/2017
Thank you very much! FYI ..... Fam. Stuflesser
Ontdek deze accommodatie
#55630 Appartement Urtijëi
4/5 - Bewonderenswaardig

Een mooi appartement op twee verdiepingen met 4 vergadering uit balkons in een geweldige locatie, loopafstand naar het strand, winkels voor eten winkelen in de buurt van door halverwege tussen Lefkas stad en Nydri.

Bill R.
Eigenaar
03/08/2017
Bedankt alle wegen welkom !!!

Groeten op alle facturen
Ontdek deze accommodatie
#77665 Maisonette Nikiana
4.5/5 -  Formidabel

Dit was de tweede week van twee weken in deze villa's.

Onze gewenste periode was niet beschikbaar tenzij verspreiden van meer dan één week per villa, tegen een mooie korting van de eigenaar.

Want dit een kwestie van een paar meter en 30 minuten verschuiven van bagage was, was dit geen probleem bij allen!

Villa is gelegen tussen Rhodos-stad (25 minuten) en Lindos (30 minuten) is dus perfect voor de logistiek (ook luchthaven is ongeveer 25 minuten).

Zeer comfortabele Villa met alles wat die u nodig hebt. Airconditioning in elke kamer, mooi ingerichte keuken, mooi terras met tafel en vaste BBQ- en een zeer zeer mooi zwembad met douche.

Het onthaal van de eigenaar was erg mooi, en na weergegeven: alle, het uitdelen van enkele adviezen voor het gebied (en water en bier in de koelkast :-)) we konden genieten van alle de privacy nodig, hoewel de eigenaar naast de deur woonde.

Als we Rhodos een tweede keer bezoekt zouden, zou we contact opnemen met eigenaars zeker over de beschikbaarheid van een van de villa's. Zeer aangenaam en zeer aan te bevelen.

Ntina-Afroditi S.
Eigenaar
03/08/2017
Beste Rolf

Hartelijk dank voor uw mooie recensie. Wij hopen u snel te zien.

Veel groeten aan je mooie familie.

Afroditi
Ontdek deze accommodatie
#58874 Villa Afantou
4/5 - Bewonderenswaardig

Eric Malinee zijn de beste gastheer die je hebben kan, zeer gastvrij en altijd doen hun best om u te helpen op elk gewenst moment.

Het huis is echt mooi en zeer rustig gelegen met een mooi zwembad. De kamers zijn groot, goed uitgeruste en zeer schoon.

En wat te zeggen over het voortreffelijke ontbijt! Het beste dat we in onze reis naar Thailand, had zelfs best dat in het 5 * hotel we in Bangkok verbleven. Ruime keuze met vers fruit, verse sappen, dagelijkse gebakken brood/gebak, à la carte menu; en Eric's grote pannenkoeken!

Als u een rust vakantie in Phuket wilt, is dit de plek om te verblijven waar gastvrijheid waar komt.

Ontdek deze accommodatie
#57850 Villa Choeng Thale
5/5 -  Formidabel

We verbleven in Baan Malinee voor drie nachten aan het einde van mei en we konden niet meer tevreden over ons verblijf.

Deze Bed & Breakfast (BB) is een echt juweeltje en de Heerscharen, Eric en Malinee, hun uiterste best doen om u zich thuis voelt het moment dat u eigenschap te binnenkomt maken.
Heerlijk ontbijt met vers fruit, sappen, een mooie selectie van vleeswaren en kaas, vers gebakken broodjes, brood en gebak, als goed als made-to-order eieren en pannenkoeken.

In de avond wacht vers fruit en een zoete traktatie op uw kamer.

Eric en Malinee zijn zeer behulpzaam bij het tonen van u rond, adviseren over restaurants en excursie- en ze kunnen de nodige boekingen.

We hadden een meest aangenaam verblijf hier en hopelijk tot snel terug.

Eric D.
Eigenaar
03/08/2017
Bedankt voor je geweldige recensie!
Ontdek deze accommodatie
#57850 Villa Choeng Thale
4.5/5 -  Magnifiek

Het was een heerlijk verblijf in een mooie omgeving, rustig en met een prachtig uitzicht!

De villa is net als op de foto's. Het is zeer goed uitgerust en functioneel. Het zwembad is ideaal voor kinderen omdat het op een groot gebied met weinig diepte waar kinderen voeten hebben. Het strand ligt 5 minuten lopen. Het nabijgelegen strand is ideaal om te zonnebaden in vrede.

Deze villa is ideaal voor de familie. De villa heeft een mooie tuin met veel fruitbomen.

Zonder aarzeling beveel ik deze magische plaats tegen de onklopbare prijs! NUS zal terug zeer binnenkort!

Monique V.
Eigenaar
03/08/2017
Hallo Miss, en een zeer grote dank u voor uw lovende beoordeling; het is ook een genot om te lezen en te meten uw enthousiasme voor deze oase dat vele, inderdaad, zijn paradisiaque.Votre en je momentum, kan overtuigen een paar anderen daar verblijft snel, maar we zullen het reserveren altijd een speciale plaats voor u, of één van onze andere resorts in de Diamond of de hoogten van Fort de France.

Met vriendelijke groet, John en Monique
Ontdek deze accommodatie
#58563 Villa Le Diamant
4.5/5 -  Zonder weerga

We brachten grote appartement zeer gezellige of niets niet ontbreken de residentie ook zeer is rustig en dicht bij alle voorzieningen en restaurants en stranden.

Ontdek deze accommodatie
#15809 Duplexwoning Guardamar del Segura
4/5 -  Prima

Uitstekende huis zeer schoon, maar uitgerust met een mooie veranda met eettafel voor diner in familie, in luxe zwembaden, kind, erg mooi en goed onderhouden Park ontwikkeling, dicht bij strand, restaurants en vrije tijd. Onovertroffen kwaliteiten.

AGUSTIN A.
Eigenaar
02/08/2017
Thank you very much Vera
Ontdek deze accommodatie
#59068 Bungalow Gran Alacant
4/5 -  Heel goed

We zijn net terug van de meest fantastische vakantie in Casa Segredo.

