VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

De nieuwste beoordelingen van eigenaren

Joëlle
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2009
Een site die niet vragen, noch de Commissie verhuur en voor u, vakantiegangers, geen application of verhuur kosten! Het is zeldzaam tegenwoordig!
De foto's zijn gepubliceerd met een uitstekende weergave, promoties zijn zeer zichtbaar, de antwoorden op uw vragen zijn snel. Berichten zijn veilig, kalenders zijn betrouwbaar en de publicatie wordt gemaakt op de wereld.
Ik bezit verhuurbedrijf op het portaal IHA sinds 2009, het is al negen jaar zonder enig probleem en met geluk.
Vakantie vrienden u kunt huren bij Joëlle en geef uw mening over uw ervaring...
Joëlle
Ga op vakantie bij Joëlle
Christine
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Mei 2014
IHA begeleidt ons in onze eerste stappen in deze prachtige business, kleine camping sierlijke, typisch voor 20-stacaravans voorzien van privé vaste barbecue. Het profiel van onze klanten komt overeen met deze kleine tuin zonder een auto (parkings gelegen buiten). Regelmatig rustig IHA adviezen, konden we maken deze plek een paradijs, veilig maar niet te vergeten de momenten van de vakantie en bruikbaarheid.
Dank u.
Christus
Christine
Ga op vakantie bij Christine
Paul
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2015
Een site die toelaat om direct onze verhuur aanbieden aan onze toekomstige klanten, ontmoeten voor hun aankomst, en hen te verzekeren van het vinden van de huur niet ze al hebben gedroomd.
Elk jaar IHA, brengt mij verblijven voor vakantiegangers die waarderen en genieten van de rust, de zoetheid van het leven en prachtig uitzicht op zee.
IHA laat ons toe om te zien op een zeer eerlijke prijs en biedt een gratis service aan vakantiegangers.
De informatie op de leden kunnen we beter geschikt voor onze gasten.
de contacten zijn faciliteiten.
Dank u, IHA.
PAUL
Paul
Ga op vakantie bij Paul
Carlos
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2014
De nabijheid en contact met gasten gebruiksgemak zijn de belangrijkste aspecten van de site IHA.COM.
Een verzoek om informatie is onmiddellijk gereageerd, met elk detail die wij van belang achten. Er is geen weg en alles goed wordt verduidelijkt. Een uitzonderlijke site en niet duur. Mijn ervaring in het werken met verschillende sites, ik zou graag een zeer positieve beoordeling van IHA.COM.
Carlos
Ga op vakantie bij Carlos
Rosa
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2012
Ik heb mijn advertentie, aantrekkelijk, mooi, nauwkeurig en in het Frans, Duits en Engels.
Ik heb geprobeerd verschillende advertentie websites met inbegrip van IHA die bracht me dat veel sommige hosts maar alle enthousiaste, zonder uitzondering.
Echter sites ik kreeg zeker zoals Airbnb en anderen om de eenvoudige reden dat ze niet details (naam, adres, enz.) en het verbod van de producten ieder rechtstreeks contact met de host geven. Hierdoor ben ik zeer ingenomen in de beste omstandigheden.
Rosa
Ga op vakantie bij Rosa
Marilena
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds November 2007
IHA is een prachtige site rechtstreeks van eigenaars aan klanten, iedereen kan redden de andere Airbnb, Homeaway Agentschap vergoedingen, enzovoort.
met IHA, ik kreeg grote reserveringen, en ik hoop te krijgen meer.
Kom mijn huis in Varenna Comomeer bezoeken. Dank u.
Ciao, Marilena
Marilena
Ga op vakantie bij Marilena
Guylaine
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds April 2008
Een site die toelaat om direct onze verhuur aanbieden aan onze toekomstige klanten, ontmoeten voor hun aankomst, en hen te verzekeren van het vinden van de huur niet ze al hebben gedroomd.
Elk jaar IHA, brengt mij verblijven voor vakantiegangers die waarderen en genieten van de rust, de zoetheid van het leven en prachtig uitzicht op zee.
