VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De nieuwste beoordelingen van eigenaren

Vincent
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2008
IHA is een zeer goede site die verhuurder en huurder, allemaal in een goede sfeer verbindt. Hartelijk dank, IHA
Vincent
Ga op vakantie bij Vincent
Eric
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds April 2007
Minder dan 30 euro per dag en per persoon voor de huur van een oude maar volledig gerenoveerde boerderij gelegen in een prachtige plek in de buurt van een typisch Provençaals dorpsplein welke televisie drama's als Navarro neergeschoten waren of de leraar!
Dit alles is mogelijk dankzij de IHA Portal! Bekijk de foto's, geniet u aan de sfeer en het besteden van bijzondere momenten met vrienden en familie in deze regio van overvloed waar er beroemde wijngaarden, ruïnes van de oude, kleine, mooie dorpen, Provençaalse markten...
Eric
Ga op vakantie bij Eric
Agostino
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Oktober 2009
Met de hulp van IHA ook dit jaar weer kon ik mijn reserveringen van mijn woning kosteloos weken opvullen.
Agostino
Ga op vakantie bij Agostino
Agnès
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2011
Hallo
Kies uw aankondiging van vakantie op iha invoegen
Site niet verrassend, zonder extra kosten voor vakantiegangers en de eigenaar. Site met mooie design, met een goede nationale en internationale zichtbaarheid: welke ons toestaat te bieden vakantie in offbeat reizigers naar landen die grenzen aan de France (hun schoolvakanties zijn in verschillende periodes van vakantie Frans). We bewust op de website van iha veel meer potentiële vakantiegangers. Aarzel niet om uw persoonlijke website op de site van iha zichtbaarheid geven
Agnès
Ga op vakantie bij Agnès
Fernando-V
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2009
Het appartement verhuur portail is goed
Voorgaande jaren werd 80% gehuurd via IHA.
I RECOMMEND IT.
Fernando-V
Ga op vakantie bij Fernando-V
Bea
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2014
Ik ben ingeschreven op iha.fr voor meerdere jaren. Ik heb vele bedenkingen met IHA. Ik vind het gemak en de feel van de site. Het contact is direct met vakantiegangers.
Bea
Ga op vakantie bij Bea
Muriel
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2012
Lang verbonden met IHA, kijk ik uit naar het gebruiksgemak van deze site voor verhuur. Dit kan ik om echte relaties met mijn cliënten, onafhankelijk van elkaar. Mijn cliënten voelen goed en komen ze terug om me te zien zelfs als ik woon aan het einde van de wereld. Ik denk ook dat ze waarderen de vriendelijkheid van de Polynesiërs en de rust van dit kleine eiland van Moorea, waar dagelijks leven altijd licht en eenvoudig leeft. Bedankt IHA voor om ter beschikking van de kleine vakantie verhuur, als het mijne, ook krachtig.
Muriel
Ga op vakantie bij Muriel
Nicole
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2007
IHA een site waarnaar als eigenaar, ik ben trouw voor jaren. Een overzichtelijke presentatie, de mogelijkheid om een volledige tekst en foto's invoegen.
Ik ben geregistreerd op IHA jarenlang en deze site geeft mij veel clients. Vakantiegangers die deze site bezoeken en vervolgens worden huurders zijn klanten die momenteel geen probleem, respectvolle van het geleasde eigendom, charmante en zeer vaak worden vaste klanten.
Ze laat het me weten dank aan hen en hun vrienden, familie, collega's en naar IHA verlengt de tekenreeks van mijn potentiële klanten...
Nicole
Ga op vakantie bij Nicole
Dominique
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Maart 2015
Alles is eenvoudig met IHA. Mijn gasten zijn beleefd en respectvol van het appartement. Communiceren met hen, door direct mail of telefoon is zeer eenvoudig. Mijn gasten hier waarderen de nabijheid van het hotel om te genieten van een drankje in de zonsondergang en duik in het mooie zwembad. IHA is echt een geweldige site.
Dominique
Ga op vakantie bij Dominique
Philippe
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2011
Afwerking van het racket georganiseerd door AirBnB, Abritel en andere consorten maffia waardoor ons rechtstreeks communiceren met vakantiegangers!
Contact door IHA, vinden onze gasten onze verhuur tegen hun reële waarde omdat er geen kosten toegevoegd door deze tussenpersonen alleen geïnteresseerd in hun winst.
De beurzen zijn gemakkelijk en hoffelijk; door GES vinden we het genoegen van het huren onze woning;
Iedereen wint en onze gasten komen graag terug op ons (Gran Canaria) eiland waar de zon het hele jaar schijnt
Hartelijk dank, IHA, houden zo!
Philippe
Ga op vakantie bij Philippe
Licia
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2013
Met IHA ik echt genoten. De gasten kwamen door IHA waren altijd erg beleefd. Als ze nodig iets speciaals voor hen, wisten ze hoe mooi vragen. De gasten kwamen via IHA zijn allemaal terug. Ieder jaar krijg ik een nieuwe host die belooft om terug te keren in de toekomst. Misschien omdat Orosei met haar strand een mooi dorp is en, misschien, omdat mijn huis comfortabel is.
Licia
Ga op vakantie bij Licia
Marko
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2013
Op IHA, hosts kunnen gemakkelijk adverteren hun bezit van de huur en de website verbindt hen rechtstreeks met vakantiegangers. Deze manier, het is eenvoudiger en flexibeler voor zowel de host als de vakantieganger en omdat er geen kosten verbonden zijn, het is ook goedkoper.
Marko
Ga op vakantie bij Marko
Bill
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2011
IHA kunt rechtstreeks contact tussen de host en eigenaar zonder extra kosten.
Het is een goed idee en hield van het door de eigenaars en de vakantiegangers!, ik moet zeggen het is een grote en gunstige positief beleid!! Kom naar VILLAVASSO LEFKADA groeten aan alle
Bill
Ga op vakantie bij Bill
Pierre
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2007
Een site die toelaat om direct onze verhuur aanbieden aan onze toekomstige klanten, ontmoeten voor hun aankomst, en verzekeren hen van de huur die ze al hebben gedroomd.
Elk jaar IHA, brengt mij verblijven voor vakantiegangers die waarderen en genieten van de rust, de zoetheid van het leven en prachtig uitzicht op zee.
IHA laat ons toe om te zien op een zeer eerlijke prijs en biedt een gratis service voor vakantiegangers.
De informatie op de leden kunnen we beter geschikt voor onze gasten.
de contacten worden vergemakkelijkt.
Dank u, IHA.
Pierre
Pierre
Ga op vakantie bij Pierre
Marie-laure
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Mei 2009
Een site die het mogelijk maakt om te beschrijven onze verhuur aan mijn toekomstige gasten, vergezeld door een groot aantal foto's, geruststellen en volledige beschrijving van het onroerend goed te huur.
Met vrienden of familie bieden Marie-Laure en Joel u Ontdek onze cottages en prachtige momenten in onze uitzonderlijke verhuur, wooneenheden voorzien om te ontvangen van de baby's in de natuur en rust waar u tot de ontdekking van onze uitzonderlijke omgeving, doorbrengen historische monumenten, sites en recreatie van nabijheid en onze boerderij Corrèze.
Dank u, IHA.
Marie-laure
Ga op vakantie bij Marie-laure
Publiceer uw advertentie