We waren 4 generaties van overgrootouders aan baby's en een briljante tijd was was door iedereen. De oudere familieleden werden verzorgd door de slaapkamers op de begane grond, en de iets oudere kinderen vonden de geheime kamer!

Het zwembad is omheind, wat betekent dat we kunnen alle ontspannen en genieten van de zon zonder zorgen te maken over de peuters dwalen af.

Perfect, en zeer aan te bevelen!

Zelfs gelukt een dolfijn Safari van Vilamoura!!Zelfs gelukt een dolfijn Safari van Vilamoura!! © TammyM @CC
Ontdek deze accommodatie
#19338 Villa Almancil
4/5 - Grandioos

We huurden deze villa voor onze huwelijksreis, zoals we wisten de bruiloft zou zijn vermoeiend en we wilden een plek om te ontspannen.

De villa teleur niet. Het had alles wat die we nodig en meer, en het gebied was mooi en rustig, terwijl nog steeds slechts een paar minuten van het fantastische strand restaurants en het Praça. Ik ben zeker dat er vele gelukkige verjaardagen gevierd er!

Vieren in de Algarve!Vieren in de Algarve! © TammyM @CC
Ontdek deze accommodatie
#21549 Villa Almancil
3.5/5 -  Heel correct

Welkom bij Maria die altijd beschikbaar, soms iets te aanwezig is.
De accommodatie bevindt zich onder een weg en er is geen parkeergelegenheid, de enige mogelijkheid was om park langs de drukke weg.

De accommodatie is ruim, maar beddengoed is slecht. Televisie zoals vermeld in de aankondiging, hebben we niet gezien hot tub ofwel. Geen wifiverbinding...
Maar heeft we hadden een prettig verblijf en Maria alles gedaan om ervoor te zorgen dat we optimaal van ons verblijf profiteren.

Maria O.
Eigenaar
19/02/2020
de jacuzzi die wordt genoemd is niet in alle villa's, maar in een villa met een jacuzzi, die steeds duurder wordt.
Ontdek deze accommodatie
#48336 Villa Koumeika
4/5 - Perfect

15 dagen ontspannen en verjongen in een prachtige omgeving met een mooi zwembad en prachtig arboree.mobilier van de tuin en het zwembad van kwaliteit.
Het huisje is ruim en zeer goed uitgerust.

De ontvangst is zeer vriendelijk.

Brief van vakantie gelukzaligheid. Zeer sterk aanbevolen.

Ontdek deze accommodatie
#21612 Huis Promilhanes
4.5/5 -  Heel geschikt

Het comfort is uitstekend met een speciale vermelding voor de keuken en bedden die zeer recent zijn.
Het niveau van reinheid is onberispelijk vriendelijke en goede beschikbaarheid privacy behouden!

Ideale situatie om te ontdekken van Brussel en Wallonië is zeker dat we komen terug!

Ontdek deze accommodatie
#25510 Oude Schuur Kasteelbrakel
4/5 - Excellent

Net wat we zochten en die had de eigenaars beloofd om te vinden.
We vonden uit de buurt van de stad een grote rust, zee, zon, goed eten.
Zodra we weten dat de data van vakanties volgend jaar zullen we niet aarzelen om te boeken.
Merci voor welbeschouwd Simona

Wandeling bij dageraad en kijken naar de zon opkomen......Wandeling bij dageraad en kijken naar de zon opkomen...... © RossiS @CC
Giorgio C.
Eigenaar
02/08/2017
goedemorgen

Het is altijd een plezier om families zoals die van u tegemoet te komen en we hopen u snel te zien.

Een knuffel

Fam. Contu / Deia
na
Ontdek deze accommodatie
#57941 Triplex Cardedu
5/5 - Excellent

Wij verhuren dit appartement zeer goed gelegen nabij het strand voor 3 jaar.

Alle voorzieningen, lopen naar centrum Tossa. Zeer functioneel en goed uitgerust, comfortabele accommodatie met ruime terras, uitzicht op zee zijkant.

Verstrekken ventilator op hoog vuur in het hoogseizoen.

Bedankt mijnheer D. voor zijn gastvrijheid en zijn beschikbaarheid heeft dan verblijf.

Wij zullen terug!
S Rouchet

Ontdek deze accommodatie
#74389 Appartement Tossa de Mar
5/5 - Schitterend

Zeer zeer mooi huisje die we thuis voelen.

We waren 2 minuten van het dorp of zijn winkel, boekwinkel, bakkerij, slagerij en verschillende restaurant alles wat die u nodig hebt aan kant.

Bij aankomst een zeer warm onthaal door de eigenaars we gaan er voor meerdere jaren, rustige terras voor een drankje (zie afbeelding lol).

We raden Micheline en Frédéric

Heel leukHeel leuk © FredericMichelineQ @CC
Michel D.
Eigenaar
02/08/2017
Een grote dank aan onze warme huurder en de IHA website wij aanbevelen.
Ontdek deze accommodatie
#10429 Natuurstenen Huis Bohan
5/5 -  Heerlijk

In een woestijn omgeving hebben we een prachtig paar dagen.

We gegrild met onder andere de pizza oven, lezen en spreken. Het huis is charmant en zeer schoon en gastvrij.

We hebben ook een zeer mooie rit op de Monte Fossa delle Felci.


We zullen het vernieuwen van de ervaring!

Sofia K.
Eigenaar
02/08/2017
Duizend dank u voor uw kritiek op mijn huis. Het is waar het uitzicht ü altijd heerlijk om calaredel zon soptattoot toen het eiland Lipari is Tinge van Red
Ontdek deze accommodatie
#34350 Huis Lingua
4.5/5 -  Magnifiek

We hebben twee weken hier in mei 2017 doorgebracht. Erg leuk contact met de verhuurder.

Het huis ligt heerlijk in de Andalusische bergen, zeer nette en zeer goed uitgerust. Internet TV, muzieksysteem, Wi-Fi, wasmachine, vaatwasser, prive zwembadje, drie terrassen, twee badkamers, beveiligde parkeerplaats. We hebben we voelde me erg comfortabel en een fantastische vakantie.

