VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De nieuwste beoordelingen van eigenaren

The kind LANDLORD
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2008
IHA is een zeer goede ondersteuning voor onze villa verhuur. Precies en eerlijk. Snelle antwoorden op onze vragen. Ga alsjeblieft door.
De vriendelijke huisbaas in Zanzibar Matemwe Kigomani voor Villa Privé Huis.
The kind LANDLORD
Ga op vakantie bij The kind LANDLORD
Bolje s.p.
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2008
Ik gebruik Iha website al meer dan 10 jaar en heb veel gasten doorheen. Direct contact met de gasten is belangrijk om hen alle nodige informatie over onze appartementen en alle andere kwesties die ze zouden moeten weten alvorens te beslissen waar hun vakantie door te brengen te geven.
Bolje s.p.
Ga op vakantie bij Bolje s.p.
Bartomeu
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2009
Al vele jaren heb ik mijn vakantie verhuur appartement op de IHA Portal geplaatst, met een zeer bevredigend resultaat, zowel voor mezelf als voor de gasten. Vanaf het eerste moment is het contact direct, zonder commissies te moeten betalen, voor een van beide partijen. Dit is zeer welkom omdat er weinig platforms zijn die geen beheerskosten in rekening brengen, zowel voor de gast als de eigenaar. Hartelijk dank, IHA.
Bartomeu
Ga op vakantie bij Bartomeu
Frank
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2010
Delta chalets is al vele jaren de geautoriseerde Duitse partner van het Spaanse VVV-bestuur voor de regio van Zuid-Catalonië (Ebro Delta) en gebruikt IHA zeer succesvol. IHA is een aantrekkelijk, klantvriendelijk en vooral zuinig B2C Portaal waarin we onze privé vakantiehuizen aanbieden (HOLIDAYCHECK 1ste plaats aan de Costa Dorada) in de resorts van Riumar, Eucaliptus-Playa, L'Ampolla en Miami Platja tot 30% goedkoper dan reisbureaus rechtstreeks van de eigenaar.
Frank
Ga op vakantie bij Frank
Joaquim Manuel
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2009
Ik ben bij IHA sinds 2012, ik ben erg blij met de klanten die ik in de loop der jaren heb ontvangen, ik zal zeker doorgaan met de IHA. Dank u
Joaquim Manuel Silva
Joaquim Manuel
Ga op vakantie bij Joaquim Manuel
Claude
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2009
IHA stuurt mij al meerdere jaren huuraanvragen zonder tussenpersoon en zonder Commissie. De directe verbinding met de huurders is een zeer belangrijk voordeel. Ik beveel IHA aan al mijn vrienden
Claude
Ga op vakantie bij Claude
Paul
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds September 2009
De IHA site is zeer goed gedaan, duidelijk en zeer intuïtief.
De advertenties zijn goed gemarkeerd.
Ik beveel het ten zeerste aan
Paul
Ga op vakantie bij Paul
Duncan
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds September 2007
De kwaliteit van de IHA-website is fantastisch! Met alle boekings portals die Commissie nemen, is het zo veel leuker om rechtstreeks met gasten om te gaan, zodat gasten de beste deal & vakantie-ervaring krijgen. Deze site filtert geen gasten verzoek!! Sommige keren gast worden geholpen met de lage geprijsde Gapes, ga naar fantastische omliggende gebieden (Game Lodges, duiken met haaien, bungeejumpen, trein reizen, Golfbaan ervaringen etc) en hebben gewoon de beste tijd ooit, het verkennen van de Greater Cape Town. Dealing direct heeft en altijd zal zijn, de meest voordelige & Best Value manier om te gaan voor reizigers. Bel & spreken!!
Duncan
Ga op vakantie bij Duncan
Mariapaola
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds November 2006
IHA is een geweldige site voor Lodge verhuur en mensen afkomstig uit de hele wereld. We hadden verschillende gasten die uit Australië, Frankrijk, de VS kwamen en die onze accommodatie warm en gastvrij vonden.
Mariapaola
Ga op vakantie bij Mariapaola
Maria
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Oktober 2007
Dit en mijn mening van de IHA website ik vond de eerste keer dat ik het zag, ik heb me aangemeld 10 jaar geleden heb ik ofwel voelde me goed en ik beveel het aan andere mensen. Maria
Maria
Ga op vakantie bij Maria
Ramona
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2016
De boekings portal van IHA is een van de weinige die blijven waar reizigers kunnen nog steeds rechtstreeks contact met ons op, de eigenaren, zonder tussenpersonen, zonder commissies. Ik vind het leuk omdat de loop der jaren IHA heeft gehouden dat ' discrete ' touch. Het is een interessant portaal waar u zien in verschillende landen fantastisch.
Hartelijk dank IHA.
Montse
Ramona
Ga op vakantie bij Ramona
Mª Dolores
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2018
Ik hou van werken met IHA omdat het u toestaat om rechtstreeks te communiceren met potentiële huurders en om hun aanwezigheid te bevestigen is er geen kosten of provisie voor een van ons. Het is perfect.
Mª Dolores
Ga op vakantie bij Mª Dolores
Nicola
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2007
Ik gebruik IHA voor vele jaren en ik vond het altijd goed. IHA is een efficiënt, eenvoudig en vooral economisch eerlijk B2C Portaal.
Nicola
Ga op vakantie bij Nicola
Maria
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2012
Wij hebben onze accommodatie in Romanyà de la Selva (Costa Brava) gepubliceerd in IHA sinds 2012 en we vinden het leuk omdat we rechtstreeks contact met klanten en zonder extra kosten voor hen. We hebben nooit problemen gehad met het portaal of de klanten die zijn gekomen.
Maria
Ga op vakantie bij Maria
Peter N.
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2008
Ik vind dat mijn vakantiehuis Casita Canaria in Lanzarote een grotere internationale clientèle bereikt dan op andere vakantie portals. Ook kunnen klanten direct in contact komen met mij zonder te betalen vooraan en ze zijn niet in rekening gebracht een service charge, hetzij uit IHA bij het maken van een reservering
Peter N.
Ga op vakantie bij Peter N.
Publiceer uw advertentie