VAKANTIEHUIS tussen particulieren Tijd voor vakantie
IHA Vakantiehuis
531390

Het vakantiegangershandvest

Om contact op te kunnen nemen met een eigenaar dient u lid te zijn; d.w.z. uw naam, adres, email en land van herkomst hebben opgegeven. U kunt ook aanvullende informatie geven (facultatief) over uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) waardoor het gemakkelijker wordt contact op te nemen. Wanneer u per email contact opneemt met de eigenaar, kan deze uw profiel raadplegen.

Als lid van IHA Holiday Ads, verplicht u zich de volgende punten te respecteren:

Geef exacte informatie

U verbindt zich aan het geheel van informatie dat u verstrekt op de vakantieverhuurportal van IHA Holiday Ads. Het vervalsen of weglaten van uw persoonlijke gegevens, met name tijdens de registratie, is niet toegestaan.

Geef een objectieve en precieze beschrijving.

Indien u ervoor kiest om uw familieprofiel (aantal kinderen, leeftijd) bekend te maken om het contact met de eigenaar te vergemakkelijken, verplicht u zich tot het geven van waarheidsgetrouwe informatie aan IHA Holiday Ads en zijn leden.

Neem de accommodatie die u heeft gehuurd in acht.

U verplicht zich ertoe goed zorg te dragen voor de gehuurde accommodatie en geen overlast te veroorzaken.

Formuleer een beoordeling "na de huur".

U dient een beoordeling over de woning te formuleren. Dit formulier is beschikbaar op uw ledenpagina. Deze is absoluut noodzakelijk om de kennisbank te verrijken die IHA Holiday Ads u ter beschikking stelt. Het is eveneens een dienst die u aan uzelf verleent door alle vakantiegangerleden op de hoogte te brengen van hun toekomstige vakantiewoning.

Zie ook :
Ontvang het beste van onze website per email
Schrijf in op onze newsletter