In de nabijheid van het gebouw zijn er een aantal zeer goede restaurants en pensions in verschillende prijsklassen. Zelfs de één of andere eenvoudige en goedkope beach bar ("Chiringuito") verrast met culinaire hoogstandjes.

De zee is te bereiken in ongeveer 15 minuten met de auto. In de omgeving zijn er vele grote plaatsen om te bezoeken: Ronda, Casares, Marbella, Gibraltar, Tarifa en -een beetje verder - Sevilla. Al met al perfect voor vakantiegangers op zoek naar rust.

Het huis is perfect voor ontspanning asielzoekers. De attributen zijn er tal van prachtige natuur. Voor winkelen of strand moet u ongeveer 15 minuten met de auto. Er zijn enkele goede en uitstekende restaurants nog dichter bij. Een auto is een must!

Kijk naar het huis met zwembadKijk naar het huis met zwembad © dirkpahlsmeier @CC
Zeezicht vanaf het terras richtingZeezicht vanaf het terras richting © dirkpahlsmeier @CC
Faciliteiten omvatten ook een goed onderhouden gas GrillFaciliteiten omvatten ook een goed onderhouden gas Grill © dirkpahlsmeier @CC
Gerald B.
Eigenaar
02/08/2017
Hallo Dirk

Dank u voor uw mooie commentaar op onze vakantie u! Misschien een keer belangstelling te huur in Zukfunft?

Liefde groet, Gerald & Ang
élique
Ontdek deze accommodatie
#37948 Andalusisch Huis Casares
5/5 -  Heel redelijk

Wij hielden van de locatie, het appartement was briljant, centrale en naast de zee, mooi!

We kijken uit naar terug te keren!

Restaurants waar heerlijke gerechten proeven kan worden gevonden.Restaurants waar heerlijke gerechten proeven kan worden gevonden. © eulalia @CC
Ramona C.
Eigenaar
01/08/2017
Thanks Eulalia uw mening is zeer succesvol. Tossa de Mar is een charmant stadje, ik denk echt dat die weer terug naar Tossa vakantie is gekomen, het is gewoon een kwestie van proberen.
Ontdek deze accommodatie
#26103 Appartement Tossa de Mar
4.5/5 -  Heel geschikt

Geweldige vakantie met Ade en Didier. Erg verwend zijn. ADE ons voorbereid voor de goede kleine gerechten zeer goed koken. echt een stukje paradijs.

Wij houden een zeer goed geheugen.

Geweldige vakantie met Ade en Didier. Erg verwend zijn. ADE ons voorbereid voor de goede kleine gerechten zeer goed koken. echt een kleine coGeweldige vakantie met Ade en Didier. Erg verwend zijn. ADE ons voorbereid voor de goede kleine gerechten zeer goed koken. echt een kleine co © GUADELOUPE @CC
Ontdek deze accommodatie
#70823 Origineel Huis Le Gosier
4.5/5 - Klasse

Fina en Miguel zijn speciale mensen: ze verwelkomde ons prachtig en we voelden ons meteen thuis! De woning ligt dicht bij de zee en winkels zijn bij uw vingertoppen. We hadden plezier fotograferen met fietsen voorstellen van Fina en we genoten van enkele mooie wandelingen langs de kust van Vinaroz.

Ga daar, u zult er geen spijt!

Ontdek deze accommodatie
#28681 Villa Vinaròs

De bungalow is klein en erg luidruchtig.
Comfort is precair.
De eigenaar is een beetje discreet.
Ga je weg.

Ontdek deze accommodatie
#5688 Bungalow Cayenne
5/5 - Opmerkelijk

Een charmante huis zeer praktische en zeer rustig. Een warm welkom, zeer vriendelijke mensen.

Wij zijn gesmede mooie souvenir op het overdekte terras.

We allemaal graag en zijn klaar om terug te komen.

Ontdek deze accommodatie
#35776 Huis Stotzheim
5/5 -  Keurig

Zeer mooie studio, ruime en erg leuk. Nice terras ook. Eigenaren zijn zeer vriendelijk en serieus. In een woord een MUST!

Ontdek deze accommodatie
#74185 Studio De Panne
4/5 - Grandioos

Een geweldige verblijf in een mooi appartement met grote hoeveelheden waarin onze familie doen die het niet wordt gevoeld was krap.

Een paar minuten van het strand en het centrum parkeren in de oprit heeft ons goede diensten bewezen. We deden alles een voet zonder zorgen te maken over de parking die lijkt niet gemakkelijk Saint Raphael.
De eigenaar is een mooie dame die ons een uitstekende ontvangst geboekt.

Ik adviseer hoogst dit appartement.

Little Creek tot een kwart van een uur heeft moeite naar het appartement. (Port Santa Lucia)Little Creek tot een kwart van een uur heeft moeite naar het appartement. (Port Santa Lucia) © LaureM03 @CC
Ontdek deze accommodatie
#27260 Appartement Saint Raphaël
4/5 - Subliem

Ideaal voor een verblijf in deze prachtige omgeving, rust, authenticiteit, huis, eenvoudig toegang tot Brussel, Waterloo, Pairi Daiza..., en tussen twee uitgangen het bos 50 m.

We houden een grote herinnering aan ons verblijf en blijf in contact met onze zo vriendelijke gastheren.

Ontdek deze accommodatie
#25510 Oude Schuur Kasteelbrakel
4.5/5 - Sensationeel

Het is simpel, alles is er! Dit chalet is toepasselijk genaamde, voelt goed.

De eigenaar is opmerkelijk zowel door zijn opvang door zijn welwillendheid.

Bovendien, zal hij kent zijn gebied en zeer goed advies.

Ontdek boek te delen.

Bertrand B.
Eigenaar
01/08/2017
Sabine bedankt voor deze zo aardig reactie en binnenkort hoop ik tot ziens in onze mooie berg hoog in de Alpen!
Ontdek deze accommodatie
#50735 Bergchalet La Bâtie Neuve
4/5 -  Heel goed

Goed onderhouden, schoon en netjes appartement. Het terras is groot en biedt een prachtig uitzicht op de zee. De keuken is compleet uitgerust en schoon.

Televisie heeft Duitse en internationale kanalen. Draadloze LAN werkt op hoge snelheid.

