VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

Vakantiegangers

Welkom bij IHA Holiday Ads, de portal voor tevreden vakantiegangers en overladen eigenaren!

Wij publiceren op Internet aanbiedingen van vakantiewoningen, die direct door de eigenaren up-to-date worden gehouden. Wij zijn geen makelaarskantoor.

IHA Holiday Ads is een gratis service voor vakantiegangers.

Wij brengen vakantiegangers GRATIS in relatie met de eigenaren. Om per email contact op te nemen met een eigenaar gebruikt u eenvoudigweg het daarvoor bestemde formulier dat u kunt vinden in zijn advertentie, ofwel u maakt gebruik van de gegevens die de eigenaar heeft opgegeven.

IHA Holiday Ads is een beveiligde service:

De op de website gepresenteerde woningen hebben een gedetailleerde omschrijving en zijn vergezeld van vele foto's en in somige gevallen een video. Deze informatie heeft tot doel om uw zoektocht te vereenvoudigen en u te helpen bij het maken van een keuze. We gaan er van uit dat relaties «tussen leden» gemakkelijker tot stand komen in een vertrouwelijke sfeer!

Waarom vakantiegangerlid worden?

Om contact op te kunnen nemen met een eigenaar dient u lid te zijn; d.w.z. uw naam, adres, email en land van herkomst hebben opgegeven. U kunt ook aanvullende informatie geven (facultatief) over uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) waardoor het gemakkelijker wordt contact op te nemen. Wanneer u per email contact opneemt met de eigenaar, kan deze uw profiel raadplegen.

Geef uw beoordeling bij terugkomst van uw vakantie!

Deel uw beoordeling over uw verblijf mee aan ander leden van IHA Holiday Ads: een daarvoor bestemd formulier vindt u op uw ledenpagina. Neem een moment de tijd om het in te vullen... zo kunt u eraan bijdragen dat alle leden geïnformeerd worden.

Zie ook :
Zoekt u een vakantiewoning ?
Word vakantiegangerlid
Ontvang het beste van onze website per email
Schrijf in op onze newsletter
Marko
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Januari 2013
IHA, gasten kunnen gemakkelijk adverteren dat hun verhuringen en de website hen rechtstreeks verbinding met vakantiegangers. Op deze manier, het is eenvoudiger en flexibeler voor de host, maar ook de vakantieganger en omdat er geen kosten zijn, het is ook minder duur.
Marko
Ga op vakantie bij Marko
Bill
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Juni 2011
IHA kunt rechtstreeks contact tussen de host en eigenaar zonder extra kosten.
Het is een goed idee en hield van het door de eigenaars en de vakantiegangers!, ik moet zeggen het is een grote en gunstige positief beleid!! Kom naar VILLAVASSO LEFKADA groeten aan alle
Bill
Ga op vakantie bij Bill
Jon
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Februari 2009
IHA is goede waarde voor uw geld en het is een directe portaal naar ons. We kunnen communiceren rechtstreeks met de klant, zodra zij hebben ons gecontacteerd en alle vragen voor hen beantwoorden. Het biedt speciale aanbiedingen en last-minute opties voor onze mooie schuren. Wij ook bevalt want het brengt ons vragen van Europa. In tegenstelling tot sommige andere sites het is makkelijk te gebruiken en niet over ingewikkeld en rekent de gast niet elke Commissie.
Jon
Ga op vakantie bij Jon
Harry
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds December 2012
IHA, een site die perfect is voor mij om een nauw en direct contact met mijn (potentiële) bezoekers.
Geen moeilijke communicatie via de site, maar ik kan onmiddellijk reageren direct op verzoeken en vragen van vakantiegangers.
IHA is mijn nummer 1 site!

Harry
Harry
Ga op vakantie bij Harry
Pierre
Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds Augustus 2007
Een site die toelaat om direct onze verhuur aanbieden aan onze toekomstige klanten, ontmoeten voor hun aankomst, en verzekeren hen van de huur die ze al hebben gedroomd.
Elk jaar IHA, brengt mij verblijven voor vakantiegangers die waarderen en genieten van de rust, de zoetheid van het leven en prachtig uitzicht op zee.
IHA laat ons toe om te zien op een zeer eerlijke prijs en biedt een gratis service voor vakantiegangers.
De informatie op de leden kunnen we beter geschikt voor onze gasten.
de contacten worden vergemakkelijkt.
Dank u, IHA.
Stone
Pierre
Ga op vakantie bij Pierre