IHA laat ons toe om te zien op een zeer eerlijke prijs en biedt een gratis service aan vakantiegangers.
De informatie op de leden kunnen we beter geschikt voor onze gasten.
de contacten zijn faciliteiten.
Hartelijk dank, IHA
Guylaine
Ga op vakantie bij Guylaine
La Campagne Saint Lazare
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2009
Te cool de IHA website! speciaal voor de internationale boekingen en groepen.
Dank u voor uw vaardigheden en de follow up
La Campagne St Lazare in Forcalquier.
La Campagne Saint Lazare
Ga op vakantie bij La Campagne Saint Lazare
Bernard
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2007
Ik huur een huisje jarenlang op de IHA website dat ik bevalt, zowel voor zijn eenvoud en gebruiksgemak, en aan de andere kant, omdat het toelaat om direct contact met mensen die geïnteresseerd zijn in het verblijf. Vandaag toegestaan veel seizoensgebonden verhuur sites niet deze contactpersoon en meer toebrengen hen een Commissie voor elke dienst, die aanzienlijk het bedrag van de huur verhoogt.
Ik beveel IHA aan alle nieuwe huurders.
Bernard
Ga op vakantie bij Bernard
Lala
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Mei 2010
Mijn instelling heeft gekozen voor IHA vakantie sinds 2010, dit is een site heel praktisch, voor ons eigenaren en voor toeristen. Het is een zeer actieve site, die een hoop ook helpt voor het optimaliseren van uw advertenties. Alles gaat goed in de omgang met klanten. Dank u, IHA.
Lala
Ga op vakantie bij Lala
Arion
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Mei 2007
Ik heb mijn eigen site, mooi, nauwkeurig en in het Frans, Duits en Engels, maar er zijn weinig die vallen op het.
Ik heb geprobeerd de verschillende sites van advertentie met inbegrip van IHA die veruit is degene die me de meeste hosts, allemaal enthousiast, zonder uitzondering bracht.
Ik heb echter afstand gedaan van definitief sites zoals Airbnb en anderen om de eenvoudige reden dat ze geen informatie (naam, host-adres, etc geven) en verbieden van de producten ieder rechtstreeks contact met de host. Dit staat me te mogen verwelkomen in de beste omstandigheden.
Arion
Ga op vakantie bij Arion
Lidio
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Mei 2014
IHA staat een direct contact tussen hosts en eigenaar at geen extra kosten.
Het is een goede, durf ik zeggen, grote en gunstige positief beleid.
Lidio
Ga op vakantie bij Lidio
Barbara
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds April 2014
Dankzij IHA vakantie was ik in staat om in contact met mensen die terecht niet wilt gebruik sites waar ze een percentage om te huren en dan betalen meer toevoegen.
Rechtstreeks contact kunt u opslaan en je direct in het appartement dat u wilt huren. Kunt u rechtstreeks aan de eigenaar en wij weten best gasten die willen blijven in ons huis. Tot nu toe al goede ervaringen. De abonnementsprijs is eerlijk. Wij hopen dat het zo blijven!
Dankzij IHA vakantie
Barbara
Ga op vakantie bij Barbara
Giorgio
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds November 2009
IHA is de beste website voor eigenaar die zou willen verhuren hun huizen.
Zeer eenvoudig te vinden gasten en zeer gemakkelijk te communiceren rechtstreeks.
Als u op zoek bent om uw vakantie in Sardinië, vergeet niet om Ogliastra gebied dat is de beste op het eiland bezoeken en bieden u zee en de bergen in slechts 30 minuten.
Giorgio
Ga op vakantie bij Giorgio
Nelson
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juli 2012
De website van IHA is zeer goed.
Alle gasten die ik in mijn Villa Gonçalo gekregen heb geweest onberispelijke.
Ik beveel deze site zowel eigenaren dan voor de gasten.

Vieren op opwaarts indien mogelijk, altijd blijven om uw site te verbeteren.

Heel erg bedankt voor alles.
Nelson
Ga op vakantie bij Nelson
Publiceer uw advertentie