Hij heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het appartement is gelegen op een paar minuten lopen naar het strand, winkels, handel, banken, Autoverhuur, supermarkt, restaurants en entertainment centra.

Voor ons was het een aangenaam verblijf!

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4.5/5 - Sensationeel

Uitstekend appartement dat overeenkomt met de foto's. Het is zeer goed gelegen en dicht bij alles. Het strand van Ribeira D'Ilhas is gewoon vooruit. We genoten van het zien qu'Ericeira is niet alleen een gebied van strand en surfen, maar een dorp ontwikkeld en vol leven. Carla de eigenaar ontving ons heel goed, ze bij ons gecommuniceerd de bezienswaardigheden te bezoeken en ze vertelde ons waar waren alle voorzieningen. Ze was altijd beschikbaar. We hebben ook genoten van de aandacht van Carla, die ons een taart, koffie en thee kaken van onze aankomst heeft verlaten als we laat aankwamen. Dank je wel!

Carla F.
Eigenaar
30/07/2017
Blij dat je het leuk vond, het was voor mij een eer u te hebben ontvangen. Mijn doel is om de verwachtingen van mijn gasten te overtreffen. Mijn beloning is om je te zien vakanties en weekends onvergetelijke weekend in deze bela vila. Bedankt en tot de volgende!.
Ontdek deze accommodatie
#44269 Appartement Ericeira
5/5 -  Heel goed

Een mooie woonkamer, het appartement is perfect, beter dan het lijkt op de site van een kleine vakantiewoning advertenties.
Het is een oase van rust dicht bij de vele stranden, schoonmaakkosten ooit op vakantie, de eigenaars van een enkele beschikbaarheid en het is zeer sympathiek tegenover een mooie familie bij elkaar voor u te vinden!

De woning heeft een nieuw zwembad met douches.

De zon schijnt tot zonsondergang en voor degenen die daar zin in heeft, hometrainers, roeien, voetbalveld, spelletjes voor kinderen, maar nog steeds zonder verwarring en lawaai, het maximale respect van de stilte 14u tot 16u.

I highly recommend it !!!

dromerige zonsondergangdromerige zonsondergang © DarioR @CC
Zwembad nachtsZwembad nachts © DarioR @CC
Elio R.
Eigenaar
30/07/2017
Dank u voor uw geweldige beoordeling, het was een genoegen om u te hosten in de hoop rivedrvi in ​​de toekomst als we je te begroeten.
Ontdek deze accommodatie
#49172 Appartement Peschici
4.5/5 - Excellent

Het appartement is op de 1e verdieping en het is zeer schoon en goed uitgerust. We vonden moderne meubels en keuken apparatuur: oven, kookplaat, gereedschap en keukengerei zijn gloednieuw.
We sliepen in het grote bed in de kamer goed. De functionele badkamer. Eigenaren hebben zelfs gedacht aan kleine details zoals zakken voor gasten om te gaan winkelen handig.
De eigenaren zijn erg leuk en luisteren naar al onze vragen. Dit appartement kant woonkamer op de hoofdstraat en de zijkamer kijkt uit op is een klein plein aan de voet van de kerk een waar stukje paradijs. Er is een klein rustig restaurant vooraan, wakker geschud door de geur van croissants tot de kleine supermarkt heb je echt het gevoel op vakantie.
We verbleven met onze twee kinderen van 5 jaar en onze nieuwste aanwinst tot 20 maanden (Poaceae). De droom! Het strand aan het eind van de straat op 200 meter! Het strand van fijn zand met palmbomen en een mediterrane temperatuur water is mooi. Naar beneden gingen we er door de typische kleine straatjes met deze gevels van kleuren. De dorpsoudsten zijn buiten zitten op stoelen te bespreken en we hadden het recht om te "Holà" tijdens ons bezoek... het is de Spaanse, de echte!
We verhuisden gemakkelijk te voet in de stad, alles is gemakkelijk te bereiken. De winkel van Mercadona is goedkoop en biedt een heleboel keuzes. Donderdag wij profiteerde van de markt in de open lucht met zijn kraampjes met koopjes. We waren toen christenen en Mauros vakantie: zeer indrukwekkend om te zien alle deze stad ook betrokken, kostuums en Toon waardig van motion picture film, een echte viering van de overwinning! (bandas, optochten, kostuums, geweren, vuurwerk, boten...)
Het was moeilijk om te vertrekken...

Plaats geconfronteerd met kamerPlaats geconfronteerd met kamer © RomainR @CC
Strand van VillajoyosaStrand van Villajoyosa © RomainR @CC
In het hart van de oude stadIn het hart van de oude stad © RomainR @CC
Sculptuur in zand christenen en mauros Sculptuur in zand christenen en mauros © RomainR @CC
Mass. Mass. © RomainR @CC
Ontdek deze accommodatie
#63272 Appartement Villajoyosa
5/5 - Subliem

Roselyne is super vriendelijk, soort en glimlachen: van harte!

We hadden een prachtige en onvergetelijke, week tussen wandelen, mooie wandelingen, prachtige stranden en internationale festivals, allemaal met een zeer mooi weer!
HET huis is ruim en zeer goed gelegen die direct kijkt uit over de Zee (zonder) Vakantiewoning huis is goed uitgeruste, eenvoudige en aangenaam om te leven.

We raden dit hoekje van het paradijs!

Yanis

Ontbijt bij het geluid van de golven van de ochtend... Delish!  Ontbijt bij het geluid van de golven van de ochtend... Delish! © Yanis @CC
VIP-lounge!VIP-lounge! © Yanis @CC
Koninklijke Tuin! Koninklijke Tuin! © Yanis @CC
Binic Paradijseiland! Binic Paradijseiland! © Yanis @CC
Ontdek deze accommodatie
#15666 Traditionele Woning Binic
4.5/5 - Grandioos

The first week of two weeks in these villas. Our desired period was not available unless spread over one week per house, against a nice discount from the owner. As this was a matter of a few meters and 30 minutes shifting luggage, this was no issue at all!
House is located between Rhodos city (25 minutes) and Lindos (30 minutes) so is perfect for logistics (also Airport is some 25 minutes).
Very comfortable Villa with all you need. Airco in every room, nicely equipped kitchen, nice outdoor terrace with table and fixed BBQ and a very very nice pool with shower.
The welcome of the owner was very nice, and after showing all, handing out some advices for the area (and water and beer in the fridge :-)) we could enjoy all the privacy needed although the owner lived next door.
If we would visit Rhodos a second time, we would contact owners for sure on availability of one of the villas. Highly enjoyable and highly recommended.

