VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De nieuwste beoordelingen van eigenaren

Maria
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2018
Het huis naast het strand waar u kunt genieten van het warme water van de zee, een gebied naast het strand waar u een aantal caaminhada's kunt laten genieten van goede momenten van ontspanning. U kunt een bezoek brengen aan de historische monumenten van de stad Machico-Moeder kerk, kapel van de Lord of Miracles, Solar do Ribeirinho en Fort van St. John de Doper. Onze uitstekende gastromonia van goede kwaliteit, altijd verse vis. Fijne vakantie in Machico.
Maria
Ga op vakantie bij Maria
Christiane
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2018
IHA stelt me in staat om direct contact te hebben met mijn vakantiegangers. De link is vastgesteld vanaf de eerste vragen, het stelt beide partijen in staat om hun gedachten te maken. Bovendien kan ik de regels bepalen zonder gedwongen te worden door een tussenpersoon die zich niets aan geeft van de relatie met de vakantiegangers.
Christiane
Ga op vakantie bij Christiane
Emmanuelle
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds September 2008
Aanwezig op de IHA site voor meerdere jaren, waardeer ik de mogelijkheid om rechtstreeks te wisselen met vakantiegangers, hetzij per e-mail of per telefoon. IHA brengt geen commissie in rekening voor transacties en er zijn geen verborgen kosten voor de eigenaar of de vakantiegangers. Ik kan ook de betalingen van vakantiegangers beheren zonder te hoeven wachten tot hun eerste dag van aankomst te betalen. Bedankt IHA!
Emmanuelle
Ga op vakantie bij Emmanuelle
E.F.H.
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2013
Hallo, De website is zeer betrouwbaar en gemakkelijk voor zowel de eigenaar als de huurder. Met dank voor het gemaks gebruik
E.F.H.
Ga op vakantie bij E.F.H.
The kind LANDLORD
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2008
IHA is een zeer goede ondersteuning voor onze villa verhuur. Precies en eerlijk. Snelle antwoorden op onze vragen. Ga alsjeblieft door.
De vriendelijke huisbaas in Zanzibar Matemwe Kigomani voor Villa Privé Huis.
The kind LANDLORD
Ga op vakantie bij The kind LANDLORD
Bolje s.p.
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2008
Ik gebruik Iha website al meer dan 10 jaar en heb veel gasten doorheen. Direct contact met de gasten is belangrijk om hen alle nodige informatie over onze appartementen en alle andere kwesties die ze zouden moeten weten alvorens te beslissen waar hun vakantie door te brengen te geven.
Bolje s.p.
Ga op vakantie bij Bolje s.p.
Bartomeu
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2009
Al vele jaren heb ik mijn vakantie verhuur appartement op de IHA Portal geplaatst, met een zeer bevredigend resultaat, zowel voor mezelf als voor de gasten. Vanaf het eerste moment is het contact direct, zonder commissies te moeten betalen, voor een van beide partijen. Dit is zeer welkom omdat er weinig platforms zijn die geen beheerskosten in rekening brengen, zowel voor de gast als de eigenaar. Hartelijk dank, IHA.
Bartomeu
Ga op vakantie bij Bartomeu
Frank
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2010
Delta chalets is al vele jaren de geautoriseerde Duitse partner van het Spaanse VVV-bestuur voor de regio van Zuid-Catalonië (Ebro Delta) en gebruikt IHA zeer succesvol. IHA is een aantrekkelijk, klantvriendelijk en vooral zuinig B2C Portaal waarin we onze privé vakantiehuizen aanbieden (HOLIDAYCHECK 1ste plaats aan de Costa Dorada) in de resorts van Riumar, Eucaliptus-Playa, L'Ampolla en Miami Platja tot 30% goedkoper dan reisbureaus rechtstreeks van de eigenaar.
Frank
Ga op vakantie bij Frank
Joaquim Manuel
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2009
Ik ben bij IHA sinds 2012, ik ben erg blij met de klanten die ik in de loop der jaren heb ontvangen, ik zal zeker doorgaan met de IHA. Dank u
Joaquim Manuel Silva
Joaquim Manuel
Ga op vakantie bij Joaquim Manuel
Claude
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2009
IHA stuurt mij al meerdere jaren huuraanvragen zonder tussenpersoon en zonder Commissie. De directe verbinding met de huurders is een zeer belangrijk voordeel. Ik beveel IHA aan al mijn vrienden
Claude
Ga op vakantie bij Claude
Paul
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds September 2009
De IHA site is zeer goed gedaan, duidelijk en zeer intuïtief.
De advertenties zijn goed gemarkeerd.
Ik beveel het ten zeerste aan
Paul
Ga op vakantie bij Paul
Duncan
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds September 2007
De kwaliteit van de IHA-website is fantastisch! Met alle boekings portals die Commissie nemen, is het zo veel leuker om rechtstreeks met gasten om te gaan, zodat gasten de beste deal & vakantie-ervaring krijgen. Deze site filtert geen gasten verzoek!! Sommige keren gast worden geholpen met de lage geprijsde Gapes, ga naar fantastische omliggende gebieden (Game Lodges, duiken met haaien, bungeejumpen, trein reizen, Golfbaan ervaringen etc) en hebben gewoon de beste tijd ooit, het verkennen van de Greater Cape Town. Dealing direct heeft en altijd zal zijn, de meest voordelige & Best Value manier om te gaan voor reizigers. Bel & spreken!!
Duncan
Ga op vakantie bij Duncan
Mariapaola
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds November 2006
IHA is een geweldige site voor Lodge verhuur en mensen afkomstig uit de hele wereld. We hadden verschillende gasten die uit Australië, Frankrijk, de VS kwamen en die onze accommodatie warm en gastvrij vonden.
Mariapaola
Ga op vakantie bij Mariapaola
Maria
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Oktober 2007
Dit en mijn mening van de IHA website ik vond de eerste keer dat ik het zag, ik heb me aangemeld 10 jaar geleden heb ik ofwel voelde me goed en ik beveel het aan andere mensen. Maria
Maria
Ga op vakantie bij Maria
Ramona
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2016
De boekings portal van IHA is een van de weinige die blijven waar reizigers kunnen nog steeds rechtstreeks contact met ons op, de eigenaren, zonder tussenpersonen, zonder commissies. Ik vind het leuk omdat de loop der jaren IHA heeft gehouden dat ' discrete ' touch. Het is een interessant portaal waar u zien in verschillende landen fantastisch.
Hartelijk dank IHA.
Montse
Ramona
Ga op vakantie bij Ramona
Publiceer uw advertentie