VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

Eigenaarshandvest

U bent eigenaar van een kwaliteits onroerend goed dat is bedoeld voor vakantieverhuur.

Als lid van IHA Holiday Ads, verplicht u zich de volgende punten te respecteren:

Geef exacte informatie

U verbindt zich aan het geheel van informatie dat u verstrekt op de vakantieverhuurportal van IHA Holiday Ads. Het vervalsen of weglaten van uw persoonlijke gegevens, met name tijdens de registratie, is niet toegestaan.

Geef een objectieve en precieze beschrijving.

U verbindt zich aan de echtheid, de conformiteit, de karakteristieken en de staat van de woning die u aanbiedt voor verhuur. Met de talrijke beschrijvende criteria die u ter beschikking staan, kunt u uw huuraanbod op een duidelijke, precieze en gedetailleerde manier presenteren aan de vakantiegangers.

Als verhuurder bent u wettelijk aansprakelijk voor de nauwkeurigheid van de gepubliceerde informatie aan uw huurders en huurleden van IHA Holiday Ads.

Toon foto's van uw vakantiehuis.

U verplicht zich, indien mogelijk, minimaal 1 foto van uw vakantiewoning te tonen. IHA Holiday Ads biedt u de mogelijkheid uw advertentie te verfraaien met talrijke foto's met hun titels die bijdragen aan de beschrijving en eveneens aan de referentie bij de zoekmachines. Bij bepaalde publicatieformules kunt u bovendien een fotogalerij en een video toevoegen aan uw advertentie.

Update online uw beschikbaarheidsplanning

Als u voor deze gratis functionaliteit heeft gekozen, verplicht u zich regelmatig uw beschikbaarheidsplanning bij te werken. Zo zult u ook niet onnodig gecontacteerd worden door potentiele huurders en uw advertentie zal een betere plaats innemen in de resultaten van de zoekmachines die de voorkeur geven aan pagina's die regelmatig worden bijgewerkt.

Houd de in uw advertentie gepubliceerde informatie up-to-date.

U verbindt zich aan het voldoende regelmatig bijwerken van de informatie die zichtbaar is op de website. Uw ledenpagina geef toegang tot de gegevens van uw advertentie zoals: personalia, beschrijving, foto's, tarieven, huurvoorwaarden, themaverblijven, etc...

Om u te bedanken, profiteert u, bij iedere update van uw advertentie, van een hogere rangschikking (plaats die uw advertentie inneemt op de verschillende lijsten van zoekresultaten uitgevoerd door vakantiegangers) en deze zal systematisch worden herlezen door de zoekmotoren

Formuleer een beoordeling "na de huur".

U dient een beoordeling te formuleren over uw huurder en zijn verblijf in uw woning. Dit formulier vindt u op uw ledenpagina in de rubriek « Privilege Club». Dit is noodzakelijk om de kennisbank te verrijken die HA Holiday Ads beschikbaar stelt, het is ook een dienst die u uzelf verleent door de huurleden en toekomstige onderhandelingspartners te informeren.

Zie ook :
Bent u eigenaar ?
Publiceer uw advertentie
Ontvang het beste van onze website per email
Schrijf in op onze newsletter