Ontdek deze accommodatie
#19663 Villa Afantou
5/5 - Bewonderenswaardig

We verbleven in het appartement Valeria een week en het is echt comfortabel en geweldig om de stad te bezoeken en gaan winkelen op de Capo markt.
Het appartement is gezellig, volledig uitgerust, hoewel we niet veel koken, want de locatie is zeer dicht bij de vele plaatsen om te eten en zeer goedkoop.
Valeria dank u voor uw vriendelijkheid en hulp op elk gewenst moment :-)
... We zullen zeker naar het voorjaar :-)

Valeria Maria Paola S.
Eigenaar
28/07/2017
Dank je lieve Roberto hopen u binnenkort een warm onthaal.

Valeria
Ontdek deze accommodatie
#12045 Appartement Palermo
4.5/5 -  Magnifiek

Beste mensen, die de bovenste verdieping van de villa in beslag nemen, maar ze zijn bijna nooit aanwezig. We namen het appartement met eigen entree op de begane grond. We waren geschokt door de stilte van de plaats, met geen verkeer, blootgesteld aan de zon de hele dag en met een 180 graden uitzicht zal u ademloos direct aan het meer van Lugano. Het appartement heeft een grote moderne keuken, die uitkijkt op de tuin, zodat we konden ontspannen en ook dineren. In de omgeving is er genoeg om te bezoeken, en veel leuke restaurants op het meer, raden wij u aan de reis met de auto te maken, de enige manier om de omgeving en de nabijgelegen steden te genieten.

Anna B.
Eigenaar
28/07/2017
Dankzij Andrea is altijd leuk om de waardering te hebben, proberen we geven en krijgen wat we kunnen voor een goed verblijf en daarmee voor rust en sereniteit van de reiziger.

Anna
Ontdek deze accommodatie
#73711 Villa Valsolda
5/5 - Onvergetelijk

Het huis, de plaats en de eigenaren waren spectaculair!

We weten dat het eiland magisch is, maar dit huis niet kan worden samengevat best wat Ibiza betekent voor ons. Het heeft alles wat u nodig hebt om te besteden sommige feestdagen zijn.

Kom en probeer het die u zult er geen spijt.

Fede, Svenja, Mila

Ontdek deze accommodatie
#29620 Plattelandshuis Sant Miquel de Balasant
5/5 - Bewonderenswaardig

We verbleven in dit huis tijdens de paasvakantie en dan terug voor een weekend in juli.
Het huis en de 'zeer ruim en schoon.
De buitenruimte biedt een 360 graden uitzicht over de heuvels met een uniek landschap. We gebruikten de oven uit te pizza, het tuinhuisje met een prachtig uitzicht, een groot grasveld te maken, met ruimte om te spelen met de bal en zonnebaden. Na te hebben vastgesteld goede weer beide keren, we aten lucht altijd open want naast het prieel, is er ook de buitenkant tafel met stoelen en paraplu.
In juli, vonden we het zwembad in perfecte staat en we gebruikten het met zo'n plezier.
De kinderen waren blij om een ​​kat zonder afstoten bleek zodra iemand beschikbaar om huisdier hem was.
Tijdens werden de Pascha lammeren geboren, en het was erg leuk om ze te vinden groeide in juli, het is een deel van de attracties van het platteland, evenals het einde van de dag door te kijken naar een prachtige sterrenhemel.
De plaats is gezellig en de eigenaren zijn erg aardig.
Het is toch een zeer haalbare oplossing voor iedereen die op zoek naar een ontspannen vakantie.

gazongazon © ospite @CC
BinnenplaatsBinnenplaats © ospite @CC
prieelprieel © ospite @CC
Ontdek deze accommodatie
#16568 Plattelandshuis Neviano De' Rossi
4.5/5 - Sensationeel

Gelegen op 15 minuten van het strand en de winkels, is het huis rustig op een breed veld, beplant met olijf bomen met een prachtig uitzicht op de zee en Corsica.

De eigenaar is gastvrij. Echter de toegang tot het huis dat wordt gedaan via een smal pad, kronkelende en steile: Cadillac refrein!

Ontdek deze accommodatie
#34943 Toscaans Huis Bibbona
5/5 - Subliem

Erg mooi appartement! Het is goed gelegen. en het rustige strand.
Het appartement biedt een zeer groot zwembad en parking bedekt.
Vonden we zeer comfortabele bedden en het appartement is volledig uitgerust: niet over niets in de keuken... wat meer?
Overeenkomstig de aankondiging plaatsen en vriendelijke gastvrouw.
Kortom: alles voor een verblijf zonder problemen.

Ontdek deze accommodatie
#36236 Appartement Arue
5/5 -  Heerlijk

Dit keer hebben we twee dezelfde appartementen van dezelfde eigenaar.
Beide zijn uitstekend. Het balkon heeft u direct uitzicht op het strand. Je hebt zwembaden met ligstoelen om te zonnebaden. Ze zijn comfortabel, mooie en hebben alles wat noodzakelijk is voor het koken. Het complex is door winkels, supermarkt naast de deur en ook restaurants en winkelcentra.
Het strand ligt recht tegenover de plant.

We een zeer goed gevoel en we zijn blij dat er naar op zoek.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
4/5 -  Super

We hadden een heerlijk verblijf!

Het huisje is zeer goed aangelegd, niets ontbreekt. De plaats is zeer rustig dus zeer ontspannend.
Het bos is gelegen aan de achterzijde van de cottage en dus ideaal gelegen voor de wandelingen.

Het enige nadeel... de 3 dagen zijn te snel voorbij...

Maminou en Papitou veranderen niet! Alles is perfect! Aanbevelen! We komen zo snel mogelijk terug.

Ontdek deze accommodatie
#70586 Chalet Hockai
4.5/5 - Subliem

Ich habe nichts als begeisterte Kritiken für Antonio und seine B & B. Erstens ist das Haus einfach schön. Die Zimmer sind geräumig (inklusive Bad!) Und Antonio setzte sogar ein Zustellbett ein, da es 3 von uns gab. Das Frühstück war reichhaltig und lecker - frische, regionale Spezialitäten, die nach unseren Zeitvorgaben zur Verfügung gestellt wurden.

Jetzt zu Antonio ... Antonio ist so ein freundlicher, großzügiger, enthusiastischer und fabelhafter Mann. Als wir ankamen, fühlte er uns sehr willkommen und war bemüht, einige regoinale Spezialitäten mit uns zu teilen. Er fuhr dann fort, eine Menge seiner Zeit zu erklären, die Geschichte und die Region zu uns zu erklären, einschließlich viele Empfehlungen für wandernde Spuren.

Antonio hat alles getan, um uns bequem zu machen (zB: ein Kleiderpferd, um unsere nasse Kleidung zu trocknen, eine Waschmaschine, sogar eine Geburtstagsüberraschung für meinen Geburtstag !!!). Er war auch so freundlich, als wir auf einem Wanderweg verloren und ihn um Rat berufen hatten. Er texte uns später, um sicherzustellen, dass wir in Ordnung waren und bot uns eine Dusche und ein Bett zum Schlafen, als wir endlich zurückkamen, obwohl wir schon ausgecheckt hatten und sein Haus war für diesen Abend voll ausgebucht!

Ich kann wirklich nicht genug von Antonio und seinem Gästehaus sprechen. Ein so wunderbarer Mann, ein wunderschönes Haus und eine spektakuläre Region. Wenn Sie nach Portugal fahren, halten Sie bitte bei Casa da Moreia - es war ehrlich ein absurdes Highlight unserer Reise! Vielen Dank Antonio !!!!!

GelukkigGelukkig © NATACHA @CC
Ontdek deze accommodatie
#74468 Traditionele Woning Sabugueiro
4/5 -  Heel goed

Dat dit huis het voordeel van de stad, in Papeete, en de rust van de "campagne", is het een waar genoegen.
Met zijn grote capaciteit vind ik zeer redelijke prijs.

Ontdek deze accommodatie
#26317 Villa Papeete
5/5 -  Heerlijk

Een kleine, maar zeer functionele en goed aangelegd, huisje dicht bij Bédoin (10 minuten lopen als je langzaam loopt), een aangename tuin, een rustig, charmant, beschikbaar en zeer discreet eigenaren tegelijk... wat meer? Een verblijf van drie weken, die ging gewoon een beetje te snel.

Ontdek deze accommodatie
#34155 Appartement Bédoin
4/5 - Onvergetelijk

Zeer schoon, comfortabel en mooi, met alles wat u nodig hebt. Het terras is groot en met een prachtig uitzicht over de zee.

Er is een parkeerplaats naast het appartement. Dit appartement ligt dicht bij het strand en alle noodzakelijke diensten. Het Internet is snel!

De supermarkt is slechts een paar minuten lopen. Daarnaast is er een bakkerij huis waar we brood en broodjes kochten elke ochtend, alles was geweldig.

We zochten rust en stilte, dicht bij het strand en natuurlijk, we vonden het.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
4.5/5 -  Zonder weerga

Een uitzicht was adembenemend, vakantie gesust door het komen en gaan van boten, een strand en een pier badend in een turquoise water 28/29 graden alleen voor jou, Ziehier de betoverende met ons verblijf.

Stone maakte ons zijn liefde voor zijn hoek van die paradys delen.

Een tip voor een bezoek, een goede taverne, hij zal gelukkig zijn om het juiste plan en de juiste adressen te communiceren.

Zeer mooie plek voor een familievakantie.

We waren er drie, erg ongemakkelijk. De accommodatie is goed voor 6 personen of 2 paren met 2 jonge kinderen.

Host charmante, discreet en volledige aandacht zodat u een aangenaam verblijf!

Ontdek deze accommodatie
#8974 Maisonette Porto Cheli
5/5 -  Prima

Het is gelegen in de 9 th en hoogste verdieping van het complex. Daarvoor zijn reden, met uitzicht op het strand, het terras, prachtig. Één stap, is het strand, de bar - strand, kleedkamers, diensten, ligstoelen en parasols.

Het appartement is heel schoon, comfortabel, vriendelijke, heldere en volledige. Het zwembad is erg rustig, met uitzicht op het strand en de zee.

Aan weerszijden van de hoofdingang van het complex zijn er winkels, supermarkt, restaurants, Bank, kappers, auto en fiets verhuur.

Ons daar zeer goed, zowel binnen als buiten het appartement.

Wij raden het aan iedereen.

Ontdek deze accommodatie
#54410 Studio Morro Jable
5/5 - Onvergetelijk

Wij verhuren dit appartement voor een paar jaar nu en gastvrijheid van Véronique en Leon, alsmede elke kleine familie is nog steeds warm.
Geweldige locatie en goed ingerichte appartement.

Faciliteiten te voeren, kijk tegenoverliggende Mont Blanc, zeer schoon volgens de aankondiging.

Het enige wat ik betreur, plicht overlaten aan elk uiteinde van de vakantie...

Ontdek deze accommodatie
#4214 Appartement Flumet
5/5 - Schitterend

We verbleven twee weken in dit geweldige huisje en we prachtige herinneringen zullen hebben.

De eigenaar van Solange was zeer aandachtig naar onze goede worden en het was een genoegen om een punch ti of een vers sap in haar tuin delen met haar van tijd tot tijd te kunnen.

Zeer rustige omgeving met zelfs het dagelijkse bezoek van de kleine kolibries. Ik zou sterk aanbevelen deze verhuur, en we zullen niet nalaten om terug te keren.

Ontdek deze accommodatie
#9238 Villa Le François
3.5/5 - Matig

Alles als geadverteerd en Mitja is erg vriendelijk als hij vertelde ons waar g en gaf ons verschillende brochures met toeristische informatie, huis was bereid zoals geadverteerd met alles zoals beschreven in ad!

