VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

Wie zijn wij?

IHA Holiday Ads is een portal voor online verspreiding en promotie van aanbiedingen voor vakantievehuur. Het is onze roeping vakantiegangers direct in contact te brengen met eigenaren die hun seizoensaccommodatie willen verhuren.

Onze strategie: een ontwikkeling om het zoeken naar te huren onroerend goed en het in contact brengen met de eigenaren, te vergemakkelijken
De rijke beschrijvingen van de huuraanbiedingen en de functionele ergonomie die aan de gebruikers worden aangeboden, zijn de vruchten van een zakelijke, kwalitatieven en nauwkeurige werkwijze.

Ons doel: het publicatiemedium zijn voor vakantiegangers en eigenaren die op zoek zijn naar een gezellige ontmoetingsplaats, en het aanmoedigen van het tot stand brengen van vertrouwensrelaties.

Onze intentie: grenzen en afstanden laten verdwijnen door aanbod van en vraag naar vakantiewoningen dichter bij elkaar te brengen.

«Een gemeenschap van tevreden vakantiegangers en overladen eigenaren tot stand brengen»

IHA wordt geleid door een internationaal team met gevarieerde profielen (toerisme, kwaliteitscontrole, personeelszaken, journalisme, communicatie...)

Bent u eigenaar ?
Publiceer uw advertentie
Zoekt u een vakantiewoning ?
Word vakantiegangerlid
Ontvang het beste van onze website per email
Schrijf in op onze newsletter