VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De nieuwste beoordelingen van eigenaren

Mª Dolores
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2018
Ik hou van werken met IHA omdat het u toestaat om rechtstreeks te communiceren met potentiële huurders en om hun aanwezigheid te bevestigen is er geen kosten of provisie voor een van ons. Het is perfect.
Mª Dolores
Ga op vakantie bij Mª Dolores
Nicola
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2007
Ik gebruik IHA voor vele jaren en ik vond het altijd goed. IHA is een efficiënt, eenvoudig en vooral economisch eerlijk B2C Portaal.
Nicola
Ga op vakantie bij Nicola
Maria
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2012
Wij hebben onze accommodatie in Romanyà de la Selva (Costa Brava) gepubliceerd in IHA sinds 2012 en we vinden het leuk omdat we rechtstreeks contact met klanten en zonder extra kosten voor hen. We hebben nooit problemen gehad met het portaal of de klanten die zijn gekomen.
Maria
Ga op vakantie bij Maria
Peter N.
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2008
Ik vind dat mijn vakantiehuis Casita Canaria in Lanzarote een grotere internationale clientèle bereikt dan op andere vakantie portals. Ook kunnen klanten direct in contact komen met mij zonder te betalen vooraan en ze zijn niet in rekening gebracht een service charge, hetzij uit IHA bij het maken van een reservering
Peter N.
Ga op vakantie bij Peter N.
Christine-Marc
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2007
Ik ben ingeschreven in IHA voor ongeveer 10 jaar en ik heb nog nooit een probleem gehad, of met de huurders of met het beheer van mijn pagina, alles is eenvoudig, direct en efficiënt... het contact is direct met de huurders en dit is zeer merkbaar... Ik ben er, ik blijf daar!
Christine-Marc
Ga op vakantie bij Christine-Marc
Céline
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2010
Bedankt IHA voor deelname aan de promotie van mijn Guesthouse. De presentatie van de advertentie is zeer aangepast en de kwaliteit van de transcriptie van de Foto's is uitstekend.
Céline
Ga op vakantie bij Céline
Georges
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds November 2015
IHA vakantie advertenties kan ik om mijn huisje van de Estroit in de wereld met vele foto's voor mijn toekomst gasten die
kunt contact opnemen met mij en chat live. Bravo en dank aan IHA.
Georges
Ga op vakantie bij Georges
Véronique
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2008
Het is verscheidene jaren dat wij gasten welkom bij La Petite Madeleine via IHA.
En we like it omdat door de jaren heen IHA gehouden heeft deze 'discrete touch'.
Vanaf het begin van de gasten onderzoek tot het einde van hun verblijf laat IHA ons direct communiceren. Geen tussenpersonen, geen Commissie, enz...
Vandaag, is dit uiterst zeldzaam. En we willen het graag dat, een echte direct contact met onze gasten!
Véronique
Ga op vakantie bij Véronique
Catherine
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2011
Eigenaar-verhuurder op IHA vakantie advertenties sinds mei 2008
IHA klanten zijn direct contact met ons, de eigenaars, zonder tussenpersonen. Voor de klant (toeristische), zowel voor de eigenaar, is de economie door middel van IHA belangrijk omdat geen percentage wordt geheven op het bedrag van de huur.
IHA toelaat de publicatie van professionele kwaliteit foto's, kunt de kalender u gemakkelijk zien de verschillende prijzen in de verschillende stadia van het lage-midden-hoog seizoen.
Eenvoudig en transparant, IHA is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel.
Catherine
Ga op vakantie bij Catherine
Véronique
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds April 2007
Jarenlang op IHA waardeer ik de directe link met klanten. Geen tussenpersoon, geen Commissie, die steeds zeldzamer.
vieren op opwaarts.
Véronique
Ga op vakantie bij Véronique
Andre
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2008
Ik waardeer IHA voor de gelegenheid om te communiceren rechtstreeks met huurders, deze rechtstreekse uitwisseling versterkt het vertrouwen van de vakantiegangers voor mijn hosting, het is zeer positief.
Andre
Ga op vakantie bij Andre
Guy
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2008
Voor een super prijs kunt u huren een flirterig huis in 15 minuten rijden van het historische centrum van Sevilla als IHA is een site die ptopietaires en huurders verbindt.
In tegenstelling tot de meeste sites is het niet van de Commissie inzake het door de huurder betaalde bedrag. De prijs is lager. Aarzel niet om contact met mij.
Guy
Ga op vakantie bij Guy
Birgitta
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds November 2012
IHA ik veronderstel omdat op mij verstrekken voor mijn Casa Vermelha individueel en met veel foto's te presenteren en ik houden het huren van de volledige beheer in handen. Dientengevolge, gasten met een interesse hebben de kans om contact met mij direct. Bedankt leuk om IHA.
Birgitta
Ga op vakantie bij Birgitta
Pierre
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2009
Ik ben op de site van IHA voor meerdere jaren en ik ben erg blij. Inderdaad, zodra de verhuur via de toepassing van de site IHA ontvangen, alles gaat heel gemakkelijk e-mail tussen de huurder en de eigenaar zonder tussenkomst van de GES, in tegenstelling tot andere sites waar u kunt communiceren met de huurder alleen door hun intermediair. Geen prijs te hoog met IHA, omdat er geen kosten toegevoegd door deze tussenpersonen! De eigenaar en de huurder zijn winnaars. Dank u, IHA!
Florence en steen
Pierre
Ga op vakantie bij Pierre
Josep
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Mei 2008
IHA reserves portaal is van de weinige die nog steeds waar klanten kunnen rechtstreeks contact opnemen met ons, de eigenaars, zonder tussenpersonen die komen voor het verzamelen van 20% van het totale reserverings bedrag verschuldigd. De klant (toeristische), voor zowel de eigenaar, boek via IHA opslaan is meer dan aanzienlijk.
IHA toelaat de publicatie van foto's van kwaliteit, de kalender kunt u gemakkelijk zien de verschillende prijzen in verschillende stadia van laag-medium - hoogseizoen. De prijzen die zijn gepubliceerd door de eigenaars hebben niet vallen. Worden aangemoedigd om te proberen...
Josep
Ga op vakantie bij Josep
Publiceer uw advertentie