Ik miste wifi, dus moest ik met mijn Duitse telefoon/mitja aangeboden aan ons een soort externe wifi zender voor extra betaling online zijn, maar ik het weigerde.

Rakovci is mooi zeer vrij klein dorp! het was echt goed dan bijna naast de deur is mooi en goed restaurant IDILA, populaire restaurant in gebied dat er meer dan 40 jaar!
Ik zou aanraden dat huis voor iemand die graag heel plaats en aan familie! aan zee ligt op ongeveer 15 minuten rijden! grote shopping markten - lidl, kaufland,... liggen op ongeveer 10 minuten rijden van het huis, maar kleine markt is in dorp baderna slechts 2km afstand... of in sveti lovrec ook ongeveer 5 minuten rijden!

Ontdek deze accommodatie
#49983 Natuurstenen Huis Rakovci
4.5/5 -  Heel geschikt

Wat mooi dorpje, een prachtige stad en een zeer comfortabel appartement.

Wij zijn van mening dat de eigenaren zeker probeer hebben te denken voor ons comfort ons verblijf om perfect te maken.

Het zandstrand is groot en het water van de zee is transparant, als ik ooit had gezien.

De kleine kerkplein is zeer typisch en zeer aangenaam. De Placeta bar is geweldig.

Kortom, ik had een zeer goed verblijf daar beneden en ik beveel dit appartement!

Ontbijt met champagne in ons appartementOntbijt met champagne in ons appartement © JuliaRiveiro @CC
Ontdek deze accommodatie
#63272 Appartement Villajoyosa
4.5/5 - Opmerkelijk

Mooie en comfortabele inrichting,prachtig aangelegde terrassen met als leuk extraatje een hottub with a view..Wij vonden het erg fijn dat er een hor in het slaapkamer raam zit zodat je de hele nacht de frisse berglucht kan opsnuiven. Met het ruime aanbod van (zeer goede) boeken en DVD's hoef je je ook bij slecht weer niet te vervelen.Alles is heel goed onderhouden en met smaak bij elkaar gezocht.De gastheer is super sympathiek en respecteert absoluut je privacy maar is ook steeds paraat indien nodig.De woning is zeer makkelijk bereikbaar en ligt niet afgelegen,dus ideaal voor mensen die ook graag s'avonds uit eten gaan.Wij hebben hier een fijne vakantie gehad en ook onze 2 honden waren heel welkom,wat zeker ook een pluspunt is!

Ontdek deze accommodatie
#15080 Natuurstenen Huis Castelvittorio
4/5 - Subliem

Appartement in een kleine stad in de Italiaanse provincie Caltanissetta in het midden van alles. Goed onderhouden appartement met alle comfort. Eigenaren super aardig. Ik beveel het en zal zitten weerom welhaast

Prachtige kamer, badkamer vlekkeloos. Geurende bladenPrachtige kamer, badkamer vlekkeloos. Geurende bladen © PecchiniR @CC
Adembenemend uitzicht. Bars en restaurants gelegen vlakbij.Adembenemend uitzicht. Bars en restaurants gelegen vlakbij. © PecchiniR @CC
Ontdek deze accommodatie
#49195 Appartement Montedoro
5/5 - Fantastisch

We zijn net terug van een fantastisch verblijf in Villa Julima. De villa was prachtig, echt goed uitgeruste en zeer ruim. Het SandyBlue team waren altijd bij de hand als we iets nodig hadden. Ik kan aanbevelen deze villa, het was onze beste vakantie jarenlang!

Cheers aan een geweldige vakantie!Cheers aan een geweldige vakantie! © AnnM @CC
Ontdek deze accommodatie
#36827 Villa Almancil
5/5 -  Heel redelijk

Het huis is ondergedompeld in het bos, vrede en rust en stilte bewind, Giovanna is een zachte en discrete host, kunt u gebruikmaken van de keuken en dineren bij kaarslicht buiten... het meer is zeer dichtbij, je bent kan gemakkelijk gaan elke dag en 's avonds de heuvels zijn vers en lekker

Ontdek deze accommodatie
#76434 Oud Hoofdgebouw van een Boerderij Zone
4.5/5 - Perfect

Deze villa heeft alles wat die u mogelijk nodig hebt en de locatie is ideaal! We hielden gaan twee keer per dag op de stranden en we hielden in luie ochtend zonnebaden! hosts zijn zeer discreet, vriendelijke en warme mensen! Ik hou van Grieken!

Ontdek deze accommodatie
#54136 Villa Agios Nikitas
5/5 -  Magnifiek

We moeten blijven op het gebied van 15 minuten van het centrum van Marrakech douar. in 15 duizend vierkante meter van geluk 2 zwembaden tennisveld petanque, pingpong, pool, tafelvoetbal, een bar met allerlei echt geweldig drank.
Marokkaanse en Franse gerechten bereid door Paschalis Chief, aan de kleine zorg van de kant van die vrouw Nadia, leuk tabel cocktail huis aperitief bij het zwembad echt goed merci alot aan het alle team van het gebied van de Marrakech Douar.
Zie je!

Aperitief buffetAperitief buffet © nadiastrass @CC
Aperitief op het dak met een prachtig uitzicht op 360 °Aperitief op het dak met een prachtig uitzicht op 360 ° © nadiastrass @CC
'S middags barbecue'S middags barbecue © nadiastrass @CC
Ontspan bij het zwembadOntspan bij het zwembad © nadiastrass @CC
Een prachtige omgevingEen prachtige omgeving © nadiastrass @CC
Ontdek deze accommodatie
#53951 Villa Marrakesh
5/5 -  Prima

Ideaal voor ontspannende wandelingen in de natuur. Ook handig als uitvalsbasis voor een bezoek aan de kunststeden van Toscane en Umbrië.
Gezellig, warm, persoonlijk en smaakvol ingericht. Rustieke en toch elegant en comfortabel op hetzelfde moment.
Absoluut een aanrader!
Marco

Ontdek deze accommodatie
#6159 Natuurstenen Huis Sansepolcro
5/5 - Opmerkelijk

Het is schoon, ruim, mooi, comfortabel en uitgerust. Het heeft een terras met uitzicht op de zee, barbecue, tuinmeubilair en terras meubilair. Parkeren bij de deur van het appartement. De resort-wifi, werkt op hoge snelheid. Een paar minuten lopen, is het strand, supermarkten, winkels en restaurants.
We vond het zo leuk, we komen terug veilig.

Ontdek deze accommodatie
#37402 Appartement Costa Calma
5/5 -  Super

We verbleven in deze prachtige villa en ik moet zeggen, we hadden een geweldige tijd, we zaten te eten in de tuin en we zouden gaan naar de supermarkt een paar minuten lopen van het hotel.
Zonnebaden op de ligstoelen met bergen rondom goede ervaring.
Aan te bevelen, willen wij om terug te keren in de winter genieten van dit landschap met sneeuw

Mooie partijMooie partij © FlavioM @CC
Ontdek deze accommodatie
#5227 Appartement Predazzo
5/5 -  Heel redelijk

We waren met mijn vrouw, ditmaal laat de kinderen aan de grootouders, zodat wij kunnen het doen van een beetje tijd in nauw contact met de natuur.
Wij zijn zeer betrokken bij het werk dat we nodig een goede nachtrust hebben, wakker gevoel wanneer we wilden de vogels. Geloof me dat er niet meer mooi ding om te staan en kijk naar de sterren in de tuin buiten de deur van het appartement, drink het allemaal is tot de slaap u doet niet komen en gaan op het bed.
We kozen voor de Mas del heap omdat hij geeft ons deze kansen voor ons die wonen in steden ondenkbaar zijn.
Voor een drankje in drie minuten waren we op het stadsplein, een toevluchtsoord voor diegenen die streven naar vrede.
Volgende keer gaan we met onze familie.

Hier is een glimp van de tuinHier is een glimp van de tuin © FlavioM @CC
De prachtige maan gezien vanaf de buitenste tabel waar we aten!De prachtige maan gezien vanaf de buitenste tabel waar we aten! © FlavioM @CC
Ontdek deze accommodatie
#5227 Appartement Predazzo
5/5 -  Heel goed

Perfect adres! Prachtig uitzicht adembenemend op Orient Bay, bekijkt de hele Saint Barthelemy eilanden bijvoorbeeld. Alles wordt gedaan door de eigenaar en zijn team dat de vakantie een prachtige herinnering is... Ik zal terug

Geniet van een drankje aan de bar in het zwembadGeniet van een drankje aan de bar in het zwembad © NellyR @CC
Grote :)Grote :) © NellyR @CC
Ontdek deze accommodatie
#19830 Villa Orient Bay
5/5 -  Prima

De Riad is echt mooi. Een echte wow-factor wanneer kom je. Het is echt goed ontworpen en heeft een "feel good" karakter. We hadden een kamer met een balkon dat geweldig was. We vond het zo leuk verbleven we een nacht langer in een andere kamer maar dat was ook leuk. Opmerking... Kamers zijn ruim. Ze hadden een aanbieding voor massage die een grote waarde voor uw geld was. Personeel is echt vriendelijk en probeert te begrijpen en spreken Engels. We echt waardering voor de inspanning.

Ontdek deze accommodatie
#5909 Riad (typisch huis in Marokko) Essaouira
4/5 - Bewonderenswaardig

We hebben genoten van deze accommodatie, we waren met 8 personen van middelbare leeftijd. Goed onderhouden en alles was aanwezig. Lekker in de tuin gezeten. Er was wel een groot verschil tussen de slaapkamers (1 slaapkamer met stapelbed is piepklein, hier kunnen wel 2 volw in slapen trouwens). Voor ons was dat verder geen probleem maar hier moet zou men misschien wel rekening mee moeten houden bij het boeken als men voor een langere tijd gaat . Vriendelijke gastvrouw, was heel gastvrij en meedenkend. Winkels goed bereikbaar, leuke uitstapjes/fietsen mogelijk. Mooi huis voor de prijs

Ontdek deze accommodatie
#22385 Natuurstenen Huis Breskens
4/5 - Excellent

Uitstekende eigenschap, perfecte grootte voor één of twee families, goed kitted uit met prachtig uitzicht en 2 min rijden naar de stad van Russell. Mooi weer bedoeld kregen we te genieten van de winterzon in het dek en de kinderen bracht het grootste deel van de tijd naar beneden op het strand (zeer kind vriendelijk).

We de vis gevangen en groezelig geleend voor het diner... een grondig plezierig week weg. Dank u Barry

Ontdek deze accommodatie
#7728 Huis Tapeka
4.5/5 -  Formidabel

Prijs/kwaliteitsverhouding is goed. 15 minuten van het stadscentrum, watertje op volmaakt te verlaten van de auto en een beetje lopen. De kamer is schoon en super vriendelijke gastheren. Ontbijt onder de bomen, het is goed.

Ontdek deze accommodatie
#159 Origineel Huis Saint Raphaël
4.5/5 - Excellent

De Souleiade is een perfecte huisje voor een familiefeest: Onthaalcapaciteit maakt het mogelijk om een groot gezin ter plaatse verhogen.

De kamers zijn comfortabel en de site is zeer rustig. Alles is geïnstalleerd om te voldoen aan de grote en kleine.
Een grote gazebo om te eten in de schaduw, schommels, zwembad, Tafeltennis en jeu de boules voor leuke hoek!

Speciale vermelding op de belangrijkste keukenapparatuur die is zeer compleet, servies, huishoudelijk robots via gebruiksvoorwerpen.

Het personeel is vriendelijk en professioneel. De ingrediënten voor een geslaagd verblijf!

Ontdek deze accommodatie
#27006 Villa Bollène
5/5 - Fantastisch

Sfeer vol mooi huis .Vriendelijke gastvrouw en zeer behulpzaam. Mooie omgeving .
Gezellige tuin .In het huis is alles aanwezig.
Helaas ivm gezondheid moesten wij een week eerder vertrekken
Bedankt Mevr Wagner voor de goede zorgen

Ontdek deze accommodatie
#62311 Huis